Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Και διακινητής λαθραίων το τέρας της ΠάρουΚαι διακινητής λαθραίων το τέρας της Πάρου
Με τις πλάτες των αριστερών υπέρμαχων των « κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» ο βιαστής- το κτήνος της Πάρου παρέμεινε στην Ελλάδα, ενώ είχε διαταχθεί πριν δύο χρόνια η άμεση απέλαση του, αφού εισήλθε παράνομα μέσω των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Ενώ έπρεπε να απελαθεί, αντί αυτού, το ανθρωπόμορφο κτήνος κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο, σαν δήθεν θύμα πολέμου, όπως κάνουν τόσοι εισαγόμενοι εισβολείς, κοινώς Εθνοπροδότες, που εγκαταλείπουν την χώρα τους εν ώρα ανάγκης, αλλά εδώ χαίρουν πολιτικού ασύλου. Κατοχυρώνοντας την παραμονή του για έναν μήνα, φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του, παραμένοντας λαθραία στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, έδρασε και στον χώρο του παρεμπορίου, αφού ο ίδιος σε δημοσίευμα υποστήριξε αναίσχυντα ότι διακινούσε λαθραία κινέζικα προϊόντα. Επίσης, μέσω συνεντεύξεων στον πακιστανικό τύπο ενημέρωνε τους απανταχού λαθραίους τί πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν την απέλαση μέσω εξασφάλισης πολιτικού ασύλου.
Αυτοί είναι οι «ανυπεράσπιστοι μετανάστες», που υποστηρίζουν οι «αλληλέγγυοι». "Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι" που λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας, δηλαδή.http://www.xryshaygh.com

Η ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνιΗ ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνι
Η τούρκικη προπαγάνδα, υποκινούμενη εκ των έσω, με τις πλάτες του ανθελληνικού κράτους και των πολιτικάντηδων καλά κρατεί.
Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ εύχεται δημοσίως στην διαδικτυακή ιστοσελίδα του ενόψει της επικείμενης ανθελληνικής εορτής για το ραμαζάνι, που κάνει τους λαθρομετανάστες εισβολείς να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και παρακινούν τους μουσουλμάνους, λαθραίους και μη, να γιορτάσουν την θρησκευτική τους γιορτή, η οποία θα έχει ως κορύφωση της την σωρηδόν συγκέντρωση τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με όσους κινδύνους δύναται να ελλοχεύουν.
Ο "κ." Ιμάμογλου, μάλιστα, στις ευχές του χρησιμοποιεί και την "σημαία" των τούρκων της Δυτικής Θράκης. Αλήθεια, τι έχει να πει για όλα αυτά ο "πατριώτης" Σαμαράς; Διαφωνεί ή τον νοιάζουν τα ψηφαλάκια των τούρκων περισσότερο από την Ελλάδα; Ρητορική φυσικά η ερώτηση, αφού η απάντηση δίδεται μέσω των πράξεων, που είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικές.
Εύλογα προκαλείται η οργή των Ελλήνων από την υποκινούμενη εσκεμμένη επίδειξη ισχύος  των λαθροεισβολών, με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων, οι οποίοι ενισχύουν εμφανώς κάθε κίνηση αλλοίωσης του Εθνικού μας κορμού.http://www.xryshaygh.com

Σπείρα 34 (!!!) «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» είχε διαπράξει 238 κλοπές!Σπείρα 34 (!!!) «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» είχε διαπράξει 238 κλοπές!
Ένα πραγματικά πρωτοφανές γεγονός συνέβη αυτές τις ημέρες στην πατρίδα μας. Και λέμε πρωτοφανές, γιατί ως γνωστόν οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας από ξηράς και θαλάσσης, είναι… εργατικοί, φιλήσυχοι και προπάντων… νομοταγείς. Και βέβαια, ουδεμία σχέση έχουν με την έκρηξη της εγκληματικότητας και μάλιστα στη βαριά της μορφή (δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, βιασμοί κ.α.). Προτιμούν να τους… κοπεί το χέρι, παρά να κλέψουν! Ναι, κι αν δε μας πιστεύεται διαβάστε την Αυγή, διαβάστε και τον Ριζοσπάστη για να βεβαιωθείτε…

Πάντα, όμως, κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του. Αυτές τις μέρες συνελήφθησαν, λοιπόν, από την αστυνομία 15 «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία, ενώ αναζητούνται άλλοι 19(!!!) ομοεθνείς τους (15+19= 34!!!), διότι –στην κυριολεξία- είχαν ρημάξει τον τόπο! Είχαν συστήσει εγκληματική συμμορία, κι έκλεβαν τα… πάντα όλα! Και διαμερίσματα, και καταστήματα, και αποθήκες, κι ότι άλλο εύρισκαν! Δρούσαν βέβαια με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, αλλά τα κέρδη πήγαιναν κατευθείαν στο… αρχηγείο κι από κει διοχετεύονταν στα μέλη της σπείρας, ενώ μέρος των χρημάτων από την πώληση των κλοπιμαίων το έβγαζαν στο… εξωτερικό (μη γίνει και καμιά πτώχευση και χάσουν τα λεφτουδάκια τους, που τα απέκτησαν με… αίμα και ιδρώτα!). Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι είχαν διαπράξει ούτε λίγο ούτε πολύ –κρατηθείτε!- 238 κλοπές!!!

Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ Αναρτήθηκε αΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Στις 8 Αυγούστου αποκαλυπτόταν από τον τουρκικό τύπο ότι στις μάχες του συριακού στρατού με τον λεγόμενο «Απελευθερωτικό Στρατό της Συρίας», της συριακής αντιπολίτευσης, στην περιοχή του Χαλεπιού, σκοτώθηκε ένα ηγετικό στέλεχος της τουρκικής Αλ Κάιντα που καθοδηγούσε τις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης. Το θύμα ήταν ο Osman Karahan, Τούρκος δικηγόρος, ηγετικό στέλεχος της τουρκικής Αλ Κάιντα. Ο Osman Karahan είχε γίνει γνωστός σαν δικηγόρος του γνωστού επίσης Σύριου ηγέτη της Αλ Κάιντα, El Saka, που είχε συληφθεί πριν από λίγα χρόνια στην Τουρκία για την οργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων της Αλ Κάιντα τον Νοέμβριο του 2003 στις συναγωγές της 
Κωνσταντινούπολης με πολλά θύματα. Ο Σύριος El Saka είχε άμεσες διασυνδέσεις με τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, Eymen Zevahir, από τον οποίο είχε πάρει τις εντολές για να χτυπήσει εβραϊκούς στόχους στην Κωνσταντινούπολη. Ο δικηγόρος του, ο Τούρκος Osman Karahan, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε εισέλθει πριν από λίγο καιρό στο συριακό έδαφος επικεφαλής ομάδας Τούρκων και Αφγανών μαχητών της Αλ Κάιντα για να κατευθύνει, πάντα με την καθοδήγηση της Αλ Κάιντα, τις επιθέσεις του Απελευθερωτικού Στρατού στην πόλη του Χαλεπιού όπου και σκοτώθηκε.

