Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Υ/Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Β΄ΜΕΡΟΣ
Περί Αλός

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Στρατιωτική Ισορροπία
και Γεωπολιτική» τ. 25, σελ.80 Αιγίς Εκδοτική, ΜΑΡ 2012Η σκούρα επιθετική σιλουέτα του
υποβρυχίου Type 209/1200 «Ποσειδών»
(S116) προκαλεί αντίθεση με το μπλε της
γαλήνιας θάλασσας.
ΦΩΤΟ: www.hellenicnavy.gr

Ένας ικανός κυβερνήτης μαζί με ένα αξιόπιστο όπλο (τορπίλη) συνιστούν ένα κλασικό καλό δίδυμο, η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά τους όμως πολλαπλασιάζεται όταν συνεργαστούν με ένα εξελιγμένο διεύθυνσης βολής και κατ’ επέκταση με ένα ολοκληρωμένο σύστημα μάχης. Τα υποβρύχια Type 209/1100 και Type209/1200 [πλην του «Ωκεανός»(S118)] φέρουν το σύστημα διεύθυνσης βολής «Κανάρης», το οποίο αποτελεί τελειοποίηση του ΓΕΤΕΝ 751 (Γραφείο Έρευνας και Τεχνολογίας Ναυτικού), που ενσωμάτωσε όλα τα πλεονεκτήματα του Signaal SINBADS, συν πολλές άλλες καινοτομίες που αποκτήθηκαν από την επιχειρησιακή εμπειρία των στελεχών της ΔΥ (συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα βολής Subharpoon). Το «Κανάρης» ολοκληρώθηκε παράλληλα με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού «Neptune I» μαζί με μια σημαντική επιχειρησιακή καινοτομία για τις τακτικές, το νέο σόναρ χαμηλών συχνοτήτων με πλευρική διάταξη υδροφώνων (Flank Aray SonarPSU 83-90 της STN Atlas Electronics.

Επρόκειτο για ένα «γερό χαρτί» στα χέρια ενός έμπειρου κυβερνήτη, καθώς επιτυγχάνετο η οπτική καταγραφή και η συνολική μορφή απεικόνισης στόχων, γεγονός που επέτρεπε την εξέλιξη των τακτικών καθώς ο χειριστής διευκολυνόταν στον έγκαιρο εντοπισμό τους και την ευκολότερη παρακολούθηση αυτών. Επίσης καθίστατο πολύ πιο ευχερής ο χαρακτηρισμός του στόχου λόγω της καταγραφής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ήχων χαμηλών συχνοτήτων που εκπέμπει, όπως επίσης της ανάλυσης – που ήταν πλέον διαθέσιμη – των ελίκων (σ.σ. αριθμός αυτών) του στόχου αλλά και των πτερύγων κάθε έλικας, με συνέπεια την ταχεία και ακριβή ταυτοποίησή του. Σε επιχειρησιακό επίπεδο τα υποβρύχια μπορούσαν (με εκπαιδευμένο πλήρωμα) να αυξήσουν την μέση απόσταση εντοπισμού στόχου κατά 30-60% περίπου! Αυτό πρακτικά έδωσε τη δυνατότητα προσαρμογής των υφιστάμενων τακτικών στα νέα δεδομένα, καθώς η επιτυχία εξαρτάται και από την ικανότητα ταχέως εντοπισμού και ταυτοποίησης του στόχου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε λίγο …θα χάσει το χαμόγελο του και ο… Γιάννος


Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ.κ. Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν πολιτικοί, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν η Βουλή των Ελλήνων ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση των Αμυντικών Εξοπλισμών και των Υποβρυχίων που «γέρνουν». Η Επιτροπή της Βουλής δεν στάθηκε ικανή να αποκαλύψει το σκάνδαλο. Αντιθέτως όταν διετύπωσε το απαλλακτικό συμπέρασμα φρόντισε να θέσει στο απυρόβλητο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να φορτώσει με ενοχές όποιον είχε σκεφθεί το παραμικρό εις βάρος του τ. υπουργού Άμυνας. Σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι ο ίδιος είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για μελλοντικός Πρωθυπουργός.
Οσονούπω έρχεται και η σειρά του δεύτερου… αθώου, για να κάνει παρέα στον ..πρώτο …αθώο, αφού σχετικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι, μετά τις διακοπές του ανακριτή κ. Μαλλή, θα κληθεί σε απολογία ο τέως υπουργός του πενταγώνου, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου φέρεται ότι βρέθηκαν καταθέσεις από μίζες των ΤΟΡΜ 1. Ο λογαριασμός αυτός βρέθηκε σε τράπεζα της Ελβετίας και ο χαμογελαστός τέως υπουργός θα πρέπει να εξηγήσει πως βρέθηκαν τα μαύρα χρήματα στον λογαριασμό του.
Το SPIROSPERO.GR προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τέως υπουργό που φέρεται κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού, αλλά σε κανένα τηλέφωνό του δεν απαντά.
Οι πληροφορίες για αυτό το θέμα είναι ελάχιστες, γιατί όπως είπε δικαστικός υπάλληλος «πρέπει να υπάρξει αιφνιδιασμός όπως και στην περίπτωση της σύλληψης Τσοχατζόπουλου».
Διέρρευσε πληροφορία (ή φήμη) ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του τέως υπουργού υπάρχει και επιταγή 5εκατ. ευρώ Σύρου επιχειρηματία – έμπορου όπλων κ. Αλ Ζαγιάτ.http://agkyrovoli.blogspot.gr

Διανομή τροφίμων στη ΧαλκίδαΔιανομή τροφίμων στη Χαλκίδα
Τη Δευτέρα 13/8, μέλη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, μοίρασαν πάνω από 12 τόνους λαχανικών και φρούτων σε Έλληνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης: πολυτέκνους, ανέργους, απόρους και χαμηλοσυνταξιούχους. Διατέθηκαν συνολικά: 5,5 τόνοι καρπούζια και 2,5 τόνοι κρεμμύδια, που μαζέψαμε οι ίδιοι (δείτε ΕΔΩ), 3 τόνοι πατάτες, 1 τόνος καρότα, 500 κιλά πορτοκάλια, καθώς και τοματάκια και μαϊντανός.

Περισσότερες από πεντακόσιες (500!) οικογένειες προσήλθαν στο Πάρκο του Λαού, δίπλα στα γραφεία μας, όπου και γινόταν η διανομή, για να προμηθευτούν λαχανικά σε γενναιόδωρες ποσότητες. Η οργάνωση του Κινήματος, η ευαισθησία στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων και οι διακριτικές συστάσεις των συναγωνιστών της περιφρούρησης, για διαρκή προτεραιότητα των εγκύων, ηλικιωμένων και ατόμων με προβλήματα υγείας, εξασφάλισαν μια άψογη διαδικασία, χωρίς στριμωξίδι και εκνευρισμούς. Αν και η ώρα έναρξης ήταν στις 10πμ, η προσέλευση άρχισε δειλά με το που εμφανιστήκαμε στον χώρο, περίπου 3 ώρες νωρίτερα, και συνεχίστηκε αυξανόμενη ως και μετά τη λήξη, στις 12:30 το μεσημέρι, και παρά την εξάντληση των προϊόντων!
Το παράδειγμα των Χρυσαυγιτών, που βοηθούσαν τους ανήμπορους να μεταφέρουν τα τρόφιμα στα οχήματά τους ή μέχρι τη στάση του λεωφορείου, ξύπνησε το φιλότιμο και την αλληλεγγύη -που συνήθως καπνίγονται απ' τον ανταγωνισμό σε τέτοιες περιστάσεις- και πολλοί άφηναν τη θέση τους στην ουρά για να συνδράμουν τους πιο αδύναμους ομοεθνείς μας. Η ευγένεια αυτών των πράξεων επιβραβεύθηκε με επιπλέον ποσότητα τροφίμων.
Ευελπιστούμε ότι, με την αρωγή παραγωγών και βιομηχανιών των νομών μας, θα είμαστε σύντομα σε θέση να καθιερώσουμε σε τακτή βάση δεκαπενθημέρου τις μαζικές διανομές τροφίμων - παράλληλα με τις κατ' οίκον επισκέψεις μας. Όλοι οι συμπατριώτες μας, που δίνουν τα στοιχεία τους προσερχόμενοι σε μια διανομή, θα ενημερώνονται εγκαίρως για την επόμενη.

