Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Έκθεση - σοκ του ΔΝΤ: Χρειάζονται νέα μέτρα για να σωθεί η Ελλάδα!


Διαδοχικά πακέτα μέτρων θα πρέπει να λαμβάνει η Ελλάδα για δεκαετίες προκειμένου να συγκρατήσει το έλλειμμα και το χρέος. Το ΔΝΤ σε έκθεσή του για την δημοσιονομική σταθερότητα υπολογίζει ότι έως το 2030 θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για πρόσθετη προσαρμογή ίση με 10,7% του ΑΕΠ αναφέροντας ότι τα λεφτά θα βρεθούν από περικοπές στις δαπάνες και από νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό. 

Τελεσίγραφο Αλβανικής Ομάδας στην Κυβέρνηση των Σκοπίων!


Ένας άγνωστος, μέχρι τώρα, στρατός (АООЗ) που αναφέρει ότι απελευθέρωσε τα αλβανικά εδάφη στο Κοσσυφοπέδιο, έστειλε τελεσίγραφο προς την Κυβέρνηση των Σκοπίων ότι αν σε δύο εβδομάδες δεν αποσυρθεί από τα «κατεχόμενα και αποικισμένα εδάφη της αλβανικής γης», θα επιτεθεί στις αστυνομικές δυνάμειςκαι στις στρατιωτικές υπηρεσίες του κράτους των Σκοπίων.

Τάτσι: «Δεχόμαστε πιέσεις να μην μιλάμε για διαίρεση των Σκοπίων»


Ο Μεντούχ Τάτσι, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών- DPA, δήλωσε ότι αν δεν υπάρχει ισότητα των Αλβανών στη λήψη των αποφάσεων και στον προϋπολογισμό κατανομής των κονδυλίων, «όλα τα άλλα είναι απλά ένα ανέκδοτο».

Η επίσκεψη Λίμπερμαν στην Κύπρο και ο πενταπλός «άξονας»Τη δημιουργία «άξονα» με τη συμμετοχή πέντε (5) χωρών περιλαμβάνει η επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΕΞ, Άβιγκτορ Λίμπερμαν στην Κύπρο, πέραν της σύναψης συμφωνιών για θέματα ενέργειας. Στις σημερινές συνομιλίες με την Κύπρια ομόλογό του Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή συζητά τη δημιουργία μιας περιφερειακής δύναμης στην οποία, εκτός από την Κύπρο και το Ισραήλ, θα συμμετέχουν Ελλάδα,

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥΣτο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Μητροπάνο. Από τις 10 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου. Ο σπουδαίος...
 τραγουδιστής πέθανε το πρωί σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας στην Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική μουσική κληρονομιά. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ 1922 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ 2012
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το μεταναστευτικό δείτε και το «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΣ» που χορηγούσαν οι ελληνικές αρχές στους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία μετά την καταστροφή της Σμύρνης.
Με ημερομηνία 6-2-25 και με τη «ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: Ουδείς πρόσφυξ πρέπει να φεύγη από τόπου εις τόπον άνευ άδειας των αρχών» το βιβλιάριο φέρει το όνομα του αρχηγού της οικογένειας, το επάγγελμα και τα μέλη της οικογένειας.
Πικρή η σύγκριση με το σήμερα…
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα του 2012 έχουν μπουκάρει ανεξέλεγκτα εκατομμύρια λαθρομετανάστες. 

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Του Γιώργου Λεκάκη

Διαμαρτυρηθείτε για να μη μπαζωθεί ο ναός της Αφροδίτης στην πλατεία Αντιγονιδών Θεσσαλονίκης  

Στην πλατεία Αντιγονιδών, στην Θεσσαλονίκη, ευρέθη προσφάτως ο αρχαίος ιερός ναός της Αφροδίτης. Ένα σπάνιο εύρημα, που χρονολογείται στον 6ο π.Χ. αι., ήλθε στο φως, όταν μια διώροφη οικοδομή. κατεδαφίσθηκε. στην πλατεία! Η πλατεία αυτή ήταν η πλατεία των ιερών της πόλεως πριν από αιώνες.
Το κτίσμα είναι σημαντικό παράδειγμα ιωνικού ναού του 6ου αι. π.Χ. Ο ναός μετακινήθηκε στην σημερινή του τοποθεσία στα ρωμαϊκά χρόνια, ίνα αποτελέσει τμήμα ενός προαστίου, γεμάτου με ιερά και με δημόσια κτήρια. Τα θεμέλιά του, είναι χαμένα κάπου μεταξύ της πυκνής βλαστήσεως και της άναρχης σύγχρονης δομήσεως, η οποία χαρακτηρίζει την σύγχρονη συμπρωτεύουσα. Απροσπέλαστα και άγνωστα ακόμη στον ανυποψίαστο περαστικό.

