Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Στην Κρήτη για διακοπές η Ορνέλα Μούτι


Απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς με τη μητέρα της και τα παιδιά της

Εδώ και μία εβδομάδα η Ορνέλα Μούτι βρίσκεται ινκόγκνιτο στην Κρήτη. Η «Espresso» ανακάλυψε τη διάσημη Ιταλίδα σταρ στο Ρέθυμνο να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της και τα παιδιά της. 

Η Ορνέλα Μούτι επέλεξε για τις διακοπές της στην Ελλάδα έναν άγνωστο προορισμό στα νότια της Κρήτης με σκοπό να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να έχει την ηρεμία της. Κάποιοι φίλοι της, όμως, από το Ρέθυμνο την προσκάλεσαν να επισκεφτεί την παλιά πόλη, κι εκείνη δεν τους χάλασε το χατίρι.

Ετσι, την περασμένη Δευτέρα η εκρηκτική σταρ, η οποία εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα με την ομορφιά της, έφτασε στο Ρέθυμνο μαζί της με την μητέρα της, Ισλε, και τα δύο παιδιά της από τον δεύτερο γάμο της με τον Φεντερίκο Φατσινέτι, η Καρολίνα και ο Αντρέα. 

Η Ορνέλα Μούτι και η παρέα της, που τη βλέπετε στη φωτό να απολαμβάνει κρητικές σπεσιαλιτέ, έκανε βόλτα στην παλιά πόλη και επισκέφθηκε το Αρκάδι.

Η Ιταλίδα ηθοποιός φεύγει την Παρασκευή από την Κρήτη για να συνεχίσει τις διακοπές της στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ- ΛΑΧΑΝΑ 19 - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ- ΛΑΧΑΝΑ 19 - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΗΡΩΩΝ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΗΡΩΩΝ

Νέα κυβέρνηση - Ομιλία Σαμαρά στο Υπουργικό


- Ανακοίνωσε μεγάλες περικοπές στα κρατικά αυτοκίνητα των μελών της κυβέρνησης
- "Ενα είναι το αφεντικό μας: ο ελληνικός λαός", είπε ο Αντ.Σαμαράς
- "Θα έλθω στα υπουργεία όλων σας και θα φτιάξουμε ένα χρονο-στοχοδιάγραμμα."
- Δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καλές προθέσεις των υπουργών,αλλά η αποτελεσματικότητά τους
- Παρών και ο Ράπανος ως υπουργός Οικονομικών που δεν έχει ορκιστεί όμως ακόμα
- Διαβάστε όλη την τοποθέτηση του πρωθυπουργόυ στο πρώτο υπουργικό

Με τη φράση «η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος» και με «δείγμα γραφής» τη μείωση της αποζημίωσης των υπουργών έδωσε το στίγμα του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, αμέσως μετά την ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης.

«Συγκροτείται κυβέρνηση με πλήρεις αρμοδιότητες και όπως προβλέπει το Σύνταγμα, είναι μεγάλο βήμα η κυβέρνηση συνεργασίας που προϋποθέτει μεγάλες συναινέσεις. Τις πετύχαμε για να σώσουμε την χώρα και να βγει ο τόπος από την κρίση» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Στόχος μας είναι να βγάλουμε τον τόπο από την κρίση και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού. Θα το πετύχουμε λέγοντας στον λαό την αλήθεια είπε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε: Μέσα σε ελάχιστο χρόνο πετύχαμε συναντίληψη. Υπάρχει συναίνεση σε πολλά σημεία. Αυτή ήταν και η εντολή του ελληνικού λαού στην οποία ανταποκρίθηκαν τα κόμματα που συνεργάζονται».

Ως δείγμα γραφής ανακοίνωσε δύο μέτρα: Πρώτον ο μισθός των μελών του υπουργικού συμβουλίου θα μειωθεί κατά 30%. Δεύτερον θα μειωθεί η χρήση των κρατικών αυτοκινήτων από την κυβέρνηση και τα μέλη της δημόσιας διοίκησης, στον ελάχιστο απαραίτητο αριθμό.Ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα κυβερνήσει με αλήθεια και σεμνότητα και πρόσθεσε ότι οι υπουργοί δεν μπορούν να είναι κάθε μέρα στα κανάλια. Απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του είπε ότι «ξέρω ότι όλοι σας έχετε καλές προθέσεις. Αλλά δεν με νοιάζουν οι καλές προθέσεις. Με νοιάζουν τα έργα και το αποτέλεσμα. Η πιο κρίσιμη λέξη είναι η λέξη αποτελεσματικότητα. Στο κάθε υπουργείο θα φτιάξουμε ένα στόχο-χρονοδιάγραμμα για να ξέρουμε τι έγινε τι δεν έγινε στην ώρα του, τι άργησε και γιατί.

Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει περίοδο χάριτος. Παρά την διακομματική της σύνθεση είναι ενιαία. Δεν υπάρχουν φέουδα και κομματικά στεγανά. Άλλοι περισπασμοί και σκοπιμότητες δεν υπάρχουν».

Ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε και στην αντιπολίτευση λέγοντας: «Περιμένουμε υπευθυνότητα και από τα άλλα κόμματα. Δεν είναι ώρα για στείρα αντιπολίτευση. Ο τόπος πλήρωσε ακριβά τον λαϊκισμό. Δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι «σήμερα όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω μας. Εντός και εκτός Ελλάδας από εμάς περιμένουν πολλά. Για πρώτη φορά, εδώ και καιρό, δημιουργούμε ελπίδα. Θα δείξουμε και εντός και εκτός Ελλάδος ότι σήμερα κάτι άρχισε να αλλάζει στον τόπο. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σωθεί η χώρα, να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Θα υπάρξουν δυσκολίες. Περιμένω τη στήριξη όλων των δυνάμεων του έθνους και των εταίρων μας. Η επικοινωνιακή διαχείριση θα γίνεται κεντρικά για να μην υπάρχουν παραφωνίες. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα συμμετέχει η τηλεόραση στη συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου. Για να πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας και του έργου μας».

Συμβουλές προς τους υπουργούς του έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όταν αποσύρθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες της τηλεόρασης.

«Να είσαστε προσεκτικοί υπάρχουν πολλές δυσκολίες και κίνδυνος κυβερνητικών αναταράξεων» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Απαιτώ να γίνεται κεντρικά η επικοινωνιακή διαχείριση του κυβερνητικού έργου για να αποφύγουμε φαινόμενα αλληλοσυγκρουόμενων δηλώσεων και σύγχυσης. Θα δουλεύω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θέλω το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις στην τηλεόραση δεν κάνουν καλό. Διερωτάται ο κόσμος γιατί είστε στην τηλεόραση και όχι στην δουλεία σας. Να προσέξετε τις αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων. Εγώ θέλω να μου δίνετε λύσεις. Δεν θα δεχθώ από κάποιον να μου λέει δικαιολογίες περί αρμοδιοτήτων. Θα έρχομαι στα υπουργεία σας και όταν δεν με περιμένετε».

Νωρίτερα έγινε στο προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των υπουργών ενώ τρεις υπουργοί δεν ορκίστηκαν, πρόκειται για το επιτελείο του υπουργείου οικονομικών. Ωστόσο ο κύριος Ράπανος και οι υφυπουργοί Οικονομικών είναι παρόντες στο νέο υπουργικό.

Οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των υπουργείων θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής.

Ψευτοανθρωπιστές και λαθρομετανάστες

Λαθρομετανάστευση = Σχέδιο Νέας Τάξης = Χρεοκοπία.Πάντως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα φέρτε και τις οικογένειες των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, φέρτε και 5-6 εκατομμύρια λαθρομετανάστες ακόμα,λεφτά υπάρχουν!αφού μας περισεύουν να μη βοηθήσουμε και κανένα κακομοίρη!Γιώργος Παπασημάκης (πρόεδρος - Ε.Κ.ΕΛΛ).EXTRA3.

ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ! ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ, ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΝΝΟΟΥΝ...


Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την πιθανότητα ένας από τους αντιπροέδρους της Βουλής να είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ζητάμε από τα κόμματα της Βουλής να μην επιτρέψουν αυτή την βάναυση προσβολή του δημοκρατικού αισθήματος του ελληνικού λαού και να κάνουν ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας της Βουλής, ώστε να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος από το ναζιστικό κόμμα της ΧΑ.