Η αλληλεγγύη, ο αγώνας και η πίστη είναι τα όπλα για ν' αντέξει ο λαός μαςμέχρι τη μέρα της Νίκης των Ελλήνων Εθνικιστών. Μέχρι τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Νεμέσεως των Ελλήνων.
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας.xryshaygh.com

Ο Γ. Παπασημάκης για τις "Ελληνόφωνες" κυβερνήσεις

 Στο έλεος του εχθρού οι Ελληνικές μειονότητες εξαφανίζονται από την εγκατάλειψη των "Ελληνικών" - Ελληνοφώνων κυβερνήσεων.


http://www.youtube.com/watch?v=HWXsXKv-Tek&feature=player_embedded

Ιδού τα «ρατσιστικά» εγκλήματα: Πολωνός κατέσφαξε δύο ομοεθνείς τουΙδού τα «ρατσιστικά» εγκλήματα: Πολωνός κατέσφαξε δύο ομοεθνείς του
Μπροστά σ’ ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν τις πρωινές ώρες περαστικοί από την οδό Αδμήτου 82, στην Πλατεία Αττικής. Μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών και τυλιγμένο μ’ ένα σεντόνι βρισκόταν το πτώμα ενός άνδρα που είχε κατακρεουργηθεί με μαχαίρι. Οι κηλίδες του αίματος οδήγησαν τους αστυνομικούς  που μετέβησαν στο σημείο, σ’ ένα ισόγειο διαμέρισμα, ακριβώς απέναντι από τον κάδο. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν μισάνοικτη και μέσα σ’ αυτό βρισκόταν άλλο ένα πτώμα ανδρός, επίσης δολοφονημένου με μαχαίρι. Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα ήταν Πολωνοί.

Κι ενώ το γνωστό κογκλάβιο της αριστεροφροσύνης ήταν προβληματισμένο (καθότι τα θύματα δεν ανήκαν στο «προστατευόμενο είδος», δεν ήταν δηλαδή μουσουλμάνοι και μαυριδεροί…) για το αν θα ρίξει ή όχι το σύνθημα περί «ρατσιστικής» δολοφονίας από τους «μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής», γρήγορα η Ασφάλεια τους έβγαλε από τον… προβληματισμό, συλλαμβάνοντας νεαρό ομοεθνή (Πολωνό) των θυμάτων, ως δράστη της διπλής δολοφονίας.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση, δράστης και θύματα ήταν παρέα τις νυχτερινές ώρες, στο διαμέρισμα της οδού Αδμήτου, τόπο κατοικίας ενός από τα θύματα, κι αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών τσακώθηκαν μεταξύ τους κι έγινε ότι έγινε. «Αντιρατσιστές» και πάλι περαστικά σας...xryshaygh.com

ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ...!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ... ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΕΥΖΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ...

Πλήθος πιστών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο συνέρρευσε σήμερα στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα του Πόντου, όπου τα σήμαντρα ήχησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι έγινε προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ χοροστάτησαν επίσης ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος και ο μητροπολίτης Πέτρος από την Εκκλησία της Γεωργίας.

Πατριώτες ετοιμαστείτε για μια φρίκη που δεν ξέρω αν έχει ζήσει ξανά η Ελλάδα! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_6892.html#ixzz23dtVOGpx
Δεν έρχονται έτσι για πλάκα οι Εβραίοι επίσημοι. Οι προδότες θα μας ανακατώσουν και θα σκοτωθούν τα παιδιά μας σε ένα πόλεμο κακό που δεν έχουμε καμία σχέση! Επίθεση στο Ιράν το φθινόπωρο προβλέπουν Ισραηλινοί και Η.Π.Α.Σε πολεμικό κλίμα κινείται σήμερα η ειδησεογραφία στο Ισραήλ, αφού πολλές εφημερίδες προβλέπουν πως η χώρα, μαζί με τις Η.Π.Α., ετοιμάζονται να επιτεθούν το φθινόπωρο στο Ιράν…

 

Με τίτλο: «Νετανιάχου και Μπαράκ αποφασισμένοι να επιτεθούν στο Ιράν το φθινόπωρο», κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ, τονίζοντας πως Νετανιάχου και Ομπάμα, ετοιμάζουν επίθεση σε πυρηνικές Ιρανικές εγκαταστάσεις.Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για απόφαση που έχει ήδη παρθεί, όπως και για το γεγονός ότι η επίθεση θα πραγματοποιηθεί πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
 

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Χααρέτζ, κάνει λόγο για δηλώσεις ισραηλινού αξιωματούχου ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του και τόνισε πως ότι το Ισραήλ αντιμετωπίζει τώρα μεγαλύτερο κίνδυνο παρά την παραμονή του πολέμου του 1967, όταν και διεξήχθη ο πόλεμος των έξι ημερών που το Ισραήλ δέχθηκε ταυτόχρονα επιθέσεις από Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία.

 

Μάλιστα τονίζεται το γεγονός πως ο Νετανιάχου προειδοποιεί πως τα πυρηνικά του Ιράν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια νέα γενοκτονία.

 

Πηγή

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα


Στη σύλληψη τριών Ιρακινών, ηλικίας 24, 26 και 31 ετών, προχώρησαν την Τρίτη οι ......
αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Όπως έγινε γνωστό, οι Ιρακινοί προσήλθαν στο αεροδρόμιο και με τη χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών Αρχών προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα με προορισμό τη Βενετία Ιταλίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.http://ksipnistere.blogspot.gr

Βίζα με δικαίωμα εργασίας στην Αυστραλία διαπραγματεύεται η Ελλάδα


Βίζα με δικαίωμα εργασίας στην Αυστραλία διαπραγματεύεται η ΕλλάδαΔιαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας, με δικαίωμα εργασίας, ανακοίνωσε ότι ....
ξεκινά η κυβέρνηση της Αυστραλίας. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Κρις Μπόουεν, η χώρα του και η Ελλάδα έχουν πολύχρονες, ισχυρές και άριστες σχέσεις, που στηρίζονται και στην παρουσία πολυάριθμης ομογένειας στην Αυστραλία. «Η σύναψη μιας διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας, με δικαίωμα εργασίας, αναγνωρίζει αυτές τις άρρηκτες σχέσεις και θα ενδυναμώσει τους... πολιτιστικούς δεσμούς των δύο χωρών» τόνισε ο Αυστραλός υπουργός. Αν επιτευχθεί η συμφωνία, εξήγησε, θα δίνεται η δυνατότητα σε άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών να επισκέπτονται για δώδεκα μήνες την Ελλάδα ή την Αυστραλία, έχοντας το δικαίωμα εργασίας. Ωστόσο, σημείωσε, οι διαπραγματεύσεις «θα πάρουν κάποιον χρόνο». Η Αυστραλία έχει ανάλογες συμφωνίες με πολλές άλλες χώρες.http://ksipnistere.blogspot.gr

Πολωνός ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην πλατεία Αττικής


Πολωνός ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην πλατεία ΑττικήςΣυνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αττικής ο δράστης της διπλής δολοφονίας με θύματα δύο Πολωνούς. Ο δράστης είναι επίσης Πολωνός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε ....
κατάσταση μέθης, μετά τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων, στην οδό Αδμήτου 82, στην Πλατεία Αττικής. Δράστης και θύματα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, ευρισκόμενοι στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε ο ένας από τα δύο θύματα. Εξαιτίας της μέθης, συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ο δράστης να δολοφονήσει με μαχαίρι τους άλλους δύο, αναφέρει το defencenet.gr.

