Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Ε ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...!!! ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 556
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com- Ε, ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...!!!! - ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ "ΜΑΓΚΑ" ΤΟΝ ΖΙΑΖΙΑ ΟΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ... ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ! 


 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  - ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΕ ΠΟΙΟ "ΚΑΜΠ" ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΞΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΜΠΤΩΣΗ;   -ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ   Η ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "NOVA MAΚEDONIA"! 


 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  -ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ! - ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ... ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ! 


-Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ!
-ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ, ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ
 


 ΘΡΑΚΗ ΣΟΣ:  -ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ -ΣΤΟΝ
ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ
 ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ! 
-ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ -ΟΚΤΩ ΠΟΥΛΜΑΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΡΘΕΣ!  -ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ! - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! 


-ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ... -ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ
 ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:
-ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η ΡΕΠΟΥΣΗ! ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ...
-ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ

-ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ
ΜΑΜΩΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

 -ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ... - ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ...

-ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ, ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ Ο ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΟΥΡΑΚΗΣ -ΓΙΑ ΝΑ
ΜΑΘΕΙ ΑΝ... ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ!

-ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ! -ΕΤΣΙ ΘΑ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

-ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΗΣ... ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ! -ΤΗΝ
ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ... ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ

-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ - ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ -ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

-ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ... -ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΥΝ
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ -ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΕΝΩ
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

-Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! - ΓΙΑ ΝΑ
ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ.... ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!

-ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ
ΝΕΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ -ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

-Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ!

- Μορατόριουμ στις περιτομές για θρησκευτικούς λόγους στην Ελβετία
-Απόφαση δικαστηρίου της Κολωνίας απαγόρευσε την περιτομή...

-ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ!

-ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ -ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΟΡΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ! -ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ...

-CLUB KENNEDY: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

-ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ

-ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ -ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
 ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
stoxos.gr

Βούλα Παπαχρήστου, η Ελληνίδα αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για.... ρατσιστικό σχόλιο


Βούλα Παπαχρήστου, η Ελληνίδα αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για.... ρατσιστικό σχόλιο

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκλείστηκε για ένα "ρατσιστικό" σχόλιο που έκανε στο διαδίκτυο, κατά των αφρικανών (που έχουν μολύνει την πατρίδα μας)  και συγκεκριμένα στην σελίδα της στο twitter: 
"Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό"
Μάλιστα αγαπητοί μου, αυτό είναι το ρατσιστικό σχόλιο της αθλήτριας. Για αυτό το σχόλιο λοιπόν η "Ελληνική;" Ολυμπιακή Επιτροπή την απέκλεισε από το πανηγυράκι των ψευτοολυμπιακών παιχνιδιών...


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ και λοιποί επιδρομείς.

Θα κάνουμε ότι σχόλιο θέλουμε, για όποιον μας καπνίσει και θα βγάλουμε ανέκδοτα για όλους τους Αράπηδες, τους Κιτρινιάρηδες και τους λοιπούς λαθρο-εισβολείς. 

Κύπρια υπουργός σε Ρουμάνα του ΔΝΤ: «Γεμίσαμε μετανάστες από τη χώρα σας»
Σε «σόου» εξελίσσονται οι συναντήσεις της Τρόικα με την κυπριακής κυβέρνησης, με την Κύπρια υπουργό Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους να τα «ψέλνει» στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του ΔΝΤ.
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα διαλόγου που καταγράφηκε κατά τη συνάντηση της διεθνούς αντιπροσωπείας με κυβερνητικά στελέχη στη Λευκωσία. με μια σκληρή αντιπαράθεση της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλιας Βελκουλέσκου, που κατάγεται από τη Ρουμανία και της Κύπριας υπουργού Εργασίας, Σωτηρούλας Χαραλάμπους.

Ο Αττίλας και οι βιαιότητες κατά των χριστιανών
Του Κωνσταντίνου Χολέβα, εφημερίδα ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’, 24/7/2012

Πολύ συγκινητική ήταν η αναφορά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις καταστροφές που προκάλεσε ο Αττίλας στούς Ορθόδοξους ναούς, μοναστήρια, κοιμητήρια κ.α στην Κατεχόμενη Κύπρο. Η αναφορά περιέχεται στο μήνυμα του Πρωθυπουργού με την ευκαιρία της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου 1974. Είναι θλιβερό να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν και σήμερα διάφορες μορφές βίας κατά του Χριστιανισμού και μάλιστα στην Ευρώπη! Μπορεί να πέρασαν αιώνες από τους ρωμαϊκούς διωγμούς κατά των Χριστιανών, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια κατέρρευσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα που οδήγησαν στον θάνατο ή στις φυλακές πολυάριθμους κληρικούς κυρίως Ορθοδόξους.

Οχρίδα: «Ο Ban Ki-moon δεν έπαψε να χρησιμοποιεί το όνομα «Μακεδονία»Το όνομα«Μακεδονία» χρησιμοποίησε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι -μουν την Τρίτη το βράδυ στην Οχρίδα σε διάλεξη του προς τους αποφοίτους της Σχολής δημόσιας διοίκησης (νέων ηγετών) στην Οχρίδα, παρουσία του προέδρου των Σκοπίων Γκιόργκι Ίβανοφ. Ο Μπαν Κι-μουν αναθυμήθηκε πότε άκουσε για πρώτη φορά τον όρο ‘Μακεδονία’. «Όταν ήμουν νεαρός φοιτητής στην Κορέα, έμαθα για τη Μακεδονία. Όταν ήρθα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικά στα Ηνωμένα Έθνη, πολλοί μιλούσαν για τη Μακεδονία. Αυτή τη νύχτα ο Ίβανοφ μου θύμισε αυτό που έχω μάθει εδώ και πολύ καιρό: τη Μακεδονία,δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ban Ki-moon.

Εκτέλεση επιθεωρήσεως MRI σε ελικόπτερο AB-212 από προσωπικό της ΔΕΝTο προσωπικό της ΔΕΝ απέδωσε το πρώτο ελικόπτερο AB-212ASW στο μισό χρόνο και με ελάχιστο κόστος.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε πως πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά επιθεώρηση Major Reinforced Inspection (MRI) σε ελικόπτερο AB-212ASW, από προσωπικό της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) στις εγκαταστάσεις της Βάσης Ελικοπτέρων Ναυτικού. Η απόδοση του ελικοπτέρου σηματοδοτεί την ουσιαστική αναβάθμιση των αυτοεπισκευαστικών δυνατοτήτων της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού και πιστοποιεί τόσο την αναπτυγμένη αίσθηση καθήκοντος όσο και το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και επαγγελματισμού των στελεχών της, διανοίγοντας νέους ορίζοντες αλλαγών στην επισκευαστική πολιτική και στην περαιτέρω μείωση του κόστους.

Οι Κούρδοι ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα!


Εντυπωσιακή είναι η είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ως αποτέλεσμα σχετικών δηλώσεων του επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης στο κουρδικό Βόρειο Ιράκ, Μασούντ Μπαρζανί.

Αυτό που είπε θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους αναλυτές, αφού δείχνει ότι οι Κούρδοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις διασφάλισης των συμφερόντων τους, σε οποιοδήποτε κράτος της ευρύτερης περιοχής ζουν.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος ο φράχτης στον Εβρο

Επιθεώρηση στον Εβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου κατασκευάζεται ο φράκτης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.
Ειδικότερα, ο  κ. Δένδιας είχε την ευκαιρία, κατά την περιήγησή του σε περιοχές των χερσαίων συνόρων, να επισκεφτεί το Κέντρο Επιτήρησης Χερσαίων Συνόρων και να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών του φράκτη. Για το θέμα αυτό είχε επίσης σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας.

H…”επεκτατική πολιτική της Ελλάδας” ευθύνεται για το Κυπριακό θεωρούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

H…”επεκτατική πολιτική της Ελλάδας” ευθύνεται για το Κυπριακό θεωρούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

gianniotis: Γιατί Λιάνα μου; Γιατί γλυκέ μου νταλικιέρη; (video)

gianniotis: Γιατί Λιάνα μου; Γιατί γλυκέ μου νταλικιέρη; (video)

Πατέρας του Σολωμού Σολωμού«Είμαι Έλλην Εθνικιστής»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΡΟΖΟ

Υπό εξαφάνιση η ρίγανη και το τσάι βουνού

Υπό εξαφάνιση η ρίγανη και το τσάι βουνού

Κοροϊδεύει τον κόσμο η συγκυβέρνηση για τους λαθρομετανάστες!


Κοροϊδεύει τον κόσμο η συγκυβέρνηση για τους λαθρομετανάστες!
Το Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. διοργανώνει αυτές τις ημέρες στην Λευκωσία η Κυπριακή προεδρία και βέβαια μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ο Έλληνας αρμόδιος υπουργός, Ε. Στυλιανίδης, ο οποίος στην παρέμβασή του είπε –μεταξύ άλλων- τα εξής:
«Στην Ελλάδα πάνω από το 12% του πληθυσμού αποτελείται από νόμιμους ή παράνομους μετανάστες. Αυτό έχει εξαιρετικές επιπτώσεις στη ζωή, την ασφάλεια  αλλά και τη οικονομία. Η Ελλάδα φιλόξενα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε όλους, νόμιμους αλλά και παράνομους μετανάστες και στα παιδιά τους διότι αυτό υπαγορεύεται από τις αρχές του ανθρωπισμού. Αυτή η τεράστια όμως δαπάνη επιβαρύνει τον εθνικό προϋπολογισμό και δεν υποστηρίζεται καθόλου από ευρωπαϊκά κονδύλια παρά τη δεινή οικονομική κρίση που πλήττει  τη χώρα μας. Παράλληλα, υπολογίζονται σε 25 δις ευρώ οι απώλειες δημοσίων ή ιδιωτικών εσόδων από το παράνομο εμπόριο και λαθρεμπόριο που ασκούν οι μετανάστες σε βάρος της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης».
Επ’ αυτών έχουμε να παρατηρούμε τα εξής:
1ον) Ο υπουργός είτε δε γνωρίζει επακριβώς τον αριθμό των «νομίμων» και παρανόμων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε παριστάνει πως δεν γνωρίζει, με προφανή σκοπό να υποβαθμίσει το πρόβλημα. Το 12%, που λέει ο υπουργός, αντιστοιχεί σε 1.200.000 με 1.500.000 αλλοδαπούς. Στην πραγματικότητα ο αριθμός είναι πάνω από 2 εκατομμύρια, ίσως και 2.500.000.
2ον) Από πού κι ως που έχει την υποχρέωση μια χώρα, η οποία μάλιστα βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της δυστυχεί, να «παρέχει φιλόξενα δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας» σε ανθρώπους που βρίσκονται σ’ αυτήν παράνομα; Βάσει των αρχών του ανθρωπισμού, λέει ο υπουργός. Τις «αρχές του ανθρωπισμού», εάν θέλει να τις εφαρμόσει ο ίδιος, με τα δικά του τα λεφτά. Όχι με το υστέρημα του ελληνικού λαού!
Ωστόσο, κάποιες από τις διαπιστώσεις του υπουργού π.χ. για το παρεμπόριο, είναι σωστές. Τι προτείνει, λοιπόν, για την λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και των υπολοίπων που απορρέουν απ’ αυτήν (παρεμπόριο, δαπάνες υγείας, παιδείας κ.τ.λ.); Μήπως απελάσεις των λαθρομεταναστών; Όχι βέβαια. Ιδού τι πρότεινε:
«Να χρηματοδοτηθούν και από ευρωπαϊκούς πόρους οι κοινωνικές δαπάνες της Ελλάδας για Υγεία, Παιδεία και κοινωνική μέριμνα των μεταναστών».
Δηλαδή, ο αρμόδιος υπουργός της συγκυβέρνησης θεωρεί δεδομένη πλέον την εδώ παρουσία των λαθρομεταναστών, δεν ενδιαφέρεται για την εκδίωξή-απέλασή τους, αλλά ζητά από την Ε.Ε. να χρηματοδοτήσει αυτή τα έξοδά τους. Ποια θα είναι η εξέλιξη; Φυσικά, η Ε.Ε. δεν πρόκειται να δεχθεί να δώσει επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα, οπότε η υπάρχουσα κατάσταση θα μείνει ίδια κι απαράλλαχτη στο μέλλον. Δηλαδή, τον… ανθρωπισμό του Στυλιανίδη και της συγκυβέρνησης θα τον πληρώνει ο οικονομικά ρημαγμένος ελληνικός λαός!
Κι αφού δεν ενδιαφέρεται η συγκυβέρνηση να διώξει τους λαθρομετανάστες που ήδη βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, ας δούμε τι προτείνει –δια του Στυλιανίδη- γι’ αυτούς που μας έρχονται καθημερινά και προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες:
«Να συζητηθεί η προώθηση της δράσης της Frontex και στην τούρκικη επικράτεια  ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα φύλαξης και επαναπροώθησης προς την Τουρκία».
Κάτι το οποίο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί η Τουρκία –κι ούτε είναι υποχρεωμένη να το δεχθεί καθότι δεν είναι μέλος της Ε.Ε.- οπότε θα τους φάμε κι αυτούς στη μάπα και επιπλέον «φιλόξενα» και «σύμφωνα με τις αρχές του ανθρωπισμού» θα παρέχουμε σ’ αυτούς και τα παιδιά τους δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας κ.τ.λ. Κάπως έτσι θα «απελευθερώσει τις πόλεις μας» -όπως έλεγε προεκλογικά- ο Α. Σαμαράς και η ΝΔ!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!.xryshaygh.com

Επίκαιρη ερώτηση για την παραχώρηση σταδίων σε μουσουλμάνους για το ραμαζάνι


ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
ΘΕΜΑ: Δωρεάν παραχώρηση σταδίων σε μουσουλμάνους της Αθήνας για τη γιορτή του Ραμαζανιού.
            Με πρόφαση το δικαίωμα στην ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των μεταναστών, η συγκυβέρνηση αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση δύο σταδίων (ΣΕΦ, ΟΑΚΑ) για την άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων της μουσουλμανικής κοινότητας της Αθήνας στα πλαίσια των εορτασμών του Ραμαζανιού. Παράλληλα, υποχρεώνει τους ανά την επικράτεια Δήμους να παραχωρήσουν κατάλληλους χώρους προσευχής σε μουσουλμάνους όπου αυτοί δεν έχουν προβλεφθεί.
            Στην απόφαση αυτή δε γίνεται καμία διάκριση ανάμεσα στους νόμιμους και παράνομους μετανάστες που πιθανόν θα συμμετέχουν σε αυτές τις θρησκευτικές εορτές. Επιπλέον, η μαζική συνάθροιση χιλιάδων αλλοδαπών σε δημόσιο χώρο έρχεται σε αντίθεση με τη συνταγματική διάταξη του άρθρου 11 παράγραφος 1, η οποία προβλέπει πως το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι αναγνωρίζεται μόνον στους Έλληνες πολίτες.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος:                      
1)      Έχει προχωρήσει ο αρμόδιος Υπουργός στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη για να εγγυηθεί πως από την παραχώρηση των χώρων αυτών δεν θα διασαλευθεί η δημόσια τάξη, καθώς και για τον απαραίτητο έλεγχο της νομιμότητας των μεταναστών που θα παρευρεθούν στους εορτασμούς αυτούς;
2)      Σε ποιο ύψος ανέρχονται τα λειτουργικά έξοδα των σταδίων και των λοιπών χώρων που θα διατεθούν ανά την επικράτεια για το διάστημα που θα παραχωρηθούν στις μουσουλμανικές κοινότητες;xryshaygh.com
 
Αθήνα, 24-07-2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
 Παναγιώταρος Ηλίας
Βουλευτής Β’ Αθηνών

Οι ποιητες που αγαπησα και αλλες μικρες (και μεγάλες) ιστοριες λογου

Οι ποιητες που αγαπησα και αλλες μικρες (και μεγάλες) ιστοριες λογου

H ποίηση είναι το καταφύγιο που φθονούμε. Καρυωτάκης... Η ποίηση δεν είναι ο τρόπος να μιλήσουμε αλλά ο καλύτερος τοίχος να κρύψουμε το πρόσωπό μας. Αναγνωστάκης ... Και τι είναι τελικά το Ποίημα; 'Ισως είναι το νόμισμα που σφίγγει στα δόντια του ο Ποιητής για να μπει στη βάρκα του Θανάτου. Με αυτό θα πληρώσει για το μέγα θαύμα που αξιώθηκε και που δεν είναι άλλο από την ίδια τη ζωή. Γιώργος Παυλόπουλος
http://dimitriosgogas.blogspot.gr/

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Στέλιος Κυριακίδης: Παράδειγμα συγκλονιστικό και τόσο επίκαιρο…

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Στέλιος Κυριακίδης: Παράδειγμα συγκλονιστικό και τόσο επίκαιρο…

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ο δρόμος για την προδοσία, έγινε λεωφόρος

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ο δρόμος για την προδοσία, έγινε λεωφόρος

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ο φαρισαϊσμός του Κούβελου και των πρόθυμων "καλαμαράδων"

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ο φαρισαϊσμός του Κούβελου και των πρόθυμων "καλαμαράδων"

«Ανήθικο» είναι να πληρώνεις μαστόρους με μετρητά, λέει Υφυπουργός στη Βρετανία
Σχ. ΚΟ: Άλλο ένα «επιχείρημα» (πάταξη της φοροδιαφυγής) για να προχωρήσουμε σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά (cashlesssociety)

Ο David Gauke, ο Βρετανός Υφυπουργός Οικονομικών (Exchequer Secretary to the Treasury), ισχυρίστηκε ότι το να πληρώνεις σε μετρητά καθαρίστριες και μαστόρους, είναι τόσο κακό όσο και η φοροδιαφυγήτην οποία οι υπουργοί έχουν ήδη αποκαλέσει «ηθικά αποκρουστική».

Ο Gauke μίλησε για τα σχέδια του για να κατονομάζονται και να εκθέτονται όσοι επιδίδονται σε επιθετική φοροδιαφυγή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 25 / 07 / 2012 15:32 Τελευταία ανανέωση: 25 / 07 / 2012 - 15:50 Σάλος με την αποκάλυψη του newsbomb.gr για το πάρτι του Γ. Σγουρού

Έντονες αντιδράσεις και παραιτήσεις προκάλεσε η αποκάλυψη του newsbomb.gr αναφορικά με την απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού να διαθέσει 8.538.843 ευρώ για το έργο «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής».

Σάλος με την αποκάλυψη του newsbomb.gr για το πάρτι του Γ. Σγουρού
Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σγουρός υπέστη ένα ισχυρό πλήγμα, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου Τουρισμού η πρώτη σε σταυρούς περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης του, Άννα Ροκόφυλλου.
Παράλληλα την παραίτησή του υπέβαλλε και ο πρώην περιφερειάρχης, πρώην δήμαρχος Πόρου και νυν περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Σπ. Σπυρίδων.
Στο συμβούλιο που διήρκησε πέντε ολόκληρες ώρες, ο κ. Σγουρός ήταν ανεξήγητα αμετακίνητος στην στάση του, καθώς όπως αποδείχτηκε θέλει να περάσει χωρίς καμία αλλαγή την σύμβαση των 8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Αττικής!

Αποκλειστικό:Κυλικείο σε πλοίο της γραμμής κόβει αποδείξεις σε δραχμές

Αν σε βγάλει ο.... δρόμος προς Κυκλάδες δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν έχεις ευρώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!

                       
Αρκεί να ταξιδέψεις με το "High Speed 4". Διότι στο εν λόγω πλοίο της εταιρείας "Hellenic Seaways" μπορείς να πληρώσεις και σε... δραχμές!
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται στο καράβι που εκτελεί δρομολόγια στα νησιά των Κυκλάδων (Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη) υπάρχει κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων "Everest" που στην απόδειξή του - στο σύνολο των αγαθών που προσφέρει - εκτός από την αξία σε ευρώ, αναφέρει και την ισοτιμία σε δραχμές!
Αδιάψευστος μάρτυρας η απόδειξη με σημερινή ημερομηνία (25-7-2012) που εξασφάλισε το newsbomb.gr και σας την παρουσιάζει!
Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω η "Hellenic Seaways" και τα "Everest" ή να μας προετοιμάζουν για να συνηθίσουμε;
Η ιστορία και ο χρόνος θα δείξουν...!

Σαν σήμερα εγκαινιάστηκε η Διώρυγα της Κορίνθου

Σαν σήμερα εγκαινιάστηκε η Διώρυγα της Κορίνθου

Η ανησυχία του Μπαρόζο, οι ΗΠΑ και η… Δρακουλέσκου στην Κύπρο!Με ανοιχτές αγκάλες θα περιμένει η Ελληνική Δημοκρατία τον «εταίρο» Πορτογάλο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος ξαφνικά θυμήθηκε ότι υπάρχουμε και θα μας τιμήσει αύριο με την παρουσία του. Ο εκπρόσωπος των «λογιστών χαρτογιακάδων» της ΕΕ, Μπαρόζο, ο οποίος μάλιστα μας είχε ξεχάσει εντελώς από τον Ιούνιο του 2009, πριν δηλαδή η Ελλάδα χρειαστεί τη βοήθεια της ΕΕ, θα δει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και θα συνομιλήσουν για την οικονομική κρίση…
Το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά των Βρυξελλών να πείσουν ότι δεν τρέχει και κάτι το ιδιαίτερο, αφού η επίσκεψη εντάσσεται στα ταξίδια που κάνει ο πρόεδρος της Κομισιόν στα κράτη-μέλη. Το ότι μπήκαμε ήδη στον τέταρτο χρόνο για να μας ξαναθυμηθεί ο Μπαρόζο, προφανώς περιμένουν να το προσπεράσουμε απλά, έτσι επειδή τους βολεύει…

To Facebook αποκαλύπτει την ιστορική αλήθεια της Ιλιάδας!

To Facebook αποκαλύπτει την ιστορική αλήθεια της Ιλιάδας!

Καίνε την Βούλα για ένα σχόλιο και σκύβουν το κεφάλι σε Σκόπια-Τουρκία

Καίνε την Βούλα για ένα σχόλιο και σκύβουν το κεφάλι σε Σκόπια-Τουρκία

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Εκδήλωση 23/7/2012

Δύο άρθρα του Ν. Λυγερού για την ΑΟΖ.
Η πορεία της ελληνικής ΑΟΖ δεν σταματά!

 Η πορεία της ελληνικής ΑΟΖ δεν σταματά! Την ΑΟΖ τη θέλει ο ελληνικός λαός όχι μόνο επειδή είναι ένα σύμβολο πλέον, αλλά διότι είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την Ελλάδα με το κεφάλι ψηλά, που δεν ξέρει να γονατίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αφού το θέλει η κυβέρνηση και μάλιστα δυναμικά, αφού το θέλουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο για να περάσουμε στο στάδιο της υλοποίησης. Μελετάμε όλες τις λεπτομέρειες πια, όχι για να ξέρουμε αν θα κάνουμε ή όχι την ελληνική ΑΟΖ, αλλά το πώς θα την υποστηρίξουμε πρακτικά και αποτελεσματικά, αφού θα την κάνουμε.

DefenceNet - Εκκλησιασμός στα σχολεία τέλος;

DefenceNet - Εκκλησιασμός στα σχολεία τέλος;

DefenceNet - Συνεχίζει τις προκλήσεις το "πρωτοπαλίκαρο" της Μέρκελ

DefenceNet - Συνεχίζει τις προκλήσεις το "πρωτοπαλίκαρο" της Μέρκελ

DefenceNet - Η ανεξάρτητη καταγραφή των μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας-Απάντηση στον 20ετή εμπαιγμό

DefenceNet - Η ανεξάρτητη καταγραφή των μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας-Απάντηση στον 20ετή εμπαιγμό

DefenceNet - Χρυσή Αυγή:Ο Μπαρόζο έρχεται ως επικυρίαρχος

DefenceNet - Χρυσή Αυγή:Ο Μπαρόζο έρχεται ως επικυρίαρχος

Ρεπούση: Να καταργηθεί ο εκκλησιασμός στα σχολεία!


Ρεπούση: Να καταργηθεί ο εκκλησιασμός στα σχολεία!
Προωθούν θρησκευτικό αποχρωματισμό της νεολαίας, με «όχημα» την ΔΗΜΑΡ!

Δεν κάθεται ήσυχα η διαβόητη Ρεπούση (του… συνωστισμού της Σμύρνης) και εκμεταλλευόμενη του γεγονότος ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει συμμετέχει στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, έχει βάλει μπροστά νέα νεοταξίτικα σχέδια, αυτή τη φορά κατά του εκκλησιασμού των μαθητών στα σχολεία (δηλαδή, του θρησκευτικού αποχρωματισμού της ελληνικής νεολαίας). Διαβάζουμε σχετικά στο «Βήμα»:
«Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο ελληνικό- ευρωπαϊκό σχολείο, έλεγε σε συνεργάτες της στη Βουλή η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία προωθεί, όπως αποκάλυψε, πρόταση, για την κατάργησή του. Με δεδομένο ότι η ΔΗΜΑΡ συγκυβερνά, η πρόταση της κυρίας Ρεπούση φαίνεται ότι συζητήθηκε και εγκρίθηκε και μόλις διατυπωθεί πλήρως, πρόκειται, εάν δεν φέρει αντίρρηση η ΝΔ ή το ΠαΣοΚ, και να κατατεθεί στη Βουλή».
Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η στάση των υπολοίπων κομμάτων της συμπαιγνίας (συγκυβέρνησης). Για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Θα συμφωνήσει στα σίγουρα. Αλλά, τι θα κάνει επί του θέματος η ΝΔ, που προεκλογικώς άλλα είχε υποσχεθεί για να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών; Μήπως θα συμφωνήσει, τάχα στα πλαίσια των «αναγκαίων συμβιβασμών» που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των εταίρων της τριμερούς; Επίσης, μήπως και επί της ουσίας συμφωνεί στην προώθηση των σχεδίων αφελληνισμού και θρησκευτικού αποχρωματισμού, αλλά για λόγους προφανούς πολιτικής τακτικής βάζει μπροστά την ΔΗΜΑΡ; Ίδωμεν….xryshaygh.com

Επίκαιρη ερώτηση για τη συμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων


Τ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:  Υπουργό Δικαιοσύνης
ΘΕΜΑ:  Έντονη συμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας
            Το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας εδώ και αρκετά χρόνια νοσεί έντονα. Η πληρότητα των φυλακών έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προβλεπόμενη και η ποιότητα του έργου που επιτελεί το σωφρονιστικό σύστημα υποβαθμίζεται συνεχώς. Επιπλέον, οι συνθήκες εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Είναι κατά γενική ομολογία απαραίτητο η Διοίκηση να προχωρήσει σε μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών, όπως εξάλλου αναγνώρισε και ο αρμόδιος υπουργός κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης.
Δυστυχώς όλα τα μέτρα που ελήφθησαν από τις παρελθούσες κυβερνήσεις προς την κατεύθυνση της αποσυμφόρησης των φυλακών υπήρξαν αποσπασματικά, χωρίς ιδιαίτερη μελέτη και χαρακτηρίζονταν από προχειρότητα. Τα μέτρα αυτά οδηγούσαν στην κατά καιρούς αποφυλάκιση μεγάλου αριθμού προσώπων με βεβαρημένο ποινικό ιστορικό επιτρέποντας σε αυτά την συνέχιση της εγκληματικής τους δράσης.
                        Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1)      Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει για να αποσυμφορηθούν τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας;
2)      Τι μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να εξασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη και συνοχή που πλήττεται βάναυσα από τον τεράστιο αριθμό εγκληματιών που κυκλοφορούν ελεύθεροι;
 Αθήνα, 24-07-2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
Λαγός Ιωάννης
Βουλευτής Β’ Πειραιώ.xryshaygh.com

Επίκαιρη ερώτηση για την ονομασία των ΣκοπίωνΠρος τον
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Επίσημη θέση της Ελλάδας για την ονομασία των Σκοπίων»
  Όπως γνωρίζετε, το έτος 1992, σε δύο διαδοχικές (18-02-1992 και 13-04-1992) συνεδριάσεις του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό την αιγίδα του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή και με την παρουσία του τότε Υπουργού Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά, χαράχτηκε η κοινή εθνική γραμμή για την ονομασία της γείτονος, που περιελάμβανε την αταλάντευτη δέσμευση «…να μην περιέχεται η λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της…». Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει διατυπωθεί επισήμως καμία νεώτερη θέση για αλλαγή αυτής της εθνικής γραμμής, στις πρόσφατες (07/07/2012) προγραμματικές δηλώσεις της Κυβερνήσεως, ο Υπουργός Εξωτερικών διετύπωσε την καινοφανή θέση ότι: «…Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό βήμα, αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων…»
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:xryshaygh.com

Εκεί που ισιώνει ο Αετός, οι γλάροι δεν πετάνε


Εκεί που ισιώνει ο Αετός, οι γλάροι δεν πετάνε
Πλησιάζουν μεσάνυχτα και έφτασε η στιγμή να ξεχωρίσουν οι άμαξες από τις κολοκύθες! Περιττή και Περισσή (εκ του περισσού) η αγωνία! Ευχάριστες Αποκαλύψεις θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον για το ποιοί είναι οι εξ ' ορισμού διεφθαρμένοι, δολοπλόκοι, ευθυνόφοβοι, ανειλικρινείς, δολιοφθορείς.

Όλα όμως ακολουθούν το πεπρωμένο για το οποίο προορίζονται και όσοι δεν είναι Ανιστόρητοι είναι ολοφάνερη και προβλέψιμη η τροπή του σεναρίου. Έτσι και η ΕΛΛΑΣ πιάνει πάτο για να πάρει φόρα και όλοι  να υποκλιθούν εν τέλει στην  Εκτυφλωτική, Μεγαλοπρεπή και  Μεγαλειώδη ΛΑΜΨΗ της!  Αυτή τη φόρα θα την δώσουν οι Εθνικιστές, άνδρες και γυναίκες , ενωμένοι σαν Γροθιά.
Σκοπός μας η διάσωση της Ελληνικής Φυλής!

Ανυπέρβλητη λοιπόν χαρά μας  το μένος των Προδοτών για την Ιδεολογία μας  και οι εστιάσεις τους σε δήθεν αναλύσεις του ψυχισμού μας. Όλα δοκιμάζονται για να εγκριθούν ή να απορριφθούν! Ο χρόνος αποδεικνύει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια , για να γνωρίζουν όσοι αναρωτιούνται, να ξυπνούν όσοι  κοιμούνται και να γερνάει - με άσπρη κεφαλή - ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Ενημερώνουμε όσους εναντιώνονται στα Ιδεολογικά μας πιστεύω ως Εθνικιστές ότι ΕΜΕΙΣ δεν ακούμε τις σειρήνες , ΕΜΕΙΣ έχουμε πρότυπα και θα τα "κουβαλάμε" πάντα στις ψυχές μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε Πρόγονοι Οπλαρχηγών και Ηρώων που Πότισαν τη Γή  με Αίμα και το ίδιο, όταν και εφόσον χρειαστεί , θα επαναλάβουμε!

Πλάσατε - δημιουργήσατε - κληροδοτήσατε (λες και είστε είδος σπάνιο που θα εξαφανιστεί!) "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ " του πλάνου συστήματος, ανάλογα με τα βιώματα σας που σας εντυπώθηκαν στην ζωή, ΝΕΟΥΣ που παρασιτούν χωρίς καμία ενεργή συμμετοχή στα κοινά, ζήλο δημιουργίας, δονήσεις ενθουσιασμού στην καθημερινότητα.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΣ σε εποχή συγκομιδής;

ΝΕΟΙ σε ληθαργική κατάσταση , με ψυχικές ανισορροπίες , απουσία  Ηθικών Αξιών ΟΛΑ σκοπίμως νεφοσκεπή και νεφελώδη.
Όσοι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ στο αίμα και στην ψυχή ,τότε είστε απόγονοι ΤΩΝ Αείμνηστων πεσόντων, των λεόντων των Θερμοπυλών, των τιτάνων του Μαραθώνα, των ηρώων του Μ. Αλεξάνδρου, του Σουλίου, Σαρανταπόρου, Γιαννιτσών, Μπιζανίου, Κιλκίς, Τζουμαγιάς, Ραιδεστού, Σαγγαρίου, Καλέ-Γκρότο, Πίνδου, Καλπακίου, Αργυροκάστρου, Χειμάρρας, Πρεμετής, Κορυτσάς, Κλεισούρας, Τεπελενίου, Βιτσίου, Καρδίτσας, Νάουσας , Καρπενησίου, ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ του Μοριά, Ηπείρου, Μακεδονίας, Αττικής, Θεσσαλίας και ΠΑΝΤΩΝ Ορεινών Καταδρομών & Στρατιωτικών Σωμάτων από όλοι την Ελλάδα!
Μην επιτρέπετε λοιπόν, να ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ  τις επιλογές σας που βασίζονται  σε Εθνικιστικούς Ηθικούς κώδικες γιατί είναι αναπόφευκτο στη ζωή να επιτυγχάνεται το προβλεπόμενο, δηλαδή  "Ότι Σέρνεται Καιρό Αρχίζει Να Δείχνει Σημάδια Σήψης". Επιλέξτε, αναλόγως με ότι επιτάσσει η ψυχή σας (ποτέ δεν είναι αργά), αν Γοητεύεστε να σέρνεστε  ή να Πετάτε Ψηλά!

Σήμερα που όλα είναι Πληθωριστικά  ΜΟΝΟ όσοι έχουμε "εμβολιαστεί"  με ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ  φρονήματα  (που τα αποδεικνύουμε με πράξεις  στην καθημερινότητα μας) δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τα Ιδανικά μας , την Πατρίδα , την ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΣΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΜΗΤΕΡΑ  ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΩΣ  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ!!!    
η εκ ΜΑΝΗΣ ερχόμενη
Ε.Κ      .xryshaygh.com                                                                           

26 Ιουλίου 2012: Η Χρυσή Αυγή στα Δερβενάκια για τον Γέρο του Μοριά


26 Ιουλίου 2012: Η Χρυσή Αυγή στα Δερβενάκια για τον Γέρο του Μοριά
Στις 26 Ιουλίου 1822 στα στενά των Δερβενακίων, κοντά στη Νεμέα, οι Τούρκοι υπέστησαν δεινή ήττα, χάνοντας πάνω από 3.000 άνδρες. Στη μάχη εκτός του Κολοκοτρώνη διακρίθηκαν ο Δημήτριος Υψηλάντης, ο Παπαφλέσσας και ιδιαιτέρως ο Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστότερος ως Νικηταράς, που έλαβε το προσωνύμιο Τουρκοφάγος Ο Δράμαλης και οι εναπομείναντες άνδρες του προσπάθησαν να διαφύγουν την επομένη από την κλεισούρα του Αγιονορίου. Όμως, ο Νικηταράς, ο Υψηλάντης και ο Παπαφλέσσας ήταν κι εκεί για να προκαλέσουν νέες βαριές απώλειες στον Δράμαλη στις 28 Ιουλίου.

Ο υπερήφανος στρατηλάτης, που είχε αρκετές συμπάθειες μεταξύ των ελλήνων οπλαρχηγών για το ήπιο του χαρακτήρος του και τις ικανότητές του, ήταν ένα ανθρώπινο ράκος, αναλογιζόμενος τις συνέπειες από την οργή του Σουλτάνου. Με τα υπολείμματα του στρατού του έφθασε στην Κόρινθο, όπου στα τέλη Οκτωβρίου πέθανε από την απογοήτευσή του. Ο θριαμβευτής Κολοκοτρώνης ανακηρύχθηκε από την Κυβέρνηση Αρχιστράτηγος της Πελοποννήσου, κατ' απαίτηση των οπλαρχηγών. Η Επανάσταση όχι μόνο είχε διασωθεί, αλλά είχε αποκτήσει ισχυρά θεμέλια, χάρη στο σχέδιο και την τακτική του Γέρου του Μοριά.
Η Τ.Ο. Κορίνθου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή του νομού κ. Ευστάθιο Μπούκουρα και παρών τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση θα παρευρεθεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη πρωί 09:00 π.μ στα Δερβενάκια.xryshaygh.com

«Ελληνισμός» και «Ελληνικότης»


«Ελληνισμός» και «Ελληνικότης»
Για μας ο όρος Ελληνισμός δεν είναι, ούτε και παριστά κατ’ αρχάς ένα σύνολο Ιδεών και έργων πολιτισμού. Για μας είναι περισσότερο Έλληνας ο Πομάκος της Θράκης με την γνήσια Αρχαιοελληνική καταγωγή από τον οιονδήποτε φανατικό στον… εθνισμό του «έλληνα», που φυλετικά δεν ανήκει στο γένος μας. Αυτό γιατί καμία επίκτητη γνώση, κανένα ιδεολόγημα δεν είναι δυνατόν να καταργήσει τον φυσικό Νόμο.
Είναι για μας ο όρος Ελληνισμός πρωτίστως όρος με περιεχόμενο φυλετικό. Ποιο περιεχόμενο: με δυο λόγια απλά: Πυρήνας του Ελληνισμού τα τέσσερα αρχικά φύλα (Αχαιοί, Ίωνες, Δωριείς - Μακεδόνες, Αιολείς). Από τα προϊστορικά ακόμη χρόνια μέχρι την πρόσφατη ιστορία ανεμείχθησαν σε ορισμένες περιοχές τα φύλα αυτά με τους άμεσα φυλετικά συγγενείς Ιλλυρικούς και Θρακο-Φρυγικούς λαούς, καθώς επίσης σε πολύ μικρότερο βαθμό και με άλλους Λευκής καταγωγής πληθυσμούς (π.χ. Γραικογαλάτες και Γοτθογραικοί της Μικράς Ασίας). Σε όλη την διάρκεια της μακραίωνος ιστορίας μας δεν υπήρξε ποτέ στον ευρύτερο χώρο του Μείζονος Ελληνισμού (Βαλκάνια - Νότιος Ιταλία - Μικρά Ασία) Φυλετικό κενό. Υπήρξαν για λόγους συνθηκών, λόγους ιστορικούς, μετατοπίσεις πληθυσμών. Παράδειγμα η ορεινή Ελλάδα: Σε χρόνια ακμής και ευημερίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν από αραιοκατοικημένη έως ακατοίκητη. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας ήταν πυκνοκατοικημένη και στα σημερινά χρόνια είναι πάλι σχεδόν έρημη.
Είναι για μας ο «Ελληνισμός» ένα σύνολο ανθρώπων κοινής φυλετικής καταγωγής, κοινού «αίματος» και είναι η «Ελληνικότης» η στάση ζωής, ο τρόπος ο διανοητικός και ψυχικός, που γνήσια προκύπτει από τους δημιουργούς αυτού του συνόλου. Την Φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού κανείς καλόπιστος και ανοικτός νους δεν είναι δυνατόν να αμφισβητήσει. Γλώσσα, παραδόσεις και μύθοι, στοιχεία θρησκειολογικά συνηγορούν απόλυτα σε αυτό.
...
Μας λένε διάφοροι μισέλληνες δήθεν ιστορικοί ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι απλά και μόνο μιλάμε την γλώσσα την Ελληνική και επιχειρηματολογούν στο σημείο αυτό χρησιμοποιώντας το γεγονός της τεράστιας έκτασης που είχε πάρει στα χρόνια τα ελληνιστικά η γλώσσα μας. Μα εμάς δεν μας έμαθαν Ελληνικά οι Αλεξανδρινοί επίγονοι, μιλούσαμε τη γλώσσα αυτή με την ίδια σχεδόν μορφή τουλάχιστον χίλια χρόνια πριν! Και ακόμη, ο Ελληνισμός στον ευρύτερο χώρο που ζούσε υπέστη ένα καθεστώς διωγμών τουλάχιστον από τον 12ο αιώνα και μετά. Το πρόβλημα δεν είναι, λοιπόν, «πως μάθαμε εμείς Ελληνικά», αλλά πόσοι συμπατριώτες μας αναγκάσθηκαν να μην μιλάνε Ελληνικά! Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα πληθυσμών Ελληνικών, που έχασαν την γλωσσική τους ταυτότητα, όπως οι Έλληνες της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας, όπου μικρό μόνο μέρος του ελληνογενούς αυτού πληθυσμού μιλά σήμερα μιαν διάλεκτο Ελληνική, διάλεκτο που ας σημειωθεί δεν έχει προέλευση Βυζαντινή, αλλά προέλευση κατά τους γλωσσολόγους αρχαία και συγκεκριμένα δωρική. Τι απέγιναν γλωσσικά οι Έλληνες της Κορσικής, οι Πομάκοι, που στην διάλεκτό τους χρησιμοποιούν ακόμη και Ομηρικές λέξεις, οι Έλληνες που εσύρθηκαν σκλάβοι στην Αφρική και Ανατολή, οι γενίτσαροι; Οι λεγόμενοι «τουρκοκρητικοί», που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήσαν Έλληνες όχι στον εθνισμό, μα στη γλώσσα και στο γένος και κατοικούν σήμερα στην Ιωνία; Καταλήγοντας θα πω τούτο: Ίσως στα χρόνια (όχι ίσως είναι βέβαιον) τα Ελληνιστικά και πιθανώς στη διάρκεια ενός μέρους της Βυζαντινής μας ιστορίας να υπήρχαν όχι λαοί ολόκληροι, μα πρόσωπα και πνευματικές τάξεις λαών μη ελληνικών, που μιλούσαν ελληνικά, που ήταν η διεθνής γλώσσα της εποχής, όπως είναι σήμερα τα Αγγλικά. Στα νεώτερα όμως ιστορικά χρόνια (Τουρκοκρατία και μετά) η παρουσία της Ελληνικής γλώσσας σε έναν ολόκληρο πληθυσμό είναι αδιάψευστος μάρτυρας Φυλετικής Καταγωγής. Ο Ελληνισμός είναι λοιπόν και μπορεί να είναι μια οντότητα φυλετική, γνήσια συνέχεια της αρχαίας εκείνης.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.xryshaygh.com

Περίεργες γλύκες Ψυχάρη για Τσίπρα


Περίεργες γλύκες Ψυχάρη για Τσίπρα
Κύριο άρθρο στην… ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, το «Βήμα της Κυριακής», έγραψε ο γνωστός Σταύρος Ψυχάρης, με τίτλο «Οι υπάλληλοι τότε και τώρα». Που είναι το περίεργο; Ότι ο διευθυντής του ΔΟΛ και αρχιτέκτονας των προεκλογικών εκβιασμών του τύπου «ψήφος παραμονής στο ευρώ ή επιστροφής στη δραχμή» κ.τ.λ., τώρα υμνεί τον Αλέξη Τσίπρα και τη… σοφία του! Ιδού:

«Ο νεαρός ούτως ειπείν κ. Αλ. Τσίπρας αποδεικνύεται περισσότερο έμπειρος και πάντως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς του ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Η άρνηση του να συναντηθεί με τους ανθρώπους της λεγόμενης Τρόικας πρέπει να εκτιμηθεί όχι τόσον ως πράξη εθνικής υπερηφάνειας (οι κορόνες του είδους "βυθίσατε το Χόρα" έχουν τοποθετηθεί στα σκονισμένα αρχεία του υπουργείου Εξωτερικών) αλλά ως μέτρο πρόνοιας, ως στοιχειώδης προστασία του ιδίου αλλά και της χώρας. Τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν αποδεικνύουν ότι η άρνηση του κ. Τσίπρα να συναντήσει τους «ελεγκτές» ήταν υποχρεωτική! Στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε κράτη (ή σε σοβαρές επιχειρήσεις) μετέχουν, όπως όλοι γνωρίζουμε, ισότιμοι εκπρόσωποι. Οι υπουργοί μιλάνε με υπουργούς και οι πρωθυπουργοί με άλλους αρχηγούς κυβερνήσεων. Οι πρεσβευτές συζητούν με τους ισοτίμους τους και μόνον με ειδική εντολή μπορεί να επισκεφθούν έναν αξιωμτούχο της κυβερνήσεως. Και πάντως διαπραγματεύσεις δεν γίνονται με μερικούς υπαλλήλους, έστω υψηλόβαθμους, να... ανακρίνουν τον αρχηγό της Αντιπολιτεύσεως ή να παζαρεύουν μαζί του!».

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα, είναι το εξής: Επειδή σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, τι ετοιμάζει το Συγκρότημα (και τα συμφέροντα που αυτό εξυπηρετεί) για τον ελληνικό λαό, ερήμην αυτού;xryshaygh.com

Γυμναστήριον το «ΠΑΣΟΚ»...

Γυμναστήριον το «ΠΑΣΟΚ»...
Σάουνες και υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής για τον… Μεσσία Jeffrey – Στο… κουπί ο  λαός!

Σίγουρα όλοι θυμόσαστε εκείνη την φωτογραφία του Jeffrey (κατά κόσμον Γιωργάκη Παπανδρέου) με το κανό, την ίδια ώρα που είχε υποχρεώσει τους Έλληνες να κάνουν… κουπί, για να τα βγάλουν πέρα με το ΔΝΤ, την τρόικα και τις λοιπές τοκογλυφικές δυνάμεις που τους κάθισε στο σβέρκο.

Ε, λοιπόν, ο… μέγας Jeffrey δεν έκανε κωπηλασία μόνο στη θάλασσα, αλλά και στα… γραφεία του ΠΑΣΟΚ! Ένα ειδικό, λοιπόν, μηχανισμό κωπηλασίας που περιέχει νερό, είχε εγκαταστήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Συνολικά υπήρχαν 40 υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής αλλά και δύο σάουνες! Κι όλες αυτές οι σπατάλες, την ίδια ώρα που το κόμμα αυτό είναι καταχρεωμένο στις τράπεζες, από τις οποίες έχει λάβει δάνεια με «έναντι» την κρατική επιχορήγηση των επομένων ετών, ενώ και οι υπάλληλοί του είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες!

Αυτά βέβαια τα μαθαίνουμε τώρα, που η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλει να εκθέσει την προηγούμενη και γι’ αυτό «έδωσε» το θέμα στον τύπο. Πόσα, όμως, τέτοια «επτασφράγιστα μυστικά» με απίστευτες σπατάλες που γίνονται στα κόμματα της μεταπολιτευτικής σαπίλας δεν ξέρουμε και ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ;

Σ’ ένα μόνο κόμμα δεν συμβαίνουν τέτοια αίσχη κι ούτε πρόκειται να συμβούν ποτέ: στην Χρυσή Αυγή, που δεν κάνει… μηχανισμούς κωπηλασίας και… σάουνες τα λεφτουδάκια του κοσμάκη (κρατική επιχορήγηση), αλλά τα επιστρέφει πίσω «επί τη εμφανίσει» στον ελληνικό λαό! xryshaygh.com

Παπούλιας: Η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα από τον φασισμό (της Χρυσής Αυγής)


Παπούλιας: Η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα από τον φασισμό (της Χρυσής Αυγής)
Μήνυμα για την (μαύρη) επέτειο «αποκατάστασης της δημοκρατίας» (δηλ. του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που χτίσηκε πάνω στο αίμα των αδερφών μας που πέθαιναν στην Κύπρο) έστειλε ο νυν πρόεδρος της δημοκρατίας και πρώην βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και εκ των δανειστών του Α. Παπανδρέου για την ροζ βίλα της Εκάλης, Κ. Παπούλιας, στο οποίο διαπιστώνει ότι η «δημοκρατία» κινδυνεύει σήμερα από τον «φασισμό» (όπου «φασισμός» εννοείται φυσικά η Χρυσή Αυγή…). Ιδού τι αναφέρει, μεταξύ των άλλων:
«Το χρέος μας απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας είναι βαρύ και διαρκές. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, ό,τι και να κάνουμε για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας δεν αρκεί. Πολύ περισσότερο σήμερα που η Δημοκρατία μας αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους από την ιδεολογία του μίσους και του φασισμού».
Κι εμείς που νομίζαμε πως η Ελλάδα ολόκληρη -κι όχι μόνο η «δημοκρατία»- κινδυνεύει από την διαρκώς αυξανόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων, από τα εκατομμύρια των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών, από την επιδημία της εγκληματικότητας, από το επιχειρούμενο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου –υπέργειου και υπόγειου- έναντι πινακίου φακής, από την εξάρτηση στους διεθνείς τοκογλύφους κ.τ.λ., κ.τ.λ. Νομίζοντας αυτά, μάλλον ζούμε σε άλλη… χώρα. Ή μήπως, σε άλλη «χώρα», ζει ο πρόεδρος της δημοκρατίας;.xryshaygh.com

Οι εξελίξεις στη Συρία και ο κίνδυνος μαζικής εισροής «πολιτικών προσφύγων» στην Ελλάδα


Οι εξελίξεις στη Συρία και ο κίνδυνος μαζικής εισροής «πολιτικών προσφύγων» στην Ελλάδα
Στην Άτυπη Συνάντηση του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., που έγινε στην προεδρεύουσα αυτό το 6μηνο της Ε.Ε. Κύπρο, παρευρέθηκε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στο ΑΜΠΕ, ο υπουργός έκανε λόγο για τους κινδύνους που διατρέχει η Ελλάδα από την κατάσταση στη Συρία, τονίζοντας ότι: «Αναγνωρίστηκε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση».
Είναι αλήθεια, ότι η Ελλάς κινδυνεύει τα μέγιστα από μια συριακή κατάρρευση. Και κινδυνεύει με αθρόα εισβολή δεκάδων ίσως και εκατοντάδων «πολιτικών προσφύγων». Διότι, αφενός μεν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην Συρία, οι χαμένοι θα πρέπει να εξαφανιστούν από τη χώρα, αφετέρου η παραμονή τους στην γειτονική Τουρκία δεν μπορεί παρά να είναι βραχύβια (ήδη στα προσωρινά στρατόπεδα των «προσφύγων» στην Τουρκία έχουν αρχίσει συγκρούσεις με την τουρκική αστυνομία, λόγω των αθλίων συνθηκών διαβίωσης…) και ο μόνος κοντινότερος  προορισμός, με την ευκολότερη πρόσβαση, είναι φυσικά η Ελλάδα, δια μέσω του Έβρου και των νησιών. Και βέβαια, ακόμα κι αν θέλουν και μπορούν να κατευθυνθούν αλλού οι Σύριοι «πρόσφυγες», οι Τούρκοι θα τους χειραγωγήσουν να έλθουν στην Ελλάδα. Κι όπως καταλαβαίνετε, όλοι αυτοί θα επικαλεστούν την ιδιότητα του «πολιτικού πρόσφυγα» και θα λάβουν πολιτικό άσυλο!
Τι κάνει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση μπροστά στην εφιαλτική αυτή προοπτική; Τι μέτρα έχει πάρει ή σκέπτεται να πάρει; Ιδού η απίστευτη κι όμως αληθινή απάντηση Δένδια: «Βλέποντας και κάνοντας»!
Τα συμπεράσματα δικά σας!.xryshaygh.com

Τα παιχνίδια απαξίωσης των ΕΔ οδήγησαν σε παραίτηση Α/ΓΕΣΠρόκειται για ημέρα που δεν θα γραφτεί και με τα πιο… χρυσά γράμματα στη Ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις οδήγησαν τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Ζιαζιά στην απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή του για να διευκολύνει την πολιτική ηγεσία, προφυλάσσοντας παράλληλα την προσωπική του αξιοπρέπεια, αφού αισθανόταν ότι δεν απολάμβανε την εμπιστοσύνης της.
Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν ότι η απόπειορα επιβολής ποιων θα προαχθούν και που θα τοποθετηθούν οδήγησαν στην παραίτηση, με τον αντιστρλατηγο Ζιαζιά να μην ενδίδει στις αφόρητες πιέσεις στη συνέχεια… για να παραμείνει. Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η πρόθεση ορισμένων για επαναφορές αποστράτων, αθρόες η όχι, οδήγησαν τον Α/ΓΕΣ στην απόφαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που είναι κυριολεκτικά γελοίο, είναι το να δημιουργείται μια τέτοια απαράδεκτη κατάσταση από ορισμένα «βαρίδια» που χαριεντίζονται στα κόμματα γενικώς και στη συνέχεια μοναδική τους μέριμνα είναι το να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς του παρελθόντος…

Toυρκοκυπριακό θράσος: Θέλουν να συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα με δική τους σημαία!

Toυρκοκυπριακό θράσος: Θέλουν να συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα με δική τους σημαία!

ΙTUC: Κλονίζεται η πίστη των Ελλήνων στην Δημοκρατία

ΙTUC: Κλονίζεται η πίστη των Ελλήνων στην Δημοκρατία

Σε αρνητικές υποβάθμισε η Μoody's τις προοπτικές Γερμανίας και Ολλανδίας

Σε αρνητικές υποβάθμισε η Μoody's τις προοπτικές Γερμανίας και Ολλανδίας

Συγκλονιστικο! Νεο θαυμα του Γεροντα Παισιου στις Σερρες

Συγκλονιστικο! Νεο θαυμα του Γεροντα Παισιου στις Σερρες

Αποκάλυψη: Η δημοφιλής κωμωδία Back to the future του steven spielberg, φουλ στα μασονικά σύμβολα/μηνύματα !

Αποκάλυψη: Η δημοφιλής κωμωδία Back to the future του steven spielberg, φουλ στα μασονικά σύμβολα/μηνύματα !

Σχέδια σωτηρίας ή ολέθρου της ανθρωπότητας, το νέο πείραμα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο;

Σχέδια σωτηρίας ή ολέθρου της ανθρωπότητας, το νέο πείραμα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο;

Έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους από τη ΔΟΕ επιδιώκουν οι τουρκοκύπριοι

Έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους από τη ΔΟΕ επιδιώκουν οι τουρκοκύπριοι

Να τελειώσουν κάποτε τα παραμύθια περί πανάκριβου συστήματος υγείας και τεράστιων δαπανών επί του ΑΕΠ

Να τελειώσουν κάποτε τα παραμύθια περί πανάκριβου συστήματος υγείας και τεράστιων δαπανών επί του ΑΕΠ

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η WIND!

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η WIND!

Μαζί τα έφαγαν οι σοσιαληστές. Έγγραφο – ντοκουμέντο για να βλέπει ο λαός που πήγαν τα λεφτά του.

Μαζί τα έφαγαν οι σοσιαληστές. Έγγραφο – ντοκουμέντο για να βλέπει ο λαός που πήγαν τα λεφτά του.

Το «σωματίδιο» της «Κάρτας του Πολίτη».

Το «σωματίδιο» της «Κάρτας του Πολίτη».

Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Τουρκίας: Το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε από τρομοκράτες

Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Τουρκίας: Το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε από τρομοκράτες

Συνελήφθη ο άνθρωπος που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο!

Συνελήφθη ο άνθρωπος που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο!

Μεταναστευτικό: Άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η άδεια παραμονής !

Μεταναστευτικό: Άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η άδεια παραμονής !

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ...
Χιλιάδες στρατιώτες των συριακών δυνάμεων, πιστών στον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, κατευθύνονται προς το Χαλέπι, δηλώνουν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.
Τα συριακά στρατεύματα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ακτιβιστών, εγκατέλειψαν το στρατηγικής σημασίας οροπέδιο στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ, για να κατευθυνθούν προς το Χαλέπι, όπου είναι επίκεντρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων των ανταρτών και των τακτικών συριακών στρατευμάτων.

«Τα καλά νέα είναι ότι έχουν αφήσει την περιοχή Τζαμπάλ αλ Ζαουίγια τα κακά είναι ότι κατευθύνονται προς το Χαλέπι» δήλωσε πηγή των ανταρτών. 

Πλωτές γέφυρες οι Τούρκοι - Πλωτά με κινητήρα εμείς

Πλωτές γέφυρες οι Τούρκοι - Πλωτά με κινητήρα εμείς

Ποιοι µας παρακολουθούν και πώς;

Ποιοι µας παρακολουθούν και πώς;

Κόλαφος η ανακοίνωση του Α/ΓΕΣ για την παραίτησηΜπορεί να είναι μόνο πέντε γραμμές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τα λόγια που χρησιμοποιεί ο παραιτηθείς αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) είναι πολύ σκληρά και αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος που οι άτσαλοι χειρισμοί δημιούργησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΙΝΔΙΑ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...!!!
Σε κατάσταση πολιορκίας έχει κηρυχθεί η επαρχία Κοκρατζάρ, στο κρατίδιο Ασάμ της βορειοανατολικής Ινδίας, κοντά στα σύνορα με το Μπαγκλαντές, όπου τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσπάσει άγριες συγκρούσεις ανάμεσα σε Ινδουιστές, μέλη της φυλής Μπόντο, και σε μουσουλμάνους μετανάστες, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 30 ανθρώπων.

Από την Παρασκευή που ξέσπασαν οι νέες συγκρούσεις, μετά τον φόνο τεσσάρων Ινδουιστών, σε αντίποινα για τον φόνο δύο μουσουλμάνων φοιτητών στις αρχές Ιουλίου, περίπου 50,000 χωρικοί έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε κυβερνητικούς καταυλισμούς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, καθώς χιλιάδες σπίτια σε 500 χωριά και οικισμούς τυλίχτηκαν στις φλόγες από αγνώστους.

“Οι τιμές του ξενοδοχείου δεν ισχύουν για κατόχους Ελληνικών διαβατηρίων”!! Ε ρε κρίση που θέλετε…
Καλημέρα σας!
Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε την χώρα μας αυτή την δύσκολη περίοδο η πιο σωστή και πατριωτική στάση είναι να επιμένουμε σε ελληνικά προιόντα, ρούχα, φαγητό, υπηρεσίες, διακοπές κλπ.
Είμαι βέβαιος πως το θέμα είναι γνωστό και έχει αναπαραχθεί σε ικανοποιητικό βαθμό από τα blogs.
Λόγω τουριστικής επαγγελματικής δραστηριότητας, υπέπεσε στην αντίληψη μου ο ακόλουθος ξενοδοχειακός περιορισμός τον οποίο τον θεωρώ κατάπτυστο και απαράδεκτο.
Προσπαθώντας να κλείσω οικονομικό πακέτο διακοπών για Έλληνες πελάτες μου που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν τον Σεπτέμβριο εντόπισα 2 ξενοδοχεία στην Χαλκιδική τα οποία όταν πήγαινα να ολοκληρώσω τις κρατήσεις που είχα σε προνομιακές τιμές, μου έβγαζαν το ακόλουθο μύνημα:

Στοιχεία ΣΟΚ: Το 29% των Ελλήνων δεν έχει να φάει...


Σε δεινή οικονομική θέση ένας στους τρεις Έλληνες σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε και στην Ελλάδα η Διεθνής Συνομοσπονδία Συνδικάτων Συγκεκριμένα το 29% δήλωσε ότι δεν έχει την...
οικονομική δυνατότητα για την εξασφάλιση των βασικών ειδών διαβίωσης, ενώ μόλις το 10% φαίνεται να έχει την δυνατότητα αποταμίευσης.

Η έρευνα αναφέρει ότι το 87% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση.

Απεικόνιση του πυρηνικού σταθμού στο ΑκουγιούΗ όψη των αντιδραστήρων θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της τουρκικής αρχιτεκτονικής και θα ομοιάζουν με οροφές ..τεμένους.
Το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu έδωσε στη δημοσιότητα το τρισδιάστο σχέδιο του πρώτου σταθμού πυρηνικής ενέργειας της Τουρκίας που θα κατασκευαστεί στην παραθαλάσσια περιοχή του Ακουγιού της επαρχίας Μερσίνα, απέναντι από την Κύπρο. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ανώνυμης εταιρείας που θα διαχειρίζεται τον πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού, η όψη των αντιδραστήρων θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της τουρκικής αρχιτεκτονικής. Παρά τις έντονες αντιδράσεις για τη σεισμικότητα της περιοχής, οι ιθύνοντες υποστηρίζουν ότι η κατασκευή θα αντέχει σε σεισμικές δονήσεις 9 Ρίχτερ και πως έχουν ληφθεί υπόψη εφιαλτικά σενάρια όπως η πτώση αεροπλάνου ή τσουνάμι.

ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν Massoud Barzani παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση του εκπαιδεύει Κούρδους της Συρίας στο Βόρειο Ιράκ. Σημαντικός αριθμός από Κούρδους της Συρίας εκπαιδεύονται στην διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων αν και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν δήλωσε ότι η κυβέρνηση του δεν επιθυμεί να παρέμβει στα εσωτερικά της Συρίας. 

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΘΑ 'ΧΟΥΝ... ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...!!!

onalert.gr._ Η τουρκική εφημερίδα CUMHURIYET γράφει ότι μετά την μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια της Προύσας, που είναι 700 ετών, σε τέμενος τώρα θα μετατραπεί και το μουσείο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας που είναι από τα πιο ιστορικά κτήρια της Τραπεζούντας και είχε κατασκευαστεί το 13ο Αιώνα από τον Αυτοκράτορα Εμμανουήλ Κομνηνό τον Α.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Αριντς, σχετικά με το θέμα είπε:«Τα τεμένη είναι χώροι προσευχής στο Θεό . Το τέμενος της Αγίας Σοφίας είχε μετατραπεί σε μουσείο. Επί δικής μας εποχής δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Τα τεμένη είναι για προσευχή στο Θεό».

Ο κ. Αρίντς υπενθύμισε ότι στο τέμενος της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια δεν έγινε προσευχή επί 700 χρόνια και πρόσθεσε: « Στην εορτή των θυσιών πέρυσι ανοίξαμε το τέμενος της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια στο προσκύνημα. Η δεύτερη χαρμόσυνη είδηση μας είθε να είναι το άνοιγμα στο προσκύνημα του τεμένους της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα».

Η εκστρατεία που άλλαξε τον κόσμο(1/8)

Η Δαμασκός απειλεί με χρήση χημικών όπλων σε περίπτωση ξένης επέμβασηςΣύρος στρατιωτιώτης με στολή ΠΒΧ προστασίας κατά τη διάρκεια επίδειξης στο πλαίσιο της Επιχείρησης Desert Shield το Μάιο του 1992.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας ανακοίνωσε χθες ότι θα κάνει χρήση χημικών όπλων σε περίπτωση που θα δεχθεί ξένη επίθεση, αλλά ποτέ εναντίον των πολιτών της, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την ύπαρξη χημικού οπλοστασίου και προκαλώντας την μήνι της διεθνούς κοινότητας. Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Δαμασκό να μη διανοηθεί καν κάτι τέτοιο και οι Ευρωπαίοι έκαναν λόγο για «τερατώδη» και «απαράδεκτη» απειλή. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Jihad Makdissi είπε ότι τα χημικά όπλα φυλάσσονται από τον Συριακό Στρατό, ο οποίος ουδέποτε θα κάνει χρήση τους, «μέσα στη Συρία».

«Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ"
«Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...»
 ΜΕ συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον  πρόεδρο του συλλόγου των "Βετεράνων Κύπρου 1974" Νίκο Αργυρόπουλο και συμμετοχή της Ελένης Φωκά, Χαράς Νικοπούλου και Ελλαδιτών πολεμιστών του '74 στην εκδήλωση της Χ.Φ.Δ (30/11/2010) Στο κέντρο οι δασκάλες Ελένη Φωκά και Χαρά Νικοπούλου αριστερά ο Νίκος Αργυρόπουλος (Πρόεδρος Βετεράνων Κύπρου '74) και  δεξιά ο ήρωας υπολοχαγός -τότε -Αλέξανδρος Φαντίδης.