Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

NewsIt.gr: Στην Αθήνα το Άγιο Φως


ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ: Η ζωή εν τάφω [Ξυλούρης - Μητσιάς, 1977] - YouTube

Η ζωή εν τάφω [Ξυλούρης - Μητσιάς, 1977]

Πως οι ναζί λεηλάτησαν τις ελληνικές αρχαιότητες

Εσταυρωμένος λαός και τα "σταύρωσον,σταύρωσον" των πολιτικών.Ανάσταση θα έρθει;

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥΟι υποψήφιοι βουλευτές που έχουν αρχίσει να ζουν το δικό τους Γολγοθά,θα πρέπει να αποφύγουν τη γνωστή …προτροπή προς του υποψήφιους ψηφοφόρους τους.Το…σταυρώστε με προκαλεί πλέον άλλους συνειρμούς στους ταλαιπωρημένους από την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού πολίτες.Γιατί έτσι όπως τα κατάφεραν,ούτε Πάσχα δεν τους άφησαν να χαρούν.

Κύπρος: Προετοιμασία για κατασκευή σιδηροδρόμου!Λειτουργούσε μέχρι το 1951, στην περιοχή της Λευκωσίας. Πλέον, όμως, η κυβέρνηση της Κύπρου σχεδιάζει να κατασκευάζει νέες γραμμές που θα συνδέουν διάφορες περιοχές. Μάλιστα, εκταμιεύθηκαν κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την υλοποίηση των τεχνικο-οικονομικών μελετών.
Το πλήρες άρθρο για το θέμα είναι του Sigma Live Κύπρου.

Καρατζαφέρης εναντίον Mιχαλολιάκου!

Απολαυστικότατο βίντεο - απόσπασμα από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο": Ο προσκεκλημένος Γ. Καρατζαφέρης, μιλάει για την Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτοντας αρχικά πως σε όποιο κανάλι πήγαινε του απαγόρευαν να λέει αυτό το όνομα, γιατί τη φοβούνται! Μάλιστα, λέει με νόημα "Για ποια δημοκρατία μιλάμε;"! Εκείνη τη στιγμή, παίρνει το λόγο ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος, που...τολμάει να υπενθυμίσει στον Καρατζαφέρη πως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Χ.Α μπαίνει στη Βουλή! Ο πρόεδρος λέει το αμίμητο "Εάν μπει η Χ.Α στη Βουλή, θα έρθουν χειρότερες μέρες για όλους τους Έλληνες"!!! Απορεί και εξίσταται ο Παυλόπουλος με αυτή την αρλούμπα, λέγοντας τα αυτονόητα για όσους καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά δεν...ονομάζονται Χ.Α! Τι ήθελε και το' πε; Ποιος είδε τον εισηγητή (ή λαγό) του Παπαδήμου και δεν τον φοβήθηκε! Φτάνει στο σημείο να ανακαλέσει στην τάξη (!!!) τον παρουσιαστή, επειδή τάχα κάνει προπαγάνδα υπέρ της Χ.Α! Εκείνος αντιδρά και γίνεται ένας χαμός στο στούντιο, με τα...πιστοποιητικά "δημοκρατικότητας" και "φασισμού" να...πηγαινοέρχονται!


Ενεργειακός πανικός στη Κύπρο!89 εταιρείες ζητάνε άδεια για έρευνεςΟγδόντα εννέα εταιρείες έχουν επιδείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον και αγόρασαν σεισμογραφικά δεδομένα για έρευνες προς εντοπισμό υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου αδειοδότησης, που περιλαμβάνει 12 οικόπεδα. Αυτό δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος έχει δεσμευτεί για ανοικτή διαδικασία προσφορών, στις 11 Μαΐου.

