Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ...ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ - ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ VIRTUAL TOUR

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ...!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LEOPARD ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ...!

ΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ" ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ...;;;

defencenet.gr._ Μπορεί ο Φ.Φράγκος να ήταν υπηρεσιακός υπουργός, αλλά κατά την διάρκεια της θητείας μόλις ενός μηνός στο υπουργείο, η λογική επέστρεψε σε ότι αφορά την φροντίδα ασφάλειας της χώρας:

Πριν λιγο το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε με εισήγησή του νε εγκρίνει την προμήθεια 4.500 βλημάτων των 120 χλστ. DM53 διατρητικού τύπου APFDS και να αφήσει τουλάχιστον με πυρομαχικά τα άρματα μάχης.

Την διδασκαλία των Αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά προωθεί η…. βρετανική κυβέρνηση


 
 
 
 
 
 
Rate This

Μπορεί στην Ελλάδα οι «προοδευτικές» φωνές που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της αριστεράς να επιδιώκουν την εξαφάνιση από το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα οτιδήποτε θυμίζει την ελληνική ταυτότητα στο εξωτερικό τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ vs AΠΟΣΤΟΛΑΚΗ...

Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναλάβει, αλλά μιας και οι δυο περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεται είναι ιδιαίτερα σημαντικές - η πρώτη πανέμορφη, δυστυχώς σπάνια, διδακτική και συγκινητική,
και η δεύτερη πανάσχημη, δυστυχώς συχνή, ξεδιάντροπη και εμετική! -
καλύτερα να το λάβει κανείς δυο φορές παρά καμία!
ΜαίρηΠΚ
 
κάτι τέτοια πρέπει να λέγονται, πλησιάζουν και εκλογές
 
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ:
Η Ελληνική κυβέρνηση, επί Όθωνα, τον συνέλαβε το  1839 και τον καταδίκασε, αν και παντελώς αθώο, σε ενάμιση χρόνο φυλακή, με τη κατηγορία της «προδοσίας».
Μετά από 1,5 χρόνο τον ελευθέρωσαν και κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά.
Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε πόστα είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε (!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή! 
Αυτή ήταν η ανταμοιβή του.  
 
Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη της Μεγάλης Δύναμης ( Ρωσίας), αυτός στάλθηκε από την Ρωσική κυβέρνηση του, στο πόστο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός.

Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο 
μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
"Τι κάνετε στρατηγέ μου;" ρώτησε ο ξένος

α που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος!

Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στην καταστροφή είναι το σύνολο του Ελληνικού χρυσού! Το πρώτο μέρος μιας άκρως αποκαλυπτικής ανάλυσης του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Προς το τέλος του 2003, είχαμε δημοσιεύσει στους aegeantimes, ένα άρθρο σχετικά με την «τύχη» του χρυσού που κατείχε η Ελλάδα! Οι φήμες τότε οργίαζαν, ότι η Κυβέρνηση Σημίτη, με την σύμφωνη γνώμη του τότε Ελληνα Κεντρικού Τραπεζίτη κ.Γκαργκάνα, είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδας, ένα μεγάλο φορτίο χρυσού! Τι κι αν είχαμε τοποθετηθεί τότε δημόσια, τι κι αν το θέμα ήταν πολύ σοβαρό; Ουδείς απάντησε στο ερώτημά μας τότε, τι συνέβη με τον Ελληνικό Χρυσό;

Εκτοτε επανήλθαμε στο θέμα άλλες δύο φορές και ουδείς φαίνεται να συγκινήθηκε, ακόμη και όταν στη Κυβέρνηση είχε έρθει ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ.

Γερμανική αλητεία: Ζητάνε "μίνι" Μνημόνιο 100 ημερών από τη νέα κυβέρνηση

Γερμανική αλητεία: Ζητάνε "μίνι" Μνημόνιο 100 ημερών από τη νέα κυβέρνηση

Eκβιάζει και σκληραίνει στην στάση του πριν ακόμα δει τη νέα ελληνική κυβέρνηση το Βερολίνο και άθελά του (;) στηρίζει, φυσικά τα κόμματα που τάσσονται κατά του Μνημονίου. Έτσι όπως μεταδίδει το Reuters: "Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, μία τελευταία ευκαιρία θα δοθεί στη νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση. Εάν δεν εφαρμοσθεί στο ακέραιο, τότε το παιγνίδι τελείωσε»!

