Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!


Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου. Από νωρίς το απόγευμα η ομάδα περιφρούρησης είχε καταλάβει τον χώρο της πλατείας και στήθηκαν οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις με τα εμβατήρια του κινήματος να δονούν την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στον χώρο της εκδήλωσης και περισσότεροι από 1500 εθνικιστές και εθνικίστριες έδωσαν εντέλει βροντερό παρών στην πρωτεύουσα του νομού. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Ελεύθεροι Έλληνες ή σκλάβοι του μνημονίου;


Λένε πως πρέπει να ψηφίσετε με την λογική και όχι με θυμό. Εμείς απαντούμε: Ο θυμός στους καιρούς που ζούμε είναι υγιές συναίσθημα. Η απάθεια τόσων δεκαετιών είναι που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού. Όσο για την λογική, εάν αυτή σας υπαγορεύει να ψηφίσετε εκείνους που παρέδωσαν την χώρα μας στους ξένους, τότε εμείς δηλώνουμε τρελοί. Αν η λογική σας λέει να εργάζεστε για 200 ευρώ μικτά, τότε δηλώνουμε παράλογοι.
Για περισσότερο από έναν χρόνο, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρη την χώρα βρέθηκαν στους δρόμους, στις πλατείες, σε πόλεις και χωριά, για έναν και μόνο λόγο: Να σπάσουν τη συνομωσία σιωπής ενός ολόκληρου κατεστημένου, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει λυσσάξει εναντίον των Εθνικιστών. Είναι το ίδιο ένοχο εκδοτικό καθεστώς που ποτέ δεν ακούμπησε τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας και που φροντίζει πάντα να παπαγαλίζει με φανατισμό τις εντολές του μνημονίου ώστε να τρομοκρατεί τους Έλληνες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ"!


Του Γιώργου Θεοχάρη
 
Ο Ηλίας Παναγιώταρος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του  «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή» και υποψηφιος στη Β΄ Αθηνών ανοίγει τα χαρτιά του στο agioritikovima.gr. Μιλά για την Εκκλησία, το Άγιο Όρος και τους Αγιορείτες μοναχούς. Το ‘’Αγιορείτικο Βήμα’’ φιλοξενεί εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες πολιτικές παρατάξεις στην ΄΄Ώρα της κάλπης΄΄.

Οι Αμερικάνοι ανησυχούν για την Λεπέν και την «απειλή του φασισμού» στην Ευρώπη, αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες; 
Του Alexander Cockburn / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο είναι του Αμερικανο-Ιρλανδού δημοσιογράφου AlexanderCockburn που αρθρογραφεί στα φιλο-αριστερά ‘CounterPunch’ και ‘The Nation’ και στους Los Angeles Times. Αυτό που αξίζει να προσεχθεί στο άρθρο του Cockburn είναι η προσπάθειά του να ξεσκεπάσει όλη αυτή την υποκρισία των «ανησυχούντων» οπαδών της «δημοκρατίας», για την πρόσφατη εκλογική επιτυχία της Λεπέν στην Γαλλία. Αν και (προφανώς) αριστερός ο Cockburn, δεν καταφεύγει στα γνωστά τσιτάτα (η "ακροδεξιά" που "επενδύει στη ξενοφοβία" κλπ) εναντίον της Λεπέν (την λέει εθνικίστρια) και στην ουσία ‘δικαιώνει’ την πολιτική της στην ανάδειξη της πλήρους αποτυχίας του ‘ευρωπαϊκού μοντέλου’. Την ίδια ώρα στην προεκλογική Ελλάδα, η απόδραση από την Ευρω-λαγνεία είναι ταμπού για τα περισσότερα κόμματα. Ακόμα και για τα φερόμενα ως "συγγενικά" στη Λεπέν. 
Οι συζητήσεις για την Ευρώπη στην Αμερική περιστρέφονται μεταξύ ορθολογισμού και υστερίας. Μια συζήτηση για τα φοβερά ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη και τις εξεγέρσεις ενάντια στη λιτότητα μεταλλάσσεται ξαφνικά σε ένα τρεμάμενο θρήνο για την απειλή του φασισμού στη Γαλλία, τον δυσώδη ρατσισμό στην Ολλανδία, το αντισημιτικό κτήνος που απελευθερώθηκε στη Γερμανία (με την τρομακτική μορφή του νέου ποιήματος του Günter Grass) .

