Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Φάκελος λαθρομετανάστευσηΦάκελος λαθρομετανάστευση
Το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μας ως το καλοκαίρι της ανομίας και της εγκληματικότητας. Το ζωτικό θέμα της λαθρομετάναστευσης είναι το μεγαλύτερο Εθνικό μας πρόβλημα αυτήν την στιγμή, πολύ περισσότερο δε,  και απο την Οικονομία. Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο μια σοβαρή και ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, η οποία δεν θα έχει μόνο αποτρεπτικό χαρακτήρα και κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά απο έναν συστηματικό επαναπατρισμό όλων αυτών των παράνομων ανθρώπων χωρίς ταυτότητα. Αυτό που συμβαίνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα την Πάτρα και άλλες μεγάλες πόλεις είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Η συσσώρευση λαθρομεταναστών σε μία χώρα που πλεόν δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές και όσοι απο τούς λαθρομετάναστες βρίσκουν είναι "μαύρες"  και κακοπληρωμένες μόνο σαν ωρολογιακή βόμβα μπορεί πλέον να περιγραφεί. Τόσα χρόνια η κοινωνία μας είχε αδρανοποιηθεί και βολευόταν, με το να τους έχει να ζούνε στα υπόγεια ανα νομάδες και να πληρώνουν με το κεφάλι ανα ημέρα. Τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής έχουν περάσει σε μεγάλο βαθμό ότι μια προοδευτική κοινωνία, πρέπει να έχει ανοχή στην διαφορετικότητα του ατόμου, χωρίς να λαμβάνει υπόψην το πως ήρθε στην Ελλάδα και ποιος ήταν στην χώρα του.
Σε αυτό το σημείο είναι βασικό να τονίσουμε ότι το 90 τοις εκατό των μεταναστών που είσερχεται στην ΕΕ εισέρχεται απο την Ελλάδα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν η χώρα τράνζιτ, αλλά δυστυχώς τελικά μένουν όλοι εδώ, μιας και οι "εγκέφαλοι" σκαρφίστηκαν την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, που με απλά λόγια, σημαίνει ότι οι άλλες χώρες με το που φτάνουν εκεί, τους ξαναστέλνουν όλους εδώ. Είμαστε σε ένα σημείο εξαθλίωσης σαν χώρα, και στην Ευρώπη υπάρχουν απόψεις που θέτουν θέμα αποκλεισμού της Ελλάδας απο την Συνθήκη Σένγκεν, με το επιχείρημα, ότι "τα Ελληνικά σύνορα είναι ανοιχτά σαν πόρτα αχυρώνα", έτσι για να θυμόμαστε σε τι εκτίμηση μας έχει η Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών. Διατυπώνεται και αναπαράγεται η απόψη ότι η οικονομική κρίση θα έδιωχνε πολλούς λαθραίους, αλλά τελικά αυτοί που εγκαταλείπουν την Ελλάδα είναι οικογενειάρχες και απόφοιτοι πανεπιστημίων, ενώ οι μάζες μουσουλμάνων αφρικανοασιατών παραμένουν αυξάνοντας την εγκληματικότητα και ΟΧΙ μόνον. Ο μεταναστευτικός όγκος που δέχεται η χώρα επί σειρά δεκαετιών πλέον είναι δυσανάλογος με τα δημογραφικά της δεδομένα.
Η Τουρκία αυτή η εχθρική χώρα χρησιμοποιεί την λαθρομετανάστευση ως εργαλείο ανορθόδοξου πολέμου, επιχειρώντας μέσα απο ένα δίκτυο που έχει στήσει να μας εξοντώσει δημογραφικά και οικονομικά. Στην Ελλάδα αυτοί οι λαθραίοι χωρίς ταυτότητα, περιφέρονται χωρίς καν να ξέρουμε πόσοι είναι, τι ηλικία έχουν, τι θρήσκευμα και απο ποια χώρα είναι, και όλα αυτά χωρίς κάποιος αρμόδιος- αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κράτος- να ασχολείται ουσιαστικά. Το Der Spiegel γράφει " Οι Έλληνες εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνας και ήδη είναι μειονότητα. Στην Αθήνα το θέμα πλεόν δεν είναι η αδυναμία πληρωμών του κράτους, αλλά η κοινωνική χρεωκοπία της χώρας. Στην Ελλάδα μαζί με τα γύψινα διακοσμητικά των πολυκατοικιών καταρρέει και ο πολιτισμός".
Τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής συνοχής το Σεπτέμβριο του 2011 ο αριθμός των νομίμων μεταναστών στην χώρα μας ανερχόταν σε 621.178 άτομα (478.165 με άδειεςπαραμονής σε ισχύ και 143.000 με βεβαιώσεις). Νόμιμα στην χώρα διέμεναν 162.000 Βορειοηπειρώτες , 4.350 ομογενείς απο την πρών ΕΣΣΔ και περίπου 8.500 απο άλλες χώρες. Το 70 %

