Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ!Ο ανδριάντας του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα .

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ!Ο ανδριάντας του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα .
 Όλοι ξέρουμε και δεν μας εκπλήσσει ο χαρακτήρας του δημάρχου , ο οποίος συμπεριφέρεται σαν να είναι ο Αυτοκράτωρ του Φαλήρου , εκτός της αλαζονείας και της μισαλλοδοξίας , αποδείχθηκε περίτρανα ραδιούργος και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
Συγκεκριμένα έχει στηθεί από το δήμο που είχε δοθεί από την Ακαδημία Αθηνών ο ανδριάντας του μεγάλου στρατηλάτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ , έχει αποπερατωθεί εδώ και αρκετούς μήνες και κατά την γνώμη μου ενώ θα έπρεπε να ήταν καλυμένο με την Ελληνική σημαία μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αρχές περίπου Ιουλίου έχει ξεσκεπαστεί ..
Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά …
Κατά πληροφορίες τα αποκαλυπτήρια θα γινόντουσαν αρχές Σεπτεμβρίου .
Επικοινωνήσαμε με την δημαρχία για τις σχετικές πληροφορίες , και όλως παραδόξως κανείς μα κανείς δεν γνώριζε περί του θέματος .Θέλαμε να καταθέσουμε στεφάνι από την Μ.Κ.Ο Ε.Κ. ΕΛΛ (Εθνικό Κέντρο Ελλήνων) για να τιμήσουμε τον ανδριάντα του αρχιστρατήγου . Η ιδιαιτέρα του δημάρχου μας παρέπεμψε να επικοινωνήσουμε με τον δήμαρχο περί του ζητήματος .
Όμως ο ίδιος ο δήμαρχος ήταν …τόσο …… πολύ απασχολημένος (με τις μπίζνες του) που ούτε που καταδέχθηκε να μας μιλήσει ..
Βλέπετε ο Καίσαρ δεν καταδέχεται να μιλά με τους πολίτες του (που τον ψήφησαν) Αλλά καταδέχεται να μιλά και κτυπά προσοχή μόνο στον εργολάβο που παίρνει απ ‘ευθείας αναθέσεις από τον δήμο..
Τα ερωτήματα πολλά , γιατί ένα τέτοιο θέμα που άπτετε των εθνικών κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν ενδιαφέρεται ο δήμαρχος για τέτοια θάματα ( Εθνικού περιεχομένου) ;;;
Αλήθεια τι δοσοληψία έγινε για να στηθεί το άγαλμα εκεί και αφού το έστησε γιατί δεν κρατά τα προσχήματα .;;;
Παρ ‘ όλο που λέει πως υπηρέτησε σαν μεγάλος αξιωματικός του ενδόξου Π.Ν ουδεμία σχέση έχει με τον πατριωτισμό …….
Απεδείχθη άλλη μια ακόμη κακιά πτυχή του χαρακτήρα του , η χειρότερη … είναι ένας μεγάλος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του προβολή και η οικονομική ανέλιξη του…
Το σημαντικότερο δεν είναι Φαληριώτης και μας τον έχουν φυτέψει . Η λύση είναι μία να σηκωθεί να φύγει , να ξεβρομίσει ο τόπος
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ……..Μ.Κ.Ο Ε.Κ. ΕΛΛ (Εθνικό Κέντρο Ελλήνων)ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.

Ένα άγαλμα του Κωνσταντίνου Palaiologus δωρεά από την Ακαδημία Αθηνών με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ένα προάστιο στη νότια ακτή της Αττικής. Είναι γλυπτό του Γιάννη Παππά, μέλος της Ακαδημίας.
Δεν έχω
δει ακόμα τι μοιάζει, ίσως σε μερικούς μήνες.

Από τη Βικιπαίδεια:

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος XI, εκλατινίστηκαν ως Παλαιολόγος (ελληνικά: Κωνσταντῖνος Δραγάσης Παλαιολόγος ΙΑ '(Σερβίας: Konstantin Paleolog Δράγας / Константин Палеолог Драгаш), Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Dragasēs XI? 8η Φεβρουαρίου, 1404 - 29 Μαΐου 1453) ήταν ο τελευταίος Βυζαντινός αυτοκράτορας βασιλεύοντας από 1449 μέχρι του θάνατος ως μέλος της δυναστείας των Παλαιολόγων. Μετά το θάνατό του στη μάχη κατά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, έγινε μια θρυλική φιγούρα στην ελληνική λαογραφία ως «Αυτοκράτορα Μάρμαρο» που θα ξυπνήσει και να ανακτήσει την αυτοκρατορία και την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. Ο θάνατός του σηματοδότησε το οριστικό τέλος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία συνεχίστηκε στην Ανατολή για 977 χρόνια μετά την πτώση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη,http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Greece/Attica/Attiki/Palaio_Faliro/photo1369492.htm

  
8 Απριλίου 2012

 

O ανδριάντας του τελευταίου
Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου,
πήρε τη θέση του πάνω στο ήδη έτοιμο βάθρο, στην Πλατεία Ηρώων του Παλαιού Φαλήρου, στην παραλιακή Λεωφόρο.
 8 Απριλίου 2012
Ο ανδριάντας του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα τοποθετήθηκε στο βάθρο του
Χθες, ο ανδριάντας του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, πήρε τη θέση του πάνω στο ήδη έτοιμο βάθρο, στην Πλατεία Ηρώων του Παλαιού Φαλήρου, στην παραλιακή Λεωφόρο.

Από το πρωί, τα συνεργεία με τηλεσκοπικό γερανό ξεκίνησαν τις εργασίες της τοποθέτησης, κάτω από τις οδηγίες του Αλέξανδρου Παππά και παρουσία του δημάρχου της πόλης Διονύση Χατζηδάκη.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Παππάς, εντός των προσεχών εβδομάδων, θα έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα στάδια περαίωσης του έργου, προκειμένου να είναι έτοιμο για τα επίσημα εγκαίνια της παρουσίασής του, τα οποία όμως μας ενημέρωσε ο κ. Δήμαρχος, θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Μαϊου και σε μέρα που θα γνωρίζουμε εγκαίρως, ώστε να το μάθει ο κόσμος.  

Τα προφητικά λόγια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου πιο επίκαιρα από ποτέ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_8933.html#ixzz24y4wYQX6

ΡΕΑΝ!
Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
(18/2/2005): Ετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας

 • Θα αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων 6/7/2006
 • Γιατί θέλουν να διαγράψουν το 1821 25/3/2002
 • Ο ξένος παράγων θέλει να επιβληθεί 14/3/2004
 • Οι ταυτότητες είναι μόνο η αρχή 11/10/2000
 • Οι πρακτορίσκοι της αθλιότητας 5/12/2003
 • Έρχεται η πολτοποίηση και ο αφανισμός 1/1/2000
 • Η διάλυση της οικογένειας 25/9/2004
 • Δεν θέλουμε να εξευτελιστούμε ως Έλληνες 24/3/2001
 • Οι ευρωλιγούρηδες και το αίσχος 3/9/1999
 • Το έλλειμμα ηγεσίας 3/2/2007
 • Να μη γίνει «επιχείρηση» η Ε.Ε. 27/2/2006
 • Μας θέλουν ένα μόρφωμα χωρίς ρίζες 7/12/2006
 • Προσοχή, γιατί η Ε.Ε. βαδίζει προς διάλυση 14/6/2005
 • Δεν θα υπάρχει Ευρώπη στηριζόμενη σε πιέσεις 1/6/2003
 • Να μη γίνουμε οι φτωχοί συγγενείς 19/10/2002
 • Το λόμπι των συμφερόντων 1/1/2001
 • Ο κόσμος γύρω μας χάνεται 29/6/2006
 • Η δύναμη της ορθοδοξίας 1/1/2002
 • Το σχέδιο της αποχριστιανοποίησης 9/10/2001
 • Η πίστη είναι η ελπίδα μας 1/3/2007
 • Ετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας 18/2/2005
 • Γυρίστε το βλέμμα στον συνάνθρωπο 15/12/2002
 • Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας 1/2004
 • Ο ιστορικός ρόλος των μοναστηριών 16/5/2003
 • Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς 7/9/2007
 • Θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες 29/5/2001
 • Αντισταθείτε στην εθνική αμνησία 18/9/2002
 • Το μέλλον του ελληνισμού 1/1/2001
 • Αίμα από το αίμα μας οι Κύπριοι 30/4/2007
 • Η μικρασιατική Αποκάλυψη 22/8/2004

ΣΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "Α ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"


ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΙΝΗ...

Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβο και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα το θύμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.

Αφορμή για την αλβανική ρατσιστική επίθεση ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος Έλληνας για την πράξη των νεαρών Αλβανών στο Χελμό στα Καλάβρυτα που είδε το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι ως γνωστό πυροβόλησαν με AK-47 και έκαψαν την Ελληνική σημαία. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε στους Αλβανούς ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται".... και φυσικά αυτοί θεώρησαν σωστό να εισβάλλουν στο σπίτι του στις 05.30 και να τον ξυλοκοπήσουν

Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλουν αργοπορία της Αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες.

Φυσικά καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στο θύμα από τις γνωστές ανθρωπιστικές ΜΚΟ και τα γνωστά προοδευτικά ανθρωπιστικά κόμματα δεν θα εκδοθεί διότι πολύ απλά το θύμα ήταν … Έλληνας η ζωή και η υπόσταση του οποίου δεν έχει τόση αξία όσο του κάθε «ταλαίπωρου» αλλοδαπού.

