Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ερώτηση με θέμα την ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών Πειραιά και ΘεσσαλονίκηςΠρος τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
 ΘΕΜΑ: «ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Κατά την διάρκεια των πρόσφατων προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε στην «αξιοποίηση» των Οργανισμών Λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης μέσω αποκρατικοποίησης. Ήδη παρατηρείται στον τύπο σειρά δημοσιευμάτων σχετικά με το θέμα, τα οποία σημειώνουν πως οι δύο αυτοί οργανισμοί θα ιδιωτικοποιηθούν πλήρως.
          Επειδή οι δύο αυτοί οργανισμοί αφορούν θεμελιώδεις υποδομές της χώρας, τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της, που αποτελούν εργαλεία απαραίτητα για την οικονομική ανάπτυξη της.
          Επειδή παρά την οικονομική κρίση και την πολυετή ύφεση παραμένουν επικερδείς για το δημόσιο,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:  
1) Ποιος ο λόγος να ιδιωτικοποιηθούν δύο επικερδείς για το δημόσιο οργανισμοί, σε χρόνο μάλιστα που η αξία πώλησής τους είναι χαμηλή;
2) Θα προχωρήσει η συγκυβέρνηση στην αναγκαία αξιοποίηση των δύο οργανισμών με σεβασμό στο αυτοδιοίκητο αυτών καθώς και του δημόσιου χαρακτήρα τους;
  .xryshaygh.com
Αθήνα, 31-07-2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α΄Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος είναι Γκιαούρης ρεεεεεε?

"Τουρκικό προξενείο- Τουρκική Ένωση Θράκης"
Ο ισλαμικός φασισμός και τα ντόπια γιουσουφάκια του...

Η λέξη «γκιαούρης» είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός με αποδέκτες τους άπιστους, τους χριστιανούς, από τους Οθωμανούς. Συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη στη λογοτεχνία, με στόχο να καταδείξει το μίσος των αλλόθρησκων εναντίον των χριστιανών. Λέξη προελεύσεως τουρκικής [τουρκ. gâvur, δάνειο από τα Φαρσί - gäbr 'πυρολάτρης'].
1. Από blog στο διαδίκτυο:

Αυτό συμβαίνει γιατί στερούμαστε Δικαιοσύνης, αγάπης, ειρήνης, κατανόησης. Ποτέ δεν βάλαμε τον εαυτό μας στην θέση του άλλου. «Είσαι αρμένης; Να ψοφήσεις. Είναι Ρωμιός; Να πάθεις τα χειρότερα, βρώμιε
γκιαούρη». Με τι καρδιά τα λέμε όλα αυτά; Ποιοι είμαστε τελικά; Έχετε ακούσει κανέναν να λέει: «Ας ακούσουμε τα παράπονα των Κούρδων;». Μήπως οι αριστεροί συζήτησαν από την τηλεόραση τα γεγονότα του παρελθόντος; Λογοδότησε η νοοτροπία που θεωρεί του Αλεβίτες ανύπαρκτα όντα;

2. Στίχοι ρεμπέτικου άσματος:


Όταν του έρθει ο σεβντάς

πεθαίνει ο γκιαούρης,
τότε γεμίζει ο ντουνιάς
και βγαίνει ο καμπούρης.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ "ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ".ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΑΚΗ?
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ!

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ

 

________Από το blog του ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος με χθεσινή ανάρτησή του, της οποίας απόσπασμα παραθέτουμε στο τέλος, μας επικρίνει ως "εισπηδήσαντα", επειδή δηλ. αναφερθήκαμε σε διοικητικά ζητήματα άλλης εκκλησιαστικής Δικαιοδοσίας. 
_________Εκ πρώτης όψεως φαίνεται λογική η θέση αυτή. Διότι κάθε τοπική Εκκλησία διοικεί τα του Οίκου της!

Κεφάλαιο: ΣΥΡΙΖΑ - Αλήθειες που πονάνε...(HD)

ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του 1922! Πολεμικές αναμνήσεις από το «Αβέρωφ»Περί Αλός
Του Αλεξάνδρου Φιλίππου, Πλοιάρχου Π.Ν.
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Ελλάς»,
τεύχος. 888, σελ.84. ΣΕΠ 2007, εκδ. ΕΘΕ/ΓΕΝ.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση της ΕΘΕ.
ΦΩΤΟ: Περί Αλός Κρίστυ. Ε. Ιωαννίδου

Η «Ναυτική Ελλάς» παραθέτει στο παρακάτω κείμενο, ιστορικά γεγονότα από το προσωπικό αρχείο του Αλέξανδρου Φιλίππου, Πλοιάρχου Π.Ν. και θανόντα το 1972, όπως τα έζησε ο ίδιος το 1922, υπηρετών επί του θωρηκτού Αβέρωφ με το βαθμό του υποναυπηγού Β.Ν. και τα οποία αποτύπωσε σε ημερολόγιό του. Τα γεγονότα αυτά δημοσιεύονται σε πόνημα που επιμελήθηκε ο γιος του, Κωνσταντίνος Φιλίππου, ναυπηγός –μηχανικός, με τίτλο «Διαδρομή ενός αιώνα 1900 – 2000».
1922
Ημερομηνία  Ώρα
Αυγούστου 27 14.00 Αναχώρησις εξ Αθηνών.
Αυγούστου 28  05.00 Αναχώρησις εκ Πειραιώς δια της Άνδρου.
Αυγούστου 29  06.00 Άφιξις εις Kum Kale – Δαρδανέλια.
Εσπέρας Ἀφιξις εις Μουδανιά – Καλολύμνιον. Ειδοποίησις εκ της «Εσπερίας» να μην εισέλθωμεν εις Μουδανιά. Παρετηρήσαμεν τουρκικά εις Κίον και παρά τα Μουδανιά. Δια του ασυρμάτου επικοινωνήσαμεν με «Ιέρακα» όστις γνωρίζει ότι «κατ’ ουδένα λόγον να εισέλθωμεν εις Μουδανιά». Παρατηρούμεν πλοία πολεμικά και εμπορικά περισυλλέγοντα πρόσφυγας και στρατόν. Διανυκτερεύομεν παρά Καλόλυμνον.

ΡΟΜΠΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ… ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΗ ΤΑΣΙΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΦΟΥ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ...

