Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Ερώτηση για απόδοση ποινικών ευθυνών σε τραπεζίτες για τις δανειοδοτικές πρακτικέςΠρος τον
ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
 ΘΕΜΑ: «ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Κατά την διάρκεια των πρόσφατων προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε στην «αξιοποίηση» των Οργανισμών Λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης μέσω αποκρατικοποίησης. Ήδη παρατηρείται στον τύπο σειρά δημοσιευμάτων σχετικά με το θέμα, τα οποία σημειώνουν πως οι δύο αυτοί οργανισμοί θα ιδιωτικοποιηθούν πλήρως.
          Επειδή οι δύο αυτοί οργανισμοί αφορούν θεμελιώδεις υποδομές της χώρας, τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της, που αποτελούν εργαλεία απαραίτητα για την οικονομική ανάπτυξη της.
          Επειδή παρά την οικονομική κρίση και την πολυετή ύφεση παραμένουν επικερδείς για το δημόσιο,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:  
1) Ποιος ο λόγος να ιδιωτικοποιηθούν δύο επικερδείς για το δημόσιο οργανισμοί, σε χρόνο μάλιστα που η αξία πώλησής τους είναι χαμηλή;
2) Θα προχωρήσει η συγκυβέρνηση στην αναγκαία αξιοποίηση των δύο οργανισμών με σεβασμό στο αυτοδιοίκητο αυτών καθώς και του δημόσιου χαρακτήρα τους;.xryshaygh.com
 
Αθήνα, 31-07-2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α΄Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ και τα ορφανά του… Τσοχατζόπουλου υπέρ Πνευματικού


ΣΥΡΙΖΑ και τα ορφανά του… Τσοχατζόπουλου υπέρ Πνευματικού
Ανακοίνωση υπέρ του προκλητικότατου δημάρχου Κορίνθου Πνευματικού, για τα γνωστά «επεισόδια», δεν εξέδωσε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ των ορφανών του Τσαουσέσκου, αλλά και το ΠΑΣΟΚ των ορφανών του… Τσοχατζόπουλου. Ιδού:

«Το  ΠΑΣΟΚ, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης στο Δερβένι, στην εκδήλωση για την επέτειο της ιστορικής μάχης. Οι συνεχιζόμενες και εντεινόμενες ακροδεξιές προκλήσεις σε όλη τη χώρα καθιστούν αναγκαίο ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα αποτρέψει την επέκταση τέτοιων φαινομένων και πρακτικών που στρέφονται κατά της δημοκρατίας και οδηγούν στον εκφασισμό της».

Δύο παρατηρήσεις θα κάνουμε γι’ αυτή την καταγέλαστη ανακοίνωση:

1ον) Ο πασοκο-συριζαίος δήμαρχος Κορίνθου  Πνευματικός είναι «εκλεγμένος εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης». Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής δεν είναι εκλεγμένος άραγε;

2ον) «Δημοκρατικό μέτωπο που θα αποτρέψει την επέκταση τέτοιων φαινομένων…», κ.τ.λ., δε γίνεται να συγκροτήσετε «σύντροφοι», γιατί πλέον δε σας θέλει ο λαός. Μπορείτε όμως, λόγω προτέρου… ατίμου πολιτικού βίου, να συγκροτήσετε ένα… κλεπτικό μέτωπο! Θα κάνετε θραύση!  .xryshaygh.com

Ερώτηση για την επανεμφάνιση λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


   ΠΡΟΣ
1)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
2)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
3)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ»

      Με πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας τους προς τις αρμόδιες αρχές (Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, Διοικητή Πυροσβεστικής Ηγουμενίτσας, Περιφερειάρχη  Ηπείρου, Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας κλπ), οι επαγγελματικές ενώσεις των περιοχών Θεσπρωτίας-Ιωαννίνων, για ακόμα μια φορά καταγγέλλουν έντονα την αβελτηρία της Πολιτείας για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας από την επανεμφάνιση λαθρομεταναστών.
      Ειδικότερα, στην εν λόγω διαμαρτυρία γίνεται χαρακτηριστικά αναφορά στην «…επανεμφάνιση των λαθρομεταναστών στη περιοχή του νέου λιμένος Ηγουμενίτσας, στους ελαιώνες του Λαδοχωρίου και στο δασάκι…» ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλεται ότι οι έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών έχουν πλήρως ατονήσει, με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες, ακόμα και όταν εντοπίζονται, να μην συλλαμβάνονται.
      Είναι προφανές ότι μεσούσης της θερινής περιόδου, καθίσταται άκρως ακατανόητη η αναλγησία των αρχών να μην ανταποκρίνονται, ως οφείλουν εκ του νόμου, στις απεγνωσμένες εκκλήσεις των καταστηματαρχών, των κατοίκων και των τουριστών για ασφάλεια της ζωής, της σωματικής τους ακεραιότητας και της περιουσίας, από τους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς, που περιφέρονται ανεξέλεγκτοι στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή η κατάσταση, έχει, όπως σημειώνεται στην επιστολή διαμαρτυρίας, αντίκτυπο τόσο στην δραστηριοποίηση των μεταφορικών εταιρειών που πλέον αποφεύγουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όσο και στην επιλογή των τουριστών για διακοπές, αφού φυσιολογικά δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να διαμείνουν στην περιοχή, ούτε να ψωνίσουν, ούτε να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους, φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.
      Αντίστοιχο είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, δωμάτια, εστιατόρια, καφετέριες), αλλά και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες που αδυνατούν έστω και για λίγο να αφήσουν το αυτοκίνητό τους χωρίς επιτήρηση για μια μικρή βόλτα στην πόλη, χωρίς να αναφέρει κανείς τα ζητήματα υγιεινής και προστασίας της δασικής έκτασης, στις παρυφές της οποίας καταλύουν οι λαθροέποικοι, όταν νυχτώσει.
 