Η ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνιΗ ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνι
Η τούρκικη προπαγάνδα, υποκινούμενη εκ των έσω, με τις πλάτες του ανθελληνικού κράτους και των πολιτικάντηδων καλά κρατεί.
Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ εύχεται δημοσίως στην διαδικτυακή ιστοσελίδα του ενόψει της επικείμενης ανθελληνικής εορτής για το ραμαζάνι, που κάνει τους λαθρομετανάστες εισβολείς να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και παρακινούν τους μουσουλμάνους, λαθραίους και μη, να γιορτάσουν την θρησκευτική τους γιορτή, η οποία θα έχει ως κορύφωση της την σωρηδόν συγκέντρωση τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με όσους κινδύνους δύναται να ελλοχεύουν.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ... ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!
"Επιχείρηση" έχει ανοίξει Αλβανός κοντά στο Σπήλαιο Πανός στον Μαραθώνα , ο οποίος έχει στήσει το "τσαντίρι" του εκεί και, εκτός από παράνομη υλοτομία με Πακιστανούς, τους παρέχει αλυσοπρίονα για να ακρωτηριάζουν αδέσποτα σκυλιά, στη συνέχεια να τα γδέρνουν και να κάνουν μπάρμπεκιου... Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές γνωστών που πέρασαν από εκεί την Κυριακή και σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρυσαν. Παντού γύρω τους φρεσκοκομμένα πόδια σκύλων και γδαρμένες γούνες των άτυχων ζώων ... Είδαν και τις σούβλες πιό κάτω... 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 19 / 08 / 2012 18:25 Τελευταία ανανέωση: 19 / 08 / 2012 - 18:30 Κινδυνεύουν να μείνουν στο κρύο χιλιάδες μαθητές!


Κινδυνεύουν να μείνουν στο κρύο χιλιάδες μαθητές!
Η περσινή σχολική χρονιά έκλεισε με τα σχολεία να έχουν εισπράξει μόνο μια δόση από τις επιχορηγήσεις για τις λειτουργικές δαπάνες, ενώ εκκρεμεί η καταβολή της δεύτερης δόσης, που αναμενόταν τον Απρίλιο.
Κατά συνέπεια επιβάλλεται η άμεση εκταμίευσή της από τους δήμους, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η δραματική οικονομική κατάσταση των σχολείων εγκυμονεί σοβαρά προβλήματα για την ομαλή λειτουργία τους από το Σεπτέμβριο.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι η πρώτη δόση του 2012 ήταν μειωμένη ως προς την αντίστοιχη του 2011 κατά 33%, με αποτέλεσμα να είναι σίγουρο πως τα σχολεία -με δεδομένη την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης- δεν θα μπορούν να αγοράσουν το πετρέλαιο που απαιτείται για τη θέρμανση τον επόμενο χειμώνα.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Βόλου θα ζητήσει έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών, ενώ τονίζεται ότι η απόδοση των κονδυλίων στις σχολικές μονάδες γίνεται άμεσα, όταν το κράτος αποδίδει τα κονδύλια.
Η αύξηση του πετρελαίου κατά 50% θα έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης να δαπανάται για την αγορά καυσίμων σε βάρος της κάλυψης των υπόλοιπων ζωτικών λειτουργικών αναγκών.
Στο μεταξύ, περιορισμένες θα είναι φέτος οι συντηρήσεις στα σχολεία, καθώς ο Δήμος δεν έχει εισπράξει από το κράτος τους πόρους της ΣΑΤΑ. Μόνο επείγουσες ανάγκες θα καλυφθούν και δεν θα υπάρξουν εργολαβίες. Όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις θα γίνουν με αυτεπιστασία. Σημειώνεται ότι από το Δήμο έχουν αρχίσει οι παρεμβάσεις σε 11 αύλειους σχολικούς χώρους, από κονδύλια που είχαν διατεθεί από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για την αναβάθμιση των διδακτηρίων. Οι παρεμβάσεις έχουν προϋπολογισμό 550.000 ευρώ και θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Με την πολιτική των περικοπών των κοινωνικών δαπανών και ειδικότερα των δαπανών για την παιδεία τα σχολεία αδυνατούν να λειτουργήσουν, καθώς σημαντικές καθημερινές ανάγκες δεν μπορούν να καλυφθούν.
«Το φίδι από την τρύπα» για ακόμη μία φορά, καλούνται να βγάλουν οι γονείς...
Η παιδεία που αποτελεί ένα από τα υπέρτατα αγαθά του ανθρώπου, περνά τον δικό της «γολγοθά»...
 Διάβαστε επίσης:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18 / 08 / 2012 22:20 Τελευταία ανανέωση: 18 / 08 / 2012 - 22:22 Σύλληψη Αλβανίδας καταζητούμενης στην Κακαβιά Ιωαννίνων

Στη σύλληψη μιας 38χρονης Αλβανίδας σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές

Σύλληψη Αλβανίδας καταζητούμενης στην Κακαβιά Ιωαννίνων
για συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές, προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Κακαβιάς Ιωαννίνων.
Η 38χρονη καταζητούμενη, που συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

Ύδρα: Το γύρο του κόσμου έκαναν τα πρωτοφανή επεισόδια

Εκτενή αναφορά στα πρωτοφανή επεισόδια στην Ύδρα έκαναν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως η ιστορική Washington Post και το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Spiegel αναπαράγοντας τα ρεπορτάζ του newsbomb.gr

