Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τέταρτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και ανεβαίνει!Τέταρτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και ανεβαίνει!
Έχουμε επανειλημμένως αναφέρει πως οι τραγικές προσπάθειες ανάσχεσης της ανόδου της Χρυσής Αυγής αποτυγχάνουν παταγωδώς και πέφτουν στο κενό. Οι γελοίες συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος το μόνο που κάνουν είναι να χαλυβδώνουν την Πίστη των συναγωνιστών και να εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους λιβελογράφους. Ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει καλά πια τι εστί Χρυσή Αυγή (ως Εθνικιστικό Κίνημα με την παράλληλη Κοινοβουλευτική δράση) και πως δεν θα σταματήσουμε τον Αγώνα μέχρι να απελευθερώσουν τον τόπο από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, τα τσιράκια τους και τους λαθροεισβολείς.
Η κατακόρυφη άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να κρυφτεί πια ούτε από τους "τσιγκούνηδες" δημοσκόπους της Alco (που πάντα μας εμφανίζει πολύ χαμηλότερα) που αναγκάστηκαν να δώσουν στο Κίνημα την 4η θέση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο "Πρώτο Θέμα" η ΝΔ συγκεντρώνει 24,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,8%, το ΠΑΣΟΚ  9,8%, η Χρυσή Αυγή 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,2%, το ΚΚΕ 4,7%. Να δεις τι σου ΄χω για μετά... Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Μέχρι την τελική νίκη!http://www.xryshaygh.com

Αυτός είναι ο «πατριωτισμός» της ΝΔ: Πωλητήριο σε 30 νησιάΑυτός είναι ο «πατριωτισμός» της ΝΔ: Πωλητήριο σε 30 νησιά
Μπήκε και επισήμως πωλητήριο σε 30 νησιά, ή για την ακρίβεια ενοικιαστήριο για μίσθωση επί 50 χρόνια. Τα νησία που προορίζονται για «αξιοποίηση» βρίσκονται σε όλα τα πέλαγα της Ελλάδος και ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι, όπως λένε, η προσέλκυση επενδυτών. Ποιων όμως επενδυτών; Των τούρκων που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς για τα λιμάνια της χώρας ή των επενδυτών που, όπως έλεγε ο Ράιχενμπαχ, περιμένουν  να πιάσουμε πάτο για να έρθουν;
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα κριτήρια που τέθηκαν για την επιλογή των νησιών που θα ξεπουληθούν ήταν η εθνική ασφάλεια, η διασύνδεση και η εμπορικότητα. Το πόσο «σημαντικό» ρόλο έπαιξε η εθνική ασφάλεια στην επιλογή των νήσων μπορεί να το δει κανείς από το ότι γίνεται έξωση από τα ΟΥΚ προκειμένου να «αξιοποιηθεί» το νησί Φλέβες, που αποτελούσε επί σειρά χρόνων χώρος άσκησης και οχυρό των ΟΥΚ. http://www.xryshaygh.com

Απίστευτα πράγματα..Μέχρι και εκσκαφέα έκλεψαν Αλβανοί...και τον πήγαν στην πατρίδα τους..Οι τυπικές διαδικασίες απομένουν για να πάρει πάλι πίσω ένας 53χρονος αγρότης από την Καστοριά τον εκσκαφέα που του είχαν κλέψει Αλβανοί. Η Αστυνομία της γειτονικής χώρας το βρήκε στην κατοχή των δραστών, δυο από τους οποίους έχουν ήδη συλληφθεί! 

Εξεταστική για το μνημόνιo ζήτησαν οι 18 Βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΕξεταστική για το μνημόνιo ζήτησαν οι 18 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Μία από τις βασικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτέλεσε η συνέχιση εντός του Κοινοβουλίου και με όσα μέσα αυτό μας παρέχει του ανένδοτου Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών εναντίον της πολιτικής του Μνημονίου και των διαμορφωτών και υπερασπιστών της. Από την ημέρα της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου αντιταχθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εφαρμογή μίας συμφωνίας που οδηγεί τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και αφαιρεί από  την Πατρίδα μας με τον πιο επίσημο τρόπο και το τελευταίο ίχνος Εθνικής Ανεξαρτησίας. Παράλληλα, καταστήσαμε σαφές πως ο δικός μας αντιμνημονιακός Αγώνας είναι  πρώτιστα Αγώνας για Εθνική Κυριαρχία και πως ένας τέτοιος σκοπός δε μπορεί να πραγματοποιηθεί έαν δεν τεθούν εκτός της πολιτικής ζωής του τόπου και δεν οδηγηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όλοι οι συντελεστές αυτής της μέγιστης εθνικής προδοσίας που ονομάζεται Μνημόνιο.
Στο πλαίσιο αυτό και με πλήρη συναίσθηση του σκοπού που καλούμαστε να υπηρετήσουμε μέσω του θεσμικού μας ρόλου ως Εθνικής Αντιπολίτευσης, αποφασίσαμε να συνυπογράψουμε ως κοινοβουλευτική ομάδα την πρόταση του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" που αφορά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής με αντικείμενο την συνολική και σε βάθος διερεύνηση όλων των συνθηκών που οδήγησαν τη χώρα μας στην προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην υπογραφή του Μνημονίου και των επαχθών δανειακών συμβάσεων, καθώς επίσης και την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται στην υπόθεση αυτού του εθνικού εγκλήματος εις βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας.    http://www.xryshaygh.com  

H Τουρκία θυμήθηκε την κατάρριψη της 8ης Οκτωβρίου 1996To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Milliyet την επομένη της αερομαχίας.
Ήταν αναμενόμενο ότι η Τουρκία θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την κατάρριψη του RF-4E/TM από την συριακή αεράμυνα προς όφελος της επεκτατικής της πολιτικής στο Αιγαίο. Έτσι, η τουρκική εφημερίδα Radikal φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του απόστρατου πλέον Osman Çiçekli, συγκυβερνήτη του F-16D Block 40 που κατέπεσε στις 8 Oκτωβρίου 1996 εντός εθνικού εναέριου χώρου μετά από σκληρή αερομαχία με ελληνικό Mirage 2000ΕGΜ. Ήταν η εποχή της διεξαγωγής της άσκησης ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ με την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία να επιδεικνύει ιδιαίτερη προκλητικότητα σε Κύπρο και Αιγαίο. Το ζεύγος των F-16 της 192 Μοίρας της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (ένα -C και ένα διθέσιο -D) απογειώθηκε απο την αεροπορική βάση Παλαιοκάστρου (Balikesir) και εισήλθε στο FIR Αθηνών μαζί με τετράδα F-4Ε, τα οποία σε μία ακόμα “εκπαιδευτική πτήση” θα εκτελούσαν εικονική αποστολή καταστολής εχθρικής αεράμυνας (SEAD) εναντίον στόχων στην Σκύρο. Με την είσοδο του τουρκικού σχηματισμού στο FIR Αθηνών, το ζεύγος Μirage 2000ΕGM της 331 Μοίρας που εκτελούσε καθήκοντα επιφυλακής έλαβε εντολή από το ΕΚΑΕ για ταχύτατη απογείωση. Ο τουρκικός σχηματισμός αντέδρασε στις διαδικασίες αναγνώρισης από τα ελληνικά Mirage 2000EGM με τα τέσσερα τουρκικά F-4E να αποχωρούν καθώς ξεκινούσε η εμπλοκή των δύο F-16 της συνοδείας.

Πάτρα: Πήγαν να την βιάσουν και τους... έσφαξεΠάτρα: Πήγαν να την βιάσουν και τους... έσφαξε
Δύο νεαροί άνδρες, αποπεράθηκαν την Παρασκευή να βιάσουν μία νεαρή γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του ....

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το Αμβούργο, η πρώτη πόλη που αναγνωρίζει τις μουσουλμανικές γιορτές
Το Αμβούργο έχει υπογράψει μια συμφωνία με μουσουλμανικές οργανώσεις σύμφωνα την οποία θα αναγνωρίζονται οι μουσουλμανικές γιορτές και θα «βελτιωθούν» τα μαθήματα θρησκευτικών στα σχολεία.

Η συμφωνία είναι η πρώτη αυτού του είδους στη Γερμανία, όπωςαναφέρει το Der Spiegel.

Οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων και των κοινοτήτων των Αλεβιτών συμμετείχαν στη συμφωνία, η οποία θα δώσει στις μουσουλμανικές γιορτές το ίδιο καθεστώς με τις μη υποχρεωτικές χριστιανικές γιορτές. Οι μουσουλμάνοι που επιθυμούν να τηρούν τις θρησκευτικές τους γιορτές μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μια μέρα διακοπών.

Σύνθεση Ελεύθερου Συριακού στρατού
Περί τις 30 ομάδες φέρεται να συγκροτούν τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό στρατό ο οποίος μάχεται για την ανατροπή του καθεστώτος Ασαντ στην Συρία. αποδυκνείοντας τον κατακερματισμός τους κια τον βαθμό οργάνωσης που τον διακρίνει.Οσυνολικός αριθμός των ανταρτών ανέρχεται σε 70000-100000 Η σημαντικότερη εξ'αυτών είναι η (FSA) η οποία έχει σαν έδρα την πόλη Hatay της Τουρκίας και είναι υπο τον έλεγχο τουΕθνικού  Συμβούλιου της Συρίας (SNC).Εχουν καταγραφεί ομάδες μέχρι και πενήντα ανδρών  οι οποίες σχηματίζονται με κάποιο όνομα το οποίο παίρνουν συνήθως απο το Κοράνι ή απο τα ονόματα των πόλεων και των περιοχών απο τις οποίες προέρχονται (ακραία ισλαμιστικά στοιχεία στην πλειονότητα τους) εξοπλιζονται και στην συνέχεια δρούν σε διαφορες περιοχές της Συρίας.

Μουσουλμάνοι κτυπούν θηριωδώς δύο νεαρά αγόρια

O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας αποκαλύπτει άγνωστη κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους από το Ιράκ!Με καθυστέρηση 29 ετών αποκαλύπτεται η κατάρριψη τουρκικού μαχητικού F-100 από το Ιράκ.
Σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησης του βουλευτή Αϊδινίου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP)Metin Lütfi Baydar, o υπουργός Άμυνας της Τουρκίας İsmet Yılmaz υποστήριξε ότι από το 1965 έχουν καταγραφεί τρεις επιβεβαιωμένες καταρρίψεις μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (THK) από ενέργειες ξένων κρατών. Η πρώτη και εν πολλοίς άγνωστη μέχρι σήμερα κατάρριψη σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1983 όταν ζεύγος διθέσιων μαχητικών F-100F Super Sabre της 182 Filo “Atmaca” παραβίασε τον Ιρακινό εναέριο χώρο με αποτέλεσμα Mirage F-1EQ της Ιρακινής Αεροπορίας να προχωρήσει στην κατάρριψη του

Η Βρετανία θα γιορτάζει μουσουλμανικές γιορτές
Το Λονδίνο έχει γίνει η πρώτη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου που αναγνωρίζει τις μουσουλμανικές γιορτές, μια κίνηση, που όπως γράφουν τα δημοσιεύματα, αποσκοπεί στην προώθηση της "ενσωμάτωσης" μιας θρησκευτικής μειονότητας που συχνά διασύρεται από τους αντιπάλους της μετανάστευσης.

