Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ας διώξει πρώτα τις Καρυάτιδες!

Ας διώξει πρώτα τις Καρυάτιδες!

Η Ελίτ προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σκοτώσουμε τους άρρωστους παππούδες και γιαγιάδες μας είναι ‘cool’ και ‘trendy’
The American Dream ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τι πρέπει να γίνει με τους ηλικιωμένους Αμερικανούς, όταν αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά; Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τις ζωές τους ή θα πρέπει να τους αφήσουμε να πεθάνουν; Δυστυχώς, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της «πνευματικής ελίτ» ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να έχουν αρκετά υψηλή "ποιότητα ζωής" για να δικαιολογήσουν τη δαπάνη και τις δαπανηρές διαδικασίες για να σωθεί μια ζωή.

ΤΩΡΑ! ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ!
Τρείς κι ο κούκος μέχρι πριν λίγο στην πλατεία της Νίκαια όπου οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" καλούν σε προσχηματικό αντιναζιστικό συλλαλητήριο ενώ στην πραγματικότητα είναι κύκλωμα που πουλάει προστασία σε λαθρομετανάστες.  Ταυτόχρονα δεκάδες εθνικιστές είναι συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγ΄'ης στη Νίκαια με σκοπό την προστασία τους και την προστασία της γειτονιάς τους από τους γνωστούς αλήτες...

ΠΕΛΟΠΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Έδιωξαν τους Έλληνες γηροκομείου για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;ΠΕΛΟΠΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Έδιωξαν τους Έλληνες γηροκομείου για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;

Λόγω «οικονομικής κρίσης», έκλεισαν το Γηροκομείο Πελοπίου (που προσφάτως κατασκεύασαν νέα πτέρυγα!), απέλυσαν τις εργαζόμενες και υπάρχουν φήμες για «φιλοξενία λαθρομεταναστών»!
Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Τοπικό Τύπο, το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λεωφορείο της Ιεράς Μονής Ηλείας μετέφερε τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Πελοπίου στη «Νέα Βασιλειάδα», καθώς σύμφωνα με την Μητρόπολη λόγω οικονομικής κρίσης σταματά τη λειτουργία του το ίδρυμα… Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα απολυθούν οι 13 εργαζόμενες σε αυτό, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τους έφεραν κάποια χαρτιά για να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις ζητώντας μείωση μισθών της τάξης του 46% και 12μηνη διάρκεια, ενώ δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το κλείσιμο του γηροκομείου.
Να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του ιδρύματος είχε κατασκευασθεί νέα πτέρυγα η κατασκευή της οποίας υπήρξε δωρεά του Ιδρύματος Λάτση της τάξης των 600.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος για την κατασκευή και επίπλωση του κτιρίου έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Στην Χρυσή Αυγή, έφτασαν πληροφορίες που εξετάζουμε ήδη για την εγκατάσταση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κτήριο του γηροκομείου. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν ισχύουν οι καταγγελίες, θα εμποδίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Αυτά που ήξεραν κάποιοι, καλύτερα να τα ξεχάσουν… Η Χρυσή Αυγή έχοντας στο πλευρό της περίπου 8.000 Έλληνες που μας στήριξαν με την ψήφο τους στο νομό Ηλείας, δεν θα επιτρέψει την γκετοποίηση της περιοχής που ήδη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.
Θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ τα όσα συνέβησαν με το γηροκομείο Πελοπίου. Δεν φτάνει που οι γερόντοι μας, δολοφονούνται μέσα στις οικίες τους για λίγα ευρώ από συμμορίες λαθρομεταναστών, τώρα κάποιοι αποφάσισαν να τους κάνουν έξωση για να εξυπηρετήσουν άλλες ανάγκες. Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ δεν θα περάσει.

