Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ. του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη.
Επισημαίνοντας το πραγματικό πρόβλημα του σημερινού ελλαδικού (και όχι Ελληνικού) πληθυσμού που δεν είναι άλλο από τη νοητική υστέρησή του (βλακεία) είχαμε, στο παρελθόν υπογραμμίσει τα παρακάτω:
«O ΕΧΘΡΟΣ δεν είναι άλλος από τη βλακεία του ελλαδικού (και ποτέ Ελληνικού) όχλου και αυτή τη βλακεία θα πρέπει να κατανικήσουμε μεθοδευμένα. Η ύπαρξή της επιβεβαιώνεται από το σημερινό (και όχι μόνον…) κοινωνικό αποτέλεσμα. Και η καταπολέμησή της προϋποθέτει μεγάλη υπομονή με, ταυτόχρονη, διαρκή επιφυλακή, από μέρους μας. Κατ’ αρχήν δε θα πρέπει να κάνουμε τίποτε για την πρόωρη απαλλαγή του όχλου από τις συνέπειες της βλακείας του δίνοντάς του την οποιανδήποτε «ανάσα». Αντιθέτως, θα πρέπει να συντελέσουμε ώστε ο ίδιος να συνειδητοποιήσει κατά τον πλέον οδυνηρό τρόπο τη ίδια του τη βλακεία ώστε να την“θεραπεύσει”, διότι, εάν ο ίδιος δε “θεραπεύσει” τη βλακεία του πάντα θα θεωρεί ως εχθρό του (άρα, μη συνεργάσιμο) οιονδήποτε προσπαθήσει να τον λυτρώσει.

Ανακοπή της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών στον Έβρο!Μία επαναστατική αλλαγή σε ένα φαινόμενο που τις τελευταίες δεκαετίες έχει μετεξελιχθεί σε σημαντικότατο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα της χώρας, φαίνεται, με βάση τα πρώτα στοιχεία, ότι λαμβάνει χώρα στον Έβρο.
Με την αποστολή επί της ελληνοτουρκικής μεθορίου των 1.881 συνοριοφυλάκων, που αποφάσισε στις αρχές του μήνα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αριθμός των εισόδων των λαθρομεταναστών παρουσιάζει μείωση 90-95%! Μάλιστα ο ημερήσιος αριθμός πολλές φορές περιορίζεται σε μονοψήφιους αριθμούς. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι παράνομα εισερχόμενοι στη χώρα προέρχονται (κατά δήλωση τους) από τη Συρία. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί μία πρόγευση του τι πρόκειται να συμβεί στην περίπτωση που η κατάσταση στη Συρία εκτροχιαστεί ακόμη περισσότερο.

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!!! Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!
Άφθονο γέλιο προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση του Σύριζα κατά της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε τη ως μία ευχάριστη νότα μέσα στις θλιβερές ημέρες που βιώνουμε:

"Επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στη βουλευτή του Σύριζα Β. Κατριβάνου, τον Π. Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και τον Τ. Ασλάμ της πακιστανικής κοινότητας: Ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε με σπρωξιές και βρισιές, στην αντιπροσωπεία που πήγε να καταθέσει ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής. Η φρουρά παρατηρούσε το περιστατικό χωρίς να αντιδρά. Χτες το απόγευμα η αντιπροσωπεία, που αποτελούταν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β' Αθήνας, Β. Κατριβάνου, τον Δημοτικό Σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζ. Άσλαμ, μετά την κατάθεση του ψηφίσματος, αποχωρούσε από το Κοινοβούλιο.

Νεαροί Αλβανοί κλέβουν μηχανάκια στην Ηγουμενίτσα...


Νεαροί Αλβανοί κλέβουν μηχανάκια στην Ηγουμενίτσα. Δύο από αυτούς έπεσαν, ύστερα από καταγγελία στα χέρια της αστυνομίας. Συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί,

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ "ΚΟΣΣΟΒΟ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΑΡΙΑ...!

Η Ατζαρία, μια αυτόνομη δημοκρατία στη νότια Γεωργία, δέχεται όλο και περισσότερο επιρροή από την γειτονική Τουρκία. Η παρούσα τοπική εφημερίδα φοβάται ένα σενάριο όπως στο Κοσσυφοπέδιο.

Αυτές τις μέρες, οι τουρκικές αρχές έθεσαν επανειλημμένα το ζήτημα της επιστροφής της Ατζαρίας στην αγκαλιά της Άγκυρας [περιοχή με εμβαδόν 2.900 τ. χλμ., η Ατζαρία, η οποία βρίσκεται στη Γεωργία, έχει σύνορα με την Τουρκία - βλέπετε χάρτη].

Διμερής ναυτική άσκηση μεταξύ Ελλάδας-Αιγύπτου στην ανατολική ΜεσόγειοΆσκηση με την επωνυμία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2012» θα διεξαχθεί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην ευρύτερη περιοχή πρόσβασης του λιμένα της Αλεξάνδρειας από 26 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου 2012, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Στην άσκηση συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς η φρεγάτα ΨΑΡΑ (F454) τύπου MEKO-200HN και το υποβρύχιο ΠΡΩΤΕΥΣ (S113) Τύπου 209/1100 και από αιγυπτιακής πλευράς οι φρεγάτες TOUSHKA κλάσης PERRY και RASHEED κλάσης KNOX καθώς και οι πυραυλάκατοι HETTEEN και BADR κλάσης RAMADA. 