Ο Δήμος του Tower Hamlets του ανατολικού Λονδίνου προτείνειόλα τα σχολεία της περιοχής να μένουν κλειστά κατά τις ισλαμικές γιορτές του Eid al-Fitr και του Eid ul-Adha.

Hellas today 2/3

Τούρκικα ποτάμια μαύρου χρήματος στην ελληνική Θράκη…     Κάποιες πολύ εύγλωττες φωτογραφίες από το πολυτελές τζαμί ενός μικρού χωριού της Ξάνθης, που δήθεν φτιάχτηκε από…εισφορές των πάμφτωχων κατοίκων του!
     Σας γράψαμε και άλλες φορές σε αυτή την ιστοσελίδα για τους πακτωλούς του μαύρου χρήματος που ρέουν εξ ανατολών στη Θράκη, χωρίς βεβαίως κανένα απολύτως αυτί να ιδρώνει. Τουρκοσύλλογοι εμφανίζονται συνεχώς αγοράζοντας κτίρια με ποσά από τις…συνδρομές των μελών τους, πανάκριβες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από σωματεία που δεν δηλώνουν στην εφορία ούτε ένα ευρώ και βεβαίως τεράστια και πολυτελή τζαμιά ξεφυτρώνουν στη μέση του πουθενά, δίπλα σε εξαθλιωμένα μουσουλμανικά χωριουδάκια, τζαμιά χτισμένα υποτίθεται χάρη στον…έρανο των (πάμφτωχων) κατοίκων τους!

Περιοδεία του βουλευτή Αντώνη Γρέγου στην Ανατολική Μακεδονία

Περιοδεία του βουλευτή Αντώνη Γρέγου στην Ανατολική Μακεδονία
Ενημερωτικού χαρακτήρα περιοδεία πραγματοποίησε, κατά την διάρκεια του διήμερου 29-30.08.2012, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης Αντώνης Γρέγος στην Δράμα, την Καβάλα και την Θάσο, εν όψει ενός πρώτου κύματος επαφών που διεξάγει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του βουλευτή, το πρωινό της Τετάρτης 29.08, ήταν τα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης στην Δράμα, όπου εκεί -συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη ΑΜ-ΘΡΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής συναγωνιστή Χρήστο Καπετάνιο- συναντήθηκε και συνομίλησε με στελέχη της διοικούσας επιτροπής της Τοπικής. Επίσης, είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε πλήθος συναγωνιστών και φίλων του Κινήματός μας, που έσπευσαν στον χώρο για να τον συναντήσουν. Στην συνέχεια, οι συναγωνιστές Γρέγος και Καπετάνιος πραγματοποίησαν ενημερωτικές εισηγήσεις πολιτικού περιεχομένου και επίσης ανέπτυξαν θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την οργάνωση και την δράση των τοπικών μας οργανώσεων στην Περιφέρεια ΑΜ-ΘΡΑΚΗΣ, εν όψει των πολύ δυσάρεστων συνθηκών (πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών κ.λπ.) που επικρατούν στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Στην συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους παριστάμενους της εκδήλωσης, φίλους και υποστηρικτές, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να λάβουν απαντήσεις -από τους δύο συναγωνιστές μας- στα διάφορα ερωτήματα που έθεσαν. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, μετά από δύο περίπου ώρες, με το βροντερό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου από το σύνολο των παρευρισκόμενων.
Επόμενος σταθμός του βουλευτή, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ήταν η Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε γεύμα εργασίας που διοργανώθηκε παρουσία στελεχών της Τ.Ο Καβάλας. Εκεί συζητήθηκαν κάποια θέματα, που σχετίζονται με την οργάνωση, τις δράσεις αλλά και τις μελλοντικές στοχεύσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας στον ευρύτερο νομό.
Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε οργανωτική και ενημερωτική συνδιάσκεψη της Τ.Ο Καβάλας σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, παρουσία μεγάλου πλήθους συναγωνιστών, φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτεςΞεφτιλίστηκαν οι ψεύτες
Άλλος ένας κύκλος κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει ξεκινήσει με σκοπό την προσφορά στήριξης στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας που αντιμαχόμαστε. Βγήκε στο διαδίκτυο μία μπλούζα που είναι κατασκευασμένη στην Τουρκία και που φέρεται να γράφει «Χρυσή Αυγή», μόνο που ο προβοκάτορας που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει σαφής διαφορά στο λογότυπο, γεγονός που καταδεικνύει την προβοκάτσια.
Παραθέτουμε τις φωτογραφίες για να μπορέσει να δει ο οποιοσδήποτε την αλήθεια, για να φανερωθούν οι ψεύτες και να ενημερωθούν οι Έλληνες. 


  http://www.xryshaygh.com

Κινεζικό «πυρηνικό όπλο» για τη Μέρκελ κατά της κρίσης χρέους;Μπορεί να έχουμε κατηγορήσει πολλές φορές την Άγκελα Μέρκελ για «στρατηγική μυωπία» στην αντίληψη των θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής και της συνολικής – γεωπολιτικής θεώρησης των πραγμάτων, ωστόσο, το ταξίδι της στο Πεκίνο αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και μάλιστα όχι μόνο διότι φαίνεται να σχετιζόταν ευθέως με το ζήτημα της οικονομικής κρίσης της Ευρωζώνης.
Αρχικά, η Μέρκελ μετέβη στο Πεκίνο συνοδευόμενη από εννιά συνολικά υπουργούς και οι διπλωματικές αβρότητες έφτασαν μέχρι του σημείου της επίσκεψής της στη γενέτειρα του πρωθυπουργού Γουέν Τζιαμπάο!

Ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε ΈλληναΟμάδα Αλβανών ξυλοκόπησε Έλληνα
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.
Αφορμή τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για την πράξη που είδε το φως της δημοσιότητας Αλβανών, να πυροβολήσουν με AK-47 και να κάψουν την Ελληνική σημαία, ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται"....
Σύμφωνας με το lesvosnews.gr oι συγγενείς του θύματος καταγγέλουν αργοπορία της Αστυνομίας να διελευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου

Ν.Μίχος στην Ιστιαία: Έξω από τη λαϊκή αγορά οι παράνομοι αλλοδαποίΝ.Μίχος στην Ιστιαία: Έξω από τη λαϊκή αγορά οι παράνομοι αλλοδαποί
Κατόπιν καταγγελίας που δεχθήκαμε, ο βουλευτής Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαος Μίχος, με κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, επισκέφτηκαν εσπευσμένα χθες την Ιστιαία στην Βόρειο Εύβοια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, 31/8 παραμονή της λαϊκής αγοράς της πόλης, ο Δήμος θα έκανε δημοπρασία και κλήρο για τις θέσεις των πάγκων της εμποροπανήγυρης. Οι Έλληνες έμποροι φοβόταν πως θα επαναλαμβανόταν η περσινή κατάσταση, όπου λαθρομετανάστες από την Αφρική και το Πακιστάν κατέλαβαν την πλειοψηφία των θέσεων εκφοβίζοντας, πλειοδοτώντας και μετέχοντας με αυξημένο αριθμό τους στους κλήρους.
Ο βουλευτής συναντήθηκε με εμπόρους και κατοίκους, που του περιέγραψαν τα προβλήματά τους, τα ύποπτα σημεία της διαδικασίας, την περσινή κατάσταση και τους φόβους για επανάληψή της. Η γενική επισήμανση ήταν πως κανένας άλλος από τους βουλευτές όλων των πολιτικών χώρων που απευθύνθηκαν δεν έδωσε σημασία στις ανησυχίες και τα προβλήματα που δημιουργεί η πάγια τελευταία πολιτική δήμων και περιφέρειας να ενισχύουν τους (παράνομους) αλλοδαπούς, παραχωρώντας θέσεις και άδειες εις βάρος των Ελλήνων.

Στη συνέχεια, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννη Αναστασίου, τον οποίο επιφόρτισε ο -μονίμως απών απ' τα ...δύσκολα- δήμαρχος με την διεξαγωγή της διαδικασίας. Του δηλώθηκε σαφώς από τον συναγωνιστή Μίχο, υπό τις επευφημίες του κόσμου, ότι οφείλει να ελέγξει την νομιμότητα συμμετοχής του καθενός αλλοδαπού πριν του επιτραπεί να πλησιάσει έστω τον χώρο. Το κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα παρευρεθεί σε όλη την διαδικασία για να επιβεβαιώσει ότι κανένας αλλοδαπός χωρίς σχετική άδεια δεν θα μετέχει. Ενδιάφεροντα ήταν τα συμπεράσματα από την αντιληπτή δυσαρέσκεια κάποιων δημοτικών υπαλλήλων για την αναγκαστική (ελέω Χρυσαυγιτών) εφαρμογή του νόμου. Προφανώς κάποιων ...δοσοληψίες θίχτηκαν.
Όταν οι δεκάδες αφρικανοασιάτες ενημερώθηκαν (μυστηριωδώς) για τα τεκταινόμενα επιχείρησαν ομαδική διείσδυση στον χώρο, αλλά βρήκαν μπροστά τους παρατεταγμένους τους συναγωνιστές και, κατόπιν μερικών αποτυχημένων δοκιμών εκφοβισμού με φωνές και απειλές, προτίμησαν δυσαρεστημένοι ν' αποτραβηχθούν μερικά μέτρα μακρύτερα. Σύντομα εμφανίστηκε η αστυνομία και, κατόπιν προτροπής του βουλευτή, προχώρησε σε ελέγχους όσων αλλοδαπών

Εθελοντές της Χρυσής Αυγής Ρόδου στην κατάσβεση της φωτιάςΕθελοντές της Χρυσής Αυγής Ρόδου στην κατάσβεση της φωτιάς
Μέλη της Χρυσής Αυγής Ρόδου έσπευσαν από τις πρώτες ώρες να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που έκαψε μεγάλο μέρος του καταπράσινου άλλοτε νησιού της Ρόδου.  Σε αντίθεση με τον πρώτο πολίτη της Περιφέρειας που απλώς “έκανε τη βόλτα του ” από την περιοχή της φωτιάς με τη παρεούλα του, έφαγαν τα σάντουιτς που είχαν προσφέρει πολίτες για τους πυροσβέστες που έκλεισαν 16 συνεχείς ώρες στον τόπο της καταστροφής (τα τρόφιμα τα είχαν προσφέρει πολίτες και μαγαζάτορες της περιοχής και ΟΧΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν, όταν οι νεολαίες άλλων κομμάτων έκαναν “clubbing” μέχρι πρωίας καιη Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά έδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στην πολίτη και αποτελεί αρωγό της Πατρίδας, όπου και όταν χρειάζεται.
Βέβαια να μη ξεχάσουμε και την αξιωματική αντιπολίτευση που με τα λουστρίνια και τα ιταλικά πουκάμισα ήρθανε να μάθουν και αυτοί γεμάτοι αγωνία για το τι γίνεται, προσοχή, θα σκονίσετε τα παπούτσια σας!http://www.xryshaygh.com

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά. Δίχως πολλά σχόλια... Όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα οι 18 εξαγγελίες για την έξοδο από την κρίση ήταν παραφουσκωμένα μπαλόνια γεμάτα αέρα κοπανιστό, καθώς οι αφελείς για ακόμη μια φορά παρασύρθηκαν και τώρα το... μάρμαρο το πληρώνει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός με τα νέα αφόρητα οικονομικά μέτρα!
http://www.xryshaygh.com

Συνεχίζονται οι ρατσιστικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων σε όλη την χώραΣυνεχίζονται οι ρατσιστικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων σε όλη την χώρα
ΠΑΤΡΑ: ΑΦΓΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά οι ρατσιστικές επιθέσεις «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» κατά των Ελλήνων! Στην Πάτρα, λοιπόν, τρεις Αφγανοί πλησίασαν τον Έλληνα επιχειρηματία Ηλία Παναγιωτόπουλο, που καθόταν σε κατάστημα της περιοχής, στην οδό Πολυτεχνείου και αφού του πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα, τον ξυλοκόπησαν βάναυσα κι εξαφανίστηκαν. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.  

