Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Συμπλοκή στον Έβρο, νεκροί λαθρομετανάστες…Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, άνδρες των αστυνομικών αρχών και της Frontex εντόπισαν στην περιοχή Λυκώφης Έβρου, αυτοκίνητο να παραλαμβάνει 6 λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν διακριτικά το όχημα και στη συνέχεια το εγκλώβισαν με δύο οχήματα, ένα της Frontex και ένα της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, επιχειρώντας να το σταματήσουν για έλεγχο.

Έντονη αντίδραση Κύπρου για τις τουρκικές προκλήσεις με τις άδειες ερευνώνΟι αποφάσεις της Τουρκίας για παραχώρηση αδειών εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών σε περιοχές της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελούν συνέχεια των ενεργειών της, οι οποίες παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και ειδικότερα το Δίκαιο της Θάλασσας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Οι χάρτες πρόκληση της Άγκυρας για τις έρευνες σε Καστελόριζο-Ρόδο.Άρθρο του Χ.Μηνάγια

Του Χρήστου Μηνάγια

Στις 27-4-2012, δημοσιεύθηκαν στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι υπουργικές αποφάσεις, βάσει των οποίων εξουσιοδοτείται η ΤΡΑΟ (Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου) να διεξάγει έρευνες πετρελαίου, εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων, στους τομείς XIV (Αdana), XVI (Antalya), XΙΙΙ (Ηatay) και XVΙΙΙ (Muğla). Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah/28-4-2012, η Τουρκία θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για να ανατεθούν οι έρευνες πετρελαίου σε ξένες εταιρείες. Τα κείμενα των εν λόγω υπουργικών αποφάσεων παρατίθενται ακολούθως:

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ, 433 π.χ - Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΑΡΜΙΝΤΖΟΥ

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ιστορικές Σελίδες»,
τεύχος 29, σελ.54, Ιούλιος 2008, Αμυντική Γραμμή.

Το 444 π.Χ. υπεγράφησαν από τη Συμμαχία της Δήλου και την Πελοποννησιακή Συμμαχία οι «Τριακοντούτεις Σπονδές». Ήταν όμως μια ανάπαυλα βαριά από απειλές, καθώς οι λαϊκιστές πολιτικοί των πόλεων κρατών επιθυμούσαν πολεμικές περιπέτειες που θα τους έδιναν την δυνατότητα να επιβληθούν. Στην Αθήνα οι Περικλής και Εφιάλτης κολάκευαν την ματαιοδοξία και το υπερφίαλο των Αθηναίων εξωθώντας τους σε πόλεμο. Ήδη θεωρούσαν το Αιγαίο Αθηναϊκή λίμνη και έστρεφαν το βλέμμα τους δυτικά. Στην Κόρινθο ανησυχούσαν καθώς ένα δίκτυο αποικιών τους εξασφάλιζε τον έλεγχο του Ιονίου και κατ? επέκταση του εμπορίου της «Μεγάλης Ελλάδος» στη Δύση.

FIMOTRO: ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ... ΚΑΘΑΡΣΗ...

FIMOTRO: ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ... ΚΑΘΑΡΣΗ...: Γράφει η Μαρία Ψαράκη Αγαπητό Fimotro , Και ο Άκης αποφάσισε να κάνει παιχνίδι. Με μια οργισμένη επιστολή από τη φυλακή το απόγευμα του Σα...

Συνεργασία Τσίπρα - Καμμένου; (ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ!!!)

Ωριμάζει στο παρασκήνιο όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τα σενάρια αναζωπύρωσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, στην ιστοσελίδα Tvxs.gr για το θέμα καθώς ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: "Εάν όμως, παρόλα αυτά εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρόταση μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δεν θα τον πετάξουμε, δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε".

"Κύκλοι" της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν δεικτικά ότι "οι μάσκες έπεσαν" και πως Καμμένος και Τσίπρας είναι έτοιμοι για συνεργασία.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να διαλέξουν, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν: "Εμείς εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε".