Μπουτάρης: «Ναι» στη φιλοξενία παράνομων μεταναστών στη ΘεσσαλονίκηΜπουτάρης: «Ναι» στη φιλοξενία παράνομων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη
Πρόθυμος να δημιουργηθεί στη συμπρωτεύουσα κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών εμφανίστηκε ο δήμαρχος της πόλης.
Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε τη διαφωνία του με τις αντιδράσεις δημάρχων στη δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών, σημειώνοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορεί να προέρχονται ακόμη και από ρατσιστική αντίληψη.
Ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε αντίρρηση να φιλοξενηθούν μετανάστες στο Γ' Σώμα Στρατού, εφόσον κάτι τέτοιο επιλεγεί.
«Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μετανάστες γιατί δεν υπάρχουν στρατόπεδα ή άλλοι χώροι. Όμως εγώ δεν θα έλεγα όχι. Όσοι το κάνουν αυτό έχουν μέχρι και ρατσιστική αντίληψη. Τι θα σε βλάψει ένας μετανάστης που είναι μέσα σε στρατόπεδο;» σημείωσε.
Πρόσθεσε δε ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τρομερό, δεν έχει τις διαστάσεις που έχει στην Αθήνα, καθώς οι περισσότεροι από τους μετανάστες που ζουν στην πόλη είναι ενταγμένοι στην κοινωνία και τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο.

Μ. Δαμανάκη: Ζήτησε να κλείσει η λαϊκή μουσική που έπαιζε σε ταβέρνα!


Μ. Δαμανάκη: Ζήτησε να κλείσει η λαϊκή μουσική που έπαιζε σε ταβέρνα!
Εντύπωση προκάλεσε η ...απαίτηση της επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, η οποία βρέθηκε σε νησί των Κυκλάδων και θέλησε να φάει σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα, η οποία τόλμησε και έπαιζε λαϊκή μουσική από τα ηχεία του μαγαζιού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η μουσική αυτή δεν άρεσε στην επίτροπο που ζήτησε να κλείσει, επιθυμία η οποία πραγματοποιήθηκε για λίγο ,αφού οι υπόλοιποι θαμώνες αντέδρασαν...
Μάλλον η κυρία Δαμανάκη έχει εθιστεί στην όπερα και δεν αντέχει να ακούει την μουσική που απολαμβάνει η πλειονότητα των Ελλήνων!

Τουρκικός τύπος: Πατριώτες στην κατανάλωση οι Έλληνες!Τουρκικός τύπος: Πατριώτες στην κατανάλωση οι Έλληνες!
Ο τουρκικός τύπος σχολιάζει ειρωνικά την στροφή των Ελλήνων στην κατανάλωση ελληνικών προϊόντων όπως καταγράφεται σε έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η εφημερίδα «Yeni Safak» με τον τίτλο «Ο γείτονας περιμένει έλεος από τα εγχώρια» γράφει ότι στην Ελλάδα που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, ο λαός στράφηκε προς τα εγχώρια προϊόντα . Η κατάσταση που προέκυψε χαρακτηρίζεται ως «πατριωτισμός της κατανάλωσης» . Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η «Vatan» με τον τίτλο « Ο ελληνικός λαός στράφηκε προς τα εγχώρια προϊόντα» .
Η «Turkiye» κάνει αναφορά στο θέμα με τον τίτλο « Έγιναν πατριώτες στην κατανάλωση» . Η «Taraf», η «Bugun» και η «Aksam» γράφουν για το θέμα με τον τίτλο «Ο ελληνικός λαός στράφηκε προς τα εγχώρια προϊόντα».
Στροφή Ελλήνων στα εγχώρια προϊόντα!
Εξάλλου και δημοσίευμα της αγγλόγλωσσης Hurriyet Daily News με τίτλο «Made in Greece a magic label survey» αναφέρεται στην έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία, το ένα τρίτο των Ελλήνων προτιμούν ελληνικά προϊόντα. Επιδιώκοντας να στηρίξουν την εγχώρια παραγωγή οι Έλληνες επιλέγουν ελληνικά προϊόντα ακόμα και αν είναι ακριβότερα, αναφέρει το δημοσίευμα.
Να σημειωθεί ότι ώθηση στην στροφή των Ελλήνων στα εγχώρια προϊόντα έδωσε και η συστηματική δράση τα 2 τελευταία χρόνια του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ό, τι Παράγουμε».
Τελικά υπάρχει κάτι που να μη τους ενοχλεί;

Ιράν: Απειλεί με ενεργοποίηση της συμφωνίας με Συρία!Το διμερές αμυντικό σύμφωνο ανάμεσα στο Ιράκ και τη Συρία που υπογράφτηκε το 2007 παραμένει ενεργό! Αυτή η σαφώς απειλητική αναφορά προέρχεται από τον Ιρανό υπουργό Άμυνας, ο οποίος δήλωσε επιπρόσθετα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιηθεί!
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, το πρόβλημα στη συριακή κρίση είναι ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν τρομοκρατικές ομάδες. Πρόσθεσε δε, ότι εάν δεν κατορθώσει να τις αντιμετωπίσει, τότε θα ενεργοποιηθεί το διμερές αμυντικό σύμφωνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η υποβολή σχετικού αιτήματος από την πλευρά της Συρίας...

