Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Απέρριψε η Γεωργία τη ρωσική ειρηνευτική προσφοράΤα αντιρωσικά αντανακλαστικά του Γεωργιανού προέδρου, Μιχαήλ Σαακασβίλι, φαίνεται ότι λειτούργησαν στην εντέλεια, με αποτέλεσμα την απόρριψη της προσφοράς της Μόσχας για την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο μερών από το καλοκαίρι του 2008 όταν ξέσπασε ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Εκτός κι αν η εικόνα είναι εξαιρετικά πιο πολύπλοκη και έχουμε μπει στη διαδικασία σταδιακής αποκατάστασης των σχέσεων των δύο πλευρών…

Μία μεγάλη εθνική επέτειος - Η ενσωμάτωση της ηρωικής Δωδεκανήσου στην Ελλάδα

Μία μεγάλη εθνική επέτειος - Η ενσωμάτωση της ηρωικής Δωδεκανήσου στην Ελλάδα

20% φθηνότερα προϊόντα στη λαχαναγορά

Πρώτος στον κόσμο ο ελληνόκτητος στόλος

ΓΕΣ: Εγκαίνια νέου φυλακίου στην ΚαλόλιμνοΤην Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Φυλακίου του Αγ. Νικολάου στην Νήσο Καλόλιμνο, παρουσία του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Ζιαζιά. Το φυλάκιο άρχισε να κατασκευάζεται το 2011 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν Αρχηγός ΓΕΣ ήταν ο Στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος. Με την λειτουργία του νέου φυλακίου, εξασφαλίζονται στο προσωπικό που το επανδρώνει, σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης. Η παροχή ρεύματος των εγκαταστάσεων εξασφαλίζεται από Φωτοβολταϊκά τόξα και ανεμογεννήτριες, ενώ η τροφοδοσία του με νερό γίνεται από σύγχρονη Μονάδα αφαλάτωσης, όπως και σε άλλα νησιά. Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε Στρατόπεδα και Φυλάκια στις Νήσους Λέρο και Ψέριμο, όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και θέματα που αφορούν το προσωπικό.

Ενάντια στο «κίνημα της πατάτας» το ΚΚΕ γιατί αποπροσανατολίζει τους αγρότες!!!

3 Μαρτίου 1957: Γρηγόρης Αυξεντίου, Αθάνατος!

3 Μαρτίου 1957: Γρηγόρης Αυξεντίου, Αθάνατος!

Ινφογνώμων Πολιτικά: Αποκάλυψη από το Wikileaks: Σινο-ρωσική επενδυτική «απόβαση» στην Ελλάδα έβλεπε η «σκιώδης CIA»

Ινφογνώμων Πολιτικά: Αποκάλυψη από το Wikileaks: Σινο-ρωσική επενδυτική «απόβαση» στην Ελλάδα έβλεπε η «σκιώδης CIA»

Σοκάρουν οι διώξεις Χριστιανών στη Μέση Ανατολή…Ενώ απαιτούν στις ευρωπαϊκές χώρες σεβασμό στον πολιτισμό τους και ανοχή σε οτιδήποτε προβλέπει η θρησκεία τους ασχέτως του αν είναι ή όχι συμβατό με την παράδοση, τις αρχές και τις αξίες στη Δύση, τα ισλαμικά κράτη της Μέσης Ανατολής δεν επιφυλάσσουν παρόμοια συμπεριφορά στους… «απίστους»…

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Επιστράφηκαν στην Ελλάδα δύο αρχαιότητες από το Μουσείο GettyΕπιστράφηκαν στην Ελλάδα δύο αρχαιότητες από το Μουσείο GettyΣτο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο βρίσκονται από σήμερα δύο σημαντικές αρχαιότητες, μετά τον επαναπατρισμό τους από το Μουσείο Getty. Πρόκειται για δύο τμήματα επιτύμβιου αναγλύφου και μία ενεπίγραφη στήλη.

Στο ανάγλυφο, το οποίο ανήκει στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, απεικονίζονται δύο γυναικείες μορφές και το έργο αποτελεί εξαιρετικό δείγμα γλυπτικής αττικού εργαστηρίου του 5ου πΧ αιώνα.

