Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν ότι μετά ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν ότι μετά ...: Μετά του Ευαγγελισμού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα... οι φωνές Γερόντων αλλά και λαϊκών που ασχολούνται με τα επερχόμενα, σχετικά ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ :ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ :ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛ...: Δυστυχώς δεν πρέπει να φοβούνται μόνο όσοι πήγαν στον οίκους ανοχής για να κάνουν sex μαζί της, αλλά και όσοι την έκλειναν εκτός αυ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας φ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας φ...: Πόσοι επιτέλους αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και εκλογικά δικαιώματα; Μέσα από στοι...

gianniotis: Το "εγέρθητι" τους πείραξε, το "σκύψατε" όχι…

gianniotis: Το "εγέρθητι" τους πείραξε, το "σκύψατε" όχι…

Συνταγματική η προκαταβολή 50% για προσφυγή στα φορολογικά δικαστήρια


Τι αποφάσισε το ΣτΕ

Αυτό αποφάσισε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τον υπερδιπλασιασμό του ποσού, που πρέπει να καταβάλλουν όσοι θέλουν να αμφισβητήσουν ένα πρόστιμο.

Πρόκειται για την απόφαση, που στην ουσία κατέστησε απαγορευτική την όποια προσφυγή στα φορολογικά δικαστήρια. Αναφερόμαστε στον υπερδιπλασιασμό του ποσοστού του προστίμου, που πρέπει να καταβληθεί ως προκαταβολή από όσους θέλουν να προσβάλουν την οποιαδήποτε απόφαση φορολογικών ή τελωνειακών αρχών εις βάρος τους.

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχασαν 3.282.678 ψηφοφόρους!


Παγκόσμιο... ρεκόρ απώλειας ψήφων

Ρεκόρ απώλειας ψήφων κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στις φετινές εκλογές. Σε σύγκριση με το 2009 το κόμμα έχασε 2.179.013 ψηφοφόρους, οι οποίοι του γύρισαν την πλάτη και στράφηκαν κατά κύριο λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά και κατά δεύτερο λόγο σε ΚΚΕ και Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει το 2009 πάνω από τρία εκατ. ψήφους (για την ακρίβεια 3.012.542 ψήφους)

Σοβαρές απώλειες καταγράφηκαν και στο γαλάζιο στρατόπεδο. Η Ν.Δ. έλαβε 1.103.665 ψήφους λιγότερες από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές (2.295.719 ψήφους). 

Στον αντίποδα, μεγάλος νικητής ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που πρόσθεσε 745.600 σταυρούς σε όλη την επικράτεια, σε σύγκριση με το 2009.

Ο ΛΑΟΣ έχασε 202.739 ψηφοφόρους και έμεινε εκτός Βουλής, ενώ το ΚΚΕ βελτίωσε ελαφρώς τα ποσοστά του, λαμβάνοντας 536.072 ψήφους. 

Εντυπωσιακή άνοδο κατέγραψε η Χρυσή Αυγή. Από τις 19.634 ψήφους που έλαβε το 2009, στις φετινές εκλογές έλαβε 440.894 σταυρούς. 

Η Δημοκρατική Αριστερά πήρε 386.166 ψήφους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου έλαβαν σε πανελλαδικό επίπεδο 670.596 ψήφους.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΔεν είναι μόνο οι ντόπιοι σάπιοι μέχρι το κόκαλο πολιτικάντηδες, καθώς και οι «νταβατζήδες» που τρέμουν από την είσοδο στη βουλή του γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Χρυσή Αυγή. Είναι και τα διεθνή λυκόρνεα, οι διεθνείς τοκογλύφοι που ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού με το… καλαμάκι.
Συνέντευξη τύπου, λοιπόν, παραχώρησε την Τρίτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (κομμουνιστής-μαοϊκός στα νιάτα του σαν τον Τσίπρα), ο οποίος ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το υψηλότατο ποσοστό που έλαβε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές, γρύλισε τα εξής:

Από άτομο γίνομαι άνθρωπος, γίνομαι ΕθνικιστήςΟ Ίων Δραγούμης
«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο.Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης,

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα ψήφισε εναντίον της Μέρκελ

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα ψήφισε εναντίον της Μέρκελ

Ο λαός δεν είχε να χάσει τίποτα άλλο παρά τις αλυσίδες του

Ο λαός δεν είχε να χάσει τίποτα άλλο παρά τις αλυσίδες του

Σχηματισμός κυβέρνησης:αντί να περιφέρουν την εντολή ας πουν στους δανειστές ότι "το πείραμα τελείωσε"!

Σχηματισμός κυβέρνησης:αντί να περιφέρουν την εντολή ας πουν στους δανειστές ότι "το πείραμα τελείωσε"!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ!Αυτό είναι το βιβλίο του Μιχάλη Αρβανίτη, δικηγόρου και βουλευτή πλέον με την Χρυσή Αυγή στην Αχαία. Για το βιβλίο ο Μιχάλης Αρβανίτης λέει στον π΄ρολογο:

Και τότε, που ήμουνα δικηγόρος του Γιάννη Καλαμπόκα και τώρα, που άρχισα να γράφω τις σελίδες τούτες, γνώριζα, πως ο κίνδυνος να υποστώ κάθε μορφής διώξεις, ήταν μεγάλος κι αναπότρεπτος·
"αλλ ούτε τότε ωήθην δειν ένεκα του κινδύνου πράξαι ουδέν ανελεύθερον, ούτε νυν μοι μεταμέλει ούτως απολογησαμένω...", γιατί "... ενταύθα δει, ως εμοί δοκεί, μένοντα κινδυνεύειν μηδέν υπολογιζόμενον μήτε θάνατον μήτε άλλο μηδέν προ του αισχρού".

Με ελάχιστα υψηλότερο κόστος δανείστηκε χθες η Ελλάδα - Διαψεύδονται οι κινδυνολόγοι

Με ελάχιστα υψηλότερο κόστος δανείστηκε χθες η Ελλάδα - Διαψεύδονται οι κινδυνολόγοι

Το μικρότερο μαμούθ ζούσε στην Κρήτη


  • (0)

Έμοιαζε με μικρό ελεφαντάκι, αλλά πιο κοντόχοντρο

Το μικρότερο μαμούθ που έχει αναγνωρισθεί ποτέ ζούσε στην Κρήτη πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, είχε ύψος 1,13 μέτρα και ζύγιζε περίπου 310 κιλά, σύμφωνα με βρετανική μελέτη.

«Εάν θέλατε να το αναπαραστήσετε θα σας έλεγα να το κάνετε λίγο σαν μωρό ελεφαντάκι, αλλά πιο κοντόχοντρο, με φαρδύτερα μέλη και μετά την ενηλικίωσή του θα είχε γυριστούς χαυλιόδοντες», εξηγεί η παλαιοντολόγος ου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και συγγραφέας της μελέτης Βικτόρια Χέριτζ.

Επιτέλους μία καλή είδηση για τους Ανέργους!Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κερδίστε 500 ευρώ.
Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ «τρέχει» έως τις 25 Μαΐου.
Με αυτό το πρόγραμμα νέοι άνεργοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πληροφορικής να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους και να πάρουν πτυχίο απαραίτητο για την μελλοντική τους πρόσληψη τους  και ταυτόχρονα να κερδίσουν και 500 ευρώ!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πληρωθούν, αφού πρώτα ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Θα παραλάβουν Επιταγή Κατάρτισης οικονομικής αξίας 700 ευρώ, η οποία ενσωματώνει την αμοιβή του ΚΕΚ για τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και για τις υπηρεσίες πιστοποίησης των γνώσεων. Αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και κατόπιν συμμετοχής του στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων του, ο άνεργος θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 500 ευρώ. 

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΚΑΡΕΦ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Οι ιταλικές αρχές εκτιμούν ότι οι ένοπλοι που τραυμάτισαν χθες το διευθυντή μίας εταιρείας πυρηνικής τεχνολογίας ενδέχεται να είναι μέλη μίας ριζοσπαστικής Μαρξιστικής-Λενινιστικής ομάδας, ή αναρχικοί που συνδέονται με την οικολογική τρομοκρατία. «Το ύφος της επίθεσης θυμίζει σαφώς τις Ερυθρές Ταξιαρχίες» τόνισε πηγή προσκείμενη στις έρευνες στο Reuters, αναφερόμενη στην ομώνυμη ακροαριστερή οργάνωση που είχε αναπτύξει εκτεταμένη ένοπλη δράση στις δεκαετίες του '70 και '80. «Εάν μέχρι τα τέλη της αυριανής ημέρας δεν αναλάβει κανείς την ευθύνη για την επίθεση, τότε αυτό θα συνιστά ανωμαλία», τόνισε άλλη πηγή των διωκτικών αρχών. Ο εκτελεστικός...

3 νέοι άνθρωποι έκλεψαν 2 γουρούνια για να τα σφάξουν και να φάνε!Η κρίση αύξησε τις ζωοκλοπές στην επαρχία. Και μάλιστα από νέους ανθρώπους, που κλέβουν ζώα για να φάνε. Λόγω φτώχειας, επιστρέφουμε στη δεκαετία του '60. Το πιο πρόσφατο περιστατικό ζωοκλοπής, σημειώθηκε στην Άρτα. Αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις ντόπιους, ηλικίας 35,33 και 25 ετών, για ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!!


Κάντε προτεκτοράτο την Ελλάδα για να σωθεί!

Την μετατροπή της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο, προκειμένου η χώρα να προστατευθεί από όσους επωφελούνται από την κρίση, εισηγείται ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ, κάνοντας λόγο για ένα «αποτυχημένο κράτος», του οποίου το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη χρημάτων αλλά θεσμών!

Διπλή πίεση Μόντι και Ρεν για τήρηση δεσμεύσεων από την Ελλάδα

Διπλή πίεση Μόντι και Ρεν για τήρηση δεσμεύσεων από την Ελλάδα

Η παγκόσμια εξουσία των «αγορών» και οι πολιτικοί - μαριονέτες

Η παγκόσμια εξουσία των «αγορών» και οι πολιτικοί - μαριονέτες

STRATFOR: Στην τελική ευθεία η διάλυση της Ευρώπης!

STRATFOR: Στην τελική ευθεία η διάλυση της Ευρώπης!

Ο Thomsen θέλει να φύγει από την Ελλάδα ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Ο Thomsen θέλει να φύγει από την Ελλάδα ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Ο λαός τιμώρησε τους προδότες και τους εκβιαστές!

Ο λαός τιμώρησε τους προδότες και τους εκβιαστές!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (8 Μαΐ 1821) ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (8 Μαΐ 1821) ΑΘΑΝΑΤΟΙ!:   Οἱ δυό πασᾶδες (Ὀμέρ Βρυώνης καί Κιοσσέ Μεχμέτ) ἀποφασίζουν,ἔπειτα ἀπό τήν νίκη τους (στήν γέφυρα τῆς Ἀλαμάνας) νά διαβοῦ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...