Μόνιμη ρωσική ναυτική παρουσία στα συριακά ύδαταΗ Ρωσία, η κυριότερη σύμμαχος της Συρίας, αποφάσισε να αναπτύξει «σε μόνιμη βάση» πλοία του στόλου της κοντά στις συριακές ακτές, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.
Την ίδια ώρα ο ΟΗΕ ετοιμάζει απόφασης το οποίο κατήρτισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες για την αποστολή 30 άοπλων παρατηρητών στη Συρία για να επιτηρούν την εφαρμογή της εύθραυστης εκεχειρίας, η οποία τέθηκε σε ισχύ την Πέμπτη. «Ελήφθη η απόφαση για μόνιμη παρουσία των πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας κοντά στις ακτές της Συρίας», δήλωσε υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος, που δεν κατονομάζεται.

«Ευρασιατικό» ενδιαφέρον για αγορά του ΟΣΕ…Τι είναι άραγε αυτό που κάνει εταιρίες οι οποίες στην ουσία εκπροσωπούν ολόκληρες χώρες να ενδιαφέρονται για την εξαγορά μιας ελληνικής κρατικής εταιρία η οποία δεν έχει να τους προσφέρει παρά… χρέη δισεκατομμυρίων;

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ!


Οι Βορειοηπειρώτες «αδειάζουν» τον Έλληνα πρεσβευτή!


Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στην Αλβανία από τη μεριά της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και του Έλληνα πρεσβευτή Νικόλαου Πάζιου, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου σε γνωστή για τη μη φιλική απέναντι στην Ελλάδα στάση της, τη «Γκαζέτα Σκιπτάρε». Πολλοί Βορειοηπειρώτες και οι οργανώσεις τους ζητούν ευθέως την ανάκληση του πρεσβευτή, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνονται ότι προστατεύει τα συμφέροντα της μειονότητας. Η κατάσταση δεν δείχνει να εκτονώνεται και απαιτούνται άμεσες διευκρινίσεις από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών, προτού η κατάσταση τεθεί εκτός ελέγχου…
Το επίμαχο σημείο της συνέντευξης του πρεσβευτή μας στα Τίρανα έχει ως ακολούθως:
Ερώτηση: Τι είναι για σας η «Βόρειος Ήπειρος» και το «Ψήφισμα για την Αυτονομία» της;

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

« ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ »

     Οι άνθρωποι καταδίκασαν το Θεό σε θάνατο. Με την Ανάστασή Του τους καταδίκασε σε αθανασία. Αντί των χτυπημάτων που δέχτηκε, ο Θεός ανταπέδωσε αγκαλιές, αντί των προσβολών ευλογίες, αντί του θανάτου, αθανασία.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΡΙΜΝΟΥΜΕ 
(από συνεργάτη μας στη Β. Ήπειρο)

Να σας δείξω και την άλλη όψη του νομίσματος, γράφει ο Ν. Μπάσιος από τη  Δερβιτσιάνη στο γραπτό του: «Τα θετικά και τα αρνητικά του χωριού μου» στην εφημερίδα λαϊκό ΒΗΜΑ. Και αφού αραδιάζει ένα σωρό μειονεκτήματα της άλλης όψεως, αφού βεβαίως καθρέφτισε τα προτερήματα και τις αξίες του κεφαλοχωριού της Δρόπολης, τη Δερβιτσιάνη, γράφει: «Το πιο ανησυχητικό για όλους μας είναι η διαίρεση των Δερβιτσιώτων σε τρεις πολιτικές παρατάξεις: Μερικοί σε Ομόνοια — ΚΕΑΔ, μερικοί στο Σοσιαλιστικό αλβανικό κόμμα και μερικοί στο ΜΕΓΚΑ. Μάλιστα άρχισαν να χωρίζουν  τα μαγαζιά και τα καφενεία  κατ’ αυτόν τον τρόπο για να μην πούμε και τις συμπεθεριές…».
 
 

O Άγιος Χαράλαμπος και η σωτηρία των Φιλιατρινών

Ο Νίκος Αργυρόπουλος (πρόεδρος των βετεράνων Κύπρου 74 και υπεύθυνος επικοινωνίας της Εθνικής Εταιρείας) μιλά στην καθημερινή εκπομπή του "ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ" στο BLUE SKY και διηγείται το Θαύμα του Αγίου Χαράλαμπου και την σωτηρία των Φιλιατρινών το 1944 από τους κατακτητές Γερμανούς.