Χρυσή Αυγή για το νομοσχέδιο για την Δικαιοσύνη

Σάπιοι, δειλοί και προδότες

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Δάσκαλος, Κιλκίς

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι εφ’ οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης. Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.

Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων. Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Σέρρες: Αναβλήθηκε η εκδίκαση των θρασύδειλων βέβηλων κατά του Εθνικού μας ΣυμβόλουΣέρρες: Αναβλήθηκε η εκδίκαση των θρασύδειλων βέβηλων κατά του Εθνικού μας Συμβόλου
Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για να δικαστούν οι θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές δράστες, οι οποίοι, πλέον των φθορών που προκάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, αφαίρεσαν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν τις Ελληνικές Σημαίες που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι των γραφείων. 
 
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τα μέσα Νοεμβρίου, διότι η εισαγγελέας και η πρόεδρος προέβαλαν προσκόμματα στην αποδοχή της παράστασης πολιτικής αγωγής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και επέδειξαν πρωτόγνωρη εμμονή στους τύπους, αγνοώντας την ουσία, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο ούτε λίγο ούτε πολύ να ζητήσουν έγγραφη απόδειξη ότι ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι Γενικός Γραμματέας του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
 
Δυναμική ήταν η παρουσία υποστηρικτών και φίλων της Χρυσής Αυγής μέσα και έξω από τα δικαστήρια, οι οποίοι ήθελαν με την παρουσία τους να δηλώσουν την απέχθειά τους απέναντι σε κάθε προσβολή και βεβήλωση της ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η παρουσία των Συναγωνιστών "ενόχλησε" τους κατηγορούμενους και τον άθλιο συρφετό τους, και ζήτησαν να φυγαδευτούν από την πίσω πόρτα των Δικαστηρίων, πράγμα που έγινε με κλούβα της Αστυνομίας.
Εκεί, πλήθος Συναγωνιστών τους υποδέχτηκε, χειροκροτώντας τους ειρωνικά για την "γενναία" πράξη τους και φωνάζοντας συνθήματα κατά των άνανδρων πράξεων των αναρχοκομμουνιστών.
Σε δήλωση του προς τα τοπικά ΜΜΕ των Σερρών, το μέλος του Π.Σ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης καταδίκασε τις βέβηλες πράξεις των ανθελλήνων και επανέλαβε την πάγια θέση του κινήματός μας πως καμία πράξη βεβήλωσης εθνικών συμβόλων δεν θα γίνεται πλέον δεκτή. 
Μια δυναμική ομάδα Συναγωνιστών πραγματοποίησε στη συνέχεια πορεία διαμέσου των κεντρικών δρόμων των Σερρών, αποσπώντας ένθερμο χειροκρότημα των Ελλήνων και Ελληνίδων της πόλης.
 
Η πορεία κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο., όπου εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος σε στάση προσοχής.http://www.xryshaygh.com

Απαγόρευσαν σε Αλβανό δημοσιογράφο να εισέλθει στη χώρα μας!


