Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …;Πενταγώνου!


RADAR-CCIAS.jpg

To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας !

Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

( Ιπτάμενος : «Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν) Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΕΙΧΑΜΕ 28 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ... ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ...!
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε 28 πρωθυπουργούς αλβανικής καταγωγής και δεκάδες άλλους υπουργούς.

Ο Νταβούτογλου αναγνωρίζει, επίσης, ότι ο συγγραφέας του τουρκικού εθνικού ύμνου Μεχμέτ Ακίφι και ο συγγραφέας του πρώτου τουρκικού λεξικού, Σαμί Φρασέρι, είναι αλβανικής καταγωγής. Έτσι, περιγράφει, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Σένια’, ο Νταβούτογλου,ι τις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Αλβανίας.

03.09.2012: ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΥΠΡΟΣ & ΙΣΡΑΗΛ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... 2104 Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!!ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...
Αναβλήθηκε για το 2014 η υπογραφή της συμφωνίας φορολόγησης ελληνικών καταθέσεων. Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Οικονομικών, η συμφωνία δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί εντός του 2013, αφήνοντας να...
εννοηθεί ότι ο πρώτος χρόνος εφαρμογής της συμφωνίας θα είναι το 2014.
Το υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, δεν σχολίασε την τοποθέτηση του εκπροσώπου του ελβετικού ΥΠΟΙΚ, ωστόσο κύκλοι του ΥΠΟΙΚ έκαναν λόγο γενικώς και αορίστως για «συζητήσεις και διαβουλεύσεις σε εξέλιξη».

EXTRΑ CHANNEL 4-9-2012

Τα γυρίζει τώρα ο Δένδιας για τη «ρατσιστική» βίαΤα γυρίζει τώρα ο Δένδιας για τη «ρατσιστική» βία
Την επομένη κιόλας της (προ μηνός, περίπου) δολοφονίας ενός Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, έσπευσε να κάνει βιαστικές δηλώσεις, στις οποίες εμμέσως πλην σαφώς ενέπλεκε στην υπόθεση την Χρυσή Αυγή. Να τις θυμηθούμε: «Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Τώρα, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», συστήνει «προσοχή, σοβαρότητα κι όχι επικοινωνιακές κινήσεις» σε θέματα «ρατσιστικής» βίας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ
 

Βαρύγδουπα λόγια, χωρίς αντίκρισμαΒαρύγδουπα λόγια, χωρίς αντίκρισμα
Με αφορμή τα όσα εξήγγειλε με το πρόγραμμα “Ξένιος Ζευς” ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των γηγενών αυτής της χώρας, είναι επικρατέστερα των παράνομων μεταναστών. Ο Ελληνικός λαός βαρέθηκε πια τα μεγάλα λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις αυτές που επί 38 χρόνια του γέμισαν τα αυτιά οι αναποτελεσματικές κυβερνήσεις της χώρας. Ένα από αυτά τα ύψιστα έννομα αγαθά –κατοχυρωμένα και πομπωδώς στο Σύνταγμά μας μέσα από σειρά Διατάξεων (Άρθρ. 5 παρ. 2, 9,25 του ισχύοντος Συντάγματος)- είναι το Δικαίωμα του Πολίτη και αντίστοιχα υποχρέωση του Κράτους για ασφάλεια στη χώρα που ζει.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόβλημα της ανασφάλειας στην χώρα διαγνώσθηκε με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο αφού οι ανθρωποκτονίες κατά  Ελλήνων, ληστείες, κλοπές είναι σε ημερήσια διάταξη και συνεχίζονται με αύξουσα γεωμετρική πρόοδο. Οι ολέθριες αυτές συνέπειες δεν ήλθαν από μόνες τους και εξ ουρανού. Είναι αποτέλεσμα της πλήρους αδράνειας, απραξίας αλλά και αντιφατικότητας σε κινήσεις ενός κράτους που δεν σεβάστηκε τους πολίτες του. Η πολιτεία άφησε ανεξέλεγκτα τα σύνορά της, άφησε επί σειράν ετών να μπαίνει δίχως έλεγχο “κάθε καρυδιάς καρύδι” στην Ελληνική επικράτεια, άφησε αλλοδαπούς αμφιβόλου ηθικής, σκοτεινής προέλευσης διαφορετικών πολιτικοθρησκευτικών αντιλήψεων από τις Δικές μας και ακόμη πιο ανεξερεύνητων κινήτρων να κατακλύζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα το “κλινόν άστυ”.
Και το κουτί της Πανδώρας άνοιξε. Και τα άνθη του κακού βγήκαν και θερίζουν … Και η ελληνική κοινωνία ταλαιπωρείται- υποφέρει- ζει στην ανασφάλεια… Για όλα αυτά ο υπουργός προστασίας του Πολίτη προσέφερε ως πανάκεια το πρόγραμμα “Ξένιος Ζευς”! Άρχισε τους ελέγχους στην Αθήνα- συλλαμβάνοντας κάποιους λίγους σε αναλογία λαθρομετανάστες από τα 2 εκατομμύρια και πλέον που ζουν εκεί…Μπορεί όμως να πληροφορήσει τον Ελληνικό λαό, πόσοι από αυτούς έστω απελάθηκαν; Απάντηση περιμένουμε ακόμη…
Αντ’ αυτού έφτιαξε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών ακόμη και στην Θράκη, με πρώτα και καλύτερα στις σχολές Αστυνομίας Ξάνθης και Κομοτηνής.. Και τι κάνει για να πείσει τους Έλληνες ότι καθαρίζει την Αθήνα; Ανακυκλώνει τους λαθρομετανάστες, στέλνοντάς τους αρχικά σε άλλα μέρη της χώρας για να καταλήξουν και πάλι κάποια στιγμή- όταν τα φώτα της ράμπας θα σβήσουν- πίσω στα μεγάλα Αστικά κέντρα. Α , έκανε και κάτι ακόμα. Έφερε εν μία νυκτί 2.000 περίπου ταλαίπωρους αστυνομικούς από τα μεγάλα Αστικά κέντρα για να επιτηρούν τον Έβρο. Δίχως υποδομή, δίχως να νοιαστεί πραγματικά για τις συνθήκες διαβίωσής τους... Πιστεύει αλήθεια η Ελληνική πολιτεία δια του εκτός πραγματικότητας υπουργού της ότι το πρόγραμμα “ Ξένιος Ζευς” θα περπατήσει σε συνθήκες χειμώνα;!

Συνέντευξη Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο 2000FM 99.8 - Σάμος

Διατηρούμε την ιστορική μνήμηΔιατηρούμε την ιστορική μνήμη
Η προσέλευση ήταν μεγάλη στα γραφεία της Χαλκίδος για την ομιλία της Κυριακής 2/9, με θέμα τον Εμφύλιο Πόλεμο, μεταξύ του Εθνικού Στρατού και των κομμουνιστικών συμμοριών, την περίοδο 1945-49. Ο συναγωνιστής που ανέλαβε την ομιλία, παρουσίασε τις συνθήκες και τις προσωπικότητες της εποχής, καθώς και τις (άγνωστες σήμερα) προδοσίες αλλά και τις (άγνωστες σήμερα) θηριωδίες των κομμουνιστών, που επεδίωκαν την ένοπλη κατάληψη της εξουσίας, ήδη πριν την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τελική μάχη, στο Βίτσι και το Γράμμο, και εξηγήθηκε γιατί οι Χρυσαυγίτες τιμούμε την επέτειό της. Επίσης, αναλύθηκε το -μοναδικό στον κόσμο- παράδοξο, την ιστορία της εποχής στην Ελλάδα να την έχουν γράψει οι ...ηττημένοι.
Στη συνέχεια έγινε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, με τους παρευρισκόμενους να σχολιάζουν, να ρωτούν, να θυμούνται περιστατικά στην οικογένειά τους και να μαθαίνουν οι νεώτεροι αυτά που ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σύστημα προσπαθεί να μην μάθουν.Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιστεκόμαστε στην ιστορική λήθη και τη διαστρέβλωση της ιστορίας. Τα νέα "κρυφά σχολειά" του Ελληνισμού βρίσκονται στα κατά τόπους γραφεία μας.
Με το πέρας των προγραμματισμένων, ακολούθησε η καθιερωμένη ιδιαίτερη ενημέρωση των ενεργών μελών για οργανωτικά θέματα της τοπικής και ο προγραμματισμός των δράσεων της επόμενης εβδομάδος. Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία της Χαλκίδος θα παραμείνουν κλειστά Δευτέρα ως Σάββατο αυτή την εβδομάδα και θα λειτουργήσουν ξανά για το κοινό την επόμενη Κυριακή 9/9. 
Όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν κατά τον εγκυρότερο τρόπο για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσοι Έλληνες σηκώθηκαν και θέλουν να μετέχουν στην προσπάθειά μας να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, όσοι Έλληνες θέλουν να καταγγείλουν, να προσφέρουν ή να λάβουν βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτοι στα γραφεία μας οποιαδήποτε Κυριακή στις 7μμ.
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίαςhttp://www.xryshaygh.com

