Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Δραστικά μέτρα του Ουζμπεκιστάν εναντίον Γκιουλέν και τουρκικής διείσδυσης


Toυ Μάνου Ηλιάδη

Σε αντίθεση με την χαρακτηριστική αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών στην αντιμετώπιση της τουρκικής διεισδύσεως στην Ελλάδα με την εφαρμογή της γνωστής στρατηγικής της «ηπίας ισχύος» (βλ. Κυριακάτικη Δημοκρατία 29.1.2012 και 25.3.2012 και βιβλίο “Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η Σύγχρονη ΜΙΤ”), η «συγγενική» με την Τουρκία κεντρασιατική δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, συνεχίζει να λαμβάνει δραστικά μέτρα εναντίον των προσπαθειών των Τούρκων να διεισδύσουν στην χώρα, μέσω επενδύσεων, εμπορικών σχέσεων, δημιουργίας σχολείων του Γκιουλέν, υποτροφιών σε Ουζμπέκους φοιτητές κ.λπ. Όπως έχει επισημάνει στα προαναφερθέντα δημοσιεύματα η Κυριακάτικη Δημοκρατία, οι κύριοι φορείς της τουρκικής διεισδύσεως σε όλες σχεδόν τις χώρες των Βαλκανίων, του Καυκάσου και της Αφρικής, είναι το κίνημα Γκιουλέν, με παράλληλη διείσδυση των επιχειρηματιών-οπαδών του, οι οποίοι είναι οργανωμένοι στην επιχειρηματική ένωση «TUSKON», γνωστή για την υποστήριξή της προς το ισλαμικό κόμμα του Ερντογάν και την κυβέρνησή του, που με την σειρά της έχει πάντα την υποστήριξη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ.

Και η Βρετανία επισήμως σε ύφεση!Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνολικά, όχι μόνο η Ευρωζώνη, έχει κυλήσει στην ύφεση με σοβαρότατες συνέπειες στη σταθερότητα του όλου εγχειρήματος, αφού αναπτύσσονται ήδη τάσεις στη λογική «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»…
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου (Office for National Statistics) ανακοίνωσε ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) υποχώρησε κατά 0,2% το πρώτο τετράμηνο του 2012. Κι αυτό σε συνέχει της πτώσης 0,3% το τελευταίο τετράμηνο του 2011…

Ρωσία: Υπενθυμίζει τους Iskander στο ΚαλίνιγκραντΣύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti, η Μόσχα επανεπιβεβαίωσε την πιθανότητα… ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων Iskander στο θύλακα του Καλίνιγκραντ, προκειμένου να μπορεί να εμπλέξει τμήματα της αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι το Καλίνιγκραντ επανέρχεται ως πιθανή περιοχή τοποθέτησης των πυραύλων, αντί της Λευκορωσίας που είχε αναφέρει η Ρωσία παλαιότερα.

ΗΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός λευκού από ομάδα Αφροαμερικάνων, αλλά δεν είναι «έγκλημα μίσους», λέει η αστυνομία
 
Ένας λευκός άνδρας χτυπήθηκε ανηλεώς με ρόπαλα από έναν όχλο Αφρο-Αμερικανών στην Αλαμπάμα, αλλά δεν ερευνάται ως «έγκλημα μίσους», παρά τους ισχυρισμούς ενός μάρτυρα ότι άκουσε έναν επιτιθέμενο να φωνάζει: "Τώρα αυτό είναι δικαιοσύνη για τον Trayvon".

Ο Matthew Owens, 40 χρονών, από το Mobile της Αλαμπάμα, δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα του μπέιζμπολ, τούβλα, μεταλλικά δοχεία και άλλα όπλα στις 8:30 μ.μ. το Σάββατο, όταν είπε σε μια ομάδα παιδιών να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με την Ashley Rains, αστυνομικό πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος τηςMobile.