                       
Ύδρα: Το γύρο του κόσμου έκαναν τα πρωτοφανή επεισόδια
Ειδικότερα, ως κλασικό παράδειγμα του πνεύματος φοροδιαφυγής που επικρατεί στην Ελλάδα χαρακτηρίζει τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν στην Ύδρα το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του σελίδα.
«Ένα κράτος το οποίο ολισθαίνει στη λιτότητα και ένας λαός που ακόμα και τώρα δεν θέλει να πληρώσει τους φόρους του» αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση και συνεχίζει « η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και επεισόδια έλαβαν χώρα στο νησί ολόκληρη την νύχτα»
Λιγότερο επιθετικό είναι το ρεπορτάζ της Washington Post, που βασισμένο στα ρεπορτάζ του newsbomb.gr μεταφέρει τα θλιβερά γεγονότα της Ύδρας, τα οποία αποτελούν ξανά αφορμή για δυσμενή σχόλια εκτός των συνόρων.
Το δημοσίευμα περιλαμβάνει μόνο τα στοιχεία του ρεπορτάζ αποφεύγοντας οποιοδήποτε σχόλιο. Στον επίλογο του κειμένου, ο συντάκτης αναφέρει ότι λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων η Ελλάδα προσπαθεί να πατάξει την φοροδιαφυγή μέσω των αλλεπάλληλων ελέγχων της οικονομικής Αστυνομίας.
Διαβάστε επίσης:
Πρωτοσέλιδο στο Spiegel τα επεισόδια στην Ύδρα

Ληστεία Πάρος: Αυτός είναι ο 29χρονος κατηγορούμενος

Μετά από εισαγγελική διάταξη, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε πριν λίγο στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, που κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και την δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί.

                       
Πρόκειται για τον Αναστάσιο Θεοφίλου του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αγνώστων συναυτουργών του, όπως αυτοί απεικονίζονται σε στιγμιότυπα του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της ληστείας.
Διαβάστε επίσης:
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του εκτελεστή της Πάρου στο προσωπικό του blog
Ληστεία Πάρος: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος!
Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Ο βρώμικος ρόλος των Γερμανών κατά του Ασάντ > Γερμανοί κατάσκοποι βοηθούν τους αντικαθεστωτκούς στη ΣυρίαΓερμανοί κατάσκοποι δρουν στα ανοιχτά των συριακών ακτών μεταδίδοντας πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσουν τους Σύρους αντάρτες που μάχονται το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της μια γερμανική εφημερίδα. Οι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) επιβαίνουν σε πλοιάρια που βρίσκονται στα ανοιχτά της Συρίας και διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να παρατηρούν τις μετακινήσεις του στρατού από απόσταση μέχρι και 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Μπιλντ αμ Ζόνταγκ.

Επιστρέφοντας στην Οθωμανική αυτοκρατορία της κυρίας Δραγώνα και του ΠΑΣΟΚ. Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 7, 2010

Πολλοί εξακολουθούν να εκπλήσσονται για τη μετατροπή της χώρας που πρώτη θεσμοθέτησε τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε χωματερή του καπιταλισμού. Όπου η γυναίκα κάθε ηλικίας θα σφάζεται και θα βιάζεται σα ζώο, το ίδιο και το παιδί. Όπου το βασικότερο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η προστασία γυναίκας και παιδιού, θα χαθεί με το πρόσχημα της προστασίας κάποιων άλλων “δικαιωμάτων” ώστε να προστατευτεί η σωματεμπορία, η δουλεμπορία και το εμπόριο ναρκωτικών. Οι κινητήριοι μοχλοί του καπιταλισμού δηλαδή, το μαύρο χρήμα.
Όταν γυναίκες, όπως η Δραγώνα, η Αλ Σαλέχ και άλλες γίνονται φορείς της ανθρώπινης κοινωνίας και εκμετάλλευσης…

To σχέδιο «Κήρυκας» για τον πόλεμο της προπαγάνδαςΆνδρες της 32 ΤΑΞΠΝ επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου.
Στην εποχή μας, όπου η ανέκαθεν παρούσα ψυχολογική διάσταση του πολέμου προσλαμβάνει όλο και μεγαλύτερη σημασία λόγω της προόδου των ΜΜΕ και της επιρροής που ασκούν στην εσωτερική και διεθνή κοινή γνώμη, η διαχείριση των ειδήσεων αποτελεί μια αδήριτη ανάγκη. Η ανάγκη αυτή έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην κρίση των Ιμίων, με την απαράδεκτη κατάσταση της τηλεοράσεως να δείχνει αλογόκριτα πλάνα από την αναχώρηση του Στόλου κα τη διασπορά ειδήσεων που προκάλεσαν τεράστια σύγχυση στο κοινό, λόγω της προφανούς ελλείψεως πολιτικής για το συγκεκριμένο θέμα. Στις ελλείψεις της περιόδου κατατασσόταν και αυτή ενός κατάλληλα οργανωμένου Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων, με αποτέλεσμα ο χειρισμός της όλης κρίσεως να καταλήξει στο γνωστό φιάσκο που θα μπορούσε να περιγραφεί με τον τίτλο του γνωστού έργου του Πιραντέλο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε». Από τότε, βέβαια, έγιναν πολλά για την κάλυψη των ελλείψεων αυτών, όπως η δημιουργία ενός πλήρως οργανωμένου και άρτια εξοπλισμένου Κέντρου Χειρισμού Κρίσεων και μία οργανωμένη προσπάθεια κωδικοποιήσεως των αναγκαίων χειρισμών για την ενημέρωσης της ελληνικής και διεθνούς κοινής γνώμης.
Πιο οργανωμένα

Σοκάρει η ομολογία του: Ήθελα να κάψω ολόκληρη τη Ρόδο! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_3208.html#ixzz240V6tIfQ


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, απώτερος σκοπός του ήταν να κάψει όλη τη Ρόδο!
Ο 39χρονος εντοπίστηκε από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε τους εμπρησμούς από την ηλικία των 13 χρόνων, όταν ζούσε με την οικογένειά του στη Γερμανία.
Υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και ομολόγησε ότι από το 2000 ως σήμερα είχε αποπειραθεί δέκα φορές να κάψει τα δάση στην Αρχίπολη, την Ελεούσα, το Παραδείσι, τη Λαχανιά, τη Δαματριά και τις Φάνες!
Η ομολογία του φερόμενου ως εμπρηστή ότι προκαλούσε πυρκαγιές πάντα με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας φωτιά με αναπτήρα σε ξερά χόρτα, ταιριάζει με τα ευρήματα της έρευνας.
Ωστόσο, υπάρχουν κενά στην απολογία του, καθώς για κάποιες πυρκαγιές ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να τις προκάλεσε ο ίδιος, όπως αυτή που ξέσπασε προ ημερών στις Στεφανές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος τη μελετά για να ασκήσει διώξεις.
newsbomb

Φανατικοί ισλαμιστές ετοιμάζουν κοκτέιλ επιθέσεων σε βάρος της Ελλάδας...;;; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_7885.html#ixzz240UlWlpvΦόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!

Από τον Μάκη Βραχιολίδη
Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Μετά δε από τη δολοφονική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ ότι "τους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς", με συνέπεια να δίνεται το έναυσμα για αντίποινα φανατικών ισλαμιστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Στα παραπάνω, συνεπικουρεί και η συνεχής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεις σε βάρος μεταναστών!
Στην Ελλάδα, οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά. Η καταγωγή τους δεν είναι μόνον από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανούς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι», τονίζει και ειδικά για τους Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς, επισημαίνει εμφατικά: «Προσοχή σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς. Έχουν και συμπεριφορά καμικάζι!».
Η εγκληματική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού στην Πάρο, όπως και η προ ενάμισι έτους άγρια δολοφονία ενός συμπολίτη μας από Αφγανούς για μια βιντεοκάμερα, επιβεβαιώνουν την διαπίστωση ότι Αφγανοί και Πακιστανοί ισλαμιστές μετανάστες, είναι οι πιο στυγεροί δολοφόνοι. Εάν μάλιστα σε αυτούς τους, συνυπολογιστούν και οι φανατικοί Σύριοι ισλαμιστές που αναμένονται να φτάσουν στην Ελλάδα σπρωγμένοι από τον εμφύλιο πόλεμο που διεξάγεται στη χώρα τους, είναι βέβαιον ότι η κατάσταση θα καταστεί απολύτως ανεξέλεγκτη για την ελληνική κυβέρνηση.
Ο φόβος που κυριαρχεί σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και διπλωμάτες, είναι μήπως τα ακραία στοιχεία ισλαμιστών, προβούν σε επιθέσεις-καμικάζι εναντίον χριστιανών, σαν αυτές που σημειώνονται σε ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες στη Μ. Ανατολή και ειδικά στη Νιγηρία, από την εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Επίσης, ο πόλεμος που διεξάγεται στην Συρία βρίθει από θρησκευτικό φανατισμό και μίσος εναντίον των χριστιανών. Ακραία στοιχεία ισλαμιστών, συλλαμβάνουν χριστιανούς τους δολοφονούν επί τόπου, είτε πυροβολώντας τους είτε αποκεφαλίζοντάς τους! Τις δολοφονίες αυτές μάλιστα τις διακινούν σε όλο τον κόσμο από το διαδίκτυο, σαν να θέλουν να περάσουν το μήνυμα για το τι προγραμματίζουν σε βάρος των χριστιανών ανά τον κόσμο!
Το εκρηκτικό αυτό μείγμα, συμπληρώνεται από συνεχείς απαγωγές χριστιανών που σημειώνονται από φανατικούς ισλαμιστές, τόσο στην Αφρική όσο και στην Μέση Ανατολή. Οι απαγωγείς αξιώνουν από τις οικογένειες των απαχθέντων τεράστια χρηματικά ποσά προκειμένου να τους απελευθερώσουν, διαφορετικά απειλούν ότι θα τους στείλουν σε πακέτο το...κεφάλι του συγγενή τους! Ήδη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ζει οικογένεια νόμιμων Αιγύπτιων μεταναστών-χριστιανών, της οποίας συγγενικό μέλος απήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Αίγυπτο και της ζητούν 25.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν! Σε διαφορετική περίπτωση θα τον αποκεφαλίσουν!
Όλες αυτές οι εγκληματικές μέθοδοι ακραίου θρησκευτικού φανατισμού, φοβούνται επιτελείς της κυβέρνησης ότι θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα από ισλαμιστές, οι οποίοι όχι μόνο πληθαίνουν αλλά οργανώνονται στην χώρα μας.
Ο έμπειρος στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος κ. Δρούγος, επισημαίνει: «Σύμφωνα με στοιχεία που έχω δει για τις βαλκανικές χώρες, προερχόμενα από σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών, εκτιμάται ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές στα Βαλκάνια είναι γύρω στους 3000. Οι πιο πολλοί φανατικοί ισλαμιστές βρίσκονται στο Κόσσοβο, τα Σκόπια, τη Βοσνία. Στην Ελλάδα οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300, αλλά υπάρχουν και άλλου θύλακες ικανοί να αναβαθμιστούν σύντομα. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά».
15.000 ΕΩΣ 20.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται στην Συρία είναι δύσκολα προβλέψιμος. Πάντως, στην ελληνική κυβέρνηση υπολογίζουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου είναι δυνατόν να εισβάλουν στην Ελλάδα 15.000 έως 20.000 Σύριοι λαθρομετανάστες, σπρωγμένοι διά της γνωστής μεθόδου προς την χώρα μας, από την Τουρκία. Ο Θανάσης Δρούγος υπογραμμίζει: «Για την ώρα ο αριθμός των Συρίων που έχουν έρθει στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλος. Αν τα ΝΑΤΟ όμως προχωρήσει με τον Αραβικό σύνδεσμο σε ενέργεια κατά του καθεστώτος Άσαντ, τότε θα αυξηθεί ο αριθμός τους στην Τουρκία και θα τους πλασάρουν κατά 'δω, με τους γνωστούς τρόπους, κυρίως από τον Έβρο. Εκτιμώ ότι οι πιο πολλοί από αυτούς θα είναι κουρδικής προέλευσης, αν και δεν αποκλείω και από άλλες ομάδες. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα πέσει ο Άσαντ. Ξανατονίζω ότι πολλοί πρόσφυγες Σύριοι, θα εισέλθουν στην χώρα μας εφόσον γίνει στρατιωτική επέμβαση σε βάρος του Άσαντ. Δυστυχώς, δεν έχουμε εμπειρίες από την συμπεριφορά των Συρίων ισλαμιστών όπως έχουμε με Αφγανούς, Κούρδους, Πακιστανούς κ.λ.π. Και οι ίδιες οι πρεσβείες τους εδώ δεν έχουν ιδέα! Αν ο Άσαντ πέσει από την εξουσία με πιο ήπιο τρόπο, τότε δύσκολα θα κινηθούν προς εμάς, πολλά ρεύματα Συρίων προσφύγων με επικίνδυνες διαθέσεις».
Σύμφωνα λοιπόν όσα επισημαίνει ο κ. Δρούγος, ο μεγάλος κίνδυνος που ελλοχεύει για τη χώρα μας είναι στην περίπτωση που ο Άσαντ εγκαταλείψει την εξουσία μετά από στρατιωτική επέμβαση των ξένων δυνάμεων. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα εισρεύσει στην Πατρίδα μας μεγάλος αριθμός Σύριων ισλαμιστών, για την επικινδυνότητα των οποίων δεν έχει ιδέα ούτε η εδώ πρεσβεία της Συρίας!!!
Αναφορικά με το πόσο πιθανό θεωρεί να δούμε και στην χώρα μας επιθέσεις ακραίων ισλαμιστών-καμικάζι σε βάρος χριστιανών ή άλλες εγκληματικές μεθόδους (π.χ. απαγωγές) που ήδη εφαρμόζουν φανατικοί ισλαμιστές σε Αφρική και Μέση Ανατολή, ο κ. Δρούγος, τονίζει:
«Είναι αλήθεια ότι στη Μ. Ανατολή και στη Νιγηρία έχουν δεχθεί επιθέσεις Ορθόδοξες και Καθολικές εκκλησίες, στις οποίες έχουν υπάρξει πολλοί νεκροί. Δυστυχώς έπονται και άλλα παρόμοια χτυπήματα. Ασχολούμαι χρόνια με αυτές τις πλανητικές γωνίες. Αν περάσουν ακραία στοιχεία μέσα στην Ελλάδα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί καθόλου αυτή η πιθανότητα. Πιο πολύ με ανησυχούν στην Ελλάδα οι Αφγανο-πακιστανοί και οι Σομαλοί. Αυτές οι κοινότητες που τις έχω μελετήσει στο εξωτερικό, είναι πολύ επικίνδυνες! Το βλέπουμε από μερικά βίαια και φονικά περιστατικά που έγιναν στην χώρα μας και πρωταγωνίστησαν. Μεσανατολίτες και Ινδοί είναι πιο προσεκτικοί.
Δεν έχω στοιχεία για σχέσεις τους με βίαιες ομάδες. Πάντως, Πακιστανοί και Σομαλοί έχουν και συμπεριφορά καμικάζι. Τα ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να μας προβληματίσουν, γιατί είμαστε χώρα σε διάλυση. Χρειάζεται καλύτερο δίκτυο πληροφοριών για ανθρώπινες πληροφορίες, για ανθρώπους που έχουν διεισδύσει στις κοινότητες αυτές, να αναπτύξουμε ειδικές σχέσεις με αντίστοιχες υπηρεσίες ασφαλείας και αντιτρομοκρατίας στο εξωτερικό. Δυστυχώς όλα αυτά δεν τα έχουμε, άρα είμαστε αφύλακτη διάβαση. Τέλος, πρέπει να προσέξουμε πολύ την παρουσία στελεχών και πυρήνων της εξτρεμιστικής-σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ που είναι εδώ στην Αθήνα!».
makeleio
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: TEΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/te.html#ixzz240UJuvzT


