Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

11.000 πυραύλους με ραδιενεργά στοιχεία απειλεί να ρίξει σε Ισραήλ και ΗΠΑ το Ιράν!Image
Με «βροχή βαλλιστικών πυραύλων» εάν προχωρήσουν σε επίθεση εναντίον του Ιράν προσπαθώντας να καταστρέψουν τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, απείλησε το Σάββατο το Ισραήλ, αλλά και τις ΗΠΑ ο Ιρανός πρεσβευτής στο Λίβανο. Η απειλή, μετά την αποκάλυψη ότι έχει προχωρήσει σε δοκιμή "βρώμικης" ραδιενεργού κεφαλής, λαμβάνεται πλέον πολύ σοβαρά υπ'όψιν.

Την αγορά αεροπλανοφόρου προανήγγειλε ο αρχηγός του τουρκικού Στόλου!ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Οι γείτονες μας φτάνουν στα όρια της τρέλας στην κούρσα των εξοπλισμών. Ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να κατασκευάσουν αεροπλανοφόρο για τις ανάγκες του ναυτικού και της αεροπορίας.! Την ανακοίνωση την έκανε ο αρχηγός του τουρκικού Στόλου Μουράτ Μπιλγκέλ στο περιοδικό Proceeding της Ακαδημίας Ναυτικού των ΗΠΑ.

Συγκρούσεις Σλάβων και Αλβανών στα ΣκόπιαΗ αστυνομία της ΠΓΔΜ λαμβάνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα εθνοτικής βίας που συγκλονίζει το θνησιγενές κατά τα φαινόμενα, γειτονικό κράτος, με τις μεγάλες φιλοδοξίες. Ήδη οι συγκρούσεις μεταξύ εξοπλισμένων με αυτοσχέδια όπλα και μαχαίρια συμμοριών Σλάβων και Αλβανών συνεχίζονται, με αυξανόμενη ένταση, εδώ και μια εβδομάδα. Η αστυνομία έχει προβεί σε 20 συλλήψεις, ενώ 12 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, μερικά από αυτά σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ


Ποινικές διώξεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κ.ΚαραμανλήΠοινικές διώξεις κατ' αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναμένονται να ασκηθούν εντός των επόμενων ημερών, καθώς η εισαγγελική έρευνα έδειξε ότι όντως η ρωσική ομάδα ασφαλείας των τηλεπικοινωνιών μεταξύ Πούτιν-Καραμανλή που είχε αφιχθεί στην Ελλάδα το 2008, όντως είχε εντοπίσει και είχε αποτρέψει σχέδιο δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού. 

ΒΙΟΗΛΕΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΟΣΤΕΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ(ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΠΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΑ)

= ΕΙΣΑΓΩΓΗ =

ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ
Δ. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Οι Ιάπωνες ερευνητές E. FUKADA, Ορθοπεδικός και Ι. YASUDA, Φυσικός περιέγραψαν για πρώτη φορά το 1953 την ικανότητα του οστού να εμφανίζει Ηλεκτρική Διαφορά Δυναμικού οταν επ’αυτού εφαρμόζεται μηχανική φόρτιση. Το φαινόμενο αυτό ονομάστηκε από τους ίδιους "Π Ι Ε Ζ Ο Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ Ο Σ Τ Ω Ν ". Η ικανότητα αυτή του οστού προσομοίαζε με τον πιεζο-ηλεκτρισμό των κρυστάλλων με πλευρική ασυμμετρία. Αυτός ήταν ο λόγος της ονομασίας του φαινομένου "πιεζο-ηλεκτρισμός". Απέδωσαν δε, λογικά, την εμφάνισή του στην ύπαρξη των κρυστάλλων του υδρόξυ-απατίτη στα οστά.
Η ονομασία αυτή και η υπόθεση περί της προελεύσεως τους διατηρήθηκε για αρκετά χρόνια. Ερευνες που επακολούθησαν απέδειξαν οτι η προέλευση της ηλεκτρικής δραστηριότητας οφείλεται στην ύπαρξη κολλαγόνων ινών στα οστά. Η ονομασία "πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο" αντικατεστάθει με τον όρο "ΥΠΟ STRESS ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ" -STRESS GENERATION POTENTIALS-‘
Η αρχική ονομασία χρησιμοποιείται μόνο οταν αναφερόμαστε στις κλασικές εργασίες των πρωτεργατών Ι.YASUDA και Ε. FUKADA.

