Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στα ελεεινά κομματόσκυλα της γαλαζοπράσινης συμμορίας, κρίνοντας σκόπιμη τη δημοσιοποίηση ορισμένων ερπετών, που τυγχάνουν μάλιστα νέας ηλικίας:

"ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ" ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 545
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com.

“Niggas in Paris”. Ο Ολάντ προσπαθεί να πείσει του μαύρους και τους μετανάστες να τον ψηφίσουνΑυτό είναι ένα επίσημο βίντεο της καμπάνιας του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Φρανσουά Ολάντ από την προεκλογική του εκστρατεία. Μοιάζει με παρωδία αλλά δεν είναι.

Ο Ολάντ στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο από τον Σαρκοζί, στρέφεται στους μη-λευκούς μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή και ελπίζει να τον ψηφίσουν. Από την επίσημη προεκλογική εκστρατεία του Hollande λοιπόν, έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνει το αμερικάνικο ραπ τραγούδι “Niggas inParis” (το "Niggas" προέρχεται από το ‘niggers’, δηλ. ‘αράπηδες’, λέξη απαγορευμένη στις ΗΠΑ. Αλλά η απαγόρευση μάλλον, ισχύει για τους λευκούς..).

http://www.ovolos.gr/

Καλώς ήρθατε στο ovolos.gr!


Το νέο κοινωνικό νόμισμα του "οβολού" παρέχει μία εναλλακτική οικονομία - απάντηση στην χρηματοοικονομική κρίση.

Μέσα από την κοινότητα του ovolos.gr, ο καθένας μπορεί πλέον να εκτιμήσει και να αγοράσει τα αγαθά ή/ και τις υπηρεσίες που προσφέρονται με βάση μία εναλλακτική αξία αναφοράς.
Παρακαλούμε στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας για την πιλοτική λειτουργία του www.ovolos.gr
http://www.ovolos.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για τους λαθρομετανάστες!

LA FRANCE ET LA GRECE SUR LE MEME CHEMIN
Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου, υποψήφιος Βουλευτής Αττικής και Marine Le Pen, Πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας συναντήθηκαν πρόσφατα να συζητήσουν τα σημερινά αγκάθια της Ευρωπαϊκής Ένωσης: μετανάστες, ηλίθιους  τεχνοκράτες στις Βρυξέλλες, την εφιάλτη του κοινού νομίσματος όπως έχει καταντήσει και την ανάγκη για σεβασμό προς τα έθνη-κράτη.