Άδωνις VS X.A. Γιά ''Ξένιο'' Δία (1/3) 24Aug12

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τους υπεύθυνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού!Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τους υπεύθυνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού!
Επίθεση –και μάλιστα… διπλή- στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που αλυσόδεσε την Ελλάδα στα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και εξαθλίωσε τους Έλληνες, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην αντίδραση των κατοίκων της Κορίνθου για τη μετατροπή της πόλης του σε χωματερή λαθρομεταναστών! 
Ιδού το αντιεθνικιστικό παραλήρημα της –ελέω οικογενειοκρατίας- εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά:
 
«Τα επεισόδια στην Κόρινθο όπως και άλλες τέτοιου είδους ενέργειες  μελών κοινοβουλευτικού κόμματος, νοσταλγών του φασισμού, που επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους προτάσσοντας τη ξενοφοβία, πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα και δεν συνάδουν με την Ιστορία της χώρας μας. H απονομή της δικαιοσύνης είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κράτους. Όποιος επιχειρεί να υποκαταστήσει τους θεσμούς, αυτοδικώντας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κράτος δικαίου. Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια αυτά, και στις αποσπασματικές και επικοινωνιακού τύπου στρατηγικές απαντά θεσμικά».
 
Ιδού και το πιο… φρέσκο παραλήρημα κάποιου Κώστα Τριανταφύλλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:
 
«Μηδενική ανοχή στους αυτόκλητους προστάτες που λειτουργούν ως τάγματα εφόδου και ομάδες βίας. Κόμματα και οργανώσεις τα οποία έχουν ως βάση της σκέψης και της λειτουργίας τους τη βία και την αυτοδικία, δεν συνεισφέρουν τίποτα στην επίλυση του μείζονος εθνικού ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης. Αντίθετα, τροφοδοτούν και διογκώνουν την ανασφάλεια».
 
Απάντηση: Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού, αντί να σωπαίνουν και να κρύβονται, έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα! Ωστόσο, οι επιθέσεις τέτοιων αντεθνικών και αντικοινωνικών στοιχείων εναντίον μας, αποτελεί έναν ακόμη τίτλο τιμής για το Κίνημά μας!

λαϊκιστής ρεπόρτερ της Bild που έκανε καριέρα δυσφημώντας την Ελλάδα

μια τυπική περίπτωση γερμανού δημοσιογράφου.

Αντίθετα με την πλειονότητα των συναδέλφων του, που δίνουν έμφαση στα δεδομένα και αναλύουν ότι γράφουν, ο δημοσιογράφος αυτός βγάζει το ψωμί του με άρθρα-λίβελους κατά της Ελλάδας. Και πήρε...
συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό, που διάβασαν χτες εκατομμύρια Γερμανοί.

Εδώ και δύο χρόνια ο κ. Ροντσχάιμερ έχει χαρίσει στην Bild, την εφημερίδα με κυκλοφορία πάνω από 3.000.000 φύλλα ημερησίως, μερικά από τα πιο λαϊκίστικα άρθρα της. Όπως γράφει σε άρθρο της σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα», η αρχή έγινε τον Απρίλιο του 2010, όταν ο 24χρονος τότε Πάουλ εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μοιράζοντας χαρτονομίσματα σε δραχμές. Σαν επιστήμονας που αναλύει τα πειραματόζωά του, ο δημοσιογράφος έγραφε τότε στην Bild ότι οι Έλληνες δεν έλεγαν όχι στα χαρτονομίσματα φτάνοντας στο σημείο να μιλά για σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδας για επιστροφή στη δραχμή. «Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο για το ευρώ μας», κατέληγε.

Συνέχισε με δεκάδες «ανταποκρίσεις» από την Ελλάδα της κρίσης, κάθε φορά με πιο λαϊκίστικο θέμα. Τη μια παρουσίαζε μια συνταξιούχο στη Θεσσαλονίκη με σύνταξη 3.500 ευρώ, την άλλη προσπαθούσε να πάρει αποδείξεις από ταξί και έφτασε να πάει στο Μοναστηράκι για να περιγράψει την κραιπάλη των χρεοκοπημένων Ελλήνων για να δείξει ότι δεν βάζουν μυαλό. Η χώρα «ζητά οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη και το ΔΝΤ», έγραφε αλλά οι Έλληνες «συνεχίζουν να γλεντάνε». Το ατόπημα ήταν ότι τα τραπέζια ήταν γεμάτα και οι θαμώνες έτρωγαν κρέας και έπιναν ούζο.

Έγραψε και χειρότερα όμως. Όπως την «αποκάλυψη» στο γερμανικό κοινό ότι οι άνεργοι Έλληνες στέλνουν λεφτά στην Ελβετία. Για το λαϊκιστικο άρθρο του βασίστηκε στην πληροφορία ότι ανάμεσα στους Έλληνες που είχαν μεταφέρει ποσά σε ελβετικές τράπεζες ήταν και κάποιοι που είχαν δηλώσει άνεργοι.

