Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Μ.Κ.Ο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες και εν' όψη των επερχόμενων Εθνικών Εκλογών έχει παιχθεί ένα παιχνίδι εντυπώσεων  εις βάρος της Οργάνωσης μας από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.


Συγκεκριμένα το κόμμα της Δημοκρατικής Αναγέννησης του Στέλιου Παπαθεμελή το οποίο ενώ κατέβαλλε επίμονες προσπάθειες να συμπεριλάβει στους καταλόγους υποψηφίων του τον Αντιπρόεδρο της Οργάνωσής μας κ. Μιχαήλ Ζουμή τελικά δεν τον συμπεριέλαβε χρησιμοποιώντας δικαιολογίες που δεν αντέχουν ούτε στην λογική ενός νηπίου. Το γεγονός που επικαλέσθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημοκρατικής

«Τυχοδιωκτική ενέργεια» το σχέδιο Β’ από την Τουρκία, δηλώνει ο Δημήτρης Χριστόφιας


Τυχοδιωχτική ενέργεια χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστόφιας το ενδεχόμενο εφαρμογής από την Τουρκία του λεγόμενου σχεδίου Β', το οποίο θα περιλαμβάνει το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, υπό τουρκική διοίκηση.

Ταυτόχρονα, ο Κύπριος Πρόεδρος παρέπεμψε στο τρίπτυχο των προτάσεων της ελληνοκυπριακής πλευράς, το οποίο προνοεί και το άνοιγμα των Βαρωσίων, υπό τη διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, με ταυτόχρονο άνοιγμα του λιμανιού της Αμμοχώστου υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Stratfor για τουρκικές ΕΔ:"Οι στρατιωτικοί μπορεί να επανέλθουν ισχυροί στην εξουσία"




Ανάλυση για το μέλλον των τουρκικών ΕΔ παρουσίασε το Stratfor που θεωρείται από τα πλέον σοβαρά αμερικανικά think tank.Παρόλα αυτά η ανάλυση ξεκινά μ΄ ένα μάλλον περίεργο επιχείρημα ,σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία έχει καταφέρει “η απειλή από την Ελλάδα να μειωθεί”. Αμέσως μετά απ΄αυτό το “φάουλ” εκθειάζει τη στρατιωτική ισχύ της Άγκυρας.Αλλά και προειδοποιεί ότι η στρατιωτική εξουσία μπορεί να “επανέλθει,αν ανατέξει αυτή τη περίοδο αβεβαιότητας”.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...




Έρευνες φέρνουν στο φως έναν «νέο» ναό στα βουνά μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας, απέναντι από τον πασίγνωστο Επικούρειο Απόλλωνα. Ο χώρος γύρω ήταν διάσπαρτος από αρχιτεκτονικά μέλη που είχαν χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση μικρής εκκλησίας, με την αρχαιολόγο δρ Ξένη Αραπογιάννη, μέχρι πρότινος προϊσταμένης της ΛΗ' Εφορείας Αρχαιοτήτων, να σημειώνει πως, όταν το εκκλησάκι κατεδαφίστηκε για να κτισθεί νέο, γέμισε ο τόπος από επιστήλια, τρίγλυφα και άλλα μέλη του αρχαίου ναού. Η ανασκαφή, όπως αναφέρει το «Βήμα», ξεκίνησε το 2010 και αποκάλυψε όχι μόνο την ύπαρξη του οικοδομήματος αλλά και εξαιρετικά ευρήματα, όπως χάλκινα αντικείμενα και μεγάλο...

Παγίδα θανάτους σε Τούρκους στρατιώτες


Νέες απώλειες κατέγραψε και σήμερα ο Τουρκικός Στρατός. Φάλαγγα οχημάτων του δέχθηκε επίθεση μέσω αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στην εθνική οδό που συνδέει τις πόλεις Μάρντιν και Ντιγιάρμπακιρ.

"Χαστούκι" στο καθεστώς Ερντογάν!Διάσημος Τούρκος πιανίστας αυτοεξορίζεται στη Ιαπωνία,λόγω ισλαμιστών


Ο διεθνούς φήμης τούρκος πιανίστας Φαζίλ Σάι, ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να ζήσει εξόριστος στην Ιαπωνία, εκφράζοντας ανησυχία για την αύξηση του ισλαμικού συντηρητισμού του τουρκικού καθεστώτος.

"Είμαι 100% αποκλεισμένος από την τουρκική κοινωνία. Πιστεύω πως ήλθε ο καιρός να εγκατασταθώ στην Ιαπωνία", τόνισε ο Σάι, ένα από τα πιο μεγάλα σύγχρονα ταλέντα της Τουρκίας, ο οποίος δηλώνει θύμα μια κοινωνικής αδιαλλαξίας και λογοκρισίας των έργων του από το καθεστώς.

