Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!

Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, για τις οποίες είναι σύμφωνοι και οι εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα αναρωτιόταν κανείς αφού κυβερνάτε κατ’ αποκλειστικότητα 38 χρόνια τώρα, αν έχετε καμιά επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
Όσοι κυβερνήσατε, καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα, να την υποθηκεύεστε στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους να οδηγήσετε στο εθνοκτόνο μνημόνιο  και να οδηγήσετε στην ολοκληρωτική καταστροφή την ελληνική κοινωνία. Κι όλα αυτά με την πλήρη συνένοχοι και προτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την καταστροφική συνδικαλιστική δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων που επιβιώνουν μόνο μέσα από την μιζέρια και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Αναθέσατε για μια ακόμη φορά τη σωτηρία της χώρας στους καθοδηγητές του τραπεζικού συστήματος, τραπεζίτες που σαν διοικητές τραπεζών καταβαράθρωσαν τις αξίες των μετοχών τους σε σχεδόν μηδενική αξία. Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαφανίζοντας τα αποθεματικά τους τζογάροντας τα σε τοξικά  ομόλογα, και εξαφανίσατε τις οικονομίες των Ελλήνων,  πείθοντας τους να τα επενδύσουν στη φούσκα του χρηματιστήριου. Μαζί με αυτούς καταστρέψατε ολόκληρο τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας.

enikos gr ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ALPHA

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των δυσπραγούντων έξω από την Βουλή

Αστυνομικοί διέσωσαν σκύλο από λαθρομετανάστες


 Από τότε που η χώρα έγινε ξέφραγο αμπέλι, και γεμίσαμε με απίστευτες μάζες λαθρομεταναστών γίναμε μάρτυρες πολυπληθών αποτρόπαιων πράξεων, και συνηθειών. Μία από αυτές είναι η βρώση σκύλων, και γενικώς αδέσποτων ζώωνπου στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες θεωρούνται ... γκουρμέ τροφή!
Ήδη η κακομεταχείριση ζώων από ημεδαπούς εγκληματικούς χαρακτήρες στο παρελθόν ήταν απίστευτα ενοχλητική, τώρα με τις στρατιές των λαθρομεταναστών που κυνηγάνε ότι κινείται για να το φάνε η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική. Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (σκυλιά και γάτες) βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. 

Λάσπη του “Παρατηρητηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα” κατά Χρυσής ΑυγήςΛάσπη του “Παρατηρητηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα” κατά Χρυσής Αυγής
Πολυσέλιδα αναφορά για την Ελλάδα εξέδωσε το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Μια αναφορά που βρίθει από εμπάθεια για την Ελλάδα και δεν παραλείπει να επιτεθεί και στην Χρυσή Αυγή με τις γνωστές λασπολογίες που ανακινούν και οι εγχώριοι αριστεροί, παρακρατικοί κύκλοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εμπάθειας του εν λόγω «παρατηρητηρίου» είναι το παρακάτω: «Άτομα, προερχόμενα από “εμπόλεμες ζώνες”, αποφεύγουν να κυκλοφορήσουν το βράδυ στην Αθήνα, λόγω του φόβου ότι θα δεχθούν επίθεση»,  «Η οικονομική κρίση και η μετανάστευση δεν δικαιολογούν την αποτυχία της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τη βία, που διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό».
Φυσικά το «παρατηρητήριο» δεν έβγαλε ανακοίνωση για τους Έλληνες που δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους, δεν έβγαλε καμμία ανακοίνωση για τους νεκρούς που μετράει η Ελλάδα από την λαθρομεταναστευτική βία. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην λασπολογική, για την Ελλάδα, αναφορά θα πρέπει να γίνει «εκπαίδευση» στην Αστυνομία και την Δικαιοσύνη ώστε να δρουν καταλλήλως στα θέματα που αφορούν λαθρομετανάστες. Άμα λάβουμε υπόψιν μας τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα και την ασυλία που ήδη απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, τότε μάλλον αυτό που εννοεί η αναφορά του «παρατηρητηρίου» είναι να αποποινικοποιηθεί πλήρως η βία που ασκούν οι λαθρομετανάστες.
Δεν έλλειψαν βέβαια και οι αναφορές στην Χρυσή Αυγή. Για σχέσεις της αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή και όλα τα υπόλοιπα που συνηθίζουν οι εν Ελλάδι αριστεριστές. Βέβαια όλα αυτά αστήρικτα, με καμμία απόδειξη, αφού η γελοιοποίηση δεν θα είχε τέλος αν προσπαθούσαν να αποδείξουν τέτοιους αστήρικτους ισχυρισμούς. Αυτά, βεβαίως, δεν πτοούν την Χρυσή Αυγή που είναι συνηθισμένη να δέχονται πόλεμο από όλους τους ταγούς του καθεστώτος.
Η έκθεση καταλήγει λέγοντας: «Η ΕΕ πρέπει να αντιμετωπίσει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ως ευρωπαϊκή κρίση. Στη Νορβηγία, ανακοινώθηκε ότι δημιουργείται ασπίδα για να μην μπαίνουν οι ξένοι στη χώρα. Όμως, υποχρέωση της ΕΕ είναι να διασφαλίσει ότι όποιος φθάνει στο έδαφός της πρέπει να αντιμετωπιστεί με τα ίδια κριτήρια που αντιμετωπίζονται οι Ευρωπαίοι πολίτες. Θέλουμε να δείξουμε στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση πόσο σημαντικό είναι, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και, ειδικά, στις περιπτώσεις ρατσιστικών εγκλημάτων».
Ας αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες, ας θωρακιστούν τα Ελληνικά σύνορα ώστε να μην μπαίνουν πλέον άλλοι, ας διασφαλιστεί η Ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που πεθαίνουν καθημερινά από την επιβολή των θέσεων ανάλογων «παρατηρητηρίων». Ας γίνει και η Ελλάδα ένα σοβαρό κράτος που θα ανήκει στους Έλληνες. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό προσπαθούμε. Και ας λασπολογούν όσο θέλουν οι πάσης φύσεως «αντιρατσιστές» και οι «παρατηρητές».xryshaygh.com