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Αν/χης Αθανάσιος ΣακέταςΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Αν/χης Αθανάσιος Σακέτας
Οι Έλληνες στρατιώτες εκπληρώνοντας τα όνειρα της φυλής να ενώσουν κάτω από ένα έθνος-κράτος όλους τους Έλληνες, βάδιζαν στις ερήμους της κεντρικής Μικράς Ασίας, εκείνο τον καταραμένο Αύγουστο του 1922. Δεν ήξεραν που πήγαιναν, την στιγμή που ο ανεφοδιασμός για τα αναγκαία ήταν προβληματικός, οι στρατιώτες δεν είχαν τροφή και τα πυρομαχικά ήταν περιορισμένα. Δύο σώματα στρατού το Α' και το Β' στο νότιο μέτωπο στην περιοχή του Αφιόν Καραχισάρ με 16 αποδεκατισμένα τάγματα μάχονταν εναντίον 60 τουρκικών ταγμάτων, 16 ιλών ιππικού και 23 πυροβολαρχιών που τους είχαν κυκλώσει από τα γύρω υψώματα και έβαλλαν συνεχώς εναντίον τους.
Στις 13 Αυγούστου άρχισε η μάχη του Αλή Βεράν. Η 1η, η 4η και η 5η Μεραρχία έδιναν την ύστατη μάχη εναντίον του Κεμάλ. Οι στρατιώτες πεινούσαν, διψούσαν και δεν είχαν ξεκουραστεί για εβδομάδες, αλλά παρ' όλα αυτά ως Έλληνες έδειξαν αξιοθαύμαστη καρτερικότητα και υπομονή.
Οι μάχες ήταν συνεχείς και πολύνεκρες. Οι τούρκοι προβαίναν σε συνεχείς επιθέσεις, ενώ ο καυτός ήλιος και η σκόνη οκλοκλήρωναν την τραγικότητα της κατάστασης. Αρχηγός της στρατιάς στην περιοχή ήταν ο Νικόλαος Τρικούπης μαζί με τον Διγενή. Η επικοινωνία μεταξύ των μεραρχιών και των ταγμάτων τους ήταν ελλιπέστατη, καθώς στα μετόπισθεν δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όμως, παρά τα πάμπολλα προβλήματα, οι στρατιώτες μάχονταν γενναία στα χαρακώματα και ορμούσαν εφ'όπλου λόγχη κατά των τούρκων.
Ανάμεσά τους ήταν και ο Αντισυνταγματάρχης Αθανάσιος Σακέτας από την Σπάρτη, πάντα πρώτος και με τ' όπλο στο χέρι, εμψύχωνε τους στρατιώτες του αποσπάσματός του, δίνοντάς τους το καλό παράδειγμα. Ήταν ο τύπος του Έλληνα αξιωματικού που δεν λυγίζει μπροστά σε καμία δυσκολία. Η 13η Αυγούστου κύλησε μέσα στους κανονιοβολισμούς από τις τούρκικες πυροβολαρχίες και τις αψιμαχίες με τους τούρκους. Μέσα σ' αυτό το κλίμα έφτασε η μαύρη μέρα της 17ης Αυγούστου, όταν το μέτωπο κατέρρεε σ' όλο του το μήκος και οι δυνάμεις του Κεμάλ αναζωογονημένες και έχοντας πολλές εφεδρείες, έκαναν την τελική επίθεση. Καθώς σάρωναν τα πάντα στο πέρασμά τους, τα παλληκάρια μας αμύνονται μέχρις εσχάτων. Το έργο των τριών μεραρχιών υποστήριζαν η 9η, η 12η και η 13η Μεραρχία πεζικού, αλλά οι αντικρουόμενες εντολές που κατεύθαναν από το αρχηγείο μπέρδεψαν τον στρατηγό Νικόλαο Τρικούπη.
Τελικά, οι Στρατηγοί Τρικούπης και Διγενής, οι δυο διοικητές αντίστοιχα του Α' και Β' Σωμάτων στρατού διέταξαν υποχώρηση. Τα πτώματα συσσωρεύτηκαν στην πεδιάδα του Αλή Βεράν, το μέτωπο έσπασε και οι 6 μεραρχίες χωρίστηκαν σε 3 φάλαγγες και η κάθε μια φάλαγγα έφυγε από διαφορετικό δρόμο. Ο Αν/χης Σακέτας όμως θεώρησε ατιμία να παραδοθεί στους τούρκους, η στολή του Έλληνα αξιωματικού που φορούσε τόσα χρόνια δεν του το επέτρεπε. Έβρισε τους στρατηγούς που παραδόθηκαν στους τούρκους μαζί με άλλους 4.500 χιλιάδες αξιωματικούς και οπλίτες. Έβριζε τους τουρκούς που ερχότανε να τον συλλάβουν, αυτός πάνω στο άλογό του, τράβηξε το τιμημένο ξίφος από το θηκάρι και το ανέμησε στον αέρα και με δυνατές κραυγές όρμηξε ίσια πάνω στους τούρκους.

Εμετικές - ανθελληνικές ‘’παραστάσεις’’ με κρατική επιχορήγησηΚατατέθηκε ερώτηση για την αισχή και ανθελληνική ''παράσταση'' με χρήματα Ελλήνων φορολογουμένων
Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Θέμα: «Αισχρή  και ανθελληνική «παράσταση» με χρήματα των φορολογουμένων »

Το εμετικό ανθελληνικό δημιούργημα μιας ξιπασμένης άγνωστης «κουλτουριάρας δημιουργού», επιχορηγήθηκε από την εταιρεία «Φεστιβάλ Αθηνών Α.Ε.» και παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεών του στο Θέατρο Πειραιώς 260 στην Αθήνα, με δύο παραστάσεις. Το ανοσιούργημα περιπαίζει τον ήρωα της Επανάστασης Αθανάσιο Διάκο, παρουσιάζοντάς τον ως διεστραμμένο σουβλατζή, που δολοφονεί την έγκυο γυναίκα του γιατί τον απάτησε με Κούρδο λαθρομετανάστη, ενώ η Ελληνική σημαία περιφέρεται στη σκηνή ως τραπεζομάντιλο!
Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (2/9/2012) , «…τον περασμένο Ιούνιο, με απόφαση της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η επίμαχη παράσταση συμπεριελήφθη στις 9 συνολικά θεατρικές παραστάσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ, ύψους 1 εκατ. Ευρώ. Στην προγραμματική σύμβαση αναφέρεται ότι οι παραστάσεις βιντεοσκοπούνται για εκπαιδευτικούς λόγους…»
Την ίδια ώρα που πνευματικοί δημιουργοί με αξιόλογο έργο εκλιπαρούν για χρηματοδότηση, οι ανάλγητοι και απάτριδες κρατικοδίαιτοι «υπεύθυνοι» διασπαθίζουν τα χρήματα των φορολογουμένων, αυτοϊκανοποιούμενοι με την πνευματική σήψη που παράγουν άσχετοι ομοϊδεάτες τους.
Ερωτάται ο κ.  Υπουργός:

{ΒΙΝΤΕΟ} Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!

{ΒΙΝΤΕΟ} Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!

Ο ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_583.html#ixzz25aNXysENΓια να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας και τη σοβαρότητα των λόγων του καθενός, θα θυμηθούμε κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις μου που έλεγαν και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
(αναρτήθηκε από zougla.gr 29/5/2012)
Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Αν έρθει πρώτο κόμμα η Ν.Δ., κάνει ΤΩΡΑ εύκολα κυβέρνηση μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αφού θα συγκεντρώσουν περίπου 158 έδρες. Δεν χρειάζονται άλλους “μέσα στα πόδια τους”, για να τηρήσουν τις “ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, εφαρμόζοντας όλα τα σκληρά μέτρα που έχουν ψηφίσει.
Αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανεργία, πείνα και εξαθλίωση του λαού ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. Τί λέτε ότι θα συμβεί μετά;;;;

Πρόκληση: Οι άντρες είναι αχρείαστοι πλέον στην αναπαραγωγή!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_3723.html#ixzz25aMrjaP5

ΔΩΡΕΑΝ!
«Η εξέλιξη των τεχνολογιών αναπαραγωγής ίσως απειλήσει στο μέλλον να ακυρώσει τον αντρικό αναπαραγωγικό ρόλο και την έννοια της πατρότητας και να καταστήσει τους άντρες «αχρείαστους» για τη δημιουργία «οικογένειας»»..

Σε περίεργα δηκτικές και μη επικριτικές δηλώσεις προέβη σε ειδικό ένθετο στους New York Times ο Greg Hampikian, καθηγητής βιολογίας και ποινικής δικαιοσύνης στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας Boise στο Idaho

Ο Hampikian υποστηρίζει ότι η τεχνολογία προχωρά με τόσο γοργά βήματα ώστε κάποια ημέρα οι άντρες δεν θα χρειάζονται για την αναπαραγωγική διαδικασία και την ίδρυση οικογένειας.. 

 “Οι γυναίκες ζουν περισσότερο, είναι υγιέστερες και συγκεντρώνουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να διαπράξουν ένα βίαιο αδίκημα. Εάν οι άντρες ήταν αυτοκίνητα, ποιός θα αγόραζε το μοντέλο που δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, υποπίπτει σε θανατηφόρα ατυχήματα και καταλήγει χτυπημένο συχνότερα’’..
Οι πατέρες αποτελούν ένα «εναλλακτικό πρόσθετο» για το μεγάλωμα παιδιών μας λέει ο Hampikian!! 

 “Με τις επεκτεινόμενες επιλογές αναπαραγωγής, μπορούμε να αναμένουμε ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες θα επιλέγουν να αναπαραχθούν ολοκληρωτικά δίχως άντρες. Ευτυχώς, τα δεδομένα σχετικά με τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο με γυναίκες είναι ενθαρρυντικά... Όπως ανέφερε και η κοινωνιολόγος του Princeton Sara S. McLanahan η φτώχεια είναι αυτή που καταστρέφει τα παιδιά και όχι ο αριθμός ή το φύλο των γονέων...’’
Για τα προβλήματα φτώχειας της μονογονεϊκής οικογένειας; Τα προβλήματα που έχει το παιδί που μεγαλώνει σε «οικογένεια» δύο γυναικών; Ούτε λόγος, έτσι;

 “Εάν μία γυναίκα επιθυμεί να τεκνοποιήσει δίχως άντρα, το μόνο που απαιτείται είναι να διασφαλίσει σπέρμα (φρέσκο ή κατεψυγμένο) από νεκρό(!!!) ή ζωντανό δότη... Εάν όλοι οι άντρες της γης πέθαιναν απόψε, το ανθρώπινο είδος θα συνέχιζε την ύπαρξη του μέσω του κατεψυγμένου σπέρματος. Εάν εξαφανιστούν οι γυναίκες, τότε θα εξαφανιστεί και το ανθρώπινο είδος.”

Έτσι λοιπόν προωθούνται τα σχέδια της αναπαραγωγικής τεχνολογίας και της ηθελημένης υποβάθμισης της οικογένειας και του ρόλου των δύο φύλων σε αυτή..
Ο Hampikian, λέγοντας μας το αυτονόητο (χωρίς γυναίκες δεν υπάρχει ύπαρξη) προσπαθεί να δικαιολογήσει ότι δεν χρειάζονται οι άντρες!!!
Πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr έχουμε αναφέρει παρόμοιες επιχειρηματολογίες που στοχεύουν ευθέως στην «εύπλαστη» κοινή γνώμη (πόσο μάλλον της άκρατα φιλελεύθερης Αμερικής και ειδικότερα Νέας Υόρκης).. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Times της Νέας Υόρκης έχουν τεράστια απήχηση και φυσικά το ένθετο είναι ξεκάθαρα κατευθυνόμενο...
pentapostagma.gr

Μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ, για να αφήσουν τα ελληνικά σχολεία! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/500_4.html#ixzz25aMDZUlkΤη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Αγκυρα, στέλνοντας προσφάτως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ. Οπως αποκάλυψε η «Δημοκρατία», o κ. Μποζντάγ ήρθε στη χώρα μας με βασική αποστολή την πλήρη ανάπτυξη ενός μυστικού παραθρησκευτικού δικτύου προσηλυτισμού σε σπίτια και κτίρια του προξενείου, με στόχο την κατήχηση και μύηση χιλιάδων νέων της μειονότητας σε μία αίρεση του Ισλάμ.

