Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ... ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!
Επικίνδυνη κίνηση χαρακτήρισε ο δήμαρχος της κατεχόμενης Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, το σχεδιαζόμενο από τουρκικής πλευράς άνοιγμα της κλειστής περιοχής της πόλης και κάλεσε την κυπριακή κυβέρνηση να αντιδράσει και να προβεί αμέσως σε παραστάσεις προς τα Ηνωμένα Έθνη. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, η τουρκική πλευρά θα προχωρήσει την 1η Ιουλίου σε άνοιγμα της κλειστής περιοχής για επανεγκατάσταση, υπό τουρκικό έλεγχο, όσων Ελληνοκυπρίων έχουν εκεί περιουσία. Σχολιάζοντας το δημοσίευμα στο ΡΙΚ, ο κ. Γαλανός επισήμανε ότι πρόκειται για «επικίνδυνη κίνηση, που στοχεύει στην αναγνώριση του ψευδοκράτους», κάνοντας λόγο για «κινήσεις...

ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΕΒΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ... ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ, ΚΟΡΥΤΣΑ...

Και φέτος αντιπροσωπεία της ΣΦΕΒΑ παραβρέθηκε στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου στο χώρο της Βορείου Ηπείρου, στις περιοχές Αργυροκάστρου, Αγίων Σαράντα και Κορυτσάς.
Ειδικά στην Κορυτσά ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με δοξολογία στην παλαιά Μητρόπολη της Κορυτσάς, με συμμετοχή πλήθους Κορυτσαίων, του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Μπολάνου, των τοπικών προέδρων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ, αντιπροσωπείας του ΜΕΓΚΑ, πολλών Βορειοηπειρωτών από άλλα μέρη όπως το Αργυρόκαστρο και η Χιμάρα αλλά και με την παρουσία πολλών επισήμων από την Ελλάδα,

ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ... "ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ!Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχτηκε η ομιλία του υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη σε εκδήλωση για την παρουσίαση του Δ' Τόμου με κείμενα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, Χριστόδουλου. Σε μέρος της ομιλίας του αρμόδιου υπουργού, που αναφέρονταν στον εκλεκτό λόγο και τα πνευματικά χαρίσματα του Αρχιεπισκόπου, σηκώθηκε και κινήθηκε προς τους ομιλητές η γνωστή... Ελένη Λουκά. Η ίδια σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να φωνάζει: "Είσαι Γερμανός και δεν πρέπει να μιλάς. Έχουμε γερμανική κατοχική κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα μείνει ελεύθερη. Είσαι εφιάλτης. Είσαι προδότης".

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 3Ε...Xαιρετίζουμε τη σπουδαία νίκη των Ελλήνων εργαζομένων του εργοστάσιου της Coca-Cola 3E στη Θεσσαλονίκη, που μετά από έναν τεράστιο αγώνα 42 ημερών απεργίας κατόρθωσαν να πετύχουν την επαναπρόσληψη όλων όσων απολύθηκαν και την παύση των εισαγωγών προϊόντων από τη γειτονική Βουλγαρία. Παράλληλα οι εργαζόμενοι απέσπασαν εγγυήσεις για μη μείωση στους μισθούς τους δείχνοντας τον δρόμο της αντίστασης ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα του διεθνούς νομισματικού ταμείου, απέδειξαν πως μόνο με σκληρό αγώνα κερδίζονται τα δικαιώματα και πως οι Έλληνες εργάτες οφείλουν, να αγωνιστουν ενάντια σε ντόπιους και ξένους εκμεταλλευτές.

Στρατόπεδα λαθρομεταναστών.Που υπάρχουν σ΄όλη την ΕυρώπηΔεν είναι ελληνικό το φαινόμενο. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Για πολλές ευρωπαϊκές χώρες η δημιουργία οργανωμένων χώρων για παράνομους μετανάστες είναι μάλλον ο κανόνας.

Τα σύνορα της Ε.Ε. είτε προς τα ανατολικά είτε προς τα νότια είναι κυριολεκτικά ... σπαρμένα από στρατόπεδα και κέντρα κράτησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μάλτα είναι... εξαφανισμένη από τον χάρτη καθώς έχουν σημειωθεί δύο στρατόπεδα για μετανάστες που περιμένουν τη νόμιμη είσοδο στη χώρα και άλλα δύο για μετανάστες που πρόκειται να απελαθούν.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση της πλούσιας Ελβετίας. Η χώρα σε όλα τα σύνορά της έχει δημιουργήσει πέντε στρατόπεδα για μετανάστες που πρόκειται να απελαθούν.


