Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Οἱ «φίλοι» μας οἱ Ἀλβανοί, ποὺ στὴν κατοχὴ μᾶς δολ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Οἱ «φίλοι» μας οἱ Ἀλβανοί, ποὺ στὴν κατοχὴ μᾶς δολ...: Φωτό: Ένοπλοι Αλβανοτάμηδες σε  επιθεώρηση από Γερμανό Αξιωματικό Ἀλβανοτσάμηδες σήμερα.  Ἕνα θέμα ποὺ ἐλάχιστοι γνωρίζουμε κι...

Στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!Στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!
Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη διώκει φαντάρο ως προδότη.

Ο έφεδρος Α.Τ., βιολόγος - καθηγητής ετών 29, διώκεται για κακούργημα γιατί θέλησε να ενημερώσει τους στρατιώτες που θα υπηρετήσουν στην Κύπρο,  βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία και σε ευρέως γνωστές πληροφορίες σχετικά με την διάρθρωση της ΕΛΔΥΚ και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ο καθένας σε μια περιήγηση του στο internet.


Ο Α.Τ. υπηρέτησε εθελοντικά στην ΕΛΔΥΚ έχοντας ανάγκη τον ποσό που λαμβάνουν οι ΕΛΔΥΚάριοι και λόγω ειδικότητας Ν/Τ (νοσοκόμος - τραυματιοφορέας). Όπως γράφει ο ίδιος «Όταν τον Δεκέμβρη του 2010, άρχισε να έρχεται η επόμενη ΕΣΣΟ, βοηθούσα ως Ν/Τ στις συνεντεύξεις των νεοεισερχόμενων το γιατρό της μονάδας, έναν καταπληκτικό νέο ανθυπολοχαγό που ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τους στρατιώτες, και τον οπλίτη ΟΨΜ (ψυχολόγος). Εκεί διαπίστωσα πως η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτών δεν είχε δηλώσει εθελοντικά την ΕΛΔΥΚ και πως ήταν αρκετά φοβισμένοι καθώς δεν ήξεραν που μεταφερόντουσαν. Επειδή στην ζωή μου έχω μάθει να βοηθώ άλλους ανθρώπους όπως και όταν μπορώ, στις 21/12/2010 συνέταξα στο φόρουμ www.thiteia.org το συνημμένο άρθρο. Στόχος μου ήταν ένας και μοναδικός , να βοηθήσω τους νέους φαντάρους, που είτε εθελοντικά είτε όχι, έρχονταν στην ΕΛΔΥΚ να μάθουν 5 πράγματα για τη νέα τους μονάδα».

Κύπριοι φοιτητές στον "Αθέατο κόσμο"

Έλληνες φοιτητές από την Κύπρο που σπουδάζουν στην Αθήνα συζητούν με τον Κώστα Χαρδαβέλα στον "Αθέατο Κόσμο".

ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΟΛΩΜΕ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 22 - (38)-  ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΤΡΑΒΕΣΤΙ


Toύρκοι αστυνομικοί συνέλαβαν τραβεστί και έπαθαν σοκ!

Toύρκοι αστυνομικοί συνέλαβαν τραβεστί και έπαθαν σοκ!
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το πρωί αστυνομικός το βράδυ τραβεστί φαίνεται πως ήταν ένας 28χρονος τούρκος που ντροπιάζει σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο την τιμή της τουρκικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan που έχει τίτλο “ άμεση διαγραφή της τραβεστί από το αστυνομικό σώμα» ο 28χρονος αστυνομικός δεν είχε προκαλέσει καμία υποψία στους συναδέλφους του.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ
Τελέστηκε το δέκατο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Ευάγγελου Φλωράκη, του οποίου φέρει το όνομα η Ναυτική Βάση στο Μαρί. Το μνημόσυνό του τελέστηκε στον ιερό ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια. Στην ίδια εκκλησία τελέστηκε, επίσης, και το μνημόσυνο των τεσσάρων αξιωματικών της Δύναμης, που σκοτώθηκαν στις 10 Ιουλίου 2002 σε διατεταγμένη υπηρεσία. Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη συντριβή σε περιοχή των Κουκλιών του μοιραίου ελικοπτέρου της Εθνικής Φρουράς,

