Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚΑΣΤΕ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!

MARAUDER -THE GREEK REVOLUTION BEGINS

With fire
With a heart made of stone and desire
Like the lions in battle we'll fight
For Greece, for God , for resurrection
Now
It's too late to blow out the flame
In Kalavrita a priest excuses our sins
And the Greek revolution begins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

“Νεοναζιστική βία” βλέπει το γερμανικό focus στην Ελλάδα!“Νεοναζιστική βία” βλέπει το γερμανικό focus στην Ελλάδα!
Με αφορμή την πετυχημένη δράση των βουλευτών και συναγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την πάταξη στην πράξη του παρεμπορίου σε Ανατολική Αττική και Μεσολόγγι, έγιναν πολυάριθμες συκοφαντικές αναφορές και εκτενή ρεπορτάζ από τα "ελληνικά" ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τις δράσεις αυτές σαν "φασιστικές", "ρατσιστικές" ή και σαν δράση "ταγμάτων εφόδου", και μάλιστα αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των τελευταίων δημοσκοπήσεων (τυχαίο;;;), οι οποίες καταγράφουν αυτό που γνωρίζουν όλοι: ότι o Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη ανερχόμενη και δυναμική πολιτική δύναμη της Ελλάδας και συνεπώς η ελπίδα και το μέλλον της. Ανησυχία λοιπόν έπιασε όλα τα καθεστωτικά φιλομνημονιακά αλλά και δήθεν αντιμνημονιακά παπαγαλάκια του συστήματος, και δεν είναι μόνα τους. Δια του λόγου το αληθές, σε πλήρη σύμπλευση με όσους μας συκοφαντούν και μας πολεμούν με λύσσα, δημοσιεύτηκε σήμερα ένα άρθρο στο (γνωστό πλέον για τα ανθελληνικά του παραληρήματα) γερμανικό focus, το οποίο και μεταφράζουμε και παραθέτουμε αυτολεξί:
 
Νεοναζιστικό κόμμα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
Έλληνες Βουλευτές δέρνουν μετανάστες
Κατόπιν νέων δημοσκοπήσεων, το ακροδεξιό κόμμα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" είναι τρίτο κόμμα στην Ελλάδα, που έχει πληγεί από την κρίση. Οι οπαδοί του σχηματίζουν στην Αθήνα ομάδες νταήδων και χτυπούν μετανάστες. Δράστες τέτοιων πράξεων είναι και βουλευτές του κόμματος. Μέλη και Βουλευτές του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος ¨ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ενήργησαν μαζικά εναντίον μεταναστών από την Ασία και την Αφρική. Κατέστρεψαν πάγκους μικροπωλητών, που δεν διέθεταν άδεια. "Σήμερα αποκαταστήσαμε την τάξη εδώ", ανέφερε ένα μέλος των ομάδων σε δημοσιογράφους της πόλης του Μεσολογγίου, στη δυτική Ελλάδα.
Οι Έλληνες σοσιαλιστές και το κομμουνιστικό κόμμα καταδίκασαν τις ενέργειες αυτές. Όποιος ανέχεται τέτοιες ενέργειες, θα πρέπει να ξέρει ότι σύντομα θα γίνει και αυτός θύμα αυτών των "ταγμάτων εφόδου", προειδοποίησε η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Το κομμουνιστικό κόμμα απαίτησε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα, για να τερματιστούν αυτά τα "φασιστικά περιστατικά".

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ. ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,  ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ <<ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ>> ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ: <<ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!>>  ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ!


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ  ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! 


ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΧΑΤ-ΚΟΛΟΒΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ!


Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΕΤΖΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΡ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΑΚΑΚΟΣ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΤΟ 80% ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
Σεπτέμβριος 8, 2012. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αλφαβητισμού την 8η Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της UNESCO στην Τουρκία, Μουσταφά Σαφράν-Mustafa Safran, δημοσιοποίησε τους στόχους της τουρκικής κυβέρνησης για την παιδεία στο τουρκικό κράτος. Ο Safran έθεσε ως κύριο μέλημα τόσο την εκπαίδευση των ανηλίκων αλλά και την εκμάθηση της γραφής στους ενήλικες, κυρίως στις γυναίκες που παρουσιάζουν τρομερό ποσοστά αναλφαβητισμού. Σύμφωνα με την ΟΥΝΕΣΚΟ η Τουρκία κατατάσσεται στην 20η θέση στον κατάλογο των ποσοστών αναλφάβητων κατοίκων και ο αναλφαβητισμός στη χώρα ανέρχεται στο 7 τοις εκατό, δηλαδή είναι κοντά στα...
ΔΙΕΔΩΣΕ

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ Η ΜΥΡΤΩ...!!! ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...!!!


Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που μακέλεψε στην Πάρο ο 21χρονος ανθυποπίθηκος από το Πακιστάν.Η Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της, για πρώτη φορά, πριν από μερικές ημέρες και οι γιατροί αρχίζουν να είναι πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Ωστόσο η κατάστασή της νεαρής κοπέλας παραμένει ακόμη σοβαρή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναρρώσει.

stoxos.gr

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΘΗΝΑ Τουρκικά σκάφη για έρευνες στο Αιγαίο


«Ζεσταίνει» το κλίμα στο Αιγαίο η Τουρκία, καθώς έχει αναγγείλει την έξοδο δύο ερευνητικών σκαφών στο Κεντρικό Αιγαίο, δεσμεύει εκτεταμένες περιοχές για ασκήσεις και με κάθε ευκαιρία αμφισβητεί το status quo, κυριαρχικά δικαιώματα και δικαιοδοσίες της Ελλάδας στο Αιγαίο.