«Ο αγών μου» του Χίτλερ ξανά στη Γερμανία!Το γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας σκοπεύει να εκδώσει την αυτοβιογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, «Ο Αγών Μου» (Mein Kampf) πριν εκπνεύσουν τα πνευματικά δικαιώματα που αφορούν την έκδοση του βιβλίου. Αν και το βιβλίο δεν απαγορεύεται διά νόμου στη Γερμανία, η Βαυαρία έχει χρησιμοποιήσει την ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων του βιβλίου, για να εμποδίσει την έκδοσή του στη χώρα από το 1945.
Τα πνευματικά δικαιώματα λήγουν στα τέλη του 2015, 70 χρόνια μετά τον θάνατο του Χίτλερ. Από το 2016 δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στην έκδοση του βιβλίου. Με την έκδοση που ετοιμάζει η Βαυαρία, ελπίζει να κάνει τις μελλοντικές εκδόσεις μη ελκυστικές. Το κρατίδιο ετοιμάζει μια έκδοση για μαθητές, η οποία θα περιλαμβάνει και κριτικές αναλύσεις. Ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου δήλωσε ότι στόχος της έκδοσης είναι η «απομυθοποίηση» του βιβλίου. «Θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο τι ανοησίες περιλαμβάνει» δήλωσε. «Να δείξουμε σε ποια παγκόσμια καταστροφή οδήγησε αυτός ο επικίνδυνος τρόπος σκέψης» πρόσθεσε.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Η ύπαρξη ζωής στη γη οφείλεται στον ήλιο.Τα φυτά για τη φωτοσύνθεση χρειάζονται ηλιακό φως. Τα φυτοφάγα ζώα τρέφονται με φυτά ,τα σαρκοφάγα με φυτοφάγα, άρα όλα εξαρτώνται από τον ήλιο . Ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιώντας ηλιακά ηλεκτρικά στοιχεία ,πλαίσια ηλιακών κυψελίδων και γιγάντια κάτοπτρα. Έτσι θερμαίνεται νερό και παράγεται ηλεκτρική ενέργεια. Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία γιατί θα υπάρχει για πάντα και δεν μολύνει καθόλου την ατμόσφαιρα της γης .
Ένας τρόπος εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας είναι τα ηλεκτρικά στοιχεία. Προς το παρόν χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος .

Η απαγωγή του Στρατηγού Κράιπε.Πως οι Κρητικοί έκαναν ακόμη μια φορά του Γερμανούς να ...λυσσάξουνΌ Χίτλερ δεν πίστευε στα αυτιά του. Κάθισε βαριά στην πολυθρόνα του. Στη “φωλιά των αετών” στον πύργο και στρατηγείο του στο Berchtesgaden στα χιονισμένα βουνά των Βαυαρικών Άλπεων. Με το ένα του χέρι χάιδεψε το αγαπημένο του λυκόσκυλο την Μπλόντι. Το άλλο το έφερε στο μέτωπο του και το έτριψε. Ζήτησε λίγο ουίσκι δίχως παγάκια από τον πιστό του υπηρέτη τον Χάιντς Λίγκε. Ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Ο Υποστράτηγος Karl Heinrich Georg Ferdinand Kreipe, ο οποίος για τη Wehrmacht ήταν ένας ζωντανός θρύλος, ένας αξιωματικός που πολεμούσε από τον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και που στον Δεύτερο είχε διακριθεί και παρασημοφορηθεί για τις ικανότητες και το θάρρος του στο Ανατολικό μέτωπο, απήχθη από μια ντουζίνα ντόπιους Κρητικούς και Άγγλους κομάντο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΑΤΖΗΣ υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ΣΜΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ......ΕΤΩΝ; 33 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΑΤΖΗΣ υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ΣΜΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ......ΕΤΩΝ; 33 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Το "δηλητήριο" του... Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα!

