Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Καμαρώστε τον Άθεο Τσίπρα

alpha 8-8-2012

Ανακοίνωση κατοίκων των Αθηνών του κέντρου προς ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστεςΑνακοίνωση κατοίκων των Αθηνών του κέντρου προς ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες
Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμμένοι  πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης».

Η Αριστερά κατάφερε να γίνει το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης κάνοντας έναν λυσσαλέο αγώνα και οργανώνοντας άπειρες προβοκάτσιες προκειμένου να εγκαταστήσει στην χώρα τους δουλέμπορους και τα πλήθη που αυτοί μετέφεραν.

Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι από την μία πως είσαι κατά του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη να υποστηρίζεις βασικές τους αρχές, όπως είναι η μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς εύρεση εργασίας σε άλλες χώρες, γνωστή ως «κινητικότητα» (mobility) και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

Τόσα χρόνια η «Αριστερά» δεν έχει πει ούτε μία λέξη για τις θέσεις εργασίας Ελλήνων και νόμιμων μεταναστών που κατέλαβαν οι μεταφερόμενοι από τα πέρατα της γης, λέξη για την εγκληματικότητα, λέξη για τα δις που στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο όλη αυτή η ιστορία. Κατά τα άλλα κόπτεται για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Ούτε μία ανακοίνωση δεν έχει βγάλει για τα θύματα των «μεταναστών», που κακοποιούνται μέχρι θανάτου.

Αντιθέτως έχυσε τόνους μελανιού κατηγορώντας άπαντες διαμαρτυρόμενους για το χάλι της πόλης και διωκόμενους από τα σπίτια τους ως φασίστες. Η δε συμπόνοια για όλους αυτούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα παράνομα περίσσευε στα κείμενα επιπέδου Βίπερ Νόρα, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι ανακοινώσεις για τις προσπάθειες της Πολιτείας να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, εκτός από τραγικές και ανιστόρητες, είναι και προκλητικές απέναντι στους χιλιάδες Αθηναίους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, άφησαν τα μαγαζιά τους και τα γραφεία τους για να γλυτώσουν από την εγκληματικότητα, την βρώμα και την υποβάθμιση της ζωής τους.

Όλα αυτά ήταν αποτελέσματα του εποικισμού που υφιστάμεθα χρόνια τώρα και που επαγγελματίες αλληλέγγυοι έχουν βαφτίσει μετανάστευση

Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν βλέπεις την κατάντια της πόλης. Μόνο εάν είσαι κουφός δεν ακούς τις κραυγές των ανθρώπων που κινδυνεύουν και αναγκάζονται να ζουν σαν τα ζώα, μέσα σε πρώην αστικές γειτονιές και νυν φαβέλες. Μόνο εάν είσαι ηλίθιος δεν καταλαβαίνεις τι πραγματικά συμβαίνει. Ως φαίνεται η σημερινή «Αριστερά» είναι και τα τρία.

Εάν συνεχιστούν όλες αυτές οι δηλώσεις προτείνουμε στην Χρυσή Αυγή να κάνει τον κ. Τσίπρα και την κ. Παπαρήγα επίτιμους προέδρους της, αφού ως φαίνεται συμβάλλουν τα μάλα στην άνοδο της.

Οι κάτοικοι του κέντρου στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας και καταγγέλουμε τις ανακοινώσεις αυτές ως γελοίες, τις πολιτικές που εκφράζονται στα ρηχά αυτά κείμενα ως επιφανειακές και επικίνδυνες, ενώ είναι πλέον πασιφανές πως όσοι ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες πάσχουν από επιλεκτική τύφλωση και κώφωση.

Τους ευχόμαστε περαστικά, αν και η θεραπεία για την βλακεία δεν έχει βρεθεί ακόμη!

Υ.Γ. Προς τον κ. Τσουκαλά που προσβλήθηκε από το θέαμα των φοβισμένων θα θέλαμε να ξέραμε τι θα έλεγε εάν το παιδί του ήταν στην θέση του άτυχου κοριτσιού στην Πάρο και εάν η μάνα του είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από αλλοδαπούς εγκληματίες. Κανείς μας δεν πρόλαβε να δει τον φόβο τους που σίγουρα καμία σχέση δεν είχε με αυτόν που πιθανόν να νιώθει κάποιος που του ελέγχουν τα χαρτιά.

Εν προκειμένω να επισημάνουμε πως στις πολλές επιχειρήσεις που είδαμε στην περιοχή μας δεν είδαμε κανένα αλλοδαπό γονατιστό, αντιθέτως ήταν καθισμένοι σε πεζούλια στον ίσκιο, δεν διαπιστώσαμε κανένα φόβο, αντιθέτως είδαμε σε περιπτώσεις περίσσιο θράσος, που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια.

Όσο για τους «έκπληκτους περαστικούς» προφανώς ο κ. Τσουκαλάς θα εννοεί τον εαυτό του. Είναι λογικό να είναι κάποιος που δεν πατάει ποτέ στα γκέτο έκπληκτος μπροστά στο θέαμα τόσων αλλοδαπών. Δεν ξέρουμε πόσους είδε ο κ. Τσουκαλάς να διαμαρτύρονται. Εμείς πάντως δεν είδαμε κανένα. Αντιθέτως είδαμε κόσμο να δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για το έργο της, το οποίο και ελπίζουμε να συνεχίσει.

Όσο για τους «Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση » και ως εκ τούτου προσβάλλονται από τα γεγονότα αυτά έχουμε να πούμε τα εξής στον κ. Τσουκαλά. Οι Έλληνες έχουν ματώσει για αυτή την χώρα, για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς και όχι για να χορεύουν στον ρυθμό που βαράει ο κάθε αλλοδαπός μαφιόζος από τα πέρατα της οικουμένης, που έχει εποικίσει τις γειτονιές τους. Η κάθε σύγκριση τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών με τους Έλληνες που αναφέρει εκτός από ατυχής είναι και ανιστόρητη. Αυτό που μας προσβάλλει κ. Τσουκαλά είναι η ελαφρότητα με την οποία γίνονται τέτοιοι συνειρμοί και οι συνθήκες στις οποίες έχουμε αναγκαστεί να ζούμε, λόγω όλων αυτών που υπερασπίζεστε.

Στο εξής κάθε ατυχής ανακοίνωση θα τυγχάνει και απάντησης από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες. Η εσκεμμένη προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της δήθεν καταπάτησης ανύπαρκτων ανθρώπινων δικαιωμάτων (π.χ. δικαίωμα παραμονής στην χώρα χωρίς νόμιμα έγγραφα, δικαίωμα μη ελέγχου από τα αρμόδια όργανα κτλ) τελείωσε.

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματοςxryshaygh.com

ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ...!!! ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...!!!ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ... 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!! Την μέθοδο απαγορευμένων ζωνών, ανακοίνωσε πως θα εφαρμόσει ο τουρκικός στρατός, για να εμποδίσει την δραστηριότητα του PKK στην περιοχή Χακάρι της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε 7 σημεία της επαρχίας αυτής θα απαγορεύεται η κυκλοφορία ανθρώπων κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

ΕΛΛΑΔΑ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Την δεκαετία του `70 τη θυμάμαι σαν χθες. Κυκλοφορούσαν παντού τα Fiat 127, τα Zastava, και οι μηχανές Floretta. Οι σπορτίφ τύποι είχαν...
Autobianchi Abarth (με 53 άλογα παρακαλώ), και οι σώφρονες. Austin Morris Allegro! Το σάντουιτς με γύρο κόστιζε 3 δραχμές, με σουτζουκάκι 2, και το λεωφορείο μία δραχμή (με πάσο 50 λεπτά). Αν έδινες εικοσάρικο, ο εισπράκτορας ή ο σουβλατζής σε μάλωνε, διότι δεν είχε. να στο χαλάσει. Τόσο καλά.... Και μετά ήρθε η δεκαετία του 80. Και το ΠΑΣΟΚ. Και γέλασε το χείλι του κάθε πικραμένου. Το δημόσιο άνοιξε τις πόρτες του στον κάθε αναξιοπαθούντα που δήλωνε σοσιαλιστής, η Ελλάδα απέκτησε «ανεξάρτητη» διεθνή φωνή, μια νέα τάξη αναδύθηκε απ` το πουθενά, και οι ρεμούλες έγιναν κανόνας. 

Να τανε το 21

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!


ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΎΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Άμεση πρέπει να είναι και διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων που προκάλεσαν στην Πατρίδα μας η βάρβαροι γερμανοί και οι οποίες είναι πολλαπλάσιες του υποτιθέμενου "χρέους" μας.

The Shadowy World of the Islamic Gülen Movement


Photo Gallery: The Mysterious Gülen Movement
Photos
AP
Millions of Muslims around the world idolize Turkish preacher Fethullah Gülen, who likes to present himself as the Gandhi of Islam. His Gülen movement runs schools in 140 countries and promotes interfaith dialogue. But former members describe it as a sect, and some believe the secretive organization is conspiring to expand its power in Turkey.
Info
The girl is singing a little off-key, but the audience is still wildly enthusiastic. She is singing a Turkish song, although her intonation sounds German. The room is decorated with balloons, garlands in the German national colors of black, red and gold, and crescent moons in the Turkish colors of red and white. Members of the audience are waving German and Turkish flags. 

Greece_Cyprus -Anna Vissi

19 νεκροί από επίθεση ισλαμιστών σε εκκλησία της Νιγηρίας. «Ή θα ακολουθήσουν τη ‘σωστή θρησκεία’ ή δεν θα υπάρξει ειρήνη για αυτούς»


Ένοπλοι επιτέθηκαν στην εκκλησία Deeper Life church in Okene στην κεντρική πολιτεία της Νιγηρίας Kogi, σκοτώνοντας τουλάχιστον 19 ανθρώπους, όπως δήλωσε ένας στρατιωτικός αξιωματούχος την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Μεταξύ των νεκρών ήταν και ο πάστορας της εκκλησίας.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, αλλά οι υποψίες πέφτουν στην ομάδα φανατικών ισλαμιστών Boko Haram, η οποία έχει πραγματοποιήσει ανάλογες επιθέσεις σε εκκλησίες στο παρελθόν.

Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου της Χειμάρρας στον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής
Έλληνες μαθητές από Χιμάρα καιΜαριούπολη στον Μεϊμαράκη!

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, 27 μαθητές και μαθήτριες Ελληνικής γλώσσας και 5 καθηγητές από το Σύνδεσμο «Φίλοι της Μαριούπολης» (ομογένεια Ουκρανίας), στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα μας.
Πρόκειται για μαθητές που προέρχονται από σχολεία της Μαριούπολης της Ουκρανίας και το Εθνικό μειονοτικό σχολείο της Χιμάρας, στα οποία διδάσκονται την ελληνική γλώσσα, την ιστορία, τον ελληνικό πολιτισμό, καθώς και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Το πρόγραμμα, που λειτουργεί ήδη 13 χρόνια, στηρίζεται από το «Σύνδεσμο των Φίλων της Μαριούπολης», ενώ την προσπάθεια ενισχύει οικονομικά, από το 2002, η Βουλή των Ελλήνων.

ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΑΣΙΑΔΗΣ! ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ! ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...
Σοκαριστική δήλωση του Σιδέρη Τασιάδη: «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!

 «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»! Πραγματικά σοκαριστήκαμε κατά τη συνομιλία που είχαμε με τον Σιδέρη Τασιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακή Παρέα» (κάθε μεσημέρι 12 -15.00 στον ΑΛΦΑ 9,89) και ασφαλώς δεν περιμέναμε την ωμότητα που επέδειξε...

Ο Τασιάδης είναι ο καταγόμενος από τον Έβρο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Του ζητήσαμε να απαντήσει σε ερωτήσεις ελπίζοντας ότι θα ανασκευάσει κάπως την βαριά (έτσι νομίζαμε ως την Παρασκευή το μεσημέρι) δήλωσή του ότι αισθάνεται Γερμανός γιατί η Ελλάδα δεν τον πήρε στην ολυμπιακή ομάδα της. 

Ο Τσίπρας χάλασε τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον Πέρες!Ο Τσίπρας χάλασε τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον Πέρες!
Προ τεσσάρων μόλις ημερών, δημοσιεύτηκε η… είδηση ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, φεύγει για… διακοπές στην Κρήτη (κάποιοι επιμένουν ότι μιμείται τον αλήστου πολιτικής μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου…), συν γυναιξί και τέκνοις. Μάλιστα, οι κουτσομπολίστικες στήλες των διαφόρων blog δημοσίευσαν και ορισμένες φωτογραφίες από τις αμέριμνες στιγμές της οικογένειας Τσίπρα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να πάει στην Κρήτη και την Τετάρτη επέστρεψε στην τσιμεντούπολη! Ποιος ο λόγος που χάλασε τις διακοπές του και μάλιστα υπό συνθήκες καύσωνα 43 βαθμών Κελσίου; Μα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του σιωνιστικού Ισραήλ, Σιμόν Πέρες! Μπορούσε να χάσει τέτοιο… κελεπούρι; Μάλιστα, η συνάντηση δεν έγινε σε «ουδέτερο» έδαφος, αλλά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πέρες. Δηλαδή, ο «πολύς» Τσίπρας πήγε στον Πέρες!

Όπως πληροφορούμαστε, η συνάντηση κράτησε μία ολόκληρη ώρα, γεγονός που σημαίνει πως δεν ήταν καθόλου «εθιμοτυπικού» χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικού. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθουμε –έστω μέσες-άκρες- τι ειπώθηκε στη συνάντηση, καθώς ο… Τσε Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ξενοδοχείου. Επίσης, δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την συνάντηση. Προφανώς, γιατί μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και ο αρχισυνασπισμένος δε θέλει να υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις περίεργες συναναστροφές του… Καθόλου «περίεργες» για μας που ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας…xryshaygh.com

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ STOXOS.GR
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ STOXOS.GR

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ!


Τό “Γενί Τζαμί” προτείνει ο Μπουτάρης για χώρο λατρείας μουσουλμάνων...Αναμένονται αντιδράσεις απο τους κατοίκους.

Τό “Γενί Τζαμί” προτείνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να δοθεί στους Μουσουλμάνους, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως χώρο λατρείας. Το τζαμί χρησιμοποιούταν στις αρχές του αιώνα ως χώρος λατρείας Ισραηλινών μουσουλμάνων. Αναμένονται αντιδράσεις απο τους κατοίκους.

Τα πετρέλαια, η χρεοκοπία και οι Αμερικανοί... Δείτε τι μας ετοιμάζουν..


Τα πετρέλαια, η χρεοκοπία και οι Αμερικανοί... Δείτε τι μας ετοιμάζουν..
Ένα γεωπολιτικό δράμα οδηγείται από τα πετρέλαια που "ανακαλύφθηκαν πρόσφατα" και το κακό χρέος που εκτυλίσσεται γύρω από την ανατολική Μεσόγειο, και μπορεί να είναι ένα παιχνίδι "αλλαγής" για την Ελλάδα. Προκαταρκτικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν 22 δισ. βαρέλια πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα κάτω από το Ιόνιο Πέλαγος και περίπου 4 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου κάτω από το Βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με Παγκόσμια Έρευνα.

Ο οικονομολόγος πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ Charles Collyns, ήταν στην Αθήνα και στη Ρώμη την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Timmy Geithner, καθώς οι παγκόσμιοι δανειστές στην Ελλάδα - το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - έκαναν ελέγχους στην Ελλάδα για να δουν την πρόοδο των ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης επι των δεσμεύσεων του δανείου και τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις.

Τα ευρήματα της τρόικας μέσω της έκθεσης που θα υποβληθεί αργότερα, θα καθορίσουν κατά πόσον η Ελλάδα θα λάβει νέα την νέα δόση του δανείου ύψους € 31,5 δις μέχρι το Σεπτέμβριο.

Η παραδοχή είναι ότι, αυτό το status quo, του μοντέλου αμοιβαίως εξασφαλισμένης καταστροφής θα συνεχίσει επ 'αόριστον.

Αλλά Geithner και ο βοηθός του Collyns είχαν ενεργό διάλογο με τους Έλληνες. Το κοινό μήνυμα φαίνεται να είναι μία από τις υποσχέσεις να κάνουν τα πάντα, για να βοηθήσουν την Ελλάδα "εάν χρειασθεί" να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή και κατ 'επέκταση, να βγεί από την ΕΕ (Grexit).

Μια Grexit θα προσφέρει στις ΗΠΑ την ευκαιρία να μπει στο γεωπολιτικό παιγνίδι, και να είναι ένας παίκτης στο πετρέλαιο και τα μεταλλεύματα από τις ανακαλύψεις στις Ελληνικές και Ισραηλινές ακτές. Η Τουρκία έχει ήδη δηλώσει ότι θα εξετάσει την πράξη του πολέμου αν η Ελλάδα συνεχίσει περαιτέρω εξορύξεις στο Αιγαίο.

Σαφώς, η Ελλάδα χρειάζεται στήριξη και υποστήριξη, αυτό το είδος ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να παράσχουν. Αμέσως μετά την επίσκεψη της υπουργού Κλίντον στην Ελλάδα για να ασκήσει πιέσεις για την ενέργεια το 2011, η ελληνική κυβέρνηση δημιούργησε μια νέα κυβερνητική υπηρεσία, για την διαχείριση των προσφορών για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τις έρευνες και τις προσφορές γεωτρήσεων.

Για την επίλυση των ζητημάτων με την Τουρκία, υπάρχει μια πρόταση από τον άνθρωπο του Κλίντον Richard Morningstar, να αποτελούν έσοδα από το πετρέλαιο ένα ντιλ....προσφέροντας στην Ελλάδα 20%, στην Τουρκία 20% και στην υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ Noble Energy (NBL) του Χιούστον, το μερίδιο του λέοντος το 60%.

Αυτό ανέβασε την προοπτική για ένα γεωπολιτικό τέχνασμα των ΗΠΑ που έχει πολλούς στόχους:

1. Για να αποκτήσουν επιρροή στο Αιγαίο καθώς και στα περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου και φυσικού αερίου της περιοχής, και να δημιουργήσουν ένα ελληνικό διάδρομο επιρροής μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας. Η περιοχή έξω από το Ισραήλ και η Κύπρος υπήρξαν τα σημεία ανακαλύψεων νέων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Με την πρόσφατη επιβεβαίωση ύπαρξης πετρελαίου στο Αιγαίο και το Ισραήλ, οι ΗΠΑ έχουν εντείνει το παιχνίδι τους. Η στρατηγική είναι να προσφέρουν στην Ελλάδα και Κύπρο καρότα. Στην πραγματικότητα, προσφέροντας Ελλάδα "σχεδόν απόλυτη στήριξη σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή,« οι ΗΠΑ στοιχηματίζουν στην ισχυρή πιθανότητα, η Ελλάδα να χρεοκοπήσει επισήμως, πριν περισσότερα χρήματα-δάνεια είναι διαθέσιμα από το Βερολίνο--Βρυξέλλες.

2. Ο ελληνικός διάδρομος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά βοήθειας στο θέατρο των επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή. Αυτός ο ζωτικής σημασίας διάδρομος, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέπεται να ελέγχεται από την Τουρκία, καθώς τότε θα είναι ευάλωτη σε οποιαδήποτε παρέμβαση. Η εταιρεία PPC Quantum Energy SA ανακοίνωσε επίσημα, την έναρξη της 2.000-μεγαβάτ υποθαλάσσιου καλώδιου ηλεκτρικής σύνδεσης των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας. Επίσης, το Ισραήλ έχει μια συμφωνία με την Κύπρο και Ελλάδα για την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου, μέσω της κυπριακών υδάτων στην Ελλάδα, αφήνοντας έξω την Τουρκία. Οι ΗΠΑ εισέρχεται στην εξίσωση λόγω των υπεράκτιων Λεβαντίνων ανακαλύψεων στην περιοχή από την Noble Energy, για την οποία ο Μπιλ Κλίντον αποτελεί βασικό μεσάζοντα. Η ασφάλεια για τους νέους πόρους του Ισραήλ θα είναι επίσης υψίστης σημασίας.

Το ΔΝΤ και κυβερνητικοί αξιωματούχοι της ΕΕ, μερικοί απ 'αυτούς γερμανοί, πιέζουν την Ελλάδα να πωλήσει πολύτιμα λιμάνια και τις δημόσιες επιχειρήσεις ενέργειας, όπως οι εταιρείες πετρελαίου της χώρας, προκειμένου να μειώσει το χρέος της χώρας. Τα περιουσιακά αυτά στοιχεία θα φέρουν στη χώρα ίσως € 50 δισεκατομμύρια €, στην καλύτερη περίπτωση. Σύμφωνα με τα σχέδια για την ελληνική κρατική εταιρεία φυσικού αερίου, η ΔΕΠΑ, θα ιδιωτικοποιήσει το 65% των μετοχών της να μειώσει το χρέος.

Η ρωσική εταιρεία Gazprom έχει επιδείξει ενδιαφέρον, κάτι στο οποίο οι ΗΠΑ αντιτίθεται σθεναρά. Οι αγοραστές είναι πιθανόν να προέρχονται από χώρες εκτός της ελλάδας, καθώς λίγες ελληνικές εταιρείες είναι σε θέση, στη σημερινή κρίση, να αγοράσουν.