Τουρκική φρεγάτα στον Πειραιά

Τουρκική φρεγάτα στον Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν το πρωί τρία πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ SNMG2 (Standing Nato Maritime Group 2).
Πρόκειται για τις φρεγάτες BAYERN (Γερμανία), Gediz (Τουρκία) και Courbet (Γαλλία). Τα πλοία πραγματοποιούν εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των κρατών - μελών του ΝΑΤΟ για την καταπολέμηση της πειρατείας, η οποία είναι και η αποστολή της δύναμης.
Πάντως, ο Γερμανός διοικητής της SNMG2, υποναύαρχος Thorsten Kahler, δήλωσε ότι ο τομέας και ο χρόνος δράσης της δύναμης αποτελεί αρμοδιότητα της Συμμαχίας. Τα πλοία θα αποπλεύσουν για τη Μεσόγειο στις 13 Ιουλίου.

Κάνε    για να προλάβεις το μακελειό!
Εκτύπωση Email

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

  • Image

Showing 1 comment

blog comments powered by Disqus
Στην απόσυρση από την αγορά, προϊόντων φυτικής προέλευσης που πωλούνται ως αρωματικά χώρου, προχωρά ο ΕΟΦ, μετά από ενημέρωση της αρμόδιας αρχής της Πορτογαλίας, μέσω του συστήματος ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για την επικινδυνότητα των προϊόντων αυτών.
18:18 μμ
Την πεποίθησή του, πως σύντομα η Ελλάδα θα σταθεί και πάλι στα πόδια της, πως σύντομα θα είναι και πάλι «ανθισμένη», διατρανώνει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ στη Βιέννη, ο δημιουργός της πρωτότυπης ταινίας-ντοκιμαντέρ «Η Ελλάδα ανθίζει», ο πολυβραβευμένος, γνωστός Αυστριακός συγγραφέας και σκηνοθέτης, Φάμπιαν Εντερ, με την ευκαιρία της αποψινής προβολής της στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.
17:40 μμ
Διαβάστε την ιστορία που περιγράφει ο Πρεσβύτερος Διονύσιος Ταμπάκης , η οποία διαδραματίστηκε πριν λίγες ημέρες και αφορά σε θαύμα.
15:47 μμ
Το αδιαχώρητο γίνεται αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
15:26 μμ

Θ. Κολοκοτρώνης: Το τέλειο στοιχείο της γνώσης του αντιπάλου

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον κανείς να διαβάσει την βιογραφία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Όπως αναφέρεται και στο wikipedia.org από όπου είναι και η πηγή της βιογραφίας ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην μάχη της Τριπολιτσάς που συμμετείχε είχαν σφαγιασθεί 40.000 τούρκοι και εβραίοι …. ( στην βιογραφία αναφέρει ότι ήταν άμαχοι οι τούρκοι και οι εβραίοι αλλά θέλω να έχω τις αμφισβητήσεις μου διότι θα ήτο αδύνατον σε έναν πόλεμο να ήταν όλοι άμαχοι ).
Το ότι σφαγιάστηκαν Τούρκοι, όπως γράφει το molonlabe.blog,  το καταλαβαίνουμε καθώς υπήρχε ο πόλεμος κατά των Τούρκων του Σουλτάνου αλλά τίθεται το ερώτημα γιατί σφάζουν μαζί με τους Τούρκους και τους Εβραίους ;

