Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ρωσία: Δημιουργία βάσεων στην Αρκτική


Η Ρωσία πρόκειται να κατασκευάσει βάσεις για το Ναυτικό και τους Συνοριοφύλακες, κατά μήκος της θαλασσίας οδού που συνδέει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό Ωκεανό. Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Παρτούσεφ,

Μας δουλεύουν αγρίως (και) με τις δόσεις της εφορίαςΜας δουλεύουν αγρίως (και) με τις δόσεις της εφορίας
Μια βάναυση προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων, επιχειρεί η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση-συμπαιγνία της συμφοράς, με τις δόσεις του ποσού που πρέπει να πληρώσει ο κάθε Έλληνας στην εφορία για τον φόρο εισοδήματος. Έτσι, ενώ μέχρι τώρα είχαν ανακοινώσει ότι η πληρωμή θα γίνει σε τρεις (3) δόσεις και… τέρμα, τώρα ανακοινώνουν ότι… υπαναχωρούν για λόγους… κοινωνικής ευαισθησίας και η πληρωμή θα γίνει σε επτά (7) δόσεις.

Πρόκειται βέβαια για μεγάλη κοροϊδία και ιδού γιατί: οι τρεις δόσεις θα πληρώνονταν ανά δίμηνο, ενώ οι επτά δόσεις θα πρέπει να πληρωθούν ανά μήνα! Δηλαδή, ο κοσμάκης κερδίζει… έναν (ολόκληρο!) μήνα. Τι κοινωνική ευαισθησία! Τι κοινωνική μέριμνα! Τι κοινωνικό πρόσωπο! Τι γενναιοδωρία! Μωρέ φτου σας (να μη σας ματιάσουμε…)!

(ΥΓ) 1: Υποπτευόμαστε πως αυτή η ξεδιάντροπη κοροϊδία ήταν μια… φαεινή ιδέα των αμερικανοκομμουνιστών της ΔΗΜΑΡ. Οι αριστεροί είναι «μανούλες» σε κάτι τέτοια!     

(ΥΓ) 2: Προεκλογικώς, είχαμε ρίξει το σύνθημα: «πριν πάτε να ψηφίσετε να υποβάλλεται οπωσδήποτε τη φορολογική σας δήλωση». Κάποιοι δε μας άκουσαν και τώρα διαμαρτύρονται ότι τους εξαπάτησαν. Αλλά, μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε! Ας το έχουν υπόψη τους για την επόμενη φορά… .xryshaygh.com

Χρυσή Αυγή εναντίων Νταβατζο-ΜΜΕ!

Σίμον Πέρες : «Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση»


Τα λεγόμενα του Σίμον Πέρες σε βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» είχαν έντονο άρωμα παγκοσμιοποίησης: «Όλες οι χώρες αλλάζουν διότι άλλαξε ο κόσμος. Κανείς δεν έχει επιλογή. Είτε θα περάσει στη σύγχρονη εποχή ή θα μείνει πίσω, φτωχός και ασήμαντος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει για το Ισραήλ, ισχύει για την Ιταλία, την Ισπανία και όλους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομίας. Και καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια οικονομία. Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση και εθνικές κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο των οικονομιών τους».

Όλη η συνέντευξη 

Η Χρυσή Αυγή θα μισθώσει εταιρείες σεκιούριτι για την ασφάλεια των κατοίκων υποβαθμισμένων περιοχών

Η Χρυσή Αυγή θα μισθώσει εταιρείες σεκιούριτι για την ασφάλεια των κατοίκων υποβαθμισμένων περιοχών

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή του πακιστανού δράκου της Πάρου

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή του πακιστανού δράκου της Πάρου

Διώκουν Έλληνα διπλωμάτη επειδή χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»!Το 2011 το Υπουργείο Εξωτερικών (επί θητείας του αλήστου μνήμης Δημήτρη Δρούτσα) είχε ανακαλέσει από τη θέση του τον Πρόξενο της  Ελλάδας στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου-Καμαρινό, εξαιτίας της δήλωσης του τελευταίου προς τους Βλάχους της Κορυτσάς ότι «οι παππούδες σας ήταν Έλληνες», πως «εδώ έγιναν ένδοξες  ελληνικές μάχες και ο ελληνικός λαός ήταν πάντοτε παρών» και ότι «την περιοχή αυτή την αποκαλούμε Βόρειο Ήπειρο».
Θεωρούσαμε ότι το θέμα αυτό είχε λήξει με την (σε κάθε περίπτωση απαράδεκτη) απομάκρυνση του εν λόγω διπλωμάτη από τη θέση του Προξένου Κορυτσάς. Μάθαμε όμως δυστυχώς ότι για το θέμα έγινε ολόκληρη Ένορκη Διοικητική Εξέταση και η σχετική δικογραφία στάλθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών! Ο Εισαγγελέας μάλιστα, επέλεξε να καλέσει για κατάθεση τον κ. Καμαρινό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μέσα στον Αύγουστο, μήνα που ως γνωστόν οι περισσότεροι δικηγόροι βρίσκονται σε διακοπές, στερώντας με τον τρόπο αυτό από τον μηνυόμενο και το δικαίωμα της επαρκούς υπεράσπισης!
Σήμερα το πρωί λοιπόν, 07 Αυγούστου 2012, ο κ. Καμαρινός πέρασε το κατώφλι του 28ου Πταισματοδίκη Αθηνών, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, με το σκεπτικό ότι «καταρράκωσε το κύρος της χώρας»! Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, νομίζουμε πως «τά ‘χουμε δει όλα», φαίνεται όμως πως μένουν πολλά ακόμα και ο κατήφορος του (ανθ)Ελληνικού Κράτους δεν έχει τελειωμό….xryshaygh.com

Που κρύβεται ο πρόεδρος των Πακιστανών; Γιατί δε ζητάει συγνώμη από τον ελληνικό λαό;Που κρύβεται ο πρόεδρος των Πακιστανών; Γιατί δε ζητάει συγνώμη από τον ελληνικό λαό;
Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της πακιστανικής ταυτότητας του δράστη της βάναυσης κακοποίησης της 15χρονης Ελληνίδας στην Πάρο και απορούμε: που κρύβεται εκείνος ο ανεκδιήγητος τύπος που παριστάνει τον πρόεδρο των Πακιστανών Ελλάδος;

Μιλάμε για τον Τσαβέντ Ασλάμ, λαλίστατο σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. στην πρόσφατη συγκέντρωση αριστεριστών-Πακιστανών στη Νίκαια «για να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αυτής της συμμορίας της ναζιστικής», αλλά εξαφανισμένο από προσώπου γης αυτές τις ημέρες. Γιατί άραγε δε νιώθει την ανάγκη να πάρει αλαμπρατσέτα τους συντρόφους του και να βγει στα αγαπημένα του κανάλια για να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη για την ελεεινή πράξη του συμπατριώτη του; Γιατί κρύβεται;

Και τι επαγγέλλεται ο συγκεκριμένος «κύριος»; Πως βγάζει το ψωμάκι του; Θα μας απαντήσει στο ερώτημα αυτός ή κανένας «συμπαραστάτης», «αλληλέγγυος» κ.τ.λ.; .xryshaygh.com

Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Πρέπει να βγάλουμε 11,5 δισ.

Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Πρέπει να βγάλουμε 11,5 δισ.

Συμβαίνει τώρα: Δεκάδες Χρυσαυγίτες αποδοκίμασαν τον Πακιστανό βιαστήΔεκάδες Χρυσαυγίτες αποδοκίμασαν έντονα τον Πακιστανό βιαστή της ανήλικης Ελληνίδας κατά την μεταγωγή του από την Σύρο στο λιμάνι του Πειραιά. Ισχυρή αστυνομική δύναμη φυλά τον Πακιστανό από την οργή του ελληνικού λαού που έχει ξεχειλίσει.xryshaygh.com


Στο επίκεντρο τα ναυπηγεία

Στο επίκεντρο τα ναυπηγεία

Ωμή παρέμβαση της συγκυβέρνησης υπέρ των κατσαπλιάδων της Συρίας!Ωμή παρέμβαση της συγκυβέρνησης υπέρ των κατσαπλιάδων της Συρίας!
Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Συρίας, έκανε η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλου, και με αφορμή ερώτηση στη βουλή του τ. υπουργού Α. Λοβέρδου. Ιδού τι είπε ο εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης: "Το καθεστώς του Άσαντ έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει. Θα προστατευτούν οι Έλληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής”.

Η ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση, αποτελεί τριπλό εθνικό έγκλημα! Για τους εξής λόγους:

1ον) Τυχόν επικράτηση των ισλαμιστών μισθοφόρων, θα σημάνει την πλήρη δορυφοροποίηση της Συρίας και την πρόσδεσή της στο τουρκικό άρμα. Τουτέστιν, ενίσχυση των τουρκικών θέσεων στην ευρύτερη περιοχή!

2ον) Η Ρωσσία υποστηρίζει σθεναρά το καθεστώς Άσαντ. Άρα, βάλλοντας εναντίον του η μνημονιακή συγκυβέρνηση βάλλει και κατά της Ρωσσίας, η οποία είναι απολύτως λογικό πλέον να αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως χώρα που υπηρετεί εχθρικά συμφέροντα.

