Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Έκαναν το άσπρο μαύρο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΖΗΛΟ ΚΑΙ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!!

Ερώτηση για τον προκλητικό κατάπλου τουρκικής φρεγάτας στο Λιμάνι του Πειραιά κατέθεσαν οι Βουλευτές Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Νικόλαος Κούζηλος. Η τουρκική φρεγάτα κατέπλευσε στο Λιμάνι του Πειραιά στα πλαίσια επισκέψεως ΝΑΤΟικής δύναμης και μη σεβόμενη τους διεθνείς κανόνες δεν ανήρτησε την Ελληνική Σημαία. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης: 

Επέστρεψε στο Μαξίμου ο πίνακας του Βρυζάκη

Επέστρεψε στο Μαξίμου ο πίνακας του Βρυζάκη

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ...Προτείνει 14μηνη θητεία και για τα δύο φύλα... Την άμεση θέσπιση 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες αλλά και για γυναίκες προτείνει η Χρυσή Αυγή, με στόχο, όπως λέει, να καλυφθούν οι μη μάχιμες θέσεις από γυναικείο προσωπικό, ενώ οι άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις μονάδες της παραμεθορίου. Όπως προβλέπεται στην πρόταση της Χρυσής Αυγής, ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου.

Η μόνιμη γκρίνια με τον φυλετισμό
Σχ. ΚΟ: Στις ΗΠΑ μπορείς να δηλώσεις ότι είσαι περήφανος που είσαι μαύρος, ισπανόφωνος, Εβραίος, Ασιάτης (και φυσικά ομοφυλόφιλος) και θα σου πούνε και ‘μπράβο’, γιατί ενισχύεις την «διαφορετικότητα». Αν όμως δηλώσεις ότι είσαι περήφανος που είσαι λευκός, τότε θα σε πούνε ότι είσαι ένας απαίσιος «ρατσιστής». Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στο αν ο «ρατσισμός» είναι έμφυτος (ένστικτο αυτοσυντήρησης) σε κάθε άνθρωπο ή «προνόμιο» μόνο των (‘κακών’) λευκών.

Του Jim Goad (Takis Magazine) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα σε μια αγροτική περιοχή της δυτικής Αλαμπάμα, τα μέλη του κινήματος ‘Christian Identity(‘Χριστιανική Ταυτότητα’) διοργάνωσαν ένα τριήμερο ξεφάντωμα στο οποίο παραβρέθηκαν και μέλη της Κου Κλουξ Κλάν, το οποίο έληξε την Παρασκευή με έναν καιόμενο σταυρό. Η εκδήλωση τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πιθανόν να μην γινόταν καν γνωστή, εάν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής δεν δημιουργούσαν θόρυβο διαμαρτυρόμενοι για ένα φέιγ βολάν που έλεγε "Όλοι οι Λευκοί Χριστιανοί είναι Προσκεκλημένοι."

(Σχ. ΚΟ 1: ‘Christian Identity’ είναι το κίνημα που ξεκίνησε την δεκαετία του 1920 και στο οποίο εντάσσονται διάφορες προτεσταντικές χριστιανικές ομάδες που προάγουν την θεωρία της ανωτερότητας της λευκής φυλής. Παρόλο που έχουν τις ρίζες τους στην λεγόμενη Αγγλοϊσραηλίτικη θεωρία, θεωρούνται «ρατσιστές» και «αντισημίτες». Φυσικά ανάλογες θεωρίες περί

ΕΥΓΕ...!!! ΕΥΓΕ...!!! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ...!!!
Το Κοινοβούλιο της Μολδαβίας καταδίκασε το κομμουνιστικό καθεστώς απαγορεύοντας τα κομμουνιστικά σύμβολα...Το επίμαχο νομοσχέδιο επικρίνει «το ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς στην Μολδαβική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, το οποίο πραγματοποίησε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και τις ενέργειες όλων των προσώπων, που συμμετείχαν στην τέλεση των εγκλημάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος».Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση ισχύει μόνο για τη χρήση των συμβόλων για πολιτικούς λόγους, οπότε δεν απαγορεύεται η χρήση τους για πολιτιστικούς (ή διαφημιστικούς...) σκοπούς. defencenet.gr 

ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΕΙ Η ΒΑΝΚ ΟG AMERICA
Η Ιταλία, και ακολούθως η Ιρλανδία, θα είχαν τους περισσότερους λόγους να αποχωρήσουν από την ευρωζώνη από ό,τι η Ελλάδα ή άλλες χώρες – που είτε πλήττονται από την κρίση είτε όχι – σύμφωνα με ανάλυση της Bank of America Merrill Lynch, η οποία υπενθυμίζει τον κίνδυνο οικειοθελούς αποχώρησης από το κοινό νόμισμα. Κρίσιμο είναι ότι το Βερολίνο θεωρείται πως θα πάσχιζε μεν να κρατήσει αρτιμελή την ευρωζώνη, αλλά το περιθώριο κινήσεών του θα ήταν περιορισμένο. Η ανάλυση της Bank of America Merrill Lynch βασίζεται στην ανάλυση κόστους-απόδοσης και τη θεωρία παιγνίων. Τα συμπεράσματα της ανάλυσης, όπως μεταδίδει το Bloomberg, δείχνουν ότι οι...

Επαφές BP στην Ελλάδα για το φυσικό αέριοΝέα δεδομένα για το νότιο διάδρομο φυσικού αερίου δημιουργεί η συμφωνία της BP για συμμετοχή στον αγωγό ΤΑΡ που σχεδιάζεται να μεταφέρει αζέρικο αέριο από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μέσω Ελλάδας και Αλβανίας, στην Ιταλία.

Στελέχη της πολυεθνικής είχαν το προηγούμενο διήμερο συναντήσεις με παράγοντες της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται, ενόψει της τελικής απόφασης από την κοινοπραξία εκμετάλλευσης του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ του Αζερμπαϊτζάν για τον αγωγό που θα επιλεγεί, για τη μεταφορά του αερίου προς την ΕΕ.

NA ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ...!!! ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Κάντε κλικ για μεγέθυνση και διαδώστε... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ... ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ... ΧΩΡΙΣ ΦΑΪ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ... 

"ΣΤΟΧΟΣ"

Στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά

Μετα το Ολοκαύτωμα η απαγόρευση της περιτομής!Μετα το Ολοκαύτωμα η απαγόρευση της περιτομής!
Εβραίοι ηγέτες  καταδίκασαν την απόφαση ενός γερμανικού δικαστηρίου για την απαγόρευση της περιτομής αποκαλώντας την «η χειρότερη επίθεση στους Εβραίους μετά το Ολοκαύτωμα». Οι εβραίοι ηγέτες μάλιστα απαίτησαν απο την κυβέρνηση της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ να παρέμβει για να προστατεύσει την συγκεκριμένη πρακτική ως θρησκευτική τελετουργία. 

Περίεργα …Black out στα μειονοτικά χωριά της Β. ΗπείρουΤις έντονες διαμαρτυρίες των Ελλήνων κατοίκων των χωριών της Κάτω Δρόπολης στη Β. Ήπειρο, προκάλεσαν οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια τους.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού έφτασαν στο σημείο να αποκλείσουν την εθνική οδό Αργυροκάστρου-Κακαβιάς, για περίπου 1 ώρα και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίαςγια να ανοίξει ο δρόμος, που συνδέει την Αλβανία με την Ελλάδα.

Ελένη Ζαρούλια..."Σταματήστε τα τούρκικαΕλένη Ζαρούλια..."Σταματήστε τα τούρκικα σήριαλ"... σήριαλ"...

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπουν πια ελληνική τηλεόραση.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». Αυτό δήλωσε η Ελένη Ζαρούλια στην κάμερα του Star εξηγώντας το γιατί έχουν σχεδόν σταματήσει οικογενειακώς να βλέπουν ελληνική τηλεόραση.

ΦΡΙΚΗ!!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ - ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ

 «ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ» ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ

 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ 

ΧΡΟΝΙΑ!

Σύμφωνα με τους νέους "κανόνες" που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ από το 
"Υπουργείο Παιδείας", ιδού πώς θα...μαθαίνουν να γράφουν τα ελληνόπουλα 
της πέμπτης και έκτης δημοτικού από τον Σεπτέμβριο.

Σοκ από ρατσιστική επίθεση στην Εύβοια: Μας μαχαίρωσαν αλλοδαποί στο αλσύλιο χωρίς να μας πουν τίποτα!

Σοκ από ρατσιστική επίθεση στην Εύβοια: Μας μαχαίρωσαν αλλοδαποί στο αλσύλιο χωρίς να μας πουν τίποτα!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΔΑΝΔΗ ...!!!!‏

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΔΑΝΔΗ ...!!!!‏

Η «ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΞΑΝΘΙΕΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Η «ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΞΑΝΘΙΕΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!


Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!
Σε περιόδους απίστευτης πενίας για τον Ελληνικό λαό, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε την άμεση χρηματοδότηση με την καταβολή του ποσού των 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα-Ζούμε όπως κι εσύ». Μάλιστα, η χρηματοδότηση αφορά την δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη λεσβιών και ομοφυλόφιλων με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη τους αλλά και την ενημέρωση τους, σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν.
Πρόκειται λοιπόν, για μια κατάπτυστη απόφαση που υποστηρίζεται (με ιδιαίτερη ευαισθησία) από το Υπουργείο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο! Ας αναρωτηθούμε άραγε, τι γίνονται τα χρήματα των εκκαθαριστικών που μοιράζονται με τόση ευκολία στους φορολογούμενους Έλληνες; Ποιά είναι η θέση του Υπουργείου Παιδείας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παιδευτική και ηθική υποχρέωση του, να προβάλλει κατάλληλα πρότυπα στους μαθητές; Απλά, κατανοούμε την πλήρη υποταγή σε ξενόφερτα πρότυπα και την προσπάθεια της κυβέρνησης να προβάλλει ως αποδεκτό αλλά και ορθό, κάθε απαράδεκτο πρότυπο που διαβάλλει την Ελληνική Κοινωνία.  .xryshaygh.com  

Α.Τ.Μ made in greece !!

Α.Τ.Μ made in greece !!

Ρατσιστική επίθεση εναντίον Ελλήνων: Τι λένε τα «παρατηρητήρια»;


Ρατσιστική επίθεση εναντίον Ελλήνων: Τι λένε τα «παρατηρητήρια»;
Το περιστατικό που έγινε χθες το βράδυ στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, δεν είναι το πρώτο και -όπως πάμε- δε θα’ ναι και το τελευταίο!
Άγρια, λοιπόν, και απρόκλητη ρατσιστική επίθεση με μαχαίρια,  από «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες», δέχθηκαν δύο νεαροί Έλληνες, ένας 23χρονος κι ένας 29χρονος, στο αλσύλιο της Νέας Αρτάκης (πάρκο Κυζίκειων), και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδος. Ωστόσο, επειδή τα τραύματα του 29χρονου είναι πολύ σοβαρά και υπάρχει κίνδυνος ζωής, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών! 
Τι έχουν να πουν επ’ αυτού, οι διάφοροι «ευαίσθητοι» και «υπερευαίσθητοι» σε θέματα ρατσιστικής βίας, όπως π.χ. τα κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), η μνημονιακή συγκυβέρνηση και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, ο Συνήγορος του Πολίτη, οι πολυποίκιλες (και χρυσοπληρωμένες…) Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, η Human Rights Watch, οι New York Times κι όλο το κακό συναπάντημα, ντόπιο και ξένο;
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!.xryshaygh.com

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...! ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ.
Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στις 1.35 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από κοσμηματοπωλείο στο Περιστέρι.  Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr τέσσερις άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα (οδός Σαρανταπόρου) και με την απειλή όπλων άρπαξαν χρυσαφικά. Εξερχόμενοι του καταστήματος γάζωσαν το μαγαζί, δίχως ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί όχημα, μάρκας Mercedes και έγιναν καπνός.

Ο Μεγάλος Αδελφός που κανείς δεν γνώριζε

Ο Μεγάλος Αδελφός που κανείς δεν γνώριζε

Ξυπνήστε ...μάς δουλεύουν οι ''Ούνοι''

Ξυπνήστε ...μάς δουλεύουν οι ''Ούνοι''

Περίεργα παιχνίδια με την κόκκινη τρομοκρατία


Περίεργα παιχνίδια με την κόκκινη τρομοκρατία
Πολλά και περίεργα τα παιχνίδια που παίζονται με την τρομοκρατία. Και εξόχως ύποπτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του (καλά πληροφορημένου εκ των έσω…) Βήματος, ο 29χρονος κάτοικος της αναρχοκομμουνιστικής κατάληψης της οδού Βαλτετσίου, που εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου δολοφονώντας 5 άτομα στην Κύπρο, θεωρείται βασικός ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες πολιτικές δολοφονίες στην Ελλάδα, που έγιναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (modus operandi):

«Με τους αστυνομικούς να πιστεύουν βάσιμα ότι ίσως ο 29χρονος είναι ο δράστης ανεξιχνίαστων δολοφονιών οι οποίες έχουν αποδοθεί στο ελληνικό αντάρτικο πόλης ή στο κοινό ποινικό δίκαιο. Και ανάμεσα σε αυτές η δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αλλά και η αιματηρή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, στις οποίες φαίνεται ότι ένας από τους δράστες πυροβολεί με πρωτοφανή μανία...»