Η Σερβία θεωρεί ότι η Αστυνομία του Κοσόβου παραβιάζει την ασφάλεια των συνόρων


Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Σερβίας,αντιστράτηγος Λιουμπίσα Ντικοβίτς δήλωσε ότι τα μέλη της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου (KPS) εμφανίστηκαν στη διοικητική γραμμή μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της κεντρικής Σερβίας» και αυτό αντιπροσωπεύει κίνδυνο για την ασφάλεια. «Πιστεύω ότι μόνο η KFORμπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του Κοσσυφοπεδίου και όχι οι λεγόμενες αρχές του Κοσσυφοπεδίου», δήλωσε ο Ντικοβίτς στην εφημερίδα ‘Πολίτικα’ του Βελιγραδίου, σχολιάζοντας την πρόσφατη σύλληψη των δύο αστυνομικών του Κοσόβου, οι οποίοι είχαν περάσει τη συνοριακή διάβαση στο Merdare.

Νέες περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα


Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει στα μέσα Μαΐου η τρόικα, καθώς αναμένεται να ζητήσει νέες περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, την ώρα που οι υπάρχοντες μισθοί -όσοι βέβαια τους έχουν με την ανεργία να έχει σκαρφαλώσει πάνω από το 20%- όπως έχουν διαμορφωθεί με τις επιταγές των Ευρωπαίων, δεν φτάνουν ούτε για τα προς το ζειν...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…


Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν. Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Δείτε αυτό που δεν θα σας δείξει κανένα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής.

20120416-194939.jpg


20120416-195109.jpg

Τα εξοπλιστικά στο επίκεντρο των εκλογών,ο Βενιζέλος και η σύμβαση για τα υποβρύχιαΌπως όλα δείχνουν στη ατζέντα της προεκλογικής διαμάχης μπήκαν τα εξοπλιστικά.Και μάλιστα για τα καλά.Με κυρίαρχο το θέμα των υποβρυχίων.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,βρίσκει μπροστά του τη σύμβαση που υπέγραψε καθώς η ΝΔ ήδη του έκανε την πρώτη σχετική επίθεση,μέσω του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη:

«Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος υπήρξε βασικός συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των TORM1, δεν δικαιούται, πλέον, να σιωπά. 

ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ; > ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν το Άγιο Φως δεν ήταν αυθεντική και ζωντανή πραγματικότητα, δεν θα είχε ξεκινήσει παγκόσμια εκστρατεία αποδεικνύοντας με στοιχεία ακλόνητα την απάτη του φαινομένου και μάλιστα από τους ίδιους τους Ισραηλινούς;θα μας ειχαν καψει ζωντανους.
Ενώ τώρα, θέλοντας και μη, μέσα στο κέντρο των σταυρωτών του Θεανθρώπου, κάθε χρόνο, το Μέγα Σάββατο, αποδεικνύεται η Ανάσταση και η αλήθεια της Πίστεώς μας.

Με ποιον θα τα "λέει" στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος.Θα ΄χει ενδιαφέρον η συνάντηση

 Στο Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκει έναν κρατούμενο ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και αν και μπορούσε να αποφυλακιστεί ζητώντας χάρη, δεν το κάνει ,γιατί όπως λέει ,"δεν νομιμοποιώ το καθεστώς". Ειναι ο Νίκος Ντερτιλής αξιωματικός που είχε συμμετοχή στο πραξικόπημα της Χούντας και καταδικάστηκε για τη δολοφονία φοιτητή έξω από το Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια της εξέγερσης το 1973.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΜΠΑΡΟΖΟΤηλεφωνική επικοινωνία είχε την Δευτέρα του Πάσχα ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο. Η επικοινωνία αφορούσε αναπτυξιακά θέματα της Ελλάδας και έγινε ενόψει της σχετικής έκθεσης που αναμένεται να δημοσιοποιήσει η Κομισιόν μέσα στην...

Παίρνουν τον χρυσαφικά των κατεστραμμένων οικογενειών οι μαυραγορίτες και τα βγάζουν παράνομα στην Γερμανία!!