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μη κατονομαζόμενος Γερμανός αξιωματούχος ο οποίος μάλιστα ομολογεί ότι «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ψηφοφορία για τον ελληνικό λαό. Καλείται να υποστηρίξει την παλιά φρουρά που τον οδήγησε σε αυτό το χάλι, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι αν μέσα σε 100 μέρες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν γίνουν αυτά που πρέπει τότε θα είναι σαν να αποχωρούν μόνοι τους από την ευρωζώνη».

Άλλοι γερμανοί αξιωματούχοι τους οποίους επικαλείται το ρεπορτάζ του Ρόιτερς, υπό τον τίτλο «Γερμανία και Ελλάδα: η ιστορία μίας απομάκρυνσης», θεωρούν ωστόσο ότι τα εμπόδια προς την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι περισσότερα. Κορυφαίος ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης δήλωσε ότι «δεν υπάρχει τρόπος να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την ευρωζώνη, εάν επιθυμεί να παραμείνει στο ευρώ».

«Οι Ευρωπαίοι είναι πιθανόν να αποφασίσουν να κλείσουν τις στρόφιγγες χρηματοδότησης, περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα θα πτωχεύσει προς τον Σεπτέμβριο, αλλά θα παραμένει ακόμη στο ευρώ», είπε ο ευρωπαίος τραπεζίτης.

«Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στους έλληνες πολιτικούς και υπάρχει η επίγνωση ότι όποιος και να νικήσει, το ελληνικό πρόγραμμα θα πρέπει να τύχει επαδιαπραγμάτευσης μετά τις εκλογές. Το θέμα είναι πόσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Γερμανία για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Μόνο η Μέρκελ και οι πολιτικοί μπορούν να το αποφασίσουν αυτό», είπε.

Το ρεπορτάζ αποτελεί ένα χρονικό της επιδείνωσης των σχέσεων ανάμεσα στο Βερολίνο και την Αθήνα μέσα από σειρά παρεξηγήσεων, αθέτησης υποσχέσεων και δημοσίων επιθέσεων. Γερμανοί αξιωματούχοι περιγράφουν την απογοήτευση του Βερολίνου για την αποτυχία της ελληνικής γραφειοκρατίας να εφαρμόσει τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν στην κορυφή, την αποτυχία στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στην Ελλάδα. Οι ευρωπαίοι εταίροι της, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, οι οποίοι έσωσαν απρόθυμα την Ελλάδα περισσότερο από δύο χρόνια πριν, στη συνέχεια την αγνόησαν μέχρι το τέλος του 2011, οπότε η οικονομική και δημοσιονομική της κατάσταση την έφεραν και πάλι στο προσκήνιο, σύμφωνα με γερμανούς αξιωματούχους.

«Για έναν χρόνο μετά το πρώτο πακέτο στήριξης, ούτε το Βερολίνο ούτε οι Βρυξέλλες έκαναν οποιαδήποτε συμβολική πολιτική κίνηση προς την Ελλάδα. Κανείς δεν ταξίδεψε μέχρι εκεί για να έχει μία εικόνα της κατάστασης», δήλωσε ο Μάρκους Κέρμπερ, επικεφαλής της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) και πρώην αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. «...Δεν κατάλαβαν ότι μία νομισματική ένωση δεν λειτουργεί με αυτόματο πιλότο», είπε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο Μάρκους Κέρμπερ θεωρεί ότι η Μέρκελ δεν έχει τη δυνατότητα να αφήσει την Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη, διότι αυτό θα προκαλούσε ανεξέλεγκτη αλυσιδωτή αντίδραση στην ευρωζώνη με καταστροφικές συνέπειες, ακόμη και για τη Γερμανία, οι εξαγωγές της οποίας εξαρτώνται από την οικονομική υγεία των ευρωπαίων εταίρων της.