Τις αντοχές και τις ανοχές της ελληνικής κυβέρνησης δοκιμάζουν τα δύο τουρκικά ερευνητικά σκάφη

«Ζεσταίνει» το κλίμα στο Αιγαίο η Τουρκία, καθώς έχει αναγγείλει την έξοδο δύο ερευνητικών σκαφών στο Κεντρικό Αιγαίο, δεσμεύει εκτεταμένες περιοχές για ασκήσεις και με κάθε ευκαιρία αμφισβητεί το status quo, κυριαρχικά δικαιώματα και δικαιοδοσίες της Ελλάδας στο Αιγαίο. Τα δύο ερευνητικά σκάφη, βεβαίως, δεν έχουν αποστολή την πραγματοποίηση σεισμογραφικών ερευνών, αλλά δοκιμάζουν τις αντοχές και τις ανοχές της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς εστιάζουν στην κρίσιμη περιοχή του 25ου μεσημβρινού, που αποτελεί τη μόνιμη διεκδίκηση της Τουρκίας για επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου. Με τη NAVTEX 518 η Τουρκία αναγγέλλει ότι το σκάφος TCG CESME θα πραγματοποιήσει Ερευνα και Διάσωση (ναυαγίου) (Search and Salvage) στις 12 Σεπτεμβρίου σε περιοχή που εκτείνεται νοτίως του Αϊ-Στράτη και της Λέσβου. Μια αποστολή αρκετά ασαφής, καθώς η NAVTEX δεν διευκρινίζει τι ακριβώς αναζητά στον βυθό το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, το οποίο είχε συμμετάσχει στις έρευνες για εντοπισμό του τουρκικού F16 που είχε καταρριφθεί τον Ιούνιο ανοιχτά των ακτών της Συρίας. Με τη NAVTEX 519 η Τουρκία αναγγέλλει επίσης ότι το ερευνητικό σκάφος TCG CUBUKLU θα εκτελέσει αποστολή χαρτογράφησης από 29 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε περιοχές μεταξύ της Λήμνου, της Λέσβου και της Τενέδου. Μόλις την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή την ύπαρξη αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λήμνου - Τενέδου και Ιμβρου, η Τουρκία έσπευσε να δηλώσει με τη ΝΟΤΑΜ

Οι Τούρκοι "πανηγυρίζουν" την κατάκτηση της Σμύρνης!Οι Τούρκοι `πανηγυρίζουν` την κατάκτηση της Σμύρνης! MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η καταστροφή της Σμύρνης και η κατάκτηση της από τους Τούρκους πριν από 90 ακριβώς χρόνια είναι «γιορτή» για τους γείτονες και ήδη πραγματοποιούνται μεγάλες τελετές σε διάφορα σημεία της πόλης. Βέβαια σ’αυτούς τους «πανηγυρισμούς» φτάνουν στο σημείο του γελοίου.
Τούρκοι ηθοποιοί ανέβηκαν στην ταράτσα της νομαρχίας της πόλης και ύψωσαν την τουρκική σημαία . Το 1922 τούρκος αξιωματικός είχε ανέβει στο ίδιο κτίριο, είχε υποστείλει την σημαία της Ελλάδας και είχε υψώσει την τουρκική σημαία. Οι τούρκοι ακόμη και 90 χρόνια μετά προσπαθούν να φανατίσουν το λαό.

Τουρκία-Ισραήλ. Κάτι "παίζει" στις σχέσεις τους. Επιβεβαίωση OnalertΤουρκία-Ισραήλ. Κάτι `παίζει` στις σχέσεις τους. Επιβεβαίωση OnalertΚάτι φαίνεται ότι “κινείται” μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ και καλό θα είναι η Ελλάδα να το παρακολουθήσει προσεκτικά. Από προχθές το Onalert έγραφε ότι οι Τούρκοι διαρρέουν πως επίκειται ισραηλινή “συγνώμη” για το Μάβι Μαρμαρά. Οι πληροφορίες αυτές επανέρχονται σήμερα και μεταδίδονται από το ΑΠΕ ,το οποίο σε ανταπόκριση του Άλκη Κούρκουλα αναφέρει:

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Περισσότεροι απο 150 συναγωνιστές σήμερα στη μεγαλειώδη δράση στον ΠΕΙΡΑΙΑ με διοργανωτή την Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ και παρευρισκόμενους την Τ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και την Τ.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ .Μεγάλη πεζοπορεια  στα στενά του ΠΕΙΡΑΙΑ και με τον κόσμο σύμμαχο στην εθνική αντίσταση
. Ακολούθησε μοτοπορεια στη ΦΡΕΑΤΊΔΑ ,ΖΕΑΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΉ, ΚΑΣΤΕΛΛΑ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ,ΜΙΚΡΟΛΊΜΑΝΟ  και κυρίως στα στενά του ΠΕΙΡΑΙΑ .στο τέλος η πορεία έφτασε κάτω από τα γραφεία του ΠΕΙΡΑΙΑ και έληξε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυρισμό προς τα γραφεία της ΝΙΚΑΙΑΣ  λόγο του μεγάλου όγκου από μηχανές έγινε και μια μοτοπορεια στα στενά της Π.ΚΟΚΚΙΝΙΆΣ και στα ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ .Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές από όλες της τοπικές για το έργο τους.

Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυναμικά στο πλευρό των Ένστολων στην ΘεσσαλονίκηΟι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυναμικά στο πλευρό των Ένστολων στην Θεσσαλονίκη
Χθες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λευκού Πύργου οι Ένστολοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των μισθών τους που προωθεί η κυβέρνηση, και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης. Δυναμικά παρόντες στην συγκέντρωση, αλλά και σε όλη την διάρκεια της πορείας, ήταν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Α. Γρέγος (Α΄ Θεσσαλονίκης), Π.Ζησιμόπουλος (Β΄ Θεσσαλονίκης) και Α. Ματθαιόπουλος (Νομού Σερρών).


Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους Ένστολους Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς, με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα τους. Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δήλωσαν ότι είναι γνώστες των θεμάτων που απασχολούν τους ένστολους και θα είναι συμπαραστάτες στον αγώνα τους, μέσα και έξω από την βουλή.Σε αντίθεση, κάποιοι άλλοι πολιτικοί (Ψωμιάδης, Μπουτάρης, Κουρουμπλής κ.ά.), έκαναν "Πασαρέλα", οι οποίοι αφού πέρασαν για ένα τρίλεπτο από την συγκέντρωση, συνέχισαν την "Πολιτική τους Βόλτα", πηγαίνοντας στο Μακεδονία Παλλάς, για να παραστούν στις διάφορες "Παράτες" της ΔΕΘ. «Δίνουμε δυναμικό παρόν για να διαμαρτυρηθούμε κατά της πλήρους απαξίωσης των Ένστολων. Φαίνεται ότι αυτοί που αποφασίζουν βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Και πρόσθεσε: «Θα βρεθούμε απέναντι και στην περικοπή ακόμα και ενός ευρώ».http://www.xryshaygh.com

Τι δεν θέλει να έρθει στο φως ο ΣΥΡΙΖΑ;Τι δεν θέλει να έρθει στο φως ο ΣΥΡΙΖΑ;
Με σημαία την διαφάνεια ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση  σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης. Ως γνωστό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα στηρίξει την συγκεκριμένη πρόταση κι οποιαδήποτε πρόταση για σύσταση εξεταστικής, ώστε να αναζητηθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι της εθνικής προδοσίας που οδήγησαν την Ελλάδα στο εθνοκτόνο μνημόνιο και σε εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας.
Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Το προκαταρκτικό πολιτικό ερώτημα που επιβάλλεται να απαντηθεί πριν από οποιαδήποτε εξέταση των ειδικών συνθηκών που οδήγησαν στην υπαγωγή στο ΔΝΤ και στην υπογραφή των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων είναι γιατί, παρά τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης που σημείωνε η ελληνική οικονομία από το 1994 όταν συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο σχεδιαζόμενο νόμισμα έως το 2007, πριν το ξέσπασμα δηλαδή της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης, το δημόσιο χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε ως ποσοστό του AEΠ αλλά παρουσίαζε αυξητικές τάσεις. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής θα πρέπει να διευκρινιστούν πρωτίστως οι λόγοι για τους οποίους οι διάφορες Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ακολούθησαν μια πολιτική περιορισμού των φορολογικών εσόδων του δημοσίου με στοχευμένες φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις των επιχειρηματικών κεφαλαίων και των υψηλών εισοδημάτων, επέτρεψαν την εκτεταμένη φοροδιαφυγή των αντίστοιχων κοινωνικών μερίδων και δεν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την εισφοροδιαφυγή και την ανασφάλιστη εργασία η έκταση των οποίων είναι ευθέως ανάλογη του ύψους του ελλείμματος και επηρεάζει αρνητικά τη δυναμική του Δημοσίου Χρέους"

Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής τα Συνδικάτα ΜικροπωλητώνΣτο πλευρό της Χρυσής Αυγής τα Συνδικάτα Μικροπωλητών
"Οι αυθόρμητες κινήσεις ματ μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες εμποροπανηγύρεις ανά την επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, με την παρότρυνση αυτή η δράση τους να συνεχιστεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους..."
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Ενιαίου Συνδικάτου Υπαίθριων Μικροπωλητών Ελλάδας:
Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
E.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
(ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
(Αρ.αποφ 3360,αυξ.αριθ.796ΕΙΔ.6015)
Α.Φ.Μ.: 998396754 --Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ.Κ. 13561
THΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547918/919
FAX ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547920
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.
Οι αυθόρμητες  << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν  απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρ.πρωτ. εξερχ. 121/09-08-2012
http://www.sindikatomikropoliton.com/2012/09/blog-post_2561.html

Γιατί η Τουρκία έδειξε δήθεν ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστεςΓιατί η Τουρκία έδειξε δήθεν ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστεςTην κρυφή αλήθεια για την ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκια στην Ελλάδα και την ανοχή (ή και άμεση βοήθεια της Άγκυρας  σε αυτή)  αποκάλυψε  με τον τίτλο της η τουρκική εφημερίδα Aksam. « Αυξήθηκαν οι περιπολίες και παρεμποδίστηκε η τραγωδία», γράφει η εφημερίδα  για την διάσωση , από την τουρκική ακτοφυλακή του συνόλου των λαθρομεταναστών που επέβαιναν σε δύο λέμβους οι οποίες - σε διαφορετικά σημεία - ναυάγησαν.Οπως και οι άλλες εφημερίδες γράφουν ότι διασώθηκαν την τελευταία στιγμή 75 πρόσφυγες σε δύο ξεχωριστές λέμβους στα ανοικτά της Μαρμαρίδας και των Δαρδανελίων . Στην μία περίπτωση συνολικά 39 άτομα (εκ των οποίων  13  παιδιά και 7 γυναίκες) προσπάθησαν να διαφύγουν από το Μποσμπουρούν της Μαρμαρίδας στην Σύμη. Ομως καθοδόν προς την Σύμη την νύκτα η πλαστική λέμβος άρχισε να βυθίζεται τρία μίλια ανοικτά του Μποσμπουρούν . Η ακτοφυλακή της Μαρμαρίδας που έκανε περιπολία , έσωσε τους πρόσφυγες . Εγινε γνωστό ότι 32 πρόσφυγες ήταν Παλαιστίνιοι , 4 Ιρανοί και 3 Αφγανοί. 

Επίσης - αναφέρουν τα ρεπορταζ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ...
Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν χρειάζεται συστάσεις! Ο πρωταγωνιστής αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, μιλά για την πολιτική και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στον πολιτικό στίβο...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Glam" δίνει τις δικές του απαντήσεις.
Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το PKK στήνει μπλόκα στη ν.α.Τουρκία.Το PKK στήνει μπλόκα στη ν.α.Τουρκία. 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το PKK συνεχίζει ακάθεκτο της δράση του στη νοτιοανατολική Τουρκία με τον τουρκικό στρατό κλεισμένο στα στρατόπεδα τους να παρακολουθεί όλη αυτή την την κατάσταση.
Κούρδοι αντάρτες έστησαν μπλόκο και κεντρική οδική αρτηρία στην πόλη Μπίτλις. Εκεί άρχισαν να πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα αυτοκίνητα

De Facto AOZ: Οι Νορβηγοί της… Κύπρου έρχονται στην ΕλλάδαΟ Νορβηγικός κολοσσός PGS (Petroleum Geo-Services) μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στη διενέργεια σεισμικών ερευνών έρχεται στην Ελλάδα για να προχωρήσει σε έρευνες νότια της Κρήτης και όχι μόνο. Το γεγονός και μόνο της ταυτότητας αλλά και του μεγέθους του «παίχτη» που μπαίνει στη χώρα μας, καθώς και το παρελθόν της εταιρίας με τη περιοχή, ήταν αυτή η οποία διενέργησε τις έρευνες για λογαριασμό της Noble Energy στην Κύπρο θέτει νέα δεδομένα στην εξίσωση Ελλάδα-ΑΟΖ-Υδρογονάνθρακες.

