Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Βιγλατορες τση Λευτεριάς''Βιγλάτορες τση Λευτεριάς ασημαρματωμένοι Σε μιαν κορφή απροσκύνητη,σ'ένα δέντρο'ποκάτω, Κάθουνται και τα πέλαγα και τσ'ορανούς φρουκούνται, Και λαχταρούν κελαηδισμό ν'ακούσουν των αρμάτων,

ΙΤΑΛΙΑ: Να υπάρχουν συρμοί του μετρό μόνο για Ιταλούς και γυναίκες, λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας των αλλοδαπών, προτείνει Ιταλός πολιτικός
Ο 39χρονος Ιταλός ευρωβουλευτής της Λίγκας του Βορρά Matteo Salvini, πρότεινε να υπάρχουν συρμοί του μετρό στο Μιλάνο μόνο για Ιταλούς και γυναίκες, λόγω της , όπως ο ίδιος αποκάλεσε, «κακής συμπεριφοράς των μεταναστών».

Ο Salvini είναι απολύτως βέβαιος ότι η αυξανόμενη έλλειψη ασφάλειας στους δρόμους συνδέεται με το φαινόμενο της μετανάστευσης, στο σημείο να δηλώνει ότι «σε δέκα χρόνια, οι ντόπιοι στο Μιλάνο θα είναι μια μειονότητα» και θα καταλήξουν να ταξιδεύουν ξεχωριστά στο μετρό όπως οι παράλυτοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε περασμένες εποχές.

ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ... ΡΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...!!!

Στις θέσεις της δείχνει να παραμένει η ΠΓΔΜ, σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με το όνομα, χρεώνοντας εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνική πλευρά τη μη επίλυσή του. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ, τον Μάθιου Νίμιτς, στα Σκόπια, κατά τη συνάντηση με τον κ. Νίμιτς, η ΠΓΔΜ «είναι έτοιμη αμέσως, χωρίς καθυστέρηση, να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου και να αναζητήσει και να βρει λύση».

«Η εξεύρεση λύσης είναι δυνατή. Περιμένω από εσάς να απευθύνεται έκκληση προς την άλλη πλευρά να τηρήσει αυστηρά το πλαίσιο στο οποίο διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις και να μην υπεισέρχεται σε άλλα θέματα, όπως η γλώσσα και τα ζητήματα ταυτότητας» ανέφερε ακόμη ο κ. Ιβάνοφ στον Μάθιου Νίμιτς, προσθέτοντας ότι «αυτές είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την εξεύρεση λύσης, στην οποία «δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

Άννα Τζιροπούλου 1/4 ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ 5Dec11

Εἶσ' Ἕλληνας; ....Τί προσκυνᾶς;...... Σηκώσου ἀπάνω!

ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

Πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά αποκαλύπτει την αλήθεια

Πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά αποκαλύπτει την αλήθεια

Είναι αλήθεια λυπηρό....


Είναι αλήθεια λυπηρό, μετά από 38 χρόνια από την 24η Ιουλίου 1974 που «ξαναγύρισε η Δημοκρατία» στην Ελλάδα, να βρισκόμαστε υπό καθεστώς ανελευθερίας και τρόμου ζώντας στον εφιάλτη μιάς κοινοβουλευτικής δικτατορίας.
            Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το ποίημα που είχα γράψει την ημέρα εκείνη θα ήταν το τραγικό σήμερα του Έθνους μου.

Είναι αλήθεια λυπηρό....


Είναι αλήθεια λυπηρό, μετά από 38 χρόνια από την 24η Ιουλίου 1974 που «ξαναγύρισε η Δημοκρατία» στην Ελλάδα, να βρισκόμαστε υπό καθεστώς ανελευθερίας και τρόμου ζώντας στον εφιάλτη μιάς κοινοβουλευτικής δικτατορίας.
            Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το ποίημα που είχα γράψει την ημέρα εκείνη θα ήταν το τραγικό σήμερα του Έθνους μου.

Eustace Mullins: Ο Πόλεμος κατά του Χριστιανισμού


 
Απόσπασμα από άρθρο του Eustace Mullins* που δημοσιεύθηκε στο Christian Defense League, τον Οκτώβριο του 1982. Ολόκληρο το άρθρο εδώ / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τα πιο καταστροφικά πλήγματα εναντίον της χριστιανικής θρησκείας γίνονται τώρα από μέσα, καθώς Εβραίοι έχουν διεισδύσει στις χριστιανικές κοινότητες, συχνά σε υψηλότερα επίπεδα, με μοναδικό σκοπό να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους.

Δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από την απόλυτη εκμηδένιση της χριστιανικής πίστης και την αιώνια υποδούλωση των θυμάτων τους, τους οποίους αποκαλούν πάντοτε με απόλυτη περιφρόνηση ως «Goyim», ή βοοειδή.

Όταν ένας Εβραίος που «ασπάστηκε τον χριστιανισμό» πρόσφατα έγινε Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, οπότε η ηγεσία μιας από τις παλαιότερες και πιο πιστές κοινότητες χριστιανοσύνης έπεσε στα χέρια των Εβραίων, λίγοι κατάλαβαν το τι είναι "προσήλυτος Εβραίος". (Σχ. ΚΟ: Πρόκειται για τον Aaron Jean-MarieLustiger, - στην φωτογραφία αριστερά - που γεννήθηκε το 1926 και πέθανε το 2007 και ο οποίος υπήρξε Επίσκοπος Παρισιού το διάστημα 1981 - 2005. Ο Lustiger πάντοτε ισχυριζόταν ότι  ήταν πάντα ένας Εβραίος, θεωρώντας τον όρο «εβραϊκός»/«ιουδαϊκός» με την εθνική σημασία και όχι αποκλειστικώς με την θρησκευτική. Υποστήριξε σθεναρά το κράτος του Ισραήλ, κάτι που τον έφερε σε σύγκρουση με την επίσημα ουδέτερη στάση του Βατικανού, αλλά κέρδισε την εβραϊκή υποστήριξη. Είχε επιτεθεί μάλιστα με σφοδρότητα το 1996, σε έναν καθολικό ιερέα ο οποίος είχε εκδηλώσει την υποστήριξή του στο βιβλίο του Ροζέ Γκαρωντύ (Roger Garaudy) "Οι Θεμελιώδεις Μύθοι Της Ισραηλινής Πολιτικής". Ο Lustiger έλεγε: «Γεννήθηκα Εβραίος και έτσι παραμένω, ακόμη και αν αυτό είναι απαράδεκτο για πολλούς. Για μένα, η αποστολή του Ισραήλ είναι να φέρει στο φως τα ‘γκογίμ’. Αυτή είναι η ελπίδα μου και πιστεύω ότι ο χριστιανισμός είναι το μέσο για την επίτευξή του".  Ο πρώην επικεφαλής ραβίνος της Γαλλίας, Ραβίνος René Samuel Sirat, ανέφερε ότι ο Lustiger εισήλθε στην Συναγωγή να απαγγείλει Καντίσς – την προσευχή των Εβραίων που πενθούν - για τη μητέρα του).

Η επίθεση κατά του Χριστιανισμού γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Η ‘Canadian Jewish News’, στις 7 Ιανουαρίου του 1982, γράφει: "Οι Γερμανοί σήμερα έχουν προσωπική ευθύνη να υποστηρίξουν τους Εβραίους και το Ισραήλ και να καταγγείλουν τον ρατσισμό σε όλο τον κόσμο, είπε ο Ραβίνος Erwin Schild της Συναγωγής AdathIsrael πρόσφατα, σε μια διάλεξη που χρηματοδοτήθηκε από το χριστιανικό-εβραϊκό Διάλογο του Τορόντο, την Λίγκα της B'nai B'rith για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη συναγωγή".
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας «χριστιανός» δεν είχε το δικαίωμα να μιλήσει στο «χριστιανικό-εβραϊκό Διάλογο», και μόνο οι εβραϊκοί σκοποί συζητήθηκαν. Ο Schild, επίσης, είπε, "Μετά το Άουσβιτς, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το κακό της ανθρωπότητας, ακόμη και της χριστιανικής φύσης."

Σε απόσπασμα από τη Newark Sunday Star Ledger της 21 Μαρτίου 1982, αναφέρονται τα λόγια του Αρχιεπισκόπου του Newark,Peter L. Gerety από την 24 σελίδων σημαντική ποιμαντική επιστολή του προς τους Καθολικούς που τους καλεί να «ξεριζώσουν τον αντισημιτισμό» στη ζωή τους, και "να προσέλθουν σε διάλογο και συνεργασία με τους Εβραίους που βασίζεται στην κοινή βιβλική κληρονομιά τους."

Για αιώνες, καθολικοί ηγέτες προειδοποιούσαν το ποίμνιό τους εναντίον των Εβραίων και διέταζαν ότι κανένας Εβραίος δεν πρέπει να ρυπαίνει ποτέ ένα χριστιανικό τόπο λατρείας με την παρουσία του, αλλά τώρα αυτοί οι ηγέτες έχουν εγκαταλείψει τις θρησκευτικές παραδόσεις.

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν προτείνει μόνο, αλλά «κατευθύνει» τους καθολικούς να «συνεργάζονται» με τους Εβραίους.

