Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

gianniotis: Η "Χρυσή Αυγή" και τα "Χρυσά Αυγά"

gianniotis: Η "Χρυσή Αυγή" και τα "Χρυσά Αυγά"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση κρατών και Η Πολιτισμική Ένωση κρατώνΗ Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση κρατών Ακρόαση

Προτείνω να κινηθούμε πολιτικά υπέρ της συνένωσης σε μια μεγάλη συμμαχία Ορθοδόξων Κρατών όπως είναι η Ελλάδα, Βουλγαρία, FIROM, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ρωσία, Γεωργία, Αρμενία ενάντια στην Τουρκική επεκτατικότητα και αδιαλλαξία που ενδυναμώνεται και από τους Αμερικανούς
Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση κρατών θα είναι κάτι σαν την Comecon, EE, NAFTA, APEC, ASEAN,  Λατινοαμερικανική Ένωση, Αφρικανική Ένωση, Ισλαμική Ένωση, Αραβική Ένωση…

Η Πολιτισμική Ένωση κρατών
Προτείνω να κινηθούμε πολιτικά για να συνεργαστούμε σε μία Πολιτισμική συμμαχία με Κράτη που εκπροσωπούν μεγάλους αρχαίους Πολιτισμούς (Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι αρχαίοι Πολιτισμοί μεγάλου βάθους) όπως η Κίνα η Ινδία το Ιράν το Ιράκ τη Συρία η Αίγυπτος η Ελλάδα η Ιταλία το Μεξικό τη Χιλή τη Βολιβία το Περού. Ενάντια στον Πολιτισμικό ιμπεριαλισμό της Αμερικανοκίνητης < παγκοσμιοποίησης >

Ζουμής Μηχάλης 

Ο ΟΜΠΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τίμησε τη μνήμη της γενοκτονίας των Αρμενίων, ζητώντας μία «πλήρη, ειλικρινή και δίκαια αναγνώριση των γεγονότων».

Κατήγγειλε τη γενοκτονία από την Οθωμανική Τουρκία, ως μία από τις «απεχθέστερες ωμότητες του 20ου αιώνα», αποφεύγοντας ωστόσο να χρησιμοποιήσει τον όρο «γενοκτονία» καλώντας παράλληλα την Τουρκία να παραδεχθεί τον ρόλο που είχε διαδραματίσει.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ... ΟΧΙ ΞΑΝΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Συμπληρώνονται  φέτος οκτώ χρόνια από το δημοψήφισμα  της 24ης Απριλίου 2004 και την απόρριψη του σχεδίου Αναν από την πλειοψηφία του Κυπριακού Ελληνισμού. Οι Έλληνες της Κύπρου, διέσωσαν την εσχάτη την Κυπριακή Δημοκρατία και διατήρησαν την αξιοπρέπεια του τόπου μας, αποτρέποντας την μετατροπή του νησιού σε τούρκο-βρετανικού προτεκτοράτου, με τη συντριπτική πλειοψηφία του 76%. 

Οκτώ χρόνια πριν, ο κυπριακός Ελληνισμός κλήθηκε  να αποφασίσει το μέλλον του, υπερψηφίζοντας ή καταψηφίζοντας το σχέδιο για λύση του Κυπριακού, του τότε γενικού  γραμματέα του Ο.Η.Ε. Κόφι Ανάν. Το σχέδιο ήταν βασισμένο στη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με φανερά ελαττώματα αλλά και μειονεκτήματα για την ελληνική πλευρά. Ένα σχέδιο έκτρωμα, που ουσιαστικά νομιμοποιούσε την τουρκική βαρβαρότητα και την εισβολή του 1974, καθιστώντας τους φονιάδες των προγόνων κυρίαρχους στον βορρά και συγκυρίαρχους στον νότο. 

ΜΙΧΑΛΗ - ΜΙΧΑΛΗ... ΛΙΩΣΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ...
Ανυπόμονος να υπερασπιστεί το γόητρο, τον παγκόσμιο τίτλο του στο kick boxing και να κερδίσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη λευκή ζώνη του Μάικ Τάισον, μπροστά στο ελληνικό κοινό, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του Iron Challenge 3.

Τι ανέφερε για την μάχη με τον Φάντι Μέρζα το Σάββατο 28 Απριλίου στο κλειστό του Ελληνικού και την σχέση του με τον θρύλο της πυγμαχίας και των μαχητικών σπορ, Μάικ Τάισον.