Αναρχικοί κι αλλοδαποί στο πλιάτσικο μαζί!Αναρχικοί κι αλλοδαποί στο πλιάτσικο μαζί!
Την στιγμή που τα συστημικά φαντασιόπληκτα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζουν και βλέπουν στα όνειρά τους Χρυσαυγίτικα "τάγματα εφόδου", η Αστυνομία ταυτοποίησε 28 γνωστούς - αγνώστους που έκαψαν την Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου. Να τονιστεί πως τα καλόπαιδα μαζεύτηκαν από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας, ενώ 6 από αυτούς είναι αλλοδαποί!
Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο πεντάμηνης ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκαν είκοσι οχτώ (28) άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, τους βανδαλισμούς, τις φθορές και τις λεηλασίες, την 12.02.2012, στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για είκοσι δύο (22) ημεδαπούς (16 άνδρες και 6 γυναίκες), καθώς και έξι (6) αλλοδαπούς (5 άνδρες και 1 γυναίκα). Συνολικά οι δράστες είναι ηλικίας από 18 έως 48 ετών και διαμένουν σε διάφορες περιοχές των νομών Αττικής, Ηλείας, Αχαΐας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 12.02.2012, ομάδες ατόμων, που είχαν παρεισφρήσει στον κύριο όγκο προγραμματισμένης κινητοποίησης-συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσαν εμπρησμούς, εκτεταμένες φθορές και βανδαλισμούς σε οχήματα, κτιριακές εγκαταστάσεις Τραπεζών και εμπορικά καταστήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προέβησαν σε λεηλασίες των καταστημάτων αυτών. Επιπλέον, είχαν εκδηλώσει επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, με ρίψεις βομβών μολότοφ, μαρμάρων και άλλων αντικειμένων, προβαίνοντας παράλληλα σε εμπρησμούς υπηρεσιακών δικύκλων της ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α.
Ερώτηση προς τους "Κλουζώ" της δημοσιογραφίας: Ποια η κομματική ταυτότητα των ταραξιών - πλιατσικολόγων; Μήπως φορούσαν μαύρες μπλούζες που έγραφαν Χρυσή Αυγή;

Ιδού το δηλητήριο από τις τουρκικές σειρές στους νέουςΚατάσταση έκτακτης ανάγκης προκλήθηκε στην Ιορδανία μετά από δολοφονία του οδηγού ταξί, Σάμι Μαγιάγια, ενώ για τον έλεγχο της κατάστασης αναπτύχθηκαν στην πόλη Μαμπάντα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τεθωρακισμένα οχήματα…
Οι ταραχές ξέσπασαν στην πόλη μετά τη δολοφονία οδηγού ταξί από δυο εφήβους, 17 και 18 ετών για λόγο που ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία… Εμπνευσμένοι από την γελοία και προπαγανδιστική τουρκική σειρά «Kurtlar Vadisi» (Η κοιλάδα των Λύκων) πυροβόλησαν και σκότωσαν τον άτυχο ταξιτζή όταν αρνήθηκε να συνεργαστεί…

ΑΚP:"Λάθος που κλείσαμε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης"
ΑΚP:`Λάθος που κλείσαμε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης`ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Εντυπωσιακές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο και τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Χουσείν Τσελίκ σχετικά με την Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Radikal ο Τσελίκ δηλώνει πως « η Θεολογική Σχολή της Χάλκης πρέπει να ανοίξει»

Τουρκία εναντίον Συρίας.Ποιος είναι ο πιο δυνατός στρατιωτικά;Τουρκία εναντίον Συρίας.Ποιος είναι ο πιο δυνατός στρατιωτικά;
Τουρκία εναντίον Συρίας.Η κατάρριψη του τουρκικού RF 4 από την αεράμυνα της Συρίας,έχει φέρει τις δύο χώρες σε σκληρή αντιπαράθεση και η πιθανότητα μιας στρατιωτικής σύγκρουσης δεν έχει ακόμη αποφευχθεί οριστικά.

Ποιες είναι οι στρατιωτικές δυνατότητες των δύο χωρών,σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα SABAH.

Στρατιωτικό προσωπικό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η "Ομάδα Προσευχής" πήγαινε τις μίζες στον Άκη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η "Ομάδα Προσευχής" πήγαινε τις μίζες στον Άκη

Ε όχι κι έτσι κύριοι πολιτικοί!

Ε όχι κι έτσι κύριοι πολιτικοί!

Μας χρεοκοπεί και η Σουηδία

Μας χρεοκοπεί και η Σουηδία

Ποια η επιδίωξη της προσβολής Κάμερον στην Ελλάδα;


Έντονα, ως όφειλε όμως, αντέδρασε η Αθήνα στις εμπρηστικές δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον αναφορικά με το σχέδιο «κλεισίματος των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου προς τους Έλληνες» σε περίπτωση που η Αθήνα αποχωρούσε από την Ευρωζώνη.