Για το ίδιο ζήτημα ο επίσκοπος Joseph A Francis, "κάλεσε τους καθολικούς σε όλη την Επισκοπή του Νιούαρκ να εξορκίσουν τορατσισμό".

Ούτε αυτός ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Gerety απαίτησαν οι Εβραίοι να εγκαταλείψουν τον φανατικό ρατσισμό και το μίσος τους για όλους τους πολιτισμένους λαούς. Μπορεί αυτό να είναι «θρησκευτικό δόγμα» που πρέπει να ακολουθήσουμε;

Η εφημερίδα ‘Miami Herald’, στις 26 Φλεβάρη του 1982, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Begin, φέρεται να είχε ζητήσει από τον Καγκελάριο της Δυτικής Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ:"Πέστε στα γόνατά και ζητήστε τη συγχώρεση από τον εβραϊκό λαό." (Σχ. ΚΟ: Τέτοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Πολωνία στις 7 Δεκεμβρίου 1970, όταν ο τότε καγκελάριος της Γερμανίας Βίλλυ Μπράντ (Willy Brandt) - βλέπε φωτογραφία - γονάτισε μπροστά στο μνημείο του γκέτο της Βαρσοβίας, ζητώντας συγνώμη για τα θύματα του Ναζισμού. Αλλά φαίνεται δεν ήταν αρκετό…)

Αυτή είναι η μόνη φορά στην ιστορία που ο ηγέτης ενός έθνους διατάζει τον ηγέτη ενός άλλου έθνους να πέσει κάτω να γονατίσει, ως μια έσχατη χειρονομία υποταγής και σκλαβιάς.

Μέσα στους αιώνες, οι Εβραίοι δεν είχαν τη δύναμη να καμαρώσουν δημοσίως για το στόχο της υποδούλωσης των χριστιανών και την καταστροφή των τυχόν Χριστιανών ηγετών που τόλμησαν να αντιταχθούν. Κατά τη διάρκεια αυτών των αιώνων, οι Εβραίοι ανέπτυξαν πολλές πονηρές πρακτικές προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Μια από τις πιο φαύλες τεχνικές ήταν μεταμφίεσή τους ως «πρώην Εβραίοι που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό», γνωστοί στην Ισπανία και την Πορτογαλία ως "conversos" ή "Marranos", ή "Εβραίοι που σημάδεψαν (amarran) τη πίστη.

Η εγκυκλοπαίδεια Colliers αναφέρει: "Οι Εβραίοι της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, οι οποίοι κάτω από την απειλή έγιναν Χριστιανοί. Μερικοί Marranos ενεργά αποδέχτηκαν τον χριστιανισμό, αλλά πολλοί από αυτούς παρέμειναν Ιουδαίοι στακρυφά, ενώ άλλοι περίμεναν μόνο μια ευκαιρία για να αποτινάξουν την χριστιανική μεταμφίεση τους. Πολλοί Marranos ανήλθαν σε θέσεις μεγάλης προβολής και στη συνέχεια παντρεύτηκαν με άτομα από ευγενείς και πλούσιες ισπανικές οικογένειες".

Σε περιοχές που παρέμειναν κατά κύριο λόγο χριστιανικές, οι Εβραίοι έπρεπε να περιμένουν εκατοντάδες χρόνια πριν γίνουν αρκετά ισχυροί για να αποτινάξουν την «χριστιανική μεταμφίεσή τους». Όταν το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948, οι Εβραίοι σε πολλά έθνη «βγήκαν μπροστά» για να ανακοινώσουν ότι ήταν «Marranos» ή «ψευδο-χριστιανοί» και είχαν διατηρήσει αυτή τη μεταμφίεση στις οικογένειές τους για χρονικό διάστημα μέχρι και πεντακόσια χρόνια.

Τώρα ήταν όλο χαρά που εγκατέλειψαν την μασκαράτα τους και ανακοίνωναν στον κόσμο ότι ουδέποτε είχαν πιστέψει στις αρχές του Χριστιανισμού. Ήταν Εβραίοι και τίποτα άλλο παρά Εβραίοι, δια μέσου των αιώνων.

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica αναφέρει ότι «οι Conversos παρέμειναν εντός των εβραϊκών κοινοτήτων στις πόλεις, επειδή τα επαγγέλματά τους (έμποροι, γιατροί, ράφτες) αποτελούσαν μονοπώλιο των Εβραίων». Το 1499, οι νόμοι απαγόρευσαν στους conversos να κατέχουν δημόσια ή εκκλησιαστικά αξιώματα. Τον 16ο αιώνα, πέρασαν νόμοι που ονομάστηκαν «limpieza de Sangre», ή νόμοι της καθαρότητας του αίματος, για να σταματήσει η ταχεία επιμειξία των Marranos με ευγενείς ισπανικές οικογένειες.

Στην ιστορία του για τους Εβραίους, ο Josef Kastein, σ. 231, γράφει: «Ήδη από τον 6ο αιώνα οι Μεροβιγκιανοί ηγεμόνες της φραγκικής αυτοκρατορίας θέσπισαν το Πάσχα, κανένας Εβραίος να μην εμφανίζεται στους δρόμους για τέσσερις ημέρες».  Στο βιβλίο, στη σ. 233, ο Kastein γράφει, «Μερικοί από τους Εβραίους, που ήταν προσκολλημένοι στα κτήματά τους, προσποιήθηκαν ότι ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό».
Σημειώστε ότι δεν περιγράφει κάποιους φτωχούς Εβραίους ράφτες στα γκέτο, αλλά Εβραίους με μεγάλες εκτάσεις.

( Σχ. ΚΟ: Ο γεννημένος στην Γερμανία συγγραφέας JosefKastein, (πραγματικό όνομα Julius Katzenstein, γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1890 στη Βρέμη και πέθανε στις 13 Ιουνίου 1946 στην Χάιφα), έμεινε γνωστός για το έργο του «Eine Geschichte derJuden», που δημοσιεύθηκε το 1931. Σύμφωνα με τον Βρετανό συγγραφέα Douglas Reed, ο Kastein ήταν «ένας πολύ ένθερμος σιωνιστής ιστορικός, ο οποίος έλεγε ...ότι η Παλαιά Διαθήκη ήταν στην πραγματικότητα ένα πολιτικό πρόγραμμα, που συντάχθηκε για να ανταποκριθεί στις συνθήκες της εποχής.... και ότι ο νόμος που προβλέπει η Παλαιά Διαθήκη πρέπει να εκπληρωθεί κατά γράμμα ». [‘The Controversy of Zion’, Douglas Reed]).

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, λέει ο Kastein «οι μοναχοί κάλεσαν το λαό να εξοντώσει τους Εβραίους».

Το Πάσχα του 1506, όταν ορισμένοι Marranos στη Λισσαβόνα ανακαλύφθηκε ότι έκαναν προετοιμασίες για τον εορτασμό του Πάσχα, οι μοναχοί διοργάνωσαν το "Γάμο του Αίματος της Λισσαβώνας και πάνω από δύο χιλιάδες Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους σε δύο ημέρες."

Στις σ. 326, Kastein γράφει, «Πολύ λίγοι από αυτούς (τους Marranos) παραιτήθηκαν και εγκατέλειψαν τη μυστική πρακτική του Ιουδαϊσμού».

Οι χριστιανοί, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέλη άλλων θρησκειών ήταν δυνατόν  να διεισδύσουν στον χριστιανισμό για δικούς τους σκοπούς και να μεταμφιεστούν ως Χριστιανοί και να διαστρεβλώσουν τη χριστιανική θρησκεία.

Οι Εβραίοι διείσδυσαν και σε άλλες θρησκευτικές ομάδες. Γράφει ο Kastein για τους Εβραίους στην Τουρκία.

«Η κίνηση αυτή δημιούργησε μια νέα γενιά Marranos, γνωστή ωςDonmehs(Ντονμέδες), οι οποίοι δημόσια συμπεριφέρονταν όπως οι Τούρκοι, αλλά είχαν τις δικές τους ιδιωτικές κοινωνίες, στις οποίες τηρούσαν τα εβραϊκά έθιμα. Υπάρχουν μέχρι σήμερα."

(Σχ. ΚΟ: Ντονμές ήταν και ο Κεμάλ Ατατούρκ, o ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους και σφαγέας του ελληνισμού της Μ. Ασίας, που γεννήθηκε το 1881 στην Θεσσαλονίκη. Οι Ντονμέδες αριθμούσαν κοντά στα 15.000 άτομα, και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊνών Εβραίων που είχαν μουσουλμανικά ονόματα, και που προς τα έξω συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σέβι, τον ψευδή Μεσσία του 17ου αιώνα. Οι Ντονμέδες ήταν απόγονοι των Σεφαρδιτών Εβραίων που ζούσαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία (Ανδαλουσία) για αιώνες, μέχρι που οι Μουσουλμάνοι Άραβες έχασαν τον έλεγχο της Ανδαλουσίας από τους Χριστιανούς. Βλ. περισσότερα ΕΔΩ και εδώ)

Ο Kastein περιγράφει το πώς Εβραίοι, μεταμφιεσμένοι ως Χριστιανοί, διείσδυσαν σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Γράφει ότι οι Marranos εισήλθαν στην Αγγλία και τη Γαλλία σε μεγάλους αριθμούς, και γρήγορα έγιναν πλούσιοι και ισχυροί. Στη σ. 352, γράφει:

"Όπως και οι Marranos στην Ισπανία, οι «νεοφώτιστοι» που είχαν γίνει τώρα Πολωνοί αριστοκράτες έκαναν τη μέγιστη δυνατή χρήση της ελευθερίας τους, και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν υψηλές κοινωνικές θέσεις."

