Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!Λυτούς, δεμένους μέχρι και… μοσχαναθρεμμένους ρίχνει το καταρρέον αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, κατά της Χρυσής Αυγής. Στο καθεστωτικότατο Βήμα, λοιπόν, αρθρογραφεί και κάποιος Στάθης Λιβαθινός, ο οποίος δηλώνει σκηνοθέτης και κάνει δημόσια… έκκληση για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή. Ψάξαμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο αρειμάνιος «αντιφασίστας» και δεν πέσαμε έξω σ’ αυτό που από την πρώτη στιγμή υποπτευόμαστε: «Σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας (1984- -1990)». Επίσης, «είναι ανιψιός του Μάνου Κατράκη» (γνωστού αρχικομμουνιστή ηθοποιού). Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω ολόκληρο το παραλήρημα του… μοσχαναθρεμμένου ορφανού του «πατερούλη» Στάλιν και των φρικτών Γκούλαγκ, που βολεύτηκε μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα και αρθρογραφεί στο «πρώτο βιολί» του φαύλου καθεστώτος των υπευθύνων της δυστυχίας μας:

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΤόνοι λάσπης κατά των Εθνικιστών από τους «βαλέδες» και τους “λακέδες” ενός αμαρτωλού καθεστώτος
Αν υπήρχε ακόμη έστω και ένας Έλληνας, μιλάμε για τους καλοπροαίρετους και όχι για τα τρωκτικά του εκάστοτε κομματικού κράτους, πράσινου ή γαλάζιου ή για τους απάτριδες μαρξιστές, που μισούν την Ελλάδα, αν υπήρχε ακόμη και ένας που αμφέβαλλε για την καθαρή πορεία της Χρυσής Αυγής, από όλα αυτά όσα καταμαρτυρούν εναντίον μας θα έπρεπε να είχε πεισθεί για το πόσο καθαροί είμαστε με τον πόλεμο που μας κάνουν όλοι αυτοί οι τόσο βρώμικοι…

Πακιστανοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ γεμίζουν το χώρο!!!Σύνταγμα 4.5.2012, ώρα 20:00 - Προεκλογική ομιλία Βενιζέλου
(Σ.Σ.: Το βίντεο δεν αναφέρεται στους Πακιστανούς πολίτες αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους χρησιμοποιεί αθέμιτα - Σε καμία περίπτωση δεν περνά ρατσιστικό μήνυμα)
Ο Βενιζέλος μιλάει και δίπλα από την εξέδρα ο χώρος είναι άδειος.
Τότε έρχονται σε σειρά Πακιστανοί πολίτες με σημαίες του ΠΑΣΟΚ για να γεμίσουν τον χώρο!!!
Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε κάποιον που τους λέει να κουνήσουν τις σημαίες!!!!!!
Δείτε επίσης το βίντεο: http://youtu.be/a3ZlSrcT_7c
Δείτε επίσης περιήγηση στην άδεια πλατεία (http://www.youtube.com/watch?v=XFeoYmKEk4I&feature=youtu.be)

Αλβανία: Κατασχέθηκαν 1.300 φυσίγγια με προορισμό την Πάτρα 10:05 Μ.Μ.
Η Αλβανική συνοριακή αστυνομία κατάσχεσε 1.300 φυσίγγια πιστολιού και συνέλαβε τον κάτοχο του στρατιωτικού εξοπλισμού,  στο σημείο "Τρεις Γέφυρες" στο Αργυρόκαστρο.

Κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης ρουτίνας, η αστυνομία ανακάλυψε κρυμμένα μέσα στο όχημα τύπου Audi A4, το οποίο οδηγούσε ο Αλβανός πολίτης Aurel Seiti, δύο μεγάλες χάρτινες σακούλες. Σε κάθε σακούλα ήταν από 650 στρατιωτικά φυσίγγια πιστολιού.

ΠΡΕΖΑ TV ©: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΝΙ, Π...

ΠΡΕΖΑ TV ©: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΝΙ, Π...: Το ΠΡΕΖΑ TV δημοσιευει σημερα μερος της δημοσκοπησης της εφημεριδας το Χωνι,που εχει πραγματοποιησει η Ελληνικη Δημοσκοπικη Εταιρεια και εν...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΠΑΣΟΚ : Είναι πολλοί, είναι πληρωμένοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΠΑΣΟΚ : Είναι πολλοί, είναι πληρωμένοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...: http://anti-ntp.blogspot.com/

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο DR. NIELSEN KNUDSEN ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο DR. NIELSEN KNUDSEN ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ!

Δείτε πως ήταν η Αθήνα... 40 χρόνια πριν (video)

Δείτε πως ήταν η Αθήνα... 40 χρόνια πριν (video)

Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ «ΧΡΕΟΣ»!

Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ «ΧΡΕΟΣ»!

Επεισόδιο κατά την αποχώρηση Παπανδρέου από το Σύνταγμα!!!

Επεισόδιο κατά την αποχώρηση Παπανδρέου από το Σύνταγμα!!!

Βόμβα Αβραμόπουλου στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”.

Βόμβα Αβραμόπουλου στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”.

Η έλλειψη του πατρικού προτύπου διαταράσσει τις σύγχρονες κοινωνίες

Η έλλειψη του πατρικού προτύπου διαταράσσει τις σύγχρονες κοινωνίες

ΡΑΓΙΑ.....ΔΟΥΛΕΥΕ! "ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ" ΚΟΡΟΪΔΟ! Ο ΒΕΖΥΡΗΣ κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ!

_______Από το Δελτίο Τύπου της ΔΙΣ πληροφορηθήκαμε, ότι ο ανεκδιήγητος Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκης, με Νόμο που προώθησε στη Βουλή μιά νύκτα, απαλλάσσει πλέον τούς Μουσουλμάνους της Θράκης από τό πρόστιμο για τα αυθαίρετα σε ποσοστό 80%! Να το σχετικό απόσπασμα από τό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου: 
  "......."Επίσης ανεγνώσθη έγγραφο των τεσσάρων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης, το οποίον απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του ζητήματος της τροπολογίας του Αναπληρωτού Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, δια της οποίας τα αυθαίρετα περιουσιακά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητος δέχονται μείωση επί του επιβαλλόμενου προστίμου σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%).  Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να αποσταλεί έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο ζητώντας να μην υφίσταται διάκριση στην μεταχείριση Χριστιανών και Μουσουλμάνων".

Τα τρία κλειδιά του εκλογικού νόμου

Τα τρία κλειδιά του εκλογικού νόμου

Η απόρρητη έκθεση και το "ξεπούλημα" της δημόσιας περιουσίας

Η απόρρητη έκθεση και το "ξεπούλημα" της δημόσιας περιουσίας

Εκλογές 2012: Ο τρόμος των Exit – polls

Εκλογές 2012: Ο τρόμος των Exit – polls

Φεύγουν Έλληνες από τη Γερμανία, γιατί τους βρίζουν οι Γερμανοί!

Φεύγουν Έλληνες από τη Γερμανία, γιατί τους βρίζουν οι Γερμανοί!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Λονδίνο αναγνώρισε τη «Μακεδονική» γλώσσα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Λονδίνο αναγνώρισε τη «Μακεδονική» γλώσσα!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Απειλεί με "συνέπειες" ο κομπλεξικός με το αναπηρικό καρότσι

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Απειλεί με "συνέπειες" ο κομπλεξικός με το αναπηρικό καρότσι

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από τους ανθέλληνες που κυβερνούν

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από τους ανθέλληνες που κυβερνούν

Ο άνθρωπος που αγάπησε την πέτρα ΕΛΛΑΔΑΜαθαίνει τα μυστικά του κτισίματος σε νέους μηχανικούς

Θυμάται τον εαυτό του από την ηλικία των 10 ετών να πετά τη σχολική τσάντα και να πιάνει το σφυρί και το μυστρί, κατασκευάζοντας μικρά κομψοτεχνήματα με πέτρα, λάσπη και ασβέστη.

Σήμερα, ο Μανώλης Πιπεράκης, ή μαστρο-Μανώλης, με εμπειρία άνω του μισού αιώνα, είναι ένας από τους τελευταίους Κρητικούς μαστόρους στο «δούλεμα» της πέτρας και προσπαθεί να διασώσει την τέχνη του.

Ο Πούτιν ξεσκεπάζει την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Τουρκικές μεταλλάξεις στο θέμα της λεγόμενης ΑΟΖ


Το Σίγμα αποκάλυψε απόψε τις μεταλλάξεις της Τουρκίας στο θέμα της λεγόμενης Αποκλειστικής Οικονομικής ζώνης της.
Σε χάρτες τους οποίους παρουσίασε φαίνονται ξεκάθαρα τα σχέδια της Τουρκίας η οποία προσπαθεί ν' αποκόψει την Ελλάδα από την Κύπρο αμφισβητώντας άμεσα τα Ελληνικά και Κυπριακά κυριαρχικά δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Την περασμένη βδομάδα δηλαδή στις 27 Απριλίου δημοσιεύθηκε στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως υπουργική απόφαση, βάσει της οποίας εξουσιοδοτήθηκε η Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου να διεξάγει έρευνες πετρελαίου, εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Στον πρώτο χάρτη ο οποίος δημοσιεύτηκε από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο Geostrategy με πηγή το Τουρκικό υπουργείο Ενέργειας και φυσικών πόρων, με ημερομηνία 17 / 6 /11 διαφαίνεται ότι η Τουρκία είχε οριοθετήσει την λεγόμενη ΑΟΖ της μακριά από την ΑΟΖ της Κύπρου.

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣΟι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι. Ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας ΤΩΡΑ! Δείτε πως ο Φώτης Κουβέλης φτύνει στα μούτρα των προσφύγων από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο.  Δείτε:

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 16 ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ


Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους, σε διαφορετικούς ανακριτές, οι 16 εκδιδόμενες γυναίκες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS και συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες, κατηγορούμενες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και...
σε απόπειρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...