Και βέβαια, αιτία της αποθράσυνσης των «κακόμοιρων κ.τ.λ.» είναι η πλήρης ασυλία που απολαμβάνουν από το ψευδοκράτος της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, και η «αλληλεγγύη» των αριστερών, των ξένων και ντόπιων ΜΜΕ, των ΜΚΟ και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων.

ΑΘΗΝΑ: ΑΓΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ 90ΧΡΟΝΟΥ
Κανιβαλική ρατσιστική επίθεση με κίνητρο τη ληστεία έγινε αυτές τις μέρες στο κέντρο της Αθήνας, με θύμα έναν ανύποπτο και ανυπεράσπιστο 90χρονο Έλληνα!

Πιο συγκεκριμένα, δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», από την Γκάνα και την Σιέρρα Λεόνε, δε σεβάστηκαν ούτε την ηλικία (90 ετών!) ενός Έλληνα και του επιτέθηκαν μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κυψέλη. Κι αφού τον χτύπησαν βάναυσα, του βούτηξαν το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν «γεμάτο», καθώς λίγη ώρα πρωτύτερα ο υπερήλικας είχε πάρει τη σύνταξή του. Θεωρείται βέβαιο πως οι εξ’ Αφρικής «κακόμοιροι κ.τ.λ.», παρακολουθούσαν τον υπερήλικα Έλληνα από την τράπεζα και μόλις βρήκαν την ευκαιρία τον λήστεψαν. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Την ίδια ώρα που ουρλιάζουν οι ντόπιοι και οι ξένοι λύκοι της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, για… ρατσιστικές επιθέσεις Ελλήνων κατά των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» που έχουν κατακλύσει τη χώρα, καθημερινά αποδεικνύεται από την πιο επίσημη πηγή (το αστυνομικό δελτίο), ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Στη Ρόδο, λοιπόν, συνελήφθησαν δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, 19 και 21 ετών αντίστοιχα –ενώ αναζητείται ένας ακόμα ομοεθνής τους- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Οι τρεις «κακόμοιροι κ.τ.λ.» διασκέδαζαν σε κατάστημα του νησιού (την ίδια ώρα που οι Έλληνες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους γιατί δεν έχουν μία…) και για άγνωστο λόγο επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα έναν 42χρονο υπάλληλο, έξω από το κατάστημα. Ο άτυχος 42χρονος Έλληνας μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Η αλήθεια για την ποινική δίωξη του Τζαβέντ ΑσλάνΗ αλήθεια για την ποινική δίωξη του Τζαβέντ Ασλάν
Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την μη έκδοση του, για να δικαστεί στο Πακιστάν με τις κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ' αμοιβή, επειδή η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει σύμβαση για την έκδοση εγκληματιών με το Πακιστάν και όχι γιατί είναι αθώος όπως ο ίδιος δηλώνει. Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών είχε απορρίψει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάν, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος ...που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάν στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε ...στον Άρειο Πάγο. Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια.
Την απόφαση, με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, να μην εκδοθεί τελικά στο Πακιστάν έλαβε την Παρασκευή (11/5/07) το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάν. Το Ποινικό Τμήμα δέχθηκε την εισήγηση του αντεισαγγελέα Φ. Μακρή όχι όμως για την αθώωση του, αλλά γιατί δεν έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν ή άλλη διεθνής σύμβαση για την έκδοση εγκληματιών και σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν μπορεί να εκδοθεί. Τούτων δοθέντων, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Ασλάν. Με αυτή λοιπόν την απόφαση στα χέρια ο Ασλάν περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και από διαδήλωση σε διαδήλωση, οργανώνει τάγματα ασφαλείας κατά ομοεθνών του και απειλεί με πόλεμο τους Έλληνες. Τέλος να ενημερώσω τον Ασλάν και κάθε ενδιαφερόμενο πως σε περίπτωση που τελικά η Ελλάδα υπογράψει την σύμβαση με το Πακιστάν, (από όσο γνωρίζω είναι στα σκαριά μια τέτοια κίνηση, όχι για τον Ασλάμ αλλά λόγω της πολυκοσμίας στις φυλακές) και ζητηθεί να τους τον στείλουμε να δικαστεί στη χώρα του, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά δεν θα την γλυτώσει με κολπάκια του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Αύγουστος 1922: Η Μικρασιατική καταστροφήΑύγουστος 1922: Η Μικρασιατική καταστροφή
Μία από τις πιο θλιβερές επετείους της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας είναι αυτή της κατάρρευσης του μικρασιατικού μετώπου που οδήγησε στην στρατιωτική ήττα και συντριβή αλλά και τον ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την μικρασιατική γη. Τα ιστορικά γεγονότα του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου του 1922 έχουν καταγραφεί στο σύνολό τους με τον τίτλο « Μικρασιατική καταστροφή ». Η ήττα του 1922 μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του 1453 και να θεωρηθεί ως μεγαλυτέρα γιατί μ’ αυτήν ξεριζώθηκε η από χιλιάδων ετών ελληνική παρουσία στην Ιωνική γη. Παρ’ όλο που η επέτειος της μικρασιατικής καταστροφής δεν εορτάζεται επισήμως από τις ελληνικές αρχές αυτή έχει περάσει και έχει εντυπωθεί στο φυλετικό ασυνείδητο μέσω μιας κορυφαίας σκηνής του δράματος όπως είναι αυτή της σφαγής και της πυρπόλησης της Σμύρνης. Οι τραγικές σκηνές από τη Σμύρνη του ’22 μπορούν και συγκινούν ενενήντα χρόνια μετά.

Ήταν πρωί του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, που οι πρώτοι έφιπποι Τσέτες ( άτακτοι βάρβαροι αιμοδιψείς τούρκοι πολεμισταί ) μπήκαν στη Σμύρνη. Την διοίκηση της πόλης ανέλαβε ο γνωστός ως « χασάπης της Σμύρνης » Νουρεντίν. Από το ίδιο βράδυ άρχισαν να γίνονται λεηλασίες και φόνοι. Την επόμενη μέρα και ενώ άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη τούρκικες τακτικές δυνάμεις οι σφαγές και οι λεηλασίες άρχισαν να συστηματοποιούνται στις Ελληνικές και στην Αρμένικη συνοικία. Τα πλοία που ευρίσκοντο κοντά στην προκυμαία δεν εδέχοντο πρόσφυγες. Οι Σμυρνιοί, άλλοι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και άλλοι σπεύδουν να βρουν προστασία σε νεκροταφεία και εκκλησίες.
Ηρωική μορφή στην τραγωδία της Σμύρνης στάθηκε ο Μητροπολίτης της Χρυσόστομος. Ο Χρυσόστομος γεννήθηκε στη σκλαβωμένη Ιωνία και ανέλαβε την πρώτη μητροπολιτική του έδρα στη Δράμα την εποχή που η βουλγαρική προπαγάνδα οργίαζε και οι Βούλγαροι κομιτατζήδες με την εγκληματική τους δράση προσπαθούσαν να εκβουλγαρίσουν την ελληνική Μακεδονία. Το 1911 ο Χρυσόστομος ανέλαβε Μητροπολίτης στη Σμύρνη ξεκινώντας έναν τιτάνιο αγώνα για τη θεμελίωση της Μεγάλης Ιδέας. Όταν οι Τούρκοι εισήλθαν στη Σμύρνη ο Χρυσόστομος παρέμενε σ’ αυτήν, αρνούμενος να φύγει μαζί με τις άλλες ελληνικές Αρχές. Ακόμα και μετά την είσοδο των Τούρκων ο Ιεράρχης αρνήθηκε τη μεσολάβηση ξένων διπλωματών που προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν να φύγει. Παρέμεινε μόνος όρθιος Ιωνικός στύλος, η μόνη ελληνική Αρχή στην πόλη που κατεκλίζετο από τους βαρβάρους του Κεμάλ.
Στις 27 Αυγούστου το βράδυ κλήθηκε ο Χρυσόστομος να παρουσιαστεί στον Τούρκο φρούραρχο Νουρεντίν μαζί με δύο δημογέροντες. Μόλις τον είδε, του είπε :  « Εσύ είσαι ο παπάς που βρίζεις τους Τούρκους; Γουρούνι, θα δεις τι τιμωρία σου ετοιμάζω. Εσύ κι οι Έλληνές σου είστε λαός χαμάληδων και χαμάληδες θα σε δικάσουν ». Έτσι κι έγινε. Σε μια από τις αίθουσες του δικαστηρίου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι του υποκόσμου, χαμάληδες και τουρκικά κακοποιά στοιχεία προκειμένου να τον δικάσουν. Μόλις εμφανίστηκε αγέρωχος ο Ιεράρχης, αυτοί άρχισαν να τον προπηλακίζουν, να του τραβούν τα γένια και τα ράσα και να τον φτύνουν. Ενστικτωδώς οι Σμυρνιοί δημογέροντες προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Ιεράρχη τους, αλλά οι Τούρκοι τους έδεσαν προκειμένου να δουν το μαρτύριο και τον εξευτελισμό του θρησκευτικού τους ηγέτη. Το λαϊκό δικαστήριο των εγκληματιών έβγαλε την απόφασή του που ήταν: «Να σταυρωθεί ... να σταυρωθεί όπως ο Χριστός τους».
Ο Νουρεντίν διέταξε τον έφεδρο Λοχαγό του τουρκικού στρατού Ρουστέν Μπέη Βάσιτς να εκτελέσει την απόφαση του λαϊκού δικαστηρίου. Ο Βάσιτς κατεβαίνοντας τα σκαλιά του Διοικητηρίου μαζί με τους τρεις μελοθάνατους, τον Χρυσόστομο και τους δημογέροντες, δεν προλαβαίνει να βγει στο προαύλιο γιατί ξεπροβάλλει φρενιασμένος ο Νουρεντίν στο κεφαλόσκαλο και τραβώντας το περίστροφό του πυροβολεί τον Χρυσόστομο. Ήταν τέτοια η λύσσα του που το χέρι του έτρεμε από την οργή και αντί να πλήξει τον Χρυσόστομο τραυμάτισε θανάσιμα τον δημογέροντα Κλιμάνογλου. Με τον πυροβολισμό και την έξοδο του Χρυσοστόμου στο προαύλιο το πλήθος ορμά. Ο βαρβαρικός τουρκικός όχλος με πέτρες και ξύλα χτυπούν τον Χρυσόστομο. Τον κτυπούν ανελέητα, του ξεριζώνουν τα γένια κι ένας τούρκος χαμάλης του βγάζει με το μαχαίρι του το ένα μάτι. Ο Χρυσόστομος αιμόφυρτος, σιωπηρός, περήφανος, χωρίς να ικετεύει και να λυγίζει στον εχθρό, σέρνεται από το πλήθος και αφήνει την τελευταία του πνοή αναφωνώντας: «Θεέ μου!».