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:
 
 1)      Ποιος είναι ο λόγος που οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές δεν συλλαμβάνουν, όπως έχουν υποχρέωση από το νόμο, τους λαθρομετανάστες που εύκολα εντοπίζονται πλέον στην περιοχή; Υπάρχει σχετική εντολή της πολιτικής ηγεσίας προς αυτή την κατεύθυνση και αν όχι, διαπράττουν ή όχι το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος;
2)      Ποια η μέριμνα που λαμβάνει η οργανωμένη Πολιτεία για την προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των κατοίκων και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής, από τις επιδρομές των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών;
 3)      Υφίσταται ή όχι κίνδυνος δημόσιας υγείας από τη συσσώρευση παρανόμων μεταναστών και την ανεξέλεγκτη διαβίωσή τους στο δασάκι της Ηγουμενίτσας; Εγγυώνται οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές ότι δεν θα υπάρξει έξαρση οποιασδήποτε επιδημίας στην περιοχή και αν όχι, τι προτίθενται να πράξουν;
 4)      Με ποιον τρόπο διασφαλίζεται ότι το συγκεκριμένο δασάκι, μοναδικός χώρος πρασίνου εντός της πόλης, δεν θα καεί πάλι, όπως στο παρελθόν, από τους εγκαταβιούντες εκεί λαθρομετανάστες;
 5)      Αποτελεί ή όχι, η πλήρης αδιαφορία της Πολιτείας προς την κατεύθυνση της διαφύλαξης των αυτονόητων δικαιωμάτων των κατοίκων, το άλλοθι για πράξεις αυτοδικίας από τους αγανακτισμένους πολίτες;
Αθήνα, 30/07/2012                                                              
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.xryshaygh.com

9,84: Αριστερή προπαγάνδα στα FM με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού9,84: Αριστερή προπαγάνδα στα FM με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού
Την εμπάθεια του και τον αριστερισμό του επέλεξε να βγάλει στον αέρα «δημοσιογράφος» του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84, με αφορμή την ΔΩΡΕΑΝ διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα, σήμερα το πρωί. Όλα αυτά βέβαια ήρθαν ως συνέχεια της εμπαθούς απόφασης του δημάρχου Αθηναίων, Καμίνη, να μην παραχωρήσει τον χώρο της Πλατείας Συντάγματος, για προφανείς πολιτικούς σκοπούς.
Ο «δημοσιογράφος», Βαγγέλης Καργούδης, διαβάζοντας την είδηση για την διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή είπε επί λέξει: «Αρκετά το παραμύθι με τον κοινωνικό ρόλο των νεοναζί, όσους παγίδευσαν παγίδευσαν. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.»
Αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό και αυτόν τον «δημοσιογράφο» τον πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες των Αθηνών που πλήττονται καθημερινά από τις πολιτικές επιταγές του δημάρχου και των όμορων παρατάξεων του (ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ). Κάθε όριο θράσους μάλιστα ξεπεράστηκε όταν υπεύθυνοι του σταθμού επικαλέστηκαν την «ελευθεροτυπία» για τις προφανείς παραβάσεις του νόμου που έγιναν από τον εν λόγω «δημοσιογράφο».
Αν ως «ελευθεροτυπία» ορίζουν, οι ιθύνοντες του σταθμού, την άμεση και ανερυθρίαστη προπαγάνδα που επιδοτείται με το «στανιό» από τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, εμείς δηλώνουμε αντιγράφοντας τρόπον τινά τον Βαγγέλη Καργούδη ότι ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε.
Και επειδή κάποιοι θα θελήσουν να το παίξουν "άμεμπτοι" και "αμόλυντοι" και πάνω απ' όλα "αντικειμενικοί" να ρωτήσουμε τον κ. Καργούδη τι σχέση είχε με το ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα με το ΠΑΣΟΚ από το 2002;.xryshaygh.com

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ... ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ
Τι λέξεις μπορούν να περιγράψουν το δράμα των δυο οικογενειών, ποιος να τους εξηγήσει το γιατί ποιος να τους παρηγορήσει. Ήμασταν εκεί δίπλα τους όπως και εκατοντάδες άλλοι. Χαιρετίσαμε τα δυο παλικάρια και ευχηθήκαμε το αίμα τους να είναι το τελευταίο που χύνεται στην άσφαλτο. 

ΤΟΥΡΚΙΑ: Όχλος μουσουλμάνων φωνάζοντας «Allahu Akbar» επιτέθηκε με πέτρες και δάδες σε σπίτι οικογένειας ΑλεβιτώνΣχ. ΚΟ: Όχι, μην ανησυχείς. Τέτοιες σκηνές δεν θα δεις στα χαζοτούρκικα σαπουνοσήριαλ που «κάνουν θραύση»…

" Ήρθαν να μας λυντσάρουν. Φώναζαν «θάνατος στους Κούρδους, θάνατος στους  Αλεβίτες». Μας είπαν να φύγουμε και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν, αν δεν το κάνουμε". 

Το πρόβλημα της οικογένειας Evli έχει σχέση με το αναγκαστικό πρωινό ξύπνημα δια τυμπάνου / νταουλιού για την γιορτή του Ραμαζανιού .

"Το σπίτι μιας οικογένειας Αλεβιτών λιθοβολήθηκε και ο στάβλος πυρπολήθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία", γράφει η τουρκική Hurriyet Daily News:

Το σπίτι μια οικογένειας Αλεβιτών λιθοβολήθηκε και οι στάβλοι τους κάηκαν από έναν εξαγριωμένο όχλο χθες, με την δικαιολογία ότι η οικογένεια φέρεται να είπε στον τυμπανιστή του Ραμαζανιού να μην τους ξυπνήσει για το ‘sahur’, το γεύμα πριν την ανατολή του ηλίου (ο τυμπανιστής ή νταουλτζής βγαίνει με το μεταμεσονύκτιο τύμπανο, κάπου στις 3.30 – 4.00 το πρωί και καλεί τους πιστούς να φάνε πριν ξημερώσει).
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΤΟΥ­ΡΚΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΘΕΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ.....ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ........ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ..............ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Η Ελλάδα δεν μου πρόσφερε τίποτα».Το παρακάτω κείμενο το διάβασα με ανάμικτα συναισθήματα...
Από την μία η μόνιμη προδοσία των κυβερνώντων στην πατρίδα μας σε όλους τους τομείς...
Από την άλλη ένας συμπατριώτης μας που προτίμησε να γίνει γενίτσαρος με όσες δικαιολογίες κι αν έχει....

Είμαστε πολλοί (για να μην πω όλοι οι Ελληνες) όσοι δεχθήκαμε κατάμουτρα την προδοτική αδιαφορία ή ακόμα και την εχθρική ανθελληνική αντιμετώπιση σε κάθε σκέλος της ζωής μας....
Ομως δεν φύγαμε.
Δεν εγκαταλείψαμε την Ελλαδα.
Γιατί για τον κάθε ένα απο εμάς Ελλάδα κι Ελληνισμός είναι κάτι που δεν μπορεί να περιοριστεί στα στενά καλούπια της προδοτικής κρατικής οντότητας που λυμαίνεται την εξουσία εδώ και δεκαετίες....

- Είμαστε Ελληνες γιατί κυλάει μέσα μας Ελληνικό Αίμα.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ»

Post image for ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ»
Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας του Γέροντα Παϊσίου, που έγινε το έτος 1992, στο κελί του «Παναγούδα» στο Άγιο Όρος.
 Ο Γέροντας Παΐσιος το είπε από το 1992 (η γλώσσα γραφής είναι αυτή του βιβλίου).
 ΓΕΡΟΝΤΑΣ:…Μάλλον δίνομε εξετάσεις εμείς οι άνθρωποι τώρα σ” αυτά τα δύσκολα χρόνια τί κάνομε ό καθένας. Και βλέπω αδιαφορία προπαντός. Να μη μάθουν οι άνθρωποι αν θα γίνει ή δευτέρα παρουσία, γιατί στενοχωρούνται, δεν μπορούν να γλεντήσουν, κατάλαβες τί γίνεται; εδώ είναι… Παλαιά, να πούμε, άκουγαν θα περάσει ένας κομήτης.