3ον) Υπό το καθεστώς, οι Ελληνορθόδοξοι της χώρας απολάμβαναν πλήρη προστασία. Αντιθέτως, οι ισλαμιστές «αντικαθεστωτικοί» έχουν ήδη προβεί σε διωγμούς και σφαγές Ελληνορθοδόξων καθώς και σε λεηλασίες Ιερών Ναών. Είναι μια πρόγευση του τι θα επακολουθήσει έτσι και καταλάβουν την εξουσία!

Συμπέρασμα: Η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά είναι υπηρέτης των αμερικανικών συμφερόντων και μάλιστα σε βαθμό που βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα! Κι όσο συντομότερα καταρρεύσει, τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό!.xryshaygh.com

1η αιμοδοσία: Πράσινη πτέρυγα ΚιλκίςΓια το κίνημα της 4ης Αυγούστου 1936 δεν έγινε κάποια επίσημη ομιλία, αλλά μια απλή αναφορά. Όλοι οι εθνικιστές θα πρέπει πλέον να γνωρίζουν την νεότατη αυτή ιστορία μας. Αποφασίστηκε ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής του Ιωάννη Μεταξά και την απόφαση του Κινήματος μας για ίδρυση τράπεζας αίματος σε κάθε πόλη της Πατρίδας μας να γίνει η πρώτη αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς με το όνομα '' ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ'' το Σάββατο 4η Αυγούστου.

Πιστοί στις θέσεις και την ιδεολογία μας, με ασίγαστο πάθος για την προσφορά μας στον Ελληνικό λαό και ως απόδειξη ότι οι υποσχέσεις μας δεν είναι απλά προεκλογικά πυροτεχνήματα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργάνωσε και δημιούργησε  «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ»  και στο Νομό Κιλκίς, αποκλειστικά και μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ με σκοπό να ανακουφίσουμε τις οικογένειες που βρίσκονται, μετά από ένα έκτακτο ή προγραμματισμένο γεγονός, στη δύσκολη θέση αναζήτησης κάποιας ποσότητας αίματος ή και αιμοπεταλίων. Είναι καιρός να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η συνεισφορά μας στον Έλληνα περνάει από το χέρι μας με κάθε δυνατό μέσον και τρόπο. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δηλώστε ΑΜΕΣΑ εθελοντές, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας και προσφέροντας λίγο από το πολύτιμο αίμα σας.
Η αιμοδοσία γίνεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς στο όνομα «πράσινη πτέρυγα» που είναι η τράπεζα αίματος του Λαϊκού συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο ΚΙΛΚΙΣ
21ης Ιουνίου 63, 3ος όροφος, Ωράριο λειτουργίας, Κάθε Τετάρτη 19:00-22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970 505 407.xryshaygh.com

Πληθαίνουν οι αυτοκτονίες στην ΕλλάδαΠληθαίνουν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα
Πενηντάχρονος επιχειρηματίας στη Νίκαια κρεμιέται από το παράθυρο του σπιτιού του και με σημείωμα λέει ότι δεν αντέχει άλλο τα οικονομικά προβλήματα. Στην Κρήτη, 47χρονος αγρότης αυτοπυροβολείται με την καραμπίνα του λόγω χρεών. Λίγο καιρό πρίν γνωστός διαφημιστής, επικεφαλής της εταιρείας Vitamin, πηδάει από το παράθυρο του γραφείου του καθώς δεν αντέχει την οικονομική καταστροφή που έχει πάθει. Στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, σε μικρό χρονικό διάστημα τρείς ιδιοκτήτες μαγαζιών αυτοκτονούν πνιγμένοι στα χρέη και την ανασφάλεια που τους "δημιουργεί" η οικονομική κρίση. Είναι μερικά από τα καθημερινά πλέον περιστατικά αυτοκτονιών που καταγράφονται στην Ελλάδα της φτώχειας, της αγωνίας για το μέλλον, του πανικού για την αδυναμία πληρωμής του ενοικίου, του δανείου, των φόρων, του σχολείου του παιδιού.
Που όμως τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης “θάβουν” κανονικά για να μην  προκαλέσουν λέει ανησυχία στο κοινό τους. Πριν λίγο καιρό για  παράδειγμα μας έλεγαν ότι αυτοκτόνησαν δύο ακόμα νέοι άνθρωποι στο Ζωγράφου. Ένας 35χρονος με οικονομικά προβλήματα που έκοψαν το επίδομα στην παραπληγική γυναίκα του και ένας φοιτητής που πήδηξε από το μπαλκόνι. Τηλεφώνησαν λοιπόν περίοικοι σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τι τους είπαν; “Ξέρετε, λόγω της ευαισθησίας του θέματος δεν μεταδίδουμε αυτοκτονιες….” Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά για μια χώρα που αργοπεθαίνει. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες, ενώ πλέον έχουν αυξηθεί δραματικά και τα περιστατικά χρόνιας κατάθλιψης και η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.
Το 2007 καταγράφηκαν 328 αυτόχειρες, το 2008 έφτασαν τους 366 και το 2009 ο αριθμός ανέβηκε στους 391. Από τότε ξεκινά και ο Γολγοθάς του Μνημονίου και της εθνικής κατάθλιψης. Εκτιμάται ότι το 2010, όταν ξεκίνησαν ουσιαστικά οι δραματικές αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων, αυτοκτόνησαν γύρω στους 500 Ελληνες. Γενικά, το διάστημα 2000-2009 οι αυτοκτονίες στη χώρα μας ήταν συνολικά 3.661, δηλαδή μέχρι το 2010 ξεπέρασαν τις 4.000 με τα περιστατικά να παραμένουν σταθερά στα 350-400 ανά έτος, μέχρι πρόπερσι. Χάθηκε δηλαδή μια κωμόπολη από ανθρώπους που οι ίδιοι έβαλαν τέρμα στη ζωή τους.
Ασφαλώς δεν είναι μόνο οικονομικά τα αίτια, όμως, η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των αυτόχειρων μετά την έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα, δείχνει ότι πλέον μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, για το 2012 εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση 40% των αυτοκτονιών και μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του έτους είχαν αυτοκτονήσει 150 άτομα. Δηλαδή σε όλο το έτος οι αυτοκτονίες μπορεί να αγγίξουν τις 700! Η Κρήτη βρίσκεται σε θλιβερή πρωτιά στην Ελλάδα, καθώς καταγράφονται συνεχώς αυτοκτονίες. Μόνο στο Ηράκλειο μέσα σε 1,5 χρόνο πάνω από 20 ευυπόληπτοι πολίτες προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Βασική αιτία των αυτοκτονιών είναι τα χρέη, η αδυναμία να τα βγάλουν πέρα άνθρωποι που τις περισσότερες φορές είχαν μια οικονομική επιφάνεια και φυσικά τα κυκλώματα τοκογλύφων,  επίσημα οι τράπεζες, ανεπίσημα η μαφία που εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα περισσότερα σημειώματα των αυτόχειρων ( Δ.Κωστούλας- Σύνταγμα) περιγράφονται οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκούν οι τράπεζες και τα τοκογλυφικά κυκλώματα. Δυστυχώς, κάθε φορά που ανακοινώνεται κι ένα νέο μέτρο, κάθε φορά που κόβεται το εισόδημα ή που πρέπει να πληρωθεί μια εισφορά η κατάθλιψη βαράει κόκκινο. Καθώς δεν υπάρχει διέξοδος, καθώς η χώρα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην κρίση η κατάσταση θα γίνεται χειρότερη. Η '''αυτοκτονία''' είναι η πράξη κατά την οποία ένα άτομο εσκεμμένα δίνει τέλος στην ζωή του. Το άτομο αυτό μετά τον θάνατό του αποκαλείται αυτόχειρας.
Αρκετά άτομα με αυτοκτονικές τάσεις λαμβάνουν μέρος σε προσπάθειες αυτοκτονίας, οι οποίες όμως δεν έχουν ως κατάληξη τον θάνατο. Αυτές οι προσπάθειες αποκαλούνται '''απόπειρες αυτοκτονίας'''. Άτομα τα οποία έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν είναι κατά 20% πιθανότερο να διαπράξουν μία επιτυχή αυτοκτονία αργότερα, σε σχέση με όσους δεν έχουν ξανακάνει απόπειρα. Δεν υπάρχει ένας καθολικά αποδεκτός παράγοντας, ο οποίας προκαλεί την πράξη της αυτοκτονίας. Παρόλα αυτά, ένα κύριο χαρακτηριστικό που μοιράζονται οι αυτόχειρες είναι η (κατάθλιψη).Δεν είναι όμως ασυνήθιστο ορισμένα άτομα να οδηγούνται στην αυτοκτονία λόγω πιέσεων από το κοινωνικό ή το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζουν αλλά και πολύ περισσότερο απο Οικονομικούς λόγους στην Ελλάδα του σήμερα.
Η χριστιανική διδασκαλία θεωρεί την αυτοκτονία ως ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα, η δε Ορθόδοξη Εκκλησία στηριζόμενη στην Αγία Γραφή και στην Ιερά Παράδοση θεωρεί την αυτοκτονία ως έγκλημα εναντίον της ιερότητας της ανθρώπινης ζωής. Εμείς στην Χρυσή Αυγή, πιστεύοντας στην έννοια  του Έθνους και κατ' επέκταση στην Εθνική Συνείδηση, δίνουμε την μάχη για αφύπνιση σε ιδεώδη που ξεφεύγουν απο τα στενά όρια του υλισμού, που δημιούργησε το καπιταλιστικό σύστημα και έφερε σε δεινή κατάσταση την Ελληνική οικόγενεια.
Η Χρυσή Αυγή, χωρίς να παραβλέπει την πραγματικότητα, προσπαθεί μέσα  απο δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με όσα μέσα διαθέτει, να βοηθήσει έστω και ελάχιστα στην επιβίωση Ελληνικών οικογενειών, σε μια καθημερινότητα που ομολογουμένως φαντάζει Γολγοθάς. Το πολιτικό σύστημα της χώρας, που δημιούργησε αυτήν την κατάσταση πολέμου σε καιρό ειρήνης με χιλιάδες θύματα, ετοιμάζεται να πάει για βουτιές έχοντας ολοκληρώσει τον νέο κύκλο μέτρων  11,7 δισ. ευρώ που θα εξοντώσει ακόμα περισσότερο οικονομικά την Ελληνική Οικογένεια.
Χρήστος Αθανασάκος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
  .xryshaygh.com