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Έρχεται μπροστά μας για να αντιμετωπίσουμε ένα τεράστιο πρόβλημα  το οποίο οι κυβερνώντες θέλουν να εφαρμόσουν τα σχέδια της  παγκόσμιας κυβέρνησης  προς έλεγχο όλων των πολιτών αρχής γενομένης  από τους Έλληνες…
Ουσιαστικά η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει την αφαίμαξη του ρευστού και να επιβάλλει την χρήση  πλαστικού χρήματος , αποδεχόμενος και εφαρμόζοντας ουσιαστικά  μία οικονομία …. Αυτό είναι η κάρτα του πολίτη … που με πρόσχημα την δήθεν πάταξη της φοροδιαφυγής  προτρέπουν τους πολίτες να την παραλάβουν.
Η εφαρμογή του πλαστικού χρήματος  ( κάρτα του πολίτη ) αποτελεί κοινή συνισταμένη μεταξύ των προηγουμένων κυβερνήσεων και της σημερινής…
Με κίνητρο την μείωση της φορολογίας αν την παραλάβει ο πολίτης προς αγορά των αγαθών και των υπηρεσιών και σε αντικατάσταση των αποδείξεων , σε αντίθετη περίπτωση η φορολογία θα είναι το 25% του εισοδήματος του κάθε ενός και χωρίς καμία περικοπή και απαλλαγή , προτρέπουν τον κόσμο να την χρησιμοποιήσει , ακόμη και με το δέλεαρ της επιστροφής  1% στα αγαθά που αγοράζει …. Είδη ξεκίνησε η σχετική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ  τα οποία με αισχρό και προκλητικό τρόπο τρομοκρατώντας τον κόσμο να την παραλάβει ……
Όμως αυτή   η ιστορία κρύβει πολλές παγίδες  , το κυριότερο είναι η παρακολούθηση του κάθε ενός μας και καταπατώντας τα προσωπικά δεδομένα , σε κάθε τι που αγοράζουμε η ακόμα και υπηρεσία που θα έχουμε , λεπτομερώς , που στο τέλος μπορεί το κράτος να εκβιάζει τον κάθε πολίτη , ακόμη και σε θέματα υγείας . Το φακέλωμα θα είναι εκ των ουκ άνευ ..
Το σημαντικότερο θα είναι στο θέμα της θρησκείας μας όπου η αρχή έγινε στην κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες , και η συνέχεια θα γίνει ( η κάρτα του πολίτη) το εφαλτήριο για περαιτέρω σφράγισμα και τσιπάρισμα  των πολιτών που είναι στα σχέδια της … παγκόσμιας κυβέρνησης ….  Για να ελέγχουν τον κόσμο .
Όμως παράδοξο είναι και υπάρχει μεγάλο ερώτημα γιατί να ξεκινήσουν πιλοτικά από την ΕΛΛΑΔΑ ;;  Η απάντηση είναι υποκειμενική , διότι οι Έλληνες σε τέτοιου είδους θέματα είναι απείθαρχος λαός , θέλουν να δοκιμάσουν αντιδράσεις και εάν μπορούν να το περάσουν θα συνεχίσουν και σε  άλλα   κράτη …
Γι ‘ αυτό το λόγο  ΕΛΛΗΝΕΣ αντιταθείτε  σ’ αυτό τον βρομερό εκβιασμό και αγωνισθείτε  για να μην μας υφαρπάξουν ότι κυριότερο μας έχει απομείνει , την ελευθερία μας σαν άτομα .
Δεν πρέπει να παραλάβουμε αυτήν την κάρτα αυτή , τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια σαν ΕΘΝΟΣ , και ατομικά ….

ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ TVKOSMOS

Αναρχοαριστεροί βεβήλωσαν το μνημείο γενοκτονίας του Ποντιακού ΕλληνισμούΑναρχοαριστεροί βεβήλωσαν το μνημείο γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Στις 22.8.2012 κάποιος είχε την ελεεινή ιδέα να γράψει στο μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων επί λέξη «η μάρθα βούρτση». Μεγάλο το κατόρθωμα του...  Θέλησε έτσι να διακωμωδήσει το πρόσωπο της γυναίκας που αναπαριστά στο μνημειακό σύμπλεγμα τον πόνο της Μάνας. Μια εβδομάδα μετά το συμβάν ακούσατε μήπως καμιά τοποθέτηση ή διαμαρτυρία ή καταδίκη του συμβάντος από τη Δημοτική αρχή ή άλλο σημαίνον πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη παλιότερα σε ανάλογες περιπτώσεις για άλλα μνημεία της πόλης;


Οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είναι συγκεχυμένες ως προς το ποιος ή ποιοί το έκαναν. Ωστόσο όμως κάποιος πρέπει να καθαρίσει το μνημείο άμεσα. Υπάρχει ακόμη άραγε φιλότιμο σ’ αυτή την Πατρίδα; Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τον καθαρισμό του και οι αναρχικοί το βρόμισαν ξανά... Ντροπή !!!http://www.xryshaygh.com

“Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε”... Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων στις Αχαρνές“Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε”... Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων στις Αχαρνές
Ενημερωτική δράση έγινε την Παρασκευή 7/9 από 50 μέλη της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων, στους δρόμους και στο ιστορικό κέντρο των Αχαρνών με επικεφαλής τον συναγωνιστή Νίκο Λεμοντζή. Οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για περίπου 2 ώρες, ξεχύθηκαν στους δρόμους και στην εμπορική αγορά και μοίρασαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος.
Η είδηση της παρουσίας μας στην μικρή κοινωνία διαδόθηκε αμέσως και πλήθος κόσμου βγήκε να μας συναντήσει και να πάρει έντυπο υλικό. Ο φιλόξενος κόσμος ήθελε να σταματήσουμε για να μιλήσουμε, ήθελε να μας ρωτήσει, αλλά και να μας συγχαρεί για τις προσπάθειες που κάνουμε, στους δρόμους αλλά και από τα έδρανα της Βουλής, για να απαλλαγεί η χώρα μας απ΄τον βραχνά των μνημονίων, που τόσο έντεχνα έχουν βάλει στον λαιμό μας οι ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Το έντυπο υλικό, φυσικά, έγινε γρήγορα ανάρπαστο, με τους περισσότερους να ζητούν δεύτερη και τρίτη εφημερίδα, προκειμένου να τις προσφέρουν σε φίλους και συγγενείς τους. Πολλοί ζητούσαν μπλουζάκια, ή να εγγραφούν ως υποστηρικτές του κινήματος. Η συντεταγμένη εμφάνιση μας ξάφνιασε ευχάριστα και εντυπωσίασε τους κατοίκους και τους μαγαζάτορες, καθώς ήταν από τις λίγες φορές που ανέμιζαν για δύο ώρες οι Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της πόλης και ακούγονταν Ελληνικά συνθήματα...
Στη συνέχεια τα μέλη μας, επέστρεψαν στον αρχικό χώρο συγκέντρωσης στην πλατεία Καράβου, όπου έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος, φώναξαν συνθήματα, αποσπώντας παρατεταμένο χειροκρότημα από τους διερχόμενους πολίτες και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με ηρεμία προς τον χώρο όπου υπήρχαν τα μέσα μετακίνησης.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. Άνω Λιοσίων
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!....http://www.xryshaygh.com

Συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους συμβασιούχους της ΣάμουΈνα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τους τελευταίους δυόμιση σχεδόν μήνες αναφορικά με το θέμα των συμβασιούχων της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης "Αρχιπέλαγος" στο νησί μας. Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με έναν εξ αυτών, πληροφορηθήκαμε πως τα προβλήματά τους πλέον ανάγονται σε βαθμό βιοποριστικού επιπέδου, λόγω του ότι είναι έως και σήμερα απλήρωτοι. Προχώρησε μάλιστα ενημερώνοντάς μας ότι σε αρκετούς από τους εργαζομένους στο εν λόγω πρόγραμμα, η Δ.Ε.Η. φρόντισε να διακόψει και την παροχή ρεύματος στις οικίες τους, δεδομένου ότι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Από τη μεριά μας ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Έλληνες Σάμιους συμπολίτες μας για την κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει. Ακόμη θεωρούμε χρέος μας να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι, παρά την προσπάθεια ορισμένων για την περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση μέρους των συμπολιτών μας, εμείς θα σταθούμε στο πλευρό τους και θα πολεμήσουμε μαζί τους για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο και θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση να λογοδοτήσουν πρώτα από όλα στους απλήρωτους συντοπίτες μας, οι οποίοι τόσο καιρό περιμένουν καρτερικά να λάβουν κάποια ειδοποίηση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ..http://www.xryshaygh.com

Διδάγματα από την Ιστορία (ΙΙΙ)Διδάγματα από την Ιστορία (ΙΙΙ)
Το εθνικό θέμα της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου έχει αρκετές ομοιότητες εις ό,τι αφορά στην ενδοτικότητα και την υποτελή στάση  των εκάστοτε τοποτηρητών, με τα όσα συνέβησαν γύρω από το άλλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ, με το οποίο ασχοληθήκαμε στις δύο προηγούμενες αναφορές. Ως κύριο θέμα στο παρόν κείμενο έχουμε κάποιες συγκεκριμένες δηλώσεις, ενός “τοτέμ” για το κόμμα της ΝΔ. Αναφέρομαι στον Ευάγγελο Αβέρωφ, «πνευματικό πατέρα» τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και του, τελειωμένου πια πολιτικά, Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο Αβέρωφ, ο οποίος για πολλούς αποπροσανατολισμένους και απληροφόρητους Έλληνες εθεωρείτο “μεγάλος πατριώτης”, συνδέεται με πολλές αρνητικές στιγμές για τον Ελληνισμό. Και αν για τις συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου, τον ρόλο του στην επάνοδο Καραμανλή το 1974, καθώς και για την περιβόητη “αποχουντοποίηση”, οι ευθύνες του είναι λίγο ως πολύ γνωστές, υπάρχει και το γεγονός ότι έχει αρνητική ανάμειξη και στο Βορειοηπειρωτικό. Συγκεκριμένα, το 1945, υποστήριζε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου! Για την ακρίβεια, την περίοδο από τον Νοέμβριο του 1944 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1945, ο Αβέρωφ βομβάρδιζε με εκθέσεις την Ελληνική κυβέρνηση και το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Με την υπ΄ αριθμόν 225 (3-2-1945)  απόρρητη έκθεσή του, ο Αβέρωφ αντιδρούσε «στο φλογερόν, αλλά και τυφλόν αίσθημα και το στενό πολιτικό συμφέρον πολλών ιθυνόντων που δεν ηθέλησαν να έλθουν εις αντίθεση με την κοινή γνώμη και να ομιλήσουν την γλώσσαν της αληθείας», σ’ ό,τι αφορά το θέμα της αλύτρωτης Βορείου ηπείρου. Οι βασικές κατευθυντήριες θέσεις του Αβέρωφ, γύρω από το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα, σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση του 1945, είναι οι εξής:

Τελειώνει το δώρο Χριστουγέννων από τον Δεκέμβριο...


Τελειώνει το δώρο Χριστουγέννων από τον Δεκέμβριο...
Από αυτόν τον Δεκέμβριο καταργείται το δώρο των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρει το no news αυτό έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήσει το υπουργείο Οικονομικών με ... την τρόικα, προκειμένου να αρχίσει από φέτος το πρόγραμμα - μαμούθ δημοσιονομικής προσαρμογής των 11.5 δισ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» , η περικοπή συνδέεται με την εντολή της τρόικας να ληφθεί κάθε μέτρο προκειμένου να συρρικνωθεί η τρύπα που θα κληροδοτήσει ο φετινός προϋπολογισμός στον προϋπολογισμό του 2013.

Να σημειωθεί ότι το δώρο Χριστουγέννων ανέρχεται σε 500 ευρώ μικτά και καταβάλλεται στους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν μικτές μηνιαίες αποδοχές έως 3.000 ευρώ. .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_2212.html#ixzz25yDL6Zu7


sxoleia-ereipia
Ηλικίας από 30 έως 50 ετών είναι περισσότερα από τα μισά σχολεία της χώρας, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά ως προς την ασφάλεια των κτιρίων και καθιστά επείγουσα την αντικατάσταση πολλών από αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).
Το σωματείο των εργαζομένων του οργανισμού, για τον οποίο επισημαίνει ότι το προσωπικό του έχει μειωθεί κατά 65% και η χρηματοδότησή του κατά 75%, κρίνει απαραίτητη την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων κτιριακών υποδομών από νέα σχολεία. «Χρειάζονται άμεσα κατασκευαστικές βελτιώσεις και ενισχύσεις και αντικατάσταση σε βάθος 5ετίας με την κατασκευή νέων, σύγχρονων και ασφαλών σχολείων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων το 25% των 24.000 κτιρίων (ή 14.000 σχολικών μονάδων) είναι κατασκευασμένα προ του 1959, δηλαδή όταν δεν υπήρχε Αντισεισμικός κανονισμός.
Άλλα 7.000 κτίρια (29,1% του συνόλου) έχουν κατασκευαστεί από το 1960 έως το 1985, δηλαδή με τον παλαιό Κανονισμό.
Με τον νέο Αντισεισμικό Κανονισμό έχει κατασκευαστεί μόλις 45,8%, δηλαδή λιγότερα από τα μισά κτίρια.
Το σωματείο εργαζομένων του ΟΣΚ υπενθυμίζει ότι ο οργανισμός παρέδωσε την τελευταία διετία 44 νέα κτίρια και καταγγέλλει ως μη αποδοτική την πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση για τη σχολική στέγη καθώς «οι προγραμματικές συμβάσεις με τους Δήμους έδειξαν με βάση το κόστος ότι, για κάθε τρία σχολεία που έκαναν οι Δήμοι, ο ΟΣΚ κάνει πέντε, ενώ σημαντική ήταν και η διαφορά στο θέμα της ποιότητας κατασκευής υπέρ του Οργανισμού».
πηγή

Η πίσω όψη της σύγχρονης ΕλληνίδαςΠόση ανάγκη άραγε έχει η σημερινή Ελληνίδα για αυτοεπιβεβαίωση;
Πόσο απεγνωσμένα ζητάει να γίνει επίκεντρο των συζητήσεων και του ενδιαφέροντος των αντρών;

Πόσο υπόδουλη είναι σ΄ αυτό που ονομάζεται νέα τάση της μόδας και σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς; Όλα αυτά αναρωτιόμουν όλο το καλοκαίρι αραχτός σε μια ξαπλώστρα και προσπαθώντας να ατενίσω το πέλαγος μπροστά μου που είχε κρυφτεί από το πλήθος γυμνόστηθων για να μην πω… ολόγυμνων γυναικών!!!

Μα όπου και να πήγα, σε όποια παραλία και να βρέθηκα (Πάρο, Μύκονο, Σκιάθο, Αστέρα Βουλιαγμένης, Α’ Πλαζ Βούλας κ.α) η εικόνα ίδια και πιο «απελευθερωμένη» από ποτέ!

Η θέα των strings και των brazilian μαγιό είχαν την τιμητική τους. Ψηλές, αδύνατες στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, κοντές, στρουμπουλές, παντρεμένες, χωρισμένες(!), όλες μανιωδώς προσπάθησαν να επιδείξουν χύμα και ούτε καν τεχνηέντως την…πίσω όψη τους!!!

Αναζητώντας, λυσσασμένα θα έλεγε κανείς, τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, οι κυρίες μπαινόβγαιναν κάθε δέκα λεπτά στη θάλασσα δήθεν σκασμένες από τον καυτό ήλιο και βγαίνοντας κορδωμένες, σε σημείο που θα νόμιζε κανείς ότι έχουν πάθει λόρδωση, συνέχιζαν ακάθεκτες την όπισθεν… ηλιοθεραπεία!!!

Και καλά…ας φανώ λίγο επιεικής με τις νεαρές γυναίκες και φυσικά όταν αναφέρομαι στις νεαρές ηλικίες δεν εννοώ όλα αυτά τα δεκαπεντάχρονα και δεκαεξάχρονα κορίτσια που ξεχύθηκαν φέτος στις παραλίες συναγωνιζόμενα στην ανάδειξη του καλύτερα εκτιθέμενου πωπού.

Τι να πω για τις σοβαρές κατά τα άλλα… κυρίες που έσκυβαν, σχεδόν γονατιστές, να στρώσουν την πετσέτα στην ξαπλώστρα τους και τα γυμνά οπίσθιά τους κολλούσαν σχεδόν στο πρόσωπου του διπλανού που προσπαθούσε αμέριμνος και κυρίως ασκανδάλιστος να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. 

Να μιλήσω τώρα για τις ώριμες του είδους που όσα δεν έκαναν στα νιάτα τους έσπευσαν τώρα να τα χαρούν αγνοώντας και προσβάλλοντας την αισθητική των άλλων λουόμενων προσφέροντάς τους φόρα παρτίδα τον πεσμένο και ρυτιδιασμένο πισινό τους! 

Αυτό όμως που πραγματικά με ξένισε και θα μπορούσα να πω με εξόργισε ήταν όταν είδα μια μέρα ένα κοριτσάκι, όχι πάνω από τριών χρόνων, να κάνει τη βόλτα του κατά μήκος της ακρογιαλιάς φορώντας άκουσον -άκουσον brazilian μαγιό, με τη μαμά από πίσω να ακολουθεί και να καμαρώνει με το ίδιο σχέδιο.

Και καλά…να μη μιλήσω για ηθική και μου την πέσουν κάποιοι-κάποιες…, αλλά κυρίες μου δε σας έχει μιλήσει κανείς για κανόνες υγιεινής σε θάλασσες και παραλίες πόσο μάλλον όταν έχετε να κάνετε με τα ίδια τα παιδιά σας;;;

Αλλά τι λέω! Εδώ πάτε και κάνετε μπάνιο σε βούρκους! Σε θάλασσες που σύμφωνα με μετρήσεις είναι ακατάλληλες για κολύμβηση, στο μαγιό θα κολλήσετε;

Πως θα μπορούσε άραγε να ερμηνεύσει ένας ειδικός την διακαή επιθυμία της Ελληνίδας γυναίκας να θέλει να βγει στην παράλια ημίγυμνη η ακόμα και γυμνή;

Φταίνε άραγε οι άντρες? Φταίει άραγε αυτό για το οποίο οι ίδιες γκρινιάζουν και παραπονιούνται ότι κανείς δεν τους την «πέφτει» πια;

Μα πως κυρίες μου να σας την «πέσουν» οι άντρες;

Και εάν σας την «πέσουν»θα σας δουν για σοβαρό σκοπό? Θα πουν αυτό είναι κορίτσι για σπίτι; Ε λοιπόν, εγώ που είμαι άνδρας σας λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ!!! 

Βαρέθηκαν πια το άφθονο, χύμα και ωμό κρέας. Δεν έχετε κρατήσει τίποτα πια κρυφό για να εξάψετε τη φαντασία του. Έχετε χάσει(όχι όλες…) την μονάδικότητά σας που θα κινήσει το ενδιαφέρον του και θα σας δει με άλλο μάτι... 

Όπου και να κοιτάξουν οι άντρες βλέπουν γυναίκες κλώνους, θύματα του σύγχρονου γυναικείου status με το ίδιο μαλλί, το ίδιο νύχι, το ίδιο ντύσιμο, την ίδια τσάντα, στραγγαλισμένη στο χέρι και φυσικά το ίδιο μαγιό!

Πόσο πιο χαμηλά…
πηγή

Η περίθαλψη των λαθρομεταναστών σε βάρος της περίθαλψης των πολιτών ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_3094.html#ixzz25xznXcDLΗ περίθαλψη των λαθρομεταναστών σε βάρος της περίθαλψης των πολιτών
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Αθήνα 1-7-2012
Θέμα: Η περίθαλψη των λαθρομεταναστών σε βάρος της περίθαλψης των πολιτών.

Κύριε υπουργέ,
(αν και αυτή η προσφώνηση είναι λανθασμένη διότι μετά το ''κύριε'' πρέπει να ακολουθήσει όνομα και όχι ιδιότητα), συγνώμη που δεν γνωρίζω το όνομά σας, διότι, κάτι η απέχθειά μου για τις απανωτές εκλογές που ξάπλωσαν κάτω, την μέχρι πριν καθισμένη αγορά, κάτι η αδιαφορία μου για τους από το πάλαι ποτέ επαίσχυντους τρόπους άσκησης της κοινωνικής πολιτικής που ασκείται στο βυζαντινορωμαίϊκο θεοκρατούμενο προτεκτοράτο το οποίο επιμένει να ονομάζεται ελληνικό κράτος, (ο όρος ελλαδικό κρατίδιο θα ήταν αντιπροσωπευτικότερος),δεν μου δημιουργούν το ενδιαφέρον να μάθω τα ονόματα της υπουργικής σύνθεσης της μιας, απ` τα ίδια, κυβέρνησης.

Τον Θεό και την Ιερουσαλήμ ως «αιώνια πρωτεύουσα» του Ισραήλ βάζει στις εκλογές ο Ομπάμα! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8955.html#ixzz25xzLjvwJ

Και ξαφνικά, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τις εκλογές, πριν αυτές γίνουν, ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Θεό, αλλά και την Ιερουσαλήμ, την "παντοτινή πρωτεύουσα του Ισραήλ" (αντί του Τελ Αβίβ)!...

Ομπάμα προς Δημοκρατικούς: «Επαναφέρουμε τις αναφορές στον Θεό και την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ»
AFP
7 Σεπτεμβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Στα πλαίσια της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος Οbama έδωσε εντολή στα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος να επαναφέρουν στις δηλώσειςτους τις αναφορές στο Θεό και την Ιερουσαλήμ. Η βεβιασμένη αυτή κίνηση θεωρείται από διάφορους πολιτικούς αναλυτές ως «διορθωτική» και σκοπό έχει να επανορθώσει μια «επιζήμια πολιτική γραμμή» που οδήγησε τους Δημοκρατικούς σε δημόσια αντιπαράθεση.
Μετά το πέρας μιας συνεδρίασης που έγινε ειδικά για το θέμα αυτό, ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στη γραμμή των Δημοκρατικών σε ανοιχτή συνεδρίαση με μέλη και φίλους του κόμματος. Τη στιγμή που ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Antonio Villaraigosa, ανακοίνωνε ότι οι τροποποιήσεις είχαν εγκριθεί, ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο ακροατήριο, λόγω του γεγονότος ότι μια μεγάλη ομάδα εκπροσώπων είχε εκφράσει αντιρρήσεις στην ψήφιση των τροπολογιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα τουAssociated Press, είναι χαρακτηριστικό ότι η ψηφοφορία επαναλήφθηκε 3 φορές προτού ληφθεί η τελική απόφαση.
Το κόμμα επανέφερε τις τροπολογίες που είχαν εγκριθεί από την προεκλογική γραμμή του 2008. Στις τροπολογίες αυτές αναφέρεται: «Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τις αξίες, τις ελπίδες και τα συμφέροντα των εργαζομένων και θα δίνει σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα θεόσταλτα χαρίσματα και τις δυνατότητές τους».
Για την Ιερουσαλήμ αναφέρεται ότι «είναι και θα παραμείνει η πρωτεύουσα του Ισραήλ. Τα μέρη συμφώνησαν ότι το ζήτημα της Ιερουσαλήμ αποτελεί θέμα τελεσίδικο το οποίο δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις. Θα πρέπει να παραμείνει αδιαίρετη πόλη και προσβάσιμη σε άτομα όλων των θρησκειών».
Αξιωματούχος του κόμματος, ο οποίος διορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, δήλωσε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Αgence France-Presse ότι ο πρόεδρος Οbama, στον οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική από τους Ρεπουμπλικανούς για την σκληρή στάση του απέναντι στο Ισραήλ, παρενέβη προσωπικά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε ό,τι αφορά τις αναφορές στην Ιερουσαλήμ. Έτσι αποκαταστάθηκε ένα στοιχείο που δεν έλειπε από τις προηγούμενες γραμμές του κόμματος.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο Οbama εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι υπήρξε η απόκλιση αυτή από την προεκλογική γραμμή του κόμματος, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί το 2008. Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Mitt Romney, αλλά και ο συνυποψήφιός του για την θέση του αντιπροέδρου, Paul Ryan, αμφισβήτησαν την αρχική κίνηση των Δημοκρατών να παραλείψουν τις λέξεις «Θεός» και τα παράγωγα επίθετα από την λέξη αυτή από την επίσημη προεκλογική γραμμή του κόμματος. Μάλιστα ο ίδιος ο Romney δήλωσε ότι "το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι οι Δημοκρατικοί απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το κοινό αίσθημα των Αμερικανών".
πηγή
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8955.html#ixzz25xzGu4pS

Aνθρακες ο... θησαυρός της Ελβετίας - ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/a.html#ixzz25xys9lQzΤου Σπύρου Δημητρέλη Άνθρακες είναι ο θησαυρός της «συμφωνίας με την Ελβετία». Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν στο Capital.gr ότι, τουλάχιστον σε εισπρακτικό επίπεδο, ο θόρυβος που έγινε τις τελευταίες ημέρες περί φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Για το θέμα της φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες μετά και την επίσκεψη του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη στην Ελβετία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών θα γίνουν εκτεταμένες διασταυρώσεις εισοδημάτων όσων έχουν εμβάσει ποσά στο εξωτερικό (και στην Ελβετία). Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί με διάφορους τρόπους και στενό μαρκάρισμα όσων διαθέτουν αδήλωτα ποσά σε ξένες τράπεζες προκειμένου να προσέλθουν οικιοθελώς και να καταβάλουν τους σχετικούς φόρους. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ελληνικό δημόσιο ταμείο θα αργήσει πολύ να δει το χρώμα του ελβετικού χρήματος καθώς η όλη διαδικασία, παρά τα όσα ακούγονται τα τελευταία δυο χρόνια και όσα ακούστηκαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της «επιβεβαίωσης των προθέσεων για συνεργασία των ελληνικών με τις ελβετικές αρχές». Για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών και των ελβετικών αρχών, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, απαιτείται μια μακρά διαδικασία διαπραγματεύσεων και επιμέρους συμφωνιών η οποία απαιτεί πολύ χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν για εισροή στην Ελλάδα από τη συμφωνία του ποσού των 4 έως 6 δισ. ευρώ από το 2013 είναι στην καλύτερη περίπτωση υπεραισιόδοξες. Στην Ελβετία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, βρίσκονται σταθμευμένα περίπου 20 δισ. ευρώ που ανήκουν σε κατοίκους Ελλάδας. Τα ποσά αυτά προέρχονται κυρίως από προμήθειες που καταβλήθηκαν στο εξωτερικό καθώς και επιχειρηματικά κέρδη που διέφυγαν την φορολόγηση από τις ελληνικές αρχές. Παρά το γεγονός ότι απαιτείται πολύς χρόνος ακόμη για να επιτευχθεί συμφωνία με τους Ελβετούς και να ξεκινήσουν οι αποδόσεις φόρων από την Ελβετία στην Ελλάδα, το ΥΠΟΙΚ θα επιχειρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να πιέσει όσους διαθέτουν μαύρα κεφάλαια στις ελβετικές τράπεζες να προσέλθουν οικειοθελώς στην ελληνική εφορία και να τα νομιμοποιήσουν καταβάλλοντας κατʼ  αποκοπήν φόρους. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο ΣΔΟΕ υπάρχουν ανεπίσημα στοιχεία με ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία τα οποία προέρχονται από το περίφημο CD που είχε υποκλέψει Γάλλος πρώην εργαζόμενος σε ελβετική τράπεζα ο οποίος και το πούλησε  στις γαλλικές και γερμανικές αρχές. Στο CD αυτό περιλαμβάνονται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και περίπου 1000 Έλληνες τα στοιχεία των οποίων μαζί με τα αντίγραφα των τραπεζικών τους λογαριασμών είχε παραδώσει στην ελληνική κυβέρνηση το 2010 το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. spiros.dimitrelis@capital.gr
Πηγή:www.capital.gr

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Του Γιώργου Θεοχάρη

Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης:Εντολή των  Σιωνιστών οι δηλώσεις Αβραμόπουλου.
«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία.Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς.

Μας  άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος  με τις προκλητικές δηλώσεις τους  για τη Συρία  και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους οι  οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς   ανά τον κόσμο, εξήγησε Αγιορείτης μοναχός στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄.
«Η Αμερική το ίδιο κάνει  και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες,ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ , είναι στον Σιωνισμού,  οι δηλώσεις του  εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις», είπε στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ ο ΄μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων  στη Καψάλα του Αγίου Όρους. 

«Είναι προδότης, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες ο κ. Αβραμόπουλος, διότι αυτά  που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα΄΄, υπογραμμίσει ένας από τους παλαιότερους μοναχούς του Αγίου Όρους . Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται ΄΄υπηρέτης ΄΄ και εκτελεστικό όργανο της δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας.
Άμεσα πρέπει να επανορθώσει.Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διὀτι είναι εκτεθειμένη.
Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα και αγαπούν την χώρα  μας και το ΄Αγιο  Όρος.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η επίμαχη δήλωση από τον κ.Ἄβραμόπουλο έγινε μετά την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που διεξήχθη την Παρασκευή στην Πάφο. 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_3369.html#ixzz25xyKRFBk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...