Spartan MC - Τους Βλέπετε αυτούς - [ DISS ALBANIA FYROM TURKEY ]

apo mousikh mapa ala ta leei kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tο νόμο στα χέρια τους απειλούν να πάρουν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο!!!Ηράκλειο...«Βράζει» η τοπική κοινωνία στον Προφήτη Ηλία μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο και με επιστολή – καταπέλτη δίνει το στίγμα των κοινωνικών πρωτοβουλιών για το αύριο του χωριού, απέναντι σε φαινόμενα ασυδοσίας και εγκληματικότητας.
Η επιτροπή κοινωνικών φορέων δημοτικής ενότητας Τεμένους προειδοποιεί πως όποιος παραβιάσει τους κοινωνικούς όρους και επικρατήσει βία και παραβατικότητα θα τσακιστεί από την κοινωνία. Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα που αποτυπώνει την οργή της κοινωνίας και ... παρακάμπτει την τοπική ΕΛ.ΑΣ που αδυνατεί να εξασφαλίσει το αίσθημα ασφάλειας στα χωριά της περιοχής.

Εμετικοί-απροκάλυπτοι Γερμαναράδες: Πεινάτε… κερδίζουμε!«Το (γερμανικό) κράτος και οι (Γερμανοί) καταναλωτές επωφελούνται από τα χαμηλά επιτόκια» αναφέρει σε άρθρο της η γερμανική εφημαρίδα Bild, η οποία υποστηρίζει ότι «η Γερμανία κερδίζει χρήματα από την κρίση».
Η Bild, γνωστή για τις επανειλημμένες επιθέσεις της εναντίον της Ελλάδας και την υποστήριξη ευρωσκεπτικιστικών θέσεων, αναφέρει επίσης ότι ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «κερδίζει μάλιστα χρήματα ακόμα κι όταν δανείζεται», χάρη στα αρνητικά επιτόκια για τα δεκαετή γερμανικά ομόλογα.

«Θεατρικό» πολεμικό συμβούλιο στο Ιράν…


Σε μια χονδροειδή προσπάθεια επίδειξης ετοιμότητας προς άγραν… αποτροπής, οι Ιρανοί έστησαν «πολεμικό συμβούλιο» υπό τον ανώτατο θρησκευτικό τους ηγέτη, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, με τον τελευταίο να τους ανακοινώνει ότι θα έχουν πόλεμο σε λίγες εβδομάδες…

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα και αναπαράχθηκε από τον ισραηλινό ιστοχώρο «debka» που ασχολήθηκε με το θέμα, οι Ιρανοί στρατηγοί και κάθε λογής σύμβουλοι εμφανίζονται να λαμβάνουν οδηγίες για το πώς θα αμυνθούν των πυρηνικών τους εγκαταστάσεων και άλλων σημαντικών στόχων στο έδαφός τους.

Διώξεις κατά του χριστιανισμού... στην Ευρώπη; 
 Στην φωτογραφίεα: Οι Νάντια Έιντα και Σίρλεϊ Τσάπλιν φορώντας τα σταυρουδάκια που τις οδήγησαν στην απόλυση...

Από: Voice of Russia / Προοδευτική Πολιτική 

 Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία θα καταθέσει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της απαγόρευσης να φορούν οι εργαζόμενοι σταυρουδάκια, που αποφασίστηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ρώσοι ιερείς και νομικοί θα καταθέσουν υπέρ των δύο Βρετανίδων που απολύθηκαν πρόσφατα από την εργασία τουςδιότι φορούσαν σταυρουδάκια και αρνήθηκαν να τα αφαιρέσουν, παρά τις συστάσεις που τους έγιναν.

 Πολύς κόσμος θεωρεί πρωτοφανείς τις περιπτώσεις της υπαλλήλου της «Μπρίτις εργουέις» Νάντια Έιντα (Nadia Eweida) και της νοσοκόμου Σίρλεϊ Τσάπλιν (Shirley Chaplin). Οι κ.κ. Έιντα και Τσάπλιν προσέφυγαν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στρασβούργου (ΕΔΑΔ), θεωρώντας πως στην περίπτωσή τους παραβιάστηκε η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ... Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!Ο Τom Hanks λατρεύει την Ελλάδα! Το έχει αποδείξει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις! Δεν είναι τυχαίο ότι απέκτησε το δικό του ονειρεμένο καταφύγιο στην Αντίπαρο. Ο διάσημος ηθοποιός με την Rita Wilson, την σύζυγό του και διάσημη παραγωγό του Hollywood, βρίσκονται ήδη στο νησί. Εθεάθησαν να τρώνε σε ένα ταβερνάκι αλλά και να συνομιλούν με τους ντόπιους. Το ζευγάρι θα παραμείνει όλο τον Άυγουστο στο νησί και μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός θα νηστέψει, ώστε να μεταλάβει το Δεκαπενταύγουστο.

Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΑΚΥΡΩΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Όλους τους δυνατούς και νόμιμους τρόπους για την ακύρωση ενός προκλητικού διαγωνισμού, για την εποχή λιτότητος που διάγει η χώρα, για την κάλυψη αναγκών του πολεμικού Μουσείου της Αθήνας, διέταξε με επείγον σήμα του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος. 

Η πρώτη διάκριση για τη χώρα μας: Χάλκινο μετάλλιο από τον Ηλιάδη στο τζούντο

Την ώρα που αγωνιζόταν ο Ηλιάδης τα κρατικά κανάλια (ΝΕΤ και ΕΤ3) έδειχναν «κονσέρβες»...

Ο τζουντόκα Ηλίας Ηλιάδηςέφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, καθώς νίκησε με yuko (1-0) τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο στον μικρό τελικό της κατηγορίας των  -90 κιλών. Αυτό είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που κατακτά ο Ηλιάδης για τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το χρυσό της Αθήνας το 2004 στην κατηγορία -τότε- των -81 κιλών.

Για να φτάσει ο Ηλιάδης στον μικρό τελικό πέτυχε μια άνετη νίκη στα ρεπεσάζ. Ο έλληνας ολυμπιονίκης επικράτησε μόλις σε 39'' με ippon του Αυστραλού Μαρκ Αντονι (10-0).

ΜΟΝΟΩΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ
Τροποποιήθηκε εκ νέου το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων. Και στο νέο Πρόγραμμα, που θα ισχύσει το ερχόμενο σχολικό έτος 2012-2013 τα Θρησκευτικά παραμένουν μονόωρο μάθημα και στις έξι τάξεις Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου. Η αλλαγή του Προγράμματος δεν αλλάζει λοιπόν το καθεστώς υποβάθμισης των Θρησκευτικών στα Μουσικά σχολεία που είχε αποφασισθεί πριν ένα χρόνο. Δείτε σχετικά : Υποβάθμιση των Θρησκευτικών και στα Μουσικά σχολεία
Επίσης και στο νέο Πρόγραμμα δεν υπάρχει στη Γ΄ Γυμνασίου το μάθημα μουσικής παιδείας «Υμνολογία» ούτε στη Γ΄ Λυκείου το μάθημα της «Βυζαντινής Ελληνικής Μουσικής» που είχαν καταργηθεί πέρυσι επί υπουργίας Άννας Διαμαντοπούλου. Δείτε το νέο Πρόγραμμα όπως δημοσιεύτηκε στο esos.gr πατώντας το Διαβάστε περισσότερα

150.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ by valentina strataki on 1 Αυγούστου 2012

Post image for 150.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
του Μάκη Βραχιολίδη
Διερχόμεθα τις ημέρες  του Ραμαζανίου, της  μεγάλης μηνιαίας  περιόδου νηστείας και προσευχής των Μουσουλμάνων, η οποία άρχισε  στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου. Με αφορμή αυτή την εορτή, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζουν στην Αθήνα εντυπωσιακή και ογκώδη παρουσία, η οποία θα φτάσει ίσως και ξεπεράσει τους 150.000  πιστούς του Μωάμεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μουσουλμάνοι από όλα τα σημεία της Ελλάδος οι οποίοι και θα κατακλύσουν για 3 τουλάχιστον ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας με αφορμή την τριήμερη γιορτή κχιντ-αλ-φιτρ που  στα αραβικά λέγεται  κχιντ-αλ-σαρκχίρ, και σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του Ραμαζανίου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εορτής των μουσουλμάνων, είναι ότι αυτή συμπίπτει χρονικά  με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.

Χρυσή Αυγή: «Ο δήμος μας απαγόρευσε να μοιράσουμε τρόφιμα στο Σύνταγμα»!!

Post image for Χρυσή Αυγή: «Ο δήμος μας απαγόρευσε να μοιράσουμε τρόφιμα στο Σύνταγμα»!!
Με το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, τα βάζει η Χρυσή Αυγή. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της, το πρωί τους απαγόρευσαν να μοιράσουν τα τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος.
Ωστόσο, βουλευτές της ΧΑ, μέλη και εθελοντές μοίρασαν στους Έλληνες πολίτες τρόφιμα χωρίς να υπακούσουν στις εντολές του δήμου Αθηναίων που ήταν να πάνε σε κάποιο άλλο μέρος.

 Η Χρυσή Αυγή με επίσημη ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
 Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ” τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών.
 Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις «απαγορεύσεις» των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».
 newsbeast

Γερμανικό σαμποτάζ στην ρωσική πρόταση για τον ΟΣΕ - Ζημειώνουν το ελληνικό Δημόσιο

Γερμανικό σαμποτάζ στην ρωσική πρόταση για τον ΟΣΕ - Ζημειώνουν το ελληνικό Δημόσιο

Λονδίνο 2012: Η απόλυτη ευκαιρία της Νέας Τάξης για να παρουσιάσει τον Αντίχριστο;

Λονδίνο 2012: Η απόλυτη ευκαιρία της Νέας Τάξης για να παρουσιάσει τον Αντίχριστο;

Οι έφηβοι διαφθείρονται και μιμούναι τις σκηνές σεξ του Χόλλυγουντ

Οι έφηβοι διαφθείρονται και μιμούναι τις σκηνές σεξ του Χόλλυγουντ

24ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ 81ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!

24ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ 81ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!

Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης ζητούν να ξαναγραφτεί η ελληνική ιστορία

Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης ζητούν να ξαναγραφτεί η ελληνική ιστορία

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Έκαψαν το καλύτερο ZUBR μέσα στο ναύσταθμο Αμφιάλης! - Αμέλεια ή σαμποτάζ;

Έκαψαν το καλύτερο ZUBR μέσα στο ναύσταθμο Αμφιάλης! - Αμέλεια ή σαμποτάζ;

Προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας από μέλος του "Ουράνιου τόξου": «Η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία είναι οι κατακτητές της Μακεδονίας»

Προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας από μέλος του "Ουράνιου τόξου": «Η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία είναι οι κατακτητές της Μακεδονίας»

Ο Τομεάρχης Εθνικής Παιδείας για το νομοσχέδιο

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ 1-8-2012

NewsIt.gr: Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο δήμο Αθηναίων

NewsIt.gr: Ο Η. Παναγιώταρος για την επιστολή του Δήμου

Συμβαίνει τώρα: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων σε Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος


Συμβαίνει τώρα: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων σε Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος

Εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας προμηθεύονται δωρεάν από την Χρυσή Αυγή τρόφιμα (ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα, παιδικές τροφές) μέχρι αυτήν την στιγμή. Η δραστηριότητα με συμμετοχή και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ξεκίνησε από τις 09:00. Εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα άποροι, πολύτεκνοι κι άνεργοι.
Η δραστηριότητα λαμβάνει χώρα (παρόλο που παρακωλύθηκε) παρά την αχαρακτήριστη απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην παραχώρησουν την πλατεία Συντάγματος για την δραστηρίοτητα. Να θυμίσουμε πως στις 25/01/2012 η πλατεία παραχωρήθηκε στους αγρότες της Βοιωτίας, όταν έκαναν αντίστοιχη διανομή προϊόντων.  .xryshaygh.com

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 785


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 785
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
"ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!"

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα μας
Μία δολοφονία και μία απέλαση που δεν έγινε ποτέ…

ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Άγρια ρατσιστική επίθεση συμμορίας Πακιστανών εναντίον νεαρών Ελλήνων

Η παρακμή των Olympic Games
To πολυπολιτισμικό... πάρτυ της τελετής έναρξης

«Θέλουν την Πατρίδα μας έναν πολυεθνικό πολτό χωρίς εθνική ταυτότητα»
Αποσπάσματα της ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. του Κινήματος

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
EON: ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ με τους μουσουλμάνους στη Ρόδο και την Κω παίζουν οι Τούρκοι

Οι εξελίξεις στη Συρία και ο κίνδυνος μαζικής εισροής «πολιτικών προσφύγων» στην Ελλάδα

Όταν το δημογραφικό πρόβλημα... "λύνεται" με τις γεννήσεις των αλλοδαπών!

Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Απίστευτες ωμότητες των Βρετανών αποικιοκρατών σε βάρος Κυπρίων

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!.xryshaygh.com

Η Ριζοσπαστική Αριστερά και ο…πατενταρισµένος πράκτορας!

Η Ριζοσπαστική Αριστερά και ο…πατενταρισµένος πράκτορας!

Ποιοι είναι οι 731 πατριώτες που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό!

Ποιοι είναι οι 731 πατριώτες που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό!

