Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Οι Αμερικάνοι επιμένουν να επαναφέρουν συνέχεια αυτή τη δημοσκόπηση μέχρι να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ψηφίστε, ακόμη μία φορά, γιατί οι Σκοπιανοί κοντεύουν να μας περάσουν σε ψήφους
Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα σε όλο το κόσμο !!!!
ΑΙΓΙΟΝ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147

Σχόλιο:
Ναι,κάθε φορά που το επαναλαμβάνουν βλέπουν ότι περισσότεροι είναι ενημερωμένοι και ξέρουν το πολύ απλό ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδόνας στρατηλάτης και εκπολιτιστής της Οικουμένης ήτο Έλλην φυσικά αφού τον Ελληνικό πολιτισμός διέδωσε. Αν ήτο Σκοπιανός θα διέδιδε από τότε τον Σλαβικό πολιτισμό. Αλλά λίγο ιστορία όποιος γνωρίζει ξέρει ότι ό,τι μπόρεσαν να αφομοιώσουν οι Σλάβοι απ΄ το Βυζάντιο το ¨βάφτισαν'΄ Σλαβικό πολιτισμό.
Λοιπόν, στο διαταύτα, οι Αμερικάνοι (βλ. Εβραίοι) επαναλαμβάνουν το γκάλοπ και στόχο έχουν να "κουράσουν¨ τον αντίπαλο (δηλαδή εμάς) και τελικά να βαρεθούμε να ξαναψηφίζουμε τα αυτονόητο, τότε θα διαμορφωθεί ένα γκάλοπ υπέρ του ψεύδους και αυτό θα προβάλουν σε όλα τα μίντια που ως γνωστόν τους ανήκουν.

φιλικά σε όλους τους φίλους, πατέρες, μητέρες και γέροντες
Παναγιώτης Δαλάκας
Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΑΣΔΕΝΣτιγμιότυπα από δραστηριότητες στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού του Στρατού που πραγματοποιήθηκαν στους Σχηματισμούς στην Περιοχή Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ.

Η Μεσόγειος ως στρατηγικός ομφαλόςΟ κρίσιμος άξονας της Μεσογείου για την επιβίωση του Ισραήλ © Ιω. Μάζης
Ποια είναι σήμερα η πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη στη Μεσόγειο; Ένα εξω-μεσογειακό κράτος – οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οι οποίες από το 1946 διατηρούν ανεπτυγμένο στη λεκάνη της Μεσογείου τον 6ο Αμερικανικό Στόλο – μια πυρηνική δύναμη κρούσης. Ποια είναι η δεύτερη δύναμη; Είναι το κράτος του Ισραήλ, το οποίο μέχρι το 1948 δεν υπήρχε καν στο χάρτη της Μεσογείου. Είναι και το Ισραήλ μια πυρηνική δύναμη, με 200 – 400 πυρηνικές κεφαλές στο οπλοστάσιό του. Το κράτος του Ισραήλ απέδειξε ότι διαθέτει την πολιτική βούληση να χρησιμοποιήσει τη συμβατική του ισχύ, ακόμη και την πυρηνική του, όταν αισθάνεται υπαρξιακή απειλή – κάτι που αποσοβήθηκε την ύστατη στιγμή, στην απαρχή του πολέμου του Οκτωβρίου του 1973. Τότε, για κάποιο χρονικό διάστημα η συνδυασμένη αιγυπτιακο-συριακή επίθεση απείλησε την καταστροφή του Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Δόθηκε τότε η εντολή, από την πρωθυπουργό Γκόλντα Μαϊερ, να οπλισθούν τα ισραηλινά φάντομ με πυρηνικά όπλα.

ΣΟΚ-Άλλες τρεις ιερόδουλες φορείς ανακάλυψε το ΚΕΕΛΠΝΟ -Οι δύο είναι Ελληνίδες ....Θερίζει το AIDS στην Ελλάδα!