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOGGER. ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ;

Σήμερα βρήκαμε το λογαριασμό μας στο blogger Παραβιασμενο και τη γλώσσα απο Ελληνικά αλλαγμένη στη βάρβαρη μογγολική διάλεκτο που μιλούν οι μογγόλοι που κατέχουν τη Μικρά Ασία.

Καταφέραμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν απο τους χακερς που μπήκαν στο λογαριασμό αυτό και ζητάμε συγνώμη απο τους αναγνώστες μας για την αναστάτωση.

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Μ.Κ.Ο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ


 Περί ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και άλλων γυρολόγων της "Νέας Εποχής"

Περί ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και άλλων γυρολόγων της "Νέας Εποχής"

Ενα βίντεο που πρέπει να δούν όλοι πριν αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν

Ενα βίντεο που πρέπει να δούν όλοι πριν αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν

Πιο καλά να ανήκεις σε «εθνοτική μειονότητα» παρά να είσαι λευκός και χριστιανός στη Δύση


Στις ΗΠΑ ένα μεγάλο ποσοστό λευκών αισθάνεται ότι υφίσταται «διακρίσεις όσο και οι μειονότητες» και στην Μ. Βρετανία ότι «δεν εκπροσωπείται με συνέπεια από κάποιο από τα μεγάλα κόμματα»

Μια έρευνα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από το PublicReligion Research Institute φέρνει νέα δεδομένα που περιλαμβάνουν τις απόψεις της κοινής γνώμης σχετικά με φυλετικά θέματα:

Οι άνθρωποι που ρωτήθηκαν είναι της "νέας χιλιετίας", που σημαίνει ότι είναι νεαρά άτομα 18-25 ετών. Η έρευνα λέει ότιμόνο το 57% του πληθυσμού των ΗΠΑ σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία είναι λευκοί.

Ψήφισμα της κυπριακής Βουλής για την ΑμμόχωστοΨήφισμα με το οποίο αξιώνει από την Τουρκία την επιστροφή της περίκλειστης περιοχής (Βαρώσια) της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου ενέκρινε ομόφωνα η Βουλή των Αντιπροσώπων.
Η ολομέλεια του Σώματος καλεί την κατοχική δύναμη να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα για την 
Αμμόχωστο και να την επιστρέψει στους νόμιμους κατοίκους της. 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΤΛΑΝΤ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ»!


Πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια, το ευρωπαϊκό lifestyle υπέστη μια δραματική αλλαγή: οι κοινωνίες τροφοσυλλεκτών αντικαταστάθηκαν σταδιακά από τις πρώτες αγροτικές κοινότητες. Έρευνα που δημοσιεύεται στο Science διαπιστώνει τώρα ότι οι πρώτοι γεωργοί της Βόρειας Ευρώπης ήταν πιθανώς μετανάστες από τη Μεσόγειο, καθώς παρουσίαζαν γενετικές ομοιότητες με τους σημερινούς πληθυσμούς της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Κύπρου.

“Αναρωτιούνται τι είναι αυτό που σπρώχνει τον Ελληνικό λαό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτό που σπρώχνει τον ελληνικό λαό προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι πολλά τα ελαττώματά μας σαν λαού με κυριότερο τη διαίρεση. Έτσι ακόμη και τώρα, στον έσχατο κίνδυνο, οι πολιτικοί μας είναι διηρημένοι και φαγώνονται μεταξύ τους. Αυτό δεν θα μας πείραζε, απεναντίας μας κάνει καλό, αλλά δυστυχώς διαιρούν και τον ελληνικό λαό. Αυτό θα φανεί περίτρανα στις κάλπες, όπου δυστυχώς πολλοί Έλληνες ακόμη θα ψηφίσουν τα γνωστά πολιτικά κόμματα αν και με μειωμένα βέβαια ποσοστά. Τόσα έχουμε πάθει από τους παλαιούς πολιτικούς και ακόμη δεν έχουμε βάλει μυαλό, αν και έχουμε φθάσει πλέον στο χείλος της καταστροφής.