Όμως το αποκορύφωμα της ανοησίας ήταν στις αρχές του 2012. Τότε έγραφε ότι αισθάνεται... δικαίωση, γιατί η Bild είχε προτείνει από το 2010 να πουλήσει η Ελλάδα την Ακρόπολη και μερικά νησιά για να ξεχρεώσει. Και γιατί ένιωθε δικαιωμένος; Γιατί ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, είχε δηλώσει υπέρ του να παραχωρηθεί η ενοίκιαση κάποιων αρχαιολογικών χώρων σε ιδιώτες.

Κατά καιρούς έχει γράψει και εναντίον των κομμάτων της αντιπολίτευσης με ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημιεγκληματίες:θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι;» ήταν ο τίτλος ενός άρθρου του Ροντσχάιμερ τον Φεβρουάριο του 2012. Ένας τέτοιος λίβελος του στοίχισε μια αγωγή από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος απαιτεί από την Bild αποζημίωση, καθώς ο γερμανός δημοσιογράφος υιοθετούσε την ρητορική της Χρυσής Αυγής κατά του ΣΥΡΙΖΑ και έγραφε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς», ενώ έφτανε στο σημείο να λέει ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι κι αυτός μέλος των αναρχικών και τους χρηματοδοτεί!

Οι λίβελοι του Ροντσχάιμερ στην Bild δεν έχουν όμως μόνο υποστηρικτές. Συχνά, γερμανοί αναγνώστες σχολιάζουν περιπαικτικά τα άρθρα του, ενώ κάποιοι παραδέχονται ότι δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών. Για να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα, και να δείξει ότι δεν είναι προκατειλημένος, εμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας στο Euro 2012 κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία. Και χτες «ξεπλύθηκε» για τα καλά με τη συνέντευξη που πήρε από τον Αντώνη Σαμαρά..

Πηγή: no news

Η φώτο που σαρώνει: Μια ανθρώπινη ελληνική σημαία ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_3520.html#ixzz24ZediNY8


Τα περήφανα Ελληνόπουλα δημιούργησαν με τα σώματά τους μια ελληνική σημαία και η φωτογραφία σαρώνει σε likes και κοινοποιήσεις στα social media.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Έλληνες μαχητές.(Greek fighters). γ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΗ φώτο που σαρώνει: Μια ανθρώπινη ελληνική σημαία


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.pentapostagma.gr

Τα περήφανα Ελληνόπουλα δημιούργησαν με τα σώματά τους μια ελληνική σημαία και η φωτογραφία σαρώνει σε likes και κοινοποιήσεις στα social media.

Σε γερμανική οικονομική αποικία θέλουν να μετατρέψουν την Θράκη ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_2439.html#ixzz24Ze1BL4r
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος για το μέλλον της Θράκης λόγω της διαφαινόμενης προώθησης της δημιουργίας ΕΟΖ στην ακριτική περιοχή για την οποία δραστηριοποιείται μία ΜΚΟ που λέγεται Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Μακεδονίας-Θράκης της οποίας προΐσταται Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία, συνεργάτης της Deutsche Bank.
 
Όπως  ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος στην ομιλία στην Βουλή όπου συζητήθηκε η ερώτηση του παράγοντες της περιοχής προωθούν την δημιουργία μίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης με ιδιαίτερο φορολογικό καθεστώς, δασμολογικό και τελωνειακό καθεστώς, ιδιαίτερο καθεστώς μισθών, ουσιαστικά μία καινούργια διοικητική περιφέρεια μέσα στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα συνέδρια που έχουν διοργανωθεί για την προώθηση αυτής της ιδέας καθώς και στη δημιουργία αυτής της ΕΟΖ παίζει ο Πρόξενος του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, καθώς επίσης και ορισμένοι Βουλευτές που προέρχονται από τη Μουσουλμανική Κοινότητα της Θράκης.
Μάλιστα όπως επισημαίνει ο βουλευτής την περιοχή της Αν Μακεδονίας –Θράκης την έχουν επισκεφτεί Γερμανοί γερουσιαστές, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιχειρηματίες κυρίως από τη γερμανική πλευρά και επιχειρηματίες από την τουρκική πλευρά. Επιπλέον Έχουν γίνει συζητήσεις με 

την τουρκική πλευρά και ενώ έχουν διοργανωθεί επισκέψεις Ελλήνων τοπικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Τουρκία με την συμμετοχή ανθρώπων του τουρκικού προξενείου. 


Από την άλλη πλευρά η ΟΕΒΕ Ξάνθης με επιστολής της καλεί τους τοπικούς παράγοντες σε επαγρύπνηση για την δημιουργία των ΕΟΖ διότι όπως αναφέρεται στην επιστολή σε αυτές της Ζώνες θα μπορούν να απασχοληθούν παράνομοι μετανάστες. Όπως αναφέρει στην επιστολή της η ΟΕΒΕ Ξάνθης  ότι εάν υπογραφεί το Π.Δ. που ενεργοποιεί το άρθρο 37-5 του Ν.3907/2011 (Οδηγία 2008/115/ΕΚ για την επιστροφή παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών) οι επιχειρηματίες που θα έχουν επενδύσει στην ΕΟΖ θα μπορούν να απασχολήσουν παράνομους μετανάστες. 