Η ιδανική πολιτεία - Ν. Αργυρόπουλου

* του προέδρου των "Βετεράνων Κύπρου '74" και υπεύθυνου επικοινωνίας της "Εθνικής Εταιρείας" κ. Νίκου Αργυρόπουλου


«Εκείνη, που οι Νόμοι δεν έχουν άλλον ανώτερον».     (Βίας ο Πριηνεύς)
«Εκείνη, της οποίας οι κάτοικοι δεν είναι ούτε πολύ πλούσιοι, ούτε πολύ πτωχοί». (Θαλής ο Μιλήσιος)
«Εκείνη, όπου η αρετή τιμάται και η κακία μισείται».  (Περίανδρος ο Κορίνθιος)
«Εκείνη, όπου τα αξιώματα δίνονται πάντα στους ενάρετους και ποτέ στους κακούς».   (Πιττακός ο Μυτιληναίος)
«Εκείνη, όπου οι πολίτες φοβούνται περισσότερο την κατηγορία, παρά την τιμωρία».     (Κλεόβουλος ο Ρόδιος)
«Εκείνη, όπου οι Νόμοι τιμώνται περισσότερο από τους ρήτορες».   (Χείλων ο Λακεδαιμόνιος)
«Εκείνη, όπου το αδίκημα προς ένα πολίτη, θεωρείται αδίκημα προς όλη την Πολιτεία».    (Σόλων ο Αθηναίος)
 
Οι επτά Έλληνες σοφοί της αρχαιότητος, μας λένε σαφέστατα  τι πρέπει να κάνουμε και μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να ζήσουμε σαν Άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
Σε μας εναπόκειται να τους ακούσουμε, να εφαρμόσουμε τις ΣΟΦΕΣ γνώμες τους και να μετατρέψουμε την δυστυχία μας (υποτέλεια, φτώχεια, εξευτελισμοί, αδικίες, δολοφονίες, ατιμώσεις, αναγκαστικές μεταναστεύσεις), σε ευτυχία (Πίστη, Ελευθερία, Τιμή, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια, Σεβασμός).
Επέστη λοιπόν ο καιρός να επιλέξουμε ηγέτες, που έχουν όραμα την Πολιτεία των σοφών της και όχι την αλητεία των σφετεριστών της.
Το σχέδιο αυτών που επιβουλεύονται την Ελλάδα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σατανικό.
Θέλουν την Ελλάδα με όλα της τα πλούτη σε γή, αέρα και θάλασσα και όλα όσα προσφέρει η τέλεια γεωστρατηγική και γεωπολιτική της θέση, αλλά χωρίς τους Έλληνες.
Για να το επιτύχουν και να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία, εφαρμόζουν τα εξής, διά των προθύμων προσκυνημένων πολιτικών μας:
Εξαναγκάζουν την Ελληνική νεολαία σε φυγή (μετανάστευση) για επιβίωση.
Έχουν ήδη εξασφαλίσει την αντικατάστασή τους με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι άλλωστε δεν θα μπορούν μελλοντικά να εγείρουν αξιώσεις και να τους ενοχλούν, δεδομένου ότι ΔΕΝ έχουν δικαιώματα απορρέοντα από την Ιστορία της χώρας, τους γηγενείς  προγόνους, τους αγώνες, τους πολέμους με θυσίες αίματος, την τεράστια προσφορά στην ανθρωπότητα πολιτισμού, επιστήμης και τεχνών, και τόσα άλλα σπουδαία που παρήγαγαν αενάως τα συστατικά των Ελλήνων: το όμαιμον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, το ομόγλωσσον.
Οι μεγαλύτερης ηλικίας Έλληνες που παραμένουν, δεν αποτελούν απειλή γι’ αυτούς, διότι σταδιακά θα μετατραπούν σε πληθυσμιακή μειονότητα, η οποία επί πλέον θα επιφορτισθεί όλα τα οικονομικά βάρη της κοινωνίας. 
Επομένως η διακύβευσις (και όχι η ανύπαρκτη λέξις διακύβευμα) στις προσεχείς εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, δεν συνίσταται στο επιβληθέν ψευδοδίλημμα : μέσα ή έξω από το ευρώ η Ελλάδα; αλλά στο ερώτημα : μέσα ή έξω από την Ελλάδα οι Έλληνες ;
 Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
 