Δημοσιεύτηκε: 8/01/2012 01:14:00 μμ Απόψεις, Ελλάδα, πολιτική | By Κωνσταντίνος Ο εκφυλισμός της ελληνικής δημοκρατίας


Δημοσιεύτηκε: 8/01/2012 01:14:00 μμ
, , | By Κωνσταντίνος

Ο εκφυλισμός της ελληνικής δημοκρατίας


Ο ελληνικός λαός έχει υπερασπιστεί την έννοια ελευθερία όσο λίγοι. Έχουμε διώξει κατακτητές και αντισταθήκαμε σε χουντικά απολυταρχικά καθεστώτα για να νιώσουμε ελεύθεροι, για να έχουμε το δικαιώμα επιλογής. Άραγε τι πήγε στραβά λοιπόν τα τελευταία χρόνια; Φαινομενικά ελεύθεροι και σε πλήρη ευημερία, από οικοδεσπότες της Ολυμπιάδας το 2004 σε πλήρη αποσύνθεση ήδη από το 2008, χωρίς κανέναν να απειλεί τη δημοκρατία μας, ούτε καν τις επιλογές μας, τις τόσο λανθασμένες;

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ 10 ...

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ 10 ...: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑ GREEKSTATISTICS ΤΟΥ …ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 1,000,000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …!!!! ...

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Χειροπέδες σε άνεργο πατέρα επτά παιδιών για χρέος 5.000 ευρώ! - Ελλάδα

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Χειροπέδες σε άνεργο πατέρα επτά παιδιών για χρέος 5.000 ευρώ! - Ελλάδα

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΞΑΦΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...
Βραδινές ώρες της 29-7-2012 συνελήφθη στην Βάρη Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Βάρης ένας 51χρονος αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος λίγο πριν σε παραλία της Βάρκιζας, είχε αφαιρέσει από ημεδαπό λουόμενο, τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ. 

Μεγαλύτερη η ζημιά από μια απλή φωτιά στο Zubr…


Την καλύτερη υπηρεσία στους Τούρκους προσέφερε όποιος προκάλεσε εξ αμελείας την πυρκαγιά στην Αμφιάλη, έναν ευαίσθητο χώρο για το ΠΝ, εντός του οποίου πέραν τηςΔιοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΕΝ), των Κέντρων Εκπαίδευσης και άλλων κτιρίων, φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), της Διοίκηση Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ) και των αερόστρωμνων της Διοίκησης Αμφιβίων Δυνάμεων (ΔΑΔ).

Κύπρια υπουργός Εξωτερικών Μαρκουλή: Η Ελλάδα θα κηρύξει ΑΟΖ…


Τη πεποίθηση της πως η Ελλάδα θα προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του διεθνούς δικαίου υπογράμμισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η υπουργός εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή. Και όταν οι υπουργοί Εξωτερικών «διατυπώνουν πεποιθήσεις», αυτό δεν είναι έκφραση μόνο ευσεβών πόθων, αλλά ενίοτε και πληροφόρησης. Να δούμε όμως πρώτα διότι από λόγια γενικώς είμαστε χορτάτοι.

Στη συνέντευξή της η Κύπρια υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε πως η Αθήνα, όπως και η Κύπρος έχουν υπογράψει τη σύμβαση για το δίκαιο της θαλάσσης οπότε η Ελλάδα θα εξασκήσει το δικαίωμά της όπως προβλέπεται από αυτό και όχι όπως θα ήθελε γίνει από τη Τουρκία. Η Ε. Κοζάκου-Μαρκουλή επεσήμανε πως η περίπτωση τις Κύπρου με την Ελλάδα είναι διαφορετική αφού η Λευκωσία «δεν έχει κανένα κανάλι επικοινωνίας» με την Άγκυρα κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τη περίπτωση της Αθήνας.
Με το συγκεκριμένο επιχείρημα η Λευκωσία ίσως να θέλει να υποβαθμίσει φόβους για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδα και Τουρκίας, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν και τα «κόκκινα τηλέφωνα» τα οποία θα μπορούσαν ίσως να λύσουν μία κρίση η οποία θα μπορούσε δυνητικά να γίνει πολύ επικίνδυνη. Είναι σαφές πως στη περίπτωση Ελλάδας-Τουρκίας κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό σε μία περίπτωση όπως αυτή της απώλειας του ήρωα Ηλιάκη στην Κάρπαθο πριν μερικά χρόνια, η περίπτωση όμως ανακήρυξης ΑΟΖ από την Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν να διευθετηθεί επειδή απλά οι δύο χώρες συνομιλούν μεταξύ τους.

