Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

" Οι Έλληνες, τότε και σήμερα .. "- του Ν. Αργυρόπουλου

Μάχη του Μαραθώνος,11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν, Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»
Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη – Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.
Σήμερα, έτος 2011 μ. Χ.
Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της.
Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι πολυπλόκαμο, για να είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει :
1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)
2. Μνημόνιο – Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)
3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)
4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)
5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)
6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)
7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις - Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)
8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)
9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)
10. Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα (Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων)
11. Καταρράκωση θεσμών λαϊκής εμπιστοσύνης (Εκκλησία, Στρατός, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πνευματική ηγεσία, Φορείς άσκησης ελέγχου. Μέθοδος : Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων)
12. Αποβιομηχανοποίηση της χώρας (Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Βλέπε ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ – ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, ή έφυγαν από την Ελλάδα, ή κατέχονται από ξένους)
Συμβαλλόμενοι:
Α΄. Εντολοδότες:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της : ΔΝΤ(ΔυΝάσΤες), Τρόϊκα, Ε.Ε.
Β΄. Εντολοδόχοι:
Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των Ελλήνων και οι άλλοι πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Επιδίωξη - Μέσα:
Η υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον λαό. Απρόσκοπτη εξέλιξη στην εφαρμογή των όρων του Συμβολαίου εξασφαλίζεται όταν ο λαός κοιμάται. Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως :
α΄. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), διά των γνωστών φερεφώνων τους.
β΄. Οι χρυσοπληρωμένοι κομματικοί εργατοπατέρες - συνδικαλιστές.
γ΄. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, εμφανισθέντες σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, που οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» και τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν τον σύγχρονο «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» των Α΄ και Β΄ συμβαλλομένων.
Τρόποι – Μέθοδοι :
- Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών (Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ., περικοπές μισθών και συντάξεων, βαρειά φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα, ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών).
- Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας.
Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών καθεστώτων : Υποτίμηση, προσβολές, κατασυκοφάντηση και απαξίωση ΚΑΘΕ διαφωνούντος, προσάπτοντάς του τις γνωστές ρετσέτες Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής κλπ.
- Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης, διανθισμένες με ποικιλία “σκληρών” αντιπαραθέσεων μεταξύ συνδικαλιστών που …υποφέρουν και …ανάλγητων Κυβερνητικών.
- Κατευθυνόμενη οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων, ώστε αφ’ ενός μεν, να ελέγχεται η αντίδραση, αφ’ ετέρου δε, να διαχέεται δεξιά και αριστερά το «νερό» που συλλέγεται από την αυθόρμητη και αθρόα συμμετοχή του λαού, για να μη φουσκώσει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής».
Αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι τα «κινήματα» που τόσο αυτά, όσο και οι ηγετικές ή συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται ιδιαίτερα και ΜΟΝΟΝ αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ.
Σκοπός:
Ο αφελληνισμός της Ελλάδος, ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού από το πρόσωπο της γής, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών σε μόνιμη βάση ανενόχλητα.
ΑΠΟΡΙΑ – ΕΡΩΤΗΣΗ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας αληθινός, κομματικά άφθαρτος, φωτισμένος, δυνατός και αποφασισμένος, ένας Ηγέτης γιά να εμπνεύσει, να εμψυχώσει και να οδηγήσει, ως άλλος Μιλτιάδης, τους εναπομείναντες πιστούς Έλληνες στον υπέρ πάντων αγώνα, όσο ακόμα υπάρχει καιρός;
Ή θα στέκουμε απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι να επαναλαμβάνουμε στο διηνεκές, μονότονα και μοιρολατρικά, τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού
«δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε».
----------------------
Αθήναι, 12 Μαρτίου 2011.
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974»
Τηλ. : 6934654321

* Το άρθρο αυτό κυκλοφόρησε γιά πρώτη φορά την 12η Μαρτίου 2011 στο διαδίκτυο, έφερε τα στοιχεία του συντάκτη του και έτσι, ενυπόγραφο δηλαδή, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "στόχος" την 17η Μαρτίου 2011.
Τελευταία, ίσως επειδή επαληθεύεται κάθε μέρα, το άρθρο αυτό κυκλοφορεί πάλι στο διαδίκτυο, αλλά ... ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ !!!
Το επαναδημοσιεύουμε λοιπόν, γιά ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, αλλά και γιά αποκατάσταση των πραγμάτων και της Αλήθειας.

Παρελθόν το οκτάωρο και η πενθήμερη εργασία«Έκρηξη» στις ελαστικές μορφές απασχόλησης 
Ανεργία και ελαστικές μορφές απασχόλησης έφερε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Μέσα...
σε έναν χρόνο (2010/2011) ο μέσος αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε κατά 6,8% (298.000) ενώ περισσότερες από 58.000 συμβάσεις εργασίας μετατράπηκαν από πλήρους απασχόλησης σε μερικής ή εκ περιτροπής. Η δραματική επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας είχε άμεσο αντίκτυπο στον τομέα της απασχόλησης και δυσμενείς συνέπειες στον ιδιωτικό τομέα.

