Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Κύπρος: Κλάπηκε ασύρματος με κωδικούς της Εθνικής Φρουράς
Ασύρματος Racal PRM 4700 σαν και αυτόν που «έκανε φτερά» μέσα από τζιπ της Ε.Φ. Μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι μαζί με τον ασύρματο κλάπηκαν και κωδικοί επικοινωνίας. (φωτ. αρχείου).
 
Μάρτιος 16, 2012.
Λευκωσία
Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε σε ΓΕΕΦ και Υπουργείο Άμυνας το νέο κρούσμα κλοπής στρατιωτικού υλικού από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Το γεγονός αναδημοσιεύτηκε στον τουρκικό Τύπο
Η κλοπή διαπιστώθηκε πριν από μερικές μέρες, όταν στο πλαίσιο επιθεώρησης σε μονάδα τεθωρακισμένων στον Κόρνο έλειπε από τζιπ αυτοκίνητο ο ασύρματος που ήταν εγκατεστημένος σ’αυτό. Πρόκειται για ασύρματο μεγάλης εμβέλειας τύπου PRM 4700, ο οποίος χρησιμοποιείτο για επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της Ε.Φ. κατά τις διάφορες ασκήσεις.

Ξένοι μετανάστες φεύγουν από κρητικά χωριά αρπάζοντας ό,τι βρουν!


Όλο και αυξάνονται τα περιστατικά με μετανάστες που, λόγω της οικονομικής κρίσης, φεύγουν... νύχτα από τα χωριά της Κρήτης, παίρνοντας μαζί τους... ακόμη και τα λεμόνια! Μετανάστες που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία και οι οποίοι για χρόνια κατοικούσαν στην Κρήτη, φροντίζοντας ηλικιωμένους αλλά και απασχολούμενοι σε αγροτικές εργασίες, μαζεύουν τις οικοσκευές τους και τα πράγματά τους κι εγκαταλείπουν σαν κλέφτες τις περιοχές όπου για χρόνια είχαν ριζώσει.

Παραίτηση του προκαθημένου των Αγγλικανών…Ο Δρ Ρόουαν Ουίλιαμς, αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία της Αγγλικανικής εκκλησίας ανακοίνωσε. Σε μήνυμά του, σημειώνει ότι θα ακολουθήσει πλέον ακαδημαϊκή καριέρα στο Κέμπριτζ.

Οδοιπορικό στη μαρτυρική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Προφανώς η κυβέρνηση έχει εντελώς εγκαταλείψει τα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Προφανώς η κυβέρνηση έχει εντελώς εγκαταλείψει τα...: Διαβάζω  ότι « σε μια πρωτοφανή στροφή, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο  ζητείται άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγματε...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος,: «Δέν εἶναι ἄσχετο ὅτι ἡ ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος,: «Δέν εἶναι ἄσχετο ὅτι ἡ ...: Γιά τήν  ἐ πιστολή πού  ἀ πέστειλε στόν πρωθυπουργό γιά τή νέα δανειακή σύμβαση καί τό ρόλο πού καλε ῖ ται νά διαδραματίσει  ἡ   Ἐ κκλησία ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο θανάσιμος κίνδυνος των αγγλικών βάσεων για την Κ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο θανάσιμος κίνδυνος των αγγλικών βάσεων για την Κ...:  Η ομολογία του Βρετανού υπουργού εξωτερικών ,ότι ιρανικοί πύραυλοι μπορούν να κτυπήσουν και την Κύπρο , ένεκεν της παρουσίας των αγγλικών ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: MAΪMOY "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΛΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: MAΪMOY "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΛΑ...: Μέσω της κρατικής  ΝΕΤ παρουσίασαν πως ο Σαμαράς έκανε θρίαμβο  στην  τραγική επίσκεψη του στη πόλη της Καλαμάτας που με τόση κινητοποίηση ...

Βρετανία-κατεχόμενα: Πρωτοβουλία για τις εκκλησίες…Νέα βρετανική πρωτοβουλία με την οποία στηρίζονται δίκαιες – αυτονόητες θα έλεγε κανείς – ελληνικές θέσεις στην Κύπρο, δίνει την εντύπωση ότι η «επίθεση φιλίας» και η υποστήριξη από τους Βρετανούς «ήρθε για να μείνει», χωρίς βέβαια να μας διαφεύγει ότι το «παιχνίδι» των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή να επιβάλλει την αλλαγή στάσης σε κυβερνητικό επίπεδο…

Η Ευρώπη ανακάλυψε ... "τουρκική μειονότητα σε Ρόδο-Κω"! (βίντεο)!!!!