ΕΥΠ :Συντρίμια άφησαν πίσω Χρυσοχοίδης και Μπίκας


O Mπίκας στο Λονδίνο...Ο Χρυσοχοίδης στη βουλή , ο λαός πληρώνει τα κομματόσκυλα ... και το απόρρητο λογισμικό που θα βοηθούσε στην λαθρομετανάστευση στον κάλαθο των αχρήστων επειδή ήταν Ρώσικο με εντολή των Αμερικανών Ο Μπίκας έφυγε και άφησε πίσω του συντρίμμια...
Πάλι ο λαός θα πληρώσει τα "σπασμένα" των κομματικών εντολών και υπαλλήλων; Εδώ και πολύ καιρό το ιστολόγιό μας είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αποκαλύπτοντας ότι το "Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών" της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € (χωρίς ΦΠΑ) απεντάχθηκε από την κυβέρνηση ΓΑΠ-Χρυσοχοΐδη και τη Διοίκηση Μπίκα, όχι γιατί είχε διαπιστωθεί κάτι το σκανδαλώδες στην προμήθεια (άλλωστε κανείς από τους μέχρι σήμερα διωκόμενους υπαλλήλους δεν κατηγορήθηκε για κάτι τέτοιο) αλλά επειδή το επέβαλαν άλλοι λόγοι, που είχαν να κάνουν με κεντρικές γεωστρατηγικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως αποκάλυψαν και τα Wikileaks. Σας θυμίζουμε το τηλεγράφημα του αμερικανού πρέσβη Σπέκχαρντ προς το State Department μετά την επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου και την ανάδειξή του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ότι "θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να ακυρώσουμε κάθε ενεργειακή, εμπορική και αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας"...!!! Κι έτσι και το Γεωγραφικό Σύστημα GIS της ΕΥΠ (που είχε όπως λένε ρώσικο λογισμικό) πήγε άπατο... Το έφαγε η μαρμάγκα... και τα πράσινα σκοτάδια. Επειδή όμως η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή (και ως εκ τούτου δεν καταλαβαίνει από «σκοτάδια») δεν καταλαβαίνει και από προτροπές των αμερικανών πρέσβεων... Με μία απόφαση καταπέλτη -για τη Διοίκηση Μπίκα- το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (18ο Τριμελές) ακυρώνει ως παράνομες όλες τις αποφάσεις Μπίκα για το συγκεκριμένο θέμα, δικαιώνει την εταιρεία που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και αναθέτει την καυτή πατάτα... στη νέα Διοίκηση Δραβίλλα για να την διαχειριστεί...!!! Όπως θα διαβάσετε και στην απόφαση που εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα για εσάς (στο τέλος της παρούσας δημοσίευσης), το Δημόσιο πρέπει να καταβάλλει στην εταιρεία πραγματικά μεγάλα ποσά..., επειδή ο κ. Μπίκας θεώρησε (ή εκτέλεσε εντολές άνωθεν άραγε;) πως μπορεί να λειτουργήσει πέρα από όσα σαφέστατα ορίζει ο νόμος… Έτσι, τα ερωτήματα που τίθενται τώρα είναι πολλά... Ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα για τις παράνομες αποφάσεις Μπίκα; Ποιοί φέρουν την ευθύνη; Ποιοί υπάλληλοι (και συνδικαλιστές όπως λένε οι κακές γλώσσες) συνέδραμαν τον Μπίκα να πάρει τις συγκεκριμένες παράνομες αυτές αποφάσεις; Ποιοι και γιατί συμμετείχαν στις άτυπες και παράνομες επιτροπές; Ποιός ο ρόλος του ΓΕΔΔ Λ. Ρακιντζή; Πως και δε διαπίστωσε αυτές τις χοντρές παρανομίες Μπίκα; Και το κυριότερο, ποιός θα πληρώσει που η Υπηρεσία στερήθηκε ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο επί τρία περίπου χρόνια; Για να πληρώσει ο Δραβίλλας το κόβουμε κομματάκι δύσκολο... Δε φέρει καμία ευθύνη... Το λογαριασμό θα πρέπει να τον στείλει –φυσιολογικά- στον Γιώργο Παπανδρέου, στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον Κώστα Μπίκα στο Λονδίνο, στο Ρακιντζή και στους διάφορους υπαλλήλους και συνδικαλιστές της ΕΥΠ, που ενεπλάκησαν άμεσα ή έμμεσα στην συγκεκριμένη προμήθεια η οποία αν και νόμιμη θεωρήθηκε παράνομη…!http://ksipnistere.blogspot.gr

Ο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν στοιχεία σχετικά με την δολοφονία του Ιρακινού.


Άντε τώρα να δούμε πως θα "μαζέψουν" την πατάτα που έκαναν και έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σωρό του Ιρακινού ,που έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας ,κάνει λόγο για...
χτυπήματα από πέτρα και από αιχμηρό αντικείμενο.Να σημειώσουμε εδώ ,πως εμείς ποτέ δεν αποκλείσαμε το ενδεχόμενο, μετά από τα ισχυρά χτυπήματα με την πέτρα , ο δράστης να χρησιμοποίησε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Παράλληλα η αστυνομία έπειτα από έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως ο Ιρακινός ήταν σεσημασμένος για κλοπές,σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει πως αυτό δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται με το περιστατικό. Το planet greece από την πρώτη στιγμή ,αποκάλυψε πως το περιστατικό δεν έχει να κάνει με ρατσιστική βία.(Διαβάστε εδώ )Το ρεπορτάζ που κάναμε επί τόπου και οι αυτόπτες μάρτυρες διαψεύδουν το δελτίο τύπου της αστυνομίας.Μπορεί όντως να υπήρχαν νωρίτερα πέντε άτομα στην περιοχή που να επιτέθηκαν σε άλλους αλλοδαπούς ,δεν φαίνεται να έχουν όμως σχέση με την δολοφονία του Ιρακινού.http://ksipnistere.blogspot.gr

Πρός τόν: Σολωμό Σολωμοῦ Ὁδός Αἰωνιότητος
Σήμερα ἀδερφέ θά ἤθελα νά σοῦ χαρίσω τήν Λευτεριά τῆς Κύπρου, ὡς δῶρο στή μνήμη σου, ἀλλά δυστυχῶς τά δικά μου τά «ΘΕΛΩ», ὅπως καί ἡ δική σου «ΘΥΣΙΑ» ΧΑΘΗΚΑΝ στήν σκοπημότητα τῶν ΣΧΕΔΙΩΝ τῆς Νέας Τάξης καί τῆς Παγκοσμιοποίησης.
Ἀδερφέ, δέξου σέ παρακαλῶ αὐτά τά λίγα λόγια τῆς ψυχῆς μου ὡς δῶρο τῆς τιμῆς σου. Γιά σήμερα, μέ συγωρεῖς, αὐτά μονάχα ἔχω σοῦ νά προσφέρω. Αὔριο…Ἴσως!!! Ἐλπίζω!!! Ἀκόμα ἐλπίζω πώς θ’ ἀστράψει ξανά τό ΦΩΣ τοῦ Ἑλληνισμοῦ!!! Ἐλπίζω ἀδερφέ, ἀκόμα ἐλπίζω!!! 

Ὠδή                          

Μέρα μηδέν τό ἔλαβες τό μήνυμα ἐκεῖνο
τό χαραγμένο στῶν ἀλύγιστων ἡρώων μας τήν μνήμη
μέ τοῦ δίκιου τους τήν λάμψη.
Καί στήν ὁμίχλη ἀπ’ τό χθές, μέσα στή θύμησή σου,
ὡς σάλπισμα ἐξέγερσις πελώριο ξεπροβάλει
τῆς νιότης σου τό ὅραμα πού στένεψε τόν χρόνο.
Ξάφνου ἡ καρδία σου τράνεψε κι ἁπλώνοντας τά χέρια
πλάτυνες τούς ὁρίζοντες κι ὕψωσες στά οὐράνια
τῆς σκλάβας Κύπρου τήν κραυγή:
«Τοῦρκε, Ἀττίλα φονευτῆ, δέν σοῦ ἀνήκει τούτ’ ἡ γῆ!»
Ἔτσι ἐνόγαγες ἐσύ τήν Λευτεριά
κι ἔγινες θρύλος, ὕμνος μας τρανός κι ὑπόσχεσις ἀντάμα   
νά πληρωθῆ τοῦ ἔθνους μας τό ἀκριβό τό τάμα.
Κι ἐμεῖς, κρατώντας ταπεινά ὡς μόνο φυλαχτό
τήν καύτρα τοῦ τσιγάρου σου πού κρέμοταν στά χείλη,
σάν πυροκόκκινη φωτιά σέ Λευτεριᾶς καντήλι,
ὡς ἀκριβό θυμίαμα τήν ὤρια θύμησή σου
καί σάν τό θεῖο ἁγίασμα τό αἷμα τῆς πληγῆς σου,
παρουσιάζουμε σεμνά τά ὄπλα τῆς ψυχῆς
καί σοῦ εὐχόμαστε θερμά μ’ ἕνα λεπτό σιγῆς:
«Καλό ταξίδι Σολωμέ! Πήγαινε στό καλό.
Ἐμεῖς σέ συντροφεύουμε μέ ἕνα εὐχαριστῶ!
Σ’ εὐχαριστοῦμε ὅλοι ἐμεῖς, τῆς ἐλπίδας ἡ γενιά
πού κέρδισε μιά ματωμένη σπιθαμή ἐλευθεριά! 
Σ’ εὐχαριστοῦμε! Ἔχε γειά!»

