Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΗΡΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για τη μείωση των εντάσεων, τα περιστατικά πληθαίνουν μεταξύ των Αλβανών και των Σλάβων.

Τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις σχέσεις μεταξύ των εθνοτήτων συζήτησαν για τις εθνοτικές εντάσεις που προκλήθηκα από την επίθεση ομάδας ατόμων σλαβικής καταγωγής κατά Αλβανών μαθητών μέσα σε λεωφορείο την ώρα που γύριζαν στα σπίτια τους.

Απειλή για το Αιγαίο: Έτοιμο το πρώτο αποβατικό τουρκικό σκάφοςΤο πρώτο αποβατικό σκάφος το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία της Τούζλας στην Τουρκία, τα οποία είχαν συνάψει σχετική σύμβαση με του υπουργείο
Άμυνας, είναι έτοιμο να παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό.
Η κατασκευή είναι κατά 75 τοις εκατό από εγχώρια προϊόντα
Από τα οκτώ συνολικά ταχείας επέμβασης αμφίβια πλοία, που παράγγειλε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το πρώτο έχει ήδη παραδοθεί μετά από 36 μήνες και το οποίο πληροί της προδιαγραφές της παραγγελίας. Το πλοίο έχει μήκος 80 μέτρων μήκος, και 11 μέτρα πλάτος.

ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ... ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ 2.702.000 ΕΥΡΩ;;;
ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΟΦΔΟΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟΝ! "ΣΤΟΧΟΣ"  ------------------------------    div sty...

ΗΠΑ: Νοθευμένα τα φάρμακα της TEVA που προμη θεύει τα νοσοκομεία μας! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ


Τα επικίνδυνα φάρμακα made in India είναι εδώ. Σε πολύ λίγο καιρό, τα ελληνικά νοσοκομεία θα χορηγούν αφειδώς σκευάσματα της ισραηλινής εταιρείας, Teva, την οποία οι αμερικανικές αρχές έχουν συλλάβει να παρασκευάζει νοθευμένα φάρμακα! Μάλιστα, οι συνθήκες παραγωγής σκευασμάτων σε εργοστάσιο του ομίλου Teva στο Μιζούρι των ΗΠΑ ήταν τέτοιες που οδήγησαν τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (Food and Drug Administration – FDA) να του βάλει λουκέτο!

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12


Αποφασισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα να εμποδίσει την παραγωγή αερίου σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΕΑ". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τουρκία δήλωνε αποφασισμένη ακόμα για στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ανατολική Μεσόγειο όταν η Κυπριακή Δημοκρατία φθάσει στο στάδιο παραγωγής του φυσικού αερίου από το Οικόπεδο 12.
Αυτές τις πληροφορίες είχε η Stratfor τον περασμένο φθινόπωρο όταν δοκίμαζε τα νερά και τα νεύρα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ προκαλώντας ένταση στην περιοχή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στην ΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…ψηφίζει τα μνημόνια. 

Μας πρόδωσαν και οι προδότες θα πρέπει να τιμωρηθούν…


Ήδη από τις 4-5-2010 είχαμε σηκώσει μια ανάρτηση, την οποία φιλοξένησαν στη συνέχεια πολλά φιλικά blogs και η οποία έμελλε να ξεσηκώσει θύελλα συμπαράστασης μέσα στη διαδικτυακή κοινότητα. Η ανάρτηση είχε τον τίτλο Καλύτερα βρε Έλληνες να πτωχεύσουμε τώρα. Από τότε λέγαμε ότι πρέπει να πτωχεύσουμε εμείς μόνοι μας με δική μας πρωτοβουλία και όχι να μας χρεοκοπήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι όποτε και όπως ήθελαν εκείνοι. 

Δημόσιοι υπάλληλοι με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ!Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ είχαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 13 δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων ένας δασάρχης, μια δικαστική υπάλληλος, στελέχη πολεοδομίας και εργαζόμενοι σε υπουργεία, όπως αποκάλυψε ο έλεγχος των ανδρών του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Έλληνες ξεσηκωθείτε…

Έλληνες ξεσηκωθείτε…

Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο

Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ" - ISDA: Πώς κήρυξε στην Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία...

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ" - ISDA: Πώς κήρυξε στην Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία...

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12

Το παγκόσμιο νόμισμα προ των πυλών...

Το παγκόσμιο νόμισμα προ των πυλών...

Μετά το...πραξικόπημα, νέο σήριαλ με τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

Μετά το...πραξικόπημα, νέο σήριαλ με τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Στρατιωτικός εκτοξευτήρας αντιαρματικών ρουκετών βρέθηκε πεταμένος στο Κολωνάκι

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Στρατιωτικός εκτοξευτήρας αντιαρματικών ρουκετών βρέθηκε πεταμένος στο Κολωνάκι

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΒΙΝΤΕΟ

Απειλή για το Αιγαίο: Έτοιμο το πρώτο αποβατικό τουρκικό σκάφος

Απειλή για το Αιγαίο: Έτοιμο το πρώτο αποβατικό τουρκικό σκάφος

Συμφωνία Ρωσίας και Αραβικού Συνδέσμου για ΣυρίαΟ Αραβικός Σύνδεσμος και η Ρωσία συμφώνησαν για την ανάγκη τερματισμού της βίας στη Συρία. Επίσης συμφώνησαν στην αντίθεση τους σε κάθε ξένη επέμβαση και στην ανάγκη για επιπλέον παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Η συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα από τους υπουργούς Εξωτερικών των αραβικών χωρών στο Κάιρο, στη σύνοδο τους για την κρίση στη Συρία, στην οποία συμμετείχε και ο Ρώσος ομόλογός τους Σεργκέι Λαβρόφ.

Daniel Speckhard: "Ο συνεργάσιμος κ.Μπαμπινιώτης"


Η εφημερίδα "Δημοκρατία" δημοσιεύει τηλεγράφημα του πρώην πρέσβη στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ το οποίο τηλεγράφημα δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τα WikiLeaks. Δημοσιεύει λοιπόν η εφημερίδα ότι τεράστια ικανοποίηση πρέπει να προκάλεσε στην αμερικανική πρεσβεία η τοποθέτηση του Γιώργου Μπαμπινιώτη στη θέση του υπουργού Παιδείας, αφού, με βάση τα δικά τους λεγόμενα, έχει υπάρξει απόλυτα συνεργάσιμος στο παρελθόν.

Απολύσεις στο δημόσιο και περικοπέςΟ υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας έκανε λόγο για επικείμενες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, μετά το πέρας της συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

"Καρφί στο μάτι" της Τρόικας οι ΕΔ - Θέλουν και κατάργηση των παρελάσεων!


Σε απο-εθνικοποίηση της χώρας, με αφορμή την οικονομική κρίση, προχωρούν η Τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες της θέτοντας ζήτημα κατάργησης των στρατιωτικών παρελάσεων και κάθε είδους παρελάσεων στις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου. Συν, βέβαια, το γεγονός ότι πλέον οι εθνικές επέτειοι αποτελούν πραγματικό εφιάλτη για τις "ελληνικές" κυβερνήσεις, αφού μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε εθνικά συλλαλητήρια κατά της ξένης κατοχής. 

Βόμβα: Λαμιώτες επενδυτές “ψάχνουν” τα λεφτά τους…


Το ομόλογο που επένδυσαν αποδείχθηκε “σκουπίδι” και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν…Σε απόγνωση βρίσκονται κάποιοι Λαμιώτες, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ημέρα”,επένδυσαν τις οικονομίες τους σε συγκεκριμένα ομόλογα και μάλιστα στα νησιά Cayman, τα οποία αποδείχθηκαν κάθε άλλο παρά ασφαλή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Με αποδοκιμασίες, νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στη Δάφνη. Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σήμερα στο γήπεδο της Δάφνης στην Αττική. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού. Οι αποδοκιμασίες ήταν πραγματικά πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου. Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος. Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν διέκοψε και παρά τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις συνεχίζει να τραγουδάει αυτήν την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ. Να δείτε που όλοι αυτοί οι... δημοκρατικοί τύποι -πάντα παιδιά του λαού- μέχρι και συναυλίες με την παρουσία της αστυνομίας θα δίνουν! δειτε το βίντεο εδώ:

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η ώρα του Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, για προδότες πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η ώρα του Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, για προδότες πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

Πώς ο Γκάντι προέβλεψε την καταστροφή της Ελλάδας

Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου την ψήφο του ελληνικού λαού μετά την Κατοχήν και πολύ τους είναι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, για σήμερα θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα όσα ακούσαμε στη μάζωξη του κόμματος του 8-11%, μας προκάλεσαν θυμηδία. Είχαμε καιρό να γελάσουμε και ταυτόχρονα καιρό να αισθανθούμε την ανάγκη να φωνάξουμε: Καλά δεν ντρέπονται;

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ: ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Η ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; Σχεδόν 300.000 λιγότερα οχήματα Ι.Χ. και Δ.Χ. θα κινηθούν φέτος καθώς χι...

gianniotis: Πάνος Καμμένος: Ο Έλληνας Ρόν Πώλ;

gianniotis: Πάνος Καμμένος: Ο Έλληνας Ρόν Πώλ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...