Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Επίκαιρη για την αυξανόμενη τιμή της βενζίνης

Επίκαιρη ερώτηση για την αυξανόμενη τιμή της βενζίνης


Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την ΕλλάδαΟι εχθροί της Ελλάδας, εχθροί της ανθρωπότητας
Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη.
Ίσως το βίντεο με τους Αλβανούς συμμορίτες που πυροβολούσαν και έκαιγαν την Ελληνική σημαία να ήταν μία αφύπνιση για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Τον κόσμο που ξέχασε γρήγορα την φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τους αυτουργούς της. Ο συμβολισμός ήταν ισχυρότατος: Ο σφαγέας που έφερε περήφανα το σήμα των SS, πυροβολούσε και έκαιγε το απόλυτο σύμβολο ελευθερίας.
Ήταν αυτή η περήφανη χώρα βλέπετε, αυτός ο υπέροχος λαός που έβαλε ταφόπλακα στις ονειρώξεις των σφαγέων του άξονα, μαχόμενος συγχρόνως με τις ορδές του Μουσολίνι, τα Βαλκανικά SS Αλβανών, Βουλγάρων, Σκοπιανών και τους «επιτήδεια ουδέτερους» Τούρκους. Αναγκάζοντας το Χίτλερ να στρέψει την πολεμική του μηχανή στις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού που απεδείχθησαν Θερμοπύλες ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Πόσο γρήγορα λησμόνησαν την προσφορά της Ελλάδας όμως, κάτω από τις σειρήνες των αγορών, της τοκογλυφίας, του άνομου κέρδους. Πόσο εύκολα κουνούν το δάχτυλο κρυμμένοι πίσω από την επίπλαστη ευδαιμονία τους, αυτοί που οφείλουν την ανεξαρτησία τους στους Ελληνικούς αγώνες.
Όχι πως εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών. Πάντα σε αυτά τα ιερά χώματα φύτρωναν Εφιάλτες και «Γούσηδες». Παράσιτα που για το πουγκί του εφέντη πρόδιδαν το ίδιο τους το γένος. Μήπως και σήμερα, πολιτικά πρόσωπα σε ανώτατα αξιώματα δεν πλειοδότησαν σε συκοφαντίες εις βάρος των Ελλήνων για να μπορέσουν οι σύγχρονοι εισβολείς, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι να προελάσουν ανενόχλητοι;

ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Συμπαθούντες των SS οι Αλβανοί με τα Καλάσνικοφ (βίντεο)
Μία νέα διάσταση του επίμαχου βίντεο με τους Αλβανούς που κάνουν σκοποβολή στην ελληνική σημαία στις πλαγιές του Χελμού φέρνει στην επιφάνεια  το defencenet.gr.
Παρά το γεγονός ότι το βίντεο προβλήθηκε πολλές φορές από τα ελληνικά ΜΜΕ δυστυχώς μία σημαντική λεπτομέρεια πέρασε απαρατήρητη. Παρακολουθώντας το βίντεο από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο ο θεατής μπορεί να διακρίνει το σύμβολο των SS στο πέτο του χιτωνίου που φορά ο αρχηγός της αλβανικής  ομάδας των νεαρών.
Ο νεαρός αρχηγός της ομάδας ο οποίος καθυβρίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες με απίστευτο μίσος φορά το χιτώνιο του γερμανικού Στρατού με το σύμβολο των SS στο πέτο προφανώς ως γνήσιος συνεχιστής της παράδοσης των προγόνων τους που συνεργάστηκαν με τους Ναζί και κατάσφαξαν τους Έλληνες της Ηπείρου κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Φαίνεται ότι ο εν λόγω νεαρός υμνητής των Τσάμηδων συνεργατών των Ναζί, επιθυμεί την αναβίωση του κλίματος τρόμου που έσπερναν οι Τσάμηδες της 21ης WaffenGebirgsDivision der SS Skanderberg στους Έλληνες της Ηπείρου με μία ψυχολογική επιχείρηση εκφοβισμού όπου τα ΑΚ-47 και το μίσος τους  για την Ελλάδα δείχνει την αποφασιστικότητα τους να προκαλέσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη αναστάτωση.
Δυστυχώς για αυτούς η ελληνική πολιτεία και ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατούνται εύκολα όπως απέδειξε η αντίδραση του κόσμου και η άμεση κινητοποίηση των Αρχών Ασφαλείας.
Δείτε το βίντεο στην αρχή όπου διακρίνεται το σύμβολο των SS στο πέτο του νεαρού μασκοφόρου...http://paschaellas.blogspot.gr


ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ.......ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ


ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!


ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ
Είναι η γυναίκα που μέσω Τηλέμαχου Χυτήρη παντρεύτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Για να την παντρευτεί ο ΄κύριος έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ΄ έδωσε περισσότερα από 120 εκατ. δραχμές στη Μαργαρίτα, τη μαμά του μπούλη για να πάρει διαζύγιο...Σαν μέτρο σύγκρισης αρκεί να πούμε ότι ένα καλό διαμέρισμα 100 τ.μ. στη Κηφισιά κόστιζε εκείνη την εποχή 14 εκατ. δραχμές.


Η φορολογική δήλωση του γαμπρού δεν ξεπερνούσε τα 10 εκ. δραχμές.


Λίγο καιρό αργότερα έκανε δώρο στη μπέμπα - Λιάνη μία βίλα στην Εκάλη αναφέροντας στο Πόθεν ΄Εσχες ότι τα χρήματα του τα έδωσαν φίλοι.Μεταξύ αυτών αναφέρει και τον πασίγνωστο έμπορο όπλων Κασόγκι : είναι ο άνθρωπος που ως μεσάζοντας πουλούσε όπλα στην Ελλάδα θησαυρίζοντας αυτός αλλά και το κύκλωμα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Σε αντίθεση με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, το Πασόκ δεν έκανε άμεσες διαπραγματεύσεις με τις βιομηχανίες όπλων αλλά χρησιμοποιούσε μεσάζοντες όπως τον Κασόγκι ή τον Λούβαρη (τον γνωστό αγωνιστή και ιδεολόγο Λούβαρη, που επένδυσε στο Πασόκ για να γίνει σε χρόνο ρεκόρ ο ιδιοκτήτης των περισσότερων Goody's στην Αττική, ο γνωστός ιδεολόγος που ο Παπανδρέου έκανε μεσάζοντα για να πουλάει όπλα στην Ελλάδα, εκείνος που το 1990 φορούσε 'κολάρο΄ - μαϊμού για να μην προφυλακιστεί, εκείνος που τον έκρυψαν πίσω από το όνομα του Ολυμπιακού για να αποφύγει τις δίκες και να μην μιλήσει).


