Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

ΣΩΩΩΩΩΠΑ!...!!! ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Για τον βουλγαρικό πολιτιστικό σύλλογο στα Σκόπια δεν υπάρχουν ούτε εθνικά ‘Μακεδόνες’, ούτε ‘μακεδονική’ γλώσσα.

Τα παραπάνω αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση των Σκοπίων ‘MKD’.

Το δημοσίευμα παραθέτει συνέντευξη με τον πρόεδρο Βουλγαρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπίων, Λάζαρ Μλαντένοφ.

Αποκάλυψη: ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. 

 Το Παλαιό Φάληρο ανέκαθεν ένα από τα ωραιότερα και καλύτερα προάστια της ΑΤΙΚΗΣ μία από τις ομορφότερες παραλίες όπου ο κόσμος ερχόταν και για το πρωινό του μπάνιο αλλά και το βραδάκι να κάνει μία όμορφη βόλτα και να απολαύσει και την θάλασσα και την αύρα του, με τον καλό του κόσμο… τα καταστήματα , Τα τελευταία χρόνια με την συμβολή και την ανέχεια του Δημάρχου δυστυχώς έχει κατακλειστεί από κάθε είδους φυλής και ράτσας φαντάζεστε , Αλβανούς , Γεωργιανούς , Πακιστανούς , από το Μπαγκλαντές και άλλα.. Στους δρόμους τρομάζεις να δεις και να ακούσεις Έλληνα . Το δε θράσος αυτών είναι απύθμενο και προκλητικό .
Το χειρότερο όμως είναι πού υπάρχουν ανθέλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι απασχολούν ως επί το πλείστον αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες , ακόμη και οι εργολάβοι για τα έργα του δήμου απασχολούν λαθρομετανάστες , και δεν απασχολούν έλληνες που αυτή τη στιγμή μαστίζονται από την κρίση και έχουν φθάσει στα όρια της εξαθλίωσης . Το πρόβλημα έχει δύο παραμέτρους από την μία υπάρχει ανεργία στους έλληνες και από την άλλη τα χρήματα που κερδίζουν οι λαθρομετανάστες δεν μένουν στην χώρα μας και φεύγουν έξω στις χώρες τους..
Το χειρότερο είναι όταν απασχολούνται και ξένοι και έλληνες , δυστυχώς οι έλληνες έχουν χειρότερη αντιμετώπιση από τους ξένους –λαθρομετανάστες οι έλληνες έχουν την χειρότερη αντιμετώπιση (αυτό χρίζει διερεύνησης)
Στον αντίποδα αυτού του προβλήματος έρχεται να προστεθεί αυτό που αρκετό κομμάτι των συμπολιτών μας μαστίζονται από ανεργία πίνα , ανέχεια , μη έχοντας σπίτι κλπ , που και το Φάληρο μας δεν ξέφυγε από τον κανόνα. Δυστυχώς αυτό ο Δήμαρχος δεν το λαμβάνει υπ’ όψιν του και δεν υπάρχει μέριμνα γι’ αυτούς τους ανθρώπους , ούτε στη στέγαση αλλά ούτε και στα συσσίτια , ένα πιάτο φαγητό για τους ανήμπορους συντοπίτες μας. Το μόνο που κάνει ο δήμαρχος είναι διάφορες φιέστες για δική του προβολή , ξοδεύοντας αρκετά χρήματα πού θα μπορούσε να τα διαθέσει σε αναξιοπαθούντες …
Ένα ακόμη ατόπημα είναι μέσα στο χάλι αυτό είναι , όχι τυχαίο … είναι στις λαϊκές αγορές και στις πανηγύρεις . Ένα μεγάλο ποσοστό από τους πάγκους με τα εμπορεύματα είναι κάτοχοι αλλοδαποί , μαύροι κλπ , το ποσοστό των ελλήνων εν αντιθέσει είναι μικρό , με το αυτό αποτέλεσμα οι μεν λαθρομετανάστες τα χρήματα που κερδίζουν φεύγουν έξω οι δε έλληνες λιμοκτονούν .. και πληρώνουν φόρους…. Το κακό είναι πως τις άδειες τις δίνουν τα συνδικάτα … (καταστροφή της Ελλάδος ) …και κατά δεύτερο ο δήμος που συνυπογράφει και συναινεί.
Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή τη κατάσταση…..

Άνεργος Φαληριώτης 15-08-2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ


Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι πολύ σοβαρό και με πολλά παρακλάδια που δημιουργούν ρήξη στον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος και του λαού της.
Αν το δούμε σφαιρικά  και σε βάθος είναι εκτός της οικονομικής αιμορραγίας που έχει δημιουργηθεί , την πορνεία , την εγκληματικότητα , την υγεία , είναι και αυτό της παράνομης διακίνησης διαφόρων απαγορευμένων ουσιών
Ό κάθε ένας από αυτούς δεν φτάνει που διακινούν κάθε είδος παράνομο εμπόρευμα στις διάφορες παραλίες κάνουν και διακίνηση διαφόρων παράνομων ουσιών….
. Συγκεκριμένα στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλ Φάληρο και πρωινή ώρα όπου υπάρχουν αρκετοί λουόμενοι , και στην αρχή του πάρκου κάτω από δένδρα δύο μαύροι …. Μπροστά στα μάτια των λουομένων έκαναν ανταλλαγή χέρι με χέρι … και μετά από αυτό γύριζαν δεξιά και αριστερά μήπως και κλέψουν κάτι …Η εγκληματικότητα τους έχει φθάσει στο αποκορύφωμα της . Και αν μού πουν μερικοί θωλοκουλτουριάρηδες πως είναι τάχα για λύπηση και πεινάνε η δεν γνωρίζουν ή εθελοτυφλούν (το μόνο σίγουρο)…
Αυτοί όλοι δεν θέλουν καμία λύπηση διότι ο κάθε ένας εξ ‘ αυτών είναι μια ξεχωριστή περίπτωση εγκληματικότητας και από μόνος του είναι μία κινητή βραδυφλεγής βόμβα…
Γι’ αυτό ΕΛΗΗΝΕΣ αντισταθείτε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί .. Μη αγοράζοντας πράγματα από αυτούς για να απομονωθούν παντελώς…
   

Eγκρίθηκε η χρήση γερμανικών ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας για πρώτη φορά μετά τον Β'ΠΠ


Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας ενέκρινε την δυνατότητα οι γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό της χώρας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων τρομοκρατικών απειλών υπό συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους. Η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου τροποποιεί παλαιότερη απόφαση του 2006, η οποία απέκλειε κάθε επιχείρηση του γερμανικού στρατού σε περίπτωση εσωτερικού κινδύνου.
Μέχρι σήμερα, η ένοπλη επέμβαση επί του γερμανικού εδάφους σε περίπτωση τρομοκρατικής απειλής ανήκε στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δυνάμεων της αστυνομίας, με στόχο την απόλυτη διάκριση των επιχειρήσεων εθνικής ασφαλείας του στρατού και των επιχειρήσεων εσωτερικής ασφαλείας της αστυνομίας.

KATATEΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟ.ΠΟ.


ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ:Προς

1) Υπουργό Εθνικής Αμύνης

2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: “Εισβολή λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια και μη συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στη φύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο”

Καθημερινά εισβάλλει στη χώρα μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών από τον ποταμό Έβρο. Οι συνοριοφύλακες της ελληνικής αστυνομίας δίνουν μία μεγάλη μάχη ενάντια σε αυτή την ασύμμετρη απειλή, τα μέσα όμως, ο εξοπλισμός και ο αριθμός τους δεν επαρκούν για την αντιμετώπισή της. Ας σημειωθεί ότι απέναντί τους βρίσκεται ο τουρκικός στρατός, ο οποίος σε κάθε περίπτωση αποτελεί θανάσιμη απειλή για τους Έλληνες αστυνομικούς. Προχθές μάλιστα τούρκοι στρατιωτικοί όπλισαν τα αυτόματά τους τυφέκια και σημάδεψαν Έλληνες συνοριοφύλακες, οι οποίοι λόγω του ανεπαρκούς εξοπλισμού που φέρουν (πιστόλια 9mm) θα ήταν αδύνατο να προστατεύσουν τη ζωή τους σε κάθε περίπτωση συμπλοκής.

Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείοΟ βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.
Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. Όσο πιό πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιό αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιό καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο ακονίζουμε την σκέψη μας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί σωστά την γλώσσα, δεν μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του στον έξω κόσμο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, δεν μπορεί να ενεργήσει γρήγορα.

Αυτός μάλλον πρέπει να είναι ο σκοπός του υπουργείου παραπαιδείας για να διδάσκει με τέτοιο βασανιστικό τρόπο την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα στα δύσμοιρα ελληνόπουλα.