Πιο αναλυτικά το άρθρο 37-5 αναφέρει ότι:
«Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμοδίων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημοσίου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσα βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας. 

Με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας
του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να απασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα».


Η κυβέρνηση πάντως με απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Μηταράκης δεν τίθεται θέμα καταπάτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αυτές τις Ζώνες, η δημιουργία των οποίων θα πρέπει να εξεταστεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ. 

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός,  «Ουδέποτε μιλήσαμε για περιοχές με χαλαρό εργασιακό καθεστώς», 

ενώ ισχυρίστηκε ότι η δημιουργία τέτοιων ζωνών με διαφορετικό φορολογικό καθεστώς  θα μπορούσε βοηθήσει την δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή αφού ακόμα και οι επενδύσεις υπό τα  fast track, δεν δημιουργεί ειδικά φορολογικά καθεστώτα. 


Πάντως τόσο η καταγγελία του βουλευτή όσο και της  ΟΕΒΕ Ξάνθης βασίζονται σε υπαρκτά και ανησυχητικά στοιχεία που θα πρέπει να διευκρινιστούν από την ελληνική κυβέρνηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ DEJAN LUCIC ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Ο DEJAN LUČIĆ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
λληνες, ρθε ρα ν καταλάβετε τν λήθεια κα ν αντιδράσετε. Σέρβος συγγραφέας DEJAN LUČIĆ απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό. Διαβάζοντας τ μήνυμα, δν μπορε κανες ν μ φέρει στ μνήμη του τς πολιτικς κινήσεις τν τελευταίων τν, τν μ πέμβαση τν ξένων, τν «πτώχευση», τν ρόλο τν γετν τς κκλησίας, τν δρανοποίηση λλαδικς κκλησίας, τν παραμερισμ τς Ρωσίας, κα πολλ λλα. ποιος, μάλιστα, χει παρατηρήσει λίγο στω κα τς πόγειες σχέσεις τς Νέας Τάξης πραγμάτων μ τ Βατικαν κα τν Οκουμενισμό, καταλαβαίνει καλύτερα τν φράση… το DEJAN LUČIĆ: « λλάδα δέχθηκε πίθεση γιατ εναι ρθόδοξη χώρα»! Τ «Μήνυμα πρς τος δελφος λληνες ρθε ρα ν ξυπνήσετε κα ν καταλάβετε τν λήθεια. μες στν Σερβία λέμε: ρκούδα χόρευε στ κατώφλι μας, κα τώρα ρχεται κα στ δικό σας. Δν εναι τυχαο τι λλάδα ποσταθεροποιήθηκε λόγω τν χρηματικν δανείων, τ ποα ρθαν κα φυγαν π τν λλάδα. Δν ξοδέψατε σες δισεκατομμύρια ερώ. Ατ τ δισεκατομμύρια ρθαν στν λλάδα κα φυγαν μ σκοπό ν χρεωθετε κα ν τ πληρώνετε, μ σκοπ κάποιος ν ρπάξει τν ερή σας λληνικ χώρα. Ο Τορκοι κα ο Γερμανο θέλουν τ νησι κοντ στν τουρκικ κτή, που στ θάλασσα πάρχει πετρέλαιο. Κρήτη εναι σ κίνδυνο. Κρητικοί: ν εστε ρχ τς ντίστασης κατ τς κατοχς τς λλάδας. σες τ μπορετε, σες τ ξέρετε, σες λοι σν τος Σπαρτιτες, σν τν χιλλέα. κάθε Κτηρικς εναι σν ατόν. σες θηναοι, Θεσσαλονικες, ξέρετε τί πρέπει ν κάνετε. Ν εστε σοφοί. Χρησιμοποιεστε τν λληνικ διασπορά. Χρησιμοποιεστε τν λληνικ

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ UCK ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ > Ο ρόλος της "National Liberation Army" και πως αξιοποιεί τις αλβανικές συμμορίες της χώρας μας

Ο ρόλος της "National Liberation Army" και πως θέλει να αξιοποιήσει τις αλβανικές συμμορίες της χώρας μας. Η έκθεση των αμερικανών και το σχέδιο για τη "Μεγάλη Αλβανία". Το UCK δρά στην Αθήνα; Η εξτρεμιστική παραστρατιωτική οργάνωση που ονειρεύεται τη «Μεγάλη Αλβανία» και απειλεί να αιματοκυλίσει όλα τα Βαλκάνια έχει απλώσει τα πλοκάμια στην πρωτεύουσα και πράκτορές της αναλαμβάνουν σιγά-σιγά δράση; Αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα απασχολούν τις Υπηρεσίες Πληροφοριών που καλούνται να δώσουν απαντήσεις και μάλιστα άμεσες και έγκυρες.