Απαγόρευσαν σε Αλβανό δημοσιογράφο να εισέλθει στη χώρα μας!
Ήθελε να έρθεις στη χώρα μας για ένα ρεπορτάζ! Μάταια όμως...
Η ελληνική αστυνομία σταμάτησε τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού «Top Channel» Μαρίν Μέμα (Marin Mema) στο μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου Σαγιάδας στη Θεσπρωτία με τη δικαιολογία ότι ήταν χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητος και επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας, γράφoυν τα Αλβανικά ΜΜΕ.
Το γεγονός επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τον ίδιο το δημοσιογράφο, Μαρίν Μέμα (Marin Mema) ο οποίος ενημερώθηκε απ' τις Ελληνικές Αρχές πως του αφαιρείται εφ' όρου ζωής το δικαίωμα να ξανα διασχίσει τα ελληνο-αλβανικά σύνορα.
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να διασχίσει τα αλβανο-ελληνικά σύνορα.
Το μέτρο ελήφθη εναντίον του δημοσιογράφου έπειτα από το ρεπορτάζ για τους Τσάμηδες και Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα και που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Μέμα στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel στο πλαίσιο της εκπομπής «Η άλλη Αλβανία» (Shqipëria Tjetër). Η εν λόγω εκπομπή είναι αφιερωμένη στο αλβανικό εθνικό ζήτημα, και μεταδίδει θέματα σχετικά με την κληρονομιά των Τσάμηδων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Μαργαρίτι (Margelliç) αλλά και στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.
Τα αλβανικά ΜΜΕ σημειώνουν πως την ίδια στάση τήρησαν οι ελληνικές αρχές πριν από λίγους μήνες και εναντίον των δικαστών που εξέδωσαν ποινή φυλάκισης στον πρόεδρο Ομόνοιας Κορυτσάς, Ναούμ Ντίσιο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛ.ΑΣ: Απαγόρευσαν σε Τούρκους να περάσουν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα!

Sabah: Οι Έλληνες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα δικά τους «Ίμια»!Sabah: Οι Έλληνες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα δικά τους «Ίμια»!
Νέο δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας αναφέρεται στα Ίμια...
Οι τούρκοι βρήκαν αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την πώληση ή ενοικίαση βραχονησίδων και αρχίζουν τα δικά τους πικρά σχόλια όπως ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει νησιά όπως τα Ίμια!
«Πως η Ελλάδα θα πουλήσει τα δικά της «Καρντάκ»(δηλ Ίμια)» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: « Η Ελλάδα πήρε την απόφαση να νοικιάσει τις βραχονησίδες όπως το «Καρντάκ» σε ξένους επενδυτές. Αυτή η απόφαση κινητοποιεί και Τούρκους επενδυτές.
Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι «η ανακοίνωση που έγινε σχετικά με τα ελληνικά νησιά το οποίο είναι ευαίσθητο θέμα λόγω των διαφωνιών Τουρκίας και Ελλάδας , προκάλεσε το ενδιαφέρον των Τούρκων επενδυτών
Η Sabah κάνει αναφορά σε τιμές νησιών τα οποία ανήκουν σε ιδιώτες και αναφέρει πως τα ακατοίκητα νησιά μέχρι σήμερα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μόνο μετά από έγκριση του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδος και του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διακρίσεις κατά των Χριστιανών στην Θράκη!


