Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...!


"Καμία σκέψη λοιπόν για εθνική απώλεια κυριαρχίας ή για διολίσθηση γεωστρατηγική. Διότι όταν έχεις απώλειες στον οικονομικό τομέα, αυτές είναι δυνατόν να αναπληρωθούν. Σε θέματα όμως που αφορούν την ύπαρξη αυτού του τόπου, εκεί δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Και εμείς όλοι εδώ που είμαστε το δηλώνουμε στην μνήμη του Νίκου, κυρ-Ανδρέα, ότι δεν θα το διαψεύσουμε "

Διδασκαλία αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά της Βρετανίας!


Σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014, τα αρχαία... ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών!Η υποχρεωτική διδασκαλία των ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μία από....
τις επτά μεταρρυθμίσεις που εισηγείται η βρετανική κυβέρνηση.Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες.

Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει …τα σημερινά σύνορά της

 

Φωτογραφία για Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει ...τα σημερινά σύνορά της
Σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου …«Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», ο οποίος μιλώντας στο… επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά σύνορά της καθώς θα διαλυθεί!
Ο Πετρόφ επιμένει στις ψευδείς θέσεις της σκοπιανής ελίτ ισχυριζόμενος ότι η λέξη «Έλληνας» δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα. «Η λέξη ‘Έλληνας’ είναι συνώνυμη του Χριστιανού» δηλώνει ο Πετρόφ.

ΗΠΑ: Διευθύντρια σχολείου απαγορεύει στα παιδιά να τραγουδήσουν πατριωτικά τραγούδια για να μην «προσβάλλουν» τους μετανάστες. Εγκρίνει αντ’ αυτού, ένα χαζοτράγουδο του Justin BieberΜια Αφρο-Αμερικάνα, Μάρτυρας του Ιεχωβά, κατά το θρήσκευμα, που είναι διευθύντρια σχολείου στο Coney Island, δεν αντέχει τον πατριωτισμό.

Αρνήθηκε να αφήσει τους μαθητές να τραγουδήσουν το γνωστό “God Bless the USA” Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική») στην αποφοίτησή τους, γιατί το σχολείο είναι γεμάτο με μετανάστες που θα αισθανθούν «προσβεβλημένοι».

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ "ΕΡΓΟ" ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!


᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 12ῃ Ἰουνίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ὁ σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανῶς ἀπό αἰσθήματα μεγάλης εὐγνωμοσύνης πρός τήν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος ἡ ὁποία περιέθαλψε τήν οἰκογένειά του προσφέρουσα ἐργασία στόν πατέρα του κ. Ἠλία Βασιλείου, ὡς νεωκόρο ἐπί ἀρκετά ἔτη στόν Ἱ. Ναό Ἁγίου Δημητρίου Πειραιῶς, ὅταν οἰκογενειακῶς ἦλθαν ἀπό τήν γείτονα Ἀλβανία, ἀνέσυρε ἀπό τή ναφθαλίνη τῆς παγκόσμιας ἀπόρριψης τό θεατρικό ἔργο «Corpus Christi» τοῦ Ἀμερικανοῦ κατά δήλωσή του ὁμοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού ἐγράφη τό 1997 καί ἐνῶ στήν ἀρχή προανήγγειλε ὅτι θά τό παρουσιάσει στό θέατρο «Ἄνεσις» (Κηφισίας 14) λόγῳ τῆς ἀφόρητης δυσωδίας καί τῆς παράνοιας καί γελοιότητος τοῦ ἔργου καί τῆς ἀναμενομένης μικρῆς προσελεύσεως «εἰδικοῦ» κοινοῦ τελικά τό παρουσίασε σέ μιά ἀποθήκη στό Γκάζι πού ἔχει μετατραπεῖ σέ θεατράκι ὀνόματι «Χυτήριο».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ

ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. VIDEO

ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. VIDEO

Α.Τσίπρας προς μετανάστες: «Φέρτε τις οικογένειας σας»

Α.Τσίπρας προς μετανάστες: «Φέρτε τις οικογένειας σας»

Κινούμενο σχέδιο πού προωθεῖ τήν ὁμοφυλοφιλία ὡς φυσιολογική καί γελοιοποιεῖ τόν Χριστιανισμό! (video)

Κινούμενο σχέδιο πού προωθεῖ τήν ὁμοφυλοφιλία ὡς φυσιολογική καί γελοιοποιεῖ τόν Χριστιανισμό! (video)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Έτσι ξεπουλάνε οι πολιτικάντηδες τη Θράκη…

Έτσι ξεπουλάνε οι πολιτικάντηδες τη Θράκη…

Βγάζουν καθημερινά στο εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ

Βγάζουν καθημερινά στο εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ

Από τα 372 δις που δανειστήκαμε τα 170 δεν έφτασαν στην χώρα!