Νέος Φόρος 2.000€ τον χρόνο για να μείνετε στο σπίτι…σας!


netakias-Οταν έγραφα, για δήμευση των ιδιωτικών περιουσιών μας, από τον Φεβρουάριο του 2011 και για αφαίμαξη των καταθέσεων μας, μου έγραφαν σχόλια ότι είμαι υπερβολικός και κινδυνολόγος. Αλλά ήξεραν αυτοί που το σχεδίασαν ήταν….συμφωνημένα.
Ο κ.Μόσιαλος μας “κατηγορούσε” μάλιστα γιατί έχουμε σπίτια! (Για μια φλούδα γης. Το τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα.)- 
Έναν επιπλέον φόρο στα ακίνητα, αυτόν της ιδιοκατοίκησης, που έχει καταργηθεί εδώ και 13 χρόνια, επιθυμεί να επιβάλλει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο οποίος θα προσμετράται στο συνολικό εισόδημα του φορολογούμενου.

Ο Άδωνης εξασφάλισε τα.... νηστίσιμα!!!

Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και γνωστός φαιδρός βιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης, την Μεγάλη Πέμπτη σε ζαχαροπλαστείο της Φιλαδέλφειας στην Αθήνα. Πάντως τα γιαούρτια που δέχθηκε ο Άδωνις, ο οποίος συνοδευότανε και από την γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου, ήταν light και πάνω απ' όλα νηστίσιμα!!!

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA!!!

Προπαγάνδα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για αυτονομία της Κρήτης!!!! στην σειρά ''Πίσω στο σπίτι''.!!!!αίσχος σας "κύριοι"!!!

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ελληνικές εκλογές

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ελληνικές εκλογές

Νέα Φιλαδέλφεια-το ζαχαροπλαστείο του τρόμου Καταιγιστικές ριπές από γιαούρτια και πάστες εναντίον του ζεύγους Άδωνη και Ευγενίας Μανωλίδου!

Νέα Φιλαδέλφεια-το ζαχαροπλαστείο του τρόμου Καταιγιστικές ριπές από γιαούρτια και πάστες εναντίον του ζεύγους Άδωνη και Ευγενίας Μανωλίδου!

Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Aleyromagiros Dimitris
Ημερομηνία: 2 Απριλίου 2012 1:29 π.μ.
Θέμα: Fw: ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς:
----- Original Message -----
From: ΛΗΝΑΙΟΣ
To: ΓΛΕΖΟΣ ΕΘΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Sent: Sunday, April 01, 2012 11:44 PM
Subject: ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σας στέλνω την προκλητική ανακοίνωση των Γερμανών

και την αποστομωτική απάντηση του Μανώλη Γλέζου.Προτείνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη, στις 5 το απόγευμα,

έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία.Απαντήστε μας αν συμφωνείτε.Για το Εθνικό Συμβούλιο

Στέφανος Ληναίος - Γραμματέας Συντονιστικής ΕπιτροπήςΕπικοινωνία = stefan28@on.gr, 210.7259466, fax:210.7237333, 210.5228321

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''01 / 04 / 2012 13:20

ʽʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼ

Γερμανία: «Δεν υπάρχει θέμα γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα»
Αδιάλλακτη στάση κρατά το Βερολίνο, όσον αφορά το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.Με αποκλειστική δήλωσή του προς το ΑΜΠΕ, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει ότι δεν υπάρχει για το Βερολίνο ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων.Η Γερμανία «αναγνωρίζει την ευθύνη της» για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και «λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων». Ωστόσο, υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταβάλει αποζημιώσεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946 και στήριξε έμπρακτα την ανοικοδόμηση της Ελλάδος.«Το ζήτημα των αποζημιώσεων δεν αποτελεί πλέον θέμα», 65 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου κι έπειτα από δεκαετίες «ειρηνικής, γεμάτης εμπιστοσύνη» συνεργασία με την Ελλάδα, σε διμερές επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αναφέρει η δήλωση του υπουργείου.Αναλυτικά, η μετάφραση της δήλωσης του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών προς το ΑΜΠΕ αναφέρει:«Η Γερμανία αναγνωρίζει την ευθύνη της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων. Αυτό ισχύει και για την γερμανική κατοχή της Ελλάδας.

