Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Περί ανέμων και υδάτων οι εξαγγελίες ΣαμαράΠερί ανέμων και υδάτων οι εξαγγελίες Σαμαρά
Τα πήρε όλα πίσω για ΑΟΖ, λαθρομετανάστες και Μνημόνιο. Ούτε μία λέξη για την Εθνική Άμυνα
- "Πέταξε" το πουλάκι της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, η οποία έγινε με την μία... επιμήκυνση των μέτρων σε αόριστο χρόνο.
-Προεκλογικά μιλούσε για πλήρη κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Τώρα κρύφτηκε πίσω από... τροποποίηση του νομοσχεδίου μετά από διάλογο όχι μόνο με τα κόμματα της συμπολίτευσης, αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα -προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ-, προβαίνοντας έτσι σε έναν πρωτοφανή πολιτικό εμπαιγμό.
-Προανήγγειλε ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και βασικών υποδομών.
- Αναφέρθηκε σε συγχώνευση φορέων κι οργανισμών του Δημοσίου, προμηνύοντας απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αφού απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά στο μέλλον των εργαζομένων σε αυτούς.
- Για την ΑΟΖ μίλησε για "συστηματική προετοιμασία" και πολύ προσεκτικά (!) ανακήρυξής της, δηλαδή την παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες.
- Για την καταπολέμηση της ανεργίας καλλιέργησε προσδοκίες, τις οποίες δεν πρόκειται να ικανοποιήσει, αφού δεν πρότεινε κανένα συγκεκριμένο μέτρο όπως η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών που καλύπτουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, στερώντας τις από τον Έλληνα εργάτη.
- Δεν έκανε καμία αναφορά για την Εθνική Άμυνα της χώρας.
Τέλος, αναμένουμε με ενδιαφέρον αν θα πραγματοποιήσει την πολιτική ατζέντα της Χρυσής Αυγής ή απλά θέλει να συνεχίσει την καλλιέργεια προσδοκιών σε θέματα όπως περιορισμού της βουλευτικής ασυλίας, τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, μείωση της επιχορήγησης των κομμάτων και άρση βουλευτικών προνομίων. Επισημαίνουμε πως το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μάχεται για την πλήρη και όχι μερική κατάργηση των βουλευτικών προνομίων και κομματικών επιχορηγήσεων. xryshaygh.com

Τσιγγάνοι έκαναν μπλόκο μα έπεσαν σε… Χρυσαυγίτη!Τσιγγάνοι έκαναν μπλόκο μα έπεσαν σε… Χρυσαυγίτη!
Χθες, Πέμπτη 5 Ιουλίου, περί τις 4:00 μ.μ., καθώς ένα φορτηγό πλήρες φορτίου εκινείτο στα όρια της δημοτικής κοινότητας Ν. Τίρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων, βρέθηκε μπροστά σε “μπλόκο” δυο αυτοκινήτων τσιγγάνων, που έκλειναν τη διάβαση. Φτάνοντας μπροστά στο μπλόκο δέχτηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες. Έλα, όμως, που, κατά κακή τους τύχη, οδηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Δημούλης, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό Αργολίδας, ο οποίος, χωρίς να φοβηθεί κατέβηκε με ένα λεβιέ και αμύνθηκε επιτυχώς, παρά τον μεγάλο αριθμό των επιτιθέμενων, καταφέρνοντας να τους τρέψει σε άτακτη φυγή. Την ώρα, που κυρίαρχος του “πεδίου της μάχης”, έμπαινε ξανά στο φορτηγό του για να φύγει, αντελήφθη πέντε άτομα να σπεύδουν προς το μέρος του, κρατώντας… καραμπίνες!
Διαβάστε περισσότερα: Παρατηρητής Αργολίδας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...!!! Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ...!!!
Αλβανικό δημοσίευμα σημειώνει τα εξής: Η οργάνωση της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Αλβανίας, ‘Ομόνοια’, έλαβε την πρωτοβουλία να διεξάγει απογραφή της ελληνικής μειονότητας που ζει στην Αλβανία, και όπως έγινε γνωστό η διαδικασία θα αρχίσει στις 24 Ιουλίου. Σε δελτίο τύπου της οργάνωσης αναφέρεται ότι συναντήθηκε η Επιτροπή της απογραφής στην έδρα της οργάνωσης, στους Άγιους Σαράντα, υπό την ηγεσία του Βασίλη Μπολάνου, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε να συνταχθεί το σχέδιο δράσης για την προπαρασκευαστική διαδικασία την οποία έχει ανακοινώσει η οργάνωση ‘ΟΜΟΝΟΙΑ’, την απογραφή, δηλαδή, της ελληνικής μειονότητας. Στη συνάντηση...