Στις δηλώσεις του ασημένιου ολυμπιονίκη του καγιάκ Σιδέρη Τασιάδη απάντησε σήμερα το πρωί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Η ΕΟΚΚ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του γερμανού ελληνικής καταγωγής αθλητή ότι ουδείς εκπρόσωπος της ήρθε σε επαφή μαζί του και αναφέρεται σε προσπάθειες που έγιναν τόσο από την ίδια όσο και από σωματεία για να τον εντάξουν στην ελληνική εθνική ομάδα. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο Τασιάδης είχε φιλοξενηθεί στην ολυμπιακή πίστα του Ελληνικού μαζί με τον προπονητή του κ. Κλάους Γκέμπχαρντ και είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΟΚΚ κ. Αντώνη Νικολόπουλο ο οποίος του πρότεινε να ενταχθεί στην ελληνική εθνική ομάδα αλλά ο ελληνικής καταγωγής αθλητής απάντησε αρνητικά.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Απάντηση στην ανακοίνωση της Χ.Α. που τον κατηγορούσε επειδή δεν έδωσε άδεια για το μοίρασμα τροφίμων σε Έλληνες, στο Σύνταγμα (παρότι τα τρόφιμα μοιράστηκαν στην πλατεία) έδωσε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ. Επισήμανε μάλιστα, ότι ο διαχωρισμός Ελλήνων και αλλοδαπών στην παροχή τροφίμων, είναι απαράδεκτος. "Πού ήταν αυτοί οι κύριοι στα θέματα της αλληλεγγύης; Έπρεπε να πάρουν τα χρήματα της επιχορήγησης για να μοιράσουν τρόφιμα στο Σύνταγμα;", αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών . "Πιο σημαντική ενέργεια είναι να δίνουμε φαγητό σε όλους και να μη ζητάμε ταυτότητα από έναν άνθρωπο που πεινάει", σημείωσε ο κ. Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν έδωσε την άδεια για το μοίρασμα των τροφίμων στο Σύνταγμα επειδή η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση της καταφέρεται εναντίον του κ. Κουβέλη, επισημαίνοντας ότι "το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του πρέπει να τεθούν εκτός νόμου". Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία! Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!". inShare1 FOLLOW NEWS247:

Απάντηση στην ανακοίνωση της Χ.Α. που τον κατηγορούσε επειδή δεν έδωσε άδεια για το μοίρασμα τροφίμων σε Έλληνες, στο Σύνταγμα (παρότι τα τρόφιμα μοιράστηκαν στην πλατεία) έδωσε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.
Επισήμανε μάλιστα, ότι ο διαχωρισμός Ελλήνων και αλλοδαπών στην παροχή τροφίμων, είναι απαράδεκτος.
"Πού ήταν αυτοί οι κύριοι στα θέματα της αλληλεγγύης; Έπρεπε να πάρουν τα χρήματα της επιχορήγησης για να μοιράσουν τρόφιμα στο Σύνταγμα;", αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων,  σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών .
"Πιο σημαντική ενέργεια είναι να δίνουμε φαγητό σε όλους και να μη ζητάμε ταυτότητα από έναν άνθρωπο που πεινάει", σημείωσε ο κ. Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν έδωσε την άδεια για το μοίρασμα των τροφίμων στο Σύνταγμα επειδή η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις.
Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση της καταφέρεται εναντίον του κ. Κουβέλη, επισημαίνοντας ότι "το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του πρέπει να τεθούν εκτός νόμου".
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
"Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία!
Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!".
FOLLOW NEWS247:

Ζητούν πίσω 150 ευρώ από Έλληνες αθλητές! Διαβάστε από ποιους Έλληνες αθλητές απαιτεί η ΕΟΕ 150 ευρώ για να γίνει σωστή


Live Tv
Turn Your Computer into a TV! Watch Full TV Episodes Online.
www.TelevisionFanatic.com
Σας Κόπηκε το Ρεύμα ?
Γεννήτριες Stanley, Launtop Μεγάλες αποδόσεις σε Χαμηλές Τιμές
www.e-ergaleio.gr
Η οικονομική κρίση έχει φέρει περικοπές παντού και απ' αυτό το "παντού" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αθλητισμός.
Όταν βέβαια πρόκειται για αθλητές που έχουν χύσει κιλά ιδρώτα για να πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τουλάχιστον αστείο από την πολιτεία να ζητά 150 ευρώ επιστροφή!
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Οι 103 αθλητές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, έχουν πάρει από την ΕΟΕ 300 ευρώ για τα καθημερινά έξοδά τους.
Το δυσάρεστο φυσικά είναι, πως η ΕΟΕ αποφάσισε να απαιτήσει την επιστροφή των 150 ευρώ, στους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα. Και να φανταστεί κανείς, πως μιλάμε για αθλητές που προπονούνται υπό δύσκολες συνθήκες, χωρίς στήριξη από την πολιτεία και δίχως να αμείβονται με υπέρογκα ποσά.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου υπογράμμισε: "Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερίσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω".
Πακέτα Διακοπών
Olympia Golden Beach Resort & Spa. Διαμονή με Spa από 55 € /άτομο.
www.ogb.gr
Θεραπεία αιμορροΐδων
Αποτελεσματική θεραπεία, απαλλαγή από το χρόνιο βασανιστικό πρόβλημα
www.axiarchos.gr
LED TV στο Πλαίσιο
Γιατί η τηλεόραση είναι τεχνολογία LED Τηλεόραση. Τώρα στο Πλαίσιο!
www.plaisio.gr
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

LIVE Λονδίνο 2012: 6η μέρα

Έκτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και το Sport24.gr συνεχίζει τη ζωντανή συνεχή ενημέρωση μέσα από το live blog. Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις των Ελλήνων και όλα τα αποτελέσματα. Στείλτε ερώτηση και σχόλιο!

ΑΕΚ | ΠΑΥΛΗΣ

Αυτή είναι αγάπη για την ΑΕΚ

Ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Αγγλία Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το συγκινητικό comeback του Μιχάλη Παυλή ο οποίος μπροστά στην μεγάλη καψούρα του για την ΑΕΚ καταθέτει ψυχή και δίνει αγώνα με πείσμα και πίστη στον εαυτό του για να πείσει ότι μπορεί να παίξει και να κάνει τη διαφορά.
 