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,
Πρώτα απ'όλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που συνεχίζετε (όπως βέβαια πάντα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια) να τιμάτε τους Ήρωες και τις Ηρωικές περιοχές μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Πατρίδας μας. Κύπρος,Δερβενάκια, Αγχίαλος μόνο τις τελευταίες μέρες και πολλά ακόμα μέρη όπου η Χρυσή Αυγή δίνει το παρόν και καταθέτει φόρο τιμής. Κάποτε, θα έρθει η ώρα να τιμήσουμε και τις περιοχές που παραμένουν υπό εχθρική κατοχή.
Στη συνέχεια, θα ήθελα να σταθώ στο συμβάν που έλαβε χώρα μεταξύ του μεγάλου αγωνιστή όπως ξεκάθαρα διαφαίνεται βουλευτή Κορινθίας κ. Μπούκουρα και του δημάρχουν Κορίνθου. Είναι ξεκάθαρο σε όλους, όπως γράφει κι ένας τίτλος στην ιστοσελίδα μας, έχουν ''αρρωστήσει'' με την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής. Καταλάβετε το λοιπόν κύριοι και κυρίες, είμαστε πλέον εδώ, δίνουμε το παρον παντού, σε κάθε περιοχή, σε κάθε οικισμό. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα δίπλα στους πολίτες.
Τιμά όλους ανεξαιρέτως τους πεσόντες για το Έθνος και δεν συμμετέχει κατ'επιλογήν όπου μυρίζεται δημοφιλία. Επίσης, όπως είπε και ο Αρχηγός σε μια ομιλία του και πράγματι αληθεύει τόσο πολύ, οι Χρυσαυγίτες, βουλευτές και μη, είναι οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα στους πολίτες κάθε περιοχής, χωρίς το φόβο να τους προπηλακίσουν! Αντιθέτως, τους χειροκροτούν. Γι’ αυτό λοιπόν, καλό θα ήταν οι βουλευτές ή οι δήμαρχοι των κομμάτων συνεργασίας να μη συνεχίζουν να προκαλούν.
Καλή συνέχεια και κουράγιο σε όλους τους Συν-Αγωνιστές, βουλευτές και μη, της Χρυσής Αυγής. Το ξέρετε καλύτερα, ''Εμπρός, πάντα Εμπρός, μια νέας δόξας ανατέλλει ο καιρός''.
Μετα Τιμής,
Α. Κ.
Καταρχάς να εκφράσω τα θερμότατά μου συγχαρητήρια για το εξαίρετο καθημερινό έργο (κοινωνικό & όχι μόνο ) που επιτελείτε, το οποίο είναι σαφώς αναγνωρισμένο & αποδεδειγμένο έχοντας ως αποτέλεσμα μια συνεχή ανοδική πορεία.
Επιπλέον αξίζει να επισημάνω ότι μέσα από εσάς, η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών απέκτησε δύναμη, καθώς ζούμε δυστυχώς στην εποχή που ο Έλληνας τον οποίο χαρακτηρίζει ο Ελληνοκεντρισμός έρχεται αντιμέτωπος με έναν ακήρυκτο πόλεμο λογοκρισίας και στέρησης ελευθερίας λόγου, με αυτούς που πάσχουν από βαριά ιστορική '' αμνησία '' και αυτό μόνο ως θλιβερό μπορεί να χαρακτηρισθεί. Για τον λόγο του ότι ο πατριωτισμός μας είναι στάση ζωής, μένουμε πιστοί στην Εθνική Ιδεολογική – Πολιτισμική μας ταυτότητα.
Το μεγαλείο του παρελθόντος, τα επιτεύγματα του παρόντος και η αισιοδοξία για το μέλλον σε συνδυασμό με το αίσθημα ασφάλειας και ελπίδας που προσδίδετε, θα επιφέρει σύντομα και τα ανάλογα αποτελέσματα που επιθυμεί ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ που σέβεται τον εαυτό του, την πατρίδα του, τους προγόνους του, την ιστορία του.
 Είμαστε μαζί σας.
Με εκτίμηση
Όλγα Τ. - Φοιτήτρια Ψυχολογίας
Αδέρφια, σας στέλνω για ακόμα μία φορά τα συγχαρητήρια μου.
Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελπίδα της Ελλάδας μας. Μίας Ελλάδας  που κάποιοι "εθνοπατέρες" και "εργατοπατέρες" καθώς και "ήρωες" πολιτικοί και δημοσιογράφοι την έφτασαν εδώ που την έφτασαν.
Φορώ τη μπλούζα της Χρυσής Αυγής και νιώθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Κάποιοι συμπολίτες μου με φωνάζουν φασίστα, αλλά ο φασίστας είναι ο ίδιος τους ο εαυτός, διότι με την ψήφο τους στους δικτάτορες της πτώχευσης, ανάγκασαν εμένα και άλλους τόσους σαν και εμένα να ζούμε στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και της ξεφτίλας. Με φωνάζουν δολοφόνο αλλά αλήθεια ποιος πραγματικά είναι ο δολοφόνος αφού ΑΥΤΟΙ δολοφόνησαν τα όνειρα μου και τα όνειρα των Ελλήνων. Κατάντησαν την χώρα μας σαν τα μούτρα τους και έχουν το θράσος να μιλάνε για φασισμό και δολοφόνους. Ε ΟΧΙ. Δεν θα ανεχτούμε κανένα πλέον να μας βρίζει διότι το μόνο που κάνουμε είναι να ΑΓΑΠΑΜΕ την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας. Όποιον δεν του αρέσει ας μας κόψει την καλημέρα ή να αλλάξει χώρα καλύτερα. Ήρθαμε για να μείνουμε και ας το πάρουν χαμπάρι.
Τέρμα ο εκσυγχρονισμός από τους προδότες του Έθνους. Δεν θέλουμε τέτοιους σωτήρες και άλλο τόσο τέτοιους "Έλληνες". ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ι. Β.
Συγχαρητήρια κ. Μιχαλολιάκο, να είστε σίγουροι οτι οι πράξεις σας πιάνουν τόπο και η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται στη συνείδηση του Έλληνα σαν τον κόμμα που μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται γιατί ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ελλάδα και τους  Έλληνες.
Αντ. Ζ., Αθήνα
Στην εφημερίδα “Έθνος” τον αφανισμό του Ελληνισμού τον έχουν για καλό!
Στο θέμα αυτό η ευθύνη είναι δική μας γιατί "εμείς" τους αφήσαμε να μπούνε μέσα στην χώρα μας και "εμείς" τούς νοικιάσαμε-πουλήσαμε σπίτια για να τους φορτωθούμε μια και καλή...Με το "εμείς" εννοώ όλους όσους ήταν θετικοί στο να μπούν όλα αυτά τα κατακάθια στη χώρα μας και να την καταντήσουν στο χάλι που είναι τώρα.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να δίνετε δουλειά σε αλλοδαπούς και προτιμήστε Έλληνες, τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο γιατί θα βοηθήσουν και θα υποστηρίξουν τη χώρα μας και το γένος μας.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να νοικιάζετε-πουλάτε διαμερίσματα και επιχειρήσεις στον κάθε "αθώο" και "οικογενειάρχη βιοπαλαιστή"  ξένο που θα σας κλαφτεί και θα σας δελεάσει με τα λεφτ του, σκεφτείτε ότι έτσι θα τους δώσετε οριστικά ένα μέρος της πατρίδας μας που θα κατέχουν και θα εκμεταλλεύονται πλέον νόμιμα.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α. Είναι ένας απο τους τρόπους για να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν.
Φιλικά
Godphoenix
Χαίρετε Έλληνες.
Αφορμή για να στείλω αυτό το μήνυμα στάθηκε ο σάλος που προκλήθηκε για τη γραμματική, αλλά και γενικότερα η παιδεία και οι δυσκολίες που βιώνουν οι μαθητές. Όντας μαθήτρια,σας βεβαιώνω ότι αυτό το γεγονός είναι μία από τις ελάχιστες ανθελληνικές προπαγάνδες και χειραγώγησης μαζών που εμείς οι μαθητές υφιστάμεθα.
Εάν ρίξετε μια πρόχειρη ματιά στα βιβλία ιστορίας της ΣΤ'Δημοτικού και Γ'γυμνασίου,θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τη διαστρέβλωση και την απόκρυψη γεγονόντων που τεχνηέντως έχουν κάνει για να εξυπηρετηθούν οι σκοπιμότητές τους.Είναι κατακριτέο και καταδικαστέο διότι δολοφονούν την ελληνική συνείδηση και κατ'επέκτασην ολάκερο τον ελληνισμό. Θεωρώ απαράδεκτο το ότι μελετώ εκτός σχολικού χώρου τις μορφές που στιγμάτισαν τον ελληνισμό, την ιστορία - αρχαία και νεότερη. Αισθάνομαι οργή και φρίκη. Οφείλετε τώρα που έχετε την δυνατότητα και η φωνή σας ακούγετε εντός κοινοβουλίου να δώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας για την ανατροπή αυτής της αποτρόπαιας και εγκληματικής πράξης και εν καιρώ πρέπει να αποδωθούν οι ευθύνες.
Ένα άλλο μείζον ζήτημα που θέτω είναι τα λεφτά που δίναμε μέχρι χθες για τα φροντιστήρια. Είναι γνωστό τοις πάσι,πως για να μάθουμε μία ξένη γλώσσα ή για να ολοκληρώσουμε το σχολείο και να εισαχθούμε στο πανεπιστήμιο έπρεπε να δίνουμε επιπλέον λεφτά σε εξωσχολικούς καθηγητές. Μέχρι πριν λίγο καιρό,με θυσίες και πολλές δυσκολίες τα βγάζαμε πέρα,είτε αυτό ήταν με δανεικά από συγγενείς, ή με στερήσεις όπως το πετρέλαιο θέρμανσης. Τώρα,δεν θα έχουμε ούτε αυτή την δυνατότητα.Παρ’όλο το πολύ νεαρό της ηλικίας μου, έχοντας το σώμα μου να με βοηθάει πολύ, τώρα το καλοκαίρι εργάζομαι 8ωρο με ένα ρεπό την εβδομάδα ως σερβιτόρα, με δικιά μου βεβαίως θέληση, για να εξασφαλίσω την πανεπιστημιακή εκπαίδευση που το κράτος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μου στερήσει.
Ασπάζομαι την ιδεολογία σας και θεωρώ το κίνημά σας την τελευταία μου ελπίδα για την ανάκαμψη του Ελληνισμού. Προσμένω και εγώ μια χρυσή αυγή του Ελληνισμού.
Ελπίζω να μην θαμπωθείτε από την εξουσία. Και να θυμάστε πως ''αν δεν θες να χάσεις τα μάτια και το μυαλό σου, να ακολουθείς τον ήλιο περπατώντας στη σκιά''.
Με εκτίμηση,
Κ. Π., 14.xryshaygh.com