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Το "δηλητήριο" του... Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Σάλος με σχόλια Καθολικού Αρχιεπισκόπου για τους Εβραίους

Ο αρχαιότερος επίσημος Καθολικός της Αυστραλίας ρίσκαρε να βρεθεί ενώπιον διεθνούς αντίδρασης, λόγω των σχολίων του ότι οι Εβραίοι είναι «διανοητικά και ηθικά κατώτεροι».

Ο Καρδινάλιος George Pell, δήλωσε, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον άθεο Richard Dawkins, ότι «ο μικρός εβραϊκός λαός» ήταν βοσκοί που στερούνταν πνευματικής ανάπτυξης,.

Είπε επίσης ότι οι Γερμανοί, στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είχαν υποστεί περισσότερα από τους Εβραίους και τη φρίκη του ολοκαυτώματος.

Το "μεγάλο παιχνίδι" της Ρωσίας στην Ευρασία.Τι προσπαθεί να πετύχει ο Πούτιν
Η Ρωσία παίζει ένα παιχνίδι ισορροπίας στην Κεντρική Ασία με την δημιουργία ανησυχιών γύρω από την παρουσία των ΗΠΑ να αποτελεί ένα κομμάτι αυτού του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την μετά-σοβιετική Realpolitik, οι Ρώσοι αξιωματούχοι εκφράζουν σταθερά την υποστήριξη τους προς την αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Δεν θέλουν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ να αποσυρθούν απο το Αφγανιστάν νωρίτερα, φοβούμενοι οτι το βάρος του πολέμου στο Αφγανιστάν θα το φορτωθούν οι ίδιοι. Αλλά εάν η προσπάθεια σταθεροποίησης της κατάστασης στο Αφγανιστάν επιτύχει τότε οι Ρώσοι θα είναι οι πρώτοι που θα απαιτήσουν την αποχώρηση των Δυτικών στρατευμάτων. Έν τω μεταξύ οι Ρώσοι αξιωματούχοι είναι αποφασισμένοι να περιορίσουν την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ευρασία, περιοχή που θέλουν να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους επιθυμίες. 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα.Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό. Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με...

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ 38 ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ;
Η ανεύρεση 38 σκελετών στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ στην ΝΑ Τουρκία για τους οποίους υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αγνοούμενους του Αττίλα, καθώς δεν ανήκουν ούτε σε Κούρδους, ούτε σε Τούρκους, προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στην Τουρκία, καθ'ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει στις Ευρωπαϊκές Αρχές για το που, το πως και το γιατί. Κοινώς η Τουρκία θα πρέπει να βρει ισχυρό "άλλοθι" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εμείς γνωρίζουμε τι συνέβη στους αγνοούμενους της Κύπρου καιρός έιναι να το μάθει και η Ευρώπη.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!


Ελληνοτουρκική "μάχη" στο Καστελόριζο!Τι προσπάθησαν οι Τούρκοι


Η εμμονή της Τουρκίας με το Καστελόριζο,ξεπερνά κάθε όριο.Η Άγκυρα έφθασε στο σημείο να προσπαθήσει να εμποδίσει το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από το νησί ,στο δρόμο της προς το Λονδίνο, όπου το καλοκαίρι θα γίνουν οι αγώνες! Χρειάστηκε η αντίδραση της Αθήνας για να επιβληθεί να μπει στην πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας και το ακριτικό ελληνικό νησί.

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ...
Έντονη η παρουσία της τουρκικής Αεροπορίας σήμερα στο Αιγαίο με παραβιάσεις και παραβάσεις. Πιο συγκεκριμένα 2 σχηματισμοί της TuAF με 10 στο σύνολο αεροσκάφη – εκ των οποίων τα 4 έφεραν οπλισμό- πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Δικαστήριο δικαίωσε υπερχρεωμένους πολίτες!

Δικαστήριο δικαίωσε υπερχρεωμένους πολίτες!

Ανοίγουν στρατόπεδα λαθρομεταναστών – κλείνουν σκοπευτήρια της Αστυνομίας!

Ανοίγουν στρατόπεδα λαθρομεταναστών – κλείνουν σκοπευτήρια της Αστυνομίας!

Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΔΡΟΣΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 544
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. 

«Μαγνήτης» επενδύσεων για την Κίνα η Κύπρος


«Μαγνήτης» επενδύσεων για την Κίνα η ΚύπροςΣτη Λεμεσό εγκαταστάθηκε κινεζική αντιπροσωπεία

Στην Κύπρο βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας αντιπροσωπεία του Κινεζικού Συμβουλίου Προώθησης Επενδύσεων, πραγματοποιώντας επαφές με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η Κίνα διερευνά το ενδεχόμενο να καταστεί το νησί σημαντική βάση για τις κινεζικές επενδύσεις προς την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Σκότωσε τη σύντροφό της και έφαγε τμήμα του μηρού της
Σκότωσε τη σύντροφό της και έφαγε τμήμα του μηρού τηςΗ Εισαγγελία της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη μιας 27χρονης Ρωσίδας, "η οποία...
δολοφόνησε με πολλές μαχαιριές τη σύντροφό της, ενώ κατόπιν...έφαγε τμήμα του μηρού της". Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η δολοφονία έγινε τον Ιούνιο του 2011 στην περιοχή Τόσνο, σε μικρή σχετικά απόσταση από την Αγία Πετρούπολη, στο τέλος μιάς τοπικής παγανιστικής γιορτής.

FIMOTRO: ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

FIMOTRO: ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ: ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τον εξέθεσε πολύ άσχημα ο Νικολόπουλος . Του χρειαζόταν για να λέμε την αλήθεια, γιατί πρ...

Εγκύκλιος του ΙΚΑ για περικοπή συντάξεων

Εγκύκλιος του ΙΚΑ για περικοπή συντάξεων

Αρχίζει σήμερα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο

Αρχίζει σήμερα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο

Λεφτά-προκαταβολή στις τράπεζες

Λεφτά-προκαταβολή στις τράπεζες

Εμίρης αγόρασε ελληνικό νησί

Εμίρης αγόρασε ελληνικό νησί

Η "μόδα" ήρθε και στην Ελλάδα: Τσιπ για μαθητές και σχολικά!
 
Γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εως το τέλος του έτους φιλοδοξούν ερευνητές του Ινστιτούτου Μεταφορών ότι θα διατεθεί στην αγορά εφαρμογή η οποία θα ενημερώνει τους γονείς, μέσω κινητού τηλεφώνου, πότε επιβιβάζεται και αποβιβάζεται το παιδί τους από το σχολικό. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Μεταφορών και παρουσιάστηκε χθες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Μεταφορών που οργανώθηκε στην Αθήνα. Στόχος των ερευνητών είναι με τη χρήση μιας σειράς τεχνολογιών να καταστεί εφικτή η παρακολούθηση όλης της πορείας του παιδιού από το σπίτι προς το σχολείο και αντίστροφα.

Η καταπληκτική, αληθινή ιστορία του John Harper, του τελευταίου ήρωα του Τιτανικού

   
Ήταν το «αβύθιστο πλοίο». Ήταν 15 Απριλίου του 1912, όταν ο Τιτανικός βυθίστηκε κάτω από τα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού, παίρνοντας μαζί του 1.517 ψυχές.

Το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πλοίο, κατά το χρονικό διάστημα είχε φύγει, υπενθυμίζοντας στον κόσμο την αδυναμία μας ως ανθρώπινα όντα. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο για το ναυάγιο του Τιτανικού εκτός από μια ιστορική τραγωδία. Υπάρχει μια ιστορία ηρωισμού και θαρραλέας ακλόνητης πίστης.