Απόψεις: "Μέθοδος διάλυσης"

Του Γεωργίου Βλασερού.
Πριν τρία και περισσότερα χρόνια, κάποιος κύριος ο οποίος ίσως να χαρακτηριζόταν περιθωριακός από όλους εμάς που έχουμε μάθει να ζούμε με περισσότερα χρήμματα από όσα πραγματικά κερδίζουμε, μου παρουσίαζε με σιγουριά τι θα συμβεί στη χώρα μας, ότι ζούμε δηλαδή εδώ και δύο χρόνια. Δεν ήταν ούτε προφήτης ούτε κανένας μάντης, απλά ενημερωνόταν από εξωσυστημικά ΜΜΕ. Δυστηχώς τώρα επιβεβαιώνεται.

Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, νομίζω πλέον ότι όλοι ...
γνωρίζουμε τι συμβαίνει πλέον στην Ελλάδα. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως το Δημόσιο Χρέος και το Έλλειμμα της μικρής μας χώρας δημιουργεί τόσο σοβαρό πρόβλημα στην Ευρωζώνη που παραμένει χωρίς λύση εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Το τι συμβαίνει ας το ψάξει ο καθένας μόνος του, άλλωστε πλέον η ενημέρωση είναι απίστευτα επαρκής, αρκεί να ξέρουμε που να απευθυνθούμε και να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, όχι κατά το δοκούν, αλλά με βάση τα όσα ζούμε και αντιλαμβανόμαστε, έστω κι αν δε θέλουμε να τα παραδεχτούμε..

Για να σπάσεις τα θεμέλια ενός έθνους και μιας κοινωνίας, δε χρειάζονται πολλά πράγματα, αρκεί να γίνουν με τον κατάλληλο τρόπο, στοχευμένα και μεθοδικά.

Διαλύεις την παιδεία και τη γλώσσα, συνδέοντας τη γενική εκπαίδευση των μαθητών με ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Στο σύστημα αυτό, αφαιρείς κατά ένα σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας την κριτική σκέψη και προωθείς την ΄παπαγαλία΄ με δήθεν σκοπό τη διατήρηση της αξιοκρατίας κατά τη βαθμολόγηση.

Παραποιείς και αποσιωπάς γεγονότα της ιστορίας με σκοπό να διαλύσεις την ιστορική συννείδηση ενός λαού. Φυσικά παράλληλα φροντίζεις να παρουσιάζεις ως οπιστοδρομική την έννοια περί πατρίδας αφού έρχεται σε αντίθεση με την παγκοσμιοποίηση.

Τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση κάνοντας πλύση εγκεφάλου σε εκπαιδεύει στο εύκολο και το φθηνό, σπάζοντας τις αντιστάσεις σου για ώριμη και κριτική σκέψη. Μαθαίνεις μόνο αυτά που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Πότε έγινε μια εκπομπή στη τηλεόραση ή το ραδιόφωνο που να αναλύει τη συνθήκη ‘Δουβλίνο 2’ που υπέγραψε η χώρα μας και το πως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μας μετέτρεψαν σε χώρα φύλαξης των ευρωπαίκών συνόρων, με την ανοχή και τη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης.

Γιγαντώνεις τις ακραίες φωνές και τάσεις σε μια κοινωνία, για να μην υπάρξει περίπτωση να λυθούν τα προβλήματα και ο απλός πολίτης να παρατάσεται πίσω από ένα στρατόπεδο. Π.χ. στο μεταναστευτικό οι φωνές που προβάλλονται από τα μέσα εδώ και μια πενταετία, είναι είτε εκείνων που λένε, να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους μετανάστες, είτε εκείνων που εκφράζουν την άποψη ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι οι φτωχοί και κατατρεγμένοι άνθρωποι από Ασία και Αφρική πρέπει να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Το σημαντικότερο όμως κατά τη γνώμη μου, όπως παρουσιάζει και το ντοκιμαντέρ της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών ‘Διαίρει και Βασίλευε’ είναι το να σπάσεις την κοινωνική συνοχή ενός λαού χωρίζοντάς τον σε αντίπαλα στρατόπεδα, μισητά μεταξύ τους.

Αντίπαλες αθλητικές ομάδες σε αγώνες σαν να πρόκειτε για πόλεμο, αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις επίσης. Δημόσιοι υπάλληλοι εναντίον ελεύθερων επαγγελματιών κτλ. Με τον τρόπο αυτό είναι δύσκολο όλοι όσοι διεκδικούν να γίνουν μια ομάδα, αφού ο ένας μεταθέτει ευθύνες στον άλλο και είναι άκρως καχύποπτος για τον διπλανό του.

Ακόμα και τώρα αυτό έχουν καταφέρει οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας, πόλωση του κλίματος βάζοντας τους πολίτες να διαπληκτίζονται για το ποιος φταίει για ότι έγινε και πόσο ικανοί ή ανίκανοι είναι οι καινούργιοι που διεκδικούν την εξουσία.

Πολλοί μιλούν για κάποιο παγκόσμιο πείραμα της παγκόσμιας οικονομίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εάν υπάρχει όντως το πείραμα αυτό γιατί επελέγει η Ελλάδα; Μόνο επειδή ήταν ο αδύναμος κρίκος της οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ποιόν της πληοψηφίας των πολιτικών μας ηγετών έπαιξε κανένα ρόλo; Η γεωστρατιγική θέση της Ελλάδας;

Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ιστορικά ότι σκέφτεται, αντιδρά και αντιστέκεται, παρά τα όσα αρνητικά και δικαίως καταλογίζουμε στο έθνος μας. Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία είτε κάποιος πιστεύει είτε όχι, δε μπορεί να αρνηθεί κανείς πως είναι ένα ισχυρό όπλο κοινωνικής συνοχής στην Ελλάδα. Αν λοιπόν υπάρχει όντως το πείραμα υπάρχουν απόψεις που λένε πως αν πετύχει στην Ελλάδα, μπορεί οπουδήποτε στον κόσμο.

Το βασικό που έχουμε να κάνουμε για να προσπαθήσουμε να χαλάσουμε πιθανά τέτοια σχέδια, είναι να ήμαστε επί της ουσίας ενωμένοι, πέρα από κόμματα, αθλητικές ομάδες και επαγγελματικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε τον Ραφήλ για την αποστολή. 

COMAO(*) 1921

COMAO(*) 1921

gianniotis: Καταδικάστηκε σε θάνατο ο αντίστοιχος (σε θέση) “Ράπανος”* της Κίνας για μίζες από την Siemens. Έτσι χτίζονται οι υπερδυνάμεις.

gianniotis: Καταδικάστηκε σε θάνατο ο αντίστοιχος (σε θέση) “Ράπανος”* της Κίνας για μίζες από την Siemens. Έτσι χτίζονται οι υπερδυνάμεις.

Πόντος - Γεώργιος Τσαλουχίδης

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "Εθνικής Εταιρείας" κ. Νίκος Αργυρόπουλος φέρνει στο βήμα τον Πτέραρχο Γεώργιο Τσαλουχίδη ο όποιος κυρίσει την έναρξη του αγώνα της απαγγέλοντας ένα υπέροχο τραγούδι για τον πολυαγαπημένο του Πόντο!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Οι μαθήτριες της Χαράς Νικοπούλου τραγουδούν "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".Με τέτοιους δασκάλους και μαθητές θα σηκωθούμε και πάλι ψηλά!
 

Ο Ν. Αργυρόπουλος για ΙΣΑΑΚ & ΣΟΛΩΜΟΥ

Ο πρόεδρος του συλόγου "Βετεράνων Κύπρου 1974" και υπεύθυνος επικοινωνίας της "Εθνικής Εταιρείας" καλεσμένος στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ,συγκλονηστικός όπως πάντα ,μιλά για την άνανδρη δολοφονία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού."Υπάρχουν χιλιάδες Ισαάκ και Σολωμού"!

Η Χ. Νικοπούλου καλεσμένη του Ν. Αργυρόπουλου

Η Χαρά Νικοπούλου καλεσμένη του Νίκου Αργυρόπουλου στην εκπομπή  "Η ΩΡΑ Των Βετεράνων" στο BLUE SKY.Τι έζησε στην Θράκη η Ελληνίδα αγωνίστρια δασκάλα,το Τουρκικό προξενείο συμπεριφέρεται σαν "κατακτητής" σε Ελληνικό έδαφος,συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ...
Στην Κοζάνη μεταβαίνει την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία. 

