Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! - ΤΟ 2.350 π.Χ. ΕΙΧΑΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!!ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ  α'  ΟΨΗ

 Στο χωριό  Πύργος στην νότια Κύπρο το 2350 πχ έως το 1850 πχ .  ο πληθυσμός του ελλαδικού χώρου διέθετε ένα πολύ σημαντικό βιομηχανικό κτίριο περίπου 4000 μ², για την επεξεργασία όχι μόνο του χαλκού, αλλά και του ελαιολάδου, αρωμάτων, φαρμάκων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, χρωμάτων και κρασιού . Εκεί βρέθηκε το αρχαιότερο μετάξι στον κόσμο, παλαιότερο και από την Κίνα αλλά και το πρώτο εργαστήριο αρωματοποιίας στον κόσμο. Εργαστήριο φαρμακευτικής παρασκευής και επίσης  εντοπίστηκαν στοιχεία που συνδέουν την επεξεργασία των μετάλλων με ελαιόλαδο (καύση ελαίου για υψηλή θερμοκρασία) μοναδικό και αυτό στον κόσμο. 1500 χρόνια δε, πριν από τους Φοίνικες, έβαφαν με πορφύρα.

Επανήλθαν στο Μητρώο τα Ναυπηγεία ΕλευσίναςΣύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) εταιρίας «ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η θυγατρική της «ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α.Ε.», ενεγράφη εκ νέου στο Ειδικό Μητρώο επιχειρήσεων ναυπήγησης, μετατροπής, επισκευής και συντήρησης πλοίων. Πειραιάς.

"ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ" ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΜΩΤΡΟ"

Η θέση του ΠΑΣΟΚ το 2009 ότι «λεφτά υπάρχουν» ήταν λάθος, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Επισήμανε ακόμη ότι έπρεπε να ληφθούν άμεσα μέτρα στο πρώτο διάστημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο του 2009. Σε ερώτηση τι...
θα έκανε αν ελάμβανε διερευνητική εντολή ως αρχηγός πρώτου κόμματος χωρίς αυτοδυναμία, απάντησε: «το θέμα δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός. Θέλω την εντολή, γιατί πιστεύω ότι έτσι μπορούμε να φτάσουμε σε μία πραγματική συμμαχία δυνάμεων υπευθυνότητας, προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και αλληλεγγύης».

Τουρκία: Η επίσκεψη Γκιουλ στην Ολλανδία και οι ‘ρατσιστικές’ εκδηλώσεις


Στην προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, Αμπντουλάχ Γκιουλ, που έγινε με πρόσκληση της Ολλανδής βασίλισσας Βεατρίκης, υπήρξε και το αναπάντεχο…«Πριν από την επίσκεψη του Αμπντουλάχ Γκιουλ στην Ολλανδία, ξεκίνησε μια ρατσιστική εκστρατεία από το βουλευτή Geert Wilders για να αποτρέψει την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στην Ολλανδία. Ο Wilders με ειρωνική διάθεση αναφέρθηκε σε ‘Αστεία της Τουρκίας’ μέσω του Twitter: 

Σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην εξουσία!Ως φημολογία δεν είναι κάτι το καινούργιο, ωστόσο, από τη στιγμή που προέκυψαν τα πρώτα δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι το ρεπορτάζ στηρίζεται σε πηγές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ τα κομματικά επιτελεία φέρονται να επεξεργάζονται διάφορες εκδοχές για τις μετεκλογικές εξελίξεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης ανάμεσα στα προαναφερθέντα κόμματα λόγω της κλιμάκωσης της ρητορικής, η φημολογία τείνει να αποκτήσει υπόσταση…

TO ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑ!


 ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
______Στα Ιεροσόλυμα δύο θαύματα είναι επαναλαμβανόμενα σταθερά κάθε χρόνο! Το ένα συμβαίνει κατα τον αγιασμό των υδάτων στα Άγια Θεοφάνεια, όπου τα νερά του Ιορδάνη στρέφονται πρός τά οπίσω! Περί αυτού έχουμε γράψει παλαιότερα. 
_______Το δεύτερο λαμβάνει χρόνο κάθε χρόνο κατά τήν τελετή της αφής του Αγίου Φωτός. Τούτο κατα τρόπο ανερμήνευτο ανάβει από τον Πανάγιο Τάφο ή κατέρχεται εξ ούρανού με την μορφή ενός φωτεινού κύκλου ή μιάς φωτεινής λάμψεως! Και το θαύμα αυτό γίνεται μόνο στούς Ορθοδόξους! Όταν ο Ορθόδοξος Πατριάρχης εισέρχεται στι ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, για να τελέσει έκεί τήν ειδική ακολουθία. Κάποια στιγμή όλος ο χώρος περιλούεται από ένα ακτιστο Φώς, ένα θείκό Φως, από το οποίο ανάβουν οι λαμπάδες τίς οποίες κρατάει ο Πατριάρχης, αλλά και οι λαμπάδες πολλών πιστών, οι οποίοι ευρίσκονται έξω από τοι ιερό Κουβούκλιο, καθώς επίσης και τά κανδήλια του Ναού!

Η «τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής σε νέες περιπέτειες…Η Ένωση «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής, ένας ακόμα δούρειος ίππος, εντός των τειχών, διοργάνωσε στην Κομοτηνή εκδήλωση- συζήτηση για να γιορτάσει την τουρκική νίκη στην μάχη της Καλλίπολης, το 1916. Ομιλητές στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του τμήματος ιστορίας του πανεπιστημίου Τράκια, λέκτορας Μπουλέντ Αταλάι, ο διευθυντής της γυμναστικής ακαδημίας Κιρκπινάρ του πανεπιστημίου Τράκια και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Βαλκανικού Ινστιτούτου, αναπληρωτής καθηγητής Δρ. Ιλχάν Τοκσοόζ και ο καθηγητής ιστορίας, Ορχάν Ισμαήλ.

"40 Abrams είναι έτοιμα να πολεμήσουν".Ποια είναι η κατάσταση των υπόλοιπων,πως θα έρθουν
“40 Abrams -τουλάχιστον- είναι έτοιμα να πολεμήσουν”,είπε στο Onalert κορυφαία στρατιωτική πηγή που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στο θέμα των αμερικανικών αρμάτων μάχης.

Οι Έλληνες αξιωματικοί που είχαν πάει στις ΗΠΑ για να επιλέξουν 400 άρματα μάχης από μία “δεξαμενή” περίπου 1000, είχαν καταλήξει σε 330 άρματα Abrams που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ΕΣ και άλλα 70 που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΡΟΣ!
Δεν είναι ο,τι πιο σύνηθες ένας δημοσιογράφος και δη παρουσιαστής κεντρικών δελτίων να ψηφίζει υπέρ ενός υποψήφιου για την Προεδρία ενός κόμματος! Το..."διέπραξε" όμως ο Αντώνης Λιαρος, ο οποίος τώρα απαλλαγμένος από τα...βάρη της δημοσιογραφίας κι αφού κατέρχεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής -πρώην υπόλοιπο- το παραδέχθηκε! «Το 2007 που ο Βενιζέλος πρωτο - διεκδίκησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν σου κρύβω ότι τον ψήφισα. Τότε έδωσα μεγάλο αγώνα με τον εαυτό μου για το αν έπραξα σωστά όντας δημοσιογράφος» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Λιάρος. Το...βασανιστικό ερώτημα του πρώην παρουσιαστή μάλλον θα μείνει αναπάντητο,...

Ζωή στην Ι. Μονή Απ. Ανδρέα στην κατεχόμενη ΚύπροΤα Ηνωμένα Έθνη φαίνεται ότι δίνουν τελικά τη λύση στο πρόβλημα της αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Αποστόλου Ανδρέα στην κατεχόμενη Κύπρο. Τα κτήρια της μονής είχαν αφεθεί, από τις κατοχικές δυνάμεις, στις φθορές του χρόνου, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η επίσκεψη των προσκυνητών. Ο ΟΗΕ ανέλαβε να διοργανώσει διαγωνισμό για τη συντήρηση της Ιεράς Μονής και είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί η πρόταση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το ακόλουθο άρθρο προέρχεται από την κυπριακή εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ... ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ!
Τα 79 καζάνια μέσα στα οποία επί χρόνια μαγειρεύουν το στιφάδο το Δεκαπενταύγουστο, στην εκκλησία της Παναγίας, στον Οξύλιθο, όπως επιτάσσει το έθιμο, έκλεψαν άγνωστοι χθες το βράδυ. Ωστόσο, απορία προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Αν τα καζάνια δεν βρεθούν, φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που το έθιμο δε θα αναβιώσει. Πηγή: evianews....