Όπως σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, όπου φθάνει να απεχθάνεται ο ένας τον άλλο, αλλά παραμένουν μαζί για το καλό των παιδιών, η Γερμανία κι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνουν μαζί για κάποιο διάστημα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που η Μέρκελ πρέπει να αρχίσει να εκπέμπει με μεγαλύτερη έμφαση προς τους γερμανούς πολίτες μετά τις ελληνικές εκλογές, είπε ο Κέρμπερ.

«Η Γερμανία οφείλει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να πωλεί τα προϊόντα της σε όλους τους άλλους και να διατηρεί μεγάλα εμπορικά πλεονάσματα χωρίς να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες και ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη προς όφελος των δικών της συμφερόντων», δήλωσε. «Όπως είπε κάποτε ο Μίλτον Φρίντμαν, δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα».
defencenet

anti-ntp.net: Forbes: Ξεχάστε Ελλάδα και Ισπανία, η Γερμανία είν...

anti-ntp.net: Forbes: Ξεχάστε Ελλάδα και Ισπανία, η Γερμανία είν...: Κακώς το ενδιαφέρον των αγορών στρέφεται στην Ισπανία και την Ελλάδα, υποστηρίζει με σημερινό άρθρο του το επενδυτικό περιοδικό Forbes το...

>>Προωθημένο Μήνυμα<<< Κάθε γυναίκα λατρεύει έναν Φασίστα

     >
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012
Κάθε γυναίκα λατρεύει έναν Φασίστα
Σύλβια Πλαθ (από το ποίημα «Μπαμπά»)
Προς Λιάνα Κανέλλη
Κάτι σ' έπιασε από προχτές και ξεθάβεις παλιές σου φωτογραφίες. Βλέπεις την καλλονή των 18 χρόνων και αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος. Θα μπορούσες να 'σαι το «αιώνιο θήλυ» και κατέληξες νταλικέρης. Ποιος σου έκοψε τα όμορφα μαλλιά, σου έβαλε φόρμες, στο στόμα μόνιμα ένα τσιγάρο, βρισιές στα χείλη και αντρικό περπάτημα; Είναι ο κομουνισμός, καημένη μου..
Κανείς δεν σε κέρασε ένα ποτήρι σαμπάνια, δεν σου 'δωσε ένα τριαντάφυλλο. Λιγδιάρηδες μπολσεβίκοι σε τραβούσαν σε μίζερα κουτούκια να πιείτε ρετσινούλα και περίμεναν να πληρώσεις κι από πάνω.

ΒΙΝΤΕΟΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ----------------------------------------------------------


Υπεύθυνα λόγια από τα κατωτέρω βιντεο
Το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρα εκπρόσωπος της Αμερικανής ισχύος στον πλανήτη.  Όπως είναι ξεκάθαρα και εκπρόσωπος του νεοφιλευθερισμού των ανωτέρων στρωμάτων στο  νεοφιλευθερικό εγχείρημα.   Στόχος είναι να αυξήσει τρομακτικά το εισόδημα τους, γεγονός που οδήγησε στη σημερινή κρίση.  “Διασώζει” χώρες που έχουν πρόβλημα, επιβάλλοντας μέτρα λιτότητας (ιδιαίτερα στην Ελλάδα μ’ ένα τρομακτικό και κακόβουλο τρόπο).   
Ενώ η Αργεντινή είχε ν’ αντιμετωπίσει μόνο το ΔΝΤ, η Ελλάδα μετατράπηκε σε υπηρέτη δύο αφεντάδων, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).  Γιατί στην Ευρώπη το νεοφιλευθερικό εγχείρημα έχει αναλάβει να προωθήσει η ΕΚΤ.

H αρμενική διασπορά, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το 1995, αριθμούσε 22.200.000 μέλη !