Αποτέλεσμα η Ελλάδα (ΕΜΕΙΣ) να αγοράζει (ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ) τον εξοπλισμό πάντα ακριβότερα : τα μιράζ κόστισαν 5 φορές παραπάνω από ότι στην Τουρκία η οποία έκανε απευθείας διαπραγματεύσεις χωρίς μεσάζοντες, τα άρματα λέοπαρντ 7 φορές.


Την ίδια εποχή μέσω των μεσαζόντων (ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΒΑΡΗ) η Ελλάδα πούλησε κρυφά όπλα στο Ιράκ στον πόλεμο με το Ιράν (Ιανουάριος 1987) . Η ΄υπογραφή΄ της ΠΥΡΚΑΛ (που την έκανε προβληματική το Πασόκ για να βάλει δική του διοίκηση και να πουλάει όπλα) βρέθηκε σε όλμους στο πεδίο της μάχης.


Τα χρήματα από την πώληση των όπλων ΠΟΤΕ δεν ήρθαν στα ταμεία του κράτους.


Για να μην μαθευτεί η ποσότητα των όπλων και των πυρομαχικών που πουλήθηκαν και φυσικά πόσα χρήματα μπήκανε σε Ελβετικούς λογαριασμούς, έβαλαν φωτιά στο στρατόπεδο στη Μαλακάσα (Δεκέμβριος 1987).


Νεκρός ένας αξιωματικός και 4 σοβαρά τραυματισμένοs..http://www.oparlapipas.com

Απάντηση του βουλευτή της Χ.Α Δημήτρη Κουκούτση για το περιστατικό με τους Πέτρο Κωνσταντίνου,Τζαβέντ Ασλάμ και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο προαύλιο της βουλής..


Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της Βουλής την Παρασκευή το απόγευμα σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπριστή και όχι μόνο της "Μαρφιν" αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των "λαθροπακιστανών" και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση "λαθρομεταναστών" Αslam.
Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους Ελληνες; Ποιός είναι o Αslam που βάζει τους "λαθρομετανάστες" να βεβηλώνουν τον Αγνωστο Στρατιώτη; Από πότε η "λαθρομετανάστες" έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά παράβαση του Συντάγματος και να φτιάχνουν συλλόγους ενώ δεν είναι νόμιμοι στη χώρα; Πώς πήρε ο Αslam κόκκινη κάρτα από το Αλλοδαπών ενώ ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα όχι για τις "ιδέες του" αλλά για διακίνηση "λαθρομεταναστών";

Βρετανικό Μουσείο: Δεν επιστρέφουμε τα μάρμαρα στην Ελλάδα!


Σε ανακοίνωση που έβγαλε το Βρετανικό Μουσείο δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής μέρους της συλλογής που βρίσκεται στο Μουσείο αλλά μόνο για δανεισμό διαψεύδοντας έτσι τις δηλώσεις του Προέδρου του Μουσείου της Ακρόπολης ο οποίος μιλούσε για συμφωνία ανάμεσα σε Λονδίνο και Αθήνα.Σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει ότι «είναι ανοιχτό σε συζητήσεις για βραχυπρόθεσμο δανεισμό κάποιων αντικειμένων, αλλά όχι μία μόνιμη επιστροφή.

Οι διαχειριστές του Βρετανικού Μουσείου θα εξετάσουν – με βάση τους συνηθισμένους όρους και την καταλληλότητα για μετακίνηση – κάθε αίτημα για δανεισμό οποιουδήποτε μέρους της συλλογής».

Προσθέτει μάλιστα ότι είναι διατεθειμένο να «εξερευνήσει» το ενδεχόμενο ερευνητικής συνεργασίας πάνω στα θραύσματα που εκτίθενται στην Αθήνα και το Λονδίνο.(prionokordela) 


Σχόλιο: Τότε πληρώστε πρόστιμο για την παράνομη κράτηση των μαρμάρων, φόρο για τις 45,000 ελληνικές λέξεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο σας και μην της ξαναχρησιμοποιήσετε ξανά γιατί δεν μας ρωτήσατε αν στις παραχωρούμε.http://ellhnopsyxoi.blogspot.gr

ΠΑΤΡΑ: Αφγανός γρονθοκόπησε 52 χρονο Έλληνα, αναίτια ενώ έπινε τον καφέ του


Απίστευτο συμβάν σε κεντρική καφετέρια της Πάτρας το περασμένο Σάββατο (στην Πλατεία Γεωργίου). Ο 52χρονος Πατρινός Βασίλης Ζάγκλας έπινε τον καφέ του με παρέα και όπως σηκώθηκε δέχθηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των υπολοίπων θαμώνων.Δράστης ένας Αφγανός ο οποίος ακινητοποιήθηκε από περιοίκους και παρεδόθη στην αστυνομία. Ο κ. Ζάγκλας... πλήρωσε 100 ευρώ για να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του Αφγανού, αλλά στο Δικαστήριο φάνηκε ξεκάθαρα τι ακριβώς συνέβαινε!

Ο Αφγανός φαίνεται πως το «έπαιζε τρελός» και προκαλούσε έτσι ώστε να τον επιστρέψουν στην Ιταλία όπου αρχικά είχε συλληφθεί (έτσι πίστευε). Γι αυτό και χτύπησε με γροθιά τον Πατρινό προκειμένου να προκαλέσει τη σύλληψή του. Τι θα συνέβαινε όμως αν τον χτυπούσε και ο Πατρινός; Πιθανόν να τιμωρείτο με ποινή φυλάκισης. «Καταδικάζω την άρνηση κάποιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών μέσων να εμφανίσουν Ελληνες που έχουν δεχθεί επιθέσεις από αλλοδαπούς, ενώ αντιθέτως δείχνουν αλλοδαπούς και εκπροσώπους αυτών - πρόεδροι κάποιων σκοτεινών συλλόγων. Δείχνοντας έτσι το ρατσιστικό πρόσωπο τους απέναντι στους έλληνες (που πάνε τα ιδεώδη περί προστασίας των ελλήνων και Δημοκρατίας;)», μας είπε το θύμα αγανακτισμένο.

ΠΗΓΗ: www.pentapostagma.gr

ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΤΟ ONALERT ME TO INDYMEDIA KAI ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Το onalert παίρνει και επίσημα το μέρος των λάθρο αναπαράγοντας μια ιστορία -χωρίς την πηγή βέβαια- που αξίζει Όσκαρ!! Διαβάστε το ευφάνταστο άρθρο που απο τη μία προκαλεί γέλιο αλλά απο την άλλη θυμό...Ανταπόκριση στρατιώτη που υπηρετεί στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού έφθασε στο Onalert. Ο στρατιώτης περιγράφει με λεπτομέρειες όλα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στο 6ο ΣΠ ,τα οποία δεν είναι και καθόλου ευχάριστα.