Πυρκαγιά σε νευραλγικό όχημα του στρατεύματος


Πυρκαγιά σε νευραλγικό όχημα του στρατεύματος
Ιδιαίτερα ανησυχητική η σημερινή ανακοίνωση  του Γενικού Επιτελείου Στρατού σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς στρατευμάτων «Κέρκυρα» τύπου ZUBR, που είχε παραληφθεί το 2005. Η πυρκαγιά, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, κατέστρεψε το πρωραίο τμήμα του σκάφους. Ας διαβάσουμε την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ: "Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι γύρω στις 16:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΠΤΜ (Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς) κλάσης Zubr «Κέρκυρα» (L182), η οποία κατασβήσθηκε άμεσα από το προσωπικό του πλοίου με την συνδρομή πυροσβεστικών οχημάτων του πυροσβεστικού σταθμού Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Περάματος και Ικονίου"
Το εν λόγω σκάφος είναι ένα από τα τέσσερα που διαθέτει το Πολεμικό Ναυτικό και είναι νευραλγικής σημασίας για το στράτευμα, αφού χρησιμοποιούνται για την έγκαιρη μεταφορά δυνάμεων για την προάσπιση των νήσων σε ενδεχόμενη εχθρική αποβίβαση με μεταφορική ικανότητα: 140 πεζοναύτες σε συνδυασμό με 3 άρματα, 8 TOMA, 10 TΟΜΠ, 130 τόνους φορτίο ή 360 επιπρόσθετους οπλίτες (συνολικά 500 στρατιώτες).
Διαβάστε επίσης: Έκαψαν το καλύτερο ZUBR μέσα στο ναύσταθμο Αμφιάλης!.xryshaygh.com

Νέο γραφείο της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης


Νέο γραφείο της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης
Έτοιμο είναι το καινούριο γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης στην οδό Μαρινέλη 12 (Β όροφος) στην πλατεία Πειραιώς. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής το ωράριο λειτουργίας..xryshaygh.com

Ερώτηση για την εμπλοκή χρηματιστών στη χειραγώγηση των διατραπεζικών επιτοκίωνΠΡΟΣ
1)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
3)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
4)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
5)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
6)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
7)      ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ»

            Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, περισσότεροι από δέκα χρηματιστές σε εννέα τράπεζες, τουλάχιστον, εμπλέκονται στο σκάνδαλο χειραγώγησης των διατραπεζικών επιτοκίων κατά τη διάρκεια των ετών 2005-2011. Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων και πληροφορίες θέλουν να επίκεινται συλλήψεις για το θέμα. Η αμερικάνικη εφημερίδα αναφέρει ότι οι εν λόγω χρηματιστές συνωμοτούσαν για να επηρεάσουν το ύψος των διατραπεζικών επιτοκίων στις αγορές διαφορετικών ηπείρων. Οι διωκτικές αρχές υποψιάζονται ότι πρόκειται για μια ευρεία συνωμοσία που εκτυλίσσονταν επί αρκετά χρόνια, επηρεάζοντας με πλασματικά υψηλά ή χαμηλά επιτόκια το κόστος εξυπηρέτησης πάσης φύσεως δανείων και τις αποδόσεις χρηματοοικονομικών παραγώγων, όπως τα swaps επιτοκίων. Οι έρευνες αυτές δεν περιλαμβάνουν την υπόθεση της τράπεζας Barcleys, η οποία συμφώνησε στην καταβολή, σχεδόν, μισού δισ. δολαρίων σε επιμέρους πρόστιμα των αμερικανικών και των βρετανικών αρχών, παραδεχόμενη ότι συμμετείχε στη χειραγώγηση των διατραπεζικών επιτοκίων Libor και Euribor. Στο σκάνδαλο αυτό φαίνεται να εμπλέκονται ακόμη 16 τράπεζες. Τα διατραπεζικά επιτόκια καθορίζονται από τις εκτιμήσεις των τραπεζών που συμμετέχουν στις καθημερινές δημοπρασίες, μέσα από τις οποίες προκύπτει ο μέσος όρος, καθορίζοντας έτσι το ύψος του κόστους δανεισμού για τράπεζες, αλλά και τους δανειολήπτες. Μόνον το Libor καθορίζεται σε 16 νομίσματα για 15 διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Στις έρευνες συμμετέχει το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αλλά και οι εποπτικές αρχές των αγορών κεφαλαίου σε Βρετανία, ΗΠΑ, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.
      Από τα παραπάνω προκύπτει με βεβαιότητα ότι πολλοί χρηματιστές, εκμεταλλεύονται την πολυπλοκότητα του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και κερδοσκοπούν παράνομα και συστηματικά σε βάρος απλών πολιτών, ακόμη και σε βάρος ολόκληρων κρατών.      
 
Ενόψει των ανωτέρω ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:.xryshaygh.com

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ


ΑΘΗΝΑ 1-8-2012.