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν υπουργεία

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν υπουργεία

"Μπλόκο" επίθεσης σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

"Μπλόκο" επίθεσης σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

Στην τελική ευθεία η αποδοχή της δωρεάς των 400 αρμάτων μάχης M1A1 Abrams από τις ΗΠΑΤο ΥπΕΘΑ αναμένεται να αποφασίσει προσεχώς για την αποδοχή ή μη της παραχώρησης 400 αρμάτων μάχης 3ης γενιάς.
Εκνευρισμό φαίνεται πως προκαλεί σε ορισμένους κύκλους η επικείμενη εισήγηση της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ΚΥΣΕΑ για την επιχειρησιακή αναγκαιότητα της αποδοχής των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams που παραχωρούνται δωρεάν ως Πλεονάζον Αμυντικό Υλικό (Excess Defense Articles: EDA) από τα αμερικανικά αποθέματα. Έτσι σε ένα ακόμη δημοσίευμα του ημερήσιου Τύπου, στη στήλη των παραπολιτικών, ο απλός αναγνώστης θα διαβάσει για άρματα μάχης που «σαπίζουν στα νεκροταφεία των ΗΠΑ», για «απόρρητο έγγραφο-φωτιά της αρμόδιας Διεύθυνσης Αμυντικού Σχεδιασμού» που κρίνει μη συμφέρουσα την αποδοχή της παραχώρησης, για «500 εκατ. δολάρια για τη μεταφορά, την ενεργοποίηση και την αναβάθμισή τους» και φυσικά ως ενισχυτικά των παραπάνω, για τα διάφορα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου που καταγγέλλουν «την Ελλάδα ότι ενώ διαθέτει έναν υπέρογκο αριθμό αρμάτων πολύ μεγαλύτερο από τις επιχειρησιακές της ανάγκες, δαπανώντας 2 δισ. ευρώ οι Ελληνες φλερτάρουν με την ιδέα να προμηθευτούν επιπρόσθετα μεταχειρισμένα άρματα από τις ΗΠΑ»!

Ο Άρχων άρχεται υπό του Νόμου.Σελίς  σε εξέλιξι.
Ὁ Ἄρχων ἄρχεται ὑπὸ τοῦ Νόμου.
Ὁ δυνάστης ἄρχει ἐπὶ τοῦ νόμου.

Ὁ μὴ μετέχων νόμου ἐστὶ νόσος τῆς πόλεως. Πλάτων.
    Εκείνος ο οποίος δεν μετέχει, δεν κοινωνεί του νόμουτης ψυχής δηλαδή της πόλεως, είναι νόσημα της πόλεως.

   Κρατίστην εἶναι δημοκρατίαν ὅπου τοῖς πονηροῖς οὐκ ἔξεστιν ἄρχειν καὶ τοῖς ἀγαθοῖς οὐκ ἔξεστι μὴ ἄρχειν.  Πιττακός.
   Καλυτέρα είναι η δημοκρατία η οποία στους μεν πονηρούς δεν επιτρέπει να άρχουν στους δε αγαθούς δεν επιτρέπει να μην άρχουν.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !!   (ΣΩΚΡΑΤΗΣ)

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο Γεωργιάδης !


Απίστευτη πρόκληση από το νεοφιλελεύθερο Γεωργιάδη που περιμάζεψε ο Σαμαράς στην  Συγγρού!
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ...ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"  ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1498.html

Μάριο Μπαλοτέλι : Ο Εβραίος ήρωας του Euro 2012;
Ο ταλαντούχος Mario Balotelli, που έγινε «ήρωας» στην Ιταλία με τα δύο γκολ του κατά της Γερμανίας στο Euro 2012, είχε δοθεί για υιοθεσία από τους Γκανέζους γονείς του στην ηλικία των 2 ετών, καθώς δεν μπορούσαν να τον θρέψουν. Την ανατροφή του ανέλαβε ένα ζευγάρι Ιταλών, Εβραϊκής καταγωγής.