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΝΑΤΑΣ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2014!Την πρόθεσή του να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο στις επόμενες δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε το απόγευμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος το 2014 και πάλι θα κερδίσουμε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας για να μην έχουμε εκπλήξεις», ανέφερε, σχολιάζοντας τον ισολογισμό του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2010.

Στενή παρακολούθηση της αλβανικής κυβέρνησης από το ΥΠΕΞΜε μεγάλη προσοχή παρακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών τις πολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Shali Berisha για υπουργοποίηση δύο στελεχών του κόμματος που εκπροσωπεί τους Τσάμηδες (PDIU). Με απόφαση του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου, καθήκοντα υφυπουργού Παιδείας και Επιστημών αναλαμβάνει ο ακραίος εθνικιστής Adrian Tana, ο οποίος επίσημα έχει ζητήσει το κλείσιμο των ελληνικών σχολείων στη Βόρειο Ήπειρο ενώ ο Abaz Hado αναλαμβάνει υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού. 

Κύπρος: Κάνει πίσω η Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες;Μια δήλωση του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας, του Τανέρ Γιλντίζ έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα και χρήζει διευκρίνισης, αφού εάν ληφθεί «κυριολεκτικά» ίσως να βρισκόμαστε ενώπιο αλλαγής της τουρκικής στάσης στο ζήτημα των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, που εμπλέκουν κυρίως την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ισραήλ.

Ιδού τα πειστήρια του επεισοδίου στο Θρακικό Πέλαγος
Οι αγαπητοί συνάδελφοι από το «faros24.gr» έστειλαν στο «defence-point.gr» την ανάρτησή τους με τη φωτογραφία που αποδεικνύει το επεισόδιο στην περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας στο Θρακικό Πέλαγος. Δημοσιεύουμε τη φωτογραφία και αφού τους ευχαριστήσουμε, διευκρινίζουμε ότι το ερωτηματικό στον τίτλο της δικής μας ανάρτησης

Νταλάρας 100312 Αντικείμενα και αποδοκιμασίες

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μια ανακάλυψη που ίσως να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας γίνεται προσπάθεια να θαφτεί, ο τάφος του μεγαλύτερου ίσως Έλληνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Η Ελληνίδα αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή προχώρησε στην ανακάλυψη του τάφου του Αλέξανδρου, κάτι που ανακοίνωσε η αιγυπτιακή κυβέρνηση! Γεγονός όμως που αποσιώπησε η ελληνική, η οποία αποτελείται από διεθνιστικά και νεοταξικά κουτάβια στυλ Πάγκαλου, οι οποίοι έθαψαν το θέμα για να μην ανέβει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων!!! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεγόμενα του Ισραηλινού πρέσβη στην Αιγυπτο, ο οποίος επισκέφθηκε την κα Σουβαλτζή, απ' τα οποία πολλά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θάφτηκε η μεγάλη αυτή ανακάλυψη... Σας προτείνω επίσης να διαβάσετε το σχετικό άρθρο «Μία "βόμβα" στα "θεμέλια" της Νέας Τάξης...» του Παναγιώτη Τραϊανού στη διεύθυνση... http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/03/bomba-sta-themelia-tis-neas-taxis.html Δείτε δύο αποσπάσματα εκπομπών που ασχολήθηκαν με το μεγάλο αυτό θέμα που αποκρύπτουν τα κανάλια της διαπλοκής... Τα βίντεο που χρησιμοποιήθηκαν είναι από τα εξής κανάλια: http://www.youtube.com/user/Pilaeus?feature=watchhttp://www.youtube.com/user/knossopolis?feature=watchhttp://www.youtube.com/user/maiandros1?feature=watch

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ


“Δεν θέλω να φωτογραφηθεί κανένας πολιτικός με τον γιό μου”

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Μαρτίου 12, 2012

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε o πατέρας και προπονητής του Δημήτρη, Κυριάκος Χονδροκούκης ” ο Δημήτρης από μικρός κάνει αθλητισμό και μέχρι την ηλικία των 19 ετών ήταν από τους καλύτερους του κόσμου.

Ομως ένας σοβαρός τραυματισμός τον έριξε πίσω δύο χρόνια αλλά τώρα επανήλθε και νομίζω πως θα πάει ακόμη καλύτερα.

Νομίζω πως το μετάλλιο του Δημήτρη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δείξει οτι τα νέα παιδιά σήμερα εχουν την ικανότητα και μπορούν να μας πάνε ψηλά.