Η ανταπόκριση του στρατιώτη έφθασε μέσω επιστολής που έστειλε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.

Γράφει ο στρατιώτης:

"Είμαι στρατιώτης από 6ο σύνταγμα πεζικού Κορίνθου. Βρίσκομαι στο στρατόπεδο εδώ και 15 μέρες μετά από μετάθεση. Θα ήθελα να σας δώσω μια πλήρη εικόνα του τι γίνεται εκεί μέσα, όπως και για ποιο λόγο μας μεταθέσανε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, διότι αυτές τις μέρες έχω ακούσει τα πάντα από τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Ας με συγχωρέσετε για τον όγκο του κειμένου.

Λοιπόν, εδώ και 2 βδομάδες όλοι μας είμαστε με 3, μάξιμουμ 4 ώρες ύπνο την ημέρα, οι "βαθμοφόροι" σε κατάσταση πανικού φτύνουν όλοι μέρα διαταγές και δίνουν φυλακές για ψηλού πήδημα, μας έχουν βάλει να καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε όλο το στρατόπεδο και τις εγκαταστάσεις του. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ κουβαλάμε ό,τι εξοπλισμό, έπιπλα κτλπ έχει μέσα το στρατόπεδο. Είμαστε γύρω στα 80 άτομα, μέσα σε πλήρη εξάντληση. Πολλές φορές κατά την διάρκεια της μεσημεριανής αναφοράς παιδιά λιποθυμάνε από την κούραση. Οι "ανώτεροι μας" το μόνο που κάνουν είναι να λένε "παρτον στο αναρρωτήριο".

Την Τετάρτη τα ξημερώματα προς Πέμπτη 12:30 η ώρα πέσαμε για ύπνο κομμάτια όλοι μας. Στις 2 παρά δέκα έρχονται και μας ξυπνάνε λέγοντάς... μας πως έρχεται ο μέραρχος για επιθεώρηση, ντυνόμαστε βγαίνουμε έξω για αναφορά τέρμα εξαντλημένοι όλοι μας.

Δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ αρχίζουν και περνάνε μέσα στο στρατόπεδο όπως επίσης και λεωφορεία με μετανάστες μέσα. Σας υπενθυμίζω πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει. Αρχίζουν και περιφράζουν 3 λοξούς με συρματοπλέγματα και τα ΜΑΤ αρχίζουν να "ξεφορτώνουν" τους μετανάστες ρίχνοντας τους φάπες, μπινελίκια και κλοτσίδια. Εμάς μας χώνουν να βοηθήσουμε στην περίφραξη και στο κουβάλημα ( κλασσικά ).

3 η ώρα τα ξημερώματα, μετά από 2 ώρες και αν ύπνο. Δουλεύαμε μέχρι την επόμενη μέρα το απόγευμα. Το πρωί έγινε ένας καβγάς μεταξύ των φυλακισμένων και τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα στα λουτρά που κάνανε μπάνιο και τους σαπακιάσανε στο ξύλο όλους…

Κατά της 9 η ώρα το πρωί χρυσαυγίτες αρχίζουν και μαζεύονται έξω από την πύλη του στρατοπέδου, δίνεται η εντολή να φύγουν οι φαντάροι από την κεντρική πύλη και να μπουν τα ΜΑΤ στη θέση τους, αργότερα ακολούθησαν κάποιες μικρο συμπλοκές μεταξύ των μπάτσων και των χρυσών αυγών.

Την Πέμπτη το βράδυ πετάξανε εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στο στρατόπεδο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να τρέχουμε να την σβήσουμε. Ο δήμαρχος κόβει την υδροδότηση του στρατοπέδου με αποτέλεσμα να παίρνουμε νερά από το καψιμί…

Με 2,5 μπαίνουν σε υψηλόβαθμες σχολές οι ΜουσουλμάνοιΜε βαθμολογίες της τάξεως του 2,5 εισάγονται στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ οι Μουσουλμάνοι, λόγω της ρύθμισης που είχε  θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας.
Πιο συγκεκριμένα, φέτος αναμένεται η εισαγωγή στις φιλοσοφικές σχολές να γίνεται από 2.768 μόρια, στις φιλολογικές από 2.590 μόρια, στις νομικές από 8.690 μόρια, ενώ στην Πάντειο η εισαγωγή θα γίνει από 3.172 μόρια.
Σε ότι αφορά τα παιδαγωγικά οι μουσουλμάνοι θα εισάγονται αφού συγκέντρωσαν 5.448 μόρια, ενώ στις μαθηματικές σχολές με 3.978 μόρια.
Στην κατηγορία ανήκουν οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης του έτους 2010 ή 2011 ή όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.
Οι συγκεκριμένοι  υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένο...http://novel918.gr

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ

Oταν ήλθε η ώρα η πόλη να τουρκέψει και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι, έτρεξε ο βασιλιάς μας καβάλα στ' άλογό του να τους εμποδίσει. Ήταν πλήθος αρίφνητο η Τουρκιά, χιλιάδες τον έβαλαν στη μέση κι εκείνος χτυπούσε κι έκοβε με το σπαθί του.

Τότε σκοτώθη τ' άλογό του κι έπεσε κι αυτός. Κι εκεί που ένας Αράπης σήκωσε το σπαθί να χτυπήσει το βασιλιά, ήρθε άγγελος Κυρίου και τον άρπαξε και τον πήγε σε μια σπηλιά βαθιά στη γη κάτω, κοντά στη Χρυσόπορτα.

Εκεί μένει μαρμαρωμένος ο βασιλιάς και καρτερεί την ώρα να 'ρθει πάλι ο άγγελος να τον σηκώσει. Οι Τούρκοι το ξέρουν καλά αυτό, μα δεν μπορούν να βρουν τη σπηλιά που είναι ο βασιλιάς γι' αυτό έχτισαν την πόρτα που ξέρουν πως απ' αυτή θα μπει ο βασιλιάς να τους πάρει πίσω την Πόλη.