Σιμόν Πέρες: Ποιά Δυτική Ελλάδα, στη νότια Κρήτη…


H εμμονή κάποιων να μας πείσουν πως η Ελλάδα θα πρέπει να κοιτάξει προς τη Δυτική Ελλάδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να αναπτύξει τους υδρογονάνθρακές της στην ουσία καταρρίφθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από έναν άνθρωπο ο οποίος μόνο μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί, τον γηραιό πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.

Τι εννοούμε με το συγκεκριμένο σχόλιο; Εμφανίστηκαν στον Τύπο (http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite2_1_01/08/2012_455023#) δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως οι πρώτοι «υπολογισμοί ειδικών» αναφέρουν πως στο Ιόνιο υπάρχουν περί τα 22 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς και άλλα 4 δισεκατομμύρια βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο. («Preliminary estimates made by experts commissioned by the Environment Ministry suggest a potential 22 billion barrels in the Ionian Sea off the coast of western Greece and more than 4 billion barrels in the Northern Aegean».) Κατά συνέπεια, καλό θα ήταν η Ελλάδα να επικεντρωθεί στο Ελ Ντοράντο της ΑΟΖ… της λίμνης των Ιωαννίνων αντί να κοιτάξει κάπου αλλού.

Επώνυμες καταγγελίες -σοκ!! . Συνδέουν Τσίπρα με την Μοσάντ και με επιχειρήσεις πού έχουν κέρδος από λαθρομετανάστες.


Μια καταγγελία-σοκ  πού αναρτήθηκε στο Facebook και έκανε τον… γύρο του κόσμου του διαδικτύου , φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα , για κομπίνες πού έχουν κάνει την αθρόα εισροή….λαθρομεταναστών από την Αφρική μέσω εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα , ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας ‘ ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ ‘ . Στην υπόθεση εμπλέκεται και η …ισραηλινή μυστική υπηρεσία , η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ , στην οποία – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι έμμισθος υπάλληλος .
Η καταγγελία γίνεται από τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά , μέσω της ιστοσελίδας της κας Άντζελας Γεωργαντή ! στο κείμενο μάλιστα οί καταγγέλοντες προκαλούν τον κο Τσίπρα να τους …κάνει μήνυση !       διαβάστε τα  παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας …
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ – Γεώργιος Μεταξάς
Αποκάλυψη ¨ Η αλήθεια πού κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα ΄
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ . Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία πού είναι στο όνομα του
Σε όλα από πίσω ό πατέρας του!
Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής ¨Σκαπανέας ¨ ανέλαβε έργα στην Αφρική όπου έκανε μεγάλη περιουσία . Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα μεμπτό
Το μεμπτό αρχίζει τώρα ¨ ό πατέρας του Αλέξη Τσίπρα έκανε ( και  κάνει ) το εξής κόλπο
Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες , τους ορίζει ένα καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι,  αντί κανονικού μισθού  Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής , τους ΄’πακετάρει΄ σ’ ένα κοντέινερ τους βάζει στο πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην  Ελλάδα !
Τώρα καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπέρ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών; Παρακαλώ τους φίλους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μού κάνει μήνυση . Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο την δημοσιότητα.                                                                                                    

Απόσχιση κουρδικού θύλακα 35 χλμ. εντός της Τουρκίας!


Ανοίγει το «Ανατολικό Ζήτημα», είναι το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό σε μια πρώτη προσπάθεια ανάλυσης της πληροφορίας, ότι οι Κούρδοι από τα ξημερώματα της Κυριακής φέρονται να έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο εδάφη της Τουρκίας στην επαρχία Χακαρί της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, ενώ το «εμπάργκο» ειδήσεων για το θέμα από τη Τουρκία καταδεικνύει και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αρχίσει να κατηγορεί ανοιχτά «ξένες δυνάμεις» ενώ οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις φέρονται να αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Το άρθρο του Νίκου Στέλγια, ανταποκριτή της Καθημερινής στην Κωνσταντινούπολη (http://kathimerini.com.cy)είναι αποκαλυπτικό της κατάστασης η οποία παρουσιάζεται «στεγνά» χωρίς καμία προσπάθεια για φτηνούς εντυπωσιασμούς, κατά συνέπεια, πριν προχωρήσουμε σε μία σύντομη ανάλυση των εξελίξεων, το παραθέτουμε ως έχει:

Ως τουαλέτα χρησιμοποιείται εκκλησία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο!

ag-georgios-ammoxostos


 ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ένα ιστορικό μνημείο της μεσαιωνικής περιόδου, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην εντός των τειχών περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου χρησιμοποιείται ως υποδοχέας ακαθαρσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χαβαντίς».
Η εφημερίδα γράφει ότι πολλά είναι τα ιστορικά μνημεία στην εντός των τειχών πόλη, που είναι υπό κατάρρευση από την εγκατάλειψη, γι΄αυτό δεν προσελκύουν επισκέπτες.

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Υπάρχουν πολλοί ανθέλληνες οι οποίοι για το χρήμα , μη ενδιαφερόμενοι για τις συνέπειες ενοικιάζουν τα διαμερίσματα τους σε παράνομους η μη διάφορους περίεργους αλλοεθνείς που από την όψι τους φαίνονται επικίνδυνοι...

Είμαι Έλλην πολίτης φορολογούμενος ( αδρά ) .. κάτοικος Παλ . Φαλήρου επί της οδού

Στο ισόγειο έχει ενοικιαστεί το διαμέρισμα σε κάτι Γεωργιανούς ( ζευγάρι με παιδί - κοριτσάκι ....) και η γιαγιά  αμφιβόλου υφής και αν έχουν άδεια ή όχι...

«Στο σφυρί» το αεροδρόμιο του Ακτίου

«Στο σφυρί» το αεροδρόμιο του Ακτίου

Η ΝΕΤ ξεπέρασε την αθλιότητα, ακολουθώντας το πνεύμα… Ρεπούση

Η ΝΕΤ ξεπέρασε την αθλιότητα, ακολουθώντας το πνεύμα… Ρεπούση

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το ΣΔΟΕ θα “σαρώσει” παραλίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια!


Εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Σπ.Μουζακίτη για ελέγχους του ΣΔΟΕ στις παραλίες
Με αφορμή δεκάδες καταγγελίες πολιτών για την παραβατική συμπεριφορά των καταστηματαρχών που εκμεταλλεύονται τις παραλίες αλλά και των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων, ο οικονομικός εισαγγελέας, Σπ. Μουζακίτης έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να εντατικοποιήσει τους ελέγχους του για τη διαφθορά στις παραλίες και συγκεκριμένα για μη έκδοση αποδείξεων για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, αλλά και τη διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΤΑΣΙΑΔΗ . «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΤΑΣΙΑΔΗ . «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!

H Shell παίρνει τα λεφτά της από την Ευρώπη!

H Shell παίρνει τα λεφτά της από την Ευρώπη!

Σε εξέλιξη ο διωγμός του Χριστιανισμού από τη Νέα Τάξη

Σε εξέλιξη ο διωγμός του Χριστιανισμού από τη Νέα Τάξη

Χρυσή Αυγή: Με το εθνοκτόνο μνημόνιο πωλούνται τα πάντα!

Επικρίσεις σε βάρος της κυβέρνησης διατυπώνει η Χρυσή Αυγή με αφορμή το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
«Ξεκινά το ξεπούλημα της χώρας ακόμα και τομέων νευραλγικών για την κρατική ασφάλεια ακόμα και οργανισμών κερδοφόρων. Το εθνοκτόνο μνημόνιο προβλέπει την πώληση των πάντων από τις ενεργειακές πηγές μέχρι τους αιγιαλούς μας. Έλληνες αντισταθείτε!», σημειώνει η Χρυσή Αυγή.

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ!

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ!

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Kοροϊδία οι 7 δόσεις για την εξόφληση της Εφορίας

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Kοροϊδία οι 7 δόσεις για την εξόφληση της Εφορίας

ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ;;;

ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ;;;

Μίλησαν για το ποτε θα ξεπουλήσουν τη χώρα!

Μίλησαν για το ποτε θα ξεπουλήσουν τη χώρα!

