Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ηταν Τρελλος - Νοτης Σφακιανακης


ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ


ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ  ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Χρυσή Αυγή: Κάνετε επικύψεις στους τοκογλύφους!

Φυλετικές μάχες μεταξύ Αφρικανών-Ασιατών στο στρατόπεδο «φιλοξενίας» της Κορίνθου!Φυλετικές μάχες μεταξύ Αφρικανών-Ασιατών στο στρατόπεδο «φιλοξενίας» της Κορίνθου!
Για συνεχείς «ρατσιστικές» επιθέσεις «μοτοσικλετιστών με μαύρες μπλούζες» κατά των λαθρομεταναστών μιλάνε οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ντόπια και ξένα, οι ΜΚΟ, η συριζοκουκουεδία, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις. Αλλά, καθημερινά διαψεύδονται πανηγυρικά και όπως φαίνεται ρατσιστές είναι οι προστατευόμενοί τους, που σφάζονται σε… ξένο αχυρώνα!

Στην Κόρινθο, λοιπόν, μέσα στο στρατόπεδο-ξενοδοχείο φιλοξενίας λαθρομεταναστών ο… «Ξένιος Ζεύς», για άγνωστο λόγο, ξέσπασαν το μεσημέρι της Παρασκευής άγρια ρατσιστικά επεισόδια μεταξύ Αφρικανών και Ασιατών «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες (ένας Αφγανός και ένας που δηλώνει Παλαιστίνιος) που ακολούθως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Μάλιστα, τα ρατσιστικά επεισόδια ήταν τόσο σοβαρά, που για να τερματιστούν χρειάστηκε η επέμβαση διμοιριών των ΜΑΤ!

Μέχρι στιγμής, κανένας από τις προαναφερθείσες «αντιρατσιστικές» δυνάμεις δε μπήκε στον κόπο να βγάλει έστω και μια μικρή ανακοινωσούλα, για να καταδικάσει τα ρατσιστικά επεισόδια. Γιατί άραγε; Για να μην ξεφτιλιστούν;http://www.xryshaygh.com/

Βρέθηκαν τα οστά του μικρότερου αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής στην ΚύπροΒρέθηκαν τα οστά του μικρότερου αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο
Εντοπίστηκε από την Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενος τα λείψανα του μικρότερου Έλληνα αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής του 1974. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κυριάκου από το Τραχώνι Κυθρέας, ο οποίος ήταν βρέφος ελαχίστων μηνών την στιγμή της δολοφονίας του. Τα οστά βρέθηκαν σε εκταφές κοντά στο χωριό που βρίσκεται πλέον υπό τουρκική κατοχή. Κατά τα άλλα τα τουρκοκάναλα συνεχίζουν να προπαγανδίζουν την «ελληνοτουρκική φιλία» και να μας δείχνουν σήριαλ για τον Σουλεϊμάν τον «Μεγαλοπρεπή». Τον «απόλυτο ηγέτη» όπως λέει και το διαφημιστικό σποτάκι του ΑΝΤ1.http://www.xryshaygh.com

Φόβος και τρόμος στο κατεστημένο για την συνεχή άνοδο της Χρυσής ΑυγήςΦόβος και τρόμος στο κατεστημένο για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής
«Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς»!
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παρακαλώ καθηγητές πανεπιστημίων «επιστρατεύτηκαν» από το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», για να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης- ανάσχεσης της διαρκώς αυξανόμενης δύναμης της Χρυσής Αυγής, που έχει κατατρομάξει το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο! Και βέβαια, ο αριθμός των… ανησυχούντων για την αυξανόμενη επιρροή του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, μας παραπέμπει στη γνωστή ρήση του Μπίσμαρκ: «Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς»!
Ωστόσο, επειδή εμείς είμαστε πραγματικοί δημοκράτες –υπό την έννοια ότι δε φοβόμαστε την αντίθετη άποψη ούτε την κρύβουμε, εν αντιθέσει με τους «δημοκράταρους» που δεν έχουν φιλοξενήσει ποτέ ούτε μια γραμμή  - θα παραθέσουμε ολόκληρα τα άρθρα- καθεστωτικά παραληρήματα των καθηγητάδων, που θυμίζουν την… αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι. Και θα υποσχεθούμε σε όλα τα όργανα του καταρρέοντος συστήματος ακόμη μεγαλύτερη αγωνία, πριν αποχαιρετήσουν οριστικά «την Αλεξάνδρεια που χάνουν»:
Η «κόκκινη γραμμή» της δημοκρατίας
Η Ιστορία τείνει να μεταβληθεί σε κακόηχο κρεσέντο: ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής, στους οποίους περιλαμβάνονται βουλευτές και ο αρχηγός της, επιδίδονται στη δημόσια έκφραση μιας πολεμικής που παραβιάζει τα στοιχειώδη. Το ζήτημα δεν είναι (απλώς) αισθητικό. Δεν πρόκειται για την εκφορά και μόνο ενός χονδροκομμένου λόγου από ιθύνοντες της Χρυσής Αυγής• η γλωσσική «αγαρμποσύνη» αποτελεί, εξάλλου, συνήθεια της απανταχού Ακροδεξιάς. Επιπλέον, δεν πρόκειται (μόνο) για καταπάτηση τυπικών κανόνων, εάν έτσι εκλάβουμε την παραποίηση αρχών της φιλελεύθερης δημοκρατικής τάξης από εκλεγμένους στη Βουλή αντιπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
Για τι ακριβώς πρόκειται όμως; Παρακάτω θα αναφερθώ στα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης οργάνωσης, για να εξετάσω εν συνεχεία τις πιθανές επιπτώσεις στην ποιότητα της δημοκρατίας από την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή. Άραγε η συμμετοχή της σε αντιπροσωπευτικά Σώματα συμβάλλει στην απομείωση του εξτρεμιστικού δυναμικού της ή μήπως η ανάδυση της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή δημιουργεί νέες πολιτικές ευκαιρίες για τους πολέμιους του κοινοβουλευτισμού;
Για το προφίλ της οργάνωσης:
l Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια «τυπική» οργάνωση της Άκρας Δεξιάς. Πρόκειται για τη μόνη από όσες υπάρχουν σήμερα στην κομματική οικογένεια της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς που δεν αποποιείται τον χαρακτηρισμό «ακραία»• μάλιστα, με ποικίλους τρόπους (π.χ. ταυτιζόμενη με τάγματα εφόδου) επιχειρεί να κατοχυρώσει την ακρινή της θέση στην πολιτική σκηνή.
l Η Χρυσή Αυγή είναι περισσότερο ένα κόμμα των άκρων, παρά ένα ακραίο δεξιό κόμμα. Τοποθετούμενη στον άξονα Αριστεράς - Δεξιάς πληροί τα κριτήρια κατάταξης στο άκρο του δεξιού πόλου (σύμφωνα με τον Κ. Μούντε αυτά είναι: η αντιδημοκρατικότητα, ο εθνικισμός, ο φυλετισμός, η ξενοφοβία, το ισχυρό κράτος). Όμως η Χρυσή Αυγή αντλεί ιδεολογικά στοιχεία και από άλλες περιοχές του άξονα: τον εθνικο-λαϊκισμό από το εθνικο-πατριωτικό ΠαΣοΚ, τον αντικαπιταλισμό και την ιδέα της ενδογενούς ανάπτυξης από μια κομμουνιστογενή Αριστερά.
l Η διαθεσιμότητα στη χρήση βίας (στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής την είδαμε να πραγματώνεται σε βάρος γυναικών βουλευτών της Αριστεράς και ανεξαρτήτως φύλου μεταναστών) συνιστά επίδειξη βιταλισμού του εξτρεμιστικού χώρου, που θέλει να καταδείξει την (υποτιθέμενη) ενστικτώδη ορμή, ζωτικότητα και έλλειψη αναστολών, κόντρα στη φθορά του πολιτικού κατεστημένου. Μήπως όμως η χρήση βίας στη μεταπολιτευτική Ελλάδα δεν έχει γίνει ανεκτή απ' άκρου εις άκρον του ιδεολογικού άξονα, ενώ τα θύματά της (μετανάστες, μειονότητες) δεν έχουν στοχοποιηθεί από περιβάλλοντα της ελληνορθόδοξης Δεξιάς; Η Χρυσή Αυγή είναι μια εξτρεμιστική, φιλοναζιστική οργάνωση. Όμως η «επιβεβαρημένη» (για να χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό του Χ. Α. Βίνκλερ για τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης) Μεταπολίτευση και οι πολιτικές δυνάμεις της έχουν μερίδιο ευθύνης για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην πολιτική σκηνή.
Ποια μπορεί να είναι η πορεία της Χρυσής Αυγής; Με βάση την ευρωπαϊκή εμπειρία υπάρχουν δύο δρόμοι που πορεύτηκαν κόμματα με (τουλάχιστον αφετηριακές) ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή: ο δρόμος του Τζιανφράνκο Φίνι, ο οποίος μεταμόρφωσε το Ιταλικό Κοινωνικό Κίνημα (MSI) από ένα φιλοφασιστικό κόμμα στη μεταφασιστική Εθνική Συμμαχία (Alleanza Nationale)• αυτή λογίζεται ως ένα αστικό - συντηρητικό κόμμα στη Β' Ιταλική Δημοκρατία. Υπάρχει και ο δρόμος του Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (NPD). Το NPD, με το οποίο διατηρεί δεσμούς η Χρυσή Αυγή, εντάσσεται τόσο στο πολιτικό κατεστημένο όσο για να μπορέσει να μετάσχει στον κομματικό ανταγωνισμό. Αυτό που κυρίως επιδιώκει είναι να ενσωματώσει στις τάξεις του δυνάμεις μιας ακροδεξιάς σκηνής, η δράση της οποίας περιορίζει τη δική του επιρροή.

