Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

gianniotis: Δημοσιοκάφρε Ευαγγελάτο, δεν γνωρίζεις ποιός έκαψε την Αθήνα στα "Δεκεμβριανά" του 2008;

gianniotis: Δημοσιοκάφρε Ευαγγελάτο, δεν γνωρίζεις ποιός έκαψε την Αθήνα στα "Δεκεμβριανά" του 2008;

DefenceNet - Η αρχαιότερη (γνωστή) ελληνική πυραμίδα και το μυστήριο που την περιβάλλει

DefenceNet - Η αρχαιότερη (γνωστή) ελληνική πυραμίδα και το μυστήριο που την περιβάλλει

gianniotis: Στην Ισπανία 100 δις από την ΕΕ, χωρίς την ανάμιξη του ΔΝΤ. Αλήτη GAP τώρα "δικαιώνεσαι"

gianniotis: Στην Ισπανία 100 δις από την ΕΕ, χωρίς την ανάμιξη του ΔΝΤ. Αλήτη GAP τώρα "δικαιώνεσαι"

“Πτωχευμένοι” μπορεί,”διχασμένοι” ποτέ! Οι ΕΔ παράδειγμα για τα κόμματα,”όαση” στη προεκλογική παρακμή

gianniotis: Σοκ!! Νεκρός ο αδελφός και η μάνα του 30χρονου που πυροβόλησαν οι ληστές στην Καισαριανή!!!

gianniotis: Σοκ!! Νεκρός ο αδελφός και η μάνα του 30χρονου που πυροβόλησαν οι ληστές στην Καισαριανή!!!

Αντιρωσικό τουρκικό «μέτωπο Μαύρης Θάλασσας» μαζί με Μπακού-Τιφλίδα!


Η είδηση που ακολουθεί ίσως και να εξηγεί για ποιον λόγο το Αζερμπαϊτζάν δημιουργεί τόσα πολλά προβλήματα στη Ρωσία, ουσιαστικά εκδιώκοντάς την από τη βάση ραντάρ Καρμπάλα στο έδαφός του, μέσω της έγερσης απαράδεκτων όρων!

Στις 8 Ιουλίου συναντήθηκαν στην Τραπεζούντα, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, οι υπουργοί Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, του Αζερμπαϊτζάν, Ελμάρ Μαμαντιάροβ και της Γεωργίας Γκριγκόλ Βασάντζε, για να προωθήσουν περαιτέρω την επιτυχημένη ήδη συνεργασία τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε κοινή ανακοίνωση. Παρεμπιπτόντως, και πριν ξεκινήσουμε την παρουσίαση της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών και των συμφωνηθέντων ανάμεσά τους, αξίζει να σημειωθεί, ότι μία ημέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καρς στην ανατολική Τουρκία το δεύτερο Επιχειρηματικό Φόρουμ ανέσα στις δυο χώρες.

Μήνυμα της Χρυσής Αυγής πολιτικών και δημοσιογράφων!!


"Ιδού το δίλημμα: Ή με τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας ή με την Χρυσή Αυγή


Παλαιότερα, υπήρχε μια διαφήμιση απορρυπαντικού, το μότο της οποίας ήταν: «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν ….». Αυτές τις μέρες, μετά το γνωστό στημένο επεισόδιο στο κανάλι του Κυριακού, βγαίνουν όχι μόνο 29 αλλά πολλοί περισσότεροι κατασκευαστές της δυστυχίας του ελληνικού λαού, που συνιστούν στον ίδιο λαό που εξαθλίωσαν, να....
«διορθώσει την ψήφο του» και να μην «ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή».

Κινδυνεύουν με σφαγή 400.000 Ελληνορθόδοξοι στην Συρία από ακραίους ισλαμιστές


Με άμεσο αφανισμό κινδυνεύουν στη Συρία οι χριστιανικές κοινότητες ορθοδόξων, καθολικών, κοπτών κλπ, που αριθμούν2,25 εκατ. ανθρώπους σε περίπτωση που επικρατήσει το αντάρτικο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που υποστηρίζεται βέβαια από τους δυτικούς, κυρίως τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, αλλά και όλα τα αραβικά κράτη με φιλοδυτικά καθεστώτα. Ανάμεσά τους και ένας μεγάλος αριθμός Ελληνορθοδόξων που κυμαίνεται μεταξύ 300 και 400.000 πιστών.