SPORT24.GR | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

"Στη Λοκομοτίβ θα είμαι το Νο. 1"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μιλά αποκλειστικά στο Sport24.gr μετά τη συμφωνία του με τη Λοκομοτίβ Μόσχας που προκάλεσε αίσθηση. Τι αποκαλύπτει για τις συζητήσεις του με τον Σλάβεν Μπίλιτς και το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, αλλά και τις προτάσεις που είχε από Άρσεναλ και Μπεσίκτας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | ΠΟΛΟ

Καζαχστάν - Ελλάδα 4-11

Την πρώτη της νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά πήρε η Εθνική ανδρών, που επικράτησε εύκολα του Καζαχστάν με 11-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στον τελικό η τετράκωπος

Η τετράκωπος των Γιάννη Τσίλη, Γιώργου Τζιάλλα, Στέργιου Παπαχρήστου και Γιάννη Χρήστου πήρε εύκολα την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στον τελικό Γιαζιτζίδου/Τσιάβου

Το εισιτήριο για τον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών πήραν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Η Δύση οδηγεί στην σφαγή 2,5 εκ. Σύρους Χριστιανούς - Συμμάχησε με Αλ Κάϊντα!Χριστιανοί που ζουν στη Συρία, εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα, με κατεύθυνση τον γειτονικό Λίβανο, όπου υπάρχει επίσης χριστιανική κοινότητα (βασικά στο Λίβανο πριν την έναρξη του εμφυλίου οι χριστιανοί ηταν πλειοψηφία!) διωγμένοι από τις περιοχές που ελέγχουν οι φανατικοί ισλαμιστές και η Αλ Κάϊντα, αλλά τατυχρόνως φοβούμενοι ότι η χριστιανική Δύση και ειιδικά οι ΗΠΑ με τον ΜΠάρακ Ομπάμα, όχι απλά να είναι συμπαθών προς τους μουσουλμάνους, αλλά λόγω πατέρα και μισής οικογενείας μουσουλμάνων, να παίζει ένα παιχνίδι τουλάχιστον άδικο για τις χριστιανικής κοινότητας της Μ.Ανατολής. 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΡΑ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 558
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com


 ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!  - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... -ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ -ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ...


 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: - ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Η "ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ" - ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...


 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΟΜΩΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ... - Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ...


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: - ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η "ΕΘΝΟΜΗΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ... -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! -ΒΑΛΙΤΣΑ- ΤΡΑΙΝΟ- ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ"


- ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! -ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΡΧΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: - ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΛΑΚΩΦ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ! -Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ...


- ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΓΚΑΖΜΕΝΤ ΚΑΠΛΑΝΙ! - ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...


- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ -ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ ΑΧΑΊΑΣ... 


- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! -ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! 


- ΣΑΜΠΟΤΑΖ Ή ΕΓΚΛΗΜΑ... ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ZURB ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ -ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο Α/ΓΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...


 ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ...  - ΠΩ  ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ... Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ... -ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

- ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ! 


- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ... - ΟΙ... ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ... ΜΕΚΚΑ!


-ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!


-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


-ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ -ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


-ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ! -ΤΗΝ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ" Ο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

-ΜΕ... 8 ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ! - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

 -ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΤΥΧΙΑ!
Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ! [VIDEO]Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Αλβανίας, συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από τους Αγ. Σαράντα.
Ο ακραίος εθνικιστής υγέτης της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επάνδρωσαν καράβι και"χάραξαν" εκ νέου τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με μια λωρίδα στα εθνικά τους χρώματα. Οι οργανωτές είχαν πρόθεση να προσεγγίσουν πράγματι την ιδεατή συνοριακή γραμμή, αλλά τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση από την Αλβανική αστυνομία.

Η συγκλονιστική ομιλία της Μολλά Νουρσέλ.wmv

Συντονισμένη επίθεση Γερμανών για μία Ελλάδα εκτός ευρώ

Συντονισμένη επίθεση Γερμανών για μία Ελλάδα εκτός ευρώ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΝΕΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. 


ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...


ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

Με αποφάσεις εξπρές τα λουκέτα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με αποφάσεις εξπρές τα λουκέτα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ !! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ !! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

Ομερτά Παπανδρέου-Ρουμελιώτη για τις αποκαλύψεις περί Μνημονίου. Τους ενώνει ο φόβος της φυλακής!!

Ομερτά Παπανδρέου-Ρουμελιώτη για τις αποκαλύψεις περί Μνημονίου. Τους ενώνει ο φόβος της φυλακής!!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ;

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ;

ΣΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ... ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΤΩΡΑ;

ΣΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ... ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΤΩΡΑ;

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

Χρυσή Αυγή, κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα και γραικύλοι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΜΑΚΑΣ ΜΟΛΛΑ ΝΟΥΡΣΕΛ : ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ; ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΜΑΚΑΤο τι συμβαίνει στη Θράκη εδώ

 και δεκαετίες με την ανοχή του

 “ελληνικού” κράτους (“Θα έρθει

 το “ψευτορωμαίικο”, να μην το 

πιστέψετε” έλεγε ο Πατροκοσμάς,

 και δικαιώθηκε και σε αυτό) το

 γνωρίζουμε: Το τουρκικό 

προξενείο “κοσοβοποιεί” αργά

 αλλά σταθερά την περιοχή και οι

 ελληνικές (;) αρχές, απλά

 φοβούνται και τον ίσκιο τους 

και αφήνουν ολόκληρους

 πληθυσμούς Ελλήνων

 μουσουλμάνων να ποδηγετούνται

 από τους πράκτορες και τους

 εξτρεμιστές της μειονότητας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τους

 Πομάκους.

Θυμάστε που λέγαμε ότι η εξουσία τους κρατούσε ενωμένους ;;;

Θυμάστε που λέγαμε ότι η εξουσία τους κρατούσε ενωμένους ;;;

Στις 10 καλύτερες στρατιωτικές σχολές του κόσμου η Σχολή Ευελπίδων!

Στις 10 καλύτερες στρατιωτικές σχολές του κόσμου η Σχολή Ευελπίδων!

