Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...
Χθές το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, άγνωστη γυναίκα, προσποιούμενη προβλήματα όρασης, έπεισε ένα ανήλικο κορίτσι να την ακολουθήσει σε κοντινό σημείο, εκεί όπου βρισκόταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, που αιφνιδιαστικά με τη χρήση βίας την επιβίβασαν σε αυτό.

Η τουρκική φρεγάτα,έφθασε Εύβοια.Μέχρι που θα φθάσει η προκλητικότητα της Άγκυρας;Μετά το Πίρι Ρέϊς -το οποίο συνεχίζει να "βολοδέρνει" στο Αιγαίο- τουρκική φρεγάτα στην Εύβοια.Η Άγκυρα επιχειρεί να κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο και αυτό προβληματίζει την Αθήνα.

Με τον κρατικό μηχανισμό και την κυβέρνηση σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" λόγω της οικονομικής κρίσης και της εσωτερική πολιτικής ρευστότητας, η Τουρκία πιέζει στρατιωτικά στο Αιγαίο,θέλοντας να επισημάνει την παρουσία της αλλά και να δοκιμάσει αντανακλαστικά. 

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Για τον Άνθρωπο που τόσο "αγαπήσαμε"...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Για τον Άνθρωπο που τόσο "αγαπήσαμε"...: http://www.peramatozoa.net/2012/03/blog-post_5737.html

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΧΘΕΣ: Το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι από την Ελλάδα…

Δείτε το post για την Ελλάδα που σαρώνει παγκοσμίως στο διαδίκτυο! - Η αλήθεια για την Ελλάδα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.Δεν θα παρελάσ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.Δεν θα παρελάσ...: Δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στο δήμο Καλλιθέας, σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως δήλωσε χαρακτη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Όταν η πρωτεύουσα «φοβάται» τους κατοίκους της.Ένα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Όταν η πρωτεύουσα «φοβάται» τους κατοίκους της.Ένα...: Μια χαρακτηριστική εικόνα από τη σημερινή παρέλαση. Η φωτογραφία με τον μικρό θεατή πίσω από τα κάγκελα αποτυπώνει την κατάσταση που επικρα...

«Η αντίσταση στην Κρήτη κατά των γερμανών, ήταν ανέντιμη βρώμικη και κτηνώδης.»

είναι πολλά τα $$$

Τα μέτρα του Χρυσοχοϊδη απέτρεψαν Βετεράνο της Κύπρου (1974) να καταθέσει στεφάνι.Ο Λχιας (ΤΘ) εξ Ελλάδος ΔΡΟΣΟΣ, με Ε/Κ πλήρωμα πάνω στο Τουρκικό Μ-47 που κατελήφθη από τις Ε/Κ δυνάμεις και χρησιμοποιήθηκε κατά των εισβολέων με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Το αρχικό πλήρωμα ήταν οι Λοχίες εξ Ελλάδος Δρόσος Κ., Κριθάρης Α., και οι Ε/Κ Δεκανέας ΤΘ Τούντας και Στρατιώτες ΤΘ Αποστόλου και Κουδουνάς.


Τα φοβικά, και όχι μόνο, σύνδρομα της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμου προς κάθε τι που αντιπροσωπεύει τις ταυτόσημες έννοιες Έλληνες -Ήρωες, εκδηλώθηκαν και σήμερα 24η Μαρτίου 2012 κατά την εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στην πλατεία Συντάγματος.


Τά όργανα της Αστυνομίας, κατ' εντολήν του πολιτικού τους προϊσταμένου και Υπουργού ΠΡΟ. ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΙΘΑΡΗ, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974, να προσέλθει στον χώρο του Μνημείου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος του Συλλόγου.


Ματαίως ο ήρωας του πολέμου της Κύπρου προσπάθησε να εξηγήσει στους Διοικητές της φρουράς (αλήθεια τι φρουρούν αυτοί και από ποιόν;)

Υποθαλάσσιο αγωγό νερού προς την κατεχόμενη Κύπρο κατασκευάζει η Τουρκία - Επόμενος στόχος η Γάζα


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Το σχέδιο για την κατασκευή αγωγού μεταφορά νερού, προς το ψευδοκράτος ανακοίνωσε η Τουρκία. Την αποκάλυψη του σχεδίου την έκανε ο Υπουργός Δασών και Υδάτινων Πόρων Βεϊσέλ Έρογλου στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Ακσάμ. Η τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει το θέμα με τίτλο « επιχείρηση τουρκικού νερού». Σύμφωνα με το σχέδιο θα κατασκευαστεί ένας υποθαλάσσιος αγωγός από το νοτιότερο σημείο της Τουρκίας στην περιοχή Ανάμουρ, προς στη Βόρεια Κύπρο.

