Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Πρόεδρος Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας > Θα μας πάρουν και το FIR Αθηνών


Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να περιέλθει ο έλεγχος του FIR Αθηνών σε γειτονικές χώρες, μετά την «κίτρινη» κάρτα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Παρά την κινητοποίηση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το υπουργείο Οικονομικών αρνείται να ικανοποιήσει τα όσα ζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου, να παραχωρηθεί ο έλεγχος του FIR Αθηνών σε γειτονικές χώρες -στην Ιταλία, ακόμη και στην Τουρκία. 

Διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για το Διάστημα


Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση δεκαετιών, η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), που είναι ο αρμόδιος δημόσιος φορέας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), εκπόνησε Σχέδιο Στρατηγικής που θα οδηγήσει στη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για το Διάστημα. 
Το Σχέδιο Στρατηγικής που δόθηκε προς δημόσια διαβούλευση, ετοίμασε ομάδα εργασίας, η οποία είχε συσταθεί στο τέλος του 2011 και αποτελείτο από ειδικούς επιστήμονες του τομέα του Διαστήματος, εκπροσώπους της Ένωσης Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ) και έναν εμπειρογνώμονα από την ESA.

To εβραϊκό λόμπι ζητά αλλαγή στάσης των ΗΠΑ στο Κυπριακό - Ποιά η θέση του εβραικού λόμπυ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;


Η από καιρό πιθανολογούμενη συνεργασία ανάμεσα στο ελληνικό και στο (πανίσχυρο) εβραϊκό λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά. Ο ηγέτης του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ και βουλευτής των Δημοκρατικών κ. Χάουαρντ Μπέρμαν ζήτησε από την υπουργό Εξωτερικών κυρία Χίλαρι Κλίντον να αλλάξει πορεία στο Κυπριακό. Της ζήτησε συγκεκριμένα να πάρει σαφή θέση στις τουρκικές απειλές για τις έρευνες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, για προσάρτηση των κατεχομένων και αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης της Κύπρου. 

Συνεχίζεται η λεηλασία των ελληνικών ορθόδοξων ναών στην Αλβανία


Συνεχίζεται η λεηλασία και οι βανδαλισμοί των ελληνικών ορθόδοξων ναών σε περιοχές όπου ζει η ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία αφού χτες άγνωστοι εισήλθαν και έκλεψαν την εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Χειμάρρα.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομόνοιας «Εγκληματικά στοιχεία λεηλάτησαν το ναό και προκάλεσαν φθορές σε εικόνες ανεκτίμητης θρησκευτικής και ιστορικής αξίας. 

Αίγυπτος-Χριστιανοί: Επιτέλους, κάποιος να τους προστατεύσει!Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών έναν μόλις 17 ετών Χριστιανό γιατί «προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ στη σελίδα του στο facebook».
Πρόκειται για τον Κόπτη Γκαμάλ Αμπντού Μασούντ ο οποίος καταδικάστηκε από το δικαστήριο ανηλίκων γιατί είχε ανεβάσει στη σελίδα του καρτούν με πρωταγωνιστή τον Μωάμεθ. Ο Μασούντ κατάγεται από το μικρό χωριό Ασιούτ, στο οποίο η πλειοψηφία των κατοίκων είναι χριστιανοί Κόπτες.

Π.Κουκουλόπουλος για 77χρονο αυτόχειρα: "Να μας πει πώς κλέβανε το δημόσιο"!


"Τι είδους άνθρωποι (;) είναι αυτοί στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόσο της προηγούμενης όσο και της νυν ηγεσίας"; Αυτό διερωτάται η χώρα, μετά και την νέα δήλωση του υφυπουργού εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, για την αυτοκτονία του 77χρονου πρώην φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς τον... εγκαλεί (!) γιατί η φαρμακαυτική δαπάνη από τα 4 δισ. εκτοξεύθηκε στα 9 δισ. ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια και περίπου του αποδίδει ευθύνες! 