Έτσι, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ Ιωάννης-Αλέξιος Ζέπος κάλεσε χθες το απόγευμα σε συνάντηση τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα Ντέιβιντ Λάντσμαν προκειμένου να του επισημάνει ότι οι δηλώσεις αυτές μπορούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες εμπέδωσης κλίματος εμπιστοσύνης, που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.
Από τη πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε τα κάτωθι:

Στρατηγική συνεργασία: Τι φέρνει κοντά Ελλάδα-Βουλγαρία; – ΑΝΑΛΥΣΗ
Μια εκ πρώτης όψεως τυπική διπλωματική συνάντηση μπορεί πάντα να κρύβει πολύ περισσότερο νόημα από όσο επιφανειακά δείχνει. Σε αυτό το πλαίσιο, το κλίμα της συνάντησης του υπουργού εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Βούλγαρο ομόλογό του Ν. Μλαντένοφ, ήταν χαρακτηριστικό και… ηχηρό.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έλαβε χώρα στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου της Βουλγαρίας στη χώρα μας ενώ το κύριο μέλημα των δύο αντιπροσωπιών ήταν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών – κάτι το οποίο υπενθυμίζεται πως προγραμματίζεται να λάβει χώρα και με τη Τουρκία – η οποία θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, μάλλον στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον Βούλγαρο υπουργό: «Σε αυτή την συνάντηση, θα πρέπει να ενισχύσουμε την συνεργασία μας όχι μόνο σε θέματα διμερή τα οποία είναι σημαντικά για τις δυο χώρες μας και για το κοινό μας έργο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε θέματα που άπτονται της ευρωπαϊκής προοπτικής της γειτονιάς μας εδώ στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλη η Ευρώπη σήμερα» ενώ όπως υπογράμμισε η στενή συνεργασία Σόφιας-Αθήνας δεν μπορεί παρά να γίνει στενότερη αφού τα τελευταία χρόνια οι δύο χώρες λειτουργούν ως «στρατηγικοί εταίροι».
Από τη πλευρά μας θα πρέπει να σημειωθεί πως η παρατήρηση του Βούλγαρου υπουργού, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά ως εύστοχη και πως αποτυπώνει τη πραγματικότητα.

Ποινικό αδίκημα στον κομμουνισμό η θρησκευτική πίστη

Ποινικό αδίκημα στον κομμουνισμό η θρησκευτική πίστη

Τι μαγικό συνέβη μεταξύ 1977 και 1992 και η Ελληνική ΑΟΖ κατέληξε μικρότερη;

Τι μαγικό συνέβη μεταξύ 1977 και 1992 και η Ελληνική ΑΟΖ κατέληξε μικρότερη;

Έρχονται δύσκολα χρόνια.

Έρχονται δύσκολα χρόνια.

Ας διώξει πρώτα τις Καρυάτιδες!

Ας διώξει πρώτα τις Καρυάτιδες!

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Το μόνο που παρέλειψε να πει: «Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα πάρω την Κάρτα του Πολίτη»

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Το μόνο που παρέλειψε να πει: «Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα πάρω την Κάρτα του Πολίτη»

Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) και κατέθεσαν αγωγή κατά της Ελλάδας

Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) και κατέθεσαν αγωγή κατά της Ελλάδας

Ύμνοι Τούρκων για τον Αβραμόπουλο

Ύμνοι Τούρκων για τον Αβραμόπουλο

Ο Arafat είχε δηλητηριαστεί με πολώνιο

Ο Arafat είχε δηλητηριαστεί με πολώνιο

WIKILEAKS "Σύμφωνα με το σημείωμα του τότε αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τσαρλς Ρις, με το οποίο ενημέρωνε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αντικατάσταση του Πατριάρχη Ειρηναίου από τον Θεόφιλο ήταν αποτέλεσμα άφθονης πίεσης..."

WIKILEAKS "Σύμφωνα με το σημείωμα του τότε αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τσαρλς Ρις, με το οποίο ενημέρωνε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αντικατάσταση του Πατριάρχη Ειρηναίου από τον Θεόφιλο ήταν αποτέλεσμα άφθονης πίεσης..."

Η απάντηση της Έλενας Κουντουρά για την Ελληνοτουρκική “συνεργασία” στον τουρισμό

Η απάντηση της Έλενας Κουντουρά για την Ελληνοτουρκική “συνεργασία” στον τουρισμό

Ποιό Αμέρικα ρε; Γκρηκ ντρημ #2. Ο Ολλανδός που έδιωξαν με τις κλωτσές από τον Ισημερινό, έρχεται ως σωτήρ της Ελλάδος για λογαριασμό του ΔΝΤ!