Θυμίζετε ότι όταν πριν από μερικούς μήνες Έλληνες είχαν επιτεθεί σε Αιγύπτιους αλιεργάτες μέσα στο σπίτι τους για προσωπικούς λόγους το σύνολο των ανθρωπιστικών ΜΚΟ και κομμάτων είχαν ξεσηκωθεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Τώρα…. που είναι οι κατ’ επιλογή ανθρωπιστές ; defencenet.gr

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει όριαΗ Χρυσή Αυγή δεν έχει όρια
Σε νευρικό κλονισμό βρίσκονται τα εγχώρια και διεθνή καθεστωτικά ΜΜΕ, καθώς και τα φερέφωνα παπαγαλάκια τους από την συνεχή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κοινός στόχος τους όλων η ανάσχεση της διαρκώς αυξανόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής. Οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν συνεχώς στο κενό και η αποτυχία τους είναι δεδομένη και παταγώδης. Ο λόγος είναι απλός: Η Χρυσή Αυγή μιλά την γλώσσα της αλήθειας και είναι στην ουσία ο μόνος απροσκύνητος, αδιαπραγμάτευτος και καθαρός φορέας που αγωνίζεται σε αυτόν εδώ τον τόπο με Πίστη προς το συμφέρον των Έλλήνων και μόνο. Κάτι που για τους υπόλοιπους είναι αδιανόητο... Κάποιοι βέβαια έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν και να αποδέχονται το αναπόφευκτο όπως ο κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος που έγραψε για τα "Όρια της Χρυσής Αυγής".
"Ποιο είναι το «όριο» της Χρυσής Αυγής; Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο όριο προκλήσεων το οποίο το Κόμμα της Άκρας Δεξιάς από καιρό έχει ξεπεράσει με τα περίφημα «Τάγματα Εφόδου» ή τις προσπάθειες αυτοδικίας που μας πηγαίνουν σε άλλες, σκοτεινές ημέρες. Αναφέρομαι στο εκλογικό της όριο. Στην τελική απήχηση στην κοινωνία. Προσωπικά εκτιμώ πως εάν αύριο για κάποιον έκτακτο λόγο γίνονταν ξανά εθνικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ξεπερνούσε ενδεχομένως και το διψήφιο ποσοστό. Όμως όποτε και να γίνουν, ένα τέτοιο ανοδικό φαινόμενο είναι σχεδόν νομοτελειακό. Για να μην σας πω πως ενδεχομένως το συγκεκριμένο κόμμα υπό κάποιες προϋποθέσεις - που δεν είναι και τόσο μακρινές - μπορεί να αποτελέσει και κόμμα εν δυνάμει εξουσίας ιδιαίτερα σε περίοδο πόλωσης λόγω διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Για ποιο λόγο όμως η Άκρα Δεξιά ξαφνικά απέκτησε τόσο δυνατή φωνή και – κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη – διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερη δύναμη; Κατ’ αρχήν, σε μια Ελλάδα που τα προβλήματα της οικονομίας είναι τα σημαντικότερα, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει κατορθώσει να μεταθέσει τη συζήτηση σε μια υποκατηγορία του ευρύτερου ζητήματος του κραχ. Στο μεταναστευτικό. Σαφώς αυτή η πολιτική επιλογή αποτελεί μια προσωπική επιτυχία του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο από αυτή εδώ τη γωνιά κατ’ επανάληψη έχω τονίσει πως δεν πρέπει πολιτικά να υποτιμηθεί (αν και αρκετοί αναγνώστες τότε με έβριζαν γράφοντας πως είμαι εκτός τόπου και χρόνου).
Όμως υπάρχουν κι άλλοι, βαθύτεροι και πιο «ψυχολογικοί» λόγοι που οδηγούν την κοινωνία στις αγκάλες των ακραίων κομμάτων. Το πραγματικά «νέο» των εκλογών που δις έγιναν στην πατρίδα μας δεν ήταν ούτε η κατακρήμνιση των δύο κομμάτων εξουσίας, ούτε η ανέλπιστη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν η καθίζηση του ΚΚΕ ούτε η εξαφάνιση του ΛΑΟΣ. Το πραγματικά καινούργιο στοιχείο ήταν πως ένα κόμμα από το 0,4% μέσα σε δύο χρόνια έφθασε στο 7%, με πρόσωπα εντελώς άγνωστα στο πανελλήνιο, που ούτε σπουδές και πτυχία είχαν, ούτε προσβάσεις στα ΜΜΕ και τα συστήματα εξουσίας. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ο γεωπόνος Κασιδιάρης, ο σωματοφύλακας Λαγός, ο αγρότης Μπαρμπαρούσης, ο πλασιέ Καιάδας, οι λούμπεν αποκλεισμένοι της ζωής με μίσος αλλά και φόρα ήλθαν και μπήκαν στις ζωές μας. Αυτή η ομάδα που μας θυμίζει το καφενείο της γειτονιάς, τα παιδιά της πλατείας με τα οποία πιτσιρικάδες παίζαμε μπάλα και σκοτωνόμασταν στο ξύλο, αυτοί οι τύποι που έδιναν μάχη επιβίωσης καθημερινά προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Όχι από την κορυφή της, αλλά από τα κατάβαθα μιας Ελλάδας που ζει στο Πέραμα, στα Λιόσια, στα Μανιάτικα, στον Ασπρόπυργο κι όχι στην Εκάλη, την Κηφισιά ή τη Βουλιαγμένη. Πιο πολύ λοιπόν ο μέσος άνεργος ταυτίζεται με τον Κασιδιάρη, παρά με την κόρη ή τον γιο του τάδε ή δείνα βουλευτή, τέως υπουργού ή επιχειρηματία. Βέβαια ξεχνάει ο πολίτης πως ο Κασιδιάρης ξέρει πώς να δημιουργεί μέχρι στιγμής προβλήματα κι όχι πώς να τα λύνει. Όμως αυτό προς το παρόν ελάχιστους ενδιαφέρει.
Σε μια Ελλάδα που καθημερινά η αξιοπρέπεια του πολίτη τσαλακώνεται, που ο κάθε Γερμανός μπορεί να σε προσβάλλει (όπως εμείς βέβαια παλιότερα προσβάλλαμε τους Αλβανούς), ο Έλληνας στη Χρυσή Αυγή βρήκε αποκούμπι. Ακόμα και ο στρατιωτικός χαρακτήρας της οργάνωσης δίνει μια ανδρική υπόσταση σε κάποιους Έλληνες που είχαν ξεχάσει πως είναι να είσαι άνδρας. Γιατί όταν φοράς τη στολή της Χρυσής Αυγής, με τη μαύρη μπλούζα και το ομοιόμορφο παντελόνι παραλλαγής, αυτόματα ενδεχομένως να νιώθεις πιο άνδρας. Να ξεχνάς την ανεργία, το κουρέλιασμα του σπιτονοικοκύρη που σε ξεφτιλίζει για τα χρέη σου, τις απειλές του αφεντικού, της εφορίας, του τοπικού βουλευτίσκου που στο παίζει και παράγοντας ενώ σου έχει θάψει το μέλλον δέκα χιλιάδες μέτρα κάτω από τη γη.
Ένα επίσης σημαντικό «ψυχολογικό» πλεονέκτημα που έχει η Χρυσή Αυγή έναντι των άλλων κομμάτων είναι και η συμμετοχή. Αν ψάξει κανείς στις οργανώσεις της εκτός του ρατσισμού και της βίας που είναι στην πρώτη γραμμή, θα δει και μια πρωτόγνωρη αλληλεγγύη. Βέβαια αυτή η βοήθεια είναι πριβέ και αλά καρτ. Είσαι Έλληνας και μέλος; Τότε είσαι ΟΚ. Είσαι κάτι άλλο; Μαύρο φίδι που σε έφαγε. Σε μια περίοδο όμως μοναχικότητας, που η φωνή του ενός δεν ακούγεται πουθενά, το κόμμα της Άκρας Δεξιάς αποτέλεσε ένα υποκατάστατο μιας χαμένης εδώ και χρόνια συλλογικότητας. Άνθρωποι μόνοι, ξαφνικά υπό το πρόσχημα της ιδεολογίας ενώθηκαν με άλλους. Πιστεύω δε μάλιστα πως πολλά είναι τα στελέχη της οργάνωσης που βαθιά μέσα τους δεν πιστεύουν τόσο στην βία ή δεν είναι αναφανδόν κατά των μεταναστών, απλά βρέθηκαν εκεί διότι μόνοι τους δεν είχαν να πάνε πουθενά. Που να πάει δηλαδή ένα 20χρονο παιδί, χωρίς σπουδές, που δεν βρίσκει δουλειά; Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε ένα καταφύγιο. Και λέω 20χρονο παιδί διότι βλέπω πως η επιτυχία του κόμματος στις νεανικές ηλικίες, είναι κάτω το πρωτόγνωρο. Και το ανησυχητικό φυσικά.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» είναι εδώΟ «Μεγάλος Αδερφός» είναι εδώ
Η «δημοκρατία» παρακολουθεί τα τηλέφωνά μας!
Είναι πολλοί που ισχυρίζονται πως σ’ αυτή τη φάση, το κράτος έχει βαρέσει διάλυση και δε λειτουργεί τίποτα στη χώρα. Βασικά δεν έχουν άδικο, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που όχι μόνο δεν έχουν βαρέσει διάλυση, αλλά αντιθέτως λειτουργούν άριστα και επεκτείνονται συνεχώς! Πρόκειται για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των Ελλήνων πολιτών, από την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ!
Για να μη λέτε πως αυτά τα… αντιδημοκρατικά τα λέμε εμείς οι… φασίστες για να δυσφημίσουμε τη… δημοκρατία, ιδού τι αναφέρει σχετικά καθεστωτικό ΜΜΕ:
«Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών! Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι επίσημες παρακολουθήσεις τηλεφώνων, με επίκληση θεμάτων «κρατικής ασφάλειας», αυξήθηκαν κατά 70%! Επιπλέον, επτά εταιρείες επικοινωνιών κατέθεσαν αναφορές ότι υπήρχαν προβλήματα ασφαλείας του δικτύου τους.
Τα εντυπωσιακά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από την τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) που συντάχθηκε με αντικείμενο τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων αλλά και τις καταγγελίες για παραβίαση επικοινωνιών. Από τα στοιχεία της ΑΔΑΕ γίνεται σαφές ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τα συστήματα «νομίμων συνακροάσεων» της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ αυξάνονται σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο. Όπως αναφέρεται στην σχετική έκθεση το 2011 εκδόθηκαν 3.472 διατάξεις που αφορούσαν νέες περιπτώσεις άρσης επικοινωνιών για λόγους «εθνικής ασφάλειας» (υποθέσεις τρομοκρατίας και κατασκοπίας) έναντι 2.281το 2010… Αθροιστικά στην διάρκεια του 2011 εκδόθηκαν συνολικά 9.276 δικαστικές αποφάσεις για παρακολούθηση τηλεφώνων έναντι 6.400 το 2010 (αύξηση μεγαλύτερη από 69%). Αν συνυπολογισθεί ότι σε κάθε μία από αυτές τις αποφάσεις περιλαμβάνεται η παρακολούθηση τουλάχιστον πέντε σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, ο αριθμός των παρακολουθούμενων πολιτών από τον...Μεγάλο Αδελφό της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ είναι τεράστιος…».

Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις κ. Δένδια…Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις κ. Δένδια…
Εφτά «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από το Μπαγκλαντές ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ομοεθνείς τους!

Είναι κοινή διαπίστωση όλων, πως έχει πλέον παραγίνει το κακό μ’ αυτές τις συνεχείς «ρατσιστικές» επιθέσεις. Νέα «ρατσιστική» επίθεση έγινε, λοιπόν, αυτή τη φορά στην Παραλία της Πιερίας! Πιο συγκεκριμένα, εφτά (7) νεαροί «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από το Μπαγκλαντές, επέδραμαν στην οικία που διέμεναν τέσσερις (4) ομοεθνείς τους και αφού τους σάπισαν στο ξύλο και τους έβαλαν τα μαχαίρια  στους λαιμούς τους, για να αποκαλύψουν που κρύβουν το χρήμα, τους βούτηξαν τελικά 4.700 ευρώ (πάνε καλά οι δουλειές για τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.», ακόμα και εν καιρώ κρίσης…) κι εξαφανίστηκαν.
Τα θύματα της ληστρικής επίθεσης κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους τέσσερις εκ των δραστών και αναζητεί και τους υπόλοιπους τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή τη φορά δεν την πάτησε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν.  Δένδιας, όπως σε ανάλογη περίπτωση ληστείας Μπαγκλαντεσιανού από ομοεθνείς τους, που έγινε προ ημερών στην Ηλεία, γιατί οι υφιστάμενοί του τον ενημέρωσαν αμέσως για την ταυτότητα των δραστών. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, ο υπουργός μονολόγησε εμφανώς προβληματισμένος: Γιατί μας τα κάνουν αυτά; Γιατί μας εκθέτουν έτσι; Κι απάνω που φτιάξαμε την υπηρεσία «για την καταπολέμηση του ρατσισμού»…http://www.xryshaygh.com

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 ΕΛΑΣ και ΕΥΠ παρακολουθούν τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών

Κατά 70% αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο οι επίσημες παρακολουθήσεις τηλεφώνων, με επίκληση θεμάτων "κρατικής ασφάλειας". Επιπλέον, επτά εταιρείες επικοινωνιών κατέθεσαν αναφορές ότι υπήρχαν προβλήματα ασφαλείας του δικτύου τους. Σύμφωνα με το "Βήμα", επικαλούμενο έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών! Τα στοιχεία της ΑΔΑΕ αναφέρουν ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τα συστήματα "νομίμων συνακροάσεων" της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ αυξάνονται σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο. 
Οπως αναφέρεται στην σχετική έκθεση το 2011 εκδόθηκαν 3.472 διατάξεις που αφορούσαν νέες περιπτώσεις άρσης επικοινωνιών για λόγους «εθνικής ασφάλειας» (υποθέσεις τρομοκρατίας και κατασκοπίας) έναντι 2.281το 2010.

Επίσης το 2011 εκδόθηκαν 4.061 εισαγγελικές παραγγελίες με τις οποίες παρατείνονταν προγενέστερες διατάξεις, έναντι 2.950 παραγγελιών το 2010. Αυτό σημαίνει ότι σ΄αυτές τις περιπτώσεις συνεχιζόταν η παρακολούθηση τηλεφώνων. Ακόμη το 2011 εκδόθηκαν 1.743 βουλεύματα δικαστικών συμβουλίων, έναντι 1.169 το 2010, για την διακρίβωση εγκλημάτων όπως φόνοι, ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών κλ.π.

Δηλαδή, αθροιστικά στην διάρκεια του 2011 εκδόθηκαν συνολικά 9.276 δικαστικές αποφάσεις για παρακολούθηση τηλεφώνων έναντι 6.400 το 2010 (αύξηση μεγαλύτερη από 69%). Αν συνυπολογισθεί ότι σε κάθε μία από αυτές τις αποφάσεις περιλαμβάνεται η παρακολούθηση τουλάχιστον πέντε σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, ο αριθμός των παρακολουθούμενων πολιτών από τον...Μεγάλο Αδελφό της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ είναι τεράστιος.

Εντύπωση προκαλεί, σημειώνει το δημοσίευμα, ότι η ΑΔΑΕ εμφανίζεται να έχει επιφυλάξεις σε σχέση με την συγκεκριμένη διαδικασία παρακολούθησης τηλεφώνων, ενώ έχει ανακαλύψει παρατυπίες και "μαύρες τρύπες" στην όλη διαδικασία.

Η ΑΔΑΕ, όπως αναφέρεται στην έκθεση, έχει αποστείλει επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου "με προτάσεις και παρατηρήσεις που προκύπτουν από τα βουλεύματα και τις διατάξεις που κοινοποιούνται στη Αρχή". Ακόμη έχει επισημάνει "την ανάγκη της απαρέγκλιτης τήρησης της προβλεπομενης διαδικασίας άρσης του απορρήτου με σκοπό να διασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας κατά τη διαχείριση των σχετικών υποθέσεων...".

Στην έκθεση της ΑΔΑΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι έλαβε 37 καταγγελίες παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών (οι 13 αφορούσαν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, 14 σταθερής, δύο για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δύο για συνδέσεις μέσω Ιντερνετ κ.λπ) χωρίς όμως να προσδιορίζεται πού κατεληξε η σχετική έρευνα. Ακόμη δεν παρέχεται καμμιά διευκρίνιση για τα «προβλήματα ασφαλείας» που εμφάνισαν εταιρείες επικοινωνιών κι αν βεβαίως αυτά επιλύθηκαν...


news247

Ο Δένδιας ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες οτι θα χειροτερέψουν τα πράγματα με τους λαθρομετανάστες

Χειρότερη από την προηγούμενη θα είναι η επικείμενη ευρωπαϊκή συνθήκη για τη μετανάστευση, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. "Καμπανάκι" απο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τις επιπτώσεις που θα έχει η χώρα μας, η συνθήκη με την επονομασία "Δουβλίνο 3" που αφορά την ευρωπαϊκή πολιτική για τη λαθρομετανάστευση.
Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπής του νομοσχεδίου για την κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Φύλαξης παράνομων λαθρομεταναστών, ο κ. Δένδιας είπε οτι "το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα”.

Ο υπουργός πρόσθεσε: “Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες”.

Ο κ. Δένδιας απηύθυνε “θερμή παράκληση, και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς όλα τα κόμματα που έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο, να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μπλοκ κατά του Δουβλίνου 3”.

Το «Δουβλίνο 3» προβληματίζει τον Δένδια > ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ > ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

«Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Δένδιας. Μάλιστα ο ίδιος εκτίμησε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις.

Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες».

Ο υπουργός απηύθυνε «θερμή παράκληση, και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς όλα τα κόμματα που έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μπλοκ κατά του Δουβλίνου 3».
Υπενθυμίζεται πως το βασικό πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά και για όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, είναι η πρόβλεψη του ευρωπαϊκού κανονισμού για την ευθύνη της χώρας μέσω της οποίας εισέρχονται οι μετανάστες στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως αν οι παράνομοι μετανάστες συλληφθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, οι εκεί αρχές θα πρέπει να τους στείλουν στη χώρα από την οποία εισήλθαν στη Γηραιά Ήπειρο.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η PRAVDA ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ

Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2012 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης! First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept. Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!

Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece.Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power. Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims.
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)
When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση! It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey.
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Η Russia, due to the Turkish involvement and that of the Greeks and Kurds, will come out as the main Israeli ally, coming firstly out against the Turks and then being drawn in against the rest of the Islamics. Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών! Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η Ρωσία λοιπόν το 2012 θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους! Though a NATO ally, NATO will not step in, as two other NATO allies (Greece and Bulgaria) will also be participating.
Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (εν. στον πόλεμο)!
(Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας - Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας… Αλλά και από την άλλη, στο κάτω θέρετρο του Πολέμου, εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν ΝΑΤΟ σημαίνει ΗΠΑ και ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ;
Σημειώνουμε πως στο μικρό Ισραήλ ζουν χιλιάδες Εβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και «προστασίας» η Ρωσία από κάθε τρίτη (ισλαμική) απειλή… Αυτό «μεταφράζεται» σε «δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής ή επέμβασης»…)
Russian participation will primarily be in the form of Navel and Air assets and some raids by marines, on Turkish coastal regions.Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο!
The aftermath will be a stronger Russian presence in the Balkans, particularly with Greece and Serbia firmly in the Russian sphere and Bulgaria sliding in the same direction.
Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει.


Ευρώ τέλος – Φέρνουν το πλαστικό χρήμα

Έχουμε ήδη αναφερθεί πολλές φορές στην επιχείρηση “σκούπα” που γίνεται στην Ελλάδα. Και αυτή η “σκούπα” δεν αφορά τους λαθρομετανάστες, ούτ φυσικά τους φοροδιαφεύγοντες. Η “σκούπα” αφορά την μετάβαση του συνόλου του χρήματος (δηλαδή των ευρώ) στα κρατικά ταμεία. Και αυτή η ενέργεια ενώ αποτελεί ουσιαστική έμπρακτη παραδοχή της πλήρους πτώχευσης, παράλληλα απογυμνώνει την δυνατότητα άμυνας της Ελληνικής οικονομίας αφού (μέσω της μετάβασης του ρευστού στο ειδικό ταμείο) η χώρα θα στερηθεί πολυτιμότατου νομισματικού συναλλάγματος σε περίπτωση που φθάσουμε στο μη παρέκει…

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΦΕΛΕΙΑ»

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ - Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος - Αφού «έλυσε» με καταπληκτική ταχύτητα όλα τα προβλήματα της ελληνικής παιδείας ο αρμόδιος υπουργός, (δόξα του και μπράβο του), θέλησε να εκτονώσει και την μεγάλη του «αγωνία» για την εκπαίδευση και των μουσουλμάνων- λάθρο-μεταναστών της Ελλάδας και την ενσωμάτωση τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έτσι τους έδωσε σημαντικά προνόμια για να εισέρχονται στις ανώτατες σχολές καταλαμβάνοντας φυσικά κάποιες θέσεις τις οποίες στερούνται άλλοι υποψήφιοι ελληνικής καταγωγής. Συγχαρητήρια του λοιπόν ! Άξιος διάδοχος του «συστήματος αφελληνισμού» της κ Διαμαντοπούλου! Το σύστημα εισαγωγής και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Παιδείας, που δίκαια πρέπει να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αφελληνισμού, χωρίζει τους μαθητές και τους κρίνει διαφορετικά με βάση το θρήσκευμά τους! Μπράβο ! Αλλά, δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Ειλικρινά αν πριν από είκοσι χρόνια μου έλεγαν ότι θα έβλεπα στο κέντρο της Αθήνας χιλιάδες μουσουλμάνους να παρελαύνουν με απειλητικές διαθέσεις και να φτάνουν επελαύνοντας μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εξαπολύοντας απειλητικά συνθήματα, θα του έλεγα το λιγότερο πως αυτά είναι φανταστικά πράγματα. Επειδή έχω ζήσει παλαιοτέρα στο Παρίσι, μια πόλη με έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο, έχω την εμπειρία της αποτυχίας κάθε κίνησης ενσωμάτωσης αυτού του στοιχείου στην εγχώρια κοινωνική δομή όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι γαλλικές αρχές, οι οποίες σημειωτέον είναι αρκετές βαθμίδες πιο οργανωμένες από τις δικές μας. Ο λόγος ήταν πάντα απλός. Το Ισλάμ και η πολιτιστική συνείδηση αυτών των ανθρώπων είναι κάθετα διαφορετική με αυτή του εγχωρίου πληθυσμού, με αποτέλεσμα συχνά να εκτυλίσσονται βίαιες σκηνές συγκρούσεων με τους μουσουλμάνους. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει έντονο ακόμα και σήμερα και συχνά στα λεγόμενα «Μπανλιέ», δηλαδή στα προάστια του Παρισιού όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι, ξεσπούν άγριες ταραχές ακόμα και με θύματα. Τα ίδια προβλήματα βίας έχουν στην Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία.

Στην δικιά μας την χώρα ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει αιματηρές ταραχές «αλλά Γαλλία», αν και δυο φόρες παραλίγο να «γλιστρήσουμε» σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Ένα πελώριο, διαφορετικό, αλλόθρησκο και με τελείως διαφορετική πολιτιστική βάση στοιχείο βρίσκετε στους κόρφους μας, χωρίς να μπορεί στην ουσία κανείς να το ελέγξει. Αφελείς αριστερίζοντες «προοδευτικίζοντες» που αποδεικνύονται οι καλύτεροι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στηρίζουν και ενισχύουν την διεθνή μαφία, κυρίως τουρκική, της λαθρομετανάστευσης. η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει θησαυρίσει «ξεφορτώνοντας» με το αζημίωτο στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, φανατικούς ισλαμιστές.

Η ελληνική αφέλεια στη αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος σε όλο της το μεγαλείο. Όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το πρόβλημα στις ρίζες του, χαρακτηρίζονται σαν ρατσιστές, φασίστες, τα γνωστά δηλαδή «παιχνίδια της ετικέτας» που έχουν καταταλαιπωρήσει την σύγχρονη ελληνική ιστορία. Αλλά εδώ το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Κινδυνεύουμε όχι να γίνουμε Παρίσι και Μπανλιέ, αλλά να αφανιστούμε ολοκληρωτικά γιατί όλοι αυτοί οι αμέτρητοι γκετοποιημένοι, φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, είναι το καζάνι που σιγοβράζει και απειλεί να τινάξει στον αέρα ότι έχει απομείνει σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα. Το πρόβλημα γιγαντώθηκε από τους λεγόμενους «προοδευτικούς» που διδάσκουν την ενσωμάτωση και ζουν στις φανταστικές τους αυταπάτες, όπως αποδείχτηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θα έλεγα σε όλες αυτές τις προοδευτικές και φιλελεύθερες κυρίες που τσιρίζουν υπέρ των λαθρομεταναστών, αν είναι πρόθυμες να φορέσουν το ισλαμικό τσαντόρ τύπου Αφγανιστάν και Πακιστάν και να σκύβουν κάθε βραδύ υποτακτικά το κεφάλι τους στον αφέντη κύριο τους περιμένοντας υποτακτικά την ικανοποίηση της σεξουαλικής του διάθεσης καθώς, «Η γυναίκα είναι το χωράφι», (δηλαδή αντικείμενο ιδιοκτησία), του άντρα, όπως διακηρύσσει το ιερό Κοράνιο.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά σε αυτό το τεράστιο θέμα. Αναδύετε σαν άλλο ένα στοιχείο κατάρρευσης και διάλυσης αυτής της χώρας και όσο ακόμα κοιμόμαστε «τον ύπνο του δικαίου» αυτή η κατάρρευση θα συνεχίζετε και εμείς θα νομίζουμε ότι «σωθήκαμε» για άλλη μια φορά. Ας είναι καλά αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι καθώς χαμογελάνε ειρωνικά με την κατάσταση μας ! Τα «ποντίκια» ξέρουν να φεύγουν απ το πλοίο όταν αυτό βουλιάζει, οι επιβάτες του όμως είναι καταδικασμένοι. Εσείς θέλετε να βουλιάξετε και να πνιγείτε στον πάτο της αποχαυνωτικής αδιαφορίας σας ;

H Siemens δικαίωσε τον Τσουκάτο, γι αυτό η ζημιά δεν ήταν πρωτίστως Οικονομική!

H Siemens δικαίωσε τον Τσουκάτο, γι αυτό η ζημιά δεν ήταν πρωτίστως Οικονομική!


"Χαῖρε, ἀμνοῦ καὶ ποιμένος Μήτηρ· χαῖρε, αὐλὴ λογικῶν προβάτων"
Ακάθιστος Υμνος
netakias

Η νίκη της Siemens από τον συμβιβασμό , ήταν και μια μεγάλη νίκη του Εκσυγχρονισμού απέναντι στον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμιση.
Απέναντι σε όσους πιστεύουν ακόμη σε ιδεοληψίες, όπως είναι η ηθική κι η δικαιοσύνη.

Οπως είχε αποκαλέσει, πολύ σωστά ο Παναγιώτης Λίακος (Δημοκρατία 22/9/2011) τον Τσουκάτο "πολεμιστή του Φωτός".

Οι καλοί Εκσυγχρονιστές που πιστεύουν στην Οικονομία και την εταιρία, εναντίων των συντηρητικών Τρολ, που πιστεύουν στην Δικαιοσύνη, στην Πατρίδα και την ηθική (όχι ως ηθικολογία αλλά ως άξονα κοινωνική συνοχής)
Ε, λοιπόν ηττηθήκαμε κι όχι Οικονομικά, αυτό είναι το έλασσον, αλλά Κοινωνικά.

Και το έκανε μια Τρικομματική κυβέρνηση, η όποια πίσω από το προσωπείο της πολυφωνίας της, τρομάζει με την ομοιογένεια της!
Από τον "Ακροδεξιό"Βορίδη, στο "Δεξιο"Αδωνι,στο "εκσυγρονιστή"Μπένυ, στο "σοσιαλιστή" Γιωργάκη,στον "Αριστερό"Φώτη,στην "αθρησκη"Ρεπούση,στον "προοδευτικό"Ψαριανό η γραμμή για την Siemens, την ΑτΕ, ΕλΤα ήταν τρομακτικά....ομοιογενείς !