Αρχισε η διάλυση της ΛιβύηςΤου Γιώργου Δελαστίκ 
Λίγους μήνες μετά την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι και την άγρια δολοφονία του ίδιου, μπήκαν σε κίνηση οι διαδικασίες διαμελισμού της Λιβύης. Αυτό είναι το πολιτικό συμπέρασμα της σύγκλησης στη Βεγγάζη την Τρίτη ενός αυτοαποκληθέντος «Συνεδρίου για τον Λαό της Μπάρκα», όπως είναι το όνομα της Κυρηναϊκής στα αραβικά. Στο σώμα αυτό, το οποίο απαίτησε καταρχάς τη συγκρότηση της Λιβύης ως ομοσπονδιακού κράτους με τρεις σχεδόν αυτόνομες επαρχίες, συμμετείχαν πάνω από 3.000 φύλαρχοι και πολέμαρχοι του ανατολικού τμήματος της χώρας και ως εκ τούτου ήταν άκρως αντιπροσωπευτικό.
Στην Κυρηναϊκή αντλείται το 70% του πετρελαίου της Λιβύης και όπως είναι αυτονόητο ενδεχόμενη απόσχιση αυτής της περιοχής θα βυθίσει την υπόλοιπη χώρα στη φτώχεια.

Εχασαν τη «μάχη» για τα αναδρομικά οι βουλευτέςΕχασαν τη «μάχη» για τα αναδρομικά οι βουλευτές
Τη «μάχη» για τα αναδρομικά έχαν οι βουλευτές, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με μία πρώτη απόφασή του έκρινε ότι δεν δικαιούνται αναδρομικές διαφορές αποδοχών. Μόνο 43 βουλευτές παρατήθηκαν από την μισή και πλέον Βουλή που έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας έχουν προσφύγει βουλευτές και διεκδικούν, με το νόμιμο τόκο, τις διαφορές των αποδοχών τους, που δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών.

Εύσημα ΕΕ στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες!Εύσημα της ΕΕ στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες!

Την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα σε μια σειρά από τομείς, που αφορούν την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες, την εξέταση των αιτούντων άσυλο, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σχετικά με τη δημιουργία ενός Εθνικού Κέντρου Συντονισμού και τη στελέχωση της ελληνικής συνοριοφυλακής, χαιρέτησε το Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες. 

   

Γιατί η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό προτεκτοράτο. Αρθρο του Ι.Ραμονέ στη Le Monde diplomatique

του  Ignacio Ramonet

Η 21η Φεβρουαρίου 2012 θα είναι, πλέον, για την Ελλάδα, η ημερομηνία της Μεγάλης Παράδοσης. Είναι η μέρα, που με την υπόσχεση ενός δεύτερου πακέτου ευρωπαϊκής βοήθειας, η ελληνική κυβέρνηση αποδέχτηκε τους εξευτελιστικούς όρους που επέβαλε «η συμμορία του τριπλού Α» κατά τη σύνοδο του Eurogroup, την οποία ελέγχει η Γερμανία : δρακόντειες μειώσεις στις δημόσιες δαπάνες, περικοπές στους κατώτατους μισθούς του ιδιωτικού τομέα και στις συντάξεις, απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων, αύξηση της φορολογίας, μαζικές ιδιωτικοποιήσεις…

Το ΥΠΟΙΚ προχωρά σε πλήρες ηλεκτρονικό "φακέλωμα" των φορολογουμένων!


H Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών θα προχωρήσει στο «φακέλωμα» των φορολογούμενων. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ξέρει ανά πάσα στιγμή, τα ποσά που έχουν, αλλά και πού τα έχουν, για να μπορεί χωρίς δεύτερη κουβέντα να προχωρά σε ρευστοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων, καταθέσεων, μετρητών και ομολόγων, προκειμένου να πληρωθούν οι οφειλές τους στο Δημόσιο. 

ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ


Βρυξέλλες, 30 Ιανουαρίου 2012 
Συµφωνηθείσες κατευθύνσεις ανακοίνωσης των κρατών µελών της ζώνης του ευρώ 
Σήµερα κάναµε σηµαντικά βήµατα προς την εφαρµογή της συνολικής στρατηγικής µας για την 
καταπολέµηση της κρίσης:  
1. Η Συνθήκη για τη σταθερότητα, το συντονισµό και τη διακυβέρνηση στην Οικονοµική και 
Νοµισµατική Ένωση έχει λάβει την τελική της µορφή. Η Συνθήκη πρόκειται να υπογραφεί 
τον Μάρτιο. Συγχρόνως θα αποφασισθεί ρύθµιση για τη διαδικασία που θα ακολουθείται για 
την παραποµπή στο ∆ικαστήριο της ΕΕ των περιπτώσεων µη συµµόρφωσης προς τη 
Συνθήκη. 