Το μυστικό αυτό δίκτυο, που οι Τούρκοι αρέσκονται να ονομάζουν «new born turkish-islam» («αναγεννημένοι τουρκο-ισλαμιστές»), απλώνει ραγδαία τα δίκτυά του σε όλα τα Βαλκάνια και στόχος του είναι η πλήρης θρησκευτική και γλωσσική ομογενοποίηση της μειονότητας, ούτως ώστε να εξαφανιστούν πλήρως οι εθνοτικές ομάδες των Πομάκων και των Τσιγγάνων.

Το συγκεκριμένο κίνημα φέρεται να οργανώνεται από τρία πρόσωπα: τον αντιπρόεδρο Μποσντάγ, η αρμοδιότητα του οποίου είναι τα θέματα του απόδημου τουρκο-ισλαμισμού, τον εθνικιστή επιχειρηματία Ομέρ Μπαμπά, ο οποίος επισκέπτεται μυστικά χώρες των Βαλκανίων και αγοράζει κτίρια, τα οποία μετατρέπονται σε μυστικά θρησκευτικά σχολεία, όπου η Τουρκία μέσω της θρησκείας και της γλώσσας περνά την πολιτική της στις μειονότητες. Και τέλος τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Μετέ, ο οποίος διδάσκει μέσω των χοτζάδων σε δεκάδες οικίες των μουσουλμάνων την αίρεση του Ισλάμ που έχει ασπαστεί η ηγεσία του κόμματος Ερντογάν.

Μετά το τελευταίο πάντως ταξίδι του κ. Μποζντάγ στη χώρα μας, σημειώθηκαν δύο σημαντικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η τούρκικη κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το παραδίκτυο του κρυφού Ισλάμ και γι' αυτόν τον σκοπό κάθε παιδί που εγκαταλείπει το αντίστοιχο σχολείο της ελληνικής πολιτείας για να σπουδάσει στο κρυφό σχολειό του παρα-Ισλάμ που στήνει ο ψευτομουφτής Μετέ επιδοτείται με 500 ευρώ μηνιαίως. Και δευτερευόντως, με «μπροστάρη» τον επιχειρηματία Ομάρ Μπαμπά αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη, ένα νέο κτίριο, το οποίο σχεδιάζει να λειτουργήσει ως οικοτροφείο, προκειμένου να μεταφέρει εκεί τα Πομακόπουλα, για να τα στεγάζει, να τους δίνει τροφή και να τα προσηλυτίζει στην αίρεση των «σουλεϊμαντζήδων».


Τμημα ειδήσεων defencenet.gr
 

Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα...

Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα...

Ο Τούρκος δεν έχει μπέσα- Η θηριωδία στα Βουρλά με τη σφαγή των Ελλήνων ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_2114.html#ixzz25aLOlwJC


Στο κείμενο του Γάλλου δημοσιογράφου Rene Puaux εξηγείται αυτό που γενιές και γενιές Ελλήνων λένε: “ο Τούρκος δεν έχει μπέσα”.Διαβάστε πως ο Γάλλος δημοσιογράφος περιγράφει τα όσα έγιναν στα Βουρλά, από τους Τούρκους. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ονόματα και γεγονότα και αποδεικνύει πως οι Τούρκοι εξαπάτησαν του Έλληνες και τους κράτησαν στα σπίτια τους για να σφαγούν!“Για τις θηριωδίες στα Βουρλά είμαι σε θέση να δημοσιεύσω τις καταθέσεις πέντε μαρτύρων, του Γιάννη Μιχαηλίδη, των αδελφών του Αργυρώς Σιάχου και Αριστέας Μιχαηλίδη, και των δεσποινίδων Μαρίας και Αγγέλας Μακρομάλλα.

Τα θεμέλια του ΕλληνισμούΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ

Ακόμα και στα συντρίμμια της κοινωνίας, αυτός που το αναζητά επί του πρακτέου, θα βρει τα θεμέλια του Ελληνισμού. Μπορεί να υπάρχει παντού μια θεσμική σαβούρα που κρύβει τα αξιοθέατα της πατρίδας μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν. Κι αν μερικοί θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι χαμένη κι αν έχασαν τα ιδανικά τους, είναι μόνο και μόνο διότι δεν βλέπουν τα θεμέλια του Ελληνισμού και τη σημασία του για μας. Βέβαια στην επιφάνεια υπάρχουν πολλά σκουπίδια, αλλά κανείς δεν μας αναγκάζει να είμαστε επιφανειακοί. Αν εξετάσουμε πιο σοβαρά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πατρίδα μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι δώρο θεού. Ο Ελληνισμός είναι μια πηγή, ενώ οι περισσότεροι δεν βλέπουν παρά μόνο ένα πηγάδι. Και οι ίδιοι βέβαια όταν κοιτάζουν έναν αγωγό φυσικού αερίου, βλέπουν μόνο και μόνο ένα σωλήνα. 

Η ουσία είναι σίγουρα αλλού και το βλέπουμε με τους μαχητές του Ελληνισμού, όποια και να είναι η ηλικία τους, διότι το σημαντικό είναι το διαχρονικό στοιχείο. Είμαστε ένας λαός της θάλασσας, το έλεγαν ήδη οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι. Και δεν είναι τυχαίο που έχουμε τον πρώτο εμπορικό στόλο του κόσμου. Τα όριά μας δεν είναι η ξηρά, αλλά η θάλασσα. Γι’ αυτό το λόγο δεν είμαστε ένας λαός του χώρου, αλλά του χρόνου. Η Ελλάδα είναι η ιστορία μας και γι' αυτό προσπαθούν τόσο πολύ να μας την αλλάξουν με κάθε τρόπο. Αλλά ο ελληνικός λαός αντιστέκεται, διότι αυτή είναι η παράδοσή του και οι αξίες του. Είναι λοιπόν αναμενόμενο να δίνουμε αξία στους ανθρώπους, διότι αυτοί δημιουργούν την ιστορία μέσω του έργου τους. Από την Αρχαιότητα ο Ελληνισμός δεν σταμάτησε να παράγει έργο, κι αν δυσκολεύτηκε κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, δεν έπαψε να αντιστέκεται και να θυσιάζεται για να μην σπάσουν και κόψουν τις ρίζες του. Διότι αυτές οι ρίζες είναι ακριβώς τα θεμέλια του Ελληνισμού. Όσοι προσπάθησαν να ξεριζώσουν τον Ελληνισμό από την Ελλάδα δεν τα κατάφεραν, διότι δεν υπολόγισαν το βάθος του. Όλο αυτό το πλαίσιο αποκτά μια επιπλέον δύναμη με το Δίκαιο της Θάλασσας. Θέλουμε δεν θέλουμε, αυτό δίνει αξία σε μια παμπάλαια έννοια για μας. Δεν είναι απλώς ένα άλλο ειδικό δίκαιο, αλλά είναι το δίκαιο που έχει ακριβώς το υπόβαθρό μας. Και γι' αυτό το λόγο είναι τόσο σημαντικό να το αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο. Με άλλα λόγια, πρέπει να αντιληφθούμε ότι το ανάλογο της δημιουργίας του ουμανισμού από τον Ελληνισμό είναι και στον τομέα της δικαιοσύνης, το Δίκαιο της Θάλασσας. Διότι είναι η νοοτροπία του λαού της θάλασσας που επηρέασε τόσο ριζικά αυτό το Δίκαιο. Αν το κατανοήσουμε συνειδητά, τότε θα επινοήσουμε και το μέγεθος της προσφοράς του για την πατρίδα μας. Αν λοιπόν δίνουμε τόσο μεγάλη αξία στον Ελληνισμό, πρέπει να δώσουμε σημασία και στο Δίκαιο της Θάλασσας για να το εφαρμόσουμε όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά γιατί αντιπροσωπεύει και τα ιδανικά μας λόγω των θεμελίων του Ελληνισμού.

πηγή

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ,ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_7826.html#ixzz25aJhckP8


Δεν έχει τέλος η αθλιότητα των μέτρων που αναμένεται ν αποφασιστούν κατ' απαίτηση της τρόικας. Εκτός από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που αφορούν δημόσιες δαπάνες, σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα απαίτησε από τον Γ. Στουρνάρα και τον Γ. Βρούτση, και σειρά παρεμβάσεων που αφορούν στον ιδιωτικό τομέα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες αλλαγές που ζητούν οι ξένοι σε ότι αφορά το καθεστώς εργασίας στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα αλλά και σε γενναίο ψαλίδι στις αποζημιώσεις που παίρνουν οι υπάλληλοι είτε όταν απολύονται είτε όταν συνταξιοδοτούνται.
Αν το μπιλιετάκι της τρόικας γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση τότε θα προκληθεί μεγάλη ανατροπή στον ιδιωτικό τομέα με μεγάλη μείωση των εισοδημάτων των εργαζόμενων κι ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία γενικότερα αλλά και για τα ασφαλιστικά ταμεία.
Φαίνεται ότι η τρόικα απαιτεί νέα παρέμβαση για τις αποζημιώσεις έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να δίνουν πολύ λιγότερα απ' ότι σήμερα. Ήδη δίνουν τη μισή αποζημίωση όταν έχουν ειδοποιήσει τον εργαζόμενο ότι θα τον απολύσουν τέσσερις μήνες πριν. Φαίνεται λοιπόν ότι ζητείται ακόμη μεγαλύτερη μείωση του εργοδοτικού κόστους και πρόκειται ασφαλώς για ένα «τρελό» δωράκι στους επιχειρηματίες οι οποίοι θα μπορούν και να απολύουν όποτε θέλουν και να πληρώσουν όσα θέλουν και σε όσες δόσεις μπορούν.
Επίσης, η τρόικα ζητά ακόμη πιο ευέλικτες μορφές εργασίας με τη δυνατότητα να αλλάζει το ωράριο, να μειώνεται η καθημερινή εργασία με μείωση μισθού, να καταργηθούν 5νθήμερα και 8ωρα και ο εργαζόμενος να είναι έρμαιο της εργοδοτικής αυθαιρεσίας που θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί για όσο χρόνο θέλει και χωρίς φυσικά υπερωρίες.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές τότε έχουμε να κάνουμε μια δραματική αλλαγή στον ιδιωτικό τομέα που ευνοεί τους επιχειρηματίες και προκαλεί νέο σοκ στους εργαζόμενους. Κανείς δεν καταλαβαίνει το λόγο της παρέμβασης της τρόικας στις επιχειρήσεις, εκτός κι αν θέλει να κάνει πολύ φθηνή την εργασία στην Ελλάδα ώστε οι ξένοι να έρθουν και να βρουν ιδανικές συνθήκες για να επενδύσουν. Χώρα μπανανία, με εργάτες ...; Κινέζους και μισθούς Ουγκάντας. Μας περιμένουν ωραία πράγματα ...; 
Πηγή antinews.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Ο Ίωνας Δραγούμης, οι εποχικές αναλογίες και η ελληνική ΑΟΖ…


Όταν ο μεγάλος στοχαστής, ακτιβιστής, διπλωμάτης, και στο τέλος μάρτυρας των ιδεών του, αλλά και των ιδεοληψιών των πολιτικών του αντιπάλων, Ίων Δραγούμης (1878-1920), έγραφε το περίφημο πόνημά του «Όσοι ζωντανοί», το 1911, η χώρα μας βρισκόταν στην ίδια λίγο ως πολύ θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Η Ελλάς του 1911, προσπαθούσε από τη μία να επιβιώσει της επερχόμενης βαλκανικής, ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας θύελλας, βρισκόμενη σε δεινή οικονομική θέση, με ένα τελείως ασταθές και μετριοκρατικό πολιτικό σύστημα, αλλά από την άλλη διατηρούσε την ελπίδα της αναγέννησης η οποία βρισκόταν χαραγμένη στις ψυχές και τις σκέψεις των ανθρώπων της.