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, δύο ακόμα Ελληνίδες ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV. Κατά τη διάρκεια ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, το ΚΕΕΛΠΝΟ εντόπισε μία ακόμα ιερόδουλο, η οποία είναι φορέας του AIDS. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο, σε υπαίθριους χώρους που εκδίδονται ιερόδουλες (24 άτομα ελέγχθηκαν), διαπιστώθηκε ... εκδιδόμενη θετική στην HIV λοίμωξη (Ομόνοια)». Τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ διενεργούν ελέγχους σε οίκους ανοχής, σε υπαίθριους χώρους με εκδιδόμενα άτομα, και καταλύματα μεταναστών.

«A Balkan Tale» - Οι νοσταλγοί του Οθωμανισμού
Τουρκική προπαγάνδα σια Βαλκάνια με κονδύλια της ΕΕ και «διαφημιστές» Έλληνες καθηγητές

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ

Σε εκστρατεία για τον εξωραϊσμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της οθωμανικής κληρονομιάς, που χρονικά, όμως συμπίπτει με την αναβίωση του Νεοοθωμανισμού σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο από τον Αχμέτ Νταβούτογλου, επιδίδεται ένας «πολυσυλλεκτικός» μηχανισμός καλλιτεχνών, ιστορικών και «ειδικών», με τη χρηματοδότηση, μάλιστα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπό την καθοδήγηση του Ιδρύματος Γκαίτε.

Ο «οικολογικός ρατσισμός» των οικολόγων «αντιρατσιστών»..
Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά.

 
«Θέλουμε μια κοινωνία που να ανήκει σε όλους, εξαλείφοντας κάθε μορφή διακρίσεων….Επιδιώκουμε αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης αλλά και στο εκπαιδευτικό σύστημα και το ίδιο το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, ώστε οι πολίτες αλλά και τα παιδιά να μάθουν να σέβονται και να αγαπούν την πολυχρωμία και τη διαφορετικότητα», λένε οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Η Ηürriyet κάνει αναφορά στις πωλήσεις ελληνικών νησιών. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Την αγορά ελληνικού νησιού απο τον Εμίρη του Κατάρ  κάνει πρωτοσέλιδο θέμα η Hürriyet. «Ο Εμίρης του Κατάρ αγόρασε νησί στο Ιόνιο έναντι 5 εκατομμυρίων Ευρώ» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα η οποία γράφει πως η Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση έχει βάλει σε πώληση πολλά νησιά.

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


Υπενθυμίζουμε πως ο μόνος λόγος που τον κάλεσαν στην κρατική τηλεόραση, είναι επειδή υποχρεώνονται από το νόμο:


Μερικές παρατηρήσεις:

- Παρά τις "παγίδες" των δημοσιογράφων, ο Μιχαλολιάκος απάντησε όπως χρειαζόταν στην προπαγάνδα Αριστεράς - "υπερπατριωτών".

- Στο 39:40 ομολογεί ευθέως πως είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, σε σχετική ερώτηση: Αυτά, για ορισμένους...αυστηρούς κριτές που αφθονούν κι εδώ μέσα.

Δίνουν εκλογικές άδειες σε στρατιώτες,αλλά δεν τις παίρνουν.Δεν έχουν λεφτά ούτε για εισιτήριαΔίνουν εκλογικές άδειες στους στρατιώτες για να ψηφίσουν,αλλά αυτοί δεν τις παίρνουν,γιατί δεν έχουν λεφτά ούτε για τα εισιτήρια! Τα τηλέφωνα του Δίκτυου Ελεύθερων Φαντάρων έχουν σπάσει από γονείς και στρατιώτες που δείχνουν μ΄ αυτά που λένε ότι η οικονομική κρίση που έχει πλήξει κάθε ελληνική οικογένεια δεν αφήνει περιθώρια ούτε για…ψήφο!

Το Δίκτυο ζητά με ανακοίνωσή του να καλυφθούν τα έξοδα από τις μονάδες,για να μπορέσει όποιος στρατιώτης επιθυμεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα,αλλά αυτό αποκλείεται αφού ως γνωστόν…δεν υπάρχει μία!