Συνδρομή Βουλγάρων ζητάει ο Μπουτάρης για τις κλοπές σκουπιδιών

Το ακούσαμε και αυτό από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη!!!
Ζητάει να γίνουν μικτά κλιμάκια ελέγχων με Έλληνες και Βούλγαρους αστυνομικούς, που θα αστυνομεύουν …τους κάδους ανακύκλωσης, γιατί όπως υποστηρίζει, σπείρες Βουλγάρων κλέβουν τα ανακυκλώσιμα υλικά και τα πωλούν για σκραπ.
Μάλιστα, όλο αυτό το ευφάνταστο σενάριο έχει γίνει δίχως να περιέλθει τίποτα επισήμως σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ...Πάντως, πέρα από το πρόβλημα των κλοπών σε ανακυκλώσιμα υλικά, έχουν λυθεί άλλα ζητήματα στην Θεσσαλονίκη όπως η εγκληματικότητα και δεν το γνωρίζαμε; Και πως θα …χρησιμοποιηθούν Βούλγαροι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη και με ποιον τρόπο και με ποια λογική;;;
Κάνε    για να προλάβεις το μακελειό!

Στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά


Βρεθήκαμε στην οικία του Ι. Μεταξά επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Δίπλα από το κατεστραμένο άγαλμα του ("κάποιοι" συμπολίτες μας το κατάστρεψαν) συζητούν ο Γιάννης Γιαννάκενας  με τον Γιώργο Παπασημάκη. 
Η "οικονομική κρίση" είναι αποτέλεσμα της κρίσης των "Αξιών" !!!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΕΘΙΧΘΗ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Αγωγή εναντίον του εν αργία περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Υποστηρίζει ότι ο κ. Ψωμιάδης σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών ALTER και ANT1 διαστρέβλωσε δηλώσεις του Μ. Τρεμόπουλου σε τηλεοπτικούς σταθμούς στα Σκόπια, με αφορμή συνέντευξη Τύπου που έδωσε εκεί ενάντια στη δημιουργία πυρηνικών σταθμών στη γείτονα χώρα.

Ρωσία: Καθ’ οδόν προς τη Συρία τα αρματαγωγά, μέσω Αιγαίου…


Νοτίως της Ίμβρου βρίσκονται αυτήν την στιγμή τα δύο ρωσικά αρματαγωγά Nikolai Fichenkov και Caesar Kunikov, τα οποία συνοδεύονται από δύο ρυμουλκά, τα Σαχτάρ και Οκτένσκι. Τα ρωσικά πλοία συνοδεύονται από το τουρκικό ναρκοθηρευτικό Sokullu Mehmet Pasa. Εντός της ημέρας, τα πλοία (πλην του τουρκικού) θα εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, έχοντας λάβει τις σχετικές εγκρίσεις από τις Ελληνικές Αρχές.

O Aμερικανός πρεσβευτής στο ΥΠΕΘΑ για τα ... "γνωστά!


O πρώτος πρεσβευτής που θα επισκεφθεί τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, είναι, βέβαια - ποιος άλλος - ο Αμερικανός. Ο πρεσβευτής, λοιπόν των ΗΠΑ, ο δαιμόνιος Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ θα διαβεί την πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τό γνωστό κομβόϊ του θωρακισμένου πρεσβευτικού αυτοκινήτου, των δύο τζιπ με μαύρα τζάμια και των δύο μοτοσυκλετιστών για να γνωρίσει τον ... 5ο (!) Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας μέσα σε ένα χρόνο!

1,5 εκατομμύριο ευρώ για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ νεκροταφείο στο Ηράκλειο