ην άμεση απομάκρυνση των μεταναστών από το στρατόπεδο της Κορίνθου ζητά η διαπαραταξιακή επιτροπή Εκτύπωση E-mail 04-09-2012 17:20:23


 Την απόφαση να απομακρυνθούν οι παράνομοι μετανάστες από το στρατόπεδο Καλογερόγιαννη, επανέλαβε για ακόμη μία φορά σήμερα, η διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, για το θέμα της μετατροπής του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού, σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών.

Κατά την συνεδρίαση, υπό την προεδρία του δημάρχου της πόλης Αλέξανδρου Πνευματικού, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα και ομόφωνα συμφωνήθηκε, ότι οι μετανάστες θα πρέπει να φύγουν άμεσα από το στρατόπεδο της Κορίνθου και ο χώρος αυτός να αποδοθεί στον δήμο Κορινθίων.

Επίσης, αποφασίστηκε να ενταθούν οι προσπάθειες για άμεση συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια, να ζητηθεί από τον αρμόδιο υπουργό να σταματήσουν να έρχονται νέοι μετανάστες στο 6ο Σύνταγμα της Κορίνθου και να οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης των εγκλείστων.

Επιπλέον, η επιτροπή καλεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άμεσα και για όσο χρόνο παραμείνουν στο στρατόπεδο οι μετανάστες, να εξασφαλίσει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη στο στρατόπεδο και επιπλέον καλεί τον νέο φορέα λειτουργίας του στρατοπέδου να ζητήσει νόμιμη σύνδεση ύδρευσης και αποκομιδής των απορριμμάτων από τον δήμο Κορινθίων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Υπό διάλυση Αστυνομία & Λιμενικό στην Αιτωλ/νία


μή που σχεδιάζονται οι περικοπές στα σώματα ασφάλειας, η κατάσταση με την υλικοτεχνική υποδομή σε Αστυνομία και Λιμενικό, μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική. Με… χορηγίες κινούνται τα σκάφη του λιμενικού στο Αγρίνιο σύμφωνα με το Agriniopress.gr.

Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες και σε τοπικό επίπεδο των ένστολων, μετά τις ανακοινώσεις για τις περικοπές στα μισθολόγια τους, ενώ την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται ένα κανονικό «ξεγύμνωμα» των υπηρεσιών των σωμάτων ασφαλείας, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί επικίνδυνο και για τους ίδιους τους εργαζομένους σε αυτά, αλλά και για τους πολίτες.

Εύλογα, προκαλούνται πολλές απορίες για την υλικοτεχνική υποδομή, που όπως υποστηρίζεται στοιχίζει υπέρμετρα στο Δημόσιο, μόνο και μόνο επειδή είναι πεπαλαιωμένη. Αυτό το θέμα θέτει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ακαρνανίας, που μάλιστα προτίθεται να προχωρήσει σε μελέτη που θα αποδεικνύει το υψηλό κόστος συντήρησης και κίνησης των πεπαλαιωμένων οχημάτων και το πόσα χρήματα θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν εάν τα οχήματα αυτά ήταν καινούργια.
Ένα ανάλογο θέμα εξοικονόμησης πόρων είναι και αυτό με τα καύσιμα. Όπως λένε οι συνδικαλιστές, σημαντικά ποσά θα εξασφαλίζονταν εάν τα περιπολικά εφοδιάζονταν καύσιμα από το πρατήριο της υπηρεσίας και όχι από τους ιδιώτες.

Στο Λιμενικό η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Πέραν της τραγικής έλλειψης προσωπικού, ειδικά στην Αιτωλ/νία, τα σκάφη είναι ακινητοποιημένα, είτε επειδή δεν έχουν καύσιμα, είτε επειδή έχουν βλάβες. Όλα αυτά την στιγμή που είναι γνωστό πως στα δυτικά παράλια του νομού, «αλωνίζουν» τα κυκλώματα μεταφοράς μεταναστών και ναρκωτικών, αλλά και η παράνομη αλιεία.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τα σκάφη του λιμενικού στον νομό, κινούνται χάρη στην γενναιοδωρία ιδιωτών που κάνουν κάποιες χορηγίες.
Τμήμα ειδήσεων defencene

"Ρημάζουν" στις περικοπές το ΕΣΥ


Image
Η χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος αναμένεται να επαναλάβει την ανάγκη να γίνουν περικοπές των δημοσίων δαπανών, ενώ για το θέμα των γιατρών και των εφημερίων αναμένεται να τονίσει ότι γίνεται προσπάθεια για περιορισμό της δαπάνης των εφημεριών.

Συγκεκριμένα θα τονίσει πως ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα υπάρχουν γιατροί που θα εφημερεύουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες, ενώ θα δρομολογηθεί ενοποίηση τμημάτων και κλινικών η οποία θα προχωρήσει χωρίς να κλείσουν νοσοκομεία.

Για τον περιορισμό των ιατροφαρμακευτικών δαπανών θα τονίσει πως στόχος είναι να επιστρέψουν στα επίπεδα του 2005, ήτοι στα 3,88 δισ. ευρώ και θα προαναγγείλει παρεμβάσεις για τον περιορισμό της «πολυφαρμακίας» από την πλευρά των γιατρών και των πολιτών.

Για τα γενόσημα, θα επαναλάβει πως το υπουργείο επιδιώκει να διευρυνθεί η αγορά των γενοσήμων και να μπουν θεσμικά πλαίσια για την εφαρμογή της δραστικής ουσίας.

Σημειώνεται πως το πακέτο των περικοπών δαπανών ύψους 11,8 δισ. ευρώ για τη διετία 2013 -2014 προβλέπει εξοικονόμηση 1,5 δισ. ευρώ από τον τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, 920 εκατ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από τη μείωση στην φαρμακευτική δαπάνη, 120 εκατ. ευρώ από την αύξηση συμμετοχής τους ασθενούς, 245 εκατ. ευρώ από τη μείωση λειτουργικών δαπανών ΕΟΠΥΥ, 86 εκατ. ευρώ από τη μείωση δαπανών νοσοκομείων και 100 εκατ. ευρώ από την αύξηση της συνεισφοράς υγείας του ΟΓΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αίσχος! Θα επιβάλουν φανταστικό εισόδημα σε όσους τόλμησαν να έχουν σπίτι!

 ImageΕνας φόρος που ίσχυε στην Ελλάδα μέχρι το 1999 και καταργήθηκε επανέρχεται και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί από το 2013 και μετά.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα μπαίνει και πάλι ο φόρος ιδιοκατοίκησης για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Ενας φόρος που ίσχυε στην Ελλάδα μέχρι το 1999 και καταργήθηκε ως άδικος, επανέρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί από το 2013 και μετά, παρά τις αντιδράσεις των φορέων της κτηματαγοράς.


Πρόκειται ουσιαστικά για την πληρωμή «ενοικίου» του ιδιοκτήτη για το ίδιο του το σπίτι, καθώς θα υπολογίζεται με βάση το λεγόμενο «τεκμαρτό ενοίκιο». Πόσο δηλαδή θα ήταν ένα υποτιθέμενο μίσθωμα που θα έπαιρνε ο ιδιοκτήτης αν δεν έμενε ο ίδιος αλλά ενοικίαζε την περιουσία του. Αγνωστο παραμένει μέχρι τώρα αν θα είναι ο φόρος που θα αντικαταστήσει το χαράτσι που πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ (ΕΤΗΔΕ) ή θα είναι μια ακόμη επιβάρυνση δίπλα στον ενιαίο φόρο ακινήτων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι θα επιβάλει από του χρόνου.

ΕκθεσηΗ πρόταση για επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης έγινε από την τρόικα την περασμένη άνοιξη κι αφού δημοσιοποιήθηκε η τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν στην οποία διαπίστωνε ότι τα φορολογικά έσοδα που εισπράττει το ελληνικό Δημόσιο από τους φόρους στα ακίνητα είναι χαμηλά, συγκριτικά με τον μέσο όρο της Ευρωζώνης. Τότε οι κοινοτικοί αξιωματούχοι έλεγαν ότι θα έλθουν στο μέλλον νέες επιβαρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς πρέπει να πληρωθεί φόρος για το ποσό του ενοικίου, ένα τεκμαρτό εισόδημα δηλαδή που «γλιτώνουν» εφόσον δεν είναι νοικάρηδες.
Οταν ίσχυε στο παρελθόν ο φόρος ιδιοκατοίκησης επιβάρυνε τους ιδιοκτήτες κάθε ακινήτου άνω των 200 τ.μ. (στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με το ΕΤΑΚ).