Μα, όταν είναι θέλημα Θεού, θα κατεβεί ο άγγελος στη σπηλιά και θα τον ξεμαρμαρώσει και θα του δώσει στο χέρι το σπαθί που είχε στη μάχη. Και θα σηκωθεί ο βασιλιάς και θα μπει στην Πόλη από τη Χρυσόπορτα και, κυνηγώντας με τα φουσάτα του τους Τούρκους, θα τους διώξει ως την Κόκκινη Μηλιά!!!!!!!!!!!!!!!

Πλήθος Συναγωνιστών στην ανοιχτή ομιλία του Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στην Κρύα ΒρύσηΠλήθος Συναγωνιστών στην ανοιχτή ομιλία του Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στην Κρύα Βρύση
Πλήθος Συναγωνιστών και Υποστηρικτών του εθνικιστικού κινήματος παραβρέθηκαν την Κυριακή 26 Αυγούστου στην ανοιχτή ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, στο οικολογικό πάρκο της Κρύας Βρύσης Ν. Πέλλας.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα με την εκδήλωση μνήμης των πεσόντων ηρώων στο Βίτσι, όπου ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος, ομιλώντας προς το συγκεντρωμένο πλήθος, καυτηρίασε ενώπιον όλων τον βρώμικο ρόλο του πολιτικάντικου συστήματος εναντίον των αγνών Ελλήνων και του Κινήματός μας.
Στην ανοιχτή ομιλία της Κρύας Βρύσης ήταν επίσης παρόντες το Μέλος του Π.Σ. και Βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος καθώς και το μέλος του Π.Σ. και υπεύθυνος της περιφερειακής διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.

Τον γενικό συντονισμό και την τιμή της πρώτης εισήγησης είχε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε τοπικής, όσο και εθνικής εμβέλειας ζητήματα.
Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης αναφέρθηκε σε ζητήματα οργανωτικής φύσεως σε επίπεδο περιφέρειας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για μερικά από τα πεπραγμένα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και στην λυσσαλέα αντίδραση των εχθρών του κινήματός μας.


Η ανοιχτή ομιλία κορυφώθηκε με τον πύρινο και ευθύ λόγο του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος άλλη μια φορά έκανε όλους τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ να νιώθουν περήφανοι για τις Ιδέες και τις δράσεις τους, παρότρυνε δε και τους παρευρισκόμενους Υποστηρικτές και Συναγωνιστές μας να ακολουθήσουν τον δρόμο του αγώνα, παραμερίζοντας οποιαδήποτε εγωιστική αντίληψη και σκέψη, για την απελευθέρωση της Ελλάδας από όλους όσους την δυναστεύουν.

MARAUDER -THE GREEK REVOLUTION BEGINS

erxete h wra aderfia!!!!!!With fire
With a heart made of stone and desire
Like the lions in battle we'll fight
For Greece, for God , for resurrection
Now
It's too late to blow out the flame
In Kalavrita a priest excuses our sins
And the Greek revolution begins
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ... ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!
Να αναλάβει η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση την παρουσίαση των ντοκιμαντέρ για την καταστροφή της Σμύρνης, εισηγούνταν στέλεχος της ΕΡΤ!!!!!

Η ιδέα και μόνο αλλά και η επιμονή στην επιλογή της συγκεκριμένης καθηγήτριας προκάλεσαν αναστάτωση στο Ραδιομέγαρο. Τα υπηρεσιακά στελέχη της εταιρείας αρνούνταν να αποδεχτούν τη Μαρία Ρεπούση ως κεντρική παρουσιάστρια στα ντοκιμαντέρ που θα προβάλουν η ΝΕΤ και η ΕΤ1 και είναι παραγωγής ΕΡΤ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ


Από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μάστορα

ΤΟ ΠΑΡΟΝ: Βόλεψε τον κουμπάρο της η Ντόρα
Τον όρισαν συντονιστή Εκπαίδευσης στη Χειμάρρα που έχει ένα μόνο σχολείο! · Εκτός από τις τακτικές αποδοχές, θα παίρνει και επιμίσθιο 7.000 ευρώ τον μήνα!

Σε ένα... γνώριμο πόστο στο Αργυρόκαστρο επιστρέφει, με απόφαση του υπουργού Παιδείας, ο εκπαιδευτικός και πολιτευτής Νίκος Γερασιμίδης, που κατά σύμπτωση είναι κουμπάρος της Ντόρας, προκαλώντας...τριγμούς, ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις ένθεν κακείθεν των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερασιμίδης τοποθετείται αναπληρωτής συντονιστής Εκπαίδευσης στο Ελληνικό προξενείο του Αργυροκάστρου, με αρμοδιότητα την περιοχή της Χειμάρρας και ευθύνη για το ένα και μοναδικό ελληνικό σχολείο που λειτουργεί σ' αυτήν, το οποίο ως τώρα εποπτεύονταν από το Προξενείο των Τιράνων! 0 ίδιος είχε διατελέσει και κατά το παρελθόν, επί Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, συντονιστής Εκπαίδευσης στο Προξενείο Αργυροκάστρου για την Ελληνική Μειονότητα, θέση από την οποία απομακρύνθηκε το φθινόπωρο του 2009, αμέσως μετά την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Βέβαια, από τότε κύλησε πολύ... νερό στο αυλάκι. Ο κ. Γερασιμίδης, που υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. το 2009 αλλά δεν εξελέγη και πέρασε στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη. Κατέβηκε μάλιστα ως υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜ.ΣΥΜ στις πρόσφατες εκλογές, χωρίς ωστόσο και πάλι να εκλεγεί, αφού το κόμμα του δεν μπήκε στη Βουλή.

Πολλές αντιδράσεις

Στο άκουσμα της είδησης ότι επιστρέφει στο Αργυρόκαστρο ποικίλες είναι οι αντιδράσεις, κυρίως από πλευράς των Βορειοηπειρωτών και ειδικά παραγόντων της Χειμάρρας που κάνουν λόγο για... πολιτικά βολέματα και δημιουργία θέσεων χωρίς να υπάρχει ανάγκη, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την εκπαίδευση στο Βόρειο Ήπειρο και το εκεί
ελληνικό σχολείο.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας την επανατοποθέτηση του κ. Γερασιμίδη στο Αργυρόκαστρο, η ιστοσελίδα «himara.gr» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τη στιγμή που οι δάσκαλοι στο ελληνικό σχολείο της Χειμάρρας είναι λίγοι καθώς και απλήρωτοι, η νέα κυβέρνηση φυτεύει τον κουμπάρο της κας Μπακογιάννη σε ανύπαρκτη θέση. Υπεύθυνο προξενείο για το σχολείο της Χειμμάρας είναι αυτό των Τιράνων όπου αναπληρωτής συντονιστής εκπαίδευσης είναι ο κ. Χρονόπουλος Γεώργιος. Διορίζουν λοιπόν τον κ. Γερασιμίδη στο προξενείο Αργυροκάστρου με ευθύνη ΜΟΝΟ για ένα σχολείο, αυτό της Χειμάρρας».