Τώρα εβραϊκές ιστοσελίδες πανηγυρίζουν για τον «Εβραίο ήρωα του Euro 2012».

Μία από αυτές, η Shalom Life (από όπου και η φωτογραφία πάνω) γράφει:

'President Bush should be criminally investigated for torture'

Η γενιά που θα γράψει ιστορία

Η γενιά των παππούδων μας, το πρώτο της μέλημα κάθε χρόνο ήταν να εξασφαλίσει το στάρι και την λίγδα – από το λίπος του γουρουνιού – της χρονιάς.

Για τα παιδιά τους δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε αφού δεν υπήρχαν δυνατότητες για πολλά-πολλά στην εποχή τους αφού το κράτος μας ήταν κατεστραμμένο από την γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο.

Κι όμως!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ...!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... ΤΩΡΑ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ, ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ! Ένα βίντεο που σοκάρει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ένας ηλικιωμένος άνδρας που βρίσκεται επάνω σε ποδήλατο δέχεται επίθεση από δύο νεαρούς, ο ένας εκ των οποίων είναι πεζός και ο δεύτερος ακολουθεί με το αυτοκίνητο. Αφού αρχικά ρίχνουν τον ηλικιωμένο από το ποδήλατο στη συνέχεια του παίρνουν το πορτοφόλι που έχει στην τσέπη, επιβιβάζονται και πάλι στο Ι.Χ., που προφανώς οδηγεί τρίτο άτομο, και εξαφανίζονται. enikos.gr ...

Η πορεία του ευρω με το που βγήκε η Φινλανδία και απείλησε με έξοδος της από το ευρώΣτο διάγραμμα φαίνεται ξεκάθαρα η βουτιά στην ισοτιμία ευρώ δολαρίου με το που βγήκε η Υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας και είπε οτι η χώρα της μπορει να φύγει από το ευρώ αν δεν αλλάξουν τα πράγματα…
20120706-171257.jpg

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα μάτια10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα μάτιαΧρήσιμες πληροφορίες... 

1. Όλοι χρειάζονται γυαλιά όταν μεγαλώνουν Περίπου το 99% των ανθρώπων χρειάζονται... γυαλιά περίπου όταν φτάσουν 43 χρονών. Αυτό συμβαίνει γιατί το μάτι χάνει την ικανότητα να εστιάζει με την πάροδο του χρόνου. 2. Το μάτι είναι πιο γρήγορο από τους φακούς των φωτογραφικών μηχανών Σκεφτείτε το εξής. Βλέπετε 2 αντικείμενα τα οποία το 1 είναι μακριά και το άλλο κοντά. Πόση ώρα παίρνει στο μάτι για να εστιάσει; Δοκιμάστε το τώρα και με την φωτογραφική μηχανή σας! 3. Τα μάτια σταματούν να αναπτύσσονται όταν είμαστε ... 7 χρονών Αυτό σημαίνει ότι ένα παιδάκι 7 χρονών έχει τα μάτια ενός ενηλίκου και μετά αρχίζει να «γερνάει». Καλό είναι να γίνονται εξετάσεις στα παιδιά πριν από αυτή την ηλικία έτσι ώστε να μπορέσει το μάτι να γιατρευτεί πριν σταματήσει την ανάπτυξη στην ηλικία των 7 χρονών. 4.

Οι τομεάρχες της Χρυσής ΑυγήςΟι τομεάρχες της Χρυσής Αυγής
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενδυναμώνει την δράση του στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και εντός βουλής με την θεσμική του ιδιότητα ως κοινοβουλευτικό κόμμα. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν δράση σε όλους τους τομείς. Αναλυτικά:
-Τομέας Εθνικής Άμυνας και Γεωπολιτικής: Ζησιμόπουλος Πολύβιος
-Τομέας Καταγγελίας Μνημονίου, Λογιστικού Ελέγχου Δημοσίου Χρέους, Εθνικής Παραγωγής και Αυτάρκειας: Κασιδιάρης Ηλίας
-Τομέας Εξωτερικών, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού: Παππάς Χρήστος
-Τομέας Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Γερμενής Γεώργιος
-Τομέας Δημοσίας Τάξεως, Καταπολέμησης Εγκληματικότητας και Λαθρομετανάστευσης: Λαγός Ιωάννης
-Τομέας Ενέργειας και Υδρογονανθράκων: Μίχος Νικόλαος
-Τομέας Εθνικής Οικονομίας: Παναγιώταρος Ηλίας
-Τομέας Μακεδονίας-Θράκης και αντιμετώπισης ανθελληνικής προπαγάνδας: Γρέγος Αντώνιος
-Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ελέγχου ΜΜΕ: Αρβανίτης Μιχαήλ
-Τομέας Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Ελληνικού Πολιτισμού: Ηλιόπουλος Παναγιώτης
-Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος: Ζαρούλια Ελένη
-Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
-Τομέας Ελληνικής Ναυτιλίας: Κούζηλος Νικόλαος
-Τομέας Εργασίας: Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης
-Τομέας Ανάπτυξης και Εμπορίου: Μπούκουρας Ευστάθιος
-Τομέας Υγείας και Προστασίας της Ελληνικής Οικογένειας: Κουκούτσης Δημήτριος
-Τομέας Νεολαίας και Αθλητισμού: Σιώης Νικήτας