Πάλι στην ΕΕ τα «πιόνια» της Άγκυρας στη ΘράκηΗ Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (Ε.Ο.Τ.Δ.Θ), πραγματοποίησε την 11 Απριλίου 2012 επίσκεψη εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρός της Χαλήτ Χαμπίπογλου και ο γενικός διευθυντής Ενγκίν Σοϊγιλμάζ, συναντήθηκαν με τον συμπρόεδρο της Ομάδας «Inter Παραδοσιακών Μειονοτήτων, Εθνικών Ομάδων και Γλωσσών», τον Γάλλο Φρανσουά Αλφονσί.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!
Μείωση μισθών κατά 10% στην εφημερίδα “Καθημερινή” στις αποδοχές των εργαζομένων έως και 3.000 ευρώ μικτά.
Ενώ το 15% φτάνει η μείωση στις αποδοχές  που λαμβάνουν περισσότερα από 3.000 ευρώ μικτά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν σήμερα. Οι περικοπές  της τάξης του 10% ξεκινούν από τους εργαζόμενους που παίρνουν 1.200 ευρώ και ανώ.

Μνημόνιο ΙΙΙ… από τον Οκτώβριο

Μνημόνιο ΙΙΙ… από τον Οκτώβριο

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Η απάντηση στις πολιτικές αυτές απο ένα γέροντα

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Η απάντηση στις πολιτικές αυτές απο ένα γέροντα

Στο ΣΥΡΙΖΑ ο γραικύλος ελληνόφωνος Πέτρος Τατσόπουλος

Στο ΣΥΡΙΖΑ ο γραικύλος ελληνόφωνος Πέτρος Τατσόπουλος

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Νέα προσθήκη στο κόμμα του Καρατζαφέρη!

Νέα προσθήκη στο κόμμα του Καρατζαφέρη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


Συγκλονιστικα μεγαλος ειναι ο αριθμος των Ελληνων που ζητουν να συνυπογραψουν τη μηνυση κατα της κυβερνησης Παπανδρεου για εσχατη προδοσια.
Συμμετεχουν και Ελληνες ομογενεις απο Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία, Αυστραλια!

Αν θελετε να συμμετεχετε και εσεις, διαβαστε πρωτα τη μηνυση: 
Η ΜΗΝΥΣΗ
Για να συνυπογραψετε, συμπληρωσετε το παρακατω εντυπο.ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ
Βεβαιωστε το γνησιο υπογραφης σε ΚΕΠ ή Αστυνομικο τμημα, (η προξενικη αρχη για οσους βρισκονται στο εξωτερικο)

Στειλετε τη Δηλωση Συναινεσης προς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπεγράφησαν από το ΚΥΣΕΑ τα ολλανδικά πυρομαχικάΤην προηγούμενη εβδομάδα εγκρίθηκε, δια περιφοράς, από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) το σχέδιο της διακρατικής σύμβασης για την προμήθεια πυρομαχικών αρμάτων μάχης των 120 χλστ. από τα ολλανδικά αποθέματα.
Έτσι, έστω και μερικώς, αντιμετωπίστηκε ένα ζήτημα που την παρούσα δεκαετία εξελίχθηκε σε καρκίνωμα που έφθασε να απειλεί τη συνολική επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του ελληνικού αρματικού δυναμικού.

Έγγραφα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι ο Ε.Βενιζέλος συνυπέγραψε το έγκλημα...


Διαψεύδουν απόλυτα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο τα γεγονότα σε ότι αφορά τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214. Βάσει των εγγράφων που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr, αποδεικνύεται ότι οι Γερμανοί της TKMS ψεύδονταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το γνώριζε ότι ψεύδονταν όταν διαβεβαίωναν ότι «Η Ferrostaal (σ.σ. η εταιρεία που δίνει τις μίζες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων) δεν έχει καμία σχέση με τη νέα σύμβαση που υπογράψαμε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ε.Βενιζέλου και η όποια σχέση της με την TKMS σταματάει το 2005».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...