Ιδεολόγοι στο βήμα της βουλής, "ρεαλιστές" στις συμφωνίες της ελιτ!

Ω! Τι παραπλανητική λέξη ο "ρεαλισμός"

Οταν ο εκμαυλισμός πολιτικών, η εξαγορά συνειδήσεων, οι συμφωνίες του Δημοσίου κάτω από το τραπέζι, η προκλητική εξομολόγηση του Τσουκάτου και του Μαντέλη, ότι πήραν βαλίτσες από την εν λόγω εταιρεία, η φοροδιαφυγή αυτών των ποσών.....

....είναι απλώς μια  υπογραφή και όλα παραγράφονται.....
....κι όλα γίνονται νόμιμα.....!

...κι όλα γίνονται σύννομα....!

...αλλά χάθηκε στο δρόμο το ευνομον....!

Φοροδιαφεύγει κακώς, για 2 € ένας περιπτεράς ή αναγκαστικώς ένας άνεργος, τότε σου κουνάνε το δάκτυλο λέγοντας "Μαζί τα Φάγαμε"

Διαβρώνεις όλο το Πολιτικό σύστημα και σου στρώνουν κόκκινα χαλιά για να κάνεις την ζωή σου στην Γερμανία ο Χριστοφοράκος κι ο Γιούγνκ, στην Ν.Αμερική ο Καραβέλας, στο απυρόβλητο η ίδια η εταιρία.

Ποιος έχει τώρα από αυτούς το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να μιλήσει για φοροδιαφυγή....;;

Το θράσος θα το έχουν....

αλλά όχι το έρεισμα στην Κοινωνία να το επιβάλλουν...
Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος δεν είναι σκόρπιες λέξεις, διέπει το βαθύτερο νόημα συγκρότησης μιας κοινωνίας πολιτών, κι όχι υπηκόων.
Ειμαστε ελεύθεροι πολίτες γιατί επιλέγουμε να είμαστε κι όχι γίδια στο μαντρί.
Η ηθική ως συνείδηση και το δίκαιο ως αίσθημα δικαιοσύνης είναι προυπόθεση και θεμέλιο του συλλογικού βίο.
Χωρίς ντροπή και χωρίς δίκαιο οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής συμβίωσης είναι απλώς Αδύνατη!
Το καθεστώς ή αδυνατεί να το καταλάβει ή εσκεμμένως το προκαλεί ή απλώς είναι bussiness as usual !
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
 • Πρωταγόρας - ΠΛΑΤΩΝ 
 • Η Κρίση του Πολιτισμού μας - Ε.Π.Παπανούτσου (1978)
http://netakias.wordpress.com/2012/08/28/siemens/ ‎ 

Χ.Α. προς ΝΔ: Κοιμάστε κι είστε ανίκανοι!

Χρυσή Αυγή - Τα άλογα των Πλαταιών

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 788Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 788
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Η τοποθέτηση του ειδικού αγορητή της Χρυσής Αυγής για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην διαρκή επιτροπή δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης της βουλής (23/6/12)
Έχουμε ανάγκη ένα «Σχέδιο Ξενηλασία» και όχι «Ξένιος Δίας»

«Η Δημοκρατία σε κίνδυνο» λόγω… Χρυσής Αυγής

Δεν πήγε με άδεια χέρια ο Σαμαράς στην Μέρκελ

ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!
ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ 400.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: “ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ”
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ

Και όμως... Οι αλλοδαποί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συνέρχονται δημοσίως

Θέλει ο Δένδιας να χαρεί και οι αλλοδαποί δεν τον αφήνουν!

Έρχεται η ώρα της αλήθειας για την δολοφονία του Ιρακινού...

Γέφυρες πολέμου στήνει στον Έβρο η Τουρκία

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επενδυτική «απόβαση» της Τουρκίας στα Ελληνικά λιμάνια

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Οι Θερμοπύλες και οι “λογιστές”
Το κύριο άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!http://www.xryshaygh.com

Τ.Ο Καβάλας: Ενημερωτική δράση σε Χρυσούπολη και Νέα ΚαρβάληΤ.Ο Καβάλας: Ενημερωτική δράση σε Χρυσούπολη και Νέα Καρβάλη
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Ν.Ε. Καβάλας, κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε εφημερίδες και φυλλάδια στην λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης, χθες 28 Αυγούστου 2012. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η παρουσία μας προκάλεσε τον ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα πολύ θετικό κι ελπιδοφόρο κλίμα.
Επίσης, η είδηση της παρουσίας μας στην μικρή κοινωνία της Χρυσούπολης διαδόθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να συρρέει στην λαϊκή. Το έντυπο υλικό μας έγινε γρήγορα ανάρπαστο με τους περισσότερους να ζητούν δεύτερη και τρίτη εφημερίδα, προκειμένου να τις προσφέρουν σε φίλους και συγγενείς τους. Πολλοί μάλιστα ζητούσαν μπλουζάκια, όπως επίσης και να εγγραφούν ως υποστηρικτές του κινήματος. Εν συνεχεία, το εναπομείναν έντυπο υλικό μοιράστηκε στα καταστήματα πέριξ της λαϊκής αγοράς.

Με αφορμή την παρουσία των δύο πολιτευτών μας, συναγωνιστών Χρήστου Καπετάνιου και Δημητρίου Γρίβα, οι φίλοι του κινήματός μας (και όχι μόνο) είχαν την δυνατότητα να τους εκφράσουν τις ανησυχίες τους για τα εθνικά ζητήματα, όπως τον ενδοτισμό των συγκυβερνόντων με το εθνοκτόνο μνημόνιο και ιδίως την κοσοβοποίηση της Θράκης, γεγονός που είναι πιο αισθητό στην περιοχή μας.
Κατόπιν, το κλιμάκιο συνέχισε την ενημερωτική του δράση στην Νέα Καρβάλη, όπου εκεί μοιράστηκαν τα τελευταία εναπομείναντα φυλλάδια και εφημερίδες, με τους εκεί ντόπιους κατοίκους -για ακόμη μια φορά- να υποδέχονται τους συναγωνιστές, επίσης, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό.

Χ Ρ Υ Σ Η  Α Υ Γ Η  Π Α Ν Τ Ο Υ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!...http://www.xryshaygh.com

Συνεργασία: Οικονομία... καζίνοΣυνεργασία: Οικονομία... καζίνο
Το καλοκαίρι του 2012 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι Έλληνες βομβαρδισμένοι απο οικονομικές ειδήσεις αμφιβόλου ποιότητος, καλούνται  να βάλουν σε τάξη το μυαλό τους και να κατανοήσουν τι πραγματικά συμβαίνει. Ήταν ο Αύγουστος του 1982 όπου το Μεξικό ανακοίνωσε αδυναμία εξυπηρέτησης του εξωτερικού δημοσίου χρέους του. Μπορούμε να υποθέσουμε πλέον ότι από εκεί ξεσπάει η κρίση χρέους του Τρίτου κόσμου, η οποία έδωσε την σκυτάλη στο λεγόμενο Πρώτο κόσμο. Με την κατάργηση των φραγμών στην κίνηση των κεφαλαίων (Μπρέτον Γούντς), την κατάρρευση του συστήματος συναλλαγματικών ισοτιμίων και την απόφαση της Ουάσιγκτον να τυπώνει ανέξελεγκτα χρήμα, με την πρόφαση ότι έτσι θα είχαμε αύξηση στις λεγόμενες " παραγωγικές" επενδύσεις και στήριξη της απασχόλησης, αρχίζαν οι οικονομικοί δυνάστες να βάζουν της βάσεις ενός υποχθόνιου σχεδίου.
Τα αποτελέσματα του στο παγκόσμιο οικονομικό οικοδόμημα είναι ότι απο το 1970 και έπειτα οι κρατικές χρεοκοπίες τρέχουν με έναν ρυθμό 4 ανά έτος. Η κίνηση των κεφαλαίων πλέον στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού από κάποιον Διαχειριστή κεφαλαίων απο οποιαδήποτε πλευρά της γης. Η Αμερική έχει τη ευχέρεια να τυπώνει χρήμα σε δευτερόλεπτα, αγοράζοντας μετοχικές αξίες (εταιρείες) σε άλλες χώρες η εναλλακτικά με τις λεγόμενες ομολογίες που εκδίδει το επίσημο κράτος και αγοράζονται από τα άλλα κράτη να τροφοδοτεί την εγχώρια κατανάλωση σε πρώτη φάση και σε δεύτερη την ανάπτυξη άρα και τις θέσεις εργασίας. Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια την ανάπτυξη του Χρηματοοικονομικού τομέα, των ελεγκτικών εταιρειών, των εξειδικευμένων πανεπιστημιακών οικονομολόγων , των οίκων αξιολόγησης που βαθμολογούν κράτη και ενίοτε τα βυθίζουν σε κρίση το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και οι οικονομικές επιτροπές που δημιουργήθηκαν για να αντιμετωπιστούν οι κρίσεις χρέους και να προσφέρουν θεραπείες οικονομικής ανάπτυξης με τα "προγράμματα διαρθωτικής ανάπτυξης" να έχουν αποδειχθεί ότι το μόνο που αφήνουν στο πέρασμα τους είναι κοινωνίες υπό διάλυση.
Τίποτα δεν είναι όμως τυχαίο όταν μιλάμε για χρήμα και ιδιαίτερα σε αυτά τα μεγέθη. Για να αντιληφθούμε όλοι μας τα μεγέθη της Οικονομίας Καζίνο θα παραθέσω ορισμένα νούμερα που ζαλίζουν. Από το 2001 μέχρι το 2009 εκδόθηκαν τιτλοποιημένα ενυπόθηκα δάνεια μεταξύ κρατών 20 τρισ. δολαρίων, όταν το ΑΕΠ της Ευρώπης είναι 17 τρισ. δολάρια και των ΗΠΑ 15 δισ. δολάρια την ίδια ώρα που τα κρατικά ομόλογα ήταν μισής αξίας και μάλιστα της κατηγορίας ΑΑΑ. Να τονίσω ότι τα επιτόκια  απόδοσης κυμαίνονταν ήδη σε υψηλά επίπεδα 5 - 5.5% και όσο οι οίκοι αξιολόγησης προχωρούσαν σε διαδοχικές υποβαθμίσεις κρατών -Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία- έφτασαν ακόμα και στο 6.75 %.