Σκουλήκι 13 εκατοστών είχε εγκατασταθεί στο μάτι ηλικιωμένου!Άγνωστο πώς εισέβαλε στον οργανισμό του...

Ο 75χρονος Π.Κρισναμούρτι διαμαρτυρόταν εδώ και καιρό για έντονους πόνους και φαγούρα στο δεξί μάτι. Οι γιατροί σε νοσοκομείο του Μουμπάι, στην Ινδία, του είχαν πει να μην ανησυχεί και του είχαν χορηγήσει αντιισταμινικά, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για αλλεργία.

Aποδίδει το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο! Αρχίζει και ...
αποδίδει οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
Οι φοιτητές της ΠΕΟΦ που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδα τους εξισώνονται με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμό Σολωμού, του Θεόφιλου Γεωργιάδη και τόσων άλλων φανερών και αφανών εγκλημάτων. Μόνον μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους -εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Ακολουθεί το νέο Δ.Τ. της ΠΕΟΦ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Το παρόν άρθρο δεν έχει σκοπό ούτε να εξυβρίσει δημοσιογράφους και ιστοσελίδες, αλλά ούτε και να καθαγιάσει κανέναν. Έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου...

Δεν μπήκαμε στην βουλή για να πίνουμε καφέδες...Ναι, είναι αλήθεια κα Στεφανίδου!
Έκπληκτη η γνωστή δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου  άκουγε τις προάλες δια στόματος της νεαρής φιλοξενούμενης της, στην εκπομπή της «ΜΙΛΑ», ηθοποιού Ελένης Λιάσκα, την αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας-καθημερινότητας την οποία βιώνουν και μαρτυρούν σήμερα, οι νέοι άνθρωποι κάθε επαγγέλματος και κάθε κοινωνικής τάξης. Αν και η νεαρή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν μιλά σαν εκπρόσωπος της XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ίσως καν να μην μας ψήφισε, εντούτοις, σίγουρα «χαστούκισε» τους ναρκωμένους από την παραπληροφόρηση τηλεθεατές, με κάποιες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν και από κάποιον εκτός χώρου.

Κοινός Παρανομαστής: Τα πρώτα βήματα της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοιν...

Κοινός Παρανομαστής: Τα πρώτα βήματα της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοιν...: Αντιγράφω από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: Ετοιμάζεται η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ενώθηκαν τελικά στην ...

OI ΓΥΦΤΟΚΣΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...!!! Η Δημοκρατία της Κύπρου, σήμερα, έχει αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη οποία θα έχει για τους επόμενους έξι μήνες. Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για την νέα ελληνικο- κυπριακή προεδρία στην ΕΕ, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της Προεδρίας τόσο οι αρχές όσο και οι αναλυτές των Σκοπίων δεν θεωρούν ότι έχουν θετική προοπτική για τη χώρα τους. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας από την Κύπρο, τα Σκόπια θα πρέπει να δοκιμαστούν με μια έκθεση προόδου που θα δημοσιευθεί το Νοέμβριο, ενώ στην πιθανότητα μιας επίσημης αξιολόγησης, θα πέσει ιδιαίτερο βάρος στις υποχρεώσεις των Σκοπίων...

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια - Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!
Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; "..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...πρόσεχα την ώρα των αρχαίων.. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες". Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ,

Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε ευρώ αλλά μας πληρώνει τόκους

Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε ευρώ αλλά μας πληρώνει τόκους

Η ΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Τι ευτυχία να είσαι... Έλληνας

Τι ευτυχία να είσαι... Έλληνας

Γέροντας Παίσιος: Ο Ελληνικός στρατός θα είναι νικητής.

Γέροντας Παίσιος: Ο Ελληνικός στρατός θα είναι νικητής.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

Απόφαση βόμβα στο Μνημόνιο

Απόφαση βόμβα στο Μνημόνιο

Όταν ο Κίσινγκερ ονειρεύεται, τότε είναι σίγουρο πως οι λαοί θα ζήσουν εφιάλτες...!!

Όταν ο Κίσινγκερ ονειρεύεται, τότε είναι σίγουρο πως οι λαοί θα ζήσουν εφιάλτες...!!

Ο ορθόδοξος ηθοποιός που ευχαρίστησε τους Αγιορείτες μοναχούς
Ένας σταρ του Χόλιγουντ υπέρμαχος της Ορθοδοξίας. Ο Τζόναθαν Τζάκσον, πρωταγωνιστής της αμερικανικής σειράς «Γενικό Νοσοκομείο», παρέλαβε πριν από μερικές μέρες το πέμπτο του βραβείο Emmy σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες.
Ανεβαίνοντας στο βάθρο του νικητή και σε παγκόσμια μετάδοση, ο 30χρονος ηθοποιός έκανε τον σταυρό του ορθόδοξα, επικαλέστπκε τη Χάρη της Αγίας Τριάδας και το έλεο Της, το οποίο δήλωσε πωςέχει πολύ ανάγκη, και στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τουςμοναχούς του Αγίου Όρους, καθώς -όπως είπε - προσεύχονται αδιαλείπτως για τη σωτηρία του κόσμου.