Επιβάλλει στους μαθητές να μαθαίνουν αμέτρητους τύπους, καταλήξεις και κανόνες. Αυτό αποτελεί σαδομαζοχιστική τάση. Μετά 3 χρόνια διδασκαλίας οι Έλληνες μαθητές δεν μπορούν να καταλάβουν τί θέλει να πει ένα απλό Αρχαίο Κείμενο. Και ακόμη χειρότερα: Οι μαθητές δεν μπορούν να γράψουν ένα απλό κείμενο στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, αλλά ούτε και να μιλήσουν Αρχαία Ελληνικά.

Αλλά αυτός ακριβώς είναι ο βασικός σκοπός εκμαθήσεως μίας γλώσσης, το να γράφεις, το να σκέφτεσαι και το να μιλάς με αυτή την γλώσσα. Και όχι απλώς να γνωρίζεις τους γραμματικούς κανόνες και το συντακτικό. 

Γιατί λοιπόν τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα; Διότι απλούστατα το υπουργείο παραπαιδείας δεν ακολουθεί κανόνες διδασκαλίας που ισχύουν για όσους μαθαίνουν μία ξένη γλώσσα ή κανόνες που ακολουθούνται για τα νήπια.

Για παράδειγμα όποιος πηγαίνει σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών για να μάθει την αγγλική γλώσσα, μετά από 3-4 μαθήματα ο καθηγητής ζητά από τον μαθητή να προφέρει κάποιες λέξεις. Να συντάξει μία απλή πρόταση, πχ «This is a cat». Του ζητά να συντάξει μία μικρή παράγραφο με την χρήση της αγγλικής γλώσσης.

Δηλαδή από τις πρώτες εβδομάδες ένας καθηγητής ξένων γλωσσών προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλους τους αισθητήρες του εγκεφάλου για να κάνει τον μαθητή να μιλήσει την ξένη γλώσσα. Οι καλοί καθηγητές ξέρουν ότι ο μαθητής πρέπει να διαβάζει δυνατά μία λέξη για να μαθαίνει την προφορά της, να την αντιγράφει σωστά για να μαθαίνει την ορθογραφία της, και να σχηματίζει προτάσεις έτσι ώστε η γλωσσική του μνήμη να συμπλέκει συνεχώς λέξεις με εικόνες για να αρχίσει ο μαθητής να σκέφτεται στην ξένη γλώσσα αντί απλώς να μεταφράζει από την μητρική του γλώσσα το νόημα που θέλει να εκφράσει.

Άρα το βασικό κλειδί για να μάθουμε μία γλώσσα είναι από την πρώτη ημέρα ει δυνατόν, να την μιλάμε, να την μιλάμε, να την μιλάμε, να την μιλάμε, να την μιλάμε!!! Πότε επιτέλους θα κατανοήσει το υπουργείο παραπαιδείας ότι με την διδασκαλία ατελείωτων συντακτικών και γραμματικών κανόνων δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσεις μία γλώσσα;

Ακόμη και αν κάποιος μαθητής απομνημονεύσει όλους τους γραμματικούς κανόνες η ψυχολογία διδάσκει ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα τους ξεχάσει. Οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείς, το ξεχνάς.

Γιατί δεν σκέπτονται οι κύριοι του υπουργείου παραπαιδείας πώς τα νήπια μαθαίνουν τα Νέα Ελληνικά; Μήπως οι μητέρες στέκονται πάνω από την κούνια τους και αρχίζουν να τους μαθαίνουν τις χρονικές καταλήξεις των ρημάτων; Προφανώς όχι. Αρχίζουν και τους προφέρουν λέξεις τις οποίες τα βρέφη σιγά-σιγά συνδυάζουν στο μυαλό τους με εικόνες, αντικείμενα, μορφασμούς προσώπων κλπ. Τα νήπια δεν καταλαβαίνουν αφηρημένες έννοιες αλλά κατανοούν αντικείμενα όπως τόπι, νερό, μαμά, κούκλα, κ.α.

Ξεφτιλίζεται και στην Μεσσηνία το ΚΚΕ


Το καραγκιοζιλίκι των κουκουέδων δεν έχει σταματημό...διαβάστε !

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Παρέμβαση για το θέμα των μεταναστών

Με αφορμή την επιστολή του δημάρχου Καλαμάτας που ζητά να εξαπολύσουν οι αρχές κυνηγητό σε βάρος των μεταναστών

Πριν από μερικές μέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε στην ουσία να ξεκινήσει κατασταλτική επιχείρηση, αντίστοιχη με αυτή της Αθήνας, τον λεγόμενο «Ξένιο Δία», και στην πόλη της Καλαμάτας. Με αφορμή αυτή την επιστολή η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση…

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με επιστολή του ο εκλεγμένος με τη ΝΔ δήμαρχος Καλαμάτας καλεί τις αρμόδιες αρχές να εξαπολύσουν πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες - πρόσφυγες. Η παρέμβαση του δημάρχου είναι ένας ακόμα κρίκος στις παρεμβάσεις "αρχόντων" της Τοπικής Διοίκησης της περιοχής μας στην ίδια κατεύθυνση. Είναι συνέχεια των γεγονότων στο Δήμο Ευρώτα, στο λιμάνι της Πάτρας κ.λπ. Βρίσκεται στην ίδια γραμμή με τη συγκυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ).


Για γέλια...όταν μιλάς για μεταναστευτική πολιτική απο ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δηλαδή τους νεοταξίτες και βλέπεις οτι κυνηγάνε τους αλλοδαπούς είσαι ή ψυχοπαθής ή πορωμένος.


Ο δήμαρχος Καλαμάτας συνδέει - κατά την προσφιλή...

τακτική της ΝΔ, των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και της "Χρυσής Αυγής" - την άνοδο της εγκληματικότητας και τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών με την παρουσία των μεταναστών-προσφύγων προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Το αίτημά του είναι συνέχεια της άθλιας επιχείρησης "Ξένιος Ζευς" με την οποία έχει εξαπολυθεί ένα άγριο κυνηγητό σε βάρος των μεταναστών με το επιχείρημα της "ανακατάληψης της πόλης" και της "εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας".


Έλα ντε ! Όλη η Ευρώπη έχει συνδέσει τους λαθρομετανάστες με τις ασθένειες και την βαριά εγκληματικότητα . Έχει άδικο όλη η Ευρώπη και έχει δίκιο το ΚΚΕ !


Δε λένε κουβέντα

Την ίδια στιγμή αποφεύγουν να πάρουν θέση:

-- Για τις άθλιες συνθήκες δουλειάς χιλιάδων μεταναστών, για την ανασφάλιστη και για ένα κομμάτι ψωμί δουλειά σε χωράφια και εταιρείες μεγαλοεπιχειρηματιών εξασφαλίζοντάς τους τεράστια κερδοφορία. Για τις αποφάσεις που έπαιρναν Δημοτικά Συμβούλια καθορίζοντας εξευτελιστικά μεροκάματα στο χωράφι.

Και σε άλλο πεδίο στην κατεχόμενη Κύπρο, πέραν της Αμμοχώστου, ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο οι Μογγόλοι


Και σε άλλο πεδίο στην κατεχόμενη Κύπρο, πέραν της Αμμοχώστου, ξεκινά έρευνες για πετρέλαιο η Τουρκική Εταιρία Πετρελαίων (TPAO). Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας κ.Τανέρ Γιλντίζ κατά την επίσκεψή του σε πετρελαική εγκατάσταση της ΤΡΑΟ στη νοτιοανατολική επαρχία του Αντιγιάμαν (Adıyaman), δυτικά του Ντιαρμπακίρ…

“Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Εκεί πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε αποτέλεσμα “, είπε ο τούρκος υπουργός, όπως γραφει σε σύντομο δημοσίευμά της η αγγλόγλωσση Hurriyet Daily News.

Η TPAO έχει αρχίσει γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο της ”ΤΔΒΚ”, από τα τέλη Απριλίου.

PAKISTANI KIDNAPER GANG AREST IN GREECE

Άγριες συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;

Το νόμο στα χέρια τους παίρνουνόποτε και όπου χρειαστεί οι Πακιστανοί που βρίσκονται στην χώρα μας.. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κινηματογραφήσουν τις ενέργειες τους και...