Σε λίγες  ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το  κατοχικό καθεστώς  αυτής της άλλοτε  Ορθόδοξης και δημοκρατικής  χώρας, θα απαιτήσει  απο τον κάθε ένα  χωριστά  να  δώσει ενυπογράφως  την συγκατάθεσή  του  στο  ψηφιακό μαρκάρισμα  μέσω  της αποδοχής - παραλαβής  της νέας  ταυτότητας.
 
Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων  είναι  αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν , ότι  στην Καισαριανή ,εκεί  δηλαδή  που πρίν ένα χρόνο και εμείς καταγγέλλαμε ότι φυλάσσονται  πάνω απο 9 εκατομμύρια  τσιπαρισμένες κάρτες του πολίτη,υπάρχει  ένα κεντρικό σύστημα διασύνδεσης, ελέγχου,διαχείρισης και αποθήκευσης  ΟΛΩΝ  των  βάσεων δεδομένων καθώς επίσης και κάθε  off line  ψηφιακού αρχείου που διατηρούν  νομικά πρόσωπα  δημοσίου  αλλά και ιδιωτικού δικαίου.
 
Ολοκληρώθηκε  δηλαδή  τεχνικά  αυτό  το τμήμα  που  θα  ασχολείται  απο εδώ και πέρα  με το ηλεκτρονικό φακέλωμα  του κάθε  Έλληνα πολίτη, για χάρη του οποίου  θα μας εκβιάσουν να πάρουμε τις νέες "έξυπνες" ταυτότητες.  
 
Με απλά λόγια  κάθε  πληροφορία  που αφορά  τον Έλληνα πολίτη  και που ήδη καταγράφουν σε βάσεις δεδομένων ή σε ψηφιακά  αρχεία , εταιρείες, οργανισμοί, υπηρεσίες (φανερές και μυστικές) , ασφαλίστικά  ταμεία,  τράπεζες, ΔΕΚΟ, ιδιώτες  κ.α , θα  συλλέγεται ,θα  επεξεργάζεται και θα αποθηκεύεται σε αυτό το κέντρο  που θα είναι  κατά πάσαν πιθανότητα  το "κέντρο επιχειρήσεων" της νέας  "ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης". 
 
Μιας "διακυβέρνησης" που κατά τις εντολές  των  ξένων εντολέων και τις ομολογίες  των ντόπιων εντολοδόχων  τους , θα είναι παγκόσμια  και που όπως  ισχυρίζονται θα φέρει επιτέλους   μια  "τάξη" στα ...πράγματα.
 
Οι άνθρωποι οι οποίοι  μας έδωσαν  τις πληροφορίες σχετικά με αυτό  το κέντρο, μας είπαν χαρακτηριστικά, ότι  είναι απίστευτο  τι  πληροφορίες έχουν ήδη συλλέξει για τον καθένα μας, τόσο απο τις  μέχρι  "χθές"  ασύνδετες μεταξύ τους  επίσημες  και γνωστές βάσεις δεδομένων, όσο και απο  εκείνες  που διατηρούν  φανερές και μυστικές  υπηρεσίες , με πρόσχημα  την  "εθνική ασφάλεια' , την δίωξη ηλεκτρονικού  εγκλήματος κλπ.
 
Δεδομένου ότι  το "τεκμήριο της αθωότητας"  έχει  ήδη καταργηθεί  de facto  αρχικά απο την συνθήκη  του  Σένγκεν , αλλά και απο μεταγενέστερες  συνθήκες  , νόμους , κανονισμούς και οδηγίες της Ε.Ε , ΟΛΟΙ  θεωρούμεθα  ύποπτοι  ή δυνητικά  ύποπτοι  τέλεσης αξιόποινων  πράξεων και άρα υποκείμενα  παρακολούθησης  ΧΩΡΙΣ  ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
 
Τα προϊόντα  αυτής  της  μαζικής -κατά την προσωπική μας εκτίμηση-παρακολούθησης είναι και αυτά  αποθηκευμένα (και θα αποθηκεύονται  εσαεί) σε αυτό  το κέντρο  μαζί  με  δεκάδες χιλιάδες  άλλες πληροφορίες που αφορούν την  δημόσια και ιδιωτική μας ζωή για  να "επεξεργαστούν"  ...κατάλληλα  και να  διοχετευθούν  "εκεί που πρέπει  και όταν πρέπει".
 