Η Εφορία υπολόγιζε το τεκμαρτό εισόδημα πολλαπλασιάζοντας την τιμή ζώνης της περιοχής με τα τετραγωνικά του ακινήτου και των βοηθητικών χώρων (τώρα φυσικά θα ενταχθούν και οι ρυθμιζόμενοι ημιυπαίθριοι χώροι και τα τακτοποιημένα αυθαίρετα) με έναν συντελεστή παλαιότητας. Το ποσό που προέκυπτε θεωρούνταν τεκμαρτό εισόδημα και φορολογούνταν με συντελεστή 3,5%.
Στο νέο… μοντέλο του φόρου φυσικά μπορούν να γίνουν αλλαγές, όπως για παράδειγμα το ποσό να πολλαπλασιάζεται και με έναν άλλο συντελεστή, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, έτσι ώστε να πληρώνουν περισσότερα όσοι μένουν σε περιοχές με υψηλές αντικειμενικές αξίες και λιγότερα οι ιδιοκτήτες σε «φτωχές» συνοικίες.

Ο τρόπος και η μορφή του φόρου, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο, αν και σύμφωνα με πληροφορίες προς το παρόν το θέμα δεν έχει τεθεί εν όψει του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ. Πιθανότατα να τεθεί ξανά όταν θα έρθει στο προσκήνιο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, στις αρχές του 2013.

ΑντιδράσειςΑπό την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν συζητούν καν την επιβολή ενός ακόμη φόρου στους ήδη υπάρχοντες και μιλούν για δήμευση της περιουσίας τους. Ειδικά για τον φόρο ιδιοκτησίας επισημαίνουν ότι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού που το αγόρασε με δάνειο και θυσίες και που ουσιαστικά ανήκει στην τράπεζα, θα πληρώνει ενοίκιο στην περιουσία του. Αφενός δηλαδή θα πρέπει να καλύπτει τις μηνιαίες δόσεις του δανείου και αφετέρου θα επιβαρύνεται με τον φόρο ιδιοκτησίας.

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
10%-45% ο λογαριασμός
Αν επιβληθεί ο φόρος ιδιοκατοίκησης εκτιμάται ότι οι ιδιοκτήτες θα φορολογηθούν με συντελεστές από 10% έως 45% για ανύπαρκτα, ουσιαστικά, εισοδήματα. Ο φόρος θα ισχύσει για όλους τους ιδιοκτήτες ανεξάρτητα αν τα ακίνητά τους προσφέρουν εισοδήματα ή όχι.

Αν για παράδειγμα κάποιος πολίτης διαθέτει τρία διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει αλλά και ο ίδιος μένει στο νοίκι θα πληρώσει φόρο ιδιοκατοίκησης σαν να έμενε ο ίδιος στην περιουσία του. Ερωτήματα που μένει να απαντηθούν είναι τι θα γίνει με τις υπόλοιπες μορφές ακίνητης ιδιοκτησίας.
Πώς δηλαδή θα φορολογηθούν καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, αλλά και η δεύτερη, εξοχική κατοικία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Παραλήρημα Guardian κατά Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

 ImageΣυνεχίζονται οι βρώμικες επιθέσεις των ξένων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου με την σκυτάλη αυτή την φορά να την παίρνει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», αλλά βέβαια το άρθρο είναι γραμμένο από Έλληνα: Ο συντάκτης του κειμένου Γιάννης Μπαμπούλιας χαρακτηρίζει το κόμμα «εγκληματική οργάνωση», ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει πως δεν πρόκειται για πολιτικό κόμμα, αλλά για «παιδί» του ναζισμού, το οποίο απαρτίζεται από υποδίκους που χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, για να διαγραφούν τα αδικήματά τους!

Στο άρθρο μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι το ελληνικό ακροδεξιό κόμμα φλερτάρει με μια «εκτός νόμου» ρητορική τον τελευταίο καιρό, καθώς «οι βουλευτές του συνεχώς προσπαθούν να επισημάνουν ότι η Χρυσή Αυγή διαφέρει από τα άλλα κόμματα», ώστε μέσω του λαϊκισμού να προσελκύσουν περισσότερους ψηφοφόρους.

«Έχουν δίκιο σε αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, αφού δρουν σαν συμμορία κακοποιών», σχολιάζει ο αρθρογράφος.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένας οργανισμός με  σαφείς επιρροές από τον νεοναζισμό, που έχει στόχο τη βία κατά των μεταναστών και επιθέσεις στις αντιρατσιστικές πορείες στο δρόμο: Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα νόμιμο δημοκρατικό κόμμα;», διερωτάται ο συντάκτης του άρθρου και προσθέτει:

«Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ακροδεξιά κόμματα να χρησιμοποιούν λαϊκιστική ρητορική για να πείσουν τους οπαδούς τους, και για πολύ συγκεκριμένους λόγους: παρά τους ισχυρισμούς τους ότι  αποστρέφονται το κοινοβουλευτικό σύστημα, θέλουν να  επωφεληθούν από τα προνόμια των Ελλήνων βουλευτών».

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο επισημαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή μέσα από μια παρωδία της ελληνικής ιστορίας που χρησιμοποιεί, για να κερδίσει την εύνοια του ελληνικού λαού, προσβάλει κάθε δημοκρατική αρχή, ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του, αν και δηλώνουν αποστροφή για τις κοινοβουλευτικές έδρες τους, φαίνεται πως απολαμβάνουν την προβολή του κόμματός τους, όπως και την επιπλέον χρηματοδότηση από την καλά λαδωμένη μηχανή των ... δημοσίων σχέσεων τους (Των ποιων; Μα, τώρα τους βρίζουν οι πάντες όσοι του συστήματος: Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα κλπ). Φαντασθείτε και να ήταν "αλάδωτη" η μηχανή των δημοσίων σχέσεων")

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

8 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό Εκτύπωση E-mail 05-09-2012 10:23:59


ImageΤο «πράσινο φως» για την υλοποίηση 45 προγραμμάτων προώθησης του ελληνικού κρασιού σε τρίτες χώρες για την περίοδο 2012-2013, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ, έδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με οινοποιητικές επιχειρήσεις.
Σημειώνεται ότι για την περίοδο 2010-2012 έχουν εγκριθεί με υπουργικές αποφάσεις 44 προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού 28.334.000 ευρώ. Όλες τούτες οι δράσεις εντάσσονται στο ευρύτερο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης του Αμπελοοινικού Τομέα, προϋπολογισμού 36,33 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 11.700.200 ευρώ προέρχονται από εθνική συμμετοχή και 18.167.000 ευρώ από κοινοτική συμμετοχή.
Οι χώρες, όπου κυρίως εξάγονται τα ελληνικά κρασιά, είναι η Ρωσία, η Κίνα, ο Καναδάς, η Ελβετία και η Αυστραλία και στόχος του υπουργείου σε συνεργασία με τους φορείς του αμπελοοινικού τομέα είναι η αποτελεσματική διείσδυση και καθιέρωσή τους στην παγκόσμια αγορά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το TCG Çeșme στο Αιγαίο για το F-16 που καταρρίφθηκε;

ηλώνουν πρόθεση δημιουργίας κλίματος έντασης στο Αιγαίο, στήνονται από την πλευρά της Άγκυρας: Από 16-9-2012 έως 20-9-2012 η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι το υδρογραφικό πλοίο TCG Çeșme (A-599) θα πραγματοποιήσει επιχείρηση έρευνας και ανέλκυσης ναυαγίου στην περιοχή 13 ν.μ. νοτιοανατολικά του Αγ. Ευστρατίου και ορίζεται από τα σημεία 39°20' 28''Β-025°07' 17''Α, 39°17' 56''Β-025°10' 31''Α, 39°15' 25''Β-025°07' 17''Α και 39°17' 56''Β-025°04' 03''Α.
Σημειώνεται ότι το TCG Çeșme συμμετείχε στις έρευνες ανεύρεσης του τουρκικού αεροσκάφους RF-4E που καταρρίφτηκε από την συριακή αεράμυνα στις 22-6-2012.
Το γεγονός αν συνδυαστεί με το ότι μόλις προ τριών ημερών υπήρξε για πρώτη φορά επίσημα παραδοχή από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, για την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους το 1996 που κατέπεσε τον Οκτώβριο εκείνου του μήνα στα ανοικτά της Χίου (περιοχή ερευνών του TCG Çeșme η ίδια ακριβώς περιοχή) καταδεικνύει ότι οι Τούρκοι βγαίνουν στο Αιγαίο για να αναζητήσουν το τουρκικό αεροσκάφος που έχει καταρριφθεί από ελληνικό Mirage 2000EGM!
Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Α.Γκιούλ είχε πει ότι "Θα ξεκινήσουμε έρευνες για να βρούμε την σωρό του πιλότου".
Ευνόητο είναι ότι σε περίπτωση που εντοπιστεί και ανελκυστεί το μαχητικό, μόνο ήρεμο δεν θα είναι το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην Τουρκία εντός της κοινής γνώμης. Κάποιο παιχνίδι δείχνει να στήνει η Άγκυρα, πάλι...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γερό χέρι βάζουν οι Εβραίοι στον ορυκτό πλούτο της ΚύπρουΓερό χέρι βάζουν οι Εβραίοι στον ορυκτό πλούτο της Κύπρου
Σε συνήθεια εξελίσσεται πλέον η προδοτική αδράνεια της ξενόδουλης κυβέρνησης του Ελλαδιστάν, όσον αφορά την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Κύπρου.
Η παντελής διαπραγματευτική απουσία του επίσημου κράτους έστρωσε χαλί σε 2 ενεργειακούς κολοσσούς, την ισραηλινή Delek και την αμερικανική Noble Energy, οι οποίες γίνονται πλέον οι “νταβατζήδες” του πολυσυζητημένου οικοπέδου 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Οι γεωστρατηγικές προεκτάσεις της συμφωνίας αυτής έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτερω εκτόπιση του ρόλου της Ελλάδας, καθώς πλέον το Ισραήλ αναλαμβάνει ενεργό ρόλο προστάτη της Κύπρου, ενισχύοντας επιπλέον την εικόνα μιας Ελλάδας που έχει τα παντελόνια κατεβασμένα.
Νιαουρίσματα αποδεικνύονται λοιπόν οι λεονταρισμοί Σαμαρά όσο παρίστανε την αντιπολίτευση προ μηνών ότι θα προχωρήσει σε ανακήρυξη Ελληνικής ΑΟΖ, όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν θέλει και δεν μπορεί ούτε καν να προχωρήσει σε ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ εκμετάλλευσης ενός μόνο οικοπέδου.
Όσοι λοιπόν πίστεψαν πως θα φάνε με χρυσά κουτάλια με «ηγέτη» τον Σαμαρά, καλύτερα να αναθεωρήσουν.. Σύντομα θα μπει χέρι και στα κοιτάσματα του Αιγαίου από Τούρκους(δε θα μείνουν στην απ’ έξω τα χαϊδεμένα παιδιά του ΝΑΤΟ και της Ουάσινγκτον) και Αμερικάνους, κι οι κακομοίρηδες που ψηφίζουν με κριτήριο να μη τους αποκαλέσουν «φασίστες» θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θ’ αρπάξει πρώτος το σάπιο φρούτο απ’ τον κάδο αποριμμάτων !
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗhttp://www.xryshaygh.com