1,5 εκατομμύριο ευρώ για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ νεκροταφείο στο Ηράκλειο
Ο Δήμος Ηρακλείου μάλλον έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, έτσι θα λύσει και την επιτακτική ανάγκη ταφής αλλοθρήσκων κατά τον αντιδήμαρχο. Για 50 μουσουλμανικούς τάφους, θα πληρωθούν 1,5 εκατομμύριο ευρώ! 30.000 ο τάφος σαν πολλά δεν είναι βρε «πατριώτες»; Έτσι λοιπόν άμεσα προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου στη δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους που διαμένουν στην πόλη του Ηρακλείου με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε έπειτα από αίτημα της αραβικής κοινότητας της πόλης πριν από ένα χρόνο. Ο χώρος αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό σημείο, μέσα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με τους τάφους να πληρούν τις προϋποθέσεις της θρησκείας των μουσουλμάνων που θέλουν το σώμα του νεκρού να “κοιτάει” προς τη Μέκκα. Αυτός ο χώρος θα είναι ο δεύτερος χώρος ενταφιασμού μουσουλμάνων στην Ελλάδα με τον πρώτο να βρίσκεται στην Κομοτηνή και πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά τους μουσουλμάνους της πόλης καθώς μέχρι τώρα αναγκάζονταν να φεύγουν στο εξωτερικό ή να ταξιδεύουν μέχρι την Κομοτηνή για να κηδέψουν τους νεκρούς τους. Χαρακτηριστικό περιστατικό ήταν αυτό με ένα ανήλικο παιδί που έχασε τη ζωή του πριν από λίγο καιρό σε συνοικία του Ηρακλείου με τους γονείς του να το κρατούν στο ψυγείο για 15 ημέρες, μέχρι να μαζέψουν τα χρήματα και να μπορέσουν να ταξιδέψουν στη χώρα τους. Όπως διευκρινίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Περισυνάκης, η ανάγκη διασφάλισης χώρου ενταφιασμού σε αλλόθρησκους που φιλοξενούνται στο Δήμο Ηρακλείου ήταν επιτακτική, ενώ τονίζει πως με το σχεδιασμό που έχει γίνει θα δημιουργηθούν 50 τάφοι που αναμένεται πως θα υπερκαλύψουν τις ανάγκες για τα επόμενα χρόνια, ενώ η επέκταση του νέου κοιμητηρίου θα δώσει λύση και σε προβλήματα ενταφιασμού που αντιμετωπίζουν οι Ηρακλειώτες (αφού πρώτα λυθεί φυσικά το θέμα των… μουσουλμάνων). Τα έργα ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου. Τα ερωτήματα είναι σαφέστατα:
1) Γιατί δεν πληρώνουν και διαμορφώνουν οι μουσουλμάνοι τους τάφους τους όπως οι Έλληνες αν θέλουν να ταφούν στην Ελλάδα;
2) Γιατί δεν πληρώνει η μουσουλμανική κοινότητα;
3) Γιατί κοστίζει 30.000 ευρώ ο κάθε τάφος;
Ο κ. Κουράκης έχει να απαντήσει σε πολλά ακόμη ερωτήματα πολύ σύντομα και μάλιστα… επίσημα.
Σταύρος Καρεφυλλάκης.xryshaygh.com

Τελέσθηκε Τρισάγιο εις μνήμην των πεσόντων Μακεδονομάχων στην ΚαστοριάΤελέσθηκε Τρισάγιο εις μνήμην των πεσόντων Μακεδονομάχων στην Καστοριά
Τελέσθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 το Τρισάγιο εις μνήμην του Παύλου Μελά και των πεσόντων Μακεδονομάχων, από την Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Πολλά μέλη των Τοπικών Οργανώσεων Κοζάνης και Καστοριάς καθώς και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών της Μητρόπολης Καστοριάς, όπου βρίσκεται ο τάφος του Παύλου Μελά και τίμησαν τη μνήμη του, καθώς και όλων των πεσόντων ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα οι οποίοι μνημονεύθηκαν.


Η Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής τιμά και θα συνεχίσει να τιμά και να μην ξεχνά όλους αυτούς που έπεσαν υπέρ πατρίδος, βωμών και εστιών, για να είναι σήμερα η Ελλάδα ελεύθερη.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στη λιτή εκδήλωση μας και ιδιαίτερα τους Ιερείς οι οποίοι τέλεσαν το μνημόσυνο, στο γραφικό παρεκκλήσι των Ταξιαρχών της Μητρόπολης Καστοριάς.xryshaygh.com

Απρόκλητη επίθεση αναρχικών κατά Χρυσής Αυγής


Απρόκλητη επίθεση αναρχικών κατά Χρυσής Αυγής
Μήπως οι αλήθειες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πονάνε υπερβολικά;
Χθες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος στο Αγρίνιο, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών.