Μετά τη δοξολογία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου ο Πατριάρχης θα εγκαινιάσει τον Μητροπολιτικό Οίκο Κοζάνης στο Επισκοπείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης.

Λαθρομετανάστευση - Ντοκουμέντο τρόμου

Ο πρόεδρος της "Εθνικής Εταιρείας" Άγγελος Βασιλειάδης κρούει τον "κώδωνα" του κινδύνου για την ανυπαρξία του κράτους ως αναφοράν τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες "εισβολείς"! (Εκδήλωση "Εθνικής Εταιρείας"- Πολεμικό Μουσείο).Στο βίντεο που ακολουθεί  εκατοντάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες "διαδηλώνουν" ανενόχλητοι,την ίδια στιγμή που οι αστυνομία σάπιζε στο ξύλο ανελέητα Έλληνες διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το μνημόνιο!

ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΣΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ!
Στα χέρια με τον ληστή που χτυπούσε τη μάνα του πιάστηκε νεαρός στη Χαλκίδα. Το περιστατικό έγινε χθες στις 10 το βράδυ στην Ληλαντίων στην Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα άκουσε θόρυβο και όταν πήγε στην αυλή να δει τι συμβαίνει ήρθε αντιμέτωπη με τον έναν  από τους τρεις ληστές. 

H σύνθεση της νέας κυβέρνησης


Θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης η οποία θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου. Η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι η εξής:

Πρωθυπουργός: Αντώνης Σαμαράς 

Υπουργός Οικονομικών: Βασίλης Ράπανος 

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών (αρμόδιος για τα έσοδα)
: Χρήστος Σταϊκούρας

Υφυπουργός υπουργός Οικονομικών: Γιώργος Μαυραγάνης 

Μπερίσα: «Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες»

Παραμύθια της Χαλιμάς ήταν όλα όσα έλεγε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες κ.λπ., μπας και κόψει κανένα ψηφαλάκι από την Χρυσή Αυγή. Κι αυτό το γνώριζαν οι πάντες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και βέβαια, το γνώριζαν πρώτοι απ’ όλους οι πολιτικοί των χωρών εκείνοι που θα ήταν αναγκασμένοι να τακτοποιήσουν στην πατρίδα τους, τους λαθρομετανάστες που θα… έδιωχνε από την Ελλάδα ο Σαμαράς.

Έρχονται νέα μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο

Έρχονται νέα μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο

ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΓΙΑNΝΕΝΑ: Αλλοδαπός βίασε γυναίκα με νοητικά προβλήματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΓΙΑNΝΕΝΑ: Αλλοδαπός βίασε γυναίκα με νοητικά προβλήματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Πάλεψε με τον ληστή που χτυπούσε με λοστό τη μάνα του!

Πάλεψε με τον ληστή που χτυπούσε με λοστό τη μάνα του!

Οι εκλογές έκαναν πλούσιο τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκλογές έκαναν πλούσιο τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπλόκο στις σκοπιανές πινακίδες αυτοκινήτων εντός Ελλάδας - "Έξαλλοι" οι Σκοπιανοί!

Μπλόκο στις σκοπιανές πινακίδες αυτοκινήτων εντός Ελλάδας - "Έξαλλοι" οι Σκοπιανοί!

Πρόκληση για την κοινωνία η τοποθέτηση του κυρίου Ράπανου στο υπουργείο οικονομικών

Πρόκληση για την κοινωνία η τοποθέτηση του κυρίου Ράπανου στο υπουργείο οικονομικών

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιούνκερ: Η Ελλάδα, μας πληρώνει τόκους, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ!

Γιούνκερ: Η Ελλάδα, μας πληρώνει τόκους, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ!