Το πλήρωμα του Enterprise σε μνημεία και όχι μόνο
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα, τα μέλη των πληρωμάτων του αεροπλανοφόρου Enterprise και του Vicksburg, βρέθηκαν σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους, παρευρέθηκαν σε δραστηριότητες και απόλαυσαν τις ομορφιές της χώρας μας.
Ειδικότερα, τα πληρώματα επισκέφθηκαν το Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, στην Κόρινθο, στον Παρθενώνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο θέατρο του Ηρώδου του Αττικού, στο Θέατρο Διονύσου και στους Δελφούς. Απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα και περπάτησαν στην Αθήνα.

Κόσοβο: Έρευνα για το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων…Το δικαστήριο της Πρίστινας αποδέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex), Τζόναθαν Ράτελ να κλητευθεί ο Ντικ Μάρτι ως μάρτυρας στην υπόθεση παράνομων επεμβάσεων αφαίρεσης ανθρώπινων οργάνων στην κλινική «Medikus», τα οποία στη συνέχεια πωλούνταν παράνομα σε λήπτες από διάφορες χώρες.

Σχιζοφρενική τοποθέτηση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών!Ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας Χανς Πέτερ Φρίντριχ, εισηγείται την ενίσχυση των ελέγχων εντός του χώρου Σένγκεν, αφού «χώρες όπως η Ελλάδα αποτυγχάνουν να φυλάξουν τα εξωτερικά τους σύνορα». Πριν καν παρουσιάσουμε και σχολιάσουμε το θέμα, να ρωτήσουμε τον φίλο υπουργό, πότε να δίνουμε σημασία, όταν η Ευρώπη και διάφοροι διεθνείς παράγοντες μέμφονται την Ελλάδα όταν «σφίγγει τα λουριά» στους λαθρομετανάστες, ή με όσα μας λέει τώρα αυτός;

Τα παρασκηνιακά παιχνίδια της Άγκυρας με την ΑΟΖ,σε χάρτες.Τι και πως προσπαθεί να το πετύχει

Του Χρήστου Μηνάγια
Στο άρθρο του συντάκτη του παρόντος, με τίτλο «Εκβιασμοί, απειλές και αυθαιρεσίες από την Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο» είχε αναγραφεί ότι: «Η Άγκυρα επιδιώκει να δημιουργήσει φοβικά σύνδρομα και να αποσπάσει με εκβιασμούς, με την απειλή χρήσεως ισχύος και με πλάγιες μεθόδους ένα σημαντικό μέρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Εκτός τούτου, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο, οι Τούρκοι να επιδιώξουν την αυθαίρετη επιβολή τετελεσμένων στις εν λόγω περιοχές, είτε με τη δημιουργία γκρίζων ζωνών, μετά από μια θερμή συγκρουσιακή κατάσταση, είτε με την ανακήρυξη της δικής τους Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.» Δυστυχώς, μετά την παρέλευση μικρού χρονικού διαστήματος, η εν λόγω εκτίμηση άρχισε να επιβεβαιώνεται πλέον με αρκετή σαφήνεια, λαμβανομένου υπόψη των ακόλουθων τουρκικών ενεργειών:

"Δεν ξεχωρίζουμε τον ελληνικό λαό από τον κυπριακό λαό, έλληνες είμαστε και εμείς", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησία της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

Ο Αρχιεπίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από τον Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο.

Να αναφερθεί ότι τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συνόδευε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης.

Εν συνεχεία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα Μέλη της ΔΙΣ.

"Δεν ξεχωρίζουμε τον ελληνικό λαό από τον κυπριακό λαό, έλληνες είμαστε και εμείς", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

ΤΟΝ... ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ ΤΟ... ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...
Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεται με τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, στο Μουσείο Μπενάκη.
"Οι έρευνες της κοινής γνώμης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Πήγε να περάσει νόμο για έκπτωση κατά 80 % χάριν των Μουσουλμάνων ο Σηφουνάκης !!

Πήγε να περάσει νόμο για έκπτωση κατά 80 % χάριν των Μουσουλμάνων ο Σηφουνάκης !!