Παρ’ όλα αυτά, ετοιμάζονται να τον εκδώσουν άρον-άρον στην Κύπρο: «Πάντως, όπως έλεγε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «ψάχνουμε πολλά για τον "Μαμ". Και υποψιαζόμαστε μετά το περιστατικό της Αγίας Νάπας περισσότερα. Μέχρι στιγμής όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τεκμηριώσουμε οτιδήποτε. Γι' αυτό και τον αφήνουμε να εκδοθεί στην Κύπρο για τους πέντε φόνους».

Γιατί άραγε βιάζονται τόσο πολύ να τον ξεφορτωθούν, με αποτέλεσμα να μείνουν στα σίγουρα στο σκοτάδι αυτές οι δύο δολοφονίες;xryshaygh.com

Ερώτηση βουλευτών Χρυσής Αυγής για τουρκικές προκλήσεις


Ερώτηση βουλευτών Χρυσής Αυγής για τουρκικές προκλήσεις
Ερώτηση για τον προκλητικό κατάπλου τουρκικής φρεγάτας στο Λιμάνι του Πειραιά κατέθεσαν οι Βουλευτές Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Νικόλαος Κούζηλος. Η τουρκική φρεγάτα κατέπλευσε στο Λιμάνι του Πειραιά στα πλαίσια επισκέψεως ΝΑΤΟικής δύναμης και μη σεβόμενη τους διεθνείς κανόνες δεν ανήρτησε την Ελληνική Σημαία. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
ΠΡΟΣ
1)   ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
2)   ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
 ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ»

      Την 10η Ιουλίου 2012 έφτασαν στον Πειραιά τρία πολεμικά πλοία στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης δυνάμεων του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή. Βάσει των διεθνών νόμων που διέπουν την ναυσιπλοΐα τα πολεμικά πλοία ξένων χωρών που φτάνουν άνευ εχθρικών διαθέσεων σε λιμάνι, οφείλουν να αναρτήσουν την σημαία της χώρας που τα φιλοξενεί.
      Εκ των τριών, αυτών, πολεμικών πλοίων τα δύο που ανήκουν στην Γερμανία και την Γαλλία έχουν κανονικά αναρτήσει την Ελληνική Σημαία μαζί με την σημαία της χώρας τους. Η τρίτη φρεγάτα που είναι τουρκική δεν έχει αναρτήσει την Ελληνική Σημαία, ως όφειλε, και μάλιστα η παρατήρηση λιμενικού σχετικά με το ζήτημα έπεσε στο κενό, υπό τον φόβο δημιουργίας διπλωματικού επεισοδίου.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
 1)    Σε ποιες ενέργειες προέβησαν ή προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες λιμενικές αρχές, καθώς επίσης και κάθε άλλο αρμόδιο όργανο του Υπουργείου για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης και προκλητικής ενέργειας των Τούρκων που ενέχει αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
2)   Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.
Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α΄Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β΄Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  xryshaygh.com
ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ελλάδα: H τρίτη μεγαλύτερη ύφεση στην ιστορία

Ελλάδα: H τρίτη μεγαλύτερη ύφεση στην ιστορία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Γ. Παπανδρέου μετά το ατύχημα! Mε το ποδηλατάκι του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Γ. Παπανδρέου μετά το ατύχημα! Mε το ποδηλατάκι του.

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!

Ένα μεγάλο λάθος η Κυπριακη προεδρία της ΕΕ!Ένα μεγάλο λάθος η Κυπριακη προεδρία της ΕΕ!«Αφήστε την Προεδρία, από την αρχή η ένταξη των Ε/κ στην ΕΕ ήταν ένα λάθος», ισχυρίστηκε ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσιούκ...


«Αφήστε την Προεδρία, από την αρχή η ένταξη των Ε/κ στην ΕΕ ήταν ένα λάθος», ισχυρίστηκε ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσιούκ υποστηρίζοντας ότι «αυτή την πραγματικότητα άρχισαν να την παραδέχονται και οι Ευρωπαίοι».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Κιουτσιούκ προέβη στις δηλώσεις αυτές δεχόμενος επίσκεψη από ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων της Τσουκούροβα.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, υποστήριξε ότι η Προεδρία της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λάθος.