Νέα συκοφαντική επίθεση από το καθεστωτικό «Βήμα» κατά της Χρυσής ΑυγήςΝέα συκοφαντική επίθεση από το καθεστωτικό «Βήμα» κατά της Χρυσής Αυγής
Δε φαίνεται να κουράζονται, ούτε να απογοητεύονται οι… χρυσές γραφίδες του καθεστωτικού τύπου, να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, παρότι η μέχρι τώρα τακτική τους δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στο «Βήμα της Κυριακής», λοιπόν, υπάρχει μακροσκελέστατο άρθρο υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: «Επέλαση για τα... χρυσά Τάγματα Εφόδου. Μοτο-πορείες και παρελάσεις με στόχο μετανάστες κυρίως και αριστερούς στις γειτονιές της Αθήνα».
Στο κείμενο υπάρχει σωρεία ψευδών, για γεγονότα που έχει αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά (π.χ. η επίθεση σε άτομο που καθόταν στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, πού σύμφωνα με την Αστυνομία δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική, αλλά με προσωπικές διαφορές, κ.α.), ή που δεν έχει αποδειχθεί η σχέση μελών της Χρυσής Αυγής μ’ αυτά (π.χ. κάποια επίθεση που έκαναν άγνωστοι σε αλλοδαπό (;) στον σταθμό Αττικής, κ.α.). Επίσης, αναφέρεται σε διάφορες επιθέσεις που έχουν γίνει κατά αλλοδαπών σε διάφορα σημεία της Αθήνας, στην Πάτρα κ.α., για τις οποίες κανένας δεν έχει ξανακούσει ποτέ. Βέβαια, ο «προοδευτικός» συντάκτης δεν αναφέρει τίποτα για τις πολλαπλές επιθέσεις που έχουν δεχθεί Έλληνες από αλλοδαπούς, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτές φαίνεται δεν πιάνονται! Ακόμα, αναφέρει ότι τα «Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής» επιτίθενται και σε… εβραίους. Μάλλον για να «δέσει το γλυκό», αλλά τον πληροφορούμε πως επίθεση κατά κάποιου εβραίου δεν έχει αναφερθεί ούτε στα παραμύθια…
Επιπροσθέτως, χαρακτηρίζει «εκφοβιστική δράση» και «τρομοκρατικές εμφανίσεις στις γειτονιές» τις μηχανοκίνητες ενημερωτικές δράσεις μελών και φίλων του κινήματος. Ο στόχος προφανής: θέλουν να ποινικοποιήσουν τις μηχανοκίνητες δράσεις, γιατί «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Επειδή τα μαρξιστοειδή είναι ψόφια και δεν τολμούν να κάνουν παρόμοιες δημόσιες εμφανίσεις…
Τέλος, για να μην πολυλογούμε, παρατίθεται μια ρήση του –προφανώς- πολυαγαπημένου του αρθρογράφου, Καρόλου Μαρξ, ότι «η Ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία, τη δεύτερη ως παρωδία» και γίνεται προσπάθεια να αναδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να μετατρέψει την Αθήνα σε… Βερολίνο του μεσοπολέμου, με κάτι αντίστοιχο των… Ταγμάτων Εφόδου. Βεβαίως, ο Μαρξ (ή Μαρδοχάϊ, εβραϊστί) είπε και κάτι άλλο, πως «η βία είναι η μαμή της Ιστορίας», που το εφαρμόζουν πιστά από τότε μέχρι σήμερα τα ανά τον κόσμο ορφανά του στους αντιπάλους τους. Αυτή όμως τη ρήση δεν την παραθέτει ο αρθρογράφος, καθότι κατ’ αυτόν και το καθεστωτικό σινάφι του «η αριστερή βία είναι καλή και αποδεκτή».
Λοιπόν, καθεστωτικοί και μαρξιστές (συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί…) πάρτε το χαμπάρι: η Χρυσή Αυγή είναι ήδη εδώ και ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει, γιατί έτσι θέλει ο Θεός και ο ελληνικός λαός!xryshaygh.com

Τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία μας; Τους κάλεσε ο Μπουτάρης!


Τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία μας; Τους κάλεσε ο Μπουτάρης!
Για την περίπτωση του «μοντέρνου», «ανοιχτόμυαλου» και «υπερπροοδευτικού» και γραφικού δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Και τις αφορμές τις έχει δώσει ο ίδιος, με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και ενέργειές του.

Θα επανέλθουμε στον συγκεκριμένο «σύντροφο», καθότι προκάλεσε και πάλι το δημόσιο αίσθημα. Αυτή τη φορά, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, πως θα φέρει στη Θεσσαλονίκη… Βουλγάρους αστυνομικούς, για να αποτρέψουν το φαινόμενο των κλοπών ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους, καθώς οι συμμορίες που διαπράττουν αυτού του είδους τις κλοπές αποτελούνται από Βουλγάρους «οικονομικούς μετανάστες»!

Μάλιστα, ο Μπουτάρης υποστήριξε ότι έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες  για να έλθουν οι… Βούλγαροι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη, μέσω του Βουλγαρικού Προξενείου!

Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε αν σοβαρολογεί ή ακόμα κι αν κάνει τέτοιες αμετροεπείς δηλώσεις… υπό την επήρεια του προϊόντος του (κρασί), αλλά οφείλει απέναντι στην Ελληνική Ιστορία να είναι πιο προσεκτικός εις ότι αφορά τους Βουλγάρους και τη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι γνωστές οι βουλγαρικές ωμότητες στην Μακεδονία μας κατά την κατοχή και θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι…xryshaygh.com

Νέος σκοπιανός παροξυσμός: "Η Ελλάδα φταίει που δεν λύνεται το πρόβλημα"!


Image

Η ευρωπαϊκή και ευρω-ατλαντική προοπτική της ΠΓΔΜ, σε συνάρτηση με την εκκρεμότητα της ονομασίας, αποτέλεσε το κύριο θέμα της συνάντησης του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αυστρίας, Μίχαελ Σπιντελέγκερ και της Σλοβακίας Μίροσλαβ Λάιτσακ, οι οποίοι πραγματοποιούν από κοινού επίσκεψη στα Σκόπια.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από την προεδρεία της ΠΓΔΜ, ο κ. Ιβάνοφ ευχαρίστησε την Αυστρία και τη Σλοβακία για την ανοιχτή υποστήριξη σχετικά με την ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση της ΠΓΔΜ και τόνισε ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ εκτιμούν ιδιαίτερα τη θέση αρχών των δύο αυτών χωρών, "ότι τα διμερή ζητήματα δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ".