Τηλιγάδας  Ὀδυσσέας
Εὐριπίδου 57
10554 Ἀθήνα
Τηλ: 210 3241961
e-mail: elas@otenet.gr

Η Ευρώπη φλέγεται κι οι ηγέτες παλεύουν με νεροπίστολα. Ο ρόλος της Ελλάδας και το ορατό ενδεχόμενο πλήρους διάλυσης του ευρώ [ΑΝΑΛΥΣΗ]


Το καυτό καλοκαίρι της Ευρωζώνης αναμένεται να διαδεχθεί ένα φλεγόμενο Φθινόπωρο, με τις αποφάσεις των....
ηγετών της Ευρωζώνης και ειδικά τις αποφάσεις της Γερμανίας και την Άγκελα Μέρκελ να βάζουν τη σφραγίδα στο τέλος ή της αναγέννησης του ευρώ… Τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά για την ευρωζώνη. Είναι κάτι που έχουμε επισημάνει στο planet-greece πολλές φορές και θα συνεχίζουμε. Τα «Μνημόνια» αποτελούν εργαλεία ξεπερασμένα, βασισμένα σε παρωχημένες οικονομικές πολιτικές, που οι ίδιες οι αγορές έχουν αντιδράσει. Είναι σα να προσπαθεί κάποιος να βάζει σε μία λιμουζίνα, μηχανή από ένα αυτοκίνητο πόλης, 1.000ων κυβικών, έχοντας την απαίτηση όχι μόνο να συνεχίσει να έχει τις ίδιες οδηγικές επιδόσεις αλλά να διατηρήσει ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου στα ίδια χαμηλά επίπεδα. Το ζητούμενο, πλέον, είναι αν η Ευρώπη θα καταφέρει – έστω και αργά – να κερδίσει το στοίχημα της επιβίωσής της, πλέον. Οι αποφάσεις των ηγετών της Ευρώπης, σε πολλές περιπτώσεις ήταν κατώτερες των περιστάσεων και δυστυχώς είναι πολλές οι φορές που απογοήτευσαν. Στον πόλεμο με… νεροπίστολα Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα της οικονομικής κρίσης, η κατάσταση αντιμετωπίστηκε με ημίμετρα και ουχί με γενναίες και τολμηρές αποφάσεις. Άλλες φορές γιατί οι ευρωπαίοι ηγέτες κοίταξαν μόνο τις χώρες τους, αναλωμένοι σε πολιτικές προς εσωτερική κατανάλωση, χωρίς ποτέ να σκεφθούν ότι η φωτιά μπορεί να φτάσει στην αυλή τους, και άλλες φορές διότι υποτίμησαν τα δεδομένα και ποτέ δεν έδωσαν τις κατάλληλες λύσεις. Λύσεις που κοστίζουν όχι μόνο στους Έλληνες αλλά σε όλους τους Ευρωπαίους φορολογούμενους πολίτες, εκατοντάδες δισ. ευρώ! Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία Ευρωζώνη που βυθίζεται στην ύφεση - μείον 0,2% αναφέρουν τα σχετικά στοιχεία για το δεύτερο 3μηνο, μετά τη στασιμότητα του πρώτου – κι όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι η χρονιά θα κλείσει με αρνητικό πρόσημο. Άρα η φωτιά εξαπλώνεται παντού κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ούτε η μικρή ανάκαμψη τη Γερμανίας και η στασιμότητα της Γαλλίας μπόρεσαν να αποτρέψουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Πόσο θα αντέξουν Γερμανία και Γαλλία; Το ερώτημα που τίθεται πλέον από κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες της Ευρώπης είναι πόσο θα αντέξουν, πλέον, οι Γερμανία και Γαλλία. Ο ευρωπαϊκός νότος παραπαίει, τα προβλήματα τόσο της Ισπανίας όσο και της Ιταλίας είναι γνωστά αλλά και τεράστια. Χαρακτηριστικό, σε ότι αφορά τη γειτονική μας Ιταλία, είναι η ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημόσιου χρέους της χώρας, που εκτινάχθηκε στα 2 τρις. ευρώ, όσο δηλαδή το χρέος 10 «Ελλάδων»! Η ανεργία από την άλλη φουντώνει. Η επιχειρηματική και η καταναλωτική εμπιστοσύνη βυθίζονται. Μεγάλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα η Shell και άλλες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, φεύγουν από την Ευρώπη με τελικό προορισμό τις ΗΠΑ. Κάποιοι κάνουν λόγο για αιματηρό πόλεμο μεταξύ δολλαρίου και ευρώ, που τώρα αρχίζει και δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως, όπως δήλωσε και ο Όλι Ρεν στην Wall Street Journal “η Ευρώπη βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, γι ‘ αυτό χρειάζονται αποφάσεις εδώ και τώρα”. Ίσως, μάλιστα, γι’ αυτό ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμος ο νέος «οδικός χάρτης» για ένα ισχυρότερο ευρώ. Ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου της Ελλάδας Σε αυτό το ευρώ, λοιπόν, η Ελλάδα πρέπει να είναι μέσα. Μπορεί η ύφεση – αναλογικά με τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού νότου – να είναι βαθύτερη στη χώρα μας, μπορεί ΚΑΜΙΑ οικονομία μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να μη βρέθηκε σε παρόμοια θέση με τη χώρα μας, όμως τώρα, που η Ευρώπη καίγεται, η Ελλάδα πρέπει να σταθεί όρθια. Γιατί αποφάσεις θα ληφθούν και… χθες ο κυβερνητικό συνασπισμός υπό τον Αντώνη Σαμαρά, πρέπει να τις εκμεταλλευθεί προς όφελός μας, αφού ήδη – όπως παραδέχθηκε και ο Όλι Ρεν – έχουμε κάνει πολλά. Άρα, δεν πρέπει να πετάξουμε τις αιματηρές προσπάθειες 3 ετών εν μια νυκτί. Αυτό προφανώς είναι και το σκεπτικό της κυβέρνησης, που φαίνεται να παραδέχεται ότι ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, δύσβατος, όχι όμως απροσπέλαστος. Γι’ αυτό και πρέπει να επιμείνει στην επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής. Για να κερδίσει χρόνο. Όμως κάτι τέτοιο προϋποθέτει ότι θα έχει στα χέρια του το πακέτο εξοικονόμησης των 11,5 δισ. για να πείσει, από την άλλη, ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της κι ότι κάνει όλα αυτά που πρέπει. Αυτό συνεπάγεται τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων. Μόνο που εάν επαληθευτούν οι «Κασσάνδρες» που προβλέπουν ακόμα βαθύτερη ύφεση, ούτε τα μέτρα αυτά θα αρκούν. Και η επιλογή νέων μέτρων θα είναι μονόδρομος. Μέχρι πού, όμως; Γίγαντες με γυάλινα πόδια Εδώ, λοιπόν, έρχεται το θέμα του γενικότερου ευρωπαϊκού προβλήματος. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η γερμανική πειθαρχία, η σφιχτή δημοσιονομική πολιτική στραγγίζει τις οικονομίες των χωρών. Πολύ απλά το «παραμύθι» των ΑΑΑ για τη Γαλλία τελειώνει, η ύφεση χτυπάει αποφασιστικά την πόρτα της, το βλέπουμε και το ξέρουν. Αν «πέσει» και η Γερμανία, που δεν είναι μακριά αυτό από το να γίνει πραγματικότητα, τότε το ευρώ θα αποτελέσει παρελθόν. Επομένως, εάν οι ηγέτες της Ευρώπης θέλουν να το διαλύσουν, βρίσκονται μία ανάσα πριν την τελική επίτευξη του στόχους τους. Εάν δε θέλουν, όμως, όχι μόνο δεν έχουν πολλά περιθώρια, αλλά πρέπει εντός ολίγων ημερών να ληφθούν γενναίες αποφάσεις. Ακόμη και ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ ΔΕΝ πρόκειται να τους σώσει. Σκεφθείτε απλά τι έχει να γίνει αμέσως μετά με τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό νότο, όπου τα χρέη των Ισπανίας – Ιταλίας – Πορτογαλίας ξεπερνούν το 25% του συνολικού ευρωπαϊκού ΑΕΠ! Τα χρέη της Ελλάδας αποτελούν ΜΟΛΙΣ το 2% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ. Εάν εκδιωχθεί η χώρα μας από το ευρώ, πού θα βρουν χρήματα για να σωθούν οι υπόλοιπες χώρες του νότου; Λύσεις υπάρχουν Με απλά λόγια, θα τα μέτρα που θα ληφθούν θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να σώσουν τα ίδια τους τα σπίτια πλέον. Μέτρα, που όμως, θα πρέπει ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ να εκμεταλλευθεί στο έπακρον, έχοντας όμως ως αβαντάζ την τήρηση ορισμένων δεσμεύσεων – κλειδιά. Και θα πρέπει σε ορισμένους τομείς, όπως το δημόσιο, την λειτουργία του και το κόστος να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, ώστε να πετύχει η εγχείριση. Είναι γεγονός, ο ασθενής είναι σε κώμα. Ζει μόνο με μηχανική υποστήριξη (βλέπε συνεχή δανεισμό). Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σύντομα θα εκπνεύσει. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να καλλιεργηθεί στις παραγωγικές τάξεις της χώρας ότι το συμφέρον τους είναι η ανάπτυξη. Η επένδυση σε πρωτοποριακές ιδέες, με την ενθάρρυνση της κεντρικής εξουσίας και όχι η επαγγελματική ενασχόληση με το δημόσιο. Και επιτέλους να δημιουργηθεί ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, που ΔΕΝ θα αλλάξει για τα επόμενα 10 χρόνια, ότι και να γίνει. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επίτευξη του στόχο για επιμήκυνση, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για την κυβέρνηση. Τότε μόνο θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αποφάσεις που θα λάβει η Ευρώπη, θα εκμεταλλευτούμε την ανακεφαλαιοποίηση των Ισπανικών τραπεζών, τις νέες κινήσεις που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) στις αγορές ομολόγων, κάτι που συνεπάγεται κέρδος για τη χώρα μας σε χρόνο και χρήμα για να αντιμετωπίσουμε την ύφεση και να μην μας ζητήσουν νέα μέτρα. Δυστυχώς, ο μικρόκοσμος της Ελλάδας ισχύει και στην Ευρώπη. Λύσεις υπάρχουν, όμως απουσιάζει – τουλάχιστον προς το παρόν – η πολιτική βούληση για την υιοθέτησή τους.http://ksipnistere.blogspot.gr