Από τα 372 δις που δανειστήκαμε τα 170 δεν έφτασαν στην χώρα!

Η Ελλάδα στο στόχαστρο των οικονομικών δολοφόνων

Η Ελλάδα στο στόχαστρο των οικονομικών δολοφόνων

Wikileaks: Η Ν.Μπακογιάννη ζητούσε παρέμβασή των ΗΠΑ κατά Ρωσίας και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!

Wikileaks: Η Ν.Μπακογιάννη ζητούσε παρέμβασή των ΗΠΑ κατά Ρωσίας και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ 2! ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Προτείνουν να θυσιαστεί η Ελλάδα!Ο Τζορτζ Όσμπορν δεν είναι… ακόμη ένας υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας. Αποτελεί τον πολιτικό “διόσκουρο” του Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς μαζί ξεκίνησαν τη θυελλώδη διαδρομή τους προς την κορυφή, αναγεννώντας τους Συντηρητικούς, και παρουσιάζοντας στη βρετανική κοινωνία ένα νέο σύμφωνο…

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ: "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ - ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ"... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας προσκαλεί στην παρουσίαση Βιβλίου που διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο οίκημα της παράταξης, στη Ζωγράφου, Παιανίας 5-7. (πάροδος Λ. Παπάγου)

Θα παρουσιάσουμε το βιβλίο: "Αγνοούμενοι: Άκρως Απόρρητο - Δεκατρία Περιστέρια" του δημοσιογράφου - ερευνητή Πέτρου Κασιμάτη.

Το βιβλίο αποτελεί την προσωπική έρευνα του κ. Κασιμάτη για την υπ' αριθμό ένα Εθνική υπόθεση σε Ελλάδα και Κύπρο, τους επιζώντες αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή του 1974. Την παρουσίαση θα την κάνει ο ίδιος ο κ. Πέτρος Κασιμάτης, ενώ θα μας παρουσιάσει ενδιαφέρον αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας με την έρευνα του αυτή.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ... ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ!


Από τα κατεχόμενα της Κύπρου που νομιμοποίησαν σήμερα Αμερικάνοι Αρχαιολόγοι

Αρχαιολόγοι και φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου συγκεντρώθηκαν σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο της στήλης του Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο και πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για την παράνομη ενέργεια των συναδέλφων τους, οι οποίοι ακολουθούν τα βήματα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στη Μεσόγειο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...!!! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΙΑΛΜΑ...!!!

Από το yened.wordpress.com

Με μια φειδωλή ανακοίνωση το ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε πως σήμερα σε Βόρειο και Κεντρικο Αιγαίο 1 σχηματισμός 4 αεροσκαφών και ένα μεμονωμένο ελικόπτερο της Τουρκικής αεροπορίας πραγματοποιήσαν 5 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου κάνοντας πραγματικό σουλάτσο στο Αιγαίο μας .

Το πλέον χαρακτηριστικό του πόσο ανενόχλητοι ήταν οι Τούρκοι είναι το γεγονός ότι δεν σημειωθηκε απολύτως ΚΑΜΙΑ εμπλοκή!

Κυβερνοεπίθεση κατά του Τουρκικού ΣτρατούΟι χάκερς απέκτησαν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα του προσωπικού που υπηρετεί στην 2η Ταξιαρχία Καταδρομών του Τουρκικού Στρατού.
Μεγάλο πλήγμα υπέστη σήμερα (χθες) ο Τουρκικός Στρατός καθώς η ομάδα χάκερς Redhack υπέκλεψε και έδωσε στη δημοσιότητα καταστάσεις προσωπικού της 2ης Ταξιαρχίας Καταδρομών με έδρα το Μπολού. Ο κατάλογος του προσωπικού είναι αναλυτικός και περιλαμβάνει τόπους γέννησης, ημερομηνίες που εντάχθηκαν στον Τουρκικό Στρατό, βαθμό και ειδικότητα. Η RedHack ανακοίνωσε τη διαρροή με μήνυμα στο twitter ασκώντας σκληρή κριτική στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετούν τα αμερικανικά συμφέροντα.

Οι Lynyrd Skynyrd και η υπεράσπιση του Αμερικάνικου Νότου


Άρθρο του Γιώργου Πισσαλίδη

Στις 18 Ιουνίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θρυλικό συγκρότημα των «Λύνερντ Σκύνερντ». Ένα συγκρότημαπου στην δεκαετία του '70 πρώτο σήκωσε την στρατιωτική σημαία του Αμερικάνικου Νότου, υπερασπιζόταν τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες του, ενώ σήμερα ψηφίζει συντηρητικά και υπεραμύνεται του δικαιώματος στην οπλοχρησία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...