Η μεγάλη προδοσία με τα ελληνικά πετρέλαια

Η μεγάλη προδοσία με τα ελληνικά πετρέλαια

“Θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να γλιστρήσει στα βράχια” (!!) δήλωνε ο κύριος Πέτρος Μασούρας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που εργαζόταν το κτήνος

“Θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να γλιστρήσει στα βράχια” (!!) δήλωνε ο κύριος Πέτρος Μασούρας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που εργαζόταν το κτήνος

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Η δουλέμπορος ξενοδόχος της Πάρου είπε στους αστυνομικούς ότι “έβαζε το χέρι της στην φωτιά για τον Πακιστανό”!!

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Η δουλέμπορος ξενοδόχος της Πάρου είπε στους αστυνομικούς ότι “έβαζε το χέρι της στην φωτιά για τον Πακιστανό”!!

EΛΑ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ !!! ΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΑΛΒΑΝΕ

EΛΑ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ !!! ΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΑΛΒΑΝΕ

Όταν ο πρόεδρος του Ισραήλ μας φανερώνει το μέλλον Επιθυμώ ανωνυμία

Όταν ο πρόεδρος του Ισραήλ μας φανερώνει το μέλλον Επιθυμώ ανωνυμία

100.000 κουλούρια την ημέρα πουλά η τουρκική εταιρεία που ανοίγει κατάστημα στο Σύνταγμα

Posted: 06 Aug 2012 05:42 AM PDT
"Πόλεμος" Ελλάδας - Τουρκίας για το κουλούρι«Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε ανοίξει το πρώτο μας κατάστημα στο Σύνταγμα», δήλωσε από την Αθήνα ο Ενβέρ Ακντενίζ, διευθυντής franchise της εταιρείας στο εξωτερικό. Ο Ακντενίζ ανέφερε ότι σε πρώτη φάση σχεδιάζουν να ανοίξουν υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Ομόνοια, στο Μοναστηράκι και στον Πειραιά.

Στην ερώτηση γιατί θέλουν να ανοίξουν κατάστημα τώρα που πολλά στην Ελλάδα βάζουν λουκέτο ο Ακντενίζ απάντησε: «Εμείς είμαστε συνηθισμένοι με την κρίση. Ο ελληνικός λαός δεν είναι συνηθισμένος. Εμείς σχεδιάζαμε να ανοίξουμε καταστήματα στην Ελλάδα πριν από την οικονομική κρίση. Άλλωστε η κρίση είναι μεταβατική. Εμείς φημιζόμαστε στην Τουρκία ως μία εταιρεία που αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης».

Η Simit Sarayi πουλά 100.000 κουλούρια την ημέρα μόνο στην Κωνσταντινούπολη και απασχολεί 2.000 υπαλλήλους δημιουργώντας ένα brand name με ιδιαίτερη βαρύτητα. Μάλιστα η μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας καταγράφηκε στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που έζησε η Τουρκία μετά το 2001. Και αυτό διότι λειτούργησε επιθετικά αυξάνοντας τον αριθμό των καταστημάτων της σημαντικά και κάνοντας το κουλούρι Νο1 στις προτιμήσεις των τούρκων καταναλωτών. Εκτός από την Τουρκία το πρώτο ευρωπαϊκό κατάστημα Simit Sarayi άνοιξε στη Χάγη. Ακολούθησε η Κύπρος, ενώ στόχοι της εταιρείας μετά την Ελλάδα είναι η Γερμανία, η Σουηδία, η Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.
 http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/53210

Όπως γράφουν και οι Άγιοι πατέρες, ο διωγμός των χριστιανών προ των πυλών…


Προσφυγή Ρωσίας στο ΕΔΑΔ για το διωγμό που υφίσταται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη."Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες.
 Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα. Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. Είτε στο Θεό, είτε στο Έθνος, είτε στο Ιδεατό. Έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο πρώτα από όλα ενάντια στον Χριστιανισμό, τις άλλες θρησκείες τις θεωρεί εύκολη λεία για μετά. Έτσι προσφάτως στη Βρετανία απολύθηκαν δύο γυναίκες γιατί φόρου σαν σταυρό ! Στο Θεό που πιστεύετε ! Πλήρης κατάργηση της ελευθερίας συνειδήσεως, και η χώρα αυτή ισχυρίζεται ότι έχει δημοκρατία.

Προς υπεράσπιση των δύο γυναικών σπεύδει η Ρωσία για να υπερασπισθεί τα χριστιανικά ιδεώδη και για να προλάβει τυχόν περίεργους "νεωτερισμούς" και στην δική της επικράτεια, οι ΜΚΟ έχουν πολλά ποδάρια.

Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία θα καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της απαγόρευσης να φορούν οι εργαζόμενοι σταυρουδάκια, που αποφασίστηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ρώσοι ιερείς και νομικοί θα καταθέσουν υπέρ των δύο Βρετανίδων που απολύθηκαν πρόσφατα από την εργασία τους διότι φορούσαν σταυρουδάκια και αρνήθηκαν να τα αφαιρέσουν, παρά τις συστάσεις που τους έγιναν!

Οι Έιντα και Τσάπλιν προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου (ΕΔΑΔ), θεωρώντας πως στην περίπτωσή τους παραβιάστηκε η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης. Προηγουμένως οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους στα βρετανικά δικαστήρια. Οι βρετανικές αρχές όμως ενέκριναν σχέδιο νόμου που επιτρέπει στους εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους που δεν κρύβουν πως είναι Χριστιανοί. Και αυτό το ονομάζουνε δημοκρατικό καθεστώς ;

«Μερικές φορές μοιάζει λες και οι ουδετερόθρησκες αρχές της Ευρώπης προσπαθούν να εξαλείψουν εντελώς τον Χριστιανισμό από την Ευρώπη. Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία δεν μπορεί απλά να παρατηρεί κάτι τέτοιο αδιαμαρτύρητα». Η απόφαση του ΕΔΑΔ θα ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη του COE, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και της Μολδαβίας, κρατών δηλαδή όπου η ορθοδοξία είναι η επικρατούσα θρησκεία», συνέχισε ο εκπρόσωπος. Καταλαβαίνετε το διακύβευμα ; Και όλα πραγματοποιούνται αθόρυβα χωρίς να "ανοίγει μύτη".
«Πλην όμως οι ορθόδοξοι Χριστιανοί παραδοσιακά φοράνε σταυρουδάκια. Αν η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν δικαιώσει αυτές τις δύο γυναίκες, θα δημιουργηθεί κατά την γνώμη μου ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο. Μπορεί να έχουμε εδώ την απαρχή ενός πανευρωπαϊκού διωγμού κατά της Χριστιανοσύνης, κάτι πρωτάκουστου στην ευρωπαϊκή ιστορία!».Η ερώτησή μας είναι προς το ελληνικό κράτος, η Ρωσία παρεμβαίνει και ορθώς πράττει, εμείς εδώ τι κάνουμε ; Θα υποστηρίξουμε τις δύο Καθολικές Βρετανίδες ; Ή θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα μας απαγορεύουν να κάνουμε το σταυρό μας όπως στα πρώην (μήπως είναι νυν τελικά;) κομμουνιστικά καθεστώτα ; Ο καθείς έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, θα το έχει όμως στο μέλλον αυτό το δικαίωμα με αυτού του είδους τις πολιτικές ;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απόσχιση κουρδικού θύλακα 35 χλμ. εντός της Τουρκίας!

Ανοίγει το «Ανατολικό Ζήτημα», είναι το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό σε μια πρώτη προσπάθεια ανάλυσης της πληροφορίας, ότι οι Κούρδοι από τα ξημερώματα της Κυριακής φέρονται να έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο εδάφη της Τουρκίας στην επαρχία Χακαρί της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, ενώ το «εμπάργκο» ειδήσεων για το θέμα από τη Τουρκία καταδεικνύει και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αρχίσει να κατηγορεί ανοιχτά «ξένες δυνάμεις» ενώ οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις φέρονται να αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην αντιμετώπιση της κατάστασης.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Το άρθρο του Νίκου Στέλγια, ανταποκριτή της Καθημερινής στην Κωνσταντινούπολη (http://kathimerini.com.cy)είναι αποκαλυπτικό της κατάστασης η οποία παρουσιάζεται «στεγνά» χωρίς καμία προσπάθεια για φτηνούς εντυπωσιασμούς, κατά συνέπεια, πριν προχωρήσουμε σε μία σύντομη ανάλυση των εξελίξεων, το παραθέτουμε ως έχει:
«Ύστερα από πολλές δεκαετίες, εδάφη και στρατόπεδα της γειτονικής Τουρκίας τίθενται υπό τον προσωρινό έλεγχο μιας ξένης, ‘εχθρικής’ δύναμης. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, με μια μεγάλη αιφνιδιαστική επίθεση, η ένοπλη πτέρυγα του κουρδικού αυτονομιστικού κινήματος (HPG) εισέβαλε στα νοτιοανατολικά σύνορα της Τουρκίας και συγκρούστηκε με τις επίλεκτες δυνάμεις των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Από το μεσημέρι της Κυριακής, τα κουρδικά μέσα ενημέρωσης ενημερώνουν τους αναγνώστες τους ότι οι δυνάμεις του HPG έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους τουλάχιστον δύο στρατόπεδα του τουρκικού στρατού.