Υπάρχει  λοιπόν  ήδη ο "Μεγάλος  Αδελφός" και το μόνο που απομένει  είναι  να   υπογράψουμε  την συγκατάθεσή  μας  κατά  την παραλαβή  της νέας ταυτότητας, η οποία  θα είναι  και το επίσημο  "ψηφιακό  μαρκάρισμα" σε αυτήν  την  ανοικτού  τύπου   ηλεκτρονική  φυλακή.
 
Μέχρι στιγμής  δεχτήκαμε   σχεδόν  αδιαμαρτύρητα  τις  εξοντωτικές  "τιμωρίες"  που  μας επέβαλλαν  με κυνισμό και  ανυπέρβλητη  χυδαιότητα και θράσος  οι  πραγματικοί  υπαίτιοι  της  παρούσας  "κρίσης".

Δεχτήκαμε  να χάσουμε  την εθνική μας κυριαρχία , πρώτη  φορά στην ιστορία της Ελλάδας  χωρίς  να"πέσει  ντουφεκιά".
 
Δεχτήκαμε  να  μας  λένε  κατάμουτρα  ότι "μαζί  τα φάγαμε". Δεχτήκαμε  να  μας  αποκαλούν  οι  κοπρίτες  κοπρίτες , οι τεμπέληδες τεμπέληδες  και οι απατεώνες  απατεώνες.
 
Θα δεχτούμε να  δώσουμε  και το τελευταίο  "φλουρί"  που μας απόμεινε  και που δεν είναι άλλο  απο  το Θεόσδοτο  δώρο της  ελευθερίας;
 
Θα δεχτούμε να γίνουμε  οι  "μαρκαρισμένοι"  κατάδικοι  μιας  ηλεκτρονικής φυλακής που  θα έχουν   πάνω κάτω  τα ίδια περίπου "δικαιώματα"  με  εκείνους  που "φιλοξενεί"  στα Διάφορα  Γκουαντανάμο η  Νέα Τάξη Πραγμάτων;

(Μ)ΕΣΑ (Μ)ΑΖΙΚΗΣ (Ε)ΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_19.html#ixzz240Tusp7y

Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ.

Σταύρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ. Από κομμουνιστική οικογένεια, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ΚΚΕ.

Μάνια Τεγοπούλου: Εκδότρια Ελευθεροτυπίας, MEGA κ.τ.λ. Κόρη του καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρείται ακροαριστερή.

Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ.
Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα».
Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

Αναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.

Στρατής Λιαρέλης: Διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.

Νίκος Ευαγγελάτος (ή Εισαγγελάτος): ΚΝΕ.

Όλγα Τρέμη…MEGA, ΚΝΕ.

Παύλος Τσίμας: MEGA, πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.

Μανώλης Αναγνωστάκης: MEGA Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.   

Οι του Ιού της Ελευθεροτυπίας: ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία Β’ Πανελλαδική (ακροαριστερή διάσπαση της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτ., το 1978, εξέδωσαν το περιοδικό «Σχολιαστής»).
Στην Β’ Πανελλαδική συμμετείχαν επίσης και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, (της λεγόμενης «γενιάς του πολυτεχνείου»), σήμερα πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.

Παναγιώτης Παναγιώτου, (ή Παν. Παν.): στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού του Μπόμπολα (Έθνος κ.α.)

Αλέξης Παπαχελάς: Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ο οποίος μάλιστα ήταν Γραμματέας της Β’ Πανελλαδικής στο. Κολέγιο Αθηνών.

Σταύρος Λυγερός: Καθημερινή, της «γενιάς του πολυτεχνείου», ήταν και στην «συντονιστική επιτροπή» του πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση»).

Τάσος Τέλλογλου: ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.

Βασίλης Λυριτζής: (ο επονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικής ομοιότητος): στην πρωινή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Δήμος Βερύκκιος: Alpha, ΚΝΕ.

Λάκης Λαζόπουλος: Alpha, Κνίτης, ….το πουλάκι μας.

Γιώργος Κύρτσος: Ο. «φιλελεύθερος» εκδότης και τηλεσχολιαστής, κι αυτός στην ΚΝΕ ήτανε.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινώς. «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ή «Κατακίτρινος»):
Αριστεριστής γενικώς, φίλος των Ξηρών και μόνιμος απολογητής της κόκκινης τρομοκρατίας, «αδέσποτος» σήμερα, άγνωστο αν ήταν κάπου οργανωμένος παλαιότερα.

Γιώργος Βαρεμένος: τηλεσχολιαστής, τελευταίως έχει χαθεί, ΚΚΕ, σπουδές Μόσχα.

Αλέξης Οικονόμου: Ο σημερινός. «αριστερός πατριώτης» του Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος του ΚΚΕ.

Παντελής Καψής: γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αδερφός του Μανώλη, του
φανατικού. εκσυγχρονιστή του MEGA, Διευθυντής στα ΝΕΑ, νυν εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Παπαδήμου, ΚΚΕ εσωτ.

Χρήστος Μαχαίρας: Διευθυντής στο Έθνος του Μπόμπολα, ΚΚΕ εσωτ.

Θανάσης Τσεκούρας: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Νίκος Μεγγρέλης: έχει περάσει από πολλά κανάλια (MEGA, ΑΝΤ1), τώρα είναι Διευθυντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ εσωτ.

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: ΝΕΤ τώρα ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Σεμίνα Διγενή: Έχει χαθεί τελευταία, ΚΝΕ και αυτή.

Γιάννης Λάτσιος: O κύριος, life style του ΑΝT1, ΚΚΕ εσωτ.

Σταμάτης Μαλέλης: Γενικός Δερβέναγας του. κουτσομπολίστικου καναλιού STAR και αναμφισβήτητος. άρχοντας του life style. Ακροαριστερός (τροτσκιστής) στα νιάτα του.

Γιάννης Βλαστάρης: Διευθυντής σύνταξης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Δημήτρης Τσιόδρας: Πρώην διευθυντής του Flash (Κόκκαλης) και νυν υπεύθυνος πολιτικού της Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Ηλίας Θεοφύλακτος: Διευθυντής στην εφημερίδα Ισοτιμία, ΚΝΕ.

Στέλιος Κούλογλου: «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» στην ΝΕΤ (συμμετέχει και στο Δ.Σ. της κρατικής αυτής εταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στο. υπερεπαναστατικό ΕΚΚΕ ήταν ο κύριος (σύντροφος).

Μπήλιω Τσουκαλά: ΝΕΤ, στο ΕΚΚΕ κι αυτή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο ακριβοπληρωμένος της ΝΕΤ «στην υγεία μας βρε παιδιά» ή «στην υγεία σας κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο big brother. Έχει χαθεί τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί. Επαναστάταρος του ΕΚΚΕ κι αυτός.

Δημήτρης Ψυχογιός: Βήμα, οργανωτής της αριστερίστικης «20ης του Οκτώβρη».
Επειδή και οι δημοσκόποι έχουν άμεση σχέση με τα ΜΜΕ, ας μπούμε για λίγο στον θαυμαστό κόσμο τους:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Ο. πατέρας όλων των δημοσκόπων. Παλιό δραστήριο μέλος αριστερίστικων οργανώσεων σε Ελλάδα και Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat). Παλιά έγγραφα της ΚΥΠ τον ενέπλεκαν και με την τρομοκρατία. Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε τίποτα.

Γιάννης Μαυρής: Γενικός Διευθυντής της Public Issue, ΚΚΕ εσωτ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικός Διευθυντής της VPRC, ΚΚΕ εσωτ.

Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ εσωτ.

Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός της GPO, τ. Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ.

Να πως διαμορφώνονται οι συνειδήσεις στην Ελλάδα.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Μαζί με την τουρκική "εισβολή" των Τούρκων στην Ελλάδα, ξεκινάνε και οι φωτιές στο Α.Αιγαίο

Η τουριστική «εισβολή» των Τούρκων στην Ελλάδα, ξεκινά από σήμερα καθώς την Κυριακή είναι το Μπαϊράμι των Μουσουλμάνων και μέχρι την Τετάρτη είναι επίσημη αργία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των τουριστικών πρακτόρων με οργανωμένες εκδρομές θα μετακινηθούν 500.000 Τούρκοι από τους οποίους οι 100.000 θα ταξιδέψουν στο ξεωτερικό. Η χώρα μας είναι πρώτη στις προτιμήσεις των Τούρκων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Μπασαράν Ουλούσοϊ αναφέρει πως «η Ελλάδα και η Ιταλία είναι από τις βασικές χώρες προορισμού. Κυρίως η Ελλάδα θα γεμίσει με Τούρκους. Είναι και κοντά και φθηνά».
Σύμφωνα με την Ηürriyet βασικοί προορισμοί των Τούρκων θα είναι η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ρόδος, η Καβάλα και η Αθήνα.
Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς του Ολούσοϊ οι 500.000 Τούρκοι θα ξοδέψουν περίπου 150 εκατομμύρα Ευρώ μέσα σε 5 ημέρες.

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο πρόεδρος των ΛΑΘΡΟΠακιστανών, απειλεί με τζιχάντ μεσα στο κέντρο της Αθήνας!!! - Βίντεο

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο πρόεδρος των ΛΑΘΡΟΠακιστανών, απειλεί με τζιχάντ μεσα στο κέντρο της Αθήνας!!! - Βίντεο

Αντί να κυνηγούν Τούρκους στο Α.Αιγαίο κυνηγούν ταβερνιάρηδες στην Ύδρα!

Σοβαρότατο θέμα νομιμοποίησης της διαδικασίας μεταφοράς της διμοιρίας των ΜΑΤ στην Ύδρα, προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση των κατοίκων του νησιού που προκλήθηκε από την σύλληψη ενός ... νεαρού γιου ιδιοκτήτριας ταβέρνας που δεν έκοβε αποδείξεις, αλλά και πολλά ερωτήματα για την υπερβολική χρήση μέσων και προσωπικού προκύπτουν από τις σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες και σήμερα στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού. Η όλη εξέλιξη της υπόθεσης έδειξε ότι η κοινωνική ανοχή σε ότι αφορά το φοροκυνηγητό έχει πεπερασμένα όρια, τα οποία προφανώς ξεπεράστηκαν από τις αρχές, όπως κατέστη σαφές.
 