Η Γερμανία κατέβαλε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946 για την Διασυμμαχική Υπηρεσία Αποζημιώσεων των Παρισίων, αποζημιώσεις και για την Ελλάδα και στήριξε την χώρα έμπρακτα στην ανοικοδόμησή της.

Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου και έπειτα από δεκαετίες ειρηνικής, γεμάτης εμπιστοσύνης, συνεργασίας της Γερμανίας με την Ελλάδα και στενής σχέσης μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., το ερώτημα των αποζημιώσεων από την σκοπιά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης δεν αποτελεί πλέον θέμα».

========================01 / 04 / 2012 20:31

ʽʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼʼ
Μανώλης Γλέζος:
Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών
της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται
Ανιστόρητη, ψευδή και εξοργιστική χαρακτηρίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας για τις γερμανικές επανορθώσεις.«Ανιστόρητη, διότι αγνοεί την απόφαση της 19μελούς Διασυμμαχικής Επιτροπής των Παρισίων του 1946, η οποία καταλόγισε στη Γερμανία ότι οφείλει να καταβάλλει στην Ελλάδα 7 δις εκατό εκατομμύρια δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938, δηλαδή 108 δις ευρώ χωρίς τους τόκους. Αγνοεί επίσης το αναγκαστικό δάνειο ύψους 31/2 δις δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938, δηλαδή 54 δις ευρώ.

Ψευδής, διότι δεν έχει καταβάλει, έναντι αυτών των οφειλών ούτε ένα μάρκο, ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα, ενώ έχει εξοφλήσει όλες ανεξαιρέτως τις χώρες με τις οποίες βρέθηκε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Εξοργιστική, διότι αποφασίζει από μόνη της ότι «δεν αποτελεί πλέον θέμα» η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας από τα γερμανικά στρατεύματα και ο θάνατος των Ελλήνων για την επιβίωση του γερμανικού λαού.

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται.

Ἡ Πολιτιστικὴ Ἑταιρεία ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ συνεστήθη γιὰ τὴν διάδοση καὶ προάσπιση τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ

Ἀπαράδεκτη δικαστικὴ ἀπόφαση κατὰ τοῦ συλλόγου μας
Τὸ ἑλληνικὸ κράτος, μέσῳ τῆς δικαστικῆς ἐξουσίας, διὰ ἀκόμη μία φορᾷ, ἔδειξε τὸν παραλογισμό του καὶ τὴν βαθιὰ ἀνθελληνική του διάσταση.

Τώρα πιὰ δὲν ἔχουμε καμμία ἀμφιβολία ὅτι ὁ σύλλογός μας ὑφίσταται πόλεμο. Καὶ ἐξηγούμαστε ἀμέσως:

Μᾶς ἔγινε μήνυση, ἀπὸ τὸν ἰδιοκτήτη τῆς αἰθούσης ποὺ ἐνοικιάζαμε τὰ προηγούμενα 3 χρόνια, γιατί φύγαμε ἀπὸ τὴν αἴθουσα (3 μῆνες) πρὶν τὴν λήξη τοῦ συμβολαίου καὶ διεκδικοῦσε τὰ ἐνοίκια τῶν μηνῶν ποὺ ἀπέμεναν.

Μέχρι νὰ φύγουμε ἤμασταν 100% ἐντάξει στὶς ὑποχρεώσεις μας.

Ὁ λόγος ποὺ φύγαμε ἦταν τὸ ὑπερβολικὸ ἐνοίκιο ποὺ πληρώναμε καὶ ἡ ἀδιαλλαξία τοῦ ἐνοικιαστῆ νὰ τὸ μειώσει.