»Από το μεσημέρι της Κυριακής, το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Fırat’, το οποίο διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με το κουρδικό αυτονομιστικό κίνημα, μεταδίδει την πληροφορία ότι οι Κούρδοι αντάρτες έχουν θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό τους ένα μικρό κομμάτι των εδαφών της Τουρκίας στο νοτιοανατολικό κομμάτι της γειτονικής χώρας. Οι Κούρδοι αντάρτες συγκρούονται με τον τουρκικό στρατό, πραγματοποιούν έλεγχο ταυτοτήτων στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και καταστρέφουν στρατόπεδα του τουρκικού στρατού. Όλα δείχνουν ότι η δράση των ανταρτών επικεντρώνεται στην επαρχία Χακκάρι (Τσολέμεργκ στα κουρδικά) της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
»Το ‘Fırat’ κάνει λόγο για περισσότερους από 100 νεκρούς και τραυματίες Τούρκους στρατιώτες. Παράλληλα, τονίζει ότι οι αντάρτες έχουν καταστρέψει διάφορα πολεμικά μέσα του τουρκικού Στρατού. Ακόμη, οι Κούρδοι αντάρτες έχουν εξασφαλίσει τον έλεγχο διάφορων οπλικών συστημάτων του.
»Η τουρκική κυβέρνηση ελέγχει τη ροή πληροφοριών από τη φλεγόμενη περιοχή. Χθες το μεσημέρι, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τις συγκρούσεις έχασαν τη ζωή τους έξι Τούρκοι στρατιώτες και δύο ειδικοί φύλακες. Την ίδια στιγμή, το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών έκανε λόγο για 115 νεκρούς Κούρδους αντάρτες.
»Το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εμφανίστηκε στο ιδιωτικό τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι ‘Haber A’ και τοποθετήθηκε για την κορύφωση των συγκρούσεων στη νοτιοανατολική Τουρκία. Για πρώτη φορά, ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια ‘ξένη χώρα’, η οποία παρέχει υποστήριξη στο κουρδικό κίνημα. Παράλληλα, επανέλαβε τη γνωστή θέση της κυβέρνησης του περί άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ‘απειλής’.
»Στην τουρκική πρωτεύουσα, οι αναλυτές τονίζουν ότι πλέον η Άγκυρα θεωρεί υπεύθυνη τη Συρία για την κορύφωση των συγκρούσεων στα εδάφη της. Ακόμη, η τουρκική πλευρά δεν κρύβει την απογοήτευση της απέναντι στη στάση του Ιράν σχετικά με την κρίση στη Συρία, η οποία έχει αντίκτυπο στο Κουρδικό Ζήτημα της Τουρκίας.
»Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας, το κουρδικό αυτονομιστικό κίνημα κάλεσε τους Κούρδους της Τουρκίας να παραδειγματιστούν από την ιστορική εμπειρία των Κούρδων της Συρίας και να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία εναλλακτικών κρατικών δομών στις ‘απελευθερωμένες’ περιοχές, στη νοτιοανατολική Τουρκία. Το κίνημα αναφέρεται χαρακτηριστικά σε νέο ‘επαναστατικό πόλεμο’ στην Τουρκία».

Τα σημεία τα οποία το defence-point.gr θα ήθελε να επιστήσει στους φίλους αναγνώστες είναι τα εξής:
Πρώτον, είναι η πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1920 που δύναμη πλην της Τουρκίας φέρεται να έχει ανακτήσει έλεγχο περιοχών οι οποίες σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάννης, αλλά και κατόπιν αυτής (π.χ. συμφωνίες με Αγγλία για οριοθέτηση των συνόρων με το Ιράκ, ή με Γαλλία για το θέμα του Χατάι, της Αλεξανδρέττας δηλαδή), έχουν παραχωρηθεί στη Τουρκία.
Δεύτερον, είναι η πρώτη φορά που οι Κούρδοι της Τουρκίας φέρονται να έχουν απελευθερώσει μία περιοχή η οποία είναι τόσο μεγάλη ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν πως είναι σε θέση να ελέγξουν έδαφος το οποίο να μπορούν και να το οργανώσουν – έστω και υποτυπωδώς – σε επίπεδο κρατικών δομών. Το σίγουρο είναι πως ελέγχουν περιοχές με τουρκικά στρατόπεδα και εγκαταστάσεις τις οποίες είτε έχουν καταστρέψει είτε τις έχουν ιδιοποιηθεί. Εκτιμάται πως οι Κούρδοι ελέγχουν μία περιοχή 35 περίπου χιλιομέτρων, δηλαδή μία περιοχή από την Αθήνα έως τα Οινόφυτα, η οποία μπορεί μεν να φαντάζει μικρή, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μιλάμε πλέον για βουνά και… ρουμάνια όπου ένα αντάρτικο μπορεί να μακροημερεύσει, αλλά για έδαφος με χωριά, στρατόπεδα, δρόμους και έργα υποδομής.
Τρίτον, η Άγκυρα φαίνεται τρομοκρατημένη διότι έχει προσπαθήσει να «αποστειρώσει» την περιοχή από τον «έξω κόσμο» ακριβώς επειδή οι Κούρδοι φαίνεται πως στην ουσία έχουν… εισβάλει από τη Συρία και έχουν καταλάβει ολόκληρα κομμάτια εδάφους, τα οποία οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ για την ώρα να ανακαταλάβουν (προσοχή: υπογραμμίζουμε το «για την ώρα», αφού εάν η κατάσταση εκτραχυνθεί και άλλο, είναι σίγουρο πως η Τουρκία θα ρίξει όλο της το βάρος στην ανακατάληψη των εδαφών αυτών, όποτε η πιθανότητα των Κούρδων να κρατηθούν θα εξαρτηθεί και από παράγοντες όπως η… εξωτερική βοήθεια, αλλιώς ο Ερντογάν θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να απολογείται για όσα κατηγορεί μέχρι σήμερα τον Μπασάρ Αλ Άσαντ)…
Παράμετρος η οποία μας οδηγεί στη τέταρτη παρατήρηση περί της «εξωτερική δύναμης» που έδωσε την ευκαιρία στους Κούρδους να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη εντυπωσιακότατη επιχείρηση: Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις η υπόθεση της Συρίας και η νεοθωμανική εμπλοκή – η οποία σκοπό έχει να πουλήσει εξυπηρέτηση στους Δυτικούς έτσι ώστε να λάβει ανταλλάγματα στην… Ανατολική Μεσόγειο και στο φυσικό αέριο του ελληνισμού – στη ουσία έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η Τουρκία και Συρία πολεμούν αυτή τη στιγμή… δια αντιπροσώπου (proxy wars). Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τους αντικαθεστωτικούς με ολίγον από… Τουρκμένους, ενώ η Δαμασκός έχει πλέον συμμαχήσει με τους Κούρδους όπου τους δίνει μία σταθερή και ασφαλή βάση για να εισβάλλουν και να προκαλέσουν στη Τουρκία, αυτά που προκαλεί αυτή στη Συρία.
Πέμπτον, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί το πρελούδιο – το τελευταίο στάδιο – του ανοιχτού πολέμου Τουρκίας-Συρίας ο οποίος επίκειται. Είναι σαφές πως εάν η Τουρκία κατορθώσει να «συμμαζέψει» λίγο τη κατάσταση στο Χακάρι, δηλαδή να μπορέσει είτε να διώξει τους Κούρδους μαχητές, είτε να τους εγκλωβίσει, μετά θα μπορέσει να θέσει το σχέδιο εισβολής στη Συρία, υπό τη δικαιολογία πάντα της μάχης κατά των «τρομοκρατών» ή/και των «Αλαουιτών καταπιεστών» των σουνιτικών πληθυσμών των αδερφών Συρίων.
Έκτον, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, εκτιμάται πως είναι μη-αναστρέψιμη αφού η τουρκο-συριακή διαμάχη πρόκειται να επιδεινωθεί, ενώ οι εξελίξεις αναφορικά με το Ιράν βρίσκονται πάντα «στο κόκκινο»…

Η τελική εκτίμηση είναι πως ο νέος χάρτης της Ευρύτερης Μέσης Ανατολής & Βορείου Αφρικής (Broader Middle East & North Africa) δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί εάν δεν δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν – με πιθανή έξοδο στη Μεσόγειο (στη περιοχή της Μερσίνας).
Με λίγα λόγια οι αναγνώστες του defence-point.gr αναγνωρίζουν αυτό που εδώ και δύο χρόνια φωνάζουμε: To «Ανατολικό Ζήτημα» δεν έκλεισε ποτέ και πως αυτή την περίοδο ζούμε μία νέα του φάση η οποία θα μπορούσε υπό ορισμένες συνθήκες να είναι ευεργετική για τα συμφέροντα του Ελληνισμού… Η Ελλάδα έχει κάποια στρατηγική επ’ αυτού, ή για να το θέσουμε καλύτερα, η Ελλάς γνωρίζει τι στη πραγματικότητα είναι το «Ανατολικό Ζήτημα»;
Τι σημαίνει το «Ανατολικό Ζήτημα» για τη Ρωσία, τις Αγγλοσαξονικές δυνάμεις, τη Τουρκία, την Ελλάδα καθώς και τις λοιπές χώρες της ευρύτερης περιοχής; Ποια η σχέση του με τον έλεγχο του υδάτινου άξονα Μαύρη Θάλασσα-Στενά-Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειος; To Ανατολικό Ζήτημα αφορά τον διαμοιρασμό των «λαφύρων» του… ασθενή της Ευρώπης, τότε της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τώρα της Τουρκίας, ή μήπως έχει να κάνει με κάτι το ευρύτερο; Εν κατακλείδι, πως αυτό συνδέεται με την ισορροπία μεταξύ των ναυτικών με της χερσαίες δυνάμεις της Παγκοσμίου Νήσου; Ποιος ο ρόλος του Ελληνισμού ως εξισορροπητικού παράγοντα μεταξύ «Ανατολής» και «Δύσης», ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: τι πρέπει να συμβεί στη περιοχή έτσι ώστε να δοθεί μία λύση στο «Ανατολικό Ζήτημα» το οποίο θα είναι ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;
Μία σειρά ερωτημάτων που το «defence-point.gr» απαντά, αποσπασματικά είναι η αλήθεια, σχεδόν κάθε ημέρα με τις αναλύσεις του, και που φιλοδοξεί κάποια στιγμή να δώσει και πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις… stay in touch που θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες…
Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς όπου γράφεται η Ιστορία, το σημαντικό είναι να μπορούμε να τη διαβάσουμε για να ξέρουμε το «μάθημα» και να πάρουμε καλό «βαθμό», αφού το μέλλον μας εξαρτάται από αυτό…http://www.defence-point.gr/news/?p=55212