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 22.32 χθες το βράδυ, σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 43ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων. Αναλυτικότερα, δύο δράστες με την απειλή όπλων εισήλθαν στο κατάστημα αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και προχωρώντας προς την έξοδο πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, όμως η σφαίρα είχε «στόχο» το πόδι μίας γυναίκας που περνούσε από το σημείο. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. zougla...

Έτοιμος ο Παγκόσμιος ηγέτης; Προετοιμάζεται το έδαφος για ευρωπαϊκό υπερπρόεδρος.

Έτοιμος ο Παγκόσμιος ηγέτης; Προετοιμάζεται το έδαφος για ευρωπαϊκό υπερπρόεδρος.

Συμφωνία Ρωσίας με Κιργιστάν για στρατιωτική βάση 25/04/2012 01:55 | Κατηγορίες: ΆμΣυμφωνία υπέγραψαν η Ρωσία με το Κιργιστάν η οποία αφορούσε το αντίτιμο για τη χρήση στρατιωτικών εγκαταστάσεων από τη μεριά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην κεντροασιατική χώρα. Η συμφωνία επιλύει τα προβλήματα που είχαν εγερθεί με τους Κιργίζιους να διαμαρτύρονται ότι οι Ρώσοι δεν καταβάλλουν ενοίκιο…

ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Κι όμως, η Γερμανία δεν είναι τόσο ισχυρή όσο δείχνει…


Η ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης, η Γερμανία, είναι μια χώρα σε υποχώρηση, μια χώρα που αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων τα οποία συγκαλύπτει η ευμάρεια και θα προκαλέσουν εκρήξεις στο μέλλον εάν η πολιτική της ηγεσία δεν πάψει να θεωρεί ότι θα ελέγξει την Ευρώπη κάνοντάς την καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή… Με ποσοστά γεννητικότητας από τα χαμηλότερα στον κόσμο και μέση ηλικία από τις πιο υψηλές, το δημογραφικό απειλεί φανερά τη Γερμανία σε πολύ περισσότερα επίπεδα από το αμιγώς οικονομικό…

"ΤΟΥΡΚΟΙ" (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΦΑΝΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!


Τούρκοι διαδήλωσαν υπέρ των Αρμενίων

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της 97ης επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το πλήθος, αποτελούμενο από Τούρκους, Αρμένιους και Κούρδους, οργάνωσαν καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της τουρκικής μεγαλούπολης, κρατώντας φωτογραφίες Αρμενίων διανοουμένων, μεταξύ των οποίων και του δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2007 έξω από το γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη.

«Βρισκόμαστε εδώ για να δηλώσουμε πως αυτός ο πόνος είναι όλων μας. Προσπαθούμε να μοιρασθούμε τον πόνο των Αρμενίων», δήλωσε ο εκπρόσωπος των διαδηλωτών Σενόλ Καρακάς.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Μολύνουν το Ελληνικό έθνος με Αλβανούς

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Μολύνουν το Ελληνικό έθνος με Αλβανούς

Η Goldman Sachs "δείχνει" τον Παπαδήμο της Τριμερούς επιτροπής για "νέο" πρωθυπουργό!

Η Goldman Sachs "δείχνει" τον Παπαδήμο της Τριμερούς επιτροπής για "νέο" πρωθυπουργό!

ΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις μικρές επιχειρήσεις!

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις μικρές επιχειρήσεις!

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ MEGA!!

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ MEGA!!

"ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"!Βίντεο απάντηση στα προεκλογικά σποτ των κομμάτων!

Δεν μιλάει λέξη Ελληνικά.Δεν πίνει…ούζο.Αλλά φωνάζει ότι είναι Ελληνίδα! Και εξηγεί με πάρα πολλά επιχειρήματα το γιατί! Το καλύτερο -και πολύ συγκηνιτικό- βίντεο που έχουμε δει για την Ελλάδα εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό. Και είναι μια καλή απάντηση στ΄ άνευρα,αδιάφορα και διόλου πειστικά προεκλογικά σποτ που κατακλύζουν τις οθόνες μας.

Δείτε τη κοπέλα που -δυστυχώς- δεν είναι υποψήφια.Το βίντεο δεν είναι ...αυθόρμητο,είναι επαγγελματική δουλειά,αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό.Ίσως τέτοια θα έπρεπε να έχουν και τα κόμματα,αλλά που να τα σκεφτούν μέσα στις "κομματικές γυάλες" που ζουν τα κομματικά στελέχη.

Χρειαζόμαστε ενέσεις αισιοδοξίας και ακόμη και ένα απλό βίντεο σαν κι αυτό κάπως βοηθά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...