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥΣυμπλοκές σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στο οποίο κρατούνται παράνομοι...
μετανάστες, με τέσσερα άτομα να τραυματίζονται.


Αρχικά διαπληκτίστηκαν ένας Παλαιστίνιος με έναν Αλγερινό κι εξ αφορμής αυτού, μια ομάδα Αλγερινών, Τυνήσιων και Μαροκινών ήρθε σε σύγκρουση με μια ομάδα μεταναστών από ασιατικές χώρες.

Η αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο παρενέβησαν δυναμικά και σταμάτησε η συμπλοκή.

Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τρεις επέστρεψαν στο στρατόπεδο, ενώ ο ένας παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία φρουρούμενος.

Παράλληλα, προκλήθηκαν ζημιές στο στρατόπεδο και ειδικότερα στα τζάμια των κοιτώνων και στους νιπτήρες, ενώ αυτή την ώρα επικρατεί ησυχία στο κέντρο.

Ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, με αφορμή τα επεισόδια, υπέβαλε αναφορά στον εισαγγελέα Κορίνθου κι αφού υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει απόφαση για τη μετατροπή του 6ου Συντάγματος σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, τον καλεί να παρέμβει και να προβεί «στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούται η νομιμότητα και η τάξις εντός του χώρου του 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου. Τόσο όσον αφορά τη λειτουργία του και τους κανόνες αυτού όσο και τις συνθήκες κράτησης καθώς και υγιεινής των παράνομων μεταναστών».

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ


    ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας  . Εκ μέρους του προέδρου του Ε.Κ.ΕΛ Κου Παπασημάκη και του Δ.Σ   σας καλωσορίζουμε με ένα αγωνιστικό και πατριωτικό χαιρετισμό.
Συνελληνήδες , Συνέλληνες και εκλεκτοί προσκεκλημένοι όσοι πραγματικά αγαπάμε και αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας βρισκόμαστε εδώ γι ‘ αυτή την  σημαντική μέρα μνήμης  για την Κωνσταντινούπολη , την πρωτεύουσα  της Ελλάδος μας
Σαν μέλος αυτής της Οργάνωσης και γεννημένος στην βασιλεύουσα των πόλεων , μου ανέθεσαν να οργανώσω αυτή την βραδιά  μνήμης διότι από μικρός αισθανόμουν πως η Κωνσταντινούπολις ήταν ένα κομμάτι αρικτα δεμένο με την Ελλάδα μας και πιστεύω πως είμαστε απόγονοι του μεγάλου στρατηλάτη ΚΩΝ.  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.
Ο  ελληνισμός της  Κωνσταντινούπολης  είχε κυνηγηθεί  τον  20ο αιώνα  όσο καμία φυλή , πέρασε διαχρονικά πάρα πολλά δεινά ,με σκοπό την εξόντωση και τον ξεριζωμό του
Δυστυχώς όμως οι γραικύλοι ταγοί διαφόρων αποχρώσεων που μας κυβερνούν την ημέρα αυτή εσκεμμένα η μη διαχρονικά δεν θέλουν να την ακουμπούν η να την σκέφτονται η και να την θυμούνται . Για τα γεγονότα στις 6/7 Σεπ/βρίου υπάρχουν  άγνωστες πτυχές  για την  νεοελληνική ιστορία , σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων και ιδιαίτερα στη νέα γενιά που αγέννητη την εποχή εκείνη τότε , δεν είχε την ευκαιρία να τα πληροφορηθεί μέσα από τα βιβλία .
Τι να το πρωτοθυμηθεί κανείς , που ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού δεν γνωρίζει, που οι Έλληνες Χριστιανοί άντεξαν , α) Την στράτευση 31 ηλικιών το 1941 όπου οι τούρκοι  μάζεψαν όλο τον Χριστιανικό ανδρικό πληθυσμό και τον οδήγησαν στα βάθη της Ανατολής για να κάνουν τάχα μας τεχνικά έργα μέσα στο κρύο και τις κακουχίες β) άντεξαν τον αβάσταχτο εγκεφαλικό φόρο πολλαπλάσιο του εισοδήματος των στις περιουσίες των , πάντα με γνώμονα την εξόντωση των .Και το κυριότερο πως την εποχή εκείνη δεν μας επέτρεπαν να ομιλούμε την Ελληνική γλώσσα με κίνδυνο την τιμωρία , οδηγούμενοι στα αστυνομικά τμήματα.
Το αποκορύφωμα είναι τα γεγονότα αυτά του Σεπτεμβρίου του 1955 < Σεπτεμβριανά> που για μία αιτία που στη συνέχεια αποδείχθηκε προκατασκευασμένη , μετέφεραν από την ανατολή τους κατάδικους για να σπάσουν , να λεηλατήσουν τις περιουσίες των Ελλήνων να κάψουν καταστήματα , εκκλησίες και να βεβηλώσουν νεκροταφεία , και να βιάσουν γυναίκες και νέες μπροστά στα μάτια των πατεράδων τους….
Η επόμενη μέρα την 7η Σεπτεμβρίου βρήκε την Πόλη σε πολύ τραγικά κατεστραμμένη , ξέχωρα από τα κατεστραμμένα καταστήματα με τα εμπορεύματα των το σημαντικότερο ήταν οι καμένες εκκλησίες , με πεταμένες τις ιερές εικόνες και τα άγια δισκοπότηρα
Τα γεγονότα όλα αυτά καθώς και τις αιτίες αναλυτικά θα σας τα περιγράψει με τον ποιο γλαφυρό τρόπο ο κύριος ομιλητής το μέλος μας και καθηγητής  ιστορίας  Κος Ιωάννης Τσιλιμίγκρας .
Καθώς και στη συνέχεια θα διαβαστούν μαρτυρίες των τότε κατοίκων που έζησαν αυτά τα θλιβερά γεγονότα .
Τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από τις εξελίξεις των γεγονότων του 1955 πολλά …
Δυστυχώς το κουβάρι της ψυχικής εξόντωσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολις άρχισε να ξετυλίγεται , και τους Έλληνες να φεύγουν σιγά-σιγά , για   να βρούν ένα καλύτερο αύριο στην μητέρα πατρίδα..
Το τελευταίο τελειωτικό κτύπημα για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολις που την δεκαετία του 50  αριθμούσε 350000 ήταν αυτό των απελάσεων το 1964 , έμειναν μόνο 1000-1500 , που παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όμως και πάλι δεν είχε λεχθεί κουβέντα , έχει αποσιωποιηθεί τελικώς και ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει. Οι δε μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης αριθμούν 85000 . και επί πλέον…
Το οξύμωρο της ιστορίας και λυπηρό είναι πως στην Κωνσταντινούπολη οι τούρκοι μας αποκαλούσαν <γκιαούρηδες> και όταν ήρθαμε στη μητέρα πατρίδα μας αποκαλούσαν Τούρκους…….
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Το μόνο που κάνουν οι γραικύλοι ταγοί της εξουσίας είναι να προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία μας .
Θα κλείσω με την ρήση….< όποιος λησμονεί την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει>
Και να μην λησμονούμε την υπόσχεση μας σαν Ρωμιοί  στη < Κα Δέσποινα…> ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Τον λόγο έχει ο πρόεδρος του Ε.Κ.ΕΛ   Κος Γ. Παπασημάκης.      