να τις προβάλουν στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικά είναι τα δύο βίντεο που σας παραθέτουμε, στα οποία θα δείτε εικόνες απο το κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να πλακώνουν στο ξύλο ομοεθνής τους. Η πολιτεία όπως πάντα.. απούσα! Εμείς θα παραθέσουμε και το κανάλι που φιλοξενεί στο youtube τα βίντεο ντροπής, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν επιτέλους να ασχοληθούν.. Ανάμεσα στα βίντεο υπάρχουν Πακιστανοί που μιλούν για το ρατσισμό που βιώνουν στην χώρα μας, αλλα και για τις Ελληνικές επιθέσεις. Πουθενά δεν αναφέρουν για τους βιασμούς, τις ληστείες, τις δολοφονίες που καθημερινά διαπράττουν οι ομοεθνής τους σε βάρος μας.. Η πλύση εγκεφάλου στον Πακιστανικό λαό συνεχίζεται..Το κανάλι βρίσκεται εδώ..

http://www.trelokouneli.gr

Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!


Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας…

μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.

Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να... σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!

Τί είπατε; Ο πολιπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό... για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

http://kostasxan.blogspot.gr/

Συνάντηση του Τούρκου αντιπροέδρου με μέλη της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»...!!


Ξεκίνησε την "προσκηνυματικού χαρακτήρα" επίσκεψή του στην Θράκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος πέρασε τα σύνoρα στον Έβρο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και πραγματοποιεί ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας…

Το σημερινό πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, συναντήσεις με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής, με αντιπροσωπεία της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» και του Κόμματος Ειρήνης και Φιλίας. Kαι μόνο το γεγονός αυτό θα έπρεπε να συνιστά λόγω απόρριψης της εισόδου του στην χώρα. Αλλά ποιος να τολμήσει να το κάνει αυτό; Υπάρχουν εθνικά ανακλαστικά στους κυβερνώντες; Αμφιβάλουμε...

Επίσης θα επισκεφθεί τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και, στη συνέχεια, επισκέψεις στη Φιλύρα, τον Ίασμο και την Ξάνθη

Αύριο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας θα συναντηθεί με τον ψευδομουφτή Ξάνθης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!


ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΜ…

Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ

-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

-ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1ΜΜ, ΑΙΟΛΟΥ 47, 5Ος ΟΡΟΦΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ:

Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ

ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τα κρούσματα αστυνομικής θηριωδίας της ΕΛΑΣ του Ν.Δένδια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ρατσιστικής επιχείρησης σκούπα ξεπερνούν πλέον κάθε αρρωστημένη φαντασία επιστρατεύοντας το οπλοστάσιο των βασανιστών της χούντας των συνταγματαρχών.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 8.30μμ ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ προσήγαγε δύο Πακιστανούς μετανάστες με χαρτιά. Μαζεύτηκαν ομαδικά οι αστυνομικοί βρίζοντας τους προσαχθέντες και κάνοντας  χυδαία ρατσιστικά αστεία. Δεν αρκέστηκαν στις χυδαιότητες αυτές αλλά προχώρησαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς.  Στον Γκούλ Ζέμπ έσφιξαν τα δάχτυλα με πένσα μαυρίζοντας  του τα νύχια.

Τα καθάρματα της πράσινης απάτης: Εξαπάτησαν τον κόσμο με τα φωτοβολταϊκά την ώρα που οδεύουμε σε επισιτιστική κρίση


Μάλλον δεν είμασταν συνωμοσιολόγοι όταν ΕΓΚΑΙΡΑ, από τον Απρίλη του 2009 αποκαλύπταμε το σχέδιο της “πράσινης ανάπτυξης” και τις καταστροφικές του επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία και την παραγωγή. Τότε βέβαια δεν γνωρίζαμε για το περιβόητο Fund του αδελφού του πρωθυπουργού που είχε ιδρυθεί έναν μήνα πριν τις δηλώσεις παραφροσύνης του ΓΑΠ…

Παρουσίαζε ο ολετήρας της χώρας την πράσινη ανάπτυξη ως την πανάκεια που θα δημιουργούσε 1 εκ. θέσεις εργασίας και άλλες σχιζοφρενικές εξαγγελίες που ουδείς μπήκε στον κόπο να αμφισβητήσει.

Αντίθετα, τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής έβγαιναν με πρωτοσελιδους διθύραμβους για τον σοσιαληστή σαμάνο που έφερνε το βότανο δια πάσα νόσο και

πάσα μαλακία…

Σήμερα, έρχεται στο προσκήνιο άλλη μία διάσταση αυτού του παρανοϊκού εγκλήματος που σκαρφίστηκαν μερικοί νοσηροί εγκέφαλοι για να γεμίσουν τους λογαριασμούς κάποιων πάμπλουτων οικογενειών. Αυτοί είναι βλέπετε οι κύριοι επενδυτές των “Private Equities” σαν αυτό του αδελφοθέου.

Kalash: Η άγνωστη «λευκή φυλή» του Πακιστάν


Στα βουνά Χίντου Κους στο Πακιστάν, ζουν περίπου έξι χιλιάδες μέλη της φυλής Kalash, που μοιάζουν εμφανισιακά να είναι πολύ διαφορετικά από τους γείτονές τους. Πολλοί έχουν ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, πράγμα ιδιαιτέρως παράδοξο για το Πακιστάν.Ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην περιοχή χιλιάδες χρόνια, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν και η πραγματική εθνική προέλευσή τους δεν είναι ακόμη τεκμηριωμένη.Έχουν εντελώς διαφορετικά ήθη και έθιμα από τους μουσουλμάνους και -το βασικότερο- είναι πολυθεϊστική φυλή, με εντελώς διαφορετική λαογραφία, η οποία παρουσιάζει σε πολλά ομοιότητες με την αρχαία Ελλάδα.
Παρόλα αυτά, εξετάσεις DNA δεν δείχνουν μέχρι στιγμής καμία σύνδεση με τον ελληνικό λαό. Ωστόσο, αν και δεν υπάρχει καμία γενετική συσχέτιση με κάποια ελληνική καταγωγή, οι Kalash σε καμία περίπτωση δεν κατάγονται ούτε από την Ανατολή ούτε από τη Νότια Ασία.


100% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!


Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να διέψευσε την Πέμπτη την καταγγελία της Χρυσής Αυγής περί θερμού επεισοδίου στον Έβρο, μεταξύ Ελλήνων συνοριοφυλάκων και Τούρκων στρατιωτών, ωστόσο, το κόμμα επιμένει για το συμβάν και μάλιστα προαναγγέλλει την κατάθεση επίκαιρης ερώτηση για το θέμα στη Βουλή.

Με ένα δεύτερο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι το «το συμβάν στον Έβρο είναι 100% πραγματικό».

Ολόκληρο το δημοσίευμα:


«ΚΑΥΤΟΣ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ: Η ΑΓΚΥΡΑ «ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ» ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ


Ένα χρόνο μετά την κρίση του Σεπτεμβρίου του 2011, νέα κρίση βρίσκεται προ των πυλών με την Άγκυρα να απειλεί οτι δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθεί η ενεργειακή συμφωνία μεταξύ των τριών χωρών. Το 30% του τουρκικού στόλου "βλέπει" πλέον προς την Α.Μεσόγειο με τις βάσεις της Αλεξανδρέττας και της Μερσίνας να αναβαθμίζονται για να δεχθούν την αυξημένη κίνηση, ειδικά σε ότι αφορά τις αποθήκες καυσίμων και όπλων.Όλα αυτά ενώ επίκειται τριμερής συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, για να οριστικοποιηθούν οι σχεδιασμοί για τη συνεργασία των τριών χωρών στη μεταφορά φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της λεκάνης της νοτιοανατολικής Μεσογείου προς τις ευρωπαϊκές αγορές. Κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ώρες από τον Κύπριο υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη σε σχετικές δηλώσεις του.

Ερώτηση με αφορμή την απειλή θερμού επεισοδίου στον ΈβροΕρώτηση με αφορμή την απειλή θερμού επεισοδίου στον Έβρο
Προς
1) Υπουργό Εθνικής Αμύνης
2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
ΘΕΜΑ: “Εισβολή λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια και μη συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στη φύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο
Καθημερινά εισβάλλει στη χώρα μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών από τον ποταμό Έβρο. Οι συνοριοφύλακες της ελληνικής αστυνομίας δίνουν μία μεγάλη μάχη ενάντια σε αυτή την ασύμμετρη απειλή, τα μέσα όμως, ο εξοπλισμός και ο αριθμός τους δεν επαρκούν για την αντιμετώπισή της. Ας σημειωθεί ότι απέναντί τους βρίσκεται ο τουρκικός στρατός, ο οποίος σε κάθε περίπτωση αποτελεί θανάσιμη απειλή για τους Έλληνες αστυνομικούς. Προχθές μάλιστα τούρκοι στρατιωτικοί όπλισαν τα αυτόματά τους τυφέκια και σημάδεψαν Έλληνες συνοριοφύλακες, οι οποίοι λόγω του ανεπαρκούς εξοπλισμού που φέρουν (πιστόλια 9mm) θα ήταν αδύνατο να προστατεύσουν τη ζωή τους σε κάθε περίπτωση συμπλοκής. Ας σημειωθεί επίσης ότι είναι δυσχερής ακόμη και η ανάσχεση των εισβολέων λαθρομεταναστών, καθώς δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες εμπλοκής και οι Έλληνες αστυνομικοί, όταν αντιλαμβάνονται αλλοδαπούς στο ποτάμι, απλά τους φωνάζουν να απομακρυνθούν. Την ίδια ώρα, μάχιμες μονάδες του Ελληνικού Στρατού, που θα μπορούσαν άμεσα να δώσουν λύση στο πρόβλημα, παραμένουν κλεισμένες εντός των στρατοπέδων τους.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
1) Ποιοι είναι οι κανόνες εμπλοκής και πώς έχουν διαταχθεί να αντιδρούν οι Έλληνες συνοριοφύλακες όταν αντιλαμβάνονται εισβολείς λαθρομετανάστες και πώς αποτρέπουν την παράνομη είσοδό τους στην ελληνική επικράτεια;