"Οταν είπα ότι είμαι άθεος, δέχθηκα προσβολές. Επιλήφθηκε η δικαιοσύνη για τα σχόλια που έγραψα στο Twitter. Είμαι ίσως ο πρώτος ανθρωπος στον κόσμο που αποτέλεσε αντικείμενο δικαστικής έρευνας επειδή δήλωσε άθεος", τόνισε ο Σάι σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Ο πιανίστας είχε προκαλέσει τη μήνιν των συντηρητικών στην Τουρκία με τα σχόλιά του στο Twitter, τα οποία περιείχαν αιχμές κατά του ισλάμ. Ενας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ο Σαμίλ Ταγιάρ, προσέβαλε ανοιχτά τη μητέρα του λέγοντας ότι "βγήκε από οίκο ανοχής", προκαλώντας αναταραχή στην πολιτική τάξη, τον Τύπο και τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.


"Εάν καταδικαστώ σε φυλάκιση, η καριέρα μου θα τερματιστεί", πρόσθεσε ο 41χρονος μουσικός, ο οποίος περνάει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του ανάμεσα σε δυο ηπείρους.


Στο παρελθόν ο Σάι είχε δηλώσει ότι στην Τουρκία, όπου οι σύζυγοι σχεδόν όλων των πολιτικών φορούν την ισλαμική μαντήλα, οι κοσμικοί, οι οποίοι αποτελούν μειοψηφία, υφίστανται την πίεση της πλειοψηφίας, η οποία προσπαθεί να επιβάλει σε όλους, όλο και πιο ανοιχτά, έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής βασισμένο σε θρησκευτικές αξίες.


Η τουρκική νομοθεσία τιμωρεί την "προσβολή των θρησκευτικών αξιών" σε ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες μέχρι ένα έτος. onalert.gr

Τους… «τρόμαξε» η Λεπέν





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ: Το ποσοστό που πήρε η Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, «τρόμαξε», λέει, τον ευρωπαϊκό τύπο και τους «Ευρωπαίους ηγέτες», (όπως τον Σουηδό υπουργό Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, που είναι λέει, «ανήσυχος» που ο κόσμος «στρέφεται κατά της ανοικτής κοινωνίας», αλλά και τον γνωστό μας Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία στον δεύτερο γύρο «δύο πιστοποιημένων δημοκρατών, που είναι προσηλωμένοι στην Ευρώπη», εννοώντας, την «δική τους» Ευρώπη που οδηγεί τους ευρωπαϊκούς λαούς τον έναν μετά τον άλλον στην ύφεση και στο μαρασμό).

"Η Goldman Sachs είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ" που είναι "παντού"!



 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
"Ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ" που είναι "παντού", χαρακτηρίζει σε μεγάλο άρθρο του, το περιοδικό Rolling Stone, την Goldman Sachs, τον χρηματοπιστωτικό κολοσσό, γνωστό για την ηγετική του θέση στη διεθνή σκηνή και για το ρόλο του στην διαδικασία «αναπροσαρμογής» του ελληνικού χρέους προ της εισαγωγής της χώρας μας στην Ευρωζώνη.
Το αξιοσημείωτο άρθρο (εδώ) για την Goldman Sachs, λέει ότι το "πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Goldman Sachs είναι ότι είναι παντού.
"Η πιο ισχυρή επενδυτική τράπεζα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, που αδυσώπητα επιτίθεται με το χωνί που ρουφάει το αίμα σε οτιδήποτε μυρίζει σαν χρήμα.

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ...ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ



Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Δελτίο Τύπου εξέδωσε η γνωστή και μη εξαιρετέα «’Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης», με αφορμή τις επικείμενες εκλογές. Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ, δεν διστάζει να μιλά ακόμα και για «αυτονομία της τουρκικής μειονότητας», ζητώντας από τους «Τούρκους» του, εμμέσως πλην σαφώς, να στηρίξει υποψήφιους, μειονοτικούς βουλευτές, που «έχουν την ίδια οπτική»!

Πρώτη διακλαδική άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ

Στις 21 Απριλίου 2012, οι Ένοπλες Δυνάμεις της ΠΓΔΜ πραγματοποίησαν διακλαδική άσκηση στο αντικείμενο “πυρά υποστήριξης σε μονάδα Μ/Κ πεζικού κατά την επίθεση”. Η άσκηση διεξήχθη στο πεδίο βολής του Krivolak όπου συμμετείχαν άρματα μάχης Τ-72, τεθωρακισμένα οχήματα ΤΜ-170 Hermelin καθώς επίσης και επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 και μεταφορικά Mi-17.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστρατήγου Goranco Koteski,

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μήνυμα μίσους σε ιστοσελίδα των Antifa που θέλουν να "δουν τις εκκλησίες να καίγονται". Καμία εισαγγελική έρευνα (γιατί δεν είναι τζαμιά ή συναγωγές)