Η ανάγκη της επαναστάσεως και η φύση αυτήςΗ ανάγκη της επαναστάσεως και η φύση αυτής
Είμαι σίγουρος ότι άμα γίνει μια δημοσκόπηση μεταξύ των Ελλήνων πολιτών που να ρωτά αν αυτοί είναι ικανοποιημένοι από την ζωή που διαβούν θα έβγαζε ένα αποτέλεσμα που προφανώς ξέρουν οι κυβερνώντες, αλλά δεν τολμούν καν να το ψελλίσουν. Κανείς πέραν της ελίτ στην Εκάλη δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που ζει. Γίνονται βέβαια δημοσκοπήσεις σχετικά με το τι θεωρεί πιο σημαντικό ο καθένας, ως πρόβλημα, αλλά ακόμα και αυτό έχει έναν απώτερο σκοπό. Ο σκοπός είναι ο ίδιος με τις ειδήσεις που αναφέρουν τάχιστα πόσο "πονά" η αγορά από τις απεργίες των φορτηγατζήδων, για να δώσουμε ένα παράδειγμα. Στις δημοσκοπήσεις, λοιπόν, κάποιο πρόβλημα εμφανίζεται ως πρωτεύον και κάποιο ως δευτερεύον. Χωρίζεται η Ελληνική κοινωνία σε νέους, γέρους, αριστερούς, δεξιούς και για την κάθε κατηγορία φτιάχνεται ένας ξεχωριστός πίνακας με την προτεραιότητα των προβλημάτων της. Ο σκοπός πίσω από αυτά τα νούμερα είναι η διάσπαση και η ανάλωση τηλεοπτικού χρόνου σε δακρύβρεχτες αναλύσεις, όπου όλοι "καταλαβαίνουν" τον λαό. Ο σκοπός είναι η υποβάθμιση των ίδιων αυτών των προβλημάτων με την εμφάνιση τους ως μεμονωμένα και ξεχωριστά, ενώ στην ουσία υπάρχει ένας κοινός παράγοντας, το πολιτικό σύστημα, στον οποίο όλα αυτά αθροίζονται και εμφανίζουν ένα στατιστικό ποσοστό της τάξεως του 95 και παραπάνω τοις εκατό. Η διαίρεση και η διάσπαση αυτού του ποσοστού ουσιαστικά χρυσώνει το χάπι των κυβερνώντων, λειαίνει την εικόνα μιας κοινωνίας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και, το σημαντικότερο, αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα. Στρέφει κοινωνικές ομάδες την μία εναντίον της άλλης με την βοήθεια, φυσικά, πρακτόρων και "παπαγάλων". Ο σύγχρονος Έλληνας δέχεται αλλεπάλληλες ριπές παραπληροφορίας, αβοήθητος μέσα στα ίδια του τα προβλήματα και τις έγνοιες, προβλήματα που δεν τα δημιούργησε μόνος του, αλλά του τα "φόρτωσε" το ίδιο το σύστημα που τον παραπληροφορεί. Και το καρπούζι και το μαχαίρι έχουν, δηλαδή, οι κυβερνώντες μας καθώς μπορούν και πολιτική να ασκούν και να επηρεάζουν την κοινή γνώμη ώστε να αποδεχτεί την πολιτική του αυτή, ως την μόνη δυνατή. Ένας φαύλος κύκλος που δείχνει να μην μπορεί να σπάσει, παρά μόνο με μία Επανάσταση, έτσι όπως αυτή πρέπει πάντα να τελείται. Μια αλλαγή στάσης δηλαδή σε όλα τα επίπεδα.
Πνευματική Επανάστασις
Ένας από τους κύριους υπόλογους της κατάστασης στην οποία σήμερα βρισκόμαστε δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Λαό, αφού η σημερινή, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θεωρητικά τουλάχιστον, επιβλήθηκαν με τρόπο δημοκρατικό, δηλαδή με την ψήφο και την συναίνεση του Λαού. Συστηματικά στην εποχή της μεταπολίτευσης όλοι υπόσχονται ρήξη και ανατροπή, αλλά η μόνη τέτοια ρήξη που έχουμε δει, είναι καταρχάς στην πνευματική μας ζωή που βιάστηκε από τον άκρατο καταναλωτισμό και την εισβολή του υλισμού όχι μόνο μέσα στα σχολεία μας, αλλά και βιαίως με την μορφή βομβαρδισμού διαφημίσεων στην ίδια μας την ζωή. Απαιτείται λοιπόν, Πνευματική Επανάσταση. Όχι με την επιστροφή στα παλιά, αλλά με την δημιουργία ενός νέου Ελληνικού Ιδεώδους, στην Παιδεία, αλλά και γενικότερα στην ζωή μας. Ενός Ιδεώδους, σεβόμενο τον διαχρονικό Ελληνισμό και συνεχίζοντας τον. Όχι φορώντας Ευρωπαϊκά "ρούχα" που θα το κάνουν να φαντάζει ένας παλιάτσος των παλιών Ευρωπαϊκών παλατιών, ούτε στρεφόμενο ανατολικά σαν γκέισα, που έχασε τον προσανατολισμό της. Ένα Πνεύμα, καθαρά Ελληνικό, βασιζόμενο στο προγονικό και επικαιροποιημένο, ένα Πνεύμα Τιμής, Πίστης, Αλήθειας και Αρετής. Ένα Πνεύμα φωτοβόλο που να κατακαίει συντηρητικούς και προοδευτικούς που μας οδήγησαν στην πόρτα της Παγκοσμιοποίησης, τον μύλο που θα αλέσει τους Λαούς. Μία Οικογένεια που θα αναθρέφει Έλληνες, μια Παιδεία που θα θέτει τις βάσεις του ίδιου του Ανώτερου Ελληνικού Πνεύματος, μια κοινωνία που θα προτρέπει το άτομο στην αυτοβελτίωση με οροφή την φυσική οροφή της Φυλής, δηλαδή καμμία οροφή. Μία Ελλάδα που θα εκτελεί το χρέος της προς την ράτσα, όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης στην περίφημη "Ασκητική", από την οποία θεωρώ χρέος μου να παραθέσω ένα απόσπασμα, ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σχετικά με αυτό λέω εδώ:
‎"Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει."
Βαθύτατη Πνευματική επανάστασις που θα περιλαμβάνει Φιλολογική και Καλλιτεχνική επανάσταση, λέει ο Περικλής Γιαννόπουλος στο απόσπασμά-έμπνευση αυτού του άρθρου. Και έχει απόλυτο δίκιο καθώς δεν μπορεί να συντελεστεί καμμία πνευματική επανάσταση άμα δεν υπάρξει επανάσταση στην Παιδεία. Επανάστασις καλλιτεχνική γιατί η τέχνες καλλιεργούν ήθη, που θα συζητήσουμε αργότερα, και προάγουν την παιδεία. Στην σημερινή εποχή, ιδιαίτερα, οι "καλλιτέχνες" έχουν μπει σε έναν κύκλο-μισθολόγιο κυβερνητικής προπαγάνδας.
Επανάστασις Ηθική
Μία αλήθεια που πονάει πάρα πολύ είναι ότι τίποτα από ότι ζούμε σήμερα δεν θα είχε γίνει άμα οι Έλληνες πρώτα από όλους δεν δεχόντουσαν και αποζητούσαν τον βιασμό τους. Έλληνες ήταν αυτοί που διορίστηκαν κατά κοπάδια στο Δημόσιο με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Έλληνες ήταν οι συνεργάτες των δουλεμπόρων που γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, Έλληνες ήταν αυτοί που τους πρόσφεραν δουλειά και άφηναν τον αδερφό τους στο δρόμο με αντάλλαγμα να μην πληρώνουν ένσημα και ασφάλιση. Έλληνες ήταν οι γονείς που κλαιγόντουσαν στην εκάστοτε κυβέρνηση για να πάρει καλύτερη μετάθεση το παιδί τους στον Στρατό και να μπορέσει να περάσει μία θητεία χωρίς να κάνει τίποτα. Οι Έλληνες ήταν που δεν αντέδρασαν ποτέ σε αυτά που τους ενοχλούσαν, είναι αυτοί που δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σημίτη, λίγο μετά το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς. Είναι οι ίδιοι που παρά τον γενικότερο αποτροπιασμό για τα Ίμια ποτέ δεν πίεσαν για να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες για την Σημαία που "πήρε ο άνεμος". Δεν μπορεί να εξηγηθεί, αλλιώς, η ανοχή του Ελληνικού Λαού απέναντι στην πρωτοφανή κοροϊδία με την οποία αντιμετωπίζεται από τους κυβερνώντες, παρά με το ότι όλοι έχουν βολευτεί κάπως με την παρούσα κατάσταση. Βουλιάζοντας στον καταναλωτισμό ο Έλληνας θυσίασε τα πάντα στο βωμό του χρήματος και της αυτοπροβολής. Ο υλιστικός τρόπος ζωής κοίμισε τα κοινωνικά του ένστικτα και κάνει την Ηθική επανάσταση αναγκαία, μία Ηθική επανάσταση Ατομική και Κοινωνική ή μάλλον Ατομική και ανιδιοτελής που θα εξελιχτεί σε Κοινωνική και ταυτοχρόνως Κοινωνική που θα επισπεύσει την Ατομική που θα την τροφοδοτήσει. Μια Ηθική Επανάσταση που θα έχει σχέση όχι με τον Συντηρητισμό, αλλά με την Αρετή και την Τιμή, μία επανάσταση που θα διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, την ανηφόρα της αυτοβελτίωσης, τον δρόμο με τα αγκάθια της ευγένειας, του ήθους, αλλά και της τόλμης, μακριά από την δειλία, την αγένεια, τον εύκολο πλουτισμό, προς την πνευματική τελειότητα και μακριά από τον υλιστικό βούρκο.
Επανάστασις Πολιτική

Οι Τούρκοι γιόρτασαν τη σφαγή της Σμύρνης


Οι Τούρκοι γιόρτασαν τη σφαγή της Σμύρνης

Γιορτάστηκε  στην Τουρκία η «Εορτή της Μεγάλης Νίκης» της 30ης Αυγούστου ως Εθνική Εορτή -είναι η γιορτή για την ελληνική ήττα στην Μικρασία το 1922. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν στην Τουρκία παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες  τονΤούρκο  Πρόεδρο Γκιούλ λόγω της νοσηλείας του , αναπληρεί ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τζεμίλ Τσιτσέκ .
Το πρωί έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ , στην οποία συμμετείχε όλη η ηγεσία. Σήμερα όπως κάθε χρόνο, ήτα  επίσημη αργία στην Τουρκία.
Ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Γκιούλ σε μήνυμα που εξέδωσε λόγω της ημέρας τόνισε ότι το τουρκικό Εθνος και ο Στρατός υπο την ηγεσία του Ατατούρκ στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας έδωσαν αγώνα ύπαρξης και υπενθυμίζοντας ότι κατορθώνοντας να σημειώσει μια μεγάλη νίκη μέσα σε ανέχειες έναντι στρατών πολύ ανώτερων από την ίδια , επεσήμανε πως κανένας εδώ και αιώνες δεν μπόρεσε να επιφέρει ζημία στην ενότητα και ομοψυχία του τουρκικού Εθνους και ότι θα απογοητευτούν όσοι και στο μέλλον θα αποπειραθούν κάτι τέτοιο. 

Έκτακτο Παράρτημα: Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε ότι ο Γέροντας Παΐσι...