Τουρκία: Μετά την 1η Ιουλίου θα διχοτομήσουμε την Κύπρο

Τουρκία: Μετά την 1η Ιουλίου θα διχοτομήσουμε την Κύπρο

Οι Αμερικανοί πολίτες λένε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη!

Οι Αμερικανοί πολίτες λένε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη!

Τα Αμερικανικά ...δώρα,η αντιπυραυλική ασπίδα ,και οι Ρώσοι που θέλουν να πουλήσουνΠριν καν συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει η παραχώρηση των 400 αρμάτων μάχης Abrams και των 700 τεθωρακισμένων οχημάτων ...άρχισαν οι αντιδράσεις.

Πρώτα απ΄ όλα τέθηκε θέμα με την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, Θέμα το οποίο μάλλον ήταν γνωστό από το 2009,όταν ο τότε αναπληρωτής ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης το είχε συζητήσει με τους Αμερικανούς. Η συμμετοχή της Ελλάδας εθεωρείτο από τότε δεδομένη και όχι τόσο με τη μία πυροβολαρχία Patriot, στην οποία αναφέρθηκε ο Αβραμόπουλος πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Η αντιπυραυλική ασπίδα σ΄ ότι αφορά την Ελλάδα, θα είναι "πλωτή". Αυτό που προβλέπει το σχέδιο των Αμερικανών είναι η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο ,τα οποία διαθέτουν τα κατάλληλα αντιπυραυλικά συστήματα για να αποτελούν "κρίκο" τηε ασπίδας. Αυτό ακριβώς είναι και το σεννάριο της άσκησης του Enterprise και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν. Συνεπώς η σύνδεση της παραχώρησης των αρμάτων μάχης αποκλειστικά με το θέμα της αντιπυραυλικής είναι προφανώς υπερβολική.

Eγκληματική αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά την προστασία των ορθόδοξων ναών στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής ΜειονότηταςΔελτίο Τύπου – Ομόνοια
Με αγανάκτηση φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας την εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά την προστασία των ορθόδοξων ναών στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας (2 Αυγούστου 2008, 3 Ιουνίου 2010 κλπ) είχαμε καταγγείλει την αδιαφορία των αρμόδιων κρατικών φορέων με παραδείγματα.
 

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ! ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ!


Κάποιοι θέλουν τη Θράκη γεμάτη μιναρέδες…Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Μαρτίου, εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο, ύστερα από εισήγηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ) της Ντόρας Μπακογιάννη, η τροποποίηση του άρθρου 29 σχετικά με τα απαραίτητα έγγραφα για την παραχώρηση άδειας ανοικοδόμησης τεμενών χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, σε περιοχές της Δυτικής Θράκης.

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μύκης, επιχειρηματίας, Γιουσούφ Ντελή, δήλωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, τήρησε το λόγο της. Η εισήγηση που επιμελήθηκε το κόμμα ΔΗΣΥ στο κοινοβούλιο σχετικά με αλλαγές στο νόμο περί «παραχώρησης άδειας ανοικοδόμησης στις περιοχές όπου ανοικοδομήθηκαν τεμένη», εγκρίθηκε το βράδυ της 29ης Μαρτίου και τέθηκε σε ισχύ. Σε δηλώσεις του στην ομάδα του «Azınlıkça Online», ο Γιουσούφ Ντελή, δήλωσε τα εξής:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ, ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΜΥΡΝΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1919. - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΝΑ


Σαν σήμερα (χθες) το 1919, το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ, έπιανε Σμύρνη,με 50.000 λαού να αποθεώνουν το πλοίο-θρύλοςΣτα κινηματογραφικά πλάνα της εποχής διακρίνεται ο πλοίαρχος Μαυρουείδης, κυβερνήτης του θωρηκτού "Αβέρωφ" επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής, ο οποίος διάβασε τη Πρωτομαγιά το  διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού Ελευθερίου Βενιζέλου στους κατοίκους της Σμύρνης...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Ματθαίος Γιαννούλης αποκαλύπτει το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης αποκάλυψε το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά που το τελευταίο διάστημα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρoν της κοινής γνώμης στην Ελλάδα. Δείτε τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook στο παρακάτω link:

ΜΟΝΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - ΤΡΑΤΖΙΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 541 9:20 ΜΜ


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ...