Είναι άμοιρος ευθυνών ο Λαός; Ένα άρθρο γραμμένο το “μακρινό” 2003Είναι άμοιρος ευθυνών ο Λαός; Ένα άρθρο γραμμένο το “μακρινό” 2003
Η Κατάσταση Της Χώρας Και Η «Οικονομία»
«Ποιος είδε κράτος κλασσικό
σ’ όλη τη γή μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
Νάχει επτά Πρωθυπουργούς,
Ταμείο δίχως χρήματα,
Και δόξης τόσα μνήματα;
Νάχει Βουλή ωσάν κι αυτή
Με Τσουτσουνάτο βουλευτή,
Να γεμίζει κάθε μέρα
Από λόγια τον αέρα;
Νάχει κλητήρες για φρουρά
Και να σε κλέβουν φανερά,
Κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
Τον κλέφτη να γυρεύουνε;»
Γεώργιος Σουρής – Φεβρουάριος 1880
Τραγικά επίκαιρος ο Γεώργιος Σουρής, που έγραψε τα όσα παραθέτουμε στην αρχή αυτού του κειμένου πριν από 123 χρόνια! Όσα ακριβώς είναι και τα νησιά μας πάνω από τα οποία πέταξαν, παραβιάζοντας την εθνική μας κυριαρχία, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη τον Ιανουάριο του 2003, όμως αυτό είναι ασήμαντο… Το πρώτο πρόβλημα του λαού μας είναι το οικονομικό!
Επίκαιρος ακόμη σε εποχή αποκαλύψεως τρομερών σκανδάλων όταν όλοι κοιτούν δεξιά και αριστερά και με νομικισμούς προσπαθούν να καλύψουν ό,τι συνέβη στο πορνείο του καπιταλισμού, το Χρηματιστήριο, τα προηγούμενα χρόνια οπόταν και κατεχρεώθη και εληστεύθη ένα σημαντικό μέρος του λαού μας. Όμως για τον λαό μας το πρόβλημα δεν είναι να βρεθούνε οι κλέφτες, οι άτιμοι και οι επίορκοι, αλλά πώς να γίνει και αυτός κλέφτης και να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Ας αφήσουμε κατά μέρος την πικρή ειρωνεία του αειμνήστου Γεωργίου Σουρή, που δεν ήταν καθόλου αστείος, αλλά βαθύτατα θλιβερός, αφού περιέγραφε με ακρίβεια την θλιβερή κατάσταση του νεωτέρου Ελληνισμού, κατάσταση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Αφορμή για το κείμενο αυτό και για την αναφορά στον Γεώργιο Σουρή μου έδωσε μία δημοσκόπηση που εδημοσιεύθη προ ημερών και στην οποία στο ερώτημα «ποιο πρόβλημα σας απασχολεί περισσότερο», ο Ελληνικός λαός απήντησε κατά προτεραιότητα το οικονομικό: 43,7%, ο πόλεμος του Ιράκ: 18,9%, η ανεργία: 9,2%, το κυκλοφοριακό: 4%, η παιδεία 3,4%, οι αλλοδαποί: 3,2%, η υγεία: 3,1% και άλλα (μέσα στα οποία ασφαλώς τοποθετούν και τα εθνικά θέματα…) 7,4%! Με άλλα λόγια, το μεγάλο πρόβλημα του λαού μας είναι πολύ ταπεινά και φτηνά η τσέπη του και τίποτε άλλο. Και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για την εγκυρότητα αυτής της δημοσκοπήσεως, αφού αυτό προκύπτει εάν κανείς κάνει μια πρόχειρη εξέταση στον κοινωνικό του περίγυρο.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει (που εμάς δεν μας αρέσει) αυτή είναι η κατάσταση του λαού μας σήμερα και αυτό το διαπιστώνεις ερωτώντας ψύχραιμους και κατά τεκμήριο αντικειμενικούς συζητητές, οι οποίοι πολύ απλά ισχυρίζονται ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει γιατί σήμερα υπάρχει οικονομική κρίση. Από την άλλη πλευρά δεν το κρύβουν πολλοί από αυτούς που θέλουν και αγωνίζονται για να πέσει το ΠΑΣΟΚ ότι σκοπός τους δεν είναι άλλος από το να έλθει η σειρά τους και να αρμέξουν και αυτοί επιτέλους την παχύτατη αγελάδα του κρατικού «κορβανά». Αυτό οι πλέον ειλικρινείς, που δεν διστάζουν να είναι κυνικοί. Γιατί υπάρχουν ακόμη και κάποιοι γραφικοί, που ομιλούν περί ιδεολογιών, ενώ και ο τελευταίος βλάκας έχει καταλάβει πως σε αυτήν την χώρα αυτό

Το χρέος για αυτοβελτίωσηΤο χρέος για αυτοβελτίωση
«Άθλιοι είμαστε οι άνθρωποι, άκαρδοι, μικροί, τιποτένιοι. Μα μέσα μας, μια ουσία ανώτερή μας μάς σπρώχνει ανήλεα προς τ’ απάνω.
Μέσα από την ανθρώπινη τούτη λάσπη, θεία τραγούδια ανάβρυσαν, ιδέες μεγάλες, έρωτες σφοδροί, μια έφοδο ακοίμητη, μυστηριώδικη, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς σκοπό, πέρα από κάθε σκοπό.
Τέτοιος βώλος λάσπη είναι η ανθρωπότητα, τέτοιος βώλος λάσπη είναι ο καθένας μας. Ποιο είναι το χρέος μας; Να μαχόμαστε ν’ ανθίσει ένα μικρό λουλούδι απάνω στο λίπασμα τούτο της σάρκας και του νου μας».
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ – «ΑΣΚΗΤΙΚΗ»http://www.xryshaygh.com