Οι ΗΠΑ έχουν άλλα σχέδια για την ενέργεια και την ασφάλεια για Ελλάδα και Κύπρο και βλέποντας αυτές τις χώρες να πλήττονται σοβαρά από το συντριπτικό χρέος, να παρακαλάνε για δάνειο την ΕΕ, και να κάνουν πωλήσεις φωτιά ...ταριάζουν με το σχέδιο και βάζουν την Αμερική στο κόλπο ...

Γι 'αυτό, εικάζω ότι η χρεοκοπία / ή αναδιάρθρωση θα συμβεί σύντομα, ίσως ακόμα και στις 20 Αυγούστου, με το τελικό χτύπημα που για τους κατόχους ομολόγων της ΕΕ. Μια Grexit είναι επίσης στα χαρτιά.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν την παράμετρο της γεωπολιτικής του πετρελαίου στην περιοχή, που αν και δεν περικλείει τα πάντα, πρέπει να την έχουμε κατά νου....

Το άρθρο είναι μετάφραση του "The U.S. Looks To Exploit The Greek Re-Default", Russ Winter από το Seeking Alpha.

DefenceNet - Spiegel: Ο Τσίπρας μες στους δέκα πιο επικίνδυνους πολιτικούς στην Ευρώπη

DefenceNet - Spiegel: Ο Τσίπρας μες στους δέκα πιο επικίνδυνους πολιτικούς στην Ευρώπη

DefenceNet - Φωτιές σε Αρκαδία, Κορινθία, Πικέρμι και Αγία Μαρίνα

DefenceNet - Φωτιές σε Αρκαδία, Κορινθία, Πικέρμι και Αγία Μαρίνα

DefenceNet - Χρυσή Αυγή: "Ο Πακιστανός δήλωσε ψευδή ηλικία για να πάει σε φυλακή ανηλίκων"

DefenceNet - Χρυσή Αυγή: "Ο Πακιστανός δήλωσε ψευδή ηλικία για να πάει σε φυλακή ανηλίκων"

DefenceNet - Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή ενοχλεί τους Τούρκους - Δεν έχουν ελευθερία κινήσεων

DefenceNet - Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή ενοχλεί τους Τούρκους - Δεν έχουν ελευθερία κινήσεων

DefenceNet - Δυσάρεστη αλλά αναγκαία η περικοπή των συντάξεων, δηλώνει ο Γ.Βρούτσης

DefenceNet - Δυσάρεστη αλλά αναγκαία η περικοπή των συντάξεων, δηλώνει ο Γ.Βρούτσης

DefenceNet - Με μαντίλα και κολάν αγωνίστηκε η αθλήτρια από τη Σαουδική Αραβία

DefenceNet - Με μαντίλα και κολάν αγωνίστηκε η αθλήτρια από τη Σαουδική Αραβία

DefenceNet - Επεκτείνεται και στον Έβρο το κόμμα των τουρκοφρόνων!

DefenceNet - Επεκτείνεται και στον Έβρο το κόμμα των τουρκοφρόνων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Σχόλιο attikanea: Και... περιμένουμε εμείς, από τους... "οπισθόβουλους", πολιτικούς να... ξεσηκωθούν και να σώσουν την Ελλάδα... Μια... "οπισθοσκόπηση" χρειάζεται στον Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να μάθουμε πόσοι... άντρες υπάρχουν...!!!
Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.
Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας(θυμάστε ένα ρεπορταζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1για το λόμπυ της Πάρου;) ο Αχμέτ Βαγκάζ ή Χαγκάζ και όχι Αλί και τρισαλί όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν τα βαποράκια των Λαμπρακοψυχάρηδων, είχε αποκτήσει σπουδαία και πλούσια πελατεία στο νησί της καλοβαλμένης μπουρζουαζίας.
Έμπαινε σε πολλά και καλά σπίτια. Με το αζημίωτο. Και ξαλάφρωνε πολλές κακόχυμες κυρίες αλλά και οπισθόβουλους κυρίους του κοσμοπολίτικου νησιού της άσπρης σκόνης.
Γιατί στο νησί από την εποχή των Λαζόπουλων, των Χαριτοδιπλωμένων, των Ψινάκηδων και των Ρουβάδων, έχουν αλλάξει ΄πολλά. Μα πάρα πολλά. Και ο νοών νοείτο.....
(Θα τα πούμε αυτά σε άλλη ανάρτηση)
Γι αυτά που λέμε έχουμε συγκεκριμένες αποδείξεις. Ο Πακιστανός έπαιρνε από 50-100 ευρουλάκια το κεφάλι. Φαντάζεστε το σκάνδαλο στο νησί εαν δημοσιευόταν η φωτογραφία του; Ουρές τα κουτσομπολίκια. Αλλά όχι μόνον τα ροζ. Υπάρχουν κι άλλα. Περίεργο ρόλο έπαιζε το Πακιστάνι. Στα σύνορα αλλά και στις Κυκλάδες.
Μέχρι και ο συνήγορος που του διόρισαν, έχει μεγάλη "εμπειρία" σε ανάλογες υποθέσεις. Πρεσβείες κλπ.
Δεν είναι όμως μόνον αυτός ο λόγος. Είναι κι άλλοι. Θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτά που θα βγουν στη συνέχεια.
Και θα τα  βγάλουμε.. Αλλά η "καρριέρα" του τελείωσε εδώ. Ή μόλις αρχίζει στις φυλακές;

Ερώτηση με θέμα την πρόκληση καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση microchipΠΡΟΣ
1)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
2)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
3)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 ΘΕΜΑ: «Πρόκληση καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση συστήματος ηλεκτρονικής αναγνώρισης με μικροπομποδέκτη (microchip
 Μελέτη της Δρ. Katherine Albrecht, διευθύντριας της Αμερικανικής Καταναλωτικής Οργάνωσης CASPIAN  (Consumers Against Supermarket Privacy Invasion & Numbering) με τίτλο «Microchip-Induced Tumors in Laboratory Rodents and Dogs:A Review of the Literature 1990–2006 = Προκληθέντες Όγκοι από την Εμφύτευση Μικροπομποδέκτη σε Εργαστηριακά Τρωκτικά και Σκυλιά: Μια Ανασκόπηση της Βιβλιογραφίας 1990-2006» που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα http://www.antichips.com/cancer/ δείχνει μία ξεκάθαρη αιτιακή σχέση μεταξύ των εμφυτευμάτων μικροτσίπ μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων (RadioFrequency Identification RFID) & της πρόκλησης καρκίνου σε εργαστηριακά τρωκτικά και σκυλιά.
Ερωτούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Έχουν μελετήσει φορείς του Ελληνικού Κράτους τις κτηνιατρικές επιπτώσεις εμφύτευσης πομποδεκτών ραδιοσυχνοτήτων υποδορίως των ζώων; Αν ναι, τι πορίσματα υπάρχουν; Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών από προϊόντα αυτών των ζώων;
2. Πόσα ζώα συντροφιάς & πόσα αιγοπρόβατα έχουν ηλεκτρονικά σημανθεί στην Ελλάδα;
3. Προτίθεστε να αναγνωρίσετε δικαίωμα εξαίρεσης ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς & αιγοπροβάτων από την υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανση με microchip & την υιοθέτηση μη ηλεκτρονικών εμφυτεύσιμων μέσων αναγνώρισης κατοχής (βραχιολάκια στα ζώα συντροφιάς & ενώτια παλαιού τύπου στα αιγοπρόβατα); Σκοπεύετε να καταργήσετε ποινές ή πρόστιμα σε ιδιοκτήτες, που αρνούνται υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανση;
Αθήνα, 30.07.2012
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.xryshaygh.com

Συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση τα καμάρια της αριστεράς και της προόδουΣυνεχίζουν την εγκληματική τους δράση τα καμάρια της αριστεράς και της προόδου
Παρά την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς»…

Μπορεί να συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση (αποπροσανατολισμού και εξαπατήσεως της κοινής γνώμης) «Ξένιος Ζεύς», αλλά οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας δεν φαίνεται να… πτοούνται και συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση!

Τώρα, αφού τους κυνηγάνε στο κέντρο, αυτοί έπιασαν… παραλία (για να… δροσιστούνε κιόλας…). Χθες, λοιπόν, στην περιοχή της Βάρκιζας συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ δύο «κακόμοιροι κ.τ.λ.», ένας 22χρονος από το Ιράκ κι ένας 24χρονος από την Παλαιστίνη (αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο, καθότι πολλοί δηλώνουν ψευδώς «Παλαιστίνιοι» για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο) την ώρα που διαρρήγνυαν σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο ανύποπτου Έλληνα. Όπως προέκυψε από την ανάκριση που ακολούθησε, τα δύο «λεβεντόπαιδα»-καμάρια της αριστεράς και της… προόδου, είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες συνολικά εννέα (9) διαρρήξεις αυτοκινήτων, από τα οποία βούταγαν τσάντες, ρούχα, ραδιο-CD, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα κ.λπ., που είχαν αφήσει μέσα τα ανύποπτα θύματά τους.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» τους! .xryshaygh.com

EΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΜ


Την εποχή αυτή πού διανύουμε τα προβλήματα πού μαστίζουν την χώρα μας , κατ ‘ επέκταση μαστίζουν και τους συμπατριώτες μας , είναι αλληλένδετα .Τα οικονομικά , με αποτέλεσμα την εξαθλίωση των , το λαθρομεταναστευτικό , εθνική συνοχή του έθνους , ηθικής , αλληλεγγύη , και άλλα πολλά

Το κυριότερο είναι το οικονομικό πού μη έχοντας τον οβολό του 1.20 ε  ο Έλλην πολίτης το ποιο απλό να κινηθεί για τις καθημερινές του ανάγκες με τα  ΜΜΜ αναγκάζεται να μην εκδίδει εισιτήριο . Στον αντίκτυπο αυτοί που μετακινούνται με  άνεση κατακλύζοντας  τα ΜΜΜ είναι οι λαθρομετανάστες..

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη»;! ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΝ!!!


Αφιερωμένα ολίγα λόγια από τα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ του. Συγγνώμη στρατηγέ, συγγνώμη σ’ ΟΛΟΥΣ όσους πολέμησαν και η Πολιτεία τους έκανε ζητιάνους και τίποτα… Συγγνώμη που το ξεπούλημα πάει σύννεφο και οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο σα πλοίο της γραμμής το καλοκαίρι!