«Αφήστε την Προεδρία, από την αρχή η ένταξη των Ε/κ στην ΕΕ ήταν ένα λάθος. Η ένταξη του μισού διαιρεμένου νησιού έχει δυσκολέψει και τις συνομιλίες», πρόσθεσε. Οι αρμόδιοι του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, υποστήριξε, άρχισαν πλέον να παραδέχονται «αυτή την πραγματικότητα». 
ONALERT.GR

O Γκιούλ ενέκρινε σε νόμο την οριοθέτηση της «υφαλοκρηπίδας»O Γκιούλ ενέκρινε σε νόμο την οριοθέτηση της «υφαλοκρηπίδας»
 Ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ ενέκρινε σε νόμο την συμφωνία που είχαν υπογράψει το Σεπτέμβριο του 2011 ο Ντερβίς 'Ερογλου και ο Ταγίπ Ερντογάν για την οριοθέτηση της «υφαλοκρηπίδας» του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Όπως μεταδίδεται στα Κατεχόμενα, τη «συμφωνία» ενέκρινε σε νόμο ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο οποίος έχει τον αριθμό 6.344.

Σημίτη, Παπαντωνίου και όλο το ΚΥΣΕΑ ζητά να καταθέσουν για τα υποβρύχια ο Άκης

Σημίτη, Παπαντωνίου και όλο το ΚΥΣΕΑ ζητά να καταθέσουν για τα υποβρύχια ο Άκης

Σοκ από ρατσιστική επίθεση στην Εύβοια: ”Μας μαχαίρωσαν αλλοδαποί στο αλσύλιο χωρίς να μας πουν τίποτα”!

Σοκ από ρατσιστική επίθεση στην Εύβοια: ”Μας μαχαίρωσαν αλλοδαποί στο αλσύλιο χωρίς να μας πουν τίποτα”!

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΕΚΘΕΣΗ” ΤΗΣ HUMAN RIGHT WATCH

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΕΚΘΕΣΗ” ΤΗΣ HUMAN RIGHT WATCH

OI EΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

OI EΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του Έθνους…

Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του Έθνους…

 Κύκνος: Η παλαιότερη ελληνική κονσερβοποιία

Από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο

Με ιστορία 101 ετών και άμεση σύνδεση με την ελληνική αγροτική παραγωγή, η «Κύκνος» έχει συνδέσει τα προϊόντα της με τις περιπέτειες της σύγχρονης Ελλάδας.

Και σήμερα είναι μια από τις υγιέστερες οικονομικά εταιρείες της χώρας!

Ας προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την καθημερινότητα στην Ελλάδα, 100 χρόνια πίσω στο παρελθόν.Ήταν μια χώρα που μπορεί να μην διέθετε Internet και τηλεόραση, αλλά που οι ειδήσεις ήταν τόσες και τόσο σημαντικές που ούτε με την βοήθεια της τεχνολογίας θα τις προλάβαινε όλες κάποιος. Γιατί ήταν μια χώρα που άλλαζε με ρυθμούς καταιγιστικούς.

Κρίσιμη και… επίκαιρη επίσκεψη Α/ΓΕΝ στο ΙσραήλΚι ενώ ο «συνωστισμός» πολεμικών πλοίων στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κύπρου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Ισραήλ ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Αρχηγού του Ναυτικού του Ισραήλ, Αντιναύαρχου Ram Rutberg.
Πιστό στις… «παραδόσεις ασφαλείας», το ΓΕΝ προχώρησε στην ανακοίνωση της σημαντικής και κρίσιμης για προφανείς λόγους… «επικαιρότητας», επίσκεψης μετά την ολοκλήρωσή της.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Ισραήλ ο Αρχηγός ΓΕΝ

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"

Αφιόν Καραχισάρ-13/08/1922: η μεγάλη ήττα που οδήγησε στο ξεριζωμό της Μικράς Ασίας13 Αυγούστου 1922. Είναι η μέρα που ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση που οδήγησε στο ξεριζωμό Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ο Κεμάλ ξεκινά τη τελική του επίθεση εναντίον των Ελληνικών Δυνάμεων στο μέτωπο του Αφιόν Καραχισάρ. Ένα τεράστιο μέτωπο που εκ των πραγμάτων ήταν εύθραστο.