Το θέμα ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες –τις οποίες οι αρμόδιες Αρχές δεν επιβεβαιώνουν– από το μακελειό στον Βύρωνα και τις έρευνες που το ακολούθησαν, κατά τις οποίες στη γιάφκα των εγκληματιών βρέθηκαν και προκηρύξεις του UCK, μαζί με τον τεράστιο αριθμό όπλων που διέθεταν οι Αλβανοί ληστές.
Το εάν οι Αλβανοί εγκληματίες συνδέονται με τον UCK απασχολεί – μετά τη, μη επιβεβαιωμένη, ανεύρεση των προκηρύξεων – τις Αρχές Ασφαλείας που διευρύνουν το πεδίο των αναζητήσεών τους.
Προβληματίζονται, δηλαδή, οι Υπηρεσίες Πληροφοριών πέραν του γεγονότος της ύπαρξης πολλών όπλων, αφενός από την αγριότητα των δραστών και αφετέρου από τον τρόπο δράσης τους.
Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο το οπλοστάσιο που είχαν στην κατοικία τους οι δράστες της συμπλοκής του Βύρωνα να οδηγεί σε εξτρεμιστικές ομάδες όπως ο UCK και παρακλάδια του. Ομάδες για τις οποίες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ειδοποιήσει με έκθεσή τους ότι ετοιμάζουν αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια.
Στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι Αλβανοί κακοποιοί βρέθηκαν μεταξύ άλλων δεκάδες όπλα, πιστόλια, τέσσερα Καλάσνικοφ, 25 χειροβομβίδες, εκατοντάδες φυσίγγια και δέκα κιλά εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.
Αν σ’ αυτήν την…περιουσία προστεθεί και η πληροφορία για τις προκηρύξεις του UCK, τότε η σύνδεσή τους με τα όπλα οδηγούν στο μίτο της Αριάδνης: Στη δράση των Αλβανών παραστρατιωτικών οργανώσεων και στη συνεργασία τους με τους εξτρεμιστές στην Αλβανία.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την «επέκταση» των…επαγγελματικών ενασχολήσεων των Αλβανών εγκληματιών, που έως τώρα «εισήγαγαν» ναρκωτικά και όπλα. Οι μυστικές Υπηρεσίες ψάχνουν τώρα τα ίχνη που θα τους οδηγήσουν στο «μεγάλο αφεντικό», είτε αυτό είναι από τους επικεφαλής της αλβανικής μαφίας που δρα ανεξέλεγκτα στη χώρα μας, είτε αυτό είναι το άτομο που απεργάζεται την έκρηξη άλλου τύπου ενεργειών. Έως τώρα οι συλληφθέντες ουδέν έχουν καταθέσει. Το «παίζουν» σκληροί και δεν «καρφώνουν» τις διασυνδέσεις τους. Οι αστυνομικοί, πάντως, δείχνουν υπομονή και ευελπιστούν ότι οι δράστες αργά ή γρήγορα θα «σπάσουν» και θα μιλήσουν πιθανότατα για πράγματα που έως τώρα είναι στη σφαίρα της φαντασίας.

Η σύνδεση
Αφετηρία στο «άπλωμα» των ερευνών είναι το ερώτημα: Σε τι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ο τόσος μεγάλος όγκος των όπλων σε μία συμμορία ληστών; Τα όπλα, τα πιστόλια και τα αυτόματα θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν από τους ληστές, ενδεχομένως και οι χειροβομβίδες, για τη διαφυγή τους. Το ΤΝΤ όμως;
Αστυνομικές Εισαγγελικές Αρχές, προσπαθούν με συντονισμένες ενέργειες να εντοπίσουν της προέλευση των όπλων και τις διασυνδέσεις των δύο Αλβανών συλληφθέντων. Οι πληροφορίες καταφτάνουν στο μέγαρο της ΓΑΔΑ, στην Αλεξάνδρας, σαν βροχή και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τις διασταυρώσουν. Και μία από αυτές θέλει τα μέλη της συμμορίας να καθοδηγούνται από Αλβανούς εξτρεμιστές-μέλη του UCK.
