Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

ΣΩΩΩΩΠΑ!!! ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΡΗΜΑΖΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ...


Ανήλικη η μία δράστιδα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις γυναίκες, 17, 30 και 31 ετών εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό ατόμων λόγω λαϊκής αγοράς στο Σιδηρόκαστρο προσέγγιζαν γυναίκες μεγάλης ηλικίας όταν αυτές ενεργούσαν αναλήψεις χρηματικών ποσών από τράπεζες και κατάφερναν, χωρίς να γίνονται αντιληπτές, να τις αφαιρούν τα χρηματικά ποσά. Είχαν καταφέρει να αρπάξουν χρήματα από δύο ηλικιωμένες. seleo.gr ---------------------------------- ...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΟΓΛΟΥ!


Ερογλου: "Φροντίζουμε για την επιβίωση του 'κράτους' μας"

''Ιδρύσαμε στο γεωγραφικό χώρο που δημιούργησε η επιχείρηση ειρήνης του 1974, ένα κράτος με την υποστήριξή σας και φροντίζουμε για την επιβίωσή του", ανέφερε σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου μιλώντας σε τελετή θεμελίωσης στην πόλη Σανλίουρφα της Τουρκίας. Στην τελετή πήραν μέρος οι υπουργοί Μεταφορών και Εργασίας της Τουρκίας.

Φτάνουν πια τα ύπουλα πλήγματα, αιδώς Γερμανοί… εταίροι!


Αηδία έχει καταντήσει το παιχνίδι των γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης που συνεχώς βάλλουν κατά της Ελλάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μπορεί κάποια πράγματα να φαίνονται γελοία ή απλά αστεία και να μη θεωρείται αναγκαίο να δοθεί μια απάντηση, κάποια άλλα, όμως, είναι πολύ σοβαρά για να τα αφήσει η ελληνική κυβέρνηση χωρίς απάντηση ή χωρίς τη λήψη νομικών μέτρων αν είναι δυνατόν.
Όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη Γερμανία, Σταμάτης Ασημένιος, Γερμανός καθηγητής γεωλογίας από το πανεπιστήμιο του Άαχεν, ισχυρίσθηκε ότι ο κίνδυνος από τα τσουνάμι στην Ελλάδα έχει υποεκτιμηθεί, ιδιαίτερα για τις βόρειες περιοχές της χώρας μας. Ο εν λόγω καθηγητής ξεκίνησε την έρευνά του βασιζόμενος σε αναφορά του Ηροδότου για μεγάλα κύματα που έπληξαν τους Πέρσες εισβολείς στην Χαλκιδική.

Εντόπισαν τα γονίδια του χρόνου
Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα
Τέσσερα γονίδια του χρόνου που καθορίζουν πόσο γρήγορα θα γεράσουμε εντόπισε διεθνής ομάδα επιστημόνων. Τα γονίδια αυτά ελέγχονται από παράγοντες του τρόπου ζωής και «προγραμματίζονται» σε μικρή ηλικία.
Οι ερευνητές πιστεύουν πως κατανοώντας πως ενεργοποιούνται ή αδρανοποιούνται τα γονίδια αυτά, θα ανοίξουν το δρόμο για την επινόηση νέας γενιάς αντιγηραντικών φαρμάκων.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και καιρό πως οι «επιγενετικές» αλλαγές – οι χημικές αλλοιώσεις στο DNA που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες του περιβάλλοντος – είναι σημαντικές για τη γήρανση του ανθρώπου.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΩΡΑ! 21:00 ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ "Ω"... Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ!

20 Απριλίου, ώρα 9:00 μμ. Η ώρα "Ω" όπως είχαν χαρακτηρίσει την 2α πρωινή της 21ης Απριλίου οι Αξιωματικοί, πλησίαζε... Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος αναχωρούν μαζί από το σπίτι του αντισυνταγματάρχη Μιχαήλ Μπαλόπουλου στην Νέα Σμύρνη όπου πραγματοποιήθηκε η προτελευταία συνάντηση της "Επαναστατικής Επιτροπής". Μιά τελευταία σύσκεψη για τις 11:00 μμ είχε καθοριστεί στο σπίτι του Δημήτρη Ιωαννίδη στο Γαλάτσι λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο καθένας για το γραφείο ή την Μονάδα του.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν «πρώτη επιλογή τη συνεργασία, αλλά δεν το λένε προεκλογικά», ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απορρίπτοντας ως «φόβητρο» τα περί κινδύνου από τις επαναληπτικές...
 εκλογές και υπογραμμίζοντας πως η όποια κυβέρνηση συνεργασίας σχηματιστεί μετεκλογικά θα είναι «μειοψηφία στο λαό». Σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, η Αλ. Παπαρήγα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές, σημειώνοντας ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται μια τέτοια εξέλιξη, καθώς «όσο περισσότερες δυσκολίες υπάρχουν για τον σχηματισμό κυβέρνησης, τόσο περισσότερος χώρος δημιουργείται για το λαϊκό κίνημα». Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, ασκώντας κριτική στα άλλα κόμματα, έκανε λόγο για

Γιατί δεν θέλουν οι Βρετανοί τη τριήρη σην Ολυμπιάδα.Τι προσπαθεί το ΓΕΝ.Βίντεο


Λόγους ασφαλείας επικαλέστηκαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ακυρώνοντας τη συμμετοχή του αντιγράφου της τριήρους «Ολυμπιάς», στην τελετή έναρξης.

Η «Ολυμπιάς» είχε μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στον Πειραιά κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ενώ είχε ξαναταξιδέψει στο Λονδίνο το 1993 για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού των 2.500 ετών του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Νέο πλήγμα: Η ώρα η κακιά ή… «Γκρέκο μασκαρά»;Άλλο ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η εικόνα της χώρας μας και των Ελλήνων ειδικότερα στο εξωτερικό, αφού άλλος ένας καλά «δικτυωμένος» συμπατριώτης χάνει τον διδακτορικού του τίτλους εξαιτίας «λογοκλοπής», το «προπατορικό» ακαδημαϊκό αμάρτημα, γνωστό στην αγγλοσαξονική ακαδημαϊκή κοινότητα ως «plagiarism»…

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΦΘΗΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ή ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΦΘΗΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ή ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Στρατφορ: η Ελλάδα πρέπει να πάψει να υπάρχει...

Στρατφορ: η Ελλάδα πρέπει να πάψει να υπάρχει...

Γέροντας Παϊσιος: «Έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο κόσμος από την τηλεόραση»

Γέροντας Παϊσιος: «Έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο κόσμος από την τηλεόραση»

Κάποιος να θυμίσει στον υποψήφιο της ΝΔ στη Ξάνθη,ότι οι εκλογές γίνονται στην ΕλλάδαΣτη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης του κόμματός του κ.Αντάν Πετσενέκ.

Μόλις πήρε επισήμως το χρίσμα του υποψηφίου και αφού έβγαλε και τη φωτογραφία με το πρόεδρος ο υποψήφιος βουλευτής άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα.Κι όπως μας πληροφορούν τα tourkikanea.gr οι δύο πρώτες επισκέψεις που έκανε ήταν στη “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και στον ψευδομουφτή Α.Μέτε.Ίσως κάποιος -μήπως ο κ.Σαμαράς- πρέπει να του θυμίσει ότι είναι υποψήφιος για το Ελληνικό κοινοβούλιο.Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Αψυχολόγητη ενέργεια, βρετανική προσβολή σε Ελλάδα – Ολυμπισμό!Κι ενώ είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι η βρετανική κυβέρνηση ίσως να είχε αρχίσει να αλλάζει λίγο την οπτική της απέναντι στην Ελλάδα, έρχεται ένα περιστατικό το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», στον ιστοχώρο της εφημερίδας την Πέμπτη (καθημερινές δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα) να ανατρέψει αυτή την πεποίθηση.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1453 Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΦΛΑΝΤΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΥΜΑΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!
 
του Γεωργίου Παπασημάκη
Από τις 7 Απριλίου του 1453 ο Σουλτάνος Μωάμεθ β' πολιορκεί τη Βασιλίδα των Πόλεων, την Κωνσταντίνου Πόλη. Μπροστά στις μόλις 5-7 χιλιάδες Ελλήνων Πολεμιστών του τελευταίου Βασιλέως και Αυτοκράτορος των Ελλήνων Κωνσταντίνου ΙΑ' Δράγαση Παλαιολόγου ο αλιτήριος Σουλτάνος παρέταξε ένα τεράστιο βαρβαρικό στίφος 300.000 τουρκομογγόλων και συμμάχων αυτών  ενώ στη θάλασσα παρέταξε έναν εξίσου τεράστιο στόλο 300 περίπου πλοίων απέναντι στα ελάχιστα αυτοκρατορικά πλοία.

Στις 18 Απριλίου η πρώτη επίθεσις των οθωμανών τούρκων τσακίστηκε μπροστά στα τείχη της Βασιλεύουσας και δυο μέρες αργότερα στις 20 του ίδιου μήνα έλαβε χώρα η ναυμαχία που έμελλε να δοξάσει για άλλη μια φορά τη χιλιόχρονη Αυτοκρατορία μας.

Τρία γενοβέζικα καράβια φορτωμένα με εφόδια υπό τους γενναίους πλοιάρχους Μαυρίκιο Καττανέου, Δομίνικο του Νοβαραίου και Βαπτιστή του εκ Φελλιτσιάνου τα οποία παρέμεναν καθηλωμένα από το Μάρτιο λόγω δυσμενών ανέμων στη Χίο, βρήκαν ούριο άνεμο στις 15 Απριλίου και ξεκίνησαν αμέσως για την πολιορκημένη Πόλη.

Στη διαδρομή συνάντησαν μεγάλο Βασιλικό πλοίο υπό τον γενναιότατο Πλοίαρχο Φλαντανελλά και όλα μαζί συνέχισαν το ταξίδι τους φτάνοντας κοντά στην Πόλη. Εκεί μπροστά στον φραγμένο με χοντρή αλυσίδα  από το Βασιλέα ημών Κεράτιο κόλπο έλαβε χώρα η τελευταία ναυμαχία μεταξύ των Αυτοκρατορικών Δυνάμεων και των τούρκων εισβολέων.

Η ηρωϊκή εξέγερση της Βαρσοβίας ενάντια στους ναζί και η αδιαφορία του Κόκκινιου Στρατού.Σπάνιο βίντεο

Μια εξέγερση ενάντια στους Ναζί κατακτητές της Βαρσοβίας έγινε την 1η Αυγούστου 1944.Οι Πολωνοί όμως δεν είχαν καμία τύχη κι όχι μόνο λόγω των Γερμανών.Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε τη προέλασή του ,άλλον ελπίζοντας ότι οι Γερμανοί θα εξολόθρευαν τους “αντικομμουνιστές Πολωνούς”.

63 μέρες άντεξαν οι Πολωνοί ,με 6.000 νεκρούς και 50.000 τραυματίες.Στο βίντεο σπάνια πλάνα από την ηρωϊκή εξέγερση των Πολωνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

onalert.gr

Ένας στους δύο δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα!Ενδεικτικά της δραματικής πραγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει πανευρωπαϊκή έρευνα για την φτώχεια, με την χώρα μας να κατέχει μια θλιβερή «πρωτιά», αφήνοντας πίσω της χώρες όπως η Λιθουανία, η Λετονία και η Βουλγαρία!

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...


ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

Σαν να ... άνοιξε η γη και να κατάπιε τους Βούλγαρους από τους Κουνάβους, καθώς το αιματηρό περιστατικό και η ένταση εκ μέρους των κατοίκων έκανε τους... Βούλγαρους να φύγουν από το χωριό, μπροστά στο φόβο να ξεσπάσει εναντίον τους το κύμα της οργής.

Τουρκία: Συνάντηση Μασούντ Μπαρζανί με Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη


Ο πρόεδρος της περιφερειακής κυβέρνησης του Κουρδιστάν του Βόρειου Ιράκ, Μασούντ Μπαρζανί, συναντήθηκε, σήμερα, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Η συνάντηση έγινε στο Ντολμά Μπαχτσέ και κράτησε μία ώρα και πενήντα λεπτά, κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ... ΚΑΦΕΣ ''ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ'' ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟ συνδυασμός που μάλλον “σκοτώνει” τον καρκίνο του δέρματος φαίνεται ότι είναι η καφεΐνη μαζί με την άσκηση. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει σε πρώτη φάση από έρευνες που έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός μείωσε κατά 62% τους καρκινικούς όγκους του δέρματος σε ποντίκια επιρρεπή στον καρκίνο. Επίσης οι όγκοι συρρικνώθηκαν κατά 85%… “Διαπιστώσαμε ότι αυτός ο συνδυασμός ως θεραπεία μπορεί να μειώσει την εκδήλωση καρκίνου του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία, τουλάχιστον στα ποντίκια. Πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε τα ίδια ευρήματα και στους ανθρώπους και.....

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΡΚΩΝ...
Την έντονη αντίδραση δυο τούρκων μαθητών σε γαλλικό σχολείο προκάλεσε σκίτσο με έναν τούρκο να μεταφέρει ένα καλάθι γεμάτο νεκροκεφαλές το οποίο αναγράφει «Αρμενική Γενοκτονία». Το επίμαχο σκίτσο παρουσιάστηκε σε λύκειο στην πόλη Montbéliard. Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος ιστορίας και γεωγραφίας ο καθηγητής παρουσίασε το επίμαχο σκίτσο και ρώτησε τους μαθητές «τι καταλαβαίνετε από αυτό το σκίτσο; Γιατί η Τουρκία δεν μπορεί να ενταχθεί στην ΕΕ σύμφωνα με αυτό;» Στο σκίτσο παρουσιάζεται ένα βουνό με τη σημαία της ΕΕ υψωμένη στην κορυφή. Τρεις χαρακτηριστικές φιγούρες βαλκάνιων εμφανίζονται να ανεβαίνουν προς το βουνό, αλλά στους πρόποδες...

Ανήγγειλε «εξάμηνο διάλειμμα»ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ένα «εξάμηνο διάλειμμα» στη συμμετοχή της Τουρκίας στις δραστηριότητες των Ευρωπαϊκών οργάνων που θα προεδρεύονται από την Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της εναλλασσόμενης προεδρίας της στην ΕΕ ανήγγειλε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
   «Θα κάνουμε ένα εξάμηνο διάλειμμα όταν ξεκινήσει η Προεδρία των Ελληνοκυπρίων», είπε ο κ. Ερντογάν σε κοινή συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα με το Φινλανδό πρωθυπουργό Γίρκι Κατάινεν.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ... (ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ)
«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί δε να είναι και ο «μπροστάρης» σε όσα θα ακολουθήσουν, αν βέβαια δεν υπάρξουν πολιτικοί ή άλλοι συμψηφισμοί». Αυτά λίγο πολύ λέει άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση των αμυντικών εξοπλισμών και του τρελού χορού από μίζες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Το σύστημα Άκη, οι άνθρωποί του την εποχή που έλυνε κι έδενε στο υπουργείο Άμυνας δεν είναι μόνον αυτοί που συνελήφθησαν, δεν είναι μόνο αυτοί που έφτιαχναν τις υπεράκτιες εταιρείες για να ξεπλένουν το βρόμικο χρήμα. «Υπάρχουν κι άλλοι. Πολλοί από αυτούς έχουν καλυμμένα τα νώτα τους και δύσκολα θα μπορέσει...

Να και μια ευχαριστη είδηση:Δεν θα είναι υποψήφιος ο Χριστόφιας στην Κύπρο μας!Kλειστό και λήξαν θεωρείται εδώ και λίγες ημέρες για τον Δημήτρη Χριστόφια το θέμα των προεδρικών εκλογών του 2013, καθώς σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Π», ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε την οριστική απόφαση να μην επαναδιεκδικήσει εκλογή.

Μάλιστα, ο κ. Χριστόφιας έχει γνωστοποιήσει την οριστική του απόφαση στους στενούς του συνεργάτες καθιστώντας κοινωνούς των σκέψεων του και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ.

Οι κερδοσκόποι εντέλει έφαγαν με τον Γιώργο… Από τα ιστορικά πρωτοσέλιδα


Κάτι πρέπει να τσίμπησαν και οι εκδότες, δε νομίζετε; Έτσι θα τους άφησαν ο φίλοι του Γιώργου; Ο Σόρος, ο Ρουμπινί, ο Πόλσεν; Τσάμπα τόσος αγώνας; 

20120419-093418.jpg

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΣΑΜΠΑΖΗ-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ !!

Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίησης είναι αντισυνταγματικά, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας με σημερινή απόφασή του.

Ειδικότερα.... 

Γιούχαραν την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου (Βίκυ Σταμάτη)

Σοκαρισμένη η Βίκυ Σταμάτη στην Ευελπίδων από τις βρυσιές των αγανακτισμένων Ελλήνων...