Ιδού τα «ρατσιστικά» εγκλήματα: Αλληλοσφαγή αλλοδαπών στη ΜυτιλήνηΜέρα-μεσημέρι της Τετάρτης, στις 13:30, ένας αλλοδαπός (μάλλον Αιγύπτιος) εργαζόμενος σε ψαράδικο σκάφος στη Μυτιλήνη, βγήκε έξω στην προκυμαία αιμόφυρτος κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάθισε σ’ ένα παγκάκι κρατώντας το στήθος του στην πλευρά της καρδιάς, και στις ερωτήσεις του κόσμου που εν τω μεταξύ τον πλησίασε, είπε πως μόλις τον μαχαίρωσαν.

Σε λίγα λεπτά κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον πήγε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, για τα περαιτέρω. Κι ενώ οι «προοδευτικοί» έκαναν χαρές και κοιτούσαν γύρω-γύρω για να ανακαλύψουν «νεαρούς Έλληνες μοτοσυκλετιστές με μαύρες μπλούζες», ασφαλώς χρυσαυγίτες, κ

Πορεία Τιμής & Μνήμης - Ισάακ Σολωμού 2012

Ο τρόπος ζωής του ΕθνικιστήΟ τρόπος ζωής του Εθνικιστή
Ο Εθνικιστής έχει συνταυτισμένη την ύπαρξή του με το Έθνος του και την Φυλή του. Αγωνίζεται κάθε στιγμή και λεπτό για την ευημερία τους και την διαφύλαξη τους από ξενόφερτα ήθη και τρόπων ζωής όπως το American life.Γιατί, για να είναι ένα Έθνος βιώσιμο, πρέπει να είναι δυνατό, να φτιάξει μια δική του βάση από Αξίες και Ιδανικά, τα οποία ανέδειξαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.
 
Βασικό στοιχείο στον τρόπο της ζωής του είναι η ΤΙΜΗ. Ο Εθνικιστής πρέπει να τα θυσιάζει όλα για το Έθνος του και την Φυλή του: όπως την περιουσία, την καριέρα, οικογενειακή γαλήνη, προσωπικά αισθήματα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Ένα πράγμα καλείται και έχει υποχρέωση να κρατήσει για τον εαυτό του. Την Τιμή του. Για κάθε Λευκό Εθνικιστή ο λόγος του πρέπει να είναι συμβόλαιο, γιατί σαν ενεργητικό όργανο του Έθνους και της Φυλής, μιας και έχει συνταυτίσει την ύπαρξή του με αυτά, κάθε πράξη του αντανακλά πάνω τους. Αυτό που τον συνδέει με την Φυλή του, δεν είναι το υλικό συμφέρον, είναι το Ιδανικό, το αιμάτινο ποτάμι αμέτρητων γενεών που κυλάει μέσα στις φλέβες του, ανασταίνοντας όλους τους προγόνους του. Χωρίς τιμή δεν μπορεί να νοηθεί Εθνικιστής.
 
Επιπλέον, ο τρόπος της ζωής του πρέπει να διακατέχεται από αυτοθυσία. Έχοντας για σκοπό της ζωής του την Φυλή του και το Έθνος του δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθεί το φυσικό του προορισμό: Την διαφύλαξή τους. Για να πετύχει όμως αυτός ο σκοπός χρειάζονται Αγώνες και Θυσίες, και αυτό τον διαφοροποιεί από τον «Εθνικιστή του καναπέ». Τα άτομα δεν έχουν τόση σημασία στον Αγώνα, όσο έχει ο σκοπός. Η Φυλή θα ζήσει Αιώνια, από αυτήν εξαρτιόμαστε και σε αυτήν θα ζήσουν οι απόγονοί μας. Στον ένα πεσόντα, θα ανασηκωθούν άλλοι 100 για να τον αντικαταστήσουν, πιστοί πάντα στο παράδειγμά του. Σημασία έχει η επίτευξη του Μεγάλου Σκοπού. Ποτέ το αίμα που χύθηκε δεν πάει χαμένο, είναι πάντα για τους συνεχιστές, οδηγός στον δρόμο της Νίκης. Σε έναν πραγματικό αγώνα, ένα σύνθημα ταιριάζει: ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Για να επιτευχθεί όμως η Νίκη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον Θάνατο.Ο Αγώνας για την Διαφύλαξη της Φυλής μας δεν γίνεται για ατομικά κέρδη, δεν έχουμε να περιμένουμε κανένα κέρδος Αγωνιζόμενοι, δεν πολεμάμε για εμάς αλλά για την Φυλή μας. Αν θέλαμε να βγάλουμε λεφτά, θα γινόμασταν τσιράκια του συστήματος. Έχοντας συνταυτίσει τον εαυτό του με την Φυλή του, το κέρδος των κόπων του και των Θυσιών του είναι η ευημερία της Φυλής του. Η μόνη ανταμοιβή του, είναι η Δόξα, γιατί αγωνίστηκε για αυτόν τον σκοπό, όπως και χιλιάδες ένδοξοι προγονοί μας.
 
Ο Εθνικιστής πρέπει πρώτα από όλα να είναι Άνδρας. Να μην ντρέπεται για κάτι που έχει κάνει και ούτε να προσπαθεί να το αρνηθεί για να αποφύγει τις ευθύνες. Και αυτό είναι ένα πολύ επίκαιρο παράδειγμα, γιατί ο εχθρός είναι παντού και προσπαθεί να μας εξοντώσει με κάθε μέσο. Για αυτό λοιπόν σε αυτόν τον σκληρό δρόμο που έβαλε στην ζωή του πρέπει να είναι έτοιμος για να υποστεί κάθε δεινό. Μονάχα με αυτόν τον τρόπο, θα προτρέψεις τους καινούριους Αγωνιστές να συνεχίσουν, μονάχα όταν δουν εσένα να παραδέχεσαι αντρίκεια κάτι το οποίο έκανες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Αυτή είναι η πηγή ενέργειας για τους Αγωνιστές που θα έρθουν: Οι Ανδρειωμένοι Αγωνιστές που έπεσαν πάνω στον σκοπό. Για ό,τι και αν κάνεις θα ενεργήσεις τίμια και περήφανα. Όχι ύπουλα και προδοτικά. Ο τρόπος αυτός αρμόζει στους αρνησιπατρίδες και ριψάσπιδες.Πιστεύεις σε ένα ιδανικό, και πρέπει να είσαι περήφανος για αυτό, όταν είσαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
 
Μέσα στον Μεγάλο μας Αγώνα, για να δούμε ξανά να αναστήνεται η Ευρώπη των Εθνών, ένα πράγμα χρειάζεται να έχουμε γερά ριζωμένο μέσα μας: Την Τόλμη. Η Τόλμη σε έναν «Εθνικιστή του καναπέ» βρίσκεται μονάχα μέσα στην σκέψη, ενώ στον αληθινό Εθνικιστή η τόλμη υπάρχει και στην δράση, όχι μόνο στην σκέψη. Η Τόλμη της σκέψης του δίνει την ενέργεια να την κάνει πράξη. Θα χρησιμοποιήσω ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σύνθημα, που το έχουν οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις: Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
 
Η πείρα των αμέτρητων Αγώνων μας έχει δείξει ότι η Νίκη, η Τίμια Νίκη ανήκει στους τολμηρούς. Όσο δύσκολος και αν φαίνεται ο Αγώνας μας, αν επιβληθούμε στις δυσκολίες αυτές και τις παραβιάσουμε θα τις κάνουμε δικές μας! Πάντα μπροστά στον δρόμο μας θα εμφανιστούν και αυτοί που με «λογικά» επιχειρήματα θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ορμή μας. Αν διατρέξουμε όμως στην Ελληνική Ιστορία θα δούμε ότι, ό,τι σπουδαίο κατορθώσαμε, έγινε επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ. Το δίκιο μας και το φιλότιμό μας μας έδιναν πάντα την δύναμη να τα βάζουμε με τους μεγαλύτερους εχθρούς μας και να λέμε το όχι. Η τόλμη όμως χρειάστηκε για να το πραγματοποιήσουμε. Ο Εθνικιστής πρέπει να είναι τολμηρός. Η Τόλμη του πηγάζει από την φύση της αποστολής του.
 