Όπως μας ανέφερε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν τον ερχομό οπλισμένων αναρχικών με καδρόνια και πέτρες να κατευθύνονται προς το καφενείο-ουζερί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ακολούθησε συμπλοκή και μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την ρίψη χημικών, οι αντεξουσιαστές τράπηκαν σε φυγή. Αποτέλεσμα της θρασύδειλης αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των αναρχικών.  Αυτό αποτελεί αλλη μια τρανή απόδειξη για ποιόν πραγματικά «δουλεύει» το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του «παιδιά»; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να σταματήσει την νόμιμη δράση της, αλλά αντιθέτως θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να επιτύχουμε την ενημέρωση όλων των συμπατριωτών μας για τον δίκαιο Αγώνα μας.xryshaygh.com

Όργια στα ολυμπιακά χωριά

Όργια στα ολυμπιακά χωριά

Χρυσή Αυγή: "Όνειρο" η επαναδιαπραγμάτευση

Χρυσή Αυγή: "Όνειρο" η επαναδιαπραγμάτευση

ΝΑΤΟ: Στον Πειραιά τρία πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης

ΝΑΤΟ: Στον Πειραιά τρία πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης

Νικολόπουλος σε Σαμαρά: "Αντιμετωπίζω προδιαγεγραμμένες πορείες"

Νικολόπουλος σε Σαμαρά: "Αντιμετωπίζω προδιαγεγραμμένες πορείες"

Απάτη μαμούθ σε βάρος του ΙΚΑ

Απάτη μαμούθ σε βάρος του ΙΚΑ

Άγριο ξύλο μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Άγριο ξύλο μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Μας έλεγαν ότι δεν είχαμε πετρέλαια και εμφανίστηκαν 11 ενδιαφερόμενες εταιρείες

Μας έλεγαν ότι δεν είχαμε πετρέλαια και εμφανίστηκαν 11 ενδιαφερόμενες εταιρείες

Η Θεοτόκος απουσιάζει παντού από τα Θρησκευτικά που ετοιμάζουν για το Γυμνάσιο

Η Θεοτόκος απουσιάζει παντού από τα Θρησκευτικά που ετοιμάζουν για το Γυμνάσιο

Διαστάσεις οικονομικής γενοκτονίας η ύφεση του μνημονίου. Μόνο το Τατζικιστάν και η Λιβερία ξεπερνούν την Ελλάδα στη νεώτερη ιστορία

Διαστάσεις οικονομικής γενοκτονίας η ύφεση του μνημονίου. Μόνο το Τατζικιστάν και η Λιβερία ξεπερνούν την Ελλάδα στη νεώτερη ιστορία

Κωνσταντίνος Χολέβας, Αυτοδιαλύεται ο μύθος των Ψευδομακεδόνων

Κωνσταντίνος Χολέβας, Αυτοδιαλύεται ο μύθος των Ψευδομακεδόνων

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ZELDA. ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ZELDA. ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πλησιάζει η συντριπτική οικονομική κατάρρευση και αυτή τη φορά θα είναι παγκόσμια;

Πλησιάζει η συντριπτική οικονομική κατάρρευση και αυτή τη φορά θα είναι παγκόσμια;

Καμία έρευνα δεν θα γίνει για τις ευθύνες όσων μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Για το καλό της χώρας λέει…

Καμία έρευνα δεν θα γίνει για τις ευθύνες όσων μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Για το καλό της χώρας λέει…

BΡΑΒΕΙΟ KΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ EΡΕΥΝΗΤΗ, Παγκόσμια τιμή σε Ελληνίδα επιστήμονα.