Στο στόχαστρο της εφορίας καταθέσεις, δαπάνες και εισοδήματα 8.500.000 πολιτών Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Στο στόχαστρο της εφορίας καταθέσεις, δαπάνες και εισοδήματα 8.500.000 πολιτών http://24wro.blogspot.com/2012/09/8500000.html#ixzz25nl6hvSn

Τροπολογία βόμβα για 8.500.000 φορολογούμενους κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή...
η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων ότι η εφορία από δω και πέρα δεν θα προσδιορίζει το εισόδημα μόνο με βαση των εισοδημάτων που δηλώνει ο φορολογούμενος αλλά ελέγχοντας τραπεζικές καταθέσεις, καταγράφοντας αναλυτικά καταναλωτικές δαπάνες σε μετρητά ή σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια και διασταυρώντας άλλες πηγές εισοδημάτων και αποταμιεύσεων.

Σύμφωνα το «Βήμα» αυτό γίνεται για πρώτη φορά, καθώς με την τροπολογία αυτή το υπουργείο Οικονομικών επεκτείνει σε όλες τις κατηγορίες φορολογουμένων (μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, εισοδηματίες) τις έμμεσες τεχνικές φορολογικού ελέγχου που ήδη εφαρμόζονται στους επιτηδευματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου θεωρείται, σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών, αναγκαία στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης στρατηγικής φορολογικής συμμόρφωσης που θα διευκολύνει το έργο των ελεγκτικών φορολογικών υπηρεσιών και θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της δικαιότερης φορολογικής μεταχείρισης μέσω της επιτάχυνσης των ελεγκτικών διαδικασιών, της έγκαιρης βεβαίωσης και της άμεσης είσπραξης δημοσίων εσόδων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροπολογία, η εφορία μέσω «σοφιστικέ» προγραμμάτων του συστήματος TAXIS θα αναλύει τη ρευστότητα του φορολογουμενου, δηλαδή το βιοτικό του επίπεδο, αν ζει πλουσιοπάροχα κτλ, τις αγορές διαφόρων προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσα σε ένα έτος, τις δαπάνες για υπηρεσίες και ο,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει ώστε να καταγραφεί η φορολογική συμπεριφορά του πολίτη.

Στη συνέχεια θα ελέγχονται όλες ανεξαιρέτως οι καταθέσεις των πολιτών και θα συγκρίνονται με τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει διαχρονικά, αλλά και τις δαπάνες που έχουν πραγματοποιήσει κυρίως με μετρητά. Με τον τρόπο αυτό θα προσδιορίζονται τα φορολογητέα εισοδήματα 8.500.000 πολιτών, τα ακαθάριστα έσοδα και οι εκροές και τα φορολογητέα κέρδη των επιτηδευματιών. Επί των αποτελεσμάτων που θα προκύπτουν θα εφαρμόζονται οι φορολογικοί συντελεστές.

Αξίζει, ωστόσο, να τονιστεί ότι η τροπολογία προβλέπει ακόμη ότι πριν την έκδοση φύλλων ή πράξεων καταλογισμού πρόσθετου φόρου, ο προϊστάμενος της ελεγκτικής υπηρεσίας θα καλεί τον υπόχρεο σε ακρόαση και ο οποίος δικαιούται σε ανταπόδειξη. Σε ό,τι αφορά στις τραπεζικές καταθέσεις και τις δαπάνες που έχουν πραγματοποιήσει οι φορολογούμενοι σε μετρητά, οι φοροελεγκτικές αρχές θα μπορούν να προχωρούν αυτόματα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες σε άρση του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου και να εξετάζουν με αυτοματοποιημένη διαδικασία τις αναλήψεις και τις καταθέσεις συσχετίζοντας τα ποσά με τη φορολογική και καταναλωτική συμπεριφορά του πολίτη. Ετσι, αν για παράδειγμα κάποιος απόκτησε με μετρητά περιουσιακά στοιχεία (π.χ αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής κτλ.) και δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα δηλωθέντα εισοδήματά του τότε θα επιβαρύνεται με πρόσθετη φορολογία.


Περνούν από «κόσκινο» 54.000 καταθέτες που έβγαλαν στο εξωτερικό 22 δισ. ευρώ


Η άμεση λήψη μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, του Υφυπουργού, Γιώργου Μαυραγάνη, του Eιδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά τις επόμενες ημέρες σε έλεγχο και διασταυρώσεις στοιχείων σε 54.000 φυσικά πρόσωπα που έχουν πραγματοποιήσει εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό, την περίοδο 2009-2012.

Πρόκειται για ποσά που ξεπερνούν συνολικά τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα ξεκινήσουν - κατά προτεραιότητα- σε περισσότερα από 3.000 φυσικά πρόσωπα που έχουν πραγματοποιήσει εμβάσματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ο καθένας.

Για τις παραβάσεις που διαπιστώνονται από το ΣΔΟΕ προβλέπονται: δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, επιβολή πολύ υψηλών προστίμων και απόδοση στο Δημόσιο των φόρων που αναλογούν στα μη δηλωθέντα ποσά.

Η πάταξη της φοροδιαφυγής αποτελεί προτεραιότητα της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, τόσο για την αύξηση των εσόδων, όσο και για την απονομή κοινωνικής δικαιοσύνης.

newpost.gr

νας Ηγέτης με αρχίδια.! Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε απελάσει τους Πακιστανούς για μια δήλωση του Αλί Μπούτο.!

τους Πακιστανούς για μια δήλωση του Αλί Μπούτο.!

Ο Ηγέτης
Γεώργιος Παπαδόπουλος
"Ευχαριστώ πάρα πολύ το Κ.Κ.Ε. και το ΣΥΡΙΖΑ που μας υποστήριζαν πάντα και παντού… Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία". 
Αλί Μπούτο

Με τις ευθείες αυτές απειλές στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος! Χωρίς καμία –προς το παρόν- εισαγγελική επέμβαση, ο επικεφαλής των Πακιστανών στην Ελλάδα κ. Ασλάμ, προκαλεί όλο το ελληνικό έθνος και προφανώς δίνει το στίγμα για... τα μελλούμενα!

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως και άμεσα. Όσα δημοσιεύσαμε για "Φανατικούς Ισλαμιστές που ετοιμάζουν εκρηκτικό κοκτέιλ επιθέσεων σε βάρος της Ελλάδος" έρχεται να το επισημοποιήσει ο ίδιος ο κ. Ασλάμ. 
Οι Πακιστανοί λοιπόν, οι οποίοι θεωρούνται από τους πλέον επικίνδυνους με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά, δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε ιερό πόλεμο σε βάρος της Ελλάδος. Τα θερμά χειροκροτήματα με τα οποία υποδέχθηκαν τις απειλές του κ. Ασλάμ για πόλεμο, το επιβεβαιώνουν...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στην Ελλάδα υπάρχουν 300 φανατικοί ισλαμιστές, με καταγωγή από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, "τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανούς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι", οι δε Πακιστανοί, Αφγανοί και Σομαλοί έχουν συμπεριφορά καμικάζι!!!
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι «καμικάζι» στους οποίους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, προφανώς είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμη και επιθέσεις σε βάρος χριστιανικών ναών ή σε δημόσιες συναθροίσεις. Όπως δηλαδή συμβαίνει στην Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!