Θέμα ηθικής τάξεως με την υφυπουργό Υγείας (του Κουβέλη)!Θέμα ηθικής τάξεως με την υφυπουργό Υγείας (του Κουβέλη)!
Τεράστιο θέμα ηθικής τάξεως -και μάλιστα την ώρα που η πατρίδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και οι Έλληνες εξαθλιώνονται- προκύπτει μετά από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σχετικά με την άνευ διαγωνισμού «χορήγηση» της  υφυπουργού Υγείας, Φωτεινής Σκοπούλη «χορηγεί» 300.000 ευρώ στην «Roche», την εταιρεία που έχει χρηματοδοτήσει το σύζυγό της καθηγητή Χαράλαμπο Μουτσόπουλο με 365.000 ευρώ για επιστημονική έρευνα!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία είναι τα τελευταία χρόνια χορηγός του συζύγου της υφυπουργού Υγείας, και του έχει διαθέσει τα τελευταία χρόνια –τουλάχιστον- 365.000 ευρώ για το ερευνητικό του έργο, χορηγία απείρως μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες που δίνονται σε άλλους καθηγητές, για έρευνες.
Επιπλέον, τώρα η υφυπουργός Υγείας επιχειρεί –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να «χορηγήσει» τεράστια ποσά στη Roche για τον μοριακό έλεγχο του αίματος σχετικά με τον ιό του Δυτικού Νείλου, και μάλιστα χωρίς διαγωνισμό, αλλά με απευθείας ανάθεση, παρά το ότι αυτή η διαδικασία είχε απορριφθεί τον Ιούνιο από την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων! Μάλιστα, ακόμη περισσότερα ερωτηματικά προκαλεί η εμμονή της υφυπουργού να «χαρίσει» σε πρώτη δόση χρηματικό ποσόν 300.000 ευρώ στην εταιρεία για ελέγχους, όταν το υπουργείο Υγείας έχει εξασφαλίσει την υπηρεσία αυτή εντελώς δωρεάν για φέτος!
Και βέβαια, οφείλουμε να πούμε πως η συγκεκριμένη υφυπουργός αποτελεί επιλογή της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Το «ήθος της αριστεράς» που λέγαμε…http://www.xryshaygh.com

Αζερμπαϊτζάν: «Ούνα φάτσα ούνα ράτσα» με τους Τούρκους!Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν με μία κίνηση η οποία χαρακτηρίζεται ως άμεση πρόκληση κατά της Αρμενίας έδωσε χάρη και προήγαγε στρατιώτη ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία Αρμένιου συναδέρφου του, ενώ μετά την προαγωγή. επ’ ανδραγαθία προφανώς, δήλωσε πως η το Μπακού «είναι έτοιμο για πόλεμο»…
Η απάντηση του Ερεβάν ήρθε βέβαια «πληρωμένη», αφού ο πρόεδρος της χώρας Σερζ Σαργκασιάν δήλωσε πως «δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά εάν αναγκαστούμε θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν φοβόμαστε τους δολοφόνους, ακόμα και εάν απολαμβάνουν την προστασία ενός αρχηγού κράτους». Η δήλωση του Αρμένιου προέδρου καταλήγει με μία ανησυχητική πρόταση πως «τους έχουμε (τους Αζέρους) προειδοποιήσει».
Προσέξετε όμως πως ακριβώς έχει εξελιχθεί η ιστορία και το πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο διπλωματικό επεισόδιο ακόμα και με χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγιεφ στην ουσία αθώωσε τον Ραμίλ Σαφάροφ ο οποίος εξέτιε ποινή ισοβίων στην Ουγγαρία, αφού είχε δολοφονήσει με τσεκούρι (τον είχε αποκεφαλίσει!) τον αξιωματικό του αρμενικού στρατού Γκουργκέν Μαρκαριάν το 2004.

Κι άλλο περιστατικό κλοπής και ξυλοδαρμού ηλικιωμένης γυναίκας σπίτι της στην Επίδαυρο.Ο ληστής προπηλακίστηκε από κατοίκους του χωριού ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!


Στις 11:30πμ στην Επίδαυρο άλλο ένα περιστατικό παραβίασης σπιτιού, κλοπής και ξυλοδαρμού ηλικιωμένης. Αυτή τη φορά όμως έγινε αντιληπτός από κατοίκους του χωριού και συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις. Οι υπόλοιποι τρεις πρόλαβαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο και με μεγάλη ταχύτητα διέφυγαν από το πλήθος κτυπώντας και έναν πολίτη με το αυτοκίνητό τους.

Και τα δύο θύματα επίθεση διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Στο βίντεο θα δείτε τη σύλληψη του ληστή από τους πολίτες.

Οι Τούρκοι βρίζουν τον Πολιτισμό και τον Στρατό μας

Οι Τούρκοι βρίζουν τον Πολιτισμό και τον Στρατό μας

Το Μνημόνιο χρειάζεται το δικό του “Γουδή” - Στενός συνεργάτης του Σαμαρά ζητά Γουδή για την οικονομική κατάρρευση!

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη - Χρειαζόμαστε μισή ντουζίνα, τουλάχιστον. Και ολόκληρη ντουζίνα ή και δυο καλά θα ‘τανε αλλά οι Έξι επιβάλλονται. Δια ιστορικούς λόγους. Κάνουν και σετ. Με αναλογική εκπροσώπηση πολιτικών και «μπετατζήδων» – προμηθευτών της τελευταίας τριακονταετίας. Κι ας τρέχουν τα εγγόνια τους στον Άρειο Πάγο το έτος 2102 να τους κάνει ηθική εξυπηρέτηση κανένας κολλητός Αρεοπαγίτης… Θα ‘χουν γίνει τα πεύκα τους στην γνωστή συνοικία ψηλά σαν πολυκατοικίες. Πράσινους αλλά και κανένα γαλάζιο, που ‘χε μπερδέψει τα ηθικά, τα νόμιμα και το πορτοφόλι του.

Ο Σαμαράς είναι μόνος

Εγκλωβισμένη στο λαβύρινθο του μνημονίου βρίσκεται η κυβέρνηση που αδυνατεί να βρει το μίτο να ξεφύγει. Ο σύγχρονος Μινώταυρος, δηλαδή, η τρόικα είναι έτοιμη να καταπιεί νέες κατηγορίες εργαζομένων. Το αίμα που θα χυθεί θα είναι ποταμός και στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν αποσβολωμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν. Αδυνατούν, μέχρι στιγμής, να βρουν μηχανισμούς άμυνας, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει κεντρικό θέμα διαχείρισης κρίσεων και γίνονται έρμαια των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Απουσιάζει ένα δυνατό πολιτικό κέντρο καθοδήγησης που θα επικουρεί τον Πρωθυπουργό και θα τον διευκολύνει στις κινήσεις του. Αντί για ενιαίο κέντρο παρατηρούνται αυτόνομοι θύλακες εξουσίας και στην κυβέρνηση και σε πρόσωπα που παριστάνουν το “πρωθυπουργικό περιβάλλον”. Τα οποία αντί να επιδρούν θετικά στην κυβερνητική προσπάθεια, επιτείνουν τη σύγχυση. Ο στόχος μπορεί να είναι κοινός, αλλά δεν υπάρχει κοινός όρκος πίστης σε αυτό που πρεσβεύει ο Αντώνης Σαμαράς.
Η προσωπική ανέλιξη και η διεύρυνση του κύκλου επιρροής των συγκεκριμένων αυτόνομων θυλάκων, δυσχεραίνουν την προσπάθεια του Πρωθυπουργού. Αντί να υπάρχει ένα ενιαίο μήνυμα, μια κοινή κυβερνητική “αφήγηση” για το που είμαστε, τι κάνουμε και που πάμε, υπάρχει, αντιθέτως, πληθώρα προσωπικών παιχνιδιών και διαρροών που υπονομεύουν επί της ουσίας το έργο του πρωθυπουργού.
Μέχρι στιγμής η εικόνα είναι τραγική ως προς τον κεντρικό επικοινωνιακό σχεδιασμό. .Δεν υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια να περάσει το μήνυμα της κυβέρνησης στους πολίτες. Τα όσα διαρρέονται είναι χαμηλής ποιότητας και θυμίζει προπαγάνδα άλλων δεκαετιών.
Δεν αρκούν οι θετικές αναφορές κάποιων αρθρογράφων για τον Σαμαρά, τα λιβανίσματα των άλλοτε εχθρών του και τα ενθαρρυντικά σχόλια επώνυμων σχολιαστών, που εν πολλοίς είναι ακυρωμένοι στην κοινωνία.
Ο Σαμαράς είναι κυριολεκτικά μόνος. Αντί να δημιουργηθεί μηχανισμός κρούσης στα ΜΜΕ με επιλεγμένα πρόσωπα εμπιστοσύνης που θα είχαν ως κοινό όραμα να σωθεί η πατρίδα και όχι την προσωπική ανέλιξή τους, επιλέγουν να πριμοδοτούν εκείνους που στην πρώτη ευκαιρία θα πουλήσουν και τους ίδιους.
Και ο νοών νοείτο. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται. Δεν είναι η ώρα για καταλογισμό ευθυνών. Η χώρα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα και είναι ώρα δράσης. Τα ονόματα και περιστατικά θα ειπωθούν σύντομα, αναλόγως της πορείας της εθνικής προσπάθειας. Ας εύχονται ορισμένοι να πάνε όλα καλά, γιατί θα ανοίξουν στόματα και τότε κυριολεκτικά ο Σαμαράς θα καθαρίσει.
Ας τραβήξουν και κανένα αυτί σε υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, κυρίως σε όσους ευεργετήθηκαν, που είχαν και το θράσος πρόσφατα να πουν ανοικτά, στην έκπληκτη ομήγυρη, ότι δεν είναι “σαμαρικοί”, λες και το να είναι κανείς “σαμαρικός”, είναι λέπρα.
Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί.

antinews

Λέσχες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, όπως η Τριμερής Επιτροπή, εργάζονται προς τον απώτερο στόχο της ενσωμάτωσης όλων των χωρών σε ένα ενιαίο νομισματικό και πολιτικό σύστημα έχοντας ως πρότυπο την Ευρωπαϊκή Ένωση