Έκτακτο Παράρτημα: Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε ότι ο Γέροντας Παΐσι...: Δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν. Δικαίωμά τους να αμφισβητούν την Αγιότητα και τον προφητικό λόγο του Πατρός Παϊσίου. Δικαίωμά το...

Θαύμα! Ελληνική απάντηση στις εκκλήσεις Κύπρου και Ισραήλ…«Θαύμα, θαύμα» θα αναφωνούσαν κάποιοι εάν βρισκόμασταν στον Μεσαίωνα… Τι εννοούμε; Ότι ο Κύπριος υπουργός εμπορίου και βιομηχανίας, Νεοκλής Συλικιώτης, δήλωσε πως έλαβε θετική απάντηση από τον Ελλαδίτη ομόλογό του, Ευάγγελο Λιβιεράτο, αναφορικά με τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Ισραηλινό ομόλογό τους Δρ. Ούζι Λαντάου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα" . ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_2829.html#ixzz25D6EQk9d


Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά".

Σε λίγες ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το κατοχικό καθεστώς αυτής της άλλοτε Ορθόδοξης και δημοκρατικής χώρας, θα απαιτήσει απο τον κάθε ένα χωριστά να δώσει ενυπογράφως την συγκατάθεσή του στο ψηφιακό μαρκάρισμα μέσω της αποδοχής - παραλαβής της νέας...
ταυτότητας.

Ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο κατέβασε την Ελληνική Σημαία! Και ανέβασε τη .... Γερμανική! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_7943.html#ixzz25D4E6aWF

Ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο κατέβασε την Ελληνική Σημαία!Ένας αντιδήμαρχος της περιοχής είχε την ιδέα στα πλαίσια της "αδελφοποίησης" που αποφάσισε ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο να κατέβει η Ελληνική Σημαία και να αντικατασταθεί με την σημαία του γερμανικού δήμου. Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από δύο εργάτες του δήμου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό μπροστά από το δημοτικό κατάστημα και να ανεβάσουν την σημαία του δήμου της Βαυαρίας, ...ώστε να κυματίζει πλάι στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπάρχει στον δεύτερο ιστό. 
Οι εργάτες αρνήθηκαν και τότε ο αντιδήμαρχος που επέμενε να εφαρμοστεί η ιδέα του, κατέβασε μαζί με έναν άλλο υπάλληλο την ελληνική σημαία.


Μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν έντονα σε αυτή την εθνική προσβολή κατεβάζοντας την γερμανική σημαία και απαιτώντας την άμεση ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας και πάλι στον ιστό. 
Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης: "Ο πρώην Δήμος Ζαρού (πλέον ανήκει στον Δήμο Φαιστού) στο Ηράκλειο προσφάτως είχε αδελφοποιηθεί με τον ανάλογο της Βαυαρίας στην Γερμανία. Στο Δημοτικό κτίριο κυμάτιζαν δυο σημαίες, η Ελληνική και αυτή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Οι δημοτικοί "άρχοντες" θεώρησαν σκόπιμο αντί να κατεβάσουν την σημαία της Ε.Ε, να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία και να αναρτήσουν την Γερμανική! Η πράξη αυτή έπεσε στην αντίληψη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής στον Ζαρό και αμέσως φρόντισαν ώστε να κατέβει η Γερμανική σημαία απαιτώντας την ανάρτηση της Ελληνικής. Ωστόσο οι αρχές φρόντισαν να αναζητήσουν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους "δράστες" της... υποστολής της Γερμανικής σημαίας. Εμείς έχουμε να τους προτείνουμε κάτι πιο εύκολο. Ας αρχίσουν από τους δράστες της υποστολής της... Ελληνικής σημαίας που βρίσκονται μέσα στο Δημαρχείο!"

Πηγή

ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ!
Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα. Ο φασισμός βρίσκεται και στην Ελλάδα, στην κοιτίδα της δημοκρατίας. Στις ημέρες μας πολεμάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων εκτός των Ελλήνων, φοράει αρμάνι, ντύνεται με παντελόνια τζιν που κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ και σαν αξεσουάρ έχει αλυσίδες, τις οποίες χρησιμοποιεί σαν όπλο, στέλνοντας σαφές το μήνυμα πως προσπαθεί να επιβάλει το 4ο ράιχ για το… καλό μας

Επειδή ακούγεται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες για τάγματα εφόδου ας δούμε τι ήταν τα τάγματα εφόδου και ποιοί είναι σήμερα...

Τα τάγματα εφόδου (SA) υπήρξαν η αιχμή του δόρατος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος nsdap στην Γερμανία και σύμφωνα με την «wikipedia». Συχνά, επίσης, παίρνει το μέρος των εργαζομένων που απεργούν, επιτίθεται και ξυλοκοπεί τους απεργοσπάστες και συμμετέχει σε διαδηλώσεις και πικετοφορίες."

Έκτακτο Παράρτημα: ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ Ο ...

Έκτακτο Παράρτημα: ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ Ο ...: Για προσέξτε καλύτερα...

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ"

ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ"

The Secret Real Truth: Η Σοφία Των Ινδιάνων, Χρησιμοποίησε Την

The Secret Real Truth: Η Σοφία Των Ινδιάνων, Χρησιμοποίησε Την: Η αδυναμία είναι αρρώστια…άφησε την ΜΟΝΗ της ,  μαζί με την ψυχολόγο της ίσως, αλλά όχι μαζί με σένα.   Ειδικά όταν η καταστροφή, υπάρχ...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚ!Δολοφονική... επίθεση οπαδών της Φενέρ σε οπαδούς της Σπαρτάκ, έγινε στην Κωνσταντινούπολη, με τους Ρώσους να καταλήγουν στο νοσοκομείο. Οι οπαδοί της Φενέρ, μετά το κάψιμο της σημαίας του Κεμάλ Ατατούρκ, το... φύλαγαν στους Ρώσους. Ωστόσο, η φωτογραφία που βγήκε δείχνει... μίσος!

Σμύρνη: οι εκτοπισμοί και οι πορείες θανάτου.Τουρκική αγριότητα


Συνέχεια των εξαιρετικών και διαφωτιστικών ανταποκρίσεων του Γάλλου δημοσιογράφου Rene Puaux από τη Σμύρνη. Οι περιγραφές του για τους εκτοπισμούς και τις πορείες θανάτου των Ελλήνων είναι ανατριχιαστικές.


"Όταν οι Τούρκοι έφθασαν στη Σμύρνη, καθιέρωσαν αυστηρό έλεγχο για τους Έλληνες και τους Αρμένιους που ήθελαν να φύγουν από την πόλη. Τίποτα πιο φυσικό και λογικό. Μεταξύ αυτών των πολιτών μπορεί να κρύβονταν στρατιώτες του ελληνικού στρατού, που είχαν πετάξει βιαστικά τις στολές τους. Ήταν νόμιμα αιχμάλωτοι των νικητών. Αυτή, εξάλλου, την εξήγηση έδωσαν οι Τούρ κοι, όταν επικρίθηκε η μαζική εκτόπιση του ανδρικού πληθυσμού της Σμύρνης προς την ενδοχώρα. Στην παρατήρηση πως ήταν ελάχιστα αληθοφανές το γεγονός ότι αυτές οι δεκάδες χιλιάδες αν θρώπων ήταν όλοι στρατιώτες μεταμφιεσμένοι, οι Τούρκοι πρόβαλαν το επιχείρημα ότι, αν αυτοί οι άνδρες δεν ήταν στρατιώτες, θα μπορούσαν όμως να γίνουν, και ότι έπρεπε να προφυλαχθούν από μια ενδεχόμενη επιστράτευση των προσφύγων, την οποία θα επιχειρούσε ίσως η Ελληνική κυβέρνηση.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Απο την Χαρά Νικοπούλου 

Σε κάθε θεομηνία ο άνθρωπος αναζητούσε μία κιβωτό για να σωθεί. Έτσι και σήμερα που μαστιζόμαστε, όχι τόσο από την οικονομική, όσο από την πνευματική θεομηνία που έχει πλήξει την πατρίδα μας, αναζητούμε τη δική μας κιβωτό. Από τον Οκτώβριο, λοιπόν, στη Θράκη του Ορφέα και του Δημόκριτου ρίχνει άγκυρα «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη», το δικό μας σχολείο που θα λειτουργεί από το μεσημέρι για όλους εμάς τους Θρακιώτες που θέλουμε ένα καλλίτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ΥΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος
Δείτε τα μέτρα και είμαστε σίγουροι οτι θα αναγνωρίσετε το πόσο πολύ κουράστηκε ο Στουρνάρας για να μπορέσει να τα βρεί. Ο υπουργός που δήλωσε οτι δεν θέλει να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα, μετά απο κοπιαστική...
μελέτη εβδομάδων τελικά τα κατάφερε. Αξίζει πολλών μπράβο και τιμητικών επαίνων για τον μεγάλο του άθλο. Κυρίως γιατί πρωτοτύπησε και δεν ακολούθησε την πεπατημένη. Πέταξε στην άκρη όλα εκείνα τα αποτυχημένα της Τρόικας που διέλυσαν τον κοινωνικοοικονομικό ιστό της χώρας και εφαρμόζει άλλη πολιτική. Δεν μειώνει τους ήδη μειωμένους μισθούς. Δεν μειώνει τις πετσοκομένες συντάξεις. Δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν μειώνει τα προνοιακά επιδόματα. Στους ενστόλους δεν κόβει κι άλλο τους μισθούς. Δεν μειώνει τις αγροτικές συντάξεις απλά αυξάνει τις εισφορές των αγροτών. Βρήκε ένα σωρό ισοδύναμα. Δεν βαθαίνει την ύφεση. Δεν θα κλείσουν επιχειρήσεις. Τέλος στα λουκέτα. Δεν θα αυξηθούν οι άνεργοι.
Αυτός δεν είναι υπουργός. Είναι οικονομικός εγκέφαλος. Τόσο μεγάλος που αυτά τα μέτρα ακόμη και ο περιπτεράς της γειτονιάς μέσα σε μία ώρα μπορούσε να τα βρεί, αρκεί να έβγαζε φωτοτυπία των προηγούμενων...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 01 / 09 / 2012 08:41 Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών


Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών
Δύο ομάδες νεαρών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία άρχισαν να λογομαχούν στο στέκι τους και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.
Οι Πακιστανοί πιάστηκαν στα χέρια αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Οι αλλοδαποί βλέποντας τους αστυνομικούς άρχισαν να τρέχουν για να αποφύγουν τη σύλληψη. Άντρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. κατάφεραν να εντοπίσουν έξι από τους εμπλεκόμενους ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους υπόλοιπους.

ANATHEMA'SE KAZAKSTAN

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΥΝΑ ΥΠ.ΕΞ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ FORUM ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χρήστης Κωδικός Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ arrow ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ arrow Η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε τον Μάϊο στο 23,1% Η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε τον Μάϊο στο 23,1%


ην Eurostat το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας έχει φτάσει στο 23,1% τον Μάιο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 0,5%, σε σχέση με τον Απρίλιο, και αύξηση 6,3% σε σχέση με τον Μάιο του 2011.

Το υψηλότερο ποσοστό κατέχει η Ισπανία  στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 25,1% (στοιχεία Ιουλίου). Τα χαμηλότερα ποσοστά έχουν η Αυστρία με 4,5%.