Βήμα για «τουρκική μειονότητα» σε Ρόδο-Κω…Η Διαρκής Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, αποδέχτηκε την έκθεση με θέμα «η κατάσταση των κατοίκων της Ρόδου και Κω που έχουν υπόβαθρο την τουρκική πολιτισμική κουλτούρα» (Doc. 12526) και το σχέδιο της απόφασης περί αυτής (1867/2011), η οποία είχε συνταχθεί από τον Ελβετό Αντρέα Γκρος, μέλος της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Γεώργιος Ιακωβίδης


Ο Γεώργιος Ιακωβίδης (Georgios Jakobides, Χίδηρα Λέσβου, 11 Ιανουαρίου 1853–Αθήνα , 13 Δεκεμβρίου 1932) ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός.  Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό αρχιτέκτονα, και να φοιτήσει στην Ευαγγελική Σχολή, ενώ παράλληλα εργαζόταν. Από νωρίς έδειξε ενδιαφέρον για την τέχνη και κυρίως για την ξυλογλυπτική. Το 1868 ακολούθησε το θείο του στη Μαινεμένη για δύο έτη και το 1870 με την προτροπή και την οικονομική βοήθεια του Μιχαήλ Χατζηλουκά, ξυλέμπορου, συνεργάτη του θείου του, αποφάσισε να σπουδάσει γλυπτική στην Αθήνα. 

«Πετάει» το Αλληλέγγυον. Όχι στο πέρασμα από την κοινωνία των δανεικών, στην κοινωνία των ζήτουλων, με απλωμένο χέρι.

25η Μαρτίου 2012: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας – ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!

5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!
ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 95.7% ! ! ! ! ! !

http://netakias.wordpress.com/2012/03/09/propaganda/

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ 95,7% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ! ! ! ! ! !

ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 95,7% ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 53% ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ 70 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 350 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

Ρε παιδιά ας πει κανένας στο Mega και στη ΝΕΤ ότι «κούρεμα 95,7%» δεν υπάρχει!
Το έχουν από το πρωί ως κεντρικό τίτλο.
Και κάτι άλλο… Αν οι τηλεοράσεις γράφουν: «95,7% το κούρεμα» αυτό που θα σκεφτεί ο κόσμος είναι ότι μας διαγράφουν το 95,7% των δανείων, γιατί δεν είναι και όλοι οικονομολόγοι.
Άλλο το κούρεμα και άλλο η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο κούρεμα…
Μην λέμε ότι θέλουμε για να παραμυθιάζουμε τον κόσμο…
Αλλά τους καταλαβαίνουμε: έρχονται εκλογές…
Φανταστείτε τί έχει να γίνει από εδώ και στο εξής με την προπαγάνδα των ΜΜΕ…
ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ "ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ"....

Διατελώ Υμέτερος,Netakias

Τα εγκληματικά λάθη στη Θράκη συνεχίζονται!Ελληνικά κόμματα προσφεύγουν σε "Τούρκους" υποψηφίους
“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”. Η ανακοίνωση της προσχώρησης του ανεξάρτητου πλέλον βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μάντατζι στη Δημοκρατική Αριστερά αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη. Τα ελληνικά κόμματα επιμένουν να μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ζουν στη δική τους πραγματικότητα στην οποία το μόνο που μετράει είναι το εκλογικό ποσοστό και η ενίσχυσή του.

17 ΜΑΡΤΙΟΥ 1951... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!


Το Τάγμα του Εκστρατευτικού Σώματος Ελλάδας, με υποστήριξη αμερικανικών αρμάτων και της αμερικανικής αεροπορίας, επιτίθεται και καταλαμβάνει το συγκρότημα των υψωμάτων 325, κοντά στον ποταμό Χάγκτσον Χαν της Κορέας, και προκαλεί τα εγκωμιαστικά σχόλια της 8ης Αμερικανικής Στρατιάς, του διεθνούς Τύπου και των ραδιοφωνικών σταθμών του δυτικού κόσμου. 

"Οι πύραυλοι του Ιράν μπορεί να χτυπήσουν Κύπρο",λέει ο Βρετανός υφυπουργός ΕξωτερικώνΤο Ιράν διαθέτει πυραύλους που θα μπορούσαν να πλήξουν τη Κύπρο,υποστηρίζουν οι Βρετανοί .Και δεν πρόκειται για δημοσίευμα εφημερίδας αλλά για επίσημη δήλωση.

Πυραυλικά συστήματα τα οποία θα μπορούσαν να πλήξουν τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο διαθέτει το Ιράν σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ...
Μία νέα μόδα στην Αλβανία θέλει γυναίκες ηλικίας 18 – 30 χρονών να πηγαίνουν για την αποκατάσταση της παρθενιάς τους.

Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύονται στο “Osservatorio Balcani e Caucaso”, κάθε ημέρα τρεις Αλβανίδες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της παρθενιάς τους.

Το ‘Θέμα’ που εκδίδεται στα Τίρανα, αναφέρει πως οι γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν παρθένες προκειμένου να παντρευτούν, χωρίς να έχουν τη ‘ρετσινιά’.

