Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Αφοπλισμό των ένοπλων Αλβανών στο βόρειο Κόσοβο ζήτησε η σερβική κυβέρνησηΤον αφοπλισμό των Aλβανών εξτρεμιστών στο βόρειο Κόσοβο ζήτησε από το διεθνή παράγοντα ο υπουργός της σερβικής κυβέρνησης, υπεύθυνος για το Κόσοβο, Γκόραν Μπογκντάνοβιτς.
 "Η εμφάνιση ένοπλων ομάδων Αλβανών στο βόρειο τμήμα της επαρχίας δηλώνει την πρόθεση της Πρίστινας να θέσει υπό τον έλεγχό της το βόρειο Κόσοβο με βίαιες και μονομερείς ενέργειες" δήλωσε ο κ. Μπογκντάνοβιτς στο σερβικό τηλεοπτικό σταθμό Μοστ.

Στους S 300 o Α/ΓΕΕΘΑΤους S 300,επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, επισκέφτηκε την 126 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ) στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιπλέον, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ).

Σκοπός της επίσκεψης,σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ήταν “η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων που αφορούν στο Α/Α πυραυλικό σύστημα S-300, η παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, καθώς και η άμεση επικοινωνία με το προσωπικό της 126 ΣΜ και της ΣΕΑΠ”.

FOCUS: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ;

FOCUS: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ;

DIE WELT: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ

DIE WELT: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ

ΣΟΛΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ (639 - 559 π.Χ.)
Ο Σόλων (639 - 559 π.Χ.) ήταν σημαντικός Αθηναίος νομοθέτης, φιλόσοφος, ποιητής και ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας.
Ο Σόλων γεννήθηκε στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο Εξεκεστίδης φρόντισε για την εκπαίδευση και ανατροφή του γιού του, και καταγόταν από το γένος των Μεντιδών, όπου ανήκε και ο τελευταίος βασιλιάς της Αθήνας Κόδρος.H μητέρα του ήταν εξαδέλφη της μητέρας του τύραννου Πεισίστρατου και καταγόταν από το γένος των Νηλειδών.

Το «Αλληλέγγυον», καθρέπτης της πραγματικής αγοράς.

http://www.allilegion.gr/

Η πραγματική εικόνα της ελληνικής αγοράς, καθρεπτίζεται στην ιστοσελίδα του Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, «Αλληλέγγυον», η οποία ενεργοποιήθηκε εδώ και μερικές ημέρες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.allilegion.gr.

Σαν να τραβήχτηκε μια κουρτίνα, την οποία επιμελώς κράταγαν κατεβασμένη οι πολυεθνικές με τα super-market τους πάνω στις τιμές των προϊόντων, στο «Αλληλέγγυον», μπορεί ο κάθε πολίτης, να δει σήμερα την πραγματικότητα στις τιμές, τόσο των αγροτικών προϊόντων, όσο και αυτών της ελληνικής, μικρής βιοτεχνίας.

Και επειδή το Πατριωτικό Μέτωπο, τήρησε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το 2009, σεμνότητα στον λόγο και στις πράξεις του και επειδή επίσης «τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια», δείτε τη σελίδα του «Αλληλέγγυον», στο www.allilegion.gr.

Δείτε, συγκρίνετε και αποφασίσατε. Είναι σίγουρο πως θα αντιληφθείτε αμέσως, το πόσο εύκολο είναι να επιστρέψουμε στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας. Αρκεί να το θελήσουμε, ως Λαός και ως Έθνος.

Επιτρέψατε μας όμως δύο παρατηρήσεις, τις οποίες δεν θα δείτε στην ιστοσελίδα του «Αλληλέγγυον»:

· Όλοι οι αγρότες και οι προμηθευτές-βιοτέχνες του «Αλληλέγγυον», ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΕΣ. Στέλνοντας στην απόγνωση, τόσο τους αγρότες, όσο και τους προμηθευτές που συνεργάζονται μαζί τους.

· Σε καμία περίπτωση, σε κανένα μέλος του Συνεταιρισμού, ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ: ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Μια ηθική δηλαδή στάση, σε πλήρη αντιδιαστολή με τους δεκάδες πολιτικάντηδες που ξεφύτρωσαν μετά το «Αλληλέγγυον» (δήμαρχοι-μεσάζοντες, αρχηγοί κομμάτων-γελωτοποιοί κλπ), οι οποίοι βασίζονται στην παλιά κακή ραγιαδίστικη λογική του τύπου: Δίνω πατάτες-δώσε ψήφους.

Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας, την οποία οραματίζεται το Πατριωτικό Μέτωπο.

Γιατί έτσι πρέπει να είναι η Ελλάδα για την οποία έδωσαν τη ζωή τους, γενιές και γενιές, εθνικών και κοινωνικών αγωνιστών.Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com

Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Ζείτε περισσότερο από εμάς, για αυτό... κόψτε από συντάξεις και φάρμακα

Ζείτε περισσότερο από εμάς, για αυτό... κόψτε από συντάξεις και φάρμακα

Σε... ευρωεκλογές εξελίσσονται οι εθνικές εκλογές

Σε... ευρωεκλογές εξελίσσονται οι εθνικές εκλογές

Το ΟΧΙ των Ελλήνων καταστρέφει την γερμανική οικονομία!

Το ΟΧΙ των Ελλήνων καταστρέφει την γερμανική οικονομία!

ΠΟΥ ΣΑΙ 'ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. 

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ 20.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τα σάντουιτς των λαθρομεταναστών για ένα μήνα… μόνο στην Αθήνα

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ 20.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τα σάντουιτς των λαθρομεταναστών για ένα μήνα… μόνο στην Αθήνα

Ο Άκης στη φυλακή αλλά οι Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλος έδωσαν τα ρέστα: 700 εκατ.!

Ο Άκης στη φυλακή αλλά οι Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλος έδωσαν τα ρέστα: 700 εκατ.!

Η «τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής σε νέες περιπέτειες…

Η «τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής σε νέες περιπέτειες…

Πολωνία: Στο πλευρό της Κύπρου κατά της τουρκικής απειλήςΔεν είναι δυνατό να υπάρξει οποιαδήποτε απειλή ενάντια στην προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ και η ίδια η ΕΕ δεν πρέπει να δεχθεί οποιαδήποτε απειλή από την Τουρκία ενάντια της Κύπρου, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ.

Κρίνεται πλέον η αποχώρηση των Τουρκοκυπρίων…
Καθοριστικής σημασίας σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, υπό τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, όπως μεταδίδει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Η συνάντηση του Μπαν Κι Μουν με τον Eιδικό του Σύμβουλο Αλεξάντερ Ντάουνερ, για ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό ήταν αρχικά προγραμματισμένη για απόψε, ωστόσο για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, αυτή μετατέθηκε για αύριο Παρασκευή. Πάντως λόγω της αλλαγής, μετατέθηκαν για τη Δευτέρα οι συναντήσεις του Ντάουνερ με εκπροσώπους των ενδιαφερομένων πλευρών.

Απλός και ανθρώπινος ο νέος πρόξενος Αργυροκάστρου - Δίπλα στους Βορειοηπειρώτες... [φώτο]

...τις ημέρες του Πάσχα

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τηνεκφορά του Επιτάφιου στο χωριό Γεωργουτσάτες της Δρόπολης, Βορείου Ηπείρου.
Ο νέο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου Νικόλαος Κοτροκόης βρέθηκε μεταξύ των Δροπολιτών όπου και έτυχε της Βορειοηπειρωτικής φιλοξενίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...