Οι Ελληνικές Δυνάμεις

250.000 άνδρες, τρία Σώματα Στρατού (Α΄, Β΄, Γ΄ ΣΣ), δώδεκα Μεραρχίες Πεζικού  και μία Μεραρχία Ιππικού, είχε αναπτυχθεί σ΄ ένα μέτωπο 800 χλμ από το Αιγαίο μέχρι  το Αφιόν Καραχισάρ και από εκεί μέχρι τη Προποντίδα.Επί της ουσίας αυτό το μέτωπο δεν μπορεί να στηριχτεί για πολύ,με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν εφεδρείες.
Σ΄ αυτό το “ακίνητο” για ένα χρόνο μέτωπο υπήρχε και το τεράστιο πρόβλημα ηθικού αφού ακόμη και η τροφοδοσία του προσωπικού ήταν προβληματική. Οι λιποταξίες ήταν καθημερινές και η κούραση του προσωπικού δεδομένη.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Απολαυστε το στα ...Ελληνοαργεντίνικα...εκπληκτικό!!!


Mi Ultimo Tango en Atenas_APURIMAC feat ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ_Official 

ΟΙ APURIMAC ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ TANGO ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΟΙΧΟΙ: DANIEL ARMANDO
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Μικρός Ήρως 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=5h3P-WclRSo&feature=g-upl

Ποια είναι η ευκαιρία για την Ελλάδα στη συριακή κρίση;


Μήπως είναι παθητική η στάση που τηρεί η Ελλάδα στην κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ανατολική Μεσόγειο; Μήπως αυτό γίνεται λόγω της βολικής ψευδαίσθησης ότι για μια ακόμη φορά θα κουκουλώσουμε το πρόβλημα, προσποιούμενοι ότι δεν υφίσταται και απλώς θα προσευχόμαστε στον «Θεό της Ελλάδας» να κάνει το θαύμα του και να μην μας εμπλέξει σε περιπέτειες.

DefenceNet - Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"

DefenceNet - Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"

Υπό τις διαταγές της τρόϊκας οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με "στρατηγό" τον Τόμσεν; Κάποιος να πει όχιΥπό τις διαταγές της τρόϊκας οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με `στρατηγό` τον Τόμσεν; Κάποιος να πει όχι
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν η τρόϊκα είχε πρωτοέρθει στα μέρη μας, υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Απαντώντας τότε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είχε διαβεβαιώσει ότι η τρόϊκα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπει στον πυρήνα της Εθνικής Άμυνας. Είχε μάλιστα αρνηθεί να συναντηθεί ο ίδιος με τους πρώτους νεαρούς υπαλλήλους της τρόϊκας που είχαν έρθει στην Ελλάδα,παραπέμποντάς τους σε ομάδα αξιωματικών. Και καλά έκανε.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Τό νερό ἀκούει, διαβάζει, αἰσθάνεται

ΑΝ ΕΧΟΥΝ Τ' ΑΝΤΕΡΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 555

ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές...

Τουρκία: Ο φόρος αίματος τα τελευταία 30 χρόνια


Εντυπωσιακά στοιχεία για τις ανθρώπινες απώλειες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δόθηκαν στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας απαντώντας σε ερώτηση που κατατέθηκε από το βουλευτή Gürkut Acar του κόμματος CHP, ο οποίος εκλέγεται στο νομό της Αττάλειας (Antalya), σχετικά με τον αριθμό των νεκρών και των τραυματισθέντων κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας αποκάλυψε ότι τα τελευταία 30 χρόνια περίπου η γειτονική χώρα υφίσταται μία συνεχή αιμορραγία αφού οι νεκροί ανέρχονται σε περίπου 200 κάθε έτος.
Για την ακρίβεια,