7.000 ευρώ επιμίσθιο!

Οι αποδοχές του κυρίου αναπληρωτή συντονιστή δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες... θα παίρνει τον μισθό του και το ειδικό επιμίσθιο του συντονιστή συν τα οδοιπορικά μετάβασης και επιστροφής του ιδίου και της οικογενείας του! Η απόφαση του διορισμού το λέει ξεκάθαρα:

«Στον ανωτέρω θα καταβληθούν οι τακτικές αποδοχές του στην Ελλάδα, το ειδικό επιμίσθιο συντονιστή Εκπαίδευσης του Εξωτερικού και τα οδοιπορικά έξοδα μετάβασης και οριστικής επιστροφής του ιδίου και των προστατευομένων μελών της οικογενείας του. Το ειδικό επιμίσθιο πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες».

Τώρα ποιο είναι το «ειδικό επιμίσθιο»: Δεν πρόκειται για τίποτα... ψίχουλα. Σε 7.000 ευρώ ανέρχεται πέραν των εξόδων μετάβασης και επιστροφής του ιδίου και όλης της οικογενείας του! Γι'αυτό και το ποσό του ειδικού επιμίσθιου δεν αναγράφεται στην απόφαση γιατί θα προκαλούσε θύελλα, την ώρα μάλιστα που κόβονται 30-50 ευρώ από την αγροτική σύνταξη των 330 ευρώ και οι αστυνομικοί καταδικάζονται στην πείνα...

Εγκρίθηκε η αξιοποίηση των VIP αεροσκαφών από την ΠΑ (ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΕΥΓΕ!!!)To EMB-135LR θα αποκτήσει τη χαρακτηριστική γκρίζα βαφή των EMB-145 AEW&C και θα χρησιμοποιείται προς όφελος της ΠΑ.
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες σε σχέση με την αξιοποίηση των VIP κυβερνητικών αεροσκαφών, από την Πολεμική Αεροπορία. Μάλιστα αυτό που αποφασίστηκε τελικά είναι η πώληση του ενός μόνο από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη και η διάθεση των άλλων δύο για τις ανάγκες της ΠA. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, κατόπιν οδηγιών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλάζει το ισχύον καθεστώς για τα τρία VIP αεροσκάφη που διατίθενται στην κυβέρνηση προς χρήση, ως εξής:

ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΡΕΥΑΝ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ... ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥΣ...!
Αλιευτικά εργαλεία από τρεις τουρκικές μηχανότρατες που ψάρευαν παράνομα μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κατασχέθηκαν από το κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Τα τουρκικά αλιευτικά που ψάρευαν σε απόσταση περίπου πέντε ναυτικών μιλίων από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, εντοπίσθηκαν από φουσκωτή λέμβο του λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή. Στη θέα του σκάφους του Λιμενικού, οι Τούρκοι ψαράδες για να αποφύγουν την σύλληψη, εγκατέλειψαν τα εργαλεία τους και έφυγαν με κατεύθυνση την Αίνο.

Επίκαιρη για προβλήματα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά


Θέλει ο Δένδιας να χαρεί κι οι Αλβανοί δεν τον αφήνουν!Θέλει ο Δένδιας να χαρεί κι οι Αλβανοί δεν τον αφήνουν!
Θύμα άγριας επίθεσης, από καμιά 20αριά άτομα, μέσα στο ίδιο του το σπίτι (οδός Καρολίδου 20, στην περιοχή Τούμπας Θεσσαλονίκης) έπεσε ένας 42χρονος Αλβανός, και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο γιός του, ο οποίος είναι χτυπημένος ελαφρά.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα εισέβαλλαν σπάζοντας την πόρτα μέσα στο σπίτι του 42χρονου Αλβανού και άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα, σιδεροσωλήνες κ.α. αντικείμενα. Ο γιός του που προσπάθησε να τον γλιτώσει από τα χτυπήματα των μαινόμενων δραστών, δέχτηκε μια μαχαιριά στο πόδι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, μονολόγησε: «επιτέλους, ξεκινάμε δουλειά, αυτή τη φορά δε θα μου γλιτώσουν τα… τάγματα εφόδου» και ειδοποίησε τη νέα ομάδα της Κρατικής Ασφαλείας «για την καταπολέμηση του ρατσισμού» να ετοιμάζει τα μπογαλάκια της για Θεσσαλονίκη. Κι απάνω που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν για να συντρίψουν τους «κακούς ρατσιστές» των… ταγμάτων εφόδου, έρχεται νέο τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο αξιωματικό της Ελ.ΑΣ., το οποίο χαλάει τη… σούπα: κύριε υπουργέ, Αλβανοί ήτανε οι δράστες, είχε διαφορές με κάποιον απ’ αυτούς κι αυτός του κουβάλησε μια 20άδα!
Ένας βαρύς αναστεναγμός ακούστηκε από την άλλη άκρη του τηλεφώνου και αμέσως μετά δόθηκε… λήξη συναγερμού, οι δε συριζαίοι της νέας υπηρεσίας αποχώρησαν άπραγοι! Πάλι κεσάτια…
Σε άλλα νέα για τους Αλβανούς «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» έχουμε το εξής:
Δύσκολες ώρες στα χέρια αδίστακτου «κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη» από την Αλβανία, πέρασε μια ακόμη ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη (82χρονη!) Ελληνίδα!
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο. Ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» εισέβαλλε στο σπίτι της γιαγιάς, την χτύπησε βάναυσα για να του αποκαλύψει που κρύβει τα λεφτά της και στη συνέχεια την έδεσε και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας δεμάτων, για να ψάξει ανενόχλητος το σπίτι! Λίγο αργότερα, εντελώς τυχαία, επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα ο γιός της και τη γλύτωσε από βέβαιο θάνατο! Ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» πρόλαβε και την κοπάνησε από το παράθυρο του σπιτιού. Η γυναίκα αναγνώρισε το δράστη από φωτογραφίες που της επιδείχτηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό, ο οποίος το 2007 είχε καταδικαστεί για αγορά, κατοχή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες του είχε επιβληθεί 12ετής

Ψάρια και υδράργυρος ΥΓΕΙΑ


  • (1)

Ποιες είναι οι συνέπειες του στον οργανισμό

Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για τις πολυσυζητημένες ιδιότητές τους! Η ευεργετική τους δράση στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και σε περιπτώσεις ρευματοειδής αρθρίτιδας, κατάθλιψης και υψηλής πίεσης, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Μάλιστα, μελέτες που δεν έχουν ακόμη πλήρως τεκμηριωθεί, υποστηρίζουν ότι μπορεί να επιφέρουν και κάποιας μορφής προστασία και από ορισμένες μορφές καρκίνου.