Στην Ελλάδα σημειώνεται το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ μεταξύ των νέων με 53,8%, ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 20,3% και στις γυναίκες στο 26,8%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ασον Ποντον Паликаря асон Понтон тон душманон крун I Са рашия тин Самсунтас ке си Шараван, Си Сервастиас ти Пафрас ус со Ереван: Паликаря асо Понтон тон тушманон крун Ин олига ама-мана ти полус никун. Паликаря асо Понтон тон тушманон крун Форкизмена ине, мана, ати thа никун! II То харал атини эхне, атин архигон Ке то ён то Вракониди, то Ставраэтон, Тон Антон то Чаусиди, тон Пандел-ага, Тон Антон пулон тон Васон, тон Антон-паша. Тон Антон то Чаусиди, тон Пандел-ага, Тон Антон пулон тон Васон, тон Антон-паша. III Капитанос доксазменос ке паликарас Ме певия энангенан омбос Анастас Ус ти Карзас та рашия атос кативен Тон душманон кемалия круй ке thявен. Ус ти Карзас та рашия атос кативен Тон душманон кемалия круй ке thявен. IV Са рашия ксимероне ке кимундане Тон тушманон кхи чалевне, кхи фогундане Я тон Понтон полемуне, лигундан атин, Та кормивятун афине апан со рашин. Я тон Понтон полемуне, лигундан атин, Та кормивятун афине апан со рашин. V Са рашия лигун шоня асо Хасаут, Асин Спартан, тин Дубован ке ус то Нохут. Паликаря асон Понтон тон душманон крун Форкизмена ине, мана, ати thа никун. Паликаря асон Понтон тон душманон крун Ин олига ама-мана ти полус никун. Эс и пшим ке тин лалиям, Кэ та шилям лен ато, Кшин ато тин трагудзия Ке ангел эксерн ато. Пексон семио ми стекс То порапоном эксерс Са сконо со хорон Олс ти понтион эзо. Архинон тин трагудзия Калпсон лира ме ти мен, Си патрида я ти глосса, Ипон (и) мен ксеноме. Пексон кемендже ми стекс ТО порапоном эксерс Са сконо со хорон Олс ти понтион эзо. Яти кинс кэ тин патридам Санатон эхорцамэ Ке та хомата ту понту Эмата эпорцами Пексон Павлик тон ми стекс То порапоном эксерс Са сконо со хорон Олс ти понтиус эзо. Трагозо тин история Олс я на масанато Ме тон Емон ен граменон На ми анаспалнато Пексон кемендже ми стекс То порапоном эксерс Са сконо со хорон Олс ти понтион эзо.

Θωρηκτό Αβέρωφ: Το "τυχερό πλοίο" κατέπλευσε στο Φάληρο την 1η Σεπτεμβρίου 1911 Εκτύπωση E-mail 01-09-2012 08:41:23

2
ImageΤο Θωρηκτό Αβέρωφ είναι ένα πλοίο-θρύλος του Πολεμικού μας Ναυτικού. Οι επιτυχίες του στο Αιγαίο του χάρισαν αμέσως τον χαρακτηρισμό «Το τυχερό πλοίο».
Κατασκευάσθηκε στα ναυπηγεία του Λιβόρνο της Ιταλίας, καθελκύστηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1910 και παραδόθηκε στη χώρα μας στις 15 Μαΐου 1911. Την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου κατέπλευσε στο Φάληρο κι έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τον ελληνικό λαό. Κόστισε συνολικά 25.000.000 χρυσές ελληνικές δραχμές. Το 1/3 της τιμής του κατέβαλε ο εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Αβέρωφ και τα 2/3 το ελληνικό δημόσιο με εξωτερικό δανεισμό.
Το «Αβέρωφ» ήταν από τα πιο σύγχρονα πολεμικά της εποχής του. Ατμοκίνητο, έπλεε με ταχύτητα 23 κόμβων και είχε πλήρωμα 20 αξιωματικών και 670 ναυτών. Αμέσως έγινε η ναυαρχίδα του απηρχαιωμένου ελληνικού στόλου.
Το «Αβέρωφ» σε επιχειρησιακό επίπεδο άλλαξε τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Με κυβερνήτη τον ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη ηγήθηκε των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13. Οι  νικηφόρες ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου κατά του τουρκικού στόλου διέλυσε τις προσδοκίες του Σουλτάνου και της Υψηλής Πύλης για τον έλεγχο του Αιγαίου.
Τον Οκτώβριο του 1918 το «Αβέρωφ» ύψωσε την ελληνική σημαία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η χώρα μας ήταν μία από τις νικήτριες δυνάμεις του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Το «Αβέρωφ» συμμετείχε στη Μικρασιατική Εκστρατεία, μεταφέροντας στρατεύματα και παραλαμβάνοντας τους πρόσφυγες μετά την Καταστροφή. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και «γερασμένο» το «Αβέρωφ» συμμετείχε σε νηοπομπές στον Ινδικό Ωκεανό.
Το εύδρομο καταδρομικό, που συνδέθηκε άρρηκτα με τον ναύαρχο Κουντουριώτη και την πολιτική πίστη του Ελευθερίου Βενιζέλου στη ναυτική ισχύ της Ελλάδας, παροπλίσθηκε το 1951. Σήμερα είναι πλωτό μουσείο και ναυλοχεί στο Φάληρο.
[Αναδημοσίευση από sansimera.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Αξιοποιούνται" με μίσθωση ελληνικά νησιά! Εκτύπωση E-mail 01-09-2012 09:06:13


Τα δέκα επικρατέστερα πρότζεκτ αξιοποίησης νησιών του Δημοσίου που μπορεί να προσελκύσουν επενδύσεις και πιθανώς να αναστρέψουν το κλίμα στην Ελλάδα, παρουσιάζουν κατ’ αποκλειστικότητα τα Νέα.
Το μοντέλο στο οποίο αναμένεται να κινηθούν οι αρμόδιοι αφορά τη μακρόχρονη μίσθωση σε ιδιώτες από 40-50 χρόνια και πάνω, ενώ οι εκτάσεις εντοπίζονται στον Σαρωνικό, τον Ευβοϊκό, τις Κυκλάδες, τον Αργολικό κόλπο, το Ιόνιο, το κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο.

Πρόκειται για περισσότερα από 30 μικρά νησιά και νησίδες με εμβαδόν από 100 έως 3.100 στρέμματα.
Το ισχύον νομικό πλαίσιο δε δίνει τη δυνατότητα στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για την αξιοποίηση νησιών.

Ωστόσο, ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα για 585 νησιά και νησίδες, τα οποία εξετάστηκαν με κριτήρια εθνικής ασφάλειας, εμπορικότητας, δυνατότητα διασύνδεσης και απόστασης από το κοντινότερο σημείο με υποδομές, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε αν έχουν παραλίες ή όχι, αν υπάρχει όρμος και άλλες παράμετροι που μπορεί να τα καταστήσουν ελκυστικά για τους επενδυτές.

Από όλα τα νησιά που μπήκαν στο μικροσκόπιο της έρευνας επιλέχθηκαν αρχικά 47 και έπειτα από νέο φιλτράρισμα οι ειδικοί κατέληξαν σε δέκα ομάδες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους «μεγάλους παίκτες -επενδυτές» στο συγκεκριμένο χώρο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, επιδιώκουν την ανάδειξη της Ρόδου σε διεθνή προορισμό για τους λάτρεις του γκολφ, καθώς η κατηγορία αυτή των επισκεπτών θεωρείται ιδιαίτερα προσοδοφόρα για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Ακούτε στην Κυβέρνηση;….ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σημείωση: Αυτό το άρθρο συντάχθηκε για να φτάσει στα αυτιά των υψηλά ιστάμενων στην κυβέρνηση και στα επιτελεία άμυνας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολων πολιτικών αποφάσεων που υπάρχει η πιθανότητα (μεγάλη) να φέρει κοινωνικές αναταραχές και πτώχευση. Προσωπικά δεν το εύχομαι αλλά είναι πιθανό, δηλαδή:
- Πρέπει να ψηφίσετε πολύ σκληρά μέτρα στην βουλή που πιθανόν (και το ξέρετε) να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να επαναστατήσει ο κόσμος εναντίον σας, σε σημείο που να μην μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Αν δεν πάρετε αυτά τα μέτρα δεν έχει δόση. Πέρσι τρομάξαμε να πάρουμε τα 6 δις φέτος θα πάρουμε τα 30 δις; Πολύ δύσκολο.

«Στη Δυτική Θράκη γίνονται πράγματα που ούτε μπορούσαμε να ονειρευτούμε»!

Δείτε με πόση ικανοποίηση αντιμετωπίζουν στην Τουρκία οι εκπρόσωποι του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) τις εξελίξεις που καθημερινά δρομολογούνται και παγιώνουν αργά, αλλά σταθερά ένα νέο αέρα τουρκοκρατίας στην ελληνική Θράκη. Το διαβάζουμε σε πρόσφατο δημοσίευμα του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (22-8-2012), το οποίο και σας παραθέτουμε σχεδόν αυτολεξεί (όπως το μετέφρασε το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr):

O Μανέας και οι βιαστικοί δελφίνοι > Πολλές εντυπωσιακές συμφωνίες επενδύσεων έχουν “περάσει” μέσα από την Μεγάλη Μασονική Στοά...

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Μέγας Διδάσκαλος Χρήστος Μανέας πρώτος Μέγας Προκαθήμενος του Υπάτου Μεγάλου Περιστυλίου των Τεκτόνων της Βασιλικής Αψίδος της Ελλάδος, δείχνει να δυσφορεί με την βιασύνη κάποιων εκ των δελφίνων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας. Κορυφαίοι πολιτικοί ανάμεσά τους νυν υπουργοί, επιχειρηματίες και τραπεζίτες δείχνουν τον διαχρονικό σεβασμό τους στον (και δικηγόρο) Χρήστο Μανέα. Πολλές εντυπωσιακές συμφωνίες επενδύσεων έχουν “περάσει” μέσα από την Μεγάλη Στοά, όπως εκείνη μεγάλου καναλιού στο οποίο τοποθετήθηκαν ευρωπαικά κεφάλαια.

Είναι οι ίδιοι οι ευνοηθέντες που επιχειρούν τώρα να ελέγξουν την διαδοχή του Μέγα Διδασκάλου, παρότι ουκ έστιν λόγος.
-Είμαι μια χαρά, οδηγώ, μελετάω καθημερινά τα δημοσιεύματα, αγωνιώ για την Ελλάδα και επικοινωνώ με φίλους στο εξωτερικό…, εξομολογείται ο ίδιος στο περιβάλλον του.

kourdistoportocali

Ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο κατέβασε την Ελληνική Σημαία!Ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο κατέβασε την Ελληνική Σημαία!
Ένας αντιδήμαρχος της περιοχής είχε την ιδέα στα πλαίσια της "αδελφοποίησης" που αποφάσισε ο δήμος Ζαρού στο Ηράκλειο να κατέβει η Ελληνική Σημαία και να αντικατασταθεί με την σημαία του γερμανικού δήμου. Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από δύο εργάτες του δήμου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό μπροστά από το δημοτικό κατάστημα και να ανεβάσουν την σημαία του δήμου της Βαυαρίας, ώστε να κυματίζει πλάι στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπάρχει στον δεύτερο ιστό. Οι εργάτες αρνήθηκαν και τότε ο αντιδήμαρχος που επέμενε να εφαρμοστεί η ιδέα του, κατέβασε μαζί με έναν άλλο υπάλληλο την ελληνική σημαία.
Μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν έντονα σε αυτή την εθνική προσβολή κατεβάζοντας την γερμανική σημαία και απαιτώντας την άμεση ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας και πάλι στον ιστό. 

Ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα για την υποβρύχια αλιεία


Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα υποβρύχιας ερασιτεχνικής αλιείας στις παράκτιες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και με αφορμή περιστατικά έρευνας και διάσωσης που απασχολούν το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και αφορούν άτομα που διενεργούν αλιεία με ψαροντούφεκο, αλλά και πρόσφατα ατυχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές από τις αρμόδιες Διευθύνσεις, Έρευνας και Διάσωσης του Κλάδου Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας και Ελέγχου Αλιείας του Κλάδου Αστυνομίας και Τάξης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Σεπετεμβρίου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Σεπετεμβρίου 2012
Διάκριση εις βάρος των Ελλήνων
Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος με την είδηση περί διακρίσεων υπέρ των μουσουλμάνων ως προς τον τρόπο εισαγωγής τους σε τριτοβάθμιες σχολές με πολύ χαμηλή βαθμολογία. Χάρηκα που έγινε επερώτηση στη Βουλή. Μπράβο σας που το θίξατε. Είμαι πολύτεκνος πατέρας με 5 παιδιά. Ο μεγάλος γιος μου θα πάει τώρα Γ’ Λυκείου και θα πρέπει να διαγωνισθεί σε 10 μήνες περίπου με όλους αυτούς, που τους έδωσε το προνόμιο αυτό ο Γ. Παπανδρέου. Μήπως θα ήταν φρονιμότερο να δηλωθεί μουσουλμάνος, για να πετύχει σίγουρα σε ΑΕΙ; Οι άφρονες πολιτικοί μας στέρησαν προνόμια από τους Πολυτέκνους (όχι ως προς τη βαθμολογία, αλλά ως προς τον τόπο εισαγωγής) και έδωσαν προνόμια στους μουσουλμανόπαιδες για ποιο λόγο άραγε; Τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι ΑΘΛΙΟΙ; Γιατί να έχουν τέτοιου είδους προνόμια τα παιδιά αυτά, αφού είναι γνωστό ότι σπούδασαν σε ελληνικά σχολεία; Μήπως δεν σπούδασαν σε ελληνικά σχολεία; Τι είναι αυτό που τους κάνει να υστερούν; Εάν φταίει η κακή εκπαίδευση, τότε δεν θα πρέπει να είναι μόνο αυτοί προνομιούχοι, αλλά όλα τα ελληνικά σχολεία. Πιστεύω ότι ένα παιδί αλλοδαπό το οποίο σπουδάζει τουλάχιστον επί διετία σε ελληνικό σχολείο, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πλήρως το ελληνικό πρόγραμμα από πλευράς γραμματικής, λεξιλογίου, σύνταξης και κατανόησης. Εκτός και μπαίνουν χαριστικώς οι βαθμοί.
Ο μικρός μου γιος είναι πρωταθλητής Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική. Προπονείται καθημερινώς 3,5-4 ώρες, τις οποίες τις στερείται από τα μαθήματά του. Το κράτος κάποτε του έδινε το δικαίωμα, εάν πρώτευε σε πανελλήνιο πρωτάθλημα να μπει σε σχολή, δεδομένου ότι είχε χάσει χιλιάδες ώρες από το διάβασμά του για να αθληθεί. Από το γιό μου ενδομύχως θα περίμενα να μας εκπροσωπήσει κάποτε σε κάποια διεθνή διοργάνωση και, πού ξέρετε, ίσως ακούγαμε και τον Εθνικό μας Ύμνο, όπου το δάκρυ θα έβρεχε τα μάγουλά μας και το στήθος μας θα φούσκωνε από περηφάνεια, για το βλαστάρι μας και για την Πατρίδα μας. Κάποια κυβέρνηση (δεν θυμάμαι εάν ήταν γαλάζια ή πράσινη – όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν) κατήργησε τα προνόμια αυτά, μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε με το ντοπάρισμα της Εθνικής Ομάδος της Άρσεως Βαρών. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά κάηκαν και τα χλωρά. «Κάηκαν» λοιπόν ακόμη και τα παιδιά της Ενόργανης, που δεν παίρνουν αναβολικά, διότι η δεξιοτεχνία της Ενόργανης δεν τα χρειάζεται. Έφτασαν, λοιπόν, στο σημείο να καταργήσουν τα προνόμια εισαγωγής σε τριτοβάθμιες σχολές των παιδιών που αρίστευαν σε αθλήματα και έκαναν περήφανη την Ελλάδα, αποτελώντας και το παράδειγμα για χιλιάδες άλλα παιδιά. Τα μουσουλμανόπαιδα τι προσπάθειες έχουν κάνει; Πότε έκαναν περήφανη την Ελλάδα; Τι προοπτικές έχουν; Ωραία, άντε και μπήκαν στη σχολή που ήθελαν, θα την τελειώσουν, άραγε; Και γιατί να υπάρχουν θρησκευτικά κριτήρια; Μήπως είμαστε Ταλιμπάν και δεν το ήξερα; Τα κριτήρια θα έπρεπε να είναι γνωσιολογικά και μόνο. Η «Ελληνική» Εκκλησία γιατί δεν αντιδρά; Της μπουκώσανε το στόμα μήπως με το να μην πληρώνει φόρους; Σαν δεν ντρέπονται, οι Εφιάλτες του Ελληνικού Ονείρου.
Από το ρεπορτάζ της ΝΕΤ, το οποίο προβάλατε στην ιστοσελίδα σας, αντλώ τα εξής: Ο Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος διευκρίνησε ότι οι Μουσουλμάνοι που διαγωνίζονται για το 0,5% των θέσεων κάθε Σχολής αποτελούν ειδική κατηγορία για εθνικούς λόγους, με παλαιότερη ρύθμιση «…αυτή η επιλογή είχε να κάνει με την δυνατότητα που δίνεται να μείνουν και να σπουδάσουν αυτά τα παιδιά στην Ελλάδα, δηλαδή να υποβοηθηθεί, αν θέλετε, η διαδικασία της μάθησής τους». Θα μπορούσα να σχολιάζω για ώρες τα ανωτέρω του υφυπουργού, αλλά δεν μπορώ πλέον.
Σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα την απάντησή σας.
Φιλικά
Γιάννης Σ.
Υ.Γ. Πάνω από όλα η Πατρίδα, η Ελλάδα μας. Πρώτα Έλληνες και μετά ο,τιδήποτε άλλο.
Διατηρεί το λαθρονομοσχέδιο η Ν.Δ.
Αξιότιμε Κύριε Μιχαλολιάκο,
Είμαι άλλος ένας Ελληνας άνεργος, σε ένα κράτος που μέρα με την ημέρα καταδικάζει τα παιδιά του στην φτώχεια, την ανέχεια και στην κοινωνική εξαθλίωση. Όλα αυτά όμως τα αντέχω μιας και έχω μάθει να σφίγγω τα δόντια. Αυτό που δεν αντέχω είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που γίνεται σε όλα τα μέτωπα εις βάρος των Ελλήνων και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να σύμβαλω και εγώ στον έντιμο αγώνα που κάνετε ενάντια όλων αυτών των
υποκριτών! Είμαι 36 ετών και από σήμερα πιστό μέλος του Συνδέσμου ΜΑΣ! Θα επιθυμούσα εφόσον αυτό είναι εφικτό, να σας γνωρίσω απο κοντά μόνο και μόνο να σας σφίξω το χέρι! Θα είμαι παρών σε ό,τι με χρειαστεί η πατρίδα - το Κίνημα και εσείς!
Μετά τιμής
Σταύρος Σ.
Όχι σε αλλοδαπούς εργαζόμενους στα δημόσια έργα
ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
Η ΕΤ-1 προβάλλει αυτή τη στιγμή το ντοκιμαντέρ ''Δυο φορές ξένος'' για να τιμήσει υποτίθεται τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. Αφού κατ' επανάληψη αναφέρθηκαν στα άσχημα συναισθήματα των Τούρκων και τις συνέπειες από την επίθεση(!) των Ελλήνων, το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ήταν πως στους υπότιτλους όταν μετέφραζαν δηλώσεις Τούρκου ιστορικού, έγραψαν "πολλοί Τούρκοι γύρισαν στην Ιστανμπούλ''! Μήπως είναι η δεύτερη προσπάθεια εκτουρκισμού από κρατικά χείλη μετά την αξέχαστη ανακοίνωση του Καμίνη; Η προσπάθεια διαστρέβλωσης της Ιστορίας δε θα περάσει. Σας καλώ να παρέμβετε δυναμικά εναντίον αυτής της γελοιότητας.
Επισκέπτης
Μαίανδρος, το έμβλημά μας
Διάβασα σήμερα το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου της καθεστωτικής Καθημερινής, Νίκου Ξυδάκη, με τίτλο "Ποιους απειλούν οι ξιφολόγχες;", στο οποίο συκοφαντεί και καθυβρίζει την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Αφιέρωσα κάποια ώρα, για να του απαντήσω αναλυτικά και διεξοδικά σε κάθε μία από τις "κατηγορίες" του. Επειδή δεν γνωρίζω αν η Καθημερινή θα δημοσιεύσει την απάντησή μου, σας την παράθετω, καθώς γνωρίζω ότι εσείς σίγουρα δεν είστε υπέρ της λογοκρισίας!
"Κύριε Ξυδάκη, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από εσάς. Ωστόσο, έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Πρώτον, μπορεί να μιλάτε για "κακή απομίμηση του Θριάμβου της Θελήσεως" και να σχετίζετε πρόσωπα και καταστάσεις με την μεσοπολεμική Γερμανία, αλλά θα σάς απογοητεύσω. Τις ίδιες τελετές τίς είχαμε στην Ελλάδα από τον Μεταξά, για να μην μιλήσω για άλλους πνευματικούς ανθρώπους που ήταν υπέρ τέτοιων τελετών
"αποκρυφισμού"... Το γιατί εμπλέκετε αυτές τις τελετές με την Γερμανία και όχι με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα, είναι προφανές. Είναι οι ναζί που μάς κατέκτησαν, μάς υποδούλωσαν και είναι μισητοί, ενώ ο Μεταξάς μπορεί μεν να ήταν δικτάτορας, αλλά συνέδεσε το όνομά του με το "ΟΧΙ" και με άλλα φιλολαϊκά μέτρα και μεταρρυθμίσεις.