«…Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη».
Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω,
νοικοκυραίγοι μου.Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».
…Πατρίδα να θυμάσαι εσύ αυτούς όπου, δια την τιμήν και την λευτερίαν σου, δεν λογάριασαν θάνατο και βάσανα. Κι’ αν εσύ τους λησμονήσεις, θα τους θυμηθούν οι πέτρες και τα χώματα, όπου έχυσαν αίματα και δάκρυα.
Όταν ο Στρατηγός Μακρυγιάννης βρισκόταν στους Μύλους με τα παλικάρια του και προπαρασκευάζονταν για τη μάχη με τον Ιμπραήμ, τον επισκέφτηκε ο Ναύαρχος Δεριγνί.-Τι κάνετε αυτού; Ρωτά το Στρατηγό.
-Εδώ θα σταματήσουμε το Μπραήμι, απαντά ο Μακρυγιάννης.
-Με μια χούφτα άνδρες;
-Μπορεί να είμαστε λίγοι κι αδύναμοι, μα έχουμε μαζί μας τον Παντοδύναμο Θεό και θα νικήσουμε!!!
-Τρεμπιέν.(Πολύ καλά), απάντησε ο Δεριγνί.
Τον καιρό που ο Κολοκοτρώνης ήταν με το «Μαύρο Στόλο» κι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κουρσάρων στο Αιγαίο, έζησε καινούργια στέρηση και κινδύνους που τον ατσάλωσαν. Κάποτε που έμεινε μέρες χωρίς να φουμάρει, έσκισε το τσιμπούκι του, έξισε τη νικοτίνη από μέσα κι έφτιαξε μ’ αυτή τσιγάρο. Το αηδίασε:
-Όρσε μωρέ άνθρωπος, φώναξε, που θέλει να λευτερώσει τον τόπο του και δεν μπορεί να λευτερωθει ο ίδιος από ένα συνήθιο. Θεέ μου συγχώραμε.
Πέταξε το τσιμπούκι και το τσιγάρο στη θάλασσα κι από τότε δεν ξανακάπνισε
«Εκεί οπούφκιαχνα τις θέσες εις τους Μύλους(Κοντά στο Ναύπλιο) ήρθε ο Ντερνύς (Derigny Anri Gautier, Γάλλος ναύαρχος) να με ιδή. Μου λέγει. «Τι κάνεις αυτού; Αυτές οι θέσεις είναι αδύνατες. Τι πόλεμον θα κάνετε με τον Μπραϊμη αυτού;» – Του λέγω, είναι αδύνατες οι θέσεις κι’ εμείς, όμως είναι δυνατός ο θεός όπου μας προστατεύει. Και θα δείξωμεν την τύχη μας σ’ αυτές τις θέσεις τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριόμαστε μ’ ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν» «Τούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς, και πλούσιοι και φτωχοί, και πολιτικοί και στρατιωτικοί, και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσομεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί να τη φυλάμε κι όλοι μαζί, και να μη λέγει ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει, να λέγει «εγώ» Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λέμε «εμείς». Είμαστε στο «εμείς»κι όχι στο «εγώ».»
«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.»
«Είχα δυο αγάλματα περίφημα, μια γυναίκα κι ένα βασιλόπουλο, ατόφια – φαίνονταν οι φλέβες, τόση εντέλειαν είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρο, τα΄ χαν πάρει κάτι στρατιώτες, και στ΄ Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων· χίλια τάλαρα γύρευαν… Πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα: Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας. Γι΄ αυτά πολεμήσαμε»
Το τελευταίο μέρος των ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΩΝ αφιερώνεται σε λακέδες Μ. Δυνάμεων, σαν τον Κωλέττη τότε και σαν τους τωρινούς…
«Ἤρθετε ἐσεῖς οἱ μεγάλοι μας πολιτικοὶ νὰ μᾶς λευτερώσετε, ὅταν σηκώσαμεν τὴν ἐπανάστασιν μόνοι μας κι᾿ ἀγωνιζόμαστε τῆς πρῶτες χρονιὲς μὲ τοὺς σημαντικούς της πατρίδος μας πολιτικοὺς – φαίνεται ὁ ἀγώνας ἐκεῖνος κι᾿ ὁ πατριωτισμὸς καὶ ἡ ἀδερφοσύνη ὁποῦ ῾χαμεν ἀναμεταξύ μας. Ὅταν κοπιάσετε ἐσεῖς, μᾶς γυμνάσετε τὴν διχόνοια, μᾶς φέρατε τῆς φατρίες καὶ τ᾿ ἄλλα τ᾿ ἀγαθά· καὶ κακοβάλετε τὸ δυστυχησμένο ἀθῶον ἔθνος.».blogspot.gr

Πολεμικές προετοιμασίες από Ρωσία στον Καύκασο - Μεγάλη άσκηση με hi-tech όπλα


Η Ρωσία εκλαμβάνει τον πόλεμο που έχει προκαλέσει η Δύση στην Συρία ως έναρξη της προσπάθειας πυροδότησης ισλαμικού κύματος στις περιοχές του ρωσικού Καυκάσου και κατ'αυτό τον τρόπο απαντά:
Η μεγαλύτερη άσκηση που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα στην περιοχή η "Καύκασος 2012" (17-23 Σεπτεμβρίου) θα συγκεντρώσει τεράστιες δυνάμεις σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση στο ρωσικό νότο με υποθετικό χώρο δράσης όχι μόνο τον Καύκασο, αλλά και την Κασπία Θάλασσα, όπως και την ανατολική Μαύρη Θάλασσα, ενώ επίσης θα εμπλακούν και ο δυνάμεις της Αρμενίας.
Tα think tank της Μόσχας θεωρούν ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά του Ιράν και μετά το Ιράν τίποτα δεν θα εμποδίσει το ισλαμικό κύμα να κατακλύσει το νότιο Καύκασο.
Συνολικά θα εμπλακούν σε όλη την Ρωσία περί τους 50.000 προσωπικό, ενώ 8.000 στρατιιώτες θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της άσκησης, η οποία προβλέπει κανονικές επιχειρήσεις κατά εισβολέων στην περιοχή του Καυκάσου.
Στην άσκηση θα δοκιμαστεί το σύνολο των νέων ρωσικών Α/Α συστημάτων όπως Tor M2, Pantsir S1, S-400, εκσυγχρονισμένα άρματα T-90 και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν βολές των τακτικών υποστρατηγικών βαλλιστικών συστημάτων τύπου Iskander-M. Τα βλήματα αυτά θα εξομοιώσουν τόσο τακτικές, όσο και πυρηνικές επιθέσεις και αυτό το τελευτείο έχει μεγάλη σημασία, αφού η Ρωσία ξαναπροβάλει την πυρηνική της ισχύ
Την ανακοίνωση αυτή έκανε σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti ο υπαρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Αλεξάντερ Ποστνίκοβ. Εκτός των Iskander-M, στην άσκηση θα χρησιμοποιηθούν πύραυλοι cruise από επίγειες συστοιχίες (πιθανολογείται η προμήθεια Club-K), αλλά και από αέρος και θαλάσσης εναντίον στόχων την Κασπία και στην Μαύρη Θάλασσα.
Τα μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια Kavkaz-2012 που ετοιμάζει η Ρωσία για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανάπτυξη των μέσων και του προσωπικού έχει ξεκινήσει κυρίως λόγω του ευμετάβλητου γεωστρατηγικού κλίματος στην περιοχή εξαιτίας της επαπειλούμενης στρατιωτικής επίθεσης στο Ιράν.
Νέα συστήματα και εξοπλισμός επικοινωνιών που θα μπορούν να χρησιμοποιούν δεδομένα στόχευσης από το ρωσικό δορυφορικό σύστημα GLONASS έχει εγκατασταθεί στην περιοχή που θα εξελιχθεί η άσκηση (Νότιος Καύκασος).
Η ρωσική Αεροπορία του νότιου στρατιωτικού συγκροτήματος (ΝΣΣ) έχουν επανεξοπλιστεί πλήρως στο 100% της δύναμής τους με νέα μαχητικά και επιθετικά ελικόπτερα. Να σημειωθεί πως στην αντίστοιχη άσκηση Kavkaz-2008 οι ασκήσεις αυτές επέτρεψαν στο ρωσικό Στρατό να αναπτύξει μυστικά δυνάμεις στην περιοχή –κάτω από την κάλυψη της άσκησης- δυνάμεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν στην εμπλοκή με τη Γεωργία.
Οι πολεμικές προετοιμασίας της Μόσχας πάντως συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Οι πρώτοι 1.300 ελεύθεροι σκοπευτές αναπτύχθηκαν στην περιοχή εδώ και μήνες.
Μονάδες στην Απχαζία, την Οσσετία, την Τσετσενία και το Βόλβογκραντ έχουν επανεξοπλιστεί με άρματα T-90A και T-72BM.
Οι ίδιες μονάδες έχουν παραλάβει τουλάχιστον 7000 βαρέα όπλα πεζικού.
Οι Ρώσοι επιτελείς θεωρούν πως εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στρατιωτικά στο Ιράν, θα αναπτύξουν δυνάμεις στη σύμμαχό τους Γεωργία καθώς και πολεμικά σκάφη στην Κασπία με ενδεχόμενη βοήθεια από το Αζερμπαϊτζάν.
ΟΙ δυνάμεις του Καυκάσου έχουν εξοπλιστεί τουλάχιστον με 20 νέα συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων Tornado-G MRLS προς αντικατάσταση των παλαιότερων Grad MRLS.
Οι νέοι αυτοί μη κατευθυνόμενοι πύραυλοι των 122 χλστ. έχουν καλύτερη ακρίβεια και εμβέλεια που φτάνει τα 100 χλμ.
Ο διοικητής των αερομεταφερόμενων δυνάμεων της Ρωσίας (VDV) στρατηγός Vladimir Shamanov ανακοίνωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην Αρμενία θα ενισχυθούν με νέες δυνάμεις αλεξιπτωτιστών επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα, για την διενέργεια αεραποβάσεων.
Κατά την πρόσφατη την επιθεώρηση μονάδων του ΝΣΣ από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Anatoly Serdyukov ανακοινώθηκε ότι ειδικές δυνάμεις του ρωσικού θα αναπτυχθούν στην Σταυρούπολη και το Kislovodsk.http://agkyrovoli.blogspot.gr

Τα κορόιδα δεν μένουν πια εδώΤα κορόιδα δεν μένουν πια εδώ
Χολή, μίσος και εμπάθεια εναντίον της Χρυσής Αυγής έβγαλε για άλλη μία φορά ο γνωστός και μη εξαιρετέος «αρθρογράφος» της Καθημερινής, Παντελής Μπουκαλάς. Ο  λόγος για το «άρθρο» ήταν η έμμεση διαφήμιση του κυβερνητικού έργου, αφού ως γνωστόν κανείς δεν μπορεί να μιλήσει σοβαρά υπέρ των λαθρομεταναστών πλέον, ιδιαίτερα τις ημέρες του «δράκου της Πάρου».
Έτσι ο Μπουκαλάς αποφάσισε να γράψει ένα άρθρο που ουσιαστικά διαφημίζει την επικοινωνιακή φούσκα της συγκυβέρνησης, η οποία προορίζεται καθαρά και μόνο για τους φακούς των ΜΜΕ. Μέσα στο άρθρο δεν παραλείπει φυσικά να πει και τα γνωστά γραφικά περί «υμνητών του Χίτλερ», αντιπαραβάλλοντας από την άλλη την «άμβλυνση του δημογραφικού» λόγω των λαθρομεταναστών. Ο άνθρωπος, δηλαδή, πανηγυρίζει που οι λαθρομετανάστες αντικαθιστούν τους Έλληνες στην Ελλάδα! Φτάνει δε σε σημείο να λέει ότι οι λαθρομετανάστες «υποστήλωσαν» τα υπό κατάρρευση ασφαλιστικά ταμεία. Το ψέμα και η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο, δηλαδή. Ας δει ο κ. Μπουκαλάς τα στατιστικά για το πόσοι αλλοδαποί παίρνουν παρανόμως συντάξεις, επιδόματα, νοσηλεύονται δωρεάν στα Ελληνικά νοσοκομεία και μετά αν τολμήσει ας τα αναφέρει.
Η αλήθεια λοιπόν, κ. Μπουκαλά, είναι ότι όντως κάποιος δεν μένει πλέον εδώ. Όμως δεν είναι ο Ξένιος Δίας αυτός. Αυτό που σταματάει πλέον να υπάρχει στην Ελλάδα είναι τα κορόιδα που τρώγανε αμάσητη την λαθροπροπαγάνδα σας. Τα κορόιδα δεν μένουν  πια εδώ..xryshaygh.com

Όταν η (σημερινή) βασίλισσα της Αγγλίας έστελνε τους νέους της ΕΟΚΑ στην Αγχόνη !