Στη σ. 376, Kastein γράφει ότι πήγαν σε άλλες χώρες «οπλισμένοι με σημαντικό πλούτο και εκτεταμένες διεθνείς εμπορικές σχέσεις».

Στη σ. 394, που περιγράφει την κρίση που αυτοί οι Εβραίοι δημιούργησαν στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα. «Μια ολόκληρη σειρά από πολεμικά γραπτά υπέρ και κατά των Εβραίων άρχισε να λειτουργεί, η οποία τελικά έγινε τόσο έντονη που η λογοκρισία απαγόρευσε την δημόσια συζήτηση του εβραϊκού ζητήματος».

Σήμερα, λόγω της δύναμης των Εβραίων, κάθε κυβέρνηση στον κόσμο βρίσκεται στα πρόθυρα της πλήρους οικονομικής και πολιτικής κατάρρευσης. Χριστιανοί ηγέτες σε κάθε τομέα, ιδιαίτερα στη θρησκεία και την κυβέρνηση, διαβεβαιώνουν μανιωδώς τους Εβραίους για τη φανατική αφοσίωσή τους στον αγώνα του Ισραήλ.

Δεν συνειδητοποιούν ότι ενώ οι Εβραίοι μπορεί να τους έχουν προσωρινά ανάγκη ως συνεργάτες για να διασφαλιστεί η μόνιμη υποδούλωση των ‘Goyim’, οι Εβραίοι έχουν ακόμα λιγότερο σεβασμό για αυτούς παρά για τους πιο αδαείς εθνικούς .

Θα είναι οι πρώτοι που θα το καταλάβουν όταν οι Εβραίοι καθιερώσουν ανοιχτά την παγκόσμια δικτατορία τους.

... ... ... ... ...

* Λίγα λόγια για τον Eustace Mullins:

Ο Eustace Clarence Mullins,Jr (1923 - 2010) ήταν ένας Αμερικανός πολιτικός συγγραφέας, βιογράφος, και ο τελευταίος επιζών προστατευόμενος του Αμερικάνου ποιητή και δοκιμιογράφουΈζρα Πάουντ.
Ο Mullins έγραψε το 1952, το βιβλίο ‘Secrets of the FederalReserve’, όπου εκεί ασκεί σκληρή κριτική στο τραπεζικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατηγορεί τον Paul Warburg, τον Bernard Baruch, και άλλους Αμερικάνους Εβραίους ότι έπνιξαν στα χρέη τον Αμερικάνικο λαό. Σύμφωνα με τον Mullins, η Federal Reserve Act του 1913 έθεσε τα τραπεζικά αποθέματα του έθνουςστα χέρια των "Εβραίων διεθνών τραπεζιτών" που σκοπό έχει την ολοκλήρωση του σχεδίου για μια παγκόσμια εβραϊκή δικτατορία. Η γερμανική έκδοση του βιβλίου κάηκε στη Δυτική Γερμανία το 1955. Ήταν το πρώτο βιβλίο που καιγόταν δημοσίως στη Δυτική Γερμανία μετά την ήττα της ναζιστικής κυβέρνησης.

Έγραψε επίσης το 1968 το αντι-εβραϊκό βιβλίο "Ο Βιολογικός Εβραίος" ("The Biological Jew"), όπου συνδέει τους Εβραίους με τα βιολογικά παράσιτα. Γράφει: «Ο Εβραίος έχει λειτουργήσει πάντα καλύτερα ως μαστροπός, ως πορνογράφος, ως μεγιστάνας της πορνείας, ως εχθρός των επικρατουσών σεξουαλικών προτύπων και των απαγορεύσεων της κοινότητας των ‘εθνικών’.... Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει εβραϊκό έγκλημα καθαυτό, αφού η ύπαρξη του εβραϊκού παρασίτου στον λαό που τον φιλοξενεί είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης, γιατί θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξή του, την υγεία του και την ζωή του...

«Η άρχουσα τάξη είναι περισσότερο "εθνική" παρά εβραϊκή, αλλά οι πολιτικές είναι τελικά σιωνιστικές-εβραϊκές, μέσα από την οικογένεια Rothschild. Ωστόσο, δεν δίνουν δεκάρα για τους Εβραίους ή τους Χριστιανούς. Θα οργανώσουν μια σφαγή Εβραίων ή χριστιανών αν αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς τους. Τα περισσότερα από τα πογκρόμ στην Ευρώπη οργανώθηκαν από Εβραίους ως θέμα πολιτικής. Κάνουν το ίδιο πράγμα σε αυτή τη χώρα. Έχω πει στους ανθρώπους εδώ και χρόνια ότι η Αμερική είναι στην αυγή της Δημοκρατίας της τώρα, γιατί ποτέ δεν είχαμε Δημοκρατία. Είμαστε συνεχώς υπό τον έλεγχο των τραπεζιτών. Θα έχουμε τη δική μας κυβέρνηση και η Αμερική θα αρχίσει να έχει μια ιστορία. Δεν έχουμε καμία ιστορία. Το μόνο που έχουμε είναι μια ιστορία σιωνιστικής ίντριγκας", είχε πει σε ένα μήνυμά του.

«Όταν ήμουν ανταποκριτής για την Social Creditor of London, στο τεύχος του 1947, είχα προβλέψει ότι εάν οι Σιωνιστές αποκτούσαν τον έλεγχο του στρατού των ΗΠΑ, ο κόσμος θα βυθιζόταν σε ατελείωτους πολέμους, με αποκορύφωμα τον έλεγχο όλου του κόσμου από το Ισραήλ. Αυτή η πρόβλεψη έχει γίνει πραγματικότητα που ξεπερνά τους πιο τρελούς μου φόβους. Επειδή οι ​​Σιωνιστές ήταν σε θέση να χρηματοδοτήσουν τις φρικαλεότητες τους μέσω της χειραγώγησης της Κεντρικής Τράπεζάς μας, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έδωσε την απεριόριστη χρηματοδότηση για τη διάπραξη αυτών των πολέμων; Πολλές χώρες έχουν ήδη καταστραφεί, εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτούς τους πολέμους και εξακολουθούν να πεθαίνουν και σήμερα, διότι οι συνωμότες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας έχουν τρισεκατομμύρια δολάρια σε ετοιμότητα για να διατηρήσουν αυτούς τους πολέμους", έλεγε σε μήνυμά του το 2007.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

https://docs.google.com/viewer?attid=0.1&pid=gmail&thid=138b9eca929d4134&url=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3Dfac22ce83c%26view%3Datt%26th%3D138b9eca929d4134%26attid%3D0.1%26disp%3Dsafe%26zw&docid=70c3b778372317b518dfcd4c16b7b573%7C22904b7d22d1f9a9a3ce50bcab97794f&a=bi&pagenumber=1&w=800

Max Keiser: Greece heading towards ‘financial holocaust’

Max Keiser: Greece heading towards ‘financial holocaust’

ΥΠΕΡΟΧΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ …ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΟ!

ΥΠΕΡΟΧΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ …ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΟ!

Μόνο αυτοί θα πουλάνε τρέλα;
Ένα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών,που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΗΕ.
«Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Όταν δάμασε τον Βουκεφάλα, κατά τον γυρισμό του και περνώντας τον Αξιό και βλέποντας το νερό,σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μπάνιο.
Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε στον βράχο και μπήκε στο νερό.
Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί.
Τα είχε κλέψει ένας Σλάβος της Μακεδονίας.»
Τότε πετάχτηκε οργισμένος ο Σλαβομακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει,
«Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάβοι δεν ήταν εκεί, τότε.»
Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαμογέλασε και είπε:
«Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να ξεκινήσω την ομιλία μου…»!!!!


Το Ελληνικό πνεύμα δε χτίζεται με εξαόροφα αγάλματα.
Έχει δημιουργθεί  στο πέρασμα των αιώνων !!!

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα..


Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα..

images

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, 
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
 
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ...
 

Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,
 
και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι,
 
λύκοι ώ κοπάδια οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη. 

Κωστής Παλαμάς

TO ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ! ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ....ΜΑΡΙXΟΥΑΝΑ

TO ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ! ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ....ΜΑΡΙXΟΥΑΝΑ

Γράψε στο Google:
cannabinoids and cancer
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

 
Unbelievable:

Έπεσε έξω ο «Ζουρούμπαμπελ»..


Τον Φεβρουάριο μάθαμε για τον «Ζουρούμπαμπελ» (δηλαδή Ζοροβάβελ) τον Αμερικάνο «προφήτη» που εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στη Φαιά Πέτρα Σερρών και ανήγγειλε την Δευτέρα Παρουσία στις 19 Ιουλίου 2012. Στην ιστοσελίδα του και στα βίντεό του εξηγούσε ότι είναι ένας από τους δύο προφήτες που αναφέρονται στην Αποκάλυψη.
Δείτε σχετικό άρθρο του ΚΟ εδώ.


Σημείωση: Η 19η Ιουλίου 2012 πέρασε.

Στην πάνω φωτογραφία το τελευταίο του βίντεο που ήταν της ίδιας ημέρας.  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μαθαίνουν στα παιδιά πως η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος

ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ «ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ» ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ~ Κατοχικά Νέα

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ «ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ» ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ~ Κατοχικά Νέα

Σφράγισμα του JUMBO και ανάκληση της οικοδομικής άδειας ζητά από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος ΛαυρίουΜε δύο έγγραφα που φέρνουμε κατά αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Λαυρίου «Ο .....
ΕΡΜΗΣ» απαιτεί να σφραγιστεί το κατάστημα JUMBO Λαυρίου το οποίο λειτουργεί κατά παράβαση των ισχυουσών χρήσεων γης εντός της περιοχής του ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ Λαυρίου και να ανακληθεί η υπ’ αριθμ. 190/2010 οικοδομική άδεια της οποίας το νομικό έρεισμα εξέλειψε μετά την ακύρωση του ΓΠΣ του 2009 από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΤΟ RIFF ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ

«Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974»


Τριάντα οχτώ χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές. Πριν όμως από την 24η Ιουλίου του 1974, υπήρξε η 20η Ιουλίου του 1974 με την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας! Τα δύο αυτά γεγονότα όσο και εάν θέλουν κάποιοι να τα ξεχωρίσουν είναι απόλυτα σχετικά, αφού το ένα έφερε το άλλο… Για την προπαγάνδα του συστήματος, για την τουρκική εισβολή έφταιγε αποκλειστικά και μόνο η ανατροπή του Μακαρίου, λες και οι Τούρκοι δεν είχαν δεκαετίες πριν έτοιμα σχέδια για απόβαση στην μαρτυρική μεγαλόνησο του Ελληνισμού! Άλλωστε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, είχαν και πάλι οι Τούρκοι επιχειρήσει εισβολή και είχαν βομβαρδίσει την Κύπρο, αλλά τότε κάποιοι γενναίοι είχαν αποτρέψει τον Αττίλα!

Τριάντα οχτώ χρόνια συμπληρώνονται από την τουρκική εισβολή, η οποία οδήγησε στην κατοχή μέχρι τις ημέρες μας του 40% της Κύπρου μας, με τις κυβερνήσεις της Ελλάδος και της Λευκωσίας πλέον να έχουν αποδεχτεί σαν γεγονός τετελεσμένο στην πράξη αυτή τη βάρβαρη εισβολή! Τριάντα οχτώ χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και τριάντα οχτώ χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας… Μιας δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε μέσα από μία εθνική τραγωδία και η οποία όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει σε μία νέα εθνική τραγωδία. Αυτοί που μας κυβέρνησαν τα 38 αυτά ολόκληρα χρόνια, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και την αριστερά από πολλές πλευρές, υποσχέθηκαν πολλά… Υποσχέθηκαν θαύματα και όνειρα, τα οποία αποδείχθηκαν στις ημέρες που ζούμε φρικτοί εφιάλτες…
Υποσχέθηκαν μια Ελλάδα οικονομικά ισχυρή, η οποία βλέπουμε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος αποκαλύπτοντας το σαθρό και αμαρτωλό καθεστώς του κομματικού κράτους. Υποσχέθηκαν εθνική ασφάλεια με την ένταξη της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το casus belli των Τούρκων παραμένει μια διαρκής απειλή, ενώ μετά τα τραγικά γεγονότα στα Ίμια, το καταγάλανο Ελληνικό Αιγαίο απέκτησε γκρίζες ζώνες. Ήδη ζούμε στην εποχή του Μνημονίου, με την χώρα μας να έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία, να έχει δανειστεί υπέρογκα ποσά με το αγγλικό δίκαιον, με την κηδεμονία του ΔΝΤ πάνω από τους Έλληνες και με την φτώχεια, την εγκληματικότητα και την δυστυχία να απλώνεται παντού!

Όλα στην Ιστορία κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα 38 χρόνων είναι ό,τι σήμερα ζει ο Ελληνικός λαός! Εμείς οι Χρυσαυγίτες, πολύ πριν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων αντιληφθούν το μήνυμά μας, αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα γράφαμε την Αλήθεια, γράφαμε για το αδιέξοδο προς το οποίο από εθνικής κοινωνικής και οικονομικής απόψεως βαδίζει η χώρα! Στα 38 αυτά χρόνια έχουν σχεδόν διαλύσει τον εθνικό ιστό της Πατρίδας μας και επί πλέον έφεραν στην χώρα, χωρίς να ρωτήσουν τον λαό περισσότερο από δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Παιδεία εθνική κυριολεκτικά απούσα. Δημόσια υγεία ανύπαρκτη! Αυτά ήταν τα έργα και οι ημέρες των 38 χρόνων της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και δια του λόγου το αληθές, σας παραθέτω τι έγραφα πριν 9 ολόκληρα χρόνια, πολύ πριν έρθει στη χώρα μας η Τρόικα και το ΔΝΤ:  

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2003: «Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974»:
«Είκοσι εννέα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 24 Ιουλίου του 2003, από την ημέρα της περίφημης μεταπολίτευσης. Είκοσι εννέα ολόκληρα χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή, μια ολόκληρη ζωή μέσα στην οποία πολλές προσδοκίες απεδείχθησαν χίμαιρα και αυταπάτες και πολλά από αυτά που φυσιολογικά θα περίμενε κανείς να συμβούν απεδείχθησαν μάταιες ελπίδες.
Ο φάκελος της Κύπρου, για τον οποίο τόσα ελέγοντο επί πολλά χρόνια στην Πατρίδα μας και ο οποίος βρισκότανε στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής μέχρι τα τέλη σχεδόν της δεκαετίας του ’80, δεν άνοιξε ποτέ! Οι προδότες, γιατί αναμφισβήτητα υπήρχαν προδότες, οι όποιοι προδότες της Κύπρου μας δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Η αλήθεια δεν απεκατεστάθη ποτέ και αυτό αποτελεί μίαν ΥΒΡΙΝ κατά της Ιστορίας, που όπως οι αιώνιες παραδόσεις του γένους μας θέλουν, φέρνει κακοδαιμονία, την κακοδαιμονία που ταλαιπωρεί την Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Όλα έχουν στηριχθεί επάνω σε ένα ψέμα, σε μια απάτη, σε μια προδοσία. Γι’ αυτό και όλα πηγαίνουν κατά διαβόλου…

-Είκοσι εννέα χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή και μέσα σε αυτήν την ζωή είδαμε την φθορά των εθνικών αρχετύπων να επέρχεται ραγδαία και να πλήττει τον Λαό μας σε καίρια και σημαντικά του σημεία: στην φυλετική του ταυτότητα, στην ιστορική του μνήμη, στο ήθος του, στην κοινωνική του αγωγή, σε όλα γενικά όσα αποτελούσαν την βάση του νεωτέρου Ελληνικού βίου. Το έργο αυτό έγινε συστηματικά, με τρόπο επιμελημένο και επιτήδειο, «με την μέθοδο του σαλαμιού», που θαυμάσια γνωρίζουν οι μαρξιστές-λενινιστές, που είναι οι μεγάλοι ένοχοι για τον εθνικό κατήφορο. Το ίδιο ένοχοι, βεβαίως, είναι και οι συνοδοιπόροι τους, οι καιροσκόποι, οι αριβίστες της αστικής δεξιάς, που παρέδωσαν τα τείχη της πόλεως στους εχθρούς της Πατρίδος χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ.

-Είκοσι εννέα χρόνια συμπληρώνονται από την 24η Ιουλίου του 1974 και μία αναδρομή στις τραγικές εκείνες ημέρες πρέπει να γίνει. Πρέπει να θυμηθούμε όσοι ζούσαμε εκείνη την εποχή στην Αθήνα, όπως ο γράφων που ήταν τότε έφηβος, στην Αθήνα που υπήρξε και τότε το κέντρο των εξελίξεων, τι πραγματικά συνέβη. Να θυμηθούμε ότι ο Μακάριος δεν υπήρξε άγιος και ότι μετά την ανατροπή του είχαν έλθει στην Αθήνα και έδωσαν συνέντευξη τύπου τα θύματα των βασανιστών του καθεστώτος του, ανάπηροι οι περισσότεροι από τα κτυπήματα των πραιτοριανών της Λευκωσίας. Να θυμηθούμε πως ο Ελληνικός λαός γεμάτος συγκίνηση άκουσε το άγγελμα της τουρκικής επιθέσεως κατά της μαρτυρικής Ελληνικής μεγαλονήσου, αλλά να θυμηθούμε και τις ατέλειωτες ουρές έξω από τα «σούπερ μάρκετ» μέσα σε ένα καθεστώς αβεβαιότητος, τρόμου, αλλά και φτηνού ατομισμού.

Ο πόλεμος είχε αρχίσει από τις 20 Ιουλίου και όλοι περιμέναμε ότι με την βοήθεια της μητέρας Ελλάδος οι Ελλαδίτες και Κύπριοι μαχητές θα έριχναν τους Τούρκους στην θάλασσα. Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Και το κλίμα της αβεβαιότητος, το κλίμα το ανάμικτο φόβου και εθνικού παλμού έγινε… πανηγύρι! Οι στρατιώτες μας έχυναν το αίμα τους υπερασπιζόμενοι μία Πατρίδα Ελληνική, τόσο Ελληνική, όσο είναι και η Πελοπόννησος και η Μακεδονία και η Θράκη, την Κύπρο μας, και στην νέα Βαβυλώνα του Ελληνισμού, την Αθήνα, κάποιοι πανηγύριζαν, κρατώντας κεριά στα χέρια για να υποδεχθούν τον δήθεν ελευθερωτή Καραμανλή.

-Τον Καραμανλή που ερχόταν από το πουθενά σε μία περίοδο κρίσεως του Κυπριακού ζητήματος, όπως τότε το 1955 που έγινε πάλι από το πουθενά πρωθυπουργός μετά τον θάνατο του Στρατάρχη Παπάγου. Μέσα στην Αθήνα κορναρίσματα αυτοκινήτων, ατέλειωτο πανηγύρι και εκατοντάδες χιλιάδες λαού με τα κεριά στα χέρια στην πλατεία Συντάγματος και για την Κύπρο σιωπή… Να πως χάθηκε η Κύπρος! Έχω την τιμή να είμαι ένας από τους λίγους, από τους ελάχιστους μέσα σε αυτήν την αρρωστημένη πολιτεία, που δεν πανηγύρισαν το βράδυ της 24ης Ιουλίου του 1974. Όχι πως έχασα κανένα αξίωμα, γιατί αξίωμα δεν είχα, όχι γιατί προσδοκούσα τίποτε από το καθεστώς, αλλά γιατί την ίδια ώρα που κάποιοι στην Αθήνα πανηγύριζαν, κάποιοι στην Κύπρο πέθαιναν για την Ελλάδα! Γιατί είχα την δυστυχία να γνωρίζω ότι με τον ερχομό μέσα σε αυτές τις συνθήκες αυτών των πολιτικών δεν θα σωθεί η Πατρίδα, αλλά αντίθετα θα ανοίξει ένας νέος φαύλος κύκλος για τον τόπο και την αιματοβαμμένη του ιστορία.

-Κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου σε ένα μέγαρο του κέντρου των Αθηνών γίνεται μια γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Σε αυτήν την γιορτή όσοι θέλουν να νιώθουν την Ιστορία σε όλο της το βάθος δεν μπορούν να συμμετέχουν, γιατί στις 24 Ιουλίου κάποιοι πρόδωσαν την Κύπρο και αυτοί οι κάποιοι δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Η Νέμεσις λέγουν ότι ποτέ δεν ξεχνά. Είθε!»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.xryshaygh.com

Οι καταδρομείς ξεβράκωσαν τους φύλακες προδοτών 1-10-11

etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Χαλυβουργών

Οι απεργοί της Χαλυβουργίας ΔΕΝ είναι κομμουνιστές


Οι απεργοί της Χαλυβουργίας ΔΕΝ είναι κομμουνιστές
Το νέο ανέκδοτο στα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι το εξής: «η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με ΚΚΕ και Σύριζα…».
Αυτό διαδίδουν κάποια ρετάλια της δεξιάς πολυκατοικίας νομίζοντας πως έτσι θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Με αφορμή την προ μηνών επίσκεψή μας για συμπαράσταση στους απεργούς της Χαλυβουργίας Ελλάδος, ξεσάλωσαν οι γλείφτες του Σαμαρά, που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα και καπηλεύονται τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Νομίζουν πως με τα ψέματα και τη λάσπη θα παραπλανήσουν τους αδαείς. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Οι απεργοί της Χαλυβουργίας Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Ανάμεσα στους απολυμένους βρίσκονται και μέλη του Κινήματός μας, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, που στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις (και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές) συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας στη Χαλυβουργία, δεκάδες απεργοί που μας υποδέχτηκαν, σίγουρα δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με ΚΚΕ και Σύριζα. Απόδειξη επ’ αυτού οι φόρμες των Ειδικών Δυνάμεων που φορούσαν, αλλά και τα μπρελόκ με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που μας έδειχναν ως δείγμα των πολιτικών τους θέσεων. Η αντιπροσωπεία μας, όπως αποδεικνύουν τα σχετικά βίντεο, καταχειροκροτήθηκε από τους απεργούς και αυτοί που μας χειροκρότησαν σίγουρα δεν άνηκαν στο ΠΑΜΕ.
Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα είναι ότι η κυβέρνηση Σαμαρά περιφρούρησε το δικαίωμα των πολιτών στην εργασία. Περιφρούρησε το δικαίωμα ελαχίστων ατόμων, την περίοδο που ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας λόγω ανεργίας. Και με τους απολυμένους τι γίνεται; Αυτοί δεν έχουν οικογένεια; Ή μήπως ο ιδιοκτήτης της Χαλυβουργίας Ελλάδος αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης; Στην πραγματικότητα ο όμιλος Μάνεση συνεχίζει να διατηρεί ανθηρά οικονομικά και εν μέσω κρίσης και οι εξαγωγές του προς πολλές χώρες συνεχίζονται. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ασφαλώς την δυνατότητα να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων
Όλο το σκηνικό στον Ασπρόπυργο με τις αψιμαχίες ΜΑΤ-Παμιτών και τις κοκορομαχίες Συριζαίων και ΚΚΕδων βουλευτών (την ώρα που οι χαλυβουργοί κλαίνε) στήθηκε με σκοπό να διαφημιστεί το καταρρέον ΚΚΕ και ο ανύπαρκτος Σαμαράς να προβληθεί ως κυρίαρχος του παιχνιδιού. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους για αξιοπρεπή εργασία.xryshaygh.com

24 Ιουλίου 1974: Έρχεται η «δημοκρατία» - 24 Ιουλίου 2012: Έρχεται η τρόικα!


24 Ιουλίου 1974: Έρχεται η «δημοκρατία» - 24 Ιουλίου 2012: Έρχεται η τρόικα!
Κατά… διαβολική σύμπτωση, πάντα το χρονικό διάστημα πριν από την έλευση της τρόικας στην Αθήνα, γίνονται διάφορες εκφοβιστικές δηλώσεις από Ευρωπαίους παράγοντες, για ενδεχόμενη χρεωκοπία της Ελλάδος, επιστροφή στην δραχμή κ.τ.λ. Δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και τούτη η φορά!

Σήμερα, λοιπόν, 24η Ιουλίου, επέτειο της «αποκατάστασης της δημοκρατίας» (δηλαδή, του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, που οδήγησε τους Έλληνες στην εξαθλίωση…), διάλεξε να ’ρθει και η τρόικα. Τυχαίο; Δε νομίζω! Το ένα (η «δημοκρατία») έφερε το άλλο (την τρόικα)…

Αυτή τη φορά, φρόντισε να τηρήσει την… παράδοση ο… Βιετναμέζος υπουργός Οικονομικός της Γερμανίας (!), Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος «προέβλεψε» σύντομη έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη, προσθέτοντας πως η προοπτική αυτή δεν τρομάζει πλέον τους ομοίους του:

«Αν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, δεν μπορούν να υπάρξουν περαιτέρω πληρωμές. Δυστυχώς η Ελλάδα πιθανόν δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Οι ίδιοι οι Έλληνες θα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι θα ήταν ίσως λογικότερο να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη. Μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχει πλέον πάψει να τρομάζει».xryshaygh.com

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ(ΜΕΡΟΣ 1)

Νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Άδικα έφυγαν από τη ζωή λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

                       
Νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Το δυστύχημα συνέβη στη μία και πέντε στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Φειδιππίδου.
Η μηχανή κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες να πεταχτούν στο αέρα και να χτυπήσουν στο απέναντι κράσπεδο.
Οι δύο άτυχοι αστυνομικοί είχαν τελειώσει τον βάρδιά τους και επέστρεφαν στη βάση τους προκειμένου να σχολάσουν.

ΔΕΙΤΕ: Ο Κασιδιάρης όταν υπηρετούσε στον Ελληνικό στρατό!

ΔΕΙΤΕ: Ο Κασιδιάρης όταν υπηρετούσε στον Ελληνικό στρατό!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 214

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 214

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

DefenceNet - Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας κλείνουν λόγω μνημονίου και ΕΟΠΥΥ

DefenceNet - Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας κλείνουν λόγω μνημονίου και ΕΟΠΥΥ

DefenceNet - Ενισχύεται η συνεργασία της ΕΑΒ με την LOCKHEED MARTIN με νέες συμφωνίες

DefenceNet - Ενισχύεται η συνεργασία της ΕΑΒ με την LOCKHEED MARTIN με νέες συμφωνίες

DefenceNet - "Ευρω-συνέδριο" στα κατεχόμενα

DefenceNet - "Ευρω-συνέδριο" στα κατεχόμενα

DefenceNet - ΙTUC: "Κλονίζεται η πίστη των Ελλήνων στην Δημοκρατία"

DefenceNet - ΙTUC: "Κλονίζεται η πίστη των Ελλήνων στην Δημοκρατία"

Η ΕΚΤ κλείνει τη στρόφιγγα στις ελληνικές τράπεζες

Η ΕΚΤ κλείνει τη στρόφιγγα στις ελληνικές τράπεζες

ΟΗΕ: Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια μοναδική πλάκα χρυσού, και όμως δεν ασχολούνται! (Document Map)

ΟΗΕ: Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια μοναδική πλάκα χρυσού, και όμως δεν ασχολούνται! (Document Map)

Ερευνα πετρέλαια στο Αιγαίο: Να γιατί τόσα χρόνια το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν ... γνώριζε την ύπαρξη των κοιτασμάτων!

Ερευνα πετρέλαια στο Αιγαίο: Να γιατί τόσα χρόνια το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν ... γνώριζε την ύπαρξη των κοιτασμάτων!

Μαύρα $21 τρις κρυμμένα σε offshore εταιρίες από την παγκόσμια ελίτ! Ακόμα απορείτε που πήγαν τα λεφτά;

Μαύρα $21 τρις κρυμμένα σε offshore εταιρίες από την παγκόσμια ελίτ! Ακόμα απορείτε που πήγαν τα λεφτά;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΕΣ' ΤΟ 15' ΑΥΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΕΣ' ΤΟ 15' ΑΥΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου!!

Ένα δεύτερο ταραγμένο καλοκαίρι για την Ευρωζώνη

Ένα δεύτερο ταραγμένο καλοκαίρι για την Ευρωζώνη

Ο Ερντογάν χτίζει τζαμί στα πρότυπα Οθωμανών Σουλτάνων!

Ο Ερντογάν χτίζει τζαμί στα πρότυπα Οθωμανών Σουλτάνων!

Η Τουρκία άρχισε την παραγωγή αρμάτων μάχης

Η Τουρκία άρχισε την παραγωγή αρμάτων μάχης

Γερμανική τρομοκρατία περί "ελληνικής χρεοκοπίας" για να κοπούν μισθοί & συντάξεις

Γερμανική τρομοκρατία περί "ελληνικής χρεοκοπίας" για να κοπούν μισθοί & συντάξεις

Noam Chomsky: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»...

Noam Chomsky: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»...

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας

Κύπρου: "Ψευδοκράτος θα παραμείνει, ακόμα κι αν το αναγνωρίσουν όλοι"

Κύπρου: "Ψευδοκράτος θα παραμείνει, ακόμα κι αν το αναγνωρίσουν όλοι"

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - Δείτε γιατί η μασονία είναι θρησκεία και οχι φιλανθρωπικό ίδρυμα...Δοσίλογοι της πατρίδας οι Έλληνες μασόνοι

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - Δείτε γιατί η μασονία είναι θρησκεία και οχι φιλανθρωπικό ίδρυμα...Δοσίλογοι της πατρίδας οι Έλληνες μασόνοι

Προξενικές επισκέψεις με κριτήρια…τουρκοφροσύνης!

Προξενικές επισκέψεις με κριτήρια…τουρκοφροσύνης!

Φυσικά και ΔΕΝ θα επενδύσουν οι Ελληνοαμερικάνοι!

Φυσικά και ΔΕΝ θα επενδύσουν οι Ελληνοαμερικάνοι!

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ «ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΟΗΤΡΟ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ «ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΟΗΤΡΟ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Ισλαμιστές: "Όσοι κατηγορούν το Ισλάμ είναι παπαγαλάκια"

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται η ισλαμική ιστοσελίδα (islam.gr) η οποία λίγο- πολύ κατηγορεί όσα ελληνικά μέσα ασχολούνται με την καταπίεση που υφίσταται ο πληθυσμός των χωρών του Ισλάμ, σαν "παπαγαλάκια".
Pakistani-Muslim-women

Κατάθεση στεφάνου από την Τ.Ο Χανίων


Κατάθεση στεφάνου από την Τ.Ο Χανίων
Η Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια τιμά τους Ήρωες που δώσαν το αίμα τους και την ζωή τους για την Ελλάδα. Οι Ήρωες του Εθνικού Αγώνα στην Κύπρο ενάντια στον Αττίλα βρήκαν μπροστά τους την προδοσία του ίδιου του καραμανλικού κράτους, του "η Κύπρος κείται μακράν", όμως παρόλα αυτά δώσαν τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα και Ελευθερία. Η Τ.Ο Χανίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατάθεσε στεφάνι στην Κυριακάτικη εκδήλωση μνήμης των πεσόντων στην ΚΥΠΡΟ, στο πάρκο ειρήνης στα ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. .xryshaygh.com

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Τούρκοι και Άγγλοι πάλι μαζί εναντίον της Ελλάδος


Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Τούρκοι και Άγγλοι πάλι μαζί εναντίον της Ελλάδος
Τώρα το μόνο που μένει είναι να ενωθούν και οι κομμουνιστές για να συμπληρωθεί το «καρέ»!
Δεν πάνε πολλά χρόνια από τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ εναντίον των Άγγλων δυναστών. Ένας αγώνας που βρήκε απέναντι του τις συντονισμένες ενέργειες τούρκων, άγγλων και «κυπρίων» κομμουνιστών, δοσίλογων. Η ιστορία σήμερα επαναλαμβάνεται με την απευθείας επέμβαση της «Αγγλοβορειοκυπριωτικής ενώσεως» στο θέμα των ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Στην επιστολή της, προς τον Ζακ Ρογκ,  η εν λόγω «ένωση» αναφέρει ότι καταστρατηγείται το «δικαίωμα» των τούρκων αθλητών από τα κατεχόμενα να κατέβουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την σημαία του ψευδοκράτους.
Θα έπρεπε οι εν λόγω «κύριοι» να γνωρίζουν ότι το ψευδοκράτος δεν είναι αναγνωρισμένο, συνεπώς και η ένωση τους είναι μη αναγνωρισμένη και άρα παντελώς αναρμόδια στο να ασκεί εξωτερική πολιτική. Βρίσκουν και τα κάνουν βεβαίως όλοι αυτοί, αφού κοινό χαρακτηριστικό των ελλαδικών και κυπριακών κυβερνήσεων είναι η ενδοτικότητα στα Εθνικά Θέματα.xryshaygh.com

Σιωνιστικά και αμερικανικά κοράκια πάνω από τον ελληνικό ορυκτό πλούτο


Σιωνιστικά και αμερικανικά κοράκια πάνω από τον ελληνικό ορυκτό πλούτο
Του Ηλία Κασιδιάρη
Στο σκοτάδι παρέμειναν εντέχνως οι βασικότερες πτυχές της πρόσφατης επίσκεψης Κλίντον στην Ελλάδα. Κανένα από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ δεν είπε στον ελληνικό λαό πως ο πρόεδρος του πολέμου κατά της Σερβίας, ήρθε στη χώρα μας ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Noble Energy. Ήρθε με απλά λόγια ως απεσταλμένος της εταιρείας που σχεδιάζει να βάλει χοντρό χέρι στα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Προπομπός του Κλίντον, ο βασικότερος παράγοντας του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ, εκτελεστικός διευθυντής του American Jewish Committee, Δαυίδ Χάρις. Ας σημειωθεί ότι Noble Energy και Delek είναι οι δύο κοινοπραξίες που εκπροσωπούν κατ’ ουσία τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και είναι οι αποκλειστικοί παίκτες στην εκμετάλλευση των εβραϊκών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, με κυριότερο το υπερ-κοίτασμα φυσικού αερίου Λεβιάθαν.
Ας έρθουμε όμως στα καθ’ ημάς και ας δούμε τη δυναμική των ελληνικών κοιτασμάτων. Από την εκμετάλλευση της υποθαλάσσιας ενέργειας του Ιονίου πελάγιους υπολογίζεται ότι θα εξοικονομήσουμε 1,5 δις δολάρια το χρόνο για 25 χρόνια και η αξιοποίηση των συγκεκριμένων περιοχών μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Με απλά λόγια μιλάμε για 28 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το Ιόνιο πέλαγος, του οποίου τα κοιτάσματα θεωρείται πως υπολείπονται κατά πολύ από αυτά της νότιας Κρήτης. Την ίδια ώρα έχουν στην κυριολεξία τρομοκρατήσει έναν ολόκληρο λαό με τα δανεικά του ΔΝΤ, θα καταρρεύσει το σύμπαν. Η εξήγηση αυτού του «δυσνόητου» φαινομένου είναι απλή: Οι άνθρωποι που αυτοί τη στιγμή διοικούν τη χώρα, δηλαδή η εγχώρια τρόικα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του ελληνικού λαού, αλλά μόνο για τα συμφέροντα των τοκογλύφων.
Βασικό μέλημα του κλιμακίου των αμερικανοσιωνιστών, με επικεφαλής τον Κλίντον, ήταν ο πλήρης αποκλεισμός των Ρώσων από τον μείζονα ελληνικό χώρο. Με αφορμή την κρίση στη Συρία, οι επικυρίαρχοι της χώρας μας απαίτησαν να μην παραχωρηθεί η οποιαδήποτε διευκόλυνση σε ρωσικά πολεμικά. Σε ένα άλλο επίπεδο έχει επιβληθεί ενεργειακός αποκλεισμός του ρωσικού παράγοντα: οι ρώσοι έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική ενέργεια, ενώ ερευνητικός δορυφόρος τους στράφηκε προς την περιοχή της νότιας Κρήτης, για να μελετήσει τον υποθαλάσσιο χώρο που θεωρείται βέβαιο πως κρύβει μεγάλα ενεργειακά κοιτάσματα...
Όλο το άρθρο του Τομεάρχη Καταγγελίας Μνημονίου, Λογιστικού Ελέγχου Δημοσίου Χρέους, Εθνικής Παραγωγής και Αυτάρκειας στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί την Τετάρτη.xryshaygh.com

Συριζαίοι αφήστε τα παπατζιλίκια και μοιράστε την κομματική επιχορήγηση!


Συριζαίοι αφήστε τα παπατζιλίκια και μοιράστε την κομματική επιχορήγηση!
Αντιγράφουν την Χρυσή Αυγή, επειδή τους πήρε χαμπάρι ο λαός. Διαθέτουν μόνο το 20% των κοινοβουλευτικών αποζημιώσεων για... "κοινωνικό έργο", ενώ την ίδια ώρα αρπάζουν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για πάρτη τους!
Διαβάσαμε σήμερα στην ειδησεογραφία την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για διάθεση ποσοστού του βουλευτικού μισθού των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και ιατρείου. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που οι πρωτοπορίες της Χρυσής Αυγής γίνονται μάθημα ακόμα και στην εθνομηδενιστική αριστερά. Ευελπιστούμε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής θα δώσει το έναυσμα και στα υπόλοιπα κόμματα, προκειμένου να επιτελέσουν λίγο κοινωνικό έργο.
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαθέσει κομμάτι των βουλευτικών μισθών και όχι την τεράστια κομματική του επιχορήγηση στο να ανακουφιστούν οι αναξιοπαθούντες. Είναι επίσης βέβαιο πως όσοι θα αναζητήσουν την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να συνωστιστούν σε ουρές παρέα με Πακιστανούς και λοιπές εγκληματικές και «κοινωνικά ευπαθείς ομάδες». Είναι, όμως, παρά ταύτα μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Τους περιμένουμε να έρθουν ασθμαίνοντας στο τέλος της διαδρομής που προστάζει άνευ όρων αλληλεγγύη στους Έλληνες.
Υ.Γ. 1: Δεν μας πειράζει πραγματικά που τα κανάλια της διαπλοκής, ενώ φρόντιζαν να αποσιωπούν τις κινήσεις Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής, τώρα παίζουν συνεχώς τις αντιγραφές του ΣΥΡΙΖΑ. Μας αρκεί που κάποιοι πήραν το μάθημα έστω και μισό.
Υ.Γ.2: Επειδή ακούστηκε και το «σύνθημα» ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ θα παρακαλούσαμε τον κ. Τσίπρα να προσλάβει νέα άτομα στο επικοινωνιακό του τμήμα, μπας και κάποιος σκεφτεί κάτι φρέσκο και όχι στυγνές αντιγραφές από την Χρυσή Αυγή. Θα προτείναμε να συσκεφτούν, σχετικώς, με τον κ. Καμμένο μιας και η εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας του Καμμένου, Κατερίνα Καλαγκμπόρ, θα ταίριαζε «γάντι» στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. xryshaygh.com

Άρχισε και πάλι ο κύκλος της ελονοσίας


Άρχισε και πάλι ο κύκλος της ελονοσίας
Εμπρός σε σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο βρίσκεται ο νομός Αιτωλοακαρνανίας μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος ελονοσίας. Φυσικά ο φορέας της μεταδοτικής και …ξεχασμένης στην Ελλάδα ασθένειας ήταν νεαρός Πακιστανός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, είναι το πρώτο κρούσμα ελονοσίας μετά από πολλά χρόνια στην περιοχή. Βεβαίως στην Ελλάδα που έχει κατακλυστεί πλέον από λαθρομετανάστες, ασθένειες ξεχασμένες από χρόνια έχουν επανέλθει δριμύτερες και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων πολιτών. Μόλις πριν λίγους μήνες η, πλέον διαγραμμένη γιατί ενοχλούσε το σύστημα παλιά ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, έγραφε για τους νεκρούς που μέτρησε η Ελλάδα, στην Λακωνία, λόγω της ελονοσίας.
Οι επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην υγεία των Ελλήνων είναι πολλαπλές. Από την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, τα προνοιακά επιδόματα που παρανόμως τους αποδίδονται, μέχρι τις ξεχασμένες ασθένειες που επανέρχονται στην Ελλάδα. Η Ελληνική πολιτεία κωφεύει απέναντι σε όλους αυτούς τους κινδύνους που φέρνουν στους Έλληνες οι προστατευόμενοι της.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Υ.Γ: Στην παραπάνω φωτογραφία η κατανομή των κρουσμάτων ελονοσίας στον πλανήτη. Στα χρόνια της λαθρομετανάστευσης πλέον μάλλον προστίθεται και η Ελλάδα. 

  .xryshaygh.com

«Ρατσιστικά» εγκλήματα σε Μεσσηνία και Αγρίνιο«Ρατσιστικά» εγκλήματα σε Μεσσηνία και Αγρίνιο«Ρατσιστικά» εγκλήματα σε Μεσσηνία και Αγρίνιο

Αφγανός χασισοκαλλιεργητής αποπειράθηκε να δολοφονήσει Πακιστανό χασισοκαλλιεργητή, γιατί τα χάλασαν στη… μοιρασιά!
(Όχι στην Καμπούλ, στην Μεσσηνία)…
Όπως πληροφορηθήκαμε από το αστυνομικό δελτίο, στο χωριό Κρεμμύδια της Μεσσηνίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 27χρονος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Αφγανιστάν, μαζί με άγνωστον ομοεθνή του, πήγαν στο σπίτι που διέμενε ένας άλλος 23χρονος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το  Πακιστάν και μετά από έναν έντονο διάλογο μαζί του, τον μαχαίρωσε στον λαιμό και εξαφανίστηκε. Ο μαχαιρωμένος Πακιστανός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και διέφυγε τον κίνδυνο. Αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον μαχαιροβγάλτη Αφγανό και από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω διαφορών θύτη και θύματος. Ποιες ήταν οι μεταξύ τους διαφορές; Οι δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» καλλιεργούσαν από κοινού 15 δενδρύλλια χασίς σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας και τσακώθηκαν στη… μοιρασιά!
Πακιστανός έσφαξε Πακιστανό στο Αγρίνιο, για ασήμαντη αφορμή!
Τον τελευταίο καιρό, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου συντονισμένης μαζικής επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής, στην οποία συμμετέχουν τα κόμματα και… αποκόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), ο Συνήγορος του Πολίτη, κάποιες χρυσοπληρωμένες με το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού ΜΚΟ «για τα δικαιώματα του ανθρώπου», «κατά του ρατσισμού» κ.τ.λ., διάφορες διεθνείς οργανώσεις-ομπρέλες της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης (που ανήγγειλε πως θα ’ρθει προσωπικώς στην Ελλάδα για να εξετάσει την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής), διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και ΜΜΕ, μέχρι και κάποιος Τζαβέντ Ασλάμ, που λέει ότι είναι πρόεδρος των Πακιστανών κ.α. Κοινή συνισταμένη όλων, ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχει συστήσει συμμορίες οι οποίες χτυπούν, τρομοκρατούν, και εγκληματούν ακόμα κατά των «κατατρεγμένων» και «φιλήσυχων» αλλοδαπών, «νομίμων» ή μη.
Αυτά, ισχυρίζονται όλοι αυτοί. Ιδού τώρα τι λέμε τα γεγονότα (από το agriniopress):
Σάββατο 21 Ιουλίου 2012
Ένας νεαρός Πακιστανός έπεσε νεκρός το απόγευμα από το μαχαίρι ομοεθνή του μετά από καυγά σε σημείο, όπου ξεφόρτωναν ζωοτροφές. Τον δράστη συνέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress, ο καυγάς μεταξύ των δυο Πακιστανών ξεκίνησε την ώρα που ξεφόρτωναν ζωοτροφές σε αποθήκη στο Καινούργιο Τριχωνίδας .Οι δυο Πακιστανοί δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ένας επιτέθηκε στον άλλον με τούβλο και μαχαίρι αντίστοιχα. Ο δράστης κατάφερε καίριο πλήγμα στον ομοεθνή του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει επιτόπου και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο 30χρονος πήγε στον χώρο που διέμενε, άλλαξε ρούχα και αμέσως έφυγε για να ξεφύγει από τους έλεγχους της αστυνομίας, που στο μεταξύ είχε ενημερωθεί για το φονικό. Για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαινε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Τσακαρδάνος. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μαζί με τον αστυνομικό που τον συνόδευε, έλεγξαν τον Πακιστανό και τον συνέλαβαν, αφού προέκυψε πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας.
Ο δράστης έχει οδηγηθεί και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
(ΥΓ): Στην περίπτωση που οι αρχές δεν συλλάμβαναν τον Αφγανό ή τον Πακιστανό μαχαιροβγάλτη και δεν αποκαλυπτόταν αμέσως η αλήθεια, η αντιρατσιστική χορωδία κομμάτων της αριστεράς, «αντιρατσιστικών» οργανώσεων, Συνηγόρου του Πολίτη, ΜΚΟ, ντόπιων και ξένων ΜΜΕ, προέδρου Πακιστανών Ελλάδος και δε συμμαζεύεται θα κατήγγειλαν ομαδικά τις «ρατσιστικές συμμορίες» της Χρυσής Αυγής που «επιχείρησαν να δολοφονήσουν με μαχαίρια φιλήσυχο και κακόμοιρο οικονομικό μετανάστη από το Πακιστάν» κ.τ.λ., κ.τ.λ., ο δε «ευαίσθητος» Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης θα έπαιρνε ατάκα κι επιτόπου το πρώτο αεροπλάνο και θα ερχόταν στην Αθήνα για να… άρει την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής…

Τζαμί στην Αθήνα απαιτούν οι Τουρκαλάδες!


Τζαμί στην Αθήνα απαιτούν οι Τουρκαλάδες!
Λέγαμε προχθές, ότι η τριμερής μνημονιακή συμπαιγνία αποφάσισε να δοθεί στους εν Ελλάδι μουσουλμάνους -δωρεάν φυσικά- είτε το ΟΑΚΑ, είτε το ΣΕΦ, για το Ραμαζάνι. Τελικώς, επελέγη το ΟΑΚΑ, όπως μας πληροφορεί σχετικά η… τουρκική εφημερίδα Vatan (Πατρίδα), η οποία αφενός μεν εκφράζει την ευαρέσκειά της για το γεγονός, αφετέρου όμως εκφράζει και την δυσαρέσκειά της, γιατί δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, υπό τον τίτλο «Κίνηση καλής θέλησης από την Αθήνα για το Ραμαζάνι»:
«Στην Αθήνα, στην μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της Ευρώπης που δεν έχει τζαμί, οι αρχές έκαναν μια κίνηση καλής θέλησης παραχωρώντας το Ολυμπιακό στάδιο στους Μουσουλμάνους, , για την προσευχή του Ραμαζανιού στις 19 Αυγούστου».
Τι περιμένουν, λοιπόν, οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων; Να φτιάξουν αμέσως τζαμί για να ικανοποιήσουν τους Τουρκαλάδες, που έχουν μετατρέψει σε τζαμιά όλες τις εκκλησίες μας στην Πόλη, στον Πόντο και στην Β. Κύπρο!xryshaygh.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ


ΑΘΗΝΑ 24-7-2012.

Η διαστροφή των ελληνικών αξιών και η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας σχηματοποιούν το απεχθέστερο πρόσωπο της εσωτερικής και ειρηνικής γενοκτονίας που υφίσταται ο λαός μας. Είναι πολλές και ασύλληπτα ανήθικες οι μεθοδεύσεις που μετέρχονται οι δειλοί ανθέλληνες που πραγματικά υπερβαίνουν ακόμη και την οικονομική εξαθλίωση. Μεθοδεύσεις που ομοιάζουν με τον τρόπο υποσκάψεως του βράχου από το θαλασσινό κύμα. Σαν θάνατο δηλαδή αργό και βασανιστικό.

Η χρήση των παρακαταθηκών του έθνους μας σε βάρος του με την καλλιέργεια του ενοχικού συνδρόμου για ανύπαρκτες ευθύνες του λαού μας αποτελεί τη συνέχεια της πνευματικής δηλητηρίασης που συντελείται στην αφελληνισμένη παιδεία μας. Από τη συρρίκνωση των γραμμάτων του ελληνικού αλφαβήτου με την παράλληλη εξάλειψη των γραμματικών κανόνων και την αφαίρεση του θεομητορικού προσώπου στο δημοτικό και το γυμνάσιο αντίστοιχα περνάμε στην αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, συνέχειας και ομοιογένειας.  Και από την εκπαίδευση το δηλητήριο διοχετεύεται στην ελληνική κοινωνία στο πρόσωπο της λαθρομετανάστευσης.

Οι διαρκείς παρατάσεις της παραμονής των λαθρομεταναστών, η ανοχή στις νέες ελεύσεις με τις συμφωνίες τύπου Δουβλίνου 2 και οι νομοθετικές ρυθμίσεις πολιτογράφησης των αλλοδαπών με την παροχή δικαιωμάτων κοινωνικής πρόνοιας και ιθαγένειας καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον προδοτικό χαρακτήρα στις ενέργειες των γραικύλων πολιτικάντηδων του νεοταξικού καθεστώτος. Οι πρωτοφανείς νομοθετικές ρυθμίσεις σε μια κοινωνία που διολισθαίνει διαρκώς στα ζητήματα της φυλετικής συνοχής και της θρησκευτικής συνείδησης σε παράλληλο χρόνο με την έξαρση της ξένης εγκληματικότητας δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτήρα της εσωτερικής κατάληψης και γενοκτονίας.

Είναι σαφές ότι οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες γεμίζουν την Ελλάδα με έναν νέο και βολικό τύπο πολίτη, τον τύπο του οικονομικού κοσμοπολίτη δίχως πατρίδα και ηθικές αναστολές, που έχει κληθεί να πάρει τη θέση του Έλληνα μέσα στην ίδια του τη χώρα. Είναι ένας ιδιότυπος στρατός κατοχής που οι δημόσιες υπηρεσίες τού ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπόλοιπα λευκά ευρωπαϊκά έθνη προκειμένου να μας γεμίσουν νέο αίμα και να μας γονιμοποιήσουν για να αντιμετωπιστεί όπως λένε οι διεθνιστές η γήρανση του πληθυσμού. Γήρανση φυσικά που επέφεραν οι ίδιοι οι επίγονοι του Εφιάλτη στραγγαλίζοντας τις δυνατότητες εργασίας, επιβίωσης και ασφάλειας του γηγενούς πληθυσμού.

Η φρικώδης προοπτική της πληθυσμιακής μετάγγισης ξένου αίματος έχει προωθηθεί από τον υπεύθυνο της μετανάστευσης στα Ηνωμένα Έθνη και τους «περιούσιους» διώκτες του εθνικισμού ανά την υφήλιο έως τους απλοποιητές καταστροφείς της ελληνικής γλώσσας και τους νομοθέτες της ενσωμάτωσης των εισβολέων των συνόρων και της ζωής μας. Την ίδια ακριβώς προοπτική την βλέπουμε να ενσαρκώνεται από τους προοδευτικούς ταγούς, τους ομογάλακτους «ανθρωπιστικούς» οργανισμούς, τις φυλλάδες και τα παρατηρητήρια έως τους αδέξιους «δεξιούς» που προμαχούν τάχα προ της ανόδου του Ελληνικού Εθνικισμού για να συνεχίσουν γρήγορα την εκτέλεση των ίδιων μισελληνικών εντολών.

Βέβαια το παραμύθι χρειάζεται το δράκο και το μάγο του. Τον δράκο τον έχουμε και μας έχει κλέψει τον κόσμο μας. Το ραβδί του μάγου έρχεται να προσθέσει στο σκηνικό την υποτιθέμενη υποχρέωση του ελληνικού λαού να περιθάλψει τα μεθοδευμένα ναυάγια της παγκοσμιότητας. Γιατί και τις διαταραχές των άλλων χωρών μαζί με τις στημένες επαναστάσεις οι ταγοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης τις στήσανε με κάποιους άλλους τοπικούς ηγετίσκους. Τώρα λοιπόν μας λένε πως πρέπει να εφαρμόσουμε την παράδοση του Ξένιου Διός και να αποδώσουμε στους λαθρομετανάστες την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Βέβαια η παράδοση αυτή αφορά την προσφορά του Έλληνα στον αδερφό του που έχει ανάγκη προερχόμενος από άλλο σημείο της πατρίδος. Και φυσικά δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την παρανομία και τον εποικισμό.

Όμως η στρέβλωση της παγκοσμιοποίησης κανόνες δεν χωρεί και δεν αναγνωρίζει. Αν κάνεις το «λάθος» να αντιτάξεις την φιλοξενία του θαλασσοδαρμένου Οδυσσέα από τον βασιλιά των Φαιάκων Αλκίνοο απέναντι στους προστατευόμενους της νέας τάξης, τότε θα δεις τους πάντες να εγείρονται σαν να τους τσίμπησε αλογόμυγα. Κι όμως η ελληνική φιλοξενία του καλού και αγαθού λαού μας έχει να κάνει με την εντιμότητα, την ηθικότητα, την αλληλεγγύη και την ευγνωμοσύνη που χαρακτηρίζουν την Φυλή μας, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ενάντιους στον Εθνικισμό και τον Ελληνισμό μας. Ο Ξένιος Ζευς δεν ήρθε ποτέ σε αντιπαράθεση ούτε με το Όμαιμο και Ομόφυλο του Ηροδότου ούτε με το Νόμο ούτε με τους κανόνες της Πίστεως και της Πατρίδος. Ήρθε σε σύζευξη με τον ανθρωπισμό του Έλληνα και την κάλυψη των αναγκών του αδερφού του.

Κι αν όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους, δεν είναι ψιλά τα χρήματα που στηρίζουν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και των υποδομών στήριξής της. Πάντως επειδή δεν πείθεται ο ελληνικός λαός, οι ανθέλληνες μετά το μαγικό ραβδί πιάνουν τον «ραβδισμό» με τις αμερικανοφυλλάδες και τα παρατηρητικά τους μάτια και μιλούν για ευφάνταστα εθνικιστικά πογκρόμ και συνεργασίες με την ελληνική αστυνομία σε βάρος των «κακόμοιρων μεταναστών». Απέναντι όμως στα παραμύθια υπάρχει η ζωή των Ελλήνων και η διασφάλιση της Φυλής μας. Είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται και πάλι ακμαία στο θρόνο της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...