Υ.Γ.  ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Καταρρίπτοντας την τουρκική προπαγάνδαTo mini-UAV Bayraktar B του Τουρκικού Στρατού στα χέρια Κούρδου αντάρτη.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εικόνες καταριφθέντος τουρκικού μη-επανδρωμένου αεροσκάφους (ΜΕΑ) έδωσαν στην δημοσιότητα Κούρδοι αντάρτες. Πρόκειται για ένα μινι-ΜΕΑ Bayraktar-Β, προιόν της τουρκικής Baykar Makine τα οποία επιχειρούν εδώ και καιρό με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κυρίως στην ΝΑ Τουρκία. Πρόκειται για ένα mini-UAV αντίστοιχο του αμερικανικού RQ-11 Raven, εκτοξευόμενο με το χέρι, το οποίο μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά πολύτιμες δυνατότητες αναγνώρισης, παρακολούθησης, συλλογής πληροφοριών (ΙSR-intelligence, surveillance, and reconnaissance) σε μικρές μονάδες καταδρομών/πεζικού, με μέγιστη ακτίνα αποστολής της τάξης των 15 χιλιομέτρων και αυτονομία 60 λεπτών. Η αξία τέτοιων συστημάτων στον αντιαντάρτικο αγώνα που διεξάγουν οι Τούρκοι στο Βόρειο Κουρδιστάν είναι προφανής, όπως προφανής είναι και η δεινότητα των Κούρδων ανταρτών στο να καταρρίπτουν από ελικόπτερα μέχρι ΜΕΑ μεγέθους γλάρου…

ΠΟΜΑΚΟΙ: Πιο Έλληνες από κάποιους κατ'όνομα «Έλληνες»

ΠΟΜΑΚΟΙ: Πιο Έλληνες από κάποιους κατ'όνομα «Έλληνες»

Κανονικά θα διεξαχθεί η προεκλογική συγκέντρωση στο ΗράκλειοΠαρά τις προσπάθειες μιας περιφερόμενης ομάδας αντισυγκεντρώσεων, να ματαιώσουν την προεκλογική μας εκδήλωση στο στάδιο Μερκούρη, σας ενημερώνουμε ότι αυτή θα διεξαχθεί κανονικά. Η αριστερά, δεν είναι πάνω από το νόμο σε αυτή την χώρα και επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο περιπλανώμενος θίασός τους προκαλεί οίκτο. Καλούμε λοιπόν, τους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης να προσέλθουν στην ομιλία του Συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη και εκεί θα καταλάβουν γιατί μας τρέμει ένα ολόκληρο Σύστημα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η 22χρονη Ρωσίδα που σκορπούσε τον ιό του AIDS Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της
- Έκκληση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν
- Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Μετά απο εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ: ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"


Από την αρχή έλεγα σε φίλους που με ρωτούσαν για τον Καμένο ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Πατριωτικό Χώρο και είναι απλά ένας πολιτικάντης που έφυγε από τη ΝΔ για να ανοίξει δικό του μαντρί όπως έκαναν και τόσοι άλλοι. Ο στόχος του διττός: Να δεσμεύσει μέρος των Ελλήνων Πατριωτών όπως έχει κάνει και άλλος πριν από αυτόν και να γίνει και ο ίδιος αρχηγός κόμματος με όλες τις ωφέλειες που προκύπτουν για αυτόν από αυτή την προοπτική...χθες βράδυ μάλιστα καλός φίλος της οργάνωσης μας και γνωστός Εθνικιστής μου έστειλε sms με τη φράση: Είχες δίκιο, λ....α είναι και ο Καμένος! 

αντιγράφουμε απο το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 


   ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΝΑΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"!

Είναι...πολλοί, είναι ισλαμιστές, είναι λαθρομετανάστες! Κι αντί να τους διώξουμε, κοιτάμε να τους παρέχουμε διευκολύνσεις:

Κύριε Πάνο μας, είναι δυνατόν να λέτε πως ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ με την προυπόθεση να μην το πληρώσει ο ελληνικός λαός και να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά;

Είστε σοβαρός;;; Δηλαδή θα αντιμετωπίσουμε την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ;

Κανένα τζαμί στην Αθήνα και πουθενά αλλού στην Ελλάδα! Αυτή είναι η μόνη σωστή, υπεύθυνη, πατριωτική και Ορθόδοξη στάση!

Πως ένας άνθρωπος δραπέτευσε από το κολαστήριο – στρατόπεδο συγκέντρωσης της κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας
Το πρώτο πράγμα που θυμάται είναι μία εκτέλεση. Περπατούσε μαζί με τη μητέρα του σε ένα χωράφι με σιτάρι, όπου φρουροί είχαν περικυκλώσει αρκετές χιλιάδες κρατούμενους. Το αγόρι χώθηκε κάτω από τα πόδια και πήγε μπροστά, όπου είδε φύλακες να δένουν έναν άνθρωπο σε ένα ξύλινο κοντάρι.