Ο επιτάφιος της Παναγίας και η Παναγία Διασώζουσα


Φωτό: Σ.Μουλιάτη Όπως τη Μεγάλη Παρασκευή γίνεται η περιφορά του επιταφίου του Εσταυρωμένου, έτσι και στην Πάτμο, 14 Αυγούστου παραμονή της Κοιμήσεως της Παναγιάς, γίνεται η ....
περιφορά του επιταφίου της. Στη λιτανεία της περιφοράς, προεξάρχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πάτμου και Πατριαρχικός Έξαρχος με τη συνοδεία του ιερού κλήρου του νησιού. Η περιφορά ξεκινάει από την εκκλησία της Μεγάλης Παναγιάς , κατευθύνεται στην πλατεία της Αγίας Λεσβιάς, από κει στην μικρή πλατεία της Διασώζουσας, στην πλατεία της Λόζας για να καταλήξει στη Μεγάλη Παναγιά. Σε κάθε πλατεία γίνεται στάση και ψάλλονται τα Εγκώμια και κατά την περιφορά, γυναίκες ραίνουν τον επιτάφιο και τον κόσμο με ροδόσταμο που έχουν στο παραδοσιακό κανί. Το βράδυ της ίδιας μέρας γίνεται μεγάλη αγρυπνία στην εκκλησία της Παναγιάς της Διασώζουσας. Πολύς κόσμος, επισκέπτες, ντόπιοι και απόδημοι Πάτμιοι, προσέρχονται να ανάψουν ένα κερί στη θαυματουργή εικόνα της. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ Η Θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς της Διασώζουσας στην Πάτμο, σύμφωνα με την παράδοση, έσωσε από τα χέρια των Πειρατών, τον Πάτμιο Ευστράτιο Γλυκονικήτα.Ο κ. Θεοχάρης Προβατάκης, στο βιβλίο του ΠΑΤΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ περιγράφει: Το 1732, εποχή κατά την οποία η πειρατεία των Αλγερινών και άλλων πειρατών ελυμαίνετο τη Μεσόγειο και κυρίως τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους, ένας Πάτμιος ονόματι Ευστράτιος Γλυκονικήτας πήγε να ψαρέψει στην παραλιακή θέση Κουβάρι όπου σήμερα υπάρχει Ασκητήριο με κηπαριά και ναΐσκο στο όνομα Ιωσήφ του Μνήστορος. Κατά την ώρα λοιπόν της αλιείας, ο Γλυκονικήτας όχι μόνο συνελήφθη, ληστεύθηκε και αιχμαλωτίστηκε, αλλά και μεταφέρθηκε στην Τρίπολη της Βόρειας Αφρικής, όπου κλείστηκε στη φυλακή από Αλγερινούς πειρατές. Δέσμιος πλέον ο αγαθός Πάτμιος παρακαλούσε νύχτα και μέρα την επέμβαση του Θεού με τη μεσιτεία της Παναγίας της Διασώζουσας, ο ιερός ναός της οποίας βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του στη Χώρα της Πάτμου. Παράλληλα, ο χαμός του Γλυκονικήτα στο Κουβάρι οδήγησε σε μεγάλο πένθος την συζυγό του, η οποία τέλεσε, σύμφωνα με την τάξη, όλα τα μνημόσυνα του ανδρός της, τον οποίο νόμισε ότι πνίγηκε ή ότι θανατώθηκε, από ξένα κακοποιά στοιχεία.Μετά παρέλευση ικανού χρόνου ο Γλυκονικήτας από τις πολλές κακουχίες, τις ταλαιπωρίες και τις αφάνταστες στερήσεις, αδυνάτισε πολύ μέσα στη φυλακή. Την Αγία Διασώζουσα επικαλέστηκε για την σωτηρία του. Κάποια μέρα λοιπόν κι ενώ προσευχόταν, παρουσιάζεται μπροστά του μέσα στη φυλακή μια μεγαλόσωμη, σεμνοπρεπής γυναίκα, η οποία του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Έκπληκτος ο δέσμιος και μη μπορώντας ακόμη να εγερθεί, ρώτησε την άγνωστη γυναίκα ποιο ήταν το όνομά της και τι ιδιότητα είχε.Διασώζουσα με ονομάζουν και είμαι γνωστή σου, είπε η Κυρία Θεοτόκος και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει την απάντηση, ο Γλυκονικήτας βρέθηκε ξαφνικά ελεύθερος και μάλιστα στην παραλία του μικρού λιμανιού στην περιοχή Κουβάρι της Πάτμου, όπου είχε προ τριετίας συλληφθεί από τους πειρατές όταν ψάρευε.Η γυναίκα του βεβαιωμένη για το χαμό του συζύγου της τρία ολόκληρα χρόνια και εκείνος πολύ αδύνατος και πρόωρα γερασμένος από τις απερίγραπτες κακουχίες και τα βασανιστήρια, δεν τον αναγνώρισε όταν λίγο αργότερα της κτύπησε την πόρτα, και δεν ήθελε να τον βάλει στο σπίτι της. Τότε ο Γλυκονικήτας άρχισε να εξιστορεί πράξεις , γεγονότα και περιστατικά της οικογένειάς τους, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα δεκτός με ανεκλάλητη χαρά και ευχαριστίες προς την Παναγία . Τέλος και προκειμένου να ευχαριστήσει την Παναγία την Διασώζουσα που τον διέσωσε, παίρνει όλα τα αργυρά σκεύη του σπιτιού τους και δημιουργεί την αργυρή επένδυση της εικόνας. Επιστρέφοντας μάλιστα από τον τεχνίτη με την επένδυση στα χέρια του, προκειμένου να καλυφθεί η θαυματουργή εικόνα, βρίσκει στο δρόμο μερικά χρυσά φλουριά, με τα οποία και επιχρύσωσε τον ασημένιο επενδυτή της Παναγίας της Διασώζουσας όπως φαίνεται ακόμη και σήμερα. Από τότε κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστοί, συρρέουν στην Αγρυπνία της και στην περιφορά του επιταφίου της .http://ksipnistere.blogspot.gr

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ – Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!!


Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! Όχι κύριοι και κυρίες που επί 40 χρόνια ξεσκίζετε απροκάλυπτα, ανενδοίαστα, ξεδιάντροπα και ασυνείδητα μία ολόκληρη χώρα, εξαθλιώνοντας ένα λαό στο όνομα της δικιάς σας Δημοκρατίας επισείοντας το φόβητρο μιάς πεθαμένης δικτατορίας που καμία ελπίδα δεν έχει πλέον να αναστηθεί.
ΟΧΙ!! Δεν μας ενδιαφέρει η όποια τύχη σας πολιτική ή προσωπική. Φοβισμένα ανθρωπάρια είσαστε πλέον που εκλιπαρείτε σαν τραγικοί επαίτες την ψήφο όλων μας για να συνεχίσετε να αποτελείτε τους πιο ακριβοπληρωμένους άνεργους αυτής της χώρας.

ΟΧΙ!! Δεν θα φοβηθούμε τους εκβιασμούς σας και τα ψευτοδιλήμματά σας. Δεν θέλουμε ζωή υποταγμένη στα αφεντικά σας για να επαίρεστε για την βλακεία που μας δέρνει όλα αυτά τα χρόνια.
ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε τις εγκληματικές αυτοκτονίες που εξοντώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ, με δική σας ευθύνη, ούτε την συστηματική εξόντωση των ηλικιωμένων ανθρώπων πού έστησαν αυτή τη χώρα στα πόδια της, για να έρθετε όλοι εσείς μετά να την γκρεμίσετε
ΟΧΙ!!! Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μας στήσουν στον τοίχο επειδή…κλωτσήσαμε την ευκαιρία να σας πετάξουμε, εσάς και τους ευγενείς γόνους σας στον Καιάδα της Ιστορικής μνήμης, σαν το χειρότεροΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ που γέννησε η χώρα αυτή ποτέ.
ΟΧΙ!! Δεν θα μας αποπλανήσετε με ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις. ΔΕΝ μπορείτε να απαλλαγείτε από τα δεσμά που εσείς οι ίδιοι μεθοδικά χαλκεύσατε και δέσατε έναν ολόκληρο λαό στο άρμα μισαλλόδοξων, μισάνθρωπων και μισελλήνων απόγονων των Φράγκων του 1204.
ΟΧΙ!!! Δεν ξεχνάμε τις μικρόψυχες πολιτικές σας που γέμισαν την Ελληνική πατρίδα με στυγνούς εγκληματίες από όλη την υφήλιο οι οποίοι δολοφονούν συμπατριώτες μας στυγνά και χωρίς δισταγμό.
ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε θα διαγράψουμε τη «γενιά σας», που πλούτισε σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ και συνεχίζει να αρπάζει ότι μπορεί, με το βάρος της απάτης και της διαφθοράς να έχει γονατίσει τον Ελληνικό λαό.
ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε ούτε θα διαγράψουμε από την μνήμη μας τους ανεύθυνους γυρολόγους πολιτικάντηδες της συμφοράς που οι ίδιοι διέσυραν και διασύρουν την ΕΛΛΑΔΑ διεθνώς με τις πράξεις και τα λόγια τους.
ΟΧΙ!!! Δεν θα επιτρέψουμε να καθορίζουν την τύχη μας ανεπάγγελτοι γόνοι πολιτικών οικογενειών με μαλακά χέρια και ευτραφή οπίσθια πού δεν έχουν ΠΟΤΕ χύσειούτε μία σταγόνα ιδρώτα, και αλλάζουν τα Αρμάνι και τα Γκούτσι με συχνότητα πολυβόλου.
ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε την συστηματική και ουσιαστική αποδόμηση και κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, αποδόμηση και σε υλικό επίπεδο και σε ηθικό, με την κάθετη πτώση του ηθικού των στελεχών τους και την ανικανότητα των επιλεγμένων από σας ηγεσιών τους.
ΟΧΙ!!! ΔΕΝ θέλουμε πλέον την Ελλαδίτσα που έχετε δημιουργήσει τα τελευταία 40 περίπου χρόνια. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας. Την Ελλάδα του Ελύτη, του Σεφέρη, του Ρίτσου, του Ήλιου του Ηλιάτορα, του Ξυλούρη, του Θεοδωράκη του Ξαρχάκου και όλων εκείνων που ανέβασαν την χώρα στο ύψος που της αξίζει.
Δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς που αλαζονικά κοιτάτε πίσω από τις βουλευτικές ασυλίες και τους νόμους περί ευθύνης υπουργών την απόλυτη πραγματικότητα.
Το διακύβευμα για σας είναι η παραμονή σας στις καρέκλες σας και η συνέχιση της διανομής τους. ΓΙΑ ΕΜΑΣ όμως το διακύβευμα είναι η επιβίωση της χώρας μας, που συνεπάγεται την επιβίωση όλων μας.
Αποτύχατε όλοι!!! Οι μικροπολιτικές τακτικές σας και ο άκρατος φιλοτομαρισμός σας οδήγησαν την χώρα στην άβυσσο, και συντέλεσαν στη εκτροφή υπερμεγέθων πολιτικών ζώων και σε όγκο και σε θράσος.
Έχετε τελειώσει!!! Έχετε στεγνώσει!!! Όσο πιο σύντομα απαλλάξετε τη χώρα από την αφόρητη δυσωδία που σέρνετε πίσω σας και από τις ανερυθρίαστες ψεύτικες υποσχέσεις σας μπορεί να αποφύγουμε χειρότερες μέρες και χρόνια.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!
Ένας Έλληνας.hellenicrevenge.blogspot

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙO ΠΕΜΠΤΗ...

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Όπως κάθε Τετάρτη από το stoxos.gr...


ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΤ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ...

Ο "Στόχος" που θα κυκλοφορήσει από αύριο Πέμπτη θα είναι σήμερα το βράδυ στο stoxos.gr με το πρωτοσέλιδο του και τα θέματα του, με αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις που δεν θα δείτε πουθενά αλλού εντός και εκτός διαδικτύου...
stoxos.gr

Γέροντας Παΐσιος: Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός.


Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ νεοκυκλοφορηθέν βιβλίο "Λόγοι ΓέροντοςΠαϊσίου, Περὶ προσευχῆς" 

-Γέροντα θὰ γίνη πόλεμος;
-Ἐσεῖς κάνετε προσευχή; Ἐγὼ ἔχω ἀπὸ τὴν ἄνοιξη μέχρι τὸ φθινόπωρο ποὺ κάνω ἐπιστράτευση προσευχῆς -ἀθόρυβα-, γιὰ νὰ μᾶς λυπηθῆ ὁ Θεός, νὰ ἀποφύγουμε τὴν ἐπιστράτευση καὶ τὸν πόλεμο. Εἶχα πληροφορία: "Κάνετε πολλὴ προσευχή, γιὰ νὰ ἐμποδιστοῦν οἱ Τοῦρκοι, διότι τὴν Κυριακὴ 16 Ὀκτωβρίου, ἔχουν σκοπὸ νὰ μᾶς χτυπήσουν" (εἰπώθηκε τὸν Νοέμβριο τοῦ 1983. Ἡ πληροφορία δὲν ἦταν ἀνθρώπινη ἀλλὰ θεϊκή).Δόξα τῷ Θεῶ, μέχρι στιγμῆς μᾶς φύλαξε ἡ Παναγία, ἂς εὐχηθοῦμε νὰ μᾶς προστατεύσει καὶ στὴ συνέχεια. 