Ο σκληρός δρόμος που έχει διαλέξει είναι γεμάτος εμπόδια και παγίδες. Δεν πρέπει να απογοητεύεται ποτέ κανείς όσα εμπόδια και αν του τύχουν, αν θέλει να φθάσει στον σκοπό του. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει ισχυρότερους, για αυτό και πρέπει πάντα να διαλέγουμε τον πιο δύσβατο δρόμο, τον ανήφορο! Εκεί θα αποδείξεις πόσο πολύ παθιασμένος είσαι για τον σκοπό σου, με την ΕΠΙΜΟΝΗ σου. Πολλές φορές όμως, υπάρχουν απογοητεύσεις που σου φέρνει η καθημερινή ζωή, που σε κόβουν την διάθεση να συνεχίσεις τον Αγώνα σου. Όταν όμως βλέπεις το Έθνος σου να αποδυναμώνεται, όταν βλέπεις να εκμεταλλεύονται τις Θυσίες σου, την αδιαφορία να σαρκάζει τον κόπο σου, τότε ένα πράγμα πρέπει να βάλεις μπροστά σου: ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.
 
Κάθε Αγώνας θέλει τον Αρχηγό του. Αυτός είναι ο υπεύθυνος του σκοπού για την διεξαγωγή του. Για να πάει μπροστά ο Αγώνας, πρέπει όσοι δέχονται διαταγές να τις εκτελούν τυφλά και χωρίς συζήτηση.Μόνο έτσι θα γίνουν μεγάλα έργα. Εδώ πιστεύω, ταιριάζει ένα απόσπασμα από την Ασκητική του Αείμνηστου Νίκου Καζαντζάκη: «Να μάθεις να υπακούς. Μονάχα όποιος υπακούει σε ανώτερό του ρυθμό είναι λεύτερος»Ο Αγώνας μας χρειάζεται σιδερένια πειθαρχία.
 
Ο κοινός μας Αγώνας, οι κοινοί κίνδυνοι, τα κοινά Ιδανικά, και το κυριότερο το κοινό Αίμα, μας συνδέουν περισσότερο από κάθε άλλο. Ανάμεσα στους Συναγωνιστές αναπτύσσεται ένας κοινός δεσμός πιο δυνατός από κάθε άλλον. Εδώ επίσης αξίζει να παραθέσω ένα απόσπασμα πάλι από την Ασκητική: «Να αγαπάς τον καθένα ανάλογα με τη συνεισφορά του στον Αγώνα. Μη ζητάς φίλους, να ζητάς Συντρόφους!».
 
Ο Αγώνας μας είναι πολύπλευρος. Γίνεται και με το μυαλό, και με τον λόγο, και με κάθε μέσο τέλος πάντων που επιβάλλονται οι Ιδέες. Πρέπει να παραδεχθούμε, ότι οι εχθροί μας είναι έξυπνοι και έχουν να προτάξουν και αυτοί τα δικά τους επιχειρήματα, τα οποία προπαγανδίζονται μέσα από τα ΜΜΕ. Για αυτό λοιπόνδεν αρκεί μόνο να είμαστε Εθνικιστές, αλλά χρειάζεται και να ξέρουμε

Το χρέος μας προς την ΦυλήΤο χρέος μας προς την Φυλή
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.
Νίκος Καζαντζάκης - "Ασκητική"  .xryshaygh.com    

Οι "χλιδάτες" διακοπές του Παπανδρέου σε σουίτα 1.020 ευρώ Σας κοπηκε το ρευμα? Φθηνες Ποιοτικες Γεννητριες. Χαρατσι-Τελος www.e-ergaleio.gr Προβεβλημένες καταχωρήσεις ◂ 1 2 3 ▸ inShare Μοιράσου το Text Email Print tags Παπανδρέου Διακοπές χλιδής για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, διέμενε σε σουίτα αξίας 1.020 ευρώ τη βραδιά (Pics) news247 Αύγουστος 17 2012 11:56 Υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και σουίτα αξίας 1.020 ευρώ επέλεξε για τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η "δημοκρατία", ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι όπου και διαμένει με τη σύζυγό του. Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Κολυμπάρι, που αποτελεί μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, συνοδεία της φρουράς του το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου. Φέρεται να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πρώτες ημέρες να διέμεινε σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος σε απομονωμένο σημείο. Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και κρουαζιέρα με σκάφος στη Λευκάδα. inShare FOLLOW NEWS247: Γαμήλιο ταξίδι 2012 Πακέτα προορισμών κάθε για ζευγάρι Ένας ονειρεμένος μήνας του μέλιτος www.acadimostravel.gr Οικονομία 30% στα Καύσιμα Για Αυτοκίνητα η και για Καυστήρες Και με το 1 + 1 Δωρο έκπληξη 38€ www.fuelxx-economy.gr Θεραπεία της ημικρανίας Τέλος στις κρίσεις ημικρανίας Πληροφορίες για τη νέα θεραπεία migraine-surgery-centre.com Προβεβλημένες καταχωρήσεις


tags

Διακοπές χλιδής για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, διέμενε σε σουίτα αξίας 1.020 ευρώ τη βραδιά (Pics)
Υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και σουίτα αξίας 1.020 ευρώ επέλεξε για τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η "δημοκρατία", ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι όπου και διαμένει με τη σύζυγό του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Κολυμπάρι, που αποτελεί μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, συνοδεία της φρουράς του το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου.
Φέρεται να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πρώτες ημέρες να διέμεινε σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος σε απομονωμένο σημείο.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και κρουαζιέρα με σκάφος στη Λευκάδα.

Υβριστικό σύνθημα ο Εθνικός μας Ύμνος;;

Πορεία για την 15 χρόνη Μυρτώ και εναντίον τις λαθρομετανάστευσης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/15_16.html#ixzz23neVUL4c


http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/372820_225443007578709_1766143506_n.jpgΑυτή τη στιγμή,ένα κοριτσάκι χαροπαλεύει,η δεκαπεντάχρονη Μυρτώ,ένα παιδί που έζησε την φρίκη του βιασμού και της μανιώδους επίθεσης ,κι εδώ ....
εμείς (κάποιες" φυλάδες "όπως Καθημερινή ,Βήμα κλπ) που ξέρουμε πολύ καλά τι "ρόλο παίζουν"για τους σκοπούς της Νέας Τάξης,έχουν εξαπολύσει αγώνα να μας "πείσουν" πως υπάρχουν και Έλληνες εγκληματίες ,ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΚ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Εν ολίγοις μας λένε "βουλώστε το " γιατί κι εσείς δεν ειίστε καλύτεροι,εν ολίγοις χτυπάμε στο ενοχικό σ ας(ωραίο επιχείρημα) αν αντιδράσετε σας λέμε ρατσιστές ,γι αυτό και θα κάθεστε μέσα στον τόπο σας να υπομένετε τα πάνδεινα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ !!!!!!!!! Ωραία "λογική" αυτή! ΑΥΤΑ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! Για το οποίο θα έδειχναν μεγάλη "ευαισθησία" ,αν το έγκλημα αυτό ,το είχε κάνει κανένας Ελληνας! Μπορεί να έκαιγαν και την Αθήνα! Το κοριτσάκι όμως ,δεν αξίζει ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ, αυτές τις κρίσιμες για τη ζωή του ώρες ,οι γονείς ίχνος σεβασμού ,γιατί είχε την ατυχία να μακελευτεί απο λαθρομετανάστη!

πηγή
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Ιδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους λαθρομετανάστες"! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_8605.html#ixzz23ne7ZeczΈνα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκταοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο αποφάσισε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του "Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών" της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό. 
Η ακύρωση της προμήθειας και απένταξή του από την ΕΥΠ, αλλά και η μη αντικατάστασή του έστω από κάτι ανάλογο, είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, χωρίς δυνατότητα ταυτοτοποίησης των στοιχείων τους ή ελέγχου τους  με αντίστοιχα άλλων ξένων υπηρεσιών.  
Η προμήθεια ακυρώθηκε "με το έτσι θέλω" από την δκυβέρνηση Παπανδρέου, επί διοίκησης Μπίκα (Μ.Χρυσοχοΐδης στο ΥΠΡΟΠΟ) μετά από "σύσταση" της κυβερνησης των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψαν και τα Wikileaks.