Die Zeit: Ας σταματήσουμε τα σχόλια περί των Ελλήνων και τεμπελιάςΠροσθήκη λεζάντας

Μία «διάγνωση» του προβλήματος χρέους της Ελλάδας επιχειρεί στις οικονομικές της σελίδες η Zeit, καλώντας τους Γερμανούς να σταματήσουν τα σχόλια και τα δημοσιεύματα περί ελληνικής τεμπελιάς.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα αναφέρεται στα ατού της Ελλάδας συγκαταλέγοντας σε αυτά τον ισχυρό τουρισμό, τις ενισχυμένες εξαγωγές ελληνικών προϊόντων όπως ελιές, καπνός και κρασί και τον ακμαίο κλάδο της ναυτιλίας. Στις αδυναμίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την πενταετία οικονομικής ύφεσης, το αφιλόξενο επενδυτικό περιβάλλον και τη σχεδόν ανύπαρκτη βιομηχανία.

Υπόθεση... κατασκοπείας στο ΓΛΚ – Συνέλαβαν τμηματάρχη για διαρροή εγγράφου!

Υπόθεση... κατασκοπείας στο ΓΛΚ – Συνέλαβαν τμηματάρχη για διαρροή εγγράφου!

Αιφνιδιαστική ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας επέμβασης για αντιμετώπιση σεναρίου κατάληψης νησιιού

Αιφνιδιαστική ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας επέμβασης για αντιμετώπιση σεναρίου κατάληψης νησιιού

Aσήμαντα επικίνδυνα ανθρωπάκια...

Aσήμαντα επικίνδυνα ανθρωπάκια...

Κύπρια υπουργός Εξωτερικών Μαρκουλή: Η Ελλάδα θα κηρύξει ΑΟΖ…

Κύπρια υπουργός Εξωτερικών Μαρκουλή: Η Ελλάδα θα κηρύξει ΑΟΖ…

Αποκάλυψη: Το παρασκήνιο της προδοσίας!

Αποκάλυψη: Το παρασκήνιο της προδοσίας!

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας. Ο παράνομος;;;

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας. Ο παράνομος;;;

Οργανωμένο σαμποτάζ σε σύγχρονο πολεμικό πλοίο στον κεντρικό ναύσταθμο της Αμφιάλης Και όλοι κοιμούνται…

Οργανωμένο σαμποτάζ σε σύγχρονο πολεμικό πλοίο στον κεντρικό ναύσταθμο της Αμφιάλης Και όλοι κοιμούνται…

λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα

edw na deite ta kathikia kai  den tous stelnoune  apo ekei pou eirthane   h xrysh eygh tous fteei!!!

Ὁ τονισμὸς ἁπλὰ μαθήματα Posted: 01 Aug 2012 07:00 PM PDT Ὁ τονισμὸς σὲ δέκα ἁπλὰ μαθήματα 9

τὴν περίπτωση τῆς λήγουσας ὁ κανόνας εἶναι πολὺ ἁπλός: τὰ οὐσιαστικὰ καὶ τὰ ἐπίθετα, ὅταν τονίζονται στὴν λήγουσα παίρνουν ὀξεία σὲ ὅλες τὶς πτώσεις ἐκτὸς ἀπὸ τὴν γενικὴ καὶ τὴν δοτικὴ (τοῦ ἑνικοῦ καὶ τοῦ πληθυντικοῦ) ποὺ παίρνουν πάντα περισπωμένη:

Ἐσύ ἀνόητε, τί ἔκανες γιά τήν Ἑλλάδα;;

Ἐσύ ἀνόητε, τί ἔκανες γιά τήν Ἑλλάδα;;

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων Ανατολικής Αττικής δίπλα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ ΠεντέληςΗ Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων Ανατολικής Αττικής δίπλα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης
Ένα σωστό παιχνίδι πλάθει χαρακτήρες! Πόσο μάλλον στα παιδιά εκείνα που στερούνται το βασικότερο όλων των αγαθών, της οικογένειας!
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου ομάδα Συναγωνιστών της Τ.Ο.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ διένειμαν ρουχισμό και παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης στο ίδρυμα Παμμακάριστος, και στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Η Κίνηση Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, εθελοντικά από όλους τους συναγωνιστές με προσήλωση σε ένα και μόνο στόχο,την συμπαράσταση στους ανθρώπους εκείνους που η λαίλαπα της μνημονιακής κυβέρνησης και των υποστηρικτών της,  τους καθιστά ανήμπορους ακόμα και στα βασικά για την ένδυση και την ψυχαγωγία τους.
Στηρίξτε την Κίνηση Αλληλεγγύης! Στηρίξτε τους Ελληνες που έχουν την ανάγκη μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη 19:00 - 22:00
Αγ. Μαρίνας 10 - Αρτέμιδα
Τηλ. : 6947285718.xryshaygh.com

Απάντηση σε Κουβέλη: Να τεθεί εκτός νόμου το μνημόνιο και οι υπηρέτες του!Απάντηση σε Κουβέλη: Να τεθεί εκτός νόμου το μνημόνιο και οι υπηρέτες του!
Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία! Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες!
Ιδού αν δεν το πιστεύετε:  «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ακραίο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για ένα κόμμα που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου. Η Χρυσή Αυγή δεν λαϊκίζει απλώς, υποδυόμενη τον προστάτη των Ελλήνων μοιράζοντας τρόφιμα, βρίζοντας τους μετανάστες και ομάδες συμπολιτών μας, κάνει κάτι χειρότερο. Διεκδικεί με το άλλοθι του κοινοβουλευτικού κόμματος την πολιτική νομιμοποίηση και την αποενεχοποίηση των ενεργειών της για να μπορεί να εκφράζεται και να δρα ρατσιστικά. Για να μετατρέψει τον ρατσισμό σε καθημερινή συμπεριφορά που θα έχει την ηθική συμπαράσταση των μελών της».
Η απάντησή μας προς τα… ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!.xryshaygh.com

Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ KONTRA 1-8-2012

Επίκαιρη ερώτηση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Γεώργιος ΧασιώτηςΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Γεώργιος Χασιώτης
Ο κλεφταρματωλός των Αγράφων
Ο Γιάννης Μακρυγιάννης ήταν κτηνοτρόφος από το χωριό Πετροβούνι των Ιωαννίνων. Ήταν Σαρακατσάνος στην καταγωγή και ζούσε όπως όλοι οι άνθρωποι στην χερσόνησο του Αίμου κάτω από την φρικτή τουρκική σκλαβιά που έσφιγγε σαν επιθανάτιος ρόγχος τον Ελληνισμό απ' άκρη σ' άκρη. Τον κυνήγησαν οι τούρκοι και τον έδιωξαν από το χωριό με την κατηγορία του κλέφτη (στα βουνά εναντίον των τούρκων και όχι με την σημερινή έννοια). Ο Γιάννης πήρε τα λιγοστά υπάρχοντά του και σαν κυνηγημένο πουλί έφυγε. Μετά από καιρό έφτασε στο χωριό Μυρίσι (Μάραθο) των Αγράφων (λεγότανε Άγραφα επειδή ήταν τόσο απρόσιτα που δεν τα είχαν καν στους φορολογικούς καταλόγους επί τουρκοκρατίας). Σε αυτό το χωριό ο Γιάννης πρόκοψε, παντρεύτηκε μάλιστα την κόρη του καπετάνιου που διαφέντευε το αρματολίκι της περιοχής, του Βασίλη Δίπλα. Με την Αρετή έκαναν 5 παιδιά, 4 αγόρια και ένα κορίτσι. Τα αγόρια με την σειρά ήταν ο Κατσαντώνης ο αετός των Αγράφων που γεννήθηκε στον Μάραθο, ο Γιώργος Χασιώτης που γεννήθηκε στα Χάσια, ο Κώστας Λεπενιώτης που γεννήθηκε στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας, ο Χρήστος ή Κούτσικος που πέθανε νωρίς από τα βασανιστήρια των τούρκων σε φυλακή στα Μετέωρα. Την κόρη την έλεγαν Κατερίνα και παντρεύτηκε στο χωριό Βελάωρα. Αυτή ήταν η οικογένεια του Γιάννη Μακρυγιάννη και της Αρετής Δίπλα που πρόσφερε στον βωμό της ελευθερίας και τους 4 άρρενες απογόνους της. Ο Κατσαντώνης και ο Γιώργος Χασιώτης ήταν αχώριστοι από μικρά παιδιά. Μαζί βγήκαν στο βουνό για να εκδικηθούν τους τούρκους για τα τόσα κακά που έκαναν εναντίον των Ελλήνων.
Εκείνη την εποχή γύρω στα 1800 η Ήπειρός, η δυτική Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία ήταν κάτω από την στυγνή και σκληρή τυραννία του Αλή Πασά του Τεπελενλή. Αυτού του σκληρού και αιμοδιψούς τέρατος που κυβέρνησε την μισή Ελλάδα για 30 περίπου χρόνια.
Ο Γιώργος μαζί με τον αδελφό του Κατσαντώνη έκαναν επιθέσεις μόνο στους τούρκους και στους αλβανούς ληστεύοντας και σκοτώνοντάς τους. Μαζί με τα δυο αδέρφια ήταν και ο Γεώργιος Καραϊσκάκης που μάθαινε τις τακτικές μάχης σε αυτό το μεγάλο σχολείο της κλεφτουριάς, που τόσο χρήσιμο θα φαινότανε το 1821. Οι μάχες που έδιναν τα δύο αδέλφια στα απάτητα βουνά των Αγράφων, έκαναν τον Αλή Πασά να θέλει όσο τίποτε στον κόσμο να τους πιάσει. Έταζε γρόσια σ' όποιον θα έφερνε τα κεφάλια τους στο σαράι του. Έβαλε τον τουρκαλβανό στρατηγό του Βεληγκέκα να καταδιώξει τα δυο αδέλφια, δίνοντάς του 400 διαλεχτούς τουρκαλβανούς.
Ο Κατσαντώνης και ο Χασιώτης κρύβονταν στα λημέρια τους στα Άγραφα, όταν από μακριά είδαν τον στρατό του Βεληγκέκα να πλησιάζει. Πετάχτηκε ο Κατσαντώνης από την κρυψώνα του μπροστά από τον Βεληγκέκα και του λέει ότι ήταν εδώ. Ο Καραϊσκάκης από την βιασύνη του πυροβόλησε τον τουρκαλβανό, η σφαίρα τον βρήκε, ρίχνοντάς τον κάτω. Οι τουρκαλβανοί με την σειρά τους πυροβόλησαν, ο Γιώργος έριξε και αυτός με το ντουφέκι του σωριάζοντας κάτω πλήθος λιάπηδων. Η μάχη είχε ανάψει για τα καλά, γεμίζοντας τις πλαγιές του βουνού με πλήθος από πτώματα. Οι Έλληνες γύμνωσαν τα γιαταγάνια και όρμηξαν στους τούρκους σκοτώνοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Η ήττα των τουρκαλβανών ήταν μεγάλη, δίνοντας πλήθος όπλα και λάφυρα στους κλέφτες.
Έτσι κυλούσε ο καιρός για τα τρία αδέλφια ανάμεσα σε μάχες και την ήρεμη ζωή πάνω στα βουνά μακριά από τους βάρβαρους ανατολίτες. Τα χρόνια πέρασαν, ο Αλή Πασάς είχε γίνει ο χειρότερος εχθρός των τριών αδελφών, μα ιδιαιτέρως του Κατσαντώνη. Ήθελε με κάθε μέσο να τους πιάσει ζωντανούς γιατί με τέτοιους άνδρες όπως σκεφτόταν θα μπορούσε να γίνει σουλτάνος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και να βάλει στο χέρι τους αμύθητους θησαυρούς που είχε κλέψει ο Κατσαντώνης από τους τούρκους και τους κοτζαμπάσηδες.
Ο Κατσαντώνης υπέφερε από ευλογιά το καλοκαίρι του 1808, πράγμα που τον έκανε να καίγεται στον πυρετό και να μην έχει όρεξη να φάει. Πάντα δίπλα του σαν πιστό πρωτοπαλλίκαρο έστεκε ο αδελφός του ο Γιώργος που φρόντιζε να μην του λείπει τίποτε μέσα σε εκείνη την απόκρημνη σπηλιά που ήταν το καταφύγιό τους. Δίπλα του επίσης, ήταν και ο γιατρός Ντουφεκιάς που προσπαθούσε να τον θεραπεύσει χωρίς αποτέλεσμα. Τέτοια ήταν η κατάσταση στο αρματολίκι του Κατσαντώνη, όταν ο Αλή Πασάς έβαλε τον μουχουρυτάρη του (σφραγιδοφύλακας) Άγο Βασιάρη με 800 τουρκαλβανούς να τους κυνηγήσει και να τους φέρει σιδηροδέσμιους στο σαράι του.
Η κρυψώνα των αδελφών δεν ήταν γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο, όμως ένας βοσκός μόνο την ήξερε που τους έφερνε τα αναγκαία. Αυτόν τον έπιασαν οι τουρκαλβανοί και μετά από σκληρά βασανιστήρια τον έκαναν να ομολογήσει που κρύβονταν τα δύο αδέλφια. Εκτός από τα δύο αδέλφια, στην σπηλιά βρισκόταν άλλοι πέντε πιστοί τους σύντροφοι.
Όταν οι τουρκαλβανοί βρέθηκαν έξω από την σπηλιά φώναξανν στους αδελφούς Μακρυγιάννη: “κάτω τ'άρματα ορέ Κατσαντώνη”, ο Γιώργος απάντησε στους λιάπηδες επειδή ο αδελφός του ήταν κάτω από την αδυναμία της αρρώστιας “ο Κατσαντώνης τούρκοι δεν προσκυνάει, ο Κατσαντώνης πολεμάει και πεθαίνει” και μαζί με τους πέντε συντρόφους του άνοιξε πυρ εναντίον των λιάπηδων. Οι βολίδες αντηχούσαν σε όλη την πλαγιά με τα κορμιά των τούρκων να σωριάζονται σαν φθινοπωρινά φύλλα. Από την αρχή η μάχη ήταν άνιση κατά των Ελλήνων, αλλά πολεμούσαν σαν ήρωες απέναντι σε υπέρτερους εχθρούς. Επειδή είδαν πως δεν πρόκειται να σωθούν αν έμεναν εκεί, ο Γιώργος είπε στα παλληκάρια του να τον καλύψουν όσο αυτός θα κουβαλάει τον αδερφό του στους ώμους για να πάνε σε άλλη κρυψώνα. Οι συμπολεμιστές του έβαλαν τα σώματά τους σαν ασπίδες μπροστά από τον Χασιώτη και τον αδελφό του. Ο Χασιώτης ξέφυγε, ενώ ο Κατσαντώνης βαριανάσαινε από την ευλογιά που τον είχε καταβάλει. Τα παλληκάρια έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες των τουρκαλβανών, οι οποίοι στην συνέχεια κυνήγησαν τα δύο αδέρφια σαν λαγωνικά πάνω στα σκιερά δάση που κάλυπταν τα Άγραφα. Μετά από 7 ώρες κυνηγητού τους εγκλώβισαν σε μια χαράδρα. Ο Κατσαντώνης είπε στον μικρότερο αδελφό του, να του κόψει το κεφάλι και να φύγει, μιας που ήταν γερός ακόμα για να μην τους συλλάβουν και δώσουν τέτοια μεγάλη χαρά στον Αλή. Ο Γιώργος χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε την συμβουλή - εντολή του αδελφού και του είπε πως αυτός θα μείνει μέχρι τέλους δίπλα του.
Η επόμενη αυγή βρήκε τα δύο αδέλφια περικυκλωμένα και αποκαμωμένα από την πεζοπορία και τις μάχες. Μια σφαίρα βρήκε τον Χασιώτη στο πόδι, γεμίζοντάς τον αίμα. Δεν είχαν κάτι άλλο να κάνουν και γι' αυτό μετά από συμφωνία με τον Άγο Βασιάρη παραδόθηκαν. Τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους πήγαν κατευθείαν μπροστά στον Αλή. Ο Αλή Πασάς θαύμασε την γενναιότητα των δύο ανδρών και αφού τους φέρθηκε ευγενικά, ρώτησε τον Κατσαντώνη πού είναι κρυμμένα τα λεφτά και τα άλλα πολύτιμα αντικείμενα που πήρε από τους τούρκους. Ο Κατσαντώνης τον κοίταξε, αλλά δεν είπε τίποτε, δεν θα έδινε καμμια χαρά σ' αυτόν τον αιμοδιψή τύραννο, αφού ήξερε ούτως ή άλλως ότι δεν θα έβγαινε ζωντανός από εκεί μέσα. Ο Αλής τους έριξε στα μπουντρούμια και τους βασάνισε. Τα δύο αδέλφια υπομένανε αγόγγυστα και χωρίς ίχνος δακρύων τα φοβερά βασανιστήρια του Αλή. Οι μήνες περνούσαν αργά και στα μπουντρούμια πλέον δεν ζούσαν δύο παλληκάρια, αλλά δύο ράκη.
Έφτασε την Λαμπρή του 1809 στα Γιάννενα κι ο Αλής θέλοντας να τους ξεφτιλίσει και να αποθαρρύνει άλλους να βγουν στα βουνά ως κλέφτες, παρέδωσε τα δύο παλληκάρια στους πιο έμπειρους βασανιστές που είχε. Τους έδωσε λίγα γρόσια λέγοντάς τους “κάντε τους να υποφέρουν όσο πιο πολύ γίνεται”.
Εκείνοι τους πήγανε κάτω από έναν μεγάλο πλάτανο, τους έβαλαν στην γη και με σφυριά κι αμόνια τους έσπαζαν ένα προς ένα όλα τα κόκαλα των κορμιών τους. Το μαρτύριο απίστευτο κι απάνθρωπο. Τα δυο αδέλφια αντί να κλαίνε και να φωνάζουν ή να βρίζουν, τραγουδούσαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Οι τούρκοι που ήταν γύρω τους, τους βρίζαν, τους φτύναν και τους ρίχναν κατάρες για ό,τι έχουν πάθει απ' αυτούς. Το μαρτύριο κράτησε περίπου 6 ώρες χωρίς σταματημό. Τα μέλη των δυο παλληκαριών είχαν πρηστεί από τα οιδήματα και είχαν αίματα παντού. Δεν ήταν πια άνθρωποι, αλλά δυο άμορφες μάζες κρέατος. Όπως ήταν τους πέταξαν πάλι στα μπουντρούμια. Εκεί το ίδιο βράδυ ξεψύχησε πρώτος ο μικρόσωμος “γίγαντας” Κατσαντώνης και μετά απ' αυτόν ο σωματώδης αδελφός του Γιώργος Χασιώτης.
Όταν πέθαναν,οι εβραίοι των Ιωαννίνων ζήτησαν από τον Αλή Πασά την σορό του Κατσαντώνη κι αφού τον πλήρωσαν τα γρόσια που ήθελε, τον πήραν και τον έβαλαν σ' ένα πλάτανο, ζητώντας δυο γρόσια από τους Έλληνες για να τον τιμήσουν και δύο γρόσια από τους τούρκους για να το φτύσουν και να προσβάλουν το άψυχο κορμί αυτού του ήρωα... (αυτό θα πει “εμπορικό δαιμόνιο”).
Αίας ο Τελαμώνιος
Καβάλα.xryshaygh.com