Λέσχες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, όπως η Τριμερής Επιτροπή, εργάζονται προς τον απώτερο στόχο της ενσωμάτωσης όλων των χωρών σε ένα ενιαίο νομισματικό και πολιτικό σύστημαέχοντας ως πρότυπο την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Στη φωτογραφία: τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής: Μπρεζίνσκι, Κίσινγκερ, & Rockefeller)
Το βιβλίο του Zbigniew Brzezinski «Η Μεγάλη Σκακιέρα» ("The Grand Chess Board") του 1998, κάνει ανοιχτά έκκληση για την κυριαρχία από τις ΗΠΑ και τους Παγκοσμιοποιητές της Κεντρικής Ασίας. Ο "Zbig" είναι ένθερμος υποστηρικτής της στρατηγικής ανατροπής που είναι γνωστή ως «Μαλακή Ισχύς» («Soft Power»).
2004: Ο καθηγητής του Χάρβαρντ και μεγάλο όνομα της

Επιτέλους υπάρχει κανένας πατριώτης εισαγγελέας ή πολιτικός να κάνει κάτι για αυτά τα στοιχεία που προσβάλουν τους Έλληνες πολίτες > Τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης εορτάζει την σφαγή των Ελλήνων το 1922

Απίστευτη πρόκληση συνιστά η δημοσίευση από την εφημερίδα Μπιρλίκ η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το τουρκικό προξενείο, άρθρου για την επέτειο της νίκης των Κεμαλικών στρατευμάτων έναντι των Ελλήνων το 1922 μαζί με την δημοσίευση της επίσημης αφίσας του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για αυτή την επέτειο. Ως αν πρόκειται για εφημερίδα η οποία κυκλοφορεί στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα ο γενικός διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Ιλχάν Ταχσίν ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του με την προκλητική δημοσίευση άρθρου για την 90η επέτειο της νίκης των Τούρκων επί των Ελλήνων στην Μ. Ασία η οποία ταυτίζεται με τη μεγάλη εθνική μας τραγωδία της καταστροφής και του ξεριζώματος του Μικρασιατικού Ελληνισμού..

Χρέος και εξοπλισμοί: Πως μας πούλησαν "σκουπίδια" για "χρυσάφι"! Απίστευτα στοιχεία...

Πολύ μεγάλη συζήτηση έγινε για την επιβάρυνση των εξοπλισμών που αγόρασε η Ελλάδα, στην υπόθεση του χρέους. Η συζήτηση ήταν πολύ έντονη στην αρχή της κρίσης,αλλά όσο ο χρόνος περνούσε τόσο ατονούσε. Δεν ήταν τυχαίο. Οι ευθύνες και των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι κολοσσιαίες. Και πρέπει να επικεντρωθούν όχι μόνο στο κόστος των εξοπλισμών,αλλά στο τι και γιατί αγοράστηκε. Εκεί είναι το μεγάλο θέμα.Μας πουλούσαν ότι ήθελαν να “ξεφορτωθούν” οι μεγάλες αμερικανικές και ευρωπαϊκές βιομηχανίες κι όχι ότι πραγματικά χρειάζονταν οι Ελληνικές ΕΔ. Αυτό έκανε το διαρκές σκάνδαλο των εξοπλισμών ακόμη μεγαλύτερο.
Ο συνάδελφος Δημήτρης Μηλάκας στο βιβλίο του “Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου” καταγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο και στοιχεία το “πάρτι” στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες και ξένοι, με τον Έλληνα φορολογούμενο να καλείται να πληρώσει από το υστέρημά του δισεκατομμύρια,να φουσκώσουν το χρέος και τώρα πάλι οι φορολογούμενοι καλούνται να “αναλάβουν την ευθύνη”.

Το e-mail από τον Μεσαίωνα: Κατάργηση του 5ημέρου ζητεί η τρόικα!!

Την επιβολή ενός εργασιακού μεσαίωνα και την αφαίρεση εργατικών κατακτήσεων πολλών δεκαετιών ζητεί η τρόικα με το e-mail, που απέστειλε στο υπουργείο Εργασίας. Το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και σύμφωνα με το κείμενο η τριμερής επιτροπή ζητεί αύξηση των ημερών εργασίας στις 6 από 5 σήμερα, δραματική μείωση στις αποζημιώσεις, περαιτέρω ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης της εργασίας.

Το non paper
Δεν θα πρέπει να υπάρξει υπαναχώρηση σε σχέση με τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας. Η αποστολή καλωσορίζει τον κοινωνικό διάλογο ως μέσο διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που παραμένουν στην αγορά εργασίας. Οι εργασιακές μεταρρυθμίσεις που εισήχθησαν το Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένης της απαιτούμενης επανευθυγράμμισης των κατώτατων ορίων μισθών, πρέπει να διατηρηθούν πέραν του τρέχοντος γύρου του κοινωνικού διαλόγου, και η κυβέρνηση θα πρέπει να ενεργήσει αναλόγως για να το διασφαλίσει αυτό.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει τα εξής βήματα προς την καλύτερη λειτουργία των αγορών εργασίας και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.
Το πλαίσιο για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού πρέπει να αναθεωρηθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι η δυναμική των μισθών υποστηρίζει την πλήρη απασχόληση.
Μετά τα μέτρα που ελήφθησαν το Φεβρουάριο για την εκ νέου ευθυγράμμιση των κατώτατων ορίων μισθών, ο στόχος - όπως συμφωνήθηκε στο πρόγραμμα - θα πρέπει να είναι η υιοθέτηση ενός χρονοδιαγράμματος για τη θέσπιση ενιαίου ελάχιστου νόμιμου μισθού σε μόνιμη βάση νομοθετημένου από την κυβέρνηση μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να παρέχει ένα βασικό επίπεδο για τα εισοδήματα από εργασία.

Το μη μισθολογικό κόστος εργασίας και τα εμπόδια στην απασχόληση θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας και την ελάφρυνση της πίεσης επί των μισθών:
Η φορολογική επιβάρυνση της εργασίας θα πρέπει να μειωθεί.
Θα πρέπει να προταθούν συγκεκριμένα μέτρα για τη μείωση των συντελεστών κοινωνικών εισφορών κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες με έναν δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο (όπως προβλέπει το δεύτερο πρόγραμμα).

Λοιπά μη μισθολογικά κόστη, που τελικά επηρεάζουν το κόστος εισόδου και εφόδου, θα πρέπει να επανεξεταστούν και να μειωθούν, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας.

Οι υπερβολικές κανονιστικές επιβαρύνσεις θα πρέπει να μειωθούν, ενώ η ρυθμιστική αποτελεσματικότητα θα πρέπει να αυξηθεί.
Αυτές περιλαμβάνουν τις περίπλοκες διαδικασίες υποβολής στοιχείων και απαιτήσεις έγκρισης από την Επιθεώρηση Εργασίας. Μια ολοκληρωμένη στρατηγική για τη μεταρρύθμιση της Επιθεώρησης Εργασίας. Θα πρέπει να υιοθετηθεί ένας χάρτης πορείας και να συναφθεί μια ανεξάρτητη αξιολόγηση της Επιθεώρησης Εργασίας από διεθνείς εμπειρογνώμονες, που θα καλύπτει τα καθήκοντα, τις δραστηριότητες, τη διάρθρωση και την επιβολή και τη δομή ποινών για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας (συμπεριλαμβανομένης της αδήλωτης εργασίας) σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έτοιμη να λάβει άμεσα τα αναγκαία διορθωτικά μέτρα αμέσως μετά από αυτό.

Τα προγράμματα εργασίας μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτα.
Οι απαιτούμενες δράσεις περιλαμβάνουν την αύξηση του μέγιστου αριθμού των εβδομαδιαίων εργάσιμων ημερών, νέες ρυθμίσεις για τον χρόνο εργασίας και τη διευθέτηση του ημερήσιου χρόνου εργασίας και την λήψη της ετήσιας άδειας. Η αναθεώρηση της εργατικής νομοθεσίας για συγκεκριμένους τομείς ή επαγγέλματα στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών είναι απαραίτητη για την επιτυχία των τελευταίων μεταρρυθμίσεων.

Η ανεργία είναι πολύ υψηλή, και απαιτούνται πολιτικές για να μη γίνει δομική.
Το ΕΚΤ μπορεί να παρέχει τους πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενσωμάτωση των ανέργων σε οικονομικούς τομείς με υψηλότερη δυναμική ανάπτυξης. Οι διαδικασίες που σχετίζονται με προγράμματα του ΕΚΤ (δηλ. εκείνες που συνδυάζουν εργασία και εκπαίδευση μαζί με τα προγράμματα κοινωνικής εργασίας) θα πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, με σκοπό να ξεκινήσει η εφαρμογή των προγραμμάτων έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Καθορισμός Μισθών
Αναμόρφωση του πλαισίου για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού: Θέσπιση ενός χρονοδιαγράμματος για τη θέσπιση ενιαίου ελάχιστου νόμιμου μισθού νομοθετημένου από την κυβέρνηση μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους. Το νέο σύστημα θα πρέπει να παρέχει ένα βασικό επίπεδο για τα εισοδήματα από εργασία που θα εξασφαλίζει ότι η δυναμική των μισθών υποστηρίζει την πλήρη απασχόληση. Η διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους θα πρέπει να έγκειται στο σχεδιασμό του μηχανισμού, και δεν πρέπει να οδηγήσει σε αύξηση του κατώτατου μισθού που εγκρίθηκε από το EFF μέχρι τα ποσοστά ανεργίας να μειωθούν.

Μη μισθολογικό κόστος
Προτάσεις μέτρων για τη μείωση των συντελεστών κοινωνικών εισφορών των εργοδοτών κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες με τρόπου που να μην επηρεάζει το έλλειμμα :
Προσαρμογή συντάξεων (με προστασία των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα) .

Διεύρυνση της βάσης για είσπραξη εισφορών.
Μείωση των διοικητικών βαρών για τους εργοδότες και τους εργαζόμενους που σχετίζονται με επαχθείς απαιτήσεις υποβολής στοιχείων και προεγκρίσεων:

Κατάργηση των υφιστάμενων απαιτήσεων για την υποβολή των προγραμμάτων εργασίας, την κοινοποίηση και / ή προέγκριση από τις επιθεωρήσεις εργασίας των υπερωριών , της αντισταθμιστικής διευθέτησης του χρόνου εργασίας, και της εκ περιτροπής εργασίας.