Το μεγάλο πλοίο χτυπάει στο παγόβουνο

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει στη Βιρτζίνια από 31 Μάιου έως 3 Ιούνιου

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει στη Βιρτζίνια από 31 Μάιου έως 3 Ιούνιου

ΦΡΙΚΗ Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε κι από πάνω Ιρακινό λαθρομετανάστη βιαστή με απόφαση του Δικαστήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΦΡΙΚΗ Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε κι από πάνω Ιρακινό λαθρομετανάστη βιαστή με απόφαση του Δικαστήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ε Θ Ν Ι Κ Η    Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α
Σολωμοῦ 62, Τ.Κ. 104 32,  Ἀθῆναι
Τηλ.: 210 – 524 55 80
e-mail: info@ethnikieteria.gr

Ἐν Ἀθήναις, τῇ 22ᾳ Ἀπριλίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ἐν ὄψει τῶν ἐπερχομένων ἐθνικῶν ἐκλογῶν τῆς 6ης Μαΐου 2012, σᾶς ἀποστέλλουμε τὸ ἀκόλουθο ἐρωτηματολόγιο, στὸ ὁποῖο παρακαλοῦμε, ἐφ’ ὅσον ἐπιθυμῆτε, νὰ ἀπαντήσετε, προκειμένου νὰ ἐνημερώσουμε τοὺς Ἕλληνες ψηφοφόρους, οἱ ὁποῖοι ζητοῦν τὶς ἀπόψεις μας γιὰ τὶς θέσεις σας ἐπὶ θεμάτων μείζονος σημασίας.
Σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι οἱ ἀπαντήσεις σας θὰ προωθηθοῦν ἀμέσως σὲ ὅλα τὰ ΜΜΕ, ἔντυπα καὶ ἠλεκτρονικά. Καταληκτικὴ ἡμερομηνία παραλαβῆς τῶν ἀπαντήσεών σας θὰ εἶναι ἡ 29η Ἀπριλίου 2012.

1. Τί προτίθεσθε νὰ κάνετε ὅσον ἀφορᾷ τὰ μνημόνια, τὶς δανειακὲς συμβάσεις καὶ τὸν ἐφαρμοστικὸ νόμο, τὰ ὁποῖα ὑπέγραψαν οἱ προηγούμενες κυβερνήσεις ὑποθηκεύοντας τὸ μέλλον τῆς πατρίδος μας καὶ τῶν Ἑλλήνων; Εἶσθε διατεθειμένοι νὰ προβῆτε σὲ συμφωνίες, οἱ ὁποῖες θὰ σέβωνται τὴν ἐθνική μας ἀξιοπρέπεια καὶ κυριαρχία, μὲ ἄλλες χῶρες ἐκτὸς Ε.Ε. (π.χ. Ρωσσία, Κίνα) προκειμένου ἡ πατρίδα μας νὰ δεχθῆ πραγματικὴ βοήθεια καὶ ὄχι ἐκβιασμοὺς ἐκ μέρους τοῦ δανειστοῦ μὲ ὅρους κατακτητοῦ; Πῶς θὰ ἐπαναφέρετε τοὺς μισθοὺς καὶ τὶς συντάξεις σὲ ἐπίπεδα, τὰ ὁποῖα θὰ ἐπιτρέπουν ἀξιοπρεπῆ διαβίωσι, χωρὶς τὴν ἀνάγκη δανεισμοῦ ἢ ἐπαιτείας; Θὰ ἀποτρέψετε μὲ κάθε τρόπο τὴν ἐπιβολὴ ἐκτάκτων οἰκονομικῶν εἰσφορῶν (χαράτσια); Πῶς θὰ ἐξαλείψετε τὴν καλπάζουσα ἀνεργία, ἡ ὁποία ἐκτὸς τῶν ἄλλων ὁδηγεῖ τὴν νεολαία μας σὲ ἀπόγνωσι καὶ σὲ ἀναγκαστικὴ μετανάστευσι;