Πακιστανοί τραυμάτισαν φίλαθλο του Ολυμπιακού, επειδή τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν χθες το απόγευμα στην Νίκαια με την σκόρπια διαδήλωση των αναρχοαριστερών και των Πακιστανών κατά των υποτιθέμενων επιθέσεων από την Χρυσή Αυγή είχαν ως κορωνίδα τον τρυαματισμό ενός Έλληνα φίλαθλο του Ολυμπιακού.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αντιρατσιστικής πορείας και όταν οι τελευταίοι σε αυτοί συμμετέχοντες περνούσαν από τον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού επί των οδών Λαοδικείας και Κύπρου σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των λαθρομεταναστών και ενός Έλληνα. Ο άνδρας σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρήθηκε από τους Πακιστανούς ως μέλος της Χρυσής Αυγής και τον αποκαλούσαν «φασίστα». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είδαν το περιστατικό επενέβησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αυτών και των μεταναστών. Η κατάληξη του επεισοδίου άφησε πίσω της έναν ελαφρά τραυματισμένο οπαδό του Ολυμπιακού και ένα σπασμένο μηχανάκι.

Καλά θα κάνουν οι λαθρομετανάστες να σεβαστούν τους νόμους του Ελληνικού κράτους και να ακολουθήσουν την... άγουσα για τα αποδυτήρια, γιατί η υπομονή των δοκιμαζόμενων Ελλήνων έχει εξαντληθεί!

Συντονισμένο έργο η διάλυση των εθνικών κρατών

Συντονισμένο έργο η διάλυση των εθνικών κρατών

Συγκομιδή πέντε τόνων πατάτας δια τις ανάγκες της Μητροπόλεως εκ του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας στο Λεωνίδιο.

Συγκομιδή πέντε τόνων πατάτας δια τις ανάγκες της Μητροπόλεως εκ του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας στο Λεωνίδιο.

Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!
Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με ... Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (και λέμε λαθρομετανάστες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς  (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή!
Βέβαια η συγκέντρωση κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και η συγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προστατέψουν τελικά τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει.
Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε πολίτες της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, αλλα χάρη στην επέμβαση της ομάδας περιφρούρησης του κόμματος δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε να κάνει δήλωση κατά του ελληνικού κόμματος που συγκέντρωσε το 7% των ψήφων και είναι στο Κοινοβούλιο και ο ... πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα!
Διαβάστε περισσότερα: Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!

Δεν θέλουν να βλέπουν Εκκλησίες στον ΣΥΡΙΖΑ !!

Δεν θέλουν να βλέπουν Εκκλησίες στον ΣΥΡΙΖΑ !!

Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέτονται σε νέους γενίτσαρους

Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέτονται σε νέους γενίτσαρους

Συγκλονιστική φωτογραφία για τις δολοφονίες στην Ελλάδα

Συγκλονιστική φωτογραφία για τις δολοφονίες στην Ελλάδα

Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τρόικα σε Στουρνάρα: "Την Δευτέρα στο Eurogroup δεν θα περάσεις καλά!"

Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τρόικα σε Στουρνάρα: "Την Δευτέρα στο Eurogroup δεν θα περάσεις καλά!"

ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...Άντζελα Δημητρίου στο ΜΙΛΑ:"Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια..."!

ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...Άντζελα Δημητρίου στο ΜΙΛΑ:"Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια..."!

ΤΑΠΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑ: “Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί... η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα..."

ΤΑΠΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑ: “Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί... η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα..."

"EΘΝΟΣ" Συνελήφθη ο Τριανταφυλλόπουλος

"EΘΝΟΣ" Συνελήφθη ο Τριανταφυλλόπουλος

WSJ: H Τρόικα μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση

WSJ: H Τρόικα μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση

"Επιστολή-μανιφέστο" από "ομάδα-φάντασμα" συνταγματαρχών! Τι υποστηρίζουν, τι στηλιτεύουν

"Επιστολή-μανιφέστο" από "ομάδα-φάντασμα" συνταγματαρχών! Τι υποστηρίζουν, τι στηλιτεύουν

Νέο κύμα λάθρο στη χώρα - Εκρηκτική η άνοδος για το 2012

Νέο κύμα λάθρο στη χώρα - Εκρηκτική η άνοδος για το 2012

Ο Γέροντας Παΐσιος για την Πείνα, τον Αντίχριστο και την Κωνσταντινούπολη!

Ο Γέροντας Παΐσιος για την Πείνα, τον Αντίχριστο και την Κωνσταντινούπολη!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Βίντεο απάντηση στην πρόσφατη διαδήλωση των Τσάμηδων για την επιστροφή τους στην Ελλάδα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Βίντεο απάντηση στην πρόσφατη διαδήλωση των Τσάμηδων για την επιστροφή τους στην Ελλάδα

ΤΑ Wikileaks "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ" ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΥΤΙΝ

ΤΑ Wikileaks "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ" ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΥΤΙΝ

Tι κρύβουν οι «κλειστές» ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Tι κρύβουν οι «κλειστές» ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδας

Το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδας

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Τα ελληνικά κεφάλαια στα Βαλκάνια είναι βασικός τροφοδότης και της βουλγαρικής οικονομίας. Διαβάστε τι αναφέρει ο Βούλγαρος πρόεδρος

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Τα ελληνικά κεφάλαια στα Βαλκάνια είναι βασικός τροφοδότης και της βουλγαρικής οικονομίας. Διαβάστε τι αναφέρει ο Βούλγαρος πρόεδρος

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ... Στουρνάρας στους FT: Είμαστε εκτός στόχων, δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους δανειστές

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ... Στουρνάρας στους FT: Είμαστε εκτός στόχων, δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους δανειστές

Με το «καλημέρα» κωλοτούμπα από τη ΝΔ για το λαθρονομοσχέδιο...;Προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς θα καθάριζε πόλεις και χωριά από τους λαθρομετανάστες. Σήμερα φαίνεται πως άρχισε τις επικύψεις μπροστά στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και αποδέχεται πλήρως το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση.
Η Χρυσή Αυγή θα σηκώσει ψηλά τη σημαία του αγώνα ενάντια στην λαθρομετανάστευση, εστιάζοντας σε δύο πεδία: το κοινοβουλευτικό, όπου τη Δευτέρα είμαστε προετοιμασμένοι να καταθέσουμε πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838/2010.

Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!


ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ; ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΠΕ... ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Χριστόφιας: Καλύτεροι οι δανειακοί όροι της Ρωσίας!«Ψήφο εμπιστοσύνης» από τον Κύπριο πρόεδρο, Δημήτρη Χριστόφια, για τους όρους που προσέφερε στην Κυπριακή Δημοκρατία η Ρωσική Ομοσπονδία για να την δανειοδοτήσει.
Η σύγκριση γίνεται προφανώς με τους όρους που προσφέρουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Σύμφωνα με τον Χριστόφια, η Ρωσία και καλύτερο επιτόκιο προσφέρει και δεν επιβάλλει άλλους όρους…

Ανέβηκε γυμνός στο άγαλμα του Κεμάλ και έγινε χαμός!ΒΙΝΤΕΟΑνέβηκε γυμνός στο άγαλμα του Κεμάλ και έγινε χαμός!ΒΙΝΤΕΟ
Ανέβηκε γυμνός στο άγαλμα του Κεμάλ, στην πλατεία Ταξίμ για να διαμαρτυρηθεί, έκατσε γυμνός στο άγαλμα και οι περαστικοί Τούρκοι άρχισαν να τον γιουχάρουν και να του πετάνε κέρματα.
  Μόλις οι αστυνομικοί τον κατέβασαν, κάποιοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν καθώς θεώρησαν πως προσέβαλε τη μνήμη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί τον έσωσαν τελευταία στιγμή.
 Δεν έχει ανακοινωθεί ο λόγος διαμαρτυρίας του παράτολμου Τούρκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ...;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ...!!! ΚΟ - ΛΑ - ΣΗ ...!!!

