Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Βασίλης Φίλιας: Πράκτορας ξένων συμφερόντων ο ΓΑΠ!

Βασίλης Φίλιας: Πράκτορας ξένων συμφερόντων ο ΓΑΠ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ «ΒΡΩΜΑΝΕ» ΝΟΘΕΙΑ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ «ΒΡΩΜΑΝΕ» ΝΟΘΕΙΑ!!!

Σε ύψιστη ετοιμότητα ο Τουρκικός Στρατός


Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση:
Είδατε στην προεκλογική περίοδο να μιλάνε καθόλου για ΑΟΖ τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές;
Και ούτε πρόκειται να γίνει αυτό.
Ξέρετε γιατί ; Διότι όλος ο τουρκικός στρατός βρίσκεται σε συνεχείς ασκήσεις (επιθετικού προσανατολισμού) από τον.....
έβρο μέχρι την ΚΥΠΡΟ.

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο ευρωπαϊκό οίκο αξιολόγησης!


«Βόμβα» αποτέλεσε σημερινή αναφορά στον ιστοχώρου της γερμανικής εταιρίας συμβούλων «Roland Berger», αφού αναφέρεται ότι ο πρώτος ευρωπαϊκός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης βρίσκεται πλέον… στα σκαριά! Η εταιρία μάλιστα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι η χρηματοδότηση του εγχειρήματος έχει εξασφαλιστεί!
Που το γνωρίζουν; Από το ότι επικεφαλής του ευρωπαϊκού οίκου θα τεθεί στέλεχος της εταιρίας, ο Μάρκους Κράλ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος δεν αναφέρθηκαν αν και το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ θεωρείται το ελάχιστο για να διασφαλιστεί μια αξιοπρεπής πορεία του οίκου διεθνώς στα πρώτα στάδια μέχρι την καθιέρωσή του.

Σαν σήμερα η Αθήνα έπεφτε στους Γερμανούς - Θα την αφήσουμε να ξαναπέσει;;;

Σαν σήμερα η Αθήνα έπεφτε στους Γερμανούς - Θα την αφήσουμε να ξαναπέσει;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ Ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό! Βίντεο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ Ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό! Βίντεο

Ν.Παπανδρέου: “Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε το οικονομικό περιεχόμενο του”

Ν.Παπανδρέου: “Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε το οικονομικό περιεχόμενο του”

Τουρκία: Έριξε το γάντι στην Αθήνα, οδεύουμε για την αρχή… του τέλους


Η ώρα της αλήθειας φαίνεται πως έφτασε. Τώρα θα επαληθευθούν ή θα διαψευσθούν οι εκτιμήσεις πολλών ότι το «παιχνίδι» στη «σκακιέρα» της Νοτιοανατολικής Μεσογείου έχει αλλάξει σημαντικά και πως νέα δεδομένα παρουσιάζουν τεράστιες, θετικές ή αρνητικές, προκλήσεις για την Ελλάδα και την Τουρκία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ: Του Στάθη Από την Ελευθεροτυπία Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι σήμερα 55-66 χρονώ. Από νέος πρασινοφρουρός, εξ ου και το παρανόμι, αλλά με νου ...

Τουρκικά στρατιωτικά νεκροταφεία στoν Πειραιά, αλλά τα ελληνικά στο Ουσάκ με τις χιλιάδες των νεκρών στρατιωτών μας στο Αλή Βεράν, τα εξαφάνισαν οι Τούρκοι!

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/04/o_23.html
-Διαβάστε τό σχόλιο αναγνώστη!  Τρομερό!  Τά οστά τών Ελλήνων στρατιωτών μεταφερόταν στήν.. Ευρώπη σέ εργοστάσια τής Γαλλίας καί τής Ολλανδίας ακόμη καί γιά τήν παρασκευή.. ζάχαρης!  Τουλάχιστον αυτό είχα διαβάσει παλιά..    Τά κόκκαλα τών Ελλήνων τά ιερά..
 

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η ΠΑ στην κρίση του Μαρτίου 1987 - Touch

Ινφογνώμων Πολιτικά: Η κληρονομιά της χούντας:"Oι Γύφτοι με τα κρεμασμενα νταούλια τους" -"Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα"

ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ" ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

"Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες διαθέτει το Κίνημά μας, σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί κινούνται προς την κατεύθυνση να δημιουργήσουν μια μεγάλη προβοκάτσια εις βάρος του Κίνηματός μας, διαπιστώνοντας ότι το εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχώς ανεβαίνει!