Η ΕΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Η Συμμαχία Μαύρο –Κόκκινο (ΑΚ) (η οποία μετεξελίχθηκε σε κόμμα) θα αναπτύξει μια νέα στρατηγική για την ενοποίηση των Αλβανών.

Με δελτίο τύπου η ΑΚ ανακοίνωσε ότι στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο θα δημοσιοποιηθεί η στρατηγική της ενοποίησης της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο.

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΒΑΡΑ Η ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ... ΖΗΤΑΕΙ ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ...
Η Κυπραία Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους με ανακοίνωσή της ζητά παρέμβαση της Κυβέρνησης για το θέμα των αγνοουμένων. ''Οι εξελίξεις στο ζήτημα των αγνοουμένων, που αφορά στην αδυναμία ταυτοποίησης λειψάνων και στην αλλαγή του καθεστώτος ταυτοποίησης, και η εκ των πραγμάτων σοβούσα από καιρό σχετική διαμάχη και κρίση επιβάλλει την άμεση παρέμβαση της Κυπριακής Κυβέρνησης προς επίλυση του προβλήματος'', σημειώνει η κ. Θεοχάρους.

ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ 2000...
Ένα σαφές μήνυμα ότι αν συνεχιστεί η επίδειξη επιθετικότητας από τουρκικής πλευράς θα μπορούσαν να υπάρξουν και ... ατυχήματα, έστειλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr μαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490) η οποία το Σάββατο 24/03 έφτασε μέχρι τις νότιες ακτές της Αττικής, περνώντας μεταξύ Μακρονήσου και Τζιάς και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική - ανατολική πορεία μέχρι το ναύσταθμο του Ελλησπόντου.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΚ" ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
Σήμερα, Δευτέρα 26-3-2012 ,στις 12:30 το μεσημέρι, στο ύψος της διασταύρωσης με Μακρύγιαλο (Πιερίας) της παλιάς Εθνικής οδού ακινητοποιήθηκε φορτηγό όχημα (νταλίκα) που είχε αυτοκόλλητο σήμα ΜΚ (ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ) χωρίς το Ελληνικό αυτοκόλλητο επιφύλαξης/ακύρωσης. Επιτέλους βρέθηκαν όργανα ελληνικών διωκτικών αρχών που σέβονται τους Νόμους του Κράτους που υπηρετούν, αλλά και την Ιστορία του.

Ταξίδι Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.Με τι μπορεί να επιστρέψει;Σίγουρα με Abrams και βλέπουμε...
Θα φέρει “δώρα” από τις ΗΠΑ και το “θείο-Σαμ” ο ΥΕΘΑ;

Το ρεπορτάζ του Onalert για τις “πιέσεις” που κάποιοι επιχειρούν να ασκήσουν στο ΥΕΘΑ εν όψει και του ταξιδιού Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ,προκάλεσε αντιδράσεις και “άνοιξε στόματα”,που κάτι έχουν να πουν.

Τι προκύπτει απ΄ αυτά;


Ότι οι επαφές που θα έχει ο Αβραμόπουλος στις ΗΠΑ θα έχουν να κάνουν και με τον εξοπλισμό των ΕΔ,όχι όμως απαραίτητα όπως το φαντάζονται κάποιοι εδώ στην Αθήνα.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ...Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν «καταστροφή», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο κ. Σόιμπλε είπε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα οδηγούσε την Νομισματική Ένωση σε μια «ανυπολόγιστη καταστροφή». 

Η ΚΥΠΡΟΣ(!!!) ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΗ ηλιακή καινοτομία που αναπτύσσουν οι δύο χώρες θα λύσει προβλήματα λειψυδρίας σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά. Ταυτόχρονα θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια.

Μπορεί η φιλολογία γύρω από τα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων να έχει φτάσει στο ζενίθ, όμως ο ήλιος αναμένεται να δώσει πόσιμο νερό και ενέργεια στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο. Αλλά και στις χώρες της Αφρικής.

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ ΤΟ 4Ο ΑΠΟ ΤΑ 20 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΗ-90 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Σε ένα ηλιόλουστο πριβάλλον προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Μεγάρων και το 4ο από τα συνολικά 20 ελικόπτερα NH-90 TGRA.
Όπως γράφει ο Δημήτρης Σαμπάνης στο armyaviation στις 20/3/2012 και ώρα 16:42 τοπική, με το ιδιο πλήρωμα γάλλων που έφερε το τρίτο ελικόπτερο τον Οκτώβριο του 2011. Το ελικόπτερο έχει κωδικό ΕΣ 846 και ήδη ετοιμάζεται να μπεί ,μετά την φάση παραλαβής εδάφους... στο πρόγραμμα των εναέριων δοκιμών και της εκπαίδευσης.