Και ενώ οι δηλώσεις του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ περνούν στο "ντούκου" χωρίς καμία συνέπεια για τον ίδιο και τους Πακιστανούς που τον επιδοκιμάζουν, στα 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! 
Πώς; 
Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν Αλί Μπούτο, η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν! 
Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! 
Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!
Να σημειώσουμε ότι στα 1987, στην θάλασσα του Αιγαίου είχαν φθάσει τρία πακιστανικά πλοία και τότε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ "ψάχνονταν"! Οι Πακιστανοί ανά 6 μήνες έχουν υψηλόβαθμη στρατιωτική διμερή επιτροπή, πολλοί δε Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν δε να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία!
Οι απειλές συνεπώς του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας περί ιερού πολέμου σε βάρος της Ελλάδος, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Δείχνουν την νέα απειλή που κυοφορείται. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ασύμμετρων επιθέσεων που θα δεχθεί η Ελλάδα!
Μια Ελλάδα που με τους νάνους πολιτικούς της ταγούς, προχωρεί χωρίς πυξίδα στο άγνωστο!

ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ: ΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ "ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ... ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥΓνωστοί – Άγνωστοι: Τα Έπη του «Λώρενς της...Πολιτείας»


Αναρτήθηκε στο aegeanhawk.blogspot.gr

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
- Ρε συ Λώρενς θα μας πεις τώρα τι βρίσκεις να το παίζεις αναρχοαριστερός και να πετάς πέτρες και μολότωφ; Εσύ ένας «Ευγενής Γόνος»!
- Α, χαχα, μα έχει πολύ φάση ρε παιδιά. Να το δοκιμάσετε κι εσείς καμιά φορά.
- Δε μου λες; Με...τ’ όνομα Λώρενς σε ξέρουν κι εκεί;
- Όχι ρε, ηλίθιος είμαι; Όλοι έχουμε άλλα ονόματα εκεί.
- Σπορ δηλαδή.
- Ακριβώς. Αδρεναλίνη.
- Αδρεναλίνη είναι να σπας κεφάλια αστυνομικών;
- Εντάξει. Ένα επικίνδυνο παιγνίδι είναι. Κι αυτοί βαράνε και πετάνε δακρυγόνα.
- Ω, έλα τώρα. Δεν είναι το ίδιο να την φας με το κλομπ απ’ ότι να φας ένα μάρμαρο στο κεφάλι. Η πέτρα ήταν όπλο μάχης για αιώνες. Σκοτώνει. Είχαν μέχρι και ειδικά Σώματα Στρατού γι’ αυτό τον σκοπό οι Αρχαίοι.
- Καλά τώρα. Κι αυτοί πετάνε πέτρες.
- Περιστασιακά μόνο και που και που κανένας που εξοργίστηκε όταν του έσπασες το κεφάλι ή κανένα κόκαλο με την δική σου πέτρα. Παράλογο είναι; Ενώ εσείς πετάτε βροχή και τόνους τις πέτρες εναντίον τους. Κάθε επεισόδιο στο Σύνταγμα μετράει και καμιά 40αριά τόνους μάρμαρο. Και καμιά διακοσαριά απ’ αυτούς στο νοσοκομείο.
- Σου είπα. Παιγνίδι αδρεναλίνης είναι. Κι αυτοί ρίχνουν δακρυγόνα.
- Δεν είναι το ίδιο ένα χημικό που τσούζει στα μάτια (και που έχεις τα αντίμετρα για να το αντιμετωπίσεις πολύ εύκολα) με μια βροχή μολότωφ που λαμπαδιάζει έναν άνθρωπο, τον κατακαίει και τον σκοτώνει. Στην καλύτερη τον αφήνει σακάτη ή σημαδεμένο για μια ολόκληρη ζωή. Εκτός αν δεν τους θεωρείς ανθρώπους αυτούς.
- Μα σου είπα. Απλά ένα επικίνδυνο παιγνίδι είναι. Άλλωστε είναι θωρακισμένοι, αντέχουν. Χώρια που αυτοί έχουν και πιστόλια.
- Που δεν τα χρησιμοποιούν όμως. Χώρια που αν φας ένα κιλό μάρμαρο στο κράνος, το ταρακούνημα και μόνο ίσως σημαίνει σοβαρή διάσειση. Τα έχεις σκεφτεί αυτά;
- Δεν παύει να είναι επίφοβο το όπλο στη ζώνη τους. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να του την βαρέσει κάποιου και να έχουμε νεκρούς.
-Κι αυτό σας εξιτάρει φαντάζομαι πιο πολύ ακόμη, ε; Σας «φτιάχνει».
- Ε, λίγο, όσο νά’ ναι. Όσο αυξάνονται οι παράγοντες κινδύνου τόσο καλύτερο είναι το παιγνίδι.
- Τι σόι παιγνίδι είναι αυτό ρε Λώρενς να καις νεοκλασικά και να σπας βιτρίνες μεροκαματιάρηδων εμπόρων;
- Όλα μέσα στο παιγνίδι είναι. Πρέπει να δημιουργηθεί πολεμική ατμόσφαιρα για να έχει αξία το όλο πράγμα.
- Ξαναρωτάω: παιγνίδι είναι να καταστρέφεις φτωχούς ανθρώπους για να κάνεις το κέφι σου;
- Έλα μωρέ. Ασφαλισμένα τά’ χουν. Κι αν δεν τά’ χουν ας τ’ ασφαλίσουν. Ο καπιταλισμός είναι «τέχνη». Αν δεν την ξέρουν και δεν θέλουν να την μάθουν, κακό του κεφαλιού τους, ας κάνουν άλλη δουλειά. Άλλωστε, τη ζημιά δεν την κάνουμε μόνον εμείς που πάμε για το παιγνίδι. Την κάνουν κι άλλοι. Πρωτίστως, κάποιοι τρελαμένοι με την «επανάσταση» που προσπαθούν να δημιουργήσουν «πολεμικές/επαναστατικές συνθήκες». Που νομίζουν ότι φέρνοντας χάος θ’ αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Τόσο ανόητοι. Και κάποιοι άλλοι χουλιγκάνοι του γηπέδου που ζούνε μόνο για την απόλυτη καταστροφή. Και κάποιοι άλλοι που μπαίνουν στο χορό για το πλιάτσικο. Αυτοί είναι που κυρίως αναλαμβάνουν τα μαγαζιά. Αποβράσματα του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά τι να κάνω εγώ σ’ αυτό; Δουλειά της αστυνομίας είναι, όχι δική μου.
- Η οποία όμως εκείνη την ώρα δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει γιατί την «απασχολείς εσύ» με τις «πέτρες» και τις μολότωφ σου. Παλεύει για την επιβίωσή της, αναλώνει εκεί την ενέργειά της αντί να προστατεύσει την περιουσία των πολιτών.
- Σου είπα. Παιγνίδι αδρεναλίνης είναι για μένα. Τίποτα παραπάνω.
- Μέσα απ’ αυτό το παιγνίδι υπάρχουν και νεκροί πολίτες καμιά φορά Λώρενς. Θυμίσου τη Μαρφίν.