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Με την απειλή πολέμου η Άγκυρα εξέδωσε άδειες έρευνας σε Καστελλόριζο και Ρόδο

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Με την απειλή πολέμου η Άγκυρα εξέδωσε άδειες έρευνας σε Καστελλόριζο και Ρόδο

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ +ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ: Σε εποχή που άλλοι έτρωγαν βαλανίδια στα δάση, εμείς κτίζαμε Ακροπόλεις και Παρθενώνες.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ""Γιατί εμείς να μην αγαπούμε τον τόπο μας; Γιατί εμείς να μην αγαπούμε την Ελλάδα μας, που είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου; Και δεν το λέμε αυτό με ένα πνεύμα ρατσισμού και υπερηφάνειας και εγωισμού. Εάν εμείς σιωπήσουμε, «οἱ λίθοι κεκράξονται» ότι δεν υπάρχει πιο ωραία πατρίδα από την Ελλάδα μας. Η Ελλάδα είναι η πιο ωραία πατρίδα του κόσμου, γιατί γέννησε τους πιο μεγάλους φιλοσόφους, τους πιο μεγάλους διδασκάλους και ποιητές. Και γιατί δημιούργησε έναν αθάνατο πολιτισμό. Σε εποχή που άλλοι έτρωγαν βαλανίδια στα δάση, εμείς κτίζαμε Ακροπόλεις και Παρθενώνες.""ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ +ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
 
Νικόλαος Λαγουμτζής

ASTANA SATANA SOS

ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ "ΦΥΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ... ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ... ΔΙΑΒΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ... 


Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευση από την εφημερίδα της κυβερνήσεως της χώρας έχουν ληφθεί σειρά αποφάσεις, που αφορούν στη χορήγηση αδειών για πετρελαϊκές εργασίες ακόμα και σε περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όπως στη νότια Ρόδο και το Καστελόριζο.

Καίγεται για τις «ευπαθείς» ομάδες ο Σαμαράς


Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ…
Νέα ομιλία στο Ζάππειο, έκανε το πρωί της Πέμπτης ο αρχηγός της «νέας» ΝΔ, Α. Σαμαράς, για να παρουσιάσει τις (προεκλογικές) θέσεις του κόμματός του για διάφορα ζητήματα, δηλαδή τα προεκλογικά του παραμύθια, που λέει κι ο λαός.
Μεταξύ άλλων, ο Α. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις λεγόμενες «ευπαθείς» ομάδες. Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα του λόγου του:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!


Απίστευτο, κι όμως ελληνικό… Αλήθεια, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Σας διαβεβαιώνουμε, πως η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω, όσο απίστευτη κι αν σας φαίνεται, είναι 100% αληθινή: Ένας 25χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών συνελήφθη (!!!) μετά από εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, γιατί χρησιμοποίησε σπρέϊ πιπεριού εναντίον Τυνήσιου κρατουμένου, ο οποίος του επιτέθηκε για να δραπετεύσει. Ιδού η απίστευτη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σε βάρος 26χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, διότι χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού σε 22χρονο αλλοδαπό κρατούμενο, υπήκοο Τυνησίας, ο οποίος προηγουμένως του επιτέθηκε κατά το χρόνο που ασφάλιζε τα κελιά».

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ'!


ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ" ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ'


ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΡΘΡΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΚΑ ΛΕΞΕΙΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.... ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση

The American Dream / Antinews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ξέρετε ότι ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό;

Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μια αναφορά 204 σελίδων, με τίτλο «Working Towards a Balanced and Inclusive Green Economy, A United Nations System-Wide Perspective», που δημοσιεύτηκε εν όψει της επερχόμενης συνάντησης Rio + 20 του ΟΗΕ στη Βραζιλία (βλ. εδώ).

Το σχέδιο προβλέπει ένα παγκόσμιο σύστημα φορολόγησης του άνθρακα, παγκόσμια δίχτυα ασφάλειας, και μια ενιαία για τον πλανήτη πράσινη οικονομία.

Παράξενα ζώα που δεν έχετε δει ποτέ!


Πόσα ζώα υπάρχουν στον κόσμο; Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να πει με ακρίβεια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περίεργα που δεν έχουμε ξαναδεί. Πάρτε μια γεύση...

Όταν ο Κ.Καραμανλής συνάντησε την Αρετή Τσοχατζοπούλου και η οργή του Άκη για τη προφυλάκισή τηςΟ θόρυβος για τις αγορές εξοπλισμών που είχαν γίνει επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου υπήρχε πριν η ΝΔ με πρωθυπουργό των Κώστα Καραμανλή αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η σαρωτική εκλογική του νίκη έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι θα “σάρωνε” αυτές τις υποθέσεις. Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και η κυβέρνηση Καραμανλή επέλεξε να αφήσει όλα αυτά τα θέματα να “σέρνονται” μέσα από ανούσιες εξεταστικές επιτροπές.