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

Αρχαίοι Έλληνες, οι πρωτοπόροι της Φαρμακευτικής

Αρχαίοι Έλληνες, οι πρωτοπόροι της Φαρμακευτικής

Εσείς καταλάβατε ότι σωθήκατε;

Εσείς καταλάβατε ότι σωθήκατε;

«Είναι οι καθημερινοί μας μαχητές»

«Είναι οι καθημερινοί μας μαχητές»

Στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Πρωτοδικείο την έδρα του Ν. Μαριά


Για ανατροπή των πανελλαδικών αποτελεσμάτων κάνει λόγο με ανακοίνωσή του

Στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους Ανεξάρτητους Έλληνες δίνει το Πρωτοδικείο την 8η έδρα του Ηρακλείου. Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υποψηφίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά, καθώς με αυτήν την κατανομή χάνει τη βουλευτική του έδρα από τον Μιχάλη Κλάδο. 

Ο κ. Μαριάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για ανατροπή των πανελλαδικών αποτελεσμάτων, σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω.

Πέντε τρόποι να αποφύγετε το κέρατο


Κέρατο, ευχαριστώ δε θα πάρω.
Σε μία πραγματικότητα που απέχει τόσο από το παραμύθι του Πριγκιπόπουλου, όσο το σπίτι σας χιλιομετρικά από το Beverly Hills, το άγχος μέσα στη σχέση μοιάζει με μόνιμη απειλή. Οι δύο λόγοι στους οποίους οφείλεται, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ροπή προς τη μοιχεία είναι η εγκατάλειψη και η βαρεμάρα. Μπορεί να μην υπάρχει «happy end» σε κάθε ιστορία αγάπης, παρ’ όλ’ αυτά αξίζει να δοκιμάσετε το «για πάντα» κι ας κρατήσει μόνο μερικές στιγμές.

Μάχη μέχρι εσχάτων θα δώσει η Εθνική απέναντι στη Γερμανία!


«Θα… πεθάνουμε στο γήπεδο!»

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφασισμένος για τη νίκη

Μάχη μέχρι εσχάτων θα δώσει η Εθνική απέναντι στη Γερμανία, όπως δηλώνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο www.sport-fm.gr. «Εάν χρειαστεί θα … πεθάνουμε στο γήπεδο για να προκριθούμε», τονίζει ο διεθνής αμυντικός. «Κατά βάθος φοβούνται γιατί είναι δύσκολο να μας νικήσουν», προσθέτει και υπόσχεται

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ
Με το µετάλλιο του Αδαµάντινου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β', τιµήθηκε ο μητροπολίτης Καναδά, Σωτήριος «για την αφοσιωμένη προσφορά του στους συμπατριώτες του, στην ελληνική παροικία και στον Καναδά», όπως αναφέρεται στο σημείωμα του γενικού κυβερνήτη, που συνοδεύει τη διάκριση.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής που κουβαλάει... τσουβάλια !


«Αισθάνομαι παιδί του λαού, γιατί πάντα υπήρξα σκληρά εργαζόμενος...», ...μας είχε πει μόλις προχθές στις λιγοστές δηλώσεις του αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικού αποτελέσματος που επιβεβαίωνε την εκλογή του στο Κοινοβούλιο. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ετών 41 λοιπόν είναι ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον νομό Λάρισας, όσο για το «σκληρά εργαζόμενος» δεν τον πολυπιστέψαμε μέχρι που για τις ανάγκες του ρεπορτάζ τον επισκεφθήκαμε στο μαγαζί του όπου τον είδαμε να φορτώνει και να ξεφορτώνει τσουβάλια των 50 κιλών με αλεύρι και ζωοτροφές εξυπηρετώντας τους πελάτες του!

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 552

- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΣΤΥΛΩΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ - ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...

 -ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚΑ...!!! -97 ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ 8 ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΙΟΥ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ...

Οι φωτογραφίες σας γίνονται φόντο στο gmail σας


Αναβαθμίζεται το σύστημα και σας επιτρέπει να ανεβάσετε θέματα επιλογής σας

proho.gr

Έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα η Google να κάνει ανακοινώσεις για το Google+,

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη Θεσσαλονίκη 10 Ιουνίου 2012

Αποκαλύφθηκαν τα Windows Phone 8!Η Microsoft αποκάλυψε τη νέα έκδοση των Windows για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του πρώτου της tablet.

Το νέο λειτουργικό σύστημα ανήκει στην ίδια «οικογένεια» με τα Windows 8 και θα τρέχει σε υπολογιστές με Windows καθώς και στα νέα Surface tablets.
«Το μέλλον των Windows κινητών τηλεφώνων βασίζεται

Μνημείο λασπολογίας!