BΡΑΒΕΙΟ KΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ EΡΕΥΝΗΤΗ, Παγκόσμια τιμή σε Ελληνίδα επιστήμονα.

Μην μας διατάζετε γιατί μας χρωστάτε!

Μην μας διατάζετε γιατί μας χρωστάτε!

Πώληση 4 Α340-300 Airbus: Ξεπλένοντας μία απάτη με ένα σκάνδαλο...

Πώληση 4 Α340-300 Airbus: Ξεπλένοντας μία απάτη με ένα σκάνδαλο...

Πούλησε το Πατριαρχείο σε Εβραίους έκταση στα Ιεροσόλυμα!

Πούλησε το Πατριαρχείο σε Εβραίους έκταση στα Ιεροσόλυμα!

Τουρκική προπαγάνδα με φόντο τον ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο

Τουρκική προπαγάνδα με φόντο τον ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο

Ο Διευθυντής της Bild κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Ο Διευθυντής της Bild κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Ανεξάρτητοι Ελληνες - Χρυσή Αυγή: «Να καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση»

Ανεξάρτητοι Ελληνες - Χρυσή Αυγή: «Να καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση»

Ληστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 69χρονη στη Φιλοθέη!

Ληστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 69χρονη στη Φιλοθέη!

Η κόντρα Καμμένου – Χατζηδάκη στη Βουλή Βίντεο

Η κόντρα Καμμένου – Χατζηδάκη στη Βουλή Βίντεο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ!

Κοντά στη σύλληψη της σκληρής συμμορίας των κακοποιών με τα καλάσνικοφ η ΕΛ.ΑΣ.

Κοντά στη σύλληψη της σκληρής συμμορίας των κακοποιών με τα καλάσνικοφ η ΕΛ.ΑΣ.

Κάθε μέρα και μία ρουφιανιά στο φως. Κάθε μέρα και μία προδοσία

Κάθε μέρα και μία ρουφιανιά στο φως. Κάθε μέρα και μία προδοσία

Eχασε το μέτρο: Βούλγαροι αστυνομικοί στη Θεσ\κη!Είναι προφανές πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μες στον... παροξυσμό της "προοδευτικότητας" και της "πολυπολιτισμικής ανοχής" που τον διακατέχει, έχασε το μέτρο... Αστυνομία ακόμη και στα… σκουπίδια σκοπεύει να βάλει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο της κλοπής ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους!
Για να επιτευχθεί αυτό, θα έρθουν στην πόλη, ώστε να συνδράμουν στην πάταξη αυτού του φαινομένου, Βούλγαροι αστυνομικοί!

Την απειλούσαν με βουντού!Με την απειλή βουντού, το κύκλωμα σωματεμπόρων της Θεσσαλονίκης εκβίαζε την 23χρονη από τη Νιγηρία να εκδίδεται, έναντι –διόλου ευκαταφρόνητου-χρηματικού ποσού.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα, ενώ οι 6 συνολικά εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναζητούνται από την αστυνομία.

Tα σκανδαλώδη μυστικά του ιού της μίζας

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - Φίλιππος Καραμέτος

Επανάληψη της πολυσυζητημένης υπόθεσης προμήθειας μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων για τον ιό των χοίρων (Η1Ν1) θυμίζει το σκηνικό τρόμου και πανικού που στήνεται επιτηδευμένα από κάποιους γύρω από τον -επανεμφανιζόμενο- ιό του Δυτικού Νείλου.

Εδώ και λίγες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα των υγειονομικών Αρχών προκειμένου να προμηθευτεί η χώρα όλα τα απαραίτητα ιατρικά εφόδια (αντιδραστήρια, αναλώσιμα, εργαστηριακός εξοπλισμός) ώστε να αντιμετωπίσει την -«ασύμμετρη»- όπως παρουσιάζεται απειλή. Το ύψος της δαπάνης ανέρχεται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Κατατέθηκε πρόταση για κατάργηση του νόμου Ραγκούση

Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΥΝΑΜΗ


ΑΘΗΝΑ 10-7-2012.