Σε σχετικό τηλεγράφημα του Αμερικανού πρέσβευτή Σπέκχαρντ προς το State Department μετά την επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου και την ανάδειξή του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας αναφερόταν στην υπόθεση αυτή και στην διακρατική σύμβαση προμήθειας των 420 ΤΟΜΑ BMP-3HEL και έγραφε ότι "Θα κάνουμε τα πάντα για να ακυρώσουμε τις συμφωνίες αυτές, όπως και κάθε ενεργειακή, εμπορική και αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας".

Με απόφαση του δικαστηρίου ακυρώθηκε η απόφαση της διοίκησης Μπίκα και δικαιώθηκε η εταιρεία που είχε πουλήσει το πρόγραμμα κκαι πλέον θα αποφασίσει για την τύχη του η νέα διοίκηση Δραβίλλα για να την διαχειριστεί.

Μάλιστα η απόφαση προβλέπει και την καταβολή σημαντικού ποσού ως αποζημίωση στην εταιρεία, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του όλου θέματος, αφού η ζημιά έχει γίνει και ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου εκτέλεσε διατεταγμένο σχέδιο, όχι απλώς διάρρηξης των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλλά και "ανοίγματος των πυλών" της χώρας σε τεράστιες μάζες λαθρομεταναστών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ.m4v

Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ και ευχαριστεί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_5792.html#ixzz23ndTQOiq16 Αυγούστου 2012
Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο. 
Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας. 
Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και... χορηγία. 
Κατά τα άλλα ενοχλούν κάτι αριστερίζοντες αριστερούς τα τούρκικα σήριαλ γιατί λέει μας αποβλακώνουν, χαλαρώνουν τις εθνικές μας αντιστάσεις και λοιπές αηδίες και αρλούμπες.  Το γεγονός ότι μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα τι είδους αποβλάκωση είναι;
Το γεγονός ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μίλησε για ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας και δεν θορυβήθηκε κανείς, τι είδους αποβλάκωση είναι; 
Τελειώνοντας, μία "αφελής" ερώτηση:  Όλοι αυτοί οι ενδεείς και κατατρεγμένοι Πακιστανοί, Αφγανοί κι άλλες αναξιοπαθούσες φυλές της γης που βρίσκουν χρήματα για να ΄ρθουν από τις μακρινές τους χώρες στη δική μας "πλούσια" Ελλάδα; 
Γιατί όλοι αυτοί οι μεταφορείς λαθρομεταναστών σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πληρώνονται και μάλιστα αδρά. 
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια "κέντρα" χρηματοδοτούν το ταξιδάκι αυτό για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς... 
Άμοιρε Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν τη φανταζόσουν έτσι την ελεύθερη Ελλάδα. 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

ύλληψη Αλβανού πριν τη ληστεία


Συνελήφθη στα Σπάτα, από ένστολους της ομάδας ΔΙΑΣ  ένας 43χρονος Αλβανός που λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαπράξει ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Ραφήνας. Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έκλεισε την πόρτα ασφαλείας...
του καταστήματος αποτρέποντας την είσοδό του. Στη συνέχεια, αφού ο δράστης πυροβόλησε στην πρόσοψη του καταστήματος, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά εντοπίσθηκε λίγο αργότερα έπειτα από έρευνες.Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε διαπράξει άλλη μία ένοπλη ληστεία σε καντίνα στην Αρτέμιδα αφαιρώντας από τον ιδιοκτήτη και πέντε πελάτες χρηματικά ποσά. Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•    Ένα  πολεμικό αυτόματο τυφέκιο.
•    Μία επαναληπτική καραμπίνα.
•    Δύο γεμάτοι γεμιστήρες
•    1346 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
•    Εννέα αμυντικές χειροβομβίδες.
•    Επτά μαχαίρια.
•    Τέσσερα  σπαθιά και δύο μανσέτες.   


πηγή

ΑΦΑΝΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_669.html#ixzz23nckUflTΠήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει!!!! Όπως είχε... πετάξει και από τον χάρτη που βρισκόταν μέσα στο Ολυμπιακό πάρκο. Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, γραμματέα του Δημάρχου Πατρέων Ελένη Κίτσιου, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι προέρχονται απο μια χώρα η οποία δεν...υπάρχει!

Ανοιχτό αν θα γίνει το τζαμί στο Βοτανικό - Δήλωση από Κωνσταντινούπολη δημιουργεί ερωτήματα

Ερωτηματικά δημιουργεί δήλωση που αποδίδεται στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Νικόλαου Μαθιουδάκη από την οποία προκύπτει - αν έχει αποδοθεί σωστά - ότι η Ελλάδα εξετάζει ξανά το θέμα του χώρου στον οποίο σχεδιάζεται να γίνει το τέμενος στην Αθήνα. Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, μετέβη στην Τραπεζούντα για Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά και - κατα την εφημερίδα Vatan - επισκέφθηκε τον Νομάρχη Τραπεζούντας κ. Ρετζέπ Κιζιλτζίκ.
Ο κ Μαθιουδάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το τέμενος που θα κατασκευαστεί στην Αθήνα, φέρεται να είπε: « Σχετικά με την κατασκευή του τεμένους έχει ληφθεί απόφαση από πολιτικής και διοικητικής πλευράς. Όμως συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με το που θα γίνει. Επιθυμούμε την κατασκευή όχι μόνο ενός τεμένους , αλλά και του περιβάλλοντα χώρου. Κατά συνέπεια θα είναι ένα μεγάλο τέμενος και σχεδιάζεται να γίνει με κρατικά κονδύλια».

Οι αυτουργοί του αποτρόπαιου εγκλήματος της Πάρου

Στις 9 Φεβρουαρίου 2010 η αγγλόφωνη εφημερίδα του Πακιστάν Daily Times δημοσίευσε άρθρο γνώμης με θέμα την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα, περιγράφοντας μεταξύ αλλών την ιστορία ενός υπηκόου Πακιστάν ονόματι Ahmed Waqas που έφτασε ως λαθρομετανάστης στην Ελλάδα. Ο Waqas από την επαρχία Gujrat πλήρωσε 700.000 ρουπίες (περί τα €6.000) σε διακινητές λαθρομεταναστών, οι οποίοι τον μετέφεραν μαζί με άλλους ομοεθνείς του μέσα σε δύο μήνες από τα σύνορα του Ιράν στη Τουρκία και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Όπως ισχυρίστηκε τότε ο Waqas, «μόλις φτάσεις όμως εδώ (σ.σ. Ελλάδα) οι δικοί σου άνθρωποι σε φροντίζουν».

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 Ανακοίνωση με την οποία διατυπώνει ανησυχία για ύπαρξη σχεδίου ξένων μυστικών υπηρεσιών με δημιουργία επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας

Ανακοίνωση με την οποία διατυπώνει ανησυχία για ύπαρξη σχεδίου ξένων μυστικών υπηρεσιών με δημιουργία επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή το σχέδιο "Ξένιος Ζεύς" εξέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή: "Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»!

Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα. Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο;

Κατά μια… διαβολική σύμπτωση, διερχόμεθα την μηνιαία περίοδο νηστείας και προσευχής των μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), η οποία άρχισε την 20η Ιουλίου και λήγει την 19η Αυγούστου. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη. Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ. Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει (προσωρινά ή μόνιμα…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών, με τη συμμετοχή όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και των «έμπειρων» σε τέτοιες καταστάσεις αριστερών «αλληλέγγυων», που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε επιφυλακή!

Στη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας συμμετέχουν τα γνωστά ΜΜΕ, κάποιες ΜΚΟ, συγκεκριμένοι κομματικοί και παρα-κομματικοί μηχανισμοί και διάφοροι εξωνημένοι παρακρατικοί και στα πλαίσια αυτά κυκλοφορούν οι «ειδήσεις» περί «ρατσιστικών» επιθέσεων κ.τ.λ. Και βέβαια, η βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι δεν είναι καθόλου άσχετη με τα προηγούμενα...
(ΥΓ): Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»! Προφήτης, κινδυνολόγος ή μήπως μαρτυριάρης;"defencenet

"Καυτός" Σεπτέμβριος στην Α.Μεσόγειο: η Άγκυρα "τραβάει το σχοινί" στα κοιτάσματα

Ένα χρόνο μετά την κρίση του Σεπτεμβρίου του 2011, νέα κρίση βρίσκεται προ των πυλών με την Άγκυρα να απειλεί οτι δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθεί η ενεργειακή συμφωνία μεταξύ των τριών χωρών. Το 30% του τουρκικού στόλου "βλέπει" πλέον προς την Α.Μεσόγειο με τις βάσεις της Αλεξανδρέττας και της Μερσίνας να αναβαθμίζονται για να δεχθούν την αυξημένη κίνηση, ειδικά σε ότι αφορά