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΔΕΝΔΙΑ,
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αθήνα,  26 Αυγούστου 2012
Κύριε Δένδια,
Ως Έλλην πολίτης, διαμαρτύρομαι έντονα, διότι η παρουσία σας στο ευαίσθητο υπουργείο προσβάλλει βάναυσα τόσο την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών, με τα έργα και τις πράξεις σας, όσο και τις βασικές αρχές του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Είστε αξιολύπητος «κύριε», εάν πιστεύετε έστω και στο ελάχιστο, ότι μπορείτε να συνεχίσετε την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, με τα έργα και πράξεις βιτρίνας που επιδεικνύετε τις τελευταίες εβδομάδες.
Παρακινήσατε, επιτρέψατε, υποβοηθήσατε, και προστατευσατε, τόσο την προ-συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας, των λαθρομεταναστών κυρίως των Ασιατικών χωρών (Πακιστάν, Αφγανιστάν, κλπ), που μάλιστα βιαιοπράγησαν και τραυμάτισαν διερχόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ περαστικούς, όσο και την πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και την συγκέντρωση τους στον χώρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, 3000 αλαλαζόντων μουσουλμάνων που απαιτούσαν την βίαιη και τελεσίδικη εξαφανιση του ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο από την Βουλή των Ελλήνων, όσο και από την Ελληνική κοινωνία. Ντροπή σας κύριε Υπουργέ.
Η θέση που κατέχετε, επακριβώς αναφέρει την Δημόσια Τάξη και την προστασία του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη. Απαντήστε κάτω από ποιες πραγματικές καταστάσεις, πως ακριβώς,  και με ποιο συνταγματικό δικαίωμα, και με ποιο ήθος πολιτικού ανδρός, επιτρέψατε την συγκέντρωση αυτή. Ποιες πολιτικές συγκυρίες, ποια κομματικά συμφέροντα και ποια διαπλεκόμενα συμφέροντα Ελληνικά ή Ξένα, σας επέβαλλαν να επιτρέψετε την βίαιη προσβολή εναντίον Ελλήνων μπροστά στον ιερότερο χώρο της Ελληνικής πρωτεύουσας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ «κύριε» ΔΕΝΔΙΑ, αν έχετε έστω στάλα αιδούς, παραιτηθείτε για να διασώσετε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας. Αλλιώς κρυφτείτε και εσείς κάτω από τον κομματικό μανδύα των σοσιαλο-κομμουνιστών, που είναι οι μόνοι που δεν έχουν ιερό και όσιο έναντι του Ελληνικού Έθνους, της Ελληνικής ιστορίας και των παραδόσεων της Πατρίδος μας. Και τολμήστε μετά να εμφανιστείτε ξανά μπροστά μας, και σε όλους όσους μέχρι τώρα έδιναν αγώνες για την παράταξη και την Πατρίδα, να ζητήσετε ψήφο επανεκλογής.
Καθίστε στην πρόσκαιρη καρεκλίτσα σας «κύριε Δένδια», καθίστε αναπαυτικά, αναπολήστε τους αγώνες σας, και τις στιγμές πολιτικής ευμάρειας που είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε μέχρι τώρα. Γιατί έρχεται η στιγμή που εσείς ο ίδιος θα μουντζώνετε τον εαυτό σας όρθιος, γιατί δεν είχατε την ψυχική δύναμη και το πολιτικό θάρρος, και την Ελληνική υπερηφάνεια και φιλότιμο, να κάνετε το απλούστερο που επιβάλλει η θέση που σας δόθηκε. Το καθήκον σας!!!
Έρχεται γρήγορα η στιγμή που ο Ελληνικός λαός, πάντα υπερήφανος και γενναίος, θα σταματήσει να «ξαποσταίνει» και θα σας οδηγήσει όλους εσάς, που τον εξαπατήσατε, τον ταπεινώσατε, τον πουλήσατε, και κυρίως τον προδώσατε, χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς δισταγμό, για τα ανάλογα «τριάντα αργύρια» διατήρησης της υπουργικής καρεκλίτσας σας, εκεί που πραγματικά σας αξίζει. Στην παραδειγματική τιμωρία σας, και στην αλήστου μνήμης δεξαμενή των «εφιαλτών» της Πατρίδος μας!!!
Εύχομαι όταν έρθει εκείνη η στιγμή οι μεν συναγωνιστές και συμπατριώτες μου, να έχουν την δύναμη να συγχωρέσουν την υπεροψία σας και τις ατιμωτικές πράξεις σας εναντίον τους και να σας επιβάλλουν την τιμωρία σας σαν Έλληνες, και εσείς να έχετε το σθένος να αντιμετωπίσετε την τιμωρία σας σαν πραγματικός, έστω και την ύστατη ώρα, Άνδρας.
Μιχάλης Καρακώστας
Πολιτικός Μηχανικός
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Χρυσή Αυγή και στους βουλευτές της διότι πολεμούν με πατριωτισμό την σαπίλα της χώρας! Με τις πράξεις σας δίνετε στον Ελληνικό λαό μια ελπίδα,κάνετε έργα που βοηθούν πραγματικά πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη και σύντομα θα έχετε την υποστήριξη του λαού σε πολλά θέματα! Θέλουμε όλοι, η "Ελλάδα" να γίνει πάλι Ελληνική! Βλέπω καθημερινά πως καταπατούν όλοι αυτή τη χώρα και δακρύζω,γεμίζω μίσος για τους δήθεν πατριώτες πολιτικούς! Δεν ξέρω αν πάρετε τη δύναμη του πρώτου κόμματος τι θα κάνετε αλλά τώρα κάνετε πολύ καλή δουλειά! Να ξέρετε πάντως πως τώρα όλος ο κόσμος περιμένει μία Χρυσή Αυγή για τη χώρα,το μεγάλο μπάμ! Κάντε το!
Πάνος Γ.
Καλησπέρα Συναγωνιστές! Βλέποντας το βίντεο με το παράλογο θράσος του Δένδια
να αναφέρει ότι θα συντρίψει τα τάγματα εφόδου, αναρρωτήθηκα σε ποια τάγματα αναφέρεται. Μήπως σε αυτά των λαθρομεταναστών; Των κουκουλοφόρων του Τσίπρα; Των αναρχοκουμουνιστών; Των αναρχικών; Των εγκληματικών οργανώσεων π.χ. επαναστατικός αγώνας; Του indymedia που ακόμα να την ρίξουν αυτή την ηλεκτρονική γιάφκα που επιστρατεύει τα συντρόφια και τους οπαδούς του Νικολάε Τσαουσέσκου; Του οργανωμένου εγκλήματος με τα καλάσνικοφ; Και ακόμα αναρρωτιέμαι, ποιος νομίζει ότι είναι ο Δένδιας που θα αποφασίζει φασιστικά για την ζωή των πολιτών; Είναι μήπως δικτάτορας και δεν το γνωρίζουμε; Τι είδους υπουργός είναι; των Ελλήνων πολιτών η των λαθρομεταναστών; Απο ποιούς παίρνει αυτές τις εντολές για τέτοιες ενέργειες;
Όλη η δύναμη της αστυνομίας ασχολείται πλέον με τους Λαθρομετανάστες του. Έστειλε υποτίθεται αστυνομικό προσωπικό στον Έβρο, για να φυλάξουν υποτίθεται τα σύνορα, και απο την άλλη γεμίζει τις πόλεις με λαθρομετανάστες, μετατρέποντας και βεβηλώνοντας στρατόπεδα και σχολές αστυφυλάκων σε ωρολογιακές βόμβες περιμένοντας μια εξέγερση για να μας αφανίσουν οι βάρβαροι εισβολείς. Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάει αυτός ο υπουργός; Την στιγμή που η χώρα καίγεται απο άκρη σε άκρη απο Τούρκους πράκτορες και αλλοδαπούς εμπρηστές, τη στιγμή που ο ίδιος και η αστυνομία που διαθέτει είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το εισαγώμενο έγκλημα, την προστασία των συνόρων, δηλώνει πως θα συντρίψει τάγματα εφόδου και ταυτόχρονα υποθάλπτει και προστατεύει εγκληματίες λαθρομετανάστες; Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί ντροπιάζει και εξευτελίζει τα σώματα ασφαλείας.
Οι λαθρομετανάστες πιο εύκολα μπήκαν στις σχολές αστυφυλάκων, απ' ό,τι οι υποψήφιοι των πανελληνίων. Ελπίζω οι Έλληνες να ξυπνήσουν σύντομα και να αντιδράσουν δυναμικά για το κακό που παν να μας κάνουν αυτοί οι πολιτικοί.
Σας ευχαριστώ,
Με τιμή
Ανδρέας – Θεσσαλονίκη
Άρθρο-προσκλητήριο του Βήματος προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος
Συναγωνιστές καλησπέρα. Ένα έχω να πω από καρδιάς, ευτυχώς που υπάρχετε και εύχομαι να υπάρχετε για πάντα, επιτέλους η Ελλάδα εχει μια ευκαιρία να αναδυθεί απο τις στάχτες της χάρη σε εσάς. Συγχαρητήρια για τη λαμπρή εκδήλωση των Θερμοπυλών και την εκδήλωση για τη νίκη στον Γράμμο. Μην εγκαταλείψετε ποτέ τον αγώνα ενάντια σε αυτούς που μας επιβουλεύονται, δώστε τη μάχη μαζί με όλους εμάς για την Θράκη μας και για την απελευθέρωση της υπόλοιπης Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες, για να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος.
Υποστηρικτής
Ονομάζομαι Παντελής Κ., ήμουν πέρυσι αναπληρωτής καθηγητής στην Κομοτηνή, έχω υπηρετήσει τις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών και πραγματικά η παρουσία σας εκεί και η διαμαρτυρία για τον αρχηγό των Γρίζων Λύκων έκανε τους Θρακιώτες κάπως να ξυπνήσουν επιτέλους. Ειδικά σε εκείνο το μέρος Ροδόπη και Θράκη πως δεν είναι όλοι υποστηρικτές σας αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Ως καθηγητής εκεί πέρυσι θέλω να σας πω πως υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι διορισμένοι εκπαιδευτικοί και το τραγικό είναι πραγματικά πως δεν ξέρουν καν τη γλώσσα μας. Τους έχουν δώσει σπίτια και δουλειές και το τραγικό τα παιδιά στο Σχολείο μας κιόλας έχουν πρόβλημα συνεννόησης.
Πραγματικά χαίρομαι πολύ για τον αγώνα σας και εμείς στα Σχολεία θα δίνουμε και θα διδάσκουμε με τον καλύτερο τρόπο τις παραδόσεις μας. Ανεβαίνετε πολύ ψηλά και τα αποτελέσματα είναι φανερά και αυτό που καταφέρνετε είναι να μας συγκινείτε με τις πράξεις σας.
Παντελής Κ.
Αγαπητοί κύριοι καλημέρα. Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά συμφωνώ σε πάρα πολλές από τις θέσεις σας. Θα ήθελα να αναφερθώ στην μεγάλη πληγή που λέγεται λαθρομετανάστευση. Πιστεύω ότι σε όλα τα πράγματα πρέπει να επικρατεί η λογική και τα επιχειρήματα, ώστε αυτοί που αντιδρούν να αντιμετωπίζονται με τρόπο που να τους αναγκάζει να πάρουν θέση όχι εκ του ασφαλούς, αλλά να τεθούν πρό των ευθυνών τους.