Όχι ρε σεις, δεν έχουμε κατοχή. Η Ελλάδα “σώθηκε από την χρεοκοπία”!! Δηλαδή, έχουν επισήμως κηρύξει την χώρα σε πτώχευση, έχουν ανοίξει ενεχυροδανειστηρια σε κάθε γειτονιά…Κατα τα άλλα, μας έσωσαν. Ο λόγος για την έρευνα σοκ του ΣΔΟΕ όπου ανακάλυψαν τι στην ευχή γίνονται όλα αυτα τα κειμήλια που μαζεύουν οι μαυραγορίτες που ξεφυτρώσαν σαν τα μανιτάρια. Ε λοιπόν, πηγαίνουν παράνομα και μέσω Off – Shore, στην Γερμανία! 

50 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑH αεροπορική εταιρεία Condor αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της «πακέτο βοήθειας» προς την Ελλάδα, δίνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει μια κράτηση προς την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που...
υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά.

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣΗ Ισπανία κατήγγειλε αργά απόψε την «εχθρική» κίνηση του κράτους της Αργεντινής, το οποίο ανακοίνωσε ένα σχέδιο μερικής απαλλοτρίωσης του πετρελαϊκού ομίλου YPF, θυγατρικού του ισπανικού Repsol, και πρόσθεσε ότι θα λάβει...
«προσήκοντα, σαφή και ισχυρά μέτρα» .

Βοτανικός: Θα πληρώνονται οι λαθρομετανάστες για αυτά που κλέβουν!!

Βοτανικός: Θα πληρώνονται οι λαθρομετανάστες για αυτά που κλέβουν!!

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΛΗΣΤΕΥΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ...
Ο Μαροκινός λαθρομετανάστης μαζί με άλλους 3 είχαν κάνει συμμορία και έκλεβαν κυρίως αλλοδαπούς. Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Οι άλλοι 3 αναζητούνται. Νωρίτερα, με την απειλή όπλου πήραν από αλλοδαπό, άγνωστο χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα ψεύτικο όπλο, χειροπέδες και ένα... πριόνι. egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com ---------------------------------- ...

Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη!

Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη!

Παίρνουν τον χρυσαφικά των κατεστραμμένων οικογενειών οι μαυραγορίτες και τα βγάζουν παράνομα στην Γερμανία!!

Παίρνουν τον χρυσαφικά των κατεστραμμένων οικογενειών οι μαυραγορίτες και τα βγάζουν παράνομα στην Γερμανία!!

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕ ΛΕΙΑ 40000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!
Χρυσαφικά και μετρητά αξίας 40 και πλέον χιλιάδων ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από σπίτι, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών, οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο από αλουμινένιο παράθυρο και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 23 χιλιάδων ευρώ καθώς και είκοσι χιλιάδες ευρώ σε μετρητά που βρίσκονταν σε χρηματοκιβώτιο εντός της κατοικίας. 

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
Μάχη για την ζωή του δίνει αυτήν την ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο ένας από τους δύο νεαρούς από τους Κουνάβους Ηρακλείου θύμα του άγριου επεισοδίου που... σημειώθηκε αργά προχθες το βράδυ μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων υπηκόων.

Με λιγότερα τραύματα βγήκε τελικά σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο ο δεύτερος νεαρός, ο οποίος γλίτωσε από τα μανιασμένα χτυπήματα των Βουλγάρων.

Η Άγκυρα απειλεί με προσάρτηση του ψευδοκράτους.     ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


     Η Άγκυρα ετοιμάζει σχέδιο αλλαγής της πολιτικής της Κύπρου σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συνομιλίες για το Κυπριακό.

ΤΥΦΟΕΙΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ 50.000 ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟΝ 5ο π.Χ. ΑΙΩΝΑ
Αναδημοσίευση άρθρου από: Τα Νέα, Μ. Αδαμοπούλου, 2/3/10 

Ο φονικός λοιμός της αρχαίας Αθήνας που οδήγησε στον θάνατο 50.000 ανθρώπους αποκαλύπτει τα μυστικά του 24 αιώνες μετά.Κόστισε τη ζωή σε 50.000 ανθρώπους πριν από 2.425 χρόνια.

Έσπειρε τάφους σε πολλές γωνιές της Αθήνας- από την Πειραιώς έως την Πανεπιστημίου (κάτω από το πολυκατάστημα Αttica). Και έγινε αιτία οι Αθηναίοι να ξεχάσουν τα ιερά και τα όσιά τους και να ρίξουν σε ομαδικούς λάκκους τους νεκρούς τους.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...