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΝΙΚΑΙΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012! ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΤΠΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...

Για νέο «κούρεμα» μιλά ο Άκερμαν
 Νέα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους της προκειμένου αυτό να περιοριστεί στο 60% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ελλάδα, εκτιμά ο πρώην Πρόεδρος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν.

Οι κομμουνιστές στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων ως όπλο για να χτυπήσουν την οικογένεια και εκκλησία
«Κατάργηση της οικογένειας. Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών... Οι αστικές φλυαρίες για την οικογένεια και την ανατροφή, για τις προσφιλείς σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, γίνονται τόσο πιο αηδιαστικές, όσο περισσότερο, εξαιτίας της μεγάλης βιομηχανίας, σπάνε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί για τους προλετάριους…. Ο αστικός γάμος είναι στην πραγματικότητα η κοινοκτημοσύνη των παντρεμένων γυναικών. Το πολύ πολύ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές ότι θέλουν στη θέση μιας υποκριτικά σκεπασμένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών να βάλουν μια επίσημη, ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών». (Μάρξ- Ένγκελς, «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος», έκδ. Παπακώστα 1965, σελ. 4749).

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΑΘΗΝΑ 6-7-2012.

Η πολιτική του καθεστώτος για την εθνική και τη δημόσια ασφάλεια είναι μια έννοια ανύπαρκτη στο προτεκτοράτο του κατοχικού ψευτορωμέϊκου. Το ελληνικό έδαφος καταπατείται και ο ελληνικός λαός έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στην τοκογλυφική μέγγενη, την λαθρομεταναστευτική μάστιγα και την τουρκική αυθαιρεσία. Η εισβολή και η απειλή σε βάρος της ζωής των Ελλήνων αποτελεί καθημερινή εικόνα που πρέπει να παταχθεί άμεσα με την συντριβή των εισβολέων.

Η Πολιτεία έχει καθήκον να προασπίσει τη ζωή των Ελλήνων που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του Έθνους μας. Ο δε λαός έχει δικαίωμα να προμαχήσει υπέρ της φυλετικής μας ακεραιότητας. Όλοι σήμερα ζητούν την ευεργετική επενέργεια των μηχανισμών εθνικής ασφαλείας και επικαλούνται την ενεργή συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και η παρουσία του Στρατού μας πρέπει να εντοπιστεί οπωσδήποτε στο κέντρο κι όχι στην άκρη της εθνικής μας ζωής.

Η θέση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Εθνικιστικό Καθεστώς είναι αυτή της Φυσικής Αριστοκρατίας ως κορυφαίος μηχανισμός αξιοκρατίας και ενεργοποίησης του έμψυχου δυναμικού της πατρίδος για την τήρηση της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας. Η συμμετοχή των στρατιωτικών στην ζωή και την ευρυθμία του εθνικού κράτους πρέπει να είναι εμφανής και διαρκής. Το εθνόσημο και η στρατιωτική στολή πρέπει να εμπνέουν τον Έλληνα πολίτη με την εμφάνισή τους εντός και εκτός στρατοπέδων κι όχι να αντικαθίστανται από την πολιτική περιβολή ενοχοποιώντας το στράτευμα για λόγους ευφάνταστους και «δημοκρατικούς».

Ο ελληνικός στρατός στο εθνικιστικό καθεστώς εμπνέει το φόβο και τον τρόμο στον ίδιο βαθμό τόσο στους κακούς όσο και στους εχθρούς. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο Φρουρός της Πατρίδος ενάντια στους προδότες και τους εισβολείς, στους ελληνόφωνους ριψάσπιδες και τους βάρβαρους επίδοξους κατακτητές. Τα ελληνικά στρατόπεδα είναι καμωμένα μονάχα για Έλληνες λεβέντες κι όχι για λαθρομετανάστες. Και οι φυλακές είναι για τους κλέφτες των ψυχών και των συνόρων μας κι όχι για τον Έλληνα Ήρωα σαν τους Εθνικούς Επαναστάτες της 21ης Απριλίου με έσχατο κορυφαίο ζώντα τον Στρατηγό Ντερτιλή. Με την φυλακή στους γραικύλους πολιτικάντηδες να αποτελεί τον προθάλαμο προς το Γουδί συμφώνως με τον Στρατιωτικό Νόμο και τον Νόμο της Ελληνικής Φυλής.