Μόνο μέχρι σήμερα έχουν εκδιωχθεί 138.000 χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΟΗΕ. Ειδικά στην πόλη Χομς, έχει συντελεστεί ήδη σφαγή εκατοντάδων χριστιανών από τους αντικαθεστωτικούς της Μουσουλμανική Αδελφότητας και κανένας δυτικός δεν έχει ενοχληθεί σε μία χώρα όπου το 10% είναι χριστιανοί σε σύνολο 22,5 εκατ. ψυχών.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Ένωσης, λέει ότι αυτή ελέγχεται από το κίνημα για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρίας(American Psychological Association, αρχικά: APA), ο οποίος εισήγαγε επίσης την πρόταση του αποχαρακτηρισμού της ομοφυλοφιλίας ως ψυχικής ασθένειας, το 1975, λέει ότι η APA είναι υπό τον έλεγχο υπερφιλελεύθερων ("ultraliberals") που υπερασπίζονται το "Κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων", που αρνούνται να γίνει μια ανοικτή συζήτηση σχετικά με τη επανορθωτική θεραπεία της ομοφυλοφιλίας.

Ο Δρ Νicholas Cummings ήταν Πρόεδρος της APA τα έτη 1979 - 1980, και επίσης υπηρέτησε ως μέλος του Συμβουλίου της οργάνωσης των Αντιπροσώπων. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του Οργανισμού Ψυχικής Υγείας Kaiser Permanente, και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Destructive Trends in Mental Health: The Well-Intentioned Path to Harm”.

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ...!!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...
Μην ξεχνάτε τον "Στόχο" που κυκλοφορεί... Χαστουκίζει ανελέητα το σύστημα των ανθελλήνων επί δεκαετίες και χωρίς να αφήνει σημάδια... Και βρίσκεται στα περίπτερα της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος και το Σαββατοκύριακο... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να...

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Ἀδέρφια τό σύνθημα σήμερα εἶναι: ΕΝΟΤΗΤΑ ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ἀδέρφια τό σύνθημα σήμερα εἶναι: ΕΝΟΤΗΤΑ ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας: Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ

Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας: Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!!!

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!!!

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετηθεί υπέρ της αντικατάστασης του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών από ένα μάθημα γενικών αρχών θρησκειολογίας και ηθικής

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετηθεί υπέρ της αντικατάστασης του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών από ένα μάθημα γενικών αρχών θρησκειολογίας και ηθικής

Προσοχή στην βαλκανική μας πολιτική.Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, 
Πολιτικός Επιστήμων

Η 17η Ιουνίου εκτός από ημέρα διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών είναι και η 99η επέτειος του Β΄ Βαλκανικού Πολέμου. Οι Βούλγαροι παρασπόνδησαν και επετέθησαν κατά των συμμάχων τους στον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο, των Ελλήνων και των Σέρβων, ενώ αργότερα και η Ρουμανία προσετέθη στην ελληνοσερβική συμμαχία..Η Ελλάς νίκησε και ολοκλήρωσε την απελευθέρωση ελληνικών πληθυσμών που είχε ξεκινήσει με τον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο του 1912. Με την ευκαιρία αυτή καλό είναι να θυμηθούμε τα βαλκανικά ζητήματα, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και θα κληθεί να τα χειρισθεί υπεύθυνα η νέα κυβέρνηση που ελπίζουμε να σχηματισθεί γρήγορα.

Το ζήτημα του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη πρέπει να ξανασυζητηθεί με τη Βουλγαρία, η οποία αποτελούσε μέχρι τώρα το εμπόδιο. Οι Ρώσοι είναι θετικοί, ενώ οι Βούλγαροι προέβαλαν οικολογικές ανησυχίες. Η ενεργειακή μας πολιτική θα βασισθεί μεν κυρίως στην ΑΟΖ, αλλά θα μείνει ελλιπής αν δεν συμπληρωθεί με ένα αγωγό, ο οποίος θα θωρακίσει κυρίως την Θράκη και θα ανοίξει θέσεις εργασίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ... ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΤΟΥ! ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ NASA...Η Ιωάννα Βερνίκου για την εμπειρία της στη διαστημική υπηρεσία

Η Ιωάννα Βερνίκου ή όπως έχει γίνει παγκόσμια γνωστή Dr. Joan Vernikos είναι η πρώτη Ελληνίδα που υπηρέτησε στη NASA. Συνταξιοδοτήθηκε ως διευθύντρια Life Sciences (1993 - 2000) ύστερα από μια πλούσια καριέρα στην αμερικανική υπηρεσία διαστήματος ως επικεφαλής ερευνήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη πολλών αποστολών, συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής επιστροφής του Τζον Γκλεν το 1998 στην ηλικία των εβδομήντα επτά ετών στο Διάστημα με το διαστημόπλοιο Discovery.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ...