Τρίζει ο θρόνος του ΝταβούτογλουΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΓΙΑΣ*

Την τελευταία περίοδο ο πρώην ισχυρός άνδρας της διπλωματικής σκηνής της Μέσης Ανατολής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού της γειτονικής Τουρκίας βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα και εμπόδια. Οι τελευταίες πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα κάνουν λόγο για «μικρό σεισμό» στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Από ό,τι φαίνεται, το πολιτικό μέλλον του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, πλέον χαρακτηρίζεται από μεγάλη αβεβαιότητα.

Σε μια περίοδο που η περίφημη θεωρία μηδενικών προβλημάτων του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και εμπόδια σε διάφορα πεδία, την προηγούμενη εβδομάδα, η αξιωματική αντιπολίτευση της γειτονικής χώρας έδωσε στη δημοσιότητα μια πληροφορία, η οποία αφορά την παραμονή του κ. Νταβούτογλου στο επιτελείο του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών. Μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNNTÜRK, ο πρώην αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Γκιουρσέλ Τεκίν, δήλωσε ότι την τελευταία περίοδο στους πολιτικούς κύκλους της Άγκυρας κυκλοφορεί η φήμη ότι η τουρκική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την απομάκρυνση του κ. Νταβούτογλου από το αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών.


Η νέα σημαντική δήλωση του κ. Γκιουρσέλ αφορά εν μέρει και την Κύπρο. Σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην «πρέσβης» της «ΤΔΒΚ» στην Άγκυρα, Ναμίκ Κορχάν, θα αντικαταστήσει τον κ. Νταβούτογλου στο αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών της γειτονικής Τουρκίας. Ο κ. Γκιουρσέλ δήλωσε τα εξής: «Στους πολιτικούς κύκλους συζητείται ότι το επόμενο διάστημα ο κ. Νταβούτογλου θα απομακρυνθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Τον κ. Νταβούτογλου θα τον διαδεχθεί ο πρώην πρέσβης της ΤΔΒΚ στην Άγκυρα, Ναμίκ Κορχάν».

Μέχρι στιγμής, το τουρκικό κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Γκιουρσέλ. Ωστόσο, την τελευταία περίοδο, στην Άγκυρα, οι δημοσιογραφικοί κύκλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι εντός του ΑΚΡ έχει δημιουργηθεί μια εσωκομματική αντιπολιτευόμενη ομάδα, η οποία ασκεί έντονη κριτική στην πολιτική γραμμή του κ. Νταβούτογλου. Εντός του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος, ο Υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας δέχεται αυστηρή κριτική σε διάφορα πεδία. Σύμφωνα με πολλούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα τελευταία δύο χρόνια, ο κ. Νταβούτογλου φέρει μεγάλη ευθύνη για τις αποτυχίες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής γραμμής σε διάφορα πεδία:

• Η Τουρκία δεν κατάφερε να «απαντήσει» στο Ισραήλ: Σύμφωνα με την εσωκομματική αντιπολίτευση, μέχρι στιγμής η Τουρκία δεν έχει καταφέρει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης στο «Μαβί Μαρμαρά». Το Ισραήλ, το οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ ακτιβιστές και πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας, παραμένει ατιμώρητο. Επιπλέον, το Τελ Αβίβ δημιουργεί έναν εχθρικό άξονα, ο οποίος ανταγωνίζεται την τουρκική εξωτερική πολιτική σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Τη συγκεκριμένη άποψη συμμερίζεται και η τουρκική αντιπολίτευση. 

• Η Τουρκία δεν κατάφερε να «απαντήσει» στη Συρία: Εβδομάδες μετά την κατάρρευση του τουρκικού μαχητικού αεροπλάνου από τον στρατό της Συρίας, οι απειλές της Τουρκίας δεν έχουν υλοποιηθεί... 

• Στο Κουρδικό Ζήτημα η γραμμή του Νταβούτογλου είναι λανθασμένη: Σύμφωνα με μια μερίδα εντός του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), η πολιτική γραμμή του Νταβούτογλου στο Κουρδικό Ζήτημα –το διαίρει και βασίλευε– είναι λανθασμένη. Το αυτόνομο Κουρδιστάν δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στους Κούρδους της Τουρκίας, οι οποίοι υποστηρίζουν το κουρδικό αυτονομιστικό κίνημα. Ακόμη, ο κ. Νταβούτογλου ευθύνεται εν μέρει για τη σταδιακή δημιουργία ενός νέου, κουρδικού πολιτικού πεδίου στο βόρειο κομμάτι της Συρίας.

• Η πολιτική κατευνασμού του Ιράν ήταν ένα μεγάλο λάθος: Για μια ολόκληρη δεκαετία, ο κ. Νταβούτογλου υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ιρανοτουρκικής προσέγγισης. Η Τουρκία υποστήριξε τις θέσεις του Ιράν στη διεθνή κοινότητα. Ωστόσο, σήμερα η Τεχεράνη έχει γυρίσει την πλάτη της στην Άγκυρα. 

• Ο κ. Νταβούτογλου δεν έχει καταφέρει να επιλύσει τα μεγάλα, χρόνια προβλήματα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής: Κυπριακό, εξομάλυνση των σχέσεων με την Αρμενία, προβλήματα στο Αιγαίο με την Ελλάδα...

• Τι εστί τελικά η περίφημη θεωρία περί μηδενικών προβλημάτων; Μια ακαδημαϊκή θεωρία η οποία δεν συμβαδίζει με τη νέα πραγματικότητα της Μέσης Ανατολής ή μια μεγάλη αποτυχία η οποία καταλογίζεται στον κ. Νταβούτογλου;
Όλα δείχνουν ότι η «λίστα αποτυχιών» του κ. Νταβούτογλου είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εσωτερική αντιπολίτευση του ΑΚΡ. Η τουρκική πρωθυπουργία παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις της εσωτερικής αντιπολίτευσης. Λαμβάνοντας υπόψη της την κριτική που δέχεται ο κ. Νταβούτογλου εντός του ΑΚΡ, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρωθυπουργός Ερντογάν πραγματοποίησε ένα πολύ σημαντικό βήμα: Αναβάθμισε τον ρόλο του στενού συνεργάτη και συμβούλου του Ιμπραχίμ Καλίν στο πεδίο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Στη νέα περίοδο, ο καθηγητής Καλίν, εκτός από καθήκοντα «public relations» και σχεδιασμού, θα αναλάβει ενεργό ρόλο στον καθορισμό της στρατηγικής της Άγκυρας σε διάφορα πεδία της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Στην Άγκυρα κάποιοι ψίθυροι τονίζουν ότι ο κ. Καλίν πραγματοποιεί προσεκτικά βήματα λίγο πριν διαδεχθεί τον κ. Νταβούτογλου στο αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών. Οι εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων θα ρίξουν φως στον συγκεκριμένο «ψίθυρο»...

*Ο Νίκος Στέλγιας είναι ανταποκριτής της «Κ» στην Κωνσταντινούπολη

Οι Beatles, μαριονέτες των Illuminati(Στην φωτογραφία: το πρωτότυπο εξώφυλλο του άλμπουμ"Yesterday and Today" του 1966. Στήσιμο που παραπέμπει σε εκτρώσεις;)

Του David Richards(henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο, ‘The Committee of 300’ (‘ΗΕπιτροπή των 300’), ο πρώην αξιωματικός της MI6, John Coleman** αποκαλύπτει ότι οι Beatles*** ήταν μια ψυχολογικήεπιχείρηση την οποία διεύθυνε το ινστιτούτο Tavistock Institute for Human Relations TavistockInstitute.

Οι Beatles δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν το σχηματισμό ενός διεφθαρμένου στυλ Brave New World λαού σκλάβων. Αυτή η ατζέντα έδρασε σε μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, με τα ροκ συγκροτήματα να ενεργούν ως κοινωνικοί ανακατωσούρες.