Καταγγελίες για απίστευτες σπατάλες από τον Independent…Καταγγελίες για απίστευτες σπατάλες από τον Independent…
Λεφτά υπάρχουν (για την ελληνική αντιπροσωπεία στο Λονδίνο)!
Μια σοβαρότατη καταγγελία για τους… αθάνατους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (τους Καπραλοκουβελαίους, που απόκλεισαν σκανδαλωδώς την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου) και τους λοιπούς παρατρεχάμενους που έχουν μεταβεί στο Λονδίνο για τους Olympic Games, με χρήματα βγαλμένα από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, κάνει η γνωστή εφημερίδα «Independent».
Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός ζει μέσα στην εξαθλίωση του Μνημονίου, τα «εκλεκτά» μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Λονδίνο ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά για την ενοικίαση πριβέ κλαμπ (!!!), για να κάνουν ντόλτσε βίτα, εις υγείαν των κορόϊδων! Ιδού τι αναφέρει το δημοσίευμα:
«Την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει από τους οικονομικούς όρους και τα πακέτα διάσωσης, οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών από την χώρα ξοδεύουν εκατοντάδες λίρες για ένα κλειστό ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο. Στο εν λόγω κλαμπ, συχνάζουν τα μέλη των Συντηρητικών και είναι από τα παλαιότερα και το πιο ακριβό από όλα τα κλαμπ του κόμματος. Ενοικιάστηκε 190.000 ευρώ ώστε να γίνει το Σπίτι των Ελλήνων. Την ώρα που η αποστολή ξοδεύει τόσο υψηλά ποσά, οι περικοπές που γίνονται στον αθλητισμό στην Ελλάδα, έφτασαν το 40%».
Πως δικαιολόγησε η ελληνική πρεσβεία το μεγάλο φαγοπότι; Πως δεν υπήρχε σ’ ολόκληρο Λονδίνο άλλος διαθέσιμος χώρος! Εννοούσε προφανώς ότι δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των… χλιδάτων της ΕΟΕ κ.λπ. Να, λοιπόν, που πάνε τα λεφτά μας!.xryshaygh.com