Το μήκος του υποθαλάσσιου αγωγού, θα φτάνει τα 107 χιλιόμετρα και θα τοποθετηθεί σε βάθος περίπου 250 μέτρων.
« Εμείς σκεφτόμαστε με μεγάλα σχέδια» δηλώνει ο Έρογλου ο οποίος υποστηρίζει πως ο αγωγός θα είναι έτοιμος στις 7 Μαρτίου του 2014 και θα λύσει το πρόβλημα νερού του ψευδοκράτους μέχρι το 2060. «Αν επιλυθεί το Κυπριακό από το νερό θα μπορούν να ωφεληθούν και οι ελληνοκύπριοι» δηλώνει ο τούρκος υπουργός.

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! 
Αποκλειστικό!
Η σταδιακή κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών επέρχεται με την εισαγωγή της Θρησκειολογίας η οποία ήδη φέρνει τους μαθητές των σχολείων σε πρώτη επαφή με το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό. Ο στόχος να απαλειφθεί σε λίγα χρόνια η Ορθοδοξία από επίσημη θρησκεία των Ελλήνων, δεν είναι μακρινός. Ήδη έχει γίνει λόγος για το βιβλίο της Ε’ Δημοτικού που εξυμνεί την θρησκεία του Ισλάμ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821: Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ...
Από την σελίδα του ΓΕΣ: Η Επανάσταση Πολλές εξεγέρσεις, μικρές και μεγάλες, περισσότερες από 150, έγιναν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, που όμως απέτυχαν, χωρίς να φέρουν το "ποθούμενο", στο σκλαβωμένο Γένος. Ένα μέρος από τις αποτυχίες ήταν αποτέλεσμα της εγκατάλειψης από τους ξένους και ισχυρούς της εποχής εκείνης. Οι Έλληνες πίστευαν στις υποσχέσεις τους, τις οποίες όμως οι ξένοι πάντα λησμονούσαν. Ύστερα από πολλές τέτοιες δοκιμασίες, αποφάσισαν να στηριχθούν στις δυνάμεις τους, για την ελευθερία της πατρίδας. Εμπνευσμένοι Έλληνες όπως: ο Αθανάσιος Τσακάλωφ και ο Νικόλαος Σκουφάς από την Ήπειρο και ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ίδρυσαν...

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ : "ΟΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ"
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!
ΣήμεραΠαρασκευή 23-3-2012, κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο τωνΕκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ, του Καθηγητού Τάσου Ηλιαδάκη: ΟΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ και το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.
Εμείς έτσι απαντάμε στην επιδρομή των βανδάλων τηςΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, οι οποιοι στις 12-2-2012, πυρπόλησαν για τρίτη φορά το βιβλιοπωλείο μας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ". ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Εστάλει από τον ιδρυτή και διευθυντή των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ κ Ιωάννη Γιαννάκενα 

Επιθέσεις και σε χερσαίες εγκαταστάσεις κατά της πειρατείας!Γι' αυτό αποσύραμε την ελληνική φρεγάτα;Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να επεκτείνει τo εύρος της αποστολής εναντίον των Σομαλών πειρατών, επιτρέποντας στις στρατιωτικές δυνάμεις να επιτίθενται τόσο σε χερσαίους στόχους, όσο και στη θάλασσα.

Λαμβάνοντας μια απόφαση για διετή παράταση της αποστολής, οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν ότι τα πολεμικά πλοία θα μπορούν πλέον να επιτίθενται σε σειρά στόχων.

Το BBC σχολίασε ότι όσο κι αν η κίνηση αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για τις επιχειρήσεις, ελοχεύει ο κίνδυνος της κλιμάκωσης.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ!!!
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων ή Πρόγραμμα γενιτσαροποίησης ελληνόφωνων εκπαιδευτικών;

Η Ζαγάλισα έχει επανειλημμένα ασκήσει σοβαρή και εμπεριστατωμένη κριτική στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων της Άννας Φραγκουδάκη (βλ και τ. 48, 50, 53, 55). Έχουμε υποστηρίξει ότι, ενώ οι υπεύθυνοι του Προγράμματος προπαγανδίζουν για ενίσχυση της ελληνομάθειας των μουσουλμάνων μαθητών,αυτο επί της ουσίας προωθεί την διγλωσσία στην εκπαίδευση: καθιερώνει την τουρκική γλώσσα ως την μοναδική και επίσημη μειονοτική γλώσσα όλων των μουσουλμάνων μαθητών.
 