Τί εἶμαι…; ἐλευθερία, ἐλεύθεροι Ἕλληνες, Ἑλλάς, Ἕλληνες, σκέψεις.... by minotavrosΕίμαι λάτρης των γυναικών και εκτός του ότι τις σέβομαι τα μάλα, τις θεωρώ την πεμπτουσία της οικογένειας και της κοινωνίας… Όπως ακριβώς ήσαν και στην Αρχαία Ελλάδα! Κυρίως επειδή αυτές δίνουν ζωή και αυτές γαλουχούν τους πραγματικούς άνδρες!
Άλλωστε, τι θα ήταν ο άνδρας χωρίς μια γυναίκα δίπλα του;
Είμαι φιλόζωος και όχι με την έννοια που έχουμε συνηθίσει.
Δηλαδή, δεν φυλακίζω ζώα, για να τα έχω με το ζόρι κοντά μου να γαυγίζουν ή να κελαηδούν… κι όταν γαυγί
ζουν να τα χτυπώ επειδή με ενοχλούν!
Τα παρατηρώ στο φυσικό τους περιβάλλον, στο οποίο δεν παρεμβαίνω για κανέναν λόγο!Σέβομαι και αγαπώ όλα τα πλάσματα της φύσης, οπότε και όλους τους ανθρώπους από όπου και αν προέρχονται, είτε είναι έγχρωμοι, είτε καυκάσιοι, είτε Έλληνες.
Δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω τους ανθρώπους βάσει της καταγωγής τους γιατί, πολύ απλά, έχουν, εκτός από διαφορετικά γονίδια και τρόπο ζωής, διαφορετική διατροφή, τρόπο διαβίωσης, θρησκεία, ήθη, έθιμα!
Ο τόπος καταγωγής, λόγω γεωγραφικής θέσης, καιρικών συνθηκών και διαθεσιμότητος τροφής, προσδίδει στους γηγενείς κάποια χαρακτηριστικά. Εξωτερικά, διάπλασης, νοητικά, πνευματικά, ψυχικά.
Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες των αφρικανών στον χορό ή στα αθλήματα… Ομοίως, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά των Ελλήνων στις επιστήμες, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις τέχνες, στην φιλοσοφία, στην εξέλιξη του ανθρώπινου νου!
Αυτή η διαφορετικότητα των φυλών βάσει των χαρακτηριστικών τους ονομάζεται φυλετισμός ή ρατσισμός. Αυτό είναι κάτι μεμπτό ή μία πραγματικότητα;
Στην περίπτωση που η διαφορετικότητα αυτή δεν είναι αποδεκτή είναι σαν να λέμε πως κάποιος θεωρεί πως σφήκες και μέλισσες είναι ένα και το αυτό… Πως τα σπουργίτια είναι ίδια με τα καναρίνια ή με τα κοτσύφια… Είναι;;;
Αν θεωρεί κάποιος ότι δεν υπάρχει διαφορά και ότι αυτοί που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους είναι οι «ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ», ας πάει να το πει σε οποιαδήποτε φυλή της Αφρικής. Έχει δει κανείς άτομο της κίτρινης φυλής να θέλει να γίνει αφρικανός; Θεωρεί κανείς πως αν θέλει να νυμφευτεί μια γυναίκα αφρικανικής φυλής, θα μείνει ζωντανός; Είναι δυνατόν να πάει ένας αβορίγινας στην Σιβηρία και να αφομοιωθεί εκεί; Πώς είναι δυνατόν; Με τόσο μεγάλα ρουθούνια θα πάθει πνευμονία σε μία ημέρα!
Για όλα τα παραπάνω, αγαπώ όλους τους ανθρώπους της γης, αρκεί να μην ενοχλούν την οικογένειά μου και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μου…
Τους αγαπώ όσο βρίσκονται στην χώρα τους και δεν με ενοχλούν.Μια χαρά ήταν στον τόπο τους οι Πέρσες, οι Τατάροι, οι Μογγόλοι, οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι, οι Σκοπιανοί, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί και κάθε άλλη φυλή που βλέπω τώρα στην γειτονιά μου, αλλά όταν εισέβαλαν στην Ελλάδα και έκαναν αυτά που έκαναν ή κάνουν καθημερινά, έγιναν αυτομάτως εχθροί μου.
Και εισβολή δεν είναι μόνο φυσική… Εισβολή έκαναν όσοι είναι υπαίτιοι για την αλλοίωση της γλώσσας μου, για την αλλοίωση της ιστορίας μου και του θρησκεύματός μου, για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων του τόπου μου, για την οικονομική κατάρρευση του Κράτους μου.
Εγώ δεν πήγα πουθενά και δεν ενόχλησα ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν απείλησα την οικογένεια ή το σπίτι κανενός, δεν αλλοίωσα την γλώσσα ή τα ήθη κανενός και δεν επιχείρησα να καταλάβω έδαφος, να αλλοιώσω ιστορία, να επιβάλλω κάτι δικό μου ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ που ήταν οι πρόγονοί μου εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια και καλούμαι να υπερασπιστώ τα Πάτρια Εδάφη μου και το δικαίωμα των παιδιών μου να μεγαλώσουν σαν Έλληνες, με την ίδια γλώσσα, τα ίδια ήθη και έθιμα και στον ίδιο τόπο που μεγάλωσαν όλοι οι πρόγονοί τους…
Εγώ, δεν πήγα πουθενά ως λαθρομετανάστης ή λαθροέποικος!
Όταν η κατάσταση με ηνήγκασε να μεταναστεύσω, το έκανα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Πήγα εκεί που υπήρχαν θέσεις εργασίας, με πρόσκληση, με υγειονομικές εξετάσεις, με διαβατήριο και εισιτήριο… Βρήκα σπίτι και με πολλή και συνεχή δουλειά έκανα περιουσία και έγινα αξιότιμο μέλος της εκεί κοινωνίας. Έκανα επιχειρήσεις και αγόρασα ακίνητα!
Γι’ αυτό μην με συγκρίνεις με τις ορδές των βαρβάρων και αποβρασμάτων που εποίκησαν εδώ…Στην Αρχαιότητα ξένοι ήσαν οι Έλληνες, αλλά από άλλες Πόλεις Κράτη, που ήσαν εκατοντάδες… Όλοι οι άλλοι εχαρακτηρίζοντο ως ΒΑΡΒΑΡΟΙ!
Και όχι τυχαία… Κάτι οι άναρθρες κραυγές τους (βαρ-βαρ), κάτι τα πολλά σύμφωνα και η πλήρης έλλειψη εύηχων λέξεων, κάτι ο τρόπος ζωής τους και συμπεριφοράς τους που θύμιζε μη εξελίξιμο είδος, κάτι το ότι ήθελαν πάντα να αρπάξουν, να καταλάβουν, να λεηλατήσουν… Πλήρης έλλειψη πολιτισμού, κανόνων, πνεύματος, σκέψης!Λέγει λοιπόν εις εκ των σημαντικοτέρων προσωπικοτήτων που έζησε ποτέ σε τούτον τον πλανήτη…: «Τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ∙ πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος».
«Χρωστάω χάρη στην Τύχη για τρία πράγματα: που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο, άνδρας και όχι γυναίκα, Έλληνας και όχι βάρβαρος.»
Ο Μέγας Σοφός, ο Θαλής ο Μιλήσιος.
Και λέω εγώ… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης. Η τύχη, είναι ένα κατασκεύασμα των ικανών και ισχυρών για να κατευνάσουν και να εξηγήσουν στους ανικάνους και αχρήστους τον λόγο της «αποτυχίας» τους… Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να εξηγήσεις σε κάποιον ότι δεν κάνει σωστά αυτό που κάνει και για να μπορείς να τον εκμεταλλευτείς! Είναι ένας τρόπος για να μπορείς να κοροϊδέψεις αυτόν που θεωρεί ότι από «ατυχία» δεν κατάφερε αυτό που ήθελε, αλλά μπορεί να ξαναπροσπαθήσει με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται… Συνήθως αυτό συνεπάγεται την καταβολή και άλλων χρημάτων στον ισχυρό και ικανό που, συνεχίζει να σε καθησυχάζει ότι «Την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερός…»
Υπάρχουν όμως συμπτώσεις…
Αν θεωρήσουμε παρ’ όλα αυτά πως υπάρχει τύχη ή πως βαφτίζουμε την σύμπτωση ως ΤΥΧΗ… Τότε, ναι!!!
Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα ζώο, γιατί στην καλύτερη θα κατέληγα στο στομάχι κάποιου άλλου ζώου, τετράποδου ή δίποδου…
Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα γυναίκα γιατί, πολύ απλά, δεν θα είχα την δυνατότητα να κάνω όλα αυτά που έχω κάνει όντας άνδρας, χωρίς να χρειαστεί να υπομένω όλα αυτά που υπομένει μια γυναίκα στην ζωή της, που την κάνουν πραγματικά πολύ πιο δύσκολη…
Χρωστάω χάρη στην Τύχη που δεν γεννήθηκα βάρβαρος και έχω την δυνατότητα να κάθομαι σ’ ολόγιομο φεγγάρι, με θέα τον Παρθενώνα, τον Ομφαλό του Κόσμου ΟΛΟΥ, να μπορώ να νοιώσω, να σκεφτώ και να εκφράσω τις σκέψεις μου σε συνέλληνες χρησιμοποιώντας 24 σύμβολα…
Γιατί τελικά… ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…!!!
Ἀνδρέας Ἀχαιός Ἕλλην

διαβάστηκαν περισσότερο

“Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι” στο φθινόπωρο που έρχεται ….


ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ !!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !!! ΕΙΘΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !!! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ … ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ…

Οι κατευθυνόμενες διαρροές στα ΜΜΕ και οι απόψεις που αποτυπώνονται από στημένους σχολιαστές, διαμορφώνουν τις προσδοκίες για τα μέτρα που ετοιμάζουν οι συνέταιροι της εσωτερικής τρόϊκας. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και δεν παίζονται !
Σε λίγες ημέρες δεν πρόκειται να μείνει τίποτα στη θέση του, από μισθούς, ασφαλιστικά, κοινωνικές παροχές κι ό,τι άλλο αφορά τον εργαζόμενο λαό. Στο δημόσιο τομέα θα γίνει σφαγή και με ….. >>>>>>
χιλιάδες απολύσεις, που θα βαπτιστούν «νέες εφεδρείες» !
«Όλα τώρα» κραυγάζει ο Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τον αιμοσταγή Βενιζέλο και στηριζόμενος στην πολιτική άνοια του…μπάρμπα Φώτη. «Τώρα ή ποτέ…» ! Αφού δεν μπορούμε να πάμε μπροστά, βουρ τριάντα χρόνια πίσω !
Ακόμα ηχούν στ΄ αυτιά σας οι προεκλογικές υποσχέσεις και οι μετεκλογικές διακηρύξεις του τρίο ; Κι εμένα… Ποτέ άλλοτε η πολιτική αλητεία δεν ενσαρκώθηκε καλύτερα ! Ποτέ άλλοτε αυτό που ονομάζουμε «αντιλαϊκές πολιτικές» δεν παρουσιάστηκαν τόσο αδίστακτες !…

ΔΕΙΤΕ: Παραποίηση της αλήθειας απο την Wikipedia για το Ίμια...


Στην Ελλάδα ως γνωστόν κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...

Ναι, ξέρουμε ότι στη Wikipedia γράφει όποιος θέλει για ότι θέλει και αν κάποιος θίγεται, επεμβαίνει μέσω του admin για να το διορθώσει. Δεν νομίζουμε λοιπόν κάποιος Έλληνας να έγραψε στη σχετική σελίδα της Wikipedia ότι τα Ίμια λέγονται και Kardak και ότι διεκδικούνται – ζητούνται (claimedby) από την......

Ελλάδα και την Τουρκία. Στην ελληνική σελίδα της Wikipedia για τα Ίμια δεν υπάρχει το παραμικρό αλλά στην ελληνική σελίδα της Wikipedia για την κρίση το καθεστώς των νησιών μετά το 1996 δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί κανένας δεν έχει αντιδράσει επίσημα για τα όσα γράφονται στη Wikipedia για τα Ίμια; Αφού η επίσημη θέση της Ελλάδα είναι σαφής και λέει τα εξής (όπως τα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών):
«Το Τουρκικό ΥΠΕΞ με ρηματικές διακοινώσεις του επικαλείται τουρκική κυριαρχία επί των Ιμίων και -στο πλαίσιο έμπρακτης εφαρμογής της "θεωρίας των γκρίζων ζωνών"- έχει θέσει θέμα διμερούς διαπραγμάτευσης για νήσους, νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο, το καθεστώς των οποίων είναι δήθεν αδιευκρίνιστο από νομικής απόψεως.

 


 

Ωστόσο, το νομικό καθεστώς των νήσων και νησίδων του Αιγαίου είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία επί των Ιμίων προκύπτει σαφώς από διεθνή συμβατικά κείμενα, δηλαδή τη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923, τις Ιταλο-τουρκικές Συμφωνίες του 1932 και τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947. Συγκεκριμένα:
Βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης (άρθρο 15) τα Ίμια μαζί με όλο το Δωδεκανησιακό σύμπλεγμα περιήλθαν στην Ιταλία. Επιπλέον, από τα άρθρα 12 και 16 προκύπτει ότι η Τουρκία παραιτήθηκε κάθε κυριαρχικού δικαιώματος επί όλων των νησιών που

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
Τι θα γίνει επιτέλους με την ανοχή και την ατιμωρησία των «Ρομά»; Ως Έλληνας πολίτης και κάτοικος του δήμου Καλαμάτας πληροφορήθηκα μέσω του τοπικού τύπου πριν λίγο καιρό ότι η Δικαιοσύνη επέβαλλε ποινές σε ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών λόγω πρόκλησης ηχορρύπανσης. Ορθώς έπραξαν οι Αρχές κάνοντας το καθήκον τους, τιμωρώντας όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο Νόμος τους σε αυτή την περίπτωση παραβάτες. Λυπάμαι ειλικρινά όμως που ο Νόμος ισχύει μόνο για φορολογούμενους πολίτες οι οποίοι πληρώνουν δημοτικά τέλη, ΦΠΑ και οτιδήποτε άλλο απαιτήσει το ελληνικό κράτος όπως χαράτσια και έκτακτες εισφορές. Συν τοις άλλοις αυτοί όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ανεξαρτήτου είδους - που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ αν παραβούν τον Νόμο - εργάζονται για να προσφέρουν σ’ αυτούς και τις οικογένειες τους ‘τον άρτον τον επιούσιον’ ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.
Δυστυχώς όμως ο Νόμος έχει πολλά παρακλάδια και εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Στην περίπτωση των  «Ρομά» οι οποίοι είναι από 15ετίας παράνομα εγκατεστημένοι στην Αγία Τριάδα όπισθεν του Πολυκλαδικού Λυκείου, φαίνεται ότι ο Νόμος δεν έχει καμία ισχύ και οι ίδιοι απολαμβάνουν κάποιου είδους ‘ασυλία.’ Το θέμα της ηχορρύπανσης τίθεται σε καθημερινή βάση αφού η Αστυνομία δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα κατοίκων οι οποίοι εργάζονται και κυρίως ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και δεν μπορούν να ξεκουραστούν λόγω της ηχορρύπανσης που προκαλούν οι  «Ρομά». Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που προκαλεί αυτή η φυλή που το κράτος της έχει παραχωρήσει δικαιώματα χωρίς να έχουν υποχρεώσεις. Οι άθλιες συνθήκες διαμονής σε αυτοσχέδιες παράνομα εγκατεστημένες παράγκες μέσα σε ιδιωτικές, δημόσιες και δημοτικές εκτάσεις γεννούν ασθένειες όχι μόνο για τους ίδιους αλλά για τον κάθε αθώο Έλληνα πολίτη. Το αστείο της υπόθεσης είναι οι προεκλογικές ‘δεσμεύσεις’ του Δημάρχου ο οποίος βεβαίωνε ότι είναι θέμα ελαχίστων μηνών η αποχώρηση τους από τη συγκεκριμένη περιοχή. Μετά τις δημοτικές εκλογές βέβαια όχι μόνο τίποτα δεν ίσχυσε, αλλά ο ίδιος τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία και ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου προσθέτοντας εκατομμύρια ασάφειες.
Την παρούσα χρονική στιγμή βέβαια τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Η μια αυθαίρετη παράγκα ξεφυτρώνει μετά την άλλη. Η δυσωδία που εκτείνεται για πολλά μέτρα μακριά από τον καταυλισμό είναι ανυπόφορη. Η δημόσια υγεία κινδυνεύει. Και κυρίως το κράτος και οι τοπικές Αρχές αδιαφορούν. Σαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αγίας Τριάδας του Δήμου Καλαμάτας που φορολογούμαστε και πληρώνουμε ο,τιδήποτε απαιτηθεί από το ελληνικό κράτος και δεχόμαστε τις συνέπειες του Νόμου αν τον παραβούμε ερωτώμασθε:
Ποιες θα ήταν οι συνέπειες που θα δεχόταν ένας φορολογούμενος πολίτης:
-για ηχορρύπανση;
-για καταπάτηση ξένης περιουσίας;
-για κατά συρροή μόλυνση του περιβάλλοντος;
-για χτίσιμο αυθαιρέτου;
-για κλοπή ρεύματος;
-για κλοπή νερού;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...