-Γέροντα, τώρα ποῦ πέρασε ἀπὸ ἐδῶ ὁ κίνδυνος, θὰ συνεχίσουμε νὰ προσευχώμαστε γι' αὐτὸ τὸ θέμα; 

- Μήπως ὑπάρχει τόπος χωρὶς πόλεμο; Τί θὰ πῆ "ἐδῶ" καὶ "ἐκεῖ"; Καὶ ἐκεῖ ποὺ τώρα ἔχουν πόλεμο ἀδελφοί μας εἶναι. Ἀπὸ τὸν Ἀδὰμ καὶ τὴν Εὕα δὲν εἴμαστε ὅλοι οἱ ἄνθρωποι; Μοιράστηκε ὅμως ἡ οἰκογένειά μας, ἄλλοι εἶναι ἐδῶ, ἄλλοι ἐκεῖ. Μὲ τοὺς Ὀρθοδόξους εἴμαστε ἀδελφοὶ καὶ κατὰ σάρκα καὶ κατὰ πνεῦμα, ἐνῶ μὲ τοὺς ἄλλους εἴμαστε ἀδελφοὶ μόνον κατὰ σάρκα. Ἑπομένως, γιὰ ἕναν λόγο παραπᾶν, πρέπει νὰ προσευχόμαστε μὲ περισσότερο πόνο γι' αὐτούς, γιατί αὐτοὶ εἶναι πιὸ ταλαίπωροι. 

-Γέροντα, αὐτὸ τὸ διάστημα ποὺ τὰ πράγματα εἶναι δύσκολα γιὰ τὴν Ἑλλάδα, κάνω πολὺ κομποσχοίνι, ἀλλὰ σκέφτομαι καὶ ὅτι ἡ σωτηρία τῆς Ἑλλάδας δὲν κρέμεται ἀπὸ τὸ κομποσχοίνι μου. 

-Δὲν εἶναι ὅτι ἡ σωτηρία τῆς Ἑλλάδας κρεμάστηκε ἀπὸ τὸ κομποσχοίνι σου, ἀλλὰ τὸ νὰ σκέφτεσαι συνέχεια τὴν δυσκολία ποὺ περνάει ἡ Ἑλλάδα σημαίνει ὅτι πονᾶς τὴν πατρίδα καὶ ζητᾶς τὴν ἐπέμβαση τοῦ Θεοῦ, ὁ Ὁποῖος εἶναι ὁ μόνος ποὺ.... μπορεῖ νὰ βοηθήσει. Νὰ προσεύχεσθε νὰ ἀναδείξη ὁ Θεὸς πνευματικοὺς ἀνθρώπους, Μακκαβαίους, γιατί ὑπάρχει μεγάλη ἀνάγκη. Ἦρθε ὁ καιρὸς νὰ πολεμήσητὸ καλὸ μὲ τὸ κακό, γιατί τὴν παρανομία τὴν ἔχουν κάνει νόμο καὶ τὴν ἁμαρτία μόδα. Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός. -Ἔτσι ὅπως τὰ λέτε, Γέροντα, πρέπει νὰ τὰ ἀφήσουμε ὅλα καὶ νὰ δώσουμε τὶς δυνάμεις μας στὴν προσευχή. 

-Μά, χωράει συζήτηση γι' αὐτὸ τὸ πράγμα; Ὅλος ὁ κόσμος βράζει σὰν σὲ καζάνι. Ἡ Ἐκκλησία, ἡ πολιτεία, ὅλα τὰ ἔθνη εἶναι ἄνω-κάτω! Καὶ τί ἐξέλιξη θὰ ἔχουμε κανεὶς δὲν τὸ ξέρει. Ὁ Θεὸς νὰ βάλει τὸ χέρι του! Πρέπει οἱ καλόγεροι νὰ κάνουν πολὺ προσευχή. Καὶ ἐπείγουσες δουλειὲς ἂν ἔχουν νὰ τὶς σταματήσουν ὅλες καὶ νὰ στραφοῦν στὴν προσευχή. Ὅσο μπορεῖτε, νὰ εὔχεσθε ταπεινὰ γιὰ τὸν κόσμο ποὺ ἔδωσε πολλὰ δικαιώματα στὸν πονηρὸ καὶ ταλαιπωρεῖται. Νὰ μὴ ξεχνᾶτε ὅτι γίναμε μοναχοὶ γιὰ τὴν σωτηρία τῆς ψυχῆς μας καὶ γιὰ νὰ βοηθήσουμε τὸν κόσμο μὲ τὴν προσευχή. Νὰ προσπαθήσουμε νὰ γίνουμε καλοὶ μοναχοί, νὰ κάνουμε κομποσχοίνι καὶ μετάνοιες γιὰ τὸν ἑαυτό μας καὶ τὸν κόσμο, γιατί ὁ μοναχὸς μὲ αὐτὰ βοηθάει.sklantzithres.blogspot.gr

Το ξεπούλημα των λιμανιών μας ! Οι 23 λιμένες που ζητούν...αγοραστήΣτο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται, με απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω συμβάσεων παραχώρησης, κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για λιμένες και τουριστικούς λιμένες σε: Ζάκυνθο, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίο, Πύλο Μεσσηνίας, Νέα Επίδαυρο, Γλυφάδα, Πόρο, Σκιάθο, Σκύρο, Αγ. Νικόλαο Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κω, Άλιμο, Ύδρα, Ρέθυμνο, Ρόδο (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι.
Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη, έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης.newsbomb.gr

Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ - Πάνε για ενιαία επιχείρηση σε Συρία & Ιράν ! - Τελικός στόχος: Καύκασος


"Ενιοποιείται", ίσως αναπόφευκτα πλέον, η κρίση στη Μ.Ανατολή από τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι σαφές ότι εφεξής θα αντιμετωπίζουν Συρία και Ιράν ως μία ενιαία πρόκληση απέναντι στα συμφέροντά τους ή τουλάχιστον αυτά που θεωρούν συμφέροντα των ΗΠΑ οι ηγετικοί κύκλοι της Ουάσιγκτον…
Κατ'αυτό τον τρόπο εμπλέκουν άμεσα στον συριακό εμφύλιο το Ιράν και αυτό μόνο αισιόδοξο δεν είναι για την ασφάλεια στην περιοχή.