Οι τελευταίες ημέρες του Χίτλερ στη “Φωλιά των αετών”πριν την πτώση- Δείτε το σπάνιο βίντεοBerchtesgaden, Γερμανία, Ιούνιος 1944. Οι φλόγες του πολέμου που σαρώνουν σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, μοιάζουν να μην αγγίζουν το υπέροχο τοπίο που βρίσκεται στο κρατίδιο της νότιας Βαυαρίας. Μέσα σε παρθένα δάση σε μεγάλο υψόμετρο στις Βαυαρικές Άλπεις περιτριγυρισμένο από λίμνες και ποτάμια είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι το μέρος που λάτρευε ο Αδόλφος Χίτλερ να ζει.
 
Σχεδόν όλο το επιτελείο του είχε μεταφερθεί σε ένα επιβλητικό μεσαιωνικό πύργο που όλοι τον ήξεραν σαν η “φωλιά των αετών”. Ο ανεμοδαρμένος πύργος είχε μεταβληθεί σε πραγματικό κάστρο. Εκατοντάδες “κυνηγοί” φρουρούσαν 24 ώρες το 24ωρο, όλα τα σημεία που είχαν πρόσβαση στο άντρο του ηγέτη του Γ Ράιχ, ενώ συστοιχίες αντιαεροπορικών ήταν καλά κρυμμένες ανάμεσα στα θεόρατα δέντρα, έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε συμμαχική απειλή από αέρος.
 
Ελάχιστοι άνθρωποι είχαν το προνόμιο να ανέβουν στον Πύργο. Έπρεπε να ανήκουν στο προσωπικό του Χίτλερ,να ήταν μάγειροι ή υπηρετικό προσωπικό ή να ήταν στενοί συνεργάτες του και επιτελάρχες του, ή φίλοι και φίλες της ερωμένης του Εύας Μπράουν. Ο Αδόλφος Χίτλερ από το 1943 και μετά προτιμούσε να περνάει τον περισσότερο του χρόνο στη “φωλιά των αετών” παρά στην καγκελαρία. Ο πύργος ήταν πια το στρατηγείο του πάλαι ποτέ ισχυρότερου στρατού του κόσμου.
 
Σε καθημερινή βάση επίσης ο πύργος εφοδιαζόταν με κάθε είδους λιχουδιές που το εξειδικευμένο προσωπικό μαγείρευε για τον Χίτλερ και τους εκλεκτούς καλεσμένους του. Ο Χρόνος εκεί έδειχνε να σταματά. Το τοπίο σε μάγευε ο πόλεμος εκεί ήταν τόσο μακρινός. Οι κραυγές των εκατομμυρίων αθώων νεκρών δεν έφταναν τόσο ψηλά στις Βαυαρικές Άλπεις...
 
Όμως από τις αρχές του Φθινοπώρου και μετά, το σκηνικό θα άλλαζε δραματικά. Η Γερμανία έχασε ολοκληρωτικά το μέτωπο της Βορείου Αφρικής, οι σύμμαχοι αποβιβάστηκαν στην Ιταλία και οι “καταραμένοι” μπολσεβίκοι (όπως αποκαλούσαν τους Σοβιετικούς οι ναζί), είχαν ξεκινήσει τη μεγάλη τους αντεπίθεση και ήταν ζήτημα χρόνου το πότε θα έσπαζαν την άμυνα της Βέρμαχτ και θα έμπαιναν από τα Ανατολικά σύνορα της Γερμανίας, αγριεμένοι και έτοιμοι να μην αφήσουν τίποτε όρθιο...
 
Ο Αδόλφος Χίτλερ έβλεπε το τέλος να έρχεται αλλά συνέχιζε να απολαμβάνει μικρές όμορφες στιγμές στο υπέροχο τοπίο στη “φωλιά των αετών”. Αγαπημένο του χόμπι ήταν η κάμερα χειρός. Λάτρευε να μαγνητοσκοπεί και να καταγράφει σε έγχρωμο φιλμ την ερωμένη του Εύα, αλλά και τους φίλους που με τα παιδιά τους, τον επισκέπτονταν.
 