Υιοθέτηση ενός χάρτη πορείας για τη σταδιακή αύξηση της ηλεκτρονικής τήρησης αρχείων και υποβολής στοιχείων από τους εργοδότες στην Επιθεώρηση Εργασίας με την πλήρη ψηφιοποίηση των σχετικών δεδομένων για τις εργασιακές ρυθμίσεις μέχρι τα τέλη του 2014.

Αποδοχή ηλεκτρονικών υπογραφών για τις ηλεκτρονικές υποβολές ΣΕΠΕ.

Αναθεώρηση και μείωση του υψηλού κόστους εισόδου και εξόδου για την ευθυγράμμιση του με την πρακτική σε άλλες χώρες της ΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας.

Ευελιξία των εργασιακών ρυθμίσεων
Αύξηση της ευελιξίας των προγραμμάτων εργασίας:
Αύξηση του μέγιστου αριθμού ημερών εργασίας σε 6 ημέρες ανά εβδομάδα για όλους τους τομείς.
Ορισμός της ελάχιστης ημερησίας ανάπαυσης στις 11 ώρες.
Αποσύνδεση των ωρών εργασίας από τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.
Άρση των περιορισμών σχετικά με τον ελάχιστο/ μέγιστο χρόνο ανάμεσα στις πρωινές και τις απογευματινές βάρδιες. Να επιτρέπεται η άδεια δυο διαδοχικών εβδομάδων να ληφθεί οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του χρόνου στους εποχικούς τομείς.

Αποτελέσματικότητα Επιθεώρησης Εργασίας
Υιοθέτηση χάρτη πορείας και ανάθεση ανεξάρτητης αξιολόγησης της Επιθεώρησης Εργασίας που να καλύπτει:

Tα καθήκοντα, τις δραστηριότητες και τη δομή. Την επιβολή και τη δομή των ποινών για τις παραβιάσεις των εργασιακών ρυθμίσεων (συμπεριλαμβανομένης της α

«Κόκκινος Πάνος»: Τιμάμε τον Ε.Λ.Α.Σ.!«Κόκκινος Πάνος»: Τιμάμε τον Ε.Λ.Α.Σ.!
Πάνος Παναγιωτόπουλος στην Επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας, απευθυνόμενος στον υμνωδό του Ενβέρ Χότζα, Μανώλη Γλέζο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Τιμάμε τον ΕΛΑΣ και την ιστορία του. Και βεβαίως η ιστορία του είναι κομμάτι της ελληνικής ιστορίας».
Η πολιτική σας τοποθέτηση κύριε Παναγιωτόπουλε αλλά και η υλοποίηση των αποφάσεων που δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό αποδεικνύει περίτρανα ότι τιμάτε τον ΕΛΑΣ, αλλά δεν τιμάτε τον Ελληνικό Λαό και το Έθνος, καθώς και την ιστορική αλήθεια. Ως πότε οι γιαλαντζί πατριώτες της ψευτοδεξιάς θα γλείφουν κάθε αριστερό και θα εκθειάζουν την ιστορία της κομμουνιστικής ανταρσίας;http://www.xryshaygh.com

Αγωνία των Ελλήνων της Αιγύπτου για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ιστορικών Ελληνικών ΣχολείωνΕλληνόπουλα στην είσοδο της Αχιλλοπουλείου Σχολής
Στον «αέρα» βρίσκεται μέχρι αυτήν την ώρα το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων της Ελληνικής Παροικίας στο Κάιρο, της ιστορικής Αχιλλοπουλείου Σχολής (Δημοτικό) και της Αμπετείου Σχολής (Γυμνάσιο/Λύκειο).
Όπως επισημαίνεται σε εκτενές άρθρο της εφημερίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου «Νέο Φως», παρά τις επίμονες προσπάθειες της κοινότητας και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Σινά, το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη αν θα εγκρίνει την απόσπαση εκπαιδευτικών, δίνοντάς τους και το απαιτούμενο επιμίσθιο, όπως γίνεται με τα σχολεία μας στην Αλβανία.

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012
Μετά από τριάντα χρόνια με μύριες όσες υποχωρήσεις και σκύψιμο του κεφαλιού για πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερος. Για πρώτη φορά τραγουδώ τον εθνικό ύμνο και κλαίω όπως όταν ήμουν παιδί στα χρόνια του ‘60. Για πρώτη φορά αγόρασα εφημερίδα και δεν την έκρυψα. ΝΑΙ για πρώτη φορά είμαι ελεύθερος. Κι εγώ και τα παιδιά μου. Ο Θεός να σας ευλογεί.
Σ. Κ.
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΨΗΦΟΥΣ...ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ,ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΩ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Γ. Π.
Προς:
Τον Αξιότιμο Γενικό Γραμματέα της Χρυσής
Αυγής, κύριο Μιχαλολιάκο.

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο,

Είμαι υποστηρικτής του κινήματος και σας συγχαίρω για την εκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αν και η διεύθυνσή μου δείχνει ΗΠΑ, μένω στην Ελλάδα και σας έχω υποστηρίξει σθεναρά και στις δύο εκλογές. Οι ευθύνες που έχετε επωμισθεί είναι ιστορικής σημασίας και ο ρόλος σας καταλυτικός, και σαν αρχηγός κόμματος και προσωπικά. Έχω κάνει ατελείωτες σκέψεις και αισθάνομαι τη σφοδρή επιθυμία από τη θέση του απλού, αλλά υπεύθυνου, Έλληνα πολίτη να σας μεταφέρω μερικές από τις απολύτως απαραίτητες (κατά τη γνώμη μου) αρχές και στη συνέχεια δραστηριότητες για τις οποίες πρέπει να γίνετε πρωτεργάτης και σημαιοφόρος για το καλό της πατρίδας μας και των επερχομένων γενεών. Η προτεραιότητα των κατωτέρω επαφίεται σε σας. Κατά τη δική μου κρίση, όλα έχουν υψηλή προτεραιότητα.
-          Να φέρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα έχουμε πλεόνασμα
-          Να γίνει ριζική αλλαγή του συντάγματος για να αρθούν αμέσως η βουλευτική ασυλία και η ατιμωρησία
-          Η χρηματοδότηση των κομμάτων να ελαττωθεί κατά 90% της παρούσης
-          Άμεση μείωση του ΦΠΑ σε επίπεδο κάτω του 20%
-          Να απλοποιηθεί η γραφειοκρατία και τα τυπικά για να ξεριζωθεί και η διαφθορά
-          Οι δημόσιοι υπάλληλοι να ευθύνονται για παραγωγή και εκτέλεση έργου καθημερινά, όπως ευθύνονται και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι
-          Να περικοπεί η δύναμη των συντεχνιών, οι οποίες λειτουργούν ως «Κράτος εν κράτει» και ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη
-          Να γίνουν Κέντρα Σκέψεων για την αξιοποίηση του τεράστιου Ελληνικού
ανθρώπινου δυναμικού
-          Να προστατευθεί η Ελληνική γλώσσα και να προωθηθεί η εξάπλωσή της

Ας λάβετε υπ’ όψιν ότι οι ομογενείς στην μεγάλη πλειοψηφία τους σκέπτονται και αισθάνονται πατριωτικά, και πολύ ευχαρίστως θα ενισχύσουν οικονομικά την κάθε κίνηση που αποσκοπεί (και πραγματοποιείται) σε εθνικό όφελος. Τώρα είστε σε θέση να ακουστεί η φωνή σας και να μετρήσει η ψήφος σας, χιλιάδες φορές πιο δυνατά από του απλού πολίτη. Επενδύστε το χρόνο σας και την ενέργειά σας σε αυτά τα πρωτεύοντα θέματα και μην αναλώνεστε με μηδαμινά και ασήμαντα με τα οποία ασχολούνται οι μικροπολιτικοί της σειράς, οι οποίοι δυστυχώς απαρτίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των 300 από το 1974. Πράξτε καλώς και θα δείτε το ποσοστό στήριξης του κινήματος σας να διπλασιασθεί σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, γιατί υπάρχουν πολλοί Έλληνες που αισθάνονται για την πατρίδα μας όπως εσείς και εγώ. Απλώς θέλουν να δουν καλά, καθαρά δείγματα σωστής διαχείρισης των Εθνικών μας θεμάτων. Το Ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό θριαμβεύει εκτός Ελλάδος. Μπορεί να μεγαλουργήσει και εντός Ελλάδος αν σταματήσουν να υπάρχουν τα εμπόδια και ο λαός απαλλαγεί από τους πρώην και νυν πολιτικούς εκμεταλλευτές. Οι αποφάσεις πρέπει να εφαρμοστούν και να συνεχίσουν να εφαρμόζονται.

Εύχομαι καλώς.

John B.
 
Αγαπητοί κύριοι,

Αυτό το μήνυμα θα επιθυμούσα να το διαβάσετε όλοι γιατί ανήκει σε όλους. Είμαι μητέρα 10χρονης κόρης Ελληνίδα και ζω στην Αθήνα, την πόλη που συμβαίνουν τόσα πολλά. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές με ποιό τρόπο να εξηγήσω στο παιδι μου όλα αυτά που ακούει καθημερινά. Σε τι κόσμο το έφερα; Θυμάμαι εγώ τα παιδικά μου χρόνια (είμαι 37 ετών) και πόσο ευτυχισμένα και ασφαλή ήταν. Θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου μια πιο ελεύθερη ζωή, αντίστοιχη με τη δική μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Είναι συνεχώς κάτω από αυστηρή επιτήρηση γιατί και μόνο στην ιδέα ότι θα της συμβεί κάτι τρομάζω.

Καθημερινά έρχεται στο σπίτι με απορίες όταν γυρίζει απο το σχολείο. Τι να πρωτοεξηγήσω απο τα βάρβαρα και αποτρόπαια πράγματα που συμβαίνουν;  Ένα απλό παράδειγμα είναι όταν γύρισε από το σχολείο μια μέρα κλαίγοντας γιατι οι συμμαθητές της της είπαν ότι οι Πακιστανοί γδερνουν ζωντανά και τρώνε τα σκυλιά. Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο τις επόμενες δυο μέρες απλά και μόνο γιατί δεν μπορούσα να τη συνεφέρω. Έκλαιγε και έλεγε συνεχώς "μαμά, κάνε κάτι! Να τα πάρουμε στο σπίτι μας τα σκυλάκια!". Η ίδια έχει δυο σκυλιά τα οποία βρήκε στο δρόμο, ένα πριν 8 χρόνια και το άλλο πέρυσι τα οποία υπεραγαπά και την αγαπούν πολύ. Κανείς δεν μπορεί να την πλησιάσει όταν είναι κοντά της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...