Στο δικό μας καθεστώς οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι συμπολεμιστές και συνεπαναστάτες στο ίδιο μετερίζι του αγώνα. Στο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος ταραξίες, πράκτορες του εχθρού, πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των εχθρών μας και διεκδικητών ελληνικής γης μα και συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες με τους ανθέλληνες θα αντιμετωπίσουν την απόλυτη καταστολή της δράσης τους. Η διασάλευση της κοινωνικής ομαλότητος και η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας στο Εθνικοκοινωνικό Ελληνικό Κράτος είναι και αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει πολεμικές προκλήσεις.

Η βούληση του ελληνικού λαού και η υπεροχή του ελληνικού έθνους είναι κορυφαίες υποθέσεις που αφορούν τον Εθνικό μας Στρατό γιατί τα ένστολα παιδιά της πατρίδος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Φυλής, σάρκα από τη σάρκα του γνήσιου και μαχόμενου Ελληνισμού. Και μάλιστα το καθαρότερο τμήμα της θεσμικής ζωής στην συντεταγμένη Πολιτεία όσο αφορά τη συνείδηση και τις προθέσεις. Η ασφάλεια στους δρόμους και η περιφρούρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού από τις δυνάμεις της ξενοκρατίας που μηχανεύονται τη διάλυση του κράτους τόσο με το έγκλημα των ξένων όσο και με το δανεικό χρήμα αφορά ομοίως τον Στρατό ως κορυφαίο μέτοχο της εθνικής μας ζωής.

Για να το θέσουμε απλά και απόλυτα, πάσα ενέργεια που μικραίνει την Ελλάδα και πληγώνει τους Έλληνες από οιοδήποτε φορέα θεωρείται κακούργημα και εσχάτη προδοσία. Στις περιπτώσεις αυτές η δράση του ελληνικού στρατού είναι και νόμιμη και επιβεβλημένη. Ο Στρατός μας δεν έχει κάνει ποτέ του νομικές παραβάσεις παρά μονάχα εθνικές επαναστάσεις. Το εθνικοκοινωνικό κράτος έχει αποστολή ιερή να θωρακίσει και να μεγαλώσει την Ελλάδα. Το μεγάλωμα αυτό άρχεται από το εσωτερικό του κράτους με την ενότητα και τη σιγουριά των Ελλήνων και προοδευτικά εξαπλώνεται έως των εθνικών μας συνόρων και ακόμη παραπέρα. Αυτή η Ιερή Αποστολή είναι η πεμπτουσία των Ιερών Ελληνικών Όπλων.

Η είσοδος των τουρκικών γκρίζων λύκων και των λοιπών πρακτόρων από τα γειτονικά μορφώματα σε γη ελληνική και αιματοπότιστη δεν νοείται ούτε ως αστείο. Το προτεταμένο όπλο είναι η μόνη απάντηση στον βάρβαρο. Η άμεση αντίδραση είναι ζήτημα Εθνικής Τιμής άνευ διαπραγματεύσεων και διακρατικών κοινοβουλευτικών συσκέψεων. Για τον Ελληνικό Στρατό όπως ακριβώς και για τον Ελληνικό Εθνικισμό η μόνη παραδεκτή και άμεσα απαιτητή ενέργεια είναι η απαράγραπτη διεκδίκηση των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Στην Κύπρο, τη Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά λέει ένα αθάνατο σύνθημα. Και ένα άλλο λέει πως ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε θα μπούμε στην Τουρκία.

Ο Στρατός μας μετράει την Ελλάδα με τους σφυγμούς και το πύρωμα της ελληνικής καρδιάς. Φόρος δικός του είναι το Ελληνικό Αίμα. Και πόθος ασίγαστος είναι η Μεγάλη Ελλάδα Ελεύθερων Ελλήνων και μόνο. Στην Ελλάδα του Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συνοδοιπόρος της πολιτικής διοίκησης και εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...