Το ενδεχόμενο άμεσης σύνδεσης του UCK και των εγκληματιών εξετάζουν με κάθε σοβαρότητα οι αστυνομικοί. Το σενάριο διασύνδεσης των ενόχων με αλβανικές τρομοκρατικές ομάδες-παρακλάδια του UCK με διεθνή δράση ίσως οδηγήσει σε ένα ολόκληρο δίκτυο, το οποίο έχει απασχολήσει τις αμερικανικές μυστικές Υπηρεσίες. Εάν αποδειχτεί ότι οι Αλβανοί συλληφθέντες συνδέονται με τέτοιες ομάδες ή καθοδηγούνται από συμπατριώτες τους που συμμετέχουν σε αυτές, τότε οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Οι οργανώσεις
Ποιες είναι όμως οι οργανώσεις που φαίνεται να συνδέονται με τους Αλβανούς συλληφθέντες; Οι έρευνες στρέφονται προς την αλβανική NLA (National Liberation Army).Πρόκειται για μέλη του UCK που αποσχίστηκαν από αυτόν, ιδρύοντας μία ακόμη σκληρότερη τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με έκθεση της CIA, η NLA , η οποία ελέγχει το εμπόριο παράνομων όπλων στα Βαλκάνια με έδρα το χωριό Veleshta στην Αλβανία, έχει στρατολογήσει σκληροπυρηνικούς Κοσοβάρους που ελέγχουν το Τέτοβο, το Αρατσίνοβο και τη μαφία των Σκοπίων.
Η ίδια έκθεση των αμερικανικών μυστικών Υπηρεσιών εκτιμά ότι η οργάνωση αυτή, μαζί με άλλο ένα δίκτυο μικρότερων οργανώσεων, ετοιμάζουν την επιχείρηση «Καυτή άνοιξη των Βαλκανίων». Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τη CIA, για οργανωμένο σχέδιο Αλβανών εξτρεμιστών και οραματιστών της «Μεγάλης Αλβανίας» για αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα, με στόχο την αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Τους φόβους για την περίοδο δραστηριοποίησης των «σκληρών» Αλβανών και η ανεύρεση του οπλοστασίου και των προκηρύξεων επιτείνει το γεγονός πως η αμερικανική έκθεση αναφέρει ότι η συντονισμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα, στα Σκόπια, στο Μαυροβούνιο και στη Βουλγαρία αναμένεται να γίνει στις αρχές Απριλίου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πότε.
Στο παρασκήνιο υπάρχει μια συντονισμένη επιχείρηση των Μυστικών Υπηρεσιών πολλών χωρών να συλλάβουν τους καθοδηγητές τόσο του NLA όσο και των περιφερειακών ομάδων του, οι οποίοι βάσει πληροφοριών οδηγούν προς αιματοκύλισμα με στόχο τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» και την ισχυροποίησή τους με πολιτική δράση ύστερα από τις αιματηρές συγκρούσεις.
Οι έρευνες στρέφονται προς άλλη μια οργάνωση, που διατηρεί στενές σχέσεις και συνεργάζεται με τον NLA.Πρόκειται για την ANA ή AKSH (Albanian National Army), Και αυτή είναι «χτισμένη» από πρώην σκληροπυρηνικά μέλη του UCK τα οποία έχουν αναπτύξει έντονη παραστρατιωτική δραστηριότητα. Ο τρόπος δράσης τους είναι γνωστός από το δυτικό Κοσσυφοπέδιο, όπου η οργάνωση κατάφερε να στήσει σημεία ελέγχου ύστερα από μία σειρά ένοπλων αιματηρών περιστατικών.
Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν αν υπάρχει σύνδεση των συλληφθέντων με Αλβανούς εξτρεμιστές. Πολλοί είναι αυτοί στο παρασκήνιο που συνδέουν τις συλλήψεις με την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας όπλων από την KFOR το 2006 στο Μαυροβούνιο και τις συλλήψεις πέντε Αλβανών, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, συνδέονταν με αυτές τις ομάδες.