Όταν έχουμε εξέγερση και πολιορκία ενός αστυνομικού τμήματος όλη την νύχτα στην ... Ύδρα εύκολο είναι να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί σε άλλες περιοχές όπως π.χ. στην Κρήτη.
Δεν είδαμε να γίνεται αντίστοιχη κινητοποίηση π.χ. όταν προσάραξε η θαλαμηγός με σημαία Μάλτας μεταξύ Χίου και Οινουσσών και επιτράπηκε στην τουρκική Ατκοφυλακή να εκτελέσει αποστολή έρευνας διάσωσης όχι απλώς εντός των ΕΧΥ, αλλά επάνω σε ελληνικό έδαφος, αφού οι βραχονησίδες Πρασονήσια είναι ελληνικό έδαφος.
Το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης ΛΣ 070 με κανονικό πυργίσκο πυροβόλου στην πλώρη του (κατ'αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με το defencenet.gr μέσα στον καταιγισμό καπνογόνων και δακρυγόνων που έριχναν τα ΜΑΤ θεώρησαν ότι πρόκειται για πλοίο του ΠΝ) αντί να περιπολεί στο Α.Αιγαίο ή να μεταφέρει προσωπικό στην Χίο που κατακαίγεται, μετέφερε ΜΑΤ για την σύλληψη ενός ταβερνιάρη στην Ύδρα!
Και το ερώτημα που ίσχυε και για την περίπτωση που είχε διαθέσει πλοίο το Πολεμικό Ναυτικό, είναι: Έχει δικαίωμα το Λιμενικό να εμπλέκεται σε επιχειρήσεις εσωτερική καταστολής; Όχι! Κατηγορηματικά, ΌΧΙ!
Θυμίζουμε ότι το 2009 ο τότε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και σήμερα πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος είχε αρνηθεί την χρήση ανδρών του Λιμενικού στην αναχαίτιση εντός του λιμανιού του Πειραιά των αγροτών της Κρήτης που έρχονταν με το πλοίο της γραμμής για να διαδηλώσουν μπροστά την Βουλή και η όλη επιχείρηση έγινε από την Αστυνομία.
Το Λιμενικό δεν είχε κανένα δικαίωμα τότε, όπως και δεν είχε κανένα δικαίωμα τώρα (όπως άλλωστε και το ΠΝ) για να μεταφέρει αστυνομκές δυνάμεις προς εσωτερική καταστολή στο νησί. Ειδικά και από την στιγμή που το ΓΕΕΘΑ έχει εντάξει και το Λιμενικό στην Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης (και πολύ σωστά έπραξε κατά την εκτίμησή μας-το σωστό να λέγεται).
Έχουμε λοιπόν μία λιμενική δύναμη που είναι ενταγμένη στον μηχανισμό Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ και εμφανίζεται να μεταφέρει ... ΜΑΤ στην Ύδρα για να συλλάβουν έναν ταβερνιάρη! Αδιανόητες καταστάσεις.
Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα της κλιμάκωσης. Είναι πρωτοφανής η κλιμάκωση και η επίδειξη ισχύος που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για μια σύλληψη ενός ταβερνιάρη που δεν έκοβε αποδείξεις. Εμείς ως υπόθεση εργασίας δεχόμαστε ότι το ΣΔΟΕ είχε απόλυτο δίκιο και έπραξε τα δέοντα όπως ο νόμος ορίζει. Από εκεί και πέρα η διαχείριση του όλου θέματος από την πλευρά των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων απλά εξέθεσε την ηγεσία και της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Συνολικά, πως είναι δυνατόν ένα κράτος να διαθέτει για εσωτερική καταστολή ενός ταβερνιάρη που δεν έκοβε αποδείξεις, τέτοια δύναμη και "να σφυρίζει αδιάφορα" όταν η Τουρκία παραβιάζει διεθνείς συνθήκες και αρμοδιότητες στο Αιγαίο; Ούτε ένα διάβημα δεν έγινε από το υπουργείο Εξωτερικών (εκτός και αν έγινε και δεν ανακοινώθηκε) στην Άγκυρα για τα "νέα Ίμια" στα Πρασονήσια μεταξύ Χίου και Οινουσσών. Εκεί όφειλε να είναι το ΛΣ 070, όχι στην Ύδρα...
Απόδειξη η φωτογραφία-ντουκουμέντο που δημοσιεύουμε στην πρώτη σελίδα και το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει στο defencenet.gr στις 5 Οκτωβρίου του 2010 για το πόσο πολύτιμο είναι το σκάφος ΛΣ 070 όταν η μια τουρκική φρεγάτα αποπειράθηκε να το εμβολίσει. Διαβάστε ένα τμήμα από το δημοσίευμα εκείνο και θα καταλάβετε:
"Δολοφονική απόπειρα κατά του πληρώματος περιπολικού του Λιμενικού από τουρκική φρεγάτα σημειώθηκε χθες λίγο έξω από την Ψέριμο. Το τουρκικό σκάφος, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που επίσης φέρνει κατ’αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα το defencenet.gr, κινήθηκε πάση δυνάμει κατά του ελληνικού σκάφους (ΠΑΘ 070), προσπαθώντας να το εμβολίσει στη μέση. Το ελληνικό σκάφος διασώθηκε μόνο χάρις στα ανακλαστικά του κυβερνήτη και του πληρώματός του αφού κατέφερε για λίγα μόλις μέτρα να αποφύγει την πλώρη της τουρκική φρεγάτας F492 Gemlik (πρώην USS Antrim) κλάσης O.H.Perry, η οποία κυριολεκτικά θα το έκοβε στα δύο.

Η απίστευτη πρόκληση (αν και πλέον ο αντίπαλος είναι για όλα ικανός και δεν τίθεται θέμα χαρακτηρισμού των προκλήσεων του ως «απίστευτες») σημειώθηκε όταν το ελληνικό περιπολικό παρακολουθώντας έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα που ξεκίνησε από την Γαλλία και θα κατέληγε στο τουρκικό λιμάνι του Ντιντίμ, απέναντι από την Ψέριμο, πλησίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Η φρεγάτα F492 Gemlik βλέποντας το ελληνικό σκάφος, να πλησιάζει έφυγε πάση δυνάμει από την άλλη πλευρά του κόλπου και έβαλε πλώρη κατά του ΠΑΘ,με αριθμό 070. Το ελληνικό σκάφος προσπάθησε να επικοινωνήσει στη συχνότητα κινδύνου με την φρεγάτα που κατευθυνόταν εναντίον του, αλλά μάταια.


Κανείς δεν απαντούσε και η απόσταση όλο και μίκραινε.
Βλέποντας ο κυβερνήτης του σκάφους ότι σε λίγο θα ήταν αργά ξεκίνησε και αυτός πάση δυνάμει ελιγμούς αποφυγής και τελικά τα κατάφερε για λιγότερο από ... 50 μέτρα(!) να αποφύγει τον εμβολισμό.
Στην πρώτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απομάκρυνση του ελληνικού σκάφους και διακρίνονται με σαφήνεια οι πορείες των δύο σκαφών. Εκεί που βρίσκεται η τουρκική φρεγάτα λίγα δευτερόλεπτα πριν ήταν το ελληνικό περιπολικό!

Και δεν πρόκειται για απόπειρα «επακούμβισης» δηλαδή για πλευρικό «σκρινάρισμα» σκαφών που ορισμένες φορές συμβαίνει, μεταξύ των σκαφών Λιμενικού και τουρκικής Ακτοφυλακής σε «καυτές» ζώνες όπως τα Ίμια. Πρόκειται για κανονική απόπειρα εμβολισμού. Στην δεύτερη φωτό φαίνεται το τουρκικό σκάφος να έχει πάρει πορεί καταπάνω του ΠΑΘ-070"!
defencenet

υριακή, 19 Αυγούστου 2012 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ “ΥΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ”!

Θαυμάστε κράτος… Συνελήφθη για τρίτη φορά (!) νεαρός πακιστανός, που έχει σοκάρει επανειλημμένως τους κατοίκους της Θήβας, κάνοντας επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε κεντρικά σημεία και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα παιδιά!
Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο πακιστανός προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να…χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!

Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιδειξία που θα οδηγηθεί και αυτή τη φορά στον εισαγγελέα Θηβών. Όμως, αν και έχει ήδη εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ο Πακιστανός πάντα βρίσκει τρόπο να… επιστρέφει και να συνεχίζει τις ανάρμοστες προκλήσεις.

Εν ολίγοις, τον έπιαναν αναγκαστικά αφού οι “πράξεις” του γίνονταν δημόσια, κι αντί να τον βάλουν φυλακή ή να τον απελάσουν, τον άφηναν ελεύθερο να συνεχίζει τις… επιδείξεις του σε μικρούς και μεγάλους!
σσΟ: Η είδηση δεν είναι η ανωμαλία του κάθε κρετίνου που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και Έλληνας. Αλλα η περιβόητη “διοικητική απέλαση”. Εάν δεν έχει απελαθεί ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, τότε μάλλον μας δουλεύουν με τις “χιλιάδες απελάσεις” που ετοιμάζουν…