Oριστικά παράνομη η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Oριστικά παράνομη η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Οι ξένες τράπεζες ξεφορτώθηκαν τα ομόλογα και μετά μας «κούρεψαν»

Οι ξένες τράπεζες ξεφορτώθηκαν τα ομόλογα και μετά μας «κούρεψαν»

Χρήση του αεροδρομίου Καστελλορίζου για τουριστικούς σκοπούς θέλουν οι Τούρκοι

Χρήση του αεροδρομίου Καστελλορίζου για τουριστικούς σκοπούς θέλουν οι Τούρκοι

Κύριε Παπούλια τι έχετε προσφέρει εσείς στα παιδιά της Ελλάδας που διαπρέπουν σε διεθνείς διαγωνισμούς;

Κύριε Παπούλια τι έχετε προσφέρει εσείς στα παιδιά της Ελλάδας που διαπρέπουν σε διεθνείς διαγωνισμούς;

Ποιός εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων κατα την υποβολή της φoρολογικής δήλωσης μέσω διαδικτύου;;;

Ποιός εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων κατα την υποβολή της φoρολογικής δήλωσης μέσω διαδικτύου;;;

Ιρανός ΥΠΕΞ: «Πολύ μικρό το Ισραήλ για να αντέξει ένα πραγματικό πόλεμο»


Αδύναμο αποκάλεσε το Ισραήλ να αντέξει έστω και μια εβδομάδα πραγματικού πολέμου, όπως είπε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Ali Akbar Salehi μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας. «Κατά πρώτον παίρνουμε όλες τις απειλές κατά του Ιράν πολύ σοβαρά ακόμη και αν αυτές προέρχονται ακόμη και από την μικρότερη χώρα του κόσμου», είπε στη συνέντευξή που παραχώρησε ο Salehi στο τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας TV2 για να συνεχίσει:

Η άγνωστη συνάντηση του Καραϊσκάκη και του Κιουταχή


Επιμελείται ο ΑΠΕΛΛΗΣ - Η απρόοπτη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε την επόμενη μέρα της μάχης του Χαϊδαρίου, όταν ακόμα οι πυροβολισμοί και οι κραυγές ήταν νωπές στην ακοή όσων πήραν μέρος στην μάχη. Ο Καραϊσκάκης και ο Κιουταχής βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο απέναντι ο ένας στον άλλο, επί ουδετέρου εδάφους, χωρίς να το περιμένει κανένας απ΄τους δύο και αντάλλαξαν χαρακτηριστικές φράσεις. Στις 9 Αυγούστου 1826, ήταν αγκυροβολημένη στα παράλια της περιοχής η φρεγάτα του Γάλλου ναυάρχου Ντεριγνύ, όταν αυτός δέχθηκε επί του πλοίου την επίσκεψη του Κιουταχή και του Ομέρ Πασά με την ακολουθία τους. Οι Τούρκοι στρατηγοί βρίσκονταν ακόμη στην μεγάλη αίθουσα του πλοίου, όταν πλησίασε στη γαλλική ναυαρχίδα το ψαριανό πλοίο του Γιαννίτση που μετέφερε τον Καραϊσκάκη, όταν αυτός έστειλε μήνυμα στο Ντεριγνύ ότι ήθελε να τον επισκεφθεί.

ΣΤΟ "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ρεπορτάζ για την "Εθνική Εταιρία" θα φιλοξενήσει το "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ενώ μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η "εξαφάνιση" από την πρωινή εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY  "Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ" του ιδρυτικού μέλους της και υπεύθυνου επικοινωνίας και οργανωτικού   κ. Νίκου Αργυρόπουλου αμέσως μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση της κυριακής....
δίπλα στον Κώστα Πρέκα διακρίνεται η κυρία Μαίρη Κουρούπη σύζυγος του ήρωως συνταγματάρχη Παύλου Κουρούπη αιχμάλωτου των Τούρκων από το 1974....δεξιά ο πτέραρχος κ. Τσαλουχίδης και στη δεύτερη σειρά η κ. Χαρά Νικοπούλου

η Χαρά υποδέχεται στο βήμα τα κορίτσια της

Ο Ελληνορθόδοξος Καθεδρικός Ναός του Αγίου Γεωργίου στη Βηρυτό - The Greek Orthodox Cathedral of Saint George in Beirut


Η ελληνορθόδοξος καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών Λιβανίων λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας με θέα την πλατεία του Κοινοβουλίου στην καρδιά του κέντρου της πόλης της Βηρυτού. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου είναι η Μητέρα Καθέδρα εκκλησία της ελληνορθόδοξης κοινότητας της Βηρυτού. Είναι ο Θρόνος του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Βηρυτού και μετοχίων της. Ο καθεδρικός ναός είναι η παλαιότερη εκκλησία της πόλης της Βηρυτού, και μια από τις παλαιότερες στην περιοχή. 