Προδομένοι ΕΛΔΥΚ-άριοι Υπερασπίζονται Ηρωικά Την ΚΥΠΡΟ

Ο Νίκος Αργυρόπουλος έφεδρος Λοχίας Τ/Θ το '74, Πρόεδρος του Συλλόγου των "Βετεράνων Κύπρου 1974" σήμερα, ήταν ένας από εκείνους που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην άμυνα του νησιού κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής, αλλά και αυτός που συνετέλεσε ουσιαστικά στην αναδιοργάνωση των Τεθωρακισμένων Μονάδων του Κυπριακού Στρατού, όταν μετά τον πόλεμο οι δύο Επιλαρχίες (23η ΕΜΑ και 21η ΕΑΝ) ενώθηκαν σε μία, την 21η ΕΑΝ.
 2007 .πέρασαν ...33 ολόκληρα χρόνια για να αναγνωριστεί η προσφορά των ηρώων μαχητών της Ελδύκ από το επίσημο Ελληνικό κράτος.Ο τότε  υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μειμαράκης απονέμει το Μετάλλιο Τιμής στον Ν. Αργυρόπουλο για τη προσφορά του στο πόλεμο της Κύπρου το 1974.(Σχολή Ευελπίδων 16-7-2007).
Επιστροφή στον τόπο του "εγκλήματος" των Τούρκων και των ντόπιων (χουντικών και..."δημοκρατικών" -για να μην ξεχνιόμαστε-) εθνοπροδοτών....

μιλία του Προέδρου για την 37η επέτειο της Εισβολής)

Κάποιοι  εξακολουθούν να μην"ξεχνούν" και να αγωνίζονται, αυτοί είναι και τα πρότυπα αυτών που εξακολουθούν να πιστεύουν...ακόμη σε κόντρα "κάποιων" στην ιδέα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...

ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ !

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)

ΣΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ Τ’ ΑΓΙΟΝΕΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 13-7-2012.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Αυτή είναι η εικόνα που επιθυμούν να παγιωθεί στην πατρίδα μας ταγοί, σωτήρες και βάρβαροι της συμφοράς. Θέλουν όλα τα ναυάγια της οικουμένης που ποιούν τους ανθρώπους να δουν την Ελλάδα και τους Έλληνες ένα σωρό από συντρίμμια και λιθάρια ατάκτως ριμμένα να μαρτυρούν το μεγαλείο που πέρασε, ήρθε και έφυγε ανεπιστρεπτί. Όμως αυτό το χατίρι δεν θα τους γίνει και στη χωματερή της ιστορίας θα καταλήξουν οι κατεδαφιστές της ανθρωπότητας δια χειρών ελληνικών.

Η Ελλάς ζει την κατηφόρα της παρακμής σαν σημείο καθάρσεως των πληγών και επανεκκινήσεως για την οριστική τούτη τη φορά εθνική της ανασυγκρότηση. Οι εθνικές μας μνήμες είναι ζωντανές και το αυτοκρατορικό σχήμα της πατρίδος μας μήτε ξεχνιέται μήτε εγκαταλείπεται. Και ο γενετικός μας κώδικας μαζί με τις προγονικές εντολές μας θυμίζουν καταγωγή και αποστολή μέσα σε μια παγκοσμιότητα που γυρεύει το χαμό της από τα γεράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Όμως εμείς στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στου Βοσπόρου τα αγιονέρια κατά πως λέει ένα τραγούδι του Μιχαήλ Άνθιμου Δήσσου http://www.youtube.com/watch?v=X8BORyCSebA και ετοιμαζόμαστε να τηρήσουμε μια υπόσχεση και μια συνάντηση. Η υπόσχεση κρατάει χρόνους πολλούς και δίσεκτους από τον καιρό που έπεσε ο αυτοκράτορας μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού. Είναι το μέγα τάμα πως θα γυρίσουμε πίσω λυτρωμένοι από τους τουρκεμένους και τους λούστρους του εμπόρου των εθνών να πάρουμε πίσω τα εδάφη της ελληνικής αυτοκρατορίας με τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος στη πρώτη γραμμή και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά στην κεφαλή.

Και η συνάντηση θα κινήσει από τα προσωρινά σύνορα και θα γενεί στην Αγιά Σοφιά για να κοινωνήσουμε καθάριο ελληνισμό και στον Βόσπορο για να αναβαπτιστούμε με πνεύμα ηγεμονικό. Το λέγαμε και στο στρατό ως όρκο τιμής μα κάποιοι ανόητοι δεν μας πίστεψαν στην αρχή. Ύστερα είδαν το όνειρο να χαράζει σαν τη χρυσή αυγή του ελληνισμού μέσα από το σκοτάδι της σήψεως και του θανάτου που ετοίμαζαν για την πανώρια πατρίδα μας. Έτσι λοιπόν οι οπαδοί του Εφιάλτη βάλθηκαν να λιανίσουν το στρατό μας και να αφανίσουν το λαό μας για να μην σηκωθεί ποτέ να γυρέψει ζωή και δικαιώματα. Μάταια προσκυνημένοι και εσείς βάρβαροι των στεπών και της δύσεως.