Είναι αλήθεια πως έχουμε συνηθίσει στις στρεβλώσεις, τις υπερβολές, τις προβοκάτσιες, τα ψέματα και την συκοφάντηση του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος σε σημείο να έχουμε πάθει ανοσία και να αντιμετωπίζουμε τις επικοινωνιακές επιθέσεις εναντίον μας με απάθεια. Υπάρχουν όμως και τόσο εξόφθαλμα ψέματα για την Χρυσή Αυγή που πέρα από τον γέλωτα προκαλούν την οργή. Σύντομα όσοι αναπαράγουν τέτοιες ανυπόστατες και στημένες κατηγορίες για τους Έλληνες Εθνικιστές, πέρα από τον Ελληνικό Λαό που τους έχει απαντήσει αναλόγως, θα λογοδοτούν και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζών


«Οι περισσότερες αλλαγές, είναι ήδη έτοιμες για εφαρμογή» αναφέρει η Ernst & Young Ελλάδος

«Κύμα» κανονιστικών αλλαγών, αναμένεται στον τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το φαινόμενο ξεκίνησε ως απάντηση στα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική κρίση του 2009 και αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά το χρηματοπιστωτικό σύστημα τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον».

Τραγωδία στη Σαντορίνη


Τρία άτομα έχασαν την ζωή τους στην Σαντορίνη, όταν το όχημα στο οποία επέβαιναν, έπεσε στη θάλασσα.

Τα τρία πτώματα έγιναν αντιληπτά από πολίτες οι οποίοι με την σειρά τους ειδοποίησαν τις Λιμενικές Αρχές. Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Τσεκούρα που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Αθηνιό της Σαντορίνης.

«H Ομογένεια είναι εδώ για τη σωτηρία της Ελλάδας»


Συμπαραστέκεται στο νέο πρωθυπουργό

Μηνύματα συμπαράστασης στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας στέλνουν στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τονίζοντας ότι «η Ομογένεια είναι εδώ για τη σωτηρία της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Ηλίας Τσεκερίδης και Πέτρος Γαλάτουλας, αντίστοιχα, τονίζουν ότι «οι ομογενείς περιμένουν από την κυβέρνηση της πατρίδας να εργαστεί με ενότητα, αποφασιστικότητα και τόλμη, ώστε να προχωρήσει σε ρίξεις με το παρελθόν, οδηγώντας την Ελλάδα σε μια καινούρια εποχή οικονομικής ανάκαμψης και δημιουργικότητας».

Σε ύφεση οι πυρκαγιές στον Ασπρόπυργο


Μικρή νέα πυρκαγιά σε εργοστάσιο

Σε ύφεση βρίσκονται οι φωτιές σε Ασπρόπυργο και Σαλαμίνα. Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στον Ασπρόπυργο παραμένουν 74 πυροσβέστες με 37 οχήματα, ενώ στη Σαλαμίνα 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Νίκος Μιχαλολιάκος για ΝΔ : Ιδού η Ρόδος!!!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για τον ἀποκεφαλισμό διά μαχαίρας νεαροῦ Τυνησίου ΧριστιανοῦἩ Αἰγυπτιακή τηλεόραση προσφάτως παρουσίασε στήν παγκόσμια κοινότητα ἕνα τρομακτικό, ἀποτρόπαιο καί τραγικό video ἀποκεφαλισμοῦ διά μαχαίρας νεαροῦ Τυνησίου Χριστιανοῦ ἀπό φανατικούς κουκουλοφόρους ἰσλαμιστές πού ἀφιονισμένα διάβαζαν ἐδάφια τοῦ Κορανίου πράττοντας τό ἐγκληματικό τους ἀνοσιούργημα.

«Θα χαιρόμουν αν ερχόταν ο κ. Σαμαράς στο γήπεδο»


Μέρκελ: Ελπίζω ότι θα είναι ένα δίκαιο αθλητικό γεγονός

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η καγκελάριος της Γερμανίας θα επιθυμούσε να βρεθεί και ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή στο Γκντανσκ, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί της τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας, η Άγκελα Μέρκελ απάντησε το εξής: «Θα χαιρόμουν εάν ερχόταν, αλλά θα πρέπει ο ίδιος να δει εάν μπορεί».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...