Δεν χρειάζεται να πας στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία για να δεις χριστιανούς να εκτίθενται σε διώξεις, βία και μίσος. Μπορείς να βρεις παρόμοια στη Γερμανία.
Μια online πρόσκληση "να δούμε εκκλησίες να καίγονται", δόθηκε στη δημοσιότητα ως "Χριστουγεννιάτικη ευχή" για το 2011 από μια ομάδα αριστερών εξτρεμιστών που ονομάζεται ‘Antifa Freiburg’ («αντίφα Φράιμπουργκ»). "Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένα θαύμα και θα μπορούμε να θερμανθούμε το επόμενο έτος στη λάμψη των εκκλησιών που θα καίγονται".

Ραγκούσης: Πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Σαμαρας


Απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση το Έθνος της Κυριακής:

Πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Σαμαρας, ο οποίος με την πολιτική του αλόγιστου ανοίγματος των συνόρων  έφερε τη χώρα μας από το ’91 και μετά, αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, με το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης.

Συνέντευξη με τους θρησκευτικούς ηγέτες του Βατικανού που λένε ότι “Οι εξωγήινοι είναι αδέλφια μας”!!!



Σε μια συνέντευξη με τίτλο “Οι εξωγήινοι είναι αδέλφια μας”, που χορήγησε ο L’Osservatore Romano, σε εφημερίδα του Βατικανού, ο Πατέρας Γαβριήλ Funes, διευθυντής του... Αστεροσκοπείου του Βατικανού, δήλωσε: “Κατά τη γνώμη μου, αυτή η δυνατότητα (της ζωής σε άλλους πλανήτες) υπάρχει” «νοήμονα όντα, που δημιουργήθηκαν από τον Θεό μπορεί να υπάρχουν στο διάστημα” και “μερικοί εξωγήινοι θα μπορούσαν ακόμη και να είναι απαλλαγμένοι από το προπατορικό αμάρτημα” καταλήγει σαν συμπέρασμα “θα μπορούσαν να υπάρξουν (και άλλα όντα), τα οποία παραμείνουν σε πλήρη φιλία με τον δημιουργό τους». Ο Ιησουίτης αδελφός Guy Consolmagno, ένας άλλος αστρονόμος που εργάζεται στο Παρατηρητήριο του Βατικανού , δήλωσε στο BBC,για την αναζήτηση για κόσμους σαν τη Γη που ξεκίνησε από....

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο Γ. Καρατζαφέρης στη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο επιτέθηκε στους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο που μάλιστα τον χαρακτήρισε "επαγγελματία" ψεύτη... 

Συμπαιγνία τρόϊκας και ελληνικού πολιτικού συστήματος…


Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, από την πλευρά της τρόϊκας, οι μεν δανειστές θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους, διαφορετικά τις ελληνικές περιουσίες, η δε ΕΕ και κυρίως η Γερμανία, θέλουν, εκτός των πιο πάνω,  να διασωθεί και το ευρώ. Ταυτόχρονα, από το άλλο μέρος από την πλευρά του κρατικοδίαιτου ελληνικού πολιτικού συστήματος, το τελευταίο θέλει να διασώσει το τομάρι του και να συνεχίσει να είναι στην εξουσία. Εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι.
Είναι γνωστό σε όλους ότι σε όποιο κράτος έχει μπει το ΔΝΤ, κάνει αμέσως δύο πράγματα: α) κάνει υποτίμηση του εθνικού νομίσματος και β) μειώνει τις δημόσιες δαπάνες, δηλαδή μικραίνει τον όγκο του κρατικού τομέα και προβαίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Στη χώρα μας το θέμα μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπιστεί ως εξής: 1) λόγω του ότι δεν μπορούσε να γίνει υποτίμηση του νομίσματος, εξ αιτίας του ισχυρού ευρώ, έγινε εσωτερική υποτίμηση με μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα και διάλυση των…. εργασιακών σχέσεων υπέρ των εργοδοτών και β) λόγω σθεναράς αντίστασης του κομματικού κράτους,  δεν μειώθηκε ο κρατικός τομέας, αλλά έγιναν κυρίως, συνταξιοδοτήσεις και μειώσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και στις συντάξεις.