 

Βαλκάνια,το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου

Ο Le Monde Diplomatique,έχει στη πρώτη σελίδα της έκδοσής του ,για το μήνα Μάρτιο αυτό το θέμα: “Βαλκάνια,το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου”. Σ΄ένα αναλυτικό και όπως πάντα τεκμηριωμένο κείμενο μας κάνει να σκεφτούμε ότι η συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να περιοριστεί στο αν θα μείνει ή θα φύγει η Ελλάδα ,με τη θέλησή της ή χωρίς αυτή. Το πρόβλημα πλέον είναι πολύ μεγαλύτερο και βαθύτερο καθώς φαίνεται ότι οι πολίτες όλων των Βαλκανικών χωρών που εμφανίζονταν να είναι θετικοί με την προοπτική ένταξης των χωρών τους στην ΕΕ,έχουν αλλάξει άποψη. Και η Ελλάδα έπαιξε μεγάλο ρόλο σ΄ αυτό.

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ > Υπήκοοι ξένων χωρών και λαθρομετανάστες στρατολογημένοι στην καταστροφή ΟΑΚΑ - Το καθεστώς το αποσιωπά.Όλα τα φρόντισε η κυβερνοπροπαγάνδα, για να πείσει πως το «ξαφνικό γεγονός» αποτελεί απειλή για το πολίτευμα (το οποίο έχει ήδη παυθεί με το «ναι σε όλα» της ψήφισης του 2ου(;) Μνημονίου). Μόνο, που, οι κυβερνοπροβοκάτορες αμέλησαν τις διαρροές εικόνων με τους «καταστροφείς» του ΟΑΚΑ. Παρέλειψαν να αναφερθούν στις εθνικότητές τους, παρέλειψαν να τονίσουν την πλήρη «αποτυχία» της αστυνομίας στο να συλλάβει τους «ταραξίες»…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ 1821
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ 1821
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
Βασίλειος Στυλιανέσης
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ 

Ινφογνώμων Πολιτικά: Ο Γρηγόρης, ο Βαγορής και ο Θεόφιλος

Ινφογνώμων Πολιτικά: Ο Γρηγόρης, ο Βαγορής και ο Θεόφιλος

Απόσπασμα απο το περίφημο μυθιστόρημα του Estragon De Fumes "Καντηλανάφτης στην ενορία των μπουρδέλων" που έκανε πάταγο όπου δημοσ

tromaktiko: Eίναι δυνατόν να εισάγουμε "γερμανικό" ελαιόλαδο;!

Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση

Πατριωτικό Μέτωπο: Πυξίδα των εξελίξεων, τα τρία τελευταία χρόνια. Άρθρο του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

http://www.youtube.com/watch?v=mw8BIIOI7qs&feature=youtu.be

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Πυξίδα των εξελίξεων, τα τρία τελευταία χρόνια.

Άρθρο του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Το έγκριτο εκκλησιαστικό περιοδικό της Μητροπόλεως Πειραιώς «Πειραϊκή Εκκλησία», που πολλά προσφέρει, τον Ιούνιο του 2010 είχε αφιέρωμα για τον Γέροντα Παϊσιο τον Αγιορείτη και ανέφερε το βιογραφικό του από της γεννήσεως, του μέχρι την κοίμηση του, τη σχέση του με τον Θεό, τον κόσμο και τους ανθρώπους, την αγιότητα του, την προσευχή, το προορατικό του χάρισμα, μέχρι τους λόγους και την φυσική διάκριση, που συνοψίζονται στην νουθεσία του «Αγάπη και πίστη στον Χριστό να ‘χεις παιδί μου».

Γιατί ο κόσμος να θέλει να αποδοκιμάσει στις Παρελάσεις; Μήπως γιατί...

Διαδόστε το σε κάθε Ελληνα!

Ολοι στις Παρελάσεις να δηλώσουμε παρόν, Ειρηνικά, η παρουσία μας και μόνο θα είναι τσουνάμι

http://wp.me/p9GCU-1S0

Γιατί ο κόσμος να θέλει να αποδοκιμάσει στις Παρελάσεις; Μήπως γιατί...