Μόνο το άκουσμα της πληροφορίας, ότι στην Αμυγδαλέζα, κοντά ή μέσα στην Σχολή Αστυνομίας θα γίνει το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, ξεσήκωσε δήμο και κατοίκους!

Μόνο το άκουσμα της πληροφορίας, ότι στην Αμυγδαλέζα, κοντά ή μέσα στην Σχολή Αστυνομίας θα γίνει το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, ξεσήκωσε δήμο και κατοίκους!

Έρχεται η ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία με πρόσχημα ... την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!

Έρχεται η ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία με πρόσχημα ... την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!

Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Τα απίστευτα που έδειξε έκτακτος οικονομικός έλεγχος στο ΝΝΑ!Έκτακτος οικονομικός έλεγχος στο Νοσοκομείο του Ναυτικού ανέδειξε τους λάθος χειρισμούς των διοικήσεών του όχι μόνο σήμερα αλλά και αρκετά χρόνια πίσω.

Τι άλλο να πει κανείς όταν "ανακαλύφθηκε" ότι εδώ και αρκετά χρόνια το Νοσοκομείο ούτε καν διαβίβαζε τα νοσήλεια στο ΙΚΑ για τους ασφαλισμένους του που νοσηλεύθηκαν εκεί! Και μετά άπαντες απορούσαν πως δημιουργήθηκε και όλο μεγάλωνε η “μαύρη τρύπα”.

Eγκληματική αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά την προστασία των ορθόδοξων ναών στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Eγκληματική αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά την προστασία των ορθόδοξων ναών στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Πρόεδρος Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Θα μας πάρουν και το FIR Αθηνών

Πρόεδρος Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Θα μας πάρουν και το FIR Αθηνών

Ποιοι "γελάνε" και ποιοι "κλαίνε" με τη συμφωνία για τα Abrams και τα τεθωρακισμένα

Η συμφωνία για την ένταξη 400 αρμάτων μάχης Abrams και 700 τεθωρακισμένων οχημάτων στον Ελληνικό Στρατό,προκάλεσε χαμόγελα,αλλά και γκρίνιες που αναμένεται να συνεχιστούν και πιθανόν να ενταθούν.

Ποιοι “γελάνε” και ποιοι “κλαίνε” λοιπόν με την συμφωνία Αβραμόπουλου-Πανέτα;

•Στο ΓΕΣ αν και δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν την οικονομοτεχνική μελέτη που είχαν αρχίσει για το κόστος της συντήρησης και ένταξης των Abrams,είναι ικανοποιημένοι αφού μπορούν να αποσύρουν τα Μ 48.Κέρδος είναι και όπως και το κάνουμε το Abrams, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παλιό

Επιστολή υπέρ της ένταξης των Σκοπίων είχε στα χέρια του ο Πανέτα όταν είδε τον Αβραμόπουλο
"Κίνημα" υπέρ των Σκοπίων είχε εκδηλωθεί στην Ουάσινγκτον λίγες ώρες πριν γίνει η συνάντηση Πανέτα-Αβραμόπουλου.Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας ήταν γνώστης αυτής της κίνησης.

Πενήντα τέσσερα μέλη της Βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ, από τις τάξεις τόσο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικανών, απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ζητώντας του να διασφαλίσει ότι το ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο στο Σικάγο, στις 20 και 21 Μαΐου 2012, <<θα επιδώσει επιτέλους τυπική πρόσκληση>> στην ΠΓΔΜ για ένταξη στη Συμμαχία.

    

ΥΠΕΞ για ΑΟΖ:"Η Τουρκία είναι απομονωμένη"Με ενιαία φωνή οφείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να απαντά στις απειλές της Άγκυρας ότι θα διακόψει τις σχέσεις της με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επί κυπριακής προεδρίας, τονίζει η Αθήνα.