Συλλήψεις στα Σκόπια για τις πολλαπλές δολοφονίες


Στη σύλληψη 20 ατόμων προχώρησαν οι σκοπιανές αρχές. Οι συλληφθέντες εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας 5 ατόμων, κοντά στα Σκόπια, τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με το σκοπιανό υπουργείο Εσωτερικών, όλοι οι συλληφθέντες είναι μέλη ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης, οι οποίοι έχουν πολεμήσει και κατά του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν!

Η Έλλη Στάη κάνει δώρα στον… ύπαρχο του Τιτανικού!

Η Έλλη Στάη κάνει δώρα στον… ύπαρχο του Τιτανικού!

Σκάφος με λαθρομετανάστες στον Αστακό

Σκάφος με λαθρομετανάστες στον Αστακό

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κρατάει ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη!

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κρατάει ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη!

"Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη"

"Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη"

Τι βρίσκεις αμα ξεδιπλώσεις το κουβάρι

Τι βρίσκεις αμα ξεδιπλώσεις το κουβάρι

Δείτε σε μικροσκόπιο τι ψεκάζουν τα αεροπλάνα

Δείτε σε μικροσκόπιο τι ψεκάζουν τα αεροπλάνα

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ Οι ΛΑΡΘΡΟεκπρόσωποι των λαθρομεταναστών επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ Οι ΛΑΡΘΡΟεκπρόσωποι των λαθρομεταναστών επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα

Πούτιν: O Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας!Ο Πούτιν ομολογεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας, συγκρίνοντας την τότε κατάσταση με τη σημερινή της πατρίδας μας:
«Στην εποχή του, για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών κατέκτησε την Περσία και συνέχισε. Τώρα, η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει κανέναν…»
Μάλλον κάποιο «καρφάκι» ήθελε να πετάξει ο Βλαδίμηρος με συγκεκριμένους αποδέκτες…
δειτε το βιντεο

Ουκρανία: «Φως στο τούνελ» με παρέμβαση Βλαντιμίρ Πούτιν;Το άγριο διπλωματικό παρασκήνιο και οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στην φιλο-ρωσική κυβέρνηση της Ουκρανίας του Βίκτορ Γιανουκόβιτς αναφορικά με τη συμπεριφορά απέναντι στην αντίπαλό του, Γιούλια Τιμοσένκο, δείχνει να έχει προκαλέσει την αποφασιστική παρέμβαση της Μόσχας με σκοπό την άρση του αδιεξόδου.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με δήλωσή του εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρας του να δεχτεί τη Γιούλια Τιμοσένκο στη χώρα με σκοπό να της παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Η παρέμβαση Πούτιν αποτελεί κυριολεκτικά σανίδα σωτηρίας για τον Γιανουκόβιτς ο οποίος έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με τις πιέσεις ιδίως από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα.

ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!
ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ....
Ανάμεσα στο... υπερφορτωμένο πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταξίδια στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, βρήκε το χρόνο να γράψει ένα άρθρο το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. 

Πολωνία: Περιπολίες και προβλήματα στις Βαλτικές χώρες


Τα προβλήματα στις διμερείς σχέσεις με τη Λιθουανία δεν πτοούν την Πολωνία, η Αεροπορία της οποίας συνεχίζει τις εναέριες περιπολίες πάνω από τις Βαλτικές Δημοκρατίες «συνεισφέροντας στην περιφερειακή ασφάλεια», σύμφωνα με σχετική δήλωση του Πολωνού υπουργού Άμυνας, Βρονισλάβ Κομορόβσκι.

Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη τύπου MiG-29 της πολωνικής Αεροπορίας εκτελούν τις περιπολίες οι οποίες θα διαρκούσαν μέχρι και τον Αύγουστο, με τους Πολωνούς να συμφωνούν στην επέκταση της επιχείρησης μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου. Στην αποστολή συμμετέχουν οχτώ πιλότοι, ενώ τα αεροσκάφη τα υποστηρίζουν 99 τεχνικοί εδάφους. Η όλη επιχείρηση θα κοστίσει στην Πολωνία περί τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...