Η ελληνική γη είναι ο σπουδαιότερος επενδυτικός μηχανισμός που διαθέτει η πατρίδα μας. Ένα ανεξάντλητο θησαυροφυλάκιο που αποτελεί την ασφαλέστερη βάση για τον γεωπολιτικό και οικονομικό έλεγχο της περιοχής. Και η θάλασσα που μας περιβάλλει είναι ο υδάτινος δρόμος που μας συνδέει με τις οικονομικά εύφορες ζώνες την ίδια στιγμή που μας έχει θρέψει και μας έχει στηρίξει σε όλο το ιστορικό μας διάβα. Ο δε έλεγχος αυτής αποτελεί το αποφασιστικό βήμα για τη μετατροπή της πατρίδος μας σε μεγάλη δύναμη σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ανέκαθεν οι ισχυρότερες δυνάμεις του κόσμου ήταν οι χώρες εκείνες που βρέχονταν οι ακτές τους από το θαλάσσιο δώρο του Θεού. Τώρα που έχουν βαλθεί οι γνωστοί γυρολόγοι έμποροι των εθνών να μας καταβάλλουν με τα τραπεζικά τερτίπια και την εικονική οικονομία, εμείς οφείλουμε να αντιπαραβάλλουμε την πραγματική παραγωγική οικονομία με αιχμή του δόρατος την ελληνική θάλασσα την οποία οι ίδιοι μισέλληνες έχουν βάλει στο σημάδι να την δεσμεύσουν. Γιατί ελληνική θάλασσα σημαίνει ενεργειακός πλούτος, τουριστική βιομηχανία, μεταφορές, εμπόριο, ναυπηγική ανάπτυξη, ισχυρή εθνική άμυνα. Σημαίνει εθνική αυτάρκεια και διεθνής ισχύς της Ελλάδος.

Εμείς στον τωρινό καιρό των γεωπολιτικών ανακατατάξεων δεν επιτρέπεται να έχουμε κλειστά ναυπηγεία, παραδομένα στον ξένο έλεγχο λιμάνια και τουρισμό προσανατολισμένο στις ορέξεις γειτονικών και μη επίβουλων της εθνικής μας ακεραιότητας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προτάσσει την αναδιάταξη της θαλάσσιας πολιτικής μας στον στρατηγικό σχεδιασμό της Δυνάμεως με πρώτο στόχο την ένταξη του γεωφυσικού μας πλούτου και των υδρογονανθράκων στον απόλυτο έλεγχο του εθνικού μας κράτους ως κινητήριο μηχανισμό της οικονομίας. Η εξόρυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου πρέπει να οδεύσει στο εθνικό ταμείο και από εκεί να επανατοποθετηθεί στην χρηματοδότηση των υπόλοιπων θαλασσίων δραστηριοτήτων.

Στον τουριστικό τομέα πρέπει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα εκποιήσεως της υδροφόρας και χρυσοφόρου ελληνικής γης. Ο επενδυτικός αυτός τομέας θα κεφαλαιοποιήσει το ξένο εισόδημα ως επισκέπτη κι όχι ως ιδιοκτήτη. Ο υδροφόρος ορίζοντας με την εθνική γη που περιβάλλει έχει μονάχα ελληνικούς τίτλους ιδιοκτησίας. Το χρήμα είναι το μέσο στήριξης που παράγει εν προκειμένω η φυσική ομορφιά της πατρίδος μας για να παραμείνει σε χέρια ελληνικά και να αναπτύξει τον τόπο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτή τη δραστηριότητα. Όπως συμβαίνει με το έδαφος, έτσι ακριβώς και με τη θάλασσα η κατοχή της από τις εγγενείς δυνάμεις του έθνους προσθέτει αγαθά και επιρροή δίδοντας εργασία και ευκαιρίες στον πολίτη και το κράτος.