Εδώ ακριβώς είναι η μεγάλη συμπαιγνία τρόϊκας και ελληνικού πολιτικού συστήματος. Το μεν ελληνικό κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα γνωρίζει πολύ καλά πως αν τυχόν γίνει μείωση του κομματικού κράτους, αυτόματα θα καταρρεύσει το ίδιο, γιατί απλούστατα θα γκρεμιστεί ολόκληρη η κρατικοδίαιτη φιλοσοφία και νοοτροπία που έχει αναπτυχθεί εδώ και 190 χρόνια, η δε τρόϊκα γνωρίζει πως αν καταρρεύσει το ελεγχόμενο από την ίδια, υποτακτικό ελληνικό πολιτικό σύστημα, τότε θα χαθεί ο έλεγχος και αφενός οι δανειστές θα χάσουν πάρα πολλά από τα χρήματά τους, αφετέρου το ευρώ θα κινδυνεύσει θανάσιμα. Έχουμε δηλαδή μια παρόμοια σχέση με εκείνη μεταξύ του Τούρκου Αγά και του Έλληνα Κοτζαμπάση. Ο μεν Τούρκος προκειμένου να ελέγξει τους Έλληνες ραγιάδες και να εισπράττει τους φόρους, είχε ανάγκη τον ελεγχόμενο τοπικό κοτζαμπάση, ο δε κοτζαμπάσης είχε ανάγκη τον Τούρκο, προκειμένου να παραμένει στην τοπική εξουσία και να μην χάσει το κεφάλι του.
Έτσι λοιπόν, τρόϊκα και ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλληλοστηρίζονται για να μπορέσουν και οι δύο να επιτύχουν τους στόχους τους. Αν μπορούσαν να μην κάνουν ποτέ εκλογές στην Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα το επιχειρούσαν. Όμως μέσα στην ΕΕ και μπροστά σε όλα τα παγκόσμια φώτα δεν το μπορούν.
Εκείνο που μένει να αποδειχτεί, είναι αν στις 6 Μαϊου, ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι την κατάρρευση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους, δηλαδή την αποτίναξη του κοτζαμπάση ή αν θα κάνει πίσω, όπως στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα παραμείνει ραγιάς και θα υποστεί τις συνέπειες.
Εσείς τι λέτε ότι θα γίνει;;;
Πέτρος Χασάπης
www.olympia.gr

ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Πέντε άνδρες συνέλαβε η βρετανική αστυνομία στο Λούτον, βόρεια του Λονδίνου, ως υπόπτους για υποκίνηση, προετοιμασία και διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών.

Οι πέντε συλληφθέντες, ηλικίας από 21 έως 35 ετών, κρατήθηκαν σε διαφορετικά σημεία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στο κεντρικό Λονδίνο.

Σχολή Ευελπίδων: Δέκατη καλύτερη σχολή του κόσμου!

Σχολή Ευελπίδων: Δέκατη καλύτερη σχολή του κόσμου!

ΠΑΣΟΚ: "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο" - Εισαγωγή ψηφοφόρων από Αλβανία & Μπάγκλαντες!

ΠΑΣΟΚ: "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο" - Εισαγωγή ψηφοφόρων από Αλβανία & Μπάγκλαντες!

Η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο. Τώρα η σειρά της Τράπεζας της Αγγλίας

Η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο. Τώρα η σειρά της Τράπεζας της Αγγλίας

Αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Οργίασαν και σήμερα οι αεροψεκασμοί, εν’ όψη εκλογών;

Οργίασαν και σήμερα οι αεροψεκασμοί, εν’ όψη εκλογών;

Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ'... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ! ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...





....Και ξαφνικά όλοι έγιναν παντογνώστες. Είναι στο μυαλό του Σαμαρά, στο μυαλό του Φράγκου, μήπως είναι και στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς; Μας αγάπησαν και θέλουν να μας πούν γιατί δεν μπήκε ο Φράγκος στην λίστα! Ξέρουν τα πάντα! Μόνο τι χρώμα στιλό χρησιμοποίησε ο Σαμαράς για να γράψει το επικρατείας δεν ξέρουν!

Θα σας μιλήσουμε ειλικρινά. Είχαμε αποφασίσει ακόμα και πρώτος να ήταν στην λίστα ο Φράγκος να γράψουμε πώς ακόμα και αν ο ίδιος το θεωρούσε προσφορά και θυσία για να προσφέρει μέσα απο την πολιτική στις ΕΔ για εμάς θα ήταν "αυτοκτονία" ή καλύτερα "δολοφονία". Κάθε άξιο στέλεχος των ΕΔ που εμπλέκεται στην πολιτικη, δηλαδή στα κόμματα, άρα σε "κομμάτι" του λαού κατα την γνώμη μας σκοτώνει την διαδρομή του. (και εδω αναφερόμαστε ιδιως στα κόμματα που θελουν και εναν στρατιωτικό όπως θελουν εναν καλλιτεχνη, εναν καθηγητη, εναν δικαστικο....για τα ψηφουλακια)

Τα ελληνικά φτερά πάλι στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)



Ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να έγινε για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εμπεριέχει όμως το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους Έλληνες Κύπριους, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 20 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε το γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), πραγματοποιήθηκε αεροναυτιλιακό ταξίδι τριών αεροσκαφών T-6A Texan II, της 364 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος, στη νήσο Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των εκπαιδευτών της 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος.