Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ....!!! Ο ''ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ'' ....Αντί Μνημοσύνου
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΝ ΜΠΕΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΕΡΙΚΝΕΝ ΟΠΟΥ ΤΟ 5/42 ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ 57η ΜΕΡΑΡΧΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ) ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΣΑΤ ΠΑΣΑ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ 12η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ, ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΧΩΜΑ 1319 (ΕΡΙΚΝΕΝ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΖΩΝΙΚΟ ΤΟΥ.

DefenceNet - Aνακοίνωση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας "Τούρκων Δυτικής Θράκης"

DefenceNet - Aνακοίνωση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας "Τούρκων Δυτικής Θράκης"

DefenceNet - Σκλήρη κριτική της Ρένας Δούρου στον πρωθυπουργό για την ΑΟΖ

DefenceNet - Σκλήρη κριτική της Ρένας Δούρου στον πρωθυπουργό για την ΑΟΖ

DefenceNet - Λυκουρέντζος: Συγχωνεύσεις τμημάτων και κλινικών σε νοσοκομεία

DefenceNet - Λυκουρέντζος: Συγχωνεύσεις τμημάτων και κλινικών σε νοσοκομεία

Σημαντική εξέλιξη: Απόφαση αναβάθμισης του ΕΘΚΕΠΙΧΜε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ.
Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στο www.diavgeia.gr και με βάση τα αναγραφόμενα σε αυτή η σχετική σύμβαση είναι συνολικού ύψους 1.448.041,23 ευρώ και ανατέθηκε στην εργοληπτική εταιρία Μ. Λαζάρου & Συνεργάτες που προσέφερε συνολική έκπτωση 17%. Το έργο περιλαμβάνει τόσο οικοδομικές όσο και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Die Türken

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΡΧΙΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!!ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ  "ΣΤΟΧΟ":


ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ... "ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ" ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ... ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ... Σημείωση: Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Στην Ελλάδα του 2012 οι υβριστές των Ηρώων της Φυλής έχουν καταστεί δικαστές και τιμητές των πάντων!

Was Christopher Columbus Greek?

Νέο χτύπημα του ΡΚΚ, άλλοι δυο νεκροί Τούρκοι…Τη ζωή τους έχασαν δύο στρατιώτες από βομβιστική επίθεση στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ: Εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε δρόμο στην περιοχή του Λίτζε, στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, πυροδοτήθηκε από απόσταση όταν περνούσε από το σημείο στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ... ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ!Πυρά αντάλλαξαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής ιορδανικές και συριακές μονάδες στα σύνορα των δύο χωρών σε ένα ακόμη επεισόδιο κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ του Αμάν και της Δαμασκού. 
Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Ιορδανίας, η σύντομη ανταλλαγή πυρών έγινε στην περιοχή Ταλ αλ Σιαχάμπ και προήλθε από την ενέργεια των συριακών δυνάμεων να πυροβολήσουν εναντίον μιας ομάδας περίπου 300 προσφύγων που προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ιορδανία. Οι δυνάμεις της Ιορδανίας επέστρεψαν τους πυροβολισμούς, δήλωσε η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι για περίπου 10 λεπτά δόθηκε μάχη μεταξύ των πλευρών. 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(video)
Σύμφωνα με μαρτυρία του Παυσανία, ο στρατηγός Παυσανίας σαράντα χρόνια μετά την μάχη μετέφερε τα οστά του Λεωνίδα στην Σπάρτη όπου και υπάρχει μέχρι σήμερα ένας λιτός τάφος, το Λεωνιδαίο, ένα ναόμορφο οικοδόμημα όπου, σύμφωνα με την παράδοση,μεταφέρθηκαν και ...

DefenceNet - Aνακατανομή εδρών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής από το Εκλογοδικείο

DefenceNet - Aνακατανομή εδρών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής από το Εκλογοδικείο

DefenceNet - Μαdonna: "Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε" !

DefenceNet - Μαdonna: "Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε" !

DefenceNet - Γκάλοπ: 77% δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση...

DefenceNet - Γκάλοπ: 77% δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση...

gianniotis: Προς τα ευτελή ...γενόσημα της ανθρώπινης υπόστασης

gianniotis: Προς τα ευτελή ...γενόσημα της ανθρώπινης υπόστασης

Αυστραλία: Συνήγορος των «Μακεδόνων» ο Jenkins Read more at: http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/3291/81/lang,el/

Share
Του Κώστα Νικολόπουλου

Συνήγορος υπεράσπισης των «Μακεδόνων» της Αυστραλίας ανέλαβε ο Εργατικός βουλευτής Scullin και πρώην πρόεδρος της κοινοπολιτειακής βουλής, κ. Ηarry Jenkins.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Bob Carr -αντίγραφο της οποίας έχει στην κατοχή του ο «Νέος Κόσμος»- ο κ. Jenkins, αφού εξηγεί στο συνάδελφό του, ότι ενεργεί εκ μέρους των μελών της διακομματικής αντιπροσωπείας από την ΠΓΔΜ, που επισκέφθηκε πρόσφατα το Εθνικό Κοινοβούλιο Αυστραλίας και τους πολυάριθμους «Μακεδόνες» πολίτες της Αυστραλίας, που είναι εγκατεστημένοι στην Έδρα του, προσθέτει ότι «από πολλών ετών έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν τη Λαϊκή Δημοκρατία Μακεδονίας», ενδιαφέρον που έχει γνωστοποιήσει γραπτώς στους προκατόχους του κ. Carr.

Ηθικές διαστάσεις "μιζενς" παίρνει το σκάνδαλο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που εμπλέκουν μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε παρατυπίες (σκάνδαλα;) μαύρης αγοράς των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. Και όχι μόνο! Άφού η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παραχώρησε παράτυπα και σύμφωνα με την κοινη αντίληψη ανήθικα, το αποκλειστικό δικαίωμα της διάθεσης εισιτηρίων σε εταιρία του εξωτερικού που τυγχάνει να είναι και χορηγός της (Το ένα χέρι νίβει το άλλο ... και τα δύο το "πρόσωπο"!!!).
752287563635
Στην φωτογραφία οι Καπράλος και Κούβελος
Από τον ιστότοπο κωπηλασίας για την ΕΟΕ διαβάζουμε:  "Η ΕΟΕ βράβευσε τους Παγκόσμιους(!!!)"  "[...]βραβεύτηκαν η Πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα» κα. Αικατερίνη Παναγοπούλου και οι χορηγοί - υποστηρικτές της ΕΟΕ: ΟΠΑΠ Α.Ε., BMW Hellas S.A., SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS S.A. , PROCTER & GAMBLE Hellas Ltd, Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εταιρεία MARCUS EVANS Ltd[...]".  O Marcus Evans είναι o πρόεδρος της THG Sports Group . Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Είστε ο μοναδικός λόγος που ανοίγω την τηλεόραση για να σας ακούσω στη Βουλή. Με καλύπτετε πλήρως ιδεολογικά. Εγώ και ο σύζυγός μου δεν ψηφίζαμε ποτέ και τώρα σας ψηφίσαμε συνειδητά με μεγάλη μας χαρά και στις δύο εκλογές. Μας δίνετε ελπίδα για αγώνα και ζωή. Ακόμη και τα τρία ανήλικα παιδιά μου μιλάνε καθημερινά στο σπίτι για τη Χρυσή Αυγή. Παρακαλώ συνεχίστε να αγωνίζεστε για μας – να ακουστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες. Εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες στο Θεό μας και σε Σας.
Με εκτίμηση,
Μια μητέρα τριών τέκνων – Επιστήμων Γεωπόνος - Δημόσιος Υπάλληλος και Αγρότισσα
Πραγματικά σοκαρίστικα όταν έμαθα την είδηση για τον αποκλεισμό της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ αθλήτριας! Δεν γράφω γενικά στο διαδίκτυο, αλλά με το συγκεκριμένο θέμα δεν άντεξα!
 Θα ήθελα να ήμουν ποιητής κ συγγραφέας ταυτόχρονα, για να αποτυπώσω στο κείμενο αυτά που νιώθω για το συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν μπορώ πια να καταλάβω πως υπάρχουν πραγματικά Έλληνες που δεν αντιλαμβάνονται σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, καταστρέφουν ό,τι Ελληνικό υπάρχει στην πατρίδα μας, απορώ που πια δεν βλέπει όλος ο κόσμος ποια είναι τα σχέδιά τους! Θέλουν να μας υποδουλώσουν σε οτιδήποτε ανθελληνικό, δεν τους ενδιαφέρει η σημαία μας, δεν τους ενδιαφέρει η ιστορία μας, δεν τους ενδιαφέρουν οι ήρωές μας, δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα μας!  Τόσα σχόλια από λάθε λογής λαζόπουλους με κακόγουστο κ ανθελληνικό, αμφιβόλου προελεύσεως, υποτιθέμενο χιούμορ κ περνάει στα αζήτητα κ μια γνήσια Ελληνίδα με αμέτρητους κόπους, με τα χρώματα της Ελλάδας πάντα πάνω της, με τη σημαία μας πάντα ως στόχο ζωής, να τη σηκώσει ψηλά και να κατακρεουργείται από κάθε λογής δοσίλογους κ προδότες!
 Σας παρακαλώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, να κάνετε κάτι, δεν πάει άλλο! Εγώ, όσο μπορώ, από τη θέση που κατέχω, αγωνίζομαι.  Ας ενωθούμε όλοι εμείς που πιστεύουμε ακόμη στην πατρίδα μας κ ας προσπαθήσουμε να φέρουμε κ τους υπόλοιπους κοντά μας, γιατί πιστεύω πως οι καταστάσεις έχουν σοβαρέψει πάρα πολύ κ σε λίγο να είναι ίσως κ ως μη αναστρέψιμες.
 Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθειά σας.
Τόλης
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των μικρομεσαίων επαγγελματιών του Βόλου
Αν το tweet της Παπαχρήστου το έλεγε ως ανεκδοτάκι ο Λαζόπουλος ή οι Ράδιο Αρβύλα θα γέλαγαν όλοι. Αλλά τι περιμένουμε όταν το 43% του λαού έστειλε στην κυβέρνηση για μία ακόμα φορά, αυτούς που επί 38 χρόνια λεηλάτησαν τη χώρα και τελικά την έριξαν στα βράχια. Στο πρόσωπο της Παπαχρήστου αποφασίσαστε να τιμωρήσετε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή κύριοι ''Δημοκράτες''. Γι’ αυτό το λόγο μην απορείτε γιατί τα ποσοστά της δικαιολογημένα θα φτάσουν σε διψήφιο νούμερο.
Ευχαριστώ πολύ,
Θάνος
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ με έκπληξη τα όσα διαδραματίζονται σχετικά με το θέμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του στίβου και του αποκλεισμού της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Υποκρισία! Φαρισαϊσμός! Από μια Ελλάδα που καταρρέει σας πείραξε το χιούμορ της Ελληνίδας αθλήτριας; Ντροπή σε όσους αποφάσισαν την τιμωρία της! Από πότε το χιούμορ ή οι φίλοι και οι παρέες που κάνουμε ποινικοποιούνται σε αυτή τη χώρα; Δεν είναι ρατσισμός τα ανέκδοτα που τόσα χρόνια λέγονται για τους Έλληνες Πόντιους; Αυτό δεν είναι ρατσισμός; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τι άλλο θα ανεχτούμε σε αυτή τη χώρα; Από πότε αφαιρέθηκε η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης; Από πότε ονοματίζουμε "φασισμό", "ρατσισμό" και "μη επιτρεπτό" ό,τι δεν συμφωνεί με τις απόψεις των "προοδευτικών αριστερών"; Από πότε ο "κυρίαρχος Ελληνικός Λαός" έγινε φιλοξενούμενος στον τόπο του; Από πότε τα συμφέροντα των λαθρομεταναστών είναι πάνω από τα συμφέροντα των Ελλήνων;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ, πείτε μας τι επιτρέπεται να κάνουμε και τι όχι. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ! Το ποτήρι έχει πλέον γεμίσει, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και ο θυμός μας είναι μεγάλος! Το ποτάμι έχει ξεκινήσει και θα παρασύρει όλη τη σαπίλα που έχει μαζευτεί σε αυτή την χώρα!
Είμαι απλά ΕΛΛΗΝΑΣ που αγαπά την χώρα του, σκέφτεται και δεν δέχεται ότι του σερβίρουν! Αλλά σε αυτή τη χώρα δεν θέλουμε σκεπτόμενους ανθρώπους, τους βαπτίζουμε "φασίστες" και τους δείχνουμε με το δάχτυλο...Αν είναι έτσι, ναι, είμαι φασίστας αφού το θέλετε, αλλά αυτό για μένα είναι πλέον τίτλος ΤΙΜΗΣ. Και δεν ανέχομαι από κανένα προδότη της Πατρίδας μου να μου κουνά το δάχτυλο!
Αλέξανδρος Π.
Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,
Διαβάζοντας σχετικά με την ερώτηση του Ηλία στη Βουλή και το αρμόδιο υπουργείο, περί του αποκλεισμού της κυρίας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, θα ήθελα να σταθώ σε ένα ζήτημα πιο βαθύ που ανακύπτει. Ποιοί άραγε είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς; Ρώτησαν τον Ελληνικό Λαό αν συμφωνεί με αυτή ή την οποιαδήποτε απόφαση; Ποιός είναι ικανός να κρίνει το τι είναι ρατσιστικό και τι όχι; Και φυσικά τα ερωτήματα δεν έχουν τελειωμό όπως δεν έχουν και απάντηση...
Στο δια ταύτα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προϊόν Ελληνικό και κάθε Έλληνας, ανεξαρτήτως του τι λέει και τι γράφει (εκτός αν φυσικά προσβάλλει τον Ελληνισμό) δικαιούται να συμμετέχει σε αυτούς. Επιπλέον, σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας περιόδο, τι πιο ωραίο από το να κερδίσουμε κάποιο μετάλλιο και να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος σε ολόκληρο το κόσμο. Κι όμως, ακόμα κι αυτό μας το στερούν τα κόμματα συνεργασίας, άνθρωποι που δε γνωρίζουν την αξία του Ελληνισμού, άνθρωποι που δε τους νοιάζει η Ελλάδα. Προδότες και όργανα άλλων συμφερόντων...
Μια προειδοποίηση προς όλους αυτούς από εμένα, τους συναγωνιστές μου και όλο το περήφανο Ελληνικό λαό. Η προσπάθεια σας να εξαλείψετε το Ελληνικό στοιχείο δεν θα έχει αποτέλεσμα γιατί όλα αυτά δυναμώνουν τη φλόγα.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
Μετά τιμής,
Α. Κ.
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Για άλλη μια φορά σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τον αγώνα που δίνετε τόσο μέσα όσο και έξω από τη βουλή. Χαίρομαι που από την πρώτη στιγμή δεν έχετε σταματήσει να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των Ελλήνων και να καταγγέλλετε τις ανθελληνικές δράσεις των υπόλοιπων κομμάτων που προδίδουν εμάς και την πατρίδα μας. Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει την εξαπάτηση και την προδοσία των κυβερνήσεων. Μου φαίνεται λοιπόν παράξενο έως απίστευτο ότι υπάρχει ένα κόμμα που ενδιαφέρεται και αγωνίζεται για το καλό της Ελλάδας και του λαού και όχι για να του πιεί το αίμα. Συγχαρητήρια λοιπόν στους πραγματικούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που δεν μένουν στα λόγια, αλλά προχωρούν σε πράξεις και αποτελούν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Θα ήθελα, αν μπορείτε, να με ενημερώσετε για το αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε τοπική οργάνωση στη Βέροια. Η πόλη μας αν και μικρή αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα της εγκληματικότητας, της ανεργίας, των λαθρομεταναστών κ.λπ.. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ένα από τα μαγαλύτερα προβλήματα του νομού Ημαθίας αποτελεί η γνωστή ''ευπαθής κοινωνική ομάδα'' των Ρομά. Να μην αρχίσω να αναφέρω ένα ένα τα κατορθώματά τους, τα περισσότερα είναι γνωστά, άσχετα που κανείς δεν τολμάει (δικαιολογημένα βέβαια) να πει λέξη για αυτά... Όπως καταλαβαίνετε, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας αδέρφια μου. Θα περιμένω απάντησή σας.
Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση,
συναγωνίστρια από Βέροια
Χαίρετε.
Με αφορμή στον αποκλεισμό-ντροπή της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλους αυτούς τους μεταναστόφιλους.
Εδώ και μήνες σε όλα τα ελληνικά κανάλια (ελεύθερα και συνδρομητικά) παρουσιάζεται μια διαφήμιση διάρκειας 1 λεπτού και 27 δευτερόλεπτων, για την οποία οι αλλοδαποί δεν νομίζω να είναι και τόσο περήφανοι. Αναφέρομαι φυσικά στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με πρωταγωνιστή έναν έγχρωμο, τον Πίου. Σε όλη την διαφήμιση είναι φανερό πως γίνεται εκμετάλλευση της άγνοιας ενός «οικονομικού μετανάστη» ο όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται γύρω του. Τον κοροϊδεύουν και τον ειρωνεύονται. Αποκορύφωμα της ρατσιστικής αυτής πράξης είναι το τέλος της διαφήμισης όπου τον χαρακτηρίζουν σαν «ΜΑΥΡΟ πιστόλι».
Ερωτώ: Από αυτή τη διαφήμιση οι ευερέθιστοι σε θέματα μεταναστών, πολιτικοί της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΣΥΡΙΖΑ δεν θίχτηκαν; Η διαφήμιση έχει προβληθεί χιλιάδες φόρες και συνεχίζει να προβάλλεται. Γιατί κανένας τους δεν προσπάθησε να τη σταματήσει; Για άλλη μια φορά δείχνουν πόσο ψεύτικοι είναι. Ακόμα και αν είμαι αντίθετος σε αυτά που πιστεύουν, τα σέβομαι, παρατηρώ όμως ότι οι ίδιοι δεν τα σέβονται.
Ντροπή.
Θάνος
Κύριε Μιχαλολιάκο,
Ονομάζομαι Σ. Π. και κατάγομαι και διαμένω στη Νάουσα Ημαθίας. Παρακολουθώ τις δράσεις σας και πιστεύω πως κάνετε την διαφορά. Εδώ στην περιοχή μας δεν υπάρχει κάποιο παράρτημά σας και το κοντινότερο είναι στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Οπότε ενημερώνομαι όσο είναι δυνατόν από το internet.
 Στην περιοχή μας όπως και όλη την Ελλάδα αντιμετωπίζουμε και εμείς την οικονομική κρίση. Είμαι άνεργος και έχω και έναν αδελφό επίσης άνεργο. Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα κυρίως με μεροκάματα σε αγροτικές εργασίες τις περιοχής ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Δυστυχώς όμως αρκετοί αγρότες παραγωγοί προτιμούν αλλοδαπούς εργάτες και αρκετοί άνεργοι νέοι αυτήν την περίοδο ψάχνουν και δεν μπορούν ούτε στα χωράφια να πάνε για ένα μεροκάματο των 25 ευρώ. Και οι αλλοδαποί εργάτες όταν τελειώσουν οι αγροτικές εργασίες θα φύγουν πίσω στις χώρες τους μαζί με τα μεροκάματα που πήραν φυσικά.
 Πιστεύω στον αγώνα σας για να αφυπνιστούν οι Έλληνες και να δείξουν αλληλεγγύη στους συμπατριώτες τους. Ζούμε το θέατρο του παραλόγου και μόνο αν επιτέλους κοιτάξουμε και προς τον γείτονα μας θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
 Με εκτίμηση
Σ. Π.
Antifa... αισθητική
Στην παραλία του Βόλου σε κεντρικό σημείο βρίσκεται το Ηρώο όπου πραγματοποιείται η κατάθεση στεφάνων κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το μνημείο ''κοσμείται'' από αντιφασιστικά συνθήματα. Η δημοτική αρχή της πόλης έχει την υποχρέωση να φροντίσει για τον καθαρισμό του. Ποτέ δεν είναι αργά!
Βολιώτης  
.xryshaygh.com

Όχι στο ξεπούλημα του Λιμανιού του ΒόλουΌχι στο ξεπούλημα του Λιμανιού του Βόλου
Προσκεκλημένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ήταν χθες το απόγευμα ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Θέμα συζήτησης το σχέδιο "Ποσειδών", το οποίο ξεπουλά στο γνωστό ταμείο των τοκογλύφων δανειστών μας τα Λιμάνια της χώρας. Μετά τα Λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται ήδη σε ξένη κατοχή σειρά πήραν και τα περιφερειακά Λιμάνια της Πατρίδος μας. Η θέση μας ξεκάθαρη και διατυπώθηκε μέσω του Συναγωνιστή και στο Συμβούλιο.
Καμία ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας και ιδιαίτερα των υποδομών εκείνων που είναι Εθνικής και Στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της Πατρίδος μας. Η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί απέναντι σε αυτά τα σχέδια και εντός αλλά και εκτός Κοινοβουλίου. Θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στις τοπικές κοινωνίες. Είμαστε υπέρ της ανάπτυξης με Ελληνικά κεφάλαια και με Έλληνες εργαζόμενους. Με 1,5 εκατ. άνεργους Έλληνες θεωρούμε κοροϊδία κάποιοι να μιλάνε για αναπτυξιακά έργα και να εννοούν κατασκευές που απασχολούνται 97% παράνομοι αλλοδαποί με φτηνό εργατικό κόστος. Ας το επιχειρήσουν τώρα με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή...Ανάπτυξη ΑΠΟ Έλληνες ΓΙΑ τους Έλληνες.

Σύντροφοι... αποτύχατε!Σύντροφοι... αποτύχατε!
Είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΚΚΕ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε ΔΗΜΑΡ η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένα και το αυτό: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Στην Νίκαια οι Συριζαίοι κοιτούσαν σαν χαζοί την διανομή τροφίμων. Ήταν μια δράση έξω από το πεδίο κατανόησής τους. Γι΄αυτούς όλοι οι αναξιοπαθούντες που περίμεναν στην ουρά για να προμηθευτούν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή ήταν... λούμπεν! Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις εξαγγελίες της και πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, προχώρησε και έκανε πράξη ό,τι είχε υποσχεθεί: την επιστροφή των χρημάτων του λαού στο λαό! Συγκεκριμένα, διέθεσε τα χρηματικά ποσά που της εδόθησαν απ' τη βουλή (για τους βουλευτές και για το κόμμα) για αγορά τροφίμων, τα οποία διένειμε ΔΩΡΕΑΝ σε άπορες και πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες.
Το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια βρήκε ανταπόκριση από πλήθος αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για τους Συριζαίους αυτό ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο, όλοι αυτοί οι Έλληνες ήσαν ...'' λούμπεν''! Μια λέξη που χρησιμοποιείται από την κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά υποτιμητικά, περιφρονητικά για την αδύνατη οικονομικά εργατική τάξη, που δεν ασπάζεται τις κομμουνιστικές απόψεις. Οι αριστεροί αποδεχόμενοι θεωρία που ποτέ δεν αποδείχθηκε επιστημονικά η βασιμότητά της, θεωρούν αυτονόητη την ύπαρξη της ταξικής συνείδησης στην εργατική τάξη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν κενά της θεωρίας τους και μη αποδεχόμενοι την ανυπαρξία της περίφημης ταξικής συνείδησης στην εργατική τάξη, ισχυρίζονται (σύμφωνα πάντα με αυτή τη θεωρία), πως όταν η εργατική τάξη ή ένα μέρος αυτής ξεπέσει σε μεγάλη οικονομική εξαθλίωση, τότε χάνεται η ταξική συνείδηση με επακόλουθο να καταντά μέσο χειραγώγησης και εκμετάλλευσης από την ιθύνουσα τάξη, δηλαδή από την τάξη που έχει την ευθύνη για τη κατάντια της.
Επομένως οι Συριζαίοι χαρακτηρίζουν τους εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες, που έχουν γονατίσει από τα μέτρα που επέβαλε το ΔΝΤ ως ''λούμπεν'' και κατά συνέπεια τη Χρυσή Αυγή ως ... ιθύνουσα τάξη για την κατάστασή τους! Είναι αστείο! Δεν επιρρίπτει ευθύνες στις μετακλογικές κυβερνήσεις, που έφθασαν με τους χειρισμούς τους την Ελλάδα στην οικονομική υποτέλεια και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας! Δεν τα βάζει με το κατεστημένο. Είναι προφανές γιατί τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που δεν αποτελείται από επαγγελματίες προσκυνημένους πολιτικούς και που είναι η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας για το μέλλον! Κάτι που έχει γίνει αντιληπτό πλέον στο λαό και γι' αυτό βάσει δημοσκοπήσεων έχει ανοδική πορεία. Όμως η Χρυσή Αυγή, δεν περιόρισε τις κοινωνικές δραστηριότητές της μόνο στη διανομή δωρεάν τροφίμων στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, αλλά δημιούργησε και κοινωνικό παντοπωλείο στο Ίλιον. Κάτι που φρόντισε να μιμηθεί και ο ...ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας τους χαρακτηρισμούς του περί ''λούμπεν'' ! Πόσο γρήγορα αυτοαναιρείται πάνω στον πανικό του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής μιμούμενος ό,τι ακριβώς κατηγορεί!.xryshaygh.com

Mandela: Speaking to reporters after singing to kill whites

Oprah Winfrey's Racist Comments

ΣΟΚ: Το 29% των Ελλήνων δεν έχει να φάει στην Ελλάδα του μνημονίου

ΣΟΚ: Το 29% των Ελλήνων δεν έχει να φάει στην Ελλάδα του μνημονίου

«Λαυράκια» έβγαλε η επιχείρηση στις φυλακές Τρικάλων !

«Λαυράκια» έβγαλε η επιχείρηση στις φυλακές Τρικάλων !

Μήπως ειναι ο Κ.Γκίνης το πρόσωπο που έλεγε ο γέροντας Παίσιος;

Μήπως ειναι ο Κ.Γκίνης το πρόσωπο που έλεγε ο γέροντας Παίσιος;

Από φέτος αρχίζουν οι περικοπές 11,5 δισ. ευρώ

Από φέτος αρχίζουν οι περικοπές 11,5 δισ. ευρώ

Έλληνας Χρυσός «Ολυμπιονίκης» ετών 14! Νίκησε 1.000.000 μαθητές

Έλληνας Χρυσός «Ολυμπιονίκης» ετών 14! Νίκησε 1.000.000 μαθητές

Ο Γλυφάδας Παύλος: Ποια είναι αυτή η κ. Ρεπούση και πως τολμά να εισηγείται την κατάργηση του Εκκλησιασμού στα σχολεία μας;

Ο Γλυφάδας Παύλος: Ποια είναι αυτή η κ. Ρεπούση και πως τολμά να εισηγείται την κατάργηση του Εκκλησιασμού στα σχολεία μας;

Το ΔΝΤ γνώριζε την αποτυχία του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα

Το ΔΝΤ γνώριζε την αποτυχία του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα

ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Είχαν αποφυλακίσει το Ορκ που σκότωσε την ηλικιωμένη στην Φιλοθέη, χωρίς να τον απελάσουν!!

ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Είχαν αποφυλακίσει το Ορκ που σκότωσε την ηλικιωμένη στην Φιλοθέη, χωρίς να τον απελάσουν!!

Ακόμα πάνω έχει η ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου το κατάπτυστο, σεξιστικό άρθρο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Υπάρχει καμμία γυναίκα στην βουλή με αξιοπρέπεια;

Ακόμα πάνω έχει η ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου το κατάπτυστο, σεξιστικό άρθρο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Υπάρχει καμμία γυναίκα στην βουλή με αξιοπρέπεια;

Μετωπική επίθεση Φαήλου: Το “σκυλολόι” κατασπάραξε την Παπαχρήστου. Σαμαρά πάρε θέση

Μετωπική επίθεση Φαήλου: Το “σκυλολόι” κατασπάραξε την Παπαχρήστου. Σαμαρά πάρε θέση

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 74 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ...!
Ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στην περιοχή του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμβου, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρισλι». Όπως γράφει η εφημερίδα, κατά τις εργασίες για κατασκευή του δεύτερου διαδρόμου, που άρχισαν πριν από δύο περίπου μήνες, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ανθρώπινων οστών.

Ο καθημερινός αγώνας των πιλότων της Π.Α. πάνω από το Αιγαίο Βίντεο

Ο καθημερινός αγώνας των πιλότων της Π.Α. πάνω από το Αιγαίο Βίντεο

Ο Αττίλας και οι βιαιότητες κατά των χριστιανών

Ο Αττίλας και οι βιαιότητες κατά των χριστιανών

Οι οπαδοί του «συνωστισμού» ήθελαν αίμα…

Οι οπαδοί του «συνωστισμού» ήθελαν αίμα…

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Έτσι, επειδή μάς ζάλισαν με το αστειάκι τής Παπαχρήστου για τα κουνούπια των αφρικανών, αλλά και για να γουστάρετε κι εσείς, σάς βάζουμε τον « αράπη » τού Ζαμπέτα , το « θα πάω εκεί στην αραπιά » των Τσιτσάνη - Παγιουμτζή και το « στην μαγεμένη αραπιά » τού Μητσάκη - Πάρτε και κά'να αράπικο φυστίκι κι απολαύστε τα με το ποτό σας για να δροσιστείτε... Αφιερωμένα όλα στον Κουβέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. και τον σαχλαμάρα τον Σαμαρά τής Νου-Δούλας...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Ντόρα: Η "συνιστώσα Siemens" της ΝΔ | Left.gr

Ντόρα: Η "συνιστώσα Siemens" της ΝΔ | Left.gr

Το "σωματίδιο" της "Καρτας του Πολίτη"

Το "σωματίδιο" της "Καρτας του Πολίτη"

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

Συνωμοσίες; Και όμως γίνονται…

Συνωμοσίες; Και όμως γίνονται…

Πρωθυπουργέ... Αντί να κρύβεσαι στο ''Μαξίμου'', σαν ευθυνόφοβος πολιτικάντης, πάρε θέση ΤΩΡΑ γιά τα ζητήματα Καπράλου και Παπαχρήστου

πάρε θέση ΤΩΡΑ γιά τα ζητήματα Καπράλου και Παπαχρήστου
Κύριε Σαμαρά, ούτε το σκάνδαλο Καπράλου σε ενόχλησε, ούτε η δίπλα φωτογραφία;

Αυτά παθαίνουμε όταν και στην Ολυμπιακή Επιτροπή, υπάρχουν άξεστοι, ''κομματόσκυλα'':

...The ''Sunday Times'', however, posted on its website videos of its undercover reporters negotiating with Capralos who reportedly offered to illegally sell them premium tickets at a marked-up price...
Capralos acknowledged that demand had actually been very low, and that many of the tickets were subsequently sold to people outside Greece for profit...
Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο :
Διασυρμός γιά την Ελλάδα
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει -και στην Αμερική- το σκάνδαλο με τον πρόεδρο της ''Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής'' Σπύρο Καπράλο... Κατηγορείται (έχει βιντεοσκοπιστεί) γιά διάθεση εισιτήριων των ολυμπιακών αγώνων, στην ''μαύρη αγορά''.
- Εντυπωσιακό το φαινόμενο και με τα ΜΜΕ στην Ελλάδα (με εξαίρεση 2-3 μπλογκς) που ΔΕΝ αναφέρουν ούτε λέξη, ενώ ασχολούνται με την Βούλα Παπαχρήστου γιά να σκεπάσουν το πιο χοντρό σκάνδαλο, με τον Καπράλο, που διασύρει την χώρα. Συμφέροντα ή άλλοι λόγοι;
 
.....

Ερώτηση για την παραχώρηση σταδίων για το ραμαζάνι

Ερώτηση για τη συμφόρηση των φυλακών

Muhammed Ali - All white people are the devil

Όταν ο ρατσισμός κατευθύνεται εναντίον των λευκών, βραβεύεται!


Όταν ο ρατσισμός κατευθύνεται εναντίον των λευκών, βραβεύεται!
Είδαμε αυτές τις μέρες το ανθελληνικό παραλήρημα της αριστερόστροφής κυβερνήσεως και της ΕΟΕ, σχετικά με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Παπαχρήστου με αφορμή ένα σχόλιο της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Τι γίνεται όμως όταν το σχόλιο είναι αληθινό και όχι χιουμοριστικό, αλλά απευθύνεται εναντίον των λευκών; Τότε οι αρχές διοργανώνουν "φιλανθρωπικό γκαλά" προς τιμήν αυτού που το είπε. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Αλί που σε συνέντευξη του το 1969 λέει ότι "οι λευκοί άνθρωποι είναι ο διάολος". Το ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί είναι, δυστυχώς, μόνο στα αγγλικά, αλλά είναι πλήρως ενδεικτικό της υποκρισίας των διεθνών και των εγχωρίων αρχών. xryshaygh.com

Περί της αποσυμφόρησης των φυλακών


Περί της αποσυμφόρησης των φυλακών Ακούσαμε τον υφυπουργό δικαιοσύνης στην δευτερολογία του επί της επίκαιρης ερώτησης του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, να μιλά για τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει η προηγούμενη κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των φυλακών μέσω της αποφυλακίσεως κρατουμένων. Ας δούμε το ιστορικό του αλλοδαπού δολοφόνου της ηλικιωμένης στην Φιλοθέη, όπως αυτό αναπαραγάγεται από το πρωί σε διαδικτυακές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Πρόσφατα αποφυλακισμένος, καταδικασμένος για σωρεία κλοπών στο παρελθόν και κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών. Όπως είναι απολύτως φυσικό στο Ελλαδιστάν της μνημονιακής συγκυβερνήσεως δεν έγινε καν λόγος για την απέλαση του, αφότου απέδειξε ότι είναι ανίκανος σωφρονισμού. Έτσι σχεδιάζει η εγχώρια τρόικα να λύσει το πρόβλημα της αποσυμφόρησης των φυλακών! Με το να αφήνει ελεύθερους στυγνούς εγκληματίες..xryshaygh.com

Ερώτηση για την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου στη Ρωσία


Προς τον
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ»

            Σύμφωνα με δημοσιεύματα των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της 25ης Ιουλίου 2012, η Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κυρία Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή μεταβαίνει στη Μόσχα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό της Σεργκέι Λαβρόφ. Κορυφαίο ζήτημα της συνάντησης αυτής θα αποτελέσει η παροχή νέου δανείου από τη Μόσχα προς τη Λευκωσία με ευνοϊκούς όρους και χωρίς δεσμεύσεις για μνημόνια, αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, περικοπή μισθών κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες διπλωματικών κύκλων, η Μόσχα αναμένεται να λάβει την τελική της απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, με όλα τα μηνύματα που βγαίνουν από το οικονομικό επιτελείο της ρωσικής κυβέρνησης να είναι ιδιαιτέρως θετικά για την Κύπρο.
 
Ενόψει των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1)     Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι σήμερα προκειμένου η χώρα μας να συνάψει νέες στρατηγικές συμμαχίες που μπορούν να τη στηρίξουν οικονομικά και γεωπολιτικά με σκοπό να εξέλθει από το αδιέξοδο της παρούσας οικονομικής κρίσης;
2)     Τι προτίθεται να κάνει από εδώ και στο εξής, ώστε να εξευρεθούν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους πέραν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως ακριβώς έπραξε με επιτυχία η Κύπρος;.xryshaygh.com


Ο Ερωτών Βουλευτής
 Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην σκοπιανή προπαγάνδα


Προοίμιο του τι μέλει γενέσθαι με την ονομασία των Σκοπίων αποτελεί και το ότι οι βορειοελλαδίτες αντικρύζουν καθημερινά τα αυτοκίνητα των γειτόνων που επιβουλεύονται την Ιστορία μας και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας να φέρουν στις νέες πινακίδες τα διακριτικά ΜΚ δηλαδή Μακεδονία, αντί του SK δηλαδή Σκόπια. Από τα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του κινήματός μας και της κυκλοφορίας της εφημερίδος μας τονίζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας προς εχθρούς και φίλους ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ότι δεν προτιθέμεθα να κάνουμε κανένα συμβιβασμό για την Μακεδονία μας. Αν χάσουμε την Μακεδονία, χάνουμε την Ελλάδα.
Πιστοί στις αρχές μας και θεματοφύλακες της μακραίωνης Ιστορίας της Μακεδονίας μας καταθέσαμε επίκαιρη ερώτηση για τα όσα φαίνεται ότι προετοιμάζει η τροϊκανή συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την ξενοκρατία, με βάση και τις προγραμματικές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου. Καλείται λοιπόν ο υπουργός Εξωτερικών να απαντήσει στο συναγωνιστή Χρήστο Παππά, Τομεάρχη Εξωτερικών, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού, εντός του κοινοβουλίου για ποιο λόγο και με ποια ανταλλάγματα είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να ξεπουλήσει το όνομα, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας μας.
 Ερώτηση
Προς τον υπουργό Εξωτερικών
Θέμα: «Επίσημη θέση της Ελλάδας για την ονομασία των Σκοπίων »

Η πάγια θέση της Ελληνικής Πολιτείας, όπως έχει διαχρονικά καταγραφεί επίσημα μέσα από τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών καθώς και τις διασκέψεις σε διεθνείς οργανισμούς, αποκρυσταλλώθηκε στις 18/2/1992.
Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που έλαβε χώρα   υπό την αιγίδα του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κων. Καραμανλή και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρχηγοί των εκπροσωπούμενων κοινοβουλευτικών κομμάτων, δηλαδή οι κ.κ. Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Παπαρήγα και Δαμανάκη, παρουσία και του τότε Υπουργού Εξωτερικών κ. Αντώνη Σαμαρά, χαράχτηκε η κοινή εθνική γραμμή για την ονομασία της γείτονος, που περιελάμβανε την αταλάντευτη δέσμευση « …να μην περιέχεται η λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της…» .
 Η ίδια ακριβώς θέση επαναλήφθηκε επίσημα αργότερα το ίδιο έτος (13/4/1992), όταν η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να μην αναγνωρίσει το νεότευκτο κράτος, αν περιλαμβάνει στην συνταγματική ονομασία του τη λέξη «Μακεδονία», μια δέσμευση που υιοθετήθηκε και από τη Διάσκεψη κορυφής της ΕΟΚ στη Λισαβόνα στις 26/6/1992, σύμφωνα με την οποία δεν θα αναγνωρίζονταν  τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».
Παρά το γεγονός ότι καμία επίσημη  θέση δεν έχει διατυπωθεί περί της αλλαγής της εθνικής αυτής γραμμής για την ονομασία των Σκοπίων μέχρι σήμερα, στις πρόσφατες προγραμματικές δηλώσεις της Κυβερνήσεως, ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών, διατύπωσε  την καινοφανή θέση, που πρώτη φορά εκφράστηκε ρητά και επίσημα με την εξής φράση, όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής στις 7/7/2012 : «…Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σ’ ένα μείζον συμβιβαστικό βήμα, αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων…» Μάλιστα πιο κάτω, σε αντιδιαστολή με άλλες απόψεις, η «λύση» της «σύνθετης ονομασίας», περιγράφεται από τον ίδιο τον Υπουργό  ως «…φωνή της σύνεσης και της κοινής λογικής…» , προφανώς εντασσόμενη στην κατεύθυνση που στον πρόλογο της τοποθέτησής του φαίνεται να πρυτανεύει στην παρούσα Κυβέρνηση «…που φιλοδοξεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρήσει την πατρίδα μας…»

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1)      Από ποια δημόσια τοποθέτηση οποιουδήποτε  εκφραστή της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, έχει διατυπωθεί η αλλαγή πλεύσης όσων αποφασίστηκαν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1992, περί της ονομασίας των Σκοπίων;
2)      Απηχεί η δήλωση του αρμοδίου Υπουργού περί λύσης «σύνθετης ονομασίας» τη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης σήμερα; Αν ναι, πότε και από ποιους αποφασίστηκε η λύση αυτή;
3)      Έχει τεθεί η θέση αυτή σε γνώση των εταίρων μας, των διεθνών οργανισμών και του διεθνούς μεσολαβητή και αν ναι πότε, με ποια ευκαιρία και από ποιον πολιτικό ή υπηρεσιακό παράγοντα; 

Ο Ερωτών Βουλευτής
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ .xryshaygh.com

Υπάρχουν και Ορθόδοξοι Χριστιανοί στη Συρία - Νοιάζεται για αυτούς κανείς από εδώ;
Christians in Syria make up about 10% of the population.[1] The country's largest Christian denomination is an
 Eastern Orthodox Church of Antioch (officially known as the Greek Orthodox Patriarchate of Antioch and All the 
East),[2][3][4] closely followed by a Uniate[5] Melkite Greek Catholic Church, and then by anOriental Syriac
 Orthodox Church; there are also a minority of Protestants. The city of Aleppo is believed to have the largest 
number of Christians in Syria.
The President of Syria has to be a Muslim, as a result of popular demand at the time the constitution was 
written. However, Syria does not...

Η συνέχεια  εδώ


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ


ΑΘΗΝΑ 27-7-2012.

Βιαστές των εθνικών και ηθικών μας αξιών έχουν γεμίσει τα στενά της Πατρίδος μας. Καιροφυλαχτούν να ανατρέψουν το καινούριο που έρχεται να ανακαταλάβει την Τιμή, την Υπόληψη και την Ισχύ των Ελλήνων. Έχουν παραταχθεί οι βρικόλακες του ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος προκειμένου να περισώσουν το άθλιο κουφάρι του συστήματος που τόσο «χαριτόβρυτα» υπηρετούν. Είναι αριστεροί, ψευτοδεξιοί, υπερασπιστές του ολυμπιακού ιδεώδους, του ανθρωπισμού, της διαφορετικότητας, του σεβασμού, της φιλίας, της αριστείας και πάει λέγοντας.

Όλοι αυτοί οι προστάτες του νεοταξισμού αρέσκονται να επικαλούνται τα όμορφα και αξεπέραστα ιδανικά της φυλής μας αλλά είναι παντελώς ανίκανοι να τα υπερασπιστούν. Ο λόγος είναι ότι εκείνο που ενώνει τους διεθνιστές είναι η αλλοίωση του Ελληνισμού. Όμως ο Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής αγαπάει απόλυτα και ανεξίτηλα την Μητέρα Ελλάδα και τις Αξίες της δίχως ξένα ανταλλάγματα και διαταγές.

Το πρότυπο του αυθεντικού Έλληνα αναβλύζει από τη ψυχή του και προσφέρει τον εαυτό του θυσία στο βωμό του Ελληνικού Έθνους. Είναι ο εθελοντής μαχητής κι όχι ο επαγγελματίας προστάτης. Τις προγονικές επιταγές τις βιώνει στη καθημερινότητά του και τις μεταλαμπαδεύει ως ιερά κληροδοτήματα στα παιδιά του. Τις λαμβάνει και τις ενσαρκώνει στην οικογένεια, στο σχολείο, στο γυμναστήριο, στον στρατό, στην κοινωνία, στην εργασία. Είναι αξίες που έχουν εξοριστεί από το ανθελληνικό κράτος και θα αποκατασταθούν άμεσα από το Επαναστατικό Εθνικιστικό Κίνημα με τον ερχομό της Νέας Ελλάδας.

Ο αποκλεισμός της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από τους Olympic Games του Λονδίνου επειδή αναπαρήγαγε  στο διαδίκτυο χιουμοριστικό σχόλιο για τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες δεν μπορεί να πτοήσει κανέναν μαχητή της Ελληνικής Φυλής. Έχουμε ξαναδεί το έργο και πάντως οι δικοί μας Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται μονάχα μεταξύ Ελλήνων και για έναν κλάδο ελαίας, για την αλληλεγγύη των Ελλήνων και τη δόξα της Ελλάδος κι όχι για το χρήμα και την προβολή της παγκοσμιοποίησης. Κι ύστερα τα αγαθά των Ελλήνων δεν ανταλλάσσονται με την εθνική μας ταυτότητα. Δεν εγκαταλείπουμε τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό μας για κανένα λόγο.

Είναι σαφές ότι τόσο οι πολιτικές αποφάσεις όσο και η περιθωριοποίηση των ιδανικών μας είναι μια κοινή μεθόδευση για την τρομοκράτηση του Έλληνα προκειμένου να δεχτεί άβουλα ό,τι σαθρό κουβαλάει η πολυπολιτισμική κοινωνία των διαλυτών της Ελλάδος που καμώνονται τους διασώστες της. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θα σηκώσουμε ψηλά τα λάβαρα της Ιδέας και της Φυλής και θα πορευτούμε έχοντας στην πρώτη γραμμή τις Αξίες που προσπαθούν να διαστρέψουν οι εχθροί μας. Κι αυτό δεν αφορά κάποια φιέστα διεθνιστική αλλά τους δικούς μας αγώνες και φυσικά την αληθινή ζωή.

Ο δικός μας ανθρωπισμός παρέχεται στον ελληνικό λαό και σε όσους τον σέβονται. Σε κανέναν άλλο. Οι μεν Έλληνες πρέπει να απολαύσουν το δικαίωμα στην ασφάλεια και στην ιδιοκτησία της Πατρίδος τους κατά αποκλειστικότητα. Οι δε ξένοι να απολαύσουν το ίδιο δικαίωμα στις δικές τους πατρίδες. Το να εμβολιάζουμε ένα κράτος με ξένη δυστυχία, ασθένεια και εγκληματικότητα δεν είναι ανθρωπισμός. Είναι έγκλημα που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία, μια εσωτερική γενοκτονία που συνοδεύει τα ολέθρια έργα των διεθνιστών. Αυτός που πραγματικά νοιάζεται για έναν λαό αν μπορεί να το δείξει το δείχνει εκεί που βρίσκεται.

Το μεγαλύτερο πάντως και πιο ειλικρινές νοιάξιμο για έναν λαό από τους άλλους είναι να τον αφήσουν να λύσει τα δικά του προβλήματα και να θέσει τους δικούς του στόχους μονάχος και ανεπηρέαστος. Να χτίσει και να ανοικοδομήσει το εθνικό του κράτος με δικούς του πόρους, υλικούς και κυρίως έμψυχους. Η διαφορετικότητα της ανθρώπινης ράτσας δεν προφυλάσσεται αν τεθεί με καταναγκαστικούς τρόπους στο μοντέλο της πολυφυλετικής συμβίωσης, αφού έτσι χάνει τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα, απολύει το δικό της γενετικό κώδικα και υποκύπτει στη δημιουργία κάτι απροσδιόριστου. Μας λένε οι διεθνιστές, μαρξιστές και καπιταλιστές, πως θέλουν να διασώσουν τις φυλές. Ας τις αφήσουν όπως είναι τότε. Στην γη που γεννήθηκαν. Και στην Ελλάδα κατοικούν οπωσδήποτε μονάχα Έλληνες Λευκοί.

Καμία φυλή δεν γεννήθηκε με το μίσος μες στην κούνια. Κανείς λαός δεν ωθείται ξάφνου στις έχθρες. Οι Έλληνες που χτίσανε πολιτισμούς αξεπέραστους και δομήσανε το εθνικό κράτος στηρίχθηκαν στο παράλληλο σεβασμό αφενός μεν στον Άνθρωπο και αφετέρου στο Όμαιμο, Ομόφυλο, Ομόθρησκο, Ομότροπο. Ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια και την αυτοκυριαρχία των λαών, στο ήθος και την εντιμότητα, στα ήθη και τα έθιμα είναι Έλληνας. Μην μας μιλάνε λοιπόν για σεβασμό οι ασεβείς. Για την φιλία και την αγάπη μιλάνε οι λέξεις. Οι Έλληνες βάλανε τη συντροφικότητα πρώτοι στη ζωή τους, κατέκτησαν τον κόσμο μα την Πατρίδα τους δεν χάρισαν ποτέ.

Στο πλευρό αυτών των αξιών που θα ζωντανέψουμε στην πρότερη μορφή τους στην δική μας αληθινή και Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού, την αρχή θα βαστήξουν στα χέρια τους οι Άριστοι των Ελλήνων. Σ’ αυτήν την Ελλάδα διεθνιστές και λαθρέποικοι και τοκογλύφοι δεν χωράνε, μονάχα Έλληνες και Πατριώτες, σωστοί Εθνικιστές. Εθελοντές Μαχητές του Ελληνισμού κι όχι επαγγελματίες προστάτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   


Βιαιότητες κατά Χριστιανών στην Ευρώπη
Γράφει ο
Κωνσταντίνος Χολέβας

Πολύ συγκινητική ήταν η αναφορά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις καταστροφές που προκάλεσε ο Αττίλας στα Ορθόδοξους ναούς, μοναστήρια, κοιμητήρια κ.α στην Κατεχόμενη Κύπρο. Η αναφορά περιέχεται στο μήνυμα του Πρωθυπουργού με την ευκαιρία της  μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου 1974.

Είναι θλιβερό να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν και σήμερα διάφορες μορφές βίας κατά του Χριστιανισμού και μάλιστα στην Ευρώπη! Μπορεί να πέρασαν αιώνες από τους ρωμαϊκούς διωγμούς κατά των Χριστιανών, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια κατέρρευσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα που οδήγησαν στον θάνατο ή στις φυλακές πολυάριθμους κληρικούς κυρίως Ορθοδόξους.

Ακόμη και μετά την πτώση των αθεϊστικών καθεστώτων υπάρχουν διεθνείς  θεσμοί που ανησυχούν για τα διάφορα φαινόμενα βίας και μίσους κατά των Χριστιανών.

Μάλιστα όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο  στις αρχές του 21ου αιώνος ο Χριστιανισμός,  είτε εκφράζεται με την πίστη, είτε αφορά  ανθρώπους που τον ενσαρκώνουν είτε αφορά χώρους λατρείας, γίνεται στόχος εγκλημάτων μίσους από οπαδούς διαφόρων δοξασιών, θρησκειών ή ιδεολογιών. Ακριβώς με αυτό το θέμα ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) μέσω του Γραφείου του για τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ODIHR) διοργάνωσε στη Ρώμη Σεμινάριο από 26 έως και 27 Ιουνίου. Ο τίτλος του Σεμιναρίου ήταν «Ο ρόλος της Κοινωνίας των Πολιτών στην Καταπολέμηση Εγκλημάτων Μίσους κατά Χριστιανών». Έλαβε χώρα στο κτήριο του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών και από ελληνικής πλευράς συμμετείχε ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών (έδρα Καλλιθέα) με εκπρόσωπο τον πρώην Πρόεδρό του Γεώργιο Λεύκαρο. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...