Δεύτερον, οι Θερμοπύλες ουδέποτε ήταν οικουμενικές, που ελαφρά τη καρδία αποφαίνεσθε. Όταν εξεστράτευσαν οι 300 Λακεδαίμονες και οι 700 Θεσπιείς δεν είχαν στο μυαλό τους την "παγκόσμια ειρήνη" και την "καταπολέμηση του ολοκληρωτισμού", για να μην "σκλαβωθεί η οικουμένη από τους σκοταδιστές ολιγάρχες της Ανατολής". Πήγαν στις Θερμοπύλες, για να πολεμήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους (μην ανατριχιάζετε, ο όρος εμπεριέχεται στον όρκο που δώσαμε όσοι υπηρετήσαμε στον Στρατό, αν τό γνωρίζετε...), για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, τις οικογένειές τους, τα ιερά και τα όσια της Σπάρτης, αλλά και όλων των Ελλήνων! Τους δήθεν οικουμενισμούς αφήστε τους για αλλού...
Τρίτον, βλέπω ότι έχετε (όπως και άλλοι συνάδελφοί σας στην Καθημερινή) εμμονή με το Ολοκαύτωμα. Δύο πράγματα επ' αυτού: 1. Οι συγκεκριμένοι αμφισβητούν το πλήθος των
νεκρών, τις μεθόδους (θαλάμους αερίων) και την πρόθεση για μαζική εξόντωση. Δεν αρνούνται ότι θανατώθησαν χιλιάδες Εβραίοι στα στρατόπεδα, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι λαοί και κοινωνικές ομάδες. 2. Το Ολοκαύτωμα δεν τό "αρνούνται" οι "υμνητές των ναζί" μόνο, αλλά και αριστεροί και μαρξιστές που φυλακίστηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπως ο Γάλλος αριστερός διανοούμενος Ροζέ Γκαροντύ! Κατά τα λοιπά, βεβαίως, η άρνηση του εβραϊκού ολοκαυτώματος σάς πειράζει ως έγκλημα καθοσιώσεως. Η άρνηση των ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού, στην Μ. Ασία, τον Πόντο, δεν σάς πειράζουν. Είναι "επιστημονικές απόψεις"!
Τέταρτον, στο Κοινοβούλιο επετέθη λεκτικά ο Μιχαλολιάκος τον Αύγουστο του 2012. Έναν χρόνο πριν, εκατοντάδες χιλιάδες του "κυριάρχου λαού" επετέθησαν στην πράξη στο Κοινοβούλιο, επιχειρώντας να εισβάλλουν εντός και τότε ...γαία πυρί μειχθήτω! Σάς φαίνεται περίεργο που, όχι μόνο ο Μιχαλολιάκος, αλλά ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης έχει "σιχασιά" και "αηδία" για τον "Ναό της Δημοκρατίας"; Και σάς ερωτώ αυτός ο "Ναός" δεν είναι που επί τριάντα χρόνια κατέστρεφε συστηματικά τα θεμέλια της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, παρέχοντας ψευδαισθήσεις στο "πόπολο"; Τώρα που τα ναρκωτικά των ψευδαισθήσεων και της επίπλαστης ευημερίας τελείωσαν απότομα και ο λαός αντικρύζει έντρομος την πραγματικότητα, γιατί να μην σιχαίνεται τον "Ναό" του Ψεύδους και της Απάτης; Γιατί να μην σιχαίνεται, που ακόμη και τώρα που άνθρωποι αυτοκτονούν, ξεσπιτώνονται και γίνονται παρίες, οι κρατούντες, που εξελέγησαν υπό το καθεστώς φόβου, νοθείας και τρομοκρατίας των αργυρώνητων ΜΜΕ, ενδιαφέρονται για τα καλά και συμφέροντα των "δανειστών";
Πέμπτον, αναπαράγετε τα περί "ταγμάτων εφόδου" του αποτυχημένου πάλαι και νυν υπουργού Δένδια. "Τάγματα εφόδου" αναγνωρίζετε στην Χρυσή Αυγή; Αναγνωρίζετε μήπως στους "γνωστούς-αγνώστους" που κατά καιρούς υπό την προστασία  κοινοβουλευτικών κομμάτων, διαλύουν το κέντρο των Αθηνών; Τά αναγνωρίζετε στους "γνωστούς-αγνώστους" (μήπως είναι ασφαλίτες;;;) που παρεμβαίνουν στις ειρηνικές διαδηλώσεις επιτιθέμενοι στα ΜΑΤ, ώστε να προκαλέσουν βίαιες αντιδράσεις της Αστυνομίας και την διάλυση των λαϊκών κινητοποιήσεων; Μήπως αναγνωρίζετε "τάγματα εφόδου" στις ληστρικές επιδρομές των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, που έχουν γκετοποιήσει ολόκληρες περιοχές των ελληνικών πόλεων, αλλά και της ελληνικής υπαίθρου εσχάτως;
Έκτον, ομιλείτε περί "νεοναζιστικών σεχτών". Τις κόκκινες σέχτες τίς θυμάστε; Ξέρετε πόσα είναι τα αθώα θύματα των κόκκινων σεχτών, είτε λέγονται "17Ν" και "Πυρήνες της Φωτιάς", είτε "ΕΛΑ" και "Αντάρτικο Πόλεων"; Εγώ προσωπικά έχω χάσει το μέτρημα. Αλλά προφανώς για εσάς προτεραιότητα έχουν οι "νεοναζιστικές σέχτες"!
Έβδομον, "η Ελλάδα έχει υποφέρει την φονική μανία του ναζισμού και έχει πολεμήσει σκληρά εναντίον του" μάς λέτε και είναι αλήθεια. Η Ελλάδα τότε δεν αντιμετώπισε τον ναζισμό σε ιδεολογικό πόλεμο, αλλά σε στρατιωτική εισβολή. Η Ελλάδα τότε ήταν ένα εθνικιστικό κράτος, με αντικοινοβουλευτικό ολοκληρωτικό καθεστώς, με έναν Κυβερνήτη, τον οποίον η Νεολαία του χαιρετούσε με τον δεξί χέρι υψωμένο, και διοργάνωνε τελετές "αποκρυφισμού", όπως αυτή των Θερμοπυλών. Αλλά, αντιμετώπισε τους Ναζί εισβολείς, όχι από ιδεολογική αντίθεση, που εν μέρει υπήρχε, αλλά από Πίστη στην Πατρίδα και το Έθνος! Το ίδιο θα έπραττε κι αν η εισβολή γινόταν από ένα κομμουνιστικό καθεστώς, όπως η Γιουγκοσλαβία του Τίτο, η οποία επεδίωκε την έξοδο στο Αιγαίο μέσω της Μακεδονίας. Απλώς να σάς υπενθυμίσω ότι τότε κάποιοι από την Ελλάδα δεν πολέμησαν αυτούς τους εχθρούς της Πατρίδος μας, αλλά στάθηκαν αρωγοί στα ανθελληνικά σχέδια του Τίτο!
Όγδοον, η Δημοκρατία έχει ταξινομηθεί από τους μεγαλυτέρους διανοητές της Οικουμένης στα "φαύλα πολιτεύματα"! Να σάς θυμίσω τις ρήσεις του Σωκράτους, του Πλάτωνος, του Αριστοτέλους, του Ισοκράτους; Αυτή η "ανεκτικότητα" είναι που οδηγεί την δημοκρατία σε αδιέξοδα και τότε την λύση δίνουν δυναμικές ομάδες. Αν αυτές οι ολιγομελείς ομάδες αποτελούνται από άτομα έξυπνα, ανιδιοτελή με ισχυρό το αίσθημα του Πατριωτισμού και της Αγάπης και της Αφοσίωσης στον Λαό, ο Λαός και το Έθνος ευημερούν. Αν εκλείπουν αυτά τα στοιχεία, ο Λαός και το Έθνος παρακμάζουν και το νέο αυτό καθεστώς  μετατρέπεται σε τυραννία! Οι αμπελοφιλοσοφίες που μιλούν για το καλλίτερο πολίτευμα της Δημοκρατίας είναι απλώς αμπελοφιλοσοφίες. Αν οι άνθρωποι ήταν τέλεια όντα, η δημοκρατία πιθανόν να ήταν το τέλειο πολίτευμα. Από την στιγμή που ο άνθρωπος είναι ατελής, η δημοκρατία γρήγορα παρακμάζει, και μετατρέπεται σε μία άτυπη ολιγαρχία, όπως η σημερινή κοινοβουλευτική. Και πλέον είναι θέμα χρόνου κάποιος να τήν καταλύσει. Η Δημοκρατία "δομικά" (για να χρησιμοποιήσω μία δική σας λέξη) είναι καταδικασμένη στην φαυλότητα!
Ένατον, οι Έλληνες έχουν εξαθλιωθεί και πρέπει να αντιδράσουν. Αλλά, δεν εξαθλιώθηκαν από την Χρυσή Αυγή. Εξαθλιώθηκαν από το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό Καθεστώς! Οι τύραννοι δεν είναι οι της Χρυσής Αυγής, αλλά οι πολιτικές, οικονομικές και δημοσιογραφικές ελίτ που οδήγησαν αυτόν τον τεχνητά τυφλωμένο λαό σε αυτά τα έσχατα σημεία εξαθλίωσης. Η τυραννοκτονία που επικαλείστε δεν στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά κατά των κρατούντων, πολιτικών και δημοσιογράφων, που μάς επέβαλλαν την παρούσα Τυραννία!
Δέκατον και τελευταίο, οι "υλακές" για Μνημόνια, περικοπές μισθών και συντάξεων, για κατάργηση του Συστήματος Υγείας, για υποδούλωση στα διεθνή τοκογλυφικά ιδρύματα "δείχνουν την γραμμή" της Τυραννίας. Και οι "ακονισμένες ξιφολόγχες" είναι το όπλο του Λαού για την Τυραννοκτονία που κάνετε λόγο..."
Αυτά απήντησα στον συγκεκριμένο κύριο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Με τίμη,
Δημήτρης Π.
Η Χρυσή Αυγή στην πυρόσβεση στο Νέο Βουτζά
Απαγόρευση εγκατάστασης αλλοδαπών στη νήσο Σαλαμίνα
Προ λίγων ετών είχε εκδοθεί μια Απόφαση-Διαταγή απαγόρευσης της εγκατάστασης αλλοδαπών στη νήσο Σαλαμίνα, για λόγους ασφαλείας (λόγω του υπάρχοντος εκεί Ναυστάθμου). Είχα δει την εν λόγω Απόφαση-Διαταγή αναρτημένη σε έναν πίνακα στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας (μάλιστα προσπαθώ να θυμηθώ την ακριβή χρονολογία). Βεβαίως, όπως όλοι αντιλαμβάνονται η συγκεκριμένη Απόφαση-Διαταγή ουδόλως
εφαρμόστηκε, αλλά έμεινε μόνο στα αναρτημένα χαρτιά, με αποτέλεσμα σήμερα η Σαλαμίνα να έχει πλήθος αλλοδαπών κατοίκων! Πλήθος αλλοδαπών Αλβανικής εθνικότητας κατοικούν πλέον μόνιμα στη Σαλαμίνα, πολλοί δε εξ αυτών έχουν αγοράσει και οικίες. Εργάζονται κυρίως σε οικοδομικές εργασίες, όπου εργάζονται ελάχιστοι Έλληνες. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι γνωρίζω Έλληνα που δούλευε ως εργάτης στις οικοδομές και πρόσφατα με συνάντησε στο δρόμο και στην κυριολεξία εκνευρίστηκα όταν είδα σε τι κατάσταση ήταν, επειδή δεν είχε εργασία. Άλλοι αλλοδαποί Αιγυπτιακής εθνικότητας και βεβαίως πακιστανικής εθνικότητας έχουν εγκατασταθεί στη Σαλαμίνα, οι μεν πρώτοι ως μισθωτές κατοικιών, οι δε δεύτεροι όπου λάχει. Για Έλληνες εργάτες γης ή εργάτες ψαρέματος ούτε λόγος.
Εύλογα λοιπόν διερωτάται ένας Έλληνας πολίτης: Γιατί δεν εφαρμόστηκαν ποτέ στο παρελθόν, οι αποφάσεις που είχαν εκδοθεί; Σήμερα έχουν εκλείψει οι λόγοι ασφαλείας έναντι των αλλοδαπών; Πώς δέχεται η Ελληνική κοινωνία να βλέπει Έλληνες χωρίς εργασία, ενώ δίνει εργασία σε αλλοδαπούς;
Α. Δ.http://www.xryshaygh.com