Το σπάνιο βίντεο που θα δείτε είναι αποτυπωμένο σε έγχρωμο 8αρι φιλμάκι από τη μηχανή του Χίτλερ, τραβηγμένο είτε από τον ίδιο είτε από την Μπράουν είτε από κάποιο φίλο τους...
Το βίντεο ξεκινάει με τον Χίτλερ να περπατάει με κάποιον στρατηγό του και να μιλάνε σε ένα χιονισμένο δρόμο πάνω στο βουνό. Στη συνέχεια μιλάει και γελάει με την Εύα Μπράουν , ενώ πίσω τους οι φίλοι του ζευγαριού με τα παιδιά τους ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς. Αμέσως μετά στο βίντεο που τραβάει ο ίδιος φαίνεται η αγαπημένη του να κάνει πατινάζ κρατώντας ένα φτυάρι (για να ανοίξει περισσότερο χώρο από τα χιόνια πάνω σε μια παγωμένη λίμνη). Δίπλα στην Μπράουν ένα από τα σκυλιά του ζευγαριού παίζει ανέμελα. Στα πλάνα που ακολουθούν την κάμερα έχει η Εύα η οποία καταγράφει τον Χίτλερ στις συναντήσεις με τους στενούς του φίλους στην τεράστια βεράντα του Πύργου. Μάλιστα με μια προσεκτική ματιά στο 1.03 θα δείτε τον αντικατοπτρισμό του ειδώλου της Μπράουν που τραβάει με την κάμερα της τον Χίτλερ.
 
Αμέσως μετά υπάρχουν πλάνα από αφίξεις υψηλών προσκεκλημένων. Μάλιστα σε κάποιο εμφανίζεται και ένας...σεΐχης. (η αποτυχία της Βέρμαχτ να καταλάβει το Στάλινγκραντ και να έχει άμεση πρόσβαση στα πετρέλαια του Μπακού για να εφοδιάζεται ο στρατός με καύσιμα, οδήγησαν τον Χίτλερ να αναζητήσει νέες συμμαχίες για το τόσο αναγκαίο πετρέλαιο)
 
Στα επόμενα πλάνα που πάλι μαγνητοσκοπεί η Μπράουν, βλέπουμε τον Χίτλερ να παίζει με παιδάκια και να εμφανίζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Βέβαια είναι παιδιά στενών του φίλων, διότι κάποια άλλα, εκατομμύρια παιδάκια στην Ευρώπη, πέθαιναν στα κολαστήρια την ώρα που έκαναν μπάνιο, ή πέθαιναν από πείνα και αρρώστιες στις κατακτημένες από τους γερμανούς χώρες, ή απλά εκτελούνταν εν ψυχρώ γιατί δεν άνηκαν στην Άρια Φυλή.
 
Στο τελευταίο μέρος του σπάνιου βίντεο εμφανίζεται ο Χίτλερ να περιοδεύει σε πόλεις της Γερμανίας και παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος έφτανε στο τέλος του και η Γερμανία θρηνούσε σιγά σιγά τα ίδια της τα παιδιά, ο κόσμος συνέχιζε να τον πιστεύει και να τον ακολουθεί τυφλά. Το φιλμάκι τελειώνει με κοντινά πλάνα του Αδόλφου εμφανώς αλλαγμένου. Λείπει πλέον το χαμόγελο στο πρόσωπο του, τα σύννεφα σκιάζουν τη ματιά του. Η Γαλλία έχει πέσει μετά την απόβαση στη Νορμανδία. Ο Χίτλερ από τον Ιούνιο που έγινε η απόβαση, δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια. Τον απασχολούσε πως θα κρατήσει για κάποιο χρόνο το “τείχος του Ατλαντικού” στα δυτικά προκειμένου να μεταφέρει δυνάμεις στο ανατολικό μέτωπο και να σταματήσει τους Σοβιετικούς που λυσσαλέα κατατρόπωναν όπου έβρισκαν τις δυνάμεις της Βέρμαχτ...
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΤΗΝ "ΩΡΑ των Βετεράνων" με προσκεκλημένο τον Νίκο Λυγερό και παρέμβαση του υπουργού Ν. Ρολάνδη

ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΙΜΙΤΗ!
ΤΟ Casus belli TOY ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Η "ΜΑΓΚΙΑ" ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ!
ΟΙ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!
O ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

 