Εκδηλώσεις τουρκισμού και «μαύρο» χρήμα από την ψευδομουφτεία Κομοτηνής…Επίσημο πολυτελές γεύμα στους προσκείμενους σε αυτόν ιμάμηδες – παρουσία του Τούρκου προξένου – παρέθεσε ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη σύσφιγξη των…σχέσεών τους. Ποιος όμως θα μας εξηγήσει από πού έρχονται όλα αυτά τα αδήλωτα χρήματα, που διαχειρίζονται τα τουρκομάγαζα των Σερήφ και Μέτε, και βέβαια όχι μόνο για τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά και για τις πληρωμές όλων αυτών των – μη υποκείμενων σε καμμία φορολόγηση – πρακτορίσκων, που παριστάνουν τους θρησκευτικούς λειτουργούς στα μειονοτικά χωριά; Μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες (27/7/2012) στην Κομοτηνή, με διοργανωτή την τοπική ψευδομουφτεία. Ο λόγος για ένα γεύμα μετά…προσευχής (ιφτάρ) που παρέθεσε ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ στους ιμάμηδες που υπηρετούνε σε τζαμιά της Ροδόπης και στα μέλη διαχειριστικών επιτροπών τζαμιών. Μιλάμε εννοείται για τους ιμάμηδες που πρόσκεινται (και υπόκεινται) σε αυτόν – και όχι στον Μέτσο Τζεμαλή και τη νόμιμη μουφτεία.

Ισχυροποιείται η συνεργασία Ελλάδας – ΙσραήλO ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Shimon Peres.
Σε εξαιρετικά καλό κλίμα, επιστέγασμα της θεαματικής βελτίωσης των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων την τελευταία διετία, αλλά και προάγγελο της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες, άρχισε χθες η τριήμερη επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στη χώρα μας. Ο Ισραηλινός πρόεδρος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και ακολούθως είχε συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ το απόγευμα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Οι δημόσιες αναφορές της ελληνικής πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας και οι τοποθετήσεις του κ. Πέρες αντανακλούν το θερμό κλίμα της επίσκεψης, αλλά και τη σημασία που δίνουν οι δύο πλευρές στην ενίσχυση μιας διμερούς σχέσης στρατηγικού χαρακτήρα όχι μόνο για Ελλάδα και Ισραήλ, αλλά γενικότερα για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. «Αυτή η δυναμική ανάπτυξη Ελλάδας – Ισραήλ δεν στρέφεται εναντίον κανενός. Στόχο έχει την καλυτέρευση της ζωής των λαών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας.

!!!!

Τ.Ο. ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Θερμή υποδοχή Ηλία Κασιδιάρη στον Αλμυρό

 

Θερμή υποδοχή Ηλία Κασιδιάρη στον Αλμυρό (φωτογραφίες & βίντεο)
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου επισκέφθηκε τα γραφεία μας στον Αλμυρό ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή και αυτό φάνηκε από τους τριακόσιους και πλέον Αλμυριώτες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία μας. Ακόμη κινητοποιήθηκε όλη η Τ.Ο Μαγνησίας, καθώς παρόντες ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Αρτέμιος Καλούτσας. Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Μετά την άφιξη του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, αποφασίστηκε η συγκέντρωση να μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, καθώς τα γραφεία μας αποδείχθηκαν πολύ μικρά για να φιλοξενήσουν τα μέλη και φίλους του Λαικού Συνδέσμου. Στην κεντρική πλατεία ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις και τόνισε ότι «στόχος του Εθνικιστικού Κινήματος δεν ήταν οι βουλευτικές έδρες, αλλά να καταλάβουμε την εξουσία, ώστε να υπάρξει ένα αληθινό Εθνικό και Κοινωνικό κράτος ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης».

Έπειτα ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έκανε μια ιστορική αναδρομή στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου και στον Ιωάννη Μεταξά, τον Εθνικό κυβερνήτη που έθεσε τις πρώτες βάσεις ενός Εθνικού και Λαικού κράτους.Η συγκέντρωση αυτή ήταν μια απάντηση πως στον Αλμυρό δημιουργείται ένας ισχυρός πυρήνας του Εθνικιστικού Κινήματος και είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. Ήρθαμε για να μείνουμε!
Για την Εθνική Αναγέννηση και την Κοινωνική Ανασυγκρότηση
Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.xryshaygh.com

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα Απολλωνία ΘεσσαλονίκηςΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 05 Αυγούστου 2012, στον οικισμό των Λουτρών της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος έλαβε χώρα ιερά πανήγυρις στο ομώνυμο εκκλησάκι.
Εκεί βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα, μικτό κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο Θεσσαλονίκης και από τον Πυρήνα του Στρυμωνικού κόλπου. Ο σκοπός της παρουσίας μας ήταν αφ' ενός να ενημερώσουμε τους κατοίκους και επισκέπτες σχετικά με τις θέσεις του κινήματος στο φλέγον θέμα του παραεμπορίου από παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές και αφ' εταίρου να δώσει το μήνυμα πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βρίσκεται ανα πάσα στιγμή στο πλευρό των Ελλήνων επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας συνολικά.

Διανεμήθηκε έντυπο υλικό ενώ όπως μας ενημέρωσαν, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, εφέτος η παρουσία αλλοδαπών παράνομων μικροπωλητών ήταν αισθητά μειωμένη. Για αρκετούς από τους νέους συναγωνιστές του Πυρήνα, η συγκεκριμένη δράση ήταν "το βάπτισμα του πυρός" ωστόσο κατά κοινή ομολογία η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η τοπική κοινωνία μας υποδέχτηκε με θέρμη και αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής  είναι η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.
Ζήτω η Νίκη!.xryshaygh.com

Δώθηκαν τα διαπιστευτήρια της «παγκοσμιοποίησης»Δώθηκαν τα διαπιστευτήρια της «παγκοσμιοποίησης»
Βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες μέρες ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, για τριήμερη επίσκεψη και διαδοχικές συναντήσεις με τους αντίστοιχους Έλληνες αξιωματούχους, όπως ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και άλλοι. Μάλιστα πολλές «κακές γλώσσες» λένε πως οι επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας δεν έχουν σκοπό την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος, αλλά την ασφαλή παραμονή του Ισραηλινού προέδρου στην Ελλάδα.
Σε αυτή την συνάντηση οι έλληνες κυβερνώντες δώσαν τα διαπιστευτήρια στον ισραηλινό πρόεδρο, όπως άλλωστε είχε γίνει και πριν τις εκλογές με τον Αντώνη Σαμαρά, που είχε μεταβεί εσπευσμένα στο Ισραήλ, προκειμένου να λάβει το χρίσμα. Έτσι οι δηλώσεις του Παπούλια και του Σαμαρά βρίθουν από εγγυήσεις προς τον Πέρες ότι «το σχέδιο βαίνει καλώς».
Ο μεν Πέρες είπε: "Η οικονομική κρίση δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά η δημιουργία ενός νέου κόσμου...", ενώ αντιστοίχως ο Σαμαράς ήταν πιο άμεσος, αναφέροντας ευθέως την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μιλώντας για μια «νέα εποχή»: "Κύριε Πρόεδρε, η επίσκεψή σας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας Νέας Εποχής..."
Έχει κανείς πλέον αμφιβολίες για το που κινείται η Ελλάδα του 21ου αιώνα; Οι ενδείξεις υπήρχαν φυσικά εδώ και καιρό. Από ότι φαίνεται σε λίγο θα αρχίσουμε να βλέπουμε και σαφείς αποδείξεις..xryshaygh.com

Κατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων στην Ανατολική ΑττικήΚατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων στην Ανατολική Αττική
Ο αγώνας που έχει κυρήξει η Χρυσή Αυγή με θέμα "Προσφορά και Αλληλεγγύη στους Ελληνες" έχει επεκταθεί πλέον σε όλη την Ελλάδα. Η Τοπική Οργάνωση Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα συμβάλλει δυναμικά σ'αυτόν τον αγώνα και ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες, λειτουργεί το Κατάστημα Αλληλεγγύης και Συλλογής Τροφίμων,  καθώς και ειδών Πρώτης Ανάγκης.
Με τη βοήθεια των μελών της Τοπικής Οργάνωσης και με τη συγκινητική ανταπόκριση των απλών Ελλήνων πολιτών, τα γεμάτα από τρόφιμα ράφια του Καταστήματος δίνουν τη δυνατότητα σημαντικής ανακούφισης σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε τέτοια ανάγκη εξ'αιτίας της πολιτικής των κομμάτων του μνημονίου και της τρόικας. Επίσης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη σε όποιο συμπατριώτη μας τη χρειάζεται. Ψυχολόγος μας θα βρίσκεται εκεί για να σας ακούσει και να μιλήσει μαζί σας.
Τα γραφεία μας  είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη  7-9 μμ, στην Αρτέμιδα, Αγ. Μαρίνας 10. Η  Χρυσή Αυγή είναι κοντά στον κάθε Ελληνα που το έχει ανάγκη,όμως και η συνεισφορά των Ελλήνων, έστω και στο ελάχιστο,είναι το ίδιο σημαντική.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ.xryshaygh.com