Η τραγική ιστορία του Νίκου και του Μάνου Παπουτσιδάκη ! Από τις μαντινάδες του Ηρακλείου στα ματοβαμμένα kαλάσνικοφ των Αλβανών 

O Νίκος ήταν ευτυχισμένος. Μετά από οικονομίες ετών και ατέλειωτες υπερωρίες, είχε καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αγοράσει το αυτοκίνητο που τόσο ήθελε. Τελικά, δεν πρόλαβε να το χαρεί και ο θάνατος τον βρήκε στην ανοικτή πόρτα της αγαπημένης του BMW. Οι Αλβανοί φονιάδες με τα καλάζνικοφ τον γάζωσαν γιατί προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία του

ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ...! ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ...


42% ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ... Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...!


Στη Γαλλία εκτός από την κεντροαριστερά, νικητής ήταν και η πραγματική δεξιά, το Εθνικό Μέτωπο της Μερί Λεπέν, η οποία θα εκπροσωπείται πλέον στην Εθνοσυνέλευση, σύμφωνα με τα αποτελεσματα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών, αλλά και γιατί διέψευσε όλες τις δημοσκοπήσεις που την έδειχναν να κονταροχτυπιέται με τον αριστερό , Ζαν Λικ Μελανσόν στον κάστρο της Ακροδεξιάς και μάλιστα ο δεύτερος να την νικά στον επαναληπτικό γύρο στις 17 Ιουνίου και κυριολεκτικά τον συνέτριψε: 

Το Εθνικό Μέτωπο εξασφάλισε σε εθνικό επίπεδο ποσοστό 13, 5%, αλλά αναμένεται να καταλάβει μόνο δύο εως τρεις έδρες στην γαλλική εθνοσυνέλευση λόγω πλειοψηφικού συστήματος. Αλλά σημασία έχει ότι μπήκε στην Εθνοσυνέλευση.

Στο Ενεν Μπομόν , η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν θριάμβευσε εξασφαλίζοντας ποσοστό 42% και εκτοπίζοντας στην τρίτη θέση τον αρχηγό του Αριστερού Μετώπου , Ζαν Λικ Μελανσόν ( με 21%) . Ο Μελανσόν, φίλος του Α.Τσίπρα, έφαγε την... σκόνη οχι μονο της Λεπέν αλά και του Σοσιαλιστή υποψήφιου, Φιλίπ Κεμέλ (22%) και για το λόγο αυτό... αποχαιρέτησε τις εκλογές.
Μέχρι τώρα, το Εθνικό Μέτωπο δεν είχε καμία έδρα στην εθνοσυνέλευση και όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρίν Λεπέν το πρώτο πράγμα που ειπε στους Γάλλους πολίτες αμεσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελεσματος ήταν "Ετοιμαστείτε για την Εθνοσυνέλευση".

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θα διεξαγοταν μάχη στήθος με στήθος μεταξύ των Λεπέν - Μελανσόν, και μάλιστα στον δεύτερο γύρο ο ηγετης του Μετώπου της Αριστεράς θα έβγαινε νικητής. defencenet.gr
"ΣΤΟΧΟΣ"

Ανοιχτή Συγκέντρωση στο ΦάληροAνοιχτή συγκέντρωση - ομιλία την Δευτέρα 11/06 στις 9 το βράδυ  στην πλατεία ΗΡΩΩΝ  (Λ. Ποσειδώνος, στάση Φλοίσβος)
Θα μιλήσει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Νοτίων Προαστίων

ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ...11/06/1906: Τα ανταρτικά σώματα του Ανθυπασπιστή Αναγνωστάκου και του Λοχία Παπατζανετέα επιτίθενται εναντίον της βουλγαρικής Καλύβας Αλή-Μπέη Λάκα στη λίμνη των Γιαννιτσών. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής σκοτώνονται έξι κομιτατζήδες.Ο Παπατζανετέας («Παναγιώτης»), ένας μεγάλος πατριώτης που έδωσε την ψυχή του στον αγώνα, έδρασε κάτω από κάπως ιδιόμορφες συνθήκες στην Κεντρική Μακεδονία, στην περιοχή που είναι γνωστή ως Βάλτος ή λίμνη των Γιαννιτσών. Η λίμνη αυτή, τα νερά της οποίας αναπληρώνονταν κάθε χρόνο από τους ποταμούς Μογλενίτσα, Πάικο και Λουδία, αποτελούνταν κυρίως από έναν εκτεταμένο Βάλτο που κάλυπτε έκταση εκατόν εξήντα με εκατόν ογδόντα τετραγωνικών χιλιομέτρων. Είχε ακανόνιστο τριγωνικό σχήμα και η νότια όχθη της, με μήκος τριάντα περίπου χιλιόμετρα, εκτεινόταν προς τα βορειοδυτικά του δρόμου Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Η κορυφή του τριγώνου, δώδεκα με δεκατρία περίπου χιλιόμετρα από τη βάση, έφτανε σε απόσταση οκτώ μιλίων από την πόλη των Γιαννιτσών, στα νότια ακριβώς του δρόμου προς την Έδεσσα. Γύρω από τη λίμνη, και ειδικά στη νοτιοδυτική της πλευρά, υπήρχαν πολυάριθμες κοινότητες, οι οποίες, κάτω από την πίεση των κομιτατζήδων, είχαν προσχωρήσει στην Εξαρχία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥψηλά κέρδη σημειώνει σήμερα το Χρηματιστήριο, με αιχμή της ανόδου (2,14%) τις τραπεζικές μετοχές, καθώς το κλίμα στις διεθνείς αγορές βελτιώθηκε μετά τη διάσωση του ισπανικού τραπεζικού συστήματος με κεφάλαια ύψους έως 100 δισ. ευρώ, επιχείρηση...
η οποία δημιουργεί αισιοδοξία για μία επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.FIMOTRO

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΒΡΑΧΟΧΩΡΙ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...


Η Επανάσταση στο Βραχώρι (Αγρίνιο) το 1821, άργησε να εκδηλωθεί και τούτο οφείλεται στο ότι το Βραχώρι ήταν η έδρα ισχυρών Τουρκικών στρατευμάτων και το Τούρκικο Στρατιωτικό Κέντρο της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος. Ακόμη στο Βραχώρι (Αγρίνιο) ήσαν συγκεντρωμένοι πολλοί αξιωματούχοι Τούρκοι, επειδή ήταν και το διοικητικό κέντρο της περιοχής και επειδή είχε οικονομική εξάρτηση απευθείας από τη Βαλιδέ Σουλτάνα. Το Βραχώρι (Αγρίνιο), λοιπόν, ήταν για την Δυτική Ελλάδα, ό,τι η Τριπολιτσά για την Πελοπόννησο.


Ο Ιωάννης Φιλήμων γράφει ότι στο Βραχώρι, κάθε διώροφη ή τριώροφη Τουρκική οικοδομή, ήταν τριγυρισμένη με διπλό και τριπλό καμμιά φορά τείχισμα και αυλόθυρες σε πολλές μεριές - μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα - πράγμα που δηλώνει την άγρια τυραννία των Τούρκων και την τραγική θέση των ελληνικών οικογενειών, που ήσαν υπερδιπλάσιες των Τουρκικών. Η τυραννία έγινε αβάσταχτη ιδίως τις παραμονές της Επανάστασης, όταν στρατιωτικός διοικητής του Βραχωρίου ήταν ο Τουρκαλβανός Νούρκας Σέρβανης και πολιτικός διοικητής ο Αλάμπεης.

Στο 3%-4% το επιτόκιο της Ισπανίας;Σε αυτό το εύρος αναμένεται να κυμανθεί το επιτόκιο της Ισπανίας για τα 100 δις που θα λάβει για τις τράπεζές της.

Το θέμα αποκαλύπτει Ευρωπαίος αξιωματούχος, λέγοντας ότι ο μέσος όρος θα είναι μεταξύ 3%-4%.

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Σκύλης ο βασιλεύς των ΣκυθώνΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Σκύλης ο βασιλεύς των Σκυθών
Η άγνωστη Ελληνίδα βασίλισσα της Σκυθίας
Στην βορειοδυτική γωνιά του Εύξεινου Πόντου (που αρχικά ονομαζόταν άξενος – αφιλόξενος), το 630 π.Χ., οι Ίωνες άποικοι της Μιλήτου είχαν δημιουργήσει μια αποικία, την Ίστρο. Τον 5ο αιώνα π.Χ., η μικρή αρχικά πόλη περικυκλωνόταν από ένα πλήθος βάρβαρων φυλών που ήταν εχθρικά διακείμενοι απέναντι στους Έλληνες άποικους. Οι Σκύθες ήταν συγγενείς με τους Θράκες και οι Θράκες είχαν συγγένεια με τους Έλληνες. Οι σκυθικές φυλές όμως, έσφιγγαν σαν μέγγενη την μικρή αποικία περιορίζοντάς την μέσα στα τείχη της.