Απλά επιβεβαιώνει αυτό που το defencenet.gr έχει σημειώσει επανειλημμένα: Συρία, Ιράν και Καύκασος είναι μία ενιαία γεωστρατηγική περίμετρος, όπου πλέον θα παιχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι ισχύος μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και οι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν με μία επίθεση να τελειώνουν και με τις δύο χώρες.
Τώρα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα "αποκάλυψε" ότι "οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συγκροτούν μία σιιτική πολιτοφυλακή στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ τις δυνάμεις των ανταρτών". Και βέβαια "Εξέφρασε βαθύτατη ανησυχία για την αυξανόμενη παρουσία του Ιράν στη Συρία".
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, παράλληλα, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ο("ιδιαίτερα ικανός και έξυπνος Λίο", όπως τον περιγράφουν όσοι τον ξέρουν καλά) πάντως ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τα σχέδια δημιουργίας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων επάνω από τη Συρία, παρά τις επίμονες εκκλήσεις των δυνάμεων των ισλαμιστών ανταρτών που τους έχει "ρημάξει" η συριακή Αεροπορία.
Ο Πανέτα δήλωσε βέβαιος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εφάρμοζαν επιτυχώς μία ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, ωστόσο υπογράμμισε ότι γι' αυτό θα χρειαζόταν μία «μεγάλη, μεγάλη πολιτική απόφαση» η οποία δεν έχει ακόμη ληφθεί και βεβαια δεν έχει ληφθεί γιατί μια τέτοια «μεγάλη, μεγάλη πολιτική απόφαση» θα μπορούσε να φέρει πολύ κοντά έναν Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ταυτοχρόνως με την "αποκάλυψη" της "σιιτικής πολιτοφυλακής" ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ότι δεν θεωρεί πως η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση.
Και οι "κατηγορίες" περί "σισιτικής πολιτοφυλακής" έρχονται την ώρα που αποδεικνύεται ότι έχουν μετατρέψει την Συρία σε παράδεισο ισλαμιστών μισθοφόρων και δίνουν αφειδώς όπλα, όπως άρματα τα μάχης σοβιετικής κατασκευής, τύπου T-62 με τα οποία προσπαθούν να προστατεύσουν θύλακες που ελέγχουν ακόμα οι ισλαμιστές και οι μισθοφόροι.
Τα άρματα μάχης προέρχονται από το οπλοστάσιο της Λιβύης και προφανώς μεταφέρθηκαν εκεί από τις ΗΠΑ, την Τουρκία και μερικά αραβικά καθεστώτα. Τα χρήματα για τη μεταφορά φέρονται να πληρώθηκαν από το Κατάρ, ενώ ξεφορτώθηκαν στο τουρκικό λιμάνι της Αλεξανδρέττας.
Το Ισραήλ, κατά τον Guardian που επικαλείται την εφημερίδα Ma’ariv, φέρεται να έχει θέσει ουσιαστικά τελεσίγραφο στον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώσει με σαφήνεια έως τις 25 Σεπτεμβρίου ότι οι ΗΠΑ θα αναλάβουν στρατιωτική δράση κατά του Ιράν. Η ημερομηνία είναι ειδικά επιλεγμένη: είναι η ημέρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και η παραμονή του Γιομ Κιπούρ, μία από τις σημαντικότερες εβραϊκές γιορτές.
Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να πετύχουν "μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια": Με μία επίθεση να αποδομήσουν τα εχθρικά προς αυτές καθεστώτα σε Ιράν και Συρία. Και να φτάσουν στην περίμετρο της Ρωσίας με τους ισλαμικούς πληθυσμούς του Καυκάσου. Παιχνίδια με τον διάβολο, δηλαδή...defencenet.gr

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 Συνελήφθησαν 3 Ιρακινοί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Συνελήφθησαν 3 Ιρακινοί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα http://24wro.blogspot.com/2012/08/3_7238.html#ixzz23dcH2BXG


Στη σύλληψη τριών Ιρακινών, ηλικίας 24, 26 ...
και 31 ετών, προχώρησαν την Τρίτη οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.
Όπως έγινε γνωστό, οι Ιρακινοί προσήλθαν στο αεροδρόμιο και με τη χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών Αρχών προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα με προορισμό τη Βενετία Ιταλίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Συνελήφθησαν 3 Ιρακινοί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα http://24wro.blogspot.com/2012/08/3_7238.html#ixzz23dc82gdu

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Η ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ [ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ] ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΧΑΜΑΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Η Χεζμπολάχ (στα αραβικάحزب الله‎ , δηλαδή "ομάδα του Θεού") αποτελεί σιιτικήστρατιωτική και πολιτική οργάνωση με βάση το Λίβανο. Συμμετέχει στην κυβέρνηση και στο κοινοβούλιο της χώρας. Η ένοπλη πτέρυγα της οργάνωσης θεωρείται κίνημα αντίστασης στον αραβικό κόσμο, ενώ οι ΗΠΑ, η Ολλανδία το Ηνωμένο Βασίλειο, ηΑυστραλία, ο Καναδάς και το Ισραήλ την κατατάσσουν ως τρομοκρατική οργάνωση.
Η Χεζμπολάχ σχηματίστηκε με αφορμή την...

Η συνέχεια  εδώ


Η Χαμάς (حركة حماس, ακρωνύμιο του حركة المقاومة الاسلامية ή Harakat al-Muqāwama al-Islāmiyya ή «Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης») είναι μία παλαιστινιακή σουνιτική παραστρατιωτική οργάνωσηκαι πολιτικό κόμμα που κατέχει σήμερα την πλειοψηφία των εδρών του εκλεγμένου νομοθετικού συμβουλίου στην Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή.

ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...Το πτώμα ενός νέου άνδρα, ηλικίας 20-30 ετών εντοπίστηκε στη θάλασσα στην περιοχή Τρεις Εκκλησιές, στα νότια του νομού Ηρακλείου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ...
που παρέλαβε  τη σορό του άνδρα και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, πριν λίγα λεπτά.
Ο θάνατος του άνδρα προήλθε πιθανόν από πνιγμό.

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» βασάνισαν ηλικιωμένη για 50 ευρώ...


Άγρια ρατσιστική επίθεση εδέχθη μέσα στο ίδιο της το σπίτι ηλικιωμένη Ελληνίδα στο χωριό Ράγιο των Φιλιατών Θεσπρωτίας! Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, «καμάρια» της αριστεράς, της «προόδου» και της θολοκουλτούρας της αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, εισέβαλλαν στο σπίτι, κι αφού ακινητοποίησαν την γερόντισσα την έδεσαν με καλώδιο και της πήραν πενήντα (50) ευρώ!  Τελικώς, η αστυνομία συνέλαβε τον έναν εκ των καθαρμάτων, έναν 21χρονο Αλβανό και αναζητά τους υπόλοιπους.

Να τους χαίρεται η αριστερά, η… πρόοδος, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ που ψάχνει για "ρατσιστικά" εγκλήματα κι όλη η μασονοδεξιά!xryshaygh.com

Κατάπτυστο δημοσίευμα του Spiegel εναντίον ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΚατάπτυστο δημοσίευμα του Spiegel εναντίον ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Απευθείας στοχοποίηση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών επιχειρεί το γερμανικό Spiegel, με δημοσίευμά του με τίτλο "Μίσος εναντίον των ξένων στην Ελλάδα", αναφορικά με τα περιστατικά βίας που διαδραματίστηκαν στην Αθήνα, με θύμα έναν Ιρακινό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "λόγω της δραματικής οικονομικής κατάστασης, του υψηλού ποσοστού ανεργίας και του μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από ασιατικές και αφρικανικές χώρες έχει δημιουργηθεί ξενοφοβικό κλίμα στην Ελλάδα. Ακροδεξιοί ενισχύουν αυτό το κλίμα εναντίων των ξένων. Κατά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές επωφελήθηκαν έτσι οι ξενοφοβικές και ρατσιστικές δυνάμεις της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ": εκπροσωπούνται πλέον με 18 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο."
Φυσικά, για τον καθημερινό ρατσισμό και την βία των λαθροεποίκων εις βάρος των Ελλήνων ουδεμία αναφορά! Μιλάμε για πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας δηλαδή. Και αφού οι κύριοι της συντακτικής ομάδας του κάθε spiegel τους υπερασίζονται τόσο πολύ, τους καλούμε να επισκεφθούν μια νύχτα την Ελλάδα και να δουν οι ίδιοι το έργο αυτών των λαθραίων που έχουν κουβαλθεί εδώ, χωρίς να μας ρωτάνε. Επισημαίνουμε δε, πως δεν υπάρχουν μετανάστες, αλλά ΛΑΘΡΟμετανάστες στη χώρα μας, και πως πάγια θέση μας είναι η απέλαση ΟΛΩΝ των παρανόμως ευρισκομένων στην Ελλάδα. Εμείς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το λέμε και θα το ξαναλέμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υπεράσπιση της ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των Ελλήνων πολιτών με κάθε ΝΟΜΙΜΟ μέσο διαθέτουμε. Η προσπάθεια ξένων και εγχώριων ΜΜΕ να εμπλέξουν το κίνημά μας σε πράξεις βίας είναι τουλάχιστον ύποπτη. Δείχνει όμως και ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Μιχάλης Τσακίρης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου.xryshaygh.com

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Το παρακάτω κείμενο πρωτοδημοσιέυτηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 παρακαλώ πολύ και θεωρώ πως είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ... 
Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Αντί να πάρει αποτελεσματικά μέτρα για την αποτροπή και τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, αποδέχεται και αναμεταδίδει την ύποπτη προπαγάνδα ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για δικούς τους λόγους, τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας και την εθνική της αποδόμηση.
ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...