Καίτοι λοιπὸν τὸν ἐνημερώσαμε, τουλάχιστον 3 μῆνες πρὶν γιὰ τὴν ἀποχώρησή μας, γιατί δὲν θέλαμε νὰ τοῦ κρατᾶμε τὸν χῶρο χωρὶς νὰ τὸν πληρώνουμε, ἐντούτοις αὐτὸς ὁ ἀνεκδιήγητος τύπος, προχώρησε σὲ μία παράλογη μήνυση γιὰ νὰ λάβει τὰ ὑπόλοιπα ἐνοίκια του συμβολαίου.

Βγῆκε λοιπὸν ἡ ἀπόφαση τοῦ δικαστηρίου, καὶ ὢ τοῦ θαύματος, μᾶς καταδικάζει νὰ πληρώσουμε συνολικὰ (ἐνοίκια, ἐπιτόκια!!!, δικαστικὰ ἔξοδα) 2,170 €!!!

Τὸ ἑλληνικὸ κράτος λοιπὸν μέσῳ τῆς δικαστικῆς ἐξουσίας, μᾶς «ἐκδικεῖται» γιὰ τὴν παρουσία μας ὅλα αὐτὰ τὰ χρόνια καὶ γιὰ τὴν διαρκῆ προσπάθειά μας γιὰ μία Ἐλεύθερη Ἑλλάδα καὶ γιὰ Ἕλληνες Ὑπερήφανους γιὰ τὴν καταγωγή τους καὶ τοὺς προγόνους τους.

Καὶ εἴμαστε σίγουροι πιὰ ὅτι δεχόμαστε πόλεμο, μιάς καὶ δὲν εἶναι ἡ πρώτη φορᾷ πού μάς «καταδιώκει» τὸ «ἑλληνικό» κράτος. Καταλάβαμε ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμή, ποὺ ἀρχίσαμε νὰ ἔχουμε συνδιαλλαγὲς μὲ αὐτό, ὅτι δέν μάς… «πήγαιναν».

Ἡ πρώτη φορᾷ ἦταν ὅταν δεχθήκαμε πόλεμο γιὰ τὴν ἔγκριση τοῦ καταστατικοῦ μας.

Ὅταν καταθέσαμε τὰ χαρτιά μας γιὰ ἔγκρισή του (καίτοι τὸ συνέταξε δικηγορικὸ γραφεῖο ἐξειδικευμένο σὲ αὐτὸν τὸν τομέα) δὲν μᾶς τὸ ἐνέκριναν, ἀπορρίπτοντας ἕνα ἄρθρο ποὺ εἴχαμε προσθέσει αὐτούσιο… ἀπὸ τὸν ἀστικὸ κώδικα….!!!! Καὶ φυσικά μας καθυστέρησαν 1 ὁλόκληρο χρόνο γιὰ νὰ μᾶς τὸ ἐγκρίνουν.

Εἶναι πιὰ πασιφανὲς ὅτι τὸ ὄνομα «ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ» τοὺς δημιουργεῖ δυσφορία.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ
Ξέρετε, ὅσοι μας ἔχετε γνωρίσει ἀπὸ κοντά, ὅτι ὁ σύλλογός μας δὲν εἶναι κερδοσκοπικός, δὲν ἔχουμε καμμία κρατικὴ βοήθεια ἢ ἐπιχορήγηση καὶ ὅτι στηριζόμαστε οἰκονομικᾶ στὰ μέλη τοῦ συλλόγου μας. Σὲ αὐτὲς τὶς δύσκολες ἐποχὲς καταλαβαίνετε ὅτι εἶναι ἕνα μικρὸ θαῦμα ποὺ μποροῦμε ἀκόμη καὶ ἐπιβιώνουμε.

Ζητᾶμε λοιπόν, ἀπὸ ἐσᾶς τοὺς φίλους μας, τὴν στήριξή σας.
Ὅ,τι μπορεῖ νὰ συνεισφέρει ὁ καθένας (ἀκόμη καὶ τὸ πιὸ ἐλάχιστο ποσόν), θὰ εἶναι μία βοήθεια γιὰ ἐμᾶς, σὲ αὐτὴν τὴν δύσκολη κατάσταση πού μας καταδίκασε ἡ ἑλληνικὴ δικαιοσύνη.