2. Πῶς σκοπεύετε νὰ ἀντιμετωπίσετε τὴν ἐθνικὴ ἀπειλή, ἡ ὁποία ὀνομάζεται λαθρομετανάστευσις; Εἶσθε διατεθειμένοι νὰ ἀπελάσετε ὅλους τοὺς λαθρομετανάστες; Καθ’ ὅν χρόνον οἱ ἐθνικοὶ πόροι δὲν ἐπαρκοῦν οὔτε γιὰ τὴν κάλυψι τῶν ἀναγκῶν τῶν Ἑλλήνων, οἱ ὁποῖοι ἀντιμετωπίζουν σὲ ὑψηλὸ ποσοστὸ πρόβλημα ἐπιβιώσεως, εἶσθε διατεθειμένοι νὰ διακόψετε ἀμέσως κάθε οἰκονομικὴ βοήθεια πρὸς τοὺς λαθρομετανάστες; Μὲ ποιούς τρόπους θὰ προστατεύσετε τοὺς Ἕλληνες πολῖτες ἀπὸ τὴν ὁλοένα αὐξανομένη ἐγκληματικότητα καὶ τὸν εἰς βάρος τους ρατσισμό; Ἐγκρίνετε τὴν ἀνέγερσι τεμένους στὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα, γιὰ τὴν ἐξυπηρέτησι λαθραίως καὶ παρανόμως εἰσελθόντων καὶ διαβιούντων ἀλλοθρήσκων ἀλλοδαπῶν;

3. Οἱ μεταπολιτευτικὲς Κυβερνήσεις φέρουν βαρύτατες εὐθῦνες γιὰ τὴν σταδιακὴ ἀποβιομηχάνισι τῆς, κατὰ τὸ παρελθόν, 1ης στὴν Εὐρώπη καὶ 2ας  παγκοσμίως σὲ ἀνάπτυξι χώρας μας, καὶ τὴν ἐξώθησί της σὲ οἰκονομικὴ καταστροφή. Εἶσθε διατεθειμένοι νὰ ἀναστρέψετε αὐτὴν τὴν ἐγκληματικὴ μεθόδευσι καὶ πῶς θὰ τὸ ἐπιτύχετε;

4. Εἶναι μεταξὺ τῶν προτεραιοτήτων τοῦ κόμματός σας τὸ δημογραφικὸ πρόβλημα; Ἐὰν ναί,  μὲ ποιούς τρόπους εἶσθε διατεθειμένοι νὰ τὸ ἐπιλύσετε; Ποιά εἶναι ἡ θέσις σας ὅσον ἀφορᾷ τὸ θέμα τῶν ἀμβλώσεων, τὸ ὁποῖο ἔχει λάβει στὴν πατρίδα μας διαστάσεις γενοκτονίας;