Σύρατε σπάθη Έλληνες και λιανίστε τον εχθρό. Που θα κάνουμε μπάνιο; Στον Βόσπορο! Που θα κοινωνήσουμε; Στην Αγιά Σοφιά! Το θυμάστε συναγωνιστές το όραμα. Το θρέψανε μαζί μας οι συναγωνίστριες που σαν γνήσιες Σπαρτιάτισσες μας καλούν να πάρουμε το δόρυ και την ασπίδα του νικητή σε ένα νέο ή ταν ή επί τας. Κι εμείς ως αυθεντικοί ιχνηλάτες του παρελθόντος και πολεμιστές της αυθεντικής Ελλάδος θα διαβούμε δια της θυσίας στο θρίαμβο. Τώρα πια είναι ο καιρός που η ιστορία με τα δικά μας χέρια θα αποδώσει στην Φυλή μας τον αληθινό λογαριασμό, αυτόν της εθνικής δικαιοσύνης. Ο φόρος του ελληνικού αίματος τον γυρεύει. Γυρεύει πάνω από όλα να μην αμελήσουμε την ιερή αποστολή μας.

Η ιερή αποστολή μας είναι η δικαίωση των ηρώων και η αναγέννηση του Ελληνισμού. Ο Θεός των Ελλήνων έχει βάλει τη νέα υπογραφή κι είναι όμοια με την προηγούμενη που μαρτυρεί ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης οδηγώντας την παλιγγενεσία του Εικοσιένα. Τώρα η καινούρια παλιγγενεσία θα τινάξει τη νέα σκλαβιά των στημένων δανείων και μέτρων για να οδηγήσει το Ελληνικό Έθνος στην ολοκλήρωση που ματαίωσαν οι ίδιοι τοκογλύφοι με τον τουρκομογγόλο που φέρανε και συντηρήσανε δίπλα μας ως το δικό τους μαντρόσκυλο. Η υπογραφή του Θεού αυτή τη φορά φέρνει μαζί της την αυτοκρατορική βούλα.

Η Τουρκία χάνεται βήμα – βήμα ανάμεσα στις εντολές του σιωνιστικού νεοταξισμού και τις αλαζονικές της βλέψεις για οθωμανικό σκήπτρο. Όμως το αφεντικό έχει βρει νέα σκυλιά να τον υπηρετούν και ο τουρκομογγόλος είναι πλέον αναλώσιμος. Τα οικονομικά συμφέροντα βαδίζουν μπροστά. Όμως η Ελλάδα δεν θα βάλει πλάτη στο σενάριο του τρόμου θυσιάζοντας τα ελληνόπουλα και το μέλλον της πατρίδος.

Τα δικά μας παιδιά έχουν μεγαλώσει με την ψυχική ορμή και την εθνική φλόγα που έχουν ανδρωθεί γενιές και γενιές. Η αλυσίδα της εθνικής μνήμης μεγαλώνει και θεριεύει. Από την Άλωση και τον Παλαιολόγο στο σχοινί του Πατριάρχη στη Σμύρνη και από την μικρασιατική καταστροφή των ίδιων πληγών στην Κωνσταντινούπολη της νέας οδύνης του 1955. Και από την κυπριακή τραγωδία στους πεσόντες Στρατιώτες του Έθνους έως τις μέρες μας.

Δεν θα ανεχθούμε νέες τραγωδίες. Και δεν θα αρνηθούμε τα μηνύματα των καιρών. Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το χάραμα του Ελληνισμού. Ο λυτρωμός του Γένους θα φέρει στο προσκήνιο εκείνους που δεν ξεχνούν το αληθινό χρέος στην Μεγάλη Ελλάδα και δεν αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Είναι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που τιμούν τη Γη Ηρώων και Αγίων που διψά να ανταμώσει τον Βόσπορο της καρδιάς της. Το σάρωμα προδοτών και βαρβάρων θα μας φέρει στα ίχνη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και την Νίκη του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!


Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!Σε περιόδους απίστευτης πενίας για τον Ελληνικό λαό, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε την άμεση χρηματοδότηση με την καταβολή του ποσού των 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα-Ζούμε όπως κι εσύ». Μάλιστα, η χρηματοδότηση αφορά την δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη λεσβιών και ομοφυλόφιλων με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη τους αλλά και την ενημέρωση τους, σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"