Προσβλέπουμε στὴν βοήθειά σας. Εἴμαστε σίγουροι ὅτι θὰ μᾶς στηρίξετε…
Ἐπικοινωνῆστε μαζί μας στὰ τηλέφωνα 6942 551213, 6944 965803 καὶ σᾶς περιμένουμε καὶ στὸν σύλλογό μας τὶς ἡμέρες τῶν διαλέξεων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ
Βρισκόμαστε ἤδη στὸ ὄγδοο ἔτος τοῦ ἐγχειρήματός μας γιὰ τὴν ἐπανελλήνιση καὶ τὴν ἀφύπνιση τῶν Ἑλλήνων.
Σκοπός μας νὰ διασώσουμε την πολιτιστική & πολιτισμική μας κληρονομιά.

Σκοπός μας ἡ διάδοσις τῶν ἀνωτάτων, παναθρωπίνων ἀξιῶν ποὺ οἱ πρόγονοί μας, ἀπὸ τὴν ἀρχαιότητα μέχρι σήμερα, δίδαξαν στοὺς λαοὺς τοῦ κόσμου.

Σκοπός μας νὰ ξαναγίνουμε ὑπερήφανοι γιὰ αὐτὸ ποὺ εἴμαστε καὶ νὰ δημιουργήσουμε πολιτισμό, ἐπιστήμη, ἀξίες.

Θὰ μᾶς βρεῖτε στήν νέα μας διεύθυνση:
Στὴν πλατεία Ψυρρή, 2 λεπτὰ ἀπὸ τὸν σταθμὸ ΗΣΑΠ Μοναστηράκι. Παλλάδος 24-26 στον 2 ὄροφο

Στὸν χῶρο μας κάθε ἑβδομάδα πραγματοποιοῦνται μαθήματα καὶ διαλέξεις

http://www.pamet.gr

Αθήνα, 12 Απριλίου 2012
Δείτε στο http://vimeo.com/40017079 το πλήρες βίντεο από τη Διαβούλευση των Αντιμνημονιακών Κινημάτων και Φορέων, για κοινή κάθοδο σε εκλογές, απέναντι στη Νέα Τάξη, το ΔΝΤ, την ΤΡΟΙΚΑ, τους τοκογλύφους και την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.
Ύστατη έκκληση των Κινημάτων για ενότητα. (Ακόμη δύο σημαντικά αντιμνημονιακά κινήματα, προστέθηκαν στον κοινό αγώνα.)

Οι εκπρόσωποι των Κινημάτων, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τρίτη 10/4/12 στην Αθήνα, μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, απευθύνουμε την ύστατη στιγμή, πρόσκληση – έκκληση για την μεταξύ μας πολιτική συμφωνία και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές, με ελάχιστα σημεία της μεταξύ μας συμφωνίας, τα εξής:

1. Υιοθέτηση δια δημοψηφίσματος νέου αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος.

2. Άρνηση του μνημονίου και του χρέους και σύσταση διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, για τη διερεύνησή του.

3. Παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για την καταστροφή και την παράδοση της χώρας.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

1. Ελληνορθόδοξη Δύναμις

2. Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

3. ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

4. Πατριωτικό Μέτωπο

5. Συσπείρωση για τη Δημοκρατία

6. Σπίθα Αγώνα Ελληνικού

7. Ελλήνων Πολιτεία

8. Σχέδιο Αχιλλέας

* Ακόμη δύο σημαντικά αντιμνημονιακά κινήματα, προστέθηκαν στον κοινό αγώνα.

Οι 1εκ.Δημόσιοι που “μας κατέστρεψαν” μετρήθηκαν κι είναι μόλις…

Ινφογνώμων Πολιτικά: HSBC: Πώς θα γρυλίσει ξανά ο ελληνικός τίγρης

Ινφογνώμων Πολιτικά: HSBC: Πώς θα γρυλίσει ξανά ο ελληνικός τίγρης

Λένε : “Οι Ναυτικοί καταστρέφουν την Ελλάδα!”. Αλλά δεν σας τα λένε όλα…..