Όταν η (σημερινή) βασίλισσα της Αγγλίας έστελνε τους νέους της ΕΟΚΑ στην Αγχόνη !

Ήθελε να του πληρώσουμε και το εισιτήριο για το Πακιστάν ο δράκος της Πάρου!!!

Ήθελε να του πληρώσουμε και το εισιτήριο για το Πακιστάν ο δράκος της Πάρου!!!

Μαντινείας: «Οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας αποκόψουν από τις Ελληνικές ρίζες μας»

Μαντινείας: «Οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας αποκόψουν από τις Ελληνικές ρίζες μας»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ Ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ Ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»…

FRONTEX: Η Τουρκία στέλνει οργανωμένα λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

FRONTEX: Η Τουρκία στέλνει οργανωμένα λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Λαθρομετανάστευση, Ισλάμ και η Ριζοσπαστική Αριστερά

Λαθρομετανάστευση, Ισλάμ και η Ριζοσπαστική Αριστερά

«Θέλουν την Πατρίδα μας έναν πολυεθνικό πολτό χωρίς εθνική ταυτότητα»


Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
 
«Η παρουσία της Χρυσής Αυγής σε αυτήν εδώ την αίθουσα της Γερουσίας στο Κοινοβούλιο είναι η πρώτη και αποτελεί το γεγονός αυτό ασφαλώς δυσάρεστη έκπληξη για όσους έχουν "δημοκρατικές" (ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ) και "προοδευτικές" ευαισθησίες. Τους υποσχόμαστε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον, καθώς το Κίνημα μας ανεβαίνει συνεχώς.
Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να καταγγείλω τον αποκλεισμό μιας Ελληνίδας αθλήτριας από τα λεγόμενα Olympic Games, τα οποία είναι ένα άθλιο εμπορικό παιχνίδι των πολυεθνικών και δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες των Ελλήνων και το Ολυμπιακό πνεύμα. Ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΑΡ., το οποίο είναι ένα κόμμα βγαλμένο από το ΚΚΕ Εσωτερικού, το οποίο ενισχύετο από το στυγνό κομμουνιστικό  καθεστώς του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα μιλούν για δημοκρατία…
 
«Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων»
 
Στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων. Με τι ηθικό ανάστημα απέκλεισε την αθλήτρια για ένα αστείο στο twitter ο κ. Κούβελος; Ο άνθρωπος που την ώρα της μεγάλης κρίσης, την ώρα που κόβονταν συντάξεις από τους γέροντες έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό χωρίς τιμωρία και χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν;… Απέραντη υποκρισία και ψευτοδημοκρατία. Ακόμη οκτώ χρόνια μετά για όσους δεν το γνωρίζουν δεν έχει γίνει λογιστικός έλεγχος για τα 60 δισ. που σπαταλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
 
Πριν τις πρώτες εκλογές μας είπαν Ναζί. Στο μεσοδιάστημα μας είπαν πάλι Ναζί. Εξακολουθούν να μας λένε Ναζί. Κλέφτες κι απατεώνες δεν μας είπαν ποτέ.  Οι Έλληνες Εθνικιστές προχωρούν καθημερινά σε ένα ευρύ κοινωνικό έργο, συμπαραστεκόμενοι σε κάθε Έλληνα που το έχει ανάγκη. Γραφεία της Χρυσής Αυγής ανοίγουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια, παντού! Εσείς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρέπει να γίνετε η φωνή του Λαού που απαιτεί να μπουν οι κλέφτες φυλακή.
 
Είναι οξύμωρο πως η μνημονιακή κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ονομάστηκε κυβέρνηση… Εθνικής Ενότητας, την στιγμή που με το μνημόνιο εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές. Αυτοί που μας κατέστρεψαν, ευαγγελίζονται τώρα την… σωτηρία μας! Το ψευτοαντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες δηλώνει πως θα υπερψηφίσει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου, αλλά όχι το άρθρο που θα καταγγέλλει την… δανειακή σύμβαση! Μα τι άλλο είναι το μνημόνιο πέρα από μια δανειακή σύμβαση; Ετοιμάζουν τον Τσίπρα για έναν νέο Ανδρέα. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει γέφυρες στο διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο.
 
Μας ετοιμάζουν λοιπόν, τον κ. Τσίπρα για πρωθυπουργό ως νέο Αντρέα Παπανδρέου... Σκεφτείτε που κατάντησε η χώρα! Από την τραγική αποτυχία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. καταντήσαμε στο σημείο να είναι τόσο απελπισμένος ο Ελληνικός λαός που να δίνει 26% στα ορφανά του Μαρξ, του Τρότσκι, του Μάο. του Λένιν, και κάθε τέλος πάντων μαρξιστικής σέκτας, η οποία είναι στην κοινωνία ανύπαρκτη, εντελώς ανύπαρκτη! Όμως, οι σύντροφοι μυρίστηκαν εξουσία...
 
«Το Μνημόνιο είναι ένα αδιέξοδο»
 
Όχι, εμείς η Χρυσή Αυγή σε αυτό το θέμα δεν θα εξαπατήσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν είμαστε κατά του Μνημονίου απόλυτα για δύο λόγους: Πρώτος λόγος για μας κύριος ότι  εκχωρεί εθνική κυριαρχία,  δεύτερος ότι από πλευράς οικονομικής είναι ένα αδιέξοδο. Δύο χρόνια εφαρμόζεται η πολιτική του μνημονίου και τι έγινε;  Οι άνεργοι γίνανε περισσότεροι, η ύφεση μεγάλωσε, τα μαγαζιά κλείνουν όλο και πιο πολύ. που βλέπετε την ανάπτυξη; Η μοναδική ανάπτυξη στην οποία προβλέπουν είναι θέλουν να συνεχίσουν με την βοήθεια της Ε.Ε. που δεν έχει παράπονο πάνω σε αυτό γιατί θα 'κονομήσει να κάνουμε αναπτυξιακά έργα  Αυτό λείπει από την Ελλάδα; Το να κάνουμε κι άλλους δρόμους στους οποίους θα δουλεύουν λαθρομετανάστες και θα 'κονομάνε οι ημέτεροι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχες; Έτσι θα γίνει η ανάπτυξη στην Ελλάδα;  Σκοπός τους να συνεχίσουν την ίδια οικονομική πολιτική που θέλει η χώρα μας να παραμείνει χώρα παροχής υπηρεσιών…
 
Γκαρσόνια έχουμε, αλλά οι πελάτες τελείωσαν. Δεν το έχουν πάρει είδηση; Δεν έχουν καταλάβει ότι εάν δεν καλλιεργηθούν χωράφια, εάν δεν καπνίσουν φουγάρα, εάν δεν γίνουν έργα στα οποία θα απασχοληθούν οι Έλληνες τότε εθνική ανάπτυξη δεν θα υπάρχει; Βρήκαν μάλιστα και την περίπτωση της Χαλυβουργίας και κάποια παπαγαλάκια βγήκαν και είπανε ότι εμείς συμπορευόμαστε με το ΚΚΕ! Ε, λοιπόν, ας το πάρουν απόφαση και κεντροδεξιοί και αριστεροί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι Εθνικιστές δεν χαρίζουν τους εργάτες στην αριστερά! Οι εργάτες είναι η σπονδυλική στήλη του Έθνους, εκεί θα στηριχθούμε! Είμαστε κίνημα λαϊκό και εθνικιστικό...
 
Έχουμε λέει, μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας… Είχαν το θράσος να χρησιμοποιήσουν αυτή την έκφραση για την μνημονιακή συγκυβέρνηση της Ν.Δ .,του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Στις προγραμματικές δηλώσεις, οι οποίες γίνανε στο κοινοβούλιο μάλιστα, ατέλειωτα τα όρια του θράσους, ακούσαμε τον κ. Βενιζέλο να μιλάει για φαύλο κράτος! Που ήταν ο κ. Βενιζέλος; Είκοσι χρόνια υπουργός! Μήπως ήμασταν εμείς το κράτος; Μήπως ήταν ο απλός λαός το κράτος; Και να μιλάει ο Βενιζέλος για φαύλο κράτος! Και αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή είπε ότι μιλάμε κατά του Μνημονίου επικαλούμενοι την εθνική ανεξαρτησία και τόνισε στην συνέχεια "εμείς δηλαδή δεν πιστεύουμε στην εθνική ανεξαρτησία"; Όχι, κύριοι, δεν πιστεύετε στην εθνική ανεξαρτησία και το  υπογράψατε με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με αυτό το επονείδιστο μνημόνιο… Επίσης είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που έχει Σύνταγμα το οποίο προβλέπει εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας αυτό είναι ντροπή! …
 
Δύσκολο και βαρύ το έργο που έχετε να επιτελέσετε, συναγωνιστές και μάλιστα σε ένα τοπίο θολό μέσα σε ένα ένοχο καθεστώς, που δεν δείχνει καμμία διάθεση να διορθωθεί, που ίδιοι οι ένοχοι της καταστροφής του Ελληνικού Λαού και της απαξίωσης κάθε ιδανικού σε αυτή τη χώρα είναι αυτοί που θα μας… σώσουν! Είναι σαν να βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα…  Αυτοί που μας κατέστρεψαν λένε ότι θα μας σώσουν…
 
38 χρόνια σκανδάλων και λεηλασίας
 
Είχαμε πρόσφατα την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας. Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρους υποχώρησης στα Εθνικά θέματα. Είχαμε χίλιες αιτήσεις για άρση ασυλίας βουλευτών, που δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην Δικαιοσύνη και τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά…
 
Επιμένουμε στην ανακήρυξη και προπαντός στην ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και πριν από αυτό στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων  στα 12 ναυτικά μίλια. Γιατί δεν επεκτείνουμε τα 12 μίλια στο Αιγαίο; Γιατί δεν προσφεύγουμε στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για το Casus Beli της Τουρκίας; Όταν ένα κράτος απειλείται από ένα γειτονικό του κράτος με πόλεμο, αυτό κάνει! 12 μίλια για να ελέγξουμε τα στενά και να καταστήσουμε έτσι την Ελλάδα μία κυρίαρχη δύναμη στην περιοχή! Ως που θα φτάσει αυτή η δειλή πολιτική των κυβερνώντων; …
 
Στο θέμα της Εθνικής Παιδείας κάποιοι λένε ότι υπάρχουν εφτά φωνήεντα και πέντε μόνον φθόγγοι! Ένα μόνο θα πω, θέλουν την Πατρίδα μας έναν πολυεθνικό πολτό χωρίς εθνική ταυτότητα. Θέλουν να αφελληνίσουν τον λαό. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!
 