KYPIAKH 5 ΦEBPOYAPIOY 1995 - H KAΘHMEPINH

Tου
Iωάννη K. Xασιώτη Kαθηγητή της Nεώτερης Iστορίας A.Π.Θ.
Περίπου 1.100.000 Αρμένιοι ζουν διεσπαρμένοι στις χώρες της πρώην EΣΣΔ, κυρίως στη γειτονική Γεωργία (πάνω από 450.000), αλλά και στη Pωσία (450.000), την Oυκρανία (40.000) και τις κεντροασιατικές Δημοκρατίες (100.000) και άλλοι 22.200.000 στην ευρύτερη Διασπορά (με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις HΠA 500-600.000) .

ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ...;;; ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ...;;; ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΦΕΚ...!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΡΕΤΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΥΣ.... Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΑΑΑ...!!!... Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ----------------------------------------------- ...

ΜΟΝΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ...!!! ΤΡΙΑ ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι μια 22χρονη κοπέλα από την Ολλανδία, η οποία, όπως η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία, τα ξημερώματα της 6ης Ιουνίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις αγνώστους στην Κω. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, επέστρεφε στο ξενοδοχείο της, όταν άγνωστοι την πλησίασαν, την ακινητοποίησαν και τη βίασαν.  Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Λαμπή και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.zougla.gr ----------------------------------------------- ...

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΑ..."Το φανταστικό σενάριο να είχε σύζυγο την Λιάνα Κανέλλη σχολίασε το βράδυ της Πέμπτης σε συνέντευξή του ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. «Αν ήταν σύζυγός μου η Κανέλλη, θα την χώριζα…», απάντηση σε σχετική ερώτηση ο κ. Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί φυσικά στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της κυρίας Κανέλλη. «Δεν φοβήθηκα τα ποσοστά μετά τα χαστούκια γι’ αυτό και δεν ζητήσαμε συγνώμη», δήλωσε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και υπογραμμίζει ότι όλοι στο κόμμα του δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί κι ότι δεν κυνηγούν ψήφους. defencenet.gr ----------------------------------------------- ...

anti-ntp.net: Forbes: Ξεχάστε Ελλάδα και Ισπανία, η Γερμανία είν...

anti-ntp.net: Forbes: Ξεχάστε Ελλάδα και Ισπανία, η Γερμανία είν...: Κακώς το ενδιαφέρον των αγορών στρέφεται στην Ισπανία και την Ελλάδα, υποστηρίζει με σημερινό άρθρο του το επενδυτικό περιοδικό Forbes το...

S

S

Κάλεσαν την αστυνομία και ήρθε η… Χρυσή Αυγή

Κάλεσαν την αστυνομία και ήρθε η… Χρυσή Αυγή

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ... ΣΩΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ....

Στην εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν κάθε Κυριακή, την "FREE SUNDAY", βρήκαμε μια αγγελία που αποδεικνύει περίτρανα το τι ακριβώς συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες και τα αδέσποτα στο κέντρο της Αθήνας. Στη σελίδα λοιπόν 46 γράφει, δημοσιεύοντας και την ανάλογη φωτογραφία του τυχερού σκύλου: "Συνέβη ένα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Πατησίων. Δυο αλλοδαποί είχαν αρπάξει ένα μικρόσωμο σκυλάκι. Το ζώο προσπαθούσε

Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη!

Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη!

ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία

Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται...

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Τρέμουν την Δραχμή - Γ.ΑΔΑΛΗΣ

Το μυστικό των μετάλλων της αρχαίας ΣπάρτηςΤο έτος 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη...
επηρεασμένος από την ανδρεία των αρχαίων Σπαρτιατών αλλά και για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας. Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα....

Σκότωσε το τριών μηνών παιδί του επειδή ήταν κορίτσιΣκότωσε το τριών μηνών παιδί του επειδή ήταν κορίτσι Μόλις τριών μηνών ήταν η μικρή Αφρίν από την Ινδία, η οποία βρήκε το θάνατο από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή ήταν κορίτσι. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημάδια σκληρής κακοποίησης. Είχε στο κορμί του δαγκωματιές και...
καψίματα από τσιγάρο, ενώ ο λαιμός του είχε εξαρθρωθεί. Μετά από περίπου 30 λεπτά η Αφρίν εξέπνευσε.

Αμβρόσιος: "Με το Μνημόνιο θά έχουμε αργό θάνατο! Με τον Τσίπρα θα έχουμε ακαριαίο θάνατο
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
Κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Βρισκόμαστε ένα βήμα προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Οι καιροί είναι εξόχως κρίσιμοι. Η αριστερή Κουλτούρα της Χώρας φαίνεται, ότι έχει πάρει τα πάνω της! Η κόπωση από τα λεγόμενα «κόμματα της Εξουσίας» φαίνεται, ότι έχει...
οδηγήσει τον Έλληνα ψηφοφόρο σε μεγάλη απόγνωση! Παρά ταύτα, όταν για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μας παίρνουμε αποφάσεις σε περίοδο που είμαστε ψυχικά καταπονημένοι, τότε ένα είναι βέβαιο, ότι οι αποφάσεις μας και οι επιλογές μας θα είναι πάντοτε λανθασμένες! 

Ολάντ: Ετοιμάζονται να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ αν τους δοθεί αφορμή

Ολάντ: Ετοιμάζονται να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ αν τους δοθεί αφορμή

Απόψεις: «Η Δημοκρατία» του διαίρει και βασίλευε και η οικονομική κρίση του «ανήκομεν»...»

Απόψεις: «Η Δημοκρατία» του διαίρει και βασίλευε και η οικονομική κρίση του «ανήκομεν»...»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – ΦΩΤΟ: Μητέρα τρέχει γυμνή να δολοφονήσει και να φάει το παιδί της!
Ένα ακόμη κρούσμα του φονικού ναρκωτικού που ξυπνά κανιβαλιστικά ένστικτασυγκλονίζει τον κόσμο. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν η μητέρα και θύματά της ο σκύλος της γειτόνισσας και το ίδιο της το παιδί.

«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ...


ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ…

Γράφει ο Γιώργος Π. Δημακόγιαννης (*)

Μας καλεί «να επιστρέψουμε στο σπίτι μας», στο σπίτι που τελικά αποδείχθηκε πως είναι λαθροϊδιοκτήτης και λαθροδιαχειριστής, αφού είναι ξένος με το εθνικιστικό κίνημα. Για να (ξανα)κάνει την πιο νευραλγική και κρίσιμη ψήφο, δηλαδή την εθνική ψήφο, την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών, βατήρα συναλλαγής -και συνενοχής- με τους νέους παπαδήμ(ι)ους του Γένους μας στο βρωμερό και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα, για το οποίο κάποτε μάς έταξε …«ρήξη και ανατροπή, όλα τ’ άλλα είναι ντροπή».

Γερμανική αλητεία: Ζητάνε "μίνι" Μνημόνιο 100 ημερών από τη νέα κυβέρνησηEκβιάζει και σκληραίνει στην στάση του πριν ακόμα δει τη νέα ελληνική κυβέρνηση το ...
Βερολίνο και άθελά του (;) στηρίζει, φυσικά τα κόμματα που τάσσονται κατά του Μνημονίου. Έτσι όπως μεταδίδει το Reuters: "Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, μία τελευταία ευκαιρία θα δοθεί στη νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση. Εάν δεν εφαρμοσθεί στο ακέραιο, τότε το παιγνίδι τελείωσε»!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ - ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 551 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  "ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ"! -"Είχα καταλάβει απο νωρίς ότι πρόκειται για παγίδα, ότι ήταν στημένο το σκηνικό για να  μου προκαλέσουν μια ακραία αντίδραση"  ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  -ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ -ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ -ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ Ο… ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Τούρκοι αξιωματικοί σε φυλάκια του Έβρου, με "μανδύα" Frontex;

Τούρκοι αξιωματικοί σε φυλάκια του Έβρου, με "μανδύα" Frontex;

Πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου στην περιοχή μας

Πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου στην περιοχή μας

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ε.Μπαγίς: "Τα νησιά του Αιγαίου είναι αμφισβητούμενα"!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ε.Μπαγίς: "Τα νησιά του Αιγαίου είναι αμφισβητούμενα"!

Μέρκελ, έρχεται ο Κασιδιάρης για διαπραγματεύσεις...

Μέρκελ, έρχεται ο Κασιδιάρης για διαπραγματεύσεις...

Γερμανικό ευρωμνημόνιο-τέρας: Δίνεις χρυσό & γη και παίρνεις ... χαρτάκια που γράφουν "ευρώ"

Γερμανικό ευρωμνημόνιο-τέρας: Δίνεις χρυσό & γη και παίρνεις ... χαρτάκια που γράφουν "ευρώ"

Βρέθηκαν Τρεις Δικαστές που ‘Έκριναν Αντισυνταγματικό το Μνημόνιο;

Βρέθηκαν Τρεις Δικαστές που ‘Έκριναν Αντισυνταγματικό το Μνημόνιο;

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τι υποθήκευσε το ελληνικό κράτος για να πάρει τα δανεικά

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τι υποθήκευσε το ελληνικό κράτος για να πάρει τα δανεικά

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”)

Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη"Το στερεότυπο του τεμπέλη Έλληνα εργαζόμενου που φοροδιαφεύγει και μπορεί μεν να δουλεύει πολλές ώρες χωρίς όμως να παράγει, καταρρίπτεται", όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του CNBC. Η Catherine Boyle, συντάκτης του άρθρου, χαρακτηριστικά καταγράφει: "Η ...

Χρ.Παππάς υπέρ Κασιδιάρη & 23χρονου 7Jun12

Η Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Α.Ο.Ζ.Η Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος παρουσίασε τις προγραμματικές μας θέσεις για το μείζον ζήτημα της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών της κοιτασμάτων. Ακολουθεί απόσπασμα της δήλωσης του Ηλία Κασιδιάρη:

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ...! ΝΕΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...!


ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...


Σκόπια. Η Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη χώρα ζουν «Μακεδόνες» που μιλούν τη «μακεδονική» γλώσσα και αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει με οποιαδήποτε εκβιασμό, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, γράφει η σκοπιανή Dnevnik και συνεχίζει:

Προεκλογική Ομιλία Ν. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλόνικη

Ελπίζοντας να μην μας βαφτίσουν και αναρχικούς


Το κράτος δεν ειναι πατρίδα.
Έιναι η αφαίρεση, ο μεταφυσικός, μυστικιστικός, νομικός μύθος της πατρίδας.
Οι προλετάριοι εχουν πατρίδα.
Οι λαικές μάζες όλων των χωρών αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.
Αυτή ειναι μια φυσική, αληθινή αγάπη.
Ο πατριωτισμός του λαού δεν ειναι ιδέα, αλλα γεγονός.
Ο πολιτικός πατριωτισμός, η αγάπη του κράτους ειναι η εκφυλισμένη, μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης, προς όφελος της εκμεταλεύτριας μειοψηφίας..
Η πατρίδα αντιπροσωπέυει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων,κοινοτήτων, περιοχών, να ζούν, να σκέφτονται, να θέλουν και να δρούν κατα τον τρόπο τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.

14 ΙΟΥΝΙΟΥ 1987... Η ΕΛΛΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδος κατακτά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ κερδίζοντας στον τελικό της Αθήνας την Σοβιετική Ένωση με 103-101.


Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που μία παρέα Ελλήνων απέδειξε πως… μπορεί! Ήταν 14 Ιουνίου του 1987, όταν η ομάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα, του Χριστοδούλου και των άλλων παιδιών (όπως έλεγε και το γνωστό σύνθημα) οδήγησαν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης και όλους τους Έλληνες στα ουράνια.

«Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά. Πραγματικά είμαστε τόσο κοντά. Η πρόκριση στα χέρια αυτού του τίμιου γίγαντα… 102-101… και μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα. 103-101. Βάλτερς, στον Γιοβάισα, θέλει προσοχή…

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΑΑΑ...!!!... Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ...Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη… παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.