Είμαι εργαζόμενος και μέχρι τώρα πληρώνω με συνέπεια τους φόρους μου (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και κολλάω ένσημα. Άρα βοηθώ την πατρίδα μου να συντηρεί υποδομές, ώστε να με καλύπτει ως πολίτη σε ζητήματα ασφάλειας, περίθαλψης, κοινωνικής πρόνοιας και εκπαίδευσης. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν μαζευτεί εδώ απολαμβάνουν αυτά τα δικαιώματα που εγώ τα έχω πληρώσει (αν όχι όλα αρκετά από αυτά) χωρίς να δίνουν λεπτό. Πολλοί από εμάς αντιδρούμε σε αυτήν την αδικία λέγοντας ότι δεν μπορεί εμείς που έχουμε πληρώσει να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να περιμένουμε στην ουρά για να περάσουν πενήντα λαθρομετανάστες πρώτοι, που δεν έχουν προσφέρει τίποτε στο ελληνικό κράτος ή να παίρνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς και εμείς να μην ξέρουμε που να τα πάμε.
Από την άλλη βγαίνουν διάφοροι εκπρόσωποι περίεργων οργανώσεων τύπου ΜΚΟ που ούτε ξέρουμε από που χρηματοδοτούνται και τι σκοπούς έχουν και οι οποίες τους υποστηρίζουν στην βάση του ανθρωπισμού κλπ. Βέβαια όλοι αυτοί σκέφτονται τον ανθρωπισμό μόνο για τους ξένους και ποτέ για τους συμπατριώτες τους αλλά τέλος πάντων ας δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας ότι έχουν ένα δίκιο. Σημειωτέον δε ότι η πλειοψηφία αυτών των περίεργων μελών των ΜΚΟ είναι ανεπάγγελτοι και ειλικρινά δεν ξέρω πώς συντηρούνται. Είχα πρόσφατα αντιπαράθεση με έναν του Ανταρσύα ο οποιος συχνότατα την στήνει έξω από την υπηρεσία μου μοιράζοντας επαναστατικά φυλλάδια και προτείνοντάς μας απεργίες διαρκείας εκ του ασφαλούς γιατί ο ίδιος δεν έχει εργαστεί ποτέ του.
Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη πλειοψηφία που δεν θέλει τους μετανάστες και μια μικρή που επιμένει να νομιμοποιηθούν και να απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Αφού λοιπόν είναι τόσο ανθρωπιστές και εμείς δεν είμαστε, θα ήταν σωστό να γίνει η εξής πρόταση. Να βγει η επίσημη πολιτεία και να πει δια νόμου: Θέλετε κύριοι να υποστηρίξετε τους λαθρομετανάστες να γίνουν νόμιμοι; Ωραία! Σας δίνω αυτήν την δυνατότητα εφαρμόζοντας τον θεσμό της κηδεμονίας λαθρομετανάστη. Όποιος τον θέλει, θα τον αναλάβει προσωπικά, θα είναι υπεύθυνος για την διαμονή του σε δικό του χώρο, θα αναλάβει να πιστοποιήσει την υγεία του και τις στοιχειώδης ανάγκες διαβίωσής του. Αν κάτι δεν τηρείται θα είναι υπεύθυνος κατά τον νόμο ο κηδεμόνας του. Εφόσον τηρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα δοθεί προσωρινή άδεια παραμονής στην χώρα, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν πρόκειται για εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου και θα υποχρεωθεί πάλι με ευθύνη του κηδεμόνα του να μάθει ελληνικά και να βρει νόμιμη εργασία. Έτσι το βάρος της διαβίωσής του θα το αναλάβει ο ανθρωπιστής και η οργάνωσή του και όχι όλοι οι υπόλοιποι που δεν επιθυμούμε την παρουσία του. Για να δούμε τότε πόσοι από αυτούς τους ανθρωπιστές θα μπουν στην διαδικασία να πάρουν έναν τέτοιον στο σπίτι τους. Γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι σημαίνει να διαβιώνεις με τους περισσότερους από αυτούς. Να δούμε τότε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.
Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να εκφραστώ.
Φιλικά, Γιάννης Ξ.
Αγαπητοί Συμπατριώτες, μας κατηγορούν ότι διαρκώς κινδυνολογούμε, πως κατασκευάζουμε εχθρούς, πως στήνουμε δίκες εναντίον των λαθροεποίκων, πως υποσκάπτουμε και υπονομεύουμε τη δημοκρατία, πως βλάπτουμε την Ελλάδα. Ας δούμε από την ιστορία πως κάποιοι που φώναζαν για αφύπνιση των Ελλήνων και για εμφάνιση κινδύνων που θα φέρουν τον όλεθρο τελικά δικαιώθηκαν και ο εγερτήριος λόγος τελικά δεν ήταν φωνές ανοήτων κηρύκων.
Στην αρχαία Ελλάδα ο Ισοκράτης ομίλησε για την Πανελλήνια Ιδέα αλλά κατασυκοφαντήθηκε από τον Δημοσθένη και άλλους Έλληνες. Ευτυχώς ο Μέγας Αλέξανδρος άκουσε και πείστηκε από τα κελεύσματα του Ισοκράτη και επέτυχε το γνωστό έργο: τη μετάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Ανατολή. Πολύ αργότερα, περίπου το 1423, 30 χρόνια πριν από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο μοναχός Ιωσήφ Βρυέννιος έγραφε για τους κινδύνους από τον εφησυχασμό, την απάθεια και το διχασμό των Ελλήνων και ελάχιστοι τον άκουσαν. Ο Κοσμάς ο αιτωλός ετόνιζε τη σημασία της παιδείας για την εθνική μας αφύπνιση, αλλά η φωνή του ήταν ''φωνή βοώντων εν τη ερήμω'', Ο Ιωάννης Μεταξάς από το 1915 έλεγε και έγραφε για τους κινδύνους πιθανής μας εμπλοκής σε μικρασιατικό πόλεμο, σε βάθος τέτοιο που η στρατιωτική επιμελητεία δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την ομαλή πορεία του στρατεύματος. Κι αυτός τότε κινδυνολογούσε...Είδαμε όμως όσοι τον αγνόησαν που οδήγησαν την Ελλάδα το 1922.
Έτσι και σήμερα εσείς στο κίνημα και εμείς οι απλοί συνοδοιπόροι που φωνάζουμε, διαβλέπουμε τους κινδύνους, κτυπούμε το καμπανάκι του κινδύνου, είμαστε περίεργοι, γραφικοί, γκρινιάρηδες. Καλύτερα όμως να έχουμε "άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας" παρά να είμαστε σαν τις μωρές παρθένες που μετά θα κλαίμε για τις συμφορές μας. Καλή συνέχεια στον αγώνα και ας σκεφτόμαστε πάντα, οι άγρυπνοι φρουροί κινούνται στη
λεωφόρο της τιμής και της αξιοπρέπειας.
Κ. Π.
Είμαι μαθητής και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των πανελληνίων! Δεν θέλω να μιλήσω με μίσος απέναντι σε κανέναν! Θέλω μόνο να εκφράσω την πίκρα μου! Την πίκρα μου για μια Ελλάδα που θάβει τα παιδιά της...
Έχασα την σχολή που επιθυμούσα για δύο μόνο μόρια, τη στιγμή που μπήκαν μουσουλμάνοι σε αυτή με 5000 μόρια λιγότερα! Μιλούν για ρατσιστές επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και την ίδια στιγμή φέρονται στους Έλληνες με τον χειρότερο ρατσισμό! Από πότε θεωρείται η θρησκεία κοινωνικό κριτήριο; Δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική αδικία που βιώνουν οι χιλιάδες Έλληνες μαθητές; Δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση εξαθλίωσης
που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες οικογένειες; Και ξαφνικά τους ενδιαφέρει πώς θα μπουν πιο εύκολα οι υποστηρικτές μιας θρησκείας, στα πανεπιστήμια! Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα! Όποτε θα μιλούν για ρατσιστές χρυσαυγίτες θα κλείνω πλέον τα αυτιά μου! Ο ρατσισμός είναι εναντίον των Ελλήνων! Ξυπνάτε!
Τ. 
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για όσα κάνετε και για όσα θα κάνετε για την Ελλάδα.
Ήθελα να ρωτήσω, γιατί οι μουσουλμάνοι στις πανελλήνιες εξετάσεις μπαίνουν σε ειδική προνομιακή κατηγορία; Δηλαδή είναι προνόμιο να είσαι μουσουλμάνος; Τί είναι; Θεωρείσαι προνομιούχος; Θεωρείσαι προβληματικός που πρέπει να σε βοηθήσουν; Δεν το καταλαβαίνω!
Το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι όλοι μα όλοι οι νόμοι είναι εναντίων των Ελλήνων. Όλοι όμως. Η μόνη πραγματικά ελπίδα είστε εσείς. Η ΜΟΝΗ! Και να ξέρετε οτι, επειδή εργαζομαι σε υπηρεσία όπου συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο, καθημερινά ακούω από τους πολίτες οτι την επόμενη φορά θα σας ψηφίσουν με δύο χέρια! Καλό αγώνα.
Μάριος
Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής στον Αντένα
Κύριοι,μέχρι τώρα τα κανάλια μας δείχνουν τούρκικα σήριαλ με δραματικές-δακρύβρεχτες ερωτικές ιστορίες. Κάποιος έκανε τον εύστοχο συσχετισμό με το ότι γύρω στο 1970 έφερναν στους ελληνικούς κινηματογράφους τούρκικα έργα με την όμορφη Χούλια Χότζιγιτ,που έγινε πολύ δημοφιλής. Το 1974 εισέβαλαν οι τούρκοι στην Κύπρο. Τώρα ο Αντένα διαφημίζει ότι θα προβάλλει την σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Είχα διαβάσει όταν γυρίζοταν (2010), ότι είναι η πιο ακριβή μέχρι τώρα τουρκική υπερπαραγωγή.
Για ποιό λόγο εμείς οι Έλληνες να βλέπουμε τη "δόξα" και "μεγαλοπρέπεια" του τούρκικου στρατού, των χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Για ποιο λόγο θα πρέπει να βλέπουμε τις "πετυχημένες εκστρατείες του" στην κατάκτηση της Ευρώπης; Εκτός από τις διάφορες κατακτήσεις του, είχε καταλάβει και την Ρόδο. (βλέπε Βικιπαίδεια - υπάρχουν κι επεισόδια στο διαδίκτυο με ελληνικούς υπότιτλους). Μήπως το πολυδιαφημίζουν για να δουν αν θα υπάρχουν αντιδράσεις; Δεν θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε επ΄αυτού; Δεν θα πρέπει να κάνουμε κάτι;
Ευχαριστώ
Επισκέπτηςhttp://www.xryshaygh.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...