Κατάπτυστη και καταγέλαστη ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κατά της Χρυσής Αυγής!


Κατάπτυστη και καταγέλαστη ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κατά της Χρυσής Αυγής!
Ε, ναι, λοιπόν, βρέθηκαν και κάποιοι στην Ελλάδα (εκτός από την Χρυσή Αυγή) να ζητήσουν επισήμως με ανακοίνωσή τους να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία! Όχι, δεν σας λέμε ψέματα, πρόκειται για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία ζητεί απ’ όλες τις αρμόδιες αρχές της χώρας (ξέχασαν την… τρόικα, που μας έκατσε στο σβέρκο ο πρώην αρχηγός τους, ο Jeffrey) την κεφαλή επί πίνακι του εκλεγμένου από τον κορινθιακό λαό βουλευτού, Ε. Μπούκουρα, γιατί –όπως λένε- έσπρωξε και πέταξε στο χώμα τον δήμαρχο Κορίνθου, ο οποίος επανειλημμένως αποκαλούσε τον βουλευτή «φοβισμένο ανθρωπάκι» κ.τ.λ.  Ιδού, λοιπόν, η κατάπτυστη ανακοίνωση των ορφανών του Τσαουσέσκου, του Τσοχατζόπουλου και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων:
«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καταγγέλλει την βίαιη απρόκλητη και έξω από κάθε δημοκρατική νομιμότητα επίθεση στον δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό από ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής και πρωταγωνιστή τον βουλευτή τους Ευστάθιο Μπούκουρα.
Μετά τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο λιμάνι της Κορίνθου αλλά και λεκτικές επιθέσεις εναντίον του δημάρχου Νεμέας Ευάγγελου Ανδριανάκου, εναντίον πολιτών, αλλά και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Κυριακή οι φασιστικές προκλήσεις κορυφώθηκαν, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον δήμαρχο της Κορίνθου.

Την ώρα που ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Πνευματικός συντόνιζε τη δημοτική ομάδα καθώς και εθελοντές πολίτες στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Σολωμό, εμφανίστηκε ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας μαζί με ομάδα είκοσι χρυσαυγιτών και αφού κατέβηκαν από τα οχήματα, παρατάχθηκαν σε άγημα, κατευθύνθηκαν προς το μέρος του δημάρχου απευθύνοντας πρωτοφανείς ύβρεις. Στη συνέχεια ο ίδιος ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας επιτέθηκε στον δήμαρχο, τον έριξε στο έδαφος ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του τον περικύκλωσε προπηλακίζοντας και τους πολίτες που έσπευσαν για να απεγκλωβίσουν τον δήμαρχο. Όταν δε, εμφανίστηκε η Αστυνομία, η ομάδα είχε εξαφανιστεί.
Να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό βίας είχε προηγηθεί την περασμένη Πέμπτη όταν μέλη της Χρυσής Αυγής στοχοποίησαν πολιτικούς στη διάρκεια εκδήλωσης για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων.
Παρά την έκκληση του κ. Πνευματικού για συνδρομή από την Αστυνομία Κορίνθου, μετά το περιστατικό της Πέμπτης, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία αλλά και στη Δημοτική Αρχή προκαλεί το γεγονός ότι κατά τακτά διαστήματα «αγήματα» χρυσαυγιτών παρελαύνουν στο κέντρο της πόλης, καθυβρίζοντας πολιτικούς, αιρετούς και εκφοβίζοντας τους πολίτες.
Η ΚΕΔΕ ζητά:

Την άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, προκειμένου να εξετάσει την εκτροπή από κάθε δημοκρατική νομιμότητα της συμπεριφοράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ευθύμη Μπούκουρα.
Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια να ερευνήσει το ρόλο της Αστυνομίας και τις τυχόν παραλείψεις της στην άσκηση των καθηκόντων της για την προστασία των πολιτών και την αποτροπή φασιστικών συμπεριφορών που ενισχύουν φαινόμενα εκφοβισμού και διχασμού της κοινωνίας.
Από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως καθ ύλην αρμόδιο για την ομαλή λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφενός να καταδικάσει τα φασιστικά έκτροπα και αφετέρου να παρέμβει για την προστασία των αιρετών εκπροσώπων για την απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και την ομαλή λειτουργία των πόλεων.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την απόδοση ευθυνών ακόμη και σε πρόσωπα που καλύπτονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία.
Η ΚΕΔΕ, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον επικίνδυνο πολλαπλασιασμό φαινομένων φασιστικής βίας από εκτός νόμου ομάδες, που δρουν όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με τη συμμετοχή, δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού στο Κοινοβούλιο.
Καλεί τους πολίτες να συμπαραταχθούν με τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους στις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να εντοπίσουν και να αποκλείσουν τους επικίνδυνους εμπνευστές και δράστες τέτοιων αντιδημοκρατικών και παράνομων πρακτικών».
Τι ωραία που τα λένε! Για όποιον δεν τους ξέρει βέβαια. Μα πού ήταν όλοι αυτοί όταν μεθυσμένος τύφλα βουλευτής σκότωνε με το αυτοκίνητό του νεαρή κοπέλα και αρνιόταν να υποβληθεί σε αλκοτέστ, επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα; Που ήταν όλοι αυτοί όταν κατά τη διάρκεια αγώνα Καβάλας-Ολυμπιακού, μαινόμενος βουλευτής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησε αγρίως τον διαιτητή; Που ήταν όλοι αυτοί όταν αποδεδειγμένα βουλευτές, υπουργοί κ.τ.λ. λεηλατούσαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού; Και σε τόσες άλλες περιπτώσεις προκλητικής, κλεπτικής και εγκληματικής συμπεριφοράς βο(υ)λευτών, που αν αρχίσουμε και τις αναφέρουμε θα χρειαστούμε ολόκληρο βιβλίο, πάχος… τηλεφωνικού καταλόγου; Τώρα θυμήθηκαν το αίσχος της βουλευτικής ασυλίας; Ας μην ανησυχούν κι ας μην παραπληροφορούν τον κόσμο τα ορφανά των ερυθρών αστέρων! Ο ίδιος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη και ταυτοχρόνως παραιτείται από την βουλευτική ασυλία. Αυτοί να δούμε που θα κρύβονται από τη ντροπή τους όταν θα λάμψει η αλήθεια!
(ΥΓ): Όσον αφορά τα «αγήματα Χρυσαυγιτών που παρελαύνουν στα κέντρα των πόλεων», καλά θα κάνουν τα διάφορα ορφανά του Μαρδοχάϊ να τα συνηθίσουν. Όχι μόνο δεν πτοούμεθα από τις κραυγές τους, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο!.xryshaygh.com

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ VS ΚΑΜΙΝΗΣ !!! EXTRA3 Tετάρτη 2 Αυγούστου 2012

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΛΙΠΩΝ ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ! ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ...!!!

ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ- ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΞΙΑ. ΑΞΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ... ΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΙΟΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΕΡΙΞΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...!!! ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ...

Ένα τέμενος στη νοτιοδυτική Γαλλία συλήθηκε από βάνδαλους που άφησαν δύο κεφάλια γουρουνιών στην είσοδό του, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόωρο θάνατο επιφέρουν ακόμα και το ήπιο άγχος ή η κατάθλιψη


Οι άνθρωποι που έχουν άγχος ή κατάθλιψη, ακόμα και σε μέτριο βαθμό, είναι πιο πιθανό να πεθάνουν πρόωρα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα, που θεωρείται...
η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα για τη σχέση ανάμεσα στα ψυχικά προβλήματα και στον κίνδυνο θανάτου.

Η μελέτη, στην οποία συμμετείχε ο ελληνικής καταγωγής ερευνητής Εμμανουήλ Σταματάκης του Τμήματος Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας του University College του Λονδίνου, δείχνει ότι όσο αυξάνεται το ψυχικό βάρος, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα να πεθάνει κανείς πιο νέος, ιδίως από καρδιαγγειακή νόσο.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ: «Στα τσιγγέλια των κρεοπωλείων κρεμόταν ανθρώπινο κρέας με την μακάβρια επιγραφή "Γκιαούρ Ετισί" - Ελληνικό κρέας!
Smyrna hangings.jpg

Διαβάσαμε ότι η «Συμβουλευτική  Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» έστειλε μία επιστολή – σόκ προς το Υπουργείο Παιδείας, απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου Ιστορίας ΣΤ’ Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντί για «σφαγές Χριστιανών και λεηλασίες από Τούρκους» να επιστρέψουμε στο «Συνωστισμό» της Σμύρνης, δια χειρός της κας Ρεπούση.....


Να θυμίσουμε στους «φίλους Τούρκους»  τη δική τους ιστορία που προσπαθουν να ξεχάσουν ....ξαναγράφοντας τη δική μας !!!!


Στις 14 Μαίου 1914 ο Υπουργός των Εσωτερικών της Τουρκίας Τααλάτ στέλνει τηλεγράφημα προς το Γενικό Διοικητή Σμύρνης με το εξής περιεχόμενο:
“…Είναι επείγον δια πολιτικούς λόγους (έλεγαν οι Έλληνες πως ετοιμάζουν επανάσταση για την πραγματοποίηση της μεγάλης ιδέας) να υποχρεωθούν οι εις τα παράλια της Μ. Ασίας κατοικούντες Έλληνες να εκκενώσουν τα χωρία των και να εγκατασταθούν εις τα βιλαέτια Ερζερούμ κι άλλα. Αν αρνηθούν να μεταφερθούν εις τα υποδειχθέντα μέρη, θέλετε ευαρεστηθεί να δείτε προφορικές οδηγίες εις τους αδελφούς μας Μουσουλμάνους, όπως δια παντός είδους εκτρόπων αναγκάσουν τους Έλληνες να εκπατριστούν οι ίδιοι οικεία βουλήσει. Μη λησμονήσετε να επιτύχετε εν τοιαύτη περιπτώσει από τους μετανάστας τούτους πιστοποιητικό βεβαιούν ότι απέρχονται από τας εστίας των εξ ιδίας πρωτοβουλίας όπως μη προκύψουν εκ τούτου πολιτικά ζητήματα”.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...