thrace bigΠολίτες δεύτερης κατηγορίας για πολλοστή φορά μάλιστα, αισθάνονται οι Χριστιανοί κάτοικοι της ακριτικής Θράκης, αφού συνεχίζονται οι διακρίσεις σε βάρος τους, από το επίσημο ελληνικό κράτος.
Την θρυαλλίδα για διαφαινόμενη – νέα- έκρηξή τους θα αποτελέσει η τροπολογία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και γνωστού πολέμιου της Εκκλησίας Νίκου Δηφουνάκη. Σύμφωνα με αυτή, που όπως πληροφορούμεθα εφαρμόζεται πλήρως, μειώνονται κατά 80% τα πρόστιμα των αυθαιρέτων που έχουν κατασκευάσει μουσουλμάνοι, σε αντίθεση με τους Χριστιανούς που πρέπει να καταβάλλουν το ακέραιο το ποσό της χρηματικής ποινής.
Η αδικία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους Θρακιώτες, στο πλευρό των οποίων βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, οι τέσσερις ιεράρχες της περιοχής. Η αντίδραση των μητροπολιτών Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνού, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνού, Ξάνθης και περιθωρίου Παντελεήμωνα και Αλεξανδρουπόλεως εκφράστηκε μεταξύ άλλων και με επιστολή που απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σε αυτή θέτουν ένα αγωνιώδες ερώτημα: "Γιατί επιχειρείτε να διαφοροποιήσετε την Θράκη από το υπόλοιπο εθνικό κορμό; Η Θράκη μας περισσεύει; Είναι κάτι εξωτικό που απαιτεί ειδική μεταχείριση;" Οι Ιεράρχες που θεωρούν ότι η τροπολογία υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων, αποδοκιμάζουν τον εμπνευστή της τονίζοντας: "Η απαράδεκτη αυτή και αντισυνταγματικη τροπολογία έρχεται να γκρεμίσει όλα όσα δεκαετίες τώρα χτίζουμε στην ακριτική Θράκη, η οποία με ουχί ολίγη προσπάθεια έχει καταστεί πρότυπο συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων".
Προσθέτουν μάλιστα πως έτσι "χάνεται κάθε αίσθημα ισονομίας και ισοπολιτείας, σε μία εποχή που η κομματοκρατία καταβαράθρωσε την υπόληψη της Ελλάδας και βύθισε οικονομικά στα Τάρταρα και τον λαό σε ολοένα και διογκούμενη εξαθλίωση.
Οι τέσσερις Μητροπολίτες αναρωτιούνται, σε άλλο σημείο της επιστολής τους την οποία είχαν στείλει και στον τότε Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ζητώντας την απόσυρση του εφευρήματος Μπαστουνάκι: "Αν υποθέσουμε πως το μέτρο αυτό είναι ορθό, γιατί να περιορίζεται η εφαρμογή του μόνο στη Θράκη; Αν το μέτρο αυτό θα ανακουφίσει τον λαό γιατί να μην επεκταθεί η εφαρμογή του; Γιατί λ.χ. να μην ισχύσει για όλες τι ακριτικές και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας και για όλα τα ακίνητα όλων των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος;"
Απάντηση, βέβαια, στην απορία τους δεν δόθηκε ποτέ και βέβαια το συγκεκριμένο κείμενο που χαρακτηρίζεται "ήπιο" σε σχέση με τις διαχωριστικές γραμμές που ύψωσε μεταξύ Ελλήνων πολιτών διαφορετικού θρησκεύματος ο ομοτράπεζος του Γιώργου Παπανδρέου.
Αρκεί να διαβάσει κανείς την κατάληξή της για να καταλάβει ότι στόχο3ς τους ήταν η ευαισθητοποίηση της Πολιτείας και η άρση της αδικίας και όχι να οξύνουν περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στην περιοχή. Όπως αναφέρουν κλείνοντας: "Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι με την τοποθέτησή μας αυτή δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου και δεν ερχόμαστε σε καμία αντιδικία με τους συντοπίτες μας μουσουλμάνους, με τους οποίους αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, πατάμε τα ίδια χώματα και μοιραζόμαστε την κοινή μοίρα του ακριτικού μας τόπου. Απλώς θέλουμε να απισημάνουμε πως για την ομόνοια και την ειρήνη στην περιοχή για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη πρωτοβουλίες σαν και αυτή του υπουργού καλό θα ήταν να μην είχαν αναληφθεί ποτέ"! Έχουν άδικο;
πηγή

ΠΑΤΡΑ: Αφγανός γρονθοκόπησε 52 χρονο Έλληνα, αναίτια ενώ έπινε τον καφέ του ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/52.html#ixzz24rTRx1IxΑπίστευτο συμβάν σε κεντρική καφετέρια της Πάτρας το περασμένο Σάββατο (στην Πλατεία Γεωργίου). Ο 52χρονος Πατρινός Βασίλης Ζάγκλας έπινε τον καφέ του με παρέα και όπως σηκώθηκε δέχθηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των υπολοίπων θαμώνων. Δράστης ένας Αφγανός ο οποίος ακινητοποιήθηκε από περιοίκους και παρεδόθη στην αστυνομία. Ο κ. Ζάγκλας... πλήρωσε 100 ευρώ για να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του Αφγανού, αλλά στο Δικαστήριο φάνηκε ξεκάθαρα τι ακριβώς συνέβαινε! Ο Αφγανός φαίνεται πως το «έπαιζε τρελός» και προκαλούσε έτσι ώστε να τον...
επιστρέψουν στην Ιταλία όπου αρχικά είχε συλληφθεί (έτσι πίστευε). Γι αυτό και χτύπησε με γροθιά τον Πατρινό προκειμένου να προκαλέσει... τη σύλληψή του. Τι θα συνέβαινε όμως αν τον χτυπούσε και ο Πατρινός; Πιθανόν να τιμωρείτο... με ποινή φυλάκισης. «Καταδικάζω την άρνηση κάποιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών μέσων να εμφανίσουν Ελληνες που έχουν δεχθεί επιθέσεις από αλλοδαπούς, ενώ αντιθέτως δείχνουν αλλοδαπούς και εκπροσώπους αυτών - πρόεδροι κάποιων σκοτεινών συλλόγων. Δείχνοντας έτσι το ρατσιστικό πρόσωπο τους απέναντι στους έλληνες (που πάνε τα ιδεώδη περί προστασίας των ελλήνων και Δημοκρατίας;)», μας είπε το θύμα αγανακτισμένο.
πηγή