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρχαία Ελληνικά μιλούν κάτοικοι του Πόντου!

Αρχαία Ελληνικά μιλούν κάτοικοι του Πόντου!
Οι περισσότεροι νεοέλληνες μπορεί να μην μιλούν καθόλου την αρχαία Ελληνική γλώσσα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μια απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.
Το Βρετανικό Independent σε δημοσίευμά του αναφέρει πως οι κάτοικοι της κοινότητας που βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην Τραπεζούντα, ομιλούν μια διάλεκτο η οποία έχει φανταστικές ομοιότητες με τα αρχαία Ελληνικά!
Μάλιστα, γλωσσολόγοι που μίλησαν για το θέμα, τονίζουν πως μέσω της γλώσσας αυτής, μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για την εξέλιξη των αρχαίων ελληνικών.
Περίπου 5.000 άνθρωποι μιλούν τη Romeyka, η οποία έχει σημαντικές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο. Πρόκειται για μια ποικιλία ποντιακών ελληνικών η οποία σύμφωνα με τη φιλόλογο Ιωάννα Σιταρίδου, διατηρεί τη χρήση του απαρεμφάτου, την ώρα στα νέα Ελληνικά έχει χαθεί.
Πάντως οι κάτοικοι των χωριών είναι μουσουλμάνοι και για αυτό παρέμειναν στην Τουρκία έπειτα από το 1923 όταν υπεγράφη η συνθήκη της Λωζάνης.
Κάνε    για να προλάβεις το μακελειό!
Εκτύπωση Email

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

 • Image

Εμφάνιση 3 σχολίων

 • Ρωμιός
  "Περίπου 5.000 άνθρωποι μιλούν τη Romeyka, η οποία έχει σημαντικές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο".
  H "Romeyka", είναι τα Ρωμαίικα, δηλαδή τα Ελληνικά. Όσοι ομιλούν τα Ρωμαίικα, είναι Ρωμιοί, δηλαδή Έλληνες. Αυτοί οι 5.000 άνθρωποι είναι Ρωμιοί Πόντιοι που αναγκάστηκαν να εξισλαμιστούν για να παραμείνουν στις προαιώνιες εστίες τους...
  Όπως γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο φανερό από διάφορες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, η Ανατολία εξακολουθεί να φιλοξενεί εκατομμυρία Ρωμιούς, όπως δείχνουν οι 8.000.000 πωλήσεις της Αγίας Γραφής μέσα στην Τουρκία, μόνο τα τελευταία τρία χρόνια (έρευνα Νίκου Χειλαδάκη).
  Το Βυζάντιο ζει.
  Ακόμα και μετά από αιώνες διωγμών, σφαγών, εξανδραποδισμών και βίαιων εξισλαμισμών, η Ρωμηοσύνη της Μικράς Ασίας εξακολουθεί να υπάρχει, σε πείσμα όλων. Κανένας δεν ευρέθηκε για να την εξαλείψει, κανένας γιατί την σκέπει από τα ύψη ο Θεός μας... 
  "Η Ρωμιοσύνη έν’ φυλή συνόκαιρη του κόσμου,κανένας δεν εβρέθηκεν γαι να την-ι ’ξηλείψει,κανένας, γιατί σκέπει την ’που τ’ άψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη έν’ να χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει![1]
  Σφάξε μας ούλους κι ας γενεί το γαίμαν μας αυλάκιν,κάμε τον κόσμον μακελλειόν και τους Ρωμιούς τραούλλια,αμμά ξερε πως ίλαντρον όντας κοπεί καβάκιντριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.Το ’νιν αντάν να τρώ’ την γην, τρώει την γην θαρκέται,μα πάντα κείνον τρώεται και κείνον καταλυέται"
  Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917), εθνικός ποιητής της Κύπρου

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Aγαπητέ Κόναν μη γενικεύεις. Το 85 % τ ων Ελλήνων (έρευνα ΜΡΒ Απρίλιος 2012) είναι κατά των λαθροεποίκων. Είμαι Θεσσαλός, δεν έχω ποντιακή καταγωγή, είναι αλήθεια πως πολλοί γηγενείς αποκαλούσαν τους ΈΛΛΗΝΕΣ πρόσφυγες "τουρκόσπορους" και όντως αυτό είναι όνειδος. Φίλε μου, συμπατριώτη μου, μόνο ενωμένοι οι Έλληνες θα προκόψουμε και θα βγούμε από το αδιέξοδο. Ποτέ ξανά διχασμός!