   

Σε συνέντευξη στο ΚΥΠΕ, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη Λευκωσία, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Σταύρος Δήμας επισήμανε ότι τον Δεκέμβριο υιοθετήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πολύ αυστηρά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά της Τουρκίας.

    

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!Τα χρηστά ήθη ανήκουν πια στην ιστορία;

________Με πόνο ψυχής σας παρουσιάζουμε σήμερα την κόλαση της ακολασίας, όπως παρουσιάζεται από τα  ΜΜΕ! Η χριστιανιική μας Ελλάδα άφησε τον ελληνορθόδοξο προσανατολισμό της και σταδιακά πλέον μεταμορφώνεται σε μια χώρα ειδωλολατρική! Τα μοντέρνα είδωλα δεν είναι ο Δίας, η Αθηνά και τα λοιπά ξόανα της προχριστιανικής Ελλάδος, Τα σύγχρονα είδωλα είναι η σάρκα και η αχαλίνωτη σαρκική απόλαυση, η πορνεία, οι ανώμαλες σχέσεις, οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, ο κλονισμός του ιερου θεσμού της οικογενείας,  η θεοποίηση της σάρκας! Μέσα γι αυτή την κατρακύλα είναι το χρήμα, το μαύρο χρήμα, το αμαρτωλό χρήμα, το εύκολο χρήμα!  Για το χρήμα πουλάμε σήμερα χωρίς διαταμό τό σώμα μας, την ψυχή μας, τις αρχές μας, την Πατρίδα μας, τηνορθόδοξη πίστη μας. Αφήνουμε πολύ εύκολα τον Θεόν και προσκυνάμε τον παρά-θεό, το χρήμα! 
_________Προαγωγοί στην κατρακύλα αυτή της Κοινωνίας είναι η Τηλεόραση, το Internet, το τηλέφωνο (ειδικά μάλιστα οι κλήσεις των αριθμών που αρχίζουν από το 900), οι εφημερίδες, τα περιοδικά, το σχολείο, ηαδιαφορία των πολλών, η παρακμάζουσα Δικαιοσύνη, η μη εφαρμογή των Νόμων, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, η αποδυνάμωση της Ενορίας, η αβελτηρία ημών των εκκλησιαστικών Ταγών.....! Ο κατάλογος  δεν έχει τέλος!

Ο Αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυλάκων … και τα Κέντρα λαθρομεταναστώνΑρχές καλοκαιριού του 2011 έγραφα ένα άρθρο για μια ακατανόητη ενέργεια του τότε ΥΕΘΑ για τον αφοπλισμού των Ελλήνων εθνοφυλάκων της Κεντρικής Μακεδονίας! Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο να αφοπλιστούν οι Έλληνες Εθνοφύλακες το δε άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ποιο κάτω ...

Σήμερα όμως τα πάντα είναι μπροστά μας αδυνατώ να πιστέψω τις παιδαριώδες δικαιολογίες του υπουργού και πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ οικονόμου που δείχνει σαν μην γνωρίζει ότι το έγκλημα απλά μεταφέρετε και μεταφέρεται άσχημα σε μια τεράστια έκταση χωρίς οργάνωση χωρίς άνδρες χωρίς μέσα ! Το να δημιουργήσεις κέντρα κράτησης σε περιοχές που έχουν φτιαχτεί για αποθήκες πυρομαχικών απλά μεταφέρεις το πρόβλημα και τοποθετείς ωρολογιακές βόμβες στα θεμέλια της Ελληνικής περιφέρειας

Ο Χρυσοχοίδης γνωστός για αισθήματα που τρέφει υπέρ των λαθρομεταναστών προκαλεί το αίσθημα των κατοίκων και προκλητικότατα απειλεί ότι θα το κάνει χωρίς αναβολή ! Να του θυμίσω την Κερατέα ή να τον προκαλέσω αν τολμά να τοποθετήσει ένα κέντρο κράτησης εντός Αττικής πχ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα που ενδείκνυται και έχει και έτοιμες τις εγκαταστάσεις ;