5. Ποιές εἶναι οἱ θέσεις σας γιὰ θέματα ἐξωτερικῆς πολιτικῆς ὅπως:
Ἡ κήρυξις τῆς ΑΟΖ (Ἀποκλειστικῆς Οἰκονομικῆς Ζώνης) εἰς τρόπον ὥστε τὸ οἰκονομικὸ ἀποτέλεσμα ἀπὸ τὴν ἐκμετάλλευσι τοῦ ὀρυκτοῦ πλούτου τῆς Ἑλλάδος νὰ περιέρχεται στοὺς Ἕλληνες καὶ ὄχι σὲ ξένους ὑπὸ τὸ πρόσχημα δῆθεν ἐξυπηρετήσεως χρέους.
Ἡ παράνομη, ἀντισυνταγματικὴ καὶ ἀπροκάλυπτα ἀνθελληνικὴ δρᾶσις τοῦ τουρκικοῦ προξενείου στὴν Θράκη, μὲ τὴν διακριτικὴ μεταχείρισι ἐκ μέρους τῶν ἑλληνικῶν κυβερνήσεων εἰς βάρος τοῦ ἑλληνικοῦ χριστιανικοῦ πληθυσμοῦ τῆς Θράκης.
Ἡ προβολὴ καὶ ὁ σεβασμὸς στὶς συμφωνίες, τὶς ὁποῖες περιλαμβάνει τὸ πρωτόκολλο τῆς Κερκύρας τοῦ 1914, τὸ ὁποῖο προβλέπει τὴν αὐτονομία καὶ ἀνεξαρτησία τῆς Βορείου Ἠπείρου.
Οἱ προσπάθειες ἀλλοιώσεως τῆς ἱστορίας εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος.
Ἡ ἀπόπειρα ὑφαρπαγῆς τοῦ ἑλληνικοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας ἐκ μέρους τῶν Σκοπίων.
Ἡ προδήλως ἐπεκτατικὴ ἐπιθετικότης τῆς Τουρκίας ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος.
Ἡ δικαία ἀπαίτησις τοῦ Ἑλληνισμοῦ ὅπως, καὶ μὲ τὴν συνδρομὴ τῆς Ε.Ε., ἀπελευθερωθῆ ἀμέσως ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ ὑπόδουλο τμῆμα τῆς Κύπρου μας, τὸ ὁποῖο περιλαμβάνει τὸ 37% τοῦ ἐδάφους της μὲ ἄμεση ἀπομάκρυνσι τῶν στρατιωτικῶν κατοχικῶν δυνάμεων τῆς Τουρκίας.
Μὲ δεδομένη τὴν ἀνάπτυξι ἀνιστορήτως προκλητικῶν διεκδικήσεων ἀπὸ γειτονικὲς χῶρες εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος ἐσεῖς ἀσπάζεσθε καὶ υἱοθετεῖτε τὸ δόγμα «Ἡ Ἑλλὰς δὲν διεκδικεῖ τίποτε», τὸ ὁποῖο πρῶτος καὶ ἐντελῶς ἀδικαιολογήτως καθιέρωσε ὁ Κώστας Σημίτης, καὶ οὐδεὶς Ἕλλην πρωθυπουργὸς μέχρι σήμερα ἀνήρεσε; Ἐὰν ὄχι, τί πρεσβεύετε σχετικῶς;

6. Μὲ ποιούς τρόπους θὰ ἐπιλύσετε τὰ προβλήματα, τὰ ὁποῖα μαστίζουν τὴν ἑλληνικὴ νεολαία, ὅπως ἡ ἀνεργία, τὰ ναρκωτικά, ὁ ἀλκοολισμός, τὸ κάπνισμα, ἡ σεξουαλικὴ ἀσυδοσία, ὁ σατανισμός, κ.ο.κ.

7. Οἱ ὀργανισμοί κοινῆς ὠφελείας, ὅπως οἱ ἑταιρεῖες ὑδρεύσεως, ἡ ΔΕΗ, ὁ ΟΤΕ, ἡ Ὀλυμπιακὴ κ. ἄ., ἐπιβάλλεται γιὰ λόγους ἐθνικῆς ἀσφαλείας νὰ ἀνήκουν στὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιο καὶ νὰ ἐλέγχωνται ἀποκλειστικῶς ἀπὸ αὐτό. Τί προτίθεσθε νὰ κάνετε γι’ αὐτό; Τὸ ἀναφέρετε στὸ προγράμμά σας;

8. Μὲ ποιούς τρόπους θὰ ἀντιμετωπίσετε τὴν φθίνουσα πορεία τῆς ἀγροτικῆς καὶ τῆς κτηνοτροφικῆς παραγωγῆς, ἡ ὁποία ὁδηγεῖ στὴν ὁλοένα αὐξανομένη ἐξάρτησί μας ἀπὸ εἰσαγόμενα προϊόντα διατροφῆς; Θὰ ἀπαγορεύσετε τὴν εἰσαγωγὴ καὶ καλλιέργεια μεταλλαγμένων προϊόντων προκειμένου νὰ προστατεύσετε τὸν ἑλληνικὸ λαὸ ἀπὸ τοὺς κινδύνους καταναλώσεώς τους; Θὰ ἀποτρέψετε τὴν ἐφαρμογὴ τοῦ Κώδικος Διατροφῆς (Codex Alimentarius); Θὰ ἀπαγορεύσετε τοὺς ἐπιβλαβεῖς γιὰ τὴν δημοσία ὑγεία ἀεροψεκασμούς (chemtrails);