Επεισόδιο εις βάρος του Ευ. ΒενιζέλουΕπεισόδιο εις βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου συμειώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισόδιο εις βάρος του Ευ. ΒενιζέλουΕνας ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν από το πρωί στην αίθουσα και είχε προηγουμένως αποπειραθεί να διακόψει και άλλους ομιλητές -ανάμεσα σε αυτούς και τον Γιώργο Παπανδρέου- άνοιξε μία σακούλα που κρατούσε μαζί του και εκσφενδόνισε γιαούρτια προς την πλευρά που καθόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Kαλά, ΕΤΟΥΤΟΣ, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ !!
 Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :
 "Ποιος τόλμησε να τα βάλει με 
όλα τα συμφέροντα;Εμείς
Ποιος τόλμησε να τα βάλει
 με συντεχνίες; 
Εμείς. Επί Νέας Δημοκρατίας η μάχη κατά της διαφθοράς εξαντλούνταν σε κορώνες και σε σουβλατζίδικα." "Δεν έχω αυταπάτες , η κατάσταση είναι ζοφερή." (Φώτο. Με έκδηλο
 ενδιαφέρον και αγωνία παρακολουθεί τον Γιωργάκη η Αννούλα, ίσα που την πήρε ο ύπνος!)
" Γραφειοκρατικό λάθος 
τα βιβλία που δεν πήγαν
 στα σχολεία"ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ... ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...

Ο Παπανδρέου δεν ήξερε τι είναι τα CDS (!)

Ο Ν. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Ο πρόεδρος των "βετεράνων Κύπρου 74" σε παλιότερη  εκπομπή της Λένας Λιβανός "Με τα χρώματα του λόγου" ξεμπροστιάζει τους προδότες αξιωματικούς της χούντας Ιωαννίδη που αντάμειψε πλουσιοπάροχα το...."μεταπολιτευτικό" καθεστώς!!!

Καθηγητής Καρυώτης:"Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να καθορίσει την ΑΟΖ,τώρα"Ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης γνωρίζει άριστα το θέμα της ΑΟΖ και γι΄ αυτό όταν κατηγορεί τις κυβερνήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων για δειλία και τεράστια παράλειψη.Εγκληματική θα προσθέταμε.

Το γιατί το εξήγησε -για μία ακόμη φορά- σε ομιλία του σε εκδήλωση για την ΑΟΖ. Διαβάστε το απόσπασμα της ομιλίας στο οποίο εξηγεί γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να καθορίσει ΑΟΖ και ότι η Τουρκία δεν έχει κανένα περιθώριο να την εμποδίσει:

H αλήθεια μέσω Γερμανίας, ή συνέχιση κινδυνολογίας;Το γνωστό γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιτυχίας του ελληνικού κουρέματος, δημοσίευσε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Απλώς αναβλήθηκε το πρόβλημα». Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψη του καθηγητή οικονομικών, Χάραλντ Χάου, ο οποίος απαντά σε σχετικές ερωτήσεις του περιοδικού, εκτιμώντας ότι η συμφωνία για το PSI όχι μόνο θα επιβαρύνει περαιτέρω τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά και ότι είναι προάγγελος και μία ακόμη μεγαλύτερη κρίση που αναμένεται να έρθει.

Εξέχον μέλος ελληνικής ισραηλιτικής κοινότητας στην εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ..


Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να μπει στο παιχνίδι για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε..
https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTUkLeGqJ3mDXr0K6B1NgUTvy2j9jpuRwPteKcX7Jc94fZYThqmwg..οπως ετσι ανακοινώθηκαν στα γιαννενα οι 11 οικονομικές πρόσφορες για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας της ΔΩΔΩΝΗΣ.. μια απο αυτές που εκανε αίσθηση και έκπληξη στη τοπική κοινωνία ειναι η προσφορα του..
..βικτωρα Ρεστη, ενώς εξέχον μέλους της ελληνικής ισραηλιτικής κοινότητας και ενας απ τα αγαπημένα τέκνα του george soros.. η επιχειρηματική του υπερκινητικότητα αναγνωρίζετε σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους μέχρι και στην Wall Street...

ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ... ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΦΕΡΑΡΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΕφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper
Και τι δεν βρήκαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ από τον το άνοιγμα των λογαριασμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς 39 φορολογούμενων. Από χρυσές καταθέσεις, αδήλωτα εισοδήματα, μέχρι Φεράρι και Πόρσε. Όπως δημοσιεύει σήμερα η «Ημερήσια» τα ευρήματα των ελέγχων που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ το πρώτο δίμηνο του έτους ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Έχουμε πειστεί…;
 

Γράφει ο Λάκωνας

πρώτα μας έπεισαν ότι οι αγωνιστές της Επανάστασης έπρεπε να φυλακισθούν και όσοι δεν βάζαν μυαλό θα έφευγαν απο τη μέση(Ανδρούτσος),μας έπεισαν ότι για τον κρυφό πόλεμο του 1897 και την μικρασιατική καταστροφή που ακολούθησε φταίγαν 6 άτομα που έπρεπε να εκτελεστούν και να φωνάξουμε τους “φίλους και “συμμάχους” μας για τον πρώτο οικονομικό έλεγχο( όλοι οι υπόλοιποι θα γίνουν αργότερα εθνάρχες,ήρωες και σωτήρες) ,ύστερα και  κατόπιν συνεχών πολέμων  (1ο-2ο Βαλκανικό και 1ο Παγκόσμιο)μας έπεισαν ότι έπρεπε να δανειστούμε ΞΑΝΑ για να πληρώσουμε τα δικά τους σπασμένα ,αργότερα μας έπεισαν ότι  μετά το 2ο ΠΠ θα έπρεπε όλοι οι “έλληνες” να κοιτάξουμε το αύριο ξεχνώντας τις αντιπαραθέσεις, μετά μας έπεισαν ότι η κυβέρνηση που κρυβόταν στην αφρική τις μέρες του πολέμου και της κατοχής θα έπρεπε να γυρίσει μετα “βαΐων και κλάδων” για να κυβερνήσει,

Μήπως ξεχάσαμε τους αγνοούμενους της Κύπρου;

Μήπως ξεχάσαμε τους αγνοούμενους της Κύπρου;

Απόρρητο έγγραφο της Κυπριακής υπηρεσίας πληροφοριών για επιχείρηση ανεύρεσης αιχμαλώτων σε στρατόπεδο της περιοχής Nevsehir της Τουρκίας

Απόρρητο έγγραφο της Κυπριακής υπηρεσίας πληροφοριών για επιχείρηση ανεύρεσης αιχμαλώτων σε στρατόπεδο της περιοχής Nevsehir της Τουρκίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί βλέπουμε τουρκικά σίριαλ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί βλέπουμε τουρκικά σίριαλ!

Αλβανία: «Ντούλε και Κίτσος κάτω από τη σημαία της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»

Αλβανία: «Ντούλε και Κίτσος κάτω από τη σημαία της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»

Νέα παρέμβαση της Goldman Sachs για την μετά – PSI εποχή και τις εκλογές

Νέα παρέμβαση της Goldman Sachs για την μετά – PSI εποχή και τις εκλογές

"Πάγος" στη ρύθμιση των δανείων
«Παγώνει» το υπουργείο Οικονομικών τις προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών για ευκολότερη και με ευνοϊκότερους όρους ρύθμιση των τραπεζικών τους δανείων, μπλοκάροντας τη σχετική νομοθετική παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας, η οποία είχε συναντήσει τις έντονες αντιδράσεις της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών.
Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» στις 29 Φεβρουαρίου, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του υπουργείου Εργασίας εξέταζε ένα ενιαίο πλαίσιο κανόνων για τη ρύθμιση δανείων των νοικοκυριών με μειωμένα εισοδήματα. Στόχος δεν ήταν το «κούρεμα» των δανείων, όπως τόνιζαν αρμόδιες πηγές, αλλά να συνεχιστεί η ομαλή εξυπηρέτησή τους, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η αξιοπρεπής διαβίωση των καταναλωτών.
Η ρύθμιση, που είχε τεθεί υπόψη της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ενωσης Τραπεζών, θα οδηγούσε, όπως έλεγαν πηγές της ΓΓΚ, σε γενική και ομοιόμορφη ρύθμιση δανείων... από τις τράπεζες, με τρόπο που θα διασφάλιζε ότι μετά την πληρωμή της μηνιαίας δόσης ο δανειολήπτης θα είχε επαρκές διαθέσιμο εισόδημα για την κάλυψη των βασικών του αναγκών διαβίωσης.