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ, ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ 1946-49 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/1946-49.html#ixzz24rSzDod3
Ο φλογερός Πατριώτης Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Δρυϊνουπόλεως
 και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, ψυχή και πάλι της εκδηλώσεως...Παλαίμαχος των αγώνων της Ελευθερίας στο Γράμμο και στο Βίτσι,
 προσκυνητής στην μνήμη των Πεσόντων συμμαχιτών του.


Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.),
Αντιστράτηγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος, χαιρετίζει την εκδήλωση
 τιμώντας τους Πεσόντες των Μαχών.


Ηπειρωτοπούλες με παραδοσιακές φορεσιές απαγγέλουν πατριωτικούς
 στοίχους.


Παλαίμαχος των μαχών Κρητικός, με παραδοσιακή ενδυμασία, απαγγέλει
 μια μαντινάδα στην μνήμη των Πεσόντων Συμπολεμιστών του, παρουσία
 του Μητροπολίτου κ.κ. Ανδρέα.


Ο εκδότης Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας, μπροστά στο δαφνοστεφανομένο
 Μνημείο των Πεσόντων Αγωνιστών της Ελευθερίας και της Εθνικής
 Ακεραιότητας, 1946-49.


Από την έκθεση φωτογραφίας του λαογράφου Δ. Φασουλή, στο Δήμο
 Κονίτσης. (Η Βασίλισσα Φρειδερίκη στα εγκαίνια του Νοσοκομείου
 Κονίτσης)


Το καταστρεμμένο όχημα του Ανχη Κων/νου Δόβα, από νάρκη των
 συμμοριτών, την 4 - 10 - 1948.


Έχουν ξεφύγει εκεί στον ΑΝΤ1


Έχουν ξεφύγει εκεί στον ΑΝΤ1
Τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης με πρωτεύοντα τα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια ήταν πάντα οι πρώτοι διδάξαντες της υποκουλτούρας και της «λατρείας» των υπομετριοτήτων. Είναι επίσης ευκόλως αντιληπτό ότι με την εποχή των «παχιών αγελάδων» να έχει παρέλθει, τα κανάλια αναζητούν φτηνά υποπρογράμματα για να καλύψουν τα κενά. Με την τουρκική επεκτατικότητα να οργιάζει και τους εγχώριους αν – αρμόδιους φορείς να έχουν αναγάγει την ενδοτικότητα σε «επιστήμη» είναι λογικό τα κανάλια να έχουν αναλάβει τα ηνία της προπαγάνδας του εκτουρκισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Έτσι, τώρα, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να προβάλει μια νέα τουρκική σειρά με κεντρικό πρόσωπο τον σουλτάνο Σουλεϊμάν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ονομάζοντας τον ως τον «απόλυτο ηγέτη», στο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς. Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από πλευράς μας είναι το: Αιδώς Αργείοι! Οι Έλληνες με την χιλιόχρονη ιστορία τους έχουν πλείστα και ποικίλα πρότυπα και δεν χρειάζονται τα υποπρότυπα των τούρκων σφαγέων. Το αίμα των Ελλήνων είναι ακόμα νωπό για να ανέχεται τοιάυτες προσβολές στο βωμό της «ελληνοτουρκικής φιλίας» των σύγχρονων ραγιάδων και προσκυνημένων.