9. Τί προβλέπει τὸ πρόγραμμά σας γιὰ μείζονα θέματα τῆς Παιδείας ὅπως εἶναι τὸ περιεχόμενο τῶν σχολικῶν βιβλίων καὶ ἡ προστασία τῆς ἑλληνικῆς γλώσσης; Εἶσθε διατεθειμένοι νὰ ἀντικαταστήσετε τὰ ἀπαράδεκτα σχολικὰ βιβλία μὲ ἄλλα, τὰ ὁποῖα θὰ καλλιεργοῦν τὴν ἐθνικὴ καὶ θρησκευτικὴ συνείδησι τῶν Ἑλληνοπαίδων, ὅπως προβλέπει τὸ ἑλληνικὸ Σύνταγμα (Ἄρθρο 16, παρ. 2); Προτίθεσθε νὰ ἐπαναφέρετε τὸν ἱστορικὸ τονισμὸ καὶ τὴν ἱστορικὴ ὀρθογραφία στὴν ἐκπαίδευσι; Προβλέπεται στὸ πρόγραμμά σας ἡ διδασκαλία τῆς καθαρευούσης καὶ τῶν ἀρχαίων ἑλληνικῶν στὰ σχολεῖα; Θὰ ἀκυρώσετε τὸν νόμο περὶ ὑποχρεωτικῆς διδασκαλίας τῆς τουρκικῆς γλώσσης στὰ σχολεῖα τῆς ἑλληνικῆς ἐπικρατείας;

10. Τὰ τελευταῖα χρόνια, οἱ πάσης φύσεως ἐσωτερικοὶ καὶ ἐξωτερικοὶ ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος καὶ τῶν Ἑλλήνων, καλλιεργοῦν, ἐκτὸς τῶν ἄλλων, καὶ μέσῳ τῶν ΜΜΕ τὴν ἀνθελληνικὴ προπαγάνδα τους (π.χ. προβολὴ τουρκικῶν τηλεοπτικῶν σειρῶν), ἐκμαυλίζουν συνειδήσεις, ὑποβιβάζουν τὸ πολιτιστικό μας ἐπίπεδο, καταστρέφουν τὴν νοημοσύνη μας, καὶ γενικῶς προσβάλλουν βαναύσως καὶ καταρρακώνουν τὸ φρόνημα τῶν Ἑλλήνων. Προτίθεσθε, ἀντλῶντας θέματα ἀπὸ τὴν τεραστία δεξαμενὴ τῶν ἐξαιρετικῶν καὶ μοναδικῶν ἐπιτευγμάτων τῆς Ἑλλάδος καὶ τῶν Ἑλλήνων στὴν ἱστορία, στὶς ἐπιστῆμες, στὶς τέχνες, στὰ γράμματα καὶ στὸν πολιτισμό, νὰ ἐνισχύσετε μὲ κάθε τρόπο τὴν διαρκῆ προβολή τους εἰς τρόπον ὥστε νὰ ὑπάρξη μία πραγματικὴ ἐθνικὴ ἀντίστασις καὶ σὲ αὐτὸν τὸν τομέα;

11. Ποιά εἶναι ἡ θέσις σας, ὅσον ἀφορᾷ τὴν ἀναγκαιότητα τῆς ἐποπτείας τῆς Δικαιοσύνης, τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων καὶ τῶν Σωμάτων Ἀσφαλείας ἀπὸ τὶς φυσικές τους ἡγεσίες, δηλαδὴ ἀπὸ ἀνώτατο δικαστικὸ λειτουργὸ καὶ ἀνωτάτους ἀξιωματικοὺς ἀντιστοίχως;


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                          

                           Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
                      Άγγελος Βασιλειάδης                   Σπύρος Μπαλαούρας

Η επιστολή που εστάλει σε όλα τα πολιτικά κόμματα ,θα δημοσιευτούν οι τυχόν απαντήσεις τους.