Αποκρουστικά Σατανικό έργο τέχνης στο βατικανό!

Αποκρουστικά Σατανικό έργο τέχνης στο βατικανό!

Stratfor & JSSNews: "Έρχονται εξεγέρσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία" - "Η Ρωσία έτοιμη..."

Stratfor & JSSNews: "Έρχονται εξεγέρσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία" - "Η Ρωσία έτοιμη..."

Με σφαγή κινδυνεύουν στη Συρία 400.000 Ελληνορθόδοξοι από τους αντικαθεστωτικούς

Με σφαγή κινδυνεύουν στη Συρία 400.000 Ελληνορθόδοξοι από τους αντικαθεστωτικούς

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ και ο δολοφονικός ρόλος των νταβατζήδων ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ και ο δολοφονικός ρόλος των νταβατζήδων ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πλάκωσε στο ξύλο τους επίδοξους βιαστές της


Η θαρραλέα πράξη μιας 15χρονης στη Ρόδο

Πλάκωσε στο ξύλο τους επίδοξους βιαστές τηςΠήγαν να βιάσουν μια 15χρονη και έφυγαν δαρμένοι! Δύο αλλοδαποί στη Ρόδο, είχαν άγριες διαθέσεις, αλλά υπολόγισαν χωρίς... τη μαύρη ζώνη που κατείχε το παρ' ολίγον θύμα τους. 

Η κοπέλα δεν τα 'χασε καθόλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και αξιοποιώντας τις γνώσεις της στο... καράτε κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο Εθνικισμός και το “αυγό του φιδιού”


Ο Εθνικισμός και το “αυγό του φιδιού”
Πολλά ελέχθησαν, λέγονται και θα λέγονται για το επεισόδιο μεταξύ του συναγωνιστή κ. Κασιδιάρη και της συντρόφισσας κ. Κανέλλη. Μεταξύ αυτών ακούστηκαν ξανά τα περί «αυγού του φιδιού». Σας πληροφορούμε κύριοι «σύντροφοι» ότι ο Εθνικισμός δεν είναι ούτε φίδι, ούτε αυγό! Ο Εθνικισμός είναι η Αιώνια Άνοιξη, είναι η κρυφή Ελπίδα του σύγχρονου Ανθρώπου, που αηδίασε πλέον να αναπνέει τον ίδιο αέρα με σας! Αηδίασε πλέον από τη σημερινή Σαπίλα, και ειδικά δυστυχώς την ελληνική.
Ο Ελληνικός Λαός κύριοι «σύντροφοι» δεν τρώει πλέον το κουτόχορτο που τον ταΐζατε μέχρι σήμερα. Ο Ελληνικός Λαός έχει αρχίσει να ξυπνάει, δυστυχώς για σας. Απόδειξη τρανότερη από το 7% δεν υπάρχει. Απλώς τρέμετε μη τυχόν και γίνει το ανεπανόρθωτο και το 7 γίνει διψήφιο. Ήδη εκπορθήσαμε το κάστρο σας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι δεν έχουμε σκοπό να αποχωρήσουμε απ' αυτό, εκτός μόνον αν το θελήσει ο Θεός και ο Ελληνικός Λαός, και όχι εσείς βέβαια. Δεν έχουμε όμως σκοπό να απογοητεύσουμε ούτε τον Ένα ούτε τον Άλλο, παρά μόνον εσάς και τους ψοφοδεείς που ακόμη σας ακολουθούν.

Επίθεση των τούρκικων εφημερίδων στην Χρυσή Αυγή


Επίθεση των τούρκικων εφημερίδων στην Χρυσή Αυγή
Συμπλεύσανε, ευθέως, για άλλη μία φορά τα κόμματα της «ελληνοτουρκικής φιλίας» (δηλαδή όλη η βουλή – πλην Χρυσής Αυγής) με τα τουρκικά συμφέροντα και την τουρκική προπαγάνδα. Δεν είναι φυσικά η μόνη φορά, αφού όλοι μαζί μάχονται ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Αυτό που ένωσε τα συνεταιράκια της «συνδιαχείρησης» του Αιγαίου ήταν η Χρυσή Αυγή που αποτελεί τον κοινό εχθρό τους. Έτσι επίθεση εξαπέλυσαν οι τούρκικες εφημερίδες εναντίον της Χρυσής Αυγής και του Γενικού Γραμματέα της, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, για την εκδήλωση που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...