Η τουρκική επεκτατικότητα πέραν του δόγματος Οζάλ και της λαθρομεταναστεύσεως επελάυνει και διαμέσω των ραδιοσυχνοτήτων και των τουρκοκάναλων. Ντροπή και Αίσχος!

 xryshaygh.com

Ακόμη μια ένοπλη συμμορία Αλβανών αναζητούν οι αρχές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_5424.html#ixzz24rS4bnQu
ImageΜια από τις δεκάδες επικίνδυνες  συμμορίες Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» που λυμαίνονται τη χώρα, απ΄ άκρου εις άκρη,  αναζητά η Αστυνομία ύστερα από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Πιο συγκεκριμένα η τετραμελής συμμορία με καλάσνικοφ το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχαν ληστέψει το ζευγάρι παίρνοντας μαζί τους εκτός από 440 ευρώ, και το αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν την επόμενη ημέρα σε δρόμο λίγο έξω από τη Λαμία.
Όλες αυτές τις ημέρες οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι 4 Αλβανοί κακοποιοί εθεάθησαν στην Ανατολική Φθιώτιδα και εκεί επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους οι αστυνομικοί.
Το πιθανότερο είναι να έφτασαν μέχρι τον Αι Γιάννη Στυλίδας με τα πόδια. Εκεί βρήκαν ένα παλιό Opel με τα κλειδιά επάνω και το έκλεψαν. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στη περιοχή μεταξύ Βαθύκοιλου-Γλύφας απ΄ όπου πήραν άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το πιθανότερο οι Αλβανοί είναι να κατευθύνονται είτε προς κάποιο κρυσφήγετο, είτε προς την αγαπημένη τους πατρίδα, για να επιστρέψουν ύστερα από κάποιους μήνες να ληστέψουν ξανά και να αναχωρήσουν πάλι.
Κάθε έννοια ελέγχου και κυριαρχίας στο κατ΄ ευφημισμόν ελληνικό κράτος έχει καταλυθεί εδώ και  χρόνια από τους περίφημους «οικονομικούς μετανάστες» και ιδιαίτερα από αυτούς που προέρχονται από την Αλβανία αλλά και από δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ, οι τελευταίοι δε, δεν παραλείπουν να δηλώνουν… ομογενείς.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_5424.html#ixzz24rS0UDQF

MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ…Την παραπάνω φωτογραφία την αλιεύσαμε από τουρκική ιστοσελίδα. Υποτίθεται πως είναι πτώματα ανταρτών του ΠΚΚ που σκοτώθηκαν σε επιχείρηση κατά του.....
κατοχικού-εχθρικού τουρκικού στρατού. Προσέξτε λοιπόν τις ομπρέλες που παρατίθενται δίπλα στον άλλο εξοπλισμό των ανταρτών. Είχε γραφτεί και πριν λίγο καιρό πως χρησιμοποιούνε ομπρέλες για να μην διακρίνονται από τις θερμικές κάμερες. Τώρα λοιπόν φαίνεται να πιστοποιείται η χρήση τους.

tourkikanea.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/mia.html#ixzz24rRNnE1n

Μαζί τα φάγανε: Οι ΜΚΟ που ξεκοκάλισαν εκατομμύρια για... την ειρήνη στον πλανήτη ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_6151.html#ixzz24rR2Y4vPΟι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αποτελούν ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην ελληνική πραγματικότητα που σχετίζεται με εκατομμύρια ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις με αμφίβολη αποδοτικότητα. Σαφώς υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που παράγουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο, αλλά δεν είναι λίγες και οι «αρπαχτές» που έχουν γίνει στα πλαίσια «κοινωφελών» σκοπών.

Το διάστημα 2002-2007 που η Ελλάδα ευημερούσε με δανεικά χρήματα, ο καθένας μπορούσε να φτιάξει μία ΜΚΟ ή ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να έχει μερίδιο στις αρπαχτές απο τα κρατικά έσοδα. Τώρα που η Ελληνική οικονομία είδε τον πάτο του πορτοφολιού, οι οικονομικοί έλεγχοι της κυβέρνησης πρέπει να ερευνήσουν ποιές ΜΚΟ προσέφεραν έργο και ποιές απλά αυγάτευαν τα κέρδη των ιδρυτών τους.