Ο μεταφορικός τομέας και η εμπορική δραστηριότητα είναι δύο ακόμη προσοδοφόροι τομείς της πατροπαράδοτης ελληνικής οικονομίας που συνδέονται μάλιστα μεταξύ τους μοναδικά με τους θαλάσσιους διαδρόμους. Πρόκειται για μια κεφαλαιώδη υπόθεση που ακουμπά τόσο στην εσωτερική σύνδεση και την τροφοδοσία αγαθών και προσώπων όσο και στη διείσδυση της ελληνικής αγοράς και επιχειρηματικότητας στα μεγάλα οικονομικά συστήματα.

Τα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου διακινούνται με την αποκλειστική ευθύνη του εθνικού κράτους και οι δημόσιες υπηρεσίες στηρίζουν τη δραστηριότητα και την παραμονή του ενεργού εμψύχου δυναμικού στις παραγωγικές γωνιές της πατρίδος μας. Ο δε Έλληνας εφοπλιστής θα στηριχθεί στις διαμετακομιστικές του δραστηριότητες με την απαραίτητη συνθήκη να διαθέτει Έλληνες εργάτες και ελληνική σημαία. Σκοπός της Ελληνικής Εθνικοκοινωνικής Διοικήσεως είναι η αυτάρκεια της τροφοδοσίας στο εσωτερικό και ο έλεγχος της ελληνικής επιχειρηματικότητας και των σχετικών κέντρων επιρροής στο εξωτερικό.

Η ανάπτυξη του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα είναι μια ακόμη πανάρχαια ελληνική δραστηριότητα που στήριζε και πρέπει να στηρίξει εκ νέου τις στρατιωτικές και επιχειρηματικές ενέργειες της Πατρίδος μας στις θαλάσσιες λεωφόρους. Οι εξοπλιστικές και οι βοηθητικές υπηρεσίες στους τομείς αυτούς μαζί με την εγχώρια υπεροχή στην τεχνογνωσία και τις υλικοτεχνικές υποδομές ενισχύουν τις αυτόφωτες επιλογές στην διαμόρφωση της εθνικής πολιτικής παρέχοντας σταθερή απασχόληση στον Έλληνα επιχειρηματία και τον Έλληνα εργάτη. Η εθνικοποίηση των ναυπηγικών εγκαταστάσεων παρέχει εγγυημένο εθνικό προϊόν απρόσβλητο από τον διεθνή ανταγωνισμό και τις ξένες παρεμβάσεις αλλά και ταχύτητα παροχής εξοπλισμού στο ελληνικό πλοίο.

Τα θαλάσσια τείχη υπήρξαν οι στυλοβάτες στην άμυνα και τις κατακτήσεις του Ελληνικού Έθνους. Κι αυτά πάλι θα μας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα στους δύσκολους καιρούς της νεοταξικής λαίλαπας. Τα λιμάνια και οι ναύσταθμοι της πατρίδος μας έχουν φιλόξενες θέσεις για το ελληνικό καράβι και για τους εταίρους εκείνους που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την ελληνική υπεροχή.

Αυτή η επιλογή αρκεί για να επιβληθεί επί των εθνικής στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεων αυστηρός και απόλυτος έλεγχος του εθνικού κράτους. Και το Πολεμικό Ναυτικό μας είναι ο αήττητος φρουρός του ελληνικού έθνους. Είναι απολύτως χρήσιμο να εξασφαλίσουμε τη δομή και το όπλο του ελληνικού πολεμικού σκάφους από ελληνικά χέρια.

Ο έλεγχος της ναυσιπλοΐας στις δικές μας θάλασσες είναι εθνική υπόθεση κι όχι ζήτημα διεθνών συνθηκών. Ο δε πολεμικός μας στόλος έχει ως αποστολή την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και βλέψεων σαν παραστεί ανάγκη να διαβεί τα σύνορα κι όχι ξένες «συμμαχικές» υποθέσεις. Η Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι αυτή η θαλάσσια Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...