Χανιά-Έσωσε γυναίκα από βιασμό αλλά συνελήφθη!Βρήκε και το… μπελά του ένας 37χρονος
 άνδρας στα Χανιά, όταν προσπάθησε να
 βοηθήσει μια γυναίκα. Μπορεί να εμπόδισε
 το βιασμό της και να οδήγησε στη σύλληψη
 του δράστη, όμως και ο ίδιος συνελήφθη
 για παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Ο 37χρονος επενέβη όταν άκουσε μια 
34χρονη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, 
επειδή ένας 32χρονος είχε εισβάλλει στο 
σπίτι της και προσπαθούσε να......
τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού. Ο… καλός Σαμαρείτης, που και αυτός ήταν οπλισμένος
 με μαχαίρι, συνεπλάκη με τον επίδοξο 
βιαστή και κατάφερε να εμποδίσει τη 
διαφυγή του ως τη στιγμή που έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. 

Α.Τσοχατζόπουλος:"Τα ξέρω όλα,θα τα πω όλα".Οργισμένη δήλωση από τη φυλακήΟργισμένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απόφαση προφυλάκισης της συζύγου του, απαντάει σε όσα συμβάινουν με γραπτή επιστολή μέσα από τις φυλακές.
Διαβάστε όλη τη γραπτή επιστολή του.

"Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα. Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΪΤΖ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.


Οι τηλεφωνικές γραμμές του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν μπλοκάρει από εκατοντάδες που τηλεφωνούν για την περίπτωση της Ρωσίδας που ενώ ήταν φορέας του Έϊτζ και το γνώριζε συνέχισε να σκορπά θάνατο.΄Η αστυνομία πιστεύει ότι η Ρωσίδα εκτός από τον οίκο ανοχής της Αχαρνών εκδιδόταν παλιότερα και σε άλλα σημεία της χώρας. 


Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Βία κατά της κοινωνίας από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Βία κατά της κοινωνίας από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!»

Το βίντεο από την επίσκεψη ΥΕΘΑ-Αρχηγών σε Φαρμακονήσι και ΑγαθονήσιΥπουργός και Αρχηγοί επισκέφθηκαν το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι.Από εκεί ο Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι οι ακρίτες των νησιών αυτών αλλά και της Γαύδου θα καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά από τα νοσοκομεία των ΕΔ.Ελπίζουμε ότι οι πολιτικοί μας θα το θυμούνται και μετά από τις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΑΜΟ

6η Μαΐου: ψηφίζουμε ΟΧΙ
Ο εκμαυλισμός του πολιτικού συστήματος, που έχει μάθει να συναναστρέφεται και να συνεργάζεται μόνο εφόσον υπάρχει ίδιον ή κομματικό όφελος, εμπόδισε τα αντιμνημονιακά κόμματα να βάλουν στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και να επιδείξουν μία στοιχειώδη πολιτική συμπεριφορά, προκειμένου να συνασπιστούν σε ένα κοινό μέτωπο που θα σάρωνε τον ετοιμόρροπο δικομματισμό και θα λύτρωνε τον Έλληνα. 
Πλέον, η ελπίδα περιορίζεται σε μία ανάπαυλα ακυβερνησίας. Εφόσον δεν αφήσουμε να συγκεντρώσουν και τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί ποσοστό που θα τους επιτρέπει να συγκυβερνήσουν. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄: <<ο Ελληνικός λαός το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν»!


Ο… πολυσυλλεκτικός τέως βασιλιάς παρεμβαίνει!O Βασιλεύς Κωνσταντίνος τέως των Ελλήνων, λίγες ημέρες προς των εκλογών προέβη σε μία δήλωση-έκπληξη η οποία επιδέχεται πολλαπλές αναγνώσεις ενώ είναι γεγονός πως δεν συνηθίζει να προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες παραμονές εκλογών.

Η ανακοίνωση του Βασιλέα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ισορροπημένη χωρίς αιχμές και ακραίες θέσεις, αλλά σίγουρα η έκφραση πως ο Ελληνικός λαός «το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν», θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – εκ πρώτης όψεως – ως υποστήριξη των μνημονιακών.