Σύμφωνα με σχετικά δημοσίευματα υπάρχουν αναρίθμητες μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν ως κύριο μέλημα να φουσκώνουν τα πορτοφόλια των ιδρυτών τους. Ενδεικτικά η realnews αναφέρει την περίπτωση του Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης το οποίο μέσα σε 5 χρόνια πήρε συνολικά 8.985.637 ευρώ, ανεβάζοντας διαρκώς τη χορηγία του από το 2001 κατά τουλάχιστον 400.000 ευρώ το χρόνο, μέχρι το 2003 που μπήκε ένα τέλος στην ξέφρενη εκμετάλλευση και η επιχορήγηση έπεσε απότομα απο τα 4.445.217 του 2003 στα 1.900.000 ευρώ το 2004


Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η περίπτωση της RSE (Religion Science Environment), η οποία διατείνεται ότι προσπαθεί να βρεί κοινές οδούς μεταξύ επιστήμης και θρησκείας για το καλό του περιβάλλοντος. Η συγκεκριμένη ΜΚΟ δρα υπο την καθοδήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας κ. Βαρθολομαίου και στη πραγματικότητα βασική της δράση είναι η διοργάνωση συμποσίων στα οποία μετέχουν εξέχουσες θρησκευτικές και πολιτικές προσωπικότητες απο όλο τον κόσμο.


Οι λέξεις που «πουλάνε» πολύ ως ονόματα ΜΚΟ είναι η ανάπτυξη και η ευαισθησία σε οικολογικά θέματα. Έτσι, οργανώσεις όπως η Αναπτυξιακή Συνεργασία και Αλληλεγγύη (ΑΣΑ) κατάφερε να αποσπάσει 3.057.365 ευρώ απο το κράτος, η Ανθρωπιστική Αναπτυξιακή Συνεργασία (ΑΝΑΝΑΣ !) 555.940 ευρώ, η Αναπτυξιακή Αλληλεγγύη «Αριστοτέλης» 1.419.935 ευρώ και η λίστα δε τελειώνει εδώ, αφού ελληνικά λεφτά διατέθηκαν ακόμα και για την ανάπτυξη χωρών της Παταγονίας! Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ΜΚΟ Μία Γή που πήρε 1.124.572 ευρώ και το δίκτυο για τη Δημοκρατία στη ΝΑ Ευρώπη που πήρε 2.492.718 ευρώ.


Φυσικά υπάρχουν και ΜΚΟ που πραγματικά παράγουν έργο και ας ελπίσουμε ότι μαζί με τα ξερά δε θα καούν και τα χλωρά, αλλά είναι ευθύνη των αρμόδιων πλέον να ξεχωρίσουν ποιές οργανώσεις είναι πραγματικά αποτελεσματικές και ποιές ιδρύθηκαν ως «χήνες με τα χρυσά αυγά»

 

Γράμμος 1949. Ἡ Νίκη τοῦ Ἐθνικοῦ Στρατοῦ, καί ἡ Ἦττα τῶν Νεκρῶν του.


 