Μπορεί ο Δημήτρης να είναι αυτός που νίκησε ομως μέσα από αντίξοες συνθήκες προπόνησης, μέσα από εγκαταστάσεις που είναι εγκαταλελειμμένες, μέσα από τους χώρους που δε θερμόνονται, μέσα από οικονομική ανυπαρξία της πολιτείας καταφέρνουμε ακόμη να κάνουμε το απίθανο.

Γι΄αυτό δε θέλω να φωτογραφηθεί κανένας πολιτικός με τον γιό μου”.  Νewsit

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_1074.html

Χυμός Λεμονιού 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία..


Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα...
Σας το μεταφέρω απλά.
Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν.
Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα
Οι ωφελιμότητες του λεμονιού.

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Οι Ερινύες του Σαμαρά"
Την επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στην αριστερά σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά "Κανάλι 1", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι ο κ.Σαμαράς τον ακολούθησε με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Αναλυτικά"Κάλιο αργά παρά ποτέ. Όταν το έκανα πριν 3 χρόνια στη Βουλή, σκόνταφτα τότε στην άρνηση της ΝΔ που χειροκροτούσε την κ. Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα. Το ΚΚΕ είχε ωφεληθεί τα μάλλα από τη ΝΔ, με διάφορες "εμφανείς" και όχι χρηματοδοτήσεις. Σας υπενθυμίζω το 1 εκατ. που έδωσε ο κ. Σιούφας στο ΚΚΕ... Τώρα βλέπει ότι το "φλερτ" τελείωσε.

Μην αγοράζετε γερμανικά!Μία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το...Δίστομο, προετοιμάζεται από πολίτες της χώρας.

Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να τις στερήσει αυτά τα ποσά.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ….440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.

ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας, γιατί λίγο πριν αφαίρεσε αντικείμενα από αυτοκίνητο που ανέμενε στην οδό Ν. Μεταξά, μπροστά από κόκκινο φανάρι. Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχαν συγκροτήσει ομάδα που...

Αποκάλυψη Κυριάκου Βελόπουλου:ΦΕΚ 287 ΑΠΟ 2-9-1943ΘΕΜΑ: «Αντί να μας αποζημιώσουν οι Αλβανοί (Τσάμηδες), τους αποζημιώναμε εμείς!»
Δηλώσεις του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα αυτό:
«Αντί να μας αποζημιώσουν για θηριωδίες τους οι ναζί και οι σύμμαχοί τους, επέβαλλαν στη δοσιλογική κυβέρνηση του 1941, να νομοθετήσει ώστε να αποζημιωθούν οι Αλβανοί(Τσάμηδες), οι.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ
Σε σχέση με δημοσίευση ανώνυμου συντάκτη στην ιστοσελίδα ΡΟΜΦΑΙΑ και στην στήλη «Ο νεωκόρος», υπό αρχικό τίτλο «Το ‘‘βαθύ λαρύγγι’’ της Ιεράς Συνόδου», το οποίο αναρτήθηκε στις 7.3.2012 και ώρα 16.25 (http://www.romfea.gr/neokoros/11834-vathi-larygi-ekklisia) και περί ώρα 19.00 μετονομάσθηκε σε : «Το ‘‘βαθύ λαρύγγι’’ της Εκκλησίας της Ελλάδος», η Νομική Υπηρεσία (Ν.Υ.) της Ιεράς Συνόδου (Ι.Σ.) κατόπιν ενημερώσεως και αδείας του Μακαριωτάτου Προέδρου της Ιεράς Συνόδου προβαίνει στην ανακοίνωση ότι:

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η ώρα του Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, για προδότες πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η ώρα του Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, για προδότες πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

Μήπως ξεχάσαμε τους αγνοούμενους της Κύπρου;

ΣΥΝΑΞΗ ΛΥΚΟΡΝΕΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΑΘΗΝΑ 11-3-2012.

Εν μέσω του περίφημου κουρέματος του φτιαχτού «ελληνικού» χρέους προσκυνημένοι πολιτικάντηδες και φοροεισπράκτορες του νεοταξισμού προχωρούν σε αντίστοιχο κούρεμα των εθνικών μας θεμάτων. Θεωρούν όλοι οι μολυσμένοι πράκτορες του ανθελληνισμού πως υπάρχει περίπτωση να ανεχτούμε το κόντεμα της πατρίδος μας με την μέθοδο του Προκρούστη μέσα από έναν ατιμωτικό συμψηφισμό. 

Κάνουν πάρτι οι Τούρκοι στο Αιγαίο!

Κάνουν πάρτι οι Τούρκοι στο Αιγαίο!

Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας και ο Καθεδρικός του Ναός στη Δαμασκό-The Greek Orthodox Patriarchate of Antioch and its Cathedral in Damascus


Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής βρίσκεται φωλιαμένο σ΄ένα δρόμο που ονομάζεται Ευθύς Οδός, ανάμεσα στους πολυσύχναστους δρόμους της Δαμασκού στη Συρία. Μέχρι το 16ο αιώνα το Πατριαρχείο βρισκόταν στην Αντιόχεια, αλλά μετά από αυτή τη περίοδο, η Δαμασκός έγινε η Πατριαρχική του Έδρα. Οι Σταυροφόροι, με τη δικαιολογία της απελευθέρωσης των Αγίων Τόπων από τους Μουσουλμάνους, δημιούργησαν αποικίες στη Μέση Ανατολή και έδιωξαν τους Έλληνες Πατριάρχες από τις περιφέρειες τους. 

Τρέμουν τον ξεσηκωμό της 25ης Μαρτίου

Τρέμουν τον ξεσηκωμό της 25ης Μαρτίου

Ἀγνώστου ὑπηκοότητος 78.000 συνταξιοῦχοι;

Ἀγνώστου ὑπηκοότητος 78.000 συνταξιοῦχοι;

Αρχίζει η απόβαση Ευρωπαίων “υπουργών” στα υπουργεία μας! - Ο Ράιχενμπαχ ετοιμάζει την νέα “ελληνική κυβέρνηση”

Αρχίζει η απόβαση Ευρωπαίων “υπουργών” στα υπουργεία μας! - Ο Ράιχενμπαχ ετοιμάζει την νέα “ελληνική κυβέρνηση”

Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο

Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε.Σ.Α.Α.Α ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε.Σ.Α.Α.Α ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Για όσους δεν θέλους τις παρελάσεις...!

Για όσους δεν θέλους τις παρελάσεις...!

Η υπόθεση του Ενός Παγκόσμιου Νομίσματος

Η υπόθεση του Ενός Παγκόσμιου Νομίσματος

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΙΜΗΛΙΟΥ... ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ
Το Κύπελλο του Σπύρου Λούη που βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω της επικείμενης δημοπράτησής του από τον Οίκο CHRISTIE’S κατασκευάστηκε με τις οδηγίες του φιλέλληνα και ελληνιστή Michel Bréal (1832–1915), του ανθρώπου που εισηγήθηκε και την καθιέρωση του αγωνίσματος του Μαραθωνίου Δρόμου. Εξάλλου φέρει εγχάρακτη και την αφιέρωσή του:

Σαρκοζί: Η αχαριστία εδώ πληρώνεται;Αποκάλυψη σοκ, ταράζει τα νερά στο γαλλικό πολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με αποκάλυψη του εμπόρου όπλων Ζιάντ Τακιεντίν, ο οποίος είχε οργανώσει τις επισκέψεις του Σαρκοζί και της οικογένειάς του στη Λιβύη, το 2005 και 2006, ο Καντάφι είχε χρηματοδοτήσει με 50 εκατ. δολάρια την προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί, μέσω τραπεζικού λογαριασμού σε τράπεζα του Παναμά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΑΧΑΜΝΑ! ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ:
Τώρα που έρχονται όλο και πειρσσότεροι στα λόγια μας, αντιγράφουμε αυτά που λέει ο "Στόχος" επι δεκαετίες:

Ο τελευταίος χουντικός, που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 37 χρόνια, είναι ο Νικόλαος Ντερτιλής. Και δεν είναι διατεθειμένος, όπως ο ίδιος δηλώνει, παρά τα προβλήματα υγείας... που αντιμετωπίζει, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και παρά τις παροτρύνσεις γνωστών του, να κάνει αίτηση αποφυλάκισης, δηλαδή να υπογράψει, όπως υποστηρίζει, δήλωση μετανοίας. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι στις 21 Απριλίου του 1967 "σώθηκε ο τόπος μας από βέβαιο αιματοκύλισμα".

ΝΕΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Να προωθήσουν αμέσως την κατασκευή κέντρων υποδοχής, ώστε να σταματήσει η ροή παράνομων μεταναστών από τον Έβρο στην πλατεία Ομόνοιας, ζητούν οι επαγγελματίες του κέντρου της Αθήνας. Όπως τονίζουν «παρά την κρίση, τα δίκτυα του σύγχρονου δουλεμπορίου παραμένουν ανέπαφα».

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ το «Έθνος», οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως χώρα τράνζιτ. Το 46% των προσφύγων που συνελήφθησαν στον Έβρο το 2011 είχαν ως τελικό προορισμό την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Αγγλία. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...