Είπε επίσης ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στους βουλευτές του, αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες, ότι "θα τιμήσουμε στο ακέραιο την υποχρέωσή μας να σταματήσουμε την λαθρομετανάστευση"! Πηγαίνετε στον Έβρο και δείτε πόσο τιμούν την υπόσχεσή τους και το κατά πόσο θα μπορέσουν να τιμήσουν την υπόσχεση αυτή, κυβερνώντας μαζί με την ΔΗΜΑΡ. 
 
Είχαμε ακόμη και την συνάντηση Δένδια - Καμίνη για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών εντός… του Δήμου Αθηναίων! Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα: «Σε συμφωνία για τη δημιουργία κέντρου κράτησης παρανόμων αλλοδαπών εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων κατέληξαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκος Δένδιας και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.» Μα δεν βλέπουν πως όλος ο δήμος Αθηναίων έχει γίνει ένα απέραντο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών; Μας κοροϊδεύουν;
 
Συναγωνιστές, η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον αγώνα τον καλό . Όλο και περισσότεροι Έλληνες ξυπνούν. Τους καλούμε να πυκνώσουν τις γραμμές μας για να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!»
 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.xryshaygh.com

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.....ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.....ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η Ελλάδα σήμερα...

Η Ελλάδα σήμερα...

Συλλαλητήριο στην Κομοτηνή κατά των λαθρομεταναστών Οι κάτοικοι της Θράκης αντιδρούν στην μετατροπή των σχολών της ΕΛ.ΑΣ. σε κέντρο κράτησης

Συλλαλητήριο στην Κομοτηνή κατά των λαθρομεταναστών Οι κάτοικοι της Θράκης αντιδρούν στην μετατροπή των σχολών της ΕΛ.ΑΣ. σε κέντρο κράτησης

Φρίκη! - Όταν οι "δημοκράτες" - κατά το ελληνικό ΥΠΕΞ - κρεμάνε παιδιά...

Φρίκη! - Όταν οι "δημοκράτες" - κατά το ελληνικό ΥΠΕΞ - κρεμάνε παιδιά...

Υπό Τουρκική καθοδήγηση τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων προς τον Έβρο

Υπό Τουρκική καθοδήγηση τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων προς τον Έβρο

Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν εκκλησία στα κατεχόμενα ως τουαλέτα!!!

Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν εκκλησία στα κατεχόμενα ως τουαλέτα!!!

ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου

ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου

Τα πετρέλαια, η χρεοκοπία και οι Αμερικανοί…Δείτε τι μας ετοιμάζουν...

Τα πετρέλαια, η χρεοκοπία και οι Αμερικανοί…Δείτε τι μας ετοιμάζουν...

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 786Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 786
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ
Η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» έστειλε επιστολή - πρόκληση προς το υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου ιστορίας ΣΤ’ Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή!

“Διά τον φόβον της Χρυσής Αυγής...” - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
- Ούτε ένας λαθρομετανάστης δε φεύγει από την Ελλάδα
- Την ίδια ώρα εισβάλλουν κατά μάζες από τον Έβρο
- Βρώμικα παιχνίδια από τη συγκυβέρνηση που αρπάζει χιλιάδες ευρώ από την Ε.Ε. για κάθε λαθρομετανάστη
- Ρεσιτάλ ανθελληνισμού από την αριστερά-προστάτιδα των εγκληματιών

Μαζική επίθεση κατά Χρυσής Αυγής για τα συσσίτια Ελλήνων
Δεν τους πέρασε ο “τσαμπουκάς” στο Σύνταγμα. Πολύ κλάμα από Καμίνη-Κουβέλη.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ"!
ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 66... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! Άμεση αντίδραση από την Χρυσή Αυγή για τον λαθροτουρισμό στην Θράκη μας
ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Π. ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

Όταν κάποιοι έλεγαν ότι η Κύπρος είναι μακριά

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ;
Καμία απάντηση από τους υπευθύνους

Αναμένοντας (ακόμα) την απάντηση του Σαμαρά για την ΑΟΖ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1958!
Τι αποκαλύπτουν τα αρχεία του Foreign Office

Κάτοικοι Αθηνών κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ:
"Η θεραπεία για την βλακεία δεν έχει βρεθεί ακόμη!"

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ... ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΔΙΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΦΕΝΑΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Σύμφωνα με την Aristera: "Οργανωμένο Σχέδιο της Χρυσής Αυγής",
τα επεισόδια των Ρομά στο Αιτωλικό!

1825 - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Όταν η Ελλάδα δήλωνε υποταγή στην Μεγάλη Βρετανία
Το κύριο άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.xryshaygh.com

Νταλάρας: Από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή ΠέρεςΝταλάρας: Από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή Πέρες
Δεν παρευρέθηκαν μόνο οι συνήθεις πολιτικάντηδες του φιλο-εβραϊκού «λόμπυ» των Αθηνών, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου του σιωνιστικού κράτους. Το παρών έδωσαν κι άλλοι φίλοι του Ισραήλ, και μάλιστα «προοδευτικοί» καλλιτέχνες. Διαβάζουμε σχετικά στον «Βηματοδότη»:

«Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας προς τιμή του ισραηλινού Προέδρου κ.Σιμόν Πέρες υπήρχε και ένας προσκεκλημένος, φίλος του ισραηλινού Προέδρου. Ηταν ο κ.Γ. Νταλάρας, οποίος εγκατέλειψε προσωρινά την Αντίπαρο όπου παραθερίζει και πήγε στο επίσημο δείπνο. Γνώρισε τον ισραηλινό πρόεδρο, εξηγούσε η σύζυγός του κυρία Αννα Νταλάρα (πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ) από τις συναυλίες που έδωσε υπέρ της ειρήνης στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη».

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Νταλάρα, που από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ βρέθηκε συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή Πέρες; Κανένας απολύτως! Ο άνθρωπος είναι συνεπέστατος στις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού. Μην ξεχνάμε, πως και ο Μαρξ, και ο Λένιν, και ο Τρότσκι, ακόμα και ο Αβραάμ Μπεναρόγια, ιδρυτής του ΚΚΕ, όπως και πολλοί άλλοι –οι περισσότεροι διεθνείς αστέρες του κομμουνισμού-, έλκουν την καταγωγή τους από την «εκλεκτή» φυλή. Κι αυτοί, λοιπόν, -αν ζούσαν σήμερα- στο ίδιο τραπέζι θα βρίσκονταν! .xryshaygh.com

Κατεδαφίστηκαν τα αυθαίρετα των Ρομά στο ΑιτωλικόΚατεδαφίστηκαν τα αυθαίρετα των Ρομά στο Αιτωλικό
Σήμερα ο Δήμος Μεσολογγίου κατεδάφισε τα αυθαίρετα κτίσματα αθίγγανων στο Αιτωλικό.Η απόφαση να κατεδαφιστούν είχε ΛΗΦΘΕΊ εδώ και καιρό όπως είχε γίνει και κοινοποίηση στους ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων κτισμάτων.Ο Δήμος Μεσολογγίου το πρωί με δικά του μηχανήματα προχώρησε στην κατεδάφιση των αυθαιρέτων κάτι το οποίο όταν το αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι του Αιτωλικού τους γέμισε με ικανοποίηση μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τους τρείς τραυματίες κατοίκους που πυροβολήθηκαν από αθίγγανους. Να τονιστεί πως η Χρυσή Αυγή και ο βουλευτής στην περιοχή, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων, οι οποίοι έχουν δεινοπαθήσει από την εγκληματικότητα των Ρομά.
ΠΗΓΗ.xryshaygh.com

Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκωνΔυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων
Δυναμική και μαζική ήταν η παρουσία του Κινήματός μας στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 06.08.2012, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με  την συμμετοχή πολλών φορέων και πολιτών από όλη την Θράκη, ενάντια στην μετατροπή των Αστυνομικών Σχολών σε κέντρα κράτησης λαθρο-εποίκων. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών, ως επί το πλείστον από την Τ.Ο Ροδόπης αλλά και από άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ένωσαν τις αγωνιστικές τους φωνές με εκατοντάδες άλλους πολίτες, πατριωτικές ενώσεις, δεκάδες άλλους κοινωνικούς φορείς αλλά και την Εκκλησία, αντιδρώντας έτσι όλοι μαζί ενωμένοι στην απαράδεκτη και άκρως προκλητική απόφαση της τροϊκανής κυβέρνησης για μεταφορά μεγάλου όγκου λαθρομεταναστών από την Αθήνα στις κλειστές, λόγω θέρους, Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη.
Στο Συλλαλητήριο μίλησε εκπρόσωπος των συνδικαλιστών αστυνομικών υπαλλήλων, η οποία κατά τρόπο ευσύνοπτο και περιεκτικό αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό της μεταφοράς των λαθρο-εποίκων, από την Παρασκευή μέχρι και εκείνη την στιγμή, καταγγέλλοντας επίσης και τις απαράδεκτες πράξεις βίας από την πλευρά των ΜΑΤ εναντίον απλών πολιτών αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από την πύλη της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής. Η εν λόγω συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν παρέλειψε -επίσης- να τονίσει κάτι που και εμείς, από την πλευρά μας, δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σε σχετικό ηλεκτρονικό δημοσίευμά μας, ότι δηλαδή μια τέτοια ενέργεια -από την πλευρά της κυβέρνησης- απαξιώνει και υποβαθμίζει το λειτούργημα του αστυνομικού.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε, ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος,  ο οποίος με έναν κυριολεκτικά πύρινο λόγο, αντάξιο γνήσιου Ορθόδοξου Ιεράρχη, έδωσε τον κυρίως παλμό στην εκδήλωση, προκαλώντας έτσι το βοερότατο άκουσμα πολλών συνθημάτων από την πλευρά την δική μας αλλά και των πατριωτικών οργανώσεων που παρίσταντο στο Συλλαλητήριο. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το γεγονός πως στην εν λόγω εκδήλωση, ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-ΘΡΑ κ. Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπάκης, κάτι τέτοιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, προφανώς λόγω του ότι μια  τέτοια ενέργεια ίσως και να επέσυρε την μήνη ή την κατακραυγή του συγκεντρωμένου πλήθους, μιας και είναι γνωστόν τοις πάσι ότι το όλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας έχει δημιουργηθεί -είτε λίγο είτε πολύ- με τις ευλογίες των πολιτικάντιδων του ενόχου μεταπολιτευτικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, των οποίων βεβαίως η δημοτικότητα πλέον ξεκάθαρα πέφτει σχεδόν σε μηδενικό ύψος…