Τι ειπώθηκε στην σύσκεψη για τα οικονομικά στο ΥΕΘΑ - Τα μισθολογικά των στρατιωτικών και η τρόϊκα

Τι ειπώθηκε στην σύσκεψη για τα οικονομικά στο ΥΕΘΑ - Τα μισθολογικά των στρατιωτικών και η τρόϊκα

Το Ανεξάρτητο Σύστημα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης ως έμμεση ενίσχυση της ελληνικής ΑΟΖ

Το Ανεξάρτητο Σύστημα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης ως έμμεση ενίσχυση της ελληνικής ΑΟΖ

Κόντρα ΣτΕ – Ειρηνοδικειου Αθηνών: Αντισυνταγματική και αντίθετη στη διεθνή νομοθεσία οι μειώσεις μισθών

Κόντρα ΣτΕ – Ειρηνοδικειου Αθηνών: Αντισυνταγματική και αντίθετη στη διεθνή νομοθεσία οι μειώσεις μισθών

Η Παγκοσμιοποίηση του Πολέμου

Η Παγκοσμιοποίηση του Πολέμου

Έκκληση βοηθείας των Ρωμιών του Λιβάνου για δημιουργία Ελληνορθόδοξου Κόμματος
Η Λιβανική κοινωνία, όπως είναι γνωστό, είναι μια πλουραλιστική κοινωνία. Υπάρχουν Σύροι, Άραβες μουσουλμάνοι και Έλληνες, γνωστοί και ως Ρουμ. Είναι αλήθεια ότι όλοι αυτοί σήμερα, μιλούν αραβικά, μετά τις αραβικές κατακτήσεις, αλλά αυτές οι κοινότητες διατήρησαν την ταυτότητά τους.
Η Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα του Λιβάνου, διατηρεί πολλές συνδέσεις με τους δικούς μας ανθρώπους στην Ελλάδα, αφού έχουμε την ίδια ιστορία, τους ίδιους εθνικούς ήρωες, την ίδια πίστη, την ελληνική γλώσσα στις λειτουργίες, τους ίδιους Αγίους. Πολλοί Έλληνες άγιοι μάλιστα, είναι από την Αντιόχεια. Διατηρούμε έως σήμερα ειλικρινή και εγκάρδια προσήλωση στην σύγχρονη Ελλάδα. Μαρτυρία της ελληνικότητάς μας είναι η γλώσσα των θρησκευτικών μας τελετών. Έως και σήμερα χρησιμοποιούμε την Ελληνική, παράλληλα με την Αραβική. Είναι επίσης γνωστό πως πολλές περιοχές του Λιβάνου έχουν Ελληνικές ονομασίες.

Επεισόδια μεταξύ κατοίκων του Παναιτωλίου και ρομάΈνας καυγάς μεταξύ παιδιών οδήγησαν πριν από λίγη ώρα σε σύρραξη μεταξύ κατοίκων του Παναιτωλίου και ρομά που διαμένουν σε οικισμό στο χωριό.Επιτόπου αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού προκλήθηκε και πυρκαγιά

"Οι Ρώσοι πάτησαν το κουμπί και κατέρριψαν το τουρκικό αεροσκάφος" - Βέβαιοι οι Βρετανοί“Ρώσοι έριξαν το φωτογραφικό αεροσκάφος των Τούρκων”,υποστηρίζουν οι ...
Sunday Times επικαλούμενοι διπλωματικές πηγές. “Ρώσοι πάτησαν το κουμπί για την κατάρριψη του αεροσκάφους”,γράφουν υπποστηρίζοντας ότι η απόφαση και η ενέργεια αυτή ήταν ένα σαφές μήνυμα της Μόσχας προς το ΝΑΤΟ που έλεγε:

FATH: Χρηματοδοτεί την τρομοκρατία η ΤουρκίαΤο ότι η Τουρκία είναι ένα περίεργο κρατικό μόρφωμα που ζει στην παραμεθόριο μεταξύ νομιμότητας και διεθνούς ανομίας είναι ...
επισήμως γνωστό από το περιβόητο ατύχημα στο Σουσουρλούκ τη δεκαετία του 90. Η Τουρκία , λόγω του ανύπαρκτου νομικού πλαισίου για τον έλεγχο της προέλευσης οικονομικών στοιχείων και του ότι δεν διαθέτει κανένα μέτρο για την Καταπολέμηση της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, είχε ως αποτέλεσμα να μπει σε μαύρη λίστα μαζί με άλλες επτά χώρες.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...
« Η Wall Street Journal δεν αναφέρει τις πηγές της ξεκάθαρα. Άρα συμπεριφέρεται άναδρα, ύπουλα» υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δείχνει να ενοχλήθηκε έντονα από το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως το RF-4 το οποίο καταρρίφθηκε απο τη Δαμασκό πετούσε πάνω απο τη Συρία.. "Εμείς δώσαμε τόσα στοιχεία κανείς δεν τα έδωσαν σημασία και δημοσιεύουν ανώνυμες πηγές" σημειώσε ο Ερντογάν. O τούρκος πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως το δημοσίευμα έχει στόχο να πλήξει τον Ομπάμα πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ! onalert.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...