Έλληνας από το Κιλκίς είναι σύμβουλος της Μέρκελ σε θέματα παιδείας!

Έλληνας από το Κιλκίς είναι σύμβουλος της Μέρκελ σε θέματα παιδείας!

Γερμανοί το παραδέχονται: «Εμείς φτιάξαμε την κρίση»

Γερμανοί το παραδέχονται: «Εμείς φτιάξαμε την κρίση»

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις εκλογές καταργούν 13ο και 14ο μισθό

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις εκλογές καταργούν 13ο και 14ο μισθό

Το όνειρο του Χίτλερ να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, το πραγματοποίησε η Μέρκελ και χωρίς πόλεμο

Το όνειρο του Χίτλερ να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, το πραγματοποίησε η Μέρκελ και χωρίς πόλεμο

Χαρίζουν το 80% του πρόστιμου αυθαιρέτων στους μουσουλμάνους της Θράκης!

Χαρίζουν το 80% του πρόστιμου αυθαιρέτων στους μουσουλμάνους της Θράκης!

Ελλάδα, χρέος και λιτότητα : η Τρόικα και το ΔΝΤ συζητούν σήμερα με ευρωβουλευτές

Ελλάδα, χρέος και λιτότητα : η Τρόικα και το ΔΝΤ συζητούν σήμερα με ευρωβουλευτές

Πρός κοινό στρατό οδεύει η Ευρώπη;;

Πρός κοινό στρατό οδεύει η Ευρώπη;;

ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ... ΧΡΥΣΗ Η ΒΑΣΩ ΜΙΛΛΟΥΣΗ ΣΤΟ ΔΟΚΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣΜετά την πρωτιά της στη δοκό ισορροπίας στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το οποίο είχε χαρακτήρα προ-ολυμπιακού τουρνουά, η Βάσω Μιλλούση επανήλθε στους αγώνες με μια πρωτιά ακόμα. Η Μιλλούση επιβεβαίωσε το χαρακτήρα του φαβορί που της είχαν δώσει στο Κότμπους και κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό με 14,425 βαθμούς.

ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...
Με έντονα συναισθήματα συγκίνησης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ο Δήμος Γεροσκήπου πρόσφερε 3 τόνους ειδών διατροφής και ένδυσης στον αδελφοποιημένο Δήμο της Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Στο 9% η Χρυσή Αυγή σε δύο δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας

Στο 9% η Χρυσή Αυγή σε δύο δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!

Αχμαντινετζάντ: Οι ΗΠΑ περικυκλώνουν, Ρωσία, Κίνα, Ινδία!Ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να υπαγορεύουν την πολιτική τους στον υπόλοιπο κόσμο. Εκτίμησε, επίσης, ότι οι σχέσεις ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και το Πακιστάν θα γίνουν πιο ασταθείς.
«Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρέπει να αλλάξουν την πολιτική τους γιατί έχει πλέον παρέλθει ο καιρός που έθεταν τους δικούς τους όρους στον κόσμο», τόνισε ο Αχμαντινετζάντ σε ομιλία του στη διάρκεια διάσκεψης για την οικονομική κατάσταση του Αφγανιστάν, στην πρωτεύουσα του γειτονικού Τατζικιστάν.

ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ...
Τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα, 43 και πλέον πόλεις, 500 λαμπαδηδρόμοι και 8 ημέρες διαδρομής είναι τα στοιχεία με απλά νούμερα, τα οποία θα ισχύσουν μετά την Αφή της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, μέχρι και την παράδοσή της στους Βρετανούς διοργανωτές στις 17 του ίδιου μήνα στο Παναθηναϊκό στάδιο. 

ΟΑΣΕ: Κριτική στην ΠΓΔΜ για εθνοτική βίαΣε μια διαιρεμένη κοινωνία, όπως αυτή της ΠΓΔΜ, μια σπίθα αρκεί για να προκαλέσει πυρκαγιά, ανέφερε ο επίτροπος για θέματα μειονοτήτων του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), Κνουτ Βόλεμπεκ…

Συνεργασία της Ευελπίδων με το Πολυτεχνείο ΚρήτηςΜε απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση, προωθείται η διαδικασία υλοποίησης και λειτουργίας των Διατμηματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "SKEFTOMASTE ELLHNIKA" ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "SKEFTOMASTE ELLHNIKA" ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ...: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...