Τριήμερο κοινωνικής δράσης για την Τ.Ο. Άνω ΛιοσίωνΤριήμερο κοινωνικής δράσης για την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων
Ένα πολύ γεμάτο τριήμερο Κοινωνικής δράσης είχαν τα μέλη και τα στελέχη της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων που πάντα οι επικεφαλής της φροντίζουν να κρατούν ψηλά το αξιόμαχο και το ηθικό ανδρών και γυναικών. Έτσι την Παρασκευή 3/7 εθελοντές/τριες  βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Θριάσιο, όπου η Τ.Ο. 'Ανω Λιοσίων με την Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, έχουν ανοίξει Τράπεζα αίματος ΜΟΝΟ για Έλληνες, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αιμοδοσίας της Πράσινης Πτέρυγας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Το Σάββατο 4/6 έγινε η 6η, κατά σειράν διανομή τροφίμων μέσα από το Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε ΈΛΛΗΝΕΣ που χρειάζονται την στήριξη μας. Και την Κυριακή 5/6 πολυμελές σχήμα συμμετείχε στην περιφορά της Εικόνας της Μεταμόρφωσης Σωτήρος Ζωφριάς. Δείτε πλήρες ρεπορτάζ.
Δυνατά και πάντα μπροστά!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. Άνω Λιοσίων.xryshaygh.com

Απανθίσματα από την σκέψη του Έβολα: «Ευρωπαϊκή Παρακμή» (1928)Απανθίσματα από την σκέψη του Έβολα: «Ευρωπαϊκή Παρακμή» (1928)
Ο τρέχων «πολιτισμός» της Δύσης οφείλει να υποστεί μια θεμελιώδη αναμόρφωση, χωρίς την οποία είναι καταδικασμένος αργά ή γρήγορα να καταρρεύσει. Αυτός ο «πολιτισμός» έχει ολοκληρώσει την πληρέστερη διαστροφή κάθε λογικής τάξης πραγμάτων. Μέσα στο βασίλειο της ύλης, του χρυσού, της μηχανής, του αριθμού, δεν υπάρχει πλέον ούτε πνεύμα, ούτε ελευθερία, ούτε φως.
Η Δύση έχει χάσει την αίσθηση της διοίκησης  και της υπακοής. Έχει χάσει την αίσθηση της Δράσης και της Ενατένισης. Έχει χάσει την αίσθηση της ιεραρχίας, της πνευματικής δύναμης, των θεανθρώπων. Δεν γνωρίζει πλέον την φύση.
Η Δύση δεν γνωρίζει πλέον την φύση. Δεν αποτελεί για τον Δυτικό άνθρωπο ένα ζωντανό σώμα φτιαγμένο από σύμβολα, Θεούς και τελετουργικές χειρονομίες.  Δεν είναι ένας υπέροχος «Κόσμος», στον οποίον ο άνθρωπος κινείται ελεύθερα, ως ένας μικρόκοσμος μέσα στο μακρόκοσμο. Αντιθέτως, έχει αποσυντεθεί σε μιαν αδιαφανή και θανατηφόρο εξωτερικότητα, το μυστήριο της οποίας επιδιώκουν να αγνοήσουν βέβηλες επιστήμες, με τη βοήθεια των ασήμαντων νόμων τους και των μικροπρεπών υποθέσεών τους.
Η Δύση δεν γνωρίζει  πλέον την Σοφία. Αγνοεί την μεγαλοπρεπή σιωπή εκείνων που αυτοκυριαρχήθηκαν, την λαμπρή φωτεινή ηρεμία των Προφητών, την υπέροχη ηλιακή πραγματικότητα εκείνων στους οποίους η ιδέα έχει γίνει αίμα, ζωή και δύναμη. Η Σοφία έχει αντικατασταθεί από την ρητορεία της «φιλοσοφίας» και του «πολιτισμού», από το βασίλειο  των καθηγητών, των δημοσιογράφων και των αθλητών, από το σχέδιο, το πρόγραμμα και την προκήρυξη. Έχει ενδώσει στη συναισθηματική, θρησκευτική, ανθρωπιστική μόλυνση και στην φυλή των φλύαρων που τρέχουν ολόγυρα σαν τρελοί, εκθειάζοντας την «επίτευξη» και την «πρακτική», επειδή η σιωπή και η θεωρία τους φοβίζουν.
Η Δύση δεν ξέρει πλέον το Κράτος : Το ανδρείο Κράτος, την Αυτοκρατορία ως σύνθεση της πνευματικότητας και της βασιλείας, ως μία οδό προς το «υπερκόσμιο». Το Κράτος - όπως έγινε γνωστό από τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς από την Κίνα έως την Αίγυπτο, από την Περσία έως την Ρώμη και την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του γερμανικού έθνους - έχει πλέον βυθιστεί στην αστική ένδεια ενός καταπιστεύματος σκλάβων και εμπόρων.
Αγνοείται αυτό που θα μπορούσε να είναι ο πόλεμος, ο αυτόβουλος πόλεμος, ως αξία υπέρτερη και της νίκης και της ήττας. Ως εκείνο το ιερό μονοπάτι προς την πνευματική ολοκλήρωση, για το οποίο η  Βαλχάλλα, η ουράνια έδρα του Όντιν, είναι το προνόμιο των ηρώων που έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Η πορεία για την οποία στο Ισλάμ, «ο ιερός πόλεμος», το τζιχάντ, είναι συνώνυμος με τον «δρόμο του Θεού». Η πορεία κατά την οποία στην Ινδία, ο πολεμιστής παραστέκει με τον ασκητή και, στην κλασική αρχαιότητα, ο «θριαμβικός θάνατος («mors triumphalis») εννοείται ως νίκη επί του θανάτου. Αυτοί οι σύγχρονοι, τρομεροί Ευρωπαίοι «ακτιβιστές» αγνοούν τι είναι ένας τέτοιος πόλεμος. Δεν γνωρίζουν πλέον πολεμιστές αλλά μόνο στρατιώτες. Για τους «ακτιβιστές» αυτούς, μια λογομαχία είναι αρκετή να τους τρομοκρατήσει και να τους πισωγυρίσει αναγκαστικά στην ρητορεία του ανθρωπισμού, του φιλειρηνισμού και του συναισθηματισμού.
Η Ευρώπη έχει χάσει την απλότητά της, έχει χάσει την κεντρικότητά της, έχει χάσει τη ζωή της. Η δημοκρατική ασθένεια και το σημιτικό δηλητήριο την διαβρώνουν σε όλες τις ρίζες της - βαθειά, έως το νόμο, τις επιστήμες και την θεωρητική σκέψη της -. Όσο  για ηγέτες - δηλαδή, εκείνα τα όντα που διακρίνονται, όχι από την βία, την πλεονεξία για το κέρδος ή την ικανότητά τους  ως εκμεταλλευτές σκλάβων, αλλά αντίθετα, από αδιατάρακτες και υπερβατικές ποιότητες ζωής - δεν υπάρχει κανείς. Η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο ανώδυνο σώμα, κατειλημμένο και συντετριμμένο από μιαν ανησυχία που κανένας δεν τολμά να εκφράσει. Ένα σώμα του  οποίου το αίμα είναι ο χρυσός, η σάρκα είναι μηχανές, εργοστάσια και εξοπλισμοί, ενώ  ο εγκέφαλος του είναι μια σελίδα εφημερίδας. Ένα άμορφο σώμα, που τινάζεται ακατάπαυστα οδηγημένο από σκοτεινές και απρόβλεπτες δυνάμεις, το οποίο  συντρίβει ανελέητα οποιονδήποτε προσπαθεί να του αντιταχθεί  ή ακόμα και να αποφύγει απλώς τον μηχανισμό του.
Ο ιδιαίτερα εκθειασμένος «πολιτισμός» της Δύσης υπήρξε ικανός να πραγματοποιήσει όλο αυτό το άθλιο μόρφωμα. Αυτό είναι το καυχημένο αποτέλεσμα της δεισιδαιμονίας της «Προόδου», μακριά και πέρα από την ρωμαϊκή αυτοκρατορικότητα, από την δωρική Ελλάδα και από όλες τις άλλες υποδειγματικές μορφές των μεγάλων αρχέγονων Αρίων πολιτισμών.
Και η θηλιά σφίγγει καθημερινά γύρω από εκείνους που είναι ακόμα ικανοί για την μεγάλη απέχθεια και την μεγάλη εξέγερση.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΟΥΝ ΤΡΟΧΕΙΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ»..xryshaygh.com

Τζολί και Πιτ έρχονται στην ΟίαΕτοιμάζονται για διακοπές στη Σαντορίνη

Γοητευμένοι από το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μαζί με τα παιδιά τους, επιστρέφουν μετά τον Δεκαπενταύγουστο στο νησί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, μετέθεσαν την ημερομηνία της άφιξής τους λόγω του συνωστισμού τουριστών που παρατηρείται στο νησί. 

Αποκλείει τον ξυλοδαρμό του "δράκου" ο ιατροδικαστήςΑνυπόστατοι οι ισχυρισμοί του 21χρονου Πακιστανού για ξυλοδαρμό. Ο ιατροδικαστής έκρινε πως τα χτυπήματα που φέρει είναι χρονικά παλιότερα
Ανυπόστατοι αποδείχτηκαν κατά τον ιατροδικαστή οι ισχυρισμοί του 21χρονου Πακιστανού πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ειδικό φρουρό του τμήματος ασφαλείας Ερμούπολης στη Σύρο και διανομέα φαγητού.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το syrostoday.gr, αναφέρει μονάχα κάποιες μικρές εκδορές και εκχυμώσεις οι οποίες πέραν του ότι ήταν ελαφρές, έδειχναν και παλιότερες χρονικά σε σχέση με τη στιγμή που καταγγέλθηκε ότι χτυπήθηκε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...