Βίασαν την χώρα και τώρα την κατηγορούν επειδή δεν είναι …παρθένα!http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/distomo-fotografies/distomo13%20(Small).jpg
Ο Αλάριχος επέστρεψε σαν Χίτλερ και τώρα φόρεσε τη νεώτερη προβιά της ΕΚΤ και των Γερμανικών πολυεθνικών. Πάντοτε δε, έβρισκε και πρόθυμους τσολιάδες για να ξεπουλήσουν ότι πολύτιμο έχει αυτή η χώρα. Αυτοί που ακόμα οφείλουν τις αποζήμιώσεις από το Ελληνικό ολοκαύτωμα και αρνούνται “με τσαμπουκά” να τις πληρώσουν έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως κατήγοροι.
Πογκρόμ κατά της Ελλάδας από την καγκελάριο και τις “σοβαρές Γερμανικές εφημερίδες” που αρνούνται να πληρώσει η Γερμανία τα σπασμένα της Ελλάδας. Ούτε ένας “αδιάφθορος” δεν βρέθηκε να τους πει ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. Αυτοί που εξέθρεψαν, πλούτισαν και σήμερα προστατεύουν τον Χριστοφοράκο για να μην αναγκαστεί να καταθέσει και να αποκαλύψει τους επίορκους συνεργάτες των Γερμανών, έχουν το θράσος να μιλούν.

Γίνε και εσυ μέλος της Πατριωτικής Πολιτικοφυλακής > Γίνε πολίτης - οπλίτης!!


Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό....να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ....Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή...Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται...μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή...η χρεωκοπία αναπόφευκτη....η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ' ακολουθήσει αναπόφευκτα...αίμα και Χάος...αυτό βρίσκεται μπροστά μας...Χάος που όμως "κάποιοι ανθέλληνες" θα σπεύσουν να "εκμεταλλευθούν"... Και δη ΕΝΟΠΛΑ. 

Κρέμασαν και έκαψαν συνταξιούχο για να βρουν τα λεφτά που είχε στο σπίτι!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Απίστευτα βασανιστήρια στα χέρια αδίστακτων ληστών πέρασε ένας συνταξιούχος ναυτικός στους Λάκους Χανίων. 

Η Βουλγαρία θα εγκαταστήσει στην Αλβανία εθνικό σύστημα κωδικοποίησης συμβατό με το ΝΑΤΟ


Η Βουλγαρία θα παραχωρήσει στην Αλβανία το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το προϊόν λογισμικού «Εθνικό Όργανο Κωδικοποίησης Bulcod». Αυτό είναι το αποτέλεσμα συμφωνίας μεταξύ των υπουργείων Άμυνας των δύο χωρών, η οποία εγκρίθηκε από τη βουλγαρική κυβέρνηση σήμερα (χθες), σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ
Το πρωί βρέθηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης. Στη συζήτηση που έγινε ο Πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτίριο του Δημαρχείου και τον παραδοσιακό οικισμό. Συζήτησε με ο Δήμαρχο για την ιστορία του κτιρίοιυ και της πόλης, έδειξε γνώστης της ιστορίας του καπνού στην πόλη και ρώτησε για τις αδελφοποιήσεις του Δήμου με Δήμους της Τουρκίας.

Νέο δάνειο 28 δισ. ευρώ μας δίνει το ΔΝΤΝέο δάνειο ύψους 28 δισ. ευρώ δίνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στη χώρα μας ύστερα από τη θετική κατάληξη του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI). Η γενική διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ότι πρόκειται να εισηγηθεί στις χώρες-μέλη του διεθνούς οργανισμού τη χορήγηση του νέου δανείου, το οποίο θα είναι κατά 5 δισ. υψηλότερο από το ποσό που συζητούσε μέχρι σήμερα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...