Ποιό Αμέρικα ρε; Γκρηκ ντρημ #2. Ο Ολλανδός που έδιωξαν με τις κλωτσές από τον Ισημερινό, έρχεται ως σωτήρ της Ελλάδος για λογαριασμό του ΔΝΤ!

Περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του Σταϊκούρα ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του Σταϊκούρα ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αποκαλεί "Ιστανμπούλ" την Πόλη η Όλγα Κεφαλογιάννη;

Αποκαλεί "Ιστανμπούλ" την Πόλη η Όλγα Κεφαλογιάννη;

Επιτέλους κυβερνήστε! Όχι άλλη σύσκεψη, όχι άλλο κάρβουνο...

Επιτέλους κυβερνήστε! Όχι άλλη σύσκεψη, όχι άλλο κάρβουνο...

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το σωματίδιο "Θεός"

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το σωματίδιο "Θεός"

Πατριωτική Πολιτοφυλακή - Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης

Πατριωτική Πολιτοφυλακή - Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και διάσωσης

Τότε που η Ελλάδα δημιουργούσε…

Τότε που η Ελλάδα δημιουργούσε…

Ιδού το δηλητήριο από τις τουρκικές σειρές στους

Ιδού το δηλητήριο από τις τουρκικές σειρές στους


Σε Μεγάλο Πεύκο και Ασπρόπυργο «χτύπησαν» οι ληστές

Στόχος ληστών έγινε στις 4:10 τα ξημερώματα ένα διαμέρισμα στο Μεγάλο Πεύκο, από το οποίο οι ληστές άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη και διέφυγαν με αυτό.

Northern Epirus(Βόρειος Ήπειρος) - The Promised Land

- ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ "ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 554
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ...

ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ


ΑΘΗΝΑ 5-7-2012.

Οι στιγμές που βιώνουμε ως έθνος είναι ιστορικές και οριακές. Τα ελαττώματα του ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος αθροίζονται με τις προκλήσεις σε βάρος του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας ανεξαρτησίας με την ίδια βαρύτητα. Τα ψεύτικα διλήμματα μετά το πέρας της εκβιαζόμενης εκλογικής διαδικασίας έχουν φύγει από το προσκήνιο και η υπεράσπιση του ελληνισμού μας είναι καθαρά πλέον το αληθινό ζητούμενο για κάθε Έλληνα Πατριώτη.

Οι τηλεοπτικές σκηνές με τις επιθέσεις λαθρομεταναστών σε ανυποψίαστους Έλληνες, το έμφραγμα της ελληνικής οικονομίας υπέρ του τραπεζικού συστήματος και της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, η εξαθλίωση των φτωχοποιημένων Ελλήνων και οι ευθείες απειλές της Τουρκίας κάνουν επιτακτική την ανάγκη για την ενότητα και την ομοψυχία του λαού μας. Είναι μια αρετή που πολλές φορές δυστυχώς μας έχει λείψει. Αλλά για να πρυτανεύσει αυτή η λογική πρέπει να λειτουργήσουμε με την υπερίσχυση του φυλετικού μας συναισθήματος πάνω από τους φτιαχτούς ιδεολογικούς ή προσωπικούς διαχωρισμούς.