 • KONAN
  Oι Πόντιοι πρόσφυγες του 1922,τελικά ήταν πιό Ελληνες απο τους γηγενείς που δεν τους ήθελαν,και τους έδιωχναν απο την Ελλάδα.....
  Και σήμερα,οι επίγονοι εκείνων των ελεεινών γηγενών  ''Ελλήνων'',ίσως είναι και αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών.....
  Βρε πως αλλάζουν οι καιροί....

blog comments powered by Disqus
Σειρά επιστολών αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νεκροτομεία Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας έδωσε στη δημοσιότητα ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, σε συνέχεια του περιστατικού που συνέβη τη Δευτέρα με την κλητήρα στο Νεκροτομείο Λεμεσού.
17:18 μμ
Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να πληρώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 επιπλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
14:12 μμ
Μία περίεργη έκκληση απευθύνουν  προς τους πολίτες οι πυροσβέστες του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Telegraph, ζητώντας τους να σκέφτονται καλά, πριν καλέσουν την Υπηρεσία, για να βοηθήσει κάποιο παγιδευμένο ζωάκι σε δέντρο.
21:44 μμ

Θέμα ωρών το Ρωσικό δάνειο στην Κύπρο

Θέμα ωρών το Ρωσικό δάνειο στην Κύπρο
Θέμα ωρών είναι η εξασφάλιση δανείου από τη Ρωσία από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sigma στη Ρωσία.
Ο λόγος της μέχρι στιγμής καθυστέρησης, δεν είναι άλλος από την τραγωδία που έζησε η Ρωσία με τις πλημμύρες, οι οποίες έφεραν τον θάνατο 172 ανθρώπων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόλο που η Ρωσία δεν είναι σε θέση να δίνει δάνεια αυτή τη στιγμή, η Κύπρος ένεκα και των εταιρειών που βρίσκονται στο νησί, αλλά και των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επίσκεψη του Ρώσου Πατριάρχη στη Λευκωσία, ο οποίος εξήγησε στην κυβέρνηση Πούτιν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος
Κάνε    για να προλάβεις το μακελειό!
Εκτύπωση Email

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

 • Image

Εμφάνιση 0 σχολίων

blog comments powered by Disqus
Σειρά επιστολών αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νεκροτομεία Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας έδωσε στη δημοσιότητα ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, σε συνέχεια του περιστατικού που συνέβη τη Δευτέρα με την κλητήρα στο Νεκροτομείο Λεμεσού.
17:18 μμ
Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να πληρώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 επιπλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
14:12 μμ
Μία περίεργη έκκληση απευθύνουν  προς τους πολίτες οι πυροσβέστες του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Telegraph, ζητώντας τους να σκέφτονται καλά, πριν καλέσουν την Υπηρεσία, για να βοηθήσει κάποιο παγιδευμένο ζωάκι σε δέντρο.
21:44 μμ

Ελλάδα σε αγαπώ γιατί...


Αναρτήθηκε στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 12:50

Ελλάδα σε αγαπώ γιατί...


Ελλάδα σε αγαπώ γιατί...
Ελλάδα σε αγαπώ γιατί έχεις πλούσια πολιτισμική ιστορία…
Σε αγαπώ γιατί εσύ πρώτη έδωσες τα φώτα του πολιτισμού και φώτισες όλο τον κόσμο.
Σε αγαπώ γιατί έχεις βγάλει σπουδαίους πνευματικούς και γενναίους άντρες και γυναίκες, που έχουν μείνει στην ιστορία και μας καθοδηγούν με τις πράξεις τους. Σε αγαπώ γιατί είσαι πανέμορφη, η φύση σου έχει δώσει απλόχερα την ομορφιά της. Σε αγαπώ γιατί έχεις ψυχή. Ακόμα και στης πιο δύσκολες μέρες δεν παραδίνεσαι και ούτε αφήνεσαι στην τύχη, αντιστέκεσαι και πολεμάς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...