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗ =Ν ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ
Στόχος τριών ενόπλων έγινε πριν από λίγα λεπτά κοσμηματοπωλείο στην οδό Θωμά Χατζίκου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo, οι δράστες ήταν τρεις, οι όποιοι έφεραν οπλο.

Πρωτοπρ. Γεώργιος Μεταλληνός > Ελληνορθοδοξία, το μόνιμον πρόβλημα των Δυτικών


Ὁ Ἑλληνισμός ἡττᾶται μόνον μέ Ἐφιάλτας
Τοῦ πρωτ. Γεωργίου Δ. Μεταλληνοῦ, Ὁμοτίμου Καθηγητοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν 

ΜΕΓΑΛΟ σάλο προκάλεσε πρίν ἀπό κάποια χρόνια ἡ γνωστή δήλωση τοῦ κ. Χένρυ Κίσιγκερ, πρώην Ὑπουργοῦ τῶν Ἐξωτερικῶν τῶν ΗΠΑ, γιά τόν τρόπο, μέ τόν ὁποῖο μπορεῖ νά τιθασευθῆ ὁ Ἑλληνισμός. Σημασία ὅμως ἔχει ὅτι μέ τήν δήλωσή του ὁ κ. Κ. διετύπωσε μέ ἄλλο τρόπο κάτι, πού εἶχε συλλάβει ὁ συμπατριώτης του Γιάκομπ Φιλίπ Φαλλμεράγερ (1790-1861) στά μέσα τοῦ 19ου αἰῶνος...Ὁ τελευταῖος ἀπό τον Ἰούλιο τοῦ 1840 ὥς τον Μάϊο τοῦ 1842 ταξίδευσε σέ πολλά μέρη τῆς “καθ᾽ ἡμᾶς Ἀνατολῆς”, μεταξύ τῶν ὁποίων συμπεριέλαβε καί το Ἅγιον Ὄρος.

Η ΤΡΙΗΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΚΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;;; 

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται η διάθεση της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ στην εταιρεία International Advantage Corporation (IAC), για χρήση αυτής ως έκθεμα την περίοδο τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο Ιούλιο Αύγουστο 2012 και μελλοντικά σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Κύριε Παπούλια τι έχετε προσφέρει εσείς στα παιδιά της Ελλάδας που διαπρέπουν σε διεθνείς διαγωνισμούς;


Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο πέντε νεαρούς φοιτητές και τους συνοδούς τους που διακρίθηκαν κερδίζοντας επαίνους και μετάλλια το 2011 στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής. Τι τους είπε; «Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι είστε η άλλη Ελλάδα. Το είπα χθες και στον αθλητή, τον Χονδροκούκη. Με το τίποτα στεκόμαστε όρθιοι και στο βάθρο».

Και η Ιρλανδία του μνημονίου ανακάλυψε πετρέλαιο! > ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ


Την πρώτη πετρελαιοπηγή στην χώρα ανακάλυψε Ιρλανδική εταιρεία!Η Providence Resources δήλωσε ότι ανακάλυψε το κοίτασμα 70 χλμ. ανοιχτά των ακτών του Κορκ, με δυνατότητα άντλησης 4.000 βαρελιών την ημέρα. Η Ελλάδα βρήκε πρόσφατα πετρέλαιο σε 3 οικόπεδα και ξεκινά έρευνες σε διψήφιο αριθμό οικοπέδων σε όλη την επικράτεια, η Κύπρος που την απείλησαν λίγο με εκρήξεις, υποβαθμίσεις κτλ, βρήκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο…

Επίτιμος ακόλουθος… πολιτισμού και τουρισμού στα κατεχόμενα ο…Καμία αμφιβολία δεν πρέπει να μας μένει πλέον για το περιεχόμενο που δίνουν οι Τουρκοκύπριοι τουλάχιστον στον όρο «πολιτισμός», ο οποίος προφανώς ταυτίζεται με όσα παρουσίαζε η σειρά «η κοιλάδα των λύκων» (προφανώς γκρίζου χρώματος…) ή καλύτερα στα τουρκικά «Kurtlar Vadisi»…

Δεν έχουμε πρόβλημα με την Κύπρο για την ΑΟΖ, αλλά με το Ισραήλ, λέει ο Λίβανος   Ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Αντνάν Μανσούρ ξεκαθάρισε ότι η διαφορά της χώρας του για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης δεν είναι με την Κύπρο, αλλά με το Ισραήλ και αναμένει την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών για επίλυση του θέματος. «Η Κύπρος εξέφρασε ετοιμότητα και προθυμία να συνεργαστεί μαζί μας» επισήμανε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...