Αυτό που προέχει είναι ότι είμαστε πάνω και πριν από όλα Έλληνες. Αυτή είναι η κυρίαρχη πολιτική σκέψη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Οφείλουμε να βαστήξουμε όρθια την πατρίδα προασπίζοντας παράλληλα την εθνική και φυλετική μας συνοχή. Δεν υπάρχει Ελλάδα δίχως Έλληνες. Πράμα αυτονόητο για την κοινή λογική και την ελληνική κοσμοθέαση, όχι όμως για τους διεθνιστές και τους νεοταξίτες. Αυτοί άλλωστε δεν νοιάζονται για την ύπαρξη του εθνικού κράτους αφού επιδιώκουν την κατεδάφισή του. Κι αν εκλείψει ο ελληνικός λαός τότε θα καταπέσουν τα τείχη της Πολιτείας και θα επακολουθήσει η οριστική ομηρία στη διάθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι εχθροί του Ελληνισμού θέλουν να δουν την πτώση των εθνικών λαβάρων με την πτώση των σημαιοφόρων. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ διότι ο ελληνικός εθνικισμός έχει πάρει οριστική απόφαση εξ αρχής να στηρίξει το εθνικό συναίσθημα, την πατριωτική ανωτερότητα και τη φυλετική καθαρότητα των Ελλήνων. Είναι μια αίσθηση υπεροχής που ενυπάρχει μέσα στα σωθικά του λαού μας που μας δίδει το σάλπισμα του αγώνα και την ώθηση της Νίκης. Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός ανεβαίνει γιατί το ποθεί η ψυχή και η έμφυτη ανάγκη του λαού μας για λύσεις ελληνικές. Κι εμείς με τη σειρά μας υπάρχουμε για να κάνουμε και πάλι μεγάλη και σπουδαία την Μητέρα Ελλάδα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμβιβαστούμε ούτε με οικονομικούς όρους ούτε με στρατιωτικές πιέσεις. Δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ πολιτικάντηδες. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τη μετατροπή των Ελλήνων σε πολίτες του κόσμου δίχως πατρίδα. Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα, η υπογεννητικότητα, οι αυτοκτονίες, η ανεργία και οι ωθήσεις των Ελλήνων προς μετανάστευση είναι μισελληνικές μεθοδεύσεις που σκοπεύουν ξεκάθαρα στην εσωτερική γενοκτονία και την εθνοκτονία. Πρέπει να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας ότι η πίεση της εθνοφυλετικής μας συνοχής και της εθνικής μας ανεξαρτησίας μάς δείχνουν τον δρόμο της εθνικής αντίστασης απέναντι στο χαμό μας.

Καμία κρίση δεν μπορεί να μας βλάψει αν δεν την αποδεχτούμε πρωτίστως εμείς. Και η πρώτη κρίση που πρέπει να αποβάλλουμε είναι η κρίση των αξιών με όπλο το θάρρος του αγωνιστικού πνεύματος απέναντι και στα μεγαλύτερα εμπόδια. Είναι η απόφαση να αποβάλλουμε τα ξένα σώματα από τη ζωή μας. Τα οικονομικά συντρίμμια μπορούμε να τα κάνουμε στην άκρη μαζί με τους υπαιτίους. Τα χρήματα θα τα ξαναβρούμε. Και τα χαλάσματα θα γίνουν πάλι λαμπρά κτίσματα. Η γη μας πλούσια είναι και πλούσια θα παραμείνει. Ο πλούτος της ψυχής μας πρέπει να θωρακισθεί. Το ελληνικό μας αίμα ατόφιο πρέπει να ρέει πάντα μέσα μας. Και ο πόθος για την ζωντάνια και την υπεροχή της Ελλάδος πρέπει να κυριεύει ακατάπαυστα το νου και την καρδιά μας.

Τα πάντα στη ζωή του Έλληνα είναι Αίμα και Φυλή. Όσες κατακτήσεις κι αν περάσαμε τούτη η αλήθεια ποτέ δεν καταλύθηκε όπως ακριβώς συνέβη και με την Πίστη μας στο Θεό. Κι αν η φωτιά και τα εγκλήματα των κατακτητών δεν μας ξεπέρασαν και δεν μας αποτελείωσαν είναι γιατί δεν αφομοιωθήκαμε και δεν αποδεχτήκαμε την ανύπαρκτη ανωτερότητα των απέναντι. Το ίδιο πράξαμε όταν μας ήρθαν ως τοποτηρητές μετά το Εικοσιένα και έτσι θα συμβεί και στις μέρες μας. Λέμε πολύ συχνά πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας δυναμώνει. Όσο πιο πολύ μας χτυπούν, τόσο πιο πολύ πεισμώνουμε. Κι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε θα ανατραπεί εδώ και τώρα. Δίχως μεμψιμοιρία και δίχως οίκτο για τους ανθέλληνες.

Είναι καιρός να δείξουμε ξεκάθαρα την περηφάνια για τη ράτσα μας. Και να αποδείξουμε την εθνική υπεροχή μας στην πράξη. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές και θέλουμε την Ελλάδα μας Μεγάλη και Καθαρή. Η ζωή των παιδιών μας είναι πολύτιμη και η παρουσία τους στην Ελλάδα αποτελεί το οξυγόνο της Φυλής. Δεν θα μεταναστεύσει ο Έλληνας για να έρθουν οι βάρβαροι του καιρού. Ο Ελληνισμός θα γίνει κυρίαρχος και η Ελλάδα μας τρανή σαν τους προγόνους της. Ιδού η αποστολή του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