Στίς 25 Αγούστου 1949 στόν Γράμμο, παίχηκε τό τελευταο μέρος το δράματος στό ποο κομμουνιστική ριστερά πό τόν Νίκο Ζαχαριάδη, συρε τήν πατρίδα. Τήν μέρα έκείνη, μετά πό σκληρές μάχες στρατός καταλαμβάνει τόν Γράμμο, τερματίζοντας -κατά μία ννοια- τήν νοπλη νταρσία το ΚΚΕ, πού ξεκίνησε τήν νύχτα 30/31 πριλίου 1946, ξημερώνοντας κυριακή, ταν κομμουνιστής καπετάν-Μπαρούτας, χτύπησε τόν σταθμό χωροφυλακς Λιτοχώρου.
Τήν κυριακή 31 πριλίου, ταν προγραμματισμένες κλογές. Τό ΚΚΕ μως διάλεξε τήν μέρα έκείνη γιά νά κηρύξει  τόν  λεγμενο "τρίτο γύρο"  γιά τήν  νοπλη κατάληψη τς έξουσίας. Τό ΚΚΕ, γιά τήν αξηση το ριθμο τν άνταρτν στηρίχθηκε στήν βίαιη στρατολογία τν νέων πό τήν παιθρο, σέ τόσο μεγάλο βαθμό στε ρχηγός τν νταρτν μέχρι τό 1947, Μάρκος Βαφειάδης, γραψε  τι, "κατά τό 1947 μόνο 10% τν νταρτν προσέρχονταν πό θελοντική στρατολογία" Λίγο ργότερα Μ. Βαφειάδης, κατέπεσε πό τό ξίωμα του, καί κατόπιν καθαιρέθηκε πό τό Κόμμα του. Τήν ρχηγία τν νταρτν νέλαβε κατόπιν Νίκος  Ζαχαριάδης, ποος πέστρεψε στήν λλάδα τό 1945 πό τό 'ουσβιτς, που ταν κρατούμενος. πέστρεψε μέ βρεταννική στολή, καί μέ βρεταννικό εροπλάνο !!!
Νίκος Ζαχαριάδης, βοηθήθηκε πό τίς κομμουνιστικές γείτονες χρες λβανία, Γιουγκοσλαυΐα καί Βουλγαρία τόσο σέ λικά, σο καί σέ παραχώρηση  χώρου, κυρίως πό τήν Γιουγκοσαλαυΐα το Τίτο. ταν Τίτο συγκρούστηλε μέ τόν Στάλιν, τό ΚΚΕ πέλεξε νά ταυτισθε μέ τήν πολιτική τς Σοβιετικς νωσης, καί τσι νά ρθει ντίπαλο μέ τόν Τίτο. τελευταος τότε σέ μιά πράξη κδίκησης πέναντι στό ΚΚΕ, κλείνει τά σύνορα, στερντας τσι πό τούς ντάρτες τό παραίτητο στρατηγικό βάθος.
Τότε γιά πολλούς σήμανε άρχή το τέλους γιά τό ΚΚΕ. Προσωπικά θάλεγα, τι ρχισε τότε  πλέον γκληματική πλευρά τς νταρσίας, φο χωρίς τόν Τίτο τό ΚΚΕ ταν δύνατο νά νικήσει. Κατά συνέπεια, πρεπε Ζαχαριάδης νά βρε πολιτικό τρόπονά σταματήσει τήν αματοχυσία. πραξε τό ντίθετο, ρίχνοντας καί λλο αμαι στίς δεολογικές του μυλόπετρες.
Μοιραα λοιπόν ο ντάρτες, τόσο πό τήν πίεση το θνικο Στρατο σο καί πό τό κλείσιμο τν συνόρων, ποχωροῦν στόν Γράμμο καί τό Βίτσι που δίνουν τίς τελευταες πέλπιδες μάχες τους. Μοιραα λθε ττα, καί τά πολείμματα τν άνταρτν ζητον τήν σωτηρία στήν κομμουνιστική λβανία το κόκκινου δικτάτορα νβέρ Χότζα. πό κε, ο ντάρτες μέ πλοα θά διανεμηθοιν στίς "σοσιαλιστικές χρες" κάι θά ατοονομασθον πολιτικοί πρόσφυγες ρο τόν ποο δέχθηκε ργότερα καί τό λληνικό Κράτος.
Θά πρέπει νά τονίσουμε τό ξς: ττα στόν Γράμμο, δέν σήμανε γιά τό ΚΚΕ, ριστική παύση γιά νοπλη κατάκτηση τς ξουσίας. Στό διάγγελμα του κατά τήν διαφυγή τν νταρτν στήν λβανία, γέτης τν νταρτν Νίκος Ζαχαριάδης, μίλησε γιά "πλο παρά πόδας".  Πολλοί λένε τι δέν μποροσε νά κάνει λλις, καί τι εναι στεο τι ννοοσε πώς τό ΚΚΕ μποροσε νά ξαναπάρει τά πλα. Δυστυχς γι΄ατούς πάρχουν μαρτυρίες, πώς στίς ρχές καί τά μέσα τς δεκαετίας το ΄50, μέλη το ΚΚΕ, έκπαιδεύτηκαν στήν σοβιετική στρατιωτική καδημία το Φρονζε. Γιατί ραγε; Μάλιστα, τό γεγονός ποκαλύφθηκε καί σέ σχετικό ντοκυμαντέρ στήν τηλεόραση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...