Ωστόσο, μεγάλος ντόρος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, καθώς έρευνες έθεσαν τα ψάρια στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε υδράργυρο, φέρνοντας τους καταναλωτές σε μία πραγματική σύγχυση. Τελικά πού βρίσκεται η αλήθεια;

Στους εισαγγελείς 5 πολιτικοί για τις δηλώσεις Ρουμελιώτη


  • 0)

Μεταξύ αυτών και πρώην υπουργοί

Κατάθεση ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη θα κληθούν να δώσουν πέντε πολιτικά πρόσωπα την ερχόμενη εβδομάδα, αναφορικά με τις δηλώσεις Ρουμελιώτη, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ξένα ΜΜΕ είχε ισχυριστεί προ ολίγου καιρού ότι το ελληνικό πρόγραμμα εξυγίανσης των δημοσιονομικών της χώρας από το ΔΝΤ είναι φτιαγμένο για να αποτύχει. 

Αυγ 15:08 Βίαιη εξέγερση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου!

 
Βίαιη εξέγερση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Moriasnews στο στρατόπεδο της Κορίνθου την Κυριακή σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια.
Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους..

Η εξέγερση είναι μαζική και με πολύ δυσκολία η αστυνομική δύναμη μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Έφτασαν  ισχυρές δυνάμεις απο την Αργολίδα και μεγάλη αστυνομική δύναμη απο την Αθήνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ   περισσότερε

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ - 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 479 π.χ.

Αναρτήθηκε στο chilonas.wordpress.com

Ο Μαρδόνιος πριν εισβάλει νότια επιχείρησε να αποσπάσει τους Αθηναίους από την ελληνική συμμαχία στέλνοντας ως πρέσβη τον βασιλέα της Μακεδονίας Αλέξανδρο Α’ ο οποίος υποσχέθηκε να αποζημιώσει για τις ζημιές και να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια εφόσον συμμαχούσαν με τους Πέρσες.
Όταν πληροφορήθηκαν οι Σπαρτιάτες για την πρεσβεία αυτή θορυβήθηκαν διότι ήξεραν ότι η Αττική είχε ερημωθεί και οι Αθηναίοι αντιμετώπιζαν το φάσμα της πείνας, όπως επίσης ότι ήταν δυσαρεστημένοι διότι οι Πελοποννήσιοι δεν είχαν στείλει στρατό έγκαιρα στη Βοιωτία όπως είχαν υποσχεθεί ώστε να προστατέψουν την πόλη τους. Γι’ αυτό έσπευσαν να στείλουν πρέσβεις ώστε να προλάβουν τη συνθηκολόγηση υποσχόμενοι ότι αυτοί και οι υπόλοιποι σύμμαχοι θα ανελάμβαναν να θρέψουν τις οικογένειες των Αθηναίων.

ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣΑυτό είναι το κομμάτι της Γεωργίας που θέλει να κατακτήσει η Τουρκία... Σας θυμίζει τίποτα;


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.pentapostagma.gr

Η Ατζαρία, μια αυτόνομη δημοκρατία στη νότια Γεωργία, δέχεται όλο και περισσότερο επιρροή από την γειτονική Τουρκία. Η παρούσα τοπική εφημερίδα φοβάται ένα σενάριο όπως στο Κοσσυφοπέδιο.
Αυτές τις μέρες, οι τουρκικές αρχές έθεσαν επανειλημμένα το ζήτημα της επιστροφής της Ατζαρίας στην αγκαλιά της Άγκυρας [περιοχή με εμβαδόν 2.900 τ. χλμ., η Ατζαρία, η οποία βρίσκεται στη Γεωργία, έχει σύνορα με την Τουρκία - βλέπετε χάρτη].
Ορισμένοι Τούρκοι πολιτικοί δήλωσαν πρόσφατα ότι η Ατζαρία βρίσκεται υπό γεωργιανή κατοχή από το 1878. Πριν από την ημερομηνία αυτή, αυτά τα εδάφη που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για τρεις αιώνες, μέχρι το τέλος του Ρωσοτουρκικού Πολέμου του 1877-1878 οπότε τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την Ατζαρία και την ενσωμάτωσαν στην Αυτοκρατορία του τσάρου, ενώ παράλληλη διατήρησε την εθνική, πολιτιστική και μουσουλμανική θρησκευτική ταυτότητα των Αντζάρων.

Ενθουσιασμός στην 2η οργανωτική και ενημερωτική συνδιάσκεψη της Ν.Ε Ροδόπης στην ΚομοτηνήΕνθουσιασμός στην 2η οργανωτική και ενημερωτική συνδιάσκεψη της Ν.Ε Ροδόπης στην Κομοτηνή
Μέσα σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού  ξενοδοχείου στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά οργανωτική και ενημερωτική συνδιάσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Κινήματός μας, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2012. Πιο συγκεκριμένα, η αίθουσα άρχισε να γεμίζει από νωρίς το απόγευμα με υποστηρικτές και υποστηρίκτριες κάθε ηλικίας, οι οποίοι -κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και πρόσκλησης της διοικούσας επιτροπής της Νομαρχιακής, σε ευρεία τοπική κλίμακα- παρευρέθησαν στον χώρο της εκδήλωσης, με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωσή τους σε ό,τι αφορά τις προσεχείς οργανωτικές ενέργειες ή δράσεις της Χρυσής Αυγής στο νομό, καθώς και την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα μητρώα των υποστηρικτών και υποστηρικτριών της Τ.Ο. Κομοτηνής.
 