Στην συνέχεια και μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, το Κίνημά μας αξιοποιώντας την πολιτική μέθοδο του αιφνιδιασμού, έχοντας στο πλάι του τις άψογα παρατεταγμένες πατριωτικές οργανώσεις την περιφέρειας, προέβη σε ειρηνική πορεία στα στενά τις πόλεως, όπου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο, αλλά και άλλες σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις εκκεμαλισμού και κοσσοβοποίησης που επιχειρούνται -με αμείωτη συχνότητα και ένταση- στην ελληνική μας Θράκη. Σκληρά πολιτικά συνθήματα και συχνό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου έξω από τους προαναφερθέντες χώρους προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία σε κάποιους μειονοτικούς θαμώνες, που όμως -προς τιμήν τους- κάθισαν σε στάση προσοχής, την στιγμή που ηχούσε στα στόματα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Ύμνος…
Έπειτα, και βεβαίως χωρίς να συμβεί το παραμικρό, η φάλαγγα των Εθνικιστών αποχώρησε με τελικό προορισμό την Πλατεία “Σπαθιού”, υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Δηλώσεις έγιναν στα τοπικά ΜΜΕ από το Τομεάρχη ΑΜΘΡΑ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστή Χρήστου Καπετάνιου. Ας σημειωθεί, επιπλέον, πως κατά την διάρκεια της πορείας υπήρχε πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ και ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

Τέλος, στο απόηχο της χθεσινής απολύτως επιτυχημένης εκδήλωσης, δημοσιεύτηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο ανακοίνωση γνωστής οργάνωσης - "συνιστώσας” των χρησίμων κρετίνων του συστήματος (γνώριμης σε όλους για την μειονωτικο- ή λαθρομεταναστολαγνεία της), που εν μέσω ενός παραληρήματος  μπουρδολογίας (και με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας χρήσιμες υπηρεσίες σε κάποιους…), “κατήγγειλε” πράξεις βίας εναντίον μειονωτικών -από τους εθνικιστές που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία-, έξω από τις προαναφερθείσες “σφηγκοφωλιές”. Βεβαίως, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού του εν λόγω ανοητολογήματος, αλλά οφείλουμε προς πάσα κατεύθυνση να υπογραμμίσουμε και να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως Θεσμικό Όργανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν επιδίδεται σε μη σύννομες ενέργειες και πράξεις και ότι  επ’ ουδενί τρόπω δεν ασκεί πολιτική εκφοβισμού εναντίον κανενός! Αντίθετα, είναι αποδέκτης τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το παρελθόν (από ποιους άραγε;) και πολλά μέλη του έχουν συχνάκις πέσει θύματα βίαιων επιθέσεων, ξυλοδαρμού και προπυλακισμών.
Καταλήγοντας, ενημερώνουμε τους πάντες πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά οργανώνεται ακάματα και με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιχειρώντας έτσι να μεταδώσει -όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται- το πολιτικό και ιδεολογικό του στίγμα, για το Έθνος και τον Λαό μας, για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.xryshaygh.com/

Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκωνΔυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων
Δυναμική και μαζική ήταν η παρουσία του Κινήματός μας στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 06.08.2012, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με  την συμμετοχή πολλών φορέων και πολιτών από όλη την Θράκη, ενάντια στην μετατροπή των Αστυνομικών Σχολών σε κέντρα κράτησης λαθρο-εποίκων. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών, ως επί το πλείστον από την Τ.Ο Ροδόπης αλλά και από άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ένωσαν τις αγωνιστικές τους φωνές με εκατοντάδες άλλους πολίτες, πατριωτικές ενώσεις, δεκάδες άλλους κοινωνικούς φορείς αλλά και την Εκκλησία, αντιδρώντας έτσι όλοι μαζί ενωμένοι στην απαράδεκτη και άκρως προκλητική απόφαση της τροϊκανής κυβέρνησης για μεταφορά μεγάλου όγκου λαθρομεταναστών από την Αθήνα στις κλειστές, λόγω θέρους, Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη.
Στο Συλλαλητήριο μίλησε εκπρόσωπος των συνδικαλιστών αστυνομικών υπαλλήλων, η οποία κατά τρόπο ευσύνοπτο και περιεκτικό αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό της μεταφοράς των λαθρο-εποίκων, από την Παρασκευή μέχρι και εκείνη την στιγμή, καταγγέλλοντας επίσης και τις απαράδεκτες πράξεις βίας από την πλευρά των ΜΑΤ εναντίον απλών πολιτών αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από την πύλη της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής. Η εν λόγω συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν παρέλειψε -επίσης- να τονίσει κάτι που και εμείς, από την πλευρά μας, δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σε σχετικό ηλεκτρονικό δημοσίευμά μας, ότι δηλαδή μια τέτοια ενέργεια -από την πλευρά της κυβέρνησης- απαξιώνει και υποβαθμίζει το λειτούργημα του αστυνομικού.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε, ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος,  ο οποίος με έναν κυριολεκτικά πύρινο λόγο, αντάξιο γνήσιου Ορθόδοξου Ιεράρχη, έδωσε τον κυρίως παλμό στην εκδήλωση, προκαλώντας έτσι το βοερότατο άκουσμα πολλών συνθημάτων από την πλευρά την δική μας αλλά και των πατριωτικών οργανώσεων που παρίσταντο στο Συλλαλητήριο. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το γεγονός πως στην εν λόγω εκδήλωση, ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-ΘΡΑ κ. Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπάκης, κάτι τέτοιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, προφανώς λόγω του ότι μια  τέτοια ενέργεια ίσως και να επέσυρε την μήνη ή την κατακραυγή του συγκεντρωμένου πλήθους, μιας και είναι γνωστόν τοις πάσι ότι το όλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας έχει δημιουργηθεί -είτε λίγο είτε πολύ- με τις ευλογίες των πολιτικάντιδων του ενόχου μεταπολιτευτικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, των οποίων βεβαίως η δημοτικότητα πλέον ξεκάθαρα πέφτει σχεδόν σε μηδενικό ύψος…


Στην συνέχεια και μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, το Κίνημά μας αξιοποιώντας την πολιτική μέθοδο του αιφνιδιασμού, έχοντας στο πλάι του τις άψογα παρατεταγμένες πατριωτικές οργανώσεις την περιφέρειας, προέβη σε ειρηνική πορεία στα στενά τις πόλεως, όπου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο, αλλά και άλλες σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις εκκεμαλισμού και κοσσοβοποίησης που επιχειρούνται -με αμείωτη συχνότητα και ένταση- στην ελληνική μας Θράκη. Σκληρά πολιτικά συνθήματα και συχνό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου έξω από τους προαναφερθέντες χώρους προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία σε κάποιους μειονοτικούς θαμώνες, που όμως -προς τιμήν τους- κάθισαν σε στάση προσοχής, την στιγμή που ηχούσε στα στόματα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Ύμνος…
Έπειτα, και βεβαίως χωρίς να συμβεί το παραμικρό, η φάλαγγα των Εθνικιστών αποχώρησε με τελικό προορισμό την Πλατεία “Σπαθιού”, υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Δηλώσεις έγιναν στα τοπικά ΜΜΕ από το Τομεάρχη ΑΜΘΡΑ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστή Χρήστου Καπετάνιου. Ας σημειωθεί, επιπλέον, πως κατά την διάρκεια της πορείας υπήρχε πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ και ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

Τέλος, στο απόηχο της χθεσινής απολύτως επιτυχημένης εκδήλωσης, δημοσιεύτηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο ανακοίνωση γνωστής οργάνωσης - "συνιστώσας” των χρησίμων κρετίνων του συστήματος (γνώριμης σε όλους για την μειονωτικο- ή λαθρομεταναστολαγνεία της), που εν μέσω ενός παραληρήματος  μπουρδολογίας (και με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας χρήσιμες υπηρεσίες σε κάποιους…), “κατήγγειλε” πράξεις βίας εναντίον μειονωτικών -από τους εθνικιστές που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία-, έξω από τις προαναφερθείσες “σφηγκοφωλιές”. Βεβαίως, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού του εν λόγω ανοητολογήματος, αλλά οφείλουμε προς πάσα κατεύθυνση να υπογραμμίσουμε και να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως Θεσμικό Όργανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν επιδίδεται σε μη σύννομες ενέργειες και πράξεις και ότι  επ’ ουδενί τρόπω δεν ασκεί πολιτική εκφοβισμού εναντίον κανενός! Αντίθετα, είναι αποδέκτης τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το παρελθόν (από ποιους άραγε;) και πολλά μέλη του έχουν συχνάκις πέσει θύματα βίαιων επιθέσεων, ξυλοδαρμού και προπυλακισμών.
Καταλήγοντας, ενημερώνουμε τους πάντες πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά οργανώνεται ακάματα και με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιχειρώντας έτσι να μεταδώσει -όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται- το πολιτικό και ιδεολογικό του στίγμα, για το Έθνος και τον Λαό μας, για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.xryshaygh.com/

Ομιλία για την 4η Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Ασπροπύργου Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012 - 09:11 Share on facebook Share on print Share on favorites Share on google More Sharing Services 9 Ομιλία για την 4η Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Ασπροπύργου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Τ.Ο. Δυτικής Αττικής ομιλία για τον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου. Ύστερα από την ομιλία που έγινε από τον Συναγωνιστή, Ιωάννη Χρυσοβιτσάνο, ακολούθησε συζήτηση με τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Εκτενής υπήρξε η ιστορική αναφορά από τα πρώιμα στάδια του κινήματος μέχρι την 4η Αυγούστου και από τη στρατιά της νεολαίας της Ε.Ο.Ν. μέχρι τον «μυστηριώδη» θάνατο του. Το έργο του είναι πλέον ξεχασμένο και το έχουν οικειοποιηθεί άλλοι, που εκείνοι την εποχή ήταν άτολμοι για πράξεις. Εμείς ξορκίζοντας τα ψεύδη και τα σκοτάδια, τα αναφέρουμε ξανά: Ιδρύεται η Εργατική Εστία. Καθιερώνεται η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ κεφαλαίου και εργαζομένων. Καθιερώνεται η Πρωτομαγιά ως επίσημη εθνική εργατική εορτή. Καθιερώνεται το 8ωρο και η πληρωμή των υπερωριών. Καθιερώνεται η υποχρεωτική αργία της Κυριακής. Απαγορεύεται αυστηρά η παιδική εργασία. Καθορίζονται κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφονται οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Ιδρύεται το ΙΚΑ. Καθιερώνεται η άδεια μετ’ αποδοχών. Χαρίζονται τα αγροτικά δάνεια. Ιδρύονται κρατικοί παιδικοί σταθμοί. Η ανεργία εξαφανίζεται. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ο προϋπολογισμός γίνεται πλεονασματικός. Γίνεται ευρεία διανομή της γης, πλήθος αποξηράνσεων και αρδευτικών έργων, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της γεωργικής παραγωγής και του εισοδήματος των αγροτών. Ξεκινούν, το 1938, οι πρώτες γεωτρήσεις για άντληση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας.


Ομιλία για την 4η Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Ασπροπύργου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Τ.Ο. Δυτικής Αττικής ομιλία για τον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου.
Ύστερα από την ομιλία που έγινε από τον Συναγωνιστή, Ιωάννη Χρυσοβιτσάνο, ακολούθησε συζήτηση με τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Εκτενής υπήρξε η ιστορική αναφορά από τα πρώιμα στάδια του κινήματος μέχρι την 4η Αυγούστου και από τη στρατιά της νεολαίας της Ε.Ο.Ν. μέχρι τον «μυστηριώδη» θάνατο του.

Το έργο του είναι πλέον ξεχασμένο και το έχουν οικειοποιηθεί άλλοι, που εκείνοι την εποχή ήταν άτολμοι για πράξεις. Εμείς ξορκίζοντας τα ψεύδη και τα σκοτάδια, τα αναφέρουμε ξανά:
 • Ιδρύεται η Εργατική Εστία.
 •  Καθιερώνεται η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ κεφαλαίου και εργαζομένων.
 •  Καθιερώνεται η Πρωτομαγιά ως επίσημη εθνική εργατική εορτή.
 •  Καθιερώνεται το 8ωρο και η πληρωμή των υπερωριών.  
 •  Καθιερώνεται η υποχρεωτική αργία της Κυριακής.
 •  Απαγορεύεται αυστηρά η παιδική εργασία.
 •  Καθορίζονται κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφονται οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
 •  Ιδρύεται το ΙΚΑ.
 •  Καθιερώνεται η άδεια μετ’ αποδοχών.
 •  Χαρίζονται τα αγροτικά δάνεια.
 •  Ιδρύονται κρατικοί παιδικοί σταθμοί.
 •  Η ανεργία εξαφανίζεται.
 •  Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ο προϋπολογισμός γίνεται πλεονασματικός.
 •  Γίνεται ευρεία διανομή της γης, πλήθος αποξηράνσεων και αρδευτικών έργων, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της γεωργικής παραγωγής και του εισοδήματος των αγροτών.
 •  Ξεκινούν, το 1938, οι πρώτες γεωτρήσεις για άντληση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας..xryshaygh.com

Γ ι ώ ρ γ ο ς Α ν ε σ τ ό π ο υ λ ο ς: Αυτό το 15άχρονο κορίτσι εσύ (ξέρεις «ποιός») το γ...

Γ ι ώ ρ γ ο ς Α ν ε σ τ ό π ο υ λ ο ς: Αυτό το 15άχρονο κορίτσι εσύ (ξέρεις «ποιός») το γ...: Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος  Ένα 15άχρονο κορίτσι χαροπαλεύει στην εντατική. Πως νοιώθεις (δήθεν) «Προοδευτικέ Πολυπολιτισμι...

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Νικηφόρος ΞιφίαςΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Νικηφόρος Ξιφίας
ο τιμωρός των Βουλγάρων
Τα βουλγαρικά στίφη για 30 χρόνια λεηλατούσαν όλη την ύπαιθρο χώρα της ελληνικής χερσονήσου. Από την Θράκη έως την Πελοπόννησο δεν άφηναν πίσω τους τίποτε όρθιο, εκτός από ερείπια και νεκρούς. Το κακό είχε παραγίνει, ώσπου ανέλαβε την αυτοκρατορία ο Βασίλειος Β' ο βουλγαροκτόνος. Κοντά του πήρε μια πλειάδα από τους καλύτερους στρατηγούς που υπήρχαν, όπως τον πρωτοσπαθάριο Νικηφόρο Ξιφία. Οι μάχες με τους Βούλγαρους ήταν συνεχείς και αιματηρές. Ο Νικηφόρος ακούραστος όμως, χτυπούσε όπου έβρισκε τις βουλγάρικες ορδές που τόσο κακό έκαναν στην γη της Μακεδονίας. Προέλαυνε στην Μακεδονία απελευθερώνοντας χωριά και πόλεις από την σκληρότητα των Βουλγάρων. Τον Μάρτιο του 1001μ.Χ. απελευθέρωσε την Βέροια, την Καστοριά και τα Σέρβια Κοζάνης.
Τον Ιούλιο του 1014 μ.Χ., ο πόλεμος κατά των Βουλγάρων ήταν στην κρισιμότερη καμπή του. Ο Βασίλειος βουλγαροκτόνος μαζί με τον Νικηφόρο, αντιμέτωποι με τον Σαμουήλ τον τσάρο των βουλγάρων στην θέση κλειδί στα στενά του Πετριτσίου. Οι Βούλγαροι μεθυσμένοι από τις λαφυραγωγίες και μην περιμένοντας αντίσταση, γλεντούσαν στο στρατόπεδό τους πίνοντας άφθονο κρασί. Ο Βασίλειος μαζί με τον Νικηφόρο και τους άλλους στρατηγούς του κατέστρωνε τα σχέδια της μάχης και το πώς θα έκαναν τους Βουλγάρους να μην επιτεθούν ξανά για πολλά χρόνια.
Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά για τους δυο στρατούς. Έφτασε 28η Ιουλίου, η νύχτα ήταν ζεστή και σαν τις σκιές γλιστρήσαν 3 τούρμες (στρατιωτική μονάδα μεγέθους συντάγματος - ταξιαρχίας) στις πλαγιές του βουνού που περιέκλειε τα στενά. Ήταν ο Νικηφόρος Ξιφίας και τα παλληκάρια του. Από το στρατόπεδο των Βουλγάρων ακούγονταν γέλια και τραγούδια. Ο Βασίλειος Β' περίμενε από την άλλη πλευρά των στενών έτοιμος για την μάχη που θα έκρινε τον πόλεμο. Ο Νικηφόρος με την βοήθεια των Βλάχων της περιοχής, μέσω μονοπατιών έφτασε στα νώτα του Σαμουήλ και έκρυψε τους στρατιώτες του για να μην τους δουν οι Βούλγαροι.
Το μεσημέρι της 29ης Ιουλίου, ο Βασίλειος παρέταξε το στράτευμα μπροστά στους Βουλγάρους. Τα άλογα χρεμίντριζαν και τα δόρατα των στρατιωτών ήταν έτοιμα να καρφώσουν τους άρπαγες της Μακεδονίας. Ο Βασίλειος με τους στρατιώτες του έπεσε σαν χείμαρρος στις γραμμές των Βουλγάρων, ενώ από τα νώτα τους χτύπησε ο Νικηφόρος με τις τρείς τούρμες του. Ο Νικηφόρος πολεμούσε σαν λιοντάρι χτυπώντας με το δόρυ του τους Βουλγάρους. Η σύγκρουση ήταν σκληρή και το αίμα έτρεχε ποτάμι ποτίζοντας τα στενά του κλειδιού. Τα πτώματα των Βουλγάρων γέμισαν την κοιλάδα και οι εναπομείναντες Βούλγαροι πέταξαν τα όπλα τους, όταν είδαν ότι περικυκλώθηκαν από τον Νικηφόρο.
Ο τσάρος των Βουλγάρων Σαμουήλ μαζί με τον γιο του έπεσαν κάτω παριστάνοντας τους νεκρούς για να αποφύγουν την αιχμαλωσία. Η νίκη των Ελλήνων περίλαμπρη. Έπιασαν 14.000 αιχμάλωτους που όμως δεν ήξεραν τι να κάνουν ένα τόσο μεγάλο πλήθος ανδρών. Να τους αφήσουν να φύγουν ήταν αδύνατον. Να σκοτώσουν τόσους πολλούς ανθρώπους, ήταν τελείως απάνθρωπο. Αποφάσισαν λοιπόν, να τους τυφλώσουν ώστε να ήταν άχρηστοι σ' έναν μελλοντικό πόλεμο. Ανά 100 άνδρες τύφλωσαν τους 99 και άφησαν τον έναν μονόφθαλμο για να τους γυρίσει πίσω στον τσάρο τους.
Εν τω μεταξύ, ο Σαμουήλ μαζί με το γιο του έχοντας ξεφύγει, κατέφυγε στο Πρίλεπ (πόλη των σημερινών Σκοπίων). Ο τυφλός στρατός του βάδιζε μέρες για να φτάσει στον τσάρο του, ώσπου έφτασαν έξω από τα τείχη του Πρίλεπ. Όταν αντίκρισε αυτό το θέαμα ο Σαμουήλ, έπαθε έμφραγμα και πέθανε μέσα σε δυο μέρες.
Ο Νικηφόρος το 1015μ.Χ. κατέλαβε τα φρούρια των Μογλενών και το Βοίω. Το 1018μ.Χ. κατέλαβε τα φρούρια Σώσκου και των Σέρβιων. Ο Βασίλειος το 1018μ.Χ. εξεστράτευσε κατά των Αβασγών μιας βάρβαρης φυλής που ζούσε στην σημερινή Γεωργία-Αμπχαζία, αλλά δεν πήρε μαζί του τον Νικηφόρο, αυτό τον πίκρανε και για αυτό στασίασε κατά του αυτοκράτορα. Έπεσε σε δυσμένεια και τον έκλεισαν σε μοναστήρι στον νησί Αντιγόνη των πριγκηπόνησων στην Προποντίδα. Πέθανε σαν μοναχός το 1026μ.Χ. στην Μονή Στουδίου.
Αίας ο Τελαμώνιος
Καβάλα.xryshaygh.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...