ΣΧΟΛΙΟ: Την CIA στα παραπάνω πορίσματα μην την λαμβάνεται υπόψη διότι ειναι η μαμά εταιρία τους.

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ

Σε προηγούμενα φύλλα της ΖΑΓΑΛΙΣΑ, είχαμε αναφερθεί στον ανύπαρκτο πολιτισμό των Τούρκων. Στο παρόν φύλλο θα κάνουμε αναδρομή στην ιστορία των προγόνων τους, Οθωμανών και στον «πολιτισμό» τους. Όπως είναι γνωστό, οι Οθωμανοί ήρθαν από τα βάθη της κεντρικής Ασίας πάνω σε μια ράχη αλόγου χωρίς σέλα και σαμάρι, φέρνοντας μαζί τους ο καθένας ένα δισάκι ψείρες και τσιμπούρια. Στο σύνολό τους 416 οικογένειες σε σκηνές οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σημερινό Σογιούτ της Ανατολίας. Ο αρχηγός και ο ιδρυτής της κατοπινής αυτοκρατορίας Οσμάν ήταν τελείως αμόρφωτος, αγράμματος και αναλφάβητος (Βλέπε Οικονομική Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Ομέρ Λουτφή Μπάρκαν σελ. 38). Πρώτα, χάρη σε συμπεθεριό με Βυζαντινούς, Άραβες και Πέρσες και ύστερα με σφαγές και κατακτήσεις έκλεψαν οι Οθωμανοί την περιοχή από την κεντρική Ανατολία μέχρι τα παράλια της Μ. Ασίας. Κατά τον τρόπο αυτό θεμελιώθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία των έξι αιώνων που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα, στα γράμματα, στις τέχνες, στον πολιτισμό, όπως αντίθετα προσέφεραν η Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και κατόπιν η Βυζαντινή, οι οποίες μετέφεραν τον πολιτισμό στα εδάφη που κατελάμβαναν.
Οι Οθωμανοί λεηλατούσαν και οικειοποιούνταν τους ξένους πολιτισμούς, σφάγιαζαν τον ανδρικό πληθυσμό, και πωλούσαν τα γυναικόπαιδα στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής. Όλη η Οθωμανική ιστορία των 600 χρόνων είναι τόσο φτωχή που δεν ξεπερνά τις 50 σελίδες. Το φουτουχάτ δηλαδή οι κατακτήσεις ξένων εδαφών και ο αφανισμός άλλων λαών είναι το μόνο καύχημά τους και το θεωρούν πολιτισμό τους. Αυτά βεβαίως είναι παγκοσμίως γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Ο λόγος που το γράφουμε είναι για το ότι κάποιοι γενίτσαροι Πομάκοι καμαρώνουν και υπερηφανεύονται λέγοντας ne mutlu Türküm diyene χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει και τι αντιπροσωπεύει η λέξη Τούρκος. Η έννοια της λέξης Τούρκος σημαίνει χωριάτης και Ογούζος (Oğuz), η φυλή της καταγωγής των Τούρκων, σημαίνει ηλίθιος, ελληνιστί βλάκας ή αλλιώς τουρκιστί μπουνταλάς, γι’ αυτό αποκαλούνται οι Τούρκοι Μεμέτηδες Μπουνταλάδες. (Βλέπε και το σύγγραμμα του Ιωάννη Χλωρού, καθηγητή της Οθωμανικής Γλώσσας στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το έτος 1899 που εκδόθηκε κατόπιν αδείας του Υπουργείου Δημόσιας Εκπαίδευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας). Στο Αχταρή Κεμπίρ [το πρώτο αραβο-τουρκικό λεξικό] Τούρκος σημαίνει ο στρατιώτης που φορούσε σιδερένια περικεφαλαία, έτσι αποκαλούνταν οι τουρκικές φυλές που καλούνταν από τους Άραβες να λάβουν μέρος στις διενέξεις μεταξύ των κρατών (βλέπε φωτο). Καθ’ όλα απίθανο το γνωμικό βλάκας με περικεφαλαία από τους Τούρκους να προήλθε. Ο συγγραφέας Αζίζ Νεσίν [προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό] είπε δημόσια στην τηλεόραση ότι το 60% των σύγχρονων Τούρκων είναι ηλίθιοι. Όπως, επίσης, ο σύγχρονος ηθοποιός Μουζδάτ Γεζέν [σούπερ σταρ], πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε σε ένα φόρουμ ότι οι ηλίθιοι στην Τουρκία δεν είναι 58%, αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το 60%.
Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται αστεία, αλλά δεν είναι καθόλου αστεία. Οι Οθωμανοί, οι πρόγονοι των σημερινών Τούρκων, ήταν αγράμματοι, απολίτιστοι και η γλώσσα τους ήταν ένα κράμα περσο-αραβικών λέξεων κατά 75% με 80%. Σύμφωνα με τον διάσημο Ούγγρο Ασιανολόγο Vambery, καθαρά τουρκική γλώσσα δεν υπήρξε. Ο ίδιος κατέταξε τους διάφορους ιδιωματισμούς σε δέκα τύπους. Οι Οθωμανοί ποτέ δεν είχαν διανοούμενους (όλοι είχαν καταγωγή από άλλες εθνότητες), δεν ασχολήθηκαν με γράμματα και τέχνες. Πάντοτε ήταν εχθρικοί προς αυτά και κάθε τι το καινούριο. Κατά τον 17ο αιώνα όταν τυπώθηκε για πρώτη φορά το κοράνιο από το τυπογραφείο του GUTEMBERG πέταξαν το τυπογραφείο μαζί με τα κοράνια στο Βόσπορο.

Επιτέλους κάποιοι είπαν να προστατεύσουν την Ελληνική κοινωνία και την Εθνική Ασφάλεια της χώρας..Προσαγωγή του "πρόεδρου" των λαθροπακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ από την Αστυνομία...

http://www.sek-ist.gr/EA/photos/pakistan/11-11leyteria.JPGΑστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ προχώρησαν σήμερα στις 11.30μμ σε προσαγωγή του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ στην Ομόνοια...Ας περάσει μια βόλτα από τον εισαγγελέα να του εξηγήσει τα βίντεο απαγωγών και ξυλοδαρμών συμπατριωτών του και έπειτα τι εννοούσε και σε ποιον θα κάνει πόλεμο...Περισσότερα για το θέμα σε λίγο...

http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/blog-post_9392.html

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) > Ναρκωτικά,όπλα,χρήμα,αυτοκίνητα και μίσος..Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...

Ναρκωτικά, όπλα, χρήμα, αυτοκίνητα και μίσος..Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...Αυτός ειναι ο εγκληματίας Αλβανός απο το επίμαχο υβριστικό βίντεο κατά της Ελλάδας.. Ο άνθρωπος αυτός καθώς και όσοι συμμετείχαν στο βίντεο είναι επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και πρέπει να συλληφθούν όλοι ανεξαιρέτως..Πρώτα να φυλακιστούν και έπειτα να απελαθούν δια παντός από την Ελλάδα..Από ότι φαίνεται και στις φώτο ο Αλβανός εκτός από επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας είναι άξιος συνεχιστής του εθνικού σπορ της Αλβανίας...έμπορος ναρκωτικών και σίγουρα και όπλων...
Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες απο το facebook στις οποίες ανέμελα ποζάρει με όπλα ναρκωτικά, σφαίρες απο καλάσνικοφ, μέχρι και χειροβομβίδα.
Διακρίνεται το χαρακτηριστικό τατουάζ, μέχρι και φωτογραφία του διαβατηρίου του. Απο το προφίλ του φαίνεται ότι ήταν στο ξενοδοχείο HOTEL MONT HELMOS μέχρι τη Τετάρτη
22/8

ΟΝΟΜΑ: Zorbaj Valentino
ΗΜ/ΓΕΝ:13/8/1986
Πινακίδες:Κόκκινη bmw AXI-..##.93
hyundai coupe YZT-...##09
Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού (όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ)