Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνική Φυλή ο μεγαλύτερος εχθρός σου ο εαυτός σου!Ελληνική Φυλή ο μεγαλύτερος εχθρός σου ο εαυτός σου!
Μόλις χθες είχαμε την αποκάλυψη ότι ο Δήμαρχος Σύμης αρκούσε να προβεί σε μια απλή επίκληση στην Χρυσή Αυγή για να δει τον μηχανισμό του κράτους ξαφνικά να κινητοποιείται με τρόμο για να λύσει το πρόβλημα του νησιού, πριν το λύσουν οι «φασίστες». Αυτό, βέβαια, είναι μια απτή απόδειξη ότι το σύγχρονο σύστημα της κλεπτοκρατίας αδιαφορεί παγερά για τους Έλληνες, την Ελλάδα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο. Αντιστοίχως άλλοι κλάδοι εγκλωβισμένοι στην ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς δεν θα μπορούσαν να λύσουν ποτέ τα προβλήματα τους, αφού είναι καταδικασμένοι να έχουν ως συνδικαλιστές τους «κόκκινους» συνεργάτες του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού εκτρώματος της ψευτοκρατίας.
Βρήκαμε, λοιπόν, στο διαδίκτυο μια ανοιχτή επιστολή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα κόμματα και λέμε σχεδόν επειδή ως παραλήπτες έχει ορισμένα όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου πλην της Χρυσής Αυγής. Άμα δηλαδή στηρίζονταν οι δάσκαλοι και οι μαθητές της σημερινής κατακρεουργημένης Παίδειας στους συνδικαλισταράδες για να φροντίσουν για τα προβλήματα τους ήταν «χαμένοι από χέρι», όπως άλλωστε επί τόσα χρόνια που η Παιδεία μας φτωχαίνει, ξεπουλιέται και διαλύεται.
Πάλι καλά, όμως, η Χρυσή Αυγή είναι ενήμερη και αγρυπνούσα για τα τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν την Παιδεία και δεν περιμένει από τους συνδικαλισταράδες να ρωτήσουν την άποψη της για το ζήτημα. Ας μην ανησυχεί η Ελληνική Νεολαία! Η Χρυσή Αυγή δεν αναμένει την πρόσκληση των συνδικαλιστών που στην σύγχρονη «δημοκρατία» γίνονται εν τέλει βουλευτές των κομμάτων εξουσίας. 
Για του λόγου το αληθές δείτε την επιστολή εδώ....http://www.xryshaygh.com

Σαν σήμερα ... 10 Σεπτεμβρίου 1922, ΣΜΥΡΝΗ: Η φρικιαστική δολοφονία του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου.


Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αμφιβολία ως προς την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας του επισκόπου της Σμύρνης, του σεβασμιώτατου Χρυσοστόμου. 

Σήμερα φαίνεται επιβεβαιωμένο ότι η δολοφονία έγινε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 4-5 μ.μ. Στις λεπτομέρειες που ένας αυτόπτης Γάλλος μάρτυρας μου είχε ήδη δώσει, μπορώ να προσθέσω τα εξής: Όταν ο μητροπολίτης παρουσιάστηκε μπροστά στο στρατηγό Νουρεντίν πασά, που είχε στείλει να τον φέρουν με γυμνές ξιφολόγχες, ο σεβάσμιος ιεράρχης του έτεινε το χέρι. Ο Νουρεντίν φώναξε: «Δε θα μολύνω το χέρι μου με την επαφή του μιαρού χεριού σου. Ιδού οι αποδείξεις της ατιμίας σου», και του έδειξε έναν φάκελο με έγγραφα που περιείχαν κατηγορίες εναντίον του μητροπολίτη. «Φύγε! Το πλήθος σε περιμένει και θα σε τιμωρήσει, όπως σου ταιριάζει». 

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Σουλεϊμάν τον… «μεγαλοπρεπή»


Η προβολή από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 του σίριαλ «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» το οποίο είναι ξεκάθαρα προπαγανδιστικού περιεχομένου με σκοπό να εξωραΐσει την ιστορική πραγματικότητα, έχει προκαλέσει πλήθος διαμαρτυριών από τμήματα της ελληνικής κοινωνίας. Τελευταία «κρούσαμ» αντίδρασης, σημαντικά μέσα ενημέρωσης όπως οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Real News», ανακοίνωσαν ότι δεν θα διαφημίζονται κατά τη διάρκεια προβολής του συγκεκριμένου σίριαλ.

Ποιος ήταν όμως στην πραγματικότητα ο σύγχρονος πολιτιστικός πολιορκητικός κριός των Τούρκων; Απάντηση στο ερώτημα δίνει ο συνεργάτης μας, στρατιωτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωράτος, με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ώρες στο φιλικό μας «perialos.blogspot.gr», με τίτλο «Σουλεϊμάν και Ναυτική Ισχύς»:

«Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»


Ο Δρ John Coleman πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μέσης Ανατολής» ... και ότι η αποστολή τους ήταν να "κρατήσουν τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε οι φυσικοί της πόροι, το πετρέλαιο, να μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατείται ... "Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια δημιουργία του Λονδίνου, πλαστή ως η σημαιοφόρος μιας αρχαίας, αντι-θρησκευτικής (ειδωλολατρικής) αίρεσης που μαστίζει το Ισλάμ από την ίδρυση της ισλαμικής κοινότητας (Ούμα) από τον Προφήτη Μωάμεθ στον έβδομο αιώνα. Εκπροσωπώντας τον οργανωμένο ισλαμικό φονταμενταλισμό, η οργάνωση με την ονομασία Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum στα αραβικά) ιδρύθηκε επίσημα στην Αίγυπτο, το 1929, από τον Βρετανό πράκτορα Χασάν αλ-Μπάνα, ένας Σούφι μυστικιστή.

Σήμερα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν.

Οπως διαβάζουμε στο pentapostagma.gr η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα εργαλείο των Βρετανών παγκοσμιοποιητών των οποίων ο κύριος στόχος είναι η ανατροπή της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Χωρίς τους Βρετανούς, το «ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παρέμενε ένα νόθο, κατασταλτικό μειονοτικό κίνημα όπως ήταν ανέκαθεν, και η Μέση Ανατολή θα είχε παραμείνει σταθερή και ευημερούσα."

Οι πραγματικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι ... οι μυστικοπαθείς τραπεζίτες και χρηματιστές που στέκονται πίσω από την κουρτίνα, τα μέλη των παλαιών Αραβικών, Τουρκικών, ή Περσικών οικογενειών των οποίων η γενεαλογία τους τοποθετείται στην ολιγαρχική ελίτ, με ήπιες επιχειρηματικές σχέσεις καθώς και σχέσεις μυστικών υπηρεσιών με την μαύρη Ευρωπαϊκή αριστοκρατία και, κυρίως, με τη βρετανική ολιγαρχία.

Κατασκευάζοντας ένα ψεύτικο πόλεμο μεταξύ του ισλαμικού φονταμενταλισμού και της Δύσης, οι παγκοσμιοποιητές είναι σε θέση να επιτεθούν στον πραγματικό εχθρό τους, την ανθρωπότητα. Κινώντας τα νήματα, θα διασφαλίσουν ότι τόσο τα δυτικά όσο και τα μουσουλμανικά κράτη θα είναι υποβαθμισμένα και τελικά εντελώς υποταγμένα στην απεχθή διακυβέρνησή τους.

Οι παγκοσμιοποίησης εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιούν τους πολέμους για να ανατρέψουν, να διαφθείρουν και να καταστρέψουν το δυτικό πολιτισμό.

Σχεδιάζουν ένα νέο σύστημα φεουδαρχίας που θα εξαθλιώσουν τις μεσαίες τάξεις, θα μειώσουν τον πληθυσμό και θα υποδουλώσουν τις μάζες, αφήνοντας μόνο τους πλούσιους να υπηρετούνται από μια τεχνοκρατία. Όλος ο κόσμος θα μοιάζει με μια καταπιεστική τριτοκοσμική χώρα που θα διοικείται από το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ και τη Παγκόσμια Τράπεζα.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν έδρα το Λονδίνο και επίκεντρο την, υπό κυριαρχία των Rothschild, Τράπεζα της Αγγλίας, την MI-6 και την μυστικοπαθή εταιρία της Στρογγυλής Τράπεζας, η οποία γέννησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs)

agioritikovima.gr

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ! Να παρέμβει άμεσα η Ρεπούση…


Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης.Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό.Η τουρκάλα ιστορικός επισημαίνει πως αντίθετα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς που υποστηρίζουν ότι…

τη φωτιά στη Σμύρνη έβαλαν Αρμένιοι, υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο ηγέτης των νεότουρκων, Κεμάλ Ατατούρκ γνώριζε για τον εμπρησμό που κατάστρεψε σχεδόν πλήρως την πόλη και επιτάχυνε τον ξεριζωμό των Ελλήνων.
Μάλιστα, την ώρα που η Σμύρνη καιγόταν, ο Κεμάλ βρισκόταν στην πόλη και απολάμβανε τη θέα από το μπαλκόνι της αρραβωνιαστικιάς του, Λατιφέ.
Συγκεκριμένα, η τουρκάλα ιστορικός αναφέρεται σε άρθρο του υπασπιστή του Κεμάλ στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ το 1939, όπου περιγράφονταν λεπτομέρειες για την καταστροφή της Σμύρνης, από πυρκαγιά που κατέκαψε την πόλη από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
«Ο Μουσταφά Κεμάλ και η Λατιφέ κάποια στιγμή έμειναν μόνοι στο μπαλκόνι. Η πυρκαγιά συνέχιζε με όλη της δύναμη» έγραφε το άρθρο και παρέθετε τη συνομιλία Κεμάλ-Λατιφέ. Ο Κεμάλ ρώτησε την αρραβωνιαστικιά του: «Έχετε πολλά κτήματα στο σημείο της φωτιάς;»
Η Λατιφέ φέρεται να του απάντησε: «Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας μου είναι εκεί, αλλά, πασά μου, ας καούν όλα, εσείς να είστε καλά. Όταν υπάρχουν τέτοιες ευτυχισμένες μέρες, τι σημασία έχει η περιουσία. Σώθηκε η πατρίδα. Στο μέλλον μπορούμε να τα ξαναχτίσουμε»
Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό άρεσε στον Κεμάλ που της απάντησε: «Ναι, ας καούν και ας καταρρεύσουν, όλα μπορούν να επουλωθούν».

makeleio.gr

Γουρούνια βεβήλωσαν και το ΑΓΑΛΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1940Θεσσαλονίκη τώρα: Τάγματα εφόδου ακροαριστερών φασισταριών βεβήλωσαν το μνημείο για τις Ηπειρώτισσες γυναίκες, που προσέφεραν τα μέγιστα στον αντιφασιστικό αγώνα του 1940. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1940, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Δείτε τις φωτογραφίες από τα "έργα και τις ημέρες" των ανθρωπόμορφων χιμπατζήδων, που βεβηλώνουν τα πάντα.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. ΚαρδίτσαςΕνημερωτική δράση της Τ.Ο. Καρδίτσας
Ενημερωτική δράση έγινε την Κυριακή 9/9 από μέλη της Τ.Ο. Καρδίτσας στους δρόμους και στο κέντρο της πόλης με επικεφαλής τον συναγωνιστή Χρήστο Αθανασάκο. Οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για περίπου 2 ώρες, ξεχύθηκαν στους δρόμους και στην εμπορική αγορά και μοίρασαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος.Χρυσή Αυγή Τ.Ο Καρδίτσαςhttp://www.xryshaygh.com

Εξώδικο Χρυσής Αυγής κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.Εξώδικο Χρυσής Αυγής κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Δηλιγιάννη 50, όπως νομίμως εκπροσωπείται

                                                ΚΑΤΑ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  Νικολάου, Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Η απαράδεκτη και συκοφαντική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 10/9/2012 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος σε διαστρεβλωμένες δήθεν δηλώσεις του κόμματός μας, είχε ως συνέχεια την πρωτοφανή εν τοις πράγμασι κατάργηση της ελεύθερης λειτουργίας των γραφείων του κόμματός μας.

Με προφανή πολιτική εντολή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από σήμερα το μεσημέρι (10/9/2012) κλούβες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται προκλητικά σταθμευμένα έξω από τα κεντρικά πολιτικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Δηλιγιάννη 50, διενεργώντας ελέγχους σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται από αυτά. Η  υπό την «αίρεση» της εγκρίσεως της εκτελεστικής εξουσίας, λειτουργία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Ελληνικού Συντάγματος περί ελεύθερης συμμετοχής και δράσης σε πολιτικό κόμμα (άρθρο 29 παρ.1) καθώς και περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ.1), αποτελεί καταφανή συνταγματική εκτροπή, που δεν πρέπει να γίνει ανεκτή.

Η εκτελεστική εξουσία, υπερβαίνοντας εκδικητικά, για προφανείς λόγους «πολιτικού μάρκετινγκ» τη δικαιοδοσία της και φαλκιδεύοντας έμπρακτα κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και νομιμότητας, μετά την προαναγγελία ποινικών διώξεων για τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έπραξαν το νόμιμο καθήκον του κάθε πολίτη (275 ΚΠΔ) στη διεκδίκηση του κράτους δικαίου, οδηγεί το Πολίτευμα, εν έτει 2012, σε πρωτοφανή μονοπάτια.

Επειδή η Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να αποτελέσει το εύκολο άλλοθι για την αμνήστευση των διαρκών εγκλημάτων που έχουν διαχρονικά τελεστεί εις βάρος του Ελληνικού λαού και εξ ονόματός του, σε κάθε κρίσιμο πεδίο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Επειδή η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να πρυτανεύσει η νομιμότητα, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, συμφέροντα και δουλείες που επιβάλλονται διαχρονικά από το κομματικό κατεστημένο.


Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν θα εκχωρήσει την εντολή που τιμητικά της έδωσε ο Ελληνικός λαός για την προάσπιση των συμφερόντων του, στον άνισο πόλεμο που επιβάλουν στην πατρίδα μας, οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες του και τα μίσθαρνα όργανά τους.

            ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

                            ΖΗΤΟΥΜΕ


Να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα αποκαταστήσουν τη διαταραχθείσα νομιμότητα, από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο που υφίστανται τα μέλη μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας

Επιφυλασσόμεθα  παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αθήνα 10/9/2012

Συνέντευξη Γεώργιου Γερμενή για το παρεμπόριο

Συμμετοχή σε τελετή μνήμης σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστές στην Καστανούσα ΣερρώνΣυμμετοχή σε τελετή μνήμης σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστές στην Καστανούσα Σερρών
Σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε εκδήλωση εις μνήμην των σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστές το 1949 στα όρη Μπέλλες και Κρούσια. Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε στο μνημείο που έχει στηθεί λίγο έξω από την Καστανούσα Σερρών προς τιμήν των 150 στρατιωτών και των εκατοντάδων πολιτών που εφονεύθησαν από τους συμμορίτες.
Δυναμικό παρών στην τελετή έδωσε κλιμάκιο της Τ.Ο Σερρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το οποίο υποδέχτηκαν με εμφανή χαρά οι παρευρισκόμενοι, τονίζοντας ότι ήταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.
Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποίησε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Σερρών. Η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.


Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 20:00 - 22:00
Τηλέφωνο: 6938 721350....http://www.xryshaygh.com

Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή… by valentina strataki on 10 Σεπτεμβρίου 2012

na strataki on 10 Σεπτεμβρίου 2012
Post image for Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή… Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα περικοπών 11,5 δισ. που ζητά η τρόϊκα ήταν και η αντιμετώπιση του διαρκούς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Στο πλαίσιο αυτής της «αντιμετώπισης» αποφασίστηκε να αφαιρεθούν οι αστυνομικοί από την προστασία των βουλευτών του κόμματος, ενέργεια που «σηκώνει πολύ νερό» ως προς την νομιμότητά της.

Έτσι πριν λίγο ο Λαϊκός Σύνδεσμος απάντησε με εξώδικο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την απόφαση να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί φρουροί από την φύλαξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής – εκτός του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου – με την αιτιολογία, ότι ένας αστυνομικός δεν μπορεί να λειτουργεί ως προστασία σε ένα βουλευτή που … παραβαίνει το νόμο! Δηλαδή εξέδωσαν και δικαστική απόφαση!
Επίσης, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι από νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αναζητεί μέλη της τα οποία τυχόν συμμετείχαν στις δράσεις του κόμματος, αντί να αναζητεί τους λαθρομετανάστες.
Δηλαδή παίρνουν το μέρος των παράνομων λαθρομεταναστών, αντί των Ελλήνων και περιμένουν ο κόσμος να τους χειροκροτήσει! Μάλλον κάποιοι θέλουν να φτάσει η Χρυσή Αυγή γρήγορα στο 20%!
Πάντως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες παρήγγειλε σήμερα στους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών της Αθήνας και του Μεσολογγίου να επισπεύσουν το ταχύτερο την προανάκριση για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής κατά των παράνομων λαθρομεταναστών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την επίσπευση των δύο προανακρίσεων των επίμαχων αυτών υποθέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δικογραφίες και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας, σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή βουλευτών σε παράνομες ενέργειες.
Άποψή μας: Θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Δεν είναι τόσο θέμα κυβέρνησης, όσο θέμα ΕΕ.
Ετοιμάζουν το νομικό πλαίσιο για να αποβάλουν το κόμμα από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας, που βέβαια καμία σχέση δεν έχουν (πλέον…) με το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Αυτό θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.
Η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζεται με πολιτικό τρόπο αν η κυβέρνηση φανεί αποτελεσματική στην πολιτική ατζέντα που προβάλει το εθνικιστικό κόμμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το σύστημα θα θερίσει θύελλες.
Ιδού το εξώδικο της Χρυσής Αυγής:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Δηλιγιάννη 50, όπως νομίμως εκπροσωπείται
ΚΑΤΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάου, Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.
Κοινοποίηση: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Η απαράδεκτη και συκοφαντική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 10/9/2012 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος σε διαστρεβλωμένες δήθεν δηλώσεις του κόμματός μας, είχε ως συνέχεια την πρωτοφανή εν τοις πράγμασι κατάργηση της ελεύθερης λειτουργίας των γραφείων του κόμματός μας.
Με προφανή πολιτική εντολή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από σήμερα το μεσημέρι (10/9/2012) κλούβες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται προκλητικά σταθμευμένα έξω από τα κεντρικά πολιτικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Δηλιγιάννη 50, διενεργώντας ελέγχους σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται από αυτά. Η υπό την «αίρεση» της εγκρίσεως της εκτελεστικής εξουσίας, λειτουργία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Ελληνικού Συντάγματος περί ελεύθερης συμμετοχής και δράσης σε πολιτικό κόμμα (άρθρο 29 παρ.1) καθώς και περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ.1), αποτελεί καταφανή συνταγματική εκτροπή, που δεν πρέπει να γίνει ανεκτή.
Η εκτελεστική εξουσία, υπερβαίνοντας εκδικητικά, για προφανείς λόγους «πολιτικού μάρκετινγκ» τη δικαιοδοσία της και φαλκιδεύοντας έμπρακτα κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και νομιμότητας, μετά την προαναγγελία ποινικών διώξεων για τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έπραξαν το νόμιμο καθήκον του κάθε πολίτη (275 ΚΠΔ) στη διεκδίκηση του κράτους δικαίου, οδηγεί το Πολίτευμα, εν έτει 2012, σε πρωτοφανή μονοπάτια.
Επειδή η Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να αποτελέσει το εύκολο άλλοθι για την αμνήστευση των διαρκών εγκλημάτων που έχουν διαχρονικά τελεστεί εις βάρος του Ελληνικού λαού και εξ ονόματός του, σε κάθε κρίσιμο πεδίο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.
Επειδή η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να πρυτανεύσει η νομιμότητα, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, συμφέροντα και δουλείες που επιβάλλονται διαχρονικά από το κομματικό κατεστημένο.
Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν θα εκχωρήσει την εντολή που τιμητικά της έδωσε ο Ελληνικός λαός για την προάσπιση των συμφερόντων του, στον άνισο πόλεμο που επιβάλουν στην πατρίδα μας, οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες του και τα μίσθαρνα όργανά τους.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΟΥΜΕ
Να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα αποκαταστήσουν τη διαταραχθείσα νομιμότητα, από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο που υφίστανται τα μέλη μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας
Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Αθήνα 10/9/2012
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

(Visited 4 times, 4 visits today)

Ουδέποτε διετέθη αστυνομικός για τη φύλαξη των γραφείων της Χρυσής ΑυγήςΗ Χρυσή Αυγή διαψεύδει και καταγγέλλει τους ανενημέρωτους και αστοιχείωτους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. Ουδέποτε διετέθη αστυνομικός ή κλούβα για τη φύλαξη των κεντρικών μας γραφείων. Εκτίθενται ανεπανόρθωτα όσοι διαδίδουν αυτά τα ψεύδη και ταυτόχρονα συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα με τις θλιβερές τους δηλώσεις. Σε πολλά blog  για να καλύψουν την αντισυνταγματική αυτή ενέργεια ισχυρίζονται ότι υπήρχε πάντοτε λεωφορείο της Αστυνομίας στα Κεντρικά Γραφεία και τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά!http://www.xryshaygh.com

Μέσα και στη σωματεμπορία οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»!Μέσα και στη σωματεμπορία οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»!
Παρά τις παραπλανητικές κραυγές των γνωστών «αλληλέγγυων», πως οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας είναι… αγγελούδια και αδίκως τους κατηγορούμε, άλλα αποδεικνύονται από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Πως οι «κακόμοιροι κ.τ.λ.» είναι βαθιά χωμένοι μέσα σ’ όλα τα είδη της εγκληματικότητας.
Μια τριμελή, λοιπόν, σπείρα μαστροπών εξάρθρωσε η αστυνομία στη Χαλκίδα. Και οι τρεις προαγωγοί ήταν «κακόμοιροι κ.τ.λ.», οι δύο από το Πακιστάν, ηλικίας 41 και 37 ετών αντιστοίχως, κι ο άλλος από την Ρουμανία (μέλος της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας), ο οποίος μάλιστα είναι ανήλικος (17χρονος!). Η κοπέλα που εξέδιδαν ήταν μια 26χρονη από την Ρουμανία. Η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε συνεννόηση με τον 17χρονο και στο ραντεβού το οποίο έκλεισαν τους πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις έκλεισε η «αγοραπωλησία» επενέβησαν άλλοι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.».
Κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους «υπερασπιστές», «αλληλέγγυους» κ.λπ. προστάτες των λαθρομεταναστών. Ούτε μια τόση δα ανακοινωσούλα, έστω από τις… φεμινίστριες των ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, που όπως φαίνεται το δράμα της 26χρονης δεν τους συγκίνησε καθόλου. Ενώ αν ήταν Έλληνες αυτοί που την πουλούσαν, θα τους συγκινούσε πολύ… http://www.xryshaygh.com

λίας Κασιδιάρης: Όταν μιλά ο Δένδιας η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 1%!

Ηλίας Κασιδιάρης: Όταν μιλά ο Δένδιας η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 1%!
Φαρμακερά ΄΄βέλη΄΄κατά του υπουργού  Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια,εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄ Ηλίας Κασιδιάρης . 
Σχολιάζοντας την απόφασή του να σχηματιστεί ονομαστική δικογραφία για δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τα επεισόδια στη Ραφήνα, είπε,΄΄Όποτε ανοίγει το στόμα του ο Δένδιας, ανεβαίνει τουλάχιστον 1% η Χρυσή Αυγή», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.


Λίγο αργότερα σε ανακοίνωση  που εξέδωσε  ο κ. Κασιδιάρης απαντά λεπτπμερέστερα  στον Νίκο Δένδια.

«Καθ' όλα νόμιμες οι ενέργειες των μελών μας», αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.

«Να πάψει το κράτος να κάνει πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες», συμπλήρώνει.

Και συνεχίζει,«Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να κάνουν πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες. Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αιτιολογήσουν την πολύχρονη ανοχή τους στο παρεμπόριο, κατηγορούν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής για «αντιποίηση αρχής» και «απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Για την ιστορία τους υπενθυμίζουμε ότι οι βουλευτές μας διενέργησαν τους ελέγχους ως απλοί Έλληνες πολίτες, που έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν αν ένα προς πώληση αγαθό είναι προϊόν λαθρεμπορίου».

«Οι άσχετοι και αστοιχείωτοι αρμόδιοι του ΠΡΟ-ΠΟ, ας ξαναδιαβάσουν το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όλοι όσοι υποθάλπουν για χρόνια το έγκλημα και έχουν οδηγήσει τη χώρα σ' αυτή την τραγική θέση είναι πρώτα απ' όλα υπόλογοι για παράβαση καθήκοντος. Η ανοχή στην παρανομία, είναι συνενοχή. Η Χρυσή Αυγή, αφουγκραζόμενη το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων εμπόρων και μικροπωλητών, που έχουν γονατίσει από τη μάστιγα του παρεμπορίου, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, θα συνεχίσει το διμέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αδικία και την παρανομία» καταλήγει η ανακοίνωση της ''Χρυσής Αυγής''.

Ιδού το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ – Μια απίστευτη ομολογίαΙδού το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ – Μια απίστευτη ομολογία
«Εμείς είμαστε οι μόνοι και οι τελευταίοι που υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και το σύνταγμα»!
Πραγματική παράκρουση έχουν πάθει τα στελέχη των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου με την εκπληκτική και ασταμάτητη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Εκεί όμως που έχει πέσει πραγματικός πανικός, είναι στο κόμμα των ορφανών του Τσαουσέσκου. Οι λόγοι είναι ευκόλως κατανοητοί. Νόμιζαν πως είχαν βάλει τον κοσμάκη στο… τσεπάκι τους και πως αυτοί και μόνο αυτοί θα εισέπρατταν την οργή του λαού (για να την εξαργυρώσουν αργότερα με τον γνωστό τρόπο, που ταιριάζει απολύτως στο ανύπαρκτο «ήθος της αριστεράς – δείτε την ως τώρα εξέλιξη των αριστερών που ενσωματώθηκαν στο σύστημα…). Τώρα, όμως, με την Χρυσή Αυγή έχουν βρει το… μάστορά τους. Τέρμα στα μονοπώλια και την αριστερή ιδεολογική –και όχι μόνον- τρομοκρατία βάνει η Χρυσή Αυγή, και το γεγονός αυτό τους φέρνει… ζαλάδες και ιλίγγους. Και ο καθείς γράφει κι από ένα οργισμένο άρθρο και προτείνει το δικό του… μαντζούνι για την… ανάσχεση του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Σήμερα, εμείς οι μόνοι πραγματικοί επαναστάτες και δημοκράτες που δε φοβόμαστε την αντίθετη άποψη –ακόμα κι αν μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν- και που πιστεύουμε στην ελεύθερη βούληση των αναγνωστών μας, σας μεταφέρουμε αυτούσιο ένα μανιασμένο εναντίον μας άρθρο κάποιου Βαγγέλη Γέττου, ο οποίος δηλώνει νομικός και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Θεσμική ιπποσύνη». Ο γράφων κατηγορεί τα συντρόφια του πως παραείναι… ιππότες απέναντί μας και προτείνει… σκληρή αντιμετώπιση, υπενθυμίζοντας (στον επίλογο) πως «εμείς είμαστε οι μόνοι και οι τελευταίοι που υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και το σύνταγμα». Η ομολογία αυτή –που είναι πέρα για πέρα αληθινή- είναι πραγματικά συγκλονιστική! Οι δήθεν εχθροί του συστήματος, δήθεν αντικαθεστωτικοί, δήθεν αντιμνημονιακοί και πολλά άλλα δήθεν, δηλώνουν πως είναι τα πιο πιστά «μαντρόσκυλα» του εν πολλαίς αμαρτίαις καταρρέοντος μεταπολιτευτικού καθεστώτος, της ξενοκρατίας, κλεπτοκρατίας, μιζοκρατίας και εν τέλει του ξεπουλήματος της πατρίδας και της ολοκληρωτικής εξαθλίωσης των Ελλήνων! Αλλά, πολλά είπαμε. Τους παραδίνουμε στην αλάθευτη κρίση σας:
«Οι δύο σταθερές συνιστώσες της πολιτικής διαλεκτικής της Αριστεράς, ο λόγος εντός και εκτός των θεσμών, όσον αφορά το θέμα της Χρυσής Αυγής, αποκτούν μια νέα σημασία.
Κυριαρχεί σταθερά το ερώτημα πώς πολεμάς έναν αντίπαλο που φαντάζει ανώτερος επειδή αυτός δεν εγκλωβίζει τη δράση του μέσα στο δεδομένο θεσμικό πλαίσιο, γιατί απλούστατα δεν το αναγνωρίζει, ενώ εσύ, χωρίς να εγκλωβίζεσαι σε αυτό, το σέβεσαι και το αξιοποιείς ή, τουλάχιστον, προσπαθείς. Σε αυτήν τη θεσμική προσπάθεια εξαντλείται το παρόν σημείωμα, χωρίς προφανώς να αγνοεί και να υποβαθμίζει την εξωθεσμική σύγκρουση με τον νεοναζισμό. Ακολουθούν τρία σημεία-καθήκοντα στο πλαίσιο της δημόσιας θεσμικής μας δράσης που μπορούν να παραγάγουν άμεσα αποτελέσματα.
1ο σημείο. Ως προς τη συνύπαρξή μας ή μη με τους νεοναζί στους θεσμούς, από τη Βουλή μέχρι το σωματείο: η σιωπή πέθανε. Ο αναχωρητισμός κάθε είδους απέναντι στη φυσική παρουσία των νεοναζί μόνο αρνητικές επιπτώσεις επιφέρει. Ο νεοναζισμός επενδύει στον τρόμο, στην αποκλειστικότητα της βίαιης παρουσίας ενάντια στους αντιπάλους του και στο αίσθημα της καθαρά σωματικής, βίαιης παρουσίας του για να συγκινήσει τους υποστηρικτές του. Η ίδια η παρουσία των καθισμένων στα βουλευτικά έδρανα νεοναζί λειτουργεί, ως προς τους ίδιους αλλά και τους υποστηρικτές τους, ως πανηγυρική επιβράβευση της βίας. Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εικόνας, που εγγενώς μεγεθύνει την αντίθεση, η απουσία, κατά τις πρώτες μέρες της νέας βουλής, 71 βουλευτών εξαιτίας 18 άλλων, υπό οποιαδήποτε ιδεολογική συνθήκη, και αποθαρρύνει τους αντιπάλους της ναζιστικής βίας ως φυσικής παρουσίας, και ενθαρρύνει τους υποστηρικτές της. Εκτός και αν ήδη θεωρούμε ιστορικό πτώμα τον λόγο και τη δύναμή του.
2ο σημείο. Το θέμα της σωματικής επίθεσης σε τρεις μέχρι τώρα αριστερές βουλευτίνες θα μπορούσε να αποτελεί κεφάλαιο της Καινής Διαθήκης, λόγω του τρόπου με τον οποίο χειριστήκαμε τα περιστατικά: “αν χτυπήσουν μία αριστερή βουλευτίνα, άσ’ τους να χτυπήσουν κι άλλη μία’’. Η πλειοψηφία του χώρου μας, όπως πολύ νωρίς διαφάνηκε, δεν αντιλήφθηκε ότι ο νεοναζιστικός αντικοινοβουλευτισμός δεν χάνει, αλλά κερδίζει από τα επώνυμα πλέον χαστούκια (και όχι μόνο τα ανώνυμα νυχτερινά μαχαιρώματα) εναντίον βουλευτών. Η διαφθορά του πολιτικού συστήματος έδωσε πολλά χαστούκια στην κοινωνία και τώρα ο νεοναζί αναπαριστά τη δήθεν εκδίκηση. Και είναι ο μόνος που το έκανε τόσο παραστατικά. Να γίνουν άμεσα: διαβήματα στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να απαιτηθεί η άρση της ασυλίας των υπόδικων χρυσαυγιτών βουλευτών, να κατατίθενται πάραυτα μηνύσεις, να απαιτηθεί από το ΕΣΡ η επιβολή προστίμων και η αφαίρεση της άδειας απ’ όποιον μιντιάρχη επιχαίρει, να απαιτηθεί από τη φρουρά της Βουλής το ξήλωμα των φρουρών που παρακολουθούσαν το συμβάν με την Κατριβάνου τυρβάζοντας περί άλλων.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Παράνομο σχέδιο τρομοκρατίας - Διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα γραφεία μαςΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Παράνομο σχέδιο τρομοκρατίας - Διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα γραφεία μας
Διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής - Συκοφαντική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ - Μηνύσεις κατά της αστυνομίας από τον Λαϊκό Σύνδεσμο
Αυτή τη στιγμή πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα κεντρικά μας γραφεία επί της οδού Δηλιγιάννη  με ρητές εντολές να ελέγχουν και να προσαγάγουν όποιον κινείται προς τα γραφεία ή εξέρχεται από αυτά. Αυτή είναι η σταλινικού τύπου δημοκρατία του καθεστώτος του μνημονίου. Μεταφέρουμε αυτούσιο απόσπασμα της θλιβερής ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ. που συνετάχθη καθ’ υπαγόρευση των κομισάριων του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ:
«Ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος»

Αυτό είναι το περιβόητο “ήθος της Αριστεράς” και των “κοινωνικών αγωνιστών”Αυτό είναι το περιβόητο “ήθος της Αριστεράς” και των “κοινωνικών αγωνιστών”
Έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία!
Η θέα της Ελληνικής Σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού ..."ερέθισε" έναν 35χρονο αναρχικό, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να ...γδυθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια!
Mόλις τον είδαν έτσι οι γονείς του, υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως… τρόπαιο του «κατορθώματός» του!
Πηγήhttp://www.xryshaygh.com

Μια οφειλόμενη απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΜια οφειλόμενη απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Σε απάντηση της επιστολής της βουλευτή Σάμου κας Αγνής Καλογερή στο Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε προ ημερών θα θέλαμε να την ενημερώσουμε για τα εξής:
Πρωτίστως δεν αναφερθήκαμε πουθενά για απανθρωπιά των Ελλήνων Ένστολων Αστυνομικών. Άλλωστε νοιώθουν και αυτοί, όπως όλοι μας άλλωστε, το ‘’χέρι της Δημοκρατίας’’, που τόσο βίαια και απάνθρωπα, μέσω των μισθών τους, τους σπρώχνει προς την ανέχεια. Εν συνεχεία γίνεται λόγος για τη Συνθήκη της Γενεύης και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα ανθρώπινα Δικαιώματα. Και αναρωτιόμαστε με τη σειρά μας για τους Έλληνες, που ως Ελλάδα ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν ισχύουν τα ίδια δικαιώματα και οι ίδιοι νόμοι; Γιατί τα βιώματα που έχουμε μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως προερχόμαστε και από άλλο πλανήτη, αφού οι νόμοι ισχύουν για όλους τους άλλους πλην εμάς των Ελλήνων. Των Ελλήνων που καθημερινά υπόκεινται σε βιασμούς, ξυλοδαρμούς και ληστείες από τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, αφού το κράτος πρόνοιας καθημερινά τούς γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη. Ούτε ‘’νύχτες των κρυστάλλων’’ υποσχόμαστε ούτε ανιστόρητοι είμαστε. Απλά δε δεχόμαστε να μας μαθαίνετε την ιστορία μας όπως εσείς θέλετε να τη μάθουμε.
Μετά από όλα αυτά, απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων για το κλείσιμο των συνόρων μας και την άμεση απέλαση κάθε παράνομου μετανάστη, όποιας ηλικίας ή φύλου και αν είναι αυτός. Επιτέλους, ας στρέψουν μερικοί την ευαισθησία τους και στα 6χρονα Ελληνόπουλα και στις μανάδες τους, που όχι απλά υποφέρουν, αλλά ζούνε καθημερινά το δικό τους πόλεμο, χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν. Όλοι αυτοί περιμένουν από εμάς να τους βοηθήσουμε και να είναι σίγουροι ότι είμαστε πρόθυμοι να τους προσφέρουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Εννοείται πως θα προσπεράσουμε τις εκφράσεις για ‘’μπρατσωμένους Χρυσαυγίτες‘’ και ‘’αυτόκλητους Βελιγκέκες’’, που είναι επιεικώς αστείοι  και αγγίζουν τα όρια του λαϊκισμού. Όσο για τους Έλληνες πρόσφυγες του εξωτερικού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κανένας από αυτούς δε μετανάστευσε παράνομα στη χώρα προορισμού του, ούτε έφτασε με τη βοήθεια καμίας βάρκας, ούτε ζήτησε τη βοήθεια κανενός δουλεμπόρου. Όλοι μετανάστευσαν τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες, μετά τις ευκαιρίες για εργασία που έψαχναν. Κάτι ανάλογο βέβαια συμβαίνει και στις μέρες μας, όπου χιλιάδες Ελληνόπουλα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν ΝΟΜΙΜΑ προς χώρες του εξωτερικού αναζητώντας εργασία.

Φρικτό έγκλημα στην Ηλεία…Φρικτό έγκλημα στην Ηλεία…
Πακιστανοί απήγαγαν Πακιστανό και τον έθαψαν ζωντανό; - Μουγκάθηκαν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές»!
Πολλές και συγκλονιστικές λεπτομέρειες μάθαμε για το φρικτό έγκλημα που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Ηλεία, με θύμα έναν Ιερέα και ηθικό αυτουργό την ίδια του τη γυναίκα. Και πολύ σωστά. Υπήρξε, όμως, κι άλλο ένα φρικτό έγκλημα που έγινε στην ίδια περιοχή, αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ το έθαψαν! Όπως θαμμένο βρέθηκε και το θύμα!
Πρόκειται για έναν 23χρονο Πακιστανό, που βρέθηκε την Παρασκευή θαμμένος σε κατάσταση αποσύνθεσης, στην περιοχή «Καλαθάς» στην Κεραμιδιά Ηλείας. Όπως έγινε γνωστό, ο Πακιστανός είχε απαχθεί στα μέσα του Αυγούστου από μια εγκληματική συμμορία ομοεθνών του, που ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του στο Πακιστάν, και βρέθηκε θαμμένος με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του! Μετά την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο πτώμα του, θεωρείται πολύ πιθανόν να ετάφη ζωντανός! Ωστόσο, αυτό θα εξακριβωθεί μετά από ιστολογική εξέταση, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.
Στη φρικτή και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα δολοφονία, συμμετείχαν έξι ομοεθνείς του θύματος, αλλά μόνο ο ένας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 22χρονο,  αυτόν που υπέδειξε το σημείο που είχαν θάψει τον άτυχο 23χρονο, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Αυτά είναι, λοιπόν, τα δήθεν «ρατσιστικά» εγκλήματα, για τα οποία ωρύονται και τα χρεώνουν έμμεσα ή άμεσα στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, τα κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ντόπια και ξένα, οι ΜΚΟ, ο Συνήγορος του Πολίτη (λαθρομετανάστη), ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και άλλες… αντιρατσιστικές δυνάμεις. «Ξεχάσαμε» τον λαλίστατο σε άλλες περιπτώσεις και προκλητικότατο πρόεδρο των εν Ελλάδι Πακιστανών, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση σιώπησε και κρύβεται. Γιατί άραγε;
(ΥΓ): Μήπως κι αυτό το έγκλημα έχει καταχωρηθεί στη λίστα που κυκλοφορεί απ’ όλους τους παραπάνω, με τα 500 (!!!) «ρατσιστικά» εγκλήματα που δήθεν έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012; Δεν αποκλείεται!    http://www.xryshaygh.com

Ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Πειραιά και της ΝίκαιαςΕνημερωτική δράση στις γειτονιές του Πειραιά και της Νίκαιας
Περισσότεροι απο 150 συναγωνιστές παρευρέθηκαν σήμερα στη μεγαλειώδη δράση της Χρυσής Αυγής στον ΠΕΙΡΑΙΑ με διοργανωτή την Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ, με την συμμετοχή της Τ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και την Τ.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη πεζοπορεία  στα στενά του Πειραιά με την αποδοχή και την συμπαράσταση του κόσμου να είναι μονίμως έκδηλη.

Ακολούθησε μοτοπορεία στις περιοχές Φρεατίδα, Ζέας, Πειραϊκή, Καστέλλα, Παρασκευά, Μικρολίμανο  και κυρίως στα στενά του Πειραιά. Η πορεία στο τέλος της έφτασε κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά και έληξε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυρισμό προς τα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας  λόγω του μεγάλου όγκου από μηχανές έγινε και μια μοτοπορεία στα στενά της Π. Κοκκινιάς και στα Μανιάτικα. http://www.xryshaygh.com

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Οι 22 οπλίτες της Ερεχθηίδας φυλήςΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Οι 22 οπλίτες της Ερεχθηίδας φυλής
που έπεσαν μαχόμενοι στην μάχη του Μαραθώνα
Τα περσικά πλοία έσχισαν το Αιγαίο πέλαγος μεταφέροντας στην Αττική γη 40.000 με 100.000 στρατεύματα, με αρχηγούς τον Δάτη και τον Αρταφέρνη. Ο Δάτης ήταν Μήδος στην καταγωγή και παλαίμαχος στρατηγός, ενώ ο Αρταφέρνης ήταν Πέρσης και ανιψιός του μεγάλου βασιλιά Δαρείου. Επίσης, τους ακολουθούσε σαν πιστό σκυλί, ο Ιππίας γιος του τυράννου Πεισιστράτου, ατιμάζοντας με τον χειρότερο τρόπο την γενιά του, οδηγώντας τους βαρβάρους στην πάνσεπτη Αττική γη.
Οι Αθηναίοι μόλις έμαθαν πως έρχονται οι Πέρσες για να τους σκλαβώσουν, έστειλαν αγγελιοφόρους στην Σπάρτη και σ' άλλες πόλεις για να στείλουν βοήθεια. Όλοι χωρίς να χάσουν χρόνο συνέδραμαν στην πανστρατιά, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Μιλτιάδης. Διασχίζοντας την Αττική έφτασαν στην πεδιάδα του Μαραθώνος, όπου και στρατοπέδευσαν στο Ηράκλειον (ιερό του Ηρακλέους). Απέναντί τους σε 1.5 χιλιόμετρο απόσταση είχαν στρατοπεδεύσει οι Πέρσες.
Ανάμεσα στους Αθηναίους οπλίτες ήταν και οι άνδρες της Ερεχθήιδας φυλής, που αποτελούνταν από 1.000 οπλίτες. Στο σύνολό τους οι Αθηναίοι ήταν 10.000 ετοιμοπόλεμοι οπλίτες, 1.000 από κάθε φυλή της Αθήνας.
Το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας, οι Αθηναίοι είδαν να κατηφορίζουν το βουνό 1.000 οπλίτες από τις Πλαταιές της Βοιωτίας με αρχηγό τον Αρίμνηστο, που έρχονταν να πολεμήσουν στο πλευρό τους.
Τα δύο στρατόπεδα παρέμεναν άπραγα για ημέρες, περιμένοντας η κάθε πλευρά την αντίπαλη να επιτεθεί πρώτη. Ο Μιλτιάδης κατέστρωσε το σχέδιο της μάχης που -παρότι ριψοκίνδυνο- αν πετύχαινε, θα συνέτριβε όλη την δύναμη των Περσών. Θα παρέτασσε τους άνδρες του με ενισχυμένα τα δυο κέρατα (άκρα) της φάλαγγας και αδυνατισμένο το κέντρο της.
Οι Αθηναίοι παρατάχθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο του Μιλτιάδη. Αρχίζοντας από το δεξιό κέρας ήταν παραταγμένες οι 10 Αθηναϊκές φυλές: Αιαντίδα, Ακαμαντίδα, Ιπποθοωντίδα, Οινηίδα, Αντιοχίδα, Λεοντίδα, Πανδιωνίδα, Αιγηίδα, Κεκροπίδα και Ερεχθηίδα. Στο αριστερό άκρο ήταν οι 1.000 Πλαταιείς. Η Αιαντίδα, Ακαμαντίδα, Ιπποθοωντίδα και η Οινηίδα παρατάθχηκαν με βάθος 8 ζυγών η κάθε μία και πλάτος μετώπου 125 μέτρα. Η συνολική έκταση που κατελάμβαναν και οι τέσσερις φυλές ήταν 500 μέτρα. Στο κέντρο της φάλαγγας ήταν οι δυο φυλές, Αντιοχίδα και Λεοντίδα με αρχηγούς τον Θεμιστοκλή και τον Αριστείδη, με βάθος τεσσάρων ζυγών η κάθε μία και πλάτος μετώπου 625 μέτρα. Οι υπόλοιπες τέσσερις φυλές παρατάχθηκαν όπως και οι 4 πρώτες, σχηματίζοντας ένα αραγές μέτωπο μήκους 1.625 μέτρων από ασπίδες, δόρατα και κράνη.
Λυκαυγές της 12ης Σεμπτεμβρίου του 490 π.Χ. στην πεδιάδα του Μαραθώνα. Τους δύο στρατούς χωρίζει ο χείμαρρος Χάραδρος και μια απόσταση 1.500 μέτρων. Οι Αθηναίοι με τους Πλαταιείς έχοντας μπροστά τους σαλπιγκτές, βάδιζαν με αργό βήμα ψάλλοντας τον παιάνα εναντίον των Περσών. Ανάμεσά τους στο αριστερό μέρος της φάλαγγας, δίπλα στους Πλαταιείς βρίσκονταν η Ερεχθηίδα φυλή με 22 παλληκάρια που τιμούσαν τα όπλα της πατρίδας. Αυτοί ήταν οι: Δρακοντίδης, Αφσεφής, Ξένος, Γλαυκράτης, Τιμόξενος, Θέογνις, Διόδορος, Ευχσίας, Ευφρονιάδης, Ευκτήμων, Καλλίας, Αραιθίδης, Τόλμις, Αντίας, Θουκυδίδης, Δίος, Αμυνόμαχος, Λεπτίνης, Αισχραίος, Πήρων, Φαιδρίας και ο Αντιφών.

Ενάντια στην ξενοκρατία, για μια Μεγάλη, Ελεύθερη ΕλλάδαΕνάντια στην ξενοκρατία, για μια Μεγάλη, Ελεύθερη Ελλάδα
Μιλώντας για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, αυτό, που προπαντός έχει σημασία είναι εξ αρχής να διευκρινίσεις για ποια Ελλάδα μιλάμε και ποια Ελλάδα ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι μιλώντας για τον «τόπο», για την «χώρα», όλοι εννοούν το ίδιο πράγμα. Οι πολιτικοί μας πιστεύουν ότι Ελλάδα είναι απλά ένας λαός, που επιθυμεί την ειρήνη του, την «ησυχία» του, την ευημερία του και τίποτε πέραν αυτού. Επιπλέον, πιστεύουν ότι για χάρη αυτής της «ησυχίας, της καλοπέρασης και της ειρήνης» καλόν θα είναι να παραμερίζεται η «αναχρονιστική» εμμονή σε έννοιες όπως: Εθνική Αξιοπρέπεια, Τιμή, Ιστορικό Πεπρωμένο και τέλος η Εθνική Ελευθερία.
Αυτούς που πιστεύουν όλα αυτά, χωρίς δισταγμό θα χαρακτηρίσω ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, μοιραίους για τον Λαό μας καιροσκόπους, δοτούς εξουσιαστές της χώρας μας, πειθήνια όργανα της Ξενοκρατίας…http://www.xryshaygh.com

Миша : Θα κωλώσουμε στον Σταϊκούγα και τον Μυταράκη;

Misha Sarov
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΒΔΕΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ …
ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΛΩΡΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;;; ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΆΚΗ ;;;;
ΩΡΕ ΛΕΒEΝΤΕΣ , ΕΝΑ ΦΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΡΕΙΌ ΤΟΥ !!!
ANTE NA MAΣ ΔΩ !!!!

Άλμπερτ Αϊνστάιν: "Μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Έλληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή"

«Κύριοι, ζητήσατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πράγματα, κανείς σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δάσκαλός μου, ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε τον δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη, σκέψη και έρευνα.
Και για να μην σας κουράσω, σας το λέω...έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Έλληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, στον οποίο, εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική, η σοφία του αιώνα μας, χρωστάμε τα πάντα»

Η δήλωση ανήκει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Για τον Καραθεοδωρή, δεν μας μίλησε κανείς στο σχολείο. Φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει το περιθώριο να ξεχνά τέτοιους Έλληνες...

Ας αναλάβουμε λοιπόν εμείς οι ίδιοι τις ευθύνες μας. Ας διαλέξουμε εμείς με ποια Ελλάδα θα ασχολούμαστε και ίσως τότε να είμαστε περήφανοι για πολλούς λόγους που είμαστε Έλληνες κι όχι μονάχα για τα πολεμικά έπη του 1821 και του 1940.

Υπάρχει η Ελλάδα του Καραθεοδωρή, του Παπανικολάου, του Εl Greco και δεκάδων άλλων Ελλήνων που δεν βρήκαν θέση στα σχολικά βιβλία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Έξω οι άνεργοι από τη χώρα... Να ζήσουμε με τους λαθρομετανάστες! Εκτύπωση E-mail 10-09-2012 08:49:14


Ζούμε σε μια «αριστερή» χώρα, της κακιάς ώρας, όπου το υπουργείο Οικονομίας έχει κορβανά μόνο για τους κομματικούς στρατούς-ψηφοφόρων κυνηγώντας ό,τι λέγεται ιδιωτική πρωτοβουλία, το υπουργείο Ανάπτυξης τρέμει να κάνει ανάπτυξη με ιδιώτες, το υπουργείο Περιβάλλοντος ανταγωνίζεται τους Δήμους στους διωγμούς μόνο των ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά, ταυτόχρονα, όλοι υπόσχονται να λύσουν το ογκώδες πρόβλημα της ανεργίας.

Όπως τα έχουν κάνει και όπως συνεχίζουν, συντηρώντας τον αριστερισμό τους μπας και στεναχωρήσουν την αλητεία των «επαναστατών» της πυρκαγιάς... που ξέρουν μόνο να καίνε κτίρια και ανθρώπους ας διώξουν και τους άνεργους και ας ζήσουμε με τους λαθρομετανάστες μας, με τις «ελευθερίες» μας, με τις «μαϊμούδες» συνταξιούχους, ανάπηρους, πολύτεκνους, εργαζόμενους στο κράτος, με τους τσαμπατζήδες, τους τρακαδόρους τους φοροφυγάδες και με τα ανύπαρκτα και ανίκανα υπουργεία μας. Στο κάτω-κάτω μόνο 1.500.000-2.000.000 θα είναι οι άνεργοι του χρόνου τέτοιο καιρό!!

Τι τους θέλουμε τους «κηφήνες»; Να μας τρώνε τα επιδόματα ανεργίας; Μήπως πρόκειται να αλλάξουμε νοοτροπία και να τους βρούμε δουλειά;

Για την «σοβιετική» Ελλάδα και την συνείδηση πολύ μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης ιδιώτης επιχειρηματίας σημαίνει μόνο απατεώνας, μόνο φοροφυγάς, άθλιος εχθρός του λαού, μπαγάσας κρατικοδίαιτος και αισχρός κερδοσκόπος. Τίποτε άλλο. Απολύτως τίποτε άλλο.

Οι στρατιές όμως των φοροφυγάδων και τρακαδόρων γιατρών, δικηγόρων, αρχιτεκτόνων, καθηγητών, καλλιτεχνών, αγροτών της Αθήνας... και άλλων συναφών είναι ευλογημένες γιατί κατά τεκμήριο είναι αριστεροί... Και αυτό το κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξει για 10-15 χρόνια αφού με διάδοχο στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ επισημοποιείται η συγκεχυμένη σήμερα αριστερή «οικονομική πολιτική» και η ιστορία της.

Ας την δούμε διαχρονικά. Το 1975 όταν άρχισαν οι κρατικοποιήσεις με το επιχείρημα των «χουντικών συμβάσεων» (για να φανούν «δημοκρατικότεροι και πολυσυλλεκτικοί» ως κόμματα) κρατούσαν και υπουργείο Βιομηχανίας και υπουργείο Εμπορίου και υπουργείο Ναυτιλίας τα οποία (μέχρι τότε) έκαναν πράγματι δουλειά.

Βεβαίως τότε είχαμε και βαριά βιομηχανία (ναυπηγεία, άμυνα, χάλυβα, τσιμέντα, χημικά, λιπάσματα, αυτοκίνητα, νικέλιο, πετρέλαιο, αλουμίνιο, μεταλλεύματα) την οποία διέλυσαν σχεδόν (αντίστοιχες σημερινές στο σύνολό τους δεν ανταγωνίζονται ούτε μία εκείνης της περιόδου) είτε με κρατικοποίηση είτε με συρρίκνωση λόγω ραγδαίας πτώσης της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Το 1982 και μετά η βλακώδης σοσιαλιστική προπαγάνδα και κάποιοι κομματικοί σύμβουλοι του τότε υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κατάργησαν τα υπουργεία Βιομηχανίας, Εμπορίου και αργότερα Ναυτιλίας (σχηματίζοντας Γενικές Γραμματείες στα πρότυπα του σοβιέτ).

Ιδρύσαν όμως και συντήρησαν μέχρι σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού λες και μέχρι τότε είμαστε απολίτιστοι... Βεβαίως οι εν συνεχεία «ρεμούλες» μέσω των πόρων του συγκεκριμένου υπουργείου εξήγησαν πλήρως την σημασία της ιδρύσεώς του...
Το 1984 με Προεδρικό Διάταγμα (αριθ.84) ξεκίνησε διωγμός των βιομηχανιών και βιοτεχνιών Αττικής με το πρόσχημα της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος. Στην ουσία επρόκειτο για εξυπηρέτηση κομματικών Δημάρχων που μάζευαν ψήφους διώχνοντας εργοστάσια. Το Διάταγμα αυτό αποδείχθηκε άχρηστο το 2005!!, δηλαδή μετά από 20 χρόνια, και ανακλήθηκε με νόμο που όμως έχει σχεδόν τα ίδια χάλια...

Το 1985 οι τότε Σύνδεσμοι Βιομηχάνων βλέποντας ότι το κλίμα δεν τους σηκώνει στην ελληνική σοβιετία μετονομάσθηκαν σε Σύνδεσμοι Ελληνικών Βιομηχανιών ώστε να μην χτυπάει... το βιομήχανος.

Το 1995, δηλαδή μετά από 10 χρόνια, κατάλαβαν ότι εκτός από τις κρατικοποιήσεις της σοσιαλμανίας (Ανδρεάδης, Νιάρχος, Τσάτσος, Μποδοσάκης, Κεφάλας, Δράκος) κρατικοποίησαν κατά λάθος και βιομηχανίες (που θα ήταν καλύτερα να τις έσωναν αφαιρώντας το 95% από τους ιδιοκτήτες τους όπως τους είχαν πει αρκετοί επιστήμονες). Τις πλήρωσαν από τον κρατικό κορβανά 50 φορές πάνω από τα χρέη τους και τις πούλησαν για οικόπεδα!!!

Το 2005, πάλι μετά από δέκα χρόνια, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν το κράτος το μεγάλωσαν, χάιδεψαν τις συντεχνίες και έριξαν τους λαθρομετανάστες στην αγορά για να φθάσουν τα μεροκάματα σήμερα στα 3 ευρώ την ώρα. Υπολογίστε τα και θα δείτε ότι τόσο είναι.

Το 2012, μετά από 7 χρόνια, και ενώ η κρίση μαστίζει και η ανεργία χτυπάει ταβάνι δέχθηκα (προχθές) τηλεφώνημα από το υπουργείο Περιβάλλοντος για να με ρωτήσουν «Τι εννοούσα γράφοντας (Capital.gr Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου «Οι προτεραιότητες του κ. Κ. Χατζηδάκη») ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει άλλες κατευθύνσεις από αυτές του υπουργείου Ανάπτυξης!!

Απορούν όταν τα δύο αυτά υπουργεία Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος χρειάζονται συνολικά πάνω από 18 μήνες για να δώσουν άδεια εργοστασίου, επειδή δεν μπορούν να συνταιριάξουν τις πολιτικές τους.

Απορούν όταν το υπουργείο Περιβάλλοντος ξέρει μόνο που δεν μπορείς να ιδρύσεις βιομηχανία και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το που μπορείς να την ιδρύσεις ή να σε προστατεύσει με μακρόχρονη παραμονή, χωρίς να μπορεί να σε διώξει ο Δήμος.

Απορούν όταν μόλις σήμερα, δηλαδή μετά από 40 χρόνια, το υπουργείο Ανάπτυξης ανακαλύπτει (;) ότι πρέπει να συνεργαστεί με ιδιώτες αλλιώς δεν γίνονται επενδύσεις...

Άρα τι μπορούν να περιμένουν οι άνεργοι της χώρας τα επόμενα χρόνια;
Γι΄ αυτό διώξτε τους τώρα από την χώρα, ως «άχρηστους», αφού έτσι και αλλιώς φοβάστε να διώξετε τους λαθρομετανάστες μήπως και σας απορρίψουν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια.

[Του Γιώργου Κράλογλου από capital.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του 12χρονου στο δικαστήριο της Λάρισας Εκτύπωση E-mail 10-09-2012 14:00:47

Στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Λάρισας δικάζεται 28χρονος, ο οποίος εξύβρισε 12χρονο αγόρι και το ανάγκασε να γδυθεί, το περασμένο Σάββατο, στο κέντρο της πόλης, επειδή ο μικρός φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία και σχέδιο του Λεωνίδα.

Ο 28χρονος Έλληνας συνελήφθη προχτές, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο ενώ για συμπαράσταση στον 12χρονο έχουν εμφανιστεί έξω από το δικαστήριο περίπου 20 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στερούν από την Χ.Α την αστυνομική προστασία! Εκτύπωση E-mail 10-09-2012 14:00:55

Στερούν από εκλεγμένους βουλευτές το δικαίωμα αστυνομικής προστασίας! Φυσικά για τον εαυτό τους το διατηρούν, δεν τίθεται θέμα!

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι δυναμικές ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής (δηλαδή ότι αναγκάζονται να κάνουν αυτά που οι "ελληνικές" αρχές, προκλητικά δεν κάνουν).


Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων.

Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες.

Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TA XΑΛΙΑ ΜΑΣ


Ιδού οι ερωτήσεις , συζητώντας  το τελευταίο διάστημα με τους συμπολίτες μας ακούμε διάφορα για την πολιτική και την κατάσταση της χώρας .
Ακόμη θα κάνουν προγράμματα ανάπτυξης  ΘΑ  ΘΑ  ΘΑ … , με αποτέλεσμα η ανεργία να φθάσει στο απροχώρητο όπου πολλές ελληνικές οικογένειες να μην έχουν ούτε το ψωμί των παιδιών τους και τα ποιο απαραίτητα αγαθά  για την αναγκαία επιβίωση των
Κάποτε λέγαμε η σύνταξη των  γονέων αλλά και αυτή  μας τελείωσε . Το σπίτι προίκα  με τα πολλά χαράτσια έχω την εντύπωση πληρώνονται  δόσεις δανείων με ένα επιτόκιο αβάστακτο … κλπ
Και όταν μιλάμε για λαθρομετανάστευση η απάντηση είναι < οι καϊμένοι   άνθρωποι τους χρησιμοποιήσαμε  και κάνουν τις δουλειές μας , τους στύψαμε σαν τα λεμόνια και τώρα δεν τους θέλουμε > . Εδώ καίγεται το σπίτι μας και ορισμένοι από εμάς λένε και κάνουν ανοησίες τύπου οι  Έλληνες είναι τεμπέληδες  κλπ . Όταν δεν υπάρχουν δουλειές πως  θα δουλέψουν ;;; Πού να πάνε ορισμένοι , δεν βοηθά η ηλικία τους και οι υποχρεώσεις  πολλές , να φύγουν και να αφήσουν την χώρα σε ποιους ;; . έχουμε χάσει την μπάλα , δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει . Ποιους να εμπιστευθούμε , σε ποιόν να τα πούμε ; περνούμε την ώρα μας , τις μέρες μας χωρίς καμία κίνηση .
Μία σκέτη απελπισία , έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε  τηλεόραση και να ακούμε ραδιόφωνο , από την μία ορισμένοι πολιτικοί να περιμένει ο ένας τον άλλον για να ρίξουν τις ευθύνες κάπου , απλά τα λένε , και από την άλλη τα  Τουρκικά σίριαλ ένα πίσω από το άλλο λες και είμαστε σε φροντιστήριο γλώσσας και savoir vivre  των Τούρκων .
Αισθάνομαι να τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας  που πολέμησαν για την λευτεριά , και μια ομάδα από εμάς έχει κουβαλήσει  όλους αυτούς στη χώρα , ειρηνικά , όμορφα με μεγάλη ευχαρίστηση .
Βέβαια είμαστε φιλόξενος λαός μέχρι βλακείας . Γιατί αν εκφραστείς ενάντια σε όλα αυτά , έχουμε βρει τις χρυσές λέξεις πού είναι πολύ στη μόδα  την σήμερον ημέρα του τύπου « φασίστες , ρατσιστές κλπ »
Όλα αυτά συμβαίνουν και αρκετοί από εμάς περιμένουν το μαγικό ραβδί του «ΘΑ»  να « ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ»
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΠΩΣΕΙΔΟΝΑΣ

Οι Κούρδοι «ακρωτηρίασαν» τη Τουρκία! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Η Τουρκία ζει πια τον εφιάλτη που χρόνια πίστευε ότι θα μπορούσε να αποφύγει. Οι αντάρτες του PKK ,κερδίζουν έδαφος και αυτό πια δεν είναι σχήμα λόγου αλλά πραγματικότητα που η Άγκυρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει με επικοινωνιακά τρικ και με ανακοίνωσεις για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του PKK.

Όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και τις οποίες έχουν “αλιεύσει” τα tourkikanea.gr είναι συγκλονιστικές και δείχνουν πια είναι η πραγματικότητα: οι Κούρδοι ελέγχουν εδάφη,όπως στο Σεμντιλί απ΄ όπου και οι φωτογραφίες με μπλόκα Κούρδων που ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Οι φωτογραφίες με τον οπλισμό δείχνουν τα λάφυρα που οι αντάρτες του PKK έχουν κατορθώσει να αρπάξουν από τις τουρκικές δυνάμεις. 


onalert.gr

ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4048.html#ixzz263RwXEgm


efialtisΣε αισχρό ψέμα και ενσυνείδητη εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών αποδεικνύεται και επισήμως ο ισχυρισμός των «Ελλήνων» και ξένων αξιωματούχων/συνεργών, ότι η καταλήστευση των μισθών και των συντάξεων και η ζητούμενη από την Τρόϊκα κατάργηση των ελάχιστων εναπομεινάντων εργασιακών κεκτημένων, γίνονται προκειμένου η Ελλάδα να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, ώστε να προσελκύσει επενδύσεις!

Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του Νεοθωμανού «Σουλεϊμάν» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_3074.html#ixzz263RXEIgG


ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» 
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα  και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.


Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους  βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.
Έτσι από τη μία πλευρά  εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.
Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.
 Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.
Διαβάστε επίσης “Να απαντήσουμε στην πολιτισμική Τουρκοποίηση”, του Γιώργου Καραμπελιά
 Υ.Γ. Τις υπογραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις στείλουμε στον Αντένα και θα πιέσουμε να “κοπεί” η σειρά για να είναι πιο εύκολη η επεξεργασία τους, παρακαλούμε να μην υπογράφετε ως ανώνυμοι και αν είναι δυνατόν να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...