- Ένας πόλεμος έχει και παράπλευρες απώλειες. Τι να κάνουμε τώρα; Παιγνίδι παιγνίδι αλλά δεν παύει να είναι μια «προσομοίωση πολέμου». Αφού ήξεραν πως θα γίνει χαμός στο κέντρο ας μην πήγαιναν για δουλειά. Ποιός τους έφταιγε;
- Δηλαδή, πέραν της ασέβειάς σου για αδικοχαμένους ανθρώπους που απλά πήγαν στη δουλειά τους, για σένα είναι όλα ένα απλό παιγνίδι αδρεναλίνης. Εσύ δεν πιστεύεις δηλαδή, στην επανάσταση αυτών των «κυρίων γύρω σου»;
- Μα μαλάκας είσαι; Επανάσταση εναντίον τίνος; Του ....εαυτού μου; Κι εσένα; Και των μπαμπάδων μας; Εναντίον των χρημάτων τους και του ότι την ίδια βραδιά των επεισοδίων θα φύγουμε «φτιαγμένοι απο την ένταση» για το σαλέ στις Άλπεις; Ε, όχι δα. Αδιαφορώ πλήρως για την επανάσταση αυτών των ηλιθίων φαντασιόπληκτων.
- Ναι, αλλά αυτοί οι φαντασιόπληκτοι εκμεταλλεύονται την ισχύ πυρός που τους δίνεις για να κάνουν τα «δικά τους».
- Αδιαφορώ πλήρως γι’ αυτό. Σου είπα, αυτό είναι δουλειά των Αρχών, όχι δική μου.
- Τους οποίους απασχολείς εσύ όμως εκείνη την ώρα, στο ξαναλέω.
- Ε, ας το λύσουν αυτοί αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δικό μου θέμα.
- Κι αν σε πιάσουν;
- Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάποιες φορές στο παρελθόν που τόλμησαν να «κατεβάσουν κουκούλες» κάποιων από μας βρέθηκαν προ «εκπλήξεως». Την ίδια στιγμή, κινήθηκαν τα «μεγάλα μέσα» και ήταν ελεύθερα τα παιδιά.
- Αυτό είναι σίγουρο; Ή φήμη;
- Ναι, ρε συ. Δεν βλέπεις που σε κάθε σύγκρουση παίζουμε τη γάτα με το ποντίκι; Μία εμείς μπροστά κι αυτοί πίσω, μία αυτοί μπροστά κι εμείς πίσω. Αυτό τι είναι; Σημαίνει ότι δεν θέλουν να «αγγίξουν» αυτό το «Μεγάλο Κύμα Κρούσης» εκείνη την ώρα που «συμβαίνει το γεγονός» γιατί ξέρουν «ποιοί είναι κάτω από τις κουκούλες». Αφήνουν, περνάει η ώρα και κάποια στιγμή που τελειώνουν τα πράγματα πιάνουν μερικούς άσχετους ή «απρόσεκτους» για να γίνουν και κάποιες συλλήψεις.
- Πρέπει να παραδεχτώ ότι μάλλον αυτό συμβαίνει. Κι αν όμως σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεθεί κανένας «τολμηρός ή υπερβολικά θυμωμένος» και σας κυκλώσει και βρεθείτε καμιά πενηνταριά απο σας με χειροπέδες στην κλούβα;
- Ε, καλά τώρα. Πενήντα απο μας «μαζεμένοι» μπορείς να διανοηθείς πόση «σωρευμένη πολιτική ισχύ» σημαίνει; Ποιός απ’ αυτούς θα μπορέσει να την «αντέξει»; Άστο σου λέω, γι’ αυτό δεν συμβαίνει τίποτα. Πάμε, ξεσπάμε, φεύγουμε.
- Και κάποιοι άλλοι «αλωνίζουν» όμως μέσα απ’ αυτό το δικό σου παιγνίδι. Δημιουργούν κλίμα χάους, φτιάχνουν επαναστάτες, στρατολογούν κόσμο.
- Άστο ρε σου λέω. Αντιθέτως θα έλεγα εγώ. Μπορεί κάποιοι λίγοι να βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τα «δικά τους παιγνίδια κατασκευής επαναστατών», αλλά αυτοί είναι αμελητέοι. Το σημαντικό είναι πως στους άλλους όμως τους «πολλούς αντιδρώντες» τους χαλάμε την δουλειά. Γιατί πάνω που έχουν συγκεντρωθεί πχ εκατό χιλιάδες «ειρηνικοί διαδηλωτές», προτού συσπειρωθούν και οργανωθούν μεταξύ τους, προτού γίνει «στέρεη και μακροχρόνια η διαδήλωση» και προτού οι εκατό γίνουν ένα εκατομμύριο διαδηλωτών και δημιουργήσει «πολιτικοκοινωνικά τετελεσμένα», η «εκρηκτική παρέμβασή» μας τα «διαλύει όλα» στα εξ ων συνετέθησαν. Οπότε μάλλον μας χρωστάνε κι από πάνω «χάρη» κάποιοι εκεί μέσα.
- Εκεί «πάνω» εννοείς.
- Αυτό εννοώ.
- Δηλαδή, δεν έχει και τα δίκηα του ο κόσμος να διαδηλώνει; Έχεις ιδέα τι τραβάνε; Όλα πάνω τους σκάνε.
- Κι εμένα τι μ’ ενδιαφέρει αυτό ρε φίλε; Εμένα θα μπορούσε να μ’ ενδιαφέρει το ότι αν αυτός ο «αντιδραστικός λαουτζίκος» κερδίσει με τις διαδηλώσεις του, αντί να «σκάσουν στις πλάτες» τους αυτά τα βάρη που λες, θα «σκάσουν στην τσέπη του μπαμπά» μου. Δηλαδή, σε «μένα και σε σένα». Άρα; Άστο σου λέω. Γι’ αυτό δεν μας πειράζει κανείς. Και γι’ αυτό δηλαδή μεταξύ άλλων. Την «δουλειά» τους κάνουν όλοι.
- Ναι, αλλά μαζί με σας όλο και «κάποιος άλλος» διεισδύει για να σας «ενισχύσει στο θεάρεστο έργο» σας, ε;
- Όλοι οι καλοί χωράνε...Αρκεί να έρθουν για να γίνει μεγάλο παιγνίδι κι όποιος θέλει ας έρθει κι ας «διεισδύσει»...οι σκοποί τους ουδόλως μ’ ενδιαφέρουν...είτε Έλληνες είναι, είτε «ξένοι»....χαχαχα
- Μελετημένο σε βλέπω Λώρενς.
- Ας πούμε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», χαχαχα....
- Ά, ρε Λώρενς επαναστάτη των Άλπεων...Προστάτη της Τάξης σου....Ποπολάρε του Κολωνακίου, της Εκάλης και της Πολιτείας....
- Σεμνάαα...πότε θα μας έρθεις κι εσύ φιλόσοφε;
- Δεν είμαι εγώ γι’ αυτά.
- Έλα ρε συ. Γαμώ τα παιγνίδια είναι. Η καλύτερη αδρεναλίνη που υπάρχει. Άσε που όπως είδες υπάρχει και «υλικό αποτέλεσμα». Επανάσταση κάνουμε κι εμείς ρεεε....την επανάσταση της δικής μας γκρούπας...της γκρούπας του διεθνούς Τζετ Σετ....χαχαχα...καλό ακούγεται...θα το λανσάρω...
- Απορώ πως δεν σου έχουν σπάσει ακόμη το κεφάλι αυτοί εκεί κάτω, οι «δικοί σου». Μα τόσο ηλίθιοι είναι και δεν σ’ έχουν καταλάβει;
- Ποιοί μωρέ; Αυτά τα επαναστατημένα φλώρια εκεί κάτω; Πειναλέοι είναι. Τυφλωμένοι από την πείνα ρέμπελοι. Που μόλις τους δώσεις λίγο χρήμα για καμιά γιορτή, εξοπλισμό και τύπωμα των αφισών τους, πετάξεις και καμιά «επαναστατική ατάκα», πάει τελείωσε το πράγμα. Σε έχουν Θεό ύστερα. Τυφλώνονται για τα καλά. Σε περνάνε για δικό τους, αναρχοαριστερό επαναστάτη των Μαζών. Θεωρούν ότι έκαναν μια «γαμάτη στρατολόγηση». Ε, άστους να το πιστεύουν....χαχαχα
- Επαναλαμβάνω Λώρενς: μέσα απ’ αυτό το «χάος» χτίζονται επαναστάτες...κι αν πετύχει το «χάος» τους;
- Δεν θα πετύχει. Χάρη σ’ αυτές τις «αστικές πολεμικές εκρήξεις» θ’ αναγκαστεί ο κόσμος να δεχτεί τη μέγιστη ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων, οπότε «εμείς», εσύ κι εγώ θα είμαστε ακόμη πιο ασφαλείς. Σου κάνει αυτό;
- Λώρενς, μέσα απ’ αυτή την κατάσταση χάους πλήττεται η Εθνική Ασφάλεια, διαλύεται ο κοινωνικός ιστός, μπαίνει όλο και πιο βαθιά ο «ξένος παράγοντας»...αυτό δεν σ’ απασχολεί;
- Ρε συ φίλε, τό’ χεις χάσει τελείως; Τι έχω να χωρίσω εγώ με τον ξένο; Είτε Γερμανός είναι, είτε Τούρκος, είτε Άραβας, είτε Ασιάτης, είτε Αφρικανός; Τα λεφτά του έχουν χρώμα ή άρωμα; Στην Τεχνική του εταιρεία ο μπαμπάς σου και στα δημόσια έργα ρε φίλε τι προσωπικό απασχολεί; Να σου θυμίσω; Ότι θέλεις λες τώρα;
- Το χρήμα πάνω απ’ όλα, έτσι;
- Ακριβώς. Τι με νοιάζει αν ο κυβερνήτης θά’ ναι Ευρωπαίος ή Τούρκος; Μπίζνες να γίνονται, το χρήμα να ρέει. Ή μήπως θέλεις να χάσεις τα προνόμιά σου σε μια χώρα που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην παγκοσμιοποίηση; Ξεχνάς ότι χτες βράδυ στη Μύκονο ήσουν στο κρεβάτι ταυτόχρονα με μια Γερμανίδα, μια Τουρκάλα, μια Αφρικάνα και μια Ασιάτισα; Σε χάλασε; Αν δεν είχες χρήματα θα το είχες νομίζεις αυτό;
- Έτσι όπως το θέτεις, τι να πω;
- Να μην πεις τίποτα...Να εύχεσαι μόνο να τελειώνει μια ώρα αρχήτερα η «κοινωνική προσαρμογή» της χώρας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πάψουμε ν’ ανησυχούμε ότι «αυτοί εκεί κάτω» θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα μόλις συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.
- Ναι, αλλά όσο διαρκεί αυτή η αναταραχή, κόσμος φεύγει απ’ αυτή τη χώρα. Δεν σε νοιάζει αυτό;
- Γιατί να με νοιάξει ρε φίλε; Δεν πάνε στο διάολο οι Έλληνες. Όσοι θέλουν ας φύγουν. Στον αγύριστο. Ένας φεύγει, χιλιάδες ξένοι έρχονται. Τι μας νοιάζει δηλαδή; Εμείς να επιβιώσουμε και να μην «γκρεμιστούμε», γιατί το πέσιμο από τα ψηλά κάνει μεγάλο κρότο. Και πονάει πολύ. Κι όλα τ’ άλλα ας πάνε στο διάολο. Έτσι κι αλλιώς σε μια διεθνή κοινωνία δεν ζούμε ήδη εμείς; Πότε εδώ και πότε εκεί δεν είμαστε; Τώρα θα μάθουμε να κάνουμε νταραβέρι με ξένους και τα λεφτά τους; Άστο σου λέω. Ο καθένας το συμφέρον του. Όλα ένα παιγνίδι ατομικής επιβίωσης είναι. Να σου κάνω όμως ρε φίλε κι εγώ μια ερώτηση;
- Πες την.
- Σε κόβω να συμπαθείς την πλέμπα. Προσπερνώ το ότι είσαι προδότης της τάξης σου...χαχαχα....και μπαίνω στο ζουμί. Πως γίνεται την ίδια στιγμή να υπερασπίζεσαι και τους μπάτσους; Πως γίνεται να συνυπάρχουν και τα δύο;
- Τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο Λώρενς. Τα πάντα είναι Γκρίζα.
- Καλά. Ας το δεχτώ. Κι ας αλλάξω λίγο το ερώτημα παριστάνοντας κι εγώ για λίγο τον «φίλο του Λαού». Αφού συμπαθείς τον όχλο γιατί χωλοσκάς για την σωματική ακεραιότητα των μπάτσων; Ποιός τους είπε να σταθούν δίπλα στ’ αφεντικά τους και απέναντι στο λαό;
- Εκτελούν διαταγές. Δουλειά τους είναι η διατήρηση της Εσωτερικής Εθνικής Ασφάλειας.
- Σπάζοντας στο ξύλο διαδηλωτές;
- Με σένα συγκρούονται και το χουλιγκάνικο συνάφι σου. Όχι με όλους τους διαδηλωτές. Εσύ κάνεις πουστιά και χώνεσαι να κρυφτείς μέσα στο πλήθος για να αναγκάσεις τους αστυνομικούς να ρίξουν τα δακρυγόνα τους σε όλους.
- Και καλά, πες ότι εγώ όντως έτσι το κάνω για λόγους τακτικής. Αυτοί γιατί «τσιμπάνε»;
- Γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Παρασύρεις ένα ολόκληρο πλήθος στο «παιγνίδι» σου, το τρομοκρατείς, το αφιονίζεις, το μετατρέπεις σε τρομαγμένο κι εξαγριωμένο κοπάδι – ή τουλάχιστον το προσπαθείς -  με σκοπό ακριβώς να το ωθήσεις ενάντια στους αστυνομικούς, να γενικευτεί το χάος και να υπάρξουν θύματα και μάρτυρες.
- Το κάνουν όμως. Τσιμπάνε. Ενώ το πλήθος εξεγείρεται, αυτοί διαλέγουν πλευρά. Εν γνώση τους πάνε και στέκονται «απέναντι».
- Όχι Λώρενς. Δεν έχει γίνει καμία εξέγερση ακόμη. Εξέγερση δεν είναι ο πετροπόλεμος διακοσίων ανθρώπων. Εξέγερση είναι κάτι πολύ πολύ περισσότερο. Σημαίνει να εξαγριωθούν ένα, δύο εκατομμύρια άνθρωποι και να μετατραπούν σε θυμωμένη αγέλη που ισοπεδώνει τα πάντα στο διάβα της. Εάν, όταν και εφόσον γίνει «γενικευμένη Λαϊκή Εξέγερση», τότε ναι, όλοι, οι πάντες, ακόμη και οι αστυνομικοί θα κληθούν εκ των πραγμάτων να διαλέξουν πλευρά. Και τότε θα τους κατηγορήσω κι εγώ αυτούς που θα σταθούν απέναντί μου. Όποιο κι αν είναι αυτό το «απέναντι». Αλλά ακόμη και τότε, το «γκρίζο» θα επικρατήσει. Τίποτα δεν θα είναι «ξεκάθαρο». Θα γεμίσουμε «στρατόπεδα συμφερόντων» εδώ μέσα. Ούτε τότε θα είναι εύκολη υπόθεση η «επιλογή Συμμάχων». Αλλά αυτό δεν υφίσταται ακόμη όμως. Αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ Λώρενς. Για την ώρα είναι απλώς ένα αιματηρό παιγνίδι στο οποίο χρησιμοποιείς ανθρώπους για ζωντανούς στόχους. Και δεν ξέρω ποιός είναι ο χειρότερος. Ο ιδεολόγος επαναστάτης που θεωρεί ότι κάνει πόλεμο; Ο χουλιγκάνος του γηπέδου που χρήζει ιατρικής βοήθειας; Ο ποινικός που πάντα ψάχνει ευκαιρίες για κλοπές; Ο ξένος πράκτορας που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία της χώρας του; Ο «εγκάθετος» που κάνει μια (εξίσου επαίσχυντη με τον ποινικό) αμειβόμενη σκοτεινή μπίζνα; Ή εσύ που σκοτώνεις και καταστρέφεις για πλάκα κι εκ του ασφαλούς κρυμμένος πίσω από «προστατευτικές κουρτίνες»;
(άλλη μία «μυθοπλασία»...οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλά συμπτωματική...)
Γιώργος Ανεστόπουλος.....http://paschaellas.blogspot.gr

«ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.apocalypsejohn.com
Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» κατατάσσεται από όλους τους σύγχρονους ερευνητές στις ελευθερομασονικές οργανώσεις και αποτελεί σίγουρα ένα από τα παρακλάδια που έχει άμεση σχέση με τον διεθνή σιωνισμό.
Η αδελφότητα του θανάτου «Κρανίο και Οστά» ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ από τον William Russel ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLOYMINATI την πιο γνωστή μασονική οργάνωση έως και σήμερα. Το σύμβολό της είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322 ο οποίος σχετίζεται με το θάνατο του Αθηναίου ρήτορα Δημοσθένη. skull and bones 1
Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα μακάβριο κτίριο στο προαύλιο του Πανεπιστημίου του ΥΑLE το οποίο ονομάζουν «ο τύμβος». Από την ημέρα ίδρυσης της οργάνωσης στο κτίριο αυτό δεν έχει καταφέρει να εισβάλλει κανείς πλην των μελών της οργάνωσης. Οι μόνοι που κατάφεραν κρυφά να μπουν στο κτίριο ήταν μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου το 1876 και οι οποίοι αποκάλυψαν τι είδαν εκεί μέσα. Μέσα στον «τύμβο» το μόνο που υπάρχει είναι αίσθηση του θανάτου. Μέσα στο κτίριο υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από κόκαλα και κρανία. Η οργάνωση αποδεδειγμένα άνοιγε τάφους και έπαιρνε τα λείψανα των νεκρών για τις τελετές μύησης και την συλλογή τους. Η φρίκη και η διαστροφή έχουν μόνο ένα όνομα «Skull and Bones».
Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» αποτελεί πράγματι μια πολύ επικίνδυνη οργάνωση η οποία έχει ένα και μοναδικό στόχο. Την παγκόσμια κυριαρχία του πλανήτη. Η αδελφότητα του θανάτου πρέπει να κυβερνήσει τον πλανήτη. Η οργάνωση έχει καταφέρει στα 180 χρόνια ζωής της να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα στις ΗΠΑ. Για τον λόγο αυτό έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ερευνητές όπως π.χ. ο Texxe Mars σαν η αόρατη υπερκυβέρνηση των ΗΠΑ. Πραγματικά τα πλοκάμια της και τα μέλη της έχουν απλωθεί παντού και κυρίως μέσα στο Κογκρέσο, την CIA και τον Λευκό Οίκο. Όσοι έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο» προωθούνται και ανέρχονται ταχύτατα στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ. Όπως ανέφερα και στο πρώτο μου άρθρο ο πρώην πλανητάρχης και υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα σε Ιράκ και Αφγανιστάν ο George Bush ο νεότερος ανήκει στους «σκελετανθρώπους».
Ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri το ίδιο. Σημειώστε δε ότι οι δύο αυτοί υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν σε «αντίπαλες» πολιτικές παρατάξεις την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο. Όπως καταλάβατε είτε το ένα κόμμα κέρδιζε στην ψηφοφορία είτε το άλλο, πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν μέλος τους. Είτε κορώνα, είτε γράμματα, λοιπόν, κερδισμένοι οι «σκελετάνθρωποι».
Υπάρχουν δεκάδες ονόματα πολιτικών που ανήκαν στην αδελφότητα του θανάτου και ανήλθαν ταχύτατα σε διοικητικά πόστα. Τα ονόματά τους πέρα απ’ όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από ερευνητές και δημοσιογράφους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα βρει στους καταλόγους των αποφοίτων του YALE, και στα αρχεία που διατηρεί η οργάνωση. Αν αυτό, όμως, νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο, γελιέστε. Το αρχείο των «σκελετανθρώπων διατηρείται αποκλειστικά μέσα στον «τύμβο» τους και η είσοδος εκεί θα πρέπει να θεωρείται θαύμα.
Εξάλλου στους σχεδόν δύο αιώνες ύπαρξης της οργάνωσης παραβιάστηκε μόνο μια φορά. Από τα αρχεία δε του Πανεπιστημίου που αφορούν την οργάνωση πολλά από αυτά κατά κάποιο περίεργο τρόπο έχουν καταστραφεί και η ανεύρεση στοιχείων φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Κάποια άλλα ονόματα γνωστών μελών της οργάνωσης είναι αυτά του William Harriman, του Alfonso Taft και του D. Rockfeller. Γιατί «κρανίο και οστά» όμως;
Απαντώ:
Η οργάνωση καθώς το όνομά της φανερώνει, ασχολείται με νεκρολατρικές τελετές. Νεκρόφιλοι με λίγα λόγια. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια φρικιαστικά πράγματα θα αναρωτηθεί κάποιος; Βεβαίως και συμβαίνουν. Όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι νόες που βλέπουμε να διατάσσουν βανδαλισμούς και πολέμους με χιλιάδες θύματα, για να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα πρώτα θα πρέπει να έχουν κάνει στην ζωή τους άλλα πιο ακραία πράγματα. Όταν έχεις ανοίξει τάφους, όταν έχεις φιλήσει κρανία και όταν έχεις ξαπλώσει δίπλα σε σκελετούς όπως συμβαίνει στις τελετές μύησης, τότε είσαι πλέον έτοιμος να κάνεις και το μεγαλύτερο κακό. Πλέον δεν είσαι κοινός άνθρωπος, πλέον είσαι «σκελετάνθρωπος».
Όσον αφορά τα στοιχεία με κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται στην οργάνωση οφείλω να προσθέσω κάποια στοιχεία για τους ενδιαφερόμενους. - Η μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας είναι υπεύθυνη για δεκάδες δολοφονίες ανθρώπων που ήξεραν πολλά και έπρεπε να βγουν από την μέση. Η στοά Ρ2 αποδείχθηκε ότι χρηματοδοτείτο με μυστικά κονδύλια από την CIA. Οι μασόνοι της Ρ2 έλεγχαν σε μεγάλο βαθμό την πολιτική ζωή στην Ιταλία για έναν σχεδόν αιώνα. Άνθρωποι της στοάς ήταν μπλεγμένοι σε όλο τον κρατικό μηχανισμό και προκαλούσαν συνεχώς σκάνδαλα και αναταραχές.
Η οργάνωση «κρανίο και οστά» είναι αυτή που έστελνε τα μυθώδη ποσά στην Ιταλία και πολλά ταξίδια «σκελετανθρώπων» από τις ΗΠΑ στην Ιταλία πραγματοποιούνταν για χρόνια καθώς και το αντίστροφο. Η οργάνωση «Κρανίο και οστά» στις ΗΠΑ σχεδίαζε και η στοά Ρ2 εκτελούσε. - Όσον αφορά τη βύθιση του υπερωκεανίου LOUSITANIA το 1915 που υπήρξε η αφορμή για την είσοδο των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το 1914 και κάποια σκοτεινά μυαλά έπρεπε να ωθήσουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο αυτό για να γείρει η πλάστιγγα προς την μεριά των συμμάχων.
Το LOUSITANIA πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στις θάλασσες της Βόρειας Αγγλίας παρά τον κίνδυνο καταμεσής του πολέμου. Το υπερωκεάνιο βυθίστηκε από τορπίλες υποβρυχίου και όλοι σχεδόν οι επιβάτες του πνίγηκαν, 1.195 περίπου άνθρωποι. Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι το πλοίο βυθίστηκε από γερμανικό υποβρύχιο που χτύπησε έναν συμμαχικό στόχο. Τα ανεπίσημα στοιχεία, όμως, άλλα δείχνουν. Στο πλοίο επέβαινε και ένας «σκελετάνθρωπος» ο Αλφρεντ Βαντερμπιλτ ο οποίος έλαβε ένα πολύ μυστήριο γράμμα πριν ταξιδέψει, που έγραφε «ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ LOUSITANIA, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ».
Αφήνω τους αναγνώστες να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς σκέψεων και θα προσθέσω μόνο ότι ακόμα και ένα μέλος του μπορεί να βγει από την μέση μπροστά στον σκοπό, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η βύθιση του πλοίου. - Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι με τα χιλιάδες θύματα και τις ανυπολόγιστες συνέπειες υποκινήθηκαν από την οργάνωση «Κρανίο και Οστά».
Υπεύθυνος του απάνθρωπου αυτού εγκλήματος ο Χένρι Στίμσον, υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ το 1945 στην κυβέρνηση του Ρούσβελτ και μέλος της οργάνωσης. Είναι αυτός ο οποίος έλαβε την απόφαση για το μεγαλύτερο πυρηνικό ολοκαύτωμα που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα ο πλανήτης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του ΥALE το 1888 που στρατολογήθηκε από την αδελφότητα του θανάτου κατά τα χρόνια της φοίτησής του. Πίσω από το απάνθρωπο και συγκλονιστικό γεγονός η οργάνωση «Κρανίο και Οστά». - Όσον αφορά τις δολοφονίες πολιτικών στις ΗΠΑ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μέλη της οργάνωσης ήταν αυτοί που δολοφόνησαν του John Kennedi το 1963. Επίσης να τονιστεί ότι οι σκελετοί και τα κρανία που υπάρχουν μέσα στο κτίριό τους προέρχονται από τις επιδρομές των μελών τους σε νεκροταφεία.
Από ό,τι φαίνεται, όμως τους απασχολούν ιδιαίτερα τα κρανία διασήμων προσωπικοτήτων της ιστορίας. Μέσα στην κυρίως αίθουσα που φέρει τον αριθμό 322 φυλάσσονται προσεκτικά τα κρανία όλων των διασήμων προσωπικοτήτων. Εκεί βρίσκεται το κρανίο του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι Τζερόνιμο το οποίο άνοιξε τον τάφο του και το έκλεψε το 1918 ο Πρέσκοτ Σελτον Μπους παππούς του George Bush. Εκεί, επίσης, βρίσκονται τα κρανία του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και του δικτάτορα του Παναμά Ομάρ Τοριχος.
Τα κρανία αυτά όπως και άλλων διασήμων προσώπων της ιστορίας φυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού και αποτελούν το καύχημα της οργάνωσης.
Επαναλαμβάνω ότι για περισσότερες πληροφορίες μελετήστε το εξαιρετικό βιβλίο του Andreas Vοn Retyi “Skull and Bones - Η αδελφότητα του Θανάτου» Εκδόσεις Ηρα.http://paschaellas.blogspot.gr

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


Κανένας όμως δεν τολμάει να τους κατονομάσει δημοσίως!
Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές"…Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Όλοι οι οικονομολόγοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.
Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:
Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York (Morgan)
Goldman Sachs of New York
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή!
Γι' αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πεί ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.
Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.
Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποιοί αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους.
Επικοινωνήστε λοιπόν με τα ΜΜΕ την ώρα που γίνονται συζητήσεις για τις "αγορές" και ζητήστε να μας πούν ποιοί τις αποτελούν.
Εμείς, ως ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προκαλούμε οποιοδήποτε κόμμα, πολιτικό ή δημοσιογράφο ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ"!!!
Θα τολμήσει κανείς να το κάνει; Γιατί εδώ και καιρό...ωρύονται (τάχα) κάποιοι...υπερπατριώτες και "αντινεοταξίτες" για το θέμα, αλλά όταν η κουβέντα φτάνει στο διά ταύτα, σιωπούν προκλητικά!
Το λέμε και το φωνάζουμε: ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (="ΑΓΟΡΕΣ") ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΤΡΙΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!
Υ.Γ. Και βέβαια, καλό θα είναι να μας πουν οι συγκεκριμένοι...αγορίτες πού τα βρήκαν όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια (!!!) και δανείζουν όλες τις χώρες, από τις πλουσιότερες μέχρι τις φτωχότερες!

aporrito.blogspot.gr

Χρυσή Αυγή: "Ο Σαμαράς είναι πολιτικός Πινόκιο"

 Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας της «Χ.Α.» Χρήστος Παππάς  θέτοντας το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είπε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικός πινόκιο φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό» και προειδοποίησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα απαντήσουμε με έφοδο».


Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Νίκου Δένδια που έσπευσε να ενημερώσει τον βουλευτή ότι  «τα περί εφόδου τα έχουμε ξανακούσει αλλά μου δίνετε την ευκαιρία να ξαναπώ πως τα τάγματα εφόδου δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά».

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Χ.Α.» Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον κ. Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζοντάς τον «παρατρεχάμενο του Σαμαρά που επιδίδεται σε επικύψεις». Επιπροσθέτως τόνισε τον υπουργό ότι «ο Ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και όχι κακομοίρης» και πως «οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας».

Από το στόχαστρο του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε και η κυρία Λένα Κιτσοπούλου, δημιουργού της παράστασης που «γελοιοποιεί» τον Αθανασιο Διάκο. Ειδικότερα, ο νεαρός βουλευτής ανέφερε ότι «την ώρα που κόβετε τα επιδόματα στις πολύτεκνες οικογένειες, χαρίζετε εκατομμύρια ευρώ σε ΜΚΟ και σε κάτι ρεμάλια που παριστάνουν τους καλλιτέχνες βρίζοντας την χώρα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Με αντάρτικο στην Β.Ελλάδα απειλεί το πολιτικό σκέλος του UCC - Εμπλοκή της Τουρκίας


Με έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων από τον UCC στο εσωτερικό της Ελλάδας απειλεί ο πρόεδρος του κινήματος για τη "Μεγάλη Αλβανία", Αλβανός Κότσο Ντανάϊ υποστηρίζοντας ότι"Η εμπόλεμη κατάσταση η οποία δεν έχει αρθεί από την Ελλάδα για την Αλβανία, δεν δημιουργεί ζημιές στην Αλβανία, αλλά, απειλεί να αποσταθεροποιήσει την ίδια την Ελλάδα…
Διατηρώντας αυτόν τον παράλογο νόμο με την Αλβανία, σε μια εποχή που η Ελλάδα και η Αλβανία είναι μέλη του ΝΑΤΟ, η ελληνική πολιτική και διπλωματία δίνει τη θέση της στην αποσταθεροποίηση. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η εμπόλεμη κατάσταση που διατηρείται μεταξύ των δύο χωρών, σημαίνει τη χρήση των μέσων του πολέμου".
Όντως η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για μία σειρά λόγων, αντίθετα απ'ότι πιστεύεται, δεν έχει αρθεί, απλώς έχει υπογραφεί το 1996 μια συμφωνία φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι του σημείου να απειλεί ο κάθε εξτρεμιστής Αλβανός με αντάρτικο, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη....
Το κίνημα που ηγείται ο Κότσο Ντανάι θεωρείται το πολιτικό σκέλος του UCC ("Απελευθωτικού Στρατού της Τσαμουριάς") που δημιουργήθηκε βασικά από πρώην στελέχη του UCK και το ότι εκδηλώνεται δημοσίως τώρα, μόνο άσχετο δεν είναι με το ότι η Ελλάδα "αιμμοραγεί": Το αίμα συγκεντρώνει "σκυλόψαρα" και δείχνει αδυναμία την οποία φυσικά οι κάθε λογής εχθροί της χώρας θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευθούν.
Χρησιμοποιώντας πάντα ακραία ρητορική το κίνημα "Μεγάλη Αλβανία" κάνει λόγο για "αποικιοκρατική προσάρτηση" της "Τσαμουριάς" (σ.σ. Νότιος Ήπειρος), και προτείνει "Η Ελλάδα να αποδεχθεί τη Τσαμουριά ως Ελεύθερη Ζώνη μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, ως πρώτο βήμα και ως δεύτερο βήμα να αποδεχθεί τη γενοκτονία των Αλβανοτσάμηδων και να τους αποζημιώσει με 5 δισεκατομμύρια ευρώ για τις ζημίες που τους προκάλεσε"!
Με άμεση διασύνδεση με το UCC (αρκετά στελέχη των δύο οργανώσεων συναντώνται και συνομιλούν συχνά αναφέρουν πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών", η "Μεγάλη Αλβανία" φιλοδοξεί να παίξει την πολιτική πλατφόρμα του αντάρτικου μηχανισμού που στήνεται στην περιοχή του Τέτοβου στην FYROM και σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου...
Η συνέχεια της υπόθεσης αυτής θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Το ερώτημα είναι αν είναι μόνοι τους ή αν η Άγκυρα που έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τα Τίρανα, θα επιδιώξει να δημιουργήσει κάτι ανάλογο με αυτό που υφίσταται η ίδια στη Ν.Α. Τουρκία, έστω σε μιρκότερη κλίμακα, αλλά το οποίο αρκεί για να αποδιοργανώσει μια τελείως διαφορετικά δομημένη κοινωνία, όπως είναι η ελληνική...

defencenet.gr