Ο Shin In Geun ήταν τεσσάρων χρονών, πάρα πολύ μικρός για να καταλάβει τα λόγια που άκουγε πριν από εκείνη την δολοφονία. Στις δεκάδες εκτελέσεις που είδε, στα χρόνια που ακολούθησαν, θα άκουγε έναν φρουρό να λέει στο κοινό ότι στον κρατούμενο που θα εκτελούσαν είχε προσφερθεί "λύτρωση" μέσω σκληρής εργασίας, αλλά εκείνος απέρριψε την γενναιοδωρία της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας.

Φρουροί γέμισαν με βότσαλα το στόμα του κρατουμένου, του κάλυψαν το κεφάλι με κουκούλα και τον πυροβόλησαν.

ΜΕΝΕΙ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ; ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΈνοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγα λεπτά μετά τις 9.30 μ.μ. σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Πύλης στα Τρίκαλα. Τρεις άντρες με κουκούλες και καραμπίνες μπήκαν στο πρατήριο, και με χρήση βίας και απειλές ανάγκασαν την γυναίκα υπάλληλο (!!!) να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω της. 

Τί γύρευε ο Ηρακλής στην... Κελτική και την Αμερικανική Ήπειρο;
Ιστορικό πρόσωπο που έφτασε ώς τον Καναδά ήταν ο Ηρακλής της ελληνικής μυθολογίας, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωλογίας Ηλία Μαριολάκο. Έφτασε χίλια χρόνια πριν από τον Μεγάλο Αλέξανδρο στον Ινδό ποταμό. Πέρασε από την Αιθιοπία, έφτασε ώς τη Γροιλανδία και ίσως να πάτησε πρώτος το πόδι του στην Αμερική. Ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες της παγκόσμιας μυθολογίας- ο Ηρακλής- δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος υδραυλικός, μηχανικός και υδρογεωλόγος, όπως μαρτυρούν πολλοί από τους δώδεκα άθλους του, αλλά και ο πρώτος που ...

Εξορύξεις πετρελαίου έξω από Ρόδο και Καστελλόριζο ετοιμάζει η Τουρκία!

Εξορύξεις πετρελαίου έξω από Ρόδο και Καστελλόριζο ετοιμάζει η Τουρκία!

Στη μάχη των εκλογών με τις…ευλογίες του ψευδομουφτή και του προξενείου

Στη μάχη των εκλογών με τις…ευλογίες του ψευδομουφτή και του προξενείου

Προκλητικό δημοσίευμα της Sabah "Με τις άδειες ερευνών δώσαμε καλή απάντηση στους Έλληνες"

Προκλητικό δημοσίευμα της Sabah "Με τις άδειες ερευνών δώσαμε καλή απάντηση στους Έλληνες"

Καταγγελία του γνωστού συνθέτη Νίκου Τερζή στον Υπουργό Άμυνας για χημικούς αεροψεκασμούς!

Καταγγελία του γνωστού συνθέτη Νίκου Τερζή στον Υπουργό Άμυνας για χημικούς αεροψεκασμούς!

Θυμάρι το θαυματουργό: Από το άφθονο φαρμακείο της φύσης

Θυμάρι το θαυματουργό: Από το άφθονο φαρμακείο της φύσης

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Το "δηλητήριο" του... Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα!

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Το "δηλητήριο" του... Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα!

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1864, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ « www.olympia.gr

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Με την απειλή πολέμου η Άγκυρα εξέδωσε άδειες έρευνας σε Καστελλόριζο και Ρόδο

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Με την απειλή πολέμου η Άγκυρα εξέδωσε άδειες έρευνας σε Καστελλόριζο και Ρόδο

Εις μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη

Εις μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη

Ινφογνώμων Πολιτικά: Reuters: Η οργή τρέφει την ελληνική ακροδεξιά

Νόαμ Τσόμσκι: Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης

I am Hellene - Katerina Moutsatsou (Ellinikoi Ypotitloi)

gianniotis: Η "Χρυσή Αυγή" και τα "Χρυσά Αυγά"

gianniotis: Η "Χρυσή Αυγή" και τα "Χρυσά Αυγά"

Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Ιρανός λαθρομετανάστης και βίασε και τον πληρώνουμε

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...