Κέντρο διερχομένων πάσης φύσεως εχθρών του ελληνισμού έχει καταντήσει το θλιβερό προτεκτοράτο με την χαμηλωμένη ελληνική λαλιά και τις βαριές αλυσίδες στα ποδάρια. Μοιραίοι δολοφόνοι της φυλής οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι εξωτερικοί εχθροί του Γένους των Ελλήνων. Είναι λάθος να τους διαχωρίζουμε αυτούς τους δύο. Μια ανθελληνική φατρία αποτελούν στον ίδιο βαθμό. Πρακτοριλίκι υπέρ των συμφερόντων της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης που εμπλουτίζεται πολλές φορές από τα φερέφωνα των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων που κουβαλούν την προπαγάνδα τους σε γη ελληνική.

Δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής όχι απλώς για τους προδότες αλλά ούτε και για τους ηλίθιους από τη στιγμή που ασκούν πολιτική διοίκηση και ενημερωτική χειραγώγηση στον ελληνικό λαό. Δεν είναι δυνατό να αφεθεί ασύδοτη η ενέργεια για τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε περισσότερο ή λιγότερο ανθρώπους και δημόσιους ή ιδιωτικούς υπαλλήλους για να επιτευχθεί ο νεοταξικός σχεδιασμός του εθνικού διχασμού. Να στραφούν δηλαδή Έλληνες εναντίον Ελλήνων για το ποιος φέρει περισσότερες ή λιγότερες ευθύνες για την κρίση του διεθνιστικού νεοταξισμού και των ελληνόφωνων ταγών  και ποιος θα θυσιασθεί περισσότερο ή λιγότερο.

Δεν είναι δυνατόν να εμπαίζεται και να εξαθλιώνεται ο ελληνικός λαός όταν η φλόγα του πολέμου φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυλή μας, από την Κύπρο Μας μέχρι τον κατεχόμενο ελληνικό Πύργο της Ενέργειας στη Βουλγαρία. Δεν είναι δυνατό να εισχωρούν πρακτοράκια της τουρκικής προπαγάνδας στην αιματοπότιστη γη μας και να μοιράζουν χαρτιά με την Πιερία «τουρκική»! Μα αλίμονο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το φαινόμενο από όλους τους δορυφόρους του Συστήματος που υπάρχουν ολούθε στα βορειοανατολικά σύνορα σε κατακτημένη γη ελληνική. 

Οι καταστροφείς της γλώσσας μας, οι διώκτες της πίστης μας, οι υπεύθυνοι της απώλειας ελληνικών ψυχών από την οικονομική απελπισία και το ξένο έγκλημα έχουν ανοίξει με όλους τους τρόπους τις πύλες του Ελληνισμού στους μισέλληνες. Όταν όμως η κατοχή γίνεται καθεστώς, τότε η εθνική αντεπίθεση του λαού είναι η μόνη απάντηση με αποκλειστικό σκοπό την εκδίωξη του μιαρού καθεστώτος και την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Η επανάσταση του ελληνικού λαού για την εγκαθίδρυση εθνικού και λαϊκού καθεστώτος παύει να είναι μονάχα δικαίωμα και γίνεται πάνω από όλα ιερό καθήκον στο βωμό όσων θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας και υπέρ των παιδιών μας που θα μας διαδεχτούν.

Η καθυπόταξη του λαού μας δεν μπορεί να συμβαίνει με πολιτικούς λόγους ψεύτικων υποσχέσεων και οι αποφάσεις του ελληνικού έθνους δεν μπορούν να παίρνονται με την έγκριση ή την απόρριψη τάχα των τροποποιητικών εισηγήσεων επί των εντολών που δίδουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Δραματικοί τόνοι, απόρριψη «βελτιώσεων», υποχρεωτική αφαίμαξη του λαού μας, παραχώρηση της γης μας. Σαλιαρίσματα και εμετικές αηδίες όταν τα υποπόδια της παγκόσμιας εξουσίας περνούν τα σύνορα όποτε θέλουν ενώ το χυμένο δηλητήριο έρχεται από του διαβόλου το κέρατο για να μας πει ότι οι υπερήφανοι νησιώτες μας θέλουν να πάνε σε ξένη σημαία.

Τέρμα τα σάλια και οι ικεσίες. Τώρα είναι η ώρα του ελληνικού ξίφους. Κι ο Έλληνας Πολεμιστής δεν κοιτάζει ποτέ πίσω του ούτε παίρνει αιχμαλώτους στο διάβα για απελευθέρωση και κυριαρχία εθνική. Στην οδό της Ελληνικής Νίκης υποχώρηση δεν χωρεί. Ο οδικός χάρτης της μεγάλης και αληθινής Ελλάδος είναι πανάρχαιος και αναλλοίωτος, ισόβια πυξίδα των βημάτων μας. Αν προχωρήσω, ακολουθήστε με. Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με. Αν σκοτωθώ, εκδικείτε με. Πουθενά δεν υπάρχουν οι λέξεις παζάρι, ικεσία και παράδοση ιερών και οσίων. Υπάρχουν μονάχα η φυγή προς τα εμπρός, ο πόλεμος, η θυσία, η δικαίωση των θυσιαζόμενων και η Νίκη του Ελληνικού Έθνους.

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα υπακούει στη φωνή της Φυλής και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού. Συνδέει το χθες με το σήμερα για την διάλυση των εφιαλτών και την κατάκτηση που αξίζει στην ηγεμονική φυσιογνωμία του Ελληνισμού. Ελεγκτές, ρουφιάνοι και πλιατσικολόγοι δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ εταίροι και συνομιλητές μας. Όσοι σηκώνουν απαιτήσεις και κεφάλι στην πατρίδα μας χάνουν τα πάντα και χάνονται. Τα ιερά μας κειμήλια, υλικά και πνευματικά, δεν τα δίδουμε στους βέβηλους της πατρώας γης μας, σε κανέναν βάρβαρο. Φόρο για τους εχθρούς μας έχουμε τη συντριβή τους. Τιμή μας να τους εξαφανίσουμε σε χώμα ελληνικό. Δεν θα είναι η πρώτη μα η πολλοστή χάρη που θα μας χρωστάει η ανθρωπότητα.

Αφού λοιπόν έχουμε πόλεμο, ας μην χαλάσουμε το χατίρι των ανδρείκελων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Ισχύς του Επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι εκ νέου και για πάντα η Δύναμη του Θεού και η Αγάπη του Ελληνικού Λαού. Οι Ένστολοι της Πατρίδος μας από την πλευρά τους ξέρουν πολύ καλά το καθήκον τους. Ο Θεός δεν παίρνει πίσω τις υπογραφές του και οι Έλληνες δεν διορθώνουν τις βουλήσεις τους. Η κατάληψη της εξουσίας είναι καμωμένη για πραγματικούς και γενναίους Έλληνες. Ο δρόμος των Εθνικιστών οδηγεί στην Εθνική Ηγεσία της Πατρίδος μας και η περιουσία μας θα ανθίσει και θα φέρει περισσότερη κι όχι λιγότερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