Οχι στην Βία. Δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο, από την θέληση για Ελευθερία.netakias.wordpress.com

Μήπως γιατί, ο διάδοχος του Αρχιεπισκόπου μας, είναι σιωπηλός;


Μήπως γιατί, οι συνδικαλιστές είναι ένιοι εξωνημένοι, άλλοι βολεμένοι κι άλλοι βαρεμένοι;


Μήπως γιατί, η Πράσινη Δικτατορία σπάει κεφάλια ειρηνικών Αγανακτισμένων στα κράσπεδα;


Μήπως γιατί, η Πραγματικότητα της Εξαθλιώσης, δεν συνάδει με την Ουτοπία της Προδοσίας;


Μήπως γιατί, η δικαιοσύνη καθεύδει;


Μήπως τελικά, γιατί η φωνή μας κι η ανοιχτή παλάμη, μας δεν είναι (ακόμη) οπλοχρησία.

ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,
ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!
http://wp.me/p9GCU-1S0

Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

Αυτοι Ψήφισαν την Προδοτική Νέα Δανειακή! 213 βουλευτές απο ΝΔ, ΠαΣοΚ και ΔηΣυ!

Αυτοι Ψήφισαν την Προδοτική Νέα Δανειακή! 213 βουλευτές απο ΝΔ, ΠαΣοΚ και ΔηΣυ!
http://wp.me/s9GCU-traitor

213 Ναι στην νέα δανειακή σύμβαση…

Με την ευρεία πλειοψηφία 213 βουλευτών υπερψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση από την Ολομέλεια της Βουλής, ενώ 79 βουλευτές ψήφισαν «ΟΧΙ». Υπο αυτά τα δεδομένα το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο τι τελικά έπραξαν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Ειδικότερα, την κύρωση της δανειακής σύμβασης ψήφισαν οι βουλευτές… του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας καθώς,

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

http://netakias.wordpress.com/2012/03/21/traitor/

ή

http://wp.me/s9GCU-traitor

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !
Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο Β’, όλα τα Ονόματα! Μην τους ξαναστείλετε στην Βουλή!
O Εχθρός έχει Ονομα! Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο, όλα τα Ονόματα!
ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

Σπύρος Χατζάρας - axisradio.gr 22-03-2012 - Και αυτή άλλη μία μυθική εκπομπή!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=L67QB9agc78&feature=g-all-u&context=G299812dFAAAAAAAAAAA

http://www.youtube.com/user/deltio11

Μόνη λύση για την Ελλάδα η Τουρκία δήλωσε ο μογγόλος Μπαμπατζάν!!!


Μπαμπατζάν: Μόνη λύση για την Ελλάδα η Τουρκία


Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αλί Μπαμπατζάν, προχώρησε σε δηλώσεις για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα την περίοδο της κρίσης.
Δήλωσε ότι, η μόνη λύση για να εξασφαλίσει η Ελλάδα το μέλλον της είναι περισσότερο εμπόριο και επενδύσεις με την Τουρκία. Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους επιχειρηματίες της χώρας να επενδύσουν στην ελληνική αγορά. Όμως, λόγω του ότι στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς δουλειές, το καλύτερο θα ήταν να εξαγοράσουν ελληνικές επιχειρήσεις.

«Το Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους»

«Το Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους»

Ο Μέγας Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας καλεί σε καταστροφή όλων των εκκλησιών στην περιοχή

Ο Μέγας Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας καλεί σε καταστροφή όλων των εκκλησιών στην περιοχή

Ξέσπασμα Ιερώνυμου για την απόρριψη των φωτοβολταϊκών

Ξέσπασμα Ιερώνυμου για την απόρριψη των φωτοβολταϊκών

Το Πίρι Ρέϊς στο κεντρικό Αιγαίο.Η Αθήνα ανακοινώνει έρευνες σε Ιόνιο και ΚρήτηΜε το Πίρι Ρέϊς να εξακολουθεί να πλέει στο Αιγαίο η Αθήνα ανακοινώνει ότι προχωρά στη ππροεργασία που απαιτείται για να ξεκινήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Προς το παρόν μακρυά από τις περιοχές που πλέει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος,στο κεντρικό Αιγαίο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν οι εταιρείες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες. Θα γίνουν στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας

Ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας

Θέμα στη Washington Post οι παρελάσεις στην Ελλάδα

Θέμα στη Washington Post οι παρελάσεις στην Ελλάδα

Κύπρος: Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για την «απειλή»

Άκρως αποκαλυπτική και διδακτική για πολλούς είναι η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην ελεύθερη Κύπρο με το 78% των Ελληνοκυπρίων να νιώθει ότι απειλείται από την τουρκυπριακή πλευρά, λόγω της κυριαρχίας των εποίκων στα κατεχόμενα, της νομιμοποίησης της διχοτόμησης, της αναγνώρισης του ψευδοκράτους, της παρουσίας των κατοχικών δυνάμεων στο νησί και του διεθνούς εμπορίου με τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης του Κυπριακού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών.

Τούρκος βουλευτής έφερε στο Κοινοβούλιο κοκαΐνη και ηρωίνη

Τούρκος βουλευτής έφερε στο Κοινοβούλιο κοκαΐνη και ηρωίνη

Το MEGA τον καιρό του 1821 Βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά...

Το MEGA τον καιρό του 1821 Βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά...

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Υπήκοοι ξένων χωρών και λαθρομετανάστες στρατολογημένοι στην καταστροφή ΟΑΚΑ - Το καθεστώς το αποσιωπά.

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Υπήκοοι ξένων χωρών και λαθρομετανάστες στρατολογημένοι στην καταστροφή ΟΑΚΑ - Το καθεστώς το αποσιωπά.

Είναι αίσχος αυτά που συμβαίνουν με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Είναι αίσχος αυτά που συμβαίνουν με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Χίος: "Ο Παπαδήμος κυβερνά με εντολές των μασονικών στοών"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Χίος: "Ο Παπαδήμος κυβερνά με εντολές των μασονικών στοών"

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Γιατί η Γερμανία,λειτουργεί ως "βρυκόλακας" της Ευρώπης;Ανάλυση Sratfor
Μετά τις “προβληματικές χώρες” του νότου, το Stratfor,αρχίζει να αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο…μαγικό κόσμο των χωρών του βορρά που ακόμη αξιολογούνται με τρία Α. Το πρώτο …μυστήριο που προσπαθεί να αναλύσει,είναι γιατί η Γερμανία της Μέρκελ,συμπεριφέρεται περίπου ως βρυκόλακας που ρουφάει το αίμα των “προβληματικών χωρών”,ζητώντας μέτρα κι άλλα μέτρα τα οποία είναι προφανές ότι δεν οδηγούν παρά μόνο στη καταστροφή .

Κυπριακή Βουλή: Έξω οι βρετανικές βάσεις!Σε μια υψηλής συμβολικής αλλά και ουσιαστικής – λόγω της συγκυρίας – κίνηση προέβη η Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία κινείται στην κατεύθυνση της απομάκρυνσης των βάσεων από τη νήσο…
Ο τερματισμός της βρετανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Κύπρο, όπως προκύπτει από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών, παραμένει αμετάθετος στόχος, τονίζεται σε ψήφισμα που ενέκρινε χθες η κυπριακή Βουλή για τις βρετανικές βάσεις. Στο ψήφισμα υπογραμμίζεται επίσης ότι «η Συνθήκη Εγκαθίδρυσης ως αποικιακό κατάλοιπο, συνιστά όπως και η Συνθήκη Εγγύησης, κραυγαλέο αναχρονισμό, ιδιαίτερα για κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ενώ εκφράζεται και αντίθεσή της στη χρήση των βάσεων για ενέργειες εναντίον άλλων χωρών.

Ελλάδα-Τουρκία:"σύγκρουση" όχι μόνο στο Αιγαίο.Υπάρχουν και τα Βαλκάνια...
Το Πίρι Ρέϊς εξακολουθεί να πλέει στο Αιγαίο, σε μια προσπάθεια της Άγκυρας να δηλώσει παρούσα στο ενεργειακό “προσκλητήριο” της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για ένα ακόμη λεονταρισμό της γειτονικής χώρας,που αποδεικνύει ότι οι προοπτικές για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι ευχάριστες.Γιατί από τέτοιους λεονταρισμούς που έχουν και μια δόση απόγνωσης ,μπορεί εύκολα να υπάρξει μια κλιμάκωση στο Αιγαίο.Κι όχι μόνο σ΄ αυτό.