Συντονιστής και πρώτος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε συναγωνιστής Νικόλαος Τσουμαρέλης, ο οποίος στην εισήγησή του αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ταυτότητα του Λαϊκού Συνδέσμου, στο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης, στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, στην δυσφήμιση του Κινήματός μας από κάποια τοπικά ιστολόγια της περιοχής και στην σχέση τους με συγκεκριμένα πρόσωπα του ντόπιου πολιτικάντικου κατεστημένου. Ο συναγωνιστής Τζουμαρέλης αναφέρθηκε επίσης στην νεοϊδρυθείσα τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Ν.Ε. Ροδόπης, καθώς και στην πορεία έναρξης λειτουργίας των γραφείων μας στην Κομοτηνή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια, ακολούθησαν οι εισηγήσεις του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και εκπροσώπου της Περιφερειακής Διοίκησης Β. Ελλάδος συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη και του Γραμματέα Περιφερειακής Διοίκησης ΑΜ-ΘΡΑ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής συναγωνιστή Χρήστου Καπετάνιου, σχετικά με την πορεία και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής απ’ άκρου εις άκρον στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε ζητήματα αρχών και ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επίσης, να σημειωθεί πως οι συναγωνιστές Μ. Τσακίρης και Χ. Καπετάνιος πριν την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, τηλεοπτικού καναλιού και εφημερίδων.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων των ομιλητών, που αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκαν εν μέσω θερμού κλίματος πατριωτικού ενθουσιασμού, ακολούθησε συζήτηση-διάλογος και απαντήσεις σε ερωτήματα που έθεσε το κοινό προς τους ομιλητές. Η όλη εκδήλωση διήρκεσε περί τις δύο ώρες, καλύφθηκε στο σύνολό της από ντόπια ΜΜΕ και ολοκληρώθηκε με το ομαδικό και βροντερό ψάλσιμο του Εθνικού Ύμνου, που κυριολεκτικά ταρακούνησε όλο το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Καταλήγοντας, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως η όλη εκδήλωση - συνδιάσκεψη στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, από κάθε άποψη, και για τα τοπικά δεδομένα της Π.Ε Ροδόπης είχε πρωτόγνωρο χαρακτήρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος και την δυναμική ανάπτυξης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην καρδιά της πολύπαθης Θράκη μας.
  http://www.xryshaygh.com

Σάμος: Αύξηση σημειώνεται στην είσοδο παράνομων μεταναστών


Αυξάνονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στη Σάμο, λόγω των γεγονότων στη Συρία, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στη διέλευση από τον Έβρο. Στην περιοχή του .....
Ηραίου συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου δύο υπήκοοι Μιανμάρ, ηλικίας 18 και 20 ετών, και 12 υπήκοοι Αφγανιστάν (10 άνδρες και 2 γυναίκες), ηλικίας από 16 έως 36 ετών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί αναχώρησαν με ταχύπλοο σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σάμου. Χθες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Σάμου εντοπίστηκε από το σκάφος της FRONTEX πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με 40 αλλοδαπούς (26 άνδρες, 6 γυναίκες και 8 ανήλικα τέκνα), οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν τις διωκτικές Αρχές, έσκισαν τη λέμβο και έπεσαν στη θάλασσα. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμεναρχείου και μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Πυθαγορείου. Στη συνέχεια και εφόσον δεν λειτουργεί πλέον το Κέντρο Μεταναστών, μεταφέρθηκαν στον 2ο όροφο του κτηρίου του Λιμενικού Ταμείου, που βρίσκεται στο τουριστικό λιμάνι Σάμου και του οποίου το ισόγειο χρησιμοποιείται ως επιβατικός σταθμός. Πηγή.http://ksipnistere.blogspot.gr

Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης


Σοκ προκάλεσε πριν λίγες μέρες το βίντεο που γυρίστηκε εντος της ελληνικής επικράτειας από ομάδα αλβανών εξτρεμιστών που πολυβόλησαν την σημαία με καλασνικοφ και μετά την ....
έκαψαν φωνάζοντας ότι ‘’έτσι θα σας κάψουμε Έλληνες’’. Όλοι φυσικά γνωρίζαμε για τις κινήσεις ακραίων ισλαμιστών διαφόρων εθνοτήτων εντος και εκτός των συνόρων μας, και ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα τον μαχών στην Συρία και την επίσημη ενεργοποίηση και πάλι του UCK, όλα αυτά τα γεγονότα οξύνθηκαν στο εσωτερικό της χωράς μας . Εγκληματικές ενέργειες από ισλαμιστές σε βάρος ελλήνων, πολλές ένοπλες και όλες θανατηφόρες. Φυσικά δεν έχουμε ακόμα δει θρησκευτικά εγκλήματα όμως είχαμε την σύσταση της "πακιστανικής αστυνομίας" όπως δήλωσε ο Σαγιεντ Τζαλίμ. Ένα βήμα λοιπόν πριν την επιβολή της σαρίας σε μέρη που ελέγχουν οι ίδιοι. Μην έχετε αυταπάτες, οι ισλαμιστές ακόμα και αν έχουν διαφορετική εθνική ταυτότητα είναι πάνω από όλα ισλαμιστές, έχουν διαφορετικά ίσως συμφέροντα αλλά ο σκοπός είναι να εξαφανίσουν την Ελλάδα εθνικά και φυλετικά, και πολιτισμικά να μας εξοντώσουν... Έχουν ένοπλες ομάδες και θύλακες συμφωνά με τον έγκριτο στρατιωτικό αναλυτή και διεθνολόγο κ. Δρουγο :«σύμφωνα με στοιχεία που έχω δει για τις βαλκανικές χώρες, προερχόμενα από σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών, εκτιμάται ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές στα βαλκάνια είναι γύρω στους 3000. Οι πιο πολλοί φανατικοί ισλαμιστές βρίσκονται στο Κόσσοβο, τα Σκόπια, τη Βοσνία. Στην Ελλάδα οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300, αλλά υπάρχουν και άλλου θύλακες ικανοί να αναβαθμιστούν σύντομα. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά». Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε το μέγεθος τους εσωτερικού κινδύνου που έχουμε. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή αφουγκράζεται όλα τα παραπάνω και νιώθει το τεράστιο βάρος που φέρει. Ίσως το να προτείνουμε κάτι, ή θα πέσει στο κενό ή θα αγνοηθεί από όλους. Άλλωστε ο κύριος Δένδιας δήλωσε ανοιχτά ότι θα πατάξει τα τάγματα εφόδου. Δεν μας είπε όμως τι θα κάνει με τις ομάδες αυτοκτονίας

Ἡ μεγάλη πληγή τῆς ἀνθρωπότητος


Οἱ Ἕλληνες εἶναι ἕνας φιλήσυχος λαός καί ἔγιναν γνωστοί στά πέρατα τῆς οἰκουμένης γιά τόν πολιτισμό, τίς ἐπιστῆμες, τίς τέχνες καί τά γράμματα. 
Οἱ τοῦρκοι ἐγιναν γνωστοί γιά τόν ἐπεκτατισμό καί τήν καταστροφή πού ἐπιφέρουν ἀπ΄ ὅπου περάσουν. Δέν ἔχουν προσφέρει τίποτα στήν ἀνθρωπότητα, ἀπεναντίας ἄν δέν ὑπῆρχαν, ὁ κόσμος θά ἦταν πολύ καλλίτερος.
Μινώταυρος
………..

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ» ΚΟΛΠΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_5954.html#ixzz24lNM0jmS

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέπονται σε νέους γενίτσαρους ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_8837.html#ixzz24lMjfGdfΜε σεβασμό Κουσίδου Πελαγία, Δράκα 

Τα παιδιά μας μετατρέπονται σε νέους γενίτσαρους. Θα θέλαμε σαν γονείς παιδιών του δημοτικού να εκφράσουμε την αγωνία μας....
για τη συστηματική προπαγάνδα ανθελληνισμού, αφελληνισμού και άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται με σκοπό το βιασμό του νου των παιδιών μας και τη μετατροπή τους σε νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα μικρού μόνο τμή­ματος της κατάστασης που επικρατεί. Αρχίζοντας με τη Γλώσσα της Ε' τάξης (σελ. 23) βλέπουμε τον άγιο Ιωσήφ χωρίς φωτοστέφανο να αγκα­λιάζει την Παναγία, χωρίς φωτοστέ­φανο και αυτή. Επίσης βλέπουμε τον Χριστό σαν ένα απλό μωρό χωρίς φωτοστέφανο. Όλο το βιβλίο έχει δυο φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα. Συ­νεχίζοντας βλέπουμε ότι όλο το κεφά­λαιο για τα Χριστούγεννα αναφέρεται στη μάγισσα Φρικαντέλα (σελ. 26)...

Πλώρη για τις ελληνικές μαρίνες έχουν βάλει οι Τούρκοι... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_4493.html#ixzz24lM059M7
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Τύπου της Κυριακής", η τουρκική εφημερίδα Vatan φιλοξενεί άρθρο, με θέμα την "οικονομική απόβαση" των Τούρκων επιχειρηματιών στα ελληνικά νησιά.
Ενδεικτικός είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου, "οι Τούρκοι επιχειρηματίες ξεκινούν επίθεση στα ελληνικά νησιά".

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει, ότι...  Τούρκοι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πώλησης 23 λιμανιών και  μαρίνων της Ελλάδας.
Μάλιστα το μέλος του ΔΣ της επενδυτικής εταιρείας Global Yatirim, Αντάν Νας, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Θα...  συμμετάσχουμε σε όλους  τους διαγωνισμούς λιμανιών και μαρίνων, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε τα απαραίτητα κεφάλαια".
Ο ίδιος μάλιστα τονίζει, ότι ίσως έχουν μαζί τους ως συνεργάτη και κάποια ελληνική εταιρεία.
"Δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε μεγάλες αντιδράσεις με την παρουσία μας. Άλλωστε, οι Έλληνες αυτήν την περίοδο αντιδρούν περισσότερο στους Ευρωπαίους. Όμως, πιθανόν να έχουμε μαζί μας, έστω και συμβολικά, έναν Έλληνα συνεργάτη", αναφέρει ο Νας.
Η συγκεκριμένη εταιρεία, που εξειδικεύεται στον τομέα της κατασκευής και λειτουργίας λιμανιών, διαθέτει ίδια κεφάλαια 350 εκατομμυρίων ευρώ και όπως υποστηρίζει, δεν χρειάζεται κεφαλαιακή ένεση από καμία τράπεζα για να πραγματοποιηθούν οι επενδύσεις.
Υπενθυμίζεται, πως ακόμη ένας τουρκικός όμιλος, ο Dogus Holding A.S. ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι σχεδιάζει την αγορά τεσσάρων μαρίνων στην Ελλάδα.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Χουσνού Ακχάν, είχε μάλιστα σημειώσει πως ετοιμάζονται οι σχετικές συμβάσεις.
Στόχοι του Dogus Holding A.S. φέρεται να είναι οι μαρίνες της Κέρκυρας , της Λευκάδας, καθώς επίσης κάνει αναφορά και για μαρίνες στην Αθήνα και την Πελοπόννησο, χωρίς να τις κατονομάζει.
Η συνολική επένδυση ανέρεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος όμιλος μέσω θυγατρικής εταιρείας του διαθέτει ήδη τέσσερις μαρίνες στα παράλια του Αιγαίου και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους της Τουρκίας, με δύο τηλεοπτικά κανάλια, τη μεγαλύτερη τράπεζα της Τουρκίας και ηγετική θέση στον τουρισμό, τον κατασκευαστικό τομέα και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο "ενεργητικό" του.
πηγή

Ρεσιτάλ υποτέλειας από τα κατοχικά ΜΜΕ…

Από τη στιγμή της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ, τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου κατοχικού καθεστώτος, άρχισαν έναν καταιγισμό αναφορών, απευθυνόμενα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, με προφανή στόχο να μας προσδέσουν στο άρμα της Γερμανίας. «Πόσο θερμή και φιλόξενη ήταν η κ. Μέρκελ», «πως έλιωσε ο πάγος», «πως χαμογέλασε στον Έλληνα πρωθυπουργό», «πως ακούμπησε το χέρι της στην πλάτη του», «πως τον έβγαλε στο μπαλκόνι και του έδειξε το Βερολίνο» και άλλα τέτοια εμετικά, με τα οποία προσπαθούν…. να μας πείσουν ότι εμείς οι υποτελείς, τυγχάνουμε της εύνοιας των αφεντικών Γερμανών και ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να το αποφύγουμε να μας διώξουν από το ευρώ!!!!


Μπορεί φυσικά να έχουμε διώξει τον Βαυαρικό θρόνο από την Ελλάδα, αλλά τελικά δεν πάψαμε απ’ ότι φαίνεται να είμαστε Βαυαρικό προτεκτοράτο, με απόλυτη ευθύνη του ντόπιου κατοχικού και παρασιτικού καθεστώτος.

Ν.Μιχαλολιάκος κατά Ν.Δένδια: "Αν τολμούν ας έρθουν"

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στις Θερμοπύλες, καταφέρθηκε κατά των προσβλητικών για το κόμμα του χαρακτηρισμών εκ μέρους του υπουργού Δημόσιας Τλαξης Ν.Δένδια: «Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος».

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «προδότες», ενώ μίλησε επιτιμητικά και για το Κοινοβούλιο, λέγοντας: «Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αν θέλουν το εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου…».

«Εμείς περιμένουμε την ώρα να είμαστε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